Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Az olasz beteg

2009.06.20. 12:55 donnelly

A Squadra Azzurra állapota egyre aggasztóbb, és mivel nem találtunk a problémára más megoldást, beutaltuk őket a Princeton-Plainsboro kórházba, hogy a legjobb dokik konzíliuma deríthesse ki, mi a baja Olaszország válogatottjának. Tovább után következik az NST kórházi drámája, Az olasz beteg című epizóddal.

 

 

HOUSE:  Világbajnok olasz válogatott, már a mieink ellen szenvedtek, Egyiptomtól pedig ki is kaptak. Se nehéz légzés, se ólomlábak, se ausztriai edzőtábor, tehát nem lehet Irapuato-szindróma.

FOREMAN: Talán neurológiai oka lehet, esetleg depresszió, vagy mérgezés. Utalhat rá a levertség és a rossz helyzetkihasználás. Toxikológia?

HOUSE: Vizelet és vérvizsgálatot csak az olasz kormány beleegyezésével végezhetünk rajtuk, Cuddy rajta van az ügyön, de nem fűzök hozzá sok reményt. Egyéb ötlet? Semmi? Jó. Vegyük a világ egyik legjobb dobosát, hozzá egy egész jó zenekart, akik basszusgitárosuk hiányában is meghatározó metálalbumokat készítettek a '80-as évek közepe után, méghozzá ugyanazzal a producerrel, akivel kb. tíz év múlva már szenvedtek.

CHASE: Metallicitisz?

HOUSE: Idióta! A Metallica csak egy hasonlat volt.

CAMERON: Inverzív Ferguson-szindróma!

HOUSE: Helyes. Agybiopsziát az edzőnek!


CAMERON: A biopszia...

HOUSE: Negatív lett Fergusonra, de pozitív Cruyffra.

CAMERON: Honnan tudja?

HOUSE: Lippi korábban egyfolytában szivarozott a pálya mellett, viszont amióta ez tilos, az agyának kompenzálnia kellett valamivel a nikotinhiányt, és elkezdett egyre több futballt termelni. Mivel ez a mennyiség idővel jóval túllépte a normális értéket, a csapat elkezdte antifutballal kompenzálni a rengeteg futballt.

FOREMAN: Az antifutball gyors termelődését megmagyarázhatja a stressz és a környezetváltozás is.

CHASE: De a második félidőben nyoma sem volt antifutballnak. Mi van, ha Gattuso-kórral állunk szemben? A szervezet annyi tesztoszteront termel, hogy az teljesen blokkolja a cerebrum működését és nem hat rá a futball-antitest.

HOUSE: Na jó, ezt felírom a táblára, de csak mert olyan cuki a frizurája. Látta azokat a szőrtelen lábakat?! Kizárt, hogy Gattuso legyen - éppen ellenkezőleg: női pszeudo-hermafroditizmus. A menstruációs periódus bizonyos szakaszában a szervezet rengeteg össztrogént termel, amire a test tesztoszteronnal válaszolna, azonban a Cruyff-szindróma miatt nem tesztoszteron, hanem futball termelődik, ez mindent megmagyaráz, a hisztit és a jó focit is.

CAMERON: Egyszerre pszeudohermafroditizmus és Cruyff? Mennyi ennek az esélye?

HOUSE: Több, mint annak, hogy egy Cannavaro-vezette védelem kapott gól nélkül lehozzon egy tornát. Miért ne? Teljesen beleillik a képbe. Cameron és Chase vizsgálja meg a játékosok genitáliáit, Foreman pedig szerezzen be egy vuvuzelát a tesóktól!

FOREMAN: A vuvuzelának milyen orvosi vonatkozása van?

HOUSE: Jó, akkor pucolja ki a cipőmet! Vagy inkább törjön be Buffonhoz és hozza el az alsóját. Meglepne, ha nem tangát hordana.


CUDDY: Megőrült?! Honnan veszi, hogy nőkből áll az olasz férfi labdarúgóválogatott???

HOUSE: Megértem, hogy nem tud ellenállni a zselézett fekete tincseknek és a feszes popsiknak, de be kell látnia, ez jó poén volt.

CUDDY: Be van lőve?

HOUSE: Nem tudom, maga szerint be vagyok?

CUDDY: Ha már ezt sem tudja megítélni, jobb lesz, ha elveszem magától az esetet.

HOUSE: Felesleges. A beteg jól van, hazamehet. Nem patológiás, ha csak nem számít annak, hogy a tizesük egy védekező középpályás, a csapatkapitányuk pedig egy olyan védő, aki bárki ellen képes hülyét csinálni magából. Mindkét játékos igazi vezérnek tartja magát, de mindkettő hazudik. Egy valódi vezérre meg egy jó csatárra van szükségük, ezen viszont mi nem tudunk segíteni.

 

568 komment

Címkék: d olasz videó house konföderációs kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr541196760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.07.17. 21:28:31

@Mr.AT: A Fiot középcsapatnak nevezni elég gőgös.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.07.17. 21:31:32

@Great Cornholio: Maldinit Mr. AT is kegyeskedett egy szintre helyezni a nagy Monteroval. Ha Cafu és a szélső hátvédek is számítanak, akkor húsznál is több nevet lehetne mondani.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.07.17. 21:44:30

@popp: Csak kíváncsi lennék, ha az isteni Montero, a mai Juventus kp mögött állna, akkor is csodavédő lenne? :)

Mr.AT 2009.07.17. 21:50:16

@popp: Melyik az a kettő, érvelési és szónoki képességekkel szerény mértékben megáldott kisbarátom? :-)

Ad. 1. Nem "felsoroltunk", hanem felsoroltál. Ez a te véleményed, ami egyetlen fokkal sem objektívebb, mint az enyém.

Ad.2. Ezt írtam: "az utóbbi 20 év EGYIK legjobb Olaszországban játszó védője".
a.) Az utóbbi 20 év egyik, ha nem a legmeghatározóbb olasz csapata egyértelműen a Juventus. 7 bajnoki címet szereztek, még ha ebből kettőt pofátlan csalás keretében zöld asztal mellett sikerült az Internek magához karmolnia, a létező leggusztustalanabb módon.
b.) A 20 évből 10 szezonon át (1996 és 2005 között) alapember volt a csapatban Montero.
c.) Az hogy "EGYIK" az nem azt jelenti, hogy "AZ", comprende?

Bár nyilván a te érvelésed alapján a legjobb csapat alapembere nyilván szükségszerűen egy tucatszerű kis senki volt, de hát neked legyen mondva.

Ad.3. Montero klasszikus középhátvéd volt, aki a legritkább esetben került ki a szélre. Szimpla csúsztatás szélsőhátvédeket idekeverni összehasonlításba.

Ad.4. Az általad felsoroltak közül pl. Aldair, Juan, Materazzi vagy Mihajlovics örülhet, ha a cipőjét viheti Monteronak.
Montero olyan kivételes pontosságú szereléseket mutatott be a kb. 160 centis és 50 kilós fizikumával, amiről ezek a nagydarab hentesek maximum csak álmodozhatnak.

Korszakának egyik legélesebb szemű és legnagyobb játékintelligenciájú középhátvédje volt, ami azzal párosulva, hogy egy igazi agresszív, kötekedő köcsög is volt, az egyik legrettegettebb védővé tette. Nem csoda, hogy előbb Ferrara-nak, majd Iuliano-nak, végül Thuramnak is ő volt a párja, abban a Juventusban, ami uralta Olaszországot.

Az, hogy a te ködös és felszínes emlékeidben Mihajlovics pl. nagyobb névnek tűnik, aki bevágott pár szabadrúgást, de ettől még egy szimpla klasszikus hentes volt, téged minősít, nem őt.

Mr.AT 2009.07.17. 21:52:11

@Great Cornholio: A MAI Juventus középpálya (Sissoko, Felipe Melo, Marchisio és a többiek) mögött te is állhatnál akár, nem lenne sok dolgod...

Mr.AT 2009.07.17. 21:52:58

@popp: Márpedig a Fiorentina középcsapat, ha tetszik, ha nem.

Az olasz labdarúgásban 3 nagycsapat van, a két milánói meg a Juventus, a többiek (including your loving Roma) középcsapatok, jobb és rosszabb periódusokkal, amik egyébként elég hektikusan váltogatják egymást, s csak nagy ritkán eredményeznek bármilyen kézzelfogható sikert.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.07.17. 21:59:26

Mr.AT 2009.07.17. 21:50:16
-. 7 bajnoki címet szereztek, még ha ebből kettőt pofátlan csalás keretében zöld asztal mellett sikerült az Internek magához karmolnia, a létező leggusztustalanabb módon.

Annál már csak egy gusztustalanabb van, ha a Juve a történtek után a sajátjának titulálja.

Meg az epoval telepumpált, játékosok, milyen szépen domináltak. grat.

Ja, nem én kezdtem, és többet nem is akarom folytatni.

Mr.AT 2009.07.17. 22:03:47

@Great Cornholio: Ők játszottak zöld füvön, és nyertek is (bár tudom, hogy ez számotokra idegen érzés...), you know - nehéz lenne nem sajátjuknak titulálni, különösen, hogy egy kiváló összeesküvő maffiabanda szerzett így magának kétes dicsőséget, aki politikai asztalok mellett akar sportnagyhatalom lenni.
Hidd el, mindez sokkal szánalomra méltóbb, mint az általatok kavart összeesküvés topicja maga.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.07.17. 22:06:43

@Mr.AT: A rögzített csalások, és bizonyított tények, tudom téged nem hatnak meg, míg összeesküvés elmélet az interellenesek reszortja, mikor nem tudnak visszavágni. Nem kell zöld asztal mellett nyerni ezt az utóbbi években be is bizonyítottuk, ott ahol a Juve is volt (bár ez nem tűnt fel) :DD

10 év múlva is jöhetsz a b ligából jöttünk fel dumával, de nyerni újra csak akkor fogtok, ha a Juveimádó bírók új nemzedéke veszi át a pályákat. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.07.17. 22:07:37

@Great Cornholio: Vagy az epo helyett kitalálnak valami új nem kimutatható doppingot. :)

kroos 2009.07.17. 22:22:59

@popp: bocs hogy beleszólok de ez a Juan neked a vesszöparipád....szerintem öt hagyhatnád.

Mr.AT 2009.07.17. 22:27:50

@Great Cornholio: Nyilván számodra teljesen kézenfekvő, hogy egy botrányban, ahol gyakorlatilag az összes valamirevaló csapat érintett, csak a te kiváló csapatot marad hófehér. LOL.

Amúgy meg abban hiszel, amiben akarsz, ehelyett íme egy aktuális válasz:

"Az Olasz Labdarugó Szövetség (FIGC) korábbi elnöke, Franco Carraro a La Gazzetta dello Sport című lapnak adott nyilatkozatában kijelentette, hiba volt, hogy a Calciopoli-botrány után az Internek ítélték oda a 2006-os scudettót. „Az, hogy a 2005–06-os scudettót az Inter kapta meg, teljesen elbaltázott lépés volt, mert pusztán érzelmi alapon született döntés” – mondta Carraro."

Au revoir.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.07.17. 22:29:12

@Mr.AT: Azok a csapatok voltak érintettek akik részt vettek benne. Gondolom erről szól az igazságszolgáltatás vagy mi.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.07.17. 22:38:50

@Mr.AT: Amúgy nem tudom észrevetted-e, de mindig te hozod fel világfájdalomként, hogy az Inter zöldasztalnál nyert bajnoki címét. Felhoztam és valaha csak úgy előzmény nélkül, hogy a Juve 3 bajnoki címe a 90-es évek közepén az epo botrány közepén volt, vagy a 2001-02 es ahol tudjuk hogy nyert a Juve, vagy a 3 amiből 2-t elvettek, de egyet meghagytak a a tények ellenére? Szóval hány jogos bajnoki címe volt a Juvenak a PÁLYÁN?
nah Au revoir, ahogy a művelt magyar mondja ha jól beszél franciául. :)

calcio_di_rigore 2009.07.17. 22:43:13

@popp: "Még ha Chiellini és Legro által megtört fényben így is tűnik neked."

Ez aranyos, mintha Chiellini nem az olasz liga legjobb védője lenne...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.07.17. 22:46:32

@calcio_di_rigore: Ez aranyos, mintha Chiellini nem az olasz liga legjobb védője lenne...

Ez aranyos, mintha Chiellini nem az olasz liga legjobb OLASZ védője lenne... :)

Mr.AT 2009.07.17. 22:48:53

@Great Cornholio: Ez aranyos... Ki is jobb nála? Cordoba? LOL Materazzi? LOOL Burdisso? ROTFL

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.07.17. 23:00:16

@Mr.AT: Ebben a sorrendben. :) (Valójában akit kihagytál. :) már van 2) :D

danesdzsu2 2009.07.17. 23:01:15

@Mr.AT: Az egyetlen védő volt, aki a fénykorában játszó Ronaldot egy az egyben eltüntette a pályáról.


Taribo West? ;)

danesdzsu2 2009.07.17. 23:04:13

@Mr.AT: Az egyetlen védő volt, aki a fénykorában játszó Ronaldot egy az egyben eltüntette a pályáról.

Taribo West? ;)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.07.17. 23:44:51

@calcio_di_rigore: Az utolsó húsz évről beszélünk.

@kroos: Juan kurva jó, már múltkor is fikáztad. Sajnos sokat sérült, de egész másképp érzem magam, ha játszik a Romában, Mexes is akkor játszik jól ha ott van mellette. Mindenképp van olyan jó, mint Montero.

@Mr.AT: Húúú, de hatalmas nagy a bré!
Akkor vegyük sorjában, te rétorok Don Quijotéja. Beleszaladtál néhány szélmalomba. ;-)
Ad. 1. Soroltuk, mert három nevet te is megemlítettél, úgy lett 13.
Ad. 2. Nem sikerült figyelmesen olvasnod, ezért eleganciát sutba dobva magamat idézem: "Először azzal, hogy Monterot az utóbbi húsz év EGYIK legjobb Olaszországban játszó védőjének nevezted". Az első szélmalom.
a., Ezzel nehezen vitatkozhatok, mondjuk nem is tettem soha. Még egy szélmalom. A Milan mellett a Juve az utolsó húsz év egyik legmeghatározóbb olasz csapata.
b., Azért ez egy kisebb túlzás, mert az utolsó éveiben serényen koptatta a padot az uruguayi Cannavaro és Thuram mögött. De az első éveiben is ott volt Vierchowood Ferrara mellett, bár ebben nem vagyok biztos
c., Az EGYIK azt jelenti, hogy az EGYIK - comprende?

Én csak azzal az állításoddal vitatkoztam, hogy ő volt az utolsó húsz év egyik legjobb Olaszországban játszó védője. Azt elismertem, hogy jó védő volt. Eszembe sem jutott őt tucatszerű kis senkinek nevezni. Tehát ismét egy szélmalomba futottál bele, de ez meg neked legyen mondva.

Ad 3. Ha még egyszer végigolvasod az általam fölsoroltakat, akkor látod, hogy mind középhátvéd. Cafut GC említette meg, csak neki válaszoltam. Szélmalom.

Ad 4. Nahát nagyon meg vagyok hatódva. De ha ilyen szép szavakkal emlékezel Monteroról, akkor elismerhetnéd mások érdemeit. Szerintem meg az összes felsorolt jó játékos volt egyik sem szorult rá, hogy akárkinek a cipőjét is hordozza. Pluto Aldairra egyébként pontosan illik a Monteroról szóló leírásod, annyi kivétellel , hogy nem volt agresszív kötekedő köcsög és magas volt. Materazzi egy nagy tulok, remek ütemérzékkel és átlagon jóval fölüli fejjátékkal. Juan a legelegánsabb és az egyik leginteligensebb védő napjainkban.

Azon el lehet vitatkozni, hogy Montero vagy Mihajlovics védőjátéka volt-e a határozotabb, de azon is, hogy melyik volt a nagyobb hentes. az viszont kétségtelen, hogy Mihajlovics szabadrúgásai mellett, remek meglátásaival és tűpontos hosszú indításaival csapatának támadójátékából is bőven kivette a részét.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.07.17. 23:47:20

@Mr.AT: A gőgös juventinoként gondolhatod így. De úgy ne csinálj, mintha Felip Melo nem egy magasan pozitív mérleggel záró csapatban játszott volna tavaly.

giacinto 2009.07.18. 00:10:16

@Mr.AT: Nem is tudom érdemes-e reagálnom, mert ma nagyon kész vagy ahogy látom, de komolyan. olyan szinten nagyképű, gőgös és persze derűlátóak az írásaid hogy az már fájdalmas. Mintha a juvén kivül nem létezne semmi a fociban.

Numero UNO:

"Mindkettő meg tud csinálni egy talppal elhúzott cselt, amit Poulsen vagy a teljes Inter középpálya pl. sosem."

LOL, üdvözöl Cambiasso a Zidane-féle átfordulós csellel (nem egyszer csinálta már...) vagy Muntari a sarkazásos góljával.

Muntari nem tudom hogy mennyire jó, de sztem semmivel sem rosszabb mint Sissoko.

Chiellini mint a liga legjobb védője? a válogatott és a liga nem ugyanaz.

Egy egészséges Nesta vagy Samuel sztem jobb, Chiellini kb Materazzi-szint, minden téren, lassan brutalitásban is eléri a szintjét, bár ezennel jelzem hogy Mátrix az utóbbi 3-4 évben gyakorlatilag SEMMIT nem csinált, ami miatt ez a sztereotipia él róla.

"A mai juve középpályája... " hányszor láttad már játszan iezt a félelmetes új juvét és kiket vertek meg? A Barcát? A MU-t? vagy az Inter-t? vagy esetleg a Cisko Romát? ja igy már értem, mi ez a félelmetes önbizalom...

most szólok, ekkora magabiztosággal nagyon nagyot lehet pofára esni.

calcio_di_rigore 2009.07.18. 00:23:27

@giacinto: Igen, Nesta jobb, csak ugye belőle már nem biztos hogy lesz még focista.

Ha a 40-45(?) millát még beforgatjátok egy klasszis spílerbe, jó bizniszt csináltatok. De remélem az inkább adósság-rendezésre fog elmenni.
Azért hiányozni fog a sasorrú.:)

calcio_di_rigore 2009.07.18. 00:29:16

@giacinto: Amúgy Chiellini miért is brutális? Persze példák, konkrétumok kellenének, természetesen.
Nevetséges összehasonlítani Materazzival, ahogy Muntari és Sissoko sem egy szint.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.07.18. 00:58:03

@calcio_di_rigore: érdekes lenne hleb, eto+40 milka ibraért. Sztem jó lenne, hátha hleb beválna. :)

Mr.AT 2009.07.18. 03:59:50

@popp: Nem a bré méretéről van szó (megsúgom, jobban jársz, ha ilyen összehasonlításba nem futsz bele, hehe), hanem arról, hogy összevissza írkálsz mindent, hogy mentsd a mundér becsületét.

A kései időpontra való tekintettel csak pár orbitális baromságra reagálnék:

1. Pietro Vierchowod (egy O, se ő, se a lába nem volt fából, hogy wood-nak írd) 1, azaz írd és mondd egy szezont játszott a Juventusban. Történetesen pont abban a szezonban, mikor Montero még nem volt a csapatnál - őt ugyanis pont az olasz pótlására hozta Lippi az Atalantából. Nevermind.

2. Paolo Cannavaro 2004ben érkezett a Juventushoz, azaz egy közös évet töltöttek együtt Monteroval a csapatnál. Ezen tény ismeretében a fellengzős "az UTOLSÓ ÉVEIBEN serényen koptatta a padot az uruguayi Cannavaro és Thuram mögött" részre érdemben nem is reagálnék.

3. "Juan a legelegánsabb és az egyik leginteligensebb védő napjainkban." Szerinted. Neked alighanem Kiszel Tünde is tetszik.

4. "az viszont kétségtelen, hogy Mihajlovics szabadrúgásai mellett, remek meglátásaival és tűpontos hosszú indításaival csapatának támadójátékából is bőven kivette a részét."
Qrva yo. Ez a legfontosabb ismérve egy középső védőnek, nemde?
Ez kb. olyan, mint a legkidolgozottabb izomzatú operaénekesnő. Ki nem szarja le? Mihajlovics azon túl, hogy egyszer egy meccsen bevágott egymás után 3 szabadot védő létére (ami alighanem nem kétpercenkénti gyakoriságú dolog), meg még párat elpötyögtetve itt-ott, egy szimpla középszerű védő volt, ráadásul lassú és nehézkes, már korai, Sampdoriás korszakában is. Az nem kerülte meg, aki nem akarta, és ez egy akkora hendikep egy középső védőnél, amit beckhames átadásokkal sem tud még csak viszontárnyékolni sem.

Mr.AT 2009.07.18. 04:00:35

@popp: Nem a bré méretéről van szó (megsúgom, jobban jársz, ha ilyen összehasonlításba nem futsz bele, hehe), hanem arról, hogy összevissza írkálsz mindent, hogy mentsd a mundér becsületét.

A kései időpontra való tekintettel csak pár orbitális baromságra reagálnék:

1. Pietro Vierchowod (egy O, se ő, se a lába nem volt fából, hogy wood-nak írd) 1, azaz írd és mondd egy szezont játszott a Juventusban. Történetesen pont abban a szezonban, mikor Montero még nem volt a csapatnál - őt ugyanis pont az olasz pótlására hozta Lippi az Atalantából. Nevermind.

2. Paolo Cannavaro 2004ben érkezett a Juventushoz, azaz egy közös évet töltöttek együtt Monteroval a csapatnál. Ezen tény ismeretében a fellengzős "az UTOLSÓ ÉVEIBEN serényen koptatta a padot az uruguayi Cannavaro és Thuram mögött" részre érdemben nem is reagálnék.

3. "Juan a legelegánsabb és az egyik leginteligensebb védő napjainkban." Szerinted. Neked alighanem Kiszel Tünde is tetszik.

4. "az viszont kétségtelen, hogy Mihajlovics szabadrúgásai mellett, remek meglátásaival és tűpontos hosszú indításaival csapatának támadójátékából is bőven kivette a részét."
Qrva yo. Ez a legfontosabb ismérve egy középső védőnek, nemde?
Ez kb. olyan, mint a legkidolgozottabb izomzatú operaénekesnő. Ki nem szarja le? Mihajlovics azon túl, hogy egyszer egy meccsen bevágott egymás után 3 szabadot védő létére (ami alighanem nem kétpercenkénti gyakoriságú dolog), meg még párat elpötyögtetve itt-ott, egy szimpla középszerű védő volt, ráadásul lassú és nehézkes, már korai, Sampdoriás korszakában is. Az nem kerülte meg, aki nem akarta, és ez egy akkora hendikep egy középső védőnél, amit beckhames átadásokkal sem tud még csak viszontárnyékolni sem.

Mr.AT 2009.07.18. 04:01:27

@popp: Nem a bré méretéről van szó (megsúgom, jobban jársz, ha ilyen összehasonlításba nem futsz bele, hehe), hanem arról, hogy összevissza írkálsz mindent, hogy mentsd a mundér becsületét.

A kései időpontra való tekintettel csak pár orbitális baromságra reagálnék:

1. Pietro Vierchowod (egy O, se ő, se a lába nem volt fából, hogy wood-nak írd) 1, azaz írd és mondd egy szezont játszott a Juventusban. Történetesen pont abban a szezonban, mikor Montero még nem volt a csapatnál - őt ugyanis pont az olasz pótlására hozta Lippi az Atalantából. Nevermind.

2. Paolo Cannavaro 2004ben érkezett a Juventushoz, azaz egy közös évet töltöttek együtt Monteroval a csapatnál. Ezen tény ismeretében a fellengzős "az UTOLSÓ ÉVEIBEN serényen koptatta a padot az uruguayi Cannavaro és Thuram mögött" részre érdemben nem is reagálnék.

3. "Juan a legelegánsabb és az egyik leginteligensebb védő napjainkban." Szerinted. Neked alighanem Kiszel Tünde is tetszik.

4. "az viszont kétségtelen, hogy Mihajlovics szabadrúgásai mellett, remek meglátásaival és tűpontos hosszú indításaival csapatának támadójátékából is bőven kivette a részét."
Qrva yo. Ez a legfontosabb ismérve egy középső védőnek, nemde?
Ez kb. olyan, mint a legkidolgozottabb izomzatú operaénekesnő. Ki nem szarja le? Mihajlovics azon túl, hogy egyszer egy meccsen bevágott egymás után 3 szabadot védő létére (ami alighanem nem kétpercenkénti gyakoriságú dolog), meg még párat elpötyögtetve itt-ott, egy szimpla középszerű védő volt, ráadásul lassú és nehézkes, már korai, Sampdoriás korszakában is. Az nem kerülte meg, aki nem akarta, és ez egy akkora hendikep egy középső védőnél, amit beckhames átadásokkal sem tud még csak viszontárnyékolni sem.

Mr.AT 2009.07.18. 04:04:56

@popp: Nem a bré méretéről van szó (megsúgom, jobban jársz, ha ilyen összehasonlításba nem futsz bele, hehe), hanem arról, hogy összevissza írkálsz mindent, hogy mentsd a mundér becsületét.

A kései időpontra való tekintettel csak pár orbitális baromságra reagálnék:

1. Pietro Vierchowod (egy O, se ő, se a lába nem volt fából, hogy wood-nak írd) 1, azaz írd és mondd egy szezont játszott a Juventusban. Történetesen pont abban a szezonban, mikor Montero még nem volt a csapatnál - őt ugyanis pont az olasz pótlására hozta Lippi az Atalantából. Nevermind.

2. Paolo Cannavaro 2004ben érkezett a Juventushoz, azaz egy közös évet töltöttek együtt Monteroval a csapatnál. Ezen tény ismeretében a fellengzős "az UTOLSÓ ÉVEIBEN serényen koptatta a padot az uruguayi Cannavaro és Thuram mögött" részre érdemben nem is reagálnék.

3. "Juan a legelegánsabb és az egyik leginteligensebb védő napjainkban." Szerinted. Neked alighanem Kiszel Tünde is tetszik.

4. "az viszont kétségtelen, hogy Mihajlovics szabadrúgásai mellett, remek meglátásaival és tűpontos hosszú indításaival csapatának támadójátékából is bőven kivette a részét."
Qrva yo. Ez a legfontosabb ismérve egy középső védőnek, nemde?
Ez kb. olyan, mint a legkidolgozottabb izomzatú operaénekesnő. Ki nem szarja le? Mihajlovics azon túl, hogy egyszer egy meccsen bevágott egymás után 3 szabadot védő létére (ami alighanem nem kétpercenkénti gyakoriságú dolog), meg még párat elpötyögtetve itt-ott, egy szimpla középszerű védő volt, ráadásul lassú és nehézkes, már korai, Sampdoriás korszakában is. Az nem kerülte meg, aki nem akarta, és ez egy akkora hendikep egy középső védőnél, amit beckhames átadásokkal sem tud még csak viszontárnyékolni sem.

touristique 2009.07.18. 08:36:31

Nemtehetek róla mónika, idegállapotba vótam!

popp · http://koncertblog.com/ 2009.07.18. 09:35:14

@Mr.AT: Na ha már, akkora baromságokat tán mégsem írtam.

1. Az o-s megjegyzésed jogos és nyilván elegáns is apró helyesírási hibákat citálni. Afölött is nagyvonalúan elsiklottál, - nyilván a kései/korai időpont miatt, meg mert a vér az agyad helyett a hatalmas brédbe szaladt -, hogy előre jeleztem nem vagyok benne biztos, hogy egyszerre játszottak kedvenc zebráidnál.
2. Én két évre emlékeztem, rosszul. De azt biztos nagyon nehezedre esett volna elismerni, hogy abban az egy évben viszont tényleg padozott a nagy Montero. És én úgy emlékszem, hogy tíz év alatt amúgy sem volt végig stabil kezdő.
3. Igen szerintem, ahogy szerinted meg Montero, a jószemű, inteligens, nagyszerű,,, Viszont csöppet sem szellemes, annál inkább hangzatos baromság ebből arra következtetni, hogy Kiszel Tündéről álmodozom, ráadásul roppant magasszínvonalú vitakultúrára vall.

4. Hol beszéltem arról. hogy mi a legfontosabb feladata egy középhátvédnek, nyilván elsősorban a védekezés. Amúgy meg többféle középhatvéd létezik, Mihajlovics feladatai közé tartozott a támadások segítése is, nyilván a karakteréből adódóan. Aztán azonos poszton játszó, de különböző karakterű játékosoknál tán az lehet az összehasonlítás alapja leginkább, ki mennyi hasznot hajt a csapatának. Tehát nem árt számba venni minden föllelhető előnyét és hátrányát, az összevetendő spílereknek

Jelzem, mikor Mihajlovics a Sampban nyomta; Akkor többek között a már említett Wierchowod volt a középhátvéd, mert Szinisa még középpályást játszott, ahogy még a Romában is a kilencvenesek közepén és a Zvezdában a föltűnése pillanatában.

Amúgy meg összeségében elég soványka volt a riposzt korai időpont ide vagy oda. Ha csak ennyit sikerül kiizadnod legközelebb is, akkor már nem is reagálok.

Au Revoir!

kroos 2009.07.18. 12:12:51

@popp: Persze ok jó.De ha tényleg olyan fasza lenne val. szeg öt viszi az inter pl. nem Chivut.
Én csak azt mondom nem ö a legjobb de a legjobb 5-ben sincs benne de szerintem a brazil válogatottba se fér be (luci-alex).
Azért mert valaki a romába játszik nem feltétlenül vilégklasszis.Ne legyél csöncsön hogy capdevilla a legjobb a világon bal bekkben.Persze tudom szubjektivitás meg minden.
Montero egy korszak meghatározó egyénisége volt.Nem szerettem különösen de a sok lap ellenére nagyon jó volt.A fejjátéka meg talán akkoriban a legjobb.
A többi névvel teljesen egyetértek( thuram,canna,mihajlovic stb...)-ez az amiböl kilóg Juan. Szerintem.
És mégegyszer.. Nem fikázom, nagyon jó játékos.De nem azonos szint a többiekkel.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.07.18. 12:21:33

@kroos: "Ne legyél csöncsön hogy capdevilla a legjobb a világon bal bekkben."

Hol állítottam én olyat, hogy Capdevila a legjobb balbekkben?
:-D

(Tudhatnád, hogy Abidal.) :-))

Mr.AT 2009.07.18. 12:40:12

@popp: "Elég soványka volt a riposzt." Vicces ezt a komoly, megalapozott és szigorú értékítéletet egy olyan embertől hallani, akinek a fenti "riposztja" a következőképp értékelhető:

1. Magyarázkodás tárgyi tudásod hiánya miatt.
2. Magyarázkodás tárgyi tudásod hiánya miatt.
3. Minden humort nélkülöző zsörtölődés, bárminemű frappáns válasz nélkül.
4. Mellébeszélés.

Muhahaha.
De mivel kedvellek, hogy tanítsalak is egy kicsit, fhansziáék nem használnak nagy kezdőbetűket üdvözlési/elköszönési sablonaikban, szemben pl. németékkel. Au revoir, azaz. Nincs semmi baj azzal, hogy ellesel másoktól ezt-azt, csak figyelj a részletekre is. :-)

horas 2009.07.18. 14:31:35

Sztem tucatnyi ember gondolotát teszem szová azzal,hogy kijelentem,hogy Mr.At az NST fórum Joey Barton-ja.:)

értelmetlen_nevű 2009.07.18. 14:43:03

@horas: Szerintem csak a juve drukkerekkel kapcsolatos sztereotípiák jogosságának egyik ékes bizonyítéka.

értelmetlen_nevű 2009.07.18. 14:44:07

@horas: mondjuk a zebra mez stimmel :)

BruceWayne 2009.07.18. 16:34:41

@Csöncsön: akkor mostantól Maxwell, nem? :-)

halareaal 2009.07.18. 20:56:40

Juan pedig télleg kurvajó védő, ha a top 5ben nincs is benne, a top10ben azért biztos. mondjuk attól függetlenül, h a képességei meg lennének, nyilván nem tett le annyit az asztalra, mint Canna, meg a többiek, ezért télleg necces egy kicsit hozzájuk hasonlítani. hiába nyert ugyan vbt, a karrierjének eléggé betett h a Leverkusenben vesztegette az idejét. amúgy meg én úgy látom h a brazil válogatottban ő egyelőre még bőven Alex előtt van. mindenesetre Juant ha nem a régiekkel hasonlítjuk össze, akkor is mondjuk Chiellini szintjét minimum megüti.

egyébként ha már az utóbbi x év legjobb középső védőiről volt szó, akkor Thuramot azért nem venném ide, mivel pályafutása jelentős részében jobbekk volt. igaz h volt 2-3 v lehet h több éve is, amikor a Juvéban nagyon magas szinten nyomta, de aztán idős korára még volt egy katasztrofális éve a Barcánál, összességében ezen a poszton még annyit sem alkotott sztem, mint Juan.

giacinto 2009.07.18. 22:17:50

Chiellini elég sűrűn szereti használni a könyökét és nem riad vissza alattomos dolgoktól sem. nyár elején vmelyik válogatott meccsen iszonyat brutál mód beleszállt egy ellenfélbe 16-os vonalán (erre tisztán emlékszem, jó hogy a srác megúszta törés nélkül)

emellett hajmeresztő és ostoba hibákra is képes. Legutóbb pl a KK-n, először csinált egy feleslges 11-est, következő meccsen meg átpattant feltte a labda mint egy óvodáson, nem rajta múlott hogy a fáraók nem lőtték be a kialakult ziccert...

de persze a ő a liga legjobb VÉDŐJE, ugyebár.

giacinto 2009.07.18. 22:20:18

youtube videókat nem fogok keresni, nyilván tudod miről beszélek, max nem AKAKROD belátni, de ez meg a te dolgod.

calcio_di_rigore 2009.07.18. 22:48:45

@giacinto: nem, nem tudom miről beszélsz. Egyáltalán nem jellemző Chiellinire a szándékos és alattomos szabálytalanság. A keménység, na az igen. Előfordulhatnak persze elkésett belépők, de ezek nem a Materazzi féle gerincbe talpalás esetei. A könyökét még jó hogy használja, különben mehetne az Avellinóba. Elég vicces lenne mondjuk egy fejpárbaj során, leszorított könyökkel.

Hogy 24 évesen a válogatottban elkövet néhány hibát, belefér, de ez konkrétan nem is érdekel. De Te biztos láttál már focistát hiba nélkül, gondolom az Interben.

BruceWayne 2009.07.18. 23:29:34

én Zanettit láttam egyszer hibázni :-)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.07.18. 23:37:19

@calcio_di_rigore: Chiellini = Matrix fiatal korában. Kicsit fejlődik és mindenben utoléri a topon lévő egykori marcot. MINDEN tekintetben. persze sokkal kedvesebb lesz neked, mert Juves. De ha egyszer eligazol, látni fogsz mindent amit matrixnál észreveszel/vettél.

calcio_di_rigore 2009.07.18. 23:51:22

@Great Cornholio: Játszott már a Fiorentinában, akkor sem vettem észre. Illetve észrevenném én, ha Te vagy a haverjaid megdobnának egy linkkel, ahol Chiellininek szándékos és alattomos szabálytalanságát mutatnák. Vagy legyen mondjuk kettő, a 10 perces Materazzi-brutál összeállítások ellenpárjaként ez is megteszi.:)

BruceWayne 2009.07.19. 00:01:21

Chiellini sose lesz olyan extravagáns mint Mátrix, Mátrix egy őrült, Chiellini meg egy buta paraszt, na most akkor melyik a jobb??? :-D

calcio_di_rigore 2009.07.19. 00:08:23

@Great Cornholio: A fiatal Materazziról meg annyit, hogy 28 éves korában került az Interhez, előtte a Perugiába volt elég, na meg az Evertonba, hogy 27 meccsen 4x kiállíttassa magát.
Chiellini 24 éves, kb. 2 éve játszik középső védőként, ezalatt a Juve és a válogatott alapembere lett.
Mondom ezt úgy, hogy nem nekem különösebb bajom nincs Materazzival, csak vicces amit írkáltok, részbeli egyezések miatt akartok összehasonlítani 2 különböző játékost.

horas 2009.07.19. 08:41:16

Én azt sajnálom,hogy egyértelműen erősödtek az olasz csapatok főleg az Inter és a Juve,de így se lesznek sztem sehol,főleg a két spanyol óriás miatt,és én komoly potenciált érzek Ancelotti féle Chelsea-ben,és még én azt is eltudom képzelni,hogy jót tesz az MU-nak C távozása,pl: Rooney balfutóból visszaléphet csatárnak és így tovább...szal mindenképp jól erősítettek az olasz csapatok,csak mintha maradt volna a különbség...ha úgy nézzük szépen az évek folytán nem is nagyon maradt extra klasszis Itáliában.

kroos 2009.07.19. 09:13:35

én emlékszem egy Juve-Interre ahol Chielo Ibrát könyökölte/rugta/ütötte.
No meg a válogatottban is volt ilyen meccse.
Mikor Panucci góljával nyertek.Talán a skótok ellen?
Fital még a srác lehiggadhat.

kroos 2009.07.19. 09:20:57

@halareaal: Juan nem világbajok.És azért nem mert e szenzációs képeségü bekk helyett edmilson Roque Junior anderson polga játszott.

,,a karrierjének eléggé betett h a Leverkusenben vesztegette az idejét"
No igen.Ennek meg talán oka is van.

BruceWayne 2009.07.19. 10:29:35

horas: jó neked ha komoly potenciált érzel az Ancelotti féle Chelseaben, én sajnos egyelőre nem igazán. Egyébként valóban erősödött pl a juve, de mondjuk az Inter még messze nem eléggé, ráadásul a Milanról se sok mindent lehet elmondani

halareaal 2009.07.19. 15:07:04

@kroos: télleg, rosszul emlékeztem, kb pont azután a vb után kezdett bekerülni a csapatba. mindenesetre ez nem degradálja le a képességeit, akkor még elég fiatal volt. egyébként ezek a most kicsit viccesen ható brazil nevek, mind Roque Junior, mind Polga v Edmilson azon a vbn nagyon jók voltak.

kroos 2009.07.19. 16:33:54

@halareaal: Igen föleg Edmilson játszott nagyot.No meg egy sorral elörébb Kleberson.

touristique 2009.07.19. 17:48:01

@kroos: Mondjuk Ibrát sem kellett aztán félteni, visszaadta neki az előző szezonban. De miatta úgy néz ki már senki nem fogja utálni az Intert.

Chielliniről a legtutibb emlékem valami Udinese meccs 2007-08-ból, amikor csak ámultam h mennyi könyököst néznek el neki, ráadásul 16-oson belül. Meg mikor edzésen lerúgta Cannavarot asszem, hogy lesérült. :D

Mr.AT 2009.07.19. 19:07:12

Muhahaha.

"A Tuttosport szerint a legutóbbi edzésen Ibrahimovic megjegyezte, hogy az Inter által játszott futball nincs ínyére. Állítólag már unja, hogy „ő az egyetlen kreatív labdarúgó a csapatban”, és hogy a nehéz helyzetekben mindig neki kell kirántania a milánóiakat a bajból."

Remélhetőleg akkor most már a kiváló Inter tábor is elhiszi, amit mi jó 2 éve mondunk. :-)
Kérdés, meglesz-e nekik az UEFA-kupás hely a bajnokságban, ha Ibra elmegy? :-)

_benito · www.nst.blog.hu 2009.07.19. 19:14:33

@Mr.AT: van itt önbizalom, kérem szépen.

Mr.AT 2009.07.19. 19:17:14

@_benito: Hát, az egyetlen kreatív lelép, a Nr.1. meg bevallja, hogy mégsem ő Harry Potter, mi marad? :-)

értelmetlen_nevű 2009.07.19. 19:19:15

@Mr.AT: kérdés, hogy képes lesz-e a juve az egyre gyengülő olasz bajnokságban dobogó közelébe kerülni :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.07.19. 21:02:56

@Mr.AT: Au revoir - jogos! A többire meg ugye, nem is reagálok, ahogy megígértem.

@kroos: @halareaal: Nyilván hala váleménye áll közelebb hozzám Juannal kapcsolatban. Nem kérdés, hogy elfogult vagyok, de a jóformában lévő Juan játéka engam lenyűgöz. Szerintem ő a legjobb brazil védő manapság. Juan könnyed elegáns játékához képest a valóban technikás Lucio mozdulatai igan szögletesnek tűnnek. Persze, hogy melyikük a hatékonyabb játékos, azt órákig vitathatjuk.

giacinto 2009.07.19. 21:33:35

@Mr.AT: te vmi nagyon súlyos drogra lelehettél az utóbbi 1 hétben mert egyre frasztóbb amiket vizionálsz.

Sztem ki is fogunk esni. Sőt, olyan kevés pontunk lesz, hogy egyből a C-ben kell indulni.

Vicc. A híre

A védekezés az alapja mindennek. Julio Cesar-Maicon-Lucio-Samuel-Santon előttük Cambiassoval, Muntarival és Mottával, előttük Balotelli-Milito-Etoo.

akárhogy nézem ez egy nagyon jó kezdő, a pad meg továbbra sem gyenge, sőt túlságosan is erős.

persze Berlusconi óta tudjuk hogy a milan kerete erősebb mint bárkié Itáliában.

BruceWayne 2009.07.19. 21:44:40

Mr.AT sztem valami fesztiválról blogol :-)

calcio_di_rigore 2009.07.19. 21:45:28

@giacinto: Változtatni kell majd egy kicsit az eddigi játékotokon, de jó lesz ez a csapat, védelem pl. a legjobb a ligában.
Július közepe van, de egyelőre Inter-Juve párharcnak néz ki ez megint.

BruceWayne 2009.07.19. 21:49:11

amúgy az milyen már hogy Eto'o 12 milliót kér azért hogy méltóztasson elhagyni a Barcát :-)

Egyébként ha elmegy Ibra tényleg átalakul sok minden, de mondjuk egy hülye hasonlattal nézve, az Atletico is Torres távozása után lett sikeresebb... Igaz hogy Ibra húzta általában a csapatot, de ha az érte kapott pénzből jönne mondjuk egy-egy fasza szélső, irányító az új csatárok mellé, lehet jobban eloszlana a teher a csapaton

Mr.AT 2009.07.19. 22:01:23

@giacinto: A drog neve "Internazionale - vásárolj magadnak te is olasz bajnoki címet az asztalnál!". :-) Igen durva anyag, néha 3 évig is eltart a hatása. :-)

BruceWayne 2009.07.19. 23:03:19

inkább a laborban, nem? vagy a sporik öltözőjében :-)

touristique 2009.07.19. 23:49:09

@calcio_di_rigore: Nem is kicsit fog változni a játék, hiszen eddig Ibrára épült. De Mourinho azért szpesölvan, hogy ezt megoldja, és hát azért nyert már egy-két címet Ibrahimovic nélkül is. Érdekes lesz, mert a Juventusnál és a Milannál is megy az agyalás, építkezés, hiszen mindkét helyen edzőcsere volt.

shinigami 2009.07.19. 23:59:41

@Mr.AT:
hat meccseket (es ezzel bajnoki cimet) vasarolni sztem a juve szokasa volt :/
es meg mielott barki elkezdi nemvagyok inter drukker

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.07.20. 10:39:08

@giacinto: Akkor már Muntari helyett Hleb. :)
@calcio_di_rigore: Nem is emlékszem mikor volt utoljára Inter Juve párharc. :DD

raoul_duke 2009.07.20. 11:16:42

A Milan meg 16M eurót kínál Vucinicért állítólag. Végre egy jó hír.

Mr.AT 2009.07.20. 16:57:54

@Great Cornholio: Hát, ha a Juve-Inter különcsatát nézzük, akkor a helyzet a következő - mondjuk az utóbbi 10 évet alapul véve.

2008-2009es szezonban: 1. Inter 84 pont, 2. Juve 74 pont - 10 pontot vertetek ránk

2007-2008as szezonban: 1. Inter 85 pont, 2. Roma 82 pont, 3. Juve 72 pont - 13 pontot vertetek ránk

2006-2007es szezonban: Juve B-ligás

2005-2006os szezonban: 1. Juve 91 pont, 2. Inter 76 pont - 15 pontot vertünk rátok

2004-2005ös szezonban: 1. Juve 86 pont, 2. Milan 79 pont, 3. Inter 72 pont - 14 pontot vertünk rátok

2003-2004es szezonban: 1. Milan 82 pont, 2. Roma 71 pont, 3. Juve 69 pont, 4. Inter 59 pont - 10 pontot vertünk rátok

2002-2003as szezonban: 1. Juve 72 pont, 2. Inter 65 pont - 7 pontot vertünk rátok

2001-2002es szezonban: 1. Juve 71 pont, 2. Roma 70 pont, 3. Inter 69 pont - 2 pontot vertünk rátok

2000-2001es szezonban: 1. Roma 75 pont, 2. Juve 73 pont, 3. Lazio 69 pont, 4. Parma 56 pont, 5. Inter 51 pont - 22 pontot vertünk rátok

1999-2000es szezonban: 1. Lazio 72 pont, 2. Juve 71 pont, 3. Milan 61 pont, 4. Inter 58 pont - 13 pontot vertünk rátok

Ami mindebből kiderül:

1. Amíg a kis politikai összeesküvésetek révén sikeresen be nem feketítettek mindenki mást, s el nem értétek, hogy az örökös bajnokot kizárják, még csak MEGELŐZNI sem tudtatok minket. Muhahaha.

2. A privát kis versenyfutásunk kettősében az utóbbi 10 évben átlagban 7 ponttal vagytok mögöttünk. Muhahaha.

3. Az utóbbi két év trendje ugyanaz, mint a kizárás előtti éveké: a különbség fokozatosan javul a Juve javára. Jövőre már nincs pardon. :-)

touristique 2009.07.20. 17:38:46

Hleb vajon tényleg jön? Róla egyre kevésbé hallani, ellenben Eto'oval akár már holnap megegyezhet a csapat ha minden igaz.

Innen meg eltűnt egy epo-ittas hozzászólás. Balhé lesz! :)

touristique 2009.07.20. 17:40:37

Utsó bekezdés hülyeség, ugrat a net, vagy nemtom.

horas 2009.07.20. 21:01:51

HA Ibrahimovic elmegy akkor biztos jön Eto'o és vmennyi pénz kb 30 milla,és valszeg Hleb is.Nem hiszem,hogy a pénzből nem vesznek vkit(Cassano).Sanszos,hogy a csapat játék fog a legtöbbet fejlődni ez által.Akárhogy nézem nem valószínű h Ibra távozása után nagyon meggyengülne az Inter.Bár jól erősített eddig a Juve is...

giacinto 2009.07.20. 23:30:40

@horas: 30??? a legfrisseb infok szerint 48 lesz az a 30 milla+Etoo. Hleb külön szerkezet, őt külön is el lehet kölcsönözni.

Mr.AT 2009.07.21. 12:15:58

@Csöncsön: "Nem is biztos, hogy hülye hasonlat".

Adja az ég, hogy igazad legyen. :-) Az Atletico Torres távozása után most végre nagy nehezen elcsípte a bajnokság 4. helyét. :-)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.07.21. 17:39:54

@Mr.AT: Csak szarkasztikus voltam, de legközelebb ígérem odafigyelek, hogy vicces stílusban írjak, mert tudom, hogy nem érted a viccet.

az 1-3. pontodhoz, amíg tartott a nyilvánvaló csalásotok, addig örültetek, de miután kiderült a mutyizás, ami EGYEDÜL A TI hibátok, oda kerültetek, ahová a valós erőtök alapján valók vagytok..

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.07.21. 17:42:09

@giacinto: spec nem bánom, hogyha elmenne Ibra, csak ne ilyen pénzéhes köcsög lenne eto. Az kéne neki 0 fizetés, 300k euró gólonként félmillió euró gólpasszonként. Csak törje magát szépen a csapatért.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.07.21. 19:28:46

@Great Cornholio: nehogy félreértés essék. :

"...ígérem odafigyelek, NEhogy vicces..."

horas 2009.07.21. 20:13:14

valaki nem tud egy linket a chelsea Inter meccsről?előre is Thanks

raoul_duke 2009.07.22. 09:32:21

@raoul_duke:

Galliani: Is Vucinic a real option? No, it isn't. And if Luis Fabiano doesn't come, we don't have a plan B at the moment.

mickeyknox 2009.07.22. 09:39:03

@raoul_duke: ha milan szurkoló lennék, aggódnék kicsit :D

popp · http://koncertblog.com/ 2009.07.22. 11:21:16

@Mr.AT: Hát bizony már tavaly is odaért a Bl- helyre az Atleti. Ellenben Toress-szel ez egyszer sem sikerült.

horas 2009.07.23. 21:54:04

NA jön Eto'o Hleb meg valszeg egy ketten a 40 millából..

raoul_duke 2009.07.23. 22:44:19

@mickeyknox: igen, jó ezt hallani, hogy egy vezetőnek nincs b terve :) Biztos csak ködösít, nehogy megvegyék előlünk a titkos fegyvert!

calciomax 2009.07.23. 23:22:05

Mr AT teljesen beteg vagy. Lazitsál kicsit....

szétbaszta a izét az óriásrobot 2009.07.24. 08:38:33

@Great Cornholio: Gyermeteg kötözködés ez, ilyen alapon mondhatnád azt is, hogy rondák a torinói nők, és hogy milánó sokkal szebb város.

mindegy, csak a focit ne keverd bele, mert zavarba hozod magad.

raoul_duke 2009.07.24. 13:34:59

Szerintetek eszébe jutott már Gallianinak, hogy szerződtessük Panuccit ingyé'?
süti beállítások módosítása