Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Serie A, 26. játéknap - A Napolinak jött össze a bravúr!

2008.03.03. 10:54 _benito

Szájtátva bámulunk és azzal kezdenénk a Serie A 26. fordulójának összefoglalóját, hogy igazi kis kapusvész tombolt, ha nem kapott volna ki az Inter. Mivel azonban a Nerazzuri idei első veresége alá is odabiggyeszthetjük a fenti címkét (Julio Cesar elképesztő bravúrokat is bemutatott ugyan, de a gól az övé volt, nem vitás), ráadásul a hat pontra beközelítő Roma vezető gólja is Bucci ajándéka volt, maradjunk ennél a témánál. A világ legjobb kapusa például mindjárt hármat kajált (neki inkább az előtte szolgálatot teljesítő harmadosztályú védelemmel van elszámolnivalója), a vele szemben álló francia fenomén, Frey is igen randán benne volt a Juve első góljában, nem is beszélve az általunk egyébként nagyra tartott Castellazziról, aki a Marassiban nézett be egy közepes lövést, miközben Jimmy Fontana 12 perc után cserét kért vállsérülése miatt. Akit viszont eddig nem tartottunk sokra, az Kalac, ő pedig fordulóról-fordulóra cáfol, most például akkora égéstől mentette meg a Milant, ami nagyon rosszkor jött volna az Arsenal elleni élet-halál meccs előtt. Visszakanyarodva az elejéhez, a lényeges dolgok zanzája így néz ki: hat pontra jött fel a Roma, a Fiorentina pedig már csak egyre van a Juvétól, a Milan viszont tovább szakad és ha nem eszmél időben, kénytelen lesz BL-t nyerni idén is.

Hogy meglepetés-e még egyáltalán a Juventus hazai veresége, azt kérdezzük meg a Zebina-Legrottaglie-Grygera-Molinaro védősor tagjaitól, amit ugyanis szegény jó Buffonnak át kell élnie mögöttük, az nem méltó. Ne szépítsük: bár a győzelem csak a lefújás előtt nem sokkal lett meg a liláknak, a Fiorentina kicsit jobban koncentrálva agyonverhette volna a Juvét. Maga a meccs nagyon jól indult, mindkét oldalon futott néhány csodaszép támadás, de míg Zebina föléfejelt, addig Buffonnak már az elején hárítania kellett, miután nem jött be Molinaro csele (miután elajándékozta a labdát, úgy próbálta megzavarni Santanát, hogy hanyatt esett). Nem is kellett sokáig várni, a tartalékos Viola-csatársor lenullázta a hazaiak védelmét és már vezettek is, ráadásul óriási mázlija volt a Juvénak, hogy nem lett szinte azonnal kettő. A fent említett Frey-hiba után Momo a másik kapunál már eredményesebben ollózott, mint két hete a Reggina ellen, ezzel pedig le is tudták egy időre a meccset a csapatok. Eltelt egy óra, mire újra vezetést szerzett a Juve (nem számoltuk, de nagyjából a harmadik kapura menő lövésükből), Ranieri pedig úgy gondolta, hogy akkor most ebből elég is lesz mára és lehozta a gólszerző Camoranesit, ezzel pedig a világ tudtára hozta: ezt a 2-1-et képzeli el ideális végeredményként. Érthető módon Prandelli ezzel nem értett egyet, gyorsan két csatárt is behozott, akik két kacagtató gólt szerezve megfordították a meccset. Papa Waigo már tavaly is beköszönt a Juvénak, most egyenlítő gólja után tökéletes passzal lepte meg Osvaldót, aki a 93. percben megnyerte a Fiorentinának a meccset. Három dolog, ami eszünkbe jutott: Osvaldót kiállította a bíró korábban gólörömként ismert meztelenkedés miatt, mi pedig szeretnénk ismét felemelni hangunkat ez ellen a szabály ellen! Másodszor: rohadtul utáljuk a napvilágnál játszott meccseket, legalább a rangadókat rakják már estére, a kutyafáját! És harmadszor: Palladino ahelyett, hogy a mezét szaggatva a Gobbók bocsánatáért esedezne a pályán mutatott teljesítménye okán, azt találta nyilatkozni, hogy elégedett a játékával, igaz, szerezhetne több gólt. Mondjuk azután, hogy Molinaro a válogatottba jelölte magát… (Juventus-Fiorentina 2-3)

Kifogyott a mák (és a pisztácia…), kikapott az Inter. Még örülhetnek is, hogy csak ennyire, hiszen a gólnál hatalmasat hibázó Julio Cesar bravúrok egész sorát mutatta be, a legnagyobbat nem is Zalayeta jó felé igyekvő büntetőjénél, hanem Materazzi váratlan megoldása után. A Rivas-Materazzi páros játéka láttán egyébként is széles mosoly terült szét Fernando Torres arcán, hiszen a szélvészgyors Lavezzi úgy bolondította meg őket, ahogy csak akarta, sőt, ha Zalayetával néhányszor jobban megértik egymást, már az első félidőben eldönthették volna a meccset. Ehelyett maradt az izgalom, a kemény küzdelem, ami a végére durvaságba csapott át, de az eredmény már nem változott. Zalayeta kihagyta az ajándék-tizenegyest, illetve ez így nem pontos, hiszen erősen és nem is rosszul helyezve lőtte meg a labdát, de Julio Cesar elképesztő sebességgel mégis odaért és kipaskolta, így megspórolhatjuk a kommentek között a szegény Inter ellen befújt jogtalan büntető témakör boncolgatását. Azt kell mondanunk, óriási mázli, hogy a Nerazzuri nem a héten fogadja a Liverpoolt, így van egy hete Materazzinak az Inter-védelemnek, hogy nagyon sokat gyorsuljon, mert ha gólt találnak kapni, az valószínűleg az európai kaland azonnali végét jelenti. Jövő hétvégén a Reggina ellen lehet önbizalmat és sikerélmény gyűjteni! (Napoli-Inter 1-0)

A szinte egész évben szenvedő, sérülésektől tizedelt, égést-égésre halmozó Lazio úgy lefocizta az első félidőben a pályáról a világ és Európa trónján büszkén feszítő Milant, mint a huzat. Tette mindezt a San Siróban. Valamit megérezhetett Delio Rossi, mert mindhárom csatárát pályára küldte, aminek eredményeként bugyikék össztűz zúdult Kalac kapujára. Zeljko azonban nem tágított, egyik bravúrt a másik után bemutatva tartotta meccsben az ezért meglehetősen keveset tevő Milant, mely ráadásul az első félóra végén elveszítette Seedorfot is (az Arsenal ellen sem játszhat. Teringettét!). A második félidőben gyors gólváltást követően alakult ki a végeredmény, a hazaiak büntetőjét pedig szégyenlősen nem kommentálnánk, annál is inkább, mert a bíró később a kapura törő Patót bürokratikus okokra hivatkozva állította meg, miszerint még nem végzett Mudingay sárgájának elkönyvelésével. De Silvestri a hajrára fordulva szemétláda módon rúgta a holdra Patót, amiért egyrészt megkapta a pirosat, másrészt elgondolkodtunk, hogy valóban helye lesz-e a szezon felfedezettjeink válogatottjában. A Milannak igencsak ideje lenne magára talánia, mert amit újabban mutatnak (és ebben benne van a londoni vendégjáték is), azzal sokunk szimpátiáját veszíthetik el, sőt, amit talán jobban sajnálnak, fontos meccsek egész sorát is. (Milan-Lazio 1-1)

A Roma pont annyira nem szaggatta szét magát, amennyire várni lehetett, aztán mégis elég sima győzelem lett a vége a Parma vendégjátékának, amiért a Gialloblu védősorának inkább jár a gratuláció, mint a farkasok támadóinak. Egy Bucci-ajándék (Aquilani köszönte szépen) után egy öngól következett, majd a bíró is hozzátette a magáét, hiszen csak ő tudja, miért érvénytelenítette a Parma szépítését, de nem sokkal később Totti óriási gólja teljesen lényegtelenné tette a kérdést. Hogy teljes legyen a dolog, Zenoni még rúgatott egy gólt Vuciniccsel, mi pedig muszáj vagyunk kiemelni két bulváros dolgot: az egyik a Parma jobbhátvédje, Coly, akinek mi beszólni sem mernénk, nemhogy lecserélni, Mimmo viszont sokkal bátrabb nálunk. A másik meg a Totti- Aquilani affér, ahol meg kell védenünk a fiatal fedezetet, Il Capitanónak meg üzenjük, hogy inkább a játékával mutassa, ki a vezér a csapatban, ne azzal, hogy a neki ellentmondókat terrorizálja. A Real elleni meccs előtt azt mondtuk, ennél rosszabbkor nem is jöhetnének a blancók, hiszen a nyögvenyelős játék mellett Totti formája is minimum aggasztó volt, most viszont a magára találó kapitány mellett hazai sikerek is duzzaszthatják a farkasok önbizalmát. Ha valamikor, akkor most összejöhet! (Roma-Parma 4-0)

Nyert a Cagliari, de még mielőtt legyőzték volna a Genoát, gyorsan meggyőződtek róla, hogy ez felesleges legyen. Ne érezd rosszul magad, kedves olaszfoci-barát, ha nem cseng ismerősen Gianluca Grassadonia neve, szóra sem lenne érdemes, ha éppen nem perelte volna be ex-játékosát az Isolani. Ez viszont nagy hiba, ugyanis a FIGC szabályai szerint az ilyen akciókat előzetesen be kell jelenteni a szövetségnél, és mivel a szardíniaiak ezt elmulasztották, három pont levonással sújtották őket, így Aquafresca teljesen hiába vágott kettőt a Genoa hálójába, pont annyit értek vele, mintha a Lucarelli vezetőgólja a végeredményt jelentette volna. Akinek nem mindegy, az a Rossoblu, mert ők valóban kikaptak… (Cagliari-Genoa 2-1)
Az Udinese félelmetes csatárpárosának köszönhetően nagyot döccenve visszatalált a nyerő ösvényre, aminek az Atalanta itta meg a levét. A Quagliarella-Di Natale duó mintegy öt perc leforgása alatt zárta rövidre a meccs kérdéseit, ezzel pedig a Bianconeri ismét a Milan nyomába eredt. Az Atalantára érdemes idegenben fogadni. Mármint, hogy kikap… (Udinese-Atalanta 2-0)
Cassano egy zseni – nyaktól lefelé. A feje viszont kuka. Használhatatlan. Ezúttal az ő góljával egyenlített a Samp a roppant agilis, kétszer is vezető Toro ellen, majd a hajrára fordulva ismét elgurult a gyógyszer és a két csapat komplett kerete kellett hozzá, hogy Tono ne pusztítsa el a játékvezetőt a kezdőkörben. A mezét azért hozzávágta a vadbarom, hiába kért azóta bocsánatot (melyben az egyetlen megfelelő érvet hozta fel: „Olyan hülye vagyok”), megint el fogják tiltani pár meccsre, pedig a Sampnak nagy szüksége lenne most rá. A Toro eközben – bár még nincs nagyon messze a kieséstől – szinte elfelejtett kikapni, igaz, nyerni is. (Sampdoria-Torino 2-2)

A Palermónak két jó játékosa van, az egyik a kapus, a másik a center. Mivel mindketten megsérültek még az első félidőben, már az is csoda, hogy nem verte őket bucira a Reggina, de úgy látszik, már a déli rangadókon sem számíthat az ember metsző kegyetlenkedésekre. Az Amaranto nagy bajban van, ha a Cagliaritól nem vonnak le pontokat, már utolsó lenne, a Palermótól viszont mentsen meg minket az ég, hogy kijussanak Európába. (Reggina-Palermo 0-0)
Az Empoli ki tudott kapni otthon a Sienától, így nem csak a derbit veszítette el, hanem egy pontra csúszott a csapóajtó fölé. Jövő héten pedig a Milant fogadják, könnyen lehet, hogy nagyon nagy árat kell majd fizetniük a Robur gázolásáért. A Siena eközben derbire derbit címszóval a Fiorentinát fogadja. (Empoli-Siena 0-2)
A Livorno a híradások szerint félkézzel intézte el a Cataniát. Bár az eredmény nem ezt sugallja, tudnunk kell, hogy a hazaiak négyszer is eltalálták a kapufát, az egyiket ezek közül az a Tristan somta rá, akinek már igencsak itt lenne az ideje, hogy állítson az irányzékon. Győzelmével a Livorno kis levegőt vesz, a Catania pedig ripsz-ropsz kiesőhelyen találta magát. Durva csata lesz itt a végén… (Livorno-Catania 1-0)

Nagy csapatmozgásokat követhettünk szemmel a B-ligában is, ahol a múlt heti éllovas Chievo hatalmas meccsen 3-3-at játszott a Leccével, a Bologna így 2-1-es győzelmével (Cesena) beelőzött és vezet. Sőt, jobb gólkülönbsége miatt már az Albinoleffe a második ( Bari – 0-1). A Ravennában ikszelő Bresciában hatvan percet kapott Vass Ádi, a Vicenzából ponttal távozó Grossetóban pedig Filkor gyakorlatilag végigjátszotta a meccset.

121 komment

Címkék: olasz videó összefoglaló serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr61363128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.03. 13:25:40

A királyin adják és már 20.05-kor elkezdődik a felvezetés. Bár én tán lemondok Somos Áki, vagy Egri Viki bevezető mondatairól és hangolásként meg tekintem az előbb belinkelt vidót.

smartdrive, mantrázzuk vagy nem mantrázzuk, a "tény-valóság" csak az, hogy Gigi Buffon a világ legjobb kapusa, bár Iker Casillas is nagyon ott van a szeren.

mantegna 2008.03.03. 13:26:14

A hétnek volt két hibája: és nem nyert a Roma (szerdán) és nem nyert a Milan. A Lazionak mindegy 29 vagy 30 pontja van. Csak nem esik ki. Habár szép lenne, ha ezzel a csatársorral kibukna a végén.
Viszont elől gyönyörű tömörülés lett volna: két csapat küzd a már előre elígért aranyért és 3 a két BL- helyért.
Az olasz koefficiensnek jobb, ha a Milan és a Juve keveredik be a BL-be, és én a Milan játékosait tartom legtöbbre, de már elég öreg vagyok ahhoz, hogy bírjam mikor a kedvelt csapat megérdemelten szop. Amelyik sztárcsapat ma arra megy, csak az uccsó BL hely az legyen meg, az játsszon az UEFA kupában.
Idén a Fio volt Mlada Boleslavban és Borås Arenában, jövőre valamelyik 'nagycsapat' menjen.
A fentiek a Poolra kétszeresen vonatkoznak, a Fioval ellentétben az Everton a kedvencem a hazájában.
Kíváncsi vagyok a Milan mit mutat kedden. Nem várok óriási meccset. Az Arsenal talán esélyesebb (volna ha nem volna most szar ő is). Ha Kalact nem szállja meg újra Combi szelleme. Mert a Milan két gólt talán rúg, ha mindenki hozza magát, de a többi már bizonytalan...

drani 2008.03.03. 13:57:55

Pippo lesz az Arsenal végzete

Weah_ 2008.03.03. 13:59:52

_benito: azért Kalac is megérne egy aprócska posztot (na jó, azért mégse), hogy a fenébe véd 8-10 meccs óta világszínvonalon, mikor előtte maga volt a megtestesült, pillangó, őőő lepke vagy mi a franc. ez az ember maga az igazi csoda! :)

ASRM 2008.03.03. 14:04:43

A Milannak én is drukkolok kedden, bár Seedorf nélkül nem lesz könnyű. Mondjuk én Jankulovskit annyira nem hiányolnám, ő se keveset hibázik. Kalács meg különben is egyenesen fenomén lett az utóbbi időben:) Inkább az a baj, hogy nem kell minden áron gólt lőniük (a hosszabbításhoz) és ez elegendő alap Carletto számára egy újabb nagyszerű taktikához.
A BL győzelem automatikus indulást biztosít a következő sorozatban? Szerintem nem, de lehet, h rosszul tudom.

kidrock 2008.03.03. 14:08:42

Cassano a régi! :)

Weah_ 2008.03.03. 14:10:38

ASRM: rosszul tudod. a címvédő alanyi jogon ott lehet.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.03.03. 14:14:03

A Liverpoolnak megengedte a FIFA, hogy ötödik angol csapatként előselejtezőzhessen címvédőként. Az angol szövetség nem nevezte őket...
Az országok szövetsége határozza meg, hogy a bajnoki negyedik vagy a címvédő (amenyiben nincs benne a négyben) induljon.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.03.03. 14:32:07

ASRM: Mikor láttad te a milant úgy játszani, hogy mindenáron gólt akar lőni? :))))

Kétgólos hátrányban is 0-0-ra játszanak, szóval ne izgulj.

ferenckovacs · www.ferenckovacs.com 2008.03.03. 14:32:55

Én mindig is tudtam, hogy Kalac egy óriás aki nagyon jól véd :)
Szerintem jó kapus.

krysal 2008.03.03. 14:36:25

Cassano az Isten:) Kár, hogy általában többet jófejkedik, mint focizik - de azért jó arcXD

Asidotus 2008.03.03. 14:59:25

Az Inter 12 sérültjéért valakinek felelnie kellene, mert az nem lehet véletlen, inkább a rosszul elvégzett edzésmunka lehet az oka. Egy ilyen erős kerettel nem szükséges, hogy beinjekciózott játékosok lépjenek a pályára, egyenértékű cseréik vannak. Néhány éve a Lazionál volt példátlan sérüléshullám, amit akkor többen is a rossz edzésmunkának tulajdonítottak. Emlékszem, mikor Nesta a Milanhoz került, akkor sokáig küzdött sérülésekkel, hiányzott neki a fizikai alapozás.
Kalac meg a világ 9. csodája, hogy vén fejjel hogyan javulhat valaki ekkorát?
Az Internek meg már legfőbb ideje volt kikapni, nehogy az "egyszer mindenkit legyőznek" vereség a Liverpool ellen jönne össze.

Gabez 2008.03.03. 15:21:16

2006. április 30., Empoli - Inter 1-0
2008. március 2., Napoli - Inter 1-0

Szép volt, fiúk!

Már mindenkinek a szemét bökte ez a hihetetlen sorozat. :) Volt már ilyen a Serie A-ban ever? (a juve 2000-es éveit ne nézzük...)

BruceWayne 2008.03.03. 15:31:13

akkor ezzel az idei vereséget le is tudtul.
Chivu kiújúlt sérüése mennyire komoly?

drdugo 2008.03.03. 15:46:58

'Volt már ilyen a Serie A-ban ever?'

A '90-es évek elején a Milannak. Meg nem mondom hány meccsen keresztül, de vmi másfél évig biztos nem kapott ki a csapat.
Egy otthoni Milan - Parmán Faustino Asprilla törte meg a varázst (Milan - Parma 0-1).

WallyB 2008.03.03. 15:56:54

Nem hiszem el, hogy barnetta ennyi hét szitkozódás után nem talál szavakat... nekem ez nagyobb csalódás, mint az Inter veresége... :P
Egyébként az Inter a Parma ellen kapott egy gyomrost, a Liverpool ellen térdre is zuhant, a Samp meg a Roma ellen még valahogy kivédte a kegyelemdöfést, de tegnap már nem volt ellenszer. Mancini jól mondta: gyenge volt a csapat. Nem tudom, hogy a fent említett meccseken (mínusz Parma) összesen mennyiszer próbálkoztak a fiúk kapuralövéssel... szerintem mecsenként kijönne egy vékony 2-es átlag, így pedig nem lehet nyerni. A csapat gödörben van, a BL szerintem ilyen hozzáállással, formahanyatlással, ilyen minőségű hiányzókkal (inkább esett volna ki Materazzi, mint Samuel vagy Cordoba) elúszik, még akkor sem, ha a Pool is gyenge formát mutat. A középpályánk átjáróház, a védelem megritkult, J. Cesar is elkezdte csinálni a hülyeségeket, szóval nem vagyok optimista a jövőt illetően. Szerintem még az sem sansztalan, hogy a Roma átveszi a vezetést a bajnokságban pár héten belül. Nagyon komoly meccseket kéne még hozni a kék-feketéknek, de az utóbbi hetek játéka alapján nekem csak egy szó jut eszembe: impotencia. Persze nem lehet mindig jól játszani, de azért ez a gödör már lassan egy hónapos, és nem nagyon látszik a kiút belőle. Vagy csak én vagyok túl pesszimista?

mickeyknox 2008.03.03. 16:04:54

én még mindig azt mondom, hogy ha az inter kizúg a bl-ből (esély: nagy), akkor a csapat még mélyebbre kerül, és akkor gondok lesznek a bajnoki címmel is. mentálisan is meg kell erősödniük (grandiózus közhely), nem elég, ha felépül egy-két játékos.

kukonyalori 2008.03.03. 16:05:26

+1. popp babona ide vagy oda a Roma bizony tovább fog jutni.

Forza Roma, Forza Lupi!!!

BruceWayne 2008.03.03. 16:52:17

inkább azt mondjátok kikkel ál ki a milan, kell az info a fogadásokhoz :-)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.03.03. 17:19:22

Nerazzurri,
a mi utazo csapatunk mar ott van az arsenal.com-on...
ami erdekes lehet:
-toure es djourou marad itthon
-van persie utazik, de nem kezd

a tobbit wenger tudja...:)
Udv, ymy

papercut 2008.03.03. 17:20:48

Az Eurosport mintájára egy abszolút nem reprezentetív felmérést szeretnék végezni: Szerintetek melyik olasz csapat éli meg a köv. kört? Náluk a Milan volt a favorit, de kiváncsi lennék a ti véleményetekre!
Szerintem a továbbjutók:Arsenal, Pool, Roma

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.03. 17:30:59

Milan, 'Pool, Roma (utóbbiban nagyon reménykedem)!

Gotama 2008.03.03. 17:32:47

Milan, Roma, Inter (utóbbi 2 inkább remény:)

WallyB 2008.03.03. 17:41:48

Milan továbbjutására 65%
Roma 45%
Inter 25%

WallyB 2008.03.03. 17:49:14

Nerazzurri!
MILANELLO - Sandro Nesta, Andrea Pirlo and Ricky Kakà participated to the entire training session today, also taking part in the mini-match. The three players are doing better and will be available for Tuesday. This was confirmed by Milan's sanitary coordinator Jean Pierre Meersseman, who explained that the last few tests made by the three rossoneri have given positive results.

MILAN - Amongst the Rossoneri there is just one player who is one yellow card away from suspension: Rino Gattuso. For Arsenal there are two players: Adebayor e Denilson.

MILANELLO - The same sanitary coordinator of Milan also added that after yesterday's match, Pato stayed in the dressing room longer than usual to alleviate a pain caused by a knock to his knee during Milan-Lazio. The Brazilian was feeling better today and will be fine for tomorrow. During yesterday's match, Clarence Seedorf was forced to leave the pitch due to a muscle problem and remains a doubt for Tuesday. Emerson still has problems to his tibia and probably won't make it. Concerning Jankulovski, Marek will not play against Arsenal, the hope is to have him back for the match against Empoli.

Heinrich · www.nst.blog.hu 2008.03.03. 17:49:57

A Milannak 58 meccsig tartott a sorozata, aztán az kikapott a Parmától ('92-1993)

WallyB 2008.03.03. 17:55:01

Vagyis Nesta, Pirlo, Kaka igen. Pato szinte biztos. Seedorfot még nem tudják, Emerson valszeg nem, Jankulovski biztos nem, Gattuso lapok miatt nem.

DelPipa 2008.03.03. 18:09:48

Ppopp, ez a videó zseniális, hátborzongató! Bárkinek is, de köszi, nagy élmény volt, ki lehet találni kinek szurkolok ;) de ettől kirázott a hideg, a pozitív értelemben!

drdugo 2008.03.03. 18:22:32

'Vagyis Nesta, Pirlo, Kaka igen. Pato szinte biztos. Seedorfot még nem tudják, Emerson valszeg nem, Jankulovski biztos nem, Gattuso lapok miatt nem.'

Gattuso a bajnokságban lesz eltiltva. A BL-ben játszhat.

Itt az Arsenal elleni keret:

GOALKEEPERS: Kalac, Fiori, Offredi
DEFENDERS: Bonera, Favalli, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Simic
MIDFIELDERS: Ambrosini, Gattuso, Emerson, Gourcuff, Pirlo, Seedorf
STRIKERS: Gilardino, Inzaghi, Paloschi, Pato, Kakà.

Érdekes, mert Seedorf és Emerson is bentvan, pedig tegnap még úgy nyilatkoztak, hogy majdnem biztos, hogy nem lesznek bevethetőek.
Kalac - Oddo, Nesta, Kaladze, Maldini - Ambrosini, Gattuso, Pirlo, Kaká - Inzaghi, Pato kezdő lesz szerintem.

bzola 2008.03.03. 18:33:39

kalac 10 évig csak a fejét fogta, most meg mindent, amit csak lehet. ettől függetlenül azért örülnék nyáron egy komolyabb kapusnak.

giacinto 2008.03.03. 18:52:18

1. A Torinót tolják a bírók.
2. A Napolit tolják a bírók.
3. A Milant tolják a bírók.
4. A Rómát is tolják a bírók.

:))

ez a vereség sztem csak felértékeli az eddigi diadalmeneteket. a tavalyit is, az ideit is és az eddig elért sorozatokat is. ez a vereség majd felébreszti az alvó oroszlánt a fiúkban remélem.

drani 2008.03.03. 19:14:19

2-1 lesz, utolsó 10 percben elért győztes góllal (Inzaghi)

WallyB 2008.03.03. 19:16:11

Jah, DrDugó igazad van, nem olvastam el pontosan.

kroos 2008.03.03. 19:18:06

Ne legyünk telhetetlenek,örülni kell annak is hogy befujták a 11-est.Habár piros lapot kellet volna kapnia cézárnak,de az Inter ellen az is nagy eredmény hogy egyálltalán befujták a tizit.

WallyB 2008.03.03. 19:21:04

Mellesleg az info a Milan honlapjának angol nyelvű szekciójából jött, és ma déli dátum van mellette emlékeim szerint. Mindegy, lényeg, hogy jó meccs legyen és az olasz csapatok továbbmenjenek. Milannak sanszos, Romának nagyon szurkolok, az Internek meg persze a legjobban, kár, hogy őket érzem a legkevésbé esélyesnek a továbbjutásra...
A fórumokból csak nekem hiányzik a Napoli játékosainak K-1-eseket megszégyenítő könyökléseinek felemlegetése? Gyakorlatilag nem csak futballban verték meg az Intert... de az eredmény nem ezen múlt.

WallyB 2008.03.03. 19:24:35

Jajj, barnetta, tudsz te ennél jobbat is... Intert is már nagybetűvel írod... komolyan aggódom miattad. :P
Egyébként meg nem volt fault, az olaszok szerint sem, pedig a szakkommentátor ex-Juvés volt - én legalábbis Ciro Ferrarát véltem felismerni. Egészen elegáncsos volt. :)

AndrásPéter7 2008.03.03. 19:51:08

"Lazio úgy lefocizta az első félidőben a pályáról a világ és Európa trónján büszkén feszítő Milant"

ez a nagy lefocizás a második félidő elejétől a gólukig tartott!!!
szar volt mind a két csapat,de volt pár szép megmozdulás:elsősorban Pato cselei valamint amikor Gourcuff két embert cselezett ki és külsővel bokából feladta a kis brazilnak!
Benito:vagy nem láttál egy mp-t se a meccsből vagy pedig ennyire gyűlölöd a Milant,hogy azt is leírod ami nem volt!

Kedden továbbjutunk,nincs mese!!
FORZA MILAN!!!FORZA ROSSONERI!!!!!!!!!!!!!

halareaal 2008.03.03. 20:12:56

ez a Roma-s videó eszméletlen jó, akkor is ha a másik félnek szurkolok. a Lazio meccsein is van ilyen hangulat? mondjuk a Real már járt ott idén, úgyhogy tlaán össze lehetne vetni.

ferenckovacs · www.ferenckovacs.com 2008.03.03. 20:13:01

Most tudjátok mi lesz?!! Kiverjük a Poolt és a bajnokságot behúzzuk... a többit még én se tudom :)

Komolyan: lezárult a nagy időszak, minden sorozat egyszer véget ér és most szerintem egy nagy szussza összeszedik magukat és újra (vagy végre inkább) szétrúgjuk európa seggét! :)

crouchy 2008.03.03. 20:23:51

ferenckovacs: hajrá:)

argentin#21 2008.03.03. 20:40:19

azert ennyire optimista nem szabad lenni ,mert akkor nagyon fajdalmas percekkel kell majd esetleg megkuzdened. Eleg mely a godor s benne budos a sz*r,amiben fetrengenek.
Azert legyen igazad, de csak ovatosan.

Count Adyn 2008.03.03. 22:18:14

Mint a Valencia seggét?:D Szegény Európa:D

Strigo 2008.03.04. 00:25:13

Minden digó csapat továbbjutása kétesélyesnek tűnik, vagy legalábbis én nem lepődnék meg semmin sem.
A legnehezebb dolga az Internek van, mert ha Benitez bármilyen futballmeccs 100 méteres körzetében tartózkodik, az a mérkőzés jó eséllyel 0-0 lesz.
Milan mindig elszenvedi magát legalább a 4 közé, most is csak nyerniük kell, bármilyen kis különbséggel. Azt meg majd Inzaghi elintézi nekik.
A Real-Roma meccsen meg a háromgólos vendéggyőzelemtől a 7-1-ig mindent el tudok képzelni, csak a szimpátia mondatja velem hogy továbbjutnak a farkasok.

Gabez 2008.03.04. 12:14:18

Most olvastam, hogy Ibrahimovicot már a calciopoli előtt el akarták adni...na ennyit az "áruló!" dumákról.

"Mint a Valencia seggét?:D Szegény Európa:D"

Mint a Juve seggét :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.04. 12:34:28

Érdekes, hogy a Juve közönség már akkor gyűlölte a tukkó Ibrát, amikor még náluk játszott, nem is nagyon lehet szeretni. Valóban gusztustalan ember és bármilyen jól játszik nem szívesen látnám Rómában. Ja bocs, a lazio merdában eltudnám képzelni.

drani 2008.03.04. 14:24:34

popp te ugye szíved szerint kinyírnád az összes lazióst?

_benito · www.nst.blog.hu 2008.03.04. 14:38:51

ibrahimovics fele annyira nem teljesített jól a juvéban, mint most az interben, ugyanakkor legalább kétszer olyan jól játszik idén, mint tette azt tavaly.

ASRM 2008.03.04. 14:53:38

Igen, de attól, hogy visszanövesztette a haját nem lett szimpatikusabb. Pedig egy ideig úgy tűnt.

drdugo 2008.03.04. 14:57:57

Ibrahimovicsot a Milan is meg akarta venni 2006 nyarán, csak ugye akkor még nekünk se volt biztos, hogy B-liga lesz-e, vagy mennyi pontot vonnak le, és indulhatunk-e a BL-ben. Ugyhogy az Interbe ment. Suazo is valszeg emiatt falsult ki.
Suazo mondjuk nem is baj, hogy nem jött, de Ibra f*sz volt, mert már BL és Világkupa győztes lehetne, ami az Interrel sose fog neki összejönni :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.04. 15:27:03

drani, mit tagadjam gyűlölöm a Laziot, az egyetlen olasz csapat, amelyiknek a nemzetközi kupákban sem drukkolok. Azért ez nem vetül ki az emberi kapcsolataimra, van például Lazios cimborám, mindig húzzuk egymást (mostanában én őt), de jól megvagyunk. Egyébként Gabrielle Sandrit, az idióta rendőr által lelőtt Lazio szurkolót nagyon is sajnáltam.

Romanista 2008.03.04. 15:39:04

pölö nekem is van lazios haverom de ez csak véletlen... :D

mantegna 2008.03.04. 16:11:28

De kiváncsi voltam Cassanora. A jegyzőkönyvből lejön, hogy második sárga, az első gondolom túlzott gólöröm, a második valszeg felesleges szabálytalanság a 88. percben. Ez az...
Ha van esze Sampdoriában marad, ő ott isten és senkivel a világon nem kell összeférnie.

giacinto 2008.03.04. 17:21:08

állítólag 5 meccsre akarják eltiltani Cassanot. nos ez kérem vicc. a lábtörő gyilkos meg kapott 3 meccset. nevetséges. szívem szerint adnék neki 1 meccset, aztán kész. nem vert meg senkit, nem rúgott meg senkit. a szó elszáll....

egyébként az olasz bírók sztrájkolni akarnak, mert folyton b@szogatják őket :))

Romanista 2008.03.04. 17:49:24

"a bíró hibázott a meccsen, egész hetes tréning után valahogy mindig ők nyernek"

Totti kb ilyen szavakért akarják eltiltani.
szóval inkább sztrájkoljanak

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.04. 18:32:36

Sajnálnám,ha ezzel el is intéznék, hogy ne menjen az EB-re Cassano. Nyerőembere lehetne az olaszoknak, ha már Totti sem lesz ott. De mi van ha egy EB-elődöntőn kap elő egy efféle magánszámot?

giacinto 2008.03.04. 18:34:49

sztem az olaszok 70 %-a előre aláírná a (minimum) EB-elődöntőt. mert azért nem lesz olyan egyszerű ez az EB.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.03.04. 18:44:55

giacinto, ebben lehet igazad, de ha eljut(ná)nak odáig, akkor már tutti, hogy Eb-t szeretnének nyerni.

madbalee 2008.03.04. 18:46:42

Semmi BL beharangozó&esélylatolgató? Vagy csak én nem vettem észre.

giacinto 2008.03.04. 19:43:29

a párharcok 75 %-a már a múltkor eldőlt sztem. 2 kérdés van a roma és a milan. a többi sima, az eéslyesebbek továbbmennek, akár hátrányból is pl. porto

madbalee 2008.03.04. 19:52:48

ok szerintem azért a Zinternek van még keresnivalója, nem kéne leírni. Bár tény nagyon nehéz helyzetben vannak.

giacinto 2008.03.04. 19:56:57

örülök hogy így látod, de én már nem bízom benne. még ha formában lenne a csapat azt mondom meglehetne, de így jó ha nyerünk egy fél góllal is... bleckere....

BruceWayne 2008.03.04. 20:15:50

az Internek van 2 balhátvédje, mindkettő sérült, van 5 középhátvéd, abból 2 sérült, egy el lesz tiltva a pool ellen, marad 2, abból az egyik szinte tartalék.
és akkor még a középpályáról nem is beszéltünk.
szóval elég húzós lesz

argentin#21 2008.03.04. 20:21:32

a Traktort is hatra lehet huzni baloldalt ,hogy majd tolja a zsoldosokat

drani 2008.03.04. 21:30:16

Hajdú 'arsenaldrukker' B István

halareaal 2008.03.04. 21:33:55

eddig lefocizzák a Milant elég szépen.

crouchy 2008.03.04. 21:53:55

drani miről beszélsz??? én veled ellentétben nem vagyok elfogult és szerintem ha valami akkor milan de inkább semmi. mi olyat mondott ami szerint ő arsenaldrukker?

drani 2008.03.04. 22:03:43

crouchy, azt mondta: én az arsenal továbbjutásáért szorítok

crouchy 2008.03.04. 22:07:41

hopp akkor arról én lemaradtam. ez még meccs előtt volt? mer meccs közben azt hallottam az első 10 percben hogy miér a Mian fog továbbmenni:)

crouchy 2008.03.04. 22:31:22

akkor most megint Arse-Barca döntő lesz? nemár:)

Inferior 2008.03.04. 22:48:31

bejött a fogadásom a mai bl körön :) kombiban 8.42 -es odds éljen az ARSENAL :))))

Romanista 2008.03.04. 22:52:57

na még várjuk meg a Sevilla-t mert ha tovább mennek akkor ők a feket ló.

egyébként meg az egyik szemem sír (olasz csapat) a maásik nevet (az Arsenal ez ellen a Milan ellen).
Mu (sajnos) hozta a kötelezőt
Barca is bár Messi megint kérdőjel

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.03.04. 22:58:39

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Wenger megcsinalta:DDDDDDDDDDDDD

Woland, johet a gratulaCIAO, Milan, Ciao:)))

ui: olasz nelkuli BL, hejj, hejj:)))

_benito · www.nst.blog.hu 2008.03.04. 23:05:05

örüljünk már ennél eggyel szebben... nem elegáns.

kidrock 2008.03.04. 23:13:00

Kár a Milanért, azt hiszem egy nagy korszak végleg véget ért.Az Arsenal játékosok erősebbek és gyorsabbak voltak,megérdemelten jutottak tovább.
Azért,ha már az olasz nélküli BL-nek örülnek egyesek,annyit tegyünk hozzá,h a Milanban több hazai játékos van, mint a négy angol csapatban összesen...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.03.04. 23:17:02

ok, bocs...

es tegyuk hozza, h a 4 angolban nem sok olasz van...ez sem veletlen...(azert a mu-ban vannak angolok, a poolban is)

Romanista 2008.03.04. 23:19:00

Rengeteg angol lappang a Roma ifiben. hamár homár.

drani 2008.03.04. 23:19:00

Inferior, mennyit mertél feltenni ilyen oddsra?
amúgy gratulálok! az arsenalt 2-esben tetted meg vagy x2-vel?

kavics30 2008.03.04. 23:20:25

gratulálok az ágyusoknak. végig meggyőzőbbek voltak, mint a milan, akitől azért ennél többet vártam. nem sokat tettek azért, hogy továbbmenjenek.
a végén már rendesen az arsenalnak szorítottam, nehogy a mákos milan ezzel a játékkal továbbmenjen. szerintem nem kalac-on ment el a meccs, de a továbbjutás meg végképpen nem. két meccsen nem rúgni gólt, az ritkán ér a kupában bármit is.

Romanista 2008.03.04. 23:25:20

tényleg egyébként itt majd még sorosolnak vagy már megvan hogy ki-kivel?

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.03.04. 23:25:29

sevilla - fener tiziknel elmegy a sopcast...:)

kavics30 2008.03.04. 23:28:27

neked nem mindegy mi lesz?:)

kidrock 2008.03.04. 23:31:18

Hát,olasz csapatban sem tudnék angol játékost mondani,valamiért ki is jutottak az EB-re...
Amúgy a Manchesterrel igazad van, de a Liverpoolban 3nál többet nem tudnék mondani(Gerrard,Carragher,Crouch).
De a lényeg,jobb volt az Arsenal,uh abszolút megérdemelték a továbbjutást.

kavics30 2008.03.04. 23:33:12

crouchy - úgy legyen! :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.03.04. 23:33:43

akkor most a sorsolasnal mindenki torokot akar fogni...:)

papercut 2008.03.04. 23:35:18

A "csikócsapat" végre megmutatta... Ideje volt, hogy végre elhigyék nagy dolgokra képesek. Bár a holnap még lehetnek meglepetések, az már biztos, hogy aki a Fenerbahcét kapja, nagyon fog örülni. Remélem lesz még néhány nagy összecsapás a köv körben is, és személy szerint egy Barca-Man Utd-nek örülnék legjobban, ha ez lehetséges.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.03.04. 23:36:55

kidrock
ott a pont az eb miatt...

majd szurkolunk a hollandoknak:) vagy a franciaknak:)

kidrock 2008.03.04. 23:40:34

Az EB kicsit övön aluli ütés volt,nem is vagyok rá büszke...:)
Mindenki szurkoljon annak,akinek akar és legyenek nagy meccsek a BL-ben!A Barca-MU tényleg jól hangzik!

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.03.04. 23:43:24

kavics30, a polo amit kaptam Toled Londonbol szerencset hozott, koszi megegyszer:)

ui: sportszeru meccsek legyenek...

kavics30 2008.03.04. 23:45:39

A Barca-Mu tényleg jól hangzik, de egy Arsenal-Barca, és egy Roma-Mu párosítás sem lenne rossz:)

Imici nincs mit!

Hispan07 2008.03.04. 23:46:57

:'(

az arsenal megérdemelten jutott tovább. pont.

és most nagyon remélem, hogy a világ egyik legsikeresebb és a világ egyik legazdagabb csapatához méltó rendrakás, újraépítés, felrázás, meg hasonlók következnek. még ha utálom is a gondolatot, hogy jövőre UEFA... (don Silvio, kérlek intézd már el hogy ne...)

hajrá milan

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.03.04. 23:48:10

kavics, a roma-mu-t szerintem a spanyol posztba ird be:) nepszeru leszel:)

kavics30 2008.03.04. 23:50:30

nem keresem én a balhét...
persze egy real-mu-ra is kíváncsi lennék.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.03.04. 23:55:22

nah, meg megvan a 1.5 literes heineken sorom fele, azt meg elszopogatom elalvas elott...

szep almokat mindenkinek! "...es mi almodunk tovabb" - KisCsillag

Udv, ymy

Inferior 2008.03.05. 00:31:42

romanista
nem iszgultam mert a mai meccs eredménye meg a továbbjutásként is külon volt fogadva

drani
mai bl 4 db bl meccs kötésben szimplán arsenal csak 2, tét 10.000 HUF
süti beállítások módosítása