Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Premier League, 38. forduló - Menekülés a győzelembe

2008.05.10. 18:54 pote

Nekünk nagyon nem is kell fokozni a hangulatot, mindenki tudja mi fog következni. Holnap délután erős izgalmi állapotban, tévét bámulva, ide-oda kapcsolgatva, netet nézve fogunk 90 percig együtt lélegezni. A második félidőre várjuk az olasz bajnokikról átkapcsolókat is. Két meccs a bajnoki címről, három a kiesésről fog dönteni. A londoni kékek a Wigannek, a birminghami kékek a Pompey-nak és a Derby-nek, a readingi kékek pedig csak a Pompey-nak fognak szorítani a saját győzelmük mellett. Változás sokkal inkább a tabella alján várható, de mi legkevésbé ott szeretnénk. A tovább után megpróbálunk eljátszani a variációkkal és a lényegtelen maradék meccsekről is megemlékezni, hülye statisztikákkal.

Bajnoki cím
Persze lesz izgalom a kiesés elleni harcban, és ott háromszereplős a csata, de a szemek a JJB stadionra és a Stamford Bridge-re fognak meredni. Kicsit sajnáljuk, hogy a Wigan és a Bolton is már megmenekült, mert még ennél is lehetne izgalmasabb. Így csak becsületből fogják megnehezíteni a két gigász versenyfutását. Papíron a Unitednek van nehezebb dolga. Igazából, ők azok, akik elveszíthetik a bajnokságot, mondhatni, pszichikai nyomással fognak játszani. Nekik jutott a nehezebb ellenfél, ráadásul idegenben. De... Az a magabiztosság, amivel a címvédő képes a PL-ben játszani, kifejezetten a gyengébb ellenfelek ellen, bizakodásra adhat okot a világszerte található több millió vörös ördögnek. Nem kell messze mennünk, múlt szombaton tíz emberrel sem adtak szemernyi esélyt sem a West Hamnek. Attól sem kell tartaniuk, hogy a hazai szurkolók poklot teremtenek, mert egyébként sem arról híres a JJB, meg borítékolható, hogy nem csak a hivatalosan az Old Traffordra eljuttatott ötezer jeggyel fognak United fanek érkezni. Nem hivatalos források alapján, a rendőrség azzal kalkulál, hogy húszezren is átvonatozhatnak Manchesterből Wiganbe, azzal a szándékkal, hogy a helyiektől csillagászati áron kínált jegyeket megvásárolják (3-400 fontot csiripelnek a verebek). Amitől picit tarthatnak, hogy a hazaiak két húzóemberét felírta Fergie az igazolási listájára, vagyis várható, hogy Palacios és Valencia is bizonyítani akar (utóbbi kettőt vágott a Villa Parkban). Emlékszünk még ugye a tavalyi utolsó fordulóra, egy bizonyos Carlos Tevez is bizonyított. Ettől függetlenül eléggé meglepődnénk, ha nem egy sima, fiesztába torkolló United győzelemnek lennénk tanúi. Az Athletic nem az az igazi óriásölő. Gólt nem is rúgtak hazai pályán a nagyoknak, pontot is csak akkor szereztek, amikor fel volt szántva a pálya (most ezt megelőzendő, a rögbimeccset áttették péntekről hétfőre). Szerintünk a Chelsea elleni Heskey egyenlítéssel és a Villa elleni 2-0-lal ellőtték a meglepetés patronjaikat.
Londonban azért bizakodnak, és Jeruzsálemben is zengeni fognak a zsoltárok a Wigan pontszerzéséért. Az izgalmak és a dráma kedvéért, örülnénk, ha a Chelsea hamar vezetést szerezne, hogy egy kicsit más legyen a leányzó fekvése. A Boltontól sokat nem várunk ezen a napon, meg nem is tudnának sokat mutatni. Nem jellemző Lampardékra, hogy bucira verik ellenfeleiket, de most gólfesztivált várunk, hasonló szájízzel, mint azon a bizonyos spanyol-bulgáron.
Wigan - Manchester United 1-3
Chelsea - Bolton 5-0

Kieső zóna
Mindhárom csapatnak verhető ellenfél jutott, de itt is a meccslabdát birtokló csapatnak lesz a legnehezebb dolga. Bízunk benne, hogy ők is megoldják. Valami azt súgja nekünk, hogy McBride lesz az idei Tevez, és a második félidő derekán fejelt gólja egy eszméletlen buliba repíti őket. Mohamed Al Fayed ugyanis kaviárt, pezsgőt és viagrát ígért a bennmaradás esetére. Utóbbit nagyon nem értjük, kicsit gonoszan azonban azt kívánjuk, hogy lányok ne legyenek a lehetséges partyban. A Pompey különben csapnivaló formában van, zsinórban háromszor kaptak ki, és félő, hogy annyira rákészülnek a kupadöntőre, hogy el fogják veszíteni. (off a Veszprém megnyerte a KEK-et! Gratula! on)
A legkönnyebb ellenfél a Readingnek jutott. Ahhoz a Derbyhez utaznak, akiket még a filozófusok csapata is simán legyőzne (igaz, ők a német válogatottat is legyőzték). Nem kell nagy jóstehetség, meg fog szakadni a vendégek góltalansági sorozata. Ők megteszik azt, ami a kötelességük. Győznek és imádkoznak. Szerintünk kevés lesz.
Birminghamben kilátástalan a helyzet. Mi sem jelzi ezt jobban, minthogy még lehet jegyet kapni a meccsre. Nekik nem ezen a meccsen fog elmenni a bennmaradás, hanem a Fulham ellenin ment el. Meg elengedték Steve Bruce-t. A Rovers pedig a reményeiktől is meg fogja fosztani őket. Majdnem teljesen üres lesz a stadion az utolsó percekben.
Portsmouth - Fulham 0-1
Derby - Reading 1-3
Birmingham - Blackburn 1-2

UEFA kupa
Miután játszottak egymás ellen,  játszottak a két bajnokjelölttel, most a két ötödik helyre hajtó csapattal találkoznak. Ez a rövid története a Newcastle-nek és a West Hamnek. Most viszont érdemben hozzá fognak szólni az eseményekhez. Sem az Everton, sem a Villa nem fog villogni az utolsó napon, így - véleményünk szerint - Liverpool kisebbik fele fog örülni az újabb európai megmérettetésnek. A birminghamiek pedig a hatodik helyet is el fogják veszíteni. Egyébként egy esetleges Villa győzelem és Everton vereség esetén Barry-ék örülhetnének, mert jelenleg ugyanolyan a gólkülönbségük.
Everton - Newcastle United 2-2
West Ham United - Aston Villa 1-1

Futottak még
Három tétnélküli meccs maradt. Pár érdekes adattal próbálunk szórakoztatni titeket ezekkel kapcsolatban.
Middlesbrough - Manchester City 1-2
A Boro nem lőtt gólt a Citynek az utolsó két hazai meccsükön. A hazaiaknál van a legtöbb olyan játékos, aki elérte már az öt sárgalapot az idényben (összesen nyolc). Joe Hart a legtöbbet foglalkoztatott kapus Roy Carroll után (21 percenként védenie kell) a bajnokságban. Vendéggyőzelem esetén mindenidők legmagasabb City-pontszáma lenne a PL-ben. Nagy valószínűséggel Eriksson utoljára ül le a City kispadjára. Szomorúak vagyunk, de legalább tudjuk, hogy mi a foglalkozása a tájföldi tulaj édesanyjának.

Sunderland - Arsenal 1-2
1997-ben ennyi ponttal kiestek a hazaiak az első osztályból, most simán benn tudnak maradni. Az Ágyúsok mindig lőttek legalább három gólt a Sunderlandnek az utolsó nyolc meccsükön (most nem így lesz). Keane fiainak lőtték a legtöbb büntetőt a szezonban. Wenger próbál mindenkinek lehetőséget adni, akiket eddig mellőzött, így egy mezei fociszurkoló (tudjuk, ilyen nem olvas minket) - csak a nevek alapján - nem biztos, hogy megmondaná, hogy melyik csapat az Arsenal. Titkon bízunk benne, hogy Fülöp is lehetőséghez jut.

Tottenham - Liverpool 2-3
A Spurs nem tudta legyőzni a Poolt az utolsó hét bajnokijukon, négyen - az utolsó ötből - még gólt sem rúgtak (most fognak). Ha a hazaiak négy vagy több gólt kapnak, akkor védekezés szempontjából ez lesz a legrosszabb idényük a PL-ben (ezen kell javítaniuk, az biztos). Lucas játéka meghatározónak tűnik a vendégeknél. Amikor pályán volt, akkor 76%-át nyerték a meccseknek, amennyiben nem játszott, csak a 35%-át. Kár, hogy nem lesz tétje, nagy meccs is lehetne. Dimitar maradj!

Na, a buta statisztikák olvasása után, mindenki győződjön meg róla, hogy vett-e elég sört, van-e hely a hüttőben hűtőben, a kutya volt-e kinn pisilni és az nőstényember asszony tudja hol nézni kedvenc sorozatát. SHOWTIME!

132 komment

Címkék: üveggömb premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr44462846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jasszgeri 2008.05.11. 16:48:11

akkor ajánlom neked a fent linkelt sysports linkemet. csak, hogy megnyugodjál.

(csöncsön, ez tényleg nem elitizmus, hanem gyökérség. kettővel feletted le lett írva, én nem magyarázkodok, megkövettem. de te még a barca-mallorcáig úgy látom ráérsz ezen csodálkozni.)

bag 2008.05.11. 16:52:36

Bár a MU sikerét szeretném de,

1. Rio kezezett ezért járt volna a büntető
2. Schles miért maradhatott a pályán.
megjegyzem ugyanez a bíró (teljesen jogosan) külfte le Masch-t csak nem mérlegelt?
3. a MU büntető megadható de véleményes.

halihalo 2008.05.11. 16:56:25

bag
ezekben ebben egyetértünk

halihalo 2008.05.11. 16:57:30

bocs: ezekben egyetértünk.

Sztorm 2008.05.11. 16:58:22

Külföldi oldalakon többször is olvastam, hogy Sir Alex faszát szopja kollektíven az FA.
Ha már egy ManU-fan (bag) is meglátta a fentieket, vajh a bíró mér nem?

Beyonder 2008.05.11. 16:59:26

Hogy van pontosan a szabály? A kéz ugye (hand) szó szerint véve az, ami a csuklótól lefele van, a kar (arm) meg ami a váll után. Rio épp a vállával ért bele...

Strigo 2008.05.11. 17:00:45

Scholest leküldeni, ugyan már, egyik dolog sem ért sárgát.

bag 2008.05.11. 17:01:26

Pontosítok: köztudottan Pool fan vagyok, de elismerem h most a MU a világ legjobbja,
nem szorulnak ilyen bírói segítségre

Bendeguzi (törölt) 2008.05.11. 17:03:11

ahol en nezem ott nem volt bunteto a kezezes.
ahol en nezem ott scholes elrugja a labdat es utana talalja el a labat agyereknek. ha cr dobta volna igy fel magat mar mindenki frocsogne.
a masodik scholes esetrol nem beszelek mert szerintem az egy vicc hogy azert ti lapot adnatok.
glory man united

halihalo 2008.05.11. 17:03:49

A 90-es évek közepéig-végéig én is ManU szurkoló voltam. Mivel addig itthon szinte csak nemzetközi meccseken lehetett látni őket... Aztán jöttek a PL közvetítések, és nagyon kiábrándító volt látni, hogy mi mindent engedhetnek meg maguknak, amit másoknál büntetnek... Túl régen van már SAF ott, már szent tehénné lett..sajnos.. nem hiszem, hogy ez jót tesz az angol focinak.

CarterUK 2008.05.11. 17:05:30

Sziasztok!

Rio "kezezése" vállazás volt amiért csak a szemüveges bírók és a United ellendrukkerek adnak tizit.

Scholes elsője megadható sárga volt a hátulról való szerelés miatt. A második szabálytalanságnál viszont egy Rooney ellen meg nem adott szabálytalanság előzte meg a dolgot. Valszeg ezt mérlegelte a bíró és ezért nem volt második lap.

Üdv

bag 2008.05.11. 17:05:41

Ben : az melyik csatorna.?
felénk csak ilyen tényszerű van, ami többször kikockázva is a fentieket erősíti :)

Bendeguzi (törölt) 2008.05.11. 17:05:42

halihalo es holnap ki lesz az uj csapatod?? nem alsogatya ez cserelni orokke ;)

bag 2008.05.11. 17:09:05

egyébként a kékek kapusáról ,mi a véleményetek?
normális dolog ez? terry kész..és a saját kapusa rúgja szét. nem teljesen értem.

CarterUK 2008.05.11. 17:10:16

Well én a Wigan meccset nézem mert ha ott nyernek a vörösök lényegtelen mi van a Stamfordon. Mi történik odaát a Bridgen?

halihalo 2008.05.11. 17:11:35

Bendeguzi
Nincs új, ez egyszeri kiábrándulás volt... Örökkéről nem írtam... egy alkalomról volt szó... nem szeretem, ha valaki elvakult, és csak azért, mert valaki kedvence, nem veszi észre az evidens dolgokat...
Amúgy, a jó focit szeretem, és a fair play-t... Lehet, ezek már elavult dolgok, de én már csak ilyen maradok, azt hiszem.

Bendeguzi (törölt) 2008.05.11. 17:12:40

vki mondja meg hogy mennyinel tart a wig-mu csak tudni akarom hogy mennyire kesik a net. thx

Sztorm 2008.05.11. 17:13:53

Bocs a "manu-fan" megjelölésért bag, nem akartalak megsérteni

Bendeguzi (törölt) 2008.05.11. 17:16:15

azert ne haragudj de a reszemrol azzal hogy nem adok tizit egy vallert, egy ferfiasabb lokesert stb meg nem vagyok elvakult. legtobbszor tok realis vagyok. most biztos kevesbe, de az vesse ram az elso kovet, aki masmilyen lenne ha imadott szeretett stb.. csapatarol van szo

CarterUK 2008.05.11. 17:19:00

Well akkor ezt most tizi Scholles ellen vagy sem?

Bendeguzi (törölt) 2008.05.11. 17:19:09

ez 11-es volt? az volt az volt az volt

Sztorm 2008.05.11. 17:19:21

huhh... Terry karja mégsem törött, csak kimozdult a válla a helyéről és valszeg játszhat 21-én

halihalo 2008.05.11. 17:19:36

Ez a mostani inkább volt 11-es... :)

bag 2008.05.11. 17:23:45

igen az tényleg büntető volt.
apró hibája h már rég ki kellett volna állítani a kis vöröst

CarterUK 2008.05.11. 17:24:39

Érik Kirkland MOMja!

halihalo 2008.05.11. 17:27:29

bag
épp ezt akartam mondani még.. :)

Titi120 2008.05.11. 17:28:26

Közben vezet a Chelsea, azaz innentől kezdve lehet izgulni, hátha betalál Heskey. :)

CarterUK 2008.05.11. 17:33:18

Schooles jobb volt lehozni nehogy teljesen felforjon! :D

És Respect Giggsy!

BruceWayne 2008.05.11. 17:35:55

juj ez a Heskey fejes..... beakadhatott volna

Sztorm 2008.05.11. 17:39:42

hát ha a fulham bennmarad akkor megemelem a kalapom az nst jóstehetsége előtt

bag 2008.05.11. 17:42:22

a bíró szórja a sárgát mint blnd a lisztet...:)

CarterUK 2008.05.11. 17:44:45

Ericssont jó nagy csomaggal küldik el!

CarterUK 2008.05.11. 17:45:54

Ahogy mondtam, Respect Giggys!

United a bajnok!

Bendeguzi (törölt) 2008.05.11. 17:46:07

UNITED UNITED UNITED UNITED UNITED UNITED UNITED UNITED UNITED UNITED UNITED UNITED UNITED UNITED UNITED UNITED UNITED UNITED

halihalo 2008.05.11. 17:46:41

Így lesz majd érdekes a BL döntő, egyfajta PL play-off, sztlövés Iehet. Semleges pályán, semleges bíróval... :))

Bendeguzi (törölt) 2008.05.11. 17:46:55

jaj de felek meg mindig
jajaja
come on united

Sztorm 2008.05.11. 17:55:50

Itt a vége, fuss el véle.
Fogakat összeszorítva, kénytelen-kelletlen gratulálnom kell a ManUnak. Hihetetlen szezont futottak, helyenként igazán szép futballt produkálva.

Azért nem bírom ki, hogy ne csipkelődjek: Sir Alex szerint ugye ez a legerősebb United, amit valaha vezetett és a fél világ (köztük az nst) kikiáltotta őket a világ legjobb csapatának idén. Mégis csak a gólkülönbség dönt a végén (először a premier league történelmében).

Bendeguzi (törölt) 2008.05.11. 17:58:50

mert azt se mondta senki hogy ez nem a legerosseb cselszkij. ok is kurta jok voltak. csak hat szerintem igenis a golarany kell hogy dontson. egesz evben a bajnoksagban lovod a golokat szepen jatszol stb.. es mondjuk a fel csapat serult es forman kivuli a playof donton es vesztenek. szerintem az nem lenne fair. ezert bajnoksag

papercut 2008.05.11. 17:59:36

Kalapot le a Fulham és az NST jósgömbje előtt. ha valaki fektetett(volna) beléjük 5000 HUF bizalmat, már a a Bahamákon üdülne... na sebaj majd jövőre!

halihalo 2008.05.11. 17:59:57

Nem a gólkülönbség volt végül, de nem oszt, nem szoroz...

Sztorm 2008.05.11. 18:00:18

hopp, korán szóltam :)

Bendeguzi (törölt) 2008.05.11. 18:00:37

nincs golarany nesztek :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

instant vízpor 2008.05.11. 18:00:50

És nem a gólarány dönt.

instant vízpor 2008.05.11. 18:01:39

Ezt most hirtelen beírtuk páran :D

jasszgeri 2008.05.11. 18:02:10

halihalo, milyen semleges páyáról beszélsz? moszkvában lesz a döntő ha nem tudnád! =)

Titi120 2008.05.11. 18:02:31

Boro - Manchester Ciki 8-1 !

bag 2008.05.11. 18:02:39

éljen a Bajnok, megérdemelték!!!

ezt a meccset gyorsan felejtsük el.

Bendeguzi (törölt) 2008.05.11. 18:05:55

megerdemeltek ok voltak es mindig is ok lesznek a legjobbak :).
we love united we do
we love united we do
we loveunited we do
oooh united we love you

paulkemp · http://halfpecssquad.blog.hu/ 2008.05.11. 18:07:18

glory glory manunited, glory glory manunited, glory glory manunited...

Bendeguzi (törölt) 2008.05.11. 18:08:39

viva ronaldooo
viva ronaldooo
runing down the wing
hear united sing
viva ronaldoooo

halihalo 2008.05.11. 18:09:24

jasszgeri
egyforma mennyiségű jegyet kapnak... ami a stadionon kívül van, az nem befolyásolja a meccset...
bár az FA-nél SAF kapcsolatai azért jobbak... :)

Hartog 2008.05.11. 18:12:06

éljen fülöp marci, aki csak egy gólt kapott ma a legszebb focit játszó angol csapattól! grat a manyoonak, sajnos ez egy durvajó csapat.

Bendeguzi (törölt) 2008.05.11. 18:12:27

anderson-son-son
he's better than kleberson
anderson-son-son
he's our midfield magican
to the left to the right
to the samba beat tonight
he's class with a brass
and shiits on fabregas

Hartog 2008.05.11. 18:13:40

jaj és majdelfelejtem: éljen a fulham! valamiért szeressem őket, örvendek, hogy bent maradtak. Pompey meg szépen elcseszte a szezon második felét...

Bendeguzi (törölt) 2008.05.11. 18:14:52

azert az mekkora drama lett volna ha a mu dontetlenre all, es jon davies golja a 93-ik percben. nem baj jobb ez igy :))))

Ronal-d'oh! 2008.05.11. 18:20:13

Ryan Giggs a legjobb, és kész.

bag 2008.05.11. 18:25:47

nyertek mert:
-övék a legjobb védelem
-a legjobb középpálya
-CR a csúcs
-Leghosszabb a kispadjuk
- és a legjobb edző náluk ül (rágózik)

Grat
azért remélem jövőre megszorongatjuk őket
hajrá Pool!

Ronal-d'oh! 2008.05.11. 18:27:51

Az a kispad Londonban se rövid, egyébként egyetértek veled. :) Szorongassatok meg, de legyünk mi a bajnokok ismét! :D

halihalo 2008.05.11. 18:28:46

bag
Hát, itt lenne az ideje...
Meg egy olyan Arsenalnak is, amelyik nem fullad ki a szezon kétharmadánál...

bag 2008.05.11. 18:38:41

igen,a Pool őszi szánalmas döntetlenjei miatt gyorsan el kellett felejteni a bajnoki címet.
Mindegy ki mit mond, ezt a csapatot meg kell erősíteni. Rafával v nélküle de végre ott kéne lenni az elején.

MUfanatic 2008.05.11. 18:39:16

Eszméletlen boldog vagyok, hogy behúztuk!
Viszont a Readinget nagyon sajnálom! :(

retroflexus 2008.05.11. 18:50:46

Nagyon örülök, h a Fulham bent maradt. jan. 1-én voltam Fulham-Chelsea meccsen, nagyon szimpatikus csapat, pálya, környék, remélem jövőre is eljutok oda.
Amúgy meg nagy-nagy öröm, hogy bajnok lett a Manchester United, szerintem teljesen megérdemelten, és bízom benne, hogy Moszkvában is nyerni fognak a BL döntőben.
Manchester Ciki - ez tetszik.. :)

Justy 2008.05.11. 18:53:18

nah örömünnep :D csak behúzta már az Everton azt az 5ik helyet, amit teljesen megérdemelt... lassan kibéreljük azt a pozíciót :D Moyesnak beérett a munkája, csak a fiorentina ellen elgányolt 11esekért kár... Sajnálom a birminghamet, lehet, hogy favágók, de hogy a fulham onnan felálljon ahol a szezon közepe fele volt...a fene sem gondolta vna...McFadden-nek respekt... remélem nem megy velük a másodosztályba. Ja és a baglyok is bent maradtak a championshipbe, teljesen jó szezon volt :D na igen Everton-Sunderland 7-1 nagy meccs volt. Jövőre újra indulunk Európában :) csak 1 megjegyzés, h a csoportkörben 3-1-re elkentük a Zenit száját :D

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.05.11. 18:54:34

Gratulálok a MU csapatának és szurkolóinak is, ez egy fantasztikus szezon volt, s végül a legjobb győzött!
A két nagy még játszik majd Moszkvában egy nagyot, mi meg a karosszékből nézzük Őket, elvégre a két legjobb csapat lesz ott a BL döntőjében.

Nekem ez a bronz is szépen csillog, bár februárban még álomországban jártunk...:)

Köszönöm Nektek is a sok éjszakai "beszélgetéseket", soha nem feledve a milánói estét például, vagy hogy az ősi riválist (Berbatov menj:)) kitömtük oda-vissza:)

Akkor most már az átigazolási piacra vessük szemünket, Wenger meg járhat Franciországba új franciákat szerezni:)

Grat mégegyzer a győztesnek, köszönöm ezt az évet a Csapatnak és az NST-nek,hogy színesebbé tette a szezont!

Üdv, ymy - jövőre nyerünk kupát, megígérem:)

papercut 2008.05.11. 19:09:39

bendeguzi: Rendkívül sajnálom, de most hivatalos ügyben kell eljárnom. Én mint a papercut and friends ügyvédi iroda konzultánsa, felszólítalak hogy a fent leírt dal értelmi szerzőjét mielőbb szolgáltasd ki, mert ez sérti ügyfelünk( C. Fabregas) becsületét, és így becsületsértési pert szándékozunk indítani. Amennyiben ennek a felszólításnak nem teszel eleget, úgy viseld a dolog jogi és erkölcsi következményeit!

U.I. Hihihi!

jasszgeri 2008.05.11. 19:12:24

eu jogból képben vagy?

www.youtube.com/watch?v=CqSKzdDRJZM

először manchesterben kéne kezdeni. :D

retroflexus 2008.05.11. 19:13:27

múltkor Fergie nagyon diicsérte Erikssont, talán egy évben robbantak be a focivilágba. Ferguson KEK-et nyert a real ellen az Aberdeen-nel, a Göteborg meg oda-vissza verte a Hamburgot az UEFA kupa döntőjében.
A partjelzőnek meg legalább annyira segiitenie kellett volna Bennet-et Scholes buktatásánál, mint amikor a Chelsea 11-eshez jutott a MU ellen Carrick kezezéséért...

drosiii 2008.05.11. 19:52:40

jaj a MU szidóknak:
Rio vállal ért hozzá. nem 11es
Rooney-t tényleg elkaszálta a védő. Más kérdés h nem érte volna el a labdát szvsz.
Scholes buktatásánál is mehetett volna a 11-es lazán.
Féltem én is, hogy Scholes-nak meglesz a piros, de annyira nem éreztem sárgának azt a szabálytalanságot.

Bendeguzi (törölt) 2008.05.11. 19:54:56

papercut
jasszgeri a vaéaszt megadta legalabb76000 de lehet hogy par millio ellen kell eljarast inditanod.
udv. bendeguzi
UI.: haha

drosiii 2008.05.11. 19:56:16

ja és talán 4 fordulóval ezelőtt megtippeltem a végeredményt, ha emlékszek valaki.
az első 5 és utolsó 5 sorrendjét.

retroflexus 2008.05.11. 20:01:18

drosiii, vegyél lottót!!

badblood 2008.05.11. 20:09:09

Nem láttam egyik meccset sem, grat a Manchester United-nek!
Remélem a BL-t a kékek nyerik. Valami pottyanjon már nekik, mer megérdemlik! (bár a ManU is megérdemelné, de most inkább érje be a bajnoksággal :)) )

Ronal-d'oh! 2008.05.11. 20:37:55

Terry nélkül nem lesz könnyű, szerintem Ronaldóék örülnek majd a végén.

crouchy 2008.05.11. 21:18:53

ÚRISTEN EZ MICSODA UTOLSÓ FORDULÓ VOLT!!!!!!!!!! Méltó zárása ennek a szezonnak, ráadásul a fulham benn maradt, ennek nagyon örülök, egy héttel ezelőtt a záróforduló sorsolását nézve ezt ne mgondoltam volna, de sikerült nyerniük portsmouthban, le a kalappal. A Manchesternek meg mázlija van hogy a chelsea nem nyert, így már kevésbé lehet szidni a bírót. Ferdinand kezezett, aki mást mond hazudik, scholest pedig ki kellet volna zavarni a pályáról. De így végülis mind1, megérdemelt a mu győzelem. A Man City meg esélyesként indulhat az év lúzere- második helyezet (az első ugye a fiorentina) címért, mivel akár kétszer ennyivel is kikaphattak volna, csak piros lapot nem szabadott volna kapniuk. erre tessék. Mondjuk legalább szereztek egy jó napot a boronak:) Az meg hogy a Birmingham is, meg a Reading is széjjel verte az ellenfelét és mégis kiesett.. Hát erre nincsenek szavak. gyönyörű:)

crouchy 2008.05.11. 21:22:45

hohó mit látnak szemeim. lehet hogy inkább a milan lesz az első abban a bizonyos versenyfutásban?:)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.05.11. 21:27:25

mekkorát röhögnék flamoney-en, ha crouchy versenyét a milan nyerné...:) csak sajna a fio nem jó idegenben...de egy hétig most lila szurker leszek, az biztos :)

Zsoltes 2008.05.11. 21:53:03

Justy! nem 3-1 volt aza meccs hanem 1-0 Cahill kései góljával :)

Woland 2008.05.11. 22:35:33

ymy,

"flamoney"-vel kapcsolatban ajanlom ezt a cikket:

goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=686506

megfontolando eszmefuttatas.

minden jokat!

Bendeguzi (törölt) 2008.05.11. 23:29:59

motd-ben azt mondtak:
-egyertelmuen a valla volt ferdinandnak!!!
-boyce felrugta rooney-t a labda sehol sem volt!!!

koszonom koszonom koszonom :)

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.05.12. 00:53:54

Bendeguzi,

ugye nem kapcsoltad ki a tévét, és nézted tovább is a MoTD-t :)
a studióban már mást mondtak, de nem ezen múlt

drosiii 2008.05.12. 07:32:48

engem továbbra sem győztetek meg. A váll miért lenne 11-es? Ezt valaki fejtse már ki légy szíves..

Bendeguzi (törölt) 2008.05.12. 08:42:01

pote
khm hat az igazsag az hogy de kikapcsoltam ugyanis ejszakat kellett dolgoznom tegnap igy 22:32kor tv kikapcses spuri hogy odaerjek. amugy pedig a studioban ulok szavara nem adok. ok meg nalam is jobban elfogultak: ex chelsea, ex pool. ezektol sok jot nem varhat az ember :))

Justy 2008.05.12. 10:24:33

hm tényleg, honnan xedtem a 3-1-et...namind1 a Larissa ellen biztosan annyi volt :)

d3vnull 2008.05.13. 00:08:32

Sajnálom nagyon a dolgot, de azért mindenképp grat az MU-nak, true blue létemre is tartozom az igazságnak azzal, hogy az idei formájuk alapján megérdemelt a bajnoki cím. Most még jól be is szoptuk BL döntő előtt, külön öröm. Drogba (és talán Terry) nélkül pokoli nehéz lesz.

the real 2008.05.13. 09:31:48

Én is gratulálok az NST-nek a Fulhammel kapcsolatban.
Nem tudom, volt-e róla szó, de még az is lehet, hogy indulhatnak az UEFA-kupában a FairPlay-es helyek egyikén. Ha nem ők, akkor meg a kitömött ManCity.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.05.13. 10:59:52

én is hallottam ilyet, de itt
www.premierleague.com/page/Statistics/0,,12306,00.html
(disciplinary table-t nézzétek) a Newcastle van ott.

ezért én nem is mertem erről semmit sem írni.
p.

ZenZo 2008.05.13. 11:23:24

Na hát tényleg nem semmi forduló volt. Grat a Manchesternek, (mind a kettőnek ;) ), ezt a PL-t valahol tényleg megérdemelték, de ha mi nyetünk volna a végén a kiélezett küzdelemben, hát mi is megérdemeltük volna. Igazából a Chelsea számára nem most úszott el a bajnoki cím, hanem a nagy otthoni veretlenségi sorozatban több pontot hullajtottunk el, mint idegenben, ráadásnak úgy, hogy sokszor simán nyerni kellett volna (Villa, Spurs elleni 4-4, Everton elleni 1-1, Wigan és társai), amely meccseken a 90. perc környékéig a kezünkben volt a győzelem, mégis sikerült elengedni. Íme a tanulság: nem 90 percig kell koncentrálni, hanem lefújásig. (nagy sz*r közhely, de lásd, milyen igaz.) BL meg simán kétesélyes, majd meglátjuk Terry és Drogba játszik-e - Terry keze nem tört el (hál istennek), csak kifordult a csuklója, maholnap már edzhet, Drogba sérülése pedig szerintem csak altatás a meccs előtt.

the real 2008.05.13. 13:29:12

pote, ez lesz a jó link, csak még 2 forduló hiányzik az értékelésből.:

www.premierleague.com/page/FairPlayTable/0,,12306,00.html

Tekintve, hogy
- 8 pont a különbség
- a Fulham több kártyát kapott a 37.-38. körben is mint a City
- és hogy a többi szempont értékelésénél nem nagy a szórás,
valószínűleg a Kékeké lesz a plusz hely.
süti beállítások módosítása