Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Premier League, 11. forduló

2009.10.30. 18:00 pote

Ligakupa meccseken mulatták az időt többen is Premier League mezőnyéből a héten, de most már újra a bajnokságra fókuszál boldog-boldogtalan. A forduló rangadóját már a szombati ebéd után lejátsszák (Arsenal - Tottenham), a többi csak hab lesz a tortán.
Izzadni - és pontokat veszíteni - megy Boltonba a Chelsea, a Blackburnt fogja kitömni Michael Owen, a City megint zárkózni fog, a West Ham feltámad, és Aquilani is csukát húz PL-meccsen. Legalábbis a mi üveggömbünk ezt mutatja.
Ne habozz! Lapozz!

Arsenal - Tottenham 2-0
Régen volt olyan, amikor tíz forduló után a Sarkantyúsok ugyanannyi ponttal álltak, mint az Ágyúsok. A Spurs drukkerek biztosan tudják a pontos dátumot, míg Wenger követői nem nagyon emlékeznek rá, pedig nincs rossz memóriájuk.
Az elmúlt évek alatt ez a párosítás elkényeztetett minket. Mindig parázs, sokszor gólgazdag meccset prezentáltak nekünk az észak-londoni csapatok (nem a februári nullnullra gondolunk). Most ráadásul nem csak a derbi-jelleg miatt, hanem a helyezések alapján is rangadónak nevezhetjük a tizenegyedik forduló meccsét.
Az Arsenal van jobb formában, hiszen az utolsó öt meccsén nem kapott ki, s ezek közül csak az utolsó (West Ham elleni) lett döntetlen, míg a Spurs csak két meccset nyert meg az elmúlt hat bajnoki fellépésén. A derbi főpróbáját azonban pozitívan zárták, mindketten negyeddöntősök a ligakupában (az Everton és a Liverpool bánta). Persze, egy ekkora presztízsű meccsen nem nagyon számít az előélet. Tavaly sem gondolta senki sem, hogy pont az éppen szárnyaló ősi rivális ellen szerzi meg hatodik pontját a Spurs. Azt meg végképp nem, hogy a flúgos meccsről dvd is készül izibe.
A Tottenhamen látszik, hogy volt egész nyáron menedzserük. Redknapp jó munkát végzett, a szezonkezdés is parádés volt, de a nagyok ellen most nem megy annyira. Ezért is gondoljuk, hogy Wengerék otthon tudják tartani a három pontot, mégha a tizeniksz éve fennlévő kapusproblémáik most is fellelhetőek náluk.
Tippünk egy hazai klínsít van Persie és Bendtner (sic!) gólokkal.

Bolton - Chelsea 1-1
A héten már összefutottak, akkor a Kékek átgázoltak a nem túl eltökélt Davieséken.
Már annyian beszélnek a Chelsea újbóli trónra üléséről, hogy itt az ideje a pofáraesésnek. Mindezt cáfolandó íme egy hihetetelen adat: 4274 sikeres passzt nyomtak eddig a szezonban, 84 százalékos biztonsággal. (érted?! tíz meccsen, vazz!!!) Borítékolható, hogy sokat nem lesz a labda a Boltonnál, de egy kósza attakjuk pontot fog érni nekik.
Anelka régen szólt, csak csendben írjuk le.

Burnley - Hull 0-1
Égni fognak a sztrímek, annyi szent.
Nem érkeznek bíztató hírek a Hull környékéről. Ettől függetlenül benne van a meccsben a vendégsiker. Fel is tettük rá a szomszéd lakását. Halmosi a pályán lesz a győztes gól pillanatában (és talán nem kap életre szóló eltiltást a biztonságiaktól).

Everton - Aston Villa 2-2
Ez tavaly is majdnem ennyi lett. Aztán addig örültek a hazaiak, amíg Ashley Young rúgott még egyet. Azonban idén nem ad a gép a Villának, így majd meg kell elégedniük egy békés iksszel.
Friedal kettőszázadik meccse lesz szünet nélkül (bár a Pool ellen egy picit pihent a tavasszal, de eltiltást nem kapott), Fellaini egy rövidsarkos fejessel fog gratulálni neki.

Fulham - Liverpool 1-3
Jön! Jön! Jön! És igen, itt az a pillanat, amiben a Pool-tábor bízik. Be fog mutatkozni bajnoki meccsen is Alberto Aquilani. Már az összes bugyi nedves, pusztán a hírtől is, de mi lesz itt, ha tényleg ő fogja bajnoki címre vezetni Benitez alakulatát. Nem szeretnék ünneprontó lenni, de előbb fogadnék arra, hogy Gunnar Prokop Fair Play-díjat kap a NOB-tól, minthogy a bánatosszemű olasz lesz a PL legjobb középpályása. Sőt! Tovább is megyek. Robbie Keane több gólt rúg a szezonban, mint ahány meccsen pályára lép az ex-római.
BREAKING!!! Összeszedett egy vírust a világ egyik legellenállóbb szervezetével rendelkező játékosa, így nincs a keretben sem.
Tükörsima vendégsikert várunk, a 60.perctől már Rafa vigyázó szemei Lyonra vetülnek.

Man Utd - Blackburn 8-0
A Rovers az idei Derby County. Legalábbis idegenben mindenképpen. A kés elől most sem fognak tudni elhajolni. Owen első manchesteri mesterhármasát felállva fogja ünnepelni az Old Trafford nézőserege.

Portsmouth - Wigan 1-1
Komoly dilemma lenne, ha egy időben rendeznék a Frankfurt-Bochummal, hogy melyiket ne nézzük. A Wigan boldog lesz az egy ponttal, a Pompey-nak meg már most édesmindegy.

Stoke - Wolverhampton 1-2
A Stoke az a csapat, amelyik simán gurítana egy négyest a Real Madridnak, még idegenben is, de otthon ki tud kapni egy PL-újonctól. Ezzel nem azt akarjuk sugallni, hogy a Wolves jobb csapat, mint a Real, de erősen gondolunk rá.

Sunderland - West Ham 0-3
A forduló másik meglepetést itt várjuk. A West Ham annyira nem rossz, mint ahogy  azt a tabella mutatja. És a Sunderland sem annyira jó, mint ahogy azt a tabella mutatja.
A három vendéggól inkább kiált a hazaiak kapuscseréjéért, mint a józan ész megnyilvánulásának.

Birmingham - Man City 1-2
Sorra hullajtja a pontokat a Citeh az utóbbi időben. Az újonc elleni nemgyőzelem esetén akár már hullámvölgyről is beszélhetünk. Brutális kemény meccs lesz, de Ireland zsenije mindent el fog dönteni.

Vendégtippelőnk ismét a leggyorsabb ugrifüles lesz. Ne hezitáljatok!
(jövő héten összesítjük az eddigi tippeket, és visszatérünk a kvíz-tippelhetsz kombóhoz is)

((és akkor meg is van a győztes, Slice-nak sült el a keze leggyorsabban))

Arsenal - Tottenham 3-1
Bolton - Chelsea 1-3
Burnley - Hull 2-1
Everton - Aston Villa 3-2
Fulham - Liverpool 0-3
Man Utd - Blackburn 4-1
Portsmouth - Wigan 2-1
Stoke - Wolverhampton 0-0
Sunderland - West Ham 2-2
Birmingham - Man City 1-3

356 komment

Címkék: üveggömb premier league pl tippverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr221487144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.11.01. 14:52:02

@rizla: tavaly Scolari került a Chelsea élére, sejthető volt, hogy nem lesz problémamentes a szezonjuk; az Arsenal tele volt sérültekkel (és amúgy is lyukas volt); a Man United esetében pedig lehetett számolni a CRonaldo körüli hercehurca negatív hatásával.
ezzel szemben a Liverpool egy kiérlelt játékrendszerrel, összeszokott kulcsjátékosokkal, megerősödve várhatta a tavalyi szezont.

idén elvesztette a csapat Alonsót, és ott volt a tavalyi szezon negatív pszichológiai hatása ("ha akkor nem sikerült megnyerni a bajnokságot, akkor soha"), és a rossz pénzügyi helyzet is nyilvánvalóvá vált mindenki számára, ami szintén demoralizáló.
Ezzel szemben ott van egy immár (majdnem) fullos Arsenal, egy bivalyerős Chelsea immár egy jó edzővel, a felpumpált Citeh, az újjászerveződő MU (ami jól is elsülhet), és egy egész pofás Tottenham.

én a magam részéről tavaly nyáron biztos voltam benne, hogy az lehet a Pool szezonja, idén nyáron viszont őszintén szólva már szinte a szezon kezdete előtt feladtam.

nordsee 2009.11.01. 14:56:13

@capor_: A harmadik gól már mindegy volt (egyébként a másodikra gondolhattál és Kuytra?), az elsőnél magárahagyták Zamorát, egyedül volt a 16-oson belül három védővel, Kirgiakosz kifele mozdult, ahelyett hogy lekísérte volna a csatár mozgását. A másodiknál mintha ő állt volna ott a kapufánál a támadóval. Onnan nem szabadott volna fogadni a passzt senkinek. Skrtel vagy Agger simán kilökte volna onnan testtel, szabályosan.

bag 2009.11.01. 14:59:56

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: igen, egyetértek.már az előkészületi meccsek vesszőfutásából is látszott, vmi nagyon nincs rendben. erre jött a nyitóvereség, majd a sokkoló Villa elleni hazai. Szerintem már ott megtört a csapat. A mostani mélyrepülésre szerintem nem magyarázat a sérüléshullám, mert az másokat is sújt , minket viszont azért méginkább mert gyakorlatilag nincs PL szintű cserénk egy sem.
ami a rossz pénzügyi helyzetet illeti, hát a 20 milliót lehet hasznosabban kellett volna befektetni, azonnal bevethető játékosokra. Azért ez is demoralizálhat egy csapatot.

psychocska 2009.11.01. 15:14:39

Ez az Obertan egy óriási forma. Olyan Rivaldo szerűen görbe lábak, kellően idióta fejforma és hozzá egy elmebeteg tekintet. Nagyon nagy srác. Amúgy Naninál sokkal több agya van ehhez a játékhoz. Nem sok van már hátra a kis portugálnak.

Viszlat 2009.11.01. 16:02:15

@psychocska: Nekem is szimpi a srác, és azért elég komoly dolgokat tud ő, hivatalos oldalon volt egy rövidfilm róla a ligakupás meccs előtt.

crouchy 2009.11.01. 16:05:16

@Alapvonalszippantó Hapci Benő: hogy az istenbe lehet szezonkezdet előtt feladni?

Alapvonalszippantó Hapci Benő · http://nst.blog.hu/ 2009.11.01. 17:09:32

@crouchy: jó ez túlzás, inkább úgy mondom, hogy a tavalyi szezonkezdettel ellentétben nem nagyon bíztam jó idényben.

poolfanati 2009.11.01. 17:15:53

@rizla: Ennyi vereség után a világon az összes klubnál elküldték volna. Nálunk szerintem azért nem küldik el mert nemrég kötött új szerződést és asszem 13 millió fontot kéne fizetni végkielégítésként!

Na jó én még nem adtam fel a reményt, egy kis remény még van: Pöte! Kérlek írj egy liverpooli gödör cikket:P:D

nordsee 2009.11.01. 17:47:09

Ezt nem értem én az edzői szerződésekben. Ha én alakalmazott lennék, a munkámnak biztosan lennének mérhető paraméterei, amik teljesítése során megfelelek a követelményeknek. Nem hiszem el, hogy nincs egy olyan elfogadhatatlan szint, amibe ha belenyal, okot adjon a felelősségrevonásra. Vagy ez olyan alacsonyan van rögzítve?

halihalo 2009.11.01. 17:55:32

@nordsee: Azért egy csapatsportban nem csak az edzőn múlik a dolog, hanem még vagy 30 más emberen is. Ezért sem értettem sose, hogy nagyon kirívó esetektől eltekintve, miért csak az edzőt veszik elő azonnal. (ezzel most nem azt akarom mondani, hogy Benitez mindenben tökéletes, de vannak ott más bajok, játékosokkal is.)

papercut 2009.11.01. 18:01:09

@nekedX: Szerintem meg ez olyan tipikusan Mu-s arrogancia. Eddig a Chelsea a legkönnyebb sorsolásával a többiek közül bukott simán 2-őt, és még nem játszott az Mu-val, az Arsenallal és a Man Cityvel sem... A Manchester Unitednek, meg bár eddig kijöttek az eredmények, de a mutatott játék fényévekre van a pl a tavalyitól, (hogy kicsit hazabeszéljek,az Arsenal ellen csak kurva negy mákkal nyertek, amúgy le lettek focizva), sok a tehetséges fiatal, de Rooney és Giggs viszi a hátán a csapatot, és nem lesz mindig a Blackburn a soros ellenfél... Úgyhogy ezen a ponton kijelenteni, hogy ki esélyes és ki nem, legalábbis dőreség.

nordsee 2009.11.01. 18:02:14

@halihalo: Én sem pont a konkrét esetre gondoltam, csak érdekelne, mi az elengedhetetlen minimum. Lehet, hogy bajnoki helyezés és akkor meg miért menet közben... stb.

poolfanati 2009.11.01. 18:04:49

@nordsee: Megkérdezhetem miért Ngog az avatárod?:D

nordsee 2009.11.01. 18:14:09

Így protestálok! :) Többet játszatnám, kétcsatárosban akár kezdetném is.

Woland 2009.11.01. 18:18:54

ezen a hetvegen keves ok volt az oromkodesre, ugyhogy szivbol jar a koszonet Wengernek hogy elmagyarazta miert vagta a dzsekijet a szekre 3-0-nal, minden tovabbi kommentar nelkul:

"I couldn't communicate with the players because of the noise of the stadium - I am not used to that!"

a golok retardaltak voltak a mi szempontunkbol, Redknapp jol mondta hogy ongyilkossagot kovettunk el. persze ettol meg be kellett loni mindet - az elso ketto szep finis is volt, de sosem lett volna szabad helyzetbe kerulniuk azokban a szituaciokban. annyi ember jatszott nalunk kocsmaszinten hogy valami hihetetlen.

azt rohogom hogy az angol ujsagok Keane-t szivatjak hogy arcoskodott a meccs elott - annyit mondott hogy van eselyunk nyerni, mi a faszt mondjon egy csapatkapitany derbi elott? lehet mast mondani? szabad mast mondani?

persze jobb volt sokkal az Arse, mert nekunk valodi golhelyzetunk sem nagyon volt, nekik meg igen.

keves focistara haragudtam annyira mint most Defoe-ra. a Pompey ellen majdnem elbaszott ket pontot, a Stoke ellen elbaszott harmat, az Arse ellen meg, hat talan ott is tudok volna legalabb veszelyt okozni a gyorsasagaval.

ha a Sunderlandet verjuk jovo heten akkor meg mindig semmi de semmi baj nincs ezzel a szezonnal. de az se lesz konnyu.

ja, meg a vegere, ami jar az jar: grat az Arse-oknak.

Woland 2009.11.01. 18:20:29

McFadden bazdmeg de szar tizenegyes volt...

poolfanati 2009.11.01. 18:38:59

@nordsee: Én hiányoltam tegnap. Voroninnál biztos többet tudott volna tenni.

rizla 2009.11.01. 18:48:09

@papercut: szerintem is nagyképű duma volt, gondoltam is rá, hogy reflektálok rá azzal, hogy idén az arsenal a bajnokságért fog focizni, és sokkal több bennük a lendület, mint a többiekben. csak hát a szokásos problémáik megmaradtak (vékony vkp-sor, fiatalság bolondság, rapszodikus teljesítmények), túl sok gólt kapnak. mindenesetre idén szerintem ők lesznek a mérleg nyelve. de nagyon szeretném, ha nyernének.

halihalo 2009.11.01. 19:21:27

@papercut: A Chelsea.nél most jön az igazság hónapja. Egy hónapon belül jön a MU, Arsenal és Manchester City. Ha ezeket nyerjük, akkor már lehet gondolkodni, hogy is áll az idei helyzet. De nagyon össze is keveredhetnek a dolgok.
Amit nagyon pozitívnak látok az idei Chelsea-ben az előző évekhez képest, az az, hogy nem állunk le az első rúgott gól után védeni azt. Ezt tavaly és azelőtt párszor megszívtuk. Szóval egy hónap múlva talán tisztább lesz a kép, mire is képes a Chelsea idén.
Ja, és Joe Cole, ha úgy játszik, mint e ligakupa meccsen, akkor sok pontot jelenthet pluszban. Csak még kicsit erősödnie kell.

crouchy 2009.11.01. 19:38:47

szerintem amilyen kretén eredményeket produkál a pool, simán benn van hogy elmegy Lyonba nyer 6-0 ra, a debrecentől viszont kap egy hármast, ezekután még egyszer kikap a bajnokságban majd minden meccsét megnyerve bajnok lesz:)

Viszlat 2009.11.01. 19:41:17

@rizla: szokásos MU arrogancia meg nagyképűség, hja. Bezzeg azt kijelenteni az Arsenal-ról, hogy idén a bajnokságért focizik az teljesen rendben van. Érdekes.

Főleg ha megnézzük, hogy a 11. forduló utáni állapotok szerint eddig mindössze három felsőházi csapattal (értem ezalatt az első tizet) találkoztak, ebből kétszer kikaptak (MU, City) és most sikerült nyerni a Tottenham ellen.

Emellett ott van pl a kieső West Ham elleni blamázs, amit 0-2-ről sikerült benézni. És még ha be is húzzák az elmaradt meccsüket, akkor is csak gólkülönbséggel előzik meg a United-et. De hát róluk ki lehet jelenteni nagyképűség nélkül, hogy ott vannak és esélyesek...

bag 2009.11.01. 19:42:57

Emeljük a tétet!
A Lyon meccs Rafa Sztálingrádja lesz, ezt ő is tudja és minden ászát játszatni fogja, akár egészséges akár nem.
erre írtam tegnap, hogy lehet Torres nem kér ebből, mert VBt akar nyerni és teljesen igaza van.

Viszlat 2009.11.01. 19:44:34

@crouchy: ez valamiféle analógia az elmúlt két bajnoki forduló alapján? :))

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.11.01. 19:46:45

Na, Kamubayorék is megszívták. Jó kis hétvége is.

Slice 2009.11.01. 19:48:37

@Viszlat: Viszont, ha a MU-ról kilehet jelenteni, h a bajnokságért mennek akkor az Arsenalnál miért ne lehetne? Semmivel nem állnak rosszabbul, és hozzáteszem játékban sokkal meggyőzőbbek mint a MU. Az meg oké, hogy az Arsenal csak 3 felsőházi csapattal játszott de mind a 3 mérkőzés rangadó volt. És őszintén nem tudom elképzelni, hogy a többi felsőházi csapat pl egy Sunderland,Stoke olyan nagy gondot tudna okozni, bár minden megtörténhet, de a papírforma szerint ők nem lehetnek gond..

Viszlat 2009.11.01. 19:53:21

@Slice: egyáltalán nem állítottam ilyet.

Slice 2009.11.01. 19:55:24

@Viszlat: Akkor úgy fogalmaznék, hogy szerintem nyugodtan ki lehet jelenteni az Arsenal esetében is egyelőre, hogy a bajnokságért mennek. Bár a bajnokság ebben a fázisában még sok csapatról ki lehet jelenteni szerintem, mert nem alakultak ki olyan nagy pontdifferenciák. Persze az már más kérdés, hogy melyik csapat milyen játékkal van ott, ahol.

crouchy 2009.11.01. 19:58:01

@Viszlat: nemcsak az elmúlt kettő úgy általában:)

Viszlat 2009.11.01. 20:02:00

@Slice: szerintem is ki lehet jelenteni, teljesen egyetértek veled. A gondom az volt, hogy az előttem szólók által ugyanezt kijelenteni a Chelsea-ről vagy a United-ről, az tipikus MU arrogancia.

SaulTigh 2009.11.01. 20:22:05

Szerintem így 11 forduló (egyeseknek 10) után kijelenthető, hogy 3 csapat megy a bajnoki címért. Ez a Chelsea, MU és az Arsenal. 4 csapat pedig a BL helyezésért és/vagy a dobogóért küzd: Pool, City, Spurs, Villa.
Persze ez még sokat változhat a szezon során, viszont az az érzésem, hogy a "nagy négyes" idén sem fog megbomlani. Az 5. helyért (a 4.ről ippeg-hogy lemaradva) pedig a Villa és a City fog nagyot küzdeni.

Viszlat 2009.11.01. 20:23:08

Nem tudom ki olvasta Rafa nyilatkozatait a tegnapi meccs után, de elég érdekeseket mondott.... pl:

“I don’t agree when people say that you have to win trophies."

Rafa Benitez: Liverpool don't have to win trophies to be a success

Published 22:04 31/10/09 By Simon Mullock

*
*
Recommend (4)

Rafael Benitez cropped

Rafa Benitez has claimed success at Liverpool should not be measured in trophies.

The Merseysiders pride themselves as being the most successful club in England, with 18 titles and five European Cups.

But Benitez, who takes Liverpool into a week that could decide their Champions League fate after Saturday's shock 3-1 defeat at Fulham, said: “I don’t agree when people say that you have to win trophies.

“I always say you have to be there, you have to be close, you have to create a group of players who can fight for trophies.

“We got 86 points last season, yet some people were saying that it wasn’t good because we finished second.

“I think reducing the gap between the top team and Liverpool to four points was a massive achievement.

“Trophies mean a lot to everyone. But the most important thing is to see progression and evidence that you are improving and able to fight for trophies.

“People say that I have now been here five years. I say, look at the differences here now.

“Look at the value of the club before compared to the value of the club now.

“Look at the value of the squad before compared to the value of the squad now. You can see the progression.”

Viszlat 2009.11.01. 20:24:04

@Viszlat: na ezt kicsit elbaktam, de a lényeg ottan van.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.11.01. 21:00:01

off: á, bakker, nem jön be az oldal normálisan. a szavazást néha ki lehetne venni. vannak új kommentek, de a lap alján nem láccanak. bakker... pedig Rafa nyilatkozatai érdekelnének :)

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2009.11.01. 21:00:39

bag, te vagy az egyik legpesszimistább ember akit valaha olvastam.. és ezt nem csak a mostani kommentjeid alapján írom. no offense :)

a meccsünkhöz annyit, hogy 10 emberünk (Johnson, Skrtel, Agger, Aurelio, Gerrard, Aquilani, Riera, N'Gog, El Zhar, Kelly) beteg/sérült és sztm akik játszottak azok sem egészségesek, csak ők legalább eltudták vállalni.. ezt minden csapat megérezné elég durván.

és ilyen cserepaddal (Ayala, Spearing, Eccleston, Plessis, Dossena, Gulácsi, Babel) a Fulham ellen (akik sztm nagyon fain kis csapat már a City ellen kurvajókvoltak..) sok esélyünk nincs.. az első félidőben amíg tartott az erő, sokkal-sokkal jobbak voltunk..

szerdán nemtudom milesz, de sok csodát láttunk már.. és nagyon felemelő volt a meccs végén a You'll Never Walk Alone!...

szóval énis csak ennyi írok, when you walk through a storm, hold your head up high!

vadkutya 2009.11.01. 21:03:56

Nah, ennyi volt az arábiai lufi, hopp, kipukkadt. Én mondtam,h nem lesz hosszú életű... :)

vadkutya 2009.11.01. 21:12:24

@Woland: Hát, Keane konkrétan azt nyilatkozta,h már legalább annyira erős a Tottenham, mint az Arsenal. Ami azért igencsak sántít, s nem feltétlen a tegnapi meccs alapján. Hozzáteszem, tegnap borzasztó gyenge volt a Ham, csak rugdalták felfelé a labdákat a kaszáspóknak, ész és elképzelés nélkül. Valóban - ahogy Te is írtad - kocsmafoci volt.

AZT MEG HAGYJÁTOK MÁR ABBA,H KI MEGY A BAJNOKSÁGÉRT, MEG H KI FOG NYERNI!!!! Kurva korán van még...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.11.01. 21:27:49

idegenben jó az x :)

@vadkutya: "AZT MEG HAGYJÁTOK MÁR ABBA,H KI MEGY A BAJNOKSÁGÉRT, MEG H KI FOG NYERNI!!!! Kurva korán van még... " miért ne beszélgethetnének erről egy fórumon?

@Woland: kösz a gratulációt... amúgy Wenger pont nem azt nyilatkozta...

vadkutya 2009.11.01. 21:35:20

@imici77: A beszélgetés oké, csak azt unom olvasni,h hülye X szurkolók, kontra hülye Y szurkolók, "merh te miből gondolod,h ti fogtok, hagyjámá" felkiáltásokkal...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.11.01. 21:37:01

@vadkutya: ez egy blog... nah, mindegy... ahogy gondolod... de másoknak egy focis blogon megmondani, h miről beszélgessenek..... háááát...

Viszlat 2009.11.01. 21:39:10

@imici77: valakinek ugatni is kell. :)

vadkutya 2009.11.01. 21:47:36

@imici77: Ilyenről szó nem volt, de látom, ez is a túlképzettek pályája...

Woland 2009.11.01. 21:48:28

@vadkutya:

Keane egeszen konkretan azt nyilatkozta hogy a cserepadunk erosebb az Arse-enal. ami altalaban veve es objektiven sokszor igaz is ha azt nezzuk hogy altalaban angol, orosz, horvat, skot valogatottak ulnek rajta. azt is mondta hogy nehany poszton legalabb olyan jok vagyunk mint az Arse - ami megintcsak nem egy nagy kijelentes, nezzunk csak a kapusokra vagy a csatarokra:

Gomes-Cudicini vs. Almunia-Fabianski-Mannone

szerintem itt a brazil es Carlo fele billen a merleg nyelve.

Defoe-Keane-Crouch-Pav vs. RvP-Arsha-Bendtner-Eduardo szerintem itt sincs nagy kulonbseg a ket negyes kozott. a hatterben meg ott van egy Giovani dos Santos meg egy Carlos Vela, akik szinten utik egymast.

a tamadojatekunkbol persze konkretan semmi sem latszott tegnap (azt a par celtalan hosszu labdat nem neveznem tamadojateknak). meccs elott is mondtam hogy a harom legveszelyesebb jatekosunk nelkul kevesek leszunk. megengedem magamnak a spekulaciot miszerint ha Ferike, RvP es Arshavin egyszerre nem jatszana egy top4 csapat ellen akkor az Arse is szarabbul festene.

a kocsmafocit foleg arra ertettem hogy a szelsohatvedeink amator modon elszunyokaltak az elso es a harmadik gol elott is, a masodiknal meg mintha senki oda sem figyelt volna. a meccs nagy reszeben nem ugy neztunk mint egy profi focicsapat.

Gomes volt a nagy kivetel - volt egy par hatalmas mentese, szerintem az ev vedese volt ahogy a 30. perc kornyeken kitenyerekte Ferike 10 meteres loveset. egyetlen szogletet sem rontott el, a csapat tobbi tagja viszont, talan Bentley es Jenas kivetelevel nagyon szegyellheti magat.

ja, es a biro az elejen elnezett Bentley-nek ket sargalapos szabalytalansagot, akkor nem gondoltam volna hogy vegigjatsza a meccset.

mindegy fel-fel Sunderlandre! Defoe tuti lesz, talan Lennon is es talan-talan Modrics is jatszhat egy kicsit.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.11.01. 21:57:35

@imici77: sztem általában a gólokat védelmi hibák okozzák... elemezni és azt mondani, hogy 3 szerencsétlen góllal kaptatok ki, sztem nem jogos. elég sok helyzetünk volt ahhoz, hogy 3 góllal nyerjünk. tegnap a 2 csapat nem volt egy súlycsoportban...

sztem amúgy a középpályánk elég durvára sikeredett idénre... ott dőlnek el egyelőre javunkra a meccsek... RvP meg elkezdte termelni a gólokat, ha Eduardo is beindul... :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.11.01. 22:01:17

@imici77: Ha még Arshavin is összeszedné magát, szintén jó lenne.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.11.01. 22:02:43

@peter135: nekem sem tetszik, mintha egy emberrel kevesebben lennénk... bár tegnap jól ment Neki sztem, de nem a tavalyi még...

Woland 2009.11.01. 22:02:54

@imici77:
news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/8335876.stm

en csak bemasoltam a BBC-oldalrol. szerintuk ezt mondta, en nem voltam ott a sajtotajekoztaton. : )

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.11.01. 22:04:42

@imici77: Tegnap nem flegmázott, de a megoldásai nem igazán jöttek be. Végülis amíg a többiek hozzák a meccseket, ez annyira nem baj. Majd ha a többieknek nem megy, vág 5 gólt egy meccsen. :)

Woland 2009.11.01. 22:17:53

@imici77:

pont ezt irtam en is - harom szerencsetlen gol volt de volt masik harom nagy helyzet. nem panaszkodtam a szerencsere, ket gollal jobb volt az Arse.

viszont - ahogy Wenger is mondta a meccs utan - a golig nem volt semmi folytonossag egyik csapat jatekaban sem, nem csak mi nem jatszottunk jol. nem ragtam le a kormom az elso 40 perc alatt, de nem is tetszett amit lattam.

vadkutya 2009.11.01. 22:20:20

@imici77: Dehogy sértődtem meg, csak olyan gagyiságnak tartom a "te hülyébb vagy, mert ennek meg ennek szurkolsz" érzésekkel átitatott (gondolok itt pl @Viszlat hozzám intézett műremekére) okfejtéseket abban a témakörben,h idén ki nyeri a bajnokságot. Amit még tényleg teljesen felesleges magas hőfokon vitatni, lett már az Arsenal is második, holott márciusban 12 pont volt az előny. Csak és kizárólag emiatt írtam azt, amit, s nem azért,h korlátokat szabjak a beszélgetésnek. De akkor én kérek elnézést, s így senki sem sérült, remélem...

papercut 2009.11.01. 22:25:54

@Viszlat: Ha visszaolvasod a kommentekt, rájössz, hogy arra írtam, hogy "tipikus Mu arrogancia", hogy nekedX kijelenti, hogy "Szerintem meg idén is tükörsimán látszik, hogy vagy a Chelsea, vagy az MU". Félreértés ne essék, nem az az arogáns, hogy ne lenne esélyes bármelyik a fent említett kettőből, hanem az hogy az Arsenalt ennyire simán kizárja az eélyesek közül, miközben 1 meccsel kevesebbet játszva vagyunk 3 pontal lemaradva a második helyről, és még kettővel az elsőről úgy, hogy sem velünk még nem játszotttunk, sem azokkal, akiktől mi kikaptunk.
Túl nagy divat lenézni az Arsenal errefelé, pedig semi okot nem adott rá a csapat, én pedig ez ellen tiltakoztam. Minden nagycsapatnak megvannak a gyengéi idén, (lásd egy korábbi hozzászólásomat) és amíg ugyanannyi pont jár a Wigan, az Aston Villa,a Burnley és a Liverpool elleni vereségekért, mint az MU és a Man City elleniekért, addig senki ne adja nekem a faszagyereket, hogy az ő csapata mennyivel jobb. Majd meglátjuk, de egyelőre fej-fej mellet megyünk 10 kör után, ezt pedig nem elismerni, nso az arrogáns az én szememben. Ennyi

Viszlat 2009.11.01. 22:27:51

@vadkutya: mintha én tehetnék arról, hogy folyamatosan azt teszed. Javaslom inkább próbálj meg bekapcsolódni érvekkel az itt folyó beszélgetésekbe, nem túl szerencsés ez a berobbanok-és-megmondom-a-tutit dolog, amit pár napon belül már másodszor játszol el. Ha meg nem érdekel, vagy számodra korai, vagy akármi, akkor talán érdemes inkább továbblapozni, neked is, nekünk is jobb lesz úgy.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.11.01. 22:30:30

@Woland: az eleje uncsi volt, de voltak helyzeteink... Arsha 16ról ellőtte, RvP Bendtnert idézte mikor oldalról a palánkra játszotta...vagy Cesc nagy helyzete...
de amúgy tényleg uncsi volt a meccs, de aztán jött 2 gól, a második sztem eddig az év gólja.

Viszlat 2009.11.01. 22:33:20

@papercut: értem.

Nem igazán szívelem az ilyen általánosító kijelentéseket, valszeg ezért is szúrt szemet. Mert igyekszem kiindulni a csapatok itteni szurkolóinak habitusából, nem pedig az egyéb tapasztalataim alapján kommentelni (valszeg szóba se állnék egy Arsenal-ossal ha az IRL ismerősök körét venném alapul). :)

papercut 2009.11.01. 22:41:52

@Viszlat: Nem állítom hogy kristálytisztán értem, hogy mit is akarsz mondani. Milyen általánosító kijelentésekre utalsz? Hogy Mu-san arrogáns? Ha erre, akkor hadd magyarázzam meg: valóban a blogra kommentálók nagyrésze teljesen konszolidált (és is azért szeretek ide kommentálni, mert értelmes viták alakulhatnak ki),azonban sokszor tapasztaltam egyfajta szolid kis lenézést a regnáló bajnok drukkereitől az Arsenál felé, ami nem nincs igazán megtámogatva tényekkel pusztán annyival hogy:Mi vagyunk a bajnokok azt jóvan, ti meg nem értek el semmit. Ez nem vita, márpedig neked x megjegyzése nem tartalmazott túl sok tényt vagy érvet. De igazat adok neked, talán túlságosan általánosítottam, bocsánat, az mindig hiba!

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2009.11.01. 22:45:34

"I was, I was because I could not communicate with my players and I was upset with that because I speak, speak, speak and I already had not a fantastic voice because of my cold.

@Woland: www.arsenal.com/news/news-archive/30300/wenger-reaction

:)

Viszlat 2009.11.01. 22:49:11

@papercut: elismerem, az elmúlt pár évben kialakult egyfajta reflex, de szerintem nem csak MU-s részről, hanem úgy általában, miszerint jól indul az Arsenal, aztán valahogy mégis pukk lesz belőle. Persze ez nem érv, csak annak kutatom okát, hogy miért érezheted így.

Woland 2009.11.01. 23:10:16

@imici77:

www.mediafire.com/?21mlgdgtt3b

itt a full Match of the Day osszefoglalo ha erdekel, nekem nincs most gyomrom megnezni... : )

vadkutya 2009.11.02. 00:45:07

@Viszlat: Már múltkor sem értettem,h miről beszélsz, de akkor pontosítsunk: Te ugatsz be nekem, már nem először. Lapozni Te is tudsz, de lehet elég lesz csak annyi,h átugrod a kommentjeim. Senki nem kérte Tőled,h egyfajta küldetéstudatként belerondíts ez ún. nem érvelésembe. Mellesleg, mintha itt nem mindenki azt csinálná,h megmondja a tutit, Veled az élen, lásd jelenlegi példa, mondjuk. Elhiszem,h nagy az igazságérzeted, de ezt ne azzal kamatoztasd,h felmarsz. Gondolkozzál, s ha kérhetem, ne címezz több hozzászólást nekem, köszi...

crazy_horse · http://mancityfc.blog.hu/ 2009.11.02. 07:20:08

azért nem hiszem, hogy konkrétan meg lehet mondani, hogy ki hol végez a végén

még 10 forduló után sem tiszta a kép, pl. jelenleg simán úgy tűnik, hogy változhat a top4, de a végére lehet beáll a szokott felállás

kicsit előrébb van a Chelsea és a MU , de mennyivel 3-5 ponttal ?

jön még Afrika-kupa, húzós tél, tavaszi BL terhelés, ki tudja milyen durva nagyon fontos emberek dőlnek ki hosszú időre mely csapatokból...

pl. ha a Pool most kiesne a Bl-ből ősszel, amire azért van reális esély, akkor vélhetően a PL-re mennének rá teljes erőből, talán újult erővel csak azért is stb.

és 1-1 meccsen simán meg tudják verni az Arsenal-t is, Chelsea-t is, persze kisebbek ellen meg leadják a pontokat

az viszont igaz, hogy extra izgalmasnak ígérkezik, részben a City miatt, kicsit belekavart az esélyekbe a kereterősítése miatt, Tottenham is veszélyesebb, mint tavaly, Villa megint hozza magát

formaingadozások is lesznek minden csapatnál, meg akár januári erősítések is (kivéve Chelsea:D), nem futott le itt még semmi

noha sztem is a Chelsea lesz itt a befutó, de ez csak jóslat, ők tűnnek most nagyon erősnek, és akár tanulhattak is a tavalyi hasonlóan jó kezdés utáni visszaesésből, és azért Ancelotti is jobb klubedző, mint Scolari

ami a City-t illeti, éppen rossz forma van, talán egyre rosszabb, már pontos labdákat sem tudtunk adni a Birmingham ellen kb., de ha szarok vagyunk akkor az idén X-et jelent, tavaly mindig kikaptunk ilyenkor rendre, főleg idegenben

Given a legjobb játékosunk jelenleg, sőt egész szezonra nézve, ez azért nem túl biztató eddig, de ott vagyunk elől, szóval sikerülhet akár a top4, csak itt is javulás kell, főleg taktikai, mert a keret meg itt elég erős, csak nem ért még össze, és a taktika se nagyon jön be

na meg 1-2 játékos bőven formán alul játszik meccsek óta, pl. SWP-nek jó beadásai elvétve vannak, most már Bellamy-nak hasonlóan, pedig a széljátékot erőltetjük nagyon, támadásban szinte haszontalan szélső védőkkel ráadásul

mindenhol vannak gondok, ezért is lesznek kurva jók az egymás közti meccsek, Chelsea-MU legközelebb, aztán Liverpool-Man City, Arsenal-Chelsea mind novemberben

de látjuk, hogy néha egy Villa is átmegy a Chelsea-t, a Fulham a Pool-on stb.

United82 2009.11.02. 08:38:38

Még sok van hátra, de a bajnokság 1/4-e lement. Ezek alapján kijelenthető hogy:
- egyenlőre 3as versenyfutás látszik az első helyért (Chelsea,MU,Arsenal)
- és egy 4es versenyfutás a 4ik BL helyért (Pool,Villa,City,Spurs)

A Chelsea keményen megy előre , de a Wigan és Villa elleni zakók óvatosságra inthetik őket.
A United tavaly se sziporkázott, de a védelem megnyerte a PL-t, idén akadozik a védelem, de valahogy mindig megvannak a meccsek és ha a védelem kellően összeáll....
Az Arsenal egyenlőre nagyon erősnek tűnik, a sorsolásuk mostantól viszont nagyon KO lesz. Február 9-ig minden rangadón túl lesznek, elképesztően nehéz 3 hónap jön nekik! Ha 8ponton belül maradnak az elsőhöz képest akkor bármi előfordulhat.

A Pool max a 4ik helyért jöhet, ha kiesnek a BL-ből ha nem, egyszerűen nem elég erősek...
A City jól indult és ugyan most is csak az OT-i veresége van, de ennyi X-el nem sokra mennek.
A Villa meg a Spurs pedig nem szólhatnak bele az első 3 dolgába, max megnehezíthetik a dolgaikat.

Vasárnap óriási meccs lesz, én egy X-el elégedett lennék:):)

sAp 2009.11.02. 13:11:46

@Rooney82: a United idén kiegyensúlyozott csapat benyomását kelti, mindig más spíler hozza a meccseket, mivel a játékosok egyes formája erősen ingadozik. ez bizonyos szempontból jó (egy-egy sérülés nem nagy para), de azért örülnék ha rooney megtartaná jó formáját, mert jelenleg sztem benne van meg az a meccseldöntő képesség leginkább, ami Cvel távozott.

a játék tényleg nem annyira faszipántos, és van gond a helyzetkihasználással is; de az eddigi vereségek vállalhatók - burnley meccs simán meg lehetett volna, ha a tizi bemegy, pool ellen meg sztem ha valencia kapufája lejjebb megy,akkor az iksz marad (persze arsenal elleni meccs meg mondjuk 10ből 9szer vereség, szóval nem panaszkodom).szóval a játék minősége néha tényleg aggasztó kicsit, de ha fletch visszatér + obertan beválik (eddig idén széleken nem túl combos a csapat - giggs középen sokkal jobb), és owen vagy berbatov ráérez a gólszerzésre, akkor összejöhet akármi (minden azért szinte biztos nem).

crouchy 2009.11.02. 15:31:05

azért ma láttam a meccs uccsó fél óráját, éshát Degen piroslapja elég nagy vicc volt. nem is teljesen nyújtott lábbal csúszott be, és Dempseyhez gyak alig ért hozzá. angliában ez ne legyen már piros. Miközben az ún "taktikai szabálytalanság" néven említett , a játék szellemével tökéletesen ellentétes geciségeket, mint pl az épp induló kontra megakadályozása érdekében odébblököm vagy lerántom a csatárt gyakran még sárga lappal sem sújtják. pedig azoktól okádok. Carreghert ki lehetett szórni, legalább nem játszik pár meccsen.

t.o.d. 2009.11.02. 17:01:16

@Rooney82: @sAp: hát skacok, szerintem meg a gépezet nálunk is akadozgat. Amit a Pool ellen műveltünk az agyrém, ezt a Rovers meccset meg nem így kellett volna hozni, bár legalább Rooney és Berba ütött egyet-egyet. Valencia egyelőre siralom, cé helyén nem vagyunk ki, ez baj.

Nem tudom, egyelőre félek, hogy mire összeszedjük a széleinket, meg Riot és Vidicet, addigra a Cselszki menni fog tíz ponttal, márpedig EZEN A CSELZIN nem lehet hozni tíz pontot, nem fogjuk tudni kiénekelni a sajtot a szájukból, ha már érzik az ízét...

Az viszont igaz, hogy a Pooltól talán idén sem kell tartani, Rafának szvsz kipukkadt a lufija, az Ágyúsoké meg ki fog, de hozzátezsem, tényleg szimpatikus a játékuk, megdöbbentően, a végén Wengert öregkorára ismerem el, mint szakembert. :-)

t.o.d. 2009.11.02. 17:06:27

@Rooney82: @sAp: ja, és a kapuskérdés égető, Fosterrel és Kuszczakkal (vagy hogy kell írni) nem maradunk a legjobb négyben jövőre, pláne, ha a Citeh és a Spurs is összeáll. Vagy VDS még egy évig, vagy Akinfejev/Frey/bárki, de ezt a két fószert ne engedjük fel a kispadról egy egész évre. Foster úgy mozdul ki, mint Reina, a vonalon meg olyan, mint Howard...

United82 2009.11.02. 17:08:49

@t.o.d.:
Tudom hogy profiként mindig a következő meccsre kell összpontosítani, de a chelsea elleni rangadó után, január 30ig csupa olyan meccs lesz amiket meg fogunk nyerni, vagy így vagy úgy, szóval ha 5pont is lesz a hátrány vasárnap után, akkor se lesz abból 10..sosem:) Január végére meg összeállunk és ne feledjük hogy a mai napon megszületett Kai Wayne Rooney és ez az apukára olyan hatással lesz hogy mostantól kettesével rúgja majd a gólokat év végéig. A Stamfordon is majd 2x fogja eljárni a "Bebeto-koreográfiát":):) (persze kérdés hogy kapunk-e hármat, de csaknem:):)

t.o.d. 2009.11.02. 17:21:29

@Rooney82: baszki, bár a Próféta szólna belőled. De kicsit tartok a vasárnaptól, mint ahogy a két héttel ezelőttitől is tartottam, de AZ a meccs sehol sem volt fontosságban EHHEZ. Sokat mond, hogy a Cselzi kétszer gyors egymásutánban megszórja 4-0ra a Boltont, amely azért egész jól összeállt tavalyhoz képest, mi meg egy ezerszer gyengébb Roversszel megszenvedünk, és Fosternek még a Barnsley-szurker is kapásgól ver. :-)

Go MU!

NST, lehetne egy posztot a vasárnapi meccs elé, amúgy vitaindítónak? Akár offtopicnak is... :-)

váév építők (törölt) 2009.11.02. 18:22:17

@Csöncsön: "(Én a Poolt nem kisrészt az itteni szurkolói miatt kedveltem meg."én meg kedvelem a barcát, de nem az itteni szurkolóik miatt, pedig sokkal emberibbek, mint a reál drukkerek...

mocsing · http://nst.blog.hu 2009.11.02. 19:03:29

OFF és bocs, ha volt már. pötének sok szeretettel:

szleng.blog.hu/2009/11/02/harkalyozik

Woland 2009.11.02. 19:53:05

@undertow:

ugyamma... : ) alig emlekszem ilyen idenykezdetre. nagyon fasza kis szezon lesz ez. 5.-6. hellyel nagyon meg lennek elegedve.

a negyedik helyre a Shitty es a Pool kozott folyik majd a legnagyobb harc. mi meg a Villaval nyomoritjuk egymast a 6.-ert. kozben meg otthon elkapjuk a Chelsea-t es az Arse-ot, inshallah - tokeletes szezon. : )

undertow 2009.11.02. 19:55:11

@Rooney82: mostantól kettesével rúgja a gólokat, mert egy éjszakát nem tud majd végigaludni a gyereksírástól? hát... ;)

undertow 2009.11.02. 19:59:44

@Woland: mai garfield minus garfield, asszem eléggé passzolt ;)

azt most nézem, hogy áprilisban egymás után megyünk az arsezal a three point lanere, ők 10.-én, mi 17.-én. mókás lesz :) mondjuk a legtöbb amit remélhettek, hogy nem kaptok ki mindkét alkalommal megint 3 góllal :p

undertow 2009.11.02. 20:01:27

@Woland: sőt, utána mentek a muhoz. az kemény sorsolás a végére.

rizla 2009.11.03. 02:09:13

@Viszlat: csakhogy amire én (mi) írtam (írtuk), hogy MU-s arrogancia, az nem az volt, hogy az MU a bajnokságért megy, hanem az, hogy az MU és a chelsea között dől el, tehát csak ők mennek a bajnokságért. érted? én nem mondtam olyat, hogy az arsenal és az MU között dől el, kizárva ezzel mondjuk a chelsea-t.

Woland 2009.11.03. 07:08:29

@undertow:

three point lane? utoljara negy evvel ezelott termett harom pont a Chelsea-nek a Lane-en. azota ket hazai siker meg dontetlen. Mourinho es Hiddink utan remelhetoleg Ancelotti is kap egy fricskat majd. : )

undertow 2009.11.03. 08:08:08

@Woland: visszanézzük az azt megelőző 10-15 évet is? :)

Viszlat 2009.11.03. 09:57:40

@rizla: és miért is arrogancia ez? Neki ez a véleménye, szerinte kétesélyes a bajnokság, szerinted meg több, nabumm. Mindegy, nem érdemel több szót a dolog...

nordsee 2009.11.03. 12:59:10

Óh, beh öröm ilyeneket olvasni. Novemberben, kedden, a hatodik helyen, a kiesésé szélén.
www.nemzetisport.hu/nso_hirek/liverpool-servmutet-varhat-fernando-torresre-2005408

man city 2009.11.03. 13:04:24

a City döntetlenekkel próbál top4-be jutni, és mint az ábra mutatja, sikerül is

és a tánc még el sem kezdődött

következő 3 bajnoki meccs: Burnley, Pool, Hull, ebből csak a Pool van idegenben, 6-7 pont reálisan nézve

és a hónap végén csak nem City-Arsenal megint ?:D

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.11.03. 13:06:01

@man city:
úgy számolj 6-7 ponttal,
h a wigan és a b'ham ellen is hattal számoltál, gondolom...

man city 2009.11.03. 13:34:56

@pote: teljesen reális a 6-7 pont

ha rajtam múlna 9 pont lenne az:D

A harkály (törölt) 2009.11.03. 14:06:09

Kedves pote!

Szeretettel várlak! ;)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.11.03. 14:15:44

@man city: Elég ciki lesz ha a "sztárokkal" felálló City nem tudja majd kiejteni az Arsenal Reservet. :)
Nekünk nincs veszítenivalónk.

man city 2009.11.03. 14:34:59

@peter135: max. ha az Arsenal reserve erősebb, mint a felnőtt csapat, ami 4-2-vel ment haza anno:D

azért sztem Wenger be fog csempészni 1-2 öreg gúnárt is majd

amúgy érdekes, mert a Fulham is tök reserve-el jött kupameccsre, és alig bírtunk velük

29-én lesz Arsenal-Chelsea
dec. 2-án City-Arsenal
majd dec. 5-én City-Chelsea

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2009.11.03. 14:38:50

@peter135: Mondjuk a visszavágás ott fog motoszkálni a fejekben :-)

@man city: az a vicc, hogy bár nem erősebb a reserve, hasonló focit játszik mint a kezdő XI azaz nem esélytelen, még a legjobb citeh XI ellen sem.

de majd meglátjuk :-))

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2009.11.03. 15:15:24

@morphine:
Fabianski
Gilbert-Senderos-Silvestre-Gibbs
Coquelin/Eastmond
Merida-Ramsey
Wilshere-Traore
Vela

ez szerintem most a standard CC csapat. Beférhetnek még sérülésből visszatérő játékosok(Fabianski ilyen lesz ismét), de a hírek szerint Clichy is kidőlt 1 hónapra. van Persie azt mondta játszani szeretne, benne érlelődik a bosszú. Szinte csak azt nem mondta abban a nyilatkozatban hogy szétb*ssza Kamubayort :)
Viszont Wenger nem hiszem hogy betenné, neki ez egy esély a pihenésre.

Egyébként a tarcsi tegnap kikapott a Pompeytól 2-0-ra de legalább egy X-et megérdemeltek volna. Ez volt az idei első vereségük.

Ebben az összeállításban játszottak:

Szczesny
Gilbert-Bartley-Miquel-Evina
Coquelin
Eastmond-Frimpong
Randall-Sunu
Watt

csereként beállt Murphy, Deacon és Freeman.

A CC-ben Szczesny, Gilbert, Coquelin, Eastmond, Randall, Sunu és Watt lépett pályára idén. Frimpong és Bartley pedig kerettagok voltak.

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2009.11.03. 16:57:04

@peter135: Épp most olvasom, hogy úgy tűnik Clichy megint kidől a hátával, Gibbs tehát megy az első csapatba.....

undertow 2009.11.04. 19:50:55

annak az 5 csapatnak akiktől kikapott a liverpool a kezdőbetűiből a 'facts' szó rakható ki. rafa, zseni vagy :D
süti beállítások módosítása