Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Premier League 18. (csonka) forduló

2008.12.20. 01:15 pote

A pénteki kupasorsolás lázában ég még mindenki. A versenyben lévő csapatok zöme rendesen beletenyerelt, így már most kezdhetnek tartalékolni a februári párharcokra, ha még márciusban, áprilisban, és - netalántán - májusban is több fronton versenyben szeretnének lenni. Mindent mérlegelve, egyedül a City-nek volt szerencséje, a BL csapatok közül meg a Poolnak lenne a legkönnyebb dolga, ha már a két ünnep között lezavarnák a nyolcaddöntőket. Azonban ne rohanjunk még ennyire előre, a Jézuska érkezése előtt még nekifutunk egy csonka fordulónak, amely remek párosításokat tartalmaz. Tovább után, többek között, az Arsenal-Poolról, egy igazi kiesési rangadóról és az Everton-Chelsea-ről is olvashatsz.
Karácsony előtti, szombati munkanapon csak annyi örömünk lehet, hogy nem lesz háromnegyed kettes meccs a PL-ben. Meg is őrültünk volna, ha odapakolják az Arsenal-Liverpool-t.
 
Blackburn - Stoke 1-0
Big Sam a brit Tornyi Barnabás érkezett. A stadiont a héten ki is kellett bővíteni, hogy a feje is beférjen az Ewood Parkba. A Newcastle-nél csúnyán lebőgő menedzser hasonló sikersztoriban bízik, mint amit Boltonban véghezvitt. Ehhez itt is van az indulófeladat. A keret teljes, az ellenfél verhető. Gyengébb idegzetűeknek nem ajánljuk sztrímelésre.
 
Bolton - Portsmouth 0-0
Ezt pedig csak perverzeknek. Ha múlt héten eltaláltuk a Stoke-Fulham-et, akkor ezt is illene. A vendégek kulcsjátékosai pihentek a tétnélküli UEFA meccsen, így a fáradságra semmiképpen sem foghatják a csapnivaló teljesítményt.
 
Fulham - Middlesbrough 1-2
A londoniak ritkán kapnak ki otthon. A vendégek meg idegenben képesek a bravúrra (ld. Villa). Most az utóbbira látunk nagyobb sanszot. A Borónak sokkal jobb csatáraik vannak, mint a hazaiaknak, és ez dönteni is fog. A tippelt három gól kicsit túlzónak tűnik, legalábbis az eddigi fulhami gólparádék függvényében.

Hull - Sunderland 2-1
Ritkán nyer ügyeletes kedvencünk, ha rájuk fogadunk, de hátha most megszakad ez a sorozat is. Két olyan gólt várunk Geovannitól, amelyik egyikéről sem tehet majd Fülöp (tizenegyes, húszméteres bomba). Hazai győzelem esetén kijelenthető lesz, hogy a Hull bennmarad idén, és készülhetnek a mindig baromi nehéz második idényükre. A vendéggyőzelem pedig a Sunderland megbízott menedzserének pozícióját erősítené. Lehet, hogy iksz lesz?
 
És akkor jöjjenek a kupacsapatok:
West Ham - Aston Villa 1-2
A Villa hétközben lealibiziett egy kupameccset, aki tudott pihenhetett. Fortuna azonban nem fogadta őket kegyeibe, mert a CSZKA ellen kell továbbjutniuk az UEFA kupában. Az a két meccs sokkal nehezebbnek ígérkezik, mint a szombati. Zoláék sem a formájukat, sem csatárt nem találnak. Hiába a Chelsea elleni pontszerzés és Bellamy tartós jó játéka, a birminghamiek ellen nem ők lesznek az esélyesek, mert a velszi mellé nehezen tud bárkit is betenni az olasz menedzser. Tristan nem bír még egy egész meccset, Ashton még mindig sérült, Di Michele meg enyhén szólva sem meggyőző. Azt nem mondjuk, hogy fix kettő, de nem hinnénk, hogy a Villa kapásból ki akar pottyanni a negyedik pozícióból, és kellő önbizalommal egy West Ham nem okozhat gondot nekik.

West Brom - Man City 1-3
A City-nek óriási mákja volt a pénteki sorsoláson. Bár, amilyen pocsék formában vannak, még a dán csapat is okozhat nekik kellemetlen perceket. Csakúgy, mint az Albion, hiszen tizenhét forduló után mindössze hat pont a különbség a két csapat között. Ez különösen annak fényében szégyen Hartéknak, hogy a birminghamiek az utolsók. Ha ezt a meccset nem nyerik, akkor biztosan repül a menedzser, de érzésünk szerint, nem dob ki pénzt az ablakon Mark Hughes akkor sem, ha luxus nyaralást foglal le februárra. Van egy-két tippünk a lehetséges utódra és érkező játékosokra, de nem akarjuk már most manipulálni a januári piacot. és felverni Csank János árát

Newcastle - Tottenham 0-1
Ez is kiesési rangadó. Pedig az elmúlt öt évben, mindig úgy vágtunk neki az aktuális idénynek, hogy ez akár még a dobogóról is dönthet. Aztán valamit valahogy mindig elbaszarintottak mindkét klubnál. Nem is kicsit. Mi egy leheletnyit jobb csapatnak tartjuk most a Spurst, és a hazaiaknál Martins játéka eléggé kérdéses, ezért megkockáztatjuk a vendégsikert.
'arry-ék a tegnapi sorsoláson ukrán ellenfelet kaptak, biztos nem most gyúltak örömtüzek a White Heart Lane-en.

Arsenal - Liverpool 2-2
Az a két csapat találkozik vasárnap délután, amelyek még nem vesztettek idén rangadót, azonban a kisebb csapatok ellen úgy osztogatják a pontokat, mint Tibi bácsi a pöttyös labdákat.
Bajnoki találkozójuk a BL-sorsolás árnyékába került. Mindketten paradés párharcok elé néznek. Benitez sajnálhatja, hogy februárig várni kell a Real elleni ütközetre. A királyi gárda addig erősödhet is, Ramos köztudottan kupaspecialista, és ennél pocsékabb formában már nem fognak játszani a blancók. Az Ágyúsok is olyan ellenfelet kaptak, akiket két hónappal ezelőtt bucira vertek volna, de tíz hétre előre itt is badarság lenne jósolgatni.
Áprilisban Arsenal-őrült sógorommal (rokont nem választ az ember) élőben néztük végig a Roma-MU negyeddöntőt az Olimpicóban. Tegnap kapásból jött az sms, hogy "az olimpicóba egyébként én mindig a sorozat későbbi győztesét szoktam látni". Idén az tuti, hogy a római stadion közönsége látja a későbbi győztest. Abban csak reménykedni tudunk, hogy az a közönség hazai is lesz.
A bajnoki meccsre visszakanyarodva. A hazaiaknál Nasri újra harcra kész, de Walcott még mindig nem bevethető. A vendégeknél csak a szokásos probléma, hogy Torres sérült. Tippünknél nem kockáztatunk nagyot, a döntetlen majdhogynem papírforma eredménynek tekinthető. Wengerék játéka nagyban függ a középpályások teljesítményétől. Nagyrészt az ő hullámzó játékuk miatt ilyen rapszodikus a csapat. Ha Fabregas és Nasri jó napot fog ki, akkor akár öt pontra is megközelíthetik a listavezetőt, ha nem, akkor leírjuk ötödször is, hogy elúszott az idényük.
A Pool csak abban az esetben hozhatja el a három pontot, ha elől kevés hibával játszanak, és Keane mellett más is képes lesz betalálni.

Everton - Chelsea 1-2
Tavaly jó meccset ígért, és csapnivalóra sikerült (ráadásul ott fagyoskodtam én is a Goodisonban). Most rossz meccset jósol a barométer, hátha mégis.
A hazaiaknál már Anichebe is összeszedett egy kisebb sérülést, így az is lehet, hogy Neville lesz a befejező csatár. Scolarinak ekkora problémái nincsenek a kerettel. Sőt, Carvalho a következő meccsen már vissza is térhet a pályára.
A Kékeknél most inkább mindenki a Juve elleni párharccal foglalkozik. Minket még hidegen hagy, még most sem tudnánk egy gólnál többet jósolni arra a 180 percre.

pluszmérkőzés:
Man Utd - LDU Quito 2-0
Miattuk lesz csonka a forduló. Küldjük is nekik szeretettel a forduló névadóját.
 
Heti vendégtippelőnk egy igazi vörös ördög lesz. Strigo a radikálisabb MU drukkerek közé számít, mégis egy volt City játékos nevének beküldésével (Corluka) kapta meg az esélyt a közös jósolgatásra. Döntetlen esetén - ahogy már poppnál is - a pluszmérkőzés fog dönteni.
Strigo tippjei, rövid kommentjeivel:

Blackburn - Stoke 2-0 (Big Sam megmutatja)
Bolton - Portsmouth 3-2
(pedig országos 0-0)
Fulham - Middlesbrough 0-0
(bealvós meccs)
Hull - Sunderland 1-0
(Windass csereként beállva)
West Ham - Aston Villa 2-2
(ezt sztrímelem majd)
WBA - Man City 1-3
(valamelyik edzőt még idén kirúgják)
Newcastle - Tottenham 1-1
(kiesési rangadó :))
Arsenal - Liverpool 2-1
(bronzmérkőzés?)
Everton - Chelsea 1-3
(ne így legyen)
pluszmérkőzés: Man Utd - LDU Quito 4-1
(world champions)

Ha idén nem is, de karácsony előtt biztosan utoljára találkoztatok velem, mert az ünnepek nagyrészét ott töltöm, ahova a kiskacsa is készül (ez most nem kvízkérdés). Vagyis ezúton szeretnék Békés Karácsonyt kívánni minden kedves PL rajongónak, meg azoknak is, akik utálják, de mégis néha idetévedtek. Jó szurkolást a fa alatt is.
Ha minden jól megy, és donnelly nem kap bejglimérgezést, akkor szilveszterkor már masszív előnyünk lesz a tippversenyben.

219 komment

Címkék: üveggömb premier league pl tippverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr72832622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crouchy 2008.12.21. 18:32:14

hát a festők többször állítanak ki mint a lámpák.

poolfanati 2008.12.21. 18:34:47

én a színekre gondoltam te butus:))

poolfanati 2008.12.21. 18:38:37

lucas-el zhar cserét most!

fehér ló fia 2008.12.21. 18:41:57

Tényleg le kellett volna vinni, kapott egy sárgát ... Keane megy le.

macca17 2008.12.21. 18:42:01

elárulná nekem vki, h miért nem futunk?!

rizla 2008.12.21. 18:42:39

borzalmas látvány ez a meccs. a liverpool 10 ember ellen nem tud (nem akar?) fél óra alatt egyetlen helyzetet sem kialakítani

poolfanati 2008.12.21. 18:43:38

nemtom, talán szolidarításból...

crouchy 2008.12.21. 18:45:35

poolfanati: azt intézzék úgy hogy küldenek meccs után csokit.

macca17 2008.12.21. 18:47:12

adebayort vissza a pályára!!

fehér ló fia 2008.12.21. 18:47:45

Aggernek is milyen rúgása van csak!

macca17 2008.12.21. 18:50:18

náklár, persze, az utsó 3 percben kell nyerni :(

fehér ló fia 2008.12.21. 18:51:33

Még 3 perc ... hagyunk elveszni 2 pontot? Hüje Benitez!

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.12.21. 18:55:29

nevetséges bírói vezetés mellett 1-1.

poolfanati 2008.12.21. 18:55:57

nem értem mért rafát szidjátok, hiszen ott se volt!

fehér ló fia 2008.12.21. 18:56:40

Mekkora cserék csak: Babel, N'Gog, El Zhar
Szurkoljunk holnap az Evertonnak!

crouchy 2008.12.21. 18:56:45

gondolom a kapusedző nem a nejével telefonálgatott.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.12.21. 18:56:47

Csak annyit tudok mondani hogy szánalmas Liverpool.

poolfanati 2008.12.21. 18:57:19

hát a mu nem is játszott PL meccset de mégis ők jönnek jól ki belőle...

macca17 2008.12.21. 18:57:54

a bírót hagyjuk, ade sárgája jogos volt. letalpalta arbeloát, és még le is kevert neki egyet visszakézből, de ezzel ti jártatók jól: utána kezdtetek a 2. félidőben focizni

crouchy 2008.12.21. 18:57:55

peter135 akkor gratulálok.

poolfanati 2008.12.21. 18:58:24

hát de telefonon nem sok mindent tudott csinálni, csak annyit hogy mondta mikor legyen csere.
remélem riera nem sértült meg.

macca17 2008.12.21. 18:59:20

peter135. az, de az arsenal is dettó

poolfanati 2008.12.21. 18:59:33

mért kéne gratuálni?
idegenben az arsenal ellen egy döntetlen jó, csak hát lehetett volna jobb is...

zotya72-ből 2008.12.21. 18:59:42

mascerano hiányzott nagyon

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.12.21. 19:00:57

az első félidőben is volt egy szándékos könyökös... (a végén a szögletnél), ha az nem sárga, akkor Ade egyik szabálytalansága sem az.

fehér ló fia 2008.12.21. 19:01:22

"Csak annyit tudok mondani hogy szánalmas Liverpool."
Nem tudom, de ez a Benitez szerintem valamit nem jól csinál, ha ilyen játékosokból áll a kispad. A Babel megint semmit nem ért, de a másik kettő sem. Insua nagyon jó volt! Lehet, hogy ez az edző csak a hátvédekhez és a középpályásokhoz ért? Mert azok nagyon jók.

poolfanati 2008.12.21. 19:03:10

de hát végülis ade sárgája csak jót tett az arsenalnak, ez után olyat csináltak amit addig a második félidőbe nem: futottak.
mi meg elfelejtettünk futni. el zhar beállása mint mindig jót tett a támadójátékunknak. babel meg nem volt supersub:(

fehér ló fia 2008.12.21. 19:09:40

Közben elkezdődött a Villarreal - Barcelona ... nézzem? Egész más a játék ebben a ligában.

Strigo 2008.12.21. 19:10:21

Vajon bajnokesélyes egy olyan csapat, amelyik emberelőnyben fél órán keresztül két védekező középpályással áll fel, és hátul passzolgat? Aztán az utolsó tíz percre Ngoggal és El Zharral erősít?

macca17 2008.12.21. 19:12:02

imici, az elsőt nem láttam, de a második alapján webb jól vezette a meccset
erről beszélek régóta: ha nincs gerrard vagy szarul játszik, senki nem tud ritmust, fazont adni a játéknak :(

crouchy 2008.12.21. 19:13:40

Strigo: hogy ne lenne bajnokeséles egy olyan csapat amely 17 forduló után vezeti a bajnokságot, és mindig az év második felében megy jobban neki?

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.12.21. 19:14:46

2 bírói esetet hasonlítottam össze. következetlen volt ebben az esetben a spori, ami befolyásolta a meccset, igen jelentősen.

de ez csak az én véleményem. grat a poolnak a fél éves teljesítményéhez!

macca17 2008.12.21. 19:28:54

lehet imici, nem tudok hozzászólni, nem láttam. köszi azért (mintha bármi közöm lenne hozzá:)

füligjimmy77 2008.12.21. 19:31:31

Én nem vagyok abban biztos, hogy az Arsenal megnyerte volna a meccset egyenlő létszámban. Kis túlzással többen voltak Adebayor nélkül. A kiállítás után felpörögtek, ilyet tüzet egész szezonban nem láttam, a közönség is űzte őket, több lehetőségük volt a kiállítás után, mint előtte. De azért Wenger nyáron egy balszélsőt nézhetne, mert egy kontránál megcsodálhattuk Diaby és Song összjátékát, és az valami nem evilági volt. És csak 18 fordulónak kellett elteltnie, hogy Nasri végre a jobbszélre kerüljön, onnan húzódott középre a támadásoknál, már amíg volt ereje.

kroos 2008.12.21. 19:32:04

egyik sárga sem volt jogos..szerintem.
az volt még érdekes nekem hogy kb a 80.perctöl nasri+vanpersie helyet cserélt...
diaby tényleg nagyon jó volt......huuu lucast ahol megbörözte..

mann 2008.12.21. 19:33:24

Eddig Webbet tartottam a legjobb angol bírónak, de ez a mai teljesítménye gyenge volt. Következetlenül vezette a meccset.
Az x viszont jó a MU-nak, a Poollal szemben már csak egy pont a hátrány a vesztett pontokat nézve. Persze az elhalasztott meccseket még hozni kell.

macca17 2008.12.21. 19:35:49

én is ezt mondom: jobb volt az arsenal 10 emberrel.
kroos: ade beletalpalt arbeloaba, ez tankönyvi sárga (a visszakézből pfon már véleményes: lehet a lendülettől is)

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2008.12.21. 19:46:33

köszi, pöte, ha berágtál, ha nem
csak ellened fogadtam, s működött
fulham
newcastle
yeeee...
ki ne cseréld a varázsgömböt!

ui avagy ps, ha úgy jobban fekszik: szerintem mán az is nagy dolog, hogy egy 15-16 éves kissrác, mint Te, egy ilyen blogot működtett..., rengeteg kommént olvashtólag ittén....................

crouchy 2008.12.21. 19:58:43

ufó: neked nincs vmi problémád?

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2008.12.21. 20:16:44

nincs
szóval nem fogom azt mondany nekéd:
h kapdd be
sőt
pötével sem lenn i problem
ő csinálni nágyon jóú
e dolgok
figyelny e galaxy.......................................

Dani Kalifornia 2008.12.21. 20:26:07

Pötének szerintem van komolyabb dolga is, mint a Te baromságaidra reagálni...

poolfanati 2008.12.21. 20:31:52

"egy 15-16 éves kissrác, mint Te, egy ilyen blogot működtett..., " (ufo)
hát azért hívják blognak bmeg mert akárki csinálhat...
még egy 8 éves is csinálhatná.

neeson 2008.12.21. 20:35:19

Felháborító, amit a pool művel. Nemcsak most, évek óta, nézhetetlenek. Imádkoztam, hogy ne jöjjön össze egy Juventus-Liverpool a BL-ben, az még akkor is fájdalmat okozna, ha nem nézném............

Van Persie persze megint gólt lőtt, őrült jó a srác. Szerintem ő a legnagyobb értéke az Arsenalnak, ebben az évben biztosan.

Az meg, hogy ebből a fordulóból az a MU jön ki győztesen, aki nem is játszik, az nem meglepő, hetek óta az jön ki jól aki nem játszik, vagy utolsónak játssza le a meccsét, persze aztán mégsem jön ki jól, mert ő is pontokat hullajt. Én azért bízom benne, hogy a két elmaradt meccset megnyerjük - ez lenne a normális - és akkor eltűnik ezzel a Pool és Chelsea előnye, miközben minden nehéz idegenbeli meccsen túl vagyunk az egész szezonban. Gyenge idén a PL.

Dani Kalifornia 2008.12.21. 20:41:38

Azt elfelejtetted, hogy az Arse még annyit se csinált, mint a Pool...

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2008.12.21. 20:50:38

'teher alstt nőni a pálma...'

alstt ismerni?

ha ti hini rossz, az lenni ti.
én hitémből jó..., s
ismételni: "pötével sem lenn i problem
ő csinálni nágyon jóú"

lsd a'nal-l'pool...................... tuti fix x

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2008.12.21. 20:57:55

sőt, figyélni box-day

so, c'mon pöte...
c'mon.................................

crouchy 2008.12.21. 21:09:14

ufó te részeg vagy vagy fogyatékos?

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2008.12.21. 21:28:17

IDEGENvezető vagyok, baszki, dortmundban
szünet!!!crouchy
és ez egy igenigen keménykeményvilág

amúgy -egyenlőre-------minden áll, a fentebb leírtakból..................

crouchy 2008.12.21. 21:34:57

ufó te minden bizonnyal értelmes meber vagy, akkor meg nem értem miért kell ilyen furcsán fogalmaznod.

BruceWayne 2008.12.21. 21:45:04

ez a pool mez piros gatyóval meg zoknival szerintem egész menő (lenne, ha más csapat hordaná)

Dani Kalifornia 2008.12.21. 21:50:24

Én a héten láttam egy Quaresma-mezest -akkor is kiröhögném, ha interes lennék...:)

bag 2008.12.21. 21:51:26

szép volt fiúk,
az 1-1 jó eredmény az arsene-nal otthonában.

egy Pool rajongó címborámnál néztük a meccset családi körben, az egyenlítő gólunknál egyszerre ugrottunk és kiabáltunk önfeledten mintha csak a stadionban lettünk volna mind a 7-en, fantasztikus volt. (márha megengedtek ennyi személyes vonatkozást)

R Kínnek sok dolog meg van bocsájtva...
Ekkora gólt ritkán lehet látni.
szerintem korrekt jó meccs volt.
az eredmény igazságos.
hajrá Pool!

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2008.12.21. 22:16:02

az eredmény igazságos.
hajrá Pool!

(iddddézni, de yyyeee)

de csaky, csaky zseton miatt
kérem a tisztelt publikumot, högy
öszinten,n vagy őszínten, akarok élni...
idddézet
és csak annyit elérni, ...........................................
hogy, tények, s ha kell, ám legyen,
DE legább valamit elérni-------
miközben dortmund lenny felhőtlen, Pöte ránc homlok.............,
kívánní, hallé, yoooóóó,
vagy mit kő kívánn-e..

BruceWayne 2008.12.21. 22:38:14

valaki szóljon már K ügynöknek és J ügynöknek.....

holnap a Chelseanek nyerni kéne már most tényleg...
egyébként hány forduló lesz most egy hét alatt, 3? XDD

Dani Kalifornia 2008.12.21. 22:38:33

Jesszus, ez tényleg vmi ufonauta...

Dani Kalifornia 2008.12.21. 22:39:33

Valaki szóljon Scullynak és Muldernek...

kroos 2008.12.22. 07:58:20

wenger taktikája hogy dmc-ket meg nasrikat játszat a szélen szerintem nem jön be a kisebb csapatok ellen,csak a pool meg a mu ellen.

kavics30 2008.12.22. 10:08:27

Imici még jó, hogy a döntetlenre is katáláltunk vmit... Ígérem, hogy szolidaritásból én sem eszem tésztával:)
Az első félidő végén a pool akár el is dönthette volna a meccset. szerintem almunia a gólról nem tehetett, de utána a hollandus löketét bravúrral mentette.
a kiállítás befújható volt szerintem. nyújtott lábbal lépett oda, kitartotta a könyökét és elrúgta sípszó után. de volt egy szögletnél kakaskodás, és gerard is elrúgta a labdát sípszó után. szóval összességében a bíró nem volt következetes.
szerencse, hogy az arsenal összekapta magát, mert amit vanpörszi(qva nagy gólt rúgott, de ritka ellenszenvesen játszott) sagna és clichy a kiállítás után művelt...nem volt szép. még akkor sem, ha értem a dühüket.
összefoglalva az arsenal a bírók ellenére sem érdemelt győzelmet, mert nem volt veszélyes a kapura, a pool meg elmehet a sunyiba, mert ugyan összerakottabbnak tűnt, de ha nincs a mákos gól, akkor ki tudja mikkor találnak be, és mintha egyáltalán nem is akartak volna győzni.

poolfanati 2008.12.22. 10:20:59

ade kiállítása után rögtön mint a 3 cserét ki kellett volna használni így: arbeloa-el zhar, lucas-benajun és insua-babel.
kuyt előre ment volna robbie mellé.
és így akkor 2-6-2-ben rohamoztunk volna! és akkor a maradék félórát úgy végig kellett volna nyomni hogy át se tudták volna lépni a félpályát. igaz a 45.-től a 60.-ig ezt csináltuk...

donnelly · http://nst.blog.hu 2008.12.22. 12:01:52

A ma estéhez annyit, hogy a Kommentelők már csak 3-1-es Chelsea sikerrel egyenlíthetnek:)

poolfanati 2008.12.22. 12:09:16

ki a faszt érdekel a tippverseny?
elöl kell maradnunk, ezért hajrá everton.

Titi120 2008.12.22. 15:10:27

Látom már Fekete Pákó is beregisztrált ide. :o)

Strigo 2008.12.22. 15:43:34

"A ma estéhez annyit, hogy a Kommentelők már csak 3-1-es Chelsea sikerrel egyenlíthetnek:)"

Na de ezek után Duff legalább egy bekezdést megérdemel, mert ő hozta a tippversenyt nektek. 90. perc, rohadjon meg :)

Asidotus 2008.12.22. 22:18:49

Hát, Terry inkább sárga, mint piros. Hülye Bíró!!!

Woland 2008.12.22. 22:33:28

hajdú bé égeti magát a mai meccsen. vagy csak elszoktam tőle : )

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2008.12.22. 23:04:05

kevés volt az az 1,67-es odds...
nagyon kevés...
még jó, hogy nem tettem, baszky...

itt most mán csak x-ek lesznek orrba-szájba?...

amivel eddig a digókat vádolták...

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.12.22. 23:05:19

Kicsit megkésve a tegnapi meccsről: a Liverpool játéka a kiállítás után szégyenletes és megrázó volt. Még a végén be kell ismernem, hogy tényleg Rafa a futball Antikrisztusa. Sugárzott a rémület a csapatról 10 ember ellen, érződött, hogy azt gondolják: "Nekünk ezt a meccset ugye nem szabad akarnunk megnyerni, de jaj, most mit csináljunk?"

Valaki kurvára elmagyarázhatná végre Beníteznek, hogy 0+3>1+1; sőt, legroszabb esetben is 0+0+3=1+1+1

Végére valami vidámabb Wolandnak a mai meccsről:
"Haven't seen the tackle but it was definitely red."
Liverpool fan via text

Dani Kalifornia 2008.12.22. 23:13:03

Benítez lehet, hogy ágytálon ülve nézte végig a meccset, ezt a vereséget(áthúzva) döntetlent nem az ő nyakába varrnám:)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.12.22. 23:17:40

ja, még annyit, hogy nem Arbeloa adta a gólpasszt, hanem Agger, akitől az ilyet el is várjuk.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2008.12.22. 23:19:15

bocsy a kibicnek, de...
a tegnapi a'nál-pool meccs egy gála-meccs
volt...
rákos gyermekek megsegítése...

szóval, ez az, amit sportdiplomáciának hívnak...
s ebben egyenlőre arzén a jobb...

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.12.22. 23:19:17

Sammy Lee lenyilatkozta, hogy folyamatos kapcsolatban voltak Benítezzel, és gyakorlatilag az történt, amit ő (Rafa) mondott.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.12.22. 23:21:07

ez utóbbit természetesen reggie-nek válaszoltam, nem újdonsült Pepin bácsinknak. :)

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2008.12.22. 23:41:05

bedobásnál nincs les, ezt használta ki

nem nyalás, de ez a legjobb név...
mindenhol..., minden poszton...

én lennék pepin bá?

ha igen, mit kő tudni róla?...

Lencse. 2008.12.22. 23:41:27

Cech azért elég elképesztőt védett itt a végén.

Lencse. 2008.12.22. 23:44:17

ufónak meg igen jó karácsonya van. :D

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2008.12.22. 23:57:12

lencsének kívánok...
no nem annyi vodka, mint nekem...
de amennyit vese-gyomor-pénztárca neki elbír...

who the fuck is pepin bá'?...

United82 2008.12.23. 10:10:35

hát akárhogy is számolom, vesztett pontok tekintetében 1 illletve 0 a lemaradásunk a Poolhoz és a Chelseahez képest, ha ehhez hozzáveszem hogy mindenkit az OT-on fogadunk, biztató....
Amúgy mind a 4 nagyra nézve, ti nem éreztek nagy visszaesést? Mert amilyen formában ősszel volt a Big4 és ezt tartják a BL körre is akkor még a Real is kiüti a Poolt, az olaszokról nem is beszélve....
Tudom hazabeszélek de mostantól újra a Unitedet tartom a legnagyobb esélyesnek, a keret erősségét tekintve mindenképp, pl az arse-poolon elhúlve néztem hogy a Poolban Ngog,El Zahr,Lucas,Insua játszott, ezekkel akar Benitez bajnokságot nyerni?..Belegondolok hogy nálunk Scholes,Anderson,Nani,Giggsy,Tevez a cseresor hát...ég és föld...
Az Arséban Fabregas 3 hónapra kidplt, sztem nekik végük ezzel mert a kpályájuk rajta kívól súlytalan....
A Chelsea-vel meg nem tudom mi van ha formába lesznek akkor ők az egyedüliek akik felvehetik velünk a versenyt...

Mindenesetre mostantól kezdődik a bajnokság, és nagyon jó a helyzetünk, és immáron hivatalosan is a minek a legjobb klubcsapat a világon:):)

poolfanati 2008.12.23. 11:16:07

rooney: insua motm lett a szurkolók és a honlap szerint is! mascherano sérült volt, ezért játszott helyette lucas, aki brazil válogatott. el zhar meg olyan nálunk mint nálatok például welbeck vagy ki.
szóval tele vagyunk sérültekkel. a munak se ment annyira egy rakás sérülttel...

de ami a legfontosabb: LIVERPOOL ARE TOP DOGS AT CHRISTMAS!!!

Azazello007 2008.12.23. 11:22:17

Ufó: olvass Hrabalt vagy nézz Menzelt.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.12.23. 13:35:31

"Az Arséban Fabregas 3 hónapra kidplt,"

ezt hol olvastad?

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.12.23. 13:42:43

imici: Jópár oldalon fenn van, hivatalos álláspont még nincs, remélhetőleg az nem lesz ennyire súlyos :(

_benito · www.nst.blog.hu 2008.12.23. 13:44:06

liverpool are dogs at christmas, too :)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.12.23. 15:34:51

.com szerint Fabregas 4 hónapra dőlt ki...

poolfanati 2008.12.23. 15:51:49

@_benito: az egész mondatban a top volt a lényeg és te elcseszed:(

Asidotus 2008.12.23. 16:17:40

@Rooney82:
Szerintem a Chelsea-t komolyan kell venni, mert ők március elején kiszállnak a BL-ből, és akkor muszáj lesz a bajnokira hajtaniuk.
No persze, a MU is éppen kiszállhat, mert az Inter erős csapat, jobb, mint a Juve, de a milánóiak pont az ilyen meccseket szokták elbukni. Míg a Juve kiejti a Chelsea-t, és majd kep egy Villareal/Panathinaikost vagy Portot vagy meglepetés Sportingot, és elbuknak.

poolfanati 2008.12.23. 16:21:14

@Nűnű: és te már azt is tudod ki nyeri a PL-t meg a BL-t?
vagy csak spekulálsz össze-vissza.

clfo 2008.12.23. 18:53:38

Maradjunk annyiban, hogy a 'pool a tabella első helyén még mindig csak reménykedik, fordított esetben a MU már betonozná magát... Elmúlt 4 meccsen 3 döntetlen...
Benitezzel nem lesz bajnok a Liverpool, ilyen Ngogokra és Elzharokra nem lehet építeni a kispadot. Az pedig régen rossz, ha egy játékostól várják a visszatérő megváltást (Torres)... R Keane is annyira vicc, hogy elég csak a nevét leírni (Berbatov se sokkal jobb, de ott legalább van még két értelmes csatár).

Ha a Madrid jól megérdemelten kiveri őket, az FA kupából pedig szintén kiesnek akkor lehet esély egy fej-fej melletti befejezésre a Chelsea és a MU mellett...

Fabregas 3 hónap helyett, 4 hónap. Shit happens...

poolfanati 2008.12.23. 20:33:30

a munál és a chelseanal a másik 3 nagy elleni rangadón 1 pont szánalmasan gyenge teljesítmény..., amíg a poolnál 7 pont.
és a munak cé hozta a "megváltást", az nem volt szánalmas?
és azt a híresen erős cserepados mut a pool torres és gerrard nélkül vertük!
naugye hogy nem is vagyunk szánalmasak???

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2008.12.23. 21:08:51

everton&liverpool két jóbarát
együtt énekli a beatles-t és chelsea-t aláz...

drosiii 2008.12.23. 22:44:23

@poolfanati: igen, csak ha a MU a végén 1 ponttal is, de megelőzi a poolt és pl győztes lesz, akkor kb telibeszarom, hogy "mi 6 ponttal többet szereztünk a rangadókon".

macca17 2008.12.24. 09:26:26

Rooney82, mondjuk a keret erőssége alapján már év elején a mu volt a legerősebb, ez nem újdonság - de ezt a pályán realizáni is kell. tavaly pl a barca épes volt elbukni a spanyol bajnoki címet - pedig a legjobb keretük akkor is nekik volt.
clf. valóban, sztem is hírhedten szarul igazol rafa, éppen ezért kisebbfajta bravúr, h elöl vagyunk.

poolfanati 2008.12.24. 11:16:08

@drosiii: hát jah csak ők kezdtük el erről beszélni hogy máris bajnokok, pedig 7 ponttal vannak lemaradva...
én csak élvezem az elsőségtől még boldogabb karácsonyom:D

wan2bee 2008.12.25. 16:42:47

@Rooney82: meg mindig igazi mus pocs vagy. mar bocsanat, hogy ezt itt es most a szeretet unnepen, de kikivankozott. Boldog karacsonyt es egy tizeves nepsport elofizetest kivanok, hogy minden evben meglegyen a "vesztett pontok tekinteteben" adagod!

ha igazad lenne, nem lenne sport. es ez idegesit, mint igazi sportrajongot. az OT-rol meg inkabb ne beszeljunk.. az almok szinhaza. az..
süti beállítások módosítása