Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Amikor egy olasz meccs jó - Serie A, #23

2010.02.10. 11:45 _benito

Tavaly azért nyavalyogtunk, mert unalmas volt a bajnokság. Idén sem rágjuk le a körmünket, mert az Intert valószínűleg senki nem fogja utolérni, de a második helyen egymást előzgetők, és a középmezőny tömörsége miatt eszünkben sincs leszólni a Serie A aktuális szezonját. Főleg egy olyan forduló után, amikor lejátszották az év meccsét, a tabella legszomorúbb tartományába csúszott vissza a Lazio, és egyre jobban hasonlít egymásra a Milan és a Juventus. Vége a Napoli nagy sorozatának, Palermóban mindenki sírt, Sienában meg majd a szezon végén fog. Hajtás után csak azzal foglalkozunk, aki megérdemli.

Amikor egy olasz meccs jó, akkor nagyon jó. A Fiorentinát például hónapok óta nem láttuk ekkorát futballozni, egy nem akármilyen formában levő Romát préseltek a kapujába. A Viola 50 fölött ívelt labdákat a római 16-os közelébe, de ezek közül csak 1-2 volt veszélyes, illetve a Gilardinót elölről-hátulról masszírozó Juan, Mexes kettős ennyit nem tudott azonnal ártalmatlanítani. Amikor mégis komoly helyzetbe kerültek a hazaiak, Julio Sergio állta a sarat, több nagy védése is volt.

A kapust akár nevezhetjük kivételnek is, mert ő valószínűleg képességeit tekintve is jó játékos, de hogy ez a Roma mitől ennyire jó, az megfejthetetlen. Most nyilván azt kellene mondanunk, hogy Ranieritől, de az egészen egyszerűen ki van zárva. A Juve ellen megmutatta, hogy ő pontosan az a gyáva, konfliktuskerülő hátulgombolós, aki akkor volt, amikor még a torinóiakat irányította, 60 fölött pedig nem változik meg az edző filozófiája. És mégis: a Roma nyer, és nyer, még akkor is, amikor az egy pontért is eret kellene vágniuk magukon köszönetképpen.

Nem is boncolgatnánk tovább, mert a konklúzió csak annyi lehetne, hogy Ranieri ekkora ász, és miatta fordult meg minden, ami Spalletti alatt nem akart összejönni. Nézzük meg inkább a meccs összefoglalóját, mert érdemes. Bayern-szurkolóknak külön érdekes lehet, mert ők ugyan idén az év játékával szétvertek egy olaszt, de lehet, hogy most megnézzük, egy olasz mire megy az év játékával ellenük. (Fiorentina-Roma 0-1)

A Juventus és a Livorno meccse kiegyenlített csatát hozott, teljesen megérdemelt döntetlen született, ha valamelyik fél panaszkodhat a szerencsére, az a Livorno. Zaccheronitól nem vártunk csodát, de egy kicsit meg vagyunk lepve, hogy ezt a 3-4-3-nak álcázott 5-3-2-t erőlteti, pedig ehhez nem nagyon vannak játékosai. Mindegy már, ez az idény elment, az egyetlen dolog, amire még koncentrálni kellene, az a BL, ami már a második felvonásban járva egyáltalán nem tűnik simának: a Juventus játékereje a Livornóéhoz mérhető. Melo kiállítása kifejezetten röhejes volt, de pont beleillik az idei Juve-képbe. (Livorno-Juventus 1-1)

A tartalékos Cagliari nem sok erőfeszítést tudott kicsikarni az Interből, Mourinhóék sétálva nyerték meg a meccset. Nem sokat számít a szárdok meg nem adott, de szabályos gólja, ahogy az első gól is elég szerencsés körülmények között született. Az Inter viszont – szemben ellenfeleivel – nagyon simán nyeregeti az ilyen meccseit, és még közben pihenni is ráér. Most már csak annyi kellene, hogy ne legyen felesleges az első félév parádéja egy elcseszett Chelsea elleni meccsel. Sportfogadóknak: az Inter ki fog kapni Nápolyban a hétvégén. (Inter-Cagliari 3-0) Az ellenpont a Milan, amely nem tud igazán magához térni, és aggasztóan kezd emlékeztetni a szeptemberi csapatra: több helyzetük volt, kétszer is eltalálták a kapufát Bolognában, de nem mondható egyértelműen érdemtelennek a hazai pontszerzés. Ronaldinho már máskor is játszott ennyire rosszul, de újabban olyankor is összejött egy győztes gólocska valahogy, de a Milanban megroppant valami, ami miatt még a szezon legjobb játékosa, Ambrosini is a két kapufa találkozására fejelt, nem 15 centivel beljebb. A Roma  - eggyel több meccset játszva – megelőzte a Milant, amely a derbi óta képtelen nyerni, és elég fancsali arccal várhatja a MU elleni meccset. (Bologna-Milan 0-0)

Odass, labda!

Maxi Lopez bemutatkozásként győztes gólt lőtt, amivel egyből le is süllyesztette a Laziót a kiesőhelyekre. A Catania viszont elmozdult onnan, és innentől már annyira nem játék a dolog, hogy Lotito nagy erőkkel megindult a Hajduk Splitnél állomásozó egykori Napoli-edző Edy Reja felé. (Lazio-Catania 0-1) Mindenki sírt Palermóban: a győztes gólt szerző Simpliciót távozása késztette zokogásra, Guidolint a hazatérés Palermóba, minket meg Biabiany újabb gólja. A Palermo (is) megelőzte a Juventust. (Palermo-Parma 2-1). Meg a Sampdoria is, amely Sienában nyert (1-2), de Cassano még mindig „sérült”. Komanék a 73 percet játszó magyarral a fedélzeten kikaptak Bergamóban (1-0), az Atalanta ezzel még mindig kieső, de már látótávolságon belül vannak a bennmaradók. Az Udinese vetett véget a Napoli nagy sorozatának (3-1), a Genoa a Chievót verte (1-0).

Risultati e classifiche

193 komment

Címkék: olasz összefoglaló serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr491745164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.02.10. 21:27:39

@giacinto: Basszus az inter sok eve szopatja az olasz mezonyt ossze-vissza csodalod hogy alacsony az emberek ingerkuszobe?
@LevyASR: En tratanek de en akkor is tartanek egy mecstol ha 2001es Roma alna ki a mai fradival szemben de hat en mar csak ilyen vagyok

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.02.10. 21:27:42

Mondjuk, ha a Sport1 nem képes élőben leadni egy olasz bajnokit egy német kupameccs miatt, akkor inkább menjem a seria a a digire.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.02.10. 21:34:58

Nem hiszem el míg nem látom, de Reya kikötötte, hogy számít Ledesma játékára, aki kész is játszani, és Tare hivatalosan elmondta, hogy tényleg csak Reya döntésén múlik minden. Hatalmas szükség lenne rá.

giacinto 2010.02.10. 21:44:51

@Great Cornholio: azért ezt gondold át még egyszer, sztem. mi probléma történt azzal a 10 perc csúszással?

horas 2010.02.10. 21:45:55

Lötyögös az Inter,de nem hiszem,hogy gond lesz,a Parma még kapura sem lőtt.Mondjuk ilyenkor szokott gólt kapni az Inter a nagy lazázás közepette.Így kéne behúzni a meccset,mert a padon nem ül senki.

Quaresma Balotelli-vel beszélgetett a padon érdekes kép volt,a portugálból nem nézem ki,hogy megtudott tanulni olaszúl,Balotelli-ből meg azt nem,hogy tud beszélni. :)

giacinto 2010.02.10. 21:46:08

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: akkor a német sztárigazolás mehet is a kukába, mi? :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.02.10. 21:51:14

@giacinto: Nem, Ledesma posztja jóval univerzálisabb, Baronio helyén fog játszani, ha játszik, a német nem is mutatkozott be rosszul.
Az meg durva, hogy Formellóban az edzés is félbeszakadt a tüntető szurkolók miatt, és be kellett vetni a rohamosztagot.

giacinto 2010.02.10. 21:59:20

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: úgy tudtam a német kapta a legrosszabb osztályzatot.

giacinto 2010.02.10. 22:00:29

érett....na, akkor jöhet a comeback!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.02.10. 22:15:05

@giacinto: Én néztem a meccset, volt 20-30 jó perce, aztán belesüllyedt a szürkeségbe ő is, Lazio lapok sem értékelték rosszra a teljesítményét, ha hétvégén csak megduplázza a jó perceit, és tényleg a kezdőbe kerülhetne Ledesma, akkor lenne egy biztos közepe a csapatnak. Tekintve, hogy Reya leginkább a 3-5-2-t szereti, a középpálya két szélén Lichti és Kolarov, erős lehetne nagyon. Ami még üdvös lehet, hogy többet akarja Rocchit játszatni, én bízom benne, hogy egy új, benne bízó edzővel magához térhet.

giacinto 2010.02.10. 22:30:52

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: hát igen nem hangzik rosszul igy már. most már csak 3 jó védő kéne :) de komolyan.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.02.10. 22:31:45

Hú ez a Balotelli gyerek mekkora gólt lőtt!

BruceWayne 2010.02.10. 23:24:00

kupadöntő mikor lesz? remélem még a 3 hónapon belül, nehogy ez a nímand közvetítse

www.nemzetisport.hu/jegkorong/lederer-akost-3-honapra-eltiltottak-2017084/

horas 2010.02.11. 00:43:29

Hát ezt ellazsálták,ahogy gondoltam,nem baj belefér.Mariga egész jó volt,ügyes gyerek Muntari-t többet nem akarom pálya közelében sem meglátni.Motta sem volt rossz,volt egy szenzációs labdája,mondjuk elég véletlennek tünt.Pandev nagyon eltünt a végére,pedig megint úgy nézett ki ő dönti el a meccset hamar az elején.Materazzi játéka a végére szétesett,már a sérülése elött is,nagyon gyenge volt,és engem idegesített komolyan mondom a végén,őt kellet volna lehozni és Córdoba középre.A Parma-ban Biabiany ha tudna pontosítani a játékán nagyon nagy fuballista lehetne,mert perpillanat csak szélvészgyors.Jimenez kellemes megleptés volt,nagyon jól játszott,mindig is tudtam róla,hogy ügyes futballista ezért is nem értettem,miért került el tölünk és Mourinho miért nem adott neki semmi lehetőséget tavaly,főleg úgy,hogy nem volt se Sneijder se Pandev.Télleg furcsa volt,hogy pont akkor volt az Inter a legveszélytelenebb amikor már 10 emberrel volt a Parma.Azért tegyük,hozzá a hazai pályát nem fújták meg,zárójelben.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.02.11. 09:06:23

@giacinto: A prioritással van abajom, mi a fontosabb.
Mellesleg soha nem nézek meccset felvételről, még akkor sem ha 2 perc csúszással adják, ezt sem néztem. Lehet hogy gyerekes vagyok, de szeretem azt érezni, hogy a szurkolásom segít a csapatnak, felvételnél meg az jut csak eszembe, hogy ez már megtörtént, akkor meg minek drukkolni. :)

giacinto 2010.02.11. 10:03:49

@horas: Pandev sorozatban 4-szer volt a meccs legjobbja Gazzetta szerint, az első félidőben kiválóan játszott, a végére már eltűnt, de sokan is voltak elöl.
Jimenezt azért küldték el, mert hullámzó a játéka, néha nagyon jó, néha bűngyenge. meg folyamatos ajáték kell neki, amit nálunk nem kaphat meg, ezért teljesen haszontalan volt amikor be-beállt.
Mátrixot jól megdicsérte José, leginkább a hozzáállása miatt.

Santon megint jó volt. Kezd formába lendülni és pihenhetett is kicsit.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2010.02.11. 10:30:17

még egy ilyen rakat fost, mint ez a Zinter, bazz ...

nagyon vékony, mehetnek a levesbe ...
nemhogy BL meg ilyenek ...

ericcartmen 2010.02.11. 14:50:53

@Great Cornholio: Akkor az első félidőt nem is nézted, hanem inkább kikapcsolt tévé mellett szorgosan nyomkodtad az F5-öt livescore-on?

ASRM 2010.02.11. 15:28:50

@popp: Amit a Roma kezdőjének erősségéről írtál, azzal egyetértek. Ugyanakkor pont Ranierinél érzem azt, hogy minimalizálni tudja a kulcsjátékosok sérüléseiből adódó problémákat, nála sokkal inkább 11 robot játszik sztem, mint mondjuk Spallettinél. A csereemberek egészen jól teljesítenek (Menezt kivéve, na jó Baptista még ekézhető bőven).
A győzelmi/veretlenségi sorozat meg nyilván véget fog érni hamarosan, senki nem várja, hogy ez sokáig tartható. És annyira azért nem kell magyarázkodni, hogy becsúszott két szerencsés győzelem ezek közé, mert ha összeszámolnánk, hogy korábban meg mennyi pontot veszett el a csapat sztem érdemtelenül, akkor még mindig minuszban vagyunk (pl. első néhány fordulóban Genoa, Palermo ellen, aztán Milan, legujóbb Cagliari).

Gnyoka 2010.02.11. 15:50:05

Szerintem butaság ekkora feneket keríteni, ennek a "mit vannak úgy oda a rómások, a csapatukkal, mert most egy kicsit nyerőben vannak"-dolognak. szó sincs piedesztálra emelésről, vagy ilyesmi. én például csak örülök, hogy sikerült ledolgozni azt a borzasztó pontveszteséget, amit a szezon elején produkáltunk. és jó látni, amikor a csapat örül egy-egy győzelemnek, de gondolom ezzel minden drukker hasonlóképpen van, ha a saját kedvencéről van szó.

horas 2010.02.11. 17:18:16

@giacinto: A West Ham-nél sem ment nekiez a hol játszok hol nem.De tavaly inkább Stankovic-al sznvedett Mourinho a csatárok mögött mikor végig ott volt Kimenez,mindewgy,kicsit sajnálom a dolgot,de hát ez van.Matrix-ot lekellett volna cserélni,nem játszott rosszul de szétesett a játéka még a sérülése elött is,valószinüleg miatta nem tudták behúzni ezt a meccset,nem történt tragédia,csak megjegyzés.Mariga viszont sokkal ügyesebbenek tünik Muntari-nál ami elég jó hír.
@ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget:
Menj vissza a saját bolygódra mindenkinek jobb lesz az úgy.

giacinto 2010.02.11. 18:20:53

@horas: "De tavaly inkább Stankovic-al sznvedett Mourinho a csatárok mögött mikor végig ott volt Kimenez"

mert Stankovic klasszisokkal jobb játékos, mint Jimenez. pusztán ezért.

horas 2010.02.11. 18:41:31

@giacinto: Jimenez irányítóban jobb szerintem...
És Muntari pusztán miért játszik?

Hispan07 2010.02.11. 19:53:33

Az FM 10-ben 2010/11-es bajnok és BL győztes Milanom kezdője: Abbiati - Bonera, Kjaer, Thiago Silva, Antonini - Pirlo, Miguel Veloso, Joao Moutinho - Pato, Borriello, Giuseppe Rossi. Padon általában Dinnye, Huntelaar, Gaetano D'Agostino, Nesta, Renan Ribeiro, Flamini, Zambrotta, Albertazzi, Darmian, Di Gennaro, Seedorf, Pierre Aubameyang.

Azt persze nem valószínű, hogy egy ilyen csapat a valóságban is duplázna, de hogy a mainál több lehetőség lenne benne, az biztos, és egyáltalán nem lenne lehetetlen összerakni.

Ja és nem tudja vki, miért holnap lesz Milan - Udinese?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.02.11. 20:50:07

@giacinto: Stendardo, Biava és Radu azért nem lenne rossz, bár ez a védelmi rendszer Ballardini alatt sem volt az igazi, remélem Reya kitalál valami extrát.

horas 2010.02.11. 20:56:05

@Hispan07: Nekem a 07-ben voltak tipikus bejáratott arcok akiket megvettél 'szarér-húgyér' pár éven belül atom klasszis lett,ilyen volt Ochoa az America-ból(kapus),Ramon a Corinthians-ból támadó középpályás illetve Matuidi a St.Etienne-ből,illetve volt még egy csomó ilyen arc,a mai napig várom őket az elitbe...:)

horas 2010.02.11. 21:08:59

Meg az idegesített,hogy amíg az olyan arcoknak mint Kurányi,Kezman,Vittek tök részletesen megvolt csinálva az arcuk,addig Cambiasso-nak Vidic-nek vagy Iniesta-nak tök sokáig ilyen sablon fej...

giacinto 2010.02.11. 21:36:33

@horas: work rate.

vagy nincs más.

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2010.02.11. 21:46:48

@Hispan07: én imádom a Football Managert, de egészen biztos, hogy ez egy hivatkozási alap? Ha igen, akkor az 1860 München egy fiatal, korábban ismeretlen szakember irányítása alatt verné végig a világot :)

bocino 2010.02.11. 22:57:29

@popp: kicsit elfogult vagy a Romával illetve az edzőjével kapcsolatban, sztem ez az idény átmeneti vagy vízválasztó 1-2 csapatnál,a Roma valódi ereje 1 4. hely

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.02.11. 23:16:26

@bocino: Akinek a csapata a negyedik helyre jo annak alatalban van esely ra hogy jo esetben egy bajnoki cim is osszejohet.

Hispan07 2010.02.11. 23:42:33

@JClayton: ez természetesen kizárólag arról szól, hogy kikkel lehetne felfrissíteni a Milan keretét vagyonok elköltése nélkül, hasznos és fiatal figurákkal

ericcartmen 2010.02.12. 00:22:00

@bocino: Ilyen esetben szerintem két dolog lehetséges:
1) A roma tényeg a második legjobb csapat a bajnokságban
2) a közvetlen riválisok gyengélkednek, és ezért lehet most a Roma a második helyen
A valóság szerintem a kettő között van, pl a Milan hosszu távon nem sokkal erősebb, a Juve edzőválaságban szenved, a többi csapat meg szeszélyes.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.02.12. 07:51:56

@ericcartmen: Nem, filmet néztem, és másnap meg 1x a livescoret. :)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.02.12. 09:46:44

@bocino: Ki ne lenne elfogult kedvenc csapatával.

horas 2010.02.12. 12:52:36

@Hispan07: Hát nekem lenne,egy jó pár tippem.Csak a Milan-nál min 4 poszttal kapcs. belekéne nyúlni a zsebbe is,de amúgy ha mernének név nélkül igazolni célzottan meglehetne oldani.Pl Cissokho nyáron ilyen lett volna,sztem.

Glory 2010.02.12. 13:25:12

off
popp: hogy lehet olcson konnyen roma-milan jegyhez jutni? nem tok olaszul roma weblapjan van online opcio??
koszi

popp · http://koncertblog.com/ 2010.02.12. 13:51:29

@Glory: sajnos nem tudom, az viszont valószínű, hogy még meccsnapján is hozzájutsz. Egy fórum topikot azért tudok ajánlani, ahol segíteni szoktak ilyenekben. forum.asroma.hu/viewtopic.php?f=1&t=235

Glory 2010.02.12. 15:32:57

@popp: koszi. bar tuti hogy jot linkeltel? mert nekem nem nyit meg semmit.

ericcartmen 2010.02.12. 15:38:32

@Glory: Épp nem megy az asroma.hu. Volt már ilyen, de gyorsan orvosolták a problémát, remélhetőleg most is ez lesz.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.02.12. 18:24:29

@ericcartmen: Ilyen a lazio.hu-val soha nem fordulhatna elő. ;)
Egyébként itt a beismerés ideje, roppant színvonalas és jó az asroma.hu, gyakran olvasgatom.

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.02.12. 18:46:31

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Most megneztem ezt a lazio.hut hat... hatalmas gratula hogy gyakorlatilag egyedul fentartod azt a honlapot kitartas nekem tetszik ahogy csinalod az egeszet (meg ha ASR szurkolokent az nem is tetszik amit csinalsz)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.02.12. 19:00:28

@jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!): Nagyon köszönöm, de a honlap fenntartója nem én vagyok, hanem egy másik lelkes laziale, őt illeti a legtöbb dicséret, ő hozta létre és pofozgatja a külsejét egyre szebbre. Rajta kívül hárman vagyunk, akik igazából a híreket, információkat írják, és igyekszünk minél naprakészebbek lenni. A nevükben is köszönöm!

Gabez 2010.02.12. 19:01:32

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: én is gratulálok, jó a lap...csak így tovább!

horas 2010.02.12. 20:37:06

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Figylej,Kornél eljön majd a ti időtök is,lásd az Inter példája ez 10 éve elképzelhetetlen lett volna,hogy zsínorban nyerje a bajnokságokat....sőt még talán 5 éve is...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.02.12. 20:43:04

@horas: Ez igaz, én jövőre elégedett lennék ha stabil top 6-ban lenne a Lazio. Már az is mennyit segített volna, ha Pandev a pályán lehetett volna, ez az Inter példáján is látszik.

horas 2010.02.12. 20:49:29

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Azért Lazio-ban még így lezüleztve is óriási pontenciál van,már csak a népszerűségét is tekintve,láttunk már karon varjút és így tovább...

Asidotus 2010.02.12. 20:59:41

Na, Huntelaar be is köszönt az Udinese kapujába.
(Alex Ferguson nem ebben reménykedett.)

horas 2010.02.12. 21:03:29

Amúgy ebben az Inler-ben és semmit láttam,mikor az összes nagy klubbal szóba hozták,de most már úgy vagyok vele,hogy sztem nagyon nagy formátúmu játékos válhat belőle,szal magyarúl,perpillanat sztem szinte mindenhova beférne a posztján...

horas 2010.02.12. 21:09:16

Nem akarom megbántani a Milan-osokat -a vezetés ellenére- sztem esélyük sincs az MU ellen...

horas 2010.02.12. 21:10:09

@horas: legalább is a mostani mutatott játék végett...

horas 2010.02.12. 21:24:57

A Milan megint megtalálta a stílusát,jó őket nézni...csak kár hogy ellenféltől függ...de viszont jó uton járnak,szal ha a a keretet felkúrják illetve Leonordo kellőképp tapasztalt lesz,sztem egyetlen vetélytársa lesz a Barca-nak,ahogy már egy ideje megy...

Asidotus 2010.02.12. 21:28:09

Pato azért tán beférne a MU keretébe is, nagyszerű gól volt...

giacinto 2010.02.12. 21:30:03

Dinho újra a régi! Dinho visszatért! :)

sepsta75 2010.02.12. 21:31:21

@horas:
renélem lemossák az angolokat :P

horas 2010.02.12. 21:35:49

@giacinto: Ne legyél ilyen azért,Galliani még mindig többet tud mutatni Moratti-nak...
@sepsta75: Rossz indulatból nem játszunk....időszakok vannak...ne üljünk rá mert leesünk...

giacinto 2010.02.12. 21:46:37

@horas: te miről beszélsz?

egyébként Huntelaar nem állt lesen?

horas 2010.02.12. 21:47:49

@sepsta75: Amúgy nem kell annyira tartani az angoloktól,ahogy jöttek úgy mennek....nagy számok törvénye....

rizla 2010.02.12. 21:47:51

ronaldinho undorító, hogy mennyire zseniális. bárcsak jobban bírná a nyomást

horas 2010.02.12. 21:54:16

@giacinto:Nemtudom,hogy mire gondolsz,de ne bánstd Dinnyót,ne pejoratívoskodjál mert még így is elbújhatunk mögöttük nagyon,de nagyon...

Asidotus 2010.02.12. 22:04:04

Ez olyan nistelrooy-os gól volt, amit Huntelaar bevágott (3:1)

giacinto 2010.02.12. 22:07:44

@horas: mivan? mit mutat Galliani? meg hova bújjunk el? vagy most nem értem miről beszélsz konkrétan.

még hányszor kell őket idén elverni?

Dinho ellenünk vhogy nem volt ilyen zseniális. nem is értem miért.

horas 2010.02.12. 22:11:50

@giacinto: Ne szállj el fater,azért mert most perpillanat padlón vannak tiszteld őket,mert még mindig sehol nem vagyunk az AC Milan-tól,ugyhogy tisztelettel mert,mégmindig mi vagyunk a kuzinok és mi lessük tőlük,hogy hogy kéne bazzeg... ennyi...

horas 2010.02.12. 22:21:34

@giacinto: Ennyi,ennyire ne nyúljál el,mert nem az Inter-től függ,hogy hol tart,jól látható európai viszonylatban,ne legyünk MR.AT-ok...

értelmetlen_nevű 2010.02.12. 22:24:51

@horas: te néha egészen szürreális dolgokat írsz. Itt most nem arról van szó, hogy nem értek egyet veled, hanem egyszerűen fel sem tudom fogni, hogy miért mondod azt, amit.

horas 2010.02.12. 22:32:35

@értelmetlen_nevű: Mi a lényeg?
Most az Inter külsö körülményektől függően elért valamit amit,de ez nyílván való,hogy azért van,mert a Juve meg a Milan sehol nincs,amióta e két csapat nincs azóta van az Inter,de mennyit ér,semmenyit,szal nem szeretem az arcozást.Ennyi.
Én azért szerettem meg az Inter-t mert tudtam vele azonosúlni,a Milan-nal a Juve-val a Barca-val a Real-lal nemtudtam mert tipikus populáris sikertörténet,nekem az Inter volt szimpi az örök igéret,ennyi...

ericcartmen 2010.02.12. 22:33:52

Úh, de jó lett volna, ha Di Natale belövi Bekham gólpasszát is...

giacinto 2010.02.12. 22:34:57

@horas: sztem te beszívtál vagy milan-drukker lettél. vagy eddig is az voltál.

"még mindig sehol nem vagyunk az AC Milan-tól"
aha

"mi lessük tőlük,hogy hogy kéne bazzeg... ennyi... "

mit kéne? évek óta a hátunkat nézik, 10-20-30 pontos hátrányban. vagy mit tanuljunk Gallianitól? igazolni?

giacinto 2010.02.12. 22:37:06

"nekem az Inter volt szimpi az örök igéret,ennyi... "

na itt a megoldás, most hogy összejött némi siker, már nem is jó. ezért átpártoltál egy újabb vergődő csapathoz. akkor mondtad volna ki inkább ezt.

értelmetlen_nevű 2010.02.12. 22:50:06

@horas: de most hogy jön ide az, hogy konkrétan te miért szeretted meg az Intert?
Én Milan szimpatizáns vagyok, de kb. akkor lesz a Barcelona vetélytársa ez a Milan, amikor a Barcelona a Sevilla-val küzd a harmadik-negyedik helyért. Ezer sebből vérzik a csapat, egy Udinese elleni 3:2-es győzelem után nevetséges a Barcelonával dobálózni.

Egyébként:

horas 2010.02.12. 21:09:16
Nem akarom megbántani a Milan-osokat -a vezetés ellenére- sztem esélyük sincs az MU ellen...

horas 2010.02.12. 21:24:57
A Milan megint megtalálta a stílusát,jó őket nézni...csak kár hogy ellenféltől függ...de viszont jó uton járnak,szal ha a a keretet felkúrják illetve Leonordo kellőképp tapasztalt lesz,sztem egyetlen vetélytársa lesz a Barca-nak,ahogy már egy ideje megy...

Kemény 15 perc telt el a két nagyszerű megállapításod között.

Iustizmord 2010.02.12. 22:52:08

hát, ez a mlian egy haldokló utsó percig tartó küzdelmes életrjeét mutassa (nem lebecsülendő) de kéne igazoln ide sik posztra. 6-7, az min. hogy a cserepad is közepes legyen.

giacinto 2010.02.12. 22:52:14

@értelmetlen_nevű: szeret nagyokat mondani és túlozni, na. ez van. de most már a ti táborotokat erősíti, Forza Milan! :)

horas 2010.02.12. 22:53:53

@értelmetlen_nevű: Mit nem értesz?Illetve mi fáj?

értelmetlen_nevű 2010.02.12. 22:56:07

@horas: elég sok mindent nem értek, a hátam fáj.

horas 2010.02.12. 23:02:09

@értelmetlen_nevű: A lényeg a Milan megtalálta a játékát és ha Leonardo kellő tapasztalattal fog rendelkezni fogja tudni a Milan játszani ezt amit most meglepetések nélkül...ne kötekedj mert most csak azt csinálod....
giacinto_meg inkább nekem válaszolj...

horas 2010.02.12. 23:15:21

@giacinto: Szeretek nagyot mondani?Akkor mostantól kezdve csak akkor válaszolj ha nemírok igazat!
A Milan nemzetközi trófeákat tekintve utca hosszal az Inter elött jár.
Egy elég súlyos belföldi váltság kellett az Inter-nek ahhoz,hogy legalább az évek óta nem hazai érmekre fókuszáló Milan-t utlkóérje...

Rino 2010.02.12. 23:17:31

Dinhonál nincs jobb, amikor van kedve focizni. Ezért szeretem a focit..

Mr.AT 2010.02.12. 23:21:34

@horas: Miután rendszeresen rommá égeted itt magad a legkülönbözőbb kontextusokban az egyszerűségeddel, kicsit vicces ez a megjegyzésed, de kivételesen elnézem neked.

horas 2010.02.12. 23:21:56

@giacinto: Én csak téged akartalak megvédeni mert a Milan-osok nem bántotak minket szük negyven éven keresztül,hogy hol vagyunk,ugyhogy gondoljkodj el...

horas 2010.02.12. 23:23:10

@Mr.AT:Nekem te ne magyarázzá AMAURI.

Mr.AT 2010.02.12. 23:32:48

@horas: Milyen kemény lettél... :-) Apa a péntek estére való tekintettel megengedte, hogy beleigyál a sörébe? :-)

Hispan07 2010.02.12. 23:38:50

Ma látszott, mennyire hiányzott Pato - és mennyire fog hiányozni Thiago...

Mr.AT 2010.02.12. 23:53:03

@Hispan07: Nem láttam a meccset, Thiagoval mi történt?

horas 2010.02.13. 00:04:57

@értelmetlen_nevű: Lényeg a lényegben a Milan megtalálta a stílusát és Leonardo kellöképp tapasztalt lesz és tud reagálmi az ellenfél játékára,perpillanat a Milan játéka domínál annyíra az és közben látványos is annyíra mint a Barcelona-é...

Paul Newman Jr. 2010.02.13. 01:07:51

@horas: ó, jaj. Asszem ez sakk-matt.

Orvenyhivo 2010.02.13. 09:32:59

Horas tökrészeg volt, vagy feltörték az accountját, vagy a keresztfia ült a géphez?

Nem ezt szokta írni, és nem ilyen stílusban szokott írni...

giacinto 2010.02.13. 09:51:22

@horas: "Milan-osok nem bántotak minket szük negyven éven keresztül"

igy már elnézem, túl fiatal vagy. vagy egy másik bolygóról csöppentél ide.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.02.13. 10:32:04

ez a győzelem iszonyúan fontos volt a milannak. kibrusztolták, nagyon kellett.

Iustizmord 2010.02.13. 14:20:01

jó nézni amikor nem engem akar valaki alázni.

illetve jó a sz@rt, nem is értem miért kell zamélyeskedni, meg vérkomolyan venni hogy most szar-e nemzetközileg az inter, milyen eredményei vannak a milanhoz képest, meg hogy mi van a juvéval.

komolyan, a napokban néztem bele pár politikai témájú blogba, és közelítettétek a politikai viták sítlust.

na, szerencse fel, forza milan !

Iustizmord 2010.02.13. 14:20:39

zamélyeskedni = személyeskedni.
süti beállítások módosítása