Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

László Tábor - III.

2008.08.04. 12:00 donnelly

László Csaba the Brave egyike az SPL két külföldi menedzserének (a másik Mixu Paatelainen, a város rivális Hibbes vezetőedzője) és talán ezért is szentel munkájának figyelmet a brit sajtó. Az eladósodott klub éppen kifelé mászik a tartozásokból, és ebben segítségére lehet Mr László, aki jóval szűkebb játékoskerettel is el tudja képzelni a küszöbön álló szezon megvívását. A magyar szakvezetőt, miután beszólt a Romanovoknak, egyértelmű támogatásáról biztosította a vezetőség. Hogy mi volt Csaba bá problémája, azt lapozás után áruljuk el.

László Csaba a hutt kritizálta a vezetőséget, amiért a klubnál nyaraltatják a számukra szimpatikus fiatalembereket, ezért fő céljául a használhatatlan elemek elzavarását, illetve a fizetések racionalizálását tűzte ki, mármint a HR-es feladatok szempontjából. Obua munkavállalói engedélyében nagyon bíznak, hiszen már meg is kapta a 25-ös mezt, miközben a csatárprobléma kezd krónikussá válni: az előszezonban eddig favorizált fiatal támadó, Gary Glen az 51-es számú mezt kapta, ami arra utalhat, hogy nem fog kettőnél több bajnokin kezdeni, Christian Nade pedig egyszerűen túlsúlyos. A tréner ezzel párhuzamosan jelezte, hogy egy középcsatár és egy kapus érkezése még mindenképpen várható (bár a képen a 4-4-2 lényegét próbálja felvázolni a stábnak, nem tudjuk, honnan fog előszedni két épkézláb támadót a mester). Az egyéb labdarúgóedzői feladatok azonban még ezeknél is jóval nehezebbek: ütőképes, UEFA-helyezésre esélyes csapatot kéne faragni a lusta bagázsból. Egy rheingaui területi válogatott lealázása (6-0) azért még nem igazán nagy fegyvertény, a Kaiserslautern elleni vereség magyarázható, de az SV Wiesbadentől és a Dunfermlinetól elszenvedett vereségek hallatán már felhúzhatnánk a szemöldökünket, ha Lothar Matthäus helyében lennénk ha nem várnánk meg véleményalkotásunkkal az első néhány fordulót.

A poszt technikai okokból már a vasárnapi Hullal vívott mérkőzés előtt elkészült, ezért egy kis interaktivitásra szólítjuk fel a kedves olvasókat, mégpedig a Halmosi Péter és László Csaba összecsapását hozó csatából megtanult három dolgot kérjük szépen idekommentelni! A következő posztban már az első bajnoki tanulságaival jelentkezünk, a Hearts a bronzérmes Motherwellt fogadja a Tynecastle stadionban.

8 komment

Címkék: d skót lászló spl

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr84596308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

díszbohóc 2008.08.04. 12:28:12

1. Csabab ba eppen bemutat az edzoi karnak...

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.08.04. 21:49:44

Egyszer azt mondta valaki egy szoc politikusnak:
A döglött lóról le kell szállni!

Bendeguzi (törölt) 2008.08.04. 23:52:27

egyszer melohelyen kerdezett vmit a kollegam itt angliaban, es en azt valaszoltam hogy 2, de ugy hogy a valasz nyomatekositva legyen hasonlokeppen mutattam az ujjammal. o ertette, de finoman a tudtomra adta hogy ha lehet igy ne nagyon mutassam a kettot, mert igaz o tudja mit mutatok de a kedves vendeg tolunk 20 meterre nem igazan, igy o azt hiszi hogy en csak egyszeruen kozoltem vele hogy b@szd meg (mi erre ugye otthon csak a kozepso ujjunkat hasznaljuk). azota kinosan ugyelek arra hogy ha azt akarom mutatni hogy 2 vmi mas ujjkombinaciot hasznaljak. pl:huvely+mutato; mutato+kisujj stb...
tehat 3 dolog amit megtanultam:
1. csababa'' meg nincs eleg regota britanniaban
2. a tobbiek abrazatabol itelve lehet hogy megiscsak tudja mit jelent a ket ujj
3. a hull hullani fog vissza a masodosztalya (a west brommal egyetemben)
+1. kurvara megkell dolgozni a 3. kieso helyert

jotr 2008.08.05. 00:13:51

A kozepso es a mutato ujjal kell 2-t mutatni UK-ben, de a kezfejed elejet tartod a celszemely fele, nem a hatuljat, mint Csabika.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.08.06. 13:59:30

Ha már Skócia, kiesett a Rangers a Bl-selejtezőből Kunasban, juhéééj, ezzel az is eldőlt, hogy ebben a szezonban már nem rontják a levegőt az európai kupákban csuhajja. Talán a litvánok ellen is a tizenegyesekre kellett volna játszani!

Asidotus 2008.08.06. 15:12:44

"Már az igen váratlan eredménynek számított, hogy Glasgow-ban 0-0-s döntetlen született." idézet az Index cikkéből.
Miért, ti mit láttatok tavaly?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.08.06. 15:14:49

Egy glasgowi 0-0-ért már nem is fizetnek a fogadóirodák. :-D.
süti beállítások módosítása