Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok light - Premier League 2. forduló

2008.08.23. 11:53 pote

Az olimpia még mindig tart, de már a második forduló következik Angliában. Óriási rangadót vagy derbyt nem találunk a programban, de pár mérkőzés pikánsnak vagy érdekesnek ígérkezik első olvasatra. Erősen bízunk benne, hogy az első forduló langyos meccseihez képest, az iram és a színvonal is közelíteni fog a megszokotthoz. Technikai problémák miatt csak egy zanzásított beharangozót tudunk prezentálni Nektek, az idő rövidsége miatt. Ezért elnézést kérünk, és úttörő becsületszavunkat adjuk, hogy több ilyen nem fordul elő. Lapozz, mert ott láthatod a tippjeinket és a jövőre vonatkozó változtatásainknak a tervét is.

Blackburn – Hull 1-0, szombat, 16.00 Mindkét csapat kellemes perceket okozott szurkolóinak, meglepetésre győztek az első fordulóban. Ettől függetlenül, mi még mindig a kiesés elleni harcnál számítunk rájuk, emiatt is nagyon fontos ez a mérkőzés. A rutin, meg a még el nem adott csatárok miatt a Rovers sovány győzelmét sejtjük.

Liverpool – Middlesbrough 1-0, szombat, 16.00 Nevezzük ki a forduló rangadójának. A Boro – szintén nem kis meglepetésre – csúnyán elbánt a Spurs-szel, a Pool meg nagy nehézségek árán győzte le a Spurs Kettőt. Továbbra is kíváncsian várjuk az első igazi Gerrard-Keane-Torres összjátékot, bár a múlt heti szenvedés után, erre inkább majd ősszel koncentrálunk. Jó meccs lesz, nagy hajtás, Alves kapufa, nyomorék hazai győztes gól.

Newcastle – Bolton 2-0, szombat, 16.00 A harmadik olyan meccs, ahol két győztes találkozik. Ritkán lehet ilyet leírni, de fix egyesnek tűnik Öregszem korábbi csapatainak randevúja. Owen már a kispadra is leülhet, tartva magát a megszokott leosztáshoz: egy meccs kihagyás sérülés miatt, egy meccs a kispadon, egy meccs kezdőként, majd újabb sérülés. Baromira kíváncsiak vagyunk, hogyan néz ki egy PL-es focista táppénzes fizetési papírja.

Stoke – Aston Villa 1-3, szombat, 16.00 Ki fog tartani a Villa lendülete.

Tottenham – Sunderland 2-1, szombat, 16.00 Az egyik legpikánsabb mérkőzés a hétvégén. Egy felületesebb Spurs szurker biztosan nehezen igazodna ki a bemelegítésnél. Nem tudná eldönteni, hogy tetszik-e neki az új csíkos mez, ami Malbranque-on vagy Chimbondán, esetleg Tainion feszül. Merész a tippünk, de idén nem fognak bennragadni a hazaiak.

West Brom – Everton 1-2, szombat, 16.00 Egy nagyon csalódott csapat utazik egy kevésbé csalódott csapathoz. A szomorúbb csapat bebizonyítja, hogy idén is kell velük számolni.

Fulham – Arsenal 1-1, szombat, 18.30 Még nem állt össze az idei Wenger-alakulat, sok a hiányzó, és már oda süllyedtek, hogy a MU kispadjáról igazolnak, így itt várunk meglepetést.

Magyarország – Egyesült Államok 9-7, vasárnap, 9.40 HAJRÁ FIÚK!!!

Wigan – Chelsea 0-2, vasárnap, 14.30 Ismét könnyű feladatot kap Scolari. Igazi megmérettetésre még várnunk kell.

Man City – West Ham 0-0, vasárnap, 17.00 A tavalyi meccsek és a mostani formák alapján egy szörnyű, dögunalmas meccset várunk. Tudjuk, ilyenkor szokott 6-5 lenni, kiállításokkal, büntetőkkel.

Portsmouth – Man Utd 0-2, hétfő, 21.00 Kellemes ellenfél a javításra. A vendégeknek a sok hiányzó ellenére is hozniuk kell a kötelezőt.

Jövő héttől egy picit át fogjuk alakítani a beharangozóinkat, és ehhez - mindenekelőtt - a Ti segítségeteket kérjük. Igazából már csordultig tele van a tökünk azzal, hogy óriási precizitással megrakjuk minden héten a tippjeinket, aztán napokig röhögtök a pancserságunkon. Vagyis jövő héttől hetente egy, vállalkozó kedvű olvasónk megpróbálkozhat minket megalázni a nagyérdemű előtt. Persze nem önkényesen fogunk kiválasztani valakit, mert rizla mégsem játszhat minden héten, hanem a heti összefoglaló után egy viszonylag egyszerű kvízkérdés megfejtésére kell minél gyorsabban rájönni, majd villámgyorsan elküldeni a 0630-696969-es az nst.pl@freemail.hu címre. A harmadik leggyorsabb helyes megfejtő kapja meg a lehetőséget a pénteki tippelésre.

139 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr15629007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

undertow 2008.08.24. 13:24:23

" Woland 2008.08.24. 01:38:23

könnyen lehet hogy bajnokok lesztek idén! még a jövő heti bukta sem fog ebben hátráltatni benneteket : )"

láttad már a spudsot nyerni a bridgen? :P

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.08.24. 13:35:03

Visszatérve a Fulham-meccsre: Gera átlagos volt, de az már az első fordulóban is feltűnt, hogy mindent bal lábbal akar megoldani, amiből néha csúnya dolgok lettek. Szólni kéne neki, hogy attól, hogy balszélsőt játszik, még használhatja a jobb lábát.

poolfanati 2008.08.24. 14:48:57

hát igen a pool szokásos "idény eleji formában"...
csak most az a különbség hogy megtanultunk rossz játékkal meccset nyerni amit eddig mi nem tudtun a mu meg a chelsea meg igen... keanenek voltak szép megmozdulásai majd belejön de én amondó vagyok hogy a tavaszi egy csatáros játék a 4-2-3-1es felálásba szép játékot eredményezett sok góllal.
azt mondta a sok szakértő hogy keane terhet vesz le gerrardról, hogy stevie g el tudja látni a kp-s teendőket is. ez meg is van de hol van eddig keane a góljaival?:):) nem tudom melyik mu-s drukker írta hogy zavarjuk keane-t hozzátok... egy tevezért azonnal:-)

poolfanati 2008.08.24. 14:53:38

bendeguzi: hát én mennék most van egy kis pénzem habár nem hiszem hogy elég lenne. mi mint két a másik rivális drukkere nem ülnék be a másik meccsére ezért, a pool-mu 4. fordulóba anfielden lehetne kompromisszum de arra már a büdös életbe nem kapunk jegyet...

YNWA!!!
www.youtube.com/watch?v=DUjRQfJ3f74

_alerob 2008.08.24. 14:55:09

"Robinho szerintem egy kicsit (még) "keskenyke" a PL-be :)) Kell rá pár kg izom, oszt hadd szóljon!! :))"

Ha a spanyol bajnokságban megállja a helyé, akkor ott miért nem állná meg? Ne aggódj, így is (az amúgy erős játékoskerettel rendelkező) Chelsea eggyik, hanem a legjobbja lehetne.

jasszgeri 2008.08.24. 15:36:50

azért robika, mert a premier és a priméra között van egy kis különbség. :)

én nem látom át, hogy miért kell londonba robinho. ott van wright phillips, elfogadom, h gyengébb, de ő sem tud nagyon érvényesülni. meg hát hová jönne? ki helyére? ha a real eladja, le fogják igazolni huntelaart. robben, sneijder, vdv, v. nistelrroy, huntelaar az mi? drenthe-t direkt nem sorolom ide, mert még az olimpiai csapatban is ő volt a leggyengébb. egy jó passza nem volt kb.

ja és émg egy kérdés. berbatov... ha tényleg egy éve van vissza a szerződésből, mi ez a 25-30 milla közötti mizéria? ilyenkor elvileg az utolsó 54 hét összeadott fizetéséért ki lehet vásárolni. az meg nem lehet ilyen sok. nem értem. remélem az van, h vki rosszul tudta, mikor olvastam és nem 2009 nyaráig szól a szerződése.

papercut 2008.08.24. 17:27:17

Véletlenül sem szeretném erre fogni a Fulham elleni vereséget, de az Mu miért játszhat a hétközi nemzetközi meccsek után hétfőn bajnokit? Tőlünk a 22 es keretből 2-en voltak edzésen péntekig, ők meg 3 nappal késöbb játszhatják a bajnokijukat... ez elég nagy szemétség szvsz.

Norby / hajrá chelsea! 2008.08.24. 17:29:44

De még az se biztos h Sheva végleg v csak kölcsönbe megy a Milanba :S

Woland 2008.08.24. 17:55:38

jasszgeri,
Berba 2010-ig szerződött a Tottenhamhez, plusz a Spurs-nek opciója van a hosszabbitásra.
A klub sosem akarta eladni Berbatovot és Keane-t sem, mivel azonban volt egy kis tapping up á'la top4* a Pool meg a ManUre részéről mindketten úgy döntöttek hogy vörösbe fognak öltözni. Keane-t már nem lehetett megmenteni, és úgy néz ki Berba megtartására is rohamosan csökken az esély. Az a legkevesebb hogy rákényszeritjük a ManUre jenki cukrosbácsijait hogy fizessék meg az árát.

*itt sajnos meg kell jegyeznem hogy az Arse általában klasszisokkal stilusosabban intézi az igazolásait mint a másik három.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.08.24. 18:30:12

"azért robika, mert a premier és a priméra között van egy kis különbség. :)" (jasszgeri)

Első gondolatom: de kinek a javára? :-)

Második gondolatom: valóban más stílusú a két bajnokság, és nem biztos, hogy Robinhónak fekszik majd az angol. (Nem is tudom, futott-e be valaha brazil játékos nagy karriert Angliában.) Ami nagy előny: az edző. Scolari szerintem (teszem hozzá: sajnos) tökéletesen alkalmas arra, hogy Robinho stílusát hozzácsiszolja az angol élvonaléhoz. Ő egyfajta garancia erre.

BruceWayne 2008.08.24. 18:49:51

off: mér nem adja egy retek adó se a Roma-Intert? sport2-n simán elfért volna....

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.08.24. 18:55:10

@Nerazzurri:

Ez tényleg nagyon OFF volt. :-)

Jó, hogy nem már a Haladás-Siófokot kérdezted. :-)

BruceWayne 2008.08.24. 19:06:22

hol kellett volna? nincs most olasz post, a többi meg bundesligás/olimpiás/skótos...

de hogy on legyek, GO BLUES!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.08.24. 20:03:33

nera, marad a www.rojadirecta.com/

itt online, nem túl jó minőségben de nézhetjük. :)

d3vnull 2008.08.24. 20:12:17

Woland : A Chelsea-Spurs összecsapásoktól én is félek. Sokkal nyugodtabb lennék, ha még mindig Robinson védene nálatok :) Malbranque-ért meg nagy kár, szerintem is nagy hiba volt eladnotok. Szerintem sokan nem látták meg, hogy mindig keményen hajtott.

Badblood : Robinho-ban az a marha jó, hogy könnyen bekerül a 16-oson belülre és nagyon kis fürge, ügyes gyerek. A PL-ben az ilyet nem szokták tolerálni, úgyhogy biztos kemény hetei lesznek mire felveszi a ritmust, ez igaz :)

poolfanati : szar játékkal nyerni. Ebben feltétlen van valami. Csakhogy a Liverpool sztem Gerrard nélkül anyuci szoknyája alá bújik be, annyira nincs ötlet. Torres a maga zsenialitásával tud ezen néha segíteni, dehát bármilyen játékkal is, de nem egy sokkolt Besiktasnak kell 8 gólt bevágni, hanem pl. egy West Ham-nek 1-et :) Ez csak példa volt.

jasszgeri : Robinho. Wright Phillips frankó, de a jobbszélre. Robinho pedig leginkább bal támadó, ahol jelenleg Malouda és Kalou van. Sajnos mindketten annyira hullámzóak, hogy tényleg kéne vmi fix oda. Malouda tavaly mondjuk nem hullámzó volt, hanem szar. Viszont én hiszem, hogy csak nem jött ki neki, nagyra tartom őt.

Nerazzurri : egyébként tényleg. Én is nézném és semmi. a sport1,2,klub mostmár igencsak bekaphatja, marhára nem érdekel ki milyen jogokat vett meg, ők a sportadók, tessék azt adni, amire igény van. Ne magyarázza nekem senki, hogy a belga, orosz bajnokság tömegeket érdekel. Az upc-re szót sem kerítek, idén sem mozgattak meg semmit a PL ügyében, szemét, tetü banda.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.08.24. 21:08:37

offoljunk, akkor. :) 1:0 és jobban is játszunk. :)

halareaal 2008.08.24. 21:35:18

ez a szurkolói tippelgetés az összes bajnokságra vonatkozik vagy csak a PLre?


az Arsenalt nem kell leírni, mondjuk az papírforma, hogy a rajtnál beragadnak Fabregas, Rosicky és Eduardo hiányában, Nasrinak be kell épülnie, Denilsonéknak meg kell még tapasztalat. de ez a csapat így is nagyonn erős, ha formában vannak és kis szerencséjük is van, képesek jobb játékot produkálni mint a Chelsea v a MU.
ha meg nem lesz esélyük a bajnoki címre, az azért a PL kritikája is, hisz lassan már 2 és nem 4 csapat emelkedik ki. nem lenne gond az Arsenalnál rendszeresen jelentkező gyenge meccsekkel, ha az Everton, Tottenham, Boro, Newcastle vonal nem lenne tök esélytelen a Chelsea és a MU ellen.
a Poolról meg annyit, hogy Gerrardnak van az egyik legnagyobb szíve a focisták között, de Torres ma már fontosabb játékosuk. (a legjobb).

Freeezer 2008.08.25. 00:06:36

aze jatszik az MU 7fon,mer a skysportsnak igy eri meg jobban.ne legy ma tok bazzmeg xD tudniillik a skysports rendelkezik angliaban a kozvetitesi jogokkal...tavaly is voltak ugyan ilyenek csak mar egy meglevo idopontot tettek at.

d3vnull 2008.08.25. 00:34:35

Halareal : már elnézést, de nem a Chelsea és nem a menjunájtid hibája, hogy töketlenkedés van a másik 2 nagynál. Az Arsenal a tavalyi szezonban vezette már 6 ponttal is (s ha jól emlékszem 9-el is, de lehet, hogy ebben volt nem lejátszott meccs is) a bajnokságot és mégis eltöketlenkedték. A pool-ról meg jobb nem is beszélni, amit tavaly össze bírtak szerencsétlenkedni : kabaré. Az Arsenal-osok persze mondhatják, hogy jaj, a sérülések, de tessék belegondolni, hogy sokszor a Chelsea és a menjunájtid sem állt jobban ilyen téren. Wengernél dícséretes, hogy fiatalosra veszi a csapatot, de ha sérülés van ne csodálkozzon, ha a zöldfülűek nem bírják azonnal pótolni a kiesett részeket. Hozzá kell tennem emellé, hogy az Arsenal-nál (bár londoni riválisok, sátánkölykei, kúvaajád, satöbbi) nagyra becsülöm a játékoskeretet, és Wenger munkáját is. A Poolnál sok mindent nem tudok nagyra becsülni, mai napig nem értem, hogy egy ilyen keret, ilyen kvalitású
játékosokkal hogy tud ilyen pocsék szart játszani.

Norby / hajrá chelsea! 2008.08.25. 00:55:24

Rosicky-vel ugyanaz lesz mint Ljunberggel. Felépül Wenger követeli h úgyanúgy játszon mint sérülése előtt ha nem mehet West Ham szintű csapatokba v mégrosszabba. Hát Ljunberg nem tudta azt tenni amit Wenger mondott, repült is. Rosicky-vel is ez lesz.

halareaal 2008.08.25. 01:34:51

d3vnull:

a MU és a Chelsea jelenleg az Arsenal és a Pool előtt van, és ez valóban nem az ő bajuk, de én azt akartam mondani, hogy egy erősebb mezőnyben, ahol a kis és középcsapatok is megtudnák szorongatni őket (mármint a MU-t és a Chelseat is), ott ez nem lenne ilyen egyértelmű. mert ha úgyvesszük, abszolút játékerőben a Chelsea v a MU kb egyszinten van az Arsenallal, talán még a Poollal is, csak előbbiek sokkal kiegyensúlyozattabbak. a Chelsea azért szerepelt már Mourinhonál is mindig jól a bajnokságban, mert volt 20 azonos képességű embere, akik ha szarul játszottak, azis elég volt egy szürke 2-0 ás győzelemhez.
ettől függetlenül sztem az Arsenal akár esélyes is lehet, tavaly is alig maradtak le, és ne írjuk le a Poolt se teljesen.

poolfanati 2008.08.25. 10:14:52

d3vnull 2008.08.24. 20:12:17
sajnos igazad van azzal kapcsolatban hogy gerrard nélkül megáll a tudomány... xabi alonso stevie g nélkül középen semmit nem tud mutatni:-( nyáron nem akartam hogy elmenjen és jöjjön helyette barry de most jobban örülnék barrynek, ő képes lenne meghalni a pályán mint gerrard, carra vagy hyypia.
most volt javulás rafa és az amcsi tulajok között szal lehet hogy még megadják azt a hiányzó 1-2 millió fontot. ha nem is még nyáron de télen lehet hogy jön barry. ja és a west ham szintű csapatokkal szemben szerintem idén kevesebb pontot fogunk veszíteni, annak örülnék hogy amikor az anfielden a földbe döngöljük a mu-t, a chelsea és az arsenált akkor ne egy szaros döntetlen legyen vagy mint a manchester ellen tevez szerez egy nyomi gólt és kikapunk...

poolfanati 2008.08.25. 10:25:42

Manchester United manager Sir Alex Ferguson has been approached by Sebastian Coe to manage a Great Britain football team at the 2012 Olympics in London.

poolfanati 2008.08.25. 10:31:22

vki segítsen: tegnap a real tényleg legyőzte a valenciát 4-2re kettős emberhátrányban??? mert én ezt nem tudom elhinni még úgysem hogy az előbb láttam a gólokat:-)

kroos 2008.08.25. 10:40:18

mázsa szar..a bochum-wolsburg sokkal jobb volt,+ az igazi meccs volt.futbalmeccs.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.08.25. 10:58:19

bizony,
de a Valencia is akarta

d3vnull 2008.08.25. 12:32:21

Mondjuk úgy, hogy a Valencia ezüsttálcán odaadta a meccset a Realnak. Ennyire botrány fosul focizni mint ők csinálták a második félidőben még Ronald Koeman alatt sem csinálták :)

ZenZo 2008.08.25. 13:08:22

Hát, pote az üveggömböt lehet szervizelni és átadni, melyik a könnyebb? :D
Egyébként nincs min csodálkozni, kevesen tettek volna arra, hogy a Sund megveri a Spurst, vagy hogy a Citeh ennyire elkalapálja a WestHamet. Boro győzelmet tettem, mégsem jött be, bár alig pár percen múlott. Sőt, a saját meccsünket sem tudtam megtippelni rendesen, sima 0-3-at vártam a Wigan ellen. Jó kis forduló volt. (ja, és a Fulhamnek nagyon szurkoltam ám)

Nem tudom, hányan láttátok a Chelsea mérkőzését, még a helyszínen sem volt tele a lelátó, és hát sejthettek valamit, akik otthon maradtak, mert színvonalát tekintve az sem volt egy nagy mérkőzés. Sőt, még a jó első félidővel együtt is lagymatagnak mondható. Érdekesnek találtam a felállásunkat is, meg a hajlandóságunkat is, már ami a játékot illeti. Persze győzött a gárda, s vezeti a tabellát, két meccs után nulla kapott góllal, ennél jobb rajtról álmodni sem lehet. A Pool nagy mákkal húzta be a győzelmet, az Arsenal kikapott, a MU most újra megmérkőzhet a Pompeyval. Kíváncsi leszek, mert a CS-n gólt sem lőttek nekik, szerintem most ők is bevernek egyet.

Ja és grat a 3. aranyért a fiúknak!

kroos 2008.08.25. 14:05:06

ezzel a felállásal nem is lesz közönségcsalogato a játék,Deco lampard ballack essien egymást tapossák a középpályán,elöl meg jocó szenved análkával.kiábránditó.várható volt hogy csak pontrugásbol lönek gólt...

d3vnull 2008.08.25. 14:13:50

Már bocs, de ugyanezzel a felállással játszottak a Pompy ellen egy nagyon jó és izgi meccset. 0-4.
De azért okos voltál, jár a kakasos nyalóka.

ZenZo 2008.08.25. 14:19:57

Jam, kicsit furcsa volt, bár Scolari megpróbált valami rombusszerűt beültetni a középpályára, mert a felállásunk valami 4-1-3-1-1-re hajazott, viszont Essient nem szabad visszafogni egy ilyen pozícióban, hogy ennyien vannak előtte. És nagyjából igazat adok, Ballack és Lampard sok egymás mellett, ha még előttük áll kicsit előretolva Deco. Ami még szemet szúrt, hogy Deco volt előretolva Anelka mögé, mégis a Balle-Lamps-Deco trióból egyedül a portugált nem láttam a tizenhatoson belül, míg előző kettőnek volt egy-két ígéretes akciója. Tény, hogy Ballacknak jobban ment tavaly a Chelseaben, ha kicsit mélyebbről irányított, de tegnap mindhárman elég impotensek voltak. Talán még Deco volt, aki próbálkozott a játék szervezésével, de olyanok voltunk a kapu előtt, mint a tavalyi arsenal... sehonnan sem akartuk ellőni, tologattunk a kapu előtt, pedig a szabadrúgásgól után igazán bepróbálkozhatott volna mindhárom. Ja, és továbbra is tartom, hogy Anelka nem megfelelő ebbe a csapatba, főleg nem egyszem ékként. Erre kellő bizonyíték a tegnapi meccs is.

kroos 2008.08.25. 14:29:14

ne csináljátok már azt amit a pool-osok hogy még jövöre is a 8-0 ra verik magukat.a wigen elleni meccsröl beszélünk nem?

crouchy 2008.08.25. 14:36:00

OFF: a Valenciának megelőlegeznék egy évtized lúzere, illetve évtized idiótája címet, de csakmert jóindulatú vagyok.

On Papercut: Az Arsenalnak meg a Poolnak direkt azért tették szombatra a bajnokiját, mert ezen a héten Bl-selejtezőt játszanak- gondolom én. És azt az időpontok kijelölésénél nyilván nem tudták, hogy az Arsenal nyer idegenben 2-0ra. Ergo a Man meccs nem lehetett szombaton, mert egy napon csak két nagy játszhat a tv miatt /gondolom/, a hétfő esti angol bajnoki meg hagyomány, szal akkor lett.

Lohengrin 2008.08.25. 14:51:18

Ehhez mit szoltok: Bendtner, Wilshere, Gibbs, Ramsey, Djourou, Song Billong, Fabianski? - a tegnapi Arsenal pad ennyire ertektelen 20 eve nem volt. Jo, ha a 4. meglesz. A kozeppalya tenyleg nacceru, de elol-hatul gond van. Adebayort el kellett volna adni es venni helyette pl. egy Guiza-t. Szimpatikus, kuzd es meg maradt volna valamicske penz egy kozephatvedre. Eloszor hiszem azt, hogy Wenger nagy gondban lesz.

d3vnull 2008.08.25. 14:58:38

kroos : "ezzel a felállásal nem is lesz közönségcsalogato a játék". Ugyanarra a felállásra mondtam ellenpéldát. De mivel nagyon megijedtem, hogy egy liverpoolosra kezdek hasonlítani, ezért kussolok :):):)

kroos 2008.08.25. 15:00:35

bocsánat azért az tényleg durva hasonlat volt.

halareaal 2008.08.25. 15:13:27

"A kozeppalya tenyleg nacceru, de elol-hatul gond van."

a Sagna, Touré, Gallas, Clichy 4es talán a világ egyik legjobb védő4ese. az igaz, hogy a cseréik nem hasonló szintűek, de azért 1-1 meccsen talán játszhat jól Silvestre vagy Senderos is.
azt meg egyszerűen nem értem, Adebayortól mért akarnak ennyien megszabadulni, az Arsenal legalább annyit bukna ezzel, mint Hleb és Flamini távozásával együttvéve. legalábbis ha nem jön helyette vki hasonló csatár, de a megszerezhető emberek közt nem nagyon van iloyen.

halareaal 2008.08.25. 15:15:21

"Mondjuk úgy, hogy a Valencia ezüsttálcán odaadta a meccset a Realnak"

dehogy, a Real ellenállhatatlan volt a második kiállítás után, ha a Vyalencia összes cseréje beáll, akkor is kikapnak:)

mickeyknox 2008.08.25. 15:32:46

halareal:
senderos mar nem, mert kolcsonbe a milanhoz ment (?!?!?!?)

kroos 2008.08.25. 15:43:55

és akkoris ha ramos kézilabdás gólját nem adják meg?

Woland 2008.08.25. 15:48:36

halareaal,

Sagna és Clichy valóban nagyon jó szélsővédők, Touré is minőség (bár még nem teljesen pre-malária) - Gallas viszont szerintem egy vicc. Mind védőnek mind kapitánynak.
Adebayor eladásával pedig nagyon jól járt volna az Arse - más kérdés hogy annyira felülértékelték hogy egyetlen komoly vevő sem akadt (nyilván van oka ennek is). Szenvedni fog ebben a szezonban. (Inshallah!)
Szóval nálam esélyes hogy lecsúsznak a top4-ból - csak az a bosszantó hogy ahogy elnézem nem mi ülünk a helyükre... Hacsak nem szerződtetjük Villát : )

mickeyknox,

ez ugye csak kacsa???? hol olvastad? Senderos annyit ér mintha egy bükkfát ültetnének a tizenhatos elé... kábé annyi ideig is tart amig felnő a feladathoz.

poolfanati 2008.08.25. 15:48:39

ZenZo 2008.08.25. 13:08:22

"A Pool nagy mákkal húzta be a győzelmet," na és mi van akkor??? tavaly a chelseanek volt kibérelve egész évre a mák és most mi egy meccsen szerencsével nyerünk akkor már máshogy nem is tudunk??? amúgy az egész meccsen végigtámadtunk a boro 2x támadott ebből lett egy gól! az utolsó 20 percet(a kapott gól után) egy védő maradt csak hátul csak össze kellett jönnie a góloknak. és a szerencse tegnap a mellé állt aki megérdemelte. ja amúgy ha bárkinek is sok a ballack, lampard, deco középpálya akármelyik rögtön jöhet a poolhoz gerrard mellé:-) lehet választani: xabi alonso vagy lucas:-) mascheranot természtetesen nem adjuk hiszen a legjobb kvk a világon...

mickeyknox 2008.08.25. 16:07:57

a milan nem tudom milyen terveket szovoget, de senderossal erositeni egy vedelmet... aaaaa

ZenZo 2008.08.25. 16:29:15

@ Woland:
Gallas a világ legjobb egyik védője volt, amíg a Chelseaben játszott, jobb társa volt Terrynek, mint bárki. Nagyon meg voltam ijedve, mikor távozott, hála istennek Carvalho olyan formát húzott elő magából, hogy simán elfelejtettem gall vili távozását. Azóta nem találja a helyét, de hát ez van.

@ Poolfanati:
Azért mert leírtam egy tényt, nem kell egyből hőbörögni. Nem mondtam, hogy baj, hogy a Pool mákkal nyerte meg a meccset...
A tavalyi nagy máksorozatunkra várom a példákat, de fogadjunk ugyanannyi Pool-osat hozok fel :)

Woland 2008.08.25. 16:31:13

hihetetlen!... de hátha csak egy interista sportújságiró durva viccéről van szó : )

sajnálnám ha elmenne az Arsenaltól, olyan esetlen hogy mindig jó volt nézni ha játszott.

halareaal 2008.08.25. 16:58:55

"Adebayor eladásával pedig nagyon jól járt volna az Arse "

és Woland, ezt mégis mire alapozod? tavaly az Arsenal legjobb embere volt, a góljai nélkül nem sokra mentek volna az ágyúsok, és ráadásul általában elég látványos játékot is produkált. gólérzékeny, erős, gyors technikás, szinte minden megvan benne ami egy csatárnak kell. persze lehet, h jövőre gyenge szezonja lesz, de ez kb az a kategória h én azt mondom, a Tottenham meg jól járt volna Berbatov, a Valencia Villa, a Pool meg Torres eladásával, mert jó sok pénzért vinnék őket és könnyen lehet, hogy nem lesznek ugyanolyanok, mint tavaly.
Tourét én a világ egyik legjobb középsővdőjének tartom, Gallast ugyan nem, de mondjuk még mindig van olyan jó, mint a Pool bármelyik védője, leszámítva Carraghert.

poolfanati 2008.08.25. 17:15:00

zenzo nem a mák miatt "hőbörögtem", hanem már gyűlt bennem ez egy idő óta, tod a sok fikázás a pool ellen stb... és tavaly nagyon sok 1-0ás győzelme volt a chelseanek(bocs hogy nem tom megnevezni rég volt már:D) és a BL 8ad- és 4eddöntő is mákkal lett könnyű ellenfél mivel mással(hát lehet még a bundázás de az angol csapatokat a digókhoz hasonlítani akármiben ráadásul pont ebbe pfujj... szal mák) ja és pool-chelsea 1-1et még mindig nem bocsátottam meg annak a buzi bírónak a 3.fordulóból(erre emlékszem:D)


halareal: csak szólok a pool középső védői vannak arsenal szintűek sőt(hyypiát leszámítva)!!! carra mellet agger kurva jó ha nem sérült egész szezonon át:) na és az ifjú szlovák skinhead... hát tőle elájultam amit tavasszal mutatott. hát ahogy zúzta a niggereket

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.08.25. 17:20:42

Azért az csak-csak bebizonyosodik, hogy Fabregas nélkül az Arsenal semmit se ér...

Woland 2008.08.25. 17:23:55

halareaal,

kérdezz meg egy pár Arse-drukkert mi a véleményük Adebayorról. szerintem azt fogják mondani hogy 5 helyzetből egyet lő be. (tavaszi Wigan-meccs ugrik be hirtelen, de volt még egy pár.) az Arse rengeteg helyzetet teremt meccsenként - mivel Eduardót kidöntötték és van Persie is sérült volt Adebayor lett az egyedüli épkézláb csatár - igy neki volt a legtöbb lehetősége gólt szerezni. ha egy kicsit jobb százalékkal tette volna ezt lehet hogy nem harmadik az Arse.

Ezenkivül ahogy én látom Adebayor szinte kizárólag a befejezésből veszi ki a részét. Berbatov, Villa meg akiket felsoroltál kábé annyi gólpasszt oszt mint amennyit kap. Szóval én azon a véleményen vagyok hogy ha 20milláért vitte volna a Milan vagy a Barca akkor engedni kellett volna.

Hogy az Arse legjobb embere lett volna tavaly... hát nem tudom.

Touré-ban egyetértünk (ahogy irtam is), Gallas viszont mélyrepülésben van mióta eljött a Chelsea-től.

No minden jókat - meg gratula a Szuperkupához, ilyet már régóta nem láttam!

BruceWayne 2008.08.25. 18:36:26

a Milan most a riválisokat erősíti :-)

undertow 2008.08.25. 19:31:56

ZenZo,

azért a Gallas dologhoz hozzátartozik, hogy az egyik legnagyobb erénye a gyorsasága volt. ha az elfogyott az elmúlt pár évben, akkor sokat vesztett az értékéből.
az viszont tényleg vicc, hogy csk. nagyon nem erre a feladatra termett személyiség...

badblood 2008.08.25. 19:55:40

Kis off: Grat a Madridnak, nagyot domborítottak, bár ehhez jó partner volt a Valencia, de a lényegen nem válzoztat...

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.08.25. 20:55:14

ManU szurkolókat kérdezném, hogy ránézésre szerintük is az elmúlt 15 év leggyengébb manchesteri középpályája-e ez a ma esti?

Klárensz 2008.08.25. 20:58:59

Senderos leigazolását nem tudom komolyan venni, mert se a Milan se az Arsenal honlapján nem esett róla egy szó se, ha Antoniniről külön cikket írtak a Milan honlapján akkor szerintem Senderosról is írtak volna lévén, hogy más téma nincs, csak az igazolások

ugyanaz a helyzet mint Gattuso nyár eleji Bayernbe igazolásánál, rengeteg sportoldal lehozta, hogy végleges a transzfer, persze egyik érintett csapat honlapján sem volt semmi ezzel kapcsolatban
+az aktuális Milan keretben ott figyel Gattuso, pedig azóta két hónap eltelt
www.acmilan.com/lm_team_roster.aspx

tray86 2008.08.25. 22:44:00

beadásnál: közel sem, a Fletcher - O'Shea - Giggs - Richardson középpálya sokkal gázosabb volt a 05/06-os szezonban, mint ez. Fletcher pedig 6 szezon alatt annyit játszatta az öreg, hogy annyi lehetőséget kapnék edzeni ezekkel a csapattársakkal és ennyit játszhatnék tétmeccsen a PL-ben még Én is megtanulnék focizni. Ő úgy néz ki megtanulta...

halareaal 2008.08.25. 22:46:42

Woland:

"kérdezz meg egy pár Arse-drukkert mi a véleményük Adebayorról. szerintem azt fogják mondani hogy 5 helyzetből egyet lő be."

ha ez igaz, akkor azis igaz, hogy kb 3x olyan gyakran kerül helyzetbe, mint az egész csapat együttvéve. ok, hogy a támadójáték nagyjából rá épül, de erre azért akárki nem képes egy Arsenal szintű csapatban, sőt. ráadásul nyilván őrá figyel mindig az ellenfél, mivel messze ő a legveszélyesebb, ahhoz képest tavaly nem sokszor sikerült hatástalanítani.

"ha egy kicsit jobb százalékkal tette volna ezt lehet hogy nem harmadik az Arse."

igen, de ha még több gólt lőtt volna, akkor nem Ronaldo lenne az aranycipős. amúgy meg sztem nem reális elvárni vkitől h első teljes angliai szezonjában h gólkirály (és aranycipős) legyen, úgy h szinte nincs is csatártársa.
másfelől megközelítve a dolgot: ahogy te is írtad, Eduardo és vPersie is sérültek voltak, a támadójáték rá épült, ezért tőle várták szinte az összes gólt (amit nagyjából azért hozott is). na de épp ezaz, hogy akkor mi lett volna (mi lenne) nélküle? a tavalyi szezonban mondjuk az Uefáért harcolhatott volna az Arsenal, és idén sem látok a keretben, vagy akár az átigazolási piacon olyat, aki maximálisan pótolni tudná, olyat meg pláne nem, akivel még jobbak is lennének.
az sztem túlzás, h csak a befejezésekben vesz részt, vagy legalábbis az biztos h a helyzetei jó részét maga alakítja ki. rajta kívül meg nincs igazi góllövő a csapatban, sőt csatár is alig, úgy azért elég nehzé gólpasszokat osztogatni, míg Berbatov mondjuk eljátszogathatott Keane-el.

a szuperkupa meg fergeteges volt, pedig az első félidő után majdnem hagytam a fenébe. Villa és Silva helyében én most mennék el (Madridba).

Strigo 2008.08.25. 23:14:15

"ManU szurkolókat kérdezném, hogy ránézésre szerintük is az elmúlt 15 év leggyengébb manchesteri középpályája-e ez a ma esti?"

Nem, ez az elmúlt 15 év leggyengébb cserepadja volt csak. Egyébként Giggs, Carrick, Hargreaves, Park, Nani és Ronaldo (hatan) hiányoztak a középpályáról, ezt kevés csapat vészelné át ilyen magabiztos győzelemmel.

Bendeguzi (törölt) 2008.08.26. 00:00:22

mindig az a vilag legerosebb kozeppalyaja ami a mu-ban epp a palyan van :)
anderson eleg hamar vissszatert ugy hittem hogy az oreg pihenot akar neki adni erre kezdo. ami nagyon helyes, mar csak got kene lonie. glory glorymanunited

rizla 2008.08.26. 05:05:38

"mondjuk az MU-ra én nem fogadnék, egy komplett csapatnyi sérültjük van szinte, SAF morózus, a közhangulat nem a legjobb. bár a pompey..."

...egy nagy rakás szar

szferi 2008.08.26. 06:25:00

"Azért az csak-csak bebizonyosodik, hogy Fabregas nélkül az Arsenal semmit se ér..."

visszatér Rosicky, és a kutyának se fog hiányozni. Ezzel együtt az Arsenalnak szar éve lesz - minden éven ezt mondjuk, egyszer be is fog következni :)

rizla 2008.08.26. 06:42:05

én nem értem miből gondolják mostanában sokan, hogy rosicky visszatér. úgy kb 1 éve "már csak két hét, és játszhat". azt meg pláne nem, hogy vajon miért mutatna jó formát rövid időn belül

United82 2008.08.26. 07:31:20

sima kis meccs volt a tegnapi,ez a pompey nagyon gyenge , legalábbis most.
a Fletcher,Oshea,Scholes,Anderson kpálya Tevez és Rooney hathatós közreműködésével pedig uralta a terepet. Ha visszatérnek a hiányzók (Carrick,Owen H,Nani,Park,Giggsy,Ronaldo) jön a több gól is, most egyenlőre ennyi is elég volt.
Fletcher meg ha így halad gólkirály lesz:) 2m 2gól...úgy látszik tavaly se Ronaldo volt a nagy ász, hanem a United támadásai a jobboldali támadó kpályásra vannak kihegyezve:)
Pénteken jó kis meccs lesz a Zenittel!

rizla 2008.08.26. 07:35:18

amúgy nem fletcheré volt a gól, csak annyira magának követelte, hogy megkapta. elképzelhető, hogy hozzáért a labdához, de annak az útja bizony pompey védő#1-pomeyvédő#2-kapu volt. látszik, hogy mennyire akar bizonyítani

szferi 2008.08.26. 08:01:57

miből gondolod, hogy nem fog jó formát mutatni? Rosicky zseniális, két-három meccs után a csapat lelke lehet (remélem igazam lesz). sokkal inkább egy újabb sérüléstől tartok ennyi kihagyás után.

ZenZo 2008.08.26. 10:48:33

@ poolfanati:
ok, a 3. fordulóbeli 1-1 a tizi miatt nem volt jogos, de azért az 1-0-ás győzelmeket máknak nevezni erősen ködös. Én amennyire emlékszem tavaly a gyenge 1-0-áinkat pont hogy nem tudtuk megtartani, mert bekapott egyet a csapat a 90. percben, és döntetlennel véegeztünk. Ellenben a Pool többször is Torres utolsó pár perces góljával mentette meg a meccset, amennyire emlékszem, de ezen nem veszünk össze.

@undertow:
jogos mindkettő. Egyébként is ez a csk dolog a csapatban lélektanilag sem tehetett jót, hisz akárhogy nézzük az egyik legfőbb, (ráadásnak) londoni riválistól érkező játékosról van szó. Én is értetlenül álltam volna a dolog előtt, ha AC lesz a csk...

undertow 2008.08.26. 12:02:36

mivel az új szabályozás alapján csak a csk szólhat a játékvezetőhöz, lehet kénytelenek leszünk cashleyre rakni a karszalagot ;)

crouchy 2008.08.26. 12:41:20

OFF: Segítséget kérek: .."the 19 year old centre-wing said of the goal.." Ugye ez nem egy poszt? Vagy ha igen akkor mi?

mickeyknox 2008.08.26. 12:50:54

középső szélső? :) vicces
lehet, hogy széső középpályás :)

ZenZo 2008.08.26. 13:40:29

undertow:
"mivel az új szabályozás alapján csak a csk szólhat a játékvezetőhöz, lehet kénytelenek leszünk cashleyre rakni a karszalagot ;) "

eheh :D Vagy tényleg olyan kis szájbekötős piros labdácskával kell meglepni AC-t, bár első két meccsén eddig nem kapta el a kamera, hogy - szokásához híven - mutogatva, fröcsögő szájjal visít a bíró felé :)

poolfanati 2008.08.26. 14:12:18

zenzo ezen tényleg nincs értelme összeveszni, tavaly volt. idén is lesz még vagy 5 pool-chelsea meccs.
mindenki nagy bánatára:-)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.08.26. 14:49:17

crouchy

Nem lehet, hogy rugbyről van szó? :)

Ha viszont foci, akkor is két különböző pozíciót jelöl, csak furcsán fogalmazva: olyan játékos, aki támadó felfogású szélsőt és csatárt is tud játszani; pl. Messi, Henry, Babel, stb.

crouchy 2008.08.26. 14:57:16

ZenZo-poolfanati: összeszámolom:
Pool:
1 Forduló: Aston Villa 1-2 Pool Barry 86. percben egyenlít, Gerrard 87-ben visszaveszi a vezetést
2.: Chelsea kamutiziből egyenlít
3: Sunderland -pool 0-2 (37,87.perc)
4.: Pool-Derby 6-0 (utlosó gól: 77')
5.: Pompey-Pool 0-0
6. Pool-B.City 0-0
7. Wigan-Pool 0-1 (beníyoun 75')
8. Pool-Tottenham 2-2 ( vezetünk, keano fordít, Torres 90'- egyenlít)
9. Everton - Pool 1-2 (Hyypia öngól, Kuyt 90' megszerzi a vezetésttiziből(visszakaptuk amit elvettek tőlünk a chelsea meccsen:))
10. Pool-Arsenal 1-1 (Gerrard 7', Fabregas 80')
11. Pool- B'Burn 0-0
12. Pool-Fulham 2-0 ( 81'Torres, 85'Gerrard)
13. Newcastle-Pool 0-3 (utolsó gól Babel 66')
14. Pool-Bolton 4-0 (17', 45', 56' 85')
15. Reading- Pool 3-1
16. Pool-MUTD 0-1
17. Pool- Pompey 4-1 ( 13', 16', 66, 85' ill 57')
18. Derby-Pool 1-2( Torres 11', Gerrard 90' ill McEveley 67')
19. ManCity-Pool 0-0
20. Pool-Wigan 1-1 ( Torres 49' ill. Bramble 80')
21. Boro'-Pool 1-1 (Boateng 26', ill Torres71')
22. Pool-Villa 2-2 (Benayoun 19, Crouch 88' ill Harewood 69', Aurelio 72'(og))
23. West Ham - Pool 1-0 (Noble 93')
24. Pool-Sunderland 3-0 (57', 69', 89')
25. Chelsea-Pool 0-0
26. Pool-Boro 3-2 (Torres 28',29', 61' ill. Tuncay 9' Downing 83')
27. Bolton-Pool 1-3 (Cohen 79' ill Jaaskelainen 10' (og), Babel 60', Aurelio 75')
28. Pool-West Ham 4-0 (Torres 8', 60', 81', Gerrard 83')
29. Pool-Newcastle 3-0 (Gerrard 51' az utolsó gól)
30. Pool-Reading 2-1 (Torres 48' az utolsó gól)
31. Mutd-Pool 3-0
32. Pool-Everton 1-0 (Torres 7')
33. Arsenal-Pool 1-1 (Crouch 41', Bendtner 54')
34. Pool-B'Burn 3-1 (Gerrard 60', Torres 82', Voronin 90' ill Santa Cruz 90')
35. Fulham-Pool 0-2 (Pennant 17', Crouch 70')
36. B.City-Pool 2-2 (Jaidi 75' (og)-vel egyenlítünk)
37. Pool-M.City 1-0 (Torres 58')
38. Tottenham-Pool 0-2 (Voronin 68', Torres 74')

most akkor számoljunk: első fordulóban kései egyenlítésre, kései újabb gól szerintem nem számít, egy mák ide- egy mák oda az összeadva 0 mák. 3. fordulóban már eleve vezettünk, a 8. forduló az első kései egyenlítés, aztán a 9., akkor vegyük a 12.-t is, 18. Derby, 22. Villa, és a 34-36 érjen együtt egyet. Az azt jelenti hogy 6 db meccs. és a 20, 23 pedig egy kései egyenlítés, és egy "még késeibb" vezetés megszerzés, tehát 6-2=4.

Chelsea:
1. Chelsea-B.City 3-2 (ut gól Essien 49')
2. Reading-Chelsea 1-2 (Ut Gól Drogba 50')
3. Pool- Chelsea 1-1 (ut gól Lampard 62' (kamutizi)
4. Chelsea- Pompey 1-0 (lampard 30')
5. Aston Villa-Chelsea 2-0 (Knight 47', Agbonlahor 88')
6. Chelsea-B'Burn 0-0
7. Mutd-Chelsea 2-0 (Tévez 45+2, Saha 88' (p))
8. Chelsea-Fulham 0-0
9 Bolton-Chelsea 0-1 (Kalou 40')
10. Boro-Chelsea 0-2 (Drogba 8', Alex 52')
11. Chelsea- Man City 6-0 ...
12. Wigan-Chelsea 0-2 (lampard 10', Belletti 17')
13. Chelsea-Everton 1-1 (Drogba 70', Cahill 88')
14. Derby-Chelsea 0-2 (utolsó gól 72')
15. Chelsea - West Ham 1-0 (J.Cole 76')
16.Chelsea-Sunderlan 2-0 (ut gól Lampard 74'(p))
17. Arsenal-Chelsea 1-0 (Gallas 45+2')
18. B'Burn-Chelsea 0-1 (J.Cole21')
19. Chelsea-Villa 4-4 (Shevchenko 45+4'(p), 49', Alex 65', Ballack 87' ill. Maloney 13', 43', Laursen 71', Barry 90+2'(P)
20. Chelsea-Newcastle 2-1 (Essien 28', Butt 56', Kalou 87')
21. Fulham-Chelsea 1-2 (ut. gól Ballack 61' (p))
22. Chelsea Tottenham 2-0 (18', 80')
23. Birmingham-Chelsea 0-1 (Pizarro 78')
24. Chelsea-Reading 1-0 (Ballack 31')
25. Pompey-Chelsea 1-1 (62', ill 54')
26. Chelseí-Pool 0-0
27. W.ham-Chelsea 0-4
28. Chelsea-Derby 6-1
29. Sunderland Chelsea 0-1 (Terry 9')
30. Tottenham-Chelsea 4-4( Ut. 2 gól: J.Cole 79' Keane 87')
31. Chelsea- Arsenal 2-1 (Drogba 73', 81', ill Sagna 59')
32. Chelsea- Boro 1-0 (Carvalho 4')
33. Man City-Chelsea 0-2
34. Chelsea-Wigan 1-1 (ut gól: Heskey 90+1')
35. Everton-Chelsea 0-1 (Essien 40')
36. Chelsea-Mutd 2-1 (ut. gól Ballack 86' (P))
37. Chelsea-Bolton 1-1 (ut gól Taylor 90+2)

A 19-Aston Villán ugyan kiütné egymást a két kései gól, de az első félidei addig hoszabbítunk ameddig nem kap egy gólt a Villa (nem 4 perc volt a hosszabítás arra emlékszem) miatt az 1, aztán a 20.Newcastle, 31 Arsenal, 36 Man Utd az összesen 4, ebből viszont lejön még a 13., a 34. , a 37. és a 13. tehát 4-4=0.

Vagyis ha a mázlit az utolsó tíz percben eldöntött mérkőzésekben mérjük, akkor a poolnak volt nagyobb mázlija, így nyert a kék sarokban Zenzo.

Viszont Poolfanatinak igaza van abban hogy a Chelsea nem kevesebb mint 9db egy nullás döntetlent játszott, ami azért baromira sok. Torres pedig csak egyetlen egy meccset mentett meg a 90'percben rúgott góllal:) Nah lényeg ami lényeg k*rva sok időbe tellet megcsinálni ezt a kommentet, de semmi értelme nem volt.:)

crouchy 2008.08.26. 15:00:59

bedobásnál: nem, biztos nem rugby:) en.wikipedia.org/wiki/Cardiff_City_FC itt van az 1.2.1-es vázlatpontban, Ernie Curtis a 19 éves "középső-szélső" emlékszik vissza az 1927-es FA-kupa döntő 74. minutumában történtekre.

crouchy 2008.08.26. 15:03:04

hopp a Chelsea miért csak 37 meccset játszott?:D lehet hogy ezért bukták el a bajnokságot:)

crouchy 2008.08.26. 15:04:06

jah megvan, a 37. az egy Newcastle-Chelsea 0-2 (Ballack 61', Malouda 82'), és a Boltonos a 38.

mickeyknox 2008.08.26. 15:31:07

persze, hiszen ez egyértelmű :D

crouchy 2008.08.26. 15:32:22

bedobásnál: nagyon régi poén már..:) De ha magyarázatot akarsz, biztos épp nem volt pénzük kurvára:)

poolfanati 2008.08.26. 16:02:36

crouchy LOL hát tényleg senki más nem vette volna a fáradságot neked nagyon sok feles időd van:-)
és crouchy tom hogy már a sokadik vagyok aki mondja de szerintem változtasd meg a neved! mondjuk akkor keano-ra. vagy már pompey drukker lettél?

mantegna 2008.08.26. 16:43:27

Pont ezt akartam írni. Ac milan site: Senderost orvosok kukkeroljáka kies Milanelloban.
Arsenal site: The loan of Philippe Senderos to Milan should be completed soon.

mantegna 2008.08.26. 16:47:43

"The thinking is that he does not get games here and [this way he] gets top-level games somewhere. We have Kolo, Gallas, Djourou, Song and now Silvestre. We have congestion in there and we want him to play without losing him.”
A milan bevásárolt vele. Ez kölcsön nem ugyanaz, mint mikor Nestát szerezték meg 2002-ben, aki akkor top 1 volt a védelemben. Hülye egy fiatalítás.

clfo 2008.08.26. 16:50:55

Mákoljanak a pooli patkányok, a gömböm azt mondja, hogy jövő szombaton ismét sokan fognak sírni az anfielden.
Vmi szar kupát összehozhatnak idén (BL felejtős), de amig ilyen noname hulladékokat vesznek játékosnak, akiknek az árából összejönne egy klasszis játékos addig az a hajó még jó ideig nem fog kikötni a munkanélküliek kikötővárosában... Még pár év és azok akik utoljára látták őket PL (bocs, div1) trófeát emelni a vénséggel járó szenilitás miatt totál elfelejtenek majd mindent...

crouchy 2008.08.26. 17:03:14

poolfanati: igen nem te vagy az első akinek azt fogom válaszolni hogy nem. Természetesen nem lettem pompey-s, de a nevem az megmarad. A mezem se fogom eladni egy pompeydrukkernek:) Maradjunk annyiban hogy nem csak azért lettem Crouchy, mert Crouch a Poolban játszott.

crouchy 2008.08.26. 17:06:13

clfo: Nem hiszem hogy jövő szombaton túl sokan lennének majd az Anfielden, pláne akik sírnának, lévén vasárnap lesz a meccs, a Villa Parkban...

crouchy 2008.08.26. 17:07:57

jah hülye vagyok, jövő szombat az nm ezen a héten van:) bocs!

rizla 2008.08.26. 17:50:56

szferi: "miből gondolod, hogy nem fog jó formát mutatni? Rosicky zseniális, két-három meccs után a csapat lelke lehet (remélem igazam lesz)."

ennyi kihagyás után meglepődnék, ha 2-3 meccs elég lenne

Strigo 2008.08.26. 18:00:41

"a Chelsea nem kevesebb mint 9db egy nullás döntetlent játszott, ami azért baromira sok"

He?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.08.26. 19:10:50

Kicsit sajnálom az Arsenal-drukkereket. Hogy lehet egy olyan kivénhedt sztárba bizalmat vetni, hogy majd bizony ő lesz a megmentő, mint Rosicky?...

Az ilyesmi tavaly már a Fradinak sem jött be.

crouchy 2008.08.26. 20:32:23

Strigo: A 9db egy nullás döntetlen elég sok nem?:D Jó nyilván elírtam, de az a 9 egy nulla olyan sok, hogy nem tartom győzelemnek:)

crouchy 2008.08.26. 20:33:42

De legalább te elolvastad:D már megérte:)

Klárensz 2008.08.26. 22:39:00

na most már komolyan tudom venni

undertow 2008.08.27. 08:00:56

" crouchy 2008.08.26. 17:03:14
Maradjunk annyiban hogy nem csak azért lettem Crouchy, mert Crouch a Poolban játszott."

hanem?
mert labdaszedő volt a Bridgen? :)

ZenZo 2008.08.27. 11:08:56

@ crouchy:
grat a gyűjtéshez, neked aztán tényleg sok időd van :)
Na, játszottunk 9 1-0-át, a ManU meg hetet. Mert akkor a hét is sok. Nem is lett bajnok a ManU akkor? :) Nagy cucc, nem értem, mi a baj az 1-0-kal. Az 1-0 lehet magabiztos győzelem attól, hogy csak 1 gól esett.

A Milannak meg grat, jó választás volt :) szerintem egyébként Senderos azért ment a Milanba, mert évek óta Drogbával vannak rémálmai. Mikor kiderült, hogy az elefántcsontparti csatár nem hagyja el Angliát, gondolta megteszi ő. Személyes bosszú, hogy Drogba is a Milan célpontja volt gondolom... :D

poolfanati 2008.08.27. 14:35:38

"@ crouchy:
grat a gyűjtéshez, neked aztán tényleg sok időd van :)
Na, játszottunk 9 1-0-át, a ManU meg hetet. Mert akkor a hét is sok. Nem is lett bajnok a ManU akkor? :) Nagy cucc, nem értem, mi a baj az 1-0-kal. Az 1-0 lehet magabiztos győzelem attól, hogy csak 1 gól esett. " jóvanna nem kell felkapni a vizet...
clfo: keane noname igazolás???? hát jó hülye vagy, eleget bizonyított már és meg se kell szokni az iramot.
mer ha leigazoljuk mondjuk kun agüérót őt felfalják az elején a védők. villa meg úgy döntött hogy jiába igérkezett torresnek és rafának inkább kap a valenciával egy 4est kettős emberelőnyben:D

clfo 2008.08.27. 16:26:32

poolfanati: nézzük csak meg a patkányok eddigi igazolásait.
Védők: Degen, Dossena, Mendy. 3 védő az egy eltávozott, szar Riise helyett. A 3 árából lehetett volna venni 1 KLASSZIS, NEVES balszélső v balszélső-középső védőt (még ha Degen ingyen is volt, a fizetése nem ingyen van).
Engog, csatár. Mi a fasznak? Ott van Kuyt, Keane, Torres. Ha kidőlnek még mindig ott van a Krisztián, Engognál biztos jobb.
Meg vettetek egy szar cserekapust (bár arra szükség van, tény).
Egyedül Keane az, aki nagy valószínűséggel KLASSZIS lesz itt is és NEVE van (sokba is került a többi szutyokhoz képest).
Nézhetjük a korábbi szezonokat is, de abba most ne menjünk bele (pl. peter crouch korán se váltotta be a hozzá fűzőtt reményeket az árához képest, nemde?)

Na most ha sir alex tud igazolni, normális, min. wonderkid szintű játékosokat a körszakállas miért nem? Pedig árban össze lehetne rá dobni.
Chelsea szintén jöhet példaként idén Decoval. jó öreg, de klasszis, KÉSZ játékos.
Ennyi bazmeg, maradtok a 3. helyen legjobb esetben is.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.08.27. 16:43:42

clfo

túllépve a roppant elegáns patkányozáson:

Dossenában nagy fantázia van, szerintem jó lesz nagyon. Cavalieri, hogy szar lenne, ezen tényleg kacagnom kell, simán Gomes-kaliber. N'Gogot egy csomag ropiért sikerült megszerezni és kurvára meg fogsz lepődni, amikor először látod majd játszani (ahogy én is a pre-seasonban). Mondjuk ez nekünk Németh miatt nem annyira jó hír.

crouchy 2008.08.27. 22:44:16

undertow: nem, hanem mert ugyanolyan aránytalanul lóbaszó nagy, botsáska jellegű pálcika lábaim vannak:)
süti beállítások módosítása