Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Premier League 5. forduló

2008.09.20. 09:30 pote

Nyugodt szombat és paprikás vasárnap elé nézünk. A hétvégén láthatjuk a tavalyi BL-döntő visszavágóját, farkasszemet néz egymással mindenidők egyik legjobb klubedzője és egy világbajnok szövetégi kapitány, a tavalyi ezüstérmeshez látogat a bajnoki címvédő és lesz még egy Chelsea - ManUnited rangadó is. Kiváncsian várjuk mi is, hogy a hétközben hellyel-közzel jól teljesítő angol kupacsapatok mennyire tudnak stabil formát mutatni, hogy feltámadnak-e a jobb sorsa érdemes klubok (Spurs, NU), hogy honfitársaink tudják-e tartani jó formájukat és hogy folytatódik-e az öngólok dömpingje. Hajtás után a meccsekről és egy kedves olvasónk tippjeiről is olvashattok.

Sunderland - Middlesbrough 2-0
Az északi derby-re bármit lehetne tippelni. Nekünk az üveggömb azt dobta ki, hogy a Fény Stadionjában, a hazaiknak kell nyerniük. Az ex-tottenhami szekció most a szebbik arcát fogja mutatni és feledteti az elmúlt hetek bugdácsolásait.

Liverpool - Stoke 3-1
Nem érzünk meglepetést. A Pool kezd összeérni, és szerencséjükre a formánkívüli időszakukat is vereség nélkül tudták le. Egy sima győzelemmel tökéletessé tehetik az elmúlt egy hetet (végre győzelem a MU ellen, idegenbeli győzelem a BL-rajton). A Stoke tipikus angol kiscsapat, amelyik keménységével sokszor meg tudja nehezíteni a topklubok dolgát. Hogy most nem ez fog történni, arról a már leírt Robbie Keane fog gondoskodni. Benitez már kedden pihentette, hogy szombat délután be tudja rámolni első liverpooli dupláját.

Blackburn - Fulham 1-1
Indokolt lenne a vendéggyőzelemre tenni, akár nagyarányban is (ha az Arsenal 4-0-ra verte a Roverst és a Fulham megverte az Arsenalt, akkor ugye...), de a londoniak nem szokták ugyanazt a teljesítményt nyújtani idegenben, mint otthon. A hazaiaknak meg égetően szükségük van mindenegyes pontra, mert a végelszámolásnál mi nagyon hátra várjuk őket. Jó lesz a döntetlen mindenkinek. Santa Cruz és Andy Johnson gólörömét várjuk.

West Ham - Newcastle 2-1
Az a két klub találkozik, amelyek azért vesztették el a menedzserüket, mert a tulajoknak túl nagy befolyásuk volt. Zola bemutatkozása ellensúlyozni fogja Ashton hiányát és már-már megszokott mélységbe kerülnek Owenék. A győztes gól öngól lesz.

Bolton - Arsenal 1-3
Nasri sérült, Rosiczky visszatérése is csúszik (na, ki fog előbb pályára lépni idén: Eduardo vagy a cseh?) és szerdán még Ukrajnában rúgták a bogyót, de egy Bolton akkor sem okozhat problémát. A tavalyi flúgos meccsük ellenére sem várunk izgamakat. Vela két gólja nyugtatólag fog hatni és a dán óriási betalál.

West Brom - Aston Villa 0-1
Birminghami rangadó, mint mindig, délben. A sok sérült és a hétközi kupameccs ellenére is a vendégeket tartjuk esélyesnek. Egy nagyon feszült mérkőzésen a csereként beálló Carew fejese fog dönteni.

Chelsea - Manchester United 0-2

A rangadó. Az utóbbi évek csúcsmeccse.
Kevés olyan okot tudunk felhozni, ami vendégsikert eredményezne. Talán C. Ronaldo visszatérése csalhat mosolyt a vörös ördögök híveinek arcára, de semmi több. Míg mindenmás a hazaiak mellett szól.
Terry eltiltását törölték (jogosságát minden oldalról kiveséztük a kommentek között), Vidicét nem. Talán a legnehezebben pótolható láncszem mindenegyes csapatnál a középső védő. Tavaly többször is hiányzott a szerb, így várhatóan nem tojta össze magát Ferguson, hiszen akkoriban jól sikerült megoldani ezeket a helyzeteket. Most kétesélyes a dolog. Vagy Evans-t dobja be a mélyvízbe vagy Wes Brown húzódik be középre. Utóbbi tűnne kockázatmentesebbnek, hiszen Neville kezdhetne akkor jobb oldalt.
A Chelsea-nél is vannak hiányzók és Drogba sem bír még kilencven percet, de az eddig mutatott játékuk még tovább duzzaszthatja eddig sem szerény önbizalmukat. Lampard csúcsformában játszik, Anelkának jót tesz az elefántcsontparti távolléte, Deco meg világháborús kémeket megszegyenítő gyorsasággal épült be új csapatába. Ha hozzávesszük, hogy már senki sem emlékszik, mikor is kapott ki utoljára a Chelsea hazai pályán és az elmúlt évek egyik legszarabb formában lévő Manchestere érkezik hozzájuk, akkor badarság lenne nem hazai győzelemre fogadni.
Mi mégis megtesszük, mert van vér a pucánkban. Mikel kiállítása után vérszemet fog kapni a United, majd CR és Berbatov kétszer villan. Merész a tippünk, de a totóban 1x-et raktunk, vagyis totálisan bebiztosítottuk magunkat a rangadóra.

Hull - Everton 0-3
Ismét újonchoz látogat az Everton. Most egy kicsit könnyebb dolguk lesz, mert a hazaiak elbízták magukat a Newcastle ellen aratott győzelmük után. Nincs kellemesebb ellenfél, mint egy nagyképű újonc csapat.

Manchester City - Portsmouth 2-1
Két kupacsapat randevúja. A hétközi meccs mindkét társaságból sokat kivett, így azon fog eldőlni minden, hogy melyikük lesz fittebb vasárnap délutánra. A City-nek - az ő szintjükön - hosszabbnak tűnik a cserepadja és a Pompey nem szokott túl acélos lenni idegenben (bár porrá zúzták az Evertont a Goodisonban), vagyis a hazai győzelem inkább indokolt. Különösen azért, mert a brazil trió elég jól muzsikált Cipruson. Elano irányítóként való játszatása kifizetődő lehet ismét. Defoetól most is gólt várunk, de ezt nem is nagyon kellene megemlítenünk.

Tottenham - Wigan 1-0
Elsőre vendégsikert láttunk az üveggömbben, majd gólnélküli döntetlent, végül egy nyögvenyelős hazai győzelmet dobott ki a rendszer. Igazából, fogalmunk sincs, hogy mi lesz itt. Gólszerzőnek, a Spurs mutatott játéka alapján, Scharnert jelölnénk meg, mert olyat még az óriás Titus sem tud, hogy hétről-hétre gyártsa az öngólokat.

A tippjáték heti nyertese wan2bee volt, vagyis az ő tippjei versenyeznek a mieinkkel. Lényeges eltérés mutatkozik a két sor között (ő bemerte vállalni a Spurs vereségét, mi csak pofáztunk róla), így pokoli küzdelemre számíthatunk itt is.

Sunderland - Middlesbrough 0-2
Liverpool - Stoke 2-0
Blackburn - Fulham 1-2
West Ham - Newcastle 1-1
Bolton - Arsenal 1-3
West Brom - Aston Villa 2-2
Chelsea - Manchester United 2-2
Hull - Everton 1-0
Manchester City - Portsmouth 1-0
Tottenham - Wigan 0-1


A pontozás mit sem változott. Az nyer (Ti vagy mi) minden héten, aki több pontot ér el: a teljes telitalálat három pontot, a különbség eltalálása kettőt, míg a győztes eltalálása egy pontot fog érni. (pl.: a tipp 2-1, de 1-0 lett, akkor két pontot lehet szerezni; de ha 2-0 lett, akkor csak egy pontot. Döntetleneknél is egyértelmű: ha 1-1 a tipp és 0-0 lett, akkor az is kettő pontot ér).

56 komment

Címkék: chelsea üveggömb premier league mu tippjatek

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr34672350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.09.20. 10:35:27

Sehol egy áthúzás a postban? :(

sztem a tottenham elkezdi a nagy menetelését, asszem 0-1-ről is teszek rájuk egy kis pénzt.

a bburn-ben is bízom és az everton szorzója sem kicsi :)

ha a mu kikap, akkor elkezdheti a hosszú hajráját, a nagy "tavaszi" menetelését szeptember végén. (bár van egy elmaradt meccse)

ha mi meg nyernénk, akárhogy is, akkor tapadnánk a pool-ra...nem rossz, nem rossz...főleg, hogy falunap van itthon :)

Kellemes 7végét Nektek!

Üdv, ymy - körhintázásra várva:)

mann 2008.09.20. 11:25:47

Evanst Fergie agyba-főbe dícsérte a BL meccs után, ennek ellenére meglepő és bátor húzás lenne játszatni, viszont nálam szerezne mégegy jópontot az öreg :).
Kérdéses még a támadó alakzat összeállítása. A C-Wazza-Carlitos-Dimi négyes pályára küldése hasonlatos Evans esetéhez. :)
Scholes-t a keretben sem látni, így a középpálya egyedüli biztos kezdőjének Hargo tűnik előzetesen. Talán még Sonkát várnám mellé, de az is elképzelhető, hogy a támadó alakzat "kárára" Giggs is kezdeni fog.

poolfanati 2008.09.20. 11:54:28

chelsea-mu 0-2????
erre mennyi pénzt tennétek??? cé még csak most épült föl és rögtön gólt vártok tőle? szerintem nagy chelsea fölény lesz és a mu kontrákra épít majd. a poolnak és az arsenalnak az x lenne a legjobb az biztos.
a pool stoke pedig nálam 4-0. torres, babel, keane és stevie g megszerzi a 100 gólját piros mezben!

macca17 2008.09.20. 12:16:17

azért ilyen kiscsapatok ellen, mint a stoke, meg szoktunk szenvedni. kuyt rúgjon gólt:)

üvöltő dervis 2008.09.20. 12:42:26

HI!

Én ezt tettem meg hétvégére, majd meglátjuk.
Sunderland - Middlesbrough 1-2
Liverpool - Stoke 3-0
Blackburn - Fulham 0-2
West Ham - Newcastle 2-2
Bolton - Arsenal 0-3
West Brom - Aston Villa 1-1
Chelsea - Manchester United 1-2
Hull - Everton 2-1
Manchester City - Portsmouth 3-1
Tottenham - Wigan 1-2

wan2bee 2008.09.20. 13:12:44

na ez erdekes lesz. Kivancsi vagyok a vegere.. benne van egy nagy leboges, es 0-3 az NST-nek...

macca17 2008.09.20. 13:15:58

mine:
Sunderland - Middlesbrough 2-1
Liverpool - Stoke 5-0 (mert mindegy egyéb reális tipp már foglalt, és ennek azért tudnék örülni)
Blackburn - Fulham 1-1
West Ham - Newcastle 3-1
Bolton - Arsenal 2-3
West Brom - Aston Villa 1-2
Chelsea - Manchester United 1-1 (ezt csak a nyers érdek diktálja:)
Hull - Everton 0-1
Manchester City - Portsmouth 2-1
Tottenham - Wigan 3-1

Morike 2008.09.20. 15:30:25

Carew biztos nem fog csereként beállni. :) Ha összedrótozzák, akkor kezdő lesz, sérülten meg a kispadra se fogja leültetni MON.

pocak 2008.09.20. 17:21:09

Ha már muszáj erőltetni ezt a harmadosztályban is szar lenne Keane-t, leglább cserélné már le, a tücsök rúgja meg. Ennél a Crouchosaurus százszor használhatóbb játékos volt. Esküszöm, még Voronyin is.

poolfanati 2008.09.20. 17:55:05

uramatyám... hát nem is tudok ez után megszólalni...
arra nem lehet fogni hogy a stoke 11 emberrel védekezett ami kurvára idegesítő. keane atomszar a 100%os ziccert se rúgja be, torres meg nem tudja hogy mikor cselezzen és mikor lőjjön... az ilyen itthoni x-ek miatt nem voltunk sehol se a bajnokságba...

corporal clegg 2008.09.20. 17:55:27

A büdös faßba! Pont ezek a 0-0-ák azok, amikkel elveszítjük a bajnokságot...

wan2bee 2008.09.20. 18:12:46

jol mukodik a hetvegen az uveggomb sracok...

crouchy 2008.09.20. 19:01:54

30 lövésből nulla gól.. ez hihetetlen. Az a gáz, hogy annyi épkézláb csatárunk van, mint ahány épkézláb csatárunk van(utóbbi magyar szemszögből). Torresnek miért van SSS-ja? Az a kiscsapatoknak szokot lenni, nem a jó csatároknak. Jah és amúgy megy ugyabár ne mvolt les az a 2. perces szabadrúgás, ellentétben eboué góljával..

crouchy 2008.09.20. 19:09:36

OFF: valaki nem tudja hol lehet megnézni a mai NB II. nyugati csoportos eredményeket?

crouchy 2008.09.20. 19:12:50

OFF: sajnos már megtaláltam..

macca17 2008.09.20. 19:28:47

most akkor mi van? már többet nem nézhetem a kedvenc csapatomat, mer akkor soha nem győzünk?:(
nincs társa torresnek, és ha neki nem megy, akkor nincs minőségi társa. variációs lehetőségeink elég szűkösek. riera-babel uaz, amikor meg keane-t lehozta, nem volt rendes csatárunk a pályán torresen kívül. arsenalos barátném szerint rafa nem tudja motiválni az ilyen kiscsapatok ellen a poolt. ebből adódik a sok helyzet 0 gól. dekoncentráltság. sztem meg szarul igazolunk minden évben. a védelmet erősítgetjük, miközben előrefelé vannak komoly gondjaink. elengedjük finnant, h ez a nyamvatag arbeloa játsszon, csak azért, h jöhessen riera. meg jött dossena, meg a cavalieri. és huszonmillióért veszünk egy keane-t. középpályán meg lucast erőltetjük, aki évek óta semmit nem csinál. rafa meg pampog, h nem volt les, és h miért nem adták meg. ez nagyon sovány egy stoke elleni meccs után. 5-0, hahaha. maradtam volna következetes, és tippeltem volna 1-0-t...

papercut 2008.09.20. 20:39:48

1:3 Szép volt ágyúsok!
Szeretem, hogy a csapatom tud még meglepetéseket okozni... Előzetesen olyan 2:2-re tettem volna a meccset, lévén hogy lesznek hiányzók és pihentetettek (Nasri,Walcott,Van Persie) és féltem hogy a csapatjáték sínyli meg, de szerencsére nem így lett... Walcott nagykirály, Song szuper védekezik, és úgytűnik Denilson is jól oldja meg a Flamini-okozta űrt. Egyedül Fabregas tűnik kicsit haloványabbnak, de remélem hamar belendül ő is, és hogy Clichy sérülés nem súlyos, az nagy érvágás lenne ha hosszabb időre kidőlne. Go Gunners!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.20. 22:58:00

A Vicente Calderonban idén már harmadszor került elő a 4-0-ás labda :-D! Valaki viszont szólhatna nekik, hogy ne játszanak a Romával egyidőben meccset.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.09.20. 23:03:07

ez mind igaz,
de hogy jön ide?!;)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.09.20. 23:08:42

popp, rossz helyre kommenteztél :D

Cesc fáradtan mozog ebben az évben, vagy olyan, mint az antiSámson...amióta növeszti, nem megy...ejnye, no... :)

az első góluk les volt (ahogy szerdán is), ezt tegyük hozzá. Ade mezőnyben fejlődik, a kis Denilson egyre jobb lesz, ahogy Song sem rossz...most kicsit jobbnak látom a középpályánk, mint 3 hete pl...

1-0-nál nagyon nagyot játszottunk, az szép volt, hogy nyomtunk ezerrel, meg is lett az eredménye...
Clichy nem sérült meg nagyon, ez a legjobb hír a 3 pötty mellett...hmmm...meg a pudliak pontvesztése, így most vezetjük a tabellát...:) tomtomtom...cselszkij még hátra van...

17 szögit rúgtunk idegenben, egy érdekes statisztikai adat a végére...

Szép álmokat! :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.09.20. 23:47:09

nyugi,
Roma hírekért itt nem jár dádá!
:)

Woland 2008.09.21. 03:20:56

hát bebaszhat néha a Poolnak is úgy tűnik. most nem volt szerencséjük - ill. a meg nem adott góljuk megint tökéletesen illusztrálja a videó szükségességét.

meg kell hogy valljam valahol sátáni kárörömmel tölt el ezt a Keane-szenvedést nézni! de még most is azt mondom hogy hamarosan meg fogja szerettetni magát a Koppal. remélem november elseje után (Spurs-Pool).

A Wigan ellen nem lesz elég egyszerűen nyernünk (lófaszt nem lesz, csak ide azt a három pontot egy öngólos egynullal!) hanem meggyőző játékkal, döntő fölénnyel és legalább három-négy góllal kell ezt megtennünk ahhoz hogy felhőtlen legyen a meccs utáni ivászat.

Bár szó se róla, vannak jó csatárok a Wigan-ben: Heskey-t nem lehet leirni és Zaki álomszerűen kezdett eddig.
De ahogy elnézem a legjobb játékosuk sérülés miatt el sem fog utazni Londonba. Ez a játékos természetesen Erik Edman, aki minden idők egyik legnagyobb gólját lőtte 3 éve a Spurs szineiben egy Anfield Road-i 2-2 alkalmával:

www.youtube.com/watch?v=5qmN9cHRl64

ugye hogy nem vicceltem : ) és ez az ember most a Wigan-ben játszik.

No mindegy, hű maradok a szerény 14-0-ás tippemhez.

poolfanati 2008.09.21. 14:14:28

nyugi macca17 nem miattad van az ilyen eredmény, az ember minden ilyen meccs után azt hiszi hogy csak akkor történik ilyen amikor nézi a meccset:D hanem az nst-sek miatt van akik már nem is tom hanyadjára "jósolták" meg keane dupláját:D babelt csatárnak!!! keanet meg adjk el a mancitynek és jön egy agüéró vagy vki:D

poolfanati 2008.09.21. 14:16:43

hogy lehet hogy egy marseillet félgőzzel verünk idegenben és egy stókkal nem bírunk ottho??:@

nordsee 2008.09.21. 14:47:57

Most akkor lehet szorítani MU-nak, hogy nyomja le a Cselszkijt. A második hely megmaradjon.

Morike 2008.09.21. 15:25:12

Mondtam, hogy Carew kezdő lesz! A gól az megvolt. :)

Glory 2008.09.21. 16:07:34

jajj istenem de nehez

krysal 2008.09.21. 16:26:05

Vezet a förgi-brigád...

bög 2008.09.21. 16:58:24

de kurva jó meccs volt ez

Gabez 2008.09.21. 17:00:58

Azért hihetetlen, hogy még Hajdú B. sem veszi észre, hogy Kalou ellökte Ferdinandot a gólja előtt, elég látványosan...az, hogy a bíró nem vette észre, természetes ;)
Ezt mint pártatlan mondtam...

d3vnull 2008.09.21. 17:34:19

A tizit sem vette észre, Malouda ugyanis már eltolta a labdát mikor VDS elkaszálta. De a világon mindenki csak az mu-t akarja és szokta bántani, szokott jönni - mint most is menetrendszerűen - a sírásrívás.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.09.21. 17:37:54

viszont helyreállt a világ rendje:)

vezetjük a bajnokságot:)

dillinger 2008.09.21. 17:41:31

Gary Neville kezd kicsit kínos lenni.

macca17 2008.09.21. 17:43:52

persze, poolfanati, tudom én azt. csak az elkeseredés beszélt belőlem.
a nyers érdekben lehet bízni (ld 1-1es tippem a mai rangadóra:)

megmondó 2008.09.21. 17:44:27

gary neville-nél egy kínosabb elem volt a pályán, és az anelka.

Gabez 2008.09.21. 17:48:50

d3vnull: a hszedből nem tudom eldönteni, kinek szurkolsz :)

Anelka tényleg szánalmas volt...őt vhogy nem komáljuk...

nordsee 2008.09.21. 18:05:31

City-Pompey: sechs zu null. :0

Woland 2008.09.21. 18:06:35

gratula a Citeh-nek, gyönyörű kivégzés volt.

mi meg rakás szarok vagyunk at the moment. lehet novemberig nem nézek PL-meccset... addigra csak kitalál valamit a két muchacho.

a rangadót nem láttam de a BBC-live commentary alapján megúsztak egy véleményes tizi-szituációt, és Gary Neville-t is le kellett volna küldeni második sárgával. Kalou góljáról nem irták hogy vitatható lett volna.

macca17 2008.09.21. 18:33:39

önértékelés: 3 meccs telibe, 3 meccsnél a győztes, 4et lehúzhatok a wc-n... ez most akor pl hány pont lenne?

macca17 2008.09.21. 18:38:07

grat valóban a mancitynek, hatot rúgni mindig teljesítmény.
asszem 12 pont, nst: 10. jól számoltam? legalább vmi sikerélmény lenne :))

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.09.21. 18:39:27

biza 12,
de játékon kívül nekünk is jobban menne :)))

kben grat...

d3vnull 2008.09.21. 18:40:01

imici : tavaly is meddig hittétek, hogy helyreállt a világ rendje... :) Szvsz ez az Arsenal el fog vérezni az Old Traffordon vagy a Bridge-n pl.

Gary Neville kínos lehet bizony, még kínosabb lett volna ha leküldi Mark Riley ahogy kellett volna (Scholes-t is leküldhette volna, igen sokat rugdalózott fejmagasságban egy sárgával már dekorálva :)).

Anelka gáz, ezt senki sem vitatja :) Még gázabb, hogy játszatjuk.

Woland : neked meg részvétem, szar lehet most Tottenham drukkernek lenni :) Nyugtasson a tudat, hogy Berbatov szar volt és köcsög a rangadón :) Imádni fogják a White Hart Lane-n mikor Spurs-mu lesz, az tuti :)

Pompy is baze...

macca17 2008.09.21. 18:45:37

jaja, amikor totóztam, akkor is mindig megszívtam :))
mondjuk, sose az ilyen kombináltat nyomtam, hanem az eccerű fapadosat...
köszi, amúgy...

macca17 2008.09.21. 18:47:50

az mi az a hoffenheim???
csak azér mer 4-0ra vezet a dortmund ellen...

jasszgeri 2008.09.21. 19:57:23

dav3null: ugyan már, milyen elkaszálás? :D
erre jogosan nem fújt be tizit. szarok voltunk. örülhet a dinamo, h nem használtuk ki deco hiányát és a vezető gól után a (tavalyi) halálos kontra támadásainkból sem vettünk elő. simán hozhattuk volna ezt a meccset. berba sem illik bele a taktikába. itt nem fog mindenki neki passzolni. ha gólt akar rúgni, meg kell magának szerezze a lasztit.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.09.21. 20:04:34

d3vnull
én a negyedik helyre várom a csapatom, szóval, h 5 meccs után ott vagyunk az elején nem rossz... még úgy sem, h egész jó a sorsolásunk, ahogy tavaly...

Üdv, ymy - lehet h idegenben elvérzünk a mu, cselszkij ellen, de otthon elkaphatjuk Őket!

kavics30 2008.09.21. 20:29:01

azért ez a tottenham, liverpool jól szétbarmolta a szelvényeimet...köszi srácok!
lassan eljutok oda, hogy az intert veszem fixre bárhol is játszik:)

d3vnull 2008.09.21. 20:41:57

"dav3null: ugyan már, milyen elkaszálás? :D"
Nem ragaszkodom a szóhoz. Malouda már eltolta a labdát mikor VDS belészaladt. Ezt szabály szerint be kell fújni. Nem sokon múlt a dolog egyébként, ezért különösebben nem hisztizek miatta.

"örülhet a dinamo, h nem használtuk ki deco hiányát"
Háhá. Mert Ballack egy senki kis amatőr, mi? Vicces.

"és a vezető gól után a (tavalyi) halálos kontra támadásainkból sem vettünk elő."
Mert szarok voltatok és nem bírtátok elővenni, ennyi. Mi az, hogy örülhetünk? Ne már.

mann 2008.09.21. 21:09:19

Ballack messze nem mutatta azt, amit Deco tudott volna.
Volt egy kontra ami bemehetett volna, de Wazza elszúrta.
A vezető gól után visszaállt a MU, a Chelsea viszont nem tudta ezt kihasználni. Ha VDS nem sérül meg, valszeg Kalou sem fejel gólt, Kuszczak beállása egyértelműen a kékeknek volt erősítés. Az egyenlítés után megint elkezdtek focizni a vörös ördögök, de kevés volt már. Szerintem igazságos az x.
C és Gary nincs játékban, kellenek nekik a meccsek, hogy újra formába lendüljenek. Berba félig-meddig benne volt a gólban,de még nem illeszkedett be,neki is kellenek a meccsek.
Evans saját nevelés, 20 évesen, ekkora rangadón ilyen jó teljesítménnyel, le a kalappal. Vida aggódhat a helyéért. :)
Remélem Scolari minden meccsen a kezdőbe jelöli Anelkát :).

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.09.21. 21:17:30

a tottenham és a pool nekem is okozott egy laza 4000 mínuszt, de ha az egyik szemem sír, akkor a másik meg ilyenkor nevet :)

Titi120 2008.09.21. 22:23:47

A sporthirado.hu -nál vicceskedvűek a szerkesztők, a Man City - Portsmouth végeredménye 10-0 -nak van megadva. :)

poolfanati 2008.09.22. 15:39:34

macca17: holnap crewe ellen ligakupa az anfielden. ez elvileg kivégzés lenne... de ez sosem ilyen könynű szóval az a legegyszerűbb ha pesszimistán nézem majd a meccset és akkor baj nem lehet és ha nyerünk boldog leszek ha sokat lövünk akkor 2x annyira:D szóval előzetes tippem:0-0:D

d3vnull 2008.09.23. 12:08:06

és komoly esélyed van, hogy be is jön :)

poolfanati 2008.09.23. 15:17:24

akkor tennem kéne egy kis pénzt a döntetlenre:D úgy csak örülhetek mert azért crewe győzelem eléggé valószínűtlen... ugye?:D
süti beállítások módosítása