Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Nyomokban futballt tartalmazhat - Serie A, #19

2010.01.11. 17:00 _benito

Nézi az ember az olasz meccseket, lát egy hétvégén mondjuk 3-4-et végig, azaz cirka egy hónap alatt többször látja játszani a mezőny jó részét, és az utolsó őszi forduló zárómeccsén azt veszi észre, hogy a Serie A legrosszabb csapata a Juventus. Vegyük csak például a kiesőket: a Siena mindennek tűnt, csak rossz csapatnak nem az Inter ellen, a Catania kikapott ugyan a Genoától, de nemrég Torinóban intézte el a Juvét, azaz már véresen komolyan kell kijelentenünk, hogy mióta az ellenfelek észrevették, hogy ezt a mezt már nincs értelme tisztelni, mindenki össze-vissza veri a Juventust. Moggi sommás véleménye mellett nem mehetünk el szó nélkül, a jó Luciano az édes anyjába küldte el a komplett olasz futballt, ami miatt újra bevetésre kellett küldenünk Bede elfeledettnek hitt tagjét: a jobb_labdarúgásért-alapítványt.

„Az olasz bajnokságot már megnyerte az Inter, amely így egy teljességgel középszerű bajnokság legkevésbé rossz csapata lett. A legjobb olasz szakemberek már külföldön dolgoznak, a legnagyobb sztárok eligazoltak a ligából. Jelenleg az olasz labdarúgás minden téren óriási válságban van” – csomagolta be rendkívül óvatosan mondanivalóját a calcio Hamis Prófétája a Studio Stadio c. műsorban. De még nem végzett, feszítette a Jose Mourinhóról és Massimo Morattiról alkotott vélemény is: „Az a portugál igazi mázlis srác, pedig edzőként nem jobb, mint egy mély vizet jól bíró amatőr. Amilyen az Inter elnöke is, aki reklámarcként sokkal hasznosabb.” A Juventus annyira lent van, hogy nincs is értelme belerúgni, Moggi azonban másképp gondolja: „A mostani vezetés tönkreteszi az európai futball egyik ikonját. Az én Juventuszomnál abban az időben csak a Manchester Unitedet menedzselték jobban az egész világon, ezek meg nézzék meg, mit csinálnak: szélsőt keresnek, miközben nyáron azt mondták Pavel Nedvednek, hogy nem számítanak rá, mert a jövőben nem kívánnak szélsőkkel játszani.”

Az ítéletekre valóban rászolgáltak többen is, a tabella első három helyezettje például kivétel nélkül, pedig ketten is nyertek közülük. Az Inter egészen elképesztő hajrában fordította meg a Siena elleni hazai bajnokit, szem előtt tartva, hogy a világ röheje lett volna, ha Mourinho múlt század derekáig visszanyúló hazai veretlenségi sorozatát az apró Robur szakítja meg. Pedig a Siena nagyon közel volt, de azért szembe kell helyezkednünk Moggival egy kérdésben: Mourinho azért valamit tud, ha a csapatainak mindig szerencséje van. Mert az elvben forgandó, gyakorlatilag meg mindig a portugál csapataival van, és ezért vagy valamit hozzáértéssel tesz, vagy eladta a lelkét az ördögnek, és halála után az idők végezetéig orkokkal kell römiznie. Sneijder próbálja győzködni az Inter-szurkolókat, hogy egészségesen ő tulajdonképpen egy jó futballista, és már sokan hisznek neki. Mi még kivárunk a Chelsea elleni meccsig az ítélettel. Maccarone vs. Sneijder? (Inter-Siena 4-3)      

Nem kívánom senkinek, hogy szeretett csapata úgy bukjon el rangadónak mondott, valójában közepes játékkal is tükörsima meccset, ahogy a Juventus vasárnap. Nem is az arány, mert a Milan is kapott már idén rangadón iszonyú lángost hazai pályán, de az az Inter aznap nagyon kevés csapatot nem vert volna el hasonlóan. A Torinóban látott Milan viszont iszonyú messze volt attól a csapattól, ami gálát rendezett a Genoa tiszteletére. A közepesnél egy hajszállal gyengébb teljesítmény kiütéses győzelmet eredményezett, a Juventus teljesen lebénult, fogalmatlanul labdázgató csapatával meccsben lett volna bármelyik NB I.-es csapat, és ebben a szemernyi túlzás sincs. Ha a klub vezetősége a mélypontot várta Ferrara kirúgásával, akkor a bálnafos mellé taknyos puffanással az óceán legmélyére érkező fekete-fehér, nyomokban futballt tartalmazó pempő, jelentjük, megérkezett. (Juventus-Milan 0-3)

A Roma 80 percet emberhátrányban játszva is megőrizte De Rossi fejesével megszerzett vezetését, a Chievóra meg rájár a rúd mostanában. A rangadókon bennük volt legalább 1-1 pont, de mindkétszer kikaptak, szerencséjükre most a Juventus következik – már tavasszal. A Roma már egyértelműen a közvetlen élmezőny tagja. (Roma-Chievo 1-0) Tovább hasít a Napoli, amely tartja BL-helyét a Sampdoria legyőzésével. A nyögvenyelős győzelmet tudjuk be annak, hogy a meccs elején kidőlt Lavezzi, mert a Samp már közel sem mutat akkora ellenállást, mint korábban. Már a cerka sem úgy fog: Palombo szabadrúgása a lefújás előtt egy centivel ment mellé (Napoli-Sampdoria 1-0) A Fiorentina lebírta a Barit, amit sokkal nehezebb kedvelni úgy, hogy Koman a padján sem ül. Almiron azzal mélyíti a Juventus válságát, hogy olyan játékot mutat be, amilyenért Torinóba szerződtették anno, csak az élet másképp hozta. De most azért kiállították. (Fiorentina-Bari 2-1)

A Cagliari taktikus játékkal (mert állítólag olyat is tudnak, nem csak eszementen egyenlíteni az utolsó pillanatokban)  nyert Bolognában (0-1), a Genoa feltámadását még a Catania legyőzésében (2-0) látjuk közeledni, az Udinese pedig végre nem kapott ki, bár a Lazio elleni döntetlen (1-1) egyiküknek sem jó semmire. A Palermo az Atalantát verte a vártnál nehezebben (1-0), az újoncok közül pedig a rosszabb legyőzte a jobbat. (Livorno-Parma 2-1)

305 komment

Címkék: olasz serie a jobb labdarúgásért alapítvány

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr161663547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr.AT 2010.01.13. 16:37:51

@_benito: Carlton, a legnagyobb labdazsonglőr.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.13. 16:48:46

Fontana jól tolja, még régebben volt nálunk is cserekapus, de a Toroban Serie A meccsen is védett párszor.

dzolutan 2010.01.13. 16:49:49

@_benito: Joe-ra próbáltam célozni, szélső is, pl-ben szocializálódott, szarakodnak a szerződésével, szerintem lenne helye a kezdőben.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 17:14:15

Annyira imádom Inzaghiban, hogy a pályafutása során körülbelül a 12579. les beintése után is képes ugyanúgy nézni, mint az elsőnél. :)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.13. 17:17:31

@dzolutan: a mostani juve-kezdőben ulveczki zolinak is.

ericcartmen 2010.01.13. 17:42:17

@_benito: Nem szeretem ezt a "mostani juvéba bárki beférne" dolgot. Vannak lyukas posztok, ez tény, de azért annyira nem gyenge a keret, mint ahogy jelenleg játszanak. ha mentálisan helyrekerülnek a srácok, rájuk se lehet majd ismerni.
Románál is Ranieri elsősorban a fejekben tett rendet, és jönnek is az eredmények, pedig kb ugyanaz a keret, mint tavaly. És azért ott is vannak lyukas posztok.

Titi120 2010.01.13. 18:16:32

@popp:
Nem veszem magamra, sőt, kifejezetten örülök, hogy felhoztad, ugyanis pont bennem maradt, hogy itt van ez a Hoeness, akit ti oly' nagy áhítattal utáltok, pedig ő tudtommal akármekkora tuskó is tud lenni időként, mégse folyamadott olyan módszerekhez soha, mint a "kiváló" olasz kollégái.

Rivális csapatoktól legális úton, szabályos keretek között játékost vásárolni undorító szemét kizsákmányolás, bírót venni viszont sokatok szemében egyenesen zseniális húzás, a szakmai hozzáértés ékes példája ...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.13. 18:27:22

@Titi120: Bíró vásárlással azért nem vádolták Moggit sem. Aztán meg amennyire én tudom Hoeness telfonjait sohasem hallgatták le ;-). Na de azt már nem értem, hogy engem miért veszel ebbe a kalapba, amikor kommentjeimből is jól láthatóan igencsak megvan a véleményem Moggiról is.

Mindenesetre nemhogy Hoenesst vagy Moggit, de még Franco Sensit sem tosznám föl avatar képnek.

Titi120 2010.01.13. 18:43:00

@popp:
Emlékeim szerint folyt ellene eljárás bíróküldés befolyásolása címszó alatt is, de lényegtelen.

Az inget meg nem muszáj magadra venni, az avataromról meg annyit, hogy pontosan a hozzád hasonló antiuli - fan mókusok miatt választottam, puszta kedvességből. :-)

Mr.AT 2010.01.13. 18:51:13

@Titi120: Bár nem nekem címezted, megjegyezném, hogy a magam részéről qrvára szimpatizálok Hoeness-el is - pont amiatt a keménykezű, akaratos, erős mentalitás miatt, ami rá és Moggira is jellemző. Szívből rühellem a Bayernt, ezer ok miatt, de Hoeness-el, mint szakmai vezetővel semmi bajom.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.13. 18:52:01

@Titi120: bíró küldés befolyása és a bíró megvesztegetése között azért van némi különbség. Ha egy hozzámintézett hsz-ben T/2-ben fogalmazol, akkor kénytelen vagyok jelezni, hogy az ing rám nem illik.

Éljen az avatár választás szabadsága!

Mr.AT 2010.01.13. 18:52:18

Az amúgy komoly, hogy a Juve-Napolit semmilyen magyar sportadó nem adja? Ázze' van több, mint féltucat sportadó, és egyik sem képes megvenni egy ilyen meccset?

Hispan07 2010.01.13. 19:06:35

Na ma is kiderült valami: Di Gennaro, akit mint ígéretes tehetséget tartottam számon, valójában egy Novara ellen is lefelé kilógó nudlinger fingfogó. Szomorú, de így legalább nyugodtan követelhetem Kaladze mielőbbi eladását.

dzolutan 2010.01.13. 19:12:47

@Mr.AT: Ciro nagy meccsét természetesen láthatod magyar adón, holnap éjféltől sportklub. :D

Mr.AT 2010.01.13. 19:15:54

@dzolutan: Qrvára meg vagyok elégedve.

Titi120 2010.01.13. 19:26:10

@popp:
Mindketten tudjuk, hogy gyakorlatilag nincs különbség a kettő között. Aki megmondja, hogy X vezesse a meccsünket, az okkal mondja, nyilvánvalóan.

A hozzád intézett hszem-ben pedig úgy fogalmaztam, hogy "sokatok szemében", amivel opcionálissá tettem az ing kérdését. ;)

Titi120 2010.01.13. 19:59:22

Felröppent a pletyka egy esetleges Juventus - Van Basten házasságról, ami már csak azért is pompás lenne, mert a holland olyan, mint Ferrara, csak pajesz nélkül.

A Bayern célkeresztjében meg Handanovics áll. Nem sokszor láttam még eddig, ér annyit, mint Rensing ? :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 20:13:21

Bezzeg a Király Kupa érdemes arra, hogy 2 meccset is adjon a Sport Klub, de egy Juve-Napoli mérkőzést nem bír senki közvetíteni?

_benito · www.nst.blog.hu 2010.01.13. 20:28:43

@Titi120: ha az udinei handanovic, akkor simán, nagyon jó kapus, bár emlékszem rossz napjára is.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.13. 20:52:04

@Titi120: Handanovics naon jó kapus, Rensing a lába nyomának csókolgatására sem méltó. Amúgy meg fogalmazhatnál pontosabban ;-).

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Na épp itt a gond, a sport klub a nagy bajnokságai elvesztése miatti kapkodásban megvette az olasz kupa és a spanyol kupa jogokat is. A nemzetközi versenynaptár adta lehetőségek miatt viszont csaknem mindig párhuzamosan rendezik a fordulókat. Ahogy tavaly a spanyol - és olasz kupa döntője is párhuzamosan ment. Kapcsolgattam is sűrűn. Most majd nem tudok, mert a sport klábnak választania kell.

Mr.AT 2010.01.13. 20:58:39

Ha vki tud esetleg használható streamet (nem justin.tv), írja meg pls.

Mr.AT 2010.01.13. 21:12:04

@dzolutan: Grazie.

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Thx, ezeket én is végignéztem, de az összes MP alapú justin.tv-s.

Mr.AT 2010.01.13. 21:12:40

Diego szerencsésen betalált. Contini meg milyen gyorsan meggyógyult, lám, lám. :-)

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.13. 21:14:13

ni, vezet a Juve! korán konteoztam? a végére kiderül! :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 21:14:28

@popp: Handanovic tényleg remek kapus, kár hogy nem vette meg a Lazio amikor esélye volt rá.
Amúgy lehet máshogy látja egy spanyol fan, de nem tudom elképzelni, hogy a nagyközönségnek érdekesebb egy Osasuna-Hercules, mint egy Juventus-Napoli.

Mr.AT 2010.01.13. 21:14:34

Hát B*ZDMEG, Contini hogy megtaposta Alex fejét (!)...

dzolutan 2010.01.13. 21:15:25

Contininek most kellene menni zuhanyozni. Jók ma sem vagyunk, de FUTNAK a játékosok.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.13. 21:16:23

a Sportklub műsorában benne van... helyette valami spanyol kupameccs megy.

Mr.AT 2010.01.13. 21:18:31

@anonim222 [semleges néző]: Idén már 2:0ra is vezettünk a Napoli ellen, aztán annak is sz*pás lett a vége, szóval várjuk ki a végét, én is azt mondom... :-)

Mr.AT 2010.01.13. 21:19:58

@dzolutan: Nincs fent Poulsen, máris nem vagyunk emberhátrányban. Érdekes ez a 2x2 szélsős felállás (balon Grosso-De Ceglie, jobbon Salihamidzic-Caceres), de legalább van futás és passzjáték.

dzolutan 2010.01.13. 21:31:39

Nem Puli kapaszkodik a többi 9 játékos mezébe, hogy: "Ájjjá meg, séta van." Van rá egy huszasom, hogy estonnak lesz még egy buta, sárgalapos megmozdulása.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.13. 21:35:50

@dzolutan: 1:2 meglesz? megtenném, ha van tuti tipp... :)

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.01.13. 21:43:11

Grygera erősen melegít a szünetben...

dzolutan 2010.01.13. 21:49:57

@anonim222 [semleges néző]: sztem mi nyerünk, és lesz kiállítás.

Mr.AT 2010.01.13. 21:56:21

@anonim222 [semleges néző]: Cironak alighanem feltűnt, hogy véletlenül egy felesleges kétballábast sem felejtett a csapatban, így gyorsan behozta Grygerát.

Mr.AT 2010.01.13. 22:09:33

Diego kapufája nem volt csúnya, megérdemelte volna, hogy duplázzon.

Mr.AT 2010.01.13. 22:20:55

Aleeeeeex Del Pieroooooo! :-))

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 22:23:42

Tényleg szép volt. Nem mertem egyszerűen megtenni ezt a meccset, annyira kétesélyes volt. Persze az a Juve mellett szól, hogy nekik maradt bizonyításra a hazai meg a nemzetközi kupa, a Napoli meg nem olyan acélos, hogy kétfrontos harcba bonyolódjon.

Mr.AT 2010.01.13. 22:26:23

3:0, Alex magabiztos.

@dzolutan: Neked meg így legyen ötösöd a lottón, Contini csak megkapta, ami jár neki. :-)

dzolutan 2010.01.13. 22:28:38

Cácerest meg kellee tartanunk, klasszis válhat belőle, a vébén pedig szeretném látni aGiorgo-Nesta betonistenközépvédet.
Most pedig azt jósolnám, hogy felébred a csapat a szezon második felére, taktikusan, sokat futva, sérülések nélkül lenyomjuk a szezont két kupát begyűjtve, de nem Ciroval.:D

Mr.AT 2010.01.13. 22:37:25

Következő fordulóban megyünk az Interhez.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.13. 22:39:54

Legalább holnap két meccset ad a Sport Klub, köztük ugye a címvédőjét.

Iustizmord 2010.01.13. 22:50:08

@Mr.AT: szopni, de kívánom h győzzetek.

Iustizmord 2010.01.13. 22:51:56

@dzolutan: caceres szvsz is jó, de melyik 1 db kupára gondoltál? coppa italia?, vagy arany szemetes? :o)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 11:25:52

Az Inter a minap 6 millió eurót ajánlott Ledesmáért, Lotito azonban 9 millió alatt nem adja. Úgy hallani, még egy tárgyalás a két csapat vezetői előtt áll, és jó esély mutatkozik a megegyezésre. Kolarovot szintén akarják a milánóiak, ő azonban csak 18 millió euró ellenében távozhat, de Lotito olyan nagyvonalú, hogy ha az Inter utal 25 millió eurót, mindkét játékost vihetik. Aranyember...

dzolutan 2010.01.14. 14:56:20

Tökjó, hogy Ledesmát sem bírjuk megszerezni.
@Iustizmord: Akkor 3: kukakupa már megvan, olasz+EL. :D

giacinto 2010.01.14. 14:59:02

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: ezen csak mosolyogni lehet. Sztem még Maicont is adjuk oda, úgy már talán belemenne az üzletbe :)

annyira szánalmas ez az ember.
ezek az opciói kb.:

-most kap 6 millát Ledesmáért
-vár 2 hetet és ingyen távozik

:)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 15:21:16

@giacinto: Pontosan így van. Csak ő tehet róla, hogy nem sikerült rendes pénzért eladni, most már bármilyen áron alul bele kell menni, különben semmit nem kap érte a klub. Nem tudom, mikor volt ilyen az olasz futballban legutóbb, hogy 25-30 millió euró helyett 0, lásd Pandev és Ledesma.

2010.01.14. 15:50:48

Nem tennék rá pézt, hogy az ELt megnyerheti a Juve.
Már az Ajax kiszopathat minket.

touristique 2010.01.14. 16:14:46

@dzolutan: + ugye Amauri aranycipője. :)

dzolutan 2010.01.14. 16:24:43

Összekeversz valakivel. :)

giacinto 2010.01.14. 18:42:27

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Ti meg megszerzitek a kis Burdissot? pikáns lenne a római derby tavasszal.

Matteo_B 2010.01.14. 18:54:17

Jelenleg úgy néz ki hogy Burdisso marad a Roma-ban,mivel Baptista=Burdisso+4 milla.Hát...nem tudom.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 19:06:24

@giacinto: Erről nem is hallottam, de nem tudom elképzelni, nem csak a klubja miatt.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.01.14. 19:19:27

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: "Amúgy lehet máshogy látja egy spanyol fan, de nem tudom elképzelni, hogy a nagyközönségnek érdekesebb egy Osasuna-Hercules, mint egy Juventus-Napoli."

Nem láttam a Juventus-Napolit, de őszintén szólva el sem tudom képzelni, hogy bármilyen szempontból is jobb meccs lehetett, mint akár a Depor-Valencia, akár a Sevilla-Barca. (Márpedig ha azt adták volna a SportKlubon, mindkét utóbbi meccsről le kellett volna mondaniuk...)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.14. 19:27:30

@Csöncsön: Azt gondoltam, hogy te nem tudnád elképzelni, részint mert szűkös a fantáziád, részint mert nem láttad a két csapat bajnokiját, ahol 0-2-ről fordított a Nápoly a téli Olimpicoban ;-).

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.01.14. 19:34:52

@popp:

A magyar bajnokságban is vannak fordulatos derbik, de a Sevilla-Barcán konkrétan a világ tíz legjobb csapata közül találkozott egymással kettő. A Depor-Valencián meg a spanyol bajnokság aktuális 3. és 4. helyzettje. (És hozzáteszem gyorsan: méltó is volt helyezésükhöz az összecsapás!)

Szóval a SportKlub teljesen jól döntött. Remélem, legközelebb is hasonlóképpen fog. :-)

giacinto 2010.01.14. 19:39:20

@Matteo_B: hát jah, ezért a fos emberért még Burdisso egymagában is sok lenne, nem hogy még ráfizetni 4 millát. nagyon nem értem mi folyik Milánóban. az évszázad legnagyobb rejtélye lesz, ha Pista hozzánk kerül, vajon mit láthatnak benne, de heves szurkolói tiltakozásra azért számítanék.

Matteo_B 2010.01.14. 19:46:57

lehet hogy szar játékos,Burdisso pedig egész jól játszik mostanában,de ha Pista is elmenne akkor hiába jött Toni,elöl akkor is kevesebben lennénk.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.14. 19:48:35

@Csöncsön: Miért szerénykedsz, az öt legjobb közül kettő ;-).

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.14. 19:51:22

@Matteo_B: Vagy akkor Okakát itt kellet volna tartani és akkor Pista mehetne. Amúgy Rani ellenzi Baptista elengedését.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 19:52:50

@Csöncsön: No igen, de az Osasuna meccsét adták, a másodosztályú ellenfelével igazán nem mondhatod, hogy az érdekesebb, mint egy bajnokságban is rangadónak számító összecsapás. De azt mond meg, ugye ma biztosan nyer a Mallorca és a matracosok, pénzem van benne. :)

Piiii 2010.01.14. 21:04:22

@Csöncsön: na azért a Sevilla 10ben azért nincs az tuti.nem sokkal szorul ki a 10ből, de nincs benne...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 21:46:01

Nem valami nagy meccs ez a római, lett volna már pár lehetőség gólt lőni...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.14. 23:13:45

@popp: Persze, nem mehet ez a végtelenségig. De jó leírni. :)

Ez az a Lazio, amit látni szeretnék mindig a pályákon! Lehet, hogy nem játszik mindig fölényben, lehet, hogy vannak hibái, de végül győzedelmesen és magabiztosan fejezi be a csatát!

Iustizmord 2010.01.14. 23:17:29

@Csöncsön: A magyar bajnokságban is vannak fordulatos derbik, de a Sevilla-Barcán konkrétan a világ tíz legjobb csapata közül találkozott egymással kettő.

melyik a másik? :o)

horas 2010.01.15. 13:15:22

Én nem vagyok Baptista ellen.Muntari,Quaresma,Mancini-nél rosszab nem lehet,és Motta is iszonyú szürke lett.Ha rúg 2 szabigólt az évben és egy jobban játszik azon a 7 meccsen amin pályára lép mint az említettek már beljebb vagyunk.

Én nem tartom annyira rossz ötletnek nem gólkirálynak kell lennie nálunk hanem ha a rengeteg hiányzót pótolni(mint most)mellette szól,hogy több helyen bevethető ,ill. a gyengébben teljesítőket felülmúlni.

Pandev-vel kapcsolatban is ment a duma,hogy nem játszott féléve így meg úgy,ha Quaresma így játszana összetennénk a két kezünket.Maniche is mindenhol megbukott és nálunk teljesen zsír volt.Ha Quaresma probálkozik már egy jó ideje,akkor egy próbát megér sztem ő is,kicsit többet tett le az asztalra...én nem látom olyan vészesnek az arcot,ettől függetlenül még lehet az amit sokan írnak és a körülmények sejtetnek.

Ledesma?Én örülnék neki,mindent nem tennék meg,hogy jöjjön de ha Muntari-t kiszorítja a kezdőből vagy annak környékéről már kafa.

ericcartmen 2010.01.15. 13:52:00

@horas: Nem lehet tudni, simán el tudom képzelni, hogy az interben újra hasznos játékos lesz belőle (mostanában kezdett pozitiv jeleket produkálni) de nem hiszem, hogy sokat láttad játszani az elmúlt másfél évben. Egyszerűen katasztrófa volt. Remélem nem egy riválisnál találja meg a formáját a római balfaszkodása után.

touristique 2010.01.15. 13:56:09

@horas: Az a legjobb benne, hogy pont a három távozónk posztján tud játszani, Vieirát, Mancinit és Suazot egy emberrel pótoljuk, így szűkebb a keret, ráadásul nem hiszem, hogy alulmúlná ezt triumvirátust.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.15. 14:03:48

@horas: @ericcartmen: @touristique: Baptista legutoljára komolyabban értékelhetőt a Sevillában nyújtott, azóta van 1-1 jobb meccse, és ennyi. Nem hiszem, hogy pont az Interben találná meg magát, ha egyszer hosszú évek óta nem megy neki.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.15. 14:17:24

@horas: Hát ha Mancini és Baptista római teljesítményét nézzük, akkor ég és föld a különbség az előbbi javára.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.15. 14:28:03

@touristique: Szélsőt nem nagyon tud játszani.

touristique 2010.01.15. 14:45:15

Ez igaz, de inkább a támadó középpályás posztra gondoltam, szélre ott van Pandev, Balotelli, Quaresma és februártól Eto'o (bár ő sem egy nagy szélső, de Milito miatt nem nagyon lesz középcsatár). Különben hogy nagyon menne majd Pistának itt, azt én sem hiszem, de Mancini egy atomhulladék volt nálunk, Vieira és Suazo sem csinált különleges dolgokat, szóval szerintem még mindig jobban kijövünk vele.

Piiii 2010.01.15. 14:47:20

@popp: átvenni a labdát sem sajnos...ennek ellenére nem adnám el, főleg nem az Internek most h Okaka és Guberti el lett passzolva, Menez is a levegőben lóg, kevesek leszünk ha még Pista is elmegy...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.15. 15:02:18

@Piiii: Menezt biztos nem adjuk el szerintem. Ha Ranierin múlna, ő Baptistát se engedné, én sem. Amúgy meg amíg nyitva piac, addig sok hülyeséget leírnak még.

Ne felejtsük azért, hogy ott van még Esposito is, szerintem ő sem lenne reménytelen, ha kapna végre lehetőséget.

balu11 2010.01.15. 15:05:52

www.nemzetisport.hu/nso_hirek/werder-bremen-mesut-ozillal-erositene-meg-kozeppalyajat-a-juventus-2013459

mert az be szokott jönni, ha Brémából vesznek támadó középpályást...

nem akarom a juventinokat ba_tatni, és megveszekedett Werder-fan sem vagyok, de kívánom a srácnak, hogy ennek a biznisznek még a közelébe se kerüljön (legalábbis most, ill. előreláthatólag még egy darabig)

Piiii 2010.01.15. 15:19:42

@popp: hát akkor már inkább ezerszer Okaka meg Guberti. igaz ezek a hajók elmentek már.én benne annyira nem hiszek de majd kiderül

Vul-Kahn 2010.01.15. 15:32:01

@balu11: Diego a nyáron 24 évesen ment el levezetni, lássuk übereli-e Mesut azzal, hogy ő ezt 21 évesen teszi meg...
:kamuszmájli:

Vul-Kahn 2010.01.15. 15:49:26

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Végülis véget értek az ünnepek - illetve maradt azért 1 mára is, a Rückrunde kezdete - úgyhogy akár vissza is cserélhetem. :)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.01.15. 16:31:00

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Esti baszus hihetetlen vagy, Na majd, ha másnaposan éppen ettől az profilképtől kezdesz öklendeni, gondolj arra, hogy én megmondtam.

@Vul-Kahn: Meg is érdemlitek, hogy én tippelek ma a bundás meccsekre.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.15. 16:36:15

@Vul-Kahn: Ez az, köszi! Nagy arc volt az öreg, perverz módon kedveltem. :)

@popp: Te bitang, nem elég hogy te, pont te tippelsz, és nem is adtad át a helyed imicinek? ;)

giacinto 2010.01.15. 17:31:44

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: A hirek szerint Lotito az 5-6 milla + Krhin fele ajánlatot is visszadobta Ledesmáért :))

Remélem ez annyira felidegesítette Brancáékat, hogy szépen kivárják azt a 2 hetet, amig ingyen nem lesz.

az évszázad üzletembere ez a tag, komolyan.

horas 2010.01.15. 18:16:31

@ericcartmen: NEm láttam sokat az tény,de ismerem.Az Inter középpályáján akár még szinfolt is lehet,egy spanyolországban közepes Sneijder üstökös ott...én látok benne fantáziát,nem azt látom,hogy zseniálisan fog futballozni,hanem több poszton beugrósként többet fog produkálni mint a fent említettek,egy-egy szabigóllal megsépkelve egy-egy akár közepes teljesítménnyel is már beljebb vagyunk.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.01.15. 18:23:51

@giacinto: Vicc az, ami átigazolások terén csinál. Mint vállalkozó, nagyon jó és sikeres, de mint sportszakember... A legkisebb összeget is el kéne fogadnia Ledesmáért, ebben a helyzetben. Pedig Khrinben látok fantáziát, de tartom amit mondtam, nem igazán lenne helye, Perpetuini is ki tudja miért, most került kölcsönbe el.
süti beállítások módosítása