Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 17. giornata

2008.12.20. 11:58 _benito

A Bajnokok Ligája-sorsolás ismeretében nem árthat, ha mindenki – aki esetleg eddig nem így tett – a bajnokság felé fordítja a figyelmét. Könnyen előfordulhat ugyanis, hogy a komplett olasz delegációt kinullázzák a nemzetközi mezőnyből, de ezzel bizonyára számolnak az említett csapatok is, úgyhogy nem kell noszogatni senkit. A Juventusra vár a legnehezebb feladat, Bergamóba nem nyerni járnak a csapatok, főleg nem azok, akiket rohadtul utálnak ott, a Milannak pedig egyenesen szezonja életben tartásáért fogadja az Udinesét. Az Inter Sienában mindenképpen esélyes, ahogy a Napolinak sem szabad, hogy gondot okozzon a Torino lebombázása (pedig lehet, hogy gondot fog). A Roma cataniai túrája, a Fiorentina genovai látogatása a friss UEFA-kupa-hős Sampdoriánál egyaránt tetszetős párosításai a Serie A 17. fordulójának, mely egyben 2008 utolsó játéknapja is.

Milan-Udinese 2-2
Érdekes kis szezonja van a Milannak, azt meg kell adni. Kezdődött azzal, hogy kiesőhelyen álltak, aztán egy huszáros rohammal befoglalták a táblázat élét, és összejött az UEFA-kupa-továbbjutás is, de az utóbbi hetekben bemutatott völgymenet után már 9 pontra vannak elsőszámú célpontjuktól. A hullámvasút fel-le viszi az udineieket is, ők is vezették már idén a Serie A-t, de az ősz végét nagyon elrontották, és múlt héten, mikor már úgy nézett ki, hogy végre újra mutatnak valamit, 3-0-ról kicsúszott a kezükből a győzelem.
Ennek a Milan szempontjából simának kellene lennie pedig. Ha a cél a bajnokság, azt pontosan az olyan csapatok ellen kellene bemutatni, mint az Udinese, amely elég erős ahhoz, hogy komolyan kelljen venni. A Milan azonban pont ott nagyon gyenge, ahol az Udinese nagyon erős, ez pedig eleve kétségessé teszi a misszió sikerét, Zambrotta ráadásul kipirult a Juve ellen, így a fiatal Antoninire vár a feladat, hogy megállítsa Di Natalét. Quagliarella nem egy világsztár, de utolérni nagyon nehéz, főleg a Kaladze-Maldini kettősnek, bár még talán ezzel jobban járnak, mintha Senderos ügyetlenkedik a védelem közepén. Kaká már visszatér, de Flamini még mindig nem, Ancelotti így biztosan beveti megint a Pumát, aki olyan régen ejtett már zsákmányt utoljára, hogy a dögevők is kiröhögik. Pirlónak kellene nagyon gyorsan összeszednie magát, mert egyelőre még a tavalyi (irtózatos) szezonjának szintjét sem hozza. Ronaldinhót pedig tudni kell, mire lehet használni, és mire nem.
A Milan a mérkőzés előtt egy nappal bemutatja David Beckhamet, amit, nem tagadjuk, szívszorongva várunk. Becksi nagyon jól teszi, hogy átteszi egy kicsit a székhelyét Milánóba, és minket nem érdekel, hogy az asszony mondta-e neki, hogy a világ divatfővárosába igazoljon.
Aki egyébként szoros befutót szeretne látni, az jobban teszi, ha drukkol a Milannak, mert ha a Juve is leszakad az Interről, akkor ugyanott leszünk, ahol tavaly ilyentájt voltunk, csak Mourinho alatt a Nerazzuri nem fog leadni 10 pont körüli előnyt. Mondhatjuk bátran, hogy drámai komolyságú időszak következik a Milannál, az Udinese pedig azért kell, hogy kilábaljon ebből a komolynak látszó hullámvölgyből, mert ha a Serie A-ban már nem is lesznek meghatározók, az egyéb célok között meglebegtetett UEFA-kupát még meg lehet nyerni.

Atalanta-Juventus 1-3
A vendégek döntetlenjéhez az kell, hogy Chiellini és Legrottaglie formában legyen, a győzelmhez pedig az, hogy De Ceglie ugyanúgy játsszon Garics Gyurikával szemben, mint a Milan ellen. Előbbiek persze ahhoz kellenek, hogy a Doni-Floccari kettős elől elszívják a levegőt, mert ha ez nem sikerül, akkor gond van.

Siena-Inter 1-1
Lehet anyázni, de meg tudjuk magyarázni: a Gazzetta szerint Mourinho még mindig hisz Angliából hozott szüleménye megvalósításában – vagy annyira nem tartja sokra a Sienát – hogy ismét bepróbálkozik ezzel a már felsült 4-3-3-mal. Vállaljuk, hogy hülyék vagyunk, és nem értünk hozzá. Mármint NST-ileg.

Torino-Napoli 1-1
Nem akkora meglepetés ám ez, ha megnézzük, mitől jó a Napoli és kik fognak hiányozni. A sebesség Lavezzivel, a gólok Hamsikkal, a hátsó stabilitás Cannavaróval fog hiányozni, úgyhogy még jól jár a Napoli, ha nem csapja meg őket az új edző által tüzelt Toro.

Catania-Roma 1-1
Tavaly, amikor nagyon kellett volna, nem jött össze, csak majdnem. Most annyira már nem kell, a Roma nagyon előre már nem fog odaérni, viszont a BL-ben és a kupában is továbbjutott, úgyhogy valamelyest meg van mentve a szezon. A Catania otthon egyébként sem nagyon szokott kikapni.

Sampdoria-Fiorentina 2-1
Ez csak a táblázaton elfoglalt helyezések alapján meglepetés, egyébként nincs olyan nagy különbség a két csapat között (és még kisebb lesz, ha a Doria megveszi Pazzinit). A Viola a Milan botlásának is köszönhetően ugyan ott van az élmezőny közvetlen közelében, de pont az ilyen meccseket nem szokta tudni megnyerni.

Lazio-Palermo 3-0
Ha a rómaiak ott folytatják, ahol az Udinese ellen abbahagyták, akkor igen kellemetlen túra vár a Palermóra, mely egyébként is inkább otthon gyűjtögeti azokat a pontokat, amiknek köszönhetően a középmezőny arctalan csapatai között hasít, és nem a kiesők között. A Lazio győzelmével kis levegőhöz jut, mert öten is három ponton belülről követik.

Lecce-Bologna 1-1
Mihajloviccsal még veretlen a Bologna (hat meccs óta!), a Lecce ellenben mindenkitől kikap, aki szembejön, és máris csak egy pontra van a kiesőzónától. A Bologna is csak kettőre, ráadásul mindkét csapat szereti a döntetleneket – ők ketten ikszeltek a legtöbbször -, így nekünk sem maradt más választásunk, mint 1-1-et tippelni.

Chievo-Genoa 1-1
Jól jön a pihenő mindkét csapatnak, legutóbbi öt meccséből csak egyet tudott megnyerni a szezon meglepetéscsapatának címét őrző Genoa is, a Chievóról meg jobb nem beszélni. A veronaiakon már csak egy korán megindított óriáshajrá segíthet, melyek közül az első bravúr a Genoa elleni pontszerzés lehetne. Igen, nekik ez bravúr.

Cagliari-Reggina 3-1
Egy Acquafresca-Jeda kettőssel feltétlenül jobbak a hazaiak, Szardínián meg végképp esélytelennek tűnik a Reggina. Az olasz U21-es válogatott csatára egyébként olyan jól teljesít, hogy anyaegyesülete a nyáron visszaviszi, aminek köszönhetően jövőre a Brescia ellen lehet, hogy két olasz is lesz az Interben.

Méghozzá azért ezt a példát hoztuk, mert a Brescia nyert, és jelenleg feljutást érő helyen áll, ami azért jó hír, mert két magyar játékost is alkalmaznak. Vass Ádám múlt szombathoz hasonlóan ezúttal is végigjátszotta a meccset, és már csak miatta is nagyon szeretnénk, ha feljutna a csapata. Ha ugyanis megőrizné a helyét a kezdőben, a Serie A-ban olyan védekező középpályást nevelhetnének nekünk, amilyen nagyon régen nem volt. 

263 komment

Címkék: olasz üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr34833306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.12.21. 16:31:13

de még a söröm is elfogyott, szóval a kuvva anyját Sztalinnak.

Mr.AT 2008.12.21. 16:31:55

Azzal együtt, hogy most nekünk rúgott gólt, és ráadásul sok volt csapata közé képes volt bevenni a gusztustalan, hányadék, olasz játékosokat hírből sem ismerő Intert :-), minden elismerés Vierinek, s nem csak a gólja miatt. Akár csak Alex, ő is már 70 éves, de még mindig megy, hajt, küzd, csúszik-mászik.

dzolutan 2008.12.21. 16:33:48

Mennyire nincs kedve játszani az egész csapatnak?!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.12.21. 16:35:41

góóóól Meneeez. 3-2, azért van tartásunk!

WallyB 2008.12.21. 16:36:15

Ez az Mr.AT! Bár jó sokáig tartott, mire kifröccsent... gratulálok.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.12.21. 16:38:04

Fülöp meg hülye, mert már 3-2!

WallyB 2008.12.21. 16:38:58

Fülöpnek még nem szóltak, ezek szerint? Egyébként már 3-2 a Roma... Fülöp szerint meg 3-0... Amauri...pfff... nem lesz 2-2...

IronRock 2008.12.21. 16:39:22

Góóóól! Amauri! Zsíííír! :-)

WallyB 2008.12.21. 16:39:39

Jah, én is ezt mondom... pedig csak egy laptop kéne elé, meg livescore.com. és kalap... Ricsiék meg tudják csinálni az NFL meccsek alatt? Vitz.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.12.21. 16:39:58

Hát Amauri nem volt lesen csak a mellette álló csávó aki zavarta a védőket meg a kapust is.

Szal méteres lesgólokkal nyert a Juventus. Megvan az új főcím. :)

_benito · www.nst.blog.hu 2008.12.21. 16:40:01

marchionni gyalázatosan szarul játszott, de adott két gólpasszt.

így tud csalni a statisztika.

WallyB 2008.12.21. 16:40:55

Mondjuk Vucinic 8 perce lőtte a gólt... lassú a postagalamb...

Mr.AT 2008.12.21. 16:41:08

WallyB, neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról? :-)

WallyB 2008.12.21. 16:41:50

GC! Az neeeeem számííííít... (mindenkinek).

WallyB 2008.12.21. 16:46:47

Nem gondolom, hogy kívülálló lennék. Véleményem van, de ez a fórum, azt hiszem, nem erről szól. Örülj inkább, hogy győz a csapatod.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.12.21. 16:49:59

De van jó is a mai fordulóban. Legalább nem lesz 400 komment az Inter lesgóljáról. :))

Count Adyn 2008.12.21. 16:52:48

GC szerintem az NST szerkesztőség áll e mögött, gyorsan ment a telefon hogy nem akarunk flémáradatatot, lesgól rendel itt is:D

IronRock 2008.12.21. 16:53:50

mintha tegnap éjjel azt írtam volna hogy a Juve-nak az Inter lesgólos győzelme után nincs más választása csak egy lesgóllal vagy jogtalan 11-essel nyerni. Valamennyire bejött...mégse borul fel a futballuniverzum egyensúlya. :-)
benito te meg ha ezt az eredményt előre lezsíroztad akkor hálás köszönet, ha meg csak megjósoltad, akor nem töltenéd ki a lottószelvényemet is? :-D

Itáliainagysándor 2008.12.21. 16:53:56

GC: Ez a tényeken nem változtat;)

Count Adyn 2008.12.21. 16:55:04

Valóban, elméletem alátámasztja hogy pont 3-1 lett, ahogy _benito megjósolta!

WallyB 2008.12.21. 16:56:22

Néhány meglepetés a fordulóból:
A Fiorentina egyetlen gólját NEM Gila szerezte.
A Genoa egyetlen gólját NEM Diego Milito szerezte.
A Torino megverte a Napolit.
A Catania végül csak megverte a Romát.

És ami nem meglepetés:
A Cagliari gólját megint Aquafresca szerezte (Inter nevelés - jön is vissza nyáron, ha igazak a hírek)
A Juvéről és az Interről már eleget írtunk, de még nyilván lesz egy-két magasröptű vélemény a két csapat győzelme után. Mr. AT és Kroos urak! Tiétek a pálya. Én máris kapcsolok az Arsenal-Liverpoolra. További szép napot.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.12.21. 16:56:34

de még végén Cassetti mellé fejelt óriási helyzetben, megérdemeltük volna a döntetlent. Nem baj, mert ott volt a pályán Core de Roma. jauárban meg jöhet a Milan bökömstül, kapnak majd a pofájukra!

Mr.AT 2008.12.21. 16:56:42

Bár nem vagyok egy Roma-fan, s nem is láttam magát a meccset, ezúttal sajnálom őket - szar érzés lehet úgy kikapni, hogy felhozzák 3:0ról 3:2re, s a gazzetta tudósításából azt veszem ki, végig nyomták a meccs végét.

BruceWayne 2008.12.21. 17:01:13

na akkor juve merda, így röviden

szasz AT :-)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.12.21. 17:11:40

Az ucsi negyedórában, azt sem tudta a Catania, hogy hol a zsuga. A baj az volt, hogy nagyon álmosan kezdtünk, azt hittük, hogy magától jönnek már a győzelmek, ez jó tanulság volt. De hogy végén rászolgáltunk volna legalább az egy pontra az is tuti!

IronRock 2008.12.21. 17:27:47

popp, arra felelj már: miért van az hogy tavaly Totti nélkül is ott voltatok az élbolyban és lenyomtátok a Milan-t is (amit diadalittas röhögéssel fogadtam :-D ), és most ha Totti nem játszhat, szenved a Roma a pályán? Mi az ami változott tavaly óta?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.12.21. 17:48:31

Iron, ezért tartom óriási teljesítménynek, a tavalyi kiélezett küzdelmet, be kell lássam erőn felül teljesített a csapat.

Meg ugye tavaly nagyon mentünk, iszonyat önbizalma volt a srácoknak, vitte őket a szív is. Most viszont szarul kezdtünk megbicsaklott a hit és kellett a Capitano egoja, hogy visszajöjjön az önbizalom.

de ma nem Totti hiányán múlott a vereség!

kukonyalori 2008.12.21. 17:56:51

Megpróbálok Popp helyett válaszolni. Ezt a mai meccset leszámítva. Totti ugye a szezon elején hiányzott akkor jöttek sorozatban a sittek.
Szal, akkor Tottin kívül hiányzot vagy Mexes, vagy Juan, vagy minkettő, ezért hátul nagyon gyengék voltunk. Tavaly a szezon utsó harmadában esett ki Tott.i Akkora már volt egy bezsírozott játék, összeszokott csapat. Meg, hát kelló távolságban voltak az üldözők is, nem volt nagy nyomás a játékosokon. Idén év eeljén jött egy pár új játékos nem csiszolódott össze a squadra. Meg, de ez lehet, hogy spekuláció, állítólag el voltunk csúszva az alapozással, így fizikailag is elég fos állapotban voltak a fiúk. Aztán a folyamatos zakók miatt az önbizalom is elment.
Úgy nagyjából ezek.

IronRock 2008.12.21. 18:00:56

Nem, szerintem se rajta múlott ez a vereség. De tavaly az látszott, hogy nem csak Totti jelenti a Roma-t hanem hogy nélküle is megy a csapatnak. Most meg Totti kellett a feltámadáshoz és nélküle (perpill) nincs csapategység. Ennyire egy játékosra épülne a Roma? Nem kellene...nem vagyok Roma szurker (bár a Milan és az Inter ellen még mindig nekik fogok szurkolni, hehe :-) ), de egy erős és bárkire akárhol veszélyes Roma nagyon kellene a Serie A-nak.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.12.21. 18:05:45

Azért ma pont hogy azt mutatták a srácok 0-3 után, hogy Totti nélkül is van tartásuk. Nagyon meg hajtottuk a Cataniát az utolsó félórában.

Itáliainagysándor 2008.12.21. 18:14:43

Hozni kellett volna a meccset szerintem, meg Guly-t megtartani.

_alerob 2008.12.21. 18:17:05

"Hát Amauri nem volt lesen csak a mellette álló csávó aki zavarta a védőket meg a kapust is.
Szal méteres lesgólokkal nyert a Juventus. Megvan az új főcím. :)"

Én mindig jókat mosolygok néhány inter fanon, hogy mindig mindenbe beletudnak kötni. Erről a les dologról két dolog jut az eszembe. Az eggyik az, hogy nézd vissza tegnap az inter meccset, a másik meg az, hogy ha láttad volna a mai Juve meccset, fújtak be olyat is, ami nem volt les, és nagy valószínűséggelgül lett volna. Egyébként nem vagyok elhalva a mai meccstől, de nem volt rossz. Arra vagyok kíváncsi melyik csatár fog távozni nyáron...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.12.21. 18:17:46

sanyi, hozni kellett volna valóban. De én a pozitívumokat nézem és tartásunk az volt!

IronRock 2008.12.21. 18:33:08

alerob, ilyen volt az Atalanta-nál is nem egy, sőt ha azokat a befújt leseket tovább engedik és gólok lettek volna, most nem biztos hogy a Juve örülhetne...persze a Juve oldalán is volt pár könnyűre befújt les, de mellé a Juve 3:1 miatt kb. senkinek nem fog sokáig szemet szúrni.

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.12.21. 18:50:53

www.youtube.com/watch?v=dtMBe9_Gzqw

Feltöltöttem az összefoglalót, amelyet nyilván az indavideón fogok újralátni pár órán belül.:-)

gabenito 2008.12.21. 18:51:06

felléptünk a dobogóra, és jó lenne a közelében is maradni! (csak hogy kivételesen ne csak a helyi big4ról essen szó)

_alerob 2008.12.21. 18:58:00

IronRock, ez a foci, ez bennevan (valószínűleg a videóbíróig). Tegnapi Inter meccsen SE A LESGÓL ZAVART* igazán (..csak ha már a Juvéba emiatt belekötöttek)
* "Amiért azt mondom, hogy ezúttal nem érdemeltünk győzelmet az az ellenfél remek játéka. A Siena kiválóan játszott, végig szervezetten futballozott, ezért a meccs után elnézést is kértem az ellenfél vezetőedzőjétől." / Murinho /

Persze ez a foci. Igazából ebbe sem lehetne belekötni. Engem az idegesít, hogy mindig mindenki felhozza a bundabotrányt és elkezdi osztani az észt. Gáz volt ez nemcsak a Juvéra nézve. Ez (sajnos) az egész olasz futballt minősítette. Mellesleg a "calciopoli" végett óriási érzelmek dúlnak és ez az egész nagyban megváltoztatta mindenki életét.

„Minden, amit a pályán elértem egyszer csak eltûnt. Olyan volt, mintha a semmibõl egy pofont kaptam volna. Úgy éreztem magam, mint egy bûnözõ, akit üldöznek. Mindenkiben, vagy ördögöt, vagy angyalt láttam.A klub székházában voltam és haza akartam menni. Lekapcsoltam a villanyt és nyolc, vagy kilenc nappal késõbb ébredtem fel. Mikor felébredtem egy pszichiáter mesélte el nekem a történteket. Három, vagy négy napig nem tudtam enni, mert megpróbáltam megérteni az eseményeket. Még mindig nem értem, hogy hogyan próbálkozhattam egy ilyen dologgal a székházban. Talán úgy gondoltam, hogy ez lesz a legésszerûbb megoldás."
/ Pesotto /

Szerintem ha valaki olyan könnyen kimondja, hogy buzi csaló Juvés, köcsög csaló interes, akkor csak egyszer gondoljon bele másnak majdnem az életébe került ez, vagy mást milyen rohadt szar helyzetbe került így. Bocsánat a komment terjedelme miatt.

calcio_di_rigore 2008.12.21. 19:08:40

Nah, ez könnyebben ment mint gondoltam. Az Atalantának Doni hőbörgésein kívül nem sok köze volt a meccshez. Ráadásul halál nyugodtan nyomta a csapat, még 2-1-nél is. Így kell ezt.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.12.21. 19:17:19

elképesztő vagy, calcio :)

(dino, ha baj, akkor mondd azt, és nem megy innen sehova)

lezsolt 2008.12.21. 19:40:45

WallyB (és aki az indexes cikket írta a mai meccsekről): Acquafresca NEM Inter-nevelés!!!!! A Torinoban nevelkedett, majd megvette az Inter 2005-ben, ám azonnal a Trevisohoz került közös tulajdonban, ahol 2 évet volt (1-et a Serie A-ban, majd 1-et a B-ben), azután 2007-ben visszavásárolta az Inter a "másik felét", majd a Suazo-biznisz keretében közös tulajdonban a Cagliarihoz került, majd az előző szezonbeli jó teljesítménye után visszavásárolták tőlük teljesen (5M euróba került a "náluk lévő fele"), de mint azt mindenki tudja, kölcsönben ebben a szezonban még ott maradt.
Egyébként nagyon örülök neki, hogy nyáron jön vissza az Interbe, szerintem jól fogja pótolni azokat, akik a Crespo/Adri/Cruz hármasból mennek.

kukonyalori 2008.12.21. 19:55:44

"Crespo/Adri/Cruz hármasból mennek."

Remélem ebből a háromból valamelyik a Romába, jön és újjá születik.

WallyB 2008.12.21. 20:01:53

Wow. Akkor én tévedtem.

lezsolt 2008.12.21. 20:09:01

kukonyalori: Cruzzal semmi gond nincs, egyszerűen már öreg, talán +1 idényt még bevállal. Crespo v. Adriano újjászületésére meg nem sok pénzt tennék.:)

WallyB 2008.12.21. 20:34:03

Jah, Ronaldo is... alig ment rá az új mez... újjászületett. Most Buddha.

Count Adyn 2008.12.21. 20:50:31

18.ik perc és 3-1, pörögnek a fiukák:D

IronRock 2008.12.21. 21:04:34

"Nah, ez könnyebben ment mint gondoltam. Az Atalantának Doni hőbörgésein kívül nem sok köze volt a meccshez. Ráadásul halál nyugodtan nyomta a csapat, még 2-1-nél is. Így kell ezt."
Lehet, nem ugyanazt a meccset néztük. De szerintem a Juve sokat köszönhet Manninger-nek és az Atalanta támadóinak, mert főleg az első félidőben nem voltak képesek középpályán megfogni Doni-ékat. És 2:1 után sokkal inkább valószínűbb volt hogy az Atalanta egyenlít minthogy 3:1 legyen a vége a Juve-nak. Most pontrúgásból voltunk a jobbak, ezen a meccsen ezt kellett. Mindenesetre örülnék ha Ranieri többet játszatná Giovinco-t mert kell ilyenkor valaki aki elöl megtartja a labdát....pláne hogy komplett csapatnyi sérült van.

BruceWayne 2008.12.21. 21:05:55

berakta Carlo ezt az Antonini srácot de mivel borult volna a csapat átlagéletkora ezért be kellett Favallit is :-)

amúgy jól küldi a Milan

Cruzzal amúgy semmi baj nincs

Count Adyn 2008.12.21. 21:13:47

Hát beszarok ennek a Milan-nak most minden bemegy

ericcartmen 2008.12.21. 21:15:58

Hát én nagyon remélem, hogy a Cruz/Adriano/Crespo hármasból egyik sem jön Romába. Nem kell az inter szemete

*Fata* 2008.12.21. 21:24:31

mutatunk egy kis focit Becksnek ;)

Klárensz 2008.12.21. 21:25:47

Zambrotta és Emerson tipikusan azok a hiányzók, akik nem hiányoznak. Zambrottánál Antonini sokkal hasznosabb, Emersonnál meg én is hasznosabb vagyok. Pirlo viszont hosszú idő után újra jól játszik.

WallyB 2008.12.21. 21:28:40

Püff neki... megint egy unalmas, bekkelős olasz meccs vasárnap estére. LOL!

Hispan07 2008.12.21. 21:32:03

gondolatok a szünetben:

- óriás közhely, de annyit lehet játszani, amennyit az ellenfé enged - az udinese hagyja, de a milan is jó ma, bár a védelem azért alkotott már. - remélem mindenki figyel, aki eddig ócskázta Pato-t. kurvajó gyerek, eddig is mondtam - láccik, mennyit számít Kaká. - Pirlo idén először nyújt értékelhetőt, de messze van még az igazi. - Dinnye egy lusta disznó, de azért néha durvákat villant (az a sarkazás... ismét: mert most lehet) - Antonini kifejezetten ügyes gyerek - Victoria úristen hogy néz ki... - mert Gattuso ezekkel a mankókkal/sállal-sapkával echte csövesnek :) - és végül: Handabanda jó kapus

Titi120 2008.12.21. 21:34:05

Azt bírom a Milanban semleges nézőként, hogy amikor olyan napjuk van kifejezetten élvezhető focit játszanak.
Jó lenne ha a Juve meg az Inter is tudna ilyet, meg a Roma is többet elővehetne a "tavalyiból".

BruceWayne 2008.12.21. 21:36:04

wally azért az előző 9 meccsen össz-vissz volt 18 gól :-)

cartman: legalább lenne 1-nél több csatárotok :-)

calcio_di_rigore 2008.12.21. 21:37:06

Iron, na neeee... Ha helyzete is lett volna az Atalantának akkor azt mondom ok... De így? Chiellini egyszer elcsúszott, akkor kellett Manninger. De majd Del Neri megdicsérheti őket, hogy szépen passzolgattatok fiúk.:) Mi meg olyanok voltunk mint egy kobra, odacsaptunk amikor kellett. Igazából ez egy hátradőlős meccs volt.:)

Az esti meccsen elég viccesek a védelmek, de van akinek ez tetszik.

*Fata* 2008.12.21. 21:37:50

a szezon legjobb félidejét láthattuk hölgyeim és uraim.....

*Fata* 2008.12.21. 21:38:34

a szezon legjobb félidejét láthattuk hölgyeim és uraim...

bög 2008.12.21. 21:39:34

Nerazzurri 2008.12.20. 23:35:46

"bög írja be hogy bundakirályok meg hogy 3-0"

gondoltam végigolvasom a hozzászólásokat, és erre bukkantam. gőzöm nem volt miről beszélsz, de mostmár értem, úgyhogy oszlassunk el egy félreértést: az BAG akire te gondolsz, nem BÖG.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.12.21. 21:41:51

"Mi meg olyanok voltunk mint egy kobra, odacsaptunk amikor kellett."

de ugye miközben ezt leírtad, te is láttad magad előtt a videót a szerencsétlen részeg homelessről, aki "megmerevedik, mint a kobra"?

BruceWayne 2008.12.21. 21:42:51

ti keveritek a kobrát a munkásököllel

Count Adyn 2008.12.21. 21:44:28

A milan időzítette a csúcsformát a szünet idejére:D
Szerencsétlen udinese meg ha igy foyltatja...

WallyB 2008.12.21. 21:46:14

Nera... mondom vasárnap este. :)
A többiben igazad van.
Az a videó hatalmas. Janikaaa, vagy hogy hívták.

BruceWayne 2008.12.21. 21:49:22

count adyn: szerintem ez csak egy PR-félidő victoria szakadtemóanorexia Beckhamnek hogy megkedvelje Milánót és maradjanak tovább

Mr.AT 2008.12.21. 21:51:24

Nem tudom mire számított az Udinese így, hogy gyakorlatilag zavartalanul passzolják fel már az egész meccsen az elől lévő három brazilra a labdát, őket meg hagyják befordulni meg háromszögezni... ezek mellé oda kell állni kőkeményen, s már a középpályát szét kell futni, ahogy mi csináltuk múlt héten.
Marino elhitte, hogy a Milan gödörben van, csak azért mert találkozott egy jobb csapattal múlt héten.

BruceWayne 2008.12.21. 21:52:07

egyébként David Beckamnél alkalmasabb embert nem is találhatnánk egy "a globalizáció és a metroszexualitás hatása a profi labdarúgásra" témájú könyv alanyának :-)

bag 2008.12.21. 21:59:54

nera,

itt az ideje, hgy ne keverj senkivel össze:)

Hány méteres az a les amit az internek még nem fújnak le??? erről beszélj okoska, nektek ez is belefér ugye?
(ami után még a "speciel one" is sűrű elnézést kért"...)
Bundakirályok!
3-0

:)
üdv
bag

WallyB 2008.12.21. 22:00:26

Csak nekem nem tűnt fel eddig, hogy az Udinese mez szponzora a Dacia?
Ez meg 11-es... is lehetett volna...
Azt az egy gólt nem éppen Antonioni kapu előtti szerencsétlenkedése után kapta a Milan?

DelPipa 2008.12.21. 22:00:37

Tudja valaki mi történt Quagliarellával az első félidőben? Fülét fogta, lecserélték, utána mutatták párszor h az arcát a kezébe temetve ül a kispadon. Tinnitus?
És a helyére becserélt Floro Flores? Rosszul esett, először felállt a hordágyról és próbálgatta magát, utána meg berakták a mentőautóba

A Milan tényleg nagyon jól játszik ma, öröm nézni, Juvésként is szurkolok nekik

WallyB 2008.12.21. 22:03:37

Mezszponzor... mindegy. Majdnem.

giacinto 2008.12.21. 22:04:15

"Tudja valaki mi történt Quagliarellával az első félidőben? "

Kérdezd meg Maldinit. Jól pofon vágták 1szer - 2szer.

WallyB 2008.12.21. 22:05:45

Jah, meg Antonini... asszem ideje elköszönnöm mára.

DelPipa 2008.12.21. 22:12:04

Darmian, Strasser?

??????????

Hispan07 2008.12.21. 22:12:04

tök egyértelmű: a legszebb focit olaszrszgban a milan tudja játszani. akkor van para, amikor valaki nem hagyja, és küzdeni kéne... hajtani-küzdeni jelenleg jobban tud a juve és az inter.

c_d_r:
"Az esti meccsen elég viccesek a védelmek, de van akinek ez tetszik."

jah, be kell valljam, nekem ez most jobban tetszik, mint egy hajtós.üzdős 0-0, remek védelmekkel.

és a végére egy hihetetlen bréking nyújz: Röfi-pofi betett két fiatalt!! hát mi lesz még itt??

Titi120 2008.12.21. 22:12:05

Picit már idegesít ez a "tartalékos Milan" puffogtatása a kommentátortól, amikor már 3 aranylabdás szaladgál a pályán ...
Egyébként is az ezer éve sérült Nesta-n kívül csak Zambrotta és Gattuso hiányzik a fix kezdőből, nem ?

Hispan07 2008.12.21. 22:14:54

mi az, hogy fix kezdő? mert fentieken kívül hiányzik még Ambrosini, Flamini, Borriello, Bonera és Emerson is, ki-ki döntse el, melyik mennyire, de az tuti: ha itt vmi keményebb ellenfél lenne, csak pislognánk, mert labdaszerző az ma nincsen.

Count Adyn 2008.12.21. 22:15:05

Dinnye meg lealibizza szépen az egész meccset^^

_alerob 2008.12.21. 22:15:39

"tök egyértelmű: a legszebb focit olaszrszgban a milan tudja játszani." nem olyan eggyértelmű ez. a mutheti rengadón a Juve se volt rossz, aztán egy jó formában lévő Roma se semmi. Még azt mondom az inter is tud valamit, ha nem ezt a 4-3-3 buziságot nyomják. Egyébként épp, az Udinese játssza az eggyik legszebbet. de mostanában szarok

Titi120 2008.12.21. 22:19:17

Alapesetben szerintem Ancelottinál a Seedorf, Pirlo, Gattuso hármas a kezdő.

giacinto 2008.12.21. 22:26:48

most ettől nehogy már elájuljunk. a milannak néha nagyon kijön a lépés, ugy 2 havont aegyszer, akkor viszonylag könnyedén elver 1-2 csapatot, tavaly is ugyanez volt, rúgtak 5-t a napolinak, lazionak, sampnak, mégis 5-ek lettek, mer tszinte bármikor képesek voltak pontot hullajtani, akárki ellen. idén ugyanez van.

Titi120 2008.12.21. 22:40:04

giancinto !
Én se azt állítottam, hogy jobbak mint az Inter, hanem azt, hogy ők legalább néha - néha nagyon élvezhető játékot tudnak produkálni, ellentétben legfőbb riválisaikkal.

Én, aki nem szurkol egyik olasz csapatnak se különösebben, nagyon bírom ezt díjazni.

BruceWayne 2008.12.21. 22:44:09

titi de 2 ilyen játék közt összeszenvednek másik 4 meccset... tényleg jó nézni mikor a milan ilyen látványos meccseket játszik de gondolom a Milan szurkolók is inkább elcseréltek volna a mai gólokból mondjuk 3-at arra hogy a juventus elleni gyalázat helyettt mondjuk ott is szerezzenek 1 pontot

Klárensz 2008.12.21. 22:55:15

Én pl simán elcserélnék három gólt a Juve elleni 1 pontra, na de nehogymár egy 5-1re megnyert meccs után kelljen magyarázkodni.

Mellesleg idén volt idén olyan időszaka a Milannak amikor minden szembejövőt levert, de sajnos az utóbbi hetek eredményei alapján úgy tűnik visszaestek a tavalyi formájukba.

Titi120 2008.12.21. 23:01:15

Az biztos, hogy a Milan drukkerek inkább becserélnék ezt mai gálázást három 1-0 -ra, de ki nem szarja le őket ? :)))

IronRock 2008.12.21. 23:08:12

Fogalmazhatunk úgy is, a Milan a múlt heti Juve elleni vereség utáni összes frusztrációját és dühét beleadva lepofozta az Udinese-t. :-)

IronRock 2008.12.21. 23:10:16

Egyébként el kell ismerni, szar olyankor a Milan elé kerülni mikor fel vannak húzva és kijön nekik a lépés, mert méretes zakóra számíthat az ellenfél....erről a Lazio és most az Udinese tudna mesélni...

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.12.22. 00:01:33

Benito, nem gond, mehet nyugodtan. Csak szeretek panaszkodni.

ericcartmen 2008.12.22. 01:06:10

Nera: inkább játszon Okaka Chuka
Magas fizetésű kiégett, öreg és/vagy alkoholista játékosok nem kellenek. Valami másik csapattal keverheted a Romát:)

kroos 2008.12.22. 11:40:10

AZ UDineseböl veszettül hiányzott Coda,igy már Domizzi nem is tünik olyan erösnek.
Ez a Sala pedig az aki 10 éve bajnok lett a Milannal?
Emlékszem sérülések miatt elég sokat játszott,a 3-védös felállásban-sala-costacurta/ayala-Maldini.

Gnyoka 2008.12.22. 12:33:51

ericcartmennek annyiradeannyira igaza van. és nem igazmá, hogy Loria helyett sem akadt valami rendes hátvéd!

sh4d0w 2008.12.22. 12:41:55

kroos: igen, Luigi Sala. Még tán együtt játszott Chamot-tal is ott a védelem közepén, az Ayala-korszak előtt.

kroos 2008.12.22. 12:46:08

aztán elküldték ayal-át azzal az indokkal hogy nem fekszik neki a 3 védös játék.ehhez 2 lol tartozik.
1,az argentin válogatottban mégis meg tudta oldani
2, Roque Junior-al pótolták.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.12.22. 13:50:41

del pipa

Quagliarella az előző meccseken orrvédővel játszott, orrtörés miatt, és most kapott még egyet, ettől a seb perforálódott - így írták. Ez nem tudom azt jelenti-e, hogy ismét eltörött.

sh4d0w 2008.12.22. 15:44:36

kroos: én sajnáltam, mikor Ayala elment, anno CM-ben mindig visszaigazoltam :) Roque Junior meg a vicckategóriába tartozott, mint középső védő. Asszem tán 1x láttam a pályán, egy Juve-elleni - talán - BL-mérkőzésen.

kroos 2008.12.22. 17:13:18

az volt a döntö.

LevyASR 2008.12.22. 20:40:16

"Crespo/Adri/Cruz hármasból mennek."

Remélem ebből a háromból valamelyik a Romába, jön és újjá születik.

Remélem a Jézuska nem teljesíti ezt a kívánságod:)
Roma=/=szeméttelep
süti beállítások módosítása