Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Váteszek és druidák - SPL 11. forduló

2009.11.07. 12:50 donnelly

A megcsonkult 10. fordulót követően itt az SPL 11. köre, vagyis lezárul az alapszakasz egyharmada (amit ők egynegyednek hívnak, hiszen a rájátszás öt meccse kitesz annyit, mint 11 az alapszakaszból). A legnagyobb kelta ünnep alkalmából találkoztunk mesterünkkel, minden druidák legnagyobbikával, és mutatott nekünk pár trükköt, például azt, hogyan küldjünk özönvízt a Pittodrie-be, ahol a játék vészesen tartott Titi120 telitalálata, és a döntetlen felé. Így azonban egyelőre nem zárult le az a forduló és továbbra is 3,5-2,5 az állás, és újra egy bundás törzskommentelő lesz az ellenfelünk, az ellenünk elsőként győztes Vul-Kahn.

Mivel rákényszerültünk a heti egy, jóslatos posztra, azokról a fordulókról, amelyekről nem esett szó beszámoló, vagy visszatekintés formájában, a szünet alatt fogunk megemlékezni. Most, csak az aktuális mérkőzésekre koncentrálunk, de annál intenzívebben.

Szombat, 13.30

Hearts-Hibernian 1-3
Végre itt az első fővárosi örökrangadó! Persze sztrímelnünk kell, mert László Csabáékat közvetíteni idén nem menő, de ezek a meccsek mostanában simán elérik, általában meg is haladják az Old Firmök nem túl magas színvonalát. A hazaiak szenvedése, a Hibbantak szárnyalása mind egy meglepő Hearts-sikert vetítenek a Tynecastle téglafalára, de mi hiszünk a vendégek erejében.

Szombat, 16.00

Aberdeen-St Johnstone 2-1
Az elmúlt hetek történéseinek köszönhetően mindössze két pont van a két szimpatikus alakulat között. Bízunk a szentek bennmaradásában, de szerintünk a keletskót rangadón végre összekapják magukat a hazaiak.

Hamilton-Motherwell 1-1
Ez egy nagyon nehezen megtippelhető ütközet, ezért pont itt sejtünk apróbb meglepetést. A táblázatra tekintve legalábbis annak tűnhet az iksz, de mi tudjuk, hogy a Well mindenhova egy pontért megy.

Kilmarnock-Dundee Utd 0-0
Ez egy igazi Megdnenézd! találkozó lesz, mindkét banda képes a fizikai futball fizikai oldalát erőltetni, és ez Danny Cadamarterinek sem fog ízlenni, Goodwillie ziccerét pedig a visszatérő Mark Brown fogja háríatani.

Rangers-St Mirren 3-0
Ez talán nem is lesz olyan könnyű, mint amit a megajánlott eredmény mutat, de Whittaker és Davies lesimázza a második félidőt és úgy érezzük, hogy még Nacho Novo is be fog találni valahogyan (ha nem ő, akkor bizony McCulloch).

Vasárnap, 13.45

Falkirk-Celtic 0-1
Falkirkbe senki se jó meccset játszani megy, még az idén az ilyeneket magabiztosan behuzigáló Celtic sem. A Hamburgban ikszelő srácoknak mindegy most a játék, ők meg fognak elégedni egy öngólos sikerrel. (Mi pedig azzal, ahogyan az írek ugyanígy fogják alázni OJ francos franciáit...)

Itt pedig jönnek Vul-Kahn elég erősnek tűnő tippjei, aki újra megpróbál az őrületbe kergetni bennünket:

Hearts-Hibernian 1-1
Aberdeen-St Johnstone 0-0
Hamilton-Motherwell 2-3
Kilmarnock-Dundee Utd 1-2
Rangers-St Mirren 4-0
Falkirk-Celtic 0-2

15 komment

Címkék: d skót jóslat beharang druida spl

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr161506956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2009.11.07. 13:13:28

Meglehet. De ha már öngól, legyen szép. :)

donnelly · http://nst.blog.hu 2009.11.07. 18:00:49

Na, megint az a helyzet, hogy győzelemre állunk, de egy vasárnapi telitalálattal beszopjuk. Vul-Kahn, nem szeretek ellened játszani...:)

Vul-Kahn 2009.11.07. 18:08:05

@donnelly: Hát igen, jó lenne, ha a Celtic holnap mondjuk az első félidő után 1-0ra menne. Akkor ketten néznétek a 2. félidőt, te, meg a majré. :-)
Összességében így is csalódott vagyok, mert a Hamilton-Motherwellnél percekig vaciláltam a 2-2 és a 2-3 között, ráadásul a Hearts-Hibs után még 2-0 volt ide. Sebaj, holnap egy Hinkel-dupla és semmi más, aztán rendben is lesz minden :-)

donnelly · http://nst.blog.hu 2009.11.07. 18:11:20

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Jobban örülnék, ha elkent lenne...:)

@Vul-Kahn: Jah, azon ritka esetek egyike következik, amikor alapvetően a Celtic ellen kellene szurkolnom, bár egy gyors Hinkel tripla is megfelelő lenne számomra.;)

Vul-Kahn 2009.11.08. 15:03:50

0-1, 55. perc. Gyerünk Shrácok, még 1et (de CSAK 1et:))))))))!!!

Vul-Kahn 2009.11.08. 15:08:42

NNNNNNEEEEEEEEEEMMMMMMMM ;((((((((((((((

Vul-Kahn 2009.11.08. 15:48:06

Fúha, hát nem semmi meccs lehetett ez a Falkirk-Celtic, még a LiveTickerjének a nézegetése is sokkal izgalmasabb volt, mint 1-2 haddnemondjammilyen, mertidecsődülneka szurkolóikéselkezdenekfröcsögni-bajnoki.
Amúgy grat donnelly, megint jó meccset nyomtunk, és most te nyertél egy nüansszal. Iyen ez, mikor két gigász összecsap :-)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 15:50:15

@Vul-Kahn: @donnelly: Gratulálok! De miért kínzod magad Vul-Kanh ahelyett, hogy egy remek olasz rangadót néznél? :)

Vul-Kahn 2009.11.08. 16:11:45

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Azért jó látni, hogy még ilyen helyzetben is meg tudod őrizni a humorérzékedet, amikor a csapatodat egy nyugdíjasotthon lakói égetik 2-0ra. :-)
Viccet félretéve, nincs Sport1em (hála a Fiebernetnek) 2. félidei streamre meg gondoltam ugyan, de sajnos erősebb bajnokságokban is folyik jelenleg a küzdelem, úgyhogy a választásom az Austria Wien-Sturm Grazra esett :-)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.11.08. 16:18:57

@Vul-Kahn: Egyedüli reményem, hogy a Milan az egyetlen csapat, ami tud 2 gólt is kapni a hosszabbításban. :) Ez a Lazio jelenleg olyan csapat, hogy én már egy tisztességes félidőt is értékelni tudok, és azért ez a Milan BL selejtezős helyen leledzik. Ettől függetlenül persze hogy kínos, bár minden héten átértékelem ezt a fogalmat.
Amúgy vicc nélkül, mennyivel jobb az osztrák bajnokság a magyarnál?

Vul-Kahn 2009.11.08. 16:29:53

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Bár ezt egy antiBayernesnek, vagy egy MU-fannak kéne beírni, de biztos, hogy a Milan az egyetlen csapat, amelyik képes 2 gólt is kapni a hosszabbításban? :S:S:S :)
Amúgy nem tudom, mennyivel jobb az osztrák liga a magyarnál, egyiket sem nézem istenigazából. Mondjuk az azért elgondolkodtató, hogy 4 csapatuk van az EL-csoportkörében, és a hangulat is kiváló volt eddig az összes osztrák bajnokin amit láttam, de nem akarom szidni a magyar bajnokságot, mert azt egyáltalán nem nézem. (Idén mondjuk egy meccset megnéztem, a Debrecen-Fradit, na az például egész jó volt, hangulat is, játék is.)

méregvera 2009.11.20. 16:11:31

@donnelly: Írhatnál valami okosat a skótkapitány ügyről, nekem példul fingom nincs hogy kerül a képbe a dundi managere - bár biztos van rá ok.
És Csaba királyfiról is eshetne szó, állítólag sorlisztezve van. Nálunk nem nagyon követelik Qman megüresedett posztjára - emlékezetében él a nemzet..
süti beállítások módosítása