Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Nyomokban futballt tartalmazhat - Serie A, #19

2010.01.11. 17:00 _benito

Nézi az ember az olasz meccseket, lát egy hétvégén mondjuk 3-4-et végig, azaz cirka egy hónap alatt többször látja játszani a mezőny jó részét, és az utolsó őszi forduló zárómeccsén azt veszi észre, hogy a Serie A legrosszabb csapata a Juventus. Vegyük csak például a kiesőket: a Siena mindennek tűnt, csak rossz csapatnak nem az Inter ellen, a Catania kikapott ugyan a Genoától, de nemrég Torinóban intézte el a Juvét, azaz már véresen komolyan kell kijelentenünk, hogy mióta az ellenfelek észrevették, hogy ezt a mezt már nincs értelme tisztelni, mindenki össze-vissza veri a Juventust. Moggi sommás véleménye mellett nem mehetünk el szó nélkül, a jó Luciano az édes anyjába küldte el a komplett olasz futballt, ami miatt újra bevetésre kellett küldenünk Bede elfeledettnek hitt tagjét: a jobb_labdarúgásért-alapítványt.

„Az olasz bajnokságot már megnyerte az Inter, amely így egy teljességgel középszerű bajnokság legkevésbé rossz csapata lett. A legjobb olasz szakemberek már külföldön dolgoznak, a legnagyobb sztárok eligazoltak a ligából. Jelenleg az olasz labdarúgás minden téren óriási válságban van” – csomagolta be rendkívül óvatosan mondanivalóját a calcio Hamis Prófétája a Studio Stadio c. műsorban. De még nem végzett, feszítette a Jose Mourinhóról és Massimo Morattiról alkotott vélemény is: „Az a portugál igazi mázlis srác, pedig edzőként nem jobb, mint egy mély vizet jól bíró amatőr. Amilyen az Inter elnöke is, aki reklámarcként sokkal hasznosabb.” A Juventus annyira lent van, hogy nincs is értelme belerúgni, Moggi azonban másképp gondolja: „A mostani vezetés tönkreteszi az európai futball egyik ikonját. Az én Juventuszomnál abban az időben csak a Manchester Unitedet menedzselték jobban az egész világon, ezek meg nézzék meg, mit csinálnak: szélsőt keresnek, miközben nyáron azt mondták Pavel Nedvednek, hogy nem számítanak rá, mert a jövőben nem kívánnak szélsőkkel játszani.”

Az ítéletekre valóban rászolgáltak többen is, a tabella első három helyezettje például kivétel nélkül, pedig ketten is nyertek közülük. Az Inter egészen elképesztő hajrában fordította meg a Siena elleni hazai bajnokit, szem előtt tartva, hogy a világ röheje lett volna, ha Mourinho múlt század derekáig visszanyúló hazai veretlenségi sorozatát az apró Robur szakítja meg. Pedig a Siena nagyon közel volt, de azért szembe kell helyezkednünk Moggival egy kérdésben: Mourinho azért valamit tud, ha a csapatainak mindig szerencséje van. Mert az elvben forgandó, gyakorlatilag meg mindig a portugál csapataival van, és ezért vagy valamit hozzáértéssel tesz, vagy eladta a lelkét az ördögnek, és halála után az idők végezetéig orkokkal kell römiznie. Sneijder próbálja győzködni az Inter-szurkolókat, hogy egészségesen ő tulajdonképpen egy jó futballista, és már sokan hisznek neki. Mi még kivárunk a Chelsea elleni meccsig az ítélettel. Maccarone vs. Sneijder? (Inter-Siena 4-3)      

Nem kívánom senkinek, hogy szeretett csapata úgy bukjon el rangadónak mondott, valójában közepes játékkal is tükörsima meccset, ahogy a Juventus vasárnap. Nem is az arány, mert a Milan is kapott már idén rangadón iszonyú lángost hazai pályán, de az az Inter aznap nagyon kevés csapatot nem vert volna el hasonlóan. A Torinóban látott Milan viszont iszonyú messze volt attól a csapattól, ami gálát rendezett a Genoa tiszteletére. A közepesnél egy hajszállal gyengébb teljesítmény kiütéses győzelmet eredményezett, a Juventus teljesen lebénult, fogalmatlanul labdázgató csapatával meccsben lett volna bármelyik NB I.-es csapat, és ebben a szemernyi túlzás sincs. Ha a klub vezetősége a mélypontot várta Ferrara kirúgásával, akkor a bálnafos mellé taknyos puffanással az óceán legmélyére érkező fekete-fehér, nyomokban futballt tartalmazó pempő, jelentjük, megérkezett. (Juventus-Milan 0-3)

A Roma 80 percet emberhátrányban játszva is megőrizte De Rossi fejesével megszerzett vezetését, a Chievóra meg rájár a rúd mostanában. A rangadókon bennük volt legalább 1-1 pont, de mindkétszer kikaptak, szerencséjükre most a Juventus következik – már tavasszal. A Roma már egyértelműen a közvetlen élmezőny tagja. (Roma-Chievo 1-0) Tovább hasít a Napoli, amely tartja BL-helyét a Sampdoria legyőzésével. A nyögvenyelős győzelmet tudjuk be annak, hogy a meccs elején kidőlt Lavezzi, mert a Samp már közel sem mutat akkora ellenállást, mint korábban. Már a cerka sem úgy fog: Palombo szabadrúgása a lefújás előtt egy centivel ment mellé (Napoli-Sampdoria 1-0) A Fiorentina lebírta a Barit, amit sokkal nehezebb kedvelni úgy, hogy Koman a padján sem ül. Almiron azzal mélyíti a Juventus válságát, hogy olyan játékot mutat be, amilyenért Torinóba szerződtették anno, csak az élet másképp hozta. De most azért kiállították. (Fiorentina-Bari 2-1)

A Cagliari taktikus játékkal (mert állítólag olyat is tudnak, nem csak eszementen egyenlíteni az utolsó pillanatokban)  nyert Bolognában (0-1), a Genoa feltámadását még a Catania legyőzésében (2-0) látjuk közeledni, az Udinese pedig végre nem kapott ki, bár a Lazio elleni döntetlen (1-1) egyiküknek sem jó semmire. A Palermo az Atalantát verte a vártnál nehezebben (1-0), az újoncok közül pedig a rosszabb legyőzte a jobbat. (Livorno-Parma 2-1)

305 komment

Címkék: olasz serie a jobb labdarúgásért alapítvány

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr541663547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.11. 17:07:03

De legalább Floccari gólt szerzett, és holtversenyben házi gólkirály. :)

Árpádka 2010.01.11. 18:01:05

Koman játszott vagy most is csak a padot koptatta ?

herculepoirot 2010.01.11. 18:05:58

"Mourinho azért valamit tud, ha a csapatainak mindig szerencséje van. Mert az elvben forgandó, gyakorlatilag meg mindig a portugál csapataival van, és ezért vagy valamit hozzáértéssel tesz, vagy eladta a lelkét az ördögnek, és halála után az idők végezetéig orkokkal kell römiznie."

Ezen behaltam:)

Iustizmord 2010.01.11. 18:06:26

@mbemba: de mér, hátha olvasnivalóért jött ide? a mindennapi betevő infóért.

Árpádka 2010.01.11. 18:07:11

@mbemba: Most látom valahogy az eredmény miatt el futott a szemem mellett :S
Remélem előbb vagy utóbb kezdő lesz vagy kap egy olyan csapatott ahol lehetőséget kap :)

vadkutya 2010.01.11. 18:07:15

@dvsc10: Orkokkal römizni... :D:D De beteg vki... XD

Matteo_B 2010.01.11. 18:09:11

@Árpádka: "...a Barit, amit sokkal nehezebb kedvelni úgy, hogy Koman a padján sem ül. "

Matteo_B 2010.01.11. 18:10:27

bocsi,én meg előbb a postot végigolvastam és frissítés nélkül küldtem.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.11. 18:12:44

@Árpádka: Csak kap még lehetőséget, hiszen mikor játszott jól játszott. Volt, amikor kifejezetten jól!

Tökös gyerek! Valahol úgyis érvényesülni fog! (reméljük)

Hispan07 2010.01.11. 18:25:02

Moggiból mindentudó látnokot gyurmázni... ez mindent elmond a juventinók lelki állapotáról.

KeRTi · http://blog.gardenee.net 2010.01.11. 18:32:37

"a bálnafos mellé taknyos puffanással az óceán legmélyére érkező fekete-fehér, nyomokban futballt tartalmazó pempő, jelentjük, megérkezett"

gyönyörű!

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.11. 18:43:51

Annyit azért megjegyeznék, hogy Rómában az emberelőnyben sem volt sansza a Chievonak. akkor se szólhattak volna egy szót sem, ha kapnak egy hármast.

Moggi úr véleménye, hogy úgy mondjam közhely parádé és még a szöllő savanya is kiérződik belőle. Annyit üzennék neki, ha tehetném, hogy a serie a jelenlegi állapotához némmi köze tán neki is van. Tetszett volna tisztességesen dolgozni.

vargamma 2010.01.11. 18:49:14

én csak azér aggódom a juve miatt, mert a teganpi produkció előrevetíti a squadra azzurra nyári teljesítményét.

Rino 2010.01.11. 19:01:39

@popp: úgy-úgy.

és @vargamma: szintén.

Rino 2010.01.11. 19:06:03

Amúgy Ciro vasárnap esti alakítása megvan? gyönyörű.
(www.youtube.com/watch?v=JtkiwthGg8A)
remélem nem kell fordítani

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.11. 19:25:35

@Rino: Annyira gyönyörű, hogy már le is tiltották. Mi volt?

Klárensz 2010.01.11. 19:38:30

@popp: Nem tiltották le, az van, hogy ha egy linket zárójelbe raksz, akkor a végén lévőt belevszi a linkbe és nem fog működni, de ha nem ráklikkelsz, hanem kimásolod a linket zárójel nélkül, akkor jó lesz.

_karmapolice_ 2010.01.11. 19:39:01

@popp: nem tiltották le, csak becsúszott a linkbe a zárójel vége is, ha azt kitörlöd, megy.

_karmapolice_ 2010.01.11. 19:41:16

@Klárensz: 30 másodperccel megelőztél xD

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.11. 19:42:01

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ma még nem böngésztem a Romás híreket, de a legutóbbi infóm az volt, hogy már a Genoa ellen jöhet a To-To. Te hol olvastad?

Klárensz 2010.01.11. 19:44:28

@Rino: Ha már így ajánlod, lefordíthatnád. ;)

@_karmapolice_: Mit csalsz? 31-gyel előztelek le.

_alerob 2010.01.11. 19:45:03

@Hispan07: @popp: Moggi úrhoz annyit, hogy igazán sokat tett ő a Juventusért, és ezáltal az olazs fociért. Ha valaki, ő tudja mit beszél. Még mi Juventinók vakon hittünk, ő már rég megmondta ennek a csapatnak nincs jövője. És igenis, van sok minden abban, amit mond. A Calciopolit meg Moggit meg szerintem vegyük ketté, mert újra lesz 400 komment meg anyázás, ami szerintem senkit sem érdekel.

@vargamma: Azért annyira ne félj. Buffon, Marchisio, Iaquinta, Cannavaro és legfőképp Chiellini azok, akivel az ég adta világon semmi baj sincs. Ja de, Iaquinta és Buffon sérült most, ennyi. Van még Giovinco aki szemernyit sem játszik, egy mindig bomba Totti, meg sok jó játékos, aki nem a Juvéban játszik. Szerintem az azurrikat nem kell félteni majd, ha Lippi a keretet jól válogatja össze és például nem Pirlora, Gattusora meg stb.. alapozza ....

Asidotus 2010.01.11. 19:48:08

Lassan elmegy az életkedvem :(
Próbálom itten Hirzer Ferenccel tartani az életet az NST Juve-drukkereiben, de sajnos Ferraráék nem olvasták. Szegény Gazella, ha látná, most sírna szégyenében... Komolyan, a másodosztályban jobb csapata volt a Juvénak, mint most, és most mrá kezdem én is azt hinni, hogy a nagyon jó erőkből álló csapat egyáltalán nem áll (már) semennyire sem jó erőkből.
Nincs klasszis csatárunk:
Amaurinak még nem volt egyáltalán jó szezonja, a legjobb 2 éve volt, 34 meccs/15 gól. Iaquinta még életében nem rúgott 15 gólt egy szezonban, egyetlen Serie A-s csapatában. Del Piero már nem a régi. Trezeguet éppen még rúgdosná a gólokat, de azokat Hirzer Feri is rúgdosná, ha játszana, köbö egyforma esélye van mindnkét játékos játékára.
A középpályán befuccsoltak a nagynevű igazolások. Melo szépen kijátssza magát a brazil válogatottból is, Diego-ról meg ne felejtsük el, az előző szezonban 10. lett vele a Bremen, nélküle meg szárnyaltak az ősz folyamán. Sisokko idén 6 meccsen lépett pályára, nincs akkora klasszis a világon, aki ennyi meccsen csodát tenne. A többi középpályást inkább ne emlegesük, egyáltalán nem azért hozták őket ide, hogy velük BL-t nyerjen a Juve.
A védők közül egyedül Chiellini játszik jól, ő egyedül, aki méltó a mezre. Cannavaro egykor világklasszis volt, de Madridban megvuduzták vagy nem tudom mit műveltek vel, de ott elfelejtett focizni, és most már ő is keményen benne van a korban.
Buffon a kapuban már nem az a Buffon, aki vitán felül a világ legjobb kapusa volt. A tavalyi (konkrétan 21008-as) sérülése után már nem akkora, mint volt. Mondjuk, én 2008. ősswzel meg voltam elégedve Manningerrel, 75 millióért el kellett volna adni Gigi-t a Man. Citynek.
Mi a végeredmény? Manninger és Chiellini, 2 játékos, aki Juventus-szintű. A többiek vagy SOSEM voltak azok, vagy voltak, de mát megöregedtek.

gio · http://www.napiauto.blog.hu 2010.01.11. 19:54:33

sajnáltam a hétvégi meccsünket Rómában. ha nincs az 1. percben kapott gól, viszont ugyanígy kiáll a kapus, egészen biztosan nem kapunk ki.

Rino 2010.01.11. 19:56:13

@Klárensz: Ciro lehülyézi Maifredit (juvesoknak talán ismerős név), aki szerint a jelenlegi keretnek a bajnoki címért kellene harcolnia. Maifredi erre egy „kuss, te fenomén” mondattal válaszol, Ferrara rákérdez, hogy ő milyen csapatot is edz, majd közli, hogy nincs kedve az idejét vesztegetni ilyenekkel. mindezt élő egyenesben.

Klárensz 2010.01.11. 20:03:46

Kösz Rino, igaz hogy valaki kimoderálta a fordítást (micsoda flame lett volna), de én olvastam.

Klárensz 2010.01.11. 20:06:44

@Rino: Mi a fene mégse moderálták ki? Az előbb itt volt aztán eltűnt. Ez esetben a véleményem is mondom. Ferraraból a sértett óvodás szólalt meg, akit cikiznek a többiek, mert bekakilt labdázás közben és amúgy is béna.

értelmetlen_nevű 2010.01.11. 20:08:18

@Klárensz: gyakran akadozik a blogmotor, szerintem csak ritkán és kifejezetten indokolt esetben moderálnak az nst-n.

Klárensz 2010.01.11. 20:14:31

@értelmetlen_nevű: Való igaz, ez most semmiség, mert már nincs egyetlen Juventus-szimpatizáns sem aki megvédené Ferrarát.

Iustizmord 2010.01.11. 20:18:27

@vargamma: nem vetít előre ez a juves semmilyen nyári válogatottat vagy formát. ui max 2-en ha ott lesznek a keretben.

mondjuk buffon meg chiellini befér a starting lineup-ba, no doubt

@rino: lehetne szó szerint?

@klárensz, ott apopnt

baszki 3 comment egyben fejlődöm, nem?.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.11. 20:18:40

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Na ezért volt jő igazolás Toni, mert ő ha más színekkel is, de hasznosan bejátsza a Capitano posztját.

@_alerob: Nem azt mondtam, hogy nincs semmi abban amit Moggi mond, csak azt, hogy nincs benne semmi új. Csak amennyit Mourinhoról mond, az pedig nettó baromság.

Tett is az olasz fociért, meg ártott is neki: az egyenlege szerintem negatív, de ebbe tényleg ne menjünk bele.

Gabez 2010.01.11. 20:25:08

Sztem Mogginak is kb annyit kell elhinni, mint pl Berlusconinak vagy Morattinak. Ilyen egyszerű ez. Egyik se hülye...kergetik egymást körbe, amíg élnek és kész.
Most az előbbi került legalulra (jó mélyre), de volt ő fent is.
Bárcsak a magyar bajnokság lenne ilyen középszerű...3 csapattal a BL-ben. Hm...

sh4d0w 2010.01.11. 20:25:50

"A Torinóban látott Milan viszont iszonyú messze volt attól a csapattól, ami gálát rendezett a Genoa tiszteletére."

Így is sima kiütés lett, ha még nem is döcögött volna a Milan játéka, még sokkal rondább is lehetett volna a vége Juve-szempontból. Ezenkívül pedig fenntartom a véleményemet, miszerint ez méltó bosszú volt a tavalyi 4-2-ért - akkor mi voltunk az alázottak, most a torinóiak.

Iustizmord 2010.01.11. 20:27:53

vhogy a juventinok hanyagolják a posztot.

azért írjuk le, nem volt ez egy megalázó verés a játék képe alapján mert valóban a milan nem játszott nagyot (a juve amennyit engedett, ugye, bárha nagy játékhoz jó ellenfél kell) s valóban 3 szögletgól volt ami csak az eredményességet tekintve etwas.

szvsz saját csapatuk töketlensége (tehét az idealitzát tökély bohózata) jobban fonnyasztja őket mint az 1 db saller, amibe mindig bele lehet futni egy sztárcsapat ellen.

mondjuk én se látok kiutat most a juvénak, a milannál legalbb van x db ember aki hozza magát, az internél meg a csapategység jó, de a juvénál se ez se az.

értelmetlen_nevű 2010.01.11. 20:29:45

@sh4d0w: én mint Milan szimpatizáns mondom, hogy minden volt ez, de nem alázás.

Gabez 2010.01.11. 20:33:01

@Iustizmord: a hatalom és a becsvágy nagy úr...

Gerrard az Interben? Király lenne! Persze hiszem, ha látom a hivatalos bemutatón ;)

Ja és Sneijder jó focista, nem csak Inter szurkolók mondják ezt, ugye...?

_alerob 2010.01.11. 20:39:12

@Nűnű: "Buffon a kapuban már nem az a Buffon, aki vitán felül a világ legjobb kapusa volt." - nana, azért ez egyáltalán nem igaz. tavaly a sérülése után volt ingatag,de ebben az évben is óriásikat védett. Hozta a Buffon szintet. A többibe nem mennék bele, de még annyit, hogy Cannavaro sem olyan rossz. Jövőt nem lehet rá építeni, de nem rossz.

daneeka 2010.01.11. 20:45:40

@Iustizmord: A tavalyi 4-2-nél meg a milanisták hanyagolták a postot.

Iustizmord 2010.01.11. 20:46:34

@értelmetlen_nevű: JA. AZÉRT NE SZÁLLJON EL A MILAN... JÁTÉKA NEM VOLT.

csak kgyetlenül kihasznlta a nemlévő helyzeteit.

igaz, ezt is úgy híjják hogy klasszismegoldás, fordított esetben a juve szurkerek tort ülnének. apró pici arcocskákkal. debezonyám.

Klárensz 2010.01.11. 20:47:52

@értelmetlen_nevű: Szerintem alázás volt. A Juve alázta magát.

Iustizmord 2010.01.11. 20:48:26

@daneeka: lehet, nem voltam ott :o)))

Iustizmord 2010.01.11. 20:51:06

@daneeka: és az férfias küzdelem volt, nem egy rakás x diadala egy rakás y felett.

merth erről az jut az eszembe hogy két darab sz@r megy az utcán. találkoznak a híg fosch-sal aki megkérdi:
-hova mentek sz@rok?
-bankot rabolni.
-hó de laza, mehetek én is?
-nem, oda KEMÉNY legények kellenek.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.11. 21:01:47

@Gabez: Én nem örülnék, ha Gerrard olaszba jönne. Olyan ritkák már az olyan klubhű játékosok, mint ő. Nagyot csalódnék benne, ha szarban hagyná a 'Poolt.

Gabez 2010.01.11. 21:03:37

@popp: hát épp amiatt jönne, hogy segítsen a Pool rossz anyagi helyzetén - nem Moratti két szép szeméért. Mou meg szeretné a csapatában tudni már régóta. De ez csak pletyi egyelőre.

Iustizmord 2010.01.11. 21:12:01

www.youtube.com/watch?v=dkjM6xafj84&feature=related

eddig az olasz filmek hasonlósrészeit finom távolságtartással kezeltem. most tudom hogy ez e vero.

az angolos hozzáálásom meg csodá'kozik.

BruceWayne 2010.01.11. 21:25:49

@Iustizmord: mérhetetlen nagy faszkorbács ennek a bajszos buzinak.... biztos szeretik a munkatársai is :D

IronRock 2010.01.11. 21:35:38

Na most hogy Juve-szurkolóként is hozzászóljak én is: A Milan elleni meccs után végre egyértelmű lett, hogy Ferarra-nak ez sok. Ciro, sokat kell még tapasztalnod, egy ilyen megalázó vereség után, ráadásul a közvetlen riválistól, illene felállni és bejelenteni a lemondást, mert nem megy ez neked!! A vezetőség meg jó lenne ha nem várna a menesztéssel addig, amíg a Juve visszaesik a középmezőny elejére és a végén az EL-helyekért is harcolnia kell. (A hülye marhák, hagyták hogy Spalletti elmenjen a Zenit-hez, pedig már korábban meg keleltt volna vele egyezni!) Nincs rá jobb szó, pocsék ez eddig: az igazolások nem jöttek be, Melo nulla, Diego (én korábban is megmondtam) egyszerűen nem való a Juve-ba. Alex már többet sérült mint nem, Camoranesi szintén, Giovinco alig játszik, Marchisio meg egymaga nem elég ahhoz hogy elvigye a csapatot a hátán. Bele kéne törődni, hogy ez a szezon elment. Bajnoki cím ebből már nem lesz, talán BL-hely igen, ha kissé összekapjuk magunkat valaki normális edzővel. Az EL-re lenne érdemes még ráhajtani hogy ne legyen teljes kudarc ez az év is...

Iustizmord 2010.01.11. 21:35:57

@Nerazzurri: engem is irritál.

a helyes magatartás:

-felséges fivérem, ki lett a befutó epsomban?
-well, azt hiszem sultan of egypt
-well,what a surpsire. i bet on him. what is the pot?
-well, around million pound sterling, your share must be well over GBP 100.000.
-oh really? jolly good, jolly good. tea,
-no thanks biscuits?
- yes please. i feel godod tonite, what a glorious weather. ths time of the year is usually more chilly.
- what are you gonna do with your wins?
-dunno. will be bet for a year...

Rino 2010.01.11. 21:36:52

@Iustizmord: hogy értve cimbi? a lényeg átment, nem?:)

drani 2010.01.11. 21:37:09

nekem is a szándékos edzőbuktatás jutott eszembe a meccs alatt...

Iustizmord 2010.01.11. 21:44:11

@Rino: nagyából értve, jól foglalod össze, amit a z olazsból tudok az rá is illik, de il diablo a részletekben van.

szóval mars tükörfrdítani , lábjegyzetekkel ! :o)))

Iustizmord 2010.01.11. 21:47:00

btw mafredi nem dzette a zebrákat kb 20 éve?

Klárensz 2010.01.11. 21:49:31

@Iustizmord: Bizony edzette Maifredi a Juventust. A neve ellenére nem mai fredi.

Rino 2010.01.11. 21:51:27

@Iustizmord: eheheh, tudom h te se gondolod komolyan h bármi juvet érintő dolog ennyire foglalkoztatna. ;))

Iustizmord 2010.01.11. 21:52:20

@Klárensz: de hát akkor szakember baszki ! . mit vitatkozik vele ciro??? :o)))

Iustizmord 2010.01.11. 21:55:27

megjegyzem, amikor ma(i)fredi a juve edzője volt ciro mintha napolitana lett volna, a MaradoNapoliban.

vqagy tévdnék???

mert ha nem tévedek értem mért utálják egymást.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.01.11. 22:08:08

en tenyleg nem akarom bantani a juve szurkoloit, de mar masfel honapja egyfolytaban edzobuktatasrol beszeltek - ez meg netto keptelenseg. azt nagy nehezen le lehet nyelni, hogy a jatekosok egy meccsen szarul jatszanak a valtoztatas kedveert, de aki folyamatosan lazsal, az nem profi. ha ennyire valtoztatast szeretnenek, kezdjek a hozzaallasukkal.

(a hozzaallast tekintve az inter jatekosaira is allandoan pipa vagyok, a hetvegen azert jobb arcukat mutattak. kellenek a kiszenvedett sikerek, mert a bl-ben nem setagalopp var rank, hanem szenvedes)

Iustizmord 2010.01.11. 22:17:59

@Rino: doch, lábjegyzettel... na azzal asztán %!!!!

giacinto 2010.01.11. 22:51:33

A kommentek elolvasása nélkül:

1, Komolyan ilyen mélyre süllyedtünk hogy Moggival kell foglalkozni?

2, Sneijder igenis jó futballista, egy tökéletes lyukba érkezett ebbe az Interbe. fél év alatt több szabadrúgást lőtt be, mint az állítólag jó szabadrúgás lövő Ibra 3 év alatt kb. Vele veretlen a csapat, fontos és győztes gólokat szerez, nélküle meg egy 50 %-ot produkáló szenvedés. Ha már tavaly nálunk lett volna, egészen másképp fest a MU elleni párharc.

BruceWayne 2010.01.11. 23:03:09

@giacinto: Ibra köztudottan rossz szabadrúgáslovő

giacinto 2010.01.11. 23:16:38

@popp: "Annyit üzennék neki, ha tehetném, hogy a serie a jelenlegi állapotához némmi köze tán neki is van. "

Ez csillagos ötös megjegyzés volt!

Amit Mourinhoról mond, arra meg felesleges bármit is mondani annyira nevetséges.

Nyilvánvaló hogy egy dillettáns amatőr edző "aki jól bírja a mélyvizet" összehoz 9 éves karrierje során 5 bajnoki címet, egy Uefa-kupát, egy BL-t, 4 nemzeti kupát, 3 szuperkupát....

kiváncsi lennék, melyik edző büszkélkedik/büszkélkedett pályája során ilyen mutatóval ennyi idő alatt, de van egy komoly tippem.

calcio_di_rigore 2010.01.11. 23:35:57

Sokszor nem értek egyet Moggival, de most mindenben igaza van. Lehet köpködni (főleg a juvésoknak), de kb. 100x jobban ismeri az olasz futballt mint ti itt összeadva, barátaim. Magamat is beleértve, mielőtt valamelyik farok megint megtalál.:)

Amúgy nem értem itt a kilóméteres leírásokat a Juve keretéről, játékosokról meg szerkezetekről... ez már rég nem ezen múlik. Fejben szétestek, 0 önbizalommal játszanak. Egyszerűen látszik a riadtság pl. Melo-n, amikor hozzákerül a labda. Ennél alatomosabban semmi sem húzza le a teljesítményt, ezt mindenki tudja, aki focizott valaha. A keret tökéletesen alkalmas lett volna a scudettóra, mert vannak benne hibák, de sajnos a Serie A-ban is vannak.

_karmapolice_ 2010.01.12. 00:53:26

@Gabez: @Iustizmord: sztem nem árulok el vele nagy titkot, hogy egy jó ideje már _minden_ meccset így közvetítenek. Még a videostream elterjedése előtt, mikor az USÁ-ban éltem, a csapatok internetes rádióján hallgattam az olasz meccseket, hát az ugyanígy ment. Egyáltalán nem kellett tudnod olaszul, hogy rájöjj, mikor és ki lőtt gólt, amikor meg gyanúsan nagy volt a csend, és egy rövid, ugatásszerű hangot hallottál (ez volt az ellenfél játékosának a neve) az ellenfél lőtt. Nagy élmény volt, egy csomó vasárnap délutánt a gép előtt töltöttem, és meccset hallgattam.

zsakfos 2010.01.12. 00:55:33

@giacinto:
Sneijder képességeinek kétségbe vonását én se értettem. Na mindegy nem kezdem el megvédeni, mert egy késő van és nincs kedvem, kettő megteszi ő ezt a játékával.
Amúgy meg nem egyetlen ( a Chelsea elleni) meccsen múlik, hogy valaki jó játékos e...

Hispan07 2010.01.12. 10:17:46

@calcio_di_rigore: abszolút egyetértek szimpatikus hangvételű hozzászólásoddal. Soha nem is értem, hogy pl idehaza amikor a magyar gazdasági és társadalmi problémák kerülnek terítékre, korrupciótól a szélhámoskodáson át az igazi keményvonalas bűnözésig, miért nem Tasnádi Petyát, Stadler Józsit és Prinz Gabikát szokták szakértőként kérdezni - nyilván százszor jobban kenik a témát, mint a sok elpuhult értelmiségi együttvéve.

Mr.AT 2010.01.12. 10:30:50

Moggi megint rátapintott a lényegre - fejétől bűzlik a hal. Nyilván itt most mki a kis fricskával van elfoglalva, amit Mourinhonak címzett, de ne felejtsük el, hogy nem is oly rég pont a portugál volt az, aki elemezte, hogy is jött össze az Inter 3 bajnoki címe, nagyon hasonló szemszöget használva...

Ugyanakkor meg ne menjünk el a lényeg mellett: amit a Juventusról ír, maximálisan ül. Az álentellektüel puhapöcsök, akik most az elnöki és sportigazgatói székekben növesztik a seggüket, nagyokat sápítozva, hogy jajj-jajj, tökéletesen alkalmatlanok mindenre.

@Hispan07: Moggit meg Tasnádihoz és Stadlerhez hasonlítani durva és primitív csúsztatás. Utóbbi kettőt jogerős ítélet ítélte el, míg Moggi ellen soha, semmilyen ítélet nem született.
Ha jobban bökné a szemed a saját házatokból kilógó gerenda, mint a konkurrenciánál lévő fogpiszkáló, talán feltűnne az a gátlástalanul mocskos alattomosság, ahogy Berlusconi papa kimosdatta kedvenc kishobbiját ugyanazon dicsőséges évben.

@calcio_di_rigore: Tökéletesen egyetértek.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.12. 10:40:07

@Mr.AT: Mintahogy már bátorkodtam, Moggi semmi újat nem mond. Amit kijelent, azt szajkózza mindeki vagy fél éve. Amikor plafonig ér szar könnyű nagy okosságokat mondani. Amit Mourinhoról mond az meg nehezen -szerintem sehogy sem - védhető. Az sem menti, hogy Mourinho maga is egy tukkó.

Bár én sem hasonlítanám az arcot Tasnádihoz, de nekem is visszás, hogy az olasz tévések éppen őt kérdezik. Jól tudom, hogy az ő véleménye mindig érdekes lesz. Aztán, ha az öreg megszólal a csalódott juventinok mindig jókat bólogathatnak.

Mr.AT 2010.01.12. 10:48:40

@popp: Qrvára mond újat, ha bátorkodhatok reagálni. Az egész olasz média, de szerte a világon szinte minden (itt, ez a fórum is) azzal van tele, hogy a Juventus játékosai mind mekkora szarok, mennyire nem alkalmasak semmire, stb. Felipe Melo, aki tavaly a liga 2. legjobb védekező középpályása volt, Arany Szemetest kap, stb.

Mindenki a játékosokra, egy szűkebb réteg meg az edzőre keni a kérdést - de azt nagyon kevés kivételtől eltekintve még sehol sem láttam, hogy mindezért a dilettáns management lenne a hibás.

A tökéletesen elképzelés nélküli, óvatoskodó, híg fos jellegű lépések egyenes következménye mindaz, ami most van.
Moggit meg itt sokan egyfajta fekete ördögnek kiáltják ki, miközben nem más, mint egy qrva yo szakember, aki hosszú időn keresztül bizonyította, hogy ért ahhoz, amit csinál.

Élcelődni meg primitív poénokat farigcsálni nyilván olcsó és jó most a sok kárörvendő fasznak azon, ami a klubbal együtt vele is történt, de az biztos, hogy ha az olasz élklubok vezetőségében több ilyen arc lenne, nem ott tartana az olasz foci, ahol.

giacinto 2010.01.12. 10:57:27

Moggi aztán nagyon komolyan vehető figura. Egyik héten azt nyilatkozza hogy a calciopoli nem is létezett, másik héten meg azt hogy mindneki csalt nem csak a juve, de főleg az Inter.

ennyi épp elég erről az emberről. egyébként nekem vmi börtön rémlik vele kapcsolatban, szóval sztem elitélték.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.12. 11:09:30

@Mr.AT: Most tekints el a hangulattól. A szurkolói düh szüli a játékosok képességének kétségbe vonását. Talán senki nem gondolja komolyan, hogy a Juve kerete szar. A menedzsment ekézése sem új, kábé Ranieri második éve osztják őket, kábé ugyanazokkal az érvekkel, mint most Luciano bácsi. Tartom, hogy semmi újdonság nincs Moggi mondataiban, közhely parádé, némi epével.

Mr.AT 2010.01.12. 11:13:32

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: ELSŐ fokon. Aztán fellebeztek. Ez a tipikus "ha valakire ráfognak valamit, az akkor úgy is van" esete.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.12. 11:19:22

@Mr.AT: Oké, ezért mondtam hogy ennyit tudok, és mi lett végül a másodfokon?

Iustizmord 2010.01.12. 11:34:58

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: biztos megkapja a Köztársasági Érdemérem Arany Fokozatát.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.12. 12:04:14

Ez aranyos :) :Roma Boss Claudio Ranieri: More People Want To See Totti & Toni Than The Film Avatar

Mr.AT 2010.01.12. 12:10:50

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Hát az Avatar 17 nap alatt hozott 1 milliárd USD-t, ha jól tudom, szóval kelleni fognak a mobil lelátók meg a pótlólagos közvetítési szerződések, ha Ranieri azt akarja, hogy igaza legyen. :-)

Hispan07 2010.01.12. 12:16:31

@Mr.AT: Verítékszagú és megmosolyogtató csúsztatás azt mondani egy első fokon börtönre ítélt emberről, hogy soha, semmilyen ítélet nem született vele szemben. Utána pedig arról vetíteni, hogy ja!, tényleg volt ítélet, de szegény mártírt persze csak hamisan vádolták, és amúgy is fellebbezett... hát, vastag arcbőr kell hozzá. Szép munka, Mr. AT, folytassa nyugodtan a vagdalkozást - a "de Berlusconi is mocskos-sáros-rohadék!" riposzt pl igazi retorikai csúcsfogás, az ember tehetetlenségében csak annyit mondhat: És,ez felmenti Moggit? Nem? Nahát.

calciomax 2010.01.12. 12:20:27

Moggi parlagon nem jó az olasz focinak. Jó szakember volt ez tuti.Mondom ezt Interesként. Kemény volt ahogy Berlusconi is. Ilyen emberek miatt volt europa tronján az olasz foci.

blasco 2010.01.12. 12:23:55

@Hispan07: nem érted, az a lényeg, hogy Berlusconi sokkal ügyesebb, mint Moggi. aki egyébként csak egy qrva yo szakember. ja és ami a Milannál gerenda, az a Juvenál fogpiszkáló.

Iustizmord 2010.01.12. 12:27:11

@Hispan07: érted, moggit jogerősen nem ítélték még el TEHÁT ártatlan, VISZONT berlusconiról tudható hogy gazember. remélem látnivaló hogy moggi csak egy bűnbak, míg berlusconi a gonosz maga. :o)))

Iustizmord 2010.01.12. 12:31:19

@blasco: és ne feledjük, hogy a Whiskys Rabló is qrva jó szakember volt a maga területén (bankrablás)

@calciomax: mindjárt lejár az eltitlása, visszatér a juvéhoz mint messiás, és megtanítja amaurit gólt lőni, melót védekezni, diegot irányítani. ha meg mégsem, akkor meg ide hozza c ronaldot, messit, kakat, f.torrest, , akit csak akarsz, hogy méltó régi nagy fényéhez.

:o)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.12. 12:34:26

@calciomax: És többek között az ilyen emberek miatt estek vissza olyan csapatok, mint a 80-asok végi Napoli, a kilencvesek eleji Samp, majd a Parma és az ezredforduló környéki Roma és Lazio.

A saját klubjuk szempontjából tehát hasznos a tevékenységük, az olasz foci szempontjából viszont már árnyaltabb a kép.

Hispan07 2010.01.12. 12:36:09

@blasco: @Iustizmord: ajjajj fiúk, ennyi eretnek gondolat egyrakáson... de nagyon el leszünk küldve mindjárt a búsfenébe... :)

Mr.AT 2010.01.12. 12:39:27

@Hispan07: NINCS MI ALÓL felmenteni, te szövegértelmezések koronázatlan királya, értem? Nem az a kérdés, hogy TE mit gondolsz róla, hanem, hogy mik a tények - a tényeket pedig leírtam fentebb.

calciomax 2010.01.12. 12:49:22

@popp: Ezt nem lehet így eldönteni. Lahet hogy igen lehet hogy nem de az európai porondról eltünt mindenki.

Mr.AT 2010.01.12. 12:50:55

@popp: Igen, tényleg, nagyon árnyalt a kép. Moggi 12 éve alatt (1994 szeptember - 2006 május) 2 olasz BL-cím született, ebből egyik az ő csapatáé volt. Amely mintegy mellékesen ebből a 12 évből 4x BL-döntős volt.

Ez nyilván fényesen bizonyítja, milyen látványosan rosszat tett az olasz foci megítélésének.

Hispan07 2010.01.12. 12:52:10

@Mr.AT: Parancsolj, oh tények halhatatlan bajnoka - mert gondolom arra próbáltál kilyukadni, hogy nincs vád, ami alól fel lehetne menteni szegény Moggit.

"Kis híján kétéves tárgyalássorozat után a római bíróság tizennyolc hónapos felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Juventus labdarúgócsapatának volt főigazgatóját, Luciano Moggit. A korábban megjelent hírek szerint, az egykori sportvezetőnek börtönbe kellett volna vonulnia, azóta azonban kiderült: a GEA World játékosügynökség botrányában érintett Moggi csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott. A vád szerint Moggi játékosokat és klubvezetőket zsarolt, hogy a fia érdekeltségi körébe tartozó menedzsercég szolgálatait vegyék igénybe."

Hát, vád mégiscsak van. Súlyos kérdés, hogy Téged vagy az olasz bíróságot tekintsük-e kompetensebbnek az ügyben...

Mr.AT 2010.01.12. 12:54:23

@Hispan07: VÁD, b*zmeg, ember, könyörgöm, ne égesd már magad. Állítólag joghallgató vagy, neked magyarázzam, hogy mi a különbség a VÁD meg a JOGERŐS ÍTÉLET közt?

Két perc alatt hozok négy megvesztegetett tanút arra, hogy te néger kisfiúkkal fajtalankodsz éjszakánként egy pincében, ebből is roppant gyorsan lehetne vád, mégse hiszem, hogy tény is lenne egyben.

Kettészakad a pálya középen jön fel a víz 2010.01.12. 13:00:09

Mi ez a meddő vita a két gengszterről? Ki a nagy nagyobb??? Nem mindegy?

Hispan07 2010.01.12. 13:00:53

@Mr.AT: Joghallgató már csak voltam, kedves Mr. AT, azóta jogász lettem :)

És bár az előbb még azt közölted (tényként), hogy nincs mi alól felmenten - felmenteni pedig ugye csak vád alól lehet valakit -, de akkor most már tényleg világos minden: van itt egy vád, vagy egy ítélet, a tény pedig az, amit te mondasz: mind hamis, Moggi ártatlan! Hisz fellebbezés is volt, ugye! Zseniális, majdnem olyan jó vagy mint Lendvai Ildikó, Szanyi Tibi szintjét pedig már simán megütöd :)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.12. 13:11:12

@Mr.AT: Mondtam, hogy a klubodnak nem tett jót? Na de a Juventus érdeke talán nem egyenlő az egész olasz foci érdekével.

Amit te mondasz az az egyik árnyalat, egy másik meg, hogy a klubja érdekében eszközökben nem válogatva taposta a föltűnő riválisokat.

Mr.AT 2010.01.12. 13:22:31

@popp: A 12 éve alatt 7x lett bajnok a Juventus, tehát konkrétan szó nem volt a "föltűnő riválisok taposásáról".

Ráadásul a 12 év (ami nagyjából 3 korszakra osztható, a Vialli-Ravanelli, Zidane-Davids, Nedved-Thuram-Cannavaro érákra) alatt a bajnoki címet nyert csapatokról aligha állítja bárki, hogy érdemtelenül lettek bajnokok, rohadt erős garnitúra volt mindegyik - amelyek nem úgy nyertek címeket, mint most, hogy a legkevésbé rossz nyer.

Mr.AT 2010.01.12. 13:25:36

@Hispan07: Nocsak, felnőttél? Lassan akkor már viheted a táskámat.

Jól látszik egyben, hogy hígul a szakma, a retorika nálatok már csak fakt volt, ahogy látom.

Te azt állítottad: van vád, tehát Moggi bűnös. Én azt állítottam, nincs jogerős ítélet, tehát Moggi NEM BŰNÖS.

Azt gondolom, 70 IQ felett egy kommentelőtársunknak sem kell túlmagyarázni, kinek van igaza.

spangol 2010.01.12. 13:34:49

@Mr.AT: nem, te nem ezt állítottad ("míg Moggi ellen soha, semmilyen ítélet nem született")

Abban igazad van, hogy egyik kommentelőnek sem kell túlmagyarázni, kinek van igaza... Egyszer már megsemmisítő vereséget szenvedtél itt egy retorikai vitában, szerintem ne forszírozd ismét.

giacinto 2010.01.12. 13:35:42

@Mr.AT: "Ez nyilván fényesen bizonyítja, milyen látványosan rosszat tett az olasz foci megítélésének. "

Aki világszerte kivülről szemléli az olasz futballt, nem klubokra lebontva, annak a Moggi névről biztos, hogy a botrány, meg a csalás jut az eszébe, mai az egész olasz légkört körbeveszi.
A juve-szurkolók persze csak sikereket látják, amik mögött nem kevés stikli volt.

ericcartmen 2010.01.12. 13:36:01

@Mr.AT: "Moggi ellen soha, semmilyen ítélet nem született." Elsőfokon csak elitélték, nem?

"NINCS MI ALÓL felmenteni, te szövegértelmezések koronázatlan királya, értem?" Volt vád, másodfokon felmentették.

Értem mit akarsz mondani, de néha saját házad táján is körülnézhetnél, te is tudsz összvissza beszélni.
És a stilussal is megüthetnél egy kevésbé primitiv szintet, lehet anélkül is érvelni, hogy lehülyézed a másikat.

Na, és hogy konkrétan a vitához is szóljak: attól, hogy felmentették, naivitás azt mondani, hogy ártatlan. Ezt remélem te is belátod, csak úgy nem helyeznek embereket vád alá. Nem értem miért véded foggal-körömmel Moggit (a saját véleményedet kész tényként kezelve), amikor igazából te sem tudhatsz a dologról többet, mint mi.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.12. 13:37:27

@Mr.AT: Mást látok én fotel-romanistaként, mint te fotel-juventinoként. Ez teljesen természetes így. Épp ezért visszavehetnél az arroganciádból Jelzem, hogy a Roma meg a Lazio erősebb kerteket pakolt össze a 2000-ek elejére, mint ti. A legjobbjaik közü jó páran aztán valahogy a Juvében kötöttek ki. De hogy megnyugodjál nemcsak Moggiról van meg a véleményem. Nem baj, ha másképp ítéled meg Moggit, mint én, de azt azért nem értem, hogy ilyen hévvel védelmezed a semmi újdonságot nem tartalmazó és leginkább önmagát fényező véleményét.

Szerintem érdeke lenne az olasz focinak egy igazán erős római csapat, csak az északi nagyoknak nem eérdeke ez. Jellemző, amikor Roma környékén föltűntek tőkeerős külföldi tulaj-jelöltek, a miniszterelnök Berlusconi nem késlekedett kijelenteteni, hogy nem kellenek külföldi befektetők az olasz fociba.

értelmetlen_nevű 2010.01.12. 13:44:37

Úgy látom, hogy a szurkolókat is érinti a válság. A Moggi témáról már leírtam a véleményem, meg nem is olyan érdekes.

Viszont:
"Nocsak, felnőttél? Lassan akkor már viheted a táskámat. Jól látszik egyben, hogy hígul a szakma, a retorika nálatok már csak fakt volt, ahogy látom."

lol, erre nem tudok mit mondani.

Nem tudom, mit kellene tennem, hogy én is vihessem a táskádat.

vargamma 2010.01.12. 13:44:57

sohsem gondoltam volna, h vannak köztünk jogászok... :-D

Hispan07 2010.01.12. 13:46:05

@Mr.AT: ejj-ejj Mr. AT, ahogy elnézem milyen színvonalon alkotsz, én maximum vizsgálati fogságba foglak vinni a táskáddal együtt :)

blasco 2010.01.12. 13:56:29

@Mr.AT: személyeskedés nélkül nem megy?

mickeyknox 2010.01.12. 13:58:11

ekkora HÜLYESÉGET, hogy az olasz foci egészének jó volt moggi, és ez abból jön le, hogy 1994-2006 közt 2 olasz bl cím született (12 év alatt!!!!), még életemben nem olvastam, b+.

calciomax 2010.01.12. 14:05:44

@Mr.AT: "A 12 éve alatt 7x lett bajnok a Juventus, tehát konkrétan szó nem volt a "föltűnő riválisok taposásáról".

Ráadásul a 12 év (ami nagyjából 3 korszakra osztható, a Vialli-Ravanelli, Zidane-Davids, Nedved-Thuram-Cannavaro érákra) alatt a bajnoki címet nyert csapatokról aligha állítja bárki, hogy érdemtelenül lettek bajnokok, rohadt erős garnitúra volt mindegyik - amelyek nem úgy nyertek címeket, mint most, hogy a legkevésbé rossz nyer. "

Ez az egész egy nagybaromság remélem te is érzed.

calciomax 2010.01.12. 14:13:22

vagy mondatonként szedjem szét?

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.12. 14:16:48

@calciomax: lécci, ne.
és többiek se, meg senkise.

nem szeretném moderálni, morózus vagyok ma úgyis.

Hispan07 2010.01.12. 14:30:35

Dinnye lassan tényleg barcelonai formában: vasárnap hajnalig kongázott Torinóban. Na derék, így mulat egy sportember :)

calciomax 2010.01.12. 14:33:24

@mickeyknox: Lehet hogy két BL cím volt de hány döntő meg elődöntő??? Most meg a 4. BL helyért küzdünk a németekkel????

Rino 2010.01.12. 14:35:04

@Hispan07: a Gazzetta azt írja, hogy a tesója akkor tartotta a szülinapját.

Mr.AT 2010.01.12. 14:39:05

@_benito: Erre a kérésre való tekintettel nem reagálnék akkor a fentiekre.

Egy kivétellel:
@spangol: Ezt idézd már be, pls, Mr. Üresüveg, a hangzatos lózungok kétkezi dobálója.

Azazello007 2010.01.12. 14:56:41

Engem inkább az döbbent meg, hogy vannak itt olyanok, akik tényleg képesek itthon azon KATTOGNI akár fél napon keresztül, hogy Moggi ártatlan-e vagy sem, akár vérre menő viták árán is. Keep cool, sörözzetek és lazítsatok egy kicsit.

Phuturo 2010.01.12. 15:03:33

@Azazello007: vallási kérdésekben nincs tréfa

Mr.AT 2010.01.12. 15:07:32

@Azazello007: A magam részéről lesz*rom, hogy ártatlan volt-e. Az ártatlanság mint olyan eleve egy relatív fogalom, különösen a modernkori demokráciákban, ahol a jogalkotás és a jogalkalmazás is egy likvid, qrva könnyen befolyásolható terület - és kérem, kíméljen meg mki a modoros és moralizáló klisék puffogtatásától.

A lényeg az, hogy hatékony és eredményes volt, ami minden moralizálás fölé emeli. És aki azt gondolja, hogy 12 éven keresztül azért tudott olyan eredményeket elérni nemzetközi szintéren is elérni egy sztárklub, ennek minden részletével, mert ő Olaszországban néha megeresztett egy telefont, annak csak gratulálni tudok.

Qrva yo szakmai igazgató volt, kristálytiszta és hatékony szemléletmóddal és kellően erős személyiséggel, én most azonnal felvenném hozzánk, ha a mi szakterületünkön dolgozna és ha meg tudnám fizetni.

daneeka 2010.01.12. 15:26:24

@popp: He? Moggiék tehetnek a Roma meg a Lazio visszaeséséről? Ma is megtudtam vmi újat.

Asidotus 2010.01.12. 15:30:20

Annyira azért még nem temetném a Calcio-t, mert most éppen nagyon gyenge, a történelméhez képest, voltak már nehéz, sikerekben szűkölködő évtizedek.
Például az 1969-es Milan BEK győzelem és az 1985-ös Juve BEK győzelem közötti 15 szezonban az olasz klubok mindösszesen 4 BEK-döntőt, 1 KEK győzelmet és egy döntőt és 1 UEFA kupa győzelmet és egy döntőt értek el (sőt, 1985 után is még 3 évig nem jutott olasz csapat európai kupadöntőbe).

Asidotus 2010.01.12. 15:32:09

@daneeka:
Én is úgy tudom, hogy Cragnotti és a Sensi család anyagi csődje döntötte be a Lazio-t és a Roma-t, de hát egyes Juve-vezetők kétségtelenül akkora hatalommal bírtak, hogy csak na...
(Nem, feltétlenül sem a lusta, sziesztázó délolaszok tehetnek róla, á, tuti nem, hogy csődbe mentek az ottani cégek...)

daneeka 2010.01.12. 15:36:47

@Nűnű: Hát én is úgy tudom. Sőt, azt is tudom, hogy Moggival ellentétben Cragnotti pl börtönben csücsül. Franco Sensitől pedig nem állt távol Rolex-órák ajándékozgatása a bíróknak.

mickeyknox 2010.01.12. 16:36:46

@calciomax: mi köze mogginak az olasz csapatok bl szerepléséhez, most komolyan? a juventuséhoz volt köze, aláírom, de a többihez???

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.12. 16:44:46

@daneeka: Ahogy írtam többek között és természetesen nem ő leginkább. Az viszont tuti, hogy az északi nagyok igen féltékenyen pislogtak a római csapatok megerősödése láttán és az is tény, hogy több neves játékos Rómába igazolását blokkolták.

@Nűnű: Hoosszú történet, hogy miért mentek csődbe. Azt akarták megcsinálni, ami Pereznek sikerült Madridban, vagy Laportának Barcelonában. Persze bizonyítani nem tudok semmit, de szerintem (és nemcsak szerintem) nem életszerűtlen, hogy az ilyen Moggi és Berlusconi-félék minden követ megmozgattak, hogy ne sikerüljön a projekt. Az öreg Sensi mindenesetre mutogatott rájuk jó pár kirohanásukban.

De vegyétek úgy, hogy nem mondtam semmit, mert ebből baromi hosszú flame következne.

Mr.AT 2010.01.12. 16:58:10

@mickeyknox: A Juventus is olasz csapat, you know. A Juventus sikere egyben az olasz foci sikere is, ahogy a Milané, Interé, Romáé is. Azzal, hogy Moggi egy jól menedzselt, erős csapatot épített, amely nemzetközi színtéren is ütős volt (a 12 év alatt 4 BL-döntő Juve részvétellel sztem beszédes), egyben az olasz focinak is dicsfényt hozott.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.12. 17:29:39

@Mr.AT: Helyes-helyes, remélem a Roma meccsig kihúzza.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.12. 17:32:04

hacsak egy meccs, akkor újra leégetik a játékosok ugyis (szerintem).

Mr.AT 2010.01.12. 17:43:24

@anonim222 [semleges néző]: Az remek lesz, tekintve, hogy gyakorlatilag ez az egyetlen sorozat maradt, ahol idén elméletileg még lehetne keresnivalónk.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.12. 18:19:20

@daneeka: Bár irreleváns a vita témáját tekintve, de Cragnotti nem ül börtönben.

horas 2010.01.12. 18:28:03

Ami Ferrara körül történik az már nevetséges.
Mi ez a 'hülye' szöveg Sneijder-ről.Klasszis szinten játszik az Inter-ben,ezen semmi firtatni való nincs.
Ha jól játszik a Chelsea ellen akkor is valószínüleg kiesik az Inter,ez megint nem jelent semmit.Ennyi erővel Ibrahimovic sem jó játékos mert a sors döntő BL-meccseken kivétel nélkül megbukott.

Jó lenne ha felépülne Cambiasso a derb-re,Sneijder meg nem sérülne meg,egyiküknek sincs épkézláb cseréje,ha Cuchu nem épül fel,-furcsa leírni- de nagyon hiányozni fog Vieira.Valahogy Milan győzelmet érzek...

gabyjuve 2010.01.12. 19:03:45

Már két éve olvasom ,hogy a Juventus így meg az Inter úgy a Milan meg pláne.De ez kit érdekel?
Azokat valószínű akik nem látják a tényeket amik pedig a következők:2006-óta az Intertől nem lehet elvenni a bajnokságot.Ez így lesz most sőt még jövőre is.Akár tetszik akár nem!Mondom ezt úgy, hogy több mint húsz éve Juve szurkoló vagyok.Ezek tények.Az, hogy mi van a háttérben meg csak találgatni tudjuk.Nem hallotuk a lehallgatott beszélgetéseket és azt sem mit nyivákol Berlusconi vagy Moratti a háttérben.Csak egymás torkának esünk itt mint kisfiuk a játszótéren , hogy kinek erősebb az apukája.A meccseket mindenki látja és szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy amit lát az tetszik-e neki vagy sem.
Az hogy a juve szarban van az tény,hogy a milan mennyire szar játékkal verte az is tény.De ez nem lsz bent az évkönyvben csak az ,hogy Juve-Milan0:3.Ennyi.
Hogy meddig van lejebb nem tudom,de nem is érdekel.Én megnézem ezen a héten is a csapatomat.Egyszer majd csak jobb lesz.
Addig is:FORZA JUVE!!

Iustizmord 2010.01.12. 19:22:21

@Mr.AT: "A lényeg az, hogy hatékony és eredményes volt, ami minden moralizálás fölé emeli. "

és ez áll Hitlerre, Sztálinra, stb is?

Iustizmord 2010.01.12. 19:24:10

@Mr.AT: igen, erős küzdelem egy EL helyért :o)

madbalee 2010.01.12. 19:29:27

@gabyjuve: Azért az Inter bajnoki címére a jövőben ne tegyél nagyobb összeget ;)

madbalee 2010.01.12. 19:32:19

@gabyjuve: A szurkolók megjegyzik, hogy a kedvenc csapatuk szarban van, és hogy a vezetőik vitték oda. A fio szurkolók sem azért verték agyba főbe játékosokat, vezetőket anno mert lecsúsztak, vagy hogy 1 nagyobb vereség kerül be az évkönyvekbe hanem fájt nekik, ami a csapattal akkor végbement.

touristique 2010.01.12. 20:29:42

@Iustizmord: Ennyi... :) És gondolom az eltiltott bírókat is felmentették, mert hatékonyan csalták el a meccseket.

sh4d0w 2010.01.12. 21:09:23

@Iustizmord: gondolom rájuk is vonatkozik, a cél szentesíti az eszközt - legalábbis Mr. AT igen fejlett, mindenki fölött álló intellektusában.

Iustizmord 2010.01.12. 21:36:26

@madbalee: di livio-t nem verték, ha jól emlékszem Firenze Angyala lett a neve.

Iustizmord 2010.01.12. 21:41:02

@sh4d0w: ezért se viheti Hispan07 a táskáját. se. :o)
(Hispan07 ellen szól még ugye hogy jogász ami ma már szinte pejoratív, de minden jogászgyűlölőnek egy szar válást , szemét főnököt és egy ostoba, feljelentgetős szomszédot kívánok)

viccen kívül, MrAT kissé elgaloppírozta magát (benito engem ezért 3 hétre már eltiltott volna, de mind1) és vélhetően nehéz önmagának ezt beismernie, de javára szól hogy biztos őszintén (meg kissé elvakultan) szereti a csapatát, és hová lenne a világ ha pl az anyukák a csemetéik majomi szeretgetése helyett a hibáikat keresnék :o)

Iustizmord 2010.01.12. 21:42:50

@sh4d0w: at last, a quote:

effective measures are seldom lawful.

lol.

Iustizmord 2010.01.12. 21:59:00

@Mr.AT: btw, azért aztat igen nehéz megkérdőjelezni hogy 20 éve a nemzetközi foci (BEK, CL ) nagyrészt a MILANRÓL szólt itáliából

89, 90, 94, 03, 07 bek/bl,

közben 91 elődöntő, 93, 95, 05 döntő,

uefa supercup 1989, 1990, 1994, 2003, 2007 (100%osan, asszem)

Intercontinental Cup: 1989, 1990

(másodk, de ez ugye jár...) 1993, 1994, 2003

FIFA Club World Cup: 2007

meg vmi uefa elődöntő, a zizou féle bordeaux ellen.

hirtelen ennyi.

Iustizmord 2010.01.12. 22:01:18

@Iustizmord: 1szer valahol láttam egy szavazást h melyik volt a 90es évek legjobb olasz klubbcsapata, a milan meg a juve kb = lett, előbbi a nemz.közi, utóbbi a hazai sikerekért. (az inter nem volt köztük)

értelmetlen_nevű 2010.01.12. 22:04:12

@Iustizmord:
Szerintem Mr. AT is jogász, épp ez benne a pláne. Minden sztereotípiát kielégít :)
Egyébként valahol megértem, elég kilátástalan a helyzet Torinóban.

calcio_di_rigore 2010.01.12. 22:09:38

@Hispan07: kőkemény b+, LOL.
Ez az értelmiséges duma nagyon tetszik, főleg mert mindenki tudja, hogy a mai magyar "értelmiség" nagy része sokkal nagyobb mértékben hozzájárult ahhoz hogy itt tartunk, mint pár pitiáner vagy akár kevésbé pitiáner bűnöző.

Amúgy meg Moggi a labdarúgásról beszélt, így a párhuzamod egészen nevetséges. Írj egy levelet valamelyik olasz csatornának, hátha szükségük van egy értelmiségi véleményre. Azt is leírhatod, hogy te többet tapasztaltál a calcioról mint Moggi, akit ráadásul el is ítéltek, téged meg nem. Aztán legközelebb majd téged hívnak.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.01.12. 22:19:46

@Iustizmord:

Inkább így korszakolódik:

1989-1995: Milan
1995-2003: Juventus
2003-2007: Milan
2007-: Inter

@Nűnű:

Érdekes, az az időszak nemcsak az olasz, de a spanyol klubfutballnak is mélypontot, hullámvölgyet jelentett. A '70-es évek egyértelmű "északi" (holland, német, angol) dominanciát hoztak a klubfutballban. A '80-as évek második felére ez már a Heysel nélkül is valószínűleg megváltozott volna.

Iustizmord 2010.01.12. 22:25:21

@értelmetlen_nevű: kétlem. már az begyetemen is a hallgatókat a tanárok "kollágázzák", nem hinném hogy egy mégoly idős, tudós és tapasztalt jogász egy másik fiatal jogászt így gorombítana le. divat a jogászokat csesztetni, de ez olyan mint amikor pl a bankárok s nem más a hibásak amiért TE felveszed a baromra drága fogyasztási kölcsönt.

@ calcio_di_rogore: miért te egy keménytökű szénbányász / martinász vagy hogy viszolyogsz az értelmiségtől? pedig a zértelmiség előtt csak 2 út van:
- az alkoholizmus
- a járhatatlan.

Iustizmord 2010.01.12. 22:27:30

@Csöncsön: vitaalapnjak jó, de én egy vhol ténleg megvolt netes szavazásra utaltam. hogy a 90-es évekre a juve kb = milan teljesítményre szavaztak a (persze cseppet sem pátos...) netszavazók.

tény h a juve otthon, a milan nemz.közileg vitézkedett elsősorban.

Iustizmord 2010.01.12. 22:41:37

@popp: gondolkoztatok már a merger-en?

SS rozio vagy AS lama is lehetne... biztos betonkemény sorokkal.... reszkess észak. :o)))

madbalee 2010.01.12. 22:42:59

@Iustizmord: Uefa elődöntő a Dortmund ellen is volt ;) 4-0 vereség idegenben majd otthon 3-0, majdnem 4-0;))

madbalee 2010.01.12. 22:44:27

@Csöncsön: 2007- Inter??????????????

Iustizmord 2010.01.12. 22:44:30

@Iustizmord: Esti Kornélnak is ajánlom.... :o)))

bár ennyi erővel FC Torintus vagí Juverino,

de az Inter Milanra nincs jó szó. ők már merger-tek.

Iustizmord 2010.01.12. 22:47:47

FC Torius, FC Juverino

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.12. 23:01:05

@Iustizmord: Nehéz pedig tagadni, hogy az ezredforduló környékén keretre, neveket tekintve a római csapatok vitték a prímet. Más kérdés mennyit értek el vele, de sztárok tekintetében szinte egyedülállóak voltak.

calcio_di_rigore 2010.01.12. 23:04:07

@Iustizmord: a véleményformáló értelmiség egy részétől igen, vagy te hol élsz?

Iustizmord 2010.01.12. 23:17:19

@calcio_di_rigore: a véleményformáló (lol, az a tv2 + rtl, keine értelmiség...) esetén igazad van, de van sok böcsületes orvos, jogász, mérnök, tanár, esztéta, ilyesmi, aki nem közézetileg nyilvánul meg hanem teszi a dolgát: gyógyít, tervez, szerződésír, tanít, könyvrecensio-t ír, én erre gondoltam, nem a politikus kötschögökre.

Hispan07 2010.01.12. 23:25:37

@calcio_di_rigore: Hát, nem lehet sajnos mindenki tanult ember, és a harcos értelmiségi ellenességgel is késtél vagy 50 évet - de gond egy szál se, ott van még legalább a SPIRITO. Vagy a dekás kisüsti a közértben reggel, ha már Moggi próféta szavai se melegítik fel a lelkedet. Nem egy Iljics Uljanov, de ínséges időben éppen megteszi.

@Iustizmord: A jogász gusztustalan népség, de a befektetési bankár és a médiaszakértő se sokkal jobb. Hogy a bodzatermesztőről már ne is beszéljek :). És saját védelmemben legalább fel tudom hozni, hogy nemhogy nem vagyok ügyvéd, de pont a másik csapatban játszom. Vagy a harmadikban, nézőpont kérdése :)

értelmetlen_nevű 2010.01.12. 23:30:16

@Hispan07: hát mostanában éppen hogy mindenki "tanult" ember, a legreménytelenebb idióták is diplomával szaladgálnak. Szerintem is hülyeség mostanában túl nagy jelentőséget tulajdonítani ennek, a magát "értelmiségnek" definiáló, funkcionális analfabéta társadalmi rétegtől nekem is hányingerem van.

Iustizmord 2010.01.12. 23:30:51

@Hispan07: baszki csknem ügyész??? távozz tőlem sáNtán. nebasszki. rossz oldalon vagyol. van cimbim aki a rendődőrökél is...na nem megyek bele.

bodzatermesztők kapcsán meg max elfogultság bejelentve. ismerem r. sanyi védőjét, meg kicsit a zügyet, GÁÁÁZ. :o(

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2010.01.12. 23:36:02

@Iustizmord: Az a jó, ha valaki mondja valakire, hogy értelmiségi! Ha valaki magára mondja, hogy az, az vagy értelmiségi vagy nem!
Beszéltem! UFF! :))

Hispan07 2010.01.12. 23:41:06

@értelmetlen_nevű: Nyilvánvaló: a diplomás nem válik automatikusan a szó klasszikus értelmében vett tanult emberré, értelmiségivé, a kettőt nem is kéne összemosni.

De persze itt a különböző kommentekben már össze-vissza lett kevercselve hogy ki mit ért épp alatta - én mikor először leírtam, irónikusan használtam.

Hispan07 2010.01.12. 23:42:57

@Iustizmord: marad a 3. rend: bíró - leszek majd egy napon talán :)

@mbemba: tökéletesen igaz

értelmetlen_nevű 2010.01.12. 23:48:52

@Hispan07:
Hoppá, itt valaki nagyon fejébe vette, hogy rács mögé juttatja Moggit. Arra azért vigyázz, hogy ne Milan mezben ülj fel a székbe, egyesek még megkérdőjeleznék a pártatlanságodat.

madbalee 2010.01.13. 00:10:21

@Csöncsön: Serie A-ban nincs. De mint milanista kívánom, hogy jöjjön ki a lépés a kuzinoknak végre európai színtéren is. (BL döntőbe jutás, majd ezüstérem a Milan ellen;) )

madbalee 2010.01.13. 00:11:54

@madbalee: sajna 2007- ???? inkább európát tekintve

Iustizmord 2010.01.13. 00:22:28

@Hispan07: fogi/titkár úr, már MOST látom h elfogult.

majd jól bejelentem.

amúgy hol, rövidítésből értek.

:o)

Iustizmord 2010.01.13. 00:24:17

@madbalee: ooooohh yeah. aztat én is megsüvegelné, h a a CL döntő a sansiroban: milan-inter 4-0:o))

Iustizmord 2010.01.13. 00:28:26

@Hispan07: a 3 rend más vót.

szvsz a bíró-ügyész-ügyvéd versenyben a bíró az 1. rend..
a renőr meg az ustó.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.13. 00:28:42

@Iustizmord: Szuerintem nem sírnál egy hasonló végű milánói derby után akkor sem, ha azt Madridban játszanák.

daneeka 2010.01.13. 01:12:22

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Kiengedték v mi? Én úgy tudom, hogy csődbűntett miatt került hidegre. Rosszul tudnék valamit?

@gabyjuve: Nálad a pont. Inkább csak azért lehetünk bosszúsak, mert tudjuk, hogy több van ebben a csapatban.

daneeka 2010.01.13. 01:14:20

@madbalee: Hahahahaha! Láttam én már milánói derbit bl-ben, és elég is volt bőven.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 02:54:31

@daneeka: Kiengedték jó ideje, igen. Neki nem volt olyan szerencséje mint Mogginak, no de nem is északi klub vezére volt. :)

mickeyknox 2010.01.13. 08:56:22

@Mr.AT: utoljára szólok hozzá ehhez a témához, de azt, hogy moggi dicsfényt hozott az olasz focinak, nem szabadna leírni épeszű embernek retrospektíve. még ha anno úgy is tűnt.

Mr.AT 2010.01.13. 10:46:04

@Iustizmord: Igen, felettébb kézenfekvő egy etnikai/faji alapon népirtást elkövető háborús bűnőst Moggihoz hasonlítani, tényleg.

Az eredményesség/moralizálás kettősség kapcsán írt állásfoglalásomat teljesen természetesen a futball kapcsán írtam le (tekintve, hogy ez egy fociblog, elméletileg), s ott is csak a törvényesség határain belül.

Moggit másodfokon felmentették, jogerős ítélet ellene tehát NINCS, innentől kezdve a "bűnőző" jelzőt mki saját antipátiája és ellendrukkersége mentén akasztgathatja rá, kb. annyi relevanciával, mint azt, hogy "buzi", "anyab*szó" vagy "csecsemőgyilkos". Fogalmazhatnám úgy is, hogy épp annyira bűnös, mint itt közülünk bárki, függetlenül attól, hogy ki mit SZERETNE gondolni róla.

Ez innentől pedig már csak a moralizálás szintje, amit meg azért hadd ne helyezzünk az elé, hogy felépítette az olasz labdarúgás egyik korszakos nagycsapatát, amely belföldön és a nemzetközi színtéren is számtalan nagy eredményt ért el.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 10:55:44

Vajon így ér véget egy szépnek induló karrier? Bár Rudolf is itthon találta meg magát igazán, hosszú külföldi évek után: sportgeza.hu/futball/2010/01/13/filkor_attila_a_fradiba_tart/

Iustizmord 2010.01.13. 10:58:50

@Mr.AT: igazad van meggyőztél, moggi for president.

idén már elkelt a Nobel békedíj, de jövőre kampányoni fogok hogy moggi kapja meg.

addig érje be a Becsületrend Lovagja tiszti nagykeresztjével.

:o)

Iustizmord 2010.01.13. 10:59:25

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: én is csak úgy tudom lefordítani hogy he did not make it.

Mr.AT 2010.01.13. 11:25:41

@Iustizmord: Moggi for Juventus president. Nagy különbség.

Én csak azon mosolygok magamban, hogy itt mki Moggit ekézi, mint a nagy sátánt, aki mellékesen az egyik legjobb szakembere egész Olaszországnak, de ez nyilván nem számít.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.13. 11:31:16

ez egy annyira kbsztul szar thread, srácok.

Mr.AT 2010.01.13. 11:41:09

@_benito: Jó, akkor vitatkozzunk a mogyoróvajról.

1. csapat: "Kenhető!"
2. csapat: "Vágható!"

Titi120 2010.01.13. 11:54:00

A mai napig nézem és figyelemmel követem a Serie A -t, de pont az ilyen Moggi félék miatt nem tudtam sose megszeretni igazán.
Amikor ezeket a nyilvánvalóan simlis alakokat az ember meglátja a labdarúgás körül, a díszpáholyban pózolni, akkor óhatatlanul árnyék vetül mindenre, amihez közük van.

Amikor ilyen képeket látok, egyenesen hányni volna kedvem:
i.a.cnn.net/si/2007/writers/world_soccer/11/27/berlusconi.milan/p1_berlusconi_1127.jpg

Kb ennyit részemről azt illetően, hogy pontosan milyen megítélésben is tüntetik fel ezek az olasz focit.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.13. 11:59:10

@Mr.AT: az is szar.
@Iustizmord: sikíts.

de most tényleg, kinek kell ez?

calcio_di_rigore 2010.01.13. 13:01:59

@Hispan07: látom nem sikerült megértened amit írtam, kis értelmiségi. Futballbírónak talán jó leszel.

@Iustizmord: ez teljesen rendben van, de akkor hívjunk össze 20-20 orvost, jogászt, mérnököt, tanárt és esztétát, akik minden hétfőn megnézik az 1 órás összefoglalót, és mondják meg miért tart ott az olasz foci, ahol. Vagy kérdezzünk meg valakit, aki huszonx évig benne dolgozott, elég sikeres is volt, a munkaadójának a legnagyobb riválisai is próbálták elszipkázni (szerencsétlen Moggi, semmi baja nem lenne még ma sem, ha elfogadja Moratti ajánlatát), és valószínűleg nincs olyan komolyan vehető ember a calcioban, akit ne ismerne.

Phuturo 2010.01.13. 13:04:55

@_benito: ne még ne! sztem mindjárt dűlőre jutnak, érzem!:)

Mr.AT 2010.01.13. 13:14:03

@Phuturo: Az gáz lenne, mert a dűlőn/lejtőn nincs megállás.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 14:07:41

A Lazio hivatalosan is kölcsönadta Perpetuinit Crotone csapatának. Hogy ennek mi értelme, ki érti, fejlődni ott nem fog, és minden kölcsönadott játékos alig vagy nem játszik. Pazar.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.13. 14:23:15

@Titi120: Na mondjuk mindez Uli Hoeness-szel az avatarban kicsit erős számomra ;-). (Nem magunkra venni!)

giacinto 2010.01.13. 14:38:23

Sneijder 13 meccsen volt kezdő az Interben, 11 győzelem és 2 döntetlen a mérleg. 39-ből 35 pont, 90 %. 35-9-es gólarány.

a nélküle stat-okat le sem írom.

giacinto 2010.01.13. 14:53:05

Flachinak nem volt elég a 2 éves eltiltás. megint lebukott kokainnal. pedig nem volt rossz játékos 4-5 éve.

dzolutan 2010.01.13. 14:58:30

Kérdés: Cole nem lenne elég jo(e) a Juvéba, nem elég jó játékos, túl drága vagy hülye lenne olaszba jönni?

Iustizmord 2010.01.13. 15:20:13

@Phuturo: mondom, engem már meggyőzött MrAT arról hogy moggi egy földreszállott maszületett.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.13. 15:46:33

Ja, a heves Moggizás közben olasz kupa fordulót rendeznek, a Roma már tovább is jutott tegnap este egy laza 3-1-gyel a Triestina ellen.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 16:31:20

Most pedig már a Milan vezet Inzaghi góljával. Érdekesség, hogy őt ugye családi szálak fűzik a vendégekhez.

MILAN: Storari; Bonera, Kaladze, Favalli, De Vito; Flamini, Ambrosini, Jankulovski; Di Gennaro; Inzaghi, Huntelaar.
NOVARA: Fontana; Cossentino, Centurioni, Ludi, Gheller; Shala, Porcari, Tombesi; Rigoni; Bertani, Gonzalez.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.13. 16:33:04

@giacinto: a sampban egyszer rúgott egy Év Gólja-gyanús treffet, de annyira ezek szeirnt nem volt nagy májer, hogy kimossák a szarból.

@dzolutan: joe, vagy ashley? bár a juvén még andy is segítene

vagy billy cole, az utolsó cserkészből. úgysincs senki, aki utat tör a kapuig.

Mr.AT 2010.01.13. 16:37:51

@_benito: Carlton, a legnagyobb labdazsonglőr.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.13. 16:48:46

Fontana jól tolja, még régebben volt nálunk is cserekapus, de a Toroban Serie A meccsen is védett párszor.

dzolutan 2010.01.13. 16:49:49

@_benito: Joe-ra próbáltam célozni, szélső is, pl-ben szocializálódott, szarakodnak a szerződésével, szerintem lenne helye a kezdőben.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 17:14:15

Annyira imádom Inzaghiban, hogy a pályafutása során körülbelül a 12579. les beintése után is képes ugyanúgy nézni, mint az elsőnél. :)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.13. 17:17:31

@dzolutan: a mostani juve-kezdőben ulveczki zolinak is.

ericcartmen 2010.01.13. 17:42:17

@_benito: Nem szeretem ezt a "mostani juvéba bárki beférne" dolgot. Vannak lyukas posztok, ez tény, de azért annyira nem gyenge a keret, mint ahogy jelenleg játszanak. ha mentálisan helyrekerülnek a srácok, rájuk se lehet majd ismerni.
Románál is Ranieri elsősorban a fejekben tett rendet, és jönnek is az eredmények, pedig kb ugyanaz a keret, mint tavaly. És azért ott is vannak lyukas posztok.

Titi120 2010.01.13. 18:16:32

@popp:
Nem veszem magamra, sőt, kifejezetten örülök, hogy felhoztad, ugyanis pont bennem maradt, hogy itt van ez a Hoeness, akit ti oly' nagy áhítattal utáltok, pedig ő tudtommal akármekkora tuskó is tud lenni időként, mégse folyamadott olyan módszerekhez soha, mint a "kiváló" olasz kollégái.

Rivális csapatoktól legális úton, szabályos keretek között játékost vásárolni undorító szemét kizsákmányolás, bírót venni viszont sokatok szemében egyenesen zseniális húzás, a szakmai hozzáértés ékes példája ...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.13. 18:27:22

@Titi120: Bíró vásárlással azért nem vádolták Moggit sem. Aztán meg amennyire én tudom Hoeness telfonjait sohasem hallgatták le ;-). Na de azt már nem értem, hogy engem miért veszel ebbe a kalapba, amikor kommentjeimből is jól láthatóan igencsak megvan a véleményem Moggiról is.

Mindenesetre nemhogy Hoenesst vagy Moggit, de még Franco Sensit sem tosznám föl avatar képnek.

Titi120 2010.01.13. 18:43:00

@popp:
Emlékeim szerint folyt ellene eljárás bíróküldés befolyásolása címszó alatt is, de lényegtelen.

Az inget meg nem muszáj magadra venni, az avataromról meg annyit, hogy pontosan a hozzád hasonló antiuli - fan mókusok miatt választottam, puszta kedvességből. :-)

Mr.AT 2010.01.13. 18:51:13

@Titi120: Bár nem nekem címezted, megjegyezném, hogy a magam részéről qrvára szimpatizálok Hoeness-el is - pont amiatt a keménykezű, akaratos, erős mentalitás miatt, ami rá és Moggira is jellemző. Szívből rühellem a Bayernt, ezer ok miatt, de Hoeness-el, mint szakmai vezetővel semmi bajom.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.13. 18:52:01

@Titi120: bíró küldés befolyása és a bíró megvesztegetése között azért van némi különbség. Ha egy hozzámintézett hsz-ben T/2-ben fogalmazol, akkor kénytelen vagyok jelezni, hogy az ing rám nem illik.

Éljen az avatár választás szabadsága!

Mr.AT 2010.01.13. 18:52:18

Az amúgy komoly, hogy a Juve-Napolit semmilyen magyar sportadó nem adja? Ázze' van több, mint féltucat sportadó, és egyik sem képes megvenni egy ilyen meccset?

Hispan07 2010.01.13. 19:06:35

Na ma is kiderült valami: Di Gennaro, akit mint ígéretes tehetséget tartottam számon, valójában egy Novara ellen is lefelé kilógó nudlinger fingfogó. Szomorú, de így legalább nyugodtan követelhetem Kaladze mielőbbi eladását.

dzolutan 2010.01.13. 19:12:47

@Mr.AT: Ciro nagy meccsét természetesen láthatod magyar adón, holnap éjféltől sportklub. :D

Mr.AT 2010.01.13. 19:15:54

@dzolutan: Qrvára meg vagyok elégedve.

Titi120 2010.01.13. 19:26:10

@popp:
Mindketten tudjuk, hogy gyakorlatilag nincs különbség a kettő között. Aki megmondja, hogy X vezesse a meccsünket, az okkal mondja, nyilvánvalóan.

A hozzád intézett hszem-ben pedig úgy fogalmaztam, hogy "sokatok szemében", amivel opcionálissá tettem az ing kérdését. ;)

Titi120 2010.01.13. 19:59:22

Felröppent a pletyka egy esetleges Juventus - Van Basten házasságról, ami már csak azért is pompás lenne, mert a holland olyan, mint Ferrara, csak pajesz nélkül.

A Bayern célkeresztjében meg Handanovics áll. Nem sokszor láttam még eddig, ér annyit, mint Rensing ? :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 20:13:21

Bezzeg a Király Kupa érdemes arra, hogy 2 meccset is adjon a Sport Klub, de egy Juve-Napoli mérkőzést nem bír senki közvetíteni?

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.13. 20:28:43

@Titi120: ha az udinei handanovic, akkor simán, nagyon jó kapus, bár emlékszem rossz napjára is.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.13. 20:52:04

@Titi120: Handanovics naon jó kapus, Rensing a lába nyomának csókolgatására sem méltó. Amúgy meg fogalmazhatnál pontosabban ;-).

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Na épp itt a gond, a sport klub a nagy bajnokságai elvesztése miatti kapkodásban megvette az olasz kupa és a spanyol kupa jogokat is. A nemzetközi versenynaptár adta lehetőségek miatt viszont csaknem mindig párhuzamosan rendezik a fordulókat. Ahogy tavaly a spanyol - és olasz kupa döntője is párhuzamosan ment. Kapcsolgattam is sűrűn. Most majd nem tudok, mert a sport klábnak választania kell.

Mr.AT 2010.01.13. 20:58:39

Ha vki tud esetleg használható streamet (nem justin.tv), írja meg pls.

Mr.AT 2010.01.13. 21:12:04

@dzolutan: Grazie.

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Thx, ezeket én is végignéztem, de az összes MP alapú justin.tv-s.

Mr.AT 2010.01.13. 21:12:40

Diego szerencsésen betalált. Contini meg milyen gyorsan meggyógyult, lám, lám. :-)

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.13. 21:14:13

ni, vezet a Juve! korán konteoztam? a végére kiderül! :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 21:14:28

@popp: Handanovic tényleg remek kapus, kár hogy nem vette meg a Lazio amikor esélye volt rá.
Amúgy lehet máshogy látja egy spanyol fan, de nem tudom elképzelni, hogy a nagyközönségnek érdekesebb egy Osasuna-Hercules, mint egy Juventus-Napoli.

Mr.AT 2010.01.13. 21:14:34

Hát B*ZDMEG, Contini hogy megtaposta Alex fejét (!)...

dzolutan 2010.01.13. 21:15:25

Contininek most kellene menni zuhanyozni. Jók ma sem vagyunk, de FUTNAK a játékosok.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.13. 21:16:23

a Sportklub műsorában benne van... helyette valami spanyol kupameccs megy.

Mr.AT 2010.01.13. 21:18:31

@anonim222 [semleges néző]: Idén már 2:0ra is vezettünk a Napoli ellen, aztán annak is sz*pás lett a vége, szóval várjuk ki a végét, én is azt mondom... :-)

Mr.AT 2010.01.13. 21:19:58

@dzolutan: Nincs fent Poulsen, máris nem vagyunk emberhátrányban. Érdekes ez a 2x2 szélsős felállás (balon Grosso-De Ceglie, jobbon Salihamidzic-Caceres), de legalább van futás és passzjáték.

dzolutan 2010.01.13. 21:31:39

Nem Puli kapaszkodik a többi 9 játékos mezébe, hogy: "Ájjjá meg, séta van." Van rá egy huszasom, hogy estonnak lesz még egy buta, sárgalapos megmozdulása.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.13. 21:35:50

@dzolutan: 1:2 meglesz? megtenném, ha van tuti tipp... :)

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.13. 21:43:11

Grygera erősen melegít a szünetben...

dzolutan 2010.01.13. 21:49:57

@anonim222 [semleges néző]: sztem mi nyerünk, és lesz kiállítás.

Mr.AT 2010.01.13. 21:56:21

@anonim222 [semleges néző]: Cironak alighanem feltűnt, hogy véletlenül egy felesleges kétballábast sem felejtett a csapatban, így gyorsan behozta Grygerát.

Mr.AT 2010.01.13. 22:09:33

Diego kapufája nem volt csúnya, megérdemelte volna, hogy duplázzon.

Mr.AT 2010.01.13. 22:20:55

Aleeeeeex Del Pieroooooo! :-))

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 22:23:42

Tényleg szép volt. Nem mertem egyszerűen megtenni ezt a meccset, annyira kétesélyes volt. Persze az a Juve mellett szól, hogy nekik maradt bizonyításra a hazai meg a nemzetközi kupa, a Napoli meg nem olyan acélos, hogy kétfrontos harcba bonyolódjon.

Mr.AT 2010.01.13. 22:26:23

3:0, Alex magabiztos.

@dzolutan: Neked meg így legyen ötösöd a lottón, Contini csak megkapta, ami jár neki. :-)

dzolutan 2010.01.13. 22:28:38

Cácerest meg kellee tartanunk, klasszis válhat belőle, a vébén pedig szeretném látni aGiorgo-Nesta betonistenközépvédet.
Most pedig azt jósolnám, hogy felébred a csapat a szezon második felére, taktikusan, sokat futva, sérülések nélkül lenyomjuk a szezont két kupát begyűjtve, de nem Ciroval.:D

Mr.AT 2010.01.13. 22:37:25

Következő fordulóban megyünk az Interhez.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 22:39:54

Legalább holnap két meccset ad a Sport Klub, köztük ugye a címvédőjét.

Iustizmord 2010.01.13. 22:50:08

@Mr.AT: szopni, de kívánom h győzzetek.

Iustizmord 2010.01.13. 22:51:56

@dzolutan: caceres szvsz is jó, de melyik 1 db kupára gondoltál? coppa italia?, vagy arany szemetes? :o)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 11:25:52

Az Inter a minap 6 millió eurót ajánlott Ledesmáért, Lotito azonban 9 millió alatt nem adja. Úgy hallani, még egy tárgyalás a két csapat vezetői előtt áll, és jó esély mutatkozik a megegyezésre. Kolarovot szintén akarják a milánóiak, ő azonban csak 18 millió euró ellenében távozhat, de Lotito olyan nagyvonalú, hogy ha az Inter utal 25 millió eurót, mindkét játékost vihetik. Aranyember...

dzolutan 2010.01.14. 14:56:20

Tökjó, hogy Ledesmát sem bírjuk megszerezni.
@Iustizmord: Akkor 3: kukakupa már megvan, olasz+EL. :D

giacinto 2010.01.14. 14:59:02

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: ezen csak mosolyogni lehet. Sztem még Maicont is adjuk oda, úgy már talán belemenne az üzletbe :)

annyira szánalmas ez az ember.
ezek az opciói kb.:

-most kap 6 millát Ledesmáért
-vár 2 hetet és ingyen távozik

:)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 15:21:16

@giacinto: Pontosan így van. Csak ő tehet róla, hogy nem sikerült rendes pénzért eladni, most már bármilyen áron alul bele kell menni, különben semmit nem kap érte a klub. Nem tudom, mikor volt ilyen az olasz futballban legutóbb, hogy 25-30 millió euró helyett 0, lásd Pandev és Ledesma.

2010.01.14. 15:50:48

Nem tennék rá pézt, hogy az ELt megnyerheti a Juve.
Már az Ajax kiszopathat minket.

touristique 2010.01.14. 16:14:46

@dzolutan: + ugye Amauri aranycipője. :)

dzolutan 2010.01.14. 16:24:43

Összekeversz valakivel. :)

giacinto 2010.01.14. 18:42:27

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Ti meg megszerzitek a kis Burdissot? pikáns lenne a római derby tavasszal.

Matteo_B 2010.01.14. 18:54:17

Jelenleg úgy néz ki hogy Burdisso marad a Roma-ban,mivel Baptista=Burdisso+4 milla.Hát...nem tudom.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 19:06:24

@giacinto: Erről nem is hallottam, de nem tudom elképzelni, nem csak a klubja miatt.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.01.14. 19:19:27

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: "Amúgy lehet máshogy látja egy spanyol fan, de nem tudom elképzelni, hogy a nagyközönségnek érdekesebb egy Osasuna-Hercules, mint egy Juventus-Napoli."

Nem láttam a Juventus-Napolit, de őszintén szólva el sem tudom képzelni, hogy bármilyen szempontból is jobb meccs lehetett, mint akár a Depor-Valencia, akár a Sevilla-Barca. (Márpedig ha azt adták volna a SportKlubon, mindkét utóbbi meccsről le kellett volna mondaniuk...)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.14. 19:27:30

@Csöncsön: Azt gondoltam, hogy te nem tudnád elképzelni, részint mert szűkös a fantáziád, részint mert nem láttad a két csapat bajnokiját, ahol 0-2-ről fordított a Nápoly a téli Olimpicoban ;-).

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.01.14. 19:34:52

@popp:

A magyar bajnokságban is vannak fordulatos derbik, de a Sevilla-Barcán konkrétan a világ tíz legjobb csapata közül találkozott egymással kettő. A Depor-Valencián meg a spanyol bajnokság aktuális 3. és 4. helyzettje. (És hozzáteszem gyorsan: méltó is volt helyezésükhöz az összecsapás!)

Szóval a SportKlub teljesen jól döntött. Remélem, legközelebb is hasonlóképpen fog. :-)

giacinto 2010.01.14. 19:39:20

@Matteo_B: hát jah, ezért a fos emberért még Burdisso egymagában is sok lenne, nem hogy még ráfizetni 4 millát. nagyon nem értem mi folyik Milánóban. az évszázad legnagyobb rejtélye lesz, ha Pista hozzánk kerül, vajon mit láthatnak benne, de heves szurkolói tiltakozásra azért számítanék.

Matteo_B 2010.01.14. 19:46:57

lehet hogy szar játékos,Burdisso pedig egész jól játszik mostanában,de ha Pista is elmenne akkor hiába jött Toni,elöl akkor is kevesebben lennénk.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.14. 19:48:35

@Csöncsön: Miért szerénykedsz, az öt legjobb közül kettő ;-).

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.14. 19:51:22

@Matteo_B: Vagy akkor Okakát itt kellet volna tartani és akkor Pista mehetne. Amúgy Rani ellenzi Baptista elengedését.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 19:52:50

@Csöncsön: No igen, de az Osasuna meccsét adták, a másodosztályú ellenfelével igazán nem mondhatod, hogy az érdekesebb, mint egy bajnokságban is rangadónak számító összecsapás. De azt mond meg, ugye ma biztosan nyer a Mallorca és a matracosok, pénzem van benne. :)

Piiii 2010.01.14. 21:04:22

@Csöncsön: na azért a Sevilla 10ben azért nincs az tuti.nem sokkal szorul ki a 10ből, de nincs benne...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 21:46:01

Nem valami nagy meccs ez a római, lett volna már pár lehetőség gólt lőni...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 23:13:45

@popp: Persze, nem mehet ez a végtelenségig. De jó leírni. :)

Ez az a Lazio, amit látni szeretnék mindig a pályákon! Lehet, hogy nem játszik mindig fölényben, lehet, hogy vannak hibái, de végül győzedelmesen és magabiztosan fejezi be a csatát!

Iustizmord 2010.01.14. 23:17:29

@Csöncsön: A magyar bajnokságban is vannak fordulatos derbik, de a Sevilla-Barcán konkrétan a világ tíz legjobb csapata közül találkozott egymással kettő.

melyik a másik? :o)

horas 2010.01.15. 13:15:22

Én nem vagyok Baptista ellen.Muntari,Quaresma,Mancini-nél rosszab nem lehet,és Motta is iszonyú szürke lett.Ha rúg 2 szabigólt az évben és egy jobban játszik azon a 7 meccsen amin pályára lép mint az említettek már beljebb vagyunk.

Én nem tartom annyira rossz ötletnek nem gólkirálynak kell lennie nálunk hanem ha a rengeteg hiányzót pótolni(mint most)mellette szól,hogy több helyen bevethető ,ill. a gyengébben teljesítőket felülmúlni.

Pandev-vel kapcsolatban is ment a duma,hogy nem játszott féléve így meg úgy,ha Quaresma így játszana összetennénk a két kezünket.Maniche is mindenhol megbukott és nálunk teljesen zsír volt.Ha Quaresma probálkozik már egy jó ideje,akkor egy próbát megér sztem ő is,kicsit többet tett le az asztalra...én nem látom olyan vészesnek az arcot,ettől függetlenül még lehet az amit sokan írnak és a körülmények sejtetnek.

Ledesma?Én örülnék neki,mindent nem tennék meg,hogy jöjjön de ha Muntari-t kiszorítja a kezdőből vagy annak környékéről már kafa.

ericcartmen 2010.01.15. 13:52:00

@horas: Nem lehet tudni, simán el tudom képzelni, hogy az interben újra hasznos játékos lesz belőle (mostanában kezdett pozitiv jeleket produkálni) de nem hiszem, hogy sokat láttad játszani az elmúlt másfél évben. Egyszerűen katasztrófa volt. Remélem nem egy riválisnál találja meg a formáját a római balfaszkodása után.

touristique 2010.01.15. 13:56:09

@horas: Az a legjobb benne, hogy pont a három távozónk posztján tud játszani, Vieirát, Mancinit és Suazot egy emberrel pótoljuk, így szűkebb a keret, ráadásul nem hiszem, hogy alulmúlná ezt triumvirátust.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.15. 14:03:48

@horas: @ericcartmen: @touristique: Baptista legutoljára komolyabban értékelhetőt a Sevillában nyújtott, azóta van 1-1 jobb meccse, és ennyi. Nem hiszem, hogy pont az Interben találná meg magát, ha egyszer hosszú évek óta nem megy neki.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.15. 14:17:24

@horas: Hát ha Mancini és Baptista római teljesítményét nézzük, akkor ég és föld a különbség az előbbi javára.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.15. 14:28:03

@touristique: Szélsőt nem nagyon tud játszani.

touristique 2010.01.15. 14:45:15

Ez igaz, de inkább a támadó középpályás posztra gondoltam, szélre ott van Pandev, Balotelli, Quaresma és februártól Eto'o (bár ő sem egy nagy szélső, de Milito miatt nem nagyon lesz középcsatár). Különben hogy nagyon menne majd Pistának itt, azt én sem hiszem, de Mancini egy atomhulladék volt nálunk, Vieira és Suazo sem csinált különleges dolgokat, szóval szerintem még mindig jobban kijövünk vele.

Piiii 2010.01.15. 14:47:20

@popp: átvenni a labdát sem sajnos...ennek ellenére nem adnám el, főleg nem az Internek most h Okaka és Guberti el lett passzolva, Menez is a levegőben lóg, kevesek leszünk ha még Pista is elmegy...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.15. 15:02:18

@Piiii: Menezt biztos nem adjuk el szerintem. Ha Ranierin múlna, ő Baptistát se engedné, én sem. Amúgy meg amíg nyitva piac, addig sok hülyeséget leírnak még.

Ne felejtsük azért, hogy ott van még Esposito is, szerintem ő sem lenne reménytelen, ha kapna végre lehetőséget.

balu11 2010.01.15. 15:05:52

www.nemzetisport.hu/nso_hirek/werder-bremen-mesut-ozillal-erositene-meg-kozeppalyajat-a-juventus-2013459

mert az be szokott jönni, ha Brémából vesznek támadó középpályást...

nem akarom a juventinokat ba_tatni, és megveszekedett Werder-fan sem vagyok, de kívánom a srácnak, hogy ennek a biznisznek még a közelébe se kerüljön (legalábbis most, ill. előreláthatólag még egy darabig)

Piiii 2010.01.15. 15:19:42

@popp: hát akkor már inkább ezerszer Okaka meg Guberti. igaz ezek a hajók elmentek már.én benne annyira nem hiszek de majd kiderül

Vul-Kahn 2010.01.15. 15:32:01

@balu11: Diego a nyáron 24 évesen ment el levezetni, lássuk übereli-e Mesut azzal, hogy ő ezt 21 évesen teszi meg...
:kamuszmájli:

Vul-Kahn 2010.01.15. 15:49:26

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Végülis véget értek az ünnepek - illetve maradt azért 1 mára is, a Rückrunde kezdete - úgyhogy akár vissza is cserélhetem. :)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.15. 16:31:00

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Esti baszus hihetetlen vagy, Na majd, ha másnaposan éppen ettől az profilképtől kezdesz öklendeni, gondolj arra, hogy én megmondtam.

@Vul-Kahn: Meg is érdemlitek, hogy én tippelek ma a bundás meccsekre.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.15. 16:36:15

@Vul-Kahn: Ez az, köszi! Nagy arc volt az öreg, perverz módon kedveltem. :)

@popp: Te bitang, nem elég hogy te, pont te tippelsz, és nem is adtad át a helyed imicinek? ;)

giacinto 2010.01.15. 17:31:44

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: A hirek szerint Lotito az 5-6 milla + Krhin fele ajánlatot is visszadobta Ledesmáért :))

Remélem ez annyira felidegesítette Brancáékat, hogy szépen kivárják azt a 2 hetet, amig ingyen nem lesz.

az évszázad üzletembere ez a tag, komolyan.

horas 2010.01.15. 18:16:31

@ericcartmen: NEm láttam sokat az tény,de ismerem.Az Inter középpályáján akár még szinfolt is lehet,egy spanyolországban közepes Sneijder üstökös ott...én látok benne fantáziát,nem azt látom,hogy zseniálisan fog futballozni,hanem több poszton beugrósként többet fog produkálni mint a fent említettek,egy-egy szabigóllal megsépkelve egy-egy akár közepes teljesítménnyel is már beljebb vagyunk.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.15. 18:23:51

@giacinto: Vicc az, ami átigazolások terén csinál. Mint vállalkozó, nagyon jó és sikeres, de mint sportszakember... A legkisebb összeget is el kéne fogadnia Ledesmáért, ebben a helyzetben. Pedig Khrinben látok fantáziát, de tartom amit mondtam, nem igazán lenne helye, Perpetuini is ki tudja miért, most került kölcsönbe el.
süti beállítások módosítása