Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 22. giornata

2010.01.30. 11:57 _benito

Akár laposnak is nevezehetnénk a Serie A hétvégi fordulóját, ha nem lenne két fontos személyi változásunk, amelyek miatt muszáj kiemelt jelentőséget tulajdonítanunk a Genoa nápolyi vendégszereplésének, és a Juventus-Lazio kiesési rangadónak. Természetesen Zaccheronira és Rudolf Gergelyre gondolunk, be kell vallanunk, nehéz szívvel. Hozzá sem kell tennünk, mindkettőjüknek sok sikert kívánunk, de egyikükkel kapcsolatban sem vagyunk meggyőződve, hogy jó helyre került. A nagyok közül a Milanra (Livorno) és a Romára (Siena) könnyű feladat vár, a Roburban idén nincs benne, hogy sokadszor is megfingassa a rómaiakat. Az Inter már nehezebb 90 percre gyúr Parmában, ahol a bosszúszomjas Crespo is csatasorba áll, de ha olyan játékot nyújt egykori csapata ellen, mint a Genoában, akkor nincs mitől tartania Mourinhóéknak. Vesszen a totonero!

Juventus-Lazio 1-0
Ferrara kirúgása már nagyon érett, de ha van a Serie A-ban edző, akinek még nála is kijjebb áll a rúdja, az Ballardini, aki igen erős keretével pont úgy zuhan a kiesés felé, mint tavaly előtt a Parma. Ezen a meccsen igazából az a kérdés, melyik a kevésbé rossz csapat, és bár nem gondoljuk, hogy a Juventus története legmélyebb posványából egy meccs alatt kászálódik ki, az utóbbi meccseken látott erős közepes első félidő már elég lehet a fogalmatlan mászóka-kékek ellen.

Parma-Inter 1-1
Valahol óhatatlan, hogy a derbin bemutatott erődemonstráció után kicsit leül az Inter, ami már a Juventus elleni kupameccsen is látszott, a milánóiak egyáltalán nem gyenge kezdője ellen egy félidőn át vezetni tudott a Juventus. A Parma kicsit lépést tévesztett, és egyébként sem nagyon megy nekik az Inter ellen, de érzésünk szerint jó meccsen otthon tartanak egy pontot.

Milan-Livorno 1-0
Valahol mélyen úgy érezzük, a Livorno meglepetést okozhat, mert valószínűleg nem lobog most túl erősen a harci tűz Milánóban. A komcsik 70 éve nem nyertek a San Siróban, legutóbbi vendégszereplésük viszont pontot ért, sőt, Pirlónak kellett szabadrúgásból egyenlítenie. Valami ilyesmire számítunk, csak Borriello köszön be. És csak ő.

Napoli-Genoa 2-1
A szezon előtt úgy gondoltuk, ezek a csapatok ott lehetnek a legjobbak között, ez végül csak a Napolira lett igaz (bár a Genoát többre tartottuk). A vendégek hiába játszanak szép futballt, az eredmények nem jönnek, a Napoli meg birkózik, verekszik, és hiába pont annyira szép, mint Hamsik, egy ideig még BL-helyen marad. Az viszont ki van zárva, hogy az utolsó forduló után is ott lesz.

Roma-Siena 3-0
Toni megsérült, pont a legrosszabbkor, mert már kezdett hozzászokni a hazai levegőhöz, de ennek ellenére a Sienában egy huszáros helytállást sem látunk most. Ha kikapnak, Malesaninak reszeltek, a bánatos arcú tréner lesz idén a 16 (!) olasz edző, akit kirúgnak, ami tekintve, hogy 20 csapat van a bajnokságban, minimum rekordgyanús.

Bari-Palermo 1-1
A Kakaskák kicsit megtorpantak, négy meccse nem nyertek, de eddig csak egy csapat (Cagliari) tudott nyerni a San Nicolában, és hiába hasít jól a hét veretlen meccsből érkező Palermo, nem valószínű, hogy győznek Bariban. A Gazzetta szerint Allegri visszatér, így Koman nem kezd, de nagyon jó lenne, ha gyorsan állandó, sőt, meghatározó helyet követelne magának, mert megy az idő, és még mindig nem tart ott, ahol szeretnénk.

Chievo-Bologna 2-1
Néhány hete fix 1-es lett volna, hiszen a Bologna seggét pillanatnyi szünet nélkül pörkölte a kiesőzóna emésztő tüze, a veronaiak ellenben stabil középcsapatnak számítottak. Néhány gyengébb eredmény a Chievónál, és a Bologna három meccse tartó feltámadása bizonyítja, milyen gyorsan fordulnak a dolgok a szoros középmezőnyben: győzelmükkel a hazaiak két pontra feljöhetnek a csacsik mögé.

Cagliari-Fiorentina 2-1
Megmondtuk, hogy a Bayern elleni meccsig mindenkivel hülyére veretjük a Fiorentinát, bár arra azért mi sem számítottunk a németektől, hogy tiltott szert kevernek a román csatár csorba de burtájába a karácsonyi szünet alatt. Egyébként eddig jó munkát végzünk, mert a firenzeiek két buktából támadják a Sant’Eliát, amelynek lakói hat meccse veretlenek.

Sampdoria-Atalanta 3-0
Nem volt nagy oddsa, hogy a Samp pont idegenben állítja meg igencsak komoly zuhanását, de az udinei győzelem egyrészt elterelheti a figyelmet a Del Neri-Cassano harcról, másrészt elég önbizalmat adhat ahhoz, hogy a vezére nélkül érkező Atalantát lebombázzák. Ebből kiesés lesz Bergamóban, van egy olyan érzésünk.

Catania-Udinese 1-1

Mihajlovics gatyába rázta a szicíliaiakat, de az Udinese is életjeleket mutatott a héten, amikor egyetlen megmaradt lehetőségeként kiverte a Milant a kupából – a San Siróban. Ez még nem jelent automatikus győzelmet a Massimino ódon falai között, de egy pontra jó lesz. Főleg, ha a Repülőcske is újra megtalálja az utat a kapu felé.

223 komment

Címkék: olasz serie a beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr171714433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horas 2010.01.31. 20:06:53

@jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!): Jó csapt most a roma,ha nem Ranieiri lenne az edző még tartanák is tőlük...

Miért nem rémlik nekem idén Inter-Roma meccs?

Gabez 2010.01.31. 20:07:18

@_benito: @Hispan07: az Inter is nyert így meccseket, ha azokat levonjuk innen és onnan is, akkor is ez a sorrend - vagy akkor az Inter is erőn felül teljesít? ;)
Sztem mindkét csapat pont a helyén van, egyik sem erőlködik túlságosan. A többiek viszont - hát, sokat bénáznak.

Gabez 2010.01.31. 20:08:37

@jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!): hát én nem láttam Roma meccseket, de ma is épphogy nyertek, mint a Juve ellen. De ettől függetlenül lehet, h igazad van...

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.01.31. 20:12:38

@horas: Fingom sincs de annyira tisztan en sem emlekszem ra
@Gabez: En sem lattam milan meccseket sem de ha megfigyeled az inter eppen ezekkel az epphogy meccsekkel zuz le titeket a bajnoki orokranglista masodik helyerol.

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.01.31. 20:17:52

@horas: 1-1 Vucinic es valaki mas (talan lucio?) goljaval

horas 2010.01.31. 20:22:45

@jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!): Ja tényleg,potyás Vucinic gól elég távolról hullófalevél szerű fejes,benne volt mindenki aki ott volt,illetve egy nagyon szép klasszis Eto'o gól a második félidőben,nem nagyon bírt egymással a két csapat...
Ja megvan,azért jobb volt mikor a bajnoki címért küzdödttek a felek,nagyon jó meccseket játszottak...

horas 2010.01.31. 20:25:11

De Spalletti egész korán lemondott Ranieri-vel botladozott a csapat ennyit?

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.01.31. 20:26:09

@horas: Vagy tavaly tavasszal. Bar nyilvan bizonyos szempontbol az oszi is nagyon jo volt de en valamiert nem tudtam neki orulni:)

Gabez 2010.01.31. 20:33:50

@jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!): titeket? ;) mármint a milant...és még pár év és elsők leszünk...vagy nem :)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.31. 20:35:03

na, elég a picsogásból, hagyjuk, hogy magával ragadjon minket a következő szűk két óra futballmámora :)

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2010.01.31. 20:43:41

jaja,adjuk át magunkat a kiesésirangadó mámorának!

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.01.31. 20:45:37

@horas: NA kerem szepen utana neztem elso ket meccs Spallal ugye ket bukta ezutan jott a "dicsoseges" (legalabb meg ekkor az volt) Ranieris korszak ami a kovetkezo keppen alakult
Siena-ASR 1-2
ASR-Fio 3-1
Palermo-ASR 3-3
Catania-ASR 1-1
ASR-Napoli 2-1
Milan-ASR 2-1 (akkor indultak el felfele)
ASR-Livorno 0-1
Udinese-ASR 2-1
Inenntol jott egy tizenket meccses varetlansegi sorozat amibe volt harom dontetlen az Inter (1-1), a Samp (0-0) es a Cagliari (2-2) (Nekem ez utobbi a legfajobb meccs a szezonban)
Nos osszvoglalva: igen tenyleg botladozott Ranieri az elejen de mentsegere legyen mondva hogy:
1 Egy olyan edzo utan jott aki kis tulzassal szemelyi kultuszt epitett ki maganak tehat a szurkolokat nem volt egyszeru meggyozni (meg akkor sem ha az osszes csapat osszes szurkoloja birka)
2Nem volt penz
3Egy olyan csapathoz jott aki hirbol sem ismerte a vedekezest es a kuzdest (ez meg is latszott peldaul abban hogy a tizenharmadik bajnokijat (ASR-Lazio 1-0) hozta le vegre kapott gol nekul)

horas 2010.01.31. 20:47:07

@jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!): Mondjuk a kedvenc a tavalyi 0-4 az Olipico-ban.Quaresma-val Muntari-val Obinna-val a kezdőben!!!

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.01.31. 20:48:53

@Gabez: Hat nagyon valoszinu hogy nehany even belul bajnokok lesztek (vagy ha nem vagy milan szurkolo akkor bocs a T/1ert) Cssak megfeleloen kell kell definialni a nehanyat (pl ugy mint ahogy egy beszelo kavics tenne:)

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2010.01.31. 20:51:17

1 kapuralövés a Juvénak máris!
néha ehhez egy félidő is kevés volt mostanában.

Törteli Tivadar 2010.01.31. 20:52:24

jóiramú mérkőzés:D:D:D

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.31. 21:35:11

@Gabez: Héhéj, héj! Ti sem voltatok éppen magabiztosak a Siena ellen, még nehetebben jött össze a győzelmetek, mint a mienk. Ma például Totti, Toni, Vucsinics és Menez, azaz a négy legjobb támadónk egyidejű távollétében nyertünk..

Mr.AT 2010.01.31. 21:35:24

@_benito: @Hispan07: Milyen szép coming-out-szerű egymásratalálás is ez... :-) Mondjuk ez nem fog tetszeni Josénak... :-)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.31. 21:41:02

@horas: Ó de vágod te a frankót, istenem.

Rino 2010.01.31. 22:10:28

ezmiafasz????? vicctizi

psychocska 2010.01.31. 22:11:54

na ilyen szinten ekkora hibát még nemigen láttam

blasco 2010.01.31. 22:12:24

kibaszott szánalmas.

gasbert 2010.01.31. 22:12:56

Moggi adott egy telefont h mentse Zaccheroni első meccsét .

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2010.01.31. 22:14:57

remélem rúg még gólt a Juve,ne ezzel a tévedéssel nyerjen! :(

pacino 2010.01.31. 22:17:17

finoman szólva hányingerkeltő.

Rino 2010.01.31. 22:20:17

ezaz. van igazság

gasbert 2010.01.31. 22:23:24

Na mégegyet Lazio ! Zarate ha többet passzolna és nem probálna megfűzni mindenkit nem itt tartanának.

dzolutan 2010.01.31. 22:25:11

De a f*szért a pálya közepén kell ápolgatni percekig, mikor a barom csapatársa szétcsapja a fejét.
Gomez pedig annyival jobb Amaurinál, hogy előbbit el lehet néha találni úgy labdával, hogy bepattanjon róla.

nalazo 2010.01.31. 22:26:09

Mennyi fejfájós Juve-játékos!

dzolutan 2010.01.31. 22:38:01

@dzolutan: És nem hal el az összes támadás mert lever valakit a védők közül.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.31. 22:43:20

jó kis nb1-es meccs volt, bár a színvonal egy hajszállal elmaradt. ez két milyen rossz csapat, te atyavilág, az embernek kisül a szeme.

hát, mindegy, ez van. majd lesz máshogy.

(hirtelen hogy előmásztak a milan-szurkeszek, délután eccsevót. remélem, mindenkinek megfelelő sebtapasz, hogy beletörölheti a testnedveit a juventusba)

gasbert 2010.01.31. 22:47:09

@_benito: Gondolom ha nyert volna a Juve akkor semmi gondod nem lenne a hirtelen előkerülő rossonerikkel.
Felteheted a kérdéseidet ha már nem volt akinek a délután.

calcio_di_rigore 2010.01.31. 22:48:45

A legnagyobb meglepetés a meccsben, hogy javunkra tévedett a bíró. Az elmúlt 2-3 év után már ennek is örülni kell.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.31. 22:52:00

@calcio_di_rigore: én diego határozottan javuló formájának jobban örülök. és candreva is jobb, mint vártam, de hozzáteszem, a viszonyítási alap a béka segge.

mondjuk ez a tizi, pff... még ha befújta volna alex pofátlan műesését, de hát ezt fingom nincs, hogy lehetett elnézni.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.31. 22:53:06

@gasbert: ha nyert volna a juve, nem került volna elő egy sem, max annyi időre, hogy beböffentse a szokásos "moggi telefonált" kezdetű szellemességeket.

ja, az így is megvolt.

calcio_di_rigore 2010.01.31. 22:58:00

@_benito: egyszerűen nem értem hogy lehetett ennyire lezülleszteni a csapatot. Sissoko Terminator volt amikor idejött, most már ő is kész van a végére. Valami nagyon szar cuccot tolhattak idén, gondolom ezen is spórolt a vezetőség. De majd Benitez hozza az orvosi stábot is remélem.

Mr.AT 2010.01.31. 23:04:00

@gasbert: "Hányinger" meg "kib*szott szánalmas" és társaik. Ezek nem kellenének, különösen figyelembe véve
1. a Milannak idén megítélt tizik számát (>egész liga összes többi csapatának megítélt összes többi tizi együtt)
2. a Juventusnak idén megítélt tizik számát (=2)

Kamu volt, ajándékba kaptuk, senki nem vitatja, ennyi. De hogy pont ti jártassatok a pofátokat, na az a "kibaszott szánalmas".

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.31. 23:05:00

@calcio_di_rigore: ne idegesíts már benitezzel, könyörgöm.

Mr.AT 2010.01.31. 23:06:04

@calcio_di_rigore: Benítez egy rakás spanyol ifit hozna, az a baj, nem orvosi stábot. Jó lesz neki Madridban.

calcio_di_rigore 2010.01.31. 23:08:00

@_benito: Most mér'? Nem neki kell majd igazolnia, azt majd csinálja Secco.:)))

Vul-Kahn 2010.01.31. 23:14:46

A Juvénak nem csak a kamutizivel volt mákja, hanem azzal is, hogy Hitzlsperger még nem játszhatott a Lazioban... :) Hiába na, szépen lassan visszatér majd a Dusel-Juve, meglássátok.
Ráadásul itt egy hír, ami bizakodásra adhat okot:

www.4-4-2.com/displaynews/date/2010/01/25/juventus-denkt-wieder-an-gomez.html

:DDDDD

gasbert 2010.01.31. 23:18:29

@Mr.AT: Bocs de én nem használtam ilyen szavakat .
És igen nem voltam itt miután a Milan égett a Livornoval . Amúgy meg hogy jönnek ide a Milan tizenegyesei , azért fújta be ezt nektek mert a Milannak már sokat adott , mi ? Kompenzált . Szánalmas amilyen módon támadtok és ezzel egyszerre probáljátok védeni a még a Milannál is jobban szétesett csapatotokat.

slyagency 2010.01.31. 23:26:27

@Mr.AT: Azért a 11-est ki is kell harcolni (megadni is meg kell elismerem), de a légyszíves frissítsd már fel az emlékezetemet, hogy hány volt - nem ehhez hasonló, mert ez no comment - de akárcsak egy kicsit is kamu 11-es, meg azt a valótlanságot is felejtsük már el, hogy a Milan többet kapott mint az egész liga együttvéve... Elhiszem, hogy keserű a szájízed, de idiótaságokat ne állítsunk már... Meg hány és hány esetnél (pl. Pato-ról) nem kaptuk meg a teljesen jogosakat... Ha gólhelyzetben felrúgnak valakit, az 11-es... Ja, hogy ehhez gólhelyzetet kell teremteni?

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.01.31. 23:54:47

@slyagency: most lehet hogy en neztem be valamit vagy nem tudom a szabalyokat de lehet ismetlem lehet hogy te neztel be valamit. mert ha golhelyzetben felrugnak valakit az nem tizenegyes ha a tizenhatoson belul felrugnak valakit na az a tizenegyes (elismerem a ketto sokszor egybe esik)

horas 2010.02.01. 00:32:20

@popp: Az igazság fáj a legjobban mi,semmi pejoratív nem volt ebben.Azért az nagyon komoly fegyvertény volt,az Inter rendre nem bírt a Roma-val,hiába végeztek elöttük mindig megszenvedtek velük,pl a győzelmi rekordos szezonban csak a Roma-tól kapott ki a csapat.Abban a meccsben lett,teljesen egyértelmű,hogy a két csapat már nem tartozik egy kategóriában.

horas 2010.02.01. 00:33:24

@popp: Gondolom te szomorú voltál a 6-2 es szuperkupa meccs után...

horas 2010.02.01. 00:43:43

Annyiban egyetértek a Juve-sokkal,Milan-osok Sneijder pirosánál nem voltak ekkora ekölcscsőszök...
Benítez sztem jó edző,nem szabad engedni igazolni,ennyi...én nem örülnék ha a Juve-nál kötne ki megmondom öszintén.
De viszont én azzal sem értek,egyet,hogy a Juventusnak nagyon jó kerete lenne...
Sissoko miatt nem lennék nyugodt ha az én csapatomban játszana,képességei nagyok jók,tényleg játszni könnyedséggel szerel,de rengeteg hibával játszik...

gasbert 2010.02.01. 00:45:35

Azért durva h nem lehet megemliteni h a Juve kapott egy kamutizit .

horas 2010.02.01. 00:50:02

Most akkor nem igazolt senkit az Inter a középpályára?Ma járt le az átigazolási szezon nem?

Juan de Keserű, a keselyű 2010.02.01. 01:10:28

@horas: Én úgy tudom, hogy holnap este hétkor zár a piac.

slyagency 2010.02.01. 01:11:25

@jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!): ez teljesen értelemszerű...
@horas: az olasz bírói kart minősítik... Egyébként pedig Rocchi azt a meccset csúnyán benézte, én akkor is mondtam, hogy videobírót kellene bevezetni, mint amilyen a teniszben van. Valami olyasmit, amit 3-szor lehetne kikérni vagy valami, hogy ne tördelje szét a játékot, de meccset eldöntő mozzanatoknál jól jönne... Én mindig kiégek, akkor is ha a mi kárunkra tévednek, mert igaztalan módon nyerni, nem jobb a vereségnél...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.02.01. 02:29:48

@horas: Ez csak a vége volt amiért kibukott belőlem. Leginkább azt tette be a kaput amikor a Milannal kapcsolatban szakértettél. Ilyeneket például, hogy neked ne mondja senki, hogy nincs ott pénz. Pedig ha volna nem adták volna el Kakát. Szerintem túl sokat játszol menedzser játékokkal.

Ranierinek kétségtelenül vannak edzői gyengéi, de egy 12 meccse veretlen sorozat közben a kezdeti botladozásokat hánytorgatni finoman is méltánytalan. A csapat mostani sorozatában vastagon benne van a mester.

Az tény, hogy nincs esélyünk az Interrel szemben a bajnokságban, nem fájdalom ez nekem. De azért egy-egy meccsre igenis méltó ellenfeleitek tudunk lenni.

Arra hentelésre meg amit Milánóban műveltetek ellenünk, nem csodálom, hogy nem emlékszel. Viszont azért vicces azt a meccset annyival elintézni, hogy Vucsinics fejelt egy potyagólt (gyönyörű és okos gól volt), Eto meg rúgott egy szépet. főleg azért, mert azon a meccsen mi álltunk közelebb a győzelemhez.

sporttárs 2010.02.01. 07:30:02

@_benito: Így van ez, elviseled, nem? :)) Szánalom Juve. A Vidi bezzeg listavezető.

Iustizmord 2010.02.01. 08:53:16

@csirko pasek: ambrosini nem 177, hanem kb 184 magas. gattuso is közelebb az 180-hoz mint az 170-hez. flamini dettó. szal nem értek egyet hogy a milan játékosok átlagosan kicsik/gyengék.

Iustizmord 2010.02.01. 09:05:31

"Gomez in Turin wieder ein Thema"

"In Verbindung stehende News:"

istenem, micsoda gyönyőrű nyelv. különösen amikor belekevernek angol szavakat. :o)))

Hispan07 2010.02.01. 09:32:39

@_benito: én itt voltam tegnap délután, úgyhogy helyreigazítást és jóvátételt követelek

Gabez 2010.02.01. 09:33:31

Na végignéztem egy Juve meccset (na jó, közben néha olvastam kicsit, meg be is aludtam ;))! Szóval Diego-t lehet dícsérni, látszik, hogy ő akar és tud is, csak a többiek bénák (pl Sissoko irtózatosan túl van értékelve, sztem - csupa izom, de hát ugye labda is van a viláogn...), ADP pedig nagyon csúnyán viselkedett, egyrészt "diver" (2x is feldobta magát), másrészt nem kellenne így örülnie egy ilyen 11-esnek, ha már pontosan tudja, hogy fake volt...na mindegy. Ő tudja.
Manninger és Chiellini még jók, de a többiek...

Hispan07 2010.02.01. 09:35:15

@Mr.AT: szerintem ideje neked is előjönnöd a szekrényből, uncsi lehet már odabent Tom Cruise és John Travolta. R Kellyről már nem is beszélve ;)

blasco 2010.02.01. 09:41:39

Jaj cegény juvét mindenki csak báncsa. bánt is a lakiismeret, úgyhogy máskor nem is megyek társasággal Milan meccset nézni, hanem okvetlenül az nstn fogok kommentelni.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.02.01. 09:45:03

@Vul-Kahn: aaaa, a szemem!!! A SZEMEM!!! megvakultamm!!

@sporttárs: mit lehet tenni. egyébként nem mernék fogadni egy juve-vidi meccsre holnap reggel.

mantegna 2010.02.01. 10:05:59

@Gabez: Aha én is megnéztem.
Mintha nem is Serie A-s meccset láttam volna. Hol volt itt a középpályás védekezés?
Lazio három támadóval is átment a középpályán, hogy a kaputól 30-40 méterre veszítsék el a labdát. A juvenél5-6 ember támadott és 10-20 méterrel később baszták el a támadást. Hol van a rombolás, a taktika, a fegyelem.Ez Serie A, nem francia bajnokság, habár tőlük (french) meg néhány kombinatív megoldásra számítottam volna.

calcio_di_rigore 2010.02.01. 12:44:30

Momo egyébként elég sokszor belépett a támadásokba, gondolom ez Zac kérése volt, és nem is hülyeség, mert a lendületével nehéz megállítani, mint anno a Palermo elleni góljánál. Persze most ő sincs formában, ezért csak az első félidőben bírta. Candreva is ügyes gyerek, lesz ő még bátrabb is, Amauri meccsek óta most nyújtott először értékelhetőt. Grygera ügyetlensége viszont elviselhetetlen, remélem Caceres és Zebina mögött nem jut többet szóhoz. DeCe is gyenge, de így is veri Grossót.

horas 2010.02.01. 13:03:16

@popp: Nem hánytorgatni akartam,csak most esett le,hogy Spalletti már a második fordulóban elköszönt,és azért a Roma botladozott,mert nem véletelen,hogy a bajnokság felére értek oda ahol lenni szeretnének.

Milan-nal való szakértősködés,és az említett mondat elég rég volt,és akkor azt úgy is gondoltam.De a Milan-nal kapcsolatban szakmailag óriási zuhanórepülést érzek és ezt több íz kibeszéltem itt az aktuális reagálokkal,sztem olyan nagyon nem áll messze a valóságtól.Sztem a manager-es játékokat nagyon,jól érzed bár mostanában nem játszok velük,de nem élek álomvilágban tudom,hogy ezek a dolgok nem úgy müködnek.

Én a Roma-t mai napig szeretem mind csapatot,csak a Juve meccs nálam lerántotta Ranieri-ről a leplet,remek szakember,de hiányzik belőle a győztes típusokban meglévő kurázsi.Gondoltam,hogy Eto'o vs Vucinic gól szemet fúg szúrni valakinek,az olvastatomban,de hát én így látom amíg Vucinic góljában benne volt,Julio Cesar és Lucio is addig sztem Eto'o gólja remek egyéni megmozdulás volt.Nem emlékeztem a meccsre mert egy gyenge mecs volt arra emlékszem,hogy nem bírt az Inter a Roma-val,az tény,hogy az Inter durvábban játszott mint szokott ,de én nem éreztem annyira meredeknek nyílván annyira túlzó ez mint a te hentelős meglátásod valahol a kettő között lesz az igazság valószínüleg.
Azt hiszem más nem volt...

horas 2010.02.01. 13:11:41

@popp: Mit tudsz Simplicio-s ügyről inkább azt tárgyaljuk.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.02.01. 13:42:03

Amennyit olvasni. Látod mondod, hogy igazoljon ez, meg az, de a kedvenc csapatod inkább vásárol a játékosokat a padra, hogy az ellenfelek ne erősödjenek. Amúgy szertintem Simplicio ügynöke machinál itten nagyba.

horas 2010.02.01. 13:49:29

@popp: Nincs baj Simplicio-val,nyárig ideiglenes megoldás okés,de remélem nem terveznek hosszab távra vele,Motta-nál Muntari-nál egyértelmű,hogy kiegyensúlyozottabb teljesítméyt képes bár más stílus is.De én úgy érzem,hogy a nyártól úgy lenne a legjobb,ha Roma-ba kerülne.

Amúgy,hihetelen,hogy egy hónap alatt,nem sikerült leszerződtetni senkit,jó Fernandes megbukik az orvosin ara minimális esély volt,az ilyet nem lehet belekalkúlálni,Lotito-Ledesma szitutról meg lekellett volna vágni,hogy veszett fejsze nyele,nyáron visszatérni rá és másra koncentrálni.

Tényleg amúgy valaki nem tudja,Fernandes-sel konkrétan mi volt a kehe az orvosin?

horas 2010.02.01. 14:14:15

@horas: Na Mancini a Milan-ban,sztem ő illene abba a játék rendszerbe,ha ezt is elcseszi akkor viszont tényleg nem fog más maradni neki csak a francia,meg a török bajnokság....

Fernandes állítólag azért bukott meg,mert gyúllatnak találták a térdínszalagjait.A Valencia kluborvosa ezt tagadja,szerinte Fernandes teljesen egészséges,remek pszichikai és fizikális állapotban van,képes arra,hogy legmagasabb szinten futballozon.Állítólag nem egészségügyi dolog áll a háttérben,konkrét ok nincs a szerződés meghiúsulására,a részletek homály fedi.

goal.com

horas 2010.02.01. 14:22:01

@Hispan07: Annyira nem vészes,a Milan-ba jobban illik mint az Inter-be,én örülök,hogy megszabadúltunk,tőle nem hiszem,hogy a Milan-nál megtáltosodna,bár sosem lehet tudni.

csirko pasek 2010.02.01. 14:29:03

@Hispan07: @horas: sztem Mancini frank lehet, tényleg ez lehet az utolsó esélye, h megmutassa, hogy inkább profi focista (mint amilyen a Romaban volt), mint Denilson öccse. És csere szélsőre nagy szükség van, mert Dinho kb végigjátszotta a szezont, és nagyon meglepne, ha nem lenne kisebb-nagyobb sérülése, Pato sérült, Becks pedig olyan lassú, h...
Szóval a bizalom csodákra képes, nekem meg nem maradt más, mint h reménykedjek abban, h kihozza magából amit tud.

Hispan07 2010.02.01. 14:38:08

@csirko pasek: @horas: hát, enkem ez még mindig PFFF...

viszont kiváncsi leszek, Adiyiah játszik-e majd

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.02.01. 15:03:08

most jovok milanobol, a ...... .... .... ... miatt nem engedtek be az inter-juvera, pedig megerdemeltem volna, mert elviseltem az egesz napos shoppingolast meg dzsorzdsklunit comoban kergetest a hugommal.

ef-el kezdodik es uck a vege...

minden mas meccsre nyugodtan beengednek, csak erre az egy ...ra kellett szurkoloi kartya....gratulalok az otletgazdanak meg az egeszet kiprovokalo idiotaknak

horas 2010.02.01. 15:16:56

@Hispan07: Azért az Inter-ből szerződtetett játékosokkal nem jártatok rosszul,eddig,csak az a cink,úgy így is úgy is jönn vissza nyáron,ha jól lesz ott akkor nem tudják majd kfizetni,és az Inter inkább visszatartja,Mancini meg egyértelmű,hogy nem akar kisebb bajnokságba kisebb pénzért menni ez vezetett a Roma-s karrierje végéhez,a nagyra vágyás.

Iustizmord 2010.02.01. 17:00:59

baszki most olvasom hogy Mancini --> Milan.

kurvára nem értem. minek ide még1 támadó? kevés gólt lőtt a csapat? hátul minden rendben? középpálya stabil? meg jankulovski az interbe? minek? inkább kellene még 2-3 védekezni tudó hátvéd meg kp-jás, ehhez képest ez..... vazzeeeeee.....

horas 2010.02.01. 17:02:18

Mariga nem kapott munkavállalóit,angliában pedig már levolt zsírozva minden a City-vel,most az Inter fűzi,állítolag jól állnak a dolgok,Biabiany belelesz vonva úgy néz ki.Nem nagyon tudok róla semmit,tudom,hogy jó játékosnak van számon tartva illetve,hogy fiatal,hát de nem is vagyok elájúlva,aztán még jól is elsülhet.

horas 2010.02.01. 17:04:50

@Iustizmord: Most hoztak volna egy hasznos kisiparost azt kit érdekelne,Mancini akármennyire mélyponton van még is csak egy jó nevű brazil szélső...Galliani-nak az ilyesmit is szem elött kell tartania...ne viccelj...

Iustizmord 2010.02.01. 17:08:26

@horas: nézd, volt 1-2 játékos akit az internéál nem értettek meg, pirlo, franco baresi (amikor juniorként jelentkezett oda, elküldték), aztán a milannal befutott, de szvsz jól jellemzi a milan igazolási politikájának fogalmatlanságát hogy sokszor olyan embereket vesz, akiknek máshol már lejárt a szavatossága. másokat meg a zeniten elenged: seva, kaka, gilardinot is inkább csak kölcsön kellett volna adni hátha feltámad, maldinit is megtarthatták volna még 4-5 évig ( :o))) ) stb. mondhatni, a milan nevetséges játékospolitikát folytat.

Iustizmord 2010.02.01. 17:13:46

@horas: mancini jó nevű? hát nem hinném hpgy sok mezt fognak eladni mancini felirattal... amúgy igen, én 3 igazolási lehetőséget látok (tudom, nagyon bölcs vagyok):

1. szétnézni az olasz kisközép cspatoknál s onnan igazolni 24-26 éves, sokat játszó ígéretes fiatalokat
2. megvenni kisebb ligák húzócsapatainak húzóembereit: ajax, marseille, bayern münchen, vagy ott az argentin és brazil bajnokság
3. néha be kell ruházni 1-2 befutott nagy sztárba is.

+1 milanello méltán híres, hol van leírva hogy a milan-neveléseknek máshol kell befutni.

ebbőé csak a 3. képezi sok pénz tárgyát, a többi rentábilisan megoldható. szvsz.

horas 2010.02.01. 17:15:11

@Iustizmord: Hát persze.Ez egyértelmű.Ott van példának a Sevilla a Porto vagy a Lyon egy kategória van köztük és a Milan között anyagilag,de kiváloan jól müködő játékosmegfigyelő aparátusuk van,és a Milan-nál se fogalmatlanok mert nagyon belenyúltak annak idején Kaká-ba,Pato-ba,most Thiago Silva-ba, a baj az,hogy nem abban gondolkodnak,hogy nincs középhátvéd cseréjük illetve klasszis szélső védőjük hanem címlapokban.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.02.01. 17:15:18

Amiért lehet bízni Mancini föltámadásában, az Leonardo. Rutintalan edző is, de ért az elkényeztetett honfitársai nyelvén. Egyébként pato sérülése idejére vitték oda, mert mindkét szélen képes klasszis teljesítményre, ezt Romában többször is bizonyította. Az meg röpke pár hét alatt kiderült, hogy mára Bekám már nem tudja megfelelően bejátszani a jobbszélső posztot.

horas 2010.02.01. 17:20:14

@Iustizmord: Mancini egy közismert minőségi szélső aki perpillanat mélypontotn van,lehet,hogy van kiút ebből lehet,hogy nem.
Igen szinte,hihetetlen,hgy a Milan mennyire nem épít az utánpotlásra,pedig lenne benne potenciál,pl.Borriello.

Iustizmord 2010.02.01. 17:21:09

@horas: nem 1 dél-amerikai játékosmegyfigyelőt tart a milan ( leonardo is dolgozott nekik pl) de az hogy 6 év alatt 3-szor "belenyúlnak" az kicsit kevés. mert oléyat meg nem láttam sokat h nagyon mellényúlnának , pedig az is benne van a pakliban.

tehát azt is levonhatjuk h egyszerűen kevés embernek adják meg a sanszot.

az se helyes amit az inter csinélt, 1x majd utánanézek hány játékosnak lett a (ha ideiglenesen is) temetője / parkolópályája az inter (most recoba, crespo, ronaldo, ugrik be, de nem követtem szorosan) , de vmi oka azért van hogy az inter most előrébb tart. az inter most sokkal bölcsebben igazol mint..
1. a milan vagy a juve
2. mint az inter 10-12 éve

Iustizmord 2010.02.01. 17:22:31

@horas: vagy hogy hívják a srácot aki tavaly 1. felnőtt meccsén győztes gólt tőtt majd kérte h adják kölcsön mert felmérte hogy ő lenne az5-6. csatár? látod már a nevére se emlékszem... :o(

gasbert 2010.02.01. 17:23:51

Lehet ha rosszul emlékszem de Mancini volt védő is a Romában , nem ?

Iustizmord 2010.02.01. 17:30:54

@gasbert: önmaga pénztárcáját védő, igen.

Paloschi. ő volt az.

ha jól emlékszem már az u21-ben is tolta rendesen.

horas 2010.02.01. 17:32:55

@Iustizmord: Igen,most sokkal okosabban igazolnak,de még messze nem a szakma a csúcsa,azért idén közrejátszott a szerencse is egy kicsit.Szal Milito ugyanazt hozza amit a középélcsapataiban azért erre em volt nagy sansz,főleg úgy,hogy már nem is fiatal.
Sneijder is sokkal jobban muzsikál mint amire előzetesen lehetett számítani,plus Pandev szárnyalása is inkább meglepetés mint garantálható volt.Lucio nem grandiózus erősítés,Motta meg egyáltalán nem vagy minimálisan.

Szal papíron a Juve igazolásai is voltak ennyire kecsegtetőek és indokoltak más kérdés,hogy az edző és a csapat instabilitása megnehezítette ezeknek a játékosok beilleszkedését.És én úgy érzem,hogy mondjuk Amauri sokkal pengébb játékosnak tünt mielött a Juve-ba került mint mondjuk Milito.

Iustizmord 2010.02.01. 17:35:21

@horas: amúgy az is címlap lett volna hogy :

Maicon, -->Milan.

mondjuk nem volna hülyeség flaminit kipróbálni jobbhátvédben (ha az arsenalban balbunkóban jó volt, itt miért ne lenne jó(bb)bunkó), balban antonini nem tűnik elveszettnek, csak akkor megint a kp-ra kell 2-3 értelmes lény.

@popp: hát, ha így tolja Hátsósonka, nem biztos h Capello kapva kapja Cape Town-ba kapacitálni.

hú bazze ez nekem is fájt.

Iustizmord 2010.02.01. 17:37:34

@horas: nem az a furcsa h minden igazolás jól sült el, bár ritka, hanem az az érdekes, hogy ezek stabil emberek. nem olyan ma megy, holnap nem megy játékosok. és mindegyik pályája zenitje körül van. mondjuk lucio sem sokkal utóbb, hátvédeknél ugye nem 30-nál ér véget a játék.

horas 2010.02.01. 17:48:57

@Iustizmord: Persze,értem,de ehhez kellett a szerencse is,mert arra sem volt sansz,hogy Quaresma ekkora szerencsétlen lesz,pedig ő azért nagyon komoly meccseken komoly csapatok ellen nagyon élt a Porto-ban...

A Juve-nál meg sztem nagyban közre játszik,hogy a csapatjátéktól olyan messze áll a szervezettség az elképzelés és a stabilitás,hogy még.Sztem Diego és Melo az Inter-ben klasszisokkal jobban játszanának mert szinte kézzelfoghatóan körül lenne határolva a feldata,plus sokkal nagyobb segítsége lenne mind a csapatársaktól,mert egy flottúl müködö gépezetben lennének,nem beszélve a vezetőedzőtől kapott utasításokról.

Míg az Inter többnyire elviseli Muntari,Motta alibizést vagy pocsék játékát,addog a Juve-ban ordít ez.

horas 2010.02.01. 17:52:18

Szal mielött valaki félreértene,nem azt mondom,hogy Mancini címlap,de mondjuk a Deportivo balszélső véőjéhez,Filipe-hez képest mindenképp.(Aki kidőlt egész szezonra.)

horas 2010.02.01. 17:52:52

@horas: Az Inter-ben is ordít,csak nem kulcstényező na úgy értem.
süti beállítások módosítása