Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Olimpia - nulladik nap és némi foci

2008.08.08. 00:04 _benito

Furcsa dolog ez, még szokni kell. Mármint azt, hogy van olyan labdarúgó világesemény, ami igazából a kutyát nem érdekli. Mert lássuk be, hiába gyúrunk mi rettenetesen arra, hogy minden sportesemény csúcsa, az olimpia következik, ha egyszer a felvezetés kapcsán a legnagyobb hír a klubok és a FIFA iszapbirkózása, hogy akkor most menjenek a játékosok, vagy haknizzanak inkább a koreai első osztály gazdagabb csapatai ellen. A mi lelkesedésünkre azonban az ilyen apróságok csak elhanyagolható csapásokat képesek mérni (ehhez annyi elég is, hogy állandó látogatói vagyunk a magyar válogatott mérkőzéseinek), úgyhogy hajtás után következzék az első játéknap zanzája.

Kezdjük is mindjárt az olimpiákat általában igen komolyan vevő argentinokkal, akik most is címvédőhöz méltóan bivaly csapattal érkeztek, ehhez mérten azonban elég nehezen akart összejönni a győzelem a nyitómeccsen Elefántcsontpart ellen. Az afrikaiak harcosan játszva egészen a hajráig kapaszkodtak a döntetlenbe, de Messi második villanásának elhárítását még a Honvédban edződő Benjamin sem tudta megoldani, így végül Argentína győzelemmel mutatkozott be. Egyébként tegye fel a kezét, aki nem ad igazat a Barcelona szélsőjének, aki inkább felrántja a mászókakék-fekete csíkos szerelést egy olimpián, mintsem Amerikában autogramozza zsibbadtra a kezét. A gólja előtt egyébként parádés labdát kap, de ahogy pont annyit tol rajta balra, hogy a kapus seggreüljön, neki meg csak el kelljen passzolni mellette, az olyasmi, amitől gyúlnak a fények a két szűk esztendőt sirató Barca-fanok szemében.

A csoport másik mérkőzésén döntetlent játszott egymással Ausztrália és Szerbia, a vezetést Zadkovics szerezte meg (na, kinek?) a socceroosnak, mire öt perccel később Rajkovics egy szöglet utáni fejessel válaszolt. A döntetlen egyiküknek sem jó, és látva Elefántcsontpart bátor játékát, bizony nem lesz sétagalopp egyikük továbbjutása sem (főleg, mert Argentína legyalulja mindkettőt).

A Nigéria-Hollandia mérkőzés a B csoportban két dolog miatt érdemel említést. Az egyik, hogy a hollandok kapitánya minden bizonnyal keményen bepipázhatott, mert magával vitte, sőt, a kezdőbe rakta az ifjú titánt, Makaayt (aki egyébként nem mozgott rosszul, és talán nem 0-0 a vége, ha az edző nem tol a hasisra egy kis gombát a szünetben, aminek köszönhetően úgy lekapta a csatárt, mint a huzat). A másik Sno magánszáma volt, ami dübörgő tapsvihart generált a mérkőzést velünk végigizguló szadista jégkorongozók között, majd azonnal heves vita bontakozott ki, hogy ez vajon kiállítás-e a hokiban (itt az volt).
A csoport élére így az Egyesült Államok csapata ugrott, mely Holden góljával megverte Japánt. Baseballban izgalmasabb lesz ez a párosítás, na.

A C csoportban a sztárok egész sorát bevető Brazíliával igazából úgy feltörölhette volna a gyepet a belga válogatott, mint a pinty, de a történelem megismételte önmagát (Wilmots meg nem adott gólja megvan mindenkinek, vagy csak a sima 2-0-ra emlékszünk?), és Hernanes góljával végül az esélyesebb brazilok győztek. A gól maga mutatós volt, de hozzá kell tennünk, hogy addigra a belgák már tízen voltak csak a pályán, sőt, a vége előtt nem sokkal a lapokat egyébként is bőkezűen osztogató bíró (10 lap mutatósnak mondható termés) kiszórt még egy játékost tőlük. Belgiumot a vereség ellenére engedtessék meg a továbbjutás esélyesének kikiáltanunk, bár őszintén szólva fogalmunk sincs, mekkora érvágást jelent a két játékos hiánya a továbbiakban. Brazília ezzel szemben hiába birtokolta sokkal többet a labdát, és alakított ki rengeteg helyzetet, egyelőre még csak a bemelegítésnél tart, így biztosan nem bánják, hogy a csoportjuk meglehetősen satnyának mondható.
Merthogy rajtuk kívül a házigazda Kína és Új-Zéland szerepel még itt, és bizony a kiwik nagyon közel álltak ahhoz, hogy sporttörténelmi tettet hajtsanak végre a negyvenezer szurkolója által hajtott vendéglátók ellen. Egészen a 88. percig vezettek, pedig Oldot még az első félidőben kiállította a bíró, ám a lefújás előtt Kína Fangcso Tung góljával egyenlített, és ezzel megőrizte esélyét a továbbjutásra, mely várhatóan akkor is összejön nekik, ha ehhez tízpercenként büntetőket kell a továbbiakban ítélni a javukra.

Az olasz válogatottnak nyilván nem Honduras kell, hogy legyen a mérce, de azért a nagyválogatott siralmas EB-szereplése utána az értük szorítók is megnyugodhatnak valamelyest. A roppant gazdag utánpótlással bíró olaszok Giovinco iszonyatosan nagy góljával kerültek előnybe (micsoda vétek lenne, ha eladná a Juventus), majd előbb Rossi, öt perccel később pedig Acquafresca lőtt gólt büntetőből (utóbbi előtte csodálatosan homorítva etette meg a bírót), Hondurasnak viszont tizenegyesből sem jött össze a szépítés. Casiraghi csapatát egyébként érdemes abból a szempontból is figyelni, hogy itt valóban a közvetlen utánpótlás krémje látható, és ha ezek a fiatalok valóban megkapják a lehetőséget csapataikban, az olasz válogatott némi döccenéssel ugyan, de simán veheti a generációváltás mindig éles kanyarját.
Korea és Kamerun ikszelt, az afrikaiak itt is a lefújás előtt tudtak egyenlíteni, és itt is akadt egy kiállítás (Baning már az ötödik játékos volt a nyitónapon, akit nem érintett meg mélyen az olimpiai szellem). A két csapat között várhatóan az fog dönteni majd, hogy melyikük gyakja bele durvábban a gyepbe Hondurast, illetve melyikükkel bánik el kevésbé kegyetlenül Olaszország. Itt vannak a gólok mind egy szálig.

Holnap sípszó, három hétig éjszakázik mindenki dosztig! Jó mulatást!

65 komment

Címkék: videó olimpia összefoglaló válogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr46606021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.08.08. 00:10:04

"A gólja előtt egyébként parádés labdát kap, de ahogy pont annyit tol rajta balra, hogy a kapus seggreüljön, neki meg csak el kelljen passzolni mellette, az olyasmi, amitől gyúlnak a fények a két szűk esztendőt sirató Barca-fanok szemében."

Gyúlnak bizony. Eszméletlenül erős ez az argentin csapat.

rizla 2008.08.08. 02:29:46

ettől még nem gyúlnak, messin az elmúlt 2 évben sem múlt semmi..
egyébként annak rendje és módja szerint lemaradtam a nyitónapról, a francért kell előbb kezdeni, mint az olimpiát.

halareaal 2008.08.08. 03:39:59

"A C csoportban a sztárok egész sorát bevető Brazíliával igazából úgy feltörölhette volna a gyepet a belga válogatott, mint a pinty,"

"Brazília ezzel szemben hiába birtokolta sokkal többet a labdát, és alakított ki rengeteg helyzetet,"

nem láttam a meccset, ezért kérdezem, h ez most h van. vagy megelőlegeztétek hogy a braziloknak nem lett volna esélyük 11 belga ellen?

r_magpie 2008.08.08. 08:18:13

igazán nem kötözködésből, de két hét az a három:)

a női röplabdát nem várja senki? ;)

_benito · www.nst.blog.hu 2008.08.08. 08:22:16

18 nap az félút, de közelebb a háromhoz :)

hala, sokkal több gólhelyzetük volt a belgáknak, bár a brazil mezőnyfölény egyértelmű volt. kicsit fáradt voltam, jogos.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2008.08.08. 08:26:16

Hogy mennyire nagy érvágás a két piros a belgáknak? Alapemberek, de a másik két csoportriválist elnézve nem pótolhatatlanok, még így is továbbjutnak szerintem.

kroos 2008.08.08. 08:43:35

Beni és mennyi volt az egy före jutó nike jel a barzilokon?

the real 2008.08.08. 08:45:14

Nem éjszakázni kell, hanem igen korán kelni. És esetleg megoldani, hogy munkahelyen is lehessen nézni (nekem nem sikerül).
Egyébként az m1 esti olimpiai összefoglalójában volt valami ezekről a meccsekről? A műsor elejéről sajnos lemaradtam, de reméltem, hogy - a szerdaihoz hasonlóan, ahol 20percben élvezhettük a káprázatos brazil-német női meccs főbb eseményeit - a végére tartogatják.

nuno 2008.08.08. 08:45:25

Elefántcsontpart egy ikszre mindenképp jó volt, sőt...
Azt csak a Gervinho-gyerek (aki amúgy elég jól nyomta) tudja, hogy minek vette vissza a kaputól öt méterre jobb lábra, ahelyett, hogy ballal bepasszolta volna.második félidőre amúgy mintha elfáradtak az argentinok.
ja és Riquelme ismét bemutatta, hogy mekkora zseni.hihetetlen passzokat adott és arra is kínosan ügyelt, hogy a kezdőkör környékét el ne hagyja,. kár, hogy" B-kategóriás" :D

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2008.08.08. 09:01:36

benito, most akkor a belgák vagy kína? remélem az előbbi, nem kellene byron moreno szelleme ide

kroos 2008.08.08. 09:28:18

Romy passzánál megnéztem volna pancho arcát...

szferi 2008.08.08. 09:38:59

Csak összefoglalókat láttam, de a belgák megérdemeltek volna egy döntetlent (minimum), amellett, hogy az összeállítás szerint több helyzetük volt, a kiállítások is igazságtalanok voltak. A kommentátor meg nevetségesen elfogult volt, amikor vagy 5 percig csak belga támadásokat mutattak, arról beszélt hogy pato most már No1 lesz a milánban, most is milyen faszául játszik, nézzük csak meg :):):)

Acquafresca pedig az elmúlt évek olasz hagyományainak méltó folytatója, igazi csemege, ahogy egy elbaszott csel után métereket repül a kapus legkisebb érintése nélkül.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.08.08. 09:43:48

szferi, azért acquafresca rohadt jó kis játékos ám emellett (merthogy azért igaz, amit írtál). a cagliari bennmaradása nagy mértékben neki köszönhető.

egyébként, ha jól tudom, az interé, vagy csak volt, és most közösen birtokolják.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.08.08. 09:44:35

A mérce magas, így akármitől nem hugyozok ám magam alá. Főleg nem, ha Riquelme csinálja:)

kroos 2008.08.08. 09:49:28

De majd ha Dinya nyom egy ilyen labdát (hol is volt az elmult fél évben?) akkor azt hallgatjuk majd egy évig.
Akkor megy majd a hugyozás mi?

szferi 2008.08.08. 09:55:25

Benito, én a képességeit nem vonom kétségbe. De felmerül bennem a kérdés, hogy miért kell ez??? Döntetlennél így eldönteni a meccset óriási gerinctelenség, de erről már ne nyissunk vitát. Viszont egy biztos, kétgólos vezetésnél szükség van egy ilyen húzásra? Ez nem csak hogy nem fair, de nagy butaság is. Most megkapta a tizenegyest, de kaphatott volna pirosat is - tökéletesen feleslegesen.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.08.08. 09:58:57

a léc mindenki számára magasan van. Aztán ha valaki megközelíti, akkor feljebb rakjuk. Nehogy már elégedettség jeleit kelljen mutatni.

kroos 2008.08.08. 10:01:58

A léc nem mindenki számára ugyanolyan magas.Ezt te is jól tudod.Többször irtam már de egy-egy quaresma trükk után mondja Farkas Norci(aki jobban imádja Dinyát mint te),,ha ezt Ronaldinho csinálja akkor egy hétig erröl beszélünk".
Akárhogy utálod Riquelmét ez a passz kurva jó volt.

szferi 2008.08.08. 10:19:48

"Beni és mennyi volt az egy före jutó nike jel a barzilokon?"

Barnetta, már múltkor is reagálni szerettem volna a nik-ot érintő véleményedre. Enyhén nevetséges, mennyire egyoldalúan kezeled ezt a problémát. A nike eljárása persze nem etikus, de az üzlethez két fél kell. Azt meg ugye nem gondolod te sem, hogy a nike dollármilliói a brazil nyomornegyedek szegényeit segíti, és könnyes szemmel írnak alá minden új szerződést?! Ez a pénz riói luxusvillákra meg lamborghinikre megy el, ne legyenek illúzióid. Az, hogy egy játékosnak nem elég a heti százezer euró fizetés, nem a nike hibája. És hogy a brazil foci összes szereplője meg akarja kapni a maga részét a tortából, az se. Az pedig, hogy a nike mit kér a milliókért cserébe, az nem a te dolgod, hanem azé, aki aláírja velük a szerződést, de nyilván nem ronaldinho mosolya ér annyit. Aki pedig hajlandó bérbe adni a picsáját, az ne rinyáljon, hanem tartsa is oda. Ennyi.

kroos 2008.08.08. 10:26:59

Én régen ha nem is szerettem de mindig tiszteltem a mindenkori Brazil válogatottat.Nem csak a játéktudásuk alapján, hanem a footbal iránti alázatuk, az ellenfél mélységes tisztelete miatt.Ez nyilván a mélyen vallásos közegnek köszönhetö.
1994 után ugy gondolom hogy ez megszünt.
És ez az utóbbi idöben az eredményesség rovására is ment.pl,mikor mindenki meccs közben a hajpántját,zokniját,csukloszoritoját,ect-t igazgatja,hogy a jel kifelé legyen.Ez nem a brazil focistákrol szól,hanem az ö szurkoloikról a világban.

kroos 2008.08.08. 10:28:22

(talán a barzil franciára mindenki emlékszik)
1. félidöben Dinho végig a hajpántjával volt elfoglalva,majd a szünetben a falhozbaszta)

poolfanati 2008.08.08. 10:50:01

"Beni és mennyi volt az egy före jutó nike jel a barzilokon?"

poolfanati 2008.08.08. 10:51:57

"Beni és mennyi volt az egy före jutó nike jel a barzilokon?" hát ez LOL :)
amúgy szerintem messi lesen kapta a labdát a gól előtt... ettől még hatalmas passz volt és szép gól, de a bíró jogosan érvényteleníthette volna és akkor senki nem beszél erről. hanem valószínűleg anyázzuk a bírót:)

BruceWayne 2008.08.08. 12:07:22

barnetta: direkt figyeltem tegnap, Ronnie fejpántján nem volt pipa :-) mondjuk most új sérója van

egyébként Raikönen is valahogy mindig úgy tartja a karját fotósok/újságírók jelenlétében hogy látszódjon a csulkóján a bazi nagy Tag Heuer óra...

/az volt még furcsa hogy a belgák miért adidasban játszottak mikor a nike a 'ponzoruk/

voltak jó meccsek tegnap, érdems követni a tornát, az eurosporton pl 75 perces öf. volt az egészről....

kroos 2008.08.08. 12:09:38

VAMOS VAMOS ARGENTINA !!!

BruceWayne 2008.08.08. 12:29:59

nem vágom az ágakat de a döntőbe verik őket a brazilok.

padlinka 2008.08.08. 12:31:00

a kedves bíró egész véletlenül kiállított 2 belgát a kínaiak ellenni meccs előtt...egész érdekes, nem?

BruceWayne 2008.08.08. 12:41:57

"Azok a kurva belgák...!"

giacinto 2008.08.08. 13:16:38

Acquafresca tavaly még közös tulajdonban volt, de nyáron megvette az Inter, de kölcsönben maradhat 1 évre a Cagliarinál. Jövő nyáron pedig érkezhet Cruz helyére akinek lejár a szerződése. Az eurosportos fogalmatlan kommentátor viszont kb 3-szor mondta el meccs alatt h a Juve tulajdonam ert nyáron megvették 5 millióért. LOL

drdugo 2008.08.08. 13:59:02

nézte valaki innen a brazilok meccsét? Dinho és Pato hogy működtek?

egy Olasz - Argentin döntő kellemes lenne. :)

giacinto 2008.08.08. 14:11:25

Dinho 10 perc után már izzadt mint a ló (biztos a nagy melegtől...) és kb semmit nem csinált. Patonak is NAGGGGYON ízlett az 1 csatáros szerepkörben örlődni elöl, 1 komoly helyzete volt, amit azonnal lőhetett volna, ő inkább cselezni akart és eltakaritották. nagyon finom ez igy mert kb a milanban is ez lesz a felállás. :)

drdugo 2008.08.08. 14:12:46

köszönöm a megnyugtató szavakat :)

kroos 2008.08.08. 14:19:59

bru-ha-ha ez lesz a felállás bizony,,...lehet kidobni az R10-ES CUCCOKAT.!!

giacinto 2008.08.08. 14:42:08

és helyette vegyen mindenki "JRR10" cuccokat :D

kroos 2008.08.08. 14:56:17

Ö nem játszana soha 80-asban az biztos....
Hogy is irtad egyszer beni..,,nem kell anyukánk születésnapja,meg a barátnöjé se..egy futbalista játszon normális mezszámmal.

poolfanati 2008.08.08. 16:32:52

mi vagy ki az a JRR10?

daneeka 2008.08.08. 16:40:40

Juan Roman Riquelme?

BruceWayne 2008.08.08. 16:57:09

braziloknál az a jó, ahol ilyen fiatalok játszanak szinte minden tornán feltűnnek ilyen Hernanesek és vernek egy ilyen gólt, vagy továbblövik a csapatot :-)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.08.08. 17:49:14

"A mérce magas, így akármitől nem hugyozok ám magam alá." (pancho_sanza)

Valóban magas. Riquelme tette magasra. :-)

Hajrá, Argentína! (A focitornán.)

Hajrá, magyarok! (Mindenhol máshol.)

rizla 2008.08.08. 19:29:34

olimpiai megnyitó egész pontosan hánytól lesz?

rizla 2008.08.08. 19:30:10

ja már baszhatom?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.08.08. 19:30:49

Hánytól???

Rizla, már rég vége van! :-))

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.08.08. 19:31:50

Holnap háromnegyed ötre kelek, hogy lássam a női kéziseket. Tök jó lesz.
:-)

rizla 2008.08.08. 19:31:51

kurva életbe, a faszért nem bírják normálisan megmondani. az egész olimpián csak a megnyitó csinnadratta ér valamit

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.08.08. 19:40:36

Rizla, csak számolás kérdése az egész. Peking hét időzónányira van innen keletre. Ha ott este lesz a megnyitó, akkor az itt hét órával kevesebb.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.08.08. 19:52:56

Lehet az akvafreszkát basztatni, (nem tudom kell-e), csak, akkor érdemes lenne utánanéznia brazil-belga kiállításoknak es. Folyamatos színészkedés, nagyképűség, kihagyott helyzetek után gyerekes vigyorgás. Pofázni a bírónak folyamatosan, jelezni, hogy itt fáj, nem engednek játszani, meg amúgy is.
52. mp első kiáll, 1,15 mp második kiáll. NÉZZÉTEK MEG!!!!!!!!!!!!!!!

www.youtube.com/watch?v=rzayMGt3Iwk

A videót nem én állítottam össze.

Akarom mondani: balfasz vigyorgás, színészkedés brazil a neved (itt az olimpián, eddig, vagyis ezen a meccsen:)))))
.
A brazil gól pedig zseniális volt!

crouchy 2008.08.08. 21:40:12

hát én elkezdtem nézni a megnyitót, de engem nem lenyűgözött, hanem hányingert kaptam. Ezek nem emberek. Biorobotok. pedig nem vagyok rasszista. de ez betett.

Woland 2008.08.08. 22:20:24

engem lenyűgözött a megnyitó. művészi és katonás egyszerre, ahogyan csak a diktatúrákban tudják.

ezt a megnyitót megközeliteni sem fogja senki a Sanghaji Olimpiáig.

no megyek vissza Arsenal-verést nézni! : ))) (SportKlub Ajax-Arse)

(OFF: amúgy crouchy én kimoderálnám a kommentedet, pedig nem vagyok rasszista.)

crouchy 2008.08.08. 22:36:55

Woland egyetértek, én is kimoderálnám:)

crouchy 2008.08.08. 22:38:07

Mert nem jól fogalmaztam, az a baj. Szal én pont attól undorodtam el, ami téged lenygözött.

Woland 2008.08.08. 22:59:00

aha, izlések és pofonok.

na már az Arse vezet... inkább lefekszek aludni...

papercut 2008.08.08. 23:26:03

Woland: Muhahahahaha!!!
Bocs de ez kijárt annak aki ellendrukkerkedik és még reklámozza is.

rizlaa 2008.08.09. 06:08:20

crouchy: igazi buta, konzervatív ember használ ilyen szavakat művészettel kapcsolatban. a nagyanyám beszélt így a rockzenészekről "folyton csak a fejüket rázzák, undorító". lehet üres, lehet unalmas, lehet rossz, lehet szar, de undorító, mint negatív jelző? te valamit nagyon nem értesz.
nem láttam a megnyitót sajnos, de a te leírásod alapján tibet leigázását mutatták be, a shaolin papok lemészárlását, miközben ártatlan embereket kínoztak, mint a párt ellenségeit.
hát így már értem, tényleg undorító lehetett.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.08.09. 09:12:16

"engem lenyűgözött a megnyitó. művészi és katonás egyszerre, ahogyan csak a diktatúrákban tudják."


Szó szerint ez jutott eszembe nekem is. Ami viszolyogtató volt benne, az is pont ebből fakadt. 15000 ember, csupa pontocska egy hatalmas gépezetben.

Woland 2008.08.09. 19:07:47

_benito, Csöncsön,

szerintem ne politizáljunk : ) tudjátok, hogy nagyon könnyen lehet belőle 200 komment aminek semmi köze a focihoz/sporthoz : )

veletek és sokakkal együtt engem is érdekel a téma sőt véleményem is van - lehet hogy az NST-nek is kellene világpolitikai rovat : )

Ciao

Woland 2008.08.09. 19:08:47

papercut,

hehe, én 99%-ban az arsenal ellen szurkolok ha nézem a meccseiket (na jó, az ellenfél javára:). az 1% az amikor a gúnár sógorommal nézünk meccset, és ő annyira bele tud betegedni ha nem nyernek hogy inkább nem szórok sót a sebbe : )

Bendtner jól mozgott amúgy szerintem - Adebayor megint elcseszett vagy 4 nagy helyzetet de mindhárom Arse-gól neki legalább részben neki köszönhető, úgyhogy idén is lesz kb 15 gólja. van Persie nem mutatott sokat - de Kolo Touré volt nekem a negativ csalódás. Te, mint szakértő gúnár hogy láttad?

Vamos Sevilla!!!! : ) (SportKlub)

Davajmarat 2008.08.09. 20:26:43

"Kolo Touré volt nekem a negativ csalódás" - Nem volt annyira gyenge a produkciója így, malária után.

Ti hogy álltok? Milyen eredményeket produkáltatok a felkészülés során? Hozzászoktattak a fiúk a gyenge szezonhoz, vagy még álmodozol?:-)

crouchy 2008.08.09. 20:56:50

Rizla kezdjük ott, hogy hogy ha már olyan lúzer vagy hogy lemaradsz egy olimpiai megnyitóról, mert nem tudod mikor van, akkor arról legalább ne mondjál marha okosakat, mivel nem is láttad. Aztán a lebutázást még értem,a lekonzervatívozást már nem, ha viszolygok egy rakás egyforma ruhába öltözött ember, teljesen egyforma mozgásától az konzervatívizmus? Annyira robotszerű volt az egész, hogy rosszul lettem tőle. A vezér aki vígan integet 5 percenként, és előtte felvonul a robothadserege, nekem ez így jött le, lehet hogy másnak nem. De te ugyebár el nem tudod viselni ha valakinek különbözik a véleménye a tiedtől. Mind1. Már kezdem megszokni. (Amúgy pedig nem értem hogy miért kellet annyi pénzt elkölteni erre az olimpiára, mi ebben a különlegesen csodás? Az mondjuk lehet hogy a fele a bíróknak lett szétosztogatva, majd meglátjuk:))

rizla 2008.08.09. 22:35:45

- itt te vagy az aki nem bírja a más véleményét. most is kifakadtál ezer sorban.
- nem mondtam, hogy buta vagy, azt mondtam, ilyet tipikusan a buta emberek szoktak mondani. most már viszont mondom: buta vagy.
- kétlem, hogy luzerség lemaradni egy olimpiai megnyitóról, egy vb, vagy eb megnyitójáról valószínűleg az, de ez nem az a kategória. csak egy futballutánpótlástorna+pár bónusz sportág
: DDDDD

crouchy 2008.08.09. 22:51:33

- látnál engem kifakadni..
- nem mondtam hogy azt montad hogy buta vagyok, annyit mondtam hogy "a lebutázást még megértem". Viszont abból hogy "ilyet tipikusan buta emberek szoktak mondani", szerintem egyenesen következik hogy akkor én is buta vagyok, szal szerintem már az előbb is lebutáztál:)
- szerintem azér ha meg akarod nézni, és nem sikerül mert nem tudod mikor van az eléggé lúzerség, de mind1:)

és még1szer mondom én nem fakadtam ki, sajnálom ha úgy tűnt, sőt én őszintén szólva élvezem ezeket a "beszélgetéseket" veled:)

Woland 2008.08.10. 01:30:43

davajmarat,

" "Kolo Touré volt nekem a negativ csalódás" - Nem volt annyira gyenge a produkciója így, malária után."

legalább neki nem ételmérgezés után kellett egyből másnap kulcsfontosságú tétmeccset játszania... : )

A fijúk amúgy nagyon fel vannak spannolva - azt hiszem a legtöbbjük kudarcként élné meg ha nem jutnánk a top4-ba. de én őszintén szólva a top6 + kupagyőzelem kombóval is elégedett lennék.

Felkészülési meccsek jól mentek (Celtic, Dortmund összesen 5-0) de ez kábé annyit mond a szezonról mint egy horoszkóp. Gomes jó kapus az azért már látszott, meg az is hogy Bent szórja a gólokat ha elég játékidőt kap.

rizla 2008.08.10. 01:32:10

gyanús vagy te nekem crouchy, becsajoztál? régebben már sírva verted a billentyűzetet ilyenkor : DDDDDDD

meg akartam nézni, de azért nem volt létfontosságú. sajnos a normális emberek este délben még alszanak.
(egyébként sehol nem volt megadva normálisan a magyar idő szerinti megnyitó, legalábbis 3 perc keresés után nem találtam, úgyhogy végülis leszartam)

szferi 2008.08.12. 08:32:35

Csöncsön: csak 6 órát kell levonni, a nyári időszámítás miatt.

crouchy 2008.08.13. 18:44:07

rizla: látod én is fejlődöm:) "egyébként sehol nem volt megadva normálisan a magyar idő szerinti megnyitó.." műsorújság:P
süti beállítások módosítása