Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Premier League, 13. forduló - Kié a legnagyobb potya?

2008.11.18. 11:01 pote

Volt itt minden, mint a viszáki búcsúban. Potyagólok futószalagon, jogtalan kiállítás, kihagyott tizenegyes, ünnepi találatok, újonc bombagólja. A Villa visszarántotta a földre Wenger csapatát, akik hat napig megint a világ tetején érezték magukat. Redknapp elszenvedte első vereségét, a West Ham megint nem nyert, ahogy a City sem. Fülöp Marci élt a lehetősséggel, Gera és Halmosi csak epizódszerepet kapott. A legfontosabb azonban az, hogy üveggömbünk szervize jól sikerült, és szokatlan magabiztossággal utasítottuk magunk mögé beugró ellenfelünket. Hajtás, pajtás!

Bolton - Liverpool 0-2
A szezon harmadánál nyugodtan kijelenthetjük, hogy sem Robbie Keane, sem a Bolton nem olvas NST-t. Az ír nem tud élni a menedzsere és az általunk kapott bizalommal, és pár kivételtől eltekintve, csapnivaló teljesítménnyel rukkol ki. A Bolton meg pont ellenkezőleg. Sokkal jobban játszanak, mint mi szeretnénk. Szombaton is több veszélyes támadást vezettek (egy szabályosnak tűnő góljukat nem is adták meg), mint a vendégek, de a rutin többet ért, mint Gardner burleszk-tehetsége. A hazaiak cserejátékosa egyszer elfektette az egész Pool-védelmet, azonban a legkönnyebbnek ígérkező feladatot, az üres kapuba passzolást nem sikerült megoldania. Ezen Agger lepődött meg a legjobban, örülni meg csak a fogorvosa tudott önfeledten.
A Gerrard-Torres tengely újra tavalyi fényében villogott, és előbbi önfeledt gólöröme beszédes lehetett Robbie Keane-nek is. Azt érezzük, hogy SG szívesebben játszik a spanyollal, mint az írrel. Kuyt helye pedig egyértelműen a legstabilabb.

Arsenal - Aston Villa 0-2
Ismét bebizonyosodott, hogy az Arsenal a legkiegyensúlyozottabb alakulat a PL-ben, mert hétről-hétre hektikusan, követhetetlenül játszanak. Az is egyértelmű, hogy az ő szurkolóiknak a legnehezebb mindezt követni, tolerálni.
Az első félidőben veszélyesebb volt a Villa, Almuniának büntetőt is kellett hárítania. Azt gondolhatta mindenki, hogy ez megbosszulja magát az Emiratesben, és az első gólszerző hazai játékos lesz. Így is történt. Clichy gyönyörűen bólintott a balfelsőbe. A gól után még görcsösebbek lettek a londoniak, a Villa meg élhetett a gyors kontrák adta lehetőségekkel. Agbonlahor egy véleményes szituáció után, egy eszetlenül kivágott labdát cipelt a kapuig, amit a rövidbe bombázott. Gallas remek munkát végzett. Nem mint védő, hanem mint testőr. Végig közel volt, de igyekezett nem zavarni a célszemélyt.
Jövő hétre mindenki toljon fel nagyobb összeget a sima Arsenal-győzelemre.

ManUtd - Stoke 5-0
Ronaldo századik (és százegyedik) gólja volt a MU mezében, Ferguson meg ötvenedik születésnapját ünnepelte a foci világában. Welbeck első meccsén bombagólt lőtt, Delapnek pedig csak egy veszélyes hajintása volt. Dióhéjban ennyi a meccs krónikája.
Vesztett pontok tekintetében öt ponttal van lemaradva a United az élen robogó duótól. Azonban a mezőny első feléhez tartozó csapatokkal egytől-egyig idegenben játszottak. Vagyis tavasszal minimális helyzeti előnyben lesznek. Érdekesség, hogy Ferguson wengeri szinten dobálta be fiatal tehetségeit az újonc ellen.

WBA - Chelsea 0-3
Ahogy a Pool ellen, így a Chelsea ellen is bátran játszott az Albion. Azt nem mondhatjuk, hogy a semmiből, de azért minden különösebb előzmény nélkül, tíz perc alatt berámoltak hármat a londoniak. Anelka ismét kettőt vállalt, most ráadásul a szebbik fajtákból, és már egy tucatnál tart a bajnokságban. Igaz, ettől még nekünk nem lett a szívünk csücske, és a későbbiekben erről még szeretnénk hosszabban is értekezni. reméljük lesz rá időnk

Fulham - Tottenham 2-1
A beharangozóban próbáltunk hurráhangulatot kelteni a Spurs rajongó körében azzal, hogy Gomes occson megúszta a hétközi karambolját, és védhet hétvégén. A meccs 33. percében őszinte örömük csak a Fulham és Arsenal szurkolóinak lehetett. Csodaszép potya volt. Ott a helye a polcon, Robinson luftja és a hannoveri kapus pénteki produkciója között. A vendégek először kaptak Redknapp irányítása alatt, ami valljuk meg, erősen érett már. A vereséggel visszacsúsztak a kieső zónába, a Fulham pedig egy óriásit ugrott.
Gera csak perceket kapott, és a helyén játszó Demsey elég jó teljesítményt nyújtott. Gerzsontól Belfastban jó játékot várunk.

Blackburn - Sunderland 1-2
Másik hazánkfia (a háromból) végig védett, s talán most nyújtotta a legjobb teljesítményt. Bár a beadásoknál most is elég bizonytalan volt, de több bravúrja is volt, és a hazaiak kapusánál klasszisokkal jobb volt. Robinson most is szállította megszokott potyáját. Most az egyenlítést jelentette, hogy nem tudott egy egyszerű beadásba egy egészségeset beleütni.
Cissé újabb győztes gólja a sunderlandi ex-manchesterit tette boldoggá.

WHU - Portsmouth 0-0
Borítékolható volt a döntetlen, de még igazságos is lett. Voltak helyzetek itt is, ott is, de semmi több. Nagy valószínűséggel, az eredménnyel mindenki elégedett, még a riválisok is.

Newcastle - Wigan 2-2
Győzelmet érdemelt volna a vendégcsapat, mert jobban játszottak és jogtalanul kellett tíz emberrel befejezniük a meccset. A végén azonban még ők örülhettek a döntetlennek. Bramble végre az ellen kapujára is veszélyes volt, de az is lehet, hogy csak előtörtek az emlékek.
Owen gólérzékenységét már nyolc éve csodáljuk. Csakúgy, mint sérülékenységét.

Everton - Middlesbrough 1-1
Jól indult a meccs, aztán a végére teljesen ellaposodott. Yakubu hátának segítségével sikerült elkerülni sokadik hazai vereségét az Evertonnak. A Boro kontrázni akart, néha jól csinálták, de egy pontnál többet nem érdemeltek.

Hull - ManCity 2-2
Ritka, hogy úgy legyen egy meccsen egy-egy az állás, hogy tökugyanolyan óriási bakiból szerezzen mindkét csapat gólt. Most ennek is tanúi lehettünk. Ireland második gólját ünnepélyesen megválasztottuk a forduló találatának. Legnemesebb bosszúállónak Geovannit, legpechesebb játékosnak meg Hartot.

Ahogy az Aston Villa, úgy mi is összeszedtük magunkat, és simán nyertünk (10-5). Jasszgerinek köszönjük a beugrást. (NST - Kommentelők 5-6)
Újabb kihívónknak harmadikként kell elküldeni az nst.pl@freemail.hu címre a következő kérdés helyes megfejtését.
Vucinic duplája előtt, kinek sikerlült utoljára két gólt elérnie a Chelsea ellen?

(a nap folyamán nem leszek netközelben, és a közjegyző is csak este ér rá. Ezért kérnék mindenkit, hogy türelemmel várjatok a megfejtések kiértékelésére. Nézzétek meg addig többször a római derbit:)

78 komment

Címkék: összefoglaló premier league potyák

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr16774652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

United82 2008.11.18. 11:36:13

a jövőhét fontos lesz, 1 hét alatt 3meccs , 2 bajnoki + 1 fontos BL meccs. "Természetesen" a United 3x játszik majd idegenben (A.Villa,Villareal,Man City), a Pool 3x otthon (Fulham,Marseille,Whu), Chelsea 2 hazai bajnoki közt (Castle,Arse) elmegy Bordeauxba, míg az Arséra 2 idegenbeli bajnoki (City,Chelsea) és egy hazai BL meccs vár (Kiev).
Ami idén ősszel sorsolás szempontjából a Unitednek jutott az több mint vicces, persze januártól megfordul minden, de ez akkor is vicces.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.11.18. 11:38:39

almunia hiába fogott büntetőt, szar kapus, a második simán az övé volt.

robbie keane esete, ha megoszthatok ilyet, azért is érdekes, mert az nst-n belül titkos fogadás fut az ír teljesítményéről. annyit elárulhatok, hogy heinrich nyerésre áll a liverpooli-szívű angolos szekció ellen.

marci tényleg fogott néhány szépet. itt volt az ideje, lássuk, az önbizalom mire képes.

neeson 2008.11.18. 11:58:06

Fel nem tudom fogni mit művel a kapusaival a Spurs...elment a potyakirály Robinson, jött helyette Gomes, aki szintén nem megy a szomszédba 0,5 potyagól/meccs átlagért:) Ugyanaz történik itt, mint Schmeichel és Van der Sar között Manchesterben...nem akarok hülyeséget beszélni, mert Serie A-t nem nézek, max. néhány rangadót, de Frey állítólag patent kis kapus, nem? Akkor mit. keres még mindig Firenzeben? Kicsit olyan mint Huntelaar.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.11.18. 11:58:48

Sztem Almunia jó kapus, most nincs túl jó szériája, de még így is elfogadhatóan véd. A második gól egyértelműen nem az övé volt.
:)

füligjimmy77 2008.11.18. 12:24:07

Amit Riley művelt, az röhej volt. Persze nem lett volna szabad, hogy ilyen szituációk döntsék el a meccset, de Sagna megsérült, a beadás az ő helyéről jött (egy hónapot ki is hagy), a másodiknál meg, ha Walcott megmozdulása tizit ért, akkor ez is. Kurva ellenszenves a csóka egyébként is, nem lepődnék meg, ha pederaszta lenne. Almuniáról meg annyit, hogy túl sok klasszis az Albacetéből, meg az Osasuna B-ből nem érkezett. De így is elég jól véd.

jawbone 2008.11.18. 12:40:53

Rooney82 2008.11.18. 11:36:13

te papa ha Arsenal helyett Arse-t irsz az NEM KICSIT màst jelent..lol

donnelly · http://nst.blog.hu 2008.11.18. 12:44:20

Riley a PL legvisszataszítóbb és legszarjankóbb játékvezetője, ez vitán felül áll:)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.11.18. 12:47:00

Neeson, most nem azért mondom, de jelenleg a Fiorentina a Bl-ben játszik, tavaly meg az UEFA elődöntőben volt, tehát a Spursnél mindenképpen előbb áll a nemzetközi porondon. Frey hülye lenne épp Észak-Londonba igazolni.

Más, nem örülök, hogy Gera kijátszotta magát a Fulhamből, de Hullmosi is kaphatna kicsit több lehetőséget.

FairyHarry 2008.11.18. 12:49:52

"A Bolton meg pont ellenkezőleg. Sokkal jobban játszanak, mint mi szeretnénk. Szombaton is több veszélyes támadást vezettek (egy szabályosnak tűnő góljukat nem is adták meg), mint a vendégek, de a rutin többet ért, mint Gardner burleszk-tehetsége. "

Ezt vagy olvasd el mégegyszer, vagy nézd meg újra a meccset. (segítek: problémám a "több veszélyes támadást vezettek" és a "szabályosnak tűnő góljuk" kifejezésekkel van)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.11.18. 12:50:43

Riley-t a 2004-es EB lett-német meccse óta utálom. Akkor konkrétan pontot mentett a fricceknek, miután legalább három, de inkább négy jogos tizenegyest nem adott meg Verpakovskisnak.

Azazello007 2008.11.18. 13:02:07

popp: arra emlékszem, akkor és ott majdnem lerúgtam a tévét a helyéről; egyébként nem Riley állította ki anno Gera Zolit a horvátok ellen?

emre 2008.11.18. 13:24:47

MEGINT nem volt spanyol beharangozó.

(Ja persze, megint kikapott a madrid.)

Walmer 2008.11.18. 13:34:05

Lehet, hogy Riley állította ki Gerát, de kit érdekel?
Puhl meg elfelejtette kiállítani a spanyol-olaszon a Luis Enriquén tetlegességet elkövető olaszt, aztán vébédöntőt vezetett. Mindenki hibázhat, mindenki hibázott is már. Ettől függetlenül Riley kitűnően vezette az Arsenal - Villát. Nem sok olyan meccset láttam, ahol ennyire megérdemelt lett volna egy vendégcsapat győzelme az ágyúsok ellen. Agbonlahor megmutatta, hogyan kell az olyan vén beképzelt majmokkal elbánni, mint Gallas.

A Gomes eset. Nagyszerűen példázza azt, mikor veszünk egy embert, mert miért ne, aki aztán konstansan hozza a kalapszar teljesítményt. Ha a Spurs a Championship aljáról, igazolt volna kapust, vagy felhoztak valakit az ifiből, akkor sem jártak volna rosszabbul. De nem, nekik kellett Gomes, 8 millió fontért, mert Ramos éppen beleszeretett. Röhej.

Walmer 2008.11.18. 13:37:53

donelly, ha megkérhetnélek mellőzd a vulgarizmust a blogon, mert azt hiszem az már szétfeszíti a kulturált fórumozás kereteit. Csak a kommented iránt érzett aggodalom szól belőlem, nehogy még a végén véletlenül kimoderáld magadat;-)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.11.18. 13:39:38

Walmer, Luis Enriquét Mauro Tassotti verte pofán, de Puhl háttal állt az esetnek, ott vanalbíró hibázott. A játékveztői bizottság sem Puhlt hibáztatta, különben nem kapja meg a döntőt.

Egyébként ki neked ez a Riley, hogy így kiállsz mellette ;-)?

Walmer 2008.11.18. 13:39:48

Fairy,
ha gondod van a "szabályosnak tűnő" góllal, akkor inkább Neked kellene visszanézned a meccset...

Walmer 2008.11.18. 13:45:42

Annyira tudtam popp, hogy benned bízhatom:-)
Tudom, hogy háttal állt, stb. De ennyi erővel miért nem helyezkedett jobban;-)
Riley senkim, csak azt nem bírom, hogy amióta kiállította a nemzet Zolikáját, azóta ő a magyar public enemy.

kroos 2008.11.18. 13:51:09

husztit álitotta ki nem?

_benito · www.nst.blog.hu 2008.11.18. 13:57:01

gerát a skót seggfej szórta ki, husztit riley.

(azon a meccsen feltereltek minket a lelátóra 5 órával a sípszó előtt, és büfé nélkül, egy szál retyóval aszaltak a napon. élni nem volt kedvünk, amikor a meccs kezdődött, aztán az ötödik percben lezavarták husztit, és gyepes is király volt)

rizla 2008.11.18. 14:05:33

aki gerát kiállította:

DOUGAL

illik tudni

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.11.18. 14:06:23

Breaking news:
van nyertes, a sok beérkezett helyes megfejtés miatt, most nem válaszolok mindenkinek személyesen, a nyertest értesítettem.
Shaun Maloney volt a helyes megfejtés
(rizla Ronaldinhoját is majdnem elfogadtam :)

köszi mindenkinek,
következő héten nehezebb jön!
p.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.11.18. 14:11:38

és egy aprócska helyreigazítás:

"robbie keane esete, ha megoszthatok ilyet, azért is érdekes, mert az nst-n belül titkos fogadás fut az ír teljesítményéről. annyit elárulhatok, hogy heinrich nyerésre áll a liverpooli-szívű angolos szekció ellen"

1: mivel én fogadtam heinrichhel, nem vagyok szekció:)
2: nemtom honnan gondolja a kolléga, hogy liverpooli-szívű vagyok (talán abból a félmondatból, h "a négy nagy közül inkább a Poolnak szurkolok"? mert egy Bayern-Interen is lenne kedvezményezettem, de ugye... csakúgy, mint egy Albacomp-Falco-n, de ezt most hagyjuk:)
3: persze, h most heinrich áll nyerésre, mert ha már most megnyertem volna, akkor Keane kapná az aranylabdát :)

p.

kinot 2008.11.18. 14:17:41

"Bramble végre az ellen kapujára is veszélyes volt, de az is lehet, hogy csak előtörtek az emlékek."
ezen én hangosan elröhögtem magam :D :D
néztek a munkatársak :D

Howay the lads!
Go NUFC!

rizla 2008.11.18. 14:21:24

maloney-t kidobta a google, de ronaldinhoé 3 éve volt, gondoltam így jött a kérdés :(

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.18. 14:55:19

Gomest nem lett volna szabad játszatni a szerdai meccs után szerintem. Én egyébként továbbra is tartom, ha mindenki hülyének néz is, hogy nagyon jó kapus. Véletlenül nem tud valaki egy PSV szintű csapat oszlopa lenni évekig.

Egyébként meg, ahogy a meccs kommentátora is mondta, az egy nagyon durva jellempróba, hogy valaki össze tudja-e kaparni magát egy ilyen lepke után, és Gomes ezen a teszten átment, nem csuklott össze, pedig a Fulham eléggé ráment erre.

Amúgy nekem az jött le, hogy Gomes mintha egyáltalán nem kommunikálna a védőkkel. Lehet, hogy nem nagyon tud angolul és ezért ilyen elveszett?

Walmer 2008.11.18. 14:56:05

Huszti/Gera egykutya:-)
Mindketten büszkeségeink. Ahogy szokják mondani:
Bálványozzák őket a nők, irigylik a férfiak.

donnelly · http://nst.blog.hu 2008.11.18. 16:08:40

stuart dougal nevét nem illik nagybetűvel írni...

Walmer, igen elgondolkodtam előtte, ezért fogalmaztam ilyen óvatosan;)

Dandy80 2008.11.18. 16:09:08

Bálványozza egy vak nő, és irigyli a halál :-D

FairyHarry 2008.11.18. 16:20:25

Walmer, amennyiben a kapus akadályozása/lökése/tolása az ötösön belül szabályosnak tűnik, akkor a gól is szabályosnak tűnt.

poolfanati 2008.11.18. 17:31:35

"jelenleg a Fiorentina a Bl-ben játszik, tavaly meg az UEFA elődöntőben volt, tehát a Spursnél mindenképpen előbb áll a nemzetközi porondon. Frey hülye lenne épp Észak-Londonba igazolni."(popp)
A Real jelenleg a Bl-ben játszik, és évek óta ott van a BL nyolcaddöntőben és utóbbi két évben két bajnokságot nyert, robinho hülye lett volna eastlandba igazolni:D
szóval popp, csak annyit akarok mondani hogy a pénz nagy úr!

Papp Sanyi 2008.11.18. 17:32:02

Most jutott eszembe, hogy kéne minden ilyen összefoglaló után bigyeszteni egy aktuális tabellát. Könnyebb lenne nekünk beazonosítan a dolgokat.

poolfanati 2008.11.18. 17:35:15

"A Gerrard-Torres tengely újra tavalyi fényében villogott,...SG szívesebben játszik a spanyollal, mint az írrel."
rafa pedig azt nyilatkozta hogy amíg torres nem lesz formában és hogyha a poolnak megy nélküle továbbra is padozni fog...
nehogy már keane kiszorította Őt? és mért nem fér meg keane és torres egymás mellett?
kuyt meg kurvajó, ennyi, nincs mit vitatkozni ezen!

poolfanati 2008.11.18. 17:35:59

papp sanyi: eurosport, bbc stb...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.11.18. 17:42:46

poolfanati, persze-persze, de Robinho eligazolása sem csak pénzről szólt, abban benne volt a Cé körüli cirkusz is. Ami meg Freyt illeti érte a Spursnél nagyobb csapatok is bejelentkeztek mégis maradt lilában. Szerintem azért, mert versenyképes csapatnak tartja, ahol biztos a helye. On

poolfanati 2008.11.18. 17:55:25

az is lehet hogy a spurs összes kapusán átok ül:D
lehet hogy amúgy jók de a spursnél szarok:D

Lencse. 2008.11.18. 17:55:43

Mondjuk az Eindhoven is BL-ben szerepel, szóval ez Gomesre is áll. Szerintem ők jól jártak, én biztos, hogy előbb állítanám a csapatomba Isakssont, mint Gomest, még akkor is ha utóbbi nagyobb fazon. :)

poolfanati 2008.11.18. 18:25:58

SAF két meccses eltiltást kapott, még a hull elleni meccs miatti reklamálása miatt. ez vajon mennyire fogja érinteni a mu játékát? remélem hogy mindkét meccsen kikapnak:D

Lencse. 2008.11.18. 18:34:01

Miért, mit csinált az öreg?

Papp Sanyi 2008.11.18. 18:59:06

De nem lenne jobb egy helyen, és nem kéne jobbra balra kattingatni? Én is magyar oldalkon tájékozódom tabella ügyileg, de ez emelhetné az oldal fényét, szerintem.

Woland 2008.11.18. 19:05:39

Pat Jennings azért elég jó kapus volt és az első éve a Spurs-nél már-már legendásan rosszra sikeredett. (Na jó, azért ettől a brazil élő legendától messze volt az is... de lehet annál jobb lesz Gomes jövőre minél rosszabb most! : ) Nekem is van még hitem benne különben, persze kurvára felidegesitett már jópárszor... bele fog ő jönni.

A Fulham szombaton kijátszotta magát a kiesőjelöltjeim közül. WBA, Stoke, Blackburn/WHU/Wigan most nálam a favorit a zuhanásra.

crouchy 2008.11.18. 19:08:41

Jah hopp ez nem egészen jó link..

crouchy 2008.11.18. 19:11:33

Nah de ha már susogós mackók akkor valami focisat is : www.youtube.com/watch?v=-mGczwTVwqQ&feature=related

undertow 2008.11.18. 19:37:06

" donnelly · nst.blog.hu 2008.11.18. 12:44:20
Riley a PL legvisszataszítóbb és legszarjankóbb játékvezetője, ez vitán felül áll:) "

csak amióta graham threeyellow poll visszavonult...

crouchy 2008.11.18. 19:59:39

nemtudom én úgy látom hogy Riley általában következetesen hülye, ahhoz meg mégis könyebb alkalmazkodni.

mann 2008.11.18. 21:21:44

Fergusont a Hull meccs miatt meszelték el, mikor kedélyesen elmagyarázta a bíróknak, hogy hogyan is kéne a munkájukat végezni. Gary Neville alig tudta elrángatni a játékvezetőktől... :)
December elején tölti le a büntit.

Megy az angol-cseh utánpótlás meccs, Campbell elég jól küldi eddig.

Ylaya 2008.11.19. 00:08:16

5 pont 5 pont a hatranya MU nak de ne felejtsuk el hogy egy meccsel kevesebbje van es ott azert a fulham ellen valoszinu, hogy boritekolhato a 3 pont.

OnduldBaar (törölt) 2008.11.19. 00:15:39

ha megnyerik azt az elmaradt meccset, akkor lesz 5 pont hátrányuk most 8-al vannak lemaradva.

Glory 2008.11.19. 02:37:55

senki ne feledje ha a mu tuleli komolyabb hatrany nelkul ezt az evet akkor a tobbiek elkezhetnek felni. az osszes komoly csapat az old traffordra jon, mig a mu a "konnyebbekhez" latogat. azert az nem elhanyagolhato majd a szezon vegenek kozeledtevel.

neeson 2008.11.19. 06:55:53

popp, persze tudom, hogy Fiorentina BL-ben van, de félreérthető voltam, nem pont arra gondoltam, hogy a Spursbe megy, hanem valami nagyobb klubba...de miután évekig nem vitte el senki, lehet h lassan a Spurs is elvihetné, azért volt nekik 1-2 olyan igazolásuk az elmúlt években (Ramos, Berbatov), akik nagykutyák voltak...persze, most lehet mondani h PL-soviniszta vagyok, de nem ritka eset, hogy más országok BL-csapatainak húzójátékosai mid-table (vagy hogy senki se sértődjön meg: nem a BIG4-hoz tartozó) angol csapatokhoz igazolnak

Walmer 2008.11.19. 08:22:01

Fairy,
Ne én homályosítsalak már föl, hogy az ötösön belüli kapusvédettség már régen a múlté. Szabálytalnség nem történt. A kapus nem fért a labdához, befejelték, ennyi.

Azazello007 2008.11.19. 09:05:31

Szerintem is szabályos volt, mindenesetre nem oszt, nem szoroz, nem ezen múlt a végeredmény.

FairyHarry 2008.11.19. 09:10:41

Walmer, nézd meg mégegyszer. Aztán még háromszor.
Ha akkor sem látsz semmit, akkor meg kell állapítsuk, hogy amit te magad nem akarsz látni, azt nem is fogod látni sosem.

FairyHarry 2008.11.19. 09:17:45

Ja, és emlékeim szerint a boltoniak sem reklamáltak (csak a gólszerző, de ő is csak illendőségből), a világsajtó sem ezzel van tele, sőt még a manurefan többségű nst kommentekben is egészen egyedül hugyozol széllel szemben.

Walmer 2008.11.19. 09:37:56

A világsajtó, meg a Bolton. Ez már maga a szürrealizmus. Megson másról sem beszélt a meccs végi interjúban, mint erről. De ha az NST kommentelők ezzel nem foglalkoztak érdemben, akkor nyilván nem is volt semmi...

neeson 2008.11.19. 10:31:57

druidica 2008.11.18. 12:40:53
te papa ha Arsenal helyett Arse-t irsz az NEM KICSIT màst jelent..lol

Nem gondolod komolyan, hogy valaki aki angol futballt követ és fogalma sincs arról, mi az az arse...?
De érted, ha manure, akkor hadd legyen már arse

FairyHarry 2008.11.19. 11:17:36

Irónia, tudod, mindegy.
Szabályos gól volt, a Pool megköszönheti, ja. Tessék, örüljé.

Walmer 2008.11.19. 12:08:53

leszarom a Poolt is meg a Boltont is. csak a tiszteség kedvéért, meg a legelső, arcoskodó kommented miatt kezdtem bele.

Z-o-g 2008.11.19. 12:19:33

Nem ezen múlott a Pool győzelem.
A Liverpool lőtt 2 gólt, plusz két kapufát, továbbá Keane és Gerrard csak a kapussal állt szemben egyszer-ergyszer, valamint Lucas Leiva az üres kapu mellé fejelt.
A Bolton a szokásosnál lehet, hogy több veszélyes támadást vezetett, de a vendégcsapatnál semmiképpen nem:
A Liverpool szempontjából ez egy teljesen nyugisan hozott idegenbeli meccs volt.

A bukott Madonna a nagy didikkel Van Klomptól 2008.11.19. 12:35:50

Még senki nem kötött bele abba, hogy milyen gagyi ez a hazai Arsenal mez, pedig kb. a Csárltonnak el tudnám képzelni..:)))

poolfanati 2008.11.19. 16:18:16

mexicola: Az Arsenal már így is a padlón van, minek belerúgni még egyet?

Glory 2008.11.19. 16:44:28

de rugjunk akkor a poolba is: mi xar formedveny a pool idegenbeli (szurke) meze :)
img225.imageshack.us/img225/2071/79486852an2.jpg

poolfanati 2008.11.19. 17:31:52

tényleg undorító, de szerencsére idegenben is a pirosban játszunk, ja és glorymanu az arsenalba nem rúgtunk bele... de te igen a poolba, teljesen szükségtelenül.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.11.19. 18:23:31

az idei idegenbeli mez nem undorító, ellenben retró:

www.oldfootballshirts.com/img/season_shirts/football_shirt_3605_1.jpg

szerintem egy kvázi '89-'90-es mezben visszahozni nem éppen rossz ómen.

bög 2008.11.19. 19:00:27

off:

mit kell tudni az északír válogatottról? papíron jobbak, mint mi? sztárjátékosok?

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.11.19. 19:09:52

még sosem nyertek ellenünk,
papíron jobbak vagyunk, de most is füvön lesz (bruhahha)

sztárjátok Sunderlandből: D. Healy
ő lett az eb-selejtezők gólkirálya, egyedül verte meg - asszem - a spanyolokat is.
a PL-ben nagyon nem villog, tiszta Sanyi :))

bög 2008.11.19. 19:14:17

őt pont ismerem. kösz pote!

on

mann 2008.11.19. 19:24:09

Ne felejtsük Jonny Evanst (bár ő még ifjonc) sem, aki szembe fogja találni magát Kárpát-medence Janckerével.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.11.19. 19:26:08

meg a kapusuk is ismert figura: Taylor
elég megbízható, nem rajta múlt, h kiesett a Birmingham tavaly.
az egyik cserekapus meg a Derby-s Carroll. szerencsétlen, tavly nagyott cumott :))

mann 2008.11.19. 20:04:45

Atyaég, Caroll a manchesteri remek kapusvonal illusztris képviselője.... :)

poolfanati 2008.11.20. 15:51:32

a real megint megkereste rafát, hogy legyen az edzőjük:) hát nem értik hogy rafának ez mekkora visszalépés lenne?:D

_fá_ · http://www.langologitarok.hu 2008.11.21. 17:47:11

még csak az kéne, keane legalább szimpatikus. :(

Woland 2008.11.21. 19:40:23

no, nehéz szülés volt, de Gallas kapitányságának vége.

igazából Spurs-drukkerként sajnálom hogy Wenger bá végülis felülkerekedett a saját makacsságán. bár ehhez nagyon kellett ez az óvodás AP-interjú is.

kiváncsi vagyok ki lesz a következő skipper - kétszer egymás után nem csak nem lő ekkora bakot a professzor : )

Gallas meg nemsokára megy vissza Frankföldre. a Citeh elleni meccsre a keretbe sem jelölték.

mindegy, eggyel kevesebb nevetnivaló az Arsenal-lal kapcsolatban - egy perces néma felállás eme tragikus fejlemény okán.

undertow 2008.11.22. 12:26:38

gallas soha nem volt kapitány alkat. igaz az arsenalnal az utóbbi években nem is ez a szempont, hanem a jelölt megtartása. ebből kiindulva a következő csk(bár lehet csak a köv szezontól) szerintem fabregas lesz.

az meg egyértelmű, hogy billy boynak ez az utolsó éve londonban, eddig az összes átigazolását ilyen hisztivel harcolta ki. egyébként ez csak előszél, a franciák valahogy mindig sokkal lazábbra veszik a figurát, amikor a hazai sajtónak nyilatkoznak a válogatott meccsek alatt. most jön a mea culpa, aztán majd tavasszal amikor úgy fest megint nem nyer semmit, akkor kezdi az igazi cirkuszt.
a részemről már alig várom, de hát én rosszindulatú vagyok :)
süti beállítások módosítása