Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Premier League 7. forduló

2008.10.04. 08:30 pote

Fura egy hétvége lesz, annyi szent. Már-már kálcsói magásságokba változik a jól megszokott menetrend, és több mérkőzést fognak lebonyolítani vasárnap, mint szombaton. A kupacsapatok ismét elég jól teljesítettek. Kivételt az Everton és talán a Chelsea jelenthet, előbbi kiesésével, utóbbi romániai góltalanságával. A nagyok közül most a Poolnak és Lampardéknak kell jobban figyelniük a kötelezőnek ígérkező feladatok teljesítésénél, hiszen két big4-ba igyekvő gárdával randevúznak. Továbbután mindezekről, és tippek özönétől.

Sunderland - Arsenal 1-3
Az Ágyusok hamar túltették magukat a múlt heti sokkon, és lefocizták a pályáról a Portót. A helyzetkihasználásuk most is csapnivaló volt, és ha szombaton sem javítanak rajta, akkor ismét kellemetlen meglepetésben lehet részük. Mi ezt nem így gondoljuk, mert üveggömbünk szerint egy nagyon koncentrált Arsenal fog kifutni a Fény Stadionjának gyepére. Sima vendéggyőzelmet és brutális Eboué biciklicseleket várunk.

West Brom - Fulham 1-2
Ami Ronaldinhonak majd a Milan-Barca lesz, az Gera Zolinak a WBA-Fulham. A londoniaknak ideje lesz kikecmeregni a gödörből, amibe pár hete kerültek. Mivel most üljük az új igazolások végre bizonyítanak hetet (Crouch, Keane, Berbatov), így Andy Johnson jobbja fogja eldönteni a három pont sorsát. (sorry!)

Wigan - Middlesbrough 1-0
A City után a Borót is elintézi az ügyeletes kellemetlen kiscsapat. Zakit nagyon fogják faragni, aki gólpasszal áll bosszút a sérelmeken. Tuncay nélkül nehéz szurkolni Gareth csapatának.

Blackburn - ManUnited 0-4
Valahogy nem veszünk tudomást a Rovers eddigi eredményeiről, és nehezen tudjuk elképzelni, hogy nem a kiesés elkerülése ellen fognak harcolni tavasszal. Ezt alátámasztandó, egy jónagy hazai zakót jósolunk. Berbatov megkezdi bajnoki góljainak is a gyártását, ebben legnagyobb segítségére Tevez lesz. Aggodalomra csak az adhat okot a vendégeknél, hogy Robinson játéka kérdéses. Pedig mi szívesen látnánk ismét egy Neville hazagurítást.

West Ham - Bolton 3-1
Folytatódik Zoláék sikersztorija. Di Michele korai gólja hamar elkedveníti a vendégeket, akiknek sokkal kevesebb esélyük lesz a gólszerzésre, mint az Old Traffordon volt.

Chelsea - Aston Villa 0-1
Első a harmadikkal. Mi ez, ha nem rangadó?! És most gondoljuk mi azt, hogy megszakad a Chelsea hihetetlen hazai veretlenségi sorozata. Hiába pihentek a kékek egy nappal többet, hiába a nagyobb rutin. Véleményünk szerint, egy ilyen ellenfél ellen fognak bukni hosszú idő után, mert a Villa nem óriásklub, de most nagyon megy nekik a szekér. Lesz kiállítás is, mert Mikel nehezen fogja viselni, hogy Carew nem esik össze minden rúgásnál. Miért nem ezt a meccset adja a ES2???

ManCity - Liverpool 0-2
Rangadó nr.2. Tavaly mindkét meccsük elég uncsira sikerült, különösen ebben a leosztásban. Pedig, akkor is hasonló volt a tét: a Liverpool nem szakadhatott le, a City benn akart maradni a mágikus négyben. Lett belőle egy dögunalmas null-null. Most lesznek gólok, és a színvonal is elfogadható lesz, csak sajna ezt sem láthatjuk.

Portsmouth - Stoke 2-1
Sáska megmentette a Pompey-t az UEFA-s égéstől, most meg a Stoke-ot fogja oktatni. Az újonc az anfieldi iksszel ellőtte összes puskaporát erre a naptári évre és szépen bebetonozódik a kiesőzónába.

Tottenham - Hull 2-0
Két meglepetéscsapat randevúja. A frusztrált hazaiak végre elmozdulnak az utolsó helyről (mondjuk minden héten rendületlenül). Végre a szurkolóiknak lesz mit visszaszurkálni a szomszédba.

Everton - Newcastle 0-0
Rossz passzban lévő csapat találkozik a mégrosszabb passzban lévővel. Ez a színvonalon is meg fog látszódni. Az menedzserek ordítani fognak, a nézők meg fütyülni, mert a gólok nem potyogni fognak.

A tippjátékunk heti nyertese Zenzo volt (a kérdésért - egyes források szerint - heinrich is elnézést kért). Vagyis ő a következő, aki megpróbál legyőzni minket. A múlt heti szorongatás után sok jóra - gondoljuk - ő sem számít, de azért itt vannak a megérzései:


Sunderland - Arsenal 1-1
West Brom - Fulham 0-1
Wigan - Middlesbrough 2-1
Blackburn - ManUnited  1-2
West Ham - Bolton 3-0
Chelsea - Aston Villa 2-2
ManCity - Liverpool 2-1
Portsmouth - Stoke 3-2
Tottenham - Hull 1-1
Everton - Newcastle 1-1

A pontozás ugyanaz. Az nyer (Ti vagy mi) minden héten, aki több pontot ér el: a teljes telitalálat három pontot, a különbség eltalálása kettőt, míg a győztes eltalálása egy pontot fog érni. (pl.: a tipp 2-1, de 1-0 lett, akkor két pontot lehet szerezni; de ha 2-0 lett, akkor csak egy pontot. Döntetleneknél is egyértelmű: ha 1-1 a tipp és 0-0 lett, akkor az is kettő pontot ér).

78 komment

Címkék: angol premier league beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr9695343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brúking 2008.10.04. 09:13:34

AJ aligha fogja eldönteni a három pont sorsát, ugyanis éppen eltiltását tölti a múlt heti kiállítása miatt.

OnduldBaar (törölt) 2008.10.04. 09:28:12

a City-Pool meccs tényleg pikánsnak tűnik, végre egy jó alkalom Robinho-nak egy mesterhármashoz, ami nem fog megtörténni:)

mindkét csapat játszott hétközben is, szóval sztem nem lesz gálameccs, a Pool a PSV-t verte otthon, de elég magas szinten játszottak, nagyon koncentrálva, fene tudja, hogy ez mennyit vesz ki belőlük, a City csak egy egyszerű uefa-kupa meccset játszott otthon
és amúgy döntetlenre tippelek

MU elvileg szétvágja a Blackburn-t, bár Scholes kidőlt a BL meccsen, és Rooney sem biztos, hogy tud játszani, de ezektől függetlenül is meg lehet az a 0-4, vagy 1-4:D


a Chelsea tele sérültekkel(Deco,J. Cole,Essien, Drogba,Carvalho), vagy holnapra összefoltozott játékosokkal(Alex,Terry, A. Cole, Anelka,Kalou)
remélem én is, hogy az Aston Villa elkapja őket most, vagy legalább 1 pontot elhoznak

Tottenham-nél az a kérdés, hogy a csapat Ramos távozása előtt vagy csak után kezd el futballozni,

Gera gólt lő ma:)

szferi 2008.10.04. 09:36:53

még mindíg nem értem, miért nézed le ennyire a roverst. Ez valami zsigeri dolog?

poolfanati 2008.10.04. 09:58:28

huhu ilyen se volt még hogy pote nem jósolt keane duplát:D na gyerünk robbie akkor most mutasd meg!:D
tényleg elképesztő a chelsea sérültjeinek száma, szóval chelsea drukkerek imádkozzatok, hogy lampard ne sérüljön le mert az nagyon nagy baj lehet...
én is remélem hogy nem lesz megint 0-0 a mancity-pool, tőlem lehet olyan uncsi is mint a tavalyi 0-0, de most torres villan egyszer és ennyi elég is rafának onnan behúzza a meccset:D

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2008.10.04. 10:25:32

Reménytelen Blackburn-szurkolóként mondom, hogy a lenézésnek van alapja. Paul Inceben továbbra sem lehet feltétel nélkül bízni, az utolsó idelátogató sztárcsapat (Arsenal) pedig szintén néggyel mosta fel a Roverst.

Ince legutoljára váratlanul rotált, a Newcastle ellen több másodvonalbeli, de a ligakupában jól teljesítő játékos bekerült a kezdőbe (pl. Derbyshire). A lelkesedés egyszer elég volt, de másodjára mit húz majd meg a menedzser?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.10.04. 10:26:29

Lehet , hogy nem nagy csapat Villa, de ők már nyertek a legrangosabb európai kupában, ellentétben hétvégi vendéglátójukkal.

undertow 2008.10.04. 11:24:46

hol van már a tavalyi hóden...

Hemploid 2008.10.04. 11:51:45

LOL ti aztan kepben vagytok... :D Andy Johnson el van tiltva...

d3vnull 2008.10.04. 12:07:13

Igazából Lampardon, Ballackon és Malouda-n múlik minden, a gólokat nekik kell szerezniük, mert Anelka-val csak a 11 fő van ki. 11 egészséges embert nem találni a keretben, pedig hogy örültem pár hete, hogy végre a man.united járt így, nem mi :) Erre tessék (mondjuk náluk is szar a helyzet ha már nem is ennyire).

Azért már csak rajongásom sem engedi, hogy szó nélkül elmenjek egy 4,5 éves otthoni veretlenséget jóslás mellett :) Nem lesz itt semmi, viszont 1 pont tényleg kinézhet a Villának.

ladislaus 2008.10.04. 14:00:01

Max Ti nem látjátok a meccseket, Irországban sorban adják most őket :D
Sky, Setanta... na meg a neten is kuksolhatjuk őket.

www.justin.tv/directory?category=sports

YNWA!

mann 2008.10.04. 14:42:03

Tevez-Berba-C hármas játéka elég lehet a három ponthoz. Wazza szerepeltetését valszeg nem fogja SAF erőltetni. A középpálya már keményebb dió, de a Giggs-O'Shea-Park-Nani-Fletcher-Anderson-Gibson névsorból talán össze lehet rakni valamit :).
A védelemben nincs komoly probléma, Gary-nek ideális lehet ez a meccs arra, hogy formába lendüljön.
Nem sűrűn fogok ilyet írni, de most muszály: Hajrá ManCity! ;)
Big Phil szerint alig van 15 hadrafogható játékosa, legalább két tarcsis srác fog a padon ülni a Villa ellen..

Lond · http://lond.blog.hu 2008.10.04. 15:12:40

vasárnap 21:00 ManCity - Liverpool ES2 felvételről.

jasszgeri 2008.10.04. 16:10:44

tudom, ketten már szóvá tették, éppen ezért én segítséget nyújtok a mágusnak:
www.thefa.com/TheFA/Disciplinary/SuspensionLists/

legközelebb... ;)

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.10.04. 17:14:02

köszi az észrevételt, javítva az AJ baki!
igazából komoly szerkesztőségi ülésünk volt és hajnalban kellett megírni a beharangot... a mondathoz meg ez nagyon illett :))

az ülsé annyira komoly volt, h a Keane duplát nagyon kihagytam :)
p.

Mourinho már nem a király 2008.10.04. 18:29:38

Nembaj, legalább a Sunderland góljait eltaláltad :D

mann 2008.10.04. 21:28:22

Ennyit Wazza sérüléséről, ráadásul remek gólt vert. Jól játszott a MU, nehéz talajon remek támadásokat mutattak be. C még keresi önmagát, ha jó formában van, rúg vagy hármat ma. Alakul a dolog, Berbatov is kezdi megmutatni mit tud.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.10.04. 22:09:51

A bajnoki címet felejtsük is el most, 4. hely meglesz valahogy aztán majd csak elvitézkedünk a döntőig valami kupában, másra úgysem jó ez a keret.
Ki játszott ma jól? Megmondom én, senki. Egy nagy lófasz volt az egész. Fabregas sem csinált semmit a gólján kívül, ami meg kurvasokat ért tényleg.
Egyedül Robinon láttam hogy próbál valamit csinálni, esetleg Sagna. Semmi mozgás, fásultság.

A játékvezetés ismét borzalmas volt. Nevetséges sárgalapok, érthetetlen itéletek, meg nem adott szabályos gól.

Ez az ellenszenv az Arsenal ellen már nevetséges. Nem egyszer találták meg Wengert hogy kevés az angol a csapatban, és így törlesztenek, logikus.

biedrins 2008.10.05. 02:02:13

Sajnos én is végigszenvedtem a Sunderland-Arsenalt. Mióta az Eurosport 2-n megy a PL, azóta nem sok angol meccset láttam, de ezek után nem nagyon bánom. Hol voltak a totális focit játszó Wenger-csikók?

zsolesz781 2008.10.05. 10:35:21

Nem gondolom,hogy a kevés angolra a csapatban kéne fogni a rossz szereplést.Sajnos már így játszanak kb. február óta, mikor sorozatban bukták a meccseket bosszantó ikszekkel és impotens támadójátékkal.Ez most is így van semmi kreatív elképzelés, vagy Sagna ívelget a széléről, vagy Theo megy le az alapvonalig és gurít középre,már ha hagyják.Nagyon átlátszóak a kényszerítők amivel középen próbálkoznak és nem mernek távolról lőni.Bezzeg ellenünk ez mindenkinek bejön...

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.10.05. 10:59:44

Azért vicces hogy egy egykori BL győztes (igaz jócskán meggyengült) Portot oktatunk hétközben aztán hétvégén nem tudjuk feltörni a Sunderland védelmét.

Remélem jót tesz majd ez a kis válogatott szünet és nem sérül meg senki.

Vaader 2008.10.05. 15:36:57

Kicsit OFF, de van egy problémám: Eurosport 2-n "csúszik" a hang, 4-5 másodperc késésben van egész idő alatt, de nem csak a kommentár, hanem a közönség hangja, a háttérzaj is. Tapasztalt valaki hasonlót, esetleg valami megoldás? Egyébként műholdas ("tányéros" :) ) Digi Tv-m van.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.10.05. 15:45:15

Úgy hallotam ez csak a Digi TV-n van. Két különböző helyről jön a kép és a hang. Ez lehet a hiba oka.

Vaader 2008.10.05. 16:17:51

Értem, köszi. És tudsz valami megoldást, vagy van egyáltalán megoldás?

corporal clegg 2008.10.05. 16:59:42

A City eddig helyzet nélkül lőtt két gólt. Ez vagy világklasszis teljesítmény, vagy kib@szott nagy mák:P

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.10.05. 17:54:33

Megoldást nem tudok rá, én is csak olvastam valahol.

A Sp*rs ismét bizonyított :)

macca17 2008.10.05. 17:57:12

megvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
kuijt megint!!!!!! no meg torres butofcourse...

nordsee 2008.10.05. 17:58:30

Hey, igazi bajnokaspiránsként jött vissza a meccsbe a Pool, és hát igen... :)))

corporal clegg 2008.10.05. 18:00:20

Erőt kell hogy adjon a győzelem, bár lehet h inkább a 2-2-t választottam volna és ne sérüljön meg Skrtel:(

Sladin 2008.10.05. 18:00:22

elégé drámai meccs volt...
5 gól, kiállítás, sérülés... és persze a végén liverpool siker... azt hiszem nem kell ennél több...

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2008.10.05. 18:03:17

Woland 2008.09.27. 20:46:22

tesó, azt mondtad, bosszuljátok az észak-londoni tigrisjárást... erre azt írják bbc bloggerek, hogy a Hull fanok azt éneklik a Lane-en:

"You're getting sacked in the morning" :-o

kell mondanom ki a címzett..?

Viszont ahogy a Liverpool visszajött, 2-1volt, amikor bekapcsolódtam, egyszerűen annyira egyértelmű volt, hogy megcsinálják, sütött róluk, hogy ezt most behúzzák. taps-fütty-ováció, bár hasonló szívet látnék wenger fiainál....

bag 2008.10.05. 18:03:45

A mostani Pool ellen 2 gól előny kevés.
Szenzációs milyen tartása van ennek a csapatnak.
grat a fiúknak.
YNWA

pocak 2008.10.05. 18:04:04

Crouchinho állítólag megint ollózva rúgta az első Portsmouth-gólt. Megnézzük!

A Liverpool meg talán tényleg viheti végre valamire, csak mindig bennem van a frász, hogy melyik kiesőjelölt ellen jön a következő iksz.

Harmadik a Hull!

macca17 2008.10.05. 18:07:07

nem láttam a meccset, ez a titok nyitja :))
azért mindig is híresek voltunk a küzdeni tudásunkról. YNWA
walk on through the rain

macca17 2008.10.05. 18:08:57

de majd megnézem a negyvenperces összefoglalót a honlapunkon

nordsee 2008.10.05. 18:09:14

Skrtel elvesztése fájó lehet, márpedig ahogy elnéztem nem egy könnyű húzódás volt ez. Reméljük a legjobbakat. Zabaleta meg megérdemelte, nagyon durva volt az a belépő. Alonso összeteheti a két kezét.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.10.05. 18:18:54

Azért a Newcastle feltámadása sem semmi. Ha a szünetet nem számítjuk, két perc alatt egyenlítettek.

poolfanati 2008.10.05. 18:33:26

hát poolfanként nem ez az első liverpool trademark comeback amit megélek:D csak hogy a kurva életbe lehet hogy a sztrímem pont a 2. félidőben megy el???? az első félidő 800 kb/s-el jön erre kapunk két gólt hogy a citynek nem volt helyzete...
macca: ezek szerint tényleg az a titka hogy nem nézzük?? :-)
az lett volna a legszebb ha gerrard egyszerre szerzi a saját 100. és a pool 1000. PL gólját, de rajta kívül csak egy ember van aki "megérdemelte" hogy az 1000.et szerezze és az bizony torres!!!

mivelhogy nem láttam a 2. félidőt skrtel sérülése nekem új... remélem nem súlyos a sérülése, de agger annyit sírt mostanában hát akkor ragadja meg a lehetőséget!

bag 2008.10.05. 18:47:19

a Hull city győzni jár Londonba mostanában.
grat nekik!
mégha az atomsz@ar Spurst is győzték le

pocak 2008.10.05. 18:57:26

poolfanati, macca, én se néztem - dógoznom kellett a gépen sztrímelés helyett -, simán lehet, hogy ez a titok

A Eurosport 2 adja kilenctől, bepótolom.

macca17 2008.10.05. 19:01:36

sajna, nincs 2-m :((. marad a pool-tv :)
azért agger simán pótolni tudja a skrtelt, de épüljön csak fel minél hamarabb

macca17 2008.10.05. 19:02:32

ja, és én is ügyelek egész hétvégén :(((

bag 2008.10.05. 19:06:13

Top 4 mi?
majd a Championshipben talán jövőre...

20. Tottenham Hotspur 7 0 2 5 -6 2

donnelly · http://nst.blog.hu 2008.10.05. 19:09:37

Skrtel sérülése első ránézésre térd- vagy keresztszalag szakadás :(

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.10.05. 19:39:55

A Sp*rsnél valszeg úgy értették top 4-et hogy év végére elérik a bűvös 4 pontos határt.

ZenZo 2008.10.05. 19:49:23

Na vége a fordulónak. A Pool meccset nem láttam, pedig a kiállításig egész jó voltam a tippemmel :) erre nem beleköpnek a levesembe... ejjj

A chelsea meccset többnyire végig tudtam nézni, bár nehéz volt működő streamet találni a megadott húszból. Hát, sokkal többet vártam a Villatól, szerda után meg külön féltettem a londoniakat, de nagyon impotens volt ma a Villa, lényegében helyzetük is alig volt. Ráadásnak diSanto egy teljes félidőt kapott! A helyzetkihasználás viszont megint gyatra volt, 30 helyzetből sikerült két gólt lőni.

Számomra meglepetés még a Bolton és a Fulham eredménye.

Everred 2008.10.05. 19:53:55

A Fulham régóta szopni jár idegenbe, már elnézést a csapat szurkolóitól.

ShanklyGates 2008.10.05. 21:24:24

Elsírom magam. h csak a gólokat láttam a City-meccsrôl...

Comeback-specialist ide vagy oda, emberemlékezet óta nem fordított a LFC -2 gólról a premiershipben! Jobbulást Skrtelnek, majd Danny Agger pusztít helyette hátul legalább olyan szigorúan : )

Woland 2008.10.06. 04:25:37

ez a csapat jelenleg megérdemelné a kiesést - és perpillanat nem látom hogy bármi eséllyel tudná 'rohamozni' egyetlen PL-csapat kapuját sem.

jobban összeszarták magukat mint a magyar válogatott legrosszabb éveiben. önbizalom, csak egy játékost találjanak akinek van önbizalma. az kell most egy nagyképű köcsög majom, aki azt hiszi hogy ő a következő Maradona. mi az istenre várnak Ramosék, Taarabt-ot a kezdőbe. Pavnál nem lehet kevésbbé hatékony, ha meg kiderül hogy ő is szar és összezuhan, nem vesztettünk semmit.

borzasztó, botrány, minden fikázás, lábtörlés, szitok, szemétkedés megérdemelt, fair ÉS szivesen látott!

kurva életbe, vannak ebben a keretben nagyszerű focisták, nem is kevesen. (no, Modrics nem tartozik közéjük...) Menni előre, nem feladni, nem beszarni, nem picsogni!

szerettem volna azzal zárni hogy TÁMADÁS!!!!!...

de jelen esetben talán jobban megfelel a Kelj fel és járj!

Data4u 2008.10.06. 10:42:25

szia Woland
picit off, de jól jellemzi hol tart ez szerencsétlen bagázs motiváció ügyileg.
Kiutaztam Krakkó-ba a Wislaw elleni meccsre. A meccs alapján, komolyan mondom, ha Gomes-en kivül kinyomnák az egész csapatot, és lecserélnék egy bármilyen 11 emberre, motiváltabb csapatot láttam volna. (talán még Bale maradhatna, legalább rajta lehetett látni, hogy egy picit érdekli a dolog) Már a bemelegitésnél szégyen volt nézni, mit (nem) csináltak. Mint egy piknikező iskoláscsapat.

Nagyon nem szeretném ha kiesnénk (és nem is fogunk!!!), és rá lehet fogni Keane-re (áruló!) és Berbára (sokat ártott!) és a még össze nem érő csapatra a szánalmas teljesitményt, viszont a motiváció hiányát nem.

Egyet értek, legyenek bénák, szervezetlenek, hülyék, viszont haljanak meg a pályán. És akkor ki is lehet esni. Igy viszont minden hétvégén reszketve várom, hogy ki ALÁZ meg minket.

ZenZo 2008.10.06. 11:14:57

no Spurs. Nem bántásképp, de ezt nehéz kihagyni:
mi a közös a PL-ben és egy cowboyban?
mindkettőnek alján van a sarkantyú...

mi a különbség a Spurs és egy háromszög között?
a háromszögnek van 3 pontja...

na szar poénokat félre téve ez azért már komoly. Mind a Newcastle, mind a Spurs oldaláról. Persze messze még a vége, hisz még 31 forduló van vissza, de ennél a két csapatnál a tavaly után és az idei pár forduló után igencsak itt az ideje elgondolkodni. A nevek és összegek után mindenki a Spurstől rettegett, s várta őket a négybe, mintegy megtörve a big4 hegemóniáját, most meg csak az nem rúg beléjük, aki nem jár arra. Nehogymár ne a Bolton essen ki.... :)

JClayton · http://bumm.sk/blog/szemtanu/ 2008.10.06. 11:18:28

Tavaly is ez volt. És tavalyelőtt is. A Spursnek ez egy újabb szezon a következő forgatókönyv szerint:

1 - vegyél milliókért sok játékost
2 - deklaráld, hogy célod a top4
3 - rontsd el a szezon elejét, de nagyon
4 - válts edzőt
5 - húzd fel magad a középmezőnybe
6 - vissza az egyes pontra

:(

undertow 2008.10.06. 13:25:04

mindenki, zenzo? :)

btw, akkor most jól igazoltak vagy sem? ;)

undertow 2008.10.06. 13:31:42

egyébként azt hiszem martin jol remekül szórakozik az események alakulásán:

Pos Team P Pts
1 Hamburg 7 16

Data4u 2008.10.06. 14:12:24

Ez a Jol story érdekes. 2* 5. hely után pár forduló után kinyomni valakit..., bár ezt már Woland asszem anno kivesézte.

Sztem a mostani igazolások (in) nagyjából szart sem értek. Viszont az elmenők (out) annál fájdalmasabbak.

A Wislaw ellen Campbell volt a 20.! játékos akit Ramos játszatott tétmeccsen. Nevetséges. Mikor lesz igy csapat... Bár még egyszer, nem a keret a legnagyobb gond (az a második), hanem a motiváció/lelkesedés.

Én csiptem Jol-t.

Morike 2008.10.06. 14:51:19

Természetesen nem vertük meg a Che£sea-t. Majd a Villa Parkban...

Data4u 2008.10.06. 16:00:54

még egy uccsó adalék és tényleg abbahagyom:
"The 1-0 loss at White Hart Lane on Sunday is Tottenham's worst start to a season since 1912."

Walmer 2008.10.06. 16:01:18

Az, mondjuk nem semmi, hogy a két mellőzött "nímand" Defoe, meg Crouch mit művelnek a Portsmouthban. Ketten együtt 8 bajnoki gólnál járnak, a csapat meg 10-nél. Ráadásul az isteni Pítör két gólt rúgott a Guimares ellen a hosszabbításban. A másodikat direkt az ínyenceknek.
Nem tudom mennyit kóstálhatott a csapataiknál mellőzött két játékos, de jól mutatja az idegenlégiósok egészségtelen túlsúlyát, hogy két ilyen remek angol csatár sem a Poolnak, sem a Spursnek (hahaha) nem kellet. vettek helyette Pavljucsenkot (hahahahaha)

rizla 2008.10.06. 16:15:29

"jól mutatja az idegenlégiósok egészségtelen túlsúlyát, hogy két ilyen remek angol csatár sem a Poolnak, sem a Spursnek (hahaha) nem kellet."

szerinted crouch jobb, mint torres, babel, vagy keane? arra amúgy nem gondolsz, hogy több játéklehetőséget akart? a spurs berbatovot, meg keane-t is eladta ostoba mód, pedig egyik sem angol, úgyhogy baromi erőltetett a példád
(mielőtt valaki előjönne azzal, hogy keane legalább brit - igen, és a liverpoolba került)

Morike 2008.10.06. 16:29:10

Keane nem brit, hanem ír.

r_magpie 2008.10.06. 16:36:48

mivel alig-alig sztrímelek és olvasok mostanában, valaki írja már le, hogy ezzel a spursös orosz gyerekkel mi a baj, mert az Eb-n rohadtjól mozgott, és csodálkozom azon, hogy ennyire gyenge.
mást játszatnak vele, vagy elfelejtett focizni, vagy csak arra a júniusi két hétre tanult meg?

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.10.06. 17:35:50

Hali Habi!:)

csak beköszöntem, régen "láttalak"... A legjobbakat!

Üdv, ymy

crouchy 2008.10.06. 17:55:08

Vaader: Antenne digitalon is szokott ilyen lenni, legjobb megoldás ha kinyomod a hangot, és gépről halgatsz mellé szurkolódalokat:)
amúgy meg elképesztően amatőr, és lúzer ez a eurosportos gárda. Ok hogy nem bírják elintézni, hogy a Chelsea-Villát, vagy a City-Poolt adják, mert végüli jó kis meccs ment helyettük. És nagyon megörültem mikor kiderült hogy majd leadják este. De könyö9rgöm, ne mondják már be meccs elején-végén hogy a 92.percben rúgott kuyt góllal nyertünk, fordítva 2-0ról. Hát direkt nem néztem netet, hogy majd élvezhessem erre tessék, bumm a képembe nyomják az eredményt. Gondolom így többen meg se nézték. Aztán meg nem igaz hogy miért kellet beletekern iaz első félidőbe. Azt a negyed órát, kibiírhattták volna. Na mind1, a fő hogy nyertünk, Skrtelt viszont én nagyon sajnálom, hiányozni fog középről. Pedig reménykedtem hogy a Karate-rúgásáért cserébe, csak az lesz a büntetése hogy ország-világ előtt lecsulja magát..

crouchy 2008.10.06. 18:05:53

"Martin underwent a scan this morning which showed damage to the posterior cruciate ligament in his right knee" Ok hogy a liga ment de a szezonja azér remélem nem ment (el). (elnézést) Amúgy mi az a cruciate?

ZenZo 2008.10.06. 18:55:19

@undertow

jogos és jogos. íegyébként pont ma gondolkodtam az utóbb felvetett dolgon, hogy nekiállok mea culpazni, de délután nem volt már időm. Majd ha jól megy holnap, és lesz időm, a megfelelő helyen megteszem :)

bag 2008.10.06. 19:00:37

Szóval lebrittezni egy írt... ez azért már produkció.
és mindezt a jólértesült, mindenkit magaslóról kioktató, észt osztó focifenoménünk tette.
(muhahaha)
biztos megsértődne (ahogy szokott mindenen) ha lerománozná vki...

crouchy 2008.10.06. 20:27:14

:S Ennél a pcl-nél azér tudnék jópár jobb hárombetűs dolgot. Nembaj kemény legény ez a Skrtel, reméljük felépül mihamarabb.

Woland 2008.10.07. 01:51:41

Data4u,

I hear ya brother... bár én a kivételeknél még Gomeshez hozzátenném Zokorát aki bárki bármit mond minden meccsen széthajtja magát. Rajtuk kivül valóban rengeteg az üresjárat...

(amúgy respekt hogy megkockáztattad a krakkói utat! : )

vasárnap a BBC szerint voltak olyan tizperces periódusok amikor a labdabirtoklási arány 95%-5% volt a javunkra... úgyhogy legalább ebben van haladás. ami a küzdeni akarás/motiváció mellett nagyon hiányzik még az a kreativitás. Arsavin annyira kell(ett volna) mint egy falat kenyér... abban a srácban van fantázia, ő egy igazi művész.

Walmer 2008.10.07. 08:34:07

rizla,
többször tanújelét adtad már annak, hogy fingot nem értesz az angol bajnoksághoz, de azért osztod az észt.
Tehát: Crouch természetesen jobb, mint Babel és véleményem szerint Keane-nél is jobb, aki valóban ír és nem brit. Az, hogy Torres jobb, mint ő, szintén nem kérdés.De Torres egy játékos. És még egy akkor isten sem képes egyedül végigjátszani egy teljes szezont, mint ő. Arról nem is beszélve, hogy még a Poolban is elkél két támadó egyidejű jelenléte a pályán.
Defoe nem jobb, mint Berba, de legalább olyan jó, ha nem jobb, mint Keane és biztosan jobb, mint Pavljucsenko, aki olyan, mint Rebrov volt anno. A volt klubjában megy neki, Angliában viszont szart sem ér.

Walmer 2008.10.07. 08:38:23

"Arsavin annyira kell(ett volna) mint egy falat kenyér... abban a srácban van fantázia, ő egy igazi művész. "

Woland, azért tedd hozzá, hogy a Zenitben, meg az orosz válogatottban. Látjuk Pavljucsenko is mit csinál ill.mit nem csinál...

kroos 2008.10.07. 08:44:55

Walmer,van olyan akinek ezt még itt nem irtad le:,,
többször tanújelét adtad már annak, hogy fingot nem értesz az angol bajnoksághoz,"

Walmer 2008.10.07. 09:27:30

kroos,
szinte csak olyan van te és rizla kivételével. De hát nekik meg nem írom le, mert vagy értenek hozzá, tehát nem mondanak hülyeségeket, vagy nem értenek hozzá, de nem is okoskodnak.
Engem sem látsz Bundesliga/La Liga/Seria A posztokban osztani az észt, mert nem értek hozzá (igaz, nem is érdekel).

kroos 2008.10.07. 09:47:48

És ki dönti el hogy mi hülyeség és mi nem? Te? Van aki szerint az a hülyeség hogy Crouch jó,van aki szerinte nem.Nem egyformák a vélemények de ez nem is baj.

kroos 2008.10.07. 09:49:10

Szoval a lényeg, ha valakinek más a vélemény az nem azt jelenti feltétlenül hogy hülye.Meg azt se hogy nem ért az angol focihoz.

corporal clegg 2008.10.07. 11:43:59

Azért az, hogy Crouch jobb, mint Babel elég ingoványos terület... teljesen más stílusú játékosokról van szó, nem hasonlíthatóak össze. Crouch nem tud badról bejőve lendületet adni a csapatnak, viszont időnként elég gólerős. Tehát pillanatnyilag talán még lehet mondani, hogy Crouchy erősebb, de Babel folyamatosan fejlődik, és két hónap múlva talán már egyértelműen ő lesz a jobb...

Walmer 2008.10.07. 12:21:33

És ha tvább fejlődik, akkor még két hónap és jobb lesz, mint Defoe, aztén még három és ott lesz Rooney/Torres nyakán és határ a csillagos ég...

Jo_Jo 2008.10.07. 16:56:03

Egy kis unaloműző mindig jól jön a bajnoki pihenőben :)
www.picvi.com/2008/10/01/video-football-sniper/
süti beállítások módosítása