Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 37. forduló

2008.05.09. 07:00 _benito

Beszarás durva szezon ez. Ezzel a mokány kijelentéssel érkezünk péntek reggel, mentségünkre legyen mondva, hogy csak a miénkhez hasonló szintre kívánjuk hergelni zseléország focirajongóinak azon részét, amely valamiért még nem pörgette üzemi hőmérsékletűre magát. A hétvégén eldőlhet minden, de lehet, hogy semmi nem dől el! Két kék-fekete társaság is kimondhatja a bajnokság utolsó szavát, az egyikük ráadásul saját maga mellett emelhet szót, míg az Atalanta Rómában próbálhatja kihasználni, hogy a hazai huszonnégy szemgolyóból (Aquilanié duplát ér) minimum a fele a milánói híreket vizslatja majd. A Milan komplett kerete egy darab mosollyá állt össze, őszintén megmondjuk, igen bízunk benne, hogy azért a puskaport szárazon tartják, a Napoli ugyanis nem az a lepofozásra jelentkező hülyegyerek, kivált a San Paolóban. Eközben ugyanis a Fiorentina a bennmaradásért elkeseredetten, bár roppant kevés eredménnyel küzdő Parma ellen igyekszik majd feltámadni halottaiból (adjuk meg, az is szép lenne), melyet nehezít Mutu hiánya, akit legközelebb jövő hó 9-én láthatunk, amikor este hatkor a Franciaország elleni meccsre kikocog. Bármilyen furcsa, a Livornónak sem főtt még le, hiszen a pihenő üzemmódba kapcsoló, egyébként is atomszar Torino elleni győzelemmel újra versenybe löknék magukat, de mégsem ez a legfontosabb, hanem a Reggina-Empoli, ahol a vesztes jó eséllyel kuka. A többiek bohóckodni fognak, akinek pénze van, vesz, akinek nincs, az elad. Mindez hajtás után.

Inter – Siena 2-0
Ezzel elmondtuk a választ a feszítő kérdésre: tud-e az Inter küzdeni, vagy bemanszolnak? Ez még Inter-léptékkel mérve is túlságosan méretes lángos lenne, talán ezért is mondta a már többször idézet Milan-szurkesz pajtásunk, hogy ha kell, a végén a bíró is felmegy fejelni a kapus mellé. Eddig egyébiránt összesen négy meccset játszott egymás ellen a két csapat itt, a két éve elvitt pontokért cserébe az Inter háromszor is kopaszra verte ellenfelét, volt közte egy randa 4-0 is. Szóval szerintünk ez a realitás, aztán bevalljuk, megnéznénk Mancini arcát a 68. percben 0-0-nál. A Robur mondjuk idén gázolt már óriást, viszont inkább a hazai utakon virgonc.

Roma – Atalanta 2-0
De simán lehet 0-2 is, ha mondjuk a 30. percre Jimenez vág kettőt, mert akkor a Roma valószínűleg elég látványosan letojja majd, hogy mi történik a pályán, helyette az Inter ellen esedékes kupadöntőre élezi majd magát. Merthogy oda bejutott, ezzel pedig megmaradt az esély, hogy az olaszfoci szebbik orcájának reprezentánsa idén is nyer valamit.

Napoli – Milan 1-2
Megértük ezt is: nincs a vonzáskörzetünkben Milan-szurkoló, aki egyetlen percre is bánja, hogy Pirlo nem játszhat. Vigyázat, baljós árny vetül a Rossoneri középpályájára Brocchi személyében, a hazaiaktól pedig bizonyára szépen kíván búcsúzni Sosa, Lavezzi bármikor szívesen csinál bohócot Nestából, Hamsik pedig sokkal jobb, mint amennyire szimpatikus. Pippo Mio, hozzád szállnak most méltatlan gyermekeid fohászai.

Fiorentina – Parma 2-0
Pedig sok minden szól ellene. Lássuk a pármai örömhíreket: első, és legfontosabb, hogy Couto még eltiltott. Aztán visszatértek egy csomóan, igazából már csak Pisanu fog igazán hiányozni (Corradi senkinek). Rossz hír viszont, hogy idegenben kellene nyerni, mert a döntetlen jól hangzik, de lehet, hogy pont másodosztályt ér. A Fiorentina pont akkor lesz kénytelen bevetni az egész évben jegelt Osvaldót, amikor a legjobban kellene a gól, de érzésünk szerint meglesz nekik is, aztán hogy az mire lesz elég…?!

Juventus – Catania 2-0
Már csak becsületből is! A szicíliaiaknak nem fest jól a helyzetük, ugyan pillanatnyilag bennmaradók, de ketten is egy győzelmen belül vannak mögötte, ráadásul biztosan letörte őket a kupadöntő küszöbéig tartó álom elvesztése. A Juvéban csend, s béke honol, ők már a nyárra tartalékolnak.

Reggina – Empoli 1-1
Vajon a kispolgári ízlés, vagy a lovagias jelleg évszázadokon átívelő fennmaradása okozza, hogy az olyan csatákra gerjedünk a legjobban, ahol a vesztes elhull? A komoly az, hogy a Regginának talán már egy döntetlen is túlélést jelent, az Empoli viszont az egymás elleni összevetésben is alul marad a Parmával szemben, így győznie kellene. Szerintünk az Empoli úgy jár, mint kollektív szívünk csücske, az Alavés.

Livorno – Torino 3-0
Ettől függetlenül a komcsik távoznak, hiszen öt pontra vannak a legrosszabb bennmaradótól. Láttunk már éjjeliőrt nappal meghalni, mi mégsem hiszünk egyszerre ennyi szerencsés körülmény összjátékában. Más kérdés, hogy a Toro tökéletes áldozati bárány, hiszen ki már nem eshet, és játékukat látva ezt hisztérikusan kell ünnepelniük.

Udinese – Cagliari 3-0
Méltatlanul kevés szó esik a remek csatárai által repítetett udineiekről, pedig extrém esetben akár még a negyedik olasz Bl-csapat is lehet belőlük. A Cagliari szintén nagyot rohant idáig, ám mivel már csak hasonló extrém esetben eshet ki, talán már nem mozgósítanak akkora energiákat, mint a télen.

Lesz még egy Genoa-Lazio (0-0), és egy Palermo-Sampdoria (1-1)

169 komment

Címkék: olasz üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr68460715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BruceWayne 2008.05.10. 21:00:00

drugo: az lenne a logikus, mivel ebben a 2 hétben még akár meg is sérülhet valaki

giacinto 2008.05.10. 21:26:42

"Nesta korai sérülése után a vb-t is Cannavaro, Materazzi és Barzagli nyomta végig - nem sok gólt kaptak"

ez igy igaz, csak azóta eltelt 2 év és sem Mátrix sem Canna nem az már, aki akkor volt... Barzagli meg alig játszott, azóta sem lett jobb, őt tényleg csak azért viszik, mert nincs más...
tényleg mondjatok jó olasz IGAZI középhátvédet, akit érdemes lenne. na ugye (Panucci nem k.védő) na ugye.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.10. 21:40:32

"csak azóta eltelt 2 év és sem Mátrix sem Canna nem az már, aki akkor volt... Barzagli meg alig játszott, azóta sem lett jobb, őt tényleg csak azért viszik, mert nincs más..." - az hogy ki milyen formát mutat a bajnokságban semmit nem számít az EB szempontjából, ez már elég sokszor bebizonyosodott. Cannavaro idén már sokkal jobb volt, mint tavaly, Materazzi viszont a tavalyi bajnokságban mutatott olyat, amilyet előtte soha. Furcsa, hogy ezt épp egy Inter szurkesznek magyarázom. Idén meg elég sokáig sérült volt Mátrix, ami viszont még jól is jöhet neki anyári tornán. Mivel olyan sok Palermo meccset nem láttam az idén, max ha ötöt, Barzagliról inkább nem nyilatkoznék. Chiellini viszont elég jól nyomta tavasszal. Gigi Buffon meg mindig ott lesz, ha baj van.

drdugo 2008.05.10. 21:45:17

Chiellini jó középre, a Juvéban vannak megingásai, de ezt annak a számlájára írhatjuk, hogy bénákkal van hátul körülvéve. Jó társakkal kevesebbet hibázna.
ez olyan kb. mint Cannavaro a Realban...
Gamberinit meg lehetne próbálni, ő is masszív, és még gólerős is. Összel már behívta Donadoni, és a Dél-Afrika elleni barátságoson játszott is.
Panucci meg sztem csak azért van ott, mert Donadoni sokat játszott együtt vele, és így bízik benne, mint Mancini Sztankovicsban.:)
Sajnos már eléggé lelassult, és nehéz jellem is. Pályafutása során gyakorlatilag minden edzőjével összeveszett. Pedig a legnagyobb olasz védőtehetség volt, még Bravo dijat is nyert 94-ben, Ryan Giggset előzte meg, emlékszem. Aztán sajna nem futotta be a neki szánt karriert.
Utolsó 10-20 percekre persze be lehet még küldeni, hátha fejel egy gólt.

halareaal 2008.05.10. 22:36:47

Cannavaro és Materazzi ha úgy nem is fognak focizni, mint a vbn, de biztos, h felszívják magukat, és az egyik legjobb belsővédő kettőst fogják alkotni. ha mégis a mostani formájukat hozzák (bár Cannavaro már csak néha bénázik), akkor teljesen sima francia holland továbbjutás.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.10. 23:52:44

drdugo, az tény, hogy balhés játékos az öreg Christian, idén látványosan összeveszett Donival és Aquilanival is, de meg kell védjem őt.

Tehát azért nyert ő Bl-t, mind a Milannal, mind a Madriddal (olasz illetve spanyol bajnok), mind a két helyen standart kezdő játékos volt és nem véletlenül hívta mindenhova maga után Capello, szerintem még az angol válogatottba is játszatná, ha tehetné (ennyit arról, hogy minden edzőjével összeveszett).

Majd pár szarabb év (többek között a kilencvenes évek végén jobbára játékostemetőként funkcionáló Interben). 2002-ben, hogy aztán harminc évesen aztán új otthonra leljen Trigoriában illetve az Olimpicoban. Totti távollétében ő az átmeneti Capitano, és a római közönség mára már igazi romanistának tartja.

Ami az idei szezont illeti, úgy néz ki lassan kiszorítja őt Cicinho a csapatból és öszi teljesítménye alapján már Cassetti is jobb nála eredeti posztján.

De Panucci játszott idén középső- és baloldali védőt is - mikor hol volt rá szükség. Ezenkívül szerzett négy nagyon fontos gólt, amelyikből kettő győztes találatnak bizonyult (egy hátvédtől nem is rossz). A válogatottba pedig mikor egyszerre kidőlt majd mindegyik használható középső védő, akkor az öreget hívta vissza Donadoni (érthető döntés, őt ismerte jól, benn bízott nagyon). Azt se feledjük, hogy ő fejelte ki az olaszokat az EB-re a glasgow-i selejtező 94. percében. Szóval minden mai tehetségnek ilyen sikertelen karriert kivánok.

Talán csak az a bajod vele, hogy ideje korán elhagyta a Milant. Egyébként én se vinném ki, de annyi mellette szól, hogy mindig megbízható teljesítményre képes.

drdugo 2008.05.11. 12:04:34

nincs vele semmi bajom, de ami tény az tény: baromira lelassult, ami a serie a-ban még annyira nem ütközik ki a jól szervezett területlezárós védekezés miatt (Maldininél se tűnik fel, vagy régebbről a Sampos, Juvés Pietro Vierchowod is 42 éves korában még jól elvolt), de azért nem szívesen néznék meg az EB-n mondjuk egy Robben vs. Panucci összecsapást.

"Capello, szerintem még az angol válogatottba is játszatná, ha tehetné (ennyit arról, hogy minden edzőjével összeveszett). '

ez igy van, azért is írtam, hogy gyakorlatilag mindegyikkel... Capellot apjaként tiszteli. De pl Lippivel nagyon csúnyán összeveszett az Interben, és a cselziből, valamint a Monacobol is egy idény után eljött. A Realból meg Hiddink miatt jött el, Heynckessel még elvolt. A válogatottba se nagyon hívták, Sacchi és Cesare Maldini behívta párszor, a '98as VBről csak sérulés miatt maradt le, aztán meg Trapattoni kivitte a VB-re, majd az EB-re, dehát arra se nagyon lehet büszke.
helye van a mostani EB keretben, de csak sérülés vagy eltiltás esetén tenném be, v. taktikai cserének, esetleg ha az első két meccsen már továbbjutunk, akkor a harmadik csopmeccsen kezdőnek.

drdugo 2008.05.11. 15:31:43

ugy tunik Panucci is olvassa az nst-t. ahogy elolvasta a kritikakat rogton lott valaszul egy golt:D

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.11. 15:56:45

Lőtt ő a múlt héten is, szögleteknél nagyon veszélyes.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.11. 15:59:20

De izgalmasan alakul ez, neten nézem a Roma meccset, a Siena egyenlítésénél, nagyobb ováció volt, mint a Roma vezető góljánál. Aztán az újabb inter vezető gólnál Rosella Sensit mutatták, világfájdalommal az arcán.

Gabez 2008.05.11. 16:02:16

Ég a Milan Nápolyban...

Már csak 45 perc és...:-)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.11. 16:03:49

... Maccarone megint betalál!

mickeyknox 2008.05.11. 16:06:51

fiorentina-parma meg x... ha így marad, uefa a milannak, utolsó fordulóban ott az udinese nekik. jáj :)

drdugo 2008.05.11. 16:15:00

ez a Zombori igazi dilettáns. azt mondja, hogy a Milannak kötelező lenne győznie nápolyban... Nem baj, hogy az Inter és a Juve is kikapott ott, meg úgy általában a San Paolo a világ egyik legdurvább stadionja + a nápolyiak gyűlölik az észak-olaszokat... sajnos számítottam erre, h b*szott nehéz lesz nápolyban. ha most ikszel a fio, az még jó nekünk.

drdugo 2008.05.11. 16:16:04

ja egyébként Gattuso hibájából született a Napoli gólja. Kp-n lasztit vesztett, Hamsik meg köszönte szépen...

Gabez 2008.05.11. 16:17:50

..meg Doni is :)

Ja hát Nápolyban nem is fog nyerni a Milan, az tényleg túl kemény nekik.

giacinto 2008.05.11. 16:21:11

gattuso kb. a kapujától 70 méterre adta el, onnan meg begyalogolt vele Hamsik, aki nagyon durva szezont tol. remélem nem viszi el a juve.... a milan védelem meg végignézte. :)) hajrá fio! majd a parmát bentartja az inter!

mickeyknox 2008.05.11. 16:34:15

hoppá, 2-2... most jön a szokásos játék az internek, újra el kell kezdeni játszani. vagy lehet, hogy egy kiállításra játszanak? :)

mickeyknox 2008.05.11. 16:42:56

de jó hogy nem vagyok inter drukker... tuti szívroham, amit ezek művelnek

drdugo 2008.05.11. 16:47:20

nah lehet hogy mégis eluszik a negyedik hely, a fio már vezet, a milan meg totál csőd... és a kulcsemberek hibáin megy el: nesta csinálta a 11-est. gattuso már a pályán sincs, kaká is sárgát kapott.
örülök hogy ezt nem látom.
így már hiába verjük az udinesét otthon, a fionak ki kell kapnia az utolso forduloban.
mondjuk az se katasztrofa ha csak uefa kupa lesz, legalább talán távozik végre Carlo, ami mindenkinek jobb lenne már...

tb 2008.05.11. 16:50:02

"de jó hogy nem vagyok inter drukker"
úgy tűnik Szaniszló Csaba sem...

Titi120 2008.05.11. 16:50:15

Na az Inter még a végén kicseszik saját magával ...

2008.05.11. 16:53:27

tb 2008.05.11. 16:50:02
"de jó hogy nem vagyok inter drukker"
úgy tűnik Szaniszló Csaba sem...

Szaniszló Tsaba bevallottan Roma szimpatizáns.

mickeyknox 2008.05.11. 16:59:33

szegény mátrix... őt azért egy kicsit sajnálom. még szerencséje sem volt, azzal az első félidei kapufával.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.11. 17:00:31

Na remélem most már kibasszák Mancinit a fenébe, már bocs, mi a halálért kellett levinni Balotellit.

tb 2008.05.11. 17:01:28

akkor már értem miért drukkolt ennyire az Inter ellen, kurva idegesítő volt

nincs azzal semmi gond, hogy Roma drukker, de ha a közvetítés közben nem tudja függetleníteni magát ettől, akkor ne vállalja a közvetítést

mickeyknox 2008.05.11. 17:02:12

zombori mester azért mond megint mindent: a siena megérdemelte az x-et. ez azért erős túlzás :) nevet változtatok

halareaal 2008.05.11. 17:03:18

mit csinál az Inter?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.11. 17:03:37

Még a végén, bajnokok leszünk, bajnokok leszünk, BAJNOKOK LESZÜNK! Persze tudom én, hogy még mindig az Inter kezében döntés, de Parmában nagyon meleg lesz. És most még a kamutizi se segített az Interen, mert Manninger - fölső szomszédunk névrokona, föl is megyek egy peszgővel - kivédte!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.11. 17:03:55

Nembaj szerencse a Parma még bent maradhat, így nem fog beállni bekkelni, legalább izgalmas lesz a vége. Meg most a MU-val akarja megnyeretni a bajnokságot a bíró.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.11. 17:05:08

Ja kamutizi, átkarolni mert fogni földre vinni tényleg az volt. Meg Vieira felrúgása a bíró szeme előtt. Aztán habzott volna a szátok 2 szabályos 11 befújásánál, hogy csalnak. de mind1, legalább lesz még izgulni való. :)

Klárensz 2008.05.11. 17:05:14

Faragó:"Materazzi szereli Cruz lövését" :D

Titi120 2008.05.11. 17:07:25

Mondjuk legutoljára Vieri Rangers elleni büntetőjénél voltam ennyire biztos, hogy kimarad a tizi, mint most, amikor Materazzi nekifutott.

Amikor egy játékos el kezd topogni, vagy betorpan, akkor már lehet is helyezkedni a kipattanóra az esetek 90%-ában.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.11. 17:07:58

Én se hinném, hogy Szaniszló Interista, jó ízlése van annak a srácnak ;).

BruceWayne 2008.05.11. 17:08:13

na fasza, ezért kellett eleve feladni a Milan elleni meccset....

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.11. 17:09:32

Miért nem Cruz lőtte, őt se láttam még kihagyni. Materazzi meg inkább a vb döntőben hagyta volna ki. :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.11. 17:10:41

Jaj GC, Materazzi legalább annyira cibálta a sienás gyereket, meg ő kezdett lökdösődni, egyértelmű, hogy kamu volt, de tényleg mindegy!

bugris 2008.05.11. 17:12:46

Iszonyat jó volt nézni a Roma meccset. Háromszor kezdett el tombolni az Olimpico, ekkora hangulatot. ;))

BruceWayne 2008.05.11. 17:13:28

bazmeg és uccsó fordulóba Catania-Roma, dekemény

Count Adyn 2008.05.11. 17:13:44

GC, amit befujtak az kamu volt, utánna meg nem fujta már be ami az lett volna ugyhogy végülis mind1:)

Titi120 2008.05.11. 17:13:56

Ezt most én se tartom kamunak, gyakorlatilag a földre teperte egy jó kis judofogással a védő MM-t, aki próbált szabadulni, de esélye se volt.

Ezt talán még vízilabdába is befújják emberelőnynek a centerrel szemben.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.11. 17:19:01

persze csak akkor lett volna kamutizi, ha berúgja, akkor jött volna a fröcsögés, és még most is a monitort törölném :)

BruceWayne 2008.05.11. 17:20:09

tök mindegy, kihagyta.....
de jó hogy nem láttam ezt a gyász meccset, mér nem lehetett megnyerni???

űbergigabrutál lesz az utolsó forduló

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.11. 17:20:31

Egy Roma szurkoló ne mondja már meg mi a 11-es egy Inter meccsen. gyakorlatilag, ha rigano ásóval fejbeba--ta volna akkor se fújtad volna be , te. A másik mikor cruzt ellökte a srác majd mellel próbálta levenn de nem sikerült ezért kézzel ért bele, majd elesett mert meleg volt a szitu, és jött a KIFELE szabad.

drani 2008.05.11. 17:21:00

ha fio xel a végén, a milan nyer, akkor milané a 4. hely ugye?

BruceWayne 2008.05.11. 17:22:16

ha a gólarány dönt gondolom igen. nem tudom mi dönt most egál esetén (mert ez érinti a kiesőket is)

spangol 2008.05.11. 17:22:44

Ez nem volt kamutizi? Srácok, vicceltek ti.

A gömb meg igencsak megkergült...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.05.11. 17:23:10

Abszolúte nem Inter-drukkerként: szerintem sem volt kamutizi. A védő leteperte és szorongatta Materazzit. Meglepett az összhang Szaniszló Csaba és Zombori között, hogy ezt nem kellett volna befújni.

Egyébiránt a tanulság megvan: bajnok csak akkor lesz egy csapat, amikor már matematikai esély sincs befogni őt. És ez most a Romára is igaz.
:-)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.11. 17:23:55

egymás elleni dönt és a fio nem x-el hanem sajna ki fog kapni.

BruceWayne 2008.05.11. 17:24:27

de a fiorentina a már bentmaradt torinohoz megy...

ráadásul a Catania is nagy valószínüséggel egy vereséggel kiesne

drdugo 2008.05.11. 17:28:39

a Torinotol kikapna a Fio? nem hiszem... a Torinonak már olyan mindegy, ki nem eshetnek, bele fognak szarni a meccsbe.
Hacsak Berlusconi nem ajánl a Toronak valamit cserébe azért hogy legalább X-re lehozzák valahogy...
Szegény Parma lehet hogy ki fog esni... ://
ez az idény már sok volt nekik, tavaly Ranieri és G. Rossi elég volt, hogy tavasszal feljöjjenek, idén már semmibe se tudtak kapaszkodni. Lucarelli is megsérült miután leigazolták, Corradi meg tavaszra elfelejtett gólt lőni.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.11. 17:31:47

A fio az uccsó 20 idegenbeli meccsén(költői túlzás) csak a Juvet verte meg, a többi vereség. tökmind1 kivel játszana, még a Livornot se tudná legyőzni sztem.

BruceWayne 2008.05.11. 17:34:55

meg ugye lesz Empoli-Livorno is, az számít még valamit vagy a Cataniát már csak a parma előzheti meg?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.11. 17:37:08

Ha mégis mi leszünk a bajnokok, akkor Parma is bennmardhat! Mit röhognék, ha így lenne! Mindenesetre ez a 81 pont már most nagyon szép teljesítmény. Még mindig az Inter kezében a döntés, de nagyon 2002-es szaga van a dolognak!

BruceWayne 2008.05.11. 17:39:35

remélem előbbi nem teljesül be :-)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.11. 17:40:21

Popp úgy érted, itt is csalás lesz és kaptok 2 büntetőt ingyé? :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.11. 17:43:17

GC, úgy értem, hogy képesek leszünk nyerni Cataniában és ez az Inter képes lesz ikszelni vagy kikapni Parmában - ha meg nem így lesz, akkor a kupadöntőn törlesztünk ;).

Gabez 2008.05.11. 17:56:44

Hát ez nem a milánóiak napja volt...na de majd a jövő héten!

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.11. 17:57:31

A Uefa döntő akkor jövő hét? közvetíti valami? Post róla? :P

calcio_di_rigore 2008.05.11. 18:10:48

Inter LOL. Milan LOL.

popp, egy "köszönömöt" azért megereszthetnél Del Piero felé.:)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.11. 18:17:52

Én adnék köszönömöt ADP-nek, így legalább nem nyomhat antifocit a parma és könnyebb játszani mint egy bekkelő, minek támadjak csapat ellen, meg a Catania is egy kicsit aktívabb játékra van bíztatva, így lesz igazán érdekes az utolsó forduló.

BruceWayne 2008.05.11. 18:18:33

calcio: 0-1nél már akkor eldőlt volna a kiesés, nem?
miért jó ez a romának?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.11. 18:18:44

esetleg tudja valaki a Catania - Parma egymás ellenit, mert a soccerbot bemondta az unalmast.

calcio_di_rigore 2008.05.11. 18:26:32

Ja, biztos nehezebb lett volna egy padlót fogott Parmát legyőzni, mint egy vérszomjas Parmát. Magyarázzátok meg ezt is, mint a kamutizit.:)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.11. 18:29:30

Akkor igazán éles lesz.
Mivel nem láttam nevet a cikk mellett, megkérdezném, melyik fasz írta a "cikket" az Index főoldalára? tippem épp lehetne, de nem akarok vádaskodni.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.11. 18:30:51

Ok rigore, egyezünk meg kamutiziben, ha a másik 2 meg nem adottat elismered. Különben gyanús, hogy te írtad a cikket. :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.11. 18:31:37

Köszönöm drága jó Alex! - calcio, így jó lesz?

BruceWayne 2008.05.11. 18:32:37

ja hogy a del piero gólja tartotta bent a parmát? jóvan, kicsit sok volt már a számolásból, jogos. akkor viszont kapja be :D
de így meg a catanianak se kötelező lefeküdnie mert még kieshet

amúgy azt még mindig nem mondta senki mi van az empolival. beérheti még a cataniát? /pontszámba asszem igen de mi dönt ilyenkor?/

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.11. 18:34:49

Emploi otthon veri a livornot beéri a Cataniat és ha nem nyer a parma, akkor 2jük közt dől el, amiről nem tudok nyilatkozni :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.11. 18:35:02

Azonos pontszámnál az egymás elleni dönt!

giacinto 2008.05.11. 18:35:19

mekkora szánalmas a juventinok fröcsögése. ki nem szarja le delpierot. ha nem rúg gólt, a parma kiesik, az miért jó a rómának??????????????????????????????????????????????
lehet hogy nézők sem lettek volna a tardiniben....

calcio_di_rigore 2008.05.11. 18:36:37

Vieira esete lehet hogy tizi volt, de ismétlés hiányában elég nehéz lenne megmondani. Másik esetre nem emlékszem, a cikket pedig nem én írtam.:)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.11. 18:38:19

mármint az ok ha nyer a parma a catania kiesik, ergo a catanianak a döntetlen is 2 séges, ha kikap akkor, beéri a livornot verő empoli. Fincsi.
Sajna nem tudom az empoli catania közt hogyan voltak az eredmények, de öeülnék ha az emploinak lenne jobb :)

calcio_di_rigore 2008.05.11. 18:41:35

És ha nincsenek nézők a Tardiniben, az miért jó a Rómának? Zavarják a szurkolók a Parmát?

Amúgy meg, idézném giacinto-t: "majd a parmát bentartja az inter!"

Hajrá!:)

giacinto 2008.05.11. 18:42:28

izé, természetesen a cataniára gondoltam. ha ADP nem rúg gólt, a cataniának tét nélküli az uccsó meccs....

giacinto 2008.05.11. 18:43:51

így meg kaparhatnak egy X-ért ZENGÁÉK (megvan ugye ex-interista)! ami tökéletesen jó az internek is:))

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.11. 18:47:36

giacinto, de Del Piero gólja nélkül, a Parma is fosna bele!

calcio_di_rigore 2008.05.11. 18:51:22

Így nehezebb dolga lesz a Rómának is, de az Internek is. Mit ért volna a Roma egy laza győzelemmel Cataniában, miközben az Inter is ugyanilyen lazán nyer a Parma ellen? Így viszont vér fog folyni mind2 meccsen, amiből akár a Roma is kijöhet jól, de még így is jóval kisebb sanszuk van.

BruceWayne 2008.05.11. 18:53:10

b*ssza meg a LOST-ról nincs ennyi kombinálás ami itt lesz egy hétig. :-)

a lényeg: az empoli a kiesett livornot fogadja, győzelme esetén beéri a cataniát
Empoli - Catania 2-0
Catania – Empoli 1-0

tehát empoli győzelem esetén a catania egy vereséggel kiesne

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.11. 18:55:34

Szóval a Catania egy vereségel tuti kiesik. Ez teszi izgalmassá a végét. :)

calcio_di_rigore 2008.05.11. 19:00:09

Most kb. úgy áll a helyzet, hogy az Empolinak van a legnagyobb esélye a bentmaradásra a még veszélyben lévők közül. Aztán persze ki tudja mi lesz...

drani 2008.05.11. 19:59:46

Először is nagy-nagy gratuláció a Regginának a bentmaradáshoz!
ADP tényleg megkavarta a góllal a dolgokat, de talán a Romának tett jobbat az, hogy mind a két kiesésre esélyes csapat küzdeni fog (Catania, Parma). De persze meg is szedhetik magukat.
Ha az egymás elleni eredmény dönt, akkor Milan-győzelem esetén a Fiorentinának nyernie kell.

bacity · http://kacat.blog.hu 2008.05.11. 20:42:26

zsoldosok, zsoldosok, zsoldosok.
sajnálom az inter szurkolókat. ez a csapat nem érdemel semmit.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.11. 20:46:39

gratulálok fantasztikus, mélyenszántó gondolatodhoz.

drdugo 2008.05.11. 20:55:23

uhh te jo Isten, jobb hogy nem láttam élőben a milan vergődését. rég aláztak meg minket ennyire. az összefoglalóból is látszik, hogy gyakorlatilag nem volt középpályás védekezés, simán átrohant rajtunk a Napoli. Bármikor...
Nem tudom miben hitt a csapat, hogy majd a Napoli az utolsó hazai meccsén asszisztál a Milan negyedik helyéért???
Ráadásul a kulcsemberek betliztek: Gattuso, Nesta. Kaka is gyenge volt állitólag, még sárgát is kapott.
Carlo szokás szerint vesztes állásnál behozta megint Serginhot, no comment. Ezt mindig elsüti, ha vesztésre állunk... Micsoda zseniális húzás... Még Ibrahim Ba-val is többet értünk volna.
Elegem van a tutyimutyi 4-5-1-ével is. Minek 5 kp, amikor ez se elég hogy feltartóztassák az ellenfelet??? Akkor inkább legyen 3 csatár és rúgjunk többet, mint az ellenfelek.
Az is vicc, hogy évek óta úgy ünnepli a csapat a negyedik helyeket, mintha scudettot nyertek volna. Szánalom, ez nem méltó a Milanhoz.
Az ötödik helynek remélem lesz értelme és végre elválunk Carlotol. Szép volt jó volt, de most váltani kéne már. 7 éve ittvan, ennyit még Sacchi vagy Capello se volt, ráadásul ők feleannyi idő alatt nyertek annyit, mint Carlo. Nem értem a vezetőség miért ragaszkodik hozzá annyira. Most meg lehetne szerezni egy csomó edzőzsenit: Mourinho, Lippi, Rijkaard. Mikor ha nem most kell váltani??

Mourinho már nem a király 2008.05.11. 23:24:59

Rijkard mint edzőzseni, na ezzel vitatkoznék, de ám legyen :D

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.12. 03:24:32

Most ismételték az Inter meccset! Nagyon jót röhögtem, amikor Cruz ordító gólhelyzetben az ötös előtt térdelő Materazzit rúgta seggbe a zsugával. Biztos Zizou is jót kacagott.

drosiii 2008.05.12. 07:33:57

tudod popp, van egy ilyen játék amit suliban játszanak a kicsik: picsázás. Na lehet nosztalgiábul vót.

anniehall 2008.05.12. 10:48:29

Hát Inter szurkolóként mondom, hogy az Inter csúnyán elszámította magát. Szerintem már a milan meccs is kamu volt – finoman szólva nem igazán akartak nyerni a fiúk, mert hogy ugye elég a Siena ellen is, az úgyis simán meglesz - én nem tudom miben állapodott meg a két klub –pénz vagy átigazolás terén, de már az elején látszott hogy ez így nem kerek . De ezek olyan balfaszok, persze hogy ezt is képesek voltak elszúrni, most meg már a lélektani előny mindenképp a Románál van, szóval addig számolgattak, míg szépen átengedjük a scudettot a Romának. Ráadásul ez a szerencsétlen Milan így is lehet lecsúszik a Blhelyről, szóval nem sok értelme volt az egésznek. Szerintem.

BruceWayne 2008.05.12. 10:54:46

1. nem kellett volna feladni a Milan meccset
2. egy sienát azért meg kellett volna tudni verni

ehelyett lehet számolgatni. bár az lenne az evidens hogy nyerünk jövő héten és akkor nincs miről beszélni.
de az előző két meccs eredménye alapján úgy tűnik mégiscsak számolgatni kell...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.12. 11:15:45

Ez a meccs kb Roma-Livorno volt, elképzelni se tudom, mit lehet még kihagyni. Bezzeg a Lazio elleni visszavágón,2 lövésből 2 gól.

BruceWayne 2008.05.12. 11:26:58

most látom csak hogy Cruz akarta lőni a 11-est :-(

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.12. 11:58:25

Neki kellett volna, ő Ibra utáni végrehajtó, és még hibázni se láttam sose.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.05.12. 12:08:45

narkas_forbi??? csak nem???
süti beállítások módosítása