Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Serie A, 23. forduló - Vigyázó szemüket a BL-re vetették...

2008.02.18. 11:34 _benito

A csodálatos olasz hagyományoknak tökéletesen ellentmondva egyik hétvégi rangadó sem lett döntetlen, mind Torinóban, mind Genovában megszületett az a bizonyos mindent eldöntő. Eközben az Inter nem csak megcsapta a Livornót, de - ha nem is egyszerre - pályára lépett Dacourt és Samuel kivételével az összes sérüléssel bajlódó sztárja, így végérvényesen maguk mögött tudhatják a) ezt a nehéz (?) időszakot, b) a Romát (már 11 ponttal) és c) az NST olvasóinak jelentős hányadát. Az Öreg Hölgy érdekes, tanulságos meccsen, ha nem is hengerelve, de megérdemelten győzte le Tottiékat, akik remélhetőleg csak a Real ellen tartalékolnak, mert az elmúlt három meccsük alapján manchesteri flashback várható, semmi más. A két 1-3-ra végződő eredmény közül emeljük ki az Empoli idegenbeli sikerét, melynek köszönhetően hiába szerzett pontot a Parma a Milan ellen, kiesőhelyre csúszott a Gialloblu. Hajtás után részletek, videók és kis B-liga is.

A Juventus - meglehetősen bátran – három támadóval kezdte a Roma elleni rangadót, amivel Ranieri egyből világosság tette, hogy a harmadik és a negyedik hely közötti különbség annyira semmitmondó, hogy megéri kockáztatni egy esetleges másodikért. A Romának azonban hiába lesz a hét közben sorsdöntő nemzetközi meccse, Totti pénteki nyilatkozata után biztossá vált, hogy itt aztán nem lesz pihentetés. A bátran kezdő hazaiak szerencsétlenségükre Zebina révén kerültek először helyzetbe (egy emberes vágtát lezáró veszélyes lövésre később is futotta a jobbhátvédtől), majd egy Mancini-lövés flipperezett veszélyesen közel Buffon kapujához, de az első igazi helyzetre majdnem a félidő végéig kellett várni, ekkor Treze beadását Iaquinta remek mozdulattal irányította a kapu felé, Doni azonban résen volt és kitenyerelte. Aztán Nedvedet rúgták fel (Mexés talán csak azért nem kapta meg érte a második sárgáját, mert Saccani is tudta, ez Alexnek olyan, mint egy büntető), Del Piero pedig odaállt a labda mögé és a rendelkezésre álló variációk közül az egyik legkockázatosabbat választva gyönyörű gólt ágyúzott a kapus oldalára. Még el sem hagyta a Gobbók ajkát az amen a Del Piero lelki üdvéért mormogott imádság után, máris kis híján egyenlített a Roma, Legro ugyanis bár megelőzte Perrottát egy centerezésnél, de becsúszva a saját kapufáját találta el. A második félidőben bejött Giuly és Aquilani, főleg Speedy Gonzales miatt fel is pörögtek a Roma támadásai, de Il Capitano szinte végig láthatatlan volt és Mancini sem fogott ki nagy napot. Tartottunk tőle, hogy a Juve végignyomja három csatárral (az ez esetben döntetlennel záruló) a meccset , de végül bejött Sissoko – nagyon helyesen a semmit sem csináló Treze helyére – aminek köszönhetően az Öreg Hölgy ismét stabilabb lett, sőt, a lefújás előtt a Juvénak akadt két helyzete. A fent említett csata a második helyért egyáltalán nem lefutott, hiszen a Roma bár nincs nagy formában, de pont ennek köszönhetően talán már csak két hétig kell a kettős terhelés emberpróbáló feladatával szembenéznie, utána már koncentrálhat a hazai versenyfutásra. De négy fordulóval a félidő után már csak az ezüstért… (Juventus–Roma 1-0)

Ha Chivu jövő héten centerben kezd, ne lepődjön meg senki. Mancio azt találta ki, hogy ha már szénné égett az üldözők pitéje, legalább ők szórakozzanak jól, ennek jegyében pedig a Livorno ellen úgy huzigálta össze-vissza a játékosait a pályán, hogy ezt látva Julio Cesar könyörgő tekintettel reménykedett egy jobbszellő posztban egy félidő erejéig legalább. Aztán végül nem volt olyan nagy baj, hogy a kapuban maradt, hiszen az Inter az első bő negyedóra végére Suazo (tökéletes dublőr, nem is kell nála jobb az ilyen meccsekre) a vendégvédők rossz helyezkedését, majd gólpasszát kihasználva le is zárta a meccset. Ekkor nem gondoltuk, hogy a végül valóban a kapuban maradó Cesarra is szükség lehet, pedig így lett: előbb a kapufára imádkozott egy szabadrúgást, majd elképesztő bravúrral ért le egy közelről érkező vendégkísérletre. Ettől függetlenül tükörsima győzelmet aratott a Nerazzuri, ha valami rossz történt, az a korábbra várt Crespo-durrogás, de felesleges bármi ilyesmiről beszélni most, dübörögjön inkább a taps a visszatérő Figónak, meg egyáltalán, az Inter teljes keretének, hiszen bárki lép pályára, a csapat csak nyer, nyer és nyer. (Inter-Livorno 2-0)

A Viola Catania ellen elért sikeréből ki kell emelnünk, hogy Mutu remekül eltalált lövése jelentette a győzelmet a hazaiaknak, ugyanakkor a római kiruccanás előtt kifejezetten rosszkor jött, hogy megsérült Frey (nem komoly az első hírek szerint). Helyettese, Avramov kezdetnek szerencsétlenkedett egy kicsit – a kapott gól bár nem kapushiba, de Frey kiszedte volna – de a végére megnyugodott és volt néhány szép védése is. A Fiorentina számára egyébként elsősorban azért volt nagyon fontos a meccs, mert a Milan már veszélyesen közel került hozzájuk, ám mivel a Rossoneri két kiesőjelölt ellen is pontokat veszített, a győzelemnek köszönhetően megmaradt a lilák hárompontos előnye. A Catania sorsfordít jövő héten az Empoli otthonában… (Fiorentina-Catania 2-1)

A Milan már vagy nagyon az Arsenalt várja, vagy tényleg az van, amit látunk és akkor nagyon nem várja. A Parma ellen az első félidőben megúsztak egy üreskapus helyzetet, a Kaladze-Lucarelli összecsapást pedig tíz bíróból négy biztosan a grúz kiállításával vezényelt volna le, míg Buccinak igazából egy Emerson csúsztatáson és egy Kaká lövésen kívül nem nagyon akadt dolga. A szünetben aztán Ancelotti is ráérzett, hogy a Gattuso-Emerson-Ambrosini-Serginho középpálya emésztőgödör-ásáson, marhabél lapátoláson és hullamosáson kívül nem sok mindenre alkalmas, ezért beküldte Pirlót és visszahúzta Kakát, előre pedig felment Alta Tenzione mellé Gila, így pedig fiai kifejezetten elkezdtek focicsapatra hasonlítani. Jöttek is a helyzetek sorban, de valahogy a gól nagyon nem akart összejönni és a végén a sors még egyet odaszúrt a Milannak, hiszen pont Emerson került kihagyhatatlan helyzetbe, de a pumára nagyon messziről, nagyon sötétben, nagyon sűrű erdőben sem emlékeztető brazíliai (nem brazil) fölévágta. Maradt az iksz, de ez most nem számít, a héten nagyobb kérdések dőlnek el, mint amik már egyébként is eldőltek. Osztály viiiigyázz! Paolo Maldini ezredszer! (Parma-Milan 0-0)

Antonio Cassano nem akárki! Egy pár hete írtuk róla, hogy még hatvan százalékosan is magasan a Samp legjobb játékosa, most pedig nem csak szavakkal, de tettekkel is megmutatta: a Blucerchiatti szezonjának legfontosabb meccsén valóban igazi vezére volt csapatának. Nem volt nehéz dolga a csapatoknak, szögezzük le, de azért dicséretes, hogy most az őszi meccsel ellentétben a labdára is több figyelmet fordítottak. A mérkőzés leírásához a sport közhelyszótárát hívjuk segítségül, hiszen amellett, hogy a játék küzdő jellege dominált, nagy taktikai harcot láthattak a nézők, mígnem egy óra elteltével Maggio végre valami hasznosat is csinált (addig mindössze Cassano zseniális passzainak eltékozlásával tüntetett), hiszen a vállát megrántó Danilóban felismerte a korábban sárgát kapó ellenfelet és némi késéssel ugyan, de összeesett, mint sízokni a sezlonyon. Piros, emberelőny, győztes gól. Hogy ki lőtte? Tök mindegy. Kié az érdem? Hát Cassanóé, mert mielőtt sokadszor is kihagyhatatlan helyzetbe hozta volna Maggiót (aki azért csak kihagyta elsőre), úgy kötötte gúzsba a Genoa védőinek a lábait, hogy öröm volt nézni. A Samp ezzel megerősítette UEFA-kupás helyét és acsarkodva várja az Inter elleni randit a Marassiban. (Genoa – Sampdoria 0-1)

A három kiállítással színesített Napoli-Empoli mérkőzésen született meg a forduló meglepetése, hiszen arra azért nem számítottunk, hogy a toszkán kiesőjelölt (vagy már nem is az?) a Vezúv tövében mér csapást a Napolira. A Zalayeta-Piccolo affér nem kerülte el a remekül helyezkedő játékvezető figyelmét, Mazzoleani ugyanis az öltözőfolyosón állította ki a két kakaskodó játékost, majd egy Giovinco (mekkora labdát ad a második gól előtt?!) sérelmére elkövetett fault után a kilenc emberre fogyatkozó kékeket metsző kegyetlenséggel végezte ki az Empoli. Szegény Pozzi két góljával döntő érdemeket szerzett a győzelemben, viszont könnyen lehet, hogy súlyos térdsérülést szenvedett a másodiknál. (Napoli-Empoli 1-3)
Már nem nagyon van csapat a Serie A-ban, amely ellen nyugodtan léphetne pályára a Palermo, ezt bizonyítandó roppant feszült meccsen sikerült csak két vállra fektetni a tökutolsó Cagliarit. Guidolin nem is bírta, addig ugatott a sporinak, míg az a lelátóra nem zavarta, de az ingázó kispad miatt folyamatos hányingerrel küszködő mesternek egyet sem kell félnie, míg csapata kapuját Jimmy Fontana őrzi: több bravúrja mellett a 92. percben óriási védéssel tartotta otthon mindhárom pontot. Szar a Palermo, sajnos. (Palermo-Cagliari 2-1)

Rocchi és Pandev, Pandev és Rocchi. Ja, és persze Ballotta, aki kétszáz évének minden rutinja mellé úgy röpköd a rómaiak hálója előtt, mint egy pelyhedző állú siheder. A háromgólos hazai némileg túlzás, de a győzelmet mindenképpen megérdemelte a Lazio, az Atalanta pedig lassan beletörődik, hogy idén le kell horgonyozniuk a táblázat leglangyosabb részében. (Lazio-Atalanta 3-0)
Az Udinese az első félidőben rommá verte vendéglátóját, majd a másodikban a Reggina hiába kúszott vissza a meccsbe egy gyönyörű Modesto góllal, a végén az egyenlítésért rohamozó bordókat lekontrázták és Di Natale második góljával fölényessé tette győzelmét a Bianconeri. Ezzel két pontra ráközelítettek a Milanra, a Reggina viszont három pontra szakadt le a bennmaradástól és már csak négyre vannak a Cagliari által féltve őrzött 41 kapott gólos rekordtól. (Reggina-Udinese 1-3)
Tegye fel a kezét, akit meglepett, hogy a Siena-Torino iksz lett. Senki? (Siena-Torino 0-0)

A B-ligában a frontok csak keveset mozdultak meg, az élen álló Bologna (Triestina 2-0) és Chievo (Frosinone 2-0) győzött, a mögöttük négy pontra loholó hármasból viszont a Pisa hibázott (Mantova 1-1), így már csak az Albinoleffe (Modena 3-1) és a Lecce (Avellino 2-0) osztozik a közvetlen üldözők posztján.
A Messinában veszítő Bresciában Fecze 8 percet kapott, a többiek nem léptek pályára. 

207 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr36343910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BruceWayne 2008.02.19. 23:12:43

Romanista: én azért szurkolok a Romának hogy továbbjusson (tovább is fog) :-D

rexford: a pool jól zárta a területet, ezen a kis pályán veszélyes lett volna kinyílni 10 emberrel, főleg hogy egy csatár vergődött elől és a védelem meg volt lőve a pirossal...mondjuk Suazot vagy Manichet behozhatta volna...

rizla 2008.02.19. 23:13:07

"a Poolosok meg ne vegyék fel, kb mindig ez van ha egy picit is nem jó az internek"

nem, én például leszarom az intert, egyszerűen csak vicc, hogy a liverpool igazol sokmillióért (ezúttal ők költötték a legtöbb pénzt!), majd hónapokig nem csinál semmit, télre már kiszáll a bajnokságért folytatott harcból, kurva szar játékkal kiejti magát a kupákból, majd a BL-ben jön a nagy összeborulás közönség, csapat, és edző között, és eljutnak megint a döntőig, ahol a langyospöcsű játékukat kell néznünk. gerrardtól (aki állítólag a világ egyik legjobb játékosa, de én sosem látom jól játszani, csak a kibaszott BL-ben, vagy a luton town ellen) meg biztos meghallgathatjuk megint, hogy olyan érzése van, mint 2005-ben.. és akkor a liverpool szurkolók könnyezve összeborulnak, jaj, nekünk van a világon a legjobb csapatunk!

ne,ne,ne,enenenneneneneneeeeeeee

rizla 2008.02.19. 23:14:37

a liverpool olyan, mint egy hatásvadász film. egy sablon romantikus vígjáték julia roberccel. minden összedőlni játszik, de végül jön a katarzis!
ELÉG!!!

nalazo 2008.02.19. 23:15:44

Nem is lesz visszavágó Milánóban, és kiestünk volna? Vagy csak előmászott néhány másodosztályú kibic, hogy alulról nézve mondjon okosakat?

mook 2008.02.19. 23:18:04

Nerazzurri, nem, az elsőt sajnos nem láttam, emrt vendégem volt és bár kurvára akartam volna nézni a meccset nem lehettem vele udvariatlan.
De a másodiknál szerintem megadható volt a sárga, azért nem érte el a támadó a labdát, mert rántottak rajta a vállánál. Mit keresett ott a keze? Miért nem vigyázott jobban, ha már egyszer besárgult?

Mondhatnám azt is, hogy miért nem vigyáz jobban, ha Materazzinak hívják, sajnos (!) ez is lehet faktor, mint ahogy a VB előtt felhívták a bírók figyelmét az eligazításukon Crouch-ra (!), és utána hamarabb is büntették, mint másokat.
Ha érdekelnek a részletek:
news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/internationals/6979674.stm

Kaphatott volna egyébként a Pool büntetőt is, talán kettőt is kezezésért, azok sem voltak direkt kézzel ütve, csak odapattant, de a labda mindenesetre irányt változtatott.

rizla 2008.02.19. 23:18:13

Nerazzurri: benito linkelt cikke az egyik legjobbjai közé tartozik, hiányolom is már ezt a fajta igazmondást

Romanista 2008.02.19. 23:20:13

nerazzuri: én is! :D de azt azért túlzásnak tartom, hogy egy vereség miatt ekkora bánatdühhullám csapjon át az Kékfekete kommentekből által ki. (huh ezt összehoztam)

rizla: ez van. máshol elcseszték ide öszpontosítanak.veled ellentétben nekem pl az Inter ellen lenne nehéz nem szimpatikus csapatot találni.

habitang · www.nst.blog.hu 2008.02.19. 23:21:10

rizla

hol költötte a Liverpool a legtöbb pénzt???

BruceWayne 2008.02.19. 23:22:09

rizla nagyon igazat írt, a pool pontosan ilyen (mikor nyertek 5 kupát egy évben akörül nagyon nem ilyenek voltak)

mook: ja, Vieira eseténél..


de lesz még egy visszavágó emberek!

mook 2008.02.19. 23:23:09

rizla, én úgy tudom, hogy a United többet költött, bajnokcsapatként (!) vettek olyanokat, mint Anderson, Nani, Hargreaves és persze Tevez.
YNWA & jaj, nekünk van a világon a legjobb csapatunk. :-)

BruceWayne 2008.02.19. 23:23:56

torres, babel, benajun... stb, talán max a nani,anderson, haergraves trió került ennyibe...

rizla 2008.02.19. 23:24:34

"rizla: ez van. máshol elcseszték ide öszpontosítanak."

de ezek minden kibaszott évben elcseszik. gyakorlatilag direkt. felháborító hozzáállás.

habitang, mook: ok, bocsánat.

BruceWayne 2008.02.19. 23:24:51

akkor énekelgessetek mint valami kórus, olaszorságban legalább szurkolás van :-D

rizla 2008.02.19. 23:26:10

ja, PUNCIK. amúgy az inter is gusztustalan persze

papercut 2008.02.19. 23:27:10

Végre végre végre! A Sors egy picit igazságot szolgáltatotott a kőbunkó Materazzinak! Igaz, hogy az első sárga elég véleményes, de ez is a foci a hírnév vonja maga után az ilyen ítéleteket(lásd még: Mindenki imádott C.Ronaldója, aki addig dobálta magát a büntetőterületrn belül, hogy a végén már azt sem fogja megkapnni, ha páros lábbal arcon rúgják....) De félre téve a tréfár:előre szóltam, hogy az Inter belefásul az egyoldalú Serie A-ba és nem fog tudni felpörögni az egyébként pocsék Liverpool ellen. Pedig a visszavágón nagy szügsé lesz rá, mert ha a Pool talál egy gólt, akkor az Internek már 4(!) fog kelleni a továbbjutáshoz, az pedig még ez ellen a Pool ellen is sok lenne...

BruceWayne 2008.02.19. 23:33:18

hű de nagyon megmondta mindenki előre :-D
a 84. percben is mindenki ilyen magabiztos volt még?

mook 2008.02.19. 23:33:27

Nerazzurri, Torres tényleg egy vagyon volt. Kerestem, de nem írnak konkrét összeget mindenkihez, de azért berakom.
Liverpool:
Ins: Andrey Voronin (Bayer Leverkusen, free), Kristian Nemeth & Andras Simon (both MTK Hungariam, undisclosed), Nikolay Mihaylov (Levski Sofia, undisclosed), Fernando Torres (Atletico Madrid, undisclosed), Yossi Benayoun (West Ham, undisclosed), Ryan Babel (Ajax, £11.5m), Lucas Leiva (Gremio, undisclosed).

ManUtd:
Ins: Owen Hargreaves (Bayern Munich, undisclosed), Anderson* (FC Porto, undisclosed), Nani* (Sporting Lisbon, undisclosed), Tomasz Kuszczak (West Brom, undisclosed), Carlos Tevez.
(* Combined transfer fee for Anderson and Nani was £30m)
news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/eng_prem/6733191.stm

Asidotus 2008.02.19. 23:34:26

Engem is borzasztóan dühít a Liverpool - Inter meccse eredménye. Abzolut nem reális, és valóban olyan a Liverpool, mint egy középkategóriás hollywoodi film. 2-0ról, idegenben lőtt gól nélkül nem fog tudni az Inter tovább menni, mert a Liverpool annyira nagyon tud védekezni, hogy ne kapjanak ki 3 góllal. Valahogy kurvára utálom már, hogy a Liverpool minden évben kiejt egy olyan csapatot, amelyik tőlük sokkal jobban megérdemelné a továbbjutást.
És az Internél mikor fogják már elzavarni Roberto Mancinit? Már azzal is a tököm tele van, hogy hosszú évek óta a világ egyik legjobb csapatával rendelkezik, és mindig csak a nagy nulla! Tavaly a Valenciától estek ki a nyolcaddöntőben. Ez is szégyen rájuk nézve.

rizla 2008.02.19. 23:36:14

nünü: így van, az inter is borzasztóan unalmas, és kiszámítható az állandó lúzerkedésével a BL-ben.

de a liverpool produkciója futballetikailag is támadható: ilyen kerettel, ilyen futballmúlttal mégis hogy a faszba képzelik azt, hogy ilyen gyenge produkciót nyújtanak minden fronton, kivéve a BL-t? ráadásul ott sem játszanak jól, egyszerűen csak nyernek..

jasszgeri 2008.02.19. 23:37:06

mook, tevez egyenlőre egy árva fillérbe nem került. ;)

drdugo 2008.02.19. 23:38:56

Otthon az Inter simán lő hármat-négyet a Liverpoolnak.
Egyszerű rúgd és fuss csapat a Pool, ész nélkül fociznak.
Hazai pályán, nagyobb motiváltsággal és elszántsággal laza Inter győzelem lesz.

Na de holnap Forza Milan! Majd a Rossoneri megvédi Milánó becsületét.

habitang · www.nst.blog.hu 2008.02.19. 23:44:38

rizla

Milyen keret?

Hány embert tennél be kapásból akármelyik angol élcsapatba a Poolból? Az más kérdés, hogy miért ilyen az a keret, de te a miértektől függetlenül a keretekről beszéltél. Gondold át azért még egyszer, szerintem. A Chelsea és United második második csapata, kb. Torrest kivéve az áruk is olyan volt.

jasszgeri 2008.02.19. 23:50:55

gerrardot én bárhová betenném. más kérdés, h benitez mennyire köti meg a lábait és mit tud így kihozni magából. gerrard világklasszis. aki ezt nem látja az vak.

dugó, esélytelen, h a pool 4-et kapjon. itt továbbjutott.

Romanista 2008.02.19. 23:52:01

az Inter meg (eddig) olyannak tűnt mint egy BruszVilisz film; tök mindegy mivan ő nyer. ez is bosszantó. most lenyomta a DzsúliaRoberc. ez persze nem menti az utóbbit.

BruceWayne 2008.02.19. 23:53:29

jellemző erre a csapatra még az is hogy ez a mozgáskorlátozott köjt pont most talált be..... erre gyúrt fél éve

rizla 2008.02.20. 00:00:08

"Hány embert tennél be kapásból akármelyik angol élcsapatba a Poolból? Az más kérdés, hogy miért ilyen az a keret, de te a miértektől függetlenül a keretekről beszéltél."

egyáltalán nem mindegy, hogy a keret miért olyan. a poolnak hasonló lehetőségei vannak, mint a többi angol élcsapatnak.
egyébként az arsenal kerete mennyibe került?? hány pont van közöttük??
kurvára nem kell ezzel mentegetni a poolt. ha nem is illene bajnokságot nyerniük, de ez a 19 pont hátrány februárban szánalmas, ennyi.

rizla 2008.02.20. 00:05:22

különben is uncsi ez az állandó sírás a keret miatt. ez a játék is csak arra megy ki, hogy a liverpool hősies státuszát emeljék a szurkolók. hányok már.

shinigami 2008.02.20. 00:06:41

nyilvan a pool a szar (amugy tenyleg) ha megverte az intert
azt meg olasz csapatnak szurkolo egyen szajabol (kezebol) latni h 'ez nem foci' finoman szolva is vicces
a real meg tovabb fog jutni

BruceWayne 2008.02.20. 00:07:19

tróger egy keret, pedig volt rá pénz bőven....

habitang · www.nst.blog.hu 2008.02.20. 00:12:00

mikor volt rá pénz? az utolsó évben ilyen alapon a Manchester Cityt meg a Sunderlandot szidjad, ade még a Fulham is többet költött a Poolnál 2007/08-ban. hihetetlen, mi?

habitang · www.nst.blog.hu 2008.02.20. 00:13:05

rizla,

mondtál valamit.. "ilyen kerettel" stb stb.. Utána azt mondod, tróger keret. Döntsd már el.

jasszgeri 2008.02.20. 00:14:18

amúgy meg gondolkodjatok már el azon, h vajon mit mondott az a kb. 3 scout hazatérve milánóba? kb. semmit. benitez azért emiatt arc. egy relatíve erős 11-el simán beáldoz egy fa kupát, csakhogy szart se érjen egy feltételezhető olasz megfigyelés a bl meccs előtt.

rizla 2008.02.20. 00:21:15

habitang: egy apró részleten szőrözöl, tényleg. a lényeg: a liverpool nem úgy teljesít angliában ahogy kellene. sehogysem teljesít. tény. a BL-ben bezzeg igen. tény. ez kurva idegesítő már. tény. unom a liverpool hősies katarzisait, béna dolognak tartom. slussz.

drdugo 2008.02.20. 00:23:35

'dugó, esélytelen, h a pool 4-et kapjon. itt továbbjutott.'

A San Siroban szerintem megeszik a Liverpoolt.

Amúgy pont most kristályosodott ki megint az, hogy az Internek nincs komoly BL tapasztalata.
Ezt a meccset a Milan emberhátránnyal is lehozta volna ikszre egy ilyen egysíkú és sablonos Pool ellen.
Érdekes meccs lesz a visszavágó, de simán képesnek tartom az Intert arra hogy kiüssék otthon az angolokat.

BruceWayne 2008.02.20. 00:26:44

jasszgeri: nem hinném hogy az Inter a Barnsley meccsből készült fel, mint ahogy a pool se a livorno vagy a juve elleni meccsből....

drdugo: 60 percig maldini és 20 percig Nesta nélkül? szeerinted????

jasszgeri 2008.02.20. 00:29:08

dugó, sztem a pool tud olyan szinten bunker focit játszani, amihez már mancini elméje kevés. kontrában nem jók az angolok, de az átlövésekben joggal bízhatnak.

jasszgeri 2008.02.20. 00:33:39

nerazzuri: már pedig az adott formát, kisebb sérüléseket csak a legfrissebb meccsekből tudják felmérni.
de nem is ezen van a lényeg. ez azoknak szólt, akik itt a barnsley elleni meccsett hozták fel.

drdugo 2008.02.20. 00:33:47

Egyébként ha Gera Zolinak törölték a piros lapját a török meccs után, ennyi erővel Materazzi is fellebbezhetne.
Teljesen jogtalan volt a kiállítása. A két szabálytalansága összesen nem ért egy sárgát.

habitang · www.nst.blog.hu 2008.02.20. 00:35:32

rizla

"béna dolog!":))) beszarok, tényleg.

nem úgy teljesít, ahogy ettől a klubtól sokan elvárnák. ez valóban tény. de az is, hogy amíg nem lesz igazán komoly beruházás, és végre rendes játékosmegfigyelő hálózat, sokkal többet nem lehet várni. Negyvenhat játékosból talán hét vált be igazán 4 év alatt, ez tényleg nagyon kevés. És akkor Rafáról még nem is beszéltünk..

BruceWayne 2008.02.20. 00:40:30

cordoba sérülése elég súlyosnak tűnt, de ha felépülne 3 hét múlva akkor inkább Mátrix lapját el se töröljék.... szezon eleje óta Samuel volt a legjobb védőnk, erre kidőlt, Cordoba is sokat bizonytalankodott de most hiba nélkül játszott, erre lesérül.Materazzinak meg tavaly nagyon jó szezonja volt, de a sérülése óta nagyon le van lassulva.... marad Chivu, Burdisso, Rivas, nem túl bíztató...
Stankovic is nagyon gyenge volt

jasszgeri 2008.02.20. 00:46:45

van video mate lapjairól? megnézném és elmondom, h mi most a szituációkban az uefa irányelv, mint tanult játékvezető. :D

rizla 2008.02.20. 00:56:07

habitang: hadd ne kelljen már mindent újra leírnom, amit eddig is leírtam.
"amíg nem lesz igazán komoly beruházás, és végre rendes játékosmegfigyelő hálózat"
blablabla. direkt leszarják a bajnokságot, nem tűnt fel? így könnyű villogni a BL-ben. etikátlan, nincs rá jobb szó.

mook 2008.02.20. 00:59:11

rizla, Nerazzurri, ne hagyjátok abba, maradjatok együtt! :-D

Ja és rizla, OK, 19 pont, de egy meccshátránnyal. Ha azt behúzzuk, csak 16. :-D

jasszgeri, tevezileg OK, de mire fel ez a 4 gól? (23:50:55) Tudsz valamit?

mook 2008.02.20. 01:01:01

Jasszgeri, a másodikról van:
www.d1g.com/video/show/1800086

és SG gólja, nem pattan az senkin:
www.d1g.com/video/show/1800349

jasszgeri 2008.02.20. 02:21:52

mezrángatásért rögtön figyelmeztetni kell. ráadásul ez már szinte gólhelyzet volt. én nem lapoztam volna, de az ueafa előírja. de gondolom a játékvezető szeretne a jövőben is nívósabb uefa/fifa meccset vezetni. mondjuk ha mefigyeled, elég szar helyzetből látta. ami meglepett, h szinte ki sem nézett a partjelzőre. lényeg, h ezt a 2. sárgát nem fogják felróni neki nyonban.

"de mire fel ez a 4 gól? (23:50:55) Tudsz valamit?"
ezt most nem értem. :)

habitang · www.nst.blog.hu 2008.02.20. 03:08:27

rizla

"blablabla. direkt leszarják a bajnokságot, nem tűnt fel? így könnyű villogni a BL-ben. etikátlan, nincs rá jobb szó."

Ha kicsit jobban érdekelne az angol bajnokság, mint amennyire a négy legnagyobb meccsei (már, ha érdekel) tudnád, hogy ennél nagyobbat nem is tévedhetnél. Öregem ha ezt ott mondod, megvernek!:DDDD Ennél távolabb tényleg ritkán jársz az igazságtól.

Weah_ 2008.02.20. 06:02:55

uraim, szeretnék néhány apró észrevételt eszközölni! :)

1.: a Pool tudtommal két alkalommal játszott döntőt az elmúlt években...

2.: ekkora baromságot még életemben nem hallottam, h egy csapat azért játszik szarul a béel meccs előtt, mert lehet, h ott van a másik csapat megfigyelője. mi vaaan?? sztetek itt van még olyan megfigyelő/csapat aki ne tudna a másikról mindent? pf..

3.: Nerazzuri: a zinter sem tudott a bombaerős keretével semmit sem elérni éveken keresztül sem a bajnokságban, sem a béelben. mondom ezt úgy, h nálam kevés ember utálja jobban a poolt, gondolom sejted miért.

szferi 2008.02.20. 07:10:22

Állandó angol negyedik - zsinórban többszörös olasz bajnok 2-0.
Helyreáll a világ rendje. :)

szferi 2008.02.20. 07:23:06

Kicsit komolyabban, ez az állandó nyavalygás egyesek részéről, hogy a pool így meg a pool úgy, leszarják a bajnokságot, ez nevetséges. Kíváncsi lennék, mit produkálna az inter, ha hétről hétre nem siena, atalanta meg catania, hanem tottenham, nufc, everton vagy portsmouth szintű csapatokkal kellene játszania. És lenne a bajnokságban MU, Chelsea vagy Arsenal szintű csapat (most nincs, jövőre remélem a juve összekapja magát, a milan meg vesz pár jó fiatalt). Azt meg tudjuk, hogy a calciopoliig hol volt a helye a Serie A-ban, közel se voltak soha egy bajnoki címhez sem, és égtek a bl-ben is minden éven. Ne baszogassuk már azért a liverpoolt, hogy ha nem elég erősek egy bajnoki címhez, akkor legalább a BL-ben nem hoznak szégyent magukra évről évre, mint az inter tette, és teszi most is!

kroos 2008.02.20. 07:42:24

Na,mostmár rend lehet a fejekben,Maicon a világ legjobb védöje,az Inter a legjobb csapat,de ugy látom a Pool erröl nem tudott...

Hyni 2008.02.20. 08:05:22

Nekem semleges szurkolóként bejön a Liverpool hollywood-i filmekre hazajó katarzisa. Hogy egy húgy-szar Barnsley üti őket az FA-be (akkor most hogy is van ez a "kupacsapat" jelző?) aztán tök esélytelenként felvezetett meccsen leckéztetik a bárhogy is focizó mindig nyerő Intert. Itt nem a drukkoljunk a gyengébbnek stílusú agyrémről van szó,hanem hogy évről-évre meg tudják ismételni a sztorit -azaz lesajnált csapatként menetelgetnek a BL-ben. Lehet ezt utálni, de lássuk be -stílusos.

Egyébként nem olyan szar a Liverpool kerete, mint azt egyesek sugallni próbálják. Az Arsenalé sem sokkal erősebb, mégis vezetik a Premier League-et a jóval komolyabb keretű MU vagy Chelsea elött...

ferenckovacs · www.ferenckovacs.com 2008.02.20. 08:14:20

Szerintem Mancini-t nem kéne bántani a vereségért, nem hinném, hogy kapitány és csapat lenne a talpán aki kibírja ezt a megaláztatást. A kiállításon felül még Cordoba is elsérült.

Gerard meg olyan messze van a világ legjobb játékosától akármilyen poszton mint Torghelle...

Akármelyik oldalról is nézem, Mancini volt az aki kihúzta a csapatot a szarból! Nem egy olyan év volt amikor hasonlóan bombaerős keret volt és egyszer sem sikerült bajnokságot nyerni. Én meg merem kockáztatni, hogy jelenleg mi vagyunk a világ legjobb csapata és ezt nem lehet lemérni egy két kupameccsen (lásd Milan a VILÁG LEGJOBB CSAPATA hahaha) ... sajnálom hogy a BL ilyen, mert az Intert valahogy veri a sors Európa kupájában, az elmúlt három évben vagy talán még régebb óta is egyszer sem úgy esett ki a csapat, hogy gyengébb volt mint az ellenfél.
Emélezhetünk a Valencia elleni meccsekre is...

Remélem igazságot szolgáltatnak a kék feketék a visszavágón mind maguknak mind nekünk hűséges szurkolóiknak.

ferenckovacs · www.ferenckovacs.com 2008.02.20. 08:19:11

"3.: Nerazzuri: a zinter sem tudott a bombaerős keretével semmit sem elérni éveken keresztül sem a bajnokságban, sem a béelben. mondom ezt úgy, h nálam kevés ember utálja jobban a poolt, gondolom sejted miért. "

Te melyik bolygón élsz? Az Inter-t lassan két éve alig tudják megverni, nézd már meg a statisztikákat.

ferenckovacs · www.ferenckovacs.com 2008.02.20. 08:20:43

"Kíváncsi lennék, mit produkálna az inter, ha hétről hétre nem siena, atalanta meg catania, hanem tottenham, nufc, everton vagy portsmouth szintű csapatokkal kellene játszania. És lenne a bajnokságban MU, Chelsea vagy Arsenal szintű csapat "

Ugyan így állna mint most a Serie A-ban.

Hyni 2008.02.20. 08:22:49

Valszeg arra gondolt hogy az utóbbi 5-10 évben hány scudetto-t és BL-t nyert az Inter, nem pedig hogy hány meccset nyert meg...

Pedig hát tartottak pár nagybevásárlást...

Woland 2008.02.20. 08:23:02

hehe, hát nem fogom a Liverpool szurkolókat önmérsékletre kérni az biztos, de azért jobb perspektivába helyezni a dolgokat:
- 65 perc emberelőny azért kurva ritkán adatik meg egy csapatnak.
- Materazzit is hasonlóan ritkán szokták érdemtelenül(!) kiállitani. : )
- Az is ritkán történik meg hogy a hajrára az ellenfél még pályán lévő középhátvédje is le kell hogy jöjjön sérülés miatt.
- Ugye hogy milyen gyakran lő Kuyt gólt azt ti jobban tudjátok : )

Aki meg komolyan azt gondolja hogy a Vieira kezezés elengedése kiegyenlitette a birói tévedéseket az mérlegelje hogy mekkora sansszal lett volna az öreg gall egyáltalán a pályán ha Materazzit nem szórják ki.

Az Inter szempontjából meg az a nyomasztó szerintem hogy Ibrahimovic mennyire nem csinált semmit... (na jó erre lehet mondani hogy több védő jutott rá meg hogy jók voltak a hátvédek, de akkor is nagyon kevés küzdőszellem látszott rajta).

Amúgy szerintem semleges nézőknek BŰNROSSZ meccs volt. Én mint semleges legalábbis igy gondoltam. Az biztosnak tűnik hogy egyik csapat sem fog döntőbe jutni ilyen játékkal.

A legszebb mozdulat a meccsen (Gerrard gólja mellett) Maicon tisztázása a saját ötösén az első félidő vége felé : )))

kroos 2008.02.20. 08:30:25

Szerintem Vieira kezezését nem lehet ennyivel elintézni.Föleg nem az Inter ellen,hisz az elmult hetekben (pl.Parma,) ti hangoztattátok hogy a 16-oson belül kéz az minden esetben 11-es.

r_magpie 2008.02.20. 08:36:56

lehet kritizálni, fikázni, gyalázni a poolt, de aki magát foci-értőnek tartja, ne írjon már le olyat, még a meccs utáni lázálmos éjszakán sem, hogy tudatosan bénáznak hónapokon keresztül csak azért, hogy aztán direkt a kedvenc kupájukban direkt a NAGY meccsen az utolsó percekben szerzett gólokkal katarzist okozva állítsák helyre a világ rendjét

Metgergo 2008.02.20. 08:56:45

Liverpool drukker haverommal néztük a meccset, és a végén ő kért elnézést. Bűnrossz volt a Pool is, meg az Inter is. Ha valaki ezek után Benitezt még stratégának meri nevezni... 0 fantázia volt a Pool támadójátékában, az Inter meg hihetetlenül rosszul védekezett végig. Szinte minden kifejelt labda vörösingeshez ment, Gerrard folyamatosan üresen volt... Nagyon gyenge meccs volt. Egyedül Gerrard szép gólja nem illett a játékba.
Mindezek ellenére, én még mindig hiszem, hogy tovább fog jutni az Inter. Van annyival jobb csapat az Inter, hogy tovább tudjon jutni. Ha pedig nem küzdenek eléggé, akkor nem is érdemlik meg.

the real 2008.02.20. 09:03:10

Abszolút megértem, hogy csalódottak az Interért szorítók, de attól még komolyan nem kellene ennyi hülyeséget leírni.

Weah_ 2008.02.20. 09:03:11

ferenckovacs: valamit nagyon félreértelmeztél, én nem ezt mondtam, olvasd el még egyszer. kösz

nalazo 2008.02.20. 09:09:52

Ismét felteszem a kérdésemet, hogy nem lesz visszavágó Milánóban, hogy szinte mindenki máris kiejtette az Intert? Ha valaki tud egy ilyen újításról, szóljon, mert én idáig abban a hitben voltam, hogy két meccs lesz.
Inter szurkolóként nem most vagyok csalódott, hanem majd akkor leszek - ha leszek - amikor a csapatom búcsúzik.
Addig meg írhatnak a Sarnetta-félék bármit.

mantegna 2008.02.20. 09:17:36

Még mielőtt bármelyik pool-os elszállna, ettől még a köv körben simán kihullhatnak. Ki a fene mondta volna meg 2004-02-25 Porto 2 – 1 Man. United után, 2005-02-22 Liverpool FC 3 – 1 Leverkusen vagy tavaly a milan celtic 0-0-as szerencsétlenkedés után hogy pont azok lesznek a bajnokok akik… 2005-ben emlékszem minden média a Barca-Chelsea-vel foglalkozott…Sőt, anno 65-ben mikor az inter másodszor (s egyben utoljára) BEK győztes lett az első meccs az elődöntőben 3-1 volt a poolnak. Persze az más időszak más pool és más inter.
Az intereseknek, OK elhiszem a bíró belenyúlt a meccsbe, csakhogy egy ez benne van a fociban, kettő az első sárga után az a hülye, aki ráteszi a kezét az induló csatár vállára - 35 méterre a kaputól, a gólhelyzet még a távoli jövőben várat magára.
Ja meg aki nem bírja az igazságtalanságokat, az nézzen inkább sakkot. A megpattanó kocagól az egyik legszarabb közhely, amit el lehet szórni.
Lehet az Inter a világ legjobb csapata, 100 pontos a bajnokságban, a kupa egyszerű történet: hic Rhodos hic Salta. Veszítettek már jobb csapatok is… A 82-es Brazilokat most se nagyon vernék meg, a Liverpool-Milan se arról szólt, a jobbik mindig nyer. És az, hogy 10- ből kilencszer más az eredmény csak édesebbé és emlékezetesebbé teszi a győzelmet.
Itt az eredmény, két hét múlva lehet teljesíteni.
A mai Interért nem lelkesedem nagyon, de sajnálni fogom a játékosokat mikor (ha) most kizúgnak. Ez lehet a legszánalmasabb, nemzetközi klasszis focisbrigádként, amit ők átélhetnek - most másodszor. Itt vannak a szezon közepén és gyakorlatilag semmi dolguk. (Oké április 16 Olasz kupa elődöntő első nap*) A Milan, ha kiesne, legalább küzdhet a negyedik helyért… A szurkolóknak jobb ez, lehet fikázni a mögöttük állókat, de a játékosoknak biztos nem, semmi tét, semmi késztetés és mégis dolgozni kell, futni, küzdeni, elcsalni a kilencven perceket; és követhetik BL-t, irigykedhetnek másokra, akik hajtanak a BL címért.

*Az olasz kupa nem jelenthet olyan sokat, tipikusan olyan csapatok szoktak nyerni, akiknek más nem jön össze. A hatvanas évek nagy Intere nem nyert, Maldinis milan 1-et (5BEK/BL, 7 bajnokság), a Lippis juve 1-et még 95-ben (4 BL döntő, 5 bajnokság).
Lassan írhatok posztot is, annyit jár a szám/kezem a klaviatúrán.

kroos 2008.02.20. 09:20:53

azt hittem hogy enyhülni fog az inter nyomás az Nst-n ha helyrerakják az intert,de legyen,várjuk meg a visszavágót.Amugy az inter eddig is a helyén volt,csak a szurkolói becsülték tul a csapatot.Lehet ök lesznek a következö Lyon,sorozatban bajnoki cimek,Bl-ben semmi.Apropó visszavágó,hány gólt kellene löni?Legalább 3-at?És közben nem kapni.

lacikacs 2008.02.20. 09:22:42

Nerazzuri: fájó a vereség mi? Amikor a bíró nem segít nektek rögtön bajba vagytok.

pitbaccardi 2008.02.20. 09:30:54

inter-haterek ugrálják körbe a homokozót amíg lehet. a visszavágó pedig igenis összejöhet, ha meglesz a kellő lendület. képes az inter nagyon durván nyomni bármilyen védelemmel szemben. a poolnak meg nem lesz mégegyszer ekkora mák+hátszél kombója.

kroos 2008.02.20. 09:33:22

Hátszél+inter egy mondatban....

szferi 2008.02.20. 09:36:45

A poolt tavaly is leírták az isteni barcelonával szemben, azelőtt a chelsea ellen se sokan fogadtak rájuk, és a mostani inter sehol sincs azokhoz a csapatokhoz képest. Ráadásul őket a liverpoolnál jóval gyengébb csapatok vágják haza évről-évre.

Várjátok a visszavágót? Lenduletes játékkal akárkit megver az inter? Már fél tíz van, ébredjetek fel! :)

Hyni 2008.02.20. 09:39:40

Akkor mi lesz itt, ha a visszavágón a 10 emberrel védekező Pool ellen rúg hármat az Inter, de a 91.percben Crouch nyekenyókázik egy gólt...
Na az a Hollywood,könnyek,katarzis meg júlnevervalkalón :)

Metgergo 2008.02.20. 09:43:15

Én a visszavágón 4-1-et tippelek az Internek. Első 30 percben 2 gól, aztán szépít a Pool, majd 3-1, és a 85-ik percben 4-1. Az Inter az elmúlt években mindig akkor kezdett el játszani, amikor hátrányba került. Persze ez csak a bajnokságra volt igaz. De remélem most a BL-ben is megcsinálják.

Metgergo 2008.02.20. 09:45:03

És persze nem menjünk el szó nélkül a Roma mellett, mert én bizony nem gondoltam volna, meg leverik a Reált, úgyhogy le a kalappal elöttük! Meglesz a 3 olasz a legjobb 8 között!

Hyni 2008.02.20. 09:52:15

A kalaplengetés megjár a Rómának, mint egyetlen olasz továbbjutónak...

kroos 2008.02.20. 09:57:06

Kérdés meddig fér bele hogy meccsenként Totti kétszer ér labdához.(mondjuk az egyik álltalában gólpassz)

maybach 2008.02.20. 10:02:40

Az Internek mindent meg kellene nyernie, amilyen játékosokkal rendelkezik. Aztán mégse. A Pool kiveri.
A Roma bátran játszott, de ez édes kevés lesz Madridban.
A Milan viszont mindenkit meg fog lepni.

Hyni 2008.02.20. 10:04:15

Belefér. Hiába ő a házi gólkirály (mint mindig) pótolható. Nem először gyöződhettünk meg róla. Ha nem csinál semmit,azzal is lefoglal két védőt.
Nagyon nehéz lesz Madridban és a tavalyi 2-1 a MU ellen megmutatta hogy nem garancia a továbbjutásra, de sztem tanultak a 7-1 ből , és a Bernabeau-ban nem az lesz a cél hogy az első negyedórában meglegyen az az idegenben lőtt gól ami növelheti az esélyt. Nagy kérdés Robinho -ha visszatér- azt milyen minőséggel teszi...

krysal 2008.02.20. 10:15:57

A kalapemelés jár, de a madrid (szerintem) megint magának vesztette el a meccset. Még az 1-1 is tökkéletesen megfelelt volna (bár ha Raul befejelte volna...hjaj.), de eltöketlenkedtük.

Iszonyatosan nehéz visszavágóra számítok, azt az egy gól nagyon nehéz lesz megtalálni, pláne, ha a Roma megmutatja, miért is olaszok (a meccs második félidejében pl. TÉNYLEG úgy éreztem, mi játszunk otthon...). Mindegy, Hala Madrid.

A poolnak (így, vagy úgy) hatalmas gratula:)

Trek · http://rapidreszeg.blog.hu 2008.02.20. 10:26:00

barnetta egy kérdés: melyik a te kedvenc csapatod?:)
Egyébként szerintem felesleges most ez a szájkarate, 2 hét múlva ráér. Chelsea meccsről mér nem beszél senki?:)
Hala Madrid!

kroos 2008.02.20. 10:33:29

Trek, a kedvence csapatom a 82-es világbajnok olasz válogatott.

kroos 2008.02.20. 10:36:32

Sajnos krysal-nak igaza van.Nem talált a Madrid kaput de több lehetösége volt,és jobban is játszott.Ez fekszik a Románbak,átadni a területet aztán kontrázni.De ezt nem lehet megcsinálni pl a Siena ellen,mert ott nekik kell nyomni.Kérdés mi lenne ha Robinho és Robben egyszerre lenne pályán?2.kérdés Guti halálos passzait most nem láthattuk de a másik arcát igen-Juan 1 honap kihagyás.

nalazo 2008.02.20. 10:40:13

Lacikacs, Barnetta, Szferi! Ti ugye, ugyanabba a csoportba jártok az óvodában?
Eszméletlen gyerekes néhány ember hozzáállása az egészhez.

cooper (törölt) 2008.02.20. 10:40:37

Ha ez a Viasat nem adja le az Inter-Poolt, felgyújtom őket. Amúgy meg az intereseknek van 3 hetük, hogy összeszedjék magukat, nem ártana pszichiriger nekik. 5-6 gólt kell rúgni a liverpoolnak, na.

krysal 2008.02.20. 10:40:54

Az a baj, hogy középen ennyire tömörülő védelem ellen Guti halálos passzai kevésbé kivitelezhetőek, hisz nem tudja "megugratni" a csatárokat. Juant azonban nem Guti, hanem Sergio Ramos "sérítette le", vagy csak én emlékszem rosszul?

Ha valaki emlékszik, én régóta pártolom a Robben-Robinho széleket, ez lehet a kulcs a visszavágóra - amit hiszek, hogy megnyerünk, de csak végtelen alázattal, és küzdéssel.

kroos 2008.02.20. 10:48:06

Bocsánat,valóban Ramos volt..

szferi 2008.02.20. 10:49:10

Nalazo! már megint butaságokat hordasz össze, de közben magasról lenézve játszod a nagyokost. Vicces vagy. Persze a lelkünk mélyén mi is tudjuk hogy továbbjut az inter, 50 gólt rúgnak az első tizenöt percben. Tegnap is minden arra mutatott, hogy ők a legfegyelmezettebb (materrazzi, vieira), legszemetgyönyörködtetőbben játszó (természetesen az egész csapat), és ami fontos, legtöbbször kapura lövő (0) csapat a világon.
Ki kéne már találni valamit, hogy az angolokat és spanyolokat kitiltsák a BL-ből.

szferi 2008.02.20. 10:52:50

A roma nagyon jó volt, le a kalappal. Visszavágón valószínű nyer a madrid, de ők emelt fővel távozhatnak, hacsak nem szaladnak bele valami óriási verésbe, ami azért nem valószínű. Guti és Robben nagyon jó, a sok kritika és a formaingadozások ellenére! Robbennél először láttam, hogy időnként az eszét is használja pályán, bár még csak percekig bírja. De ha mindíg így játszana...

lacikacs 2008.02.20. 10:55:56

persze nalazo, de képzeld olyan fejlett az óvoda, hogy van számítógép meg internet és megtanítottak írni sé olvasni és még arra is hogy a merda internek nem szabad szurkolni.

Amúgy ti vagytok nevetségesek, hogy a bíróra fogjátok, meg hogy a visszavágó.

Szerintem lesz pár eltiltott inter játékos a visszavágó után, mert nem szokták meg, hogy a bíró nem segít nekük. Pedig igazán megszokhatnák azt, hogy a BL negyeddöntőbe már nem játszhatnak.

lacikacs 2008.02.20. 10:57:14

szferi: meg a Milant is ki kellene tiltani, mondatm neked az oviba, hogy azt is oda kell írni :)

krysal 2008.02.20. 10:57:32

Hahó, van BL-post:)

nalazo 2008.02.20. 11:17:23

Lacikacs, Szferi és hasonszőrűek!
Feljebb olvasható, hogy mit gondolok a tegnapi meccsről és a visszavágóról. (Számra sem vettem a bírót.)
Szerintem nem fogunk 50 v. 5 gólt rúgni a Liverpoolnak, de kéretik azért nem leírni egy csapatot pusztán az odavágó alapján. Elég a visszavágó után vitustáncot - ezt kifejezetten Szferinek - járni. Azt, hogy ezt mi vagy ti tesszük majd, eldönti az Inter meg a Liverpool.
Lacikacs! A "merda" szót én azokkal a csapatokkal kapcsolatban sem írnám le, amelyket kifejezetten nem szeretek. Hiába tudsz "írni sé olvasni", hiába van előtted kakaóbiztos számítógép, az rajtad nem változtat semmit.

szferi 2008.02.20. 12:19:43

Nem fogtok ti rúgni egyet sem. Te pedig biztos nem. Feljebb olvasható, hogy úgy írsz az inter továbbjutásáról, mintha a tegnapi 2-0 meg sem történt volna. Nem az odavágó alapján írjuk le az intert, már rég leírtuk. Igazunk lett. Vedd észre magad.
"Ti tesszük"? Ez mi??? :)

nalazo 2008.02.20. 12:59:55

Kedves Barátom!
Nagyon pofára szokott az esni, aki ennyire biztosra vesz valamit. Kellemetlen érzés lehet, amikor az embernek szembesülnie kell a korábban nagy hangon tett kijelentéseire. Vagy azokról a legjkönnyebb megfeledkezni, ha a későbbi történések nem téged igazolnak?

szferi 2008.02.20. 13:35:57

Rövid a memóriád, és nincs időm visszakeresni, hogy miket írtál az esélyekről, de nagyon pofára estél. Én nem. Szembesítsd magad a korábbi nagy hangon tett kijelentéseiddel és lázálmaiddal, és ne feledkezz meg róluk ilyen könnyen, légy szíves. Tudom, a történések nem téged igazolnak, úgyhogy nehéz lesz, de próbáld csak meg! :)

szferi 2008.02.20. 13:37:14

Ugye, milyen kellemetlen? :)

nalazo 2008.02.20. 14:53:14

Az az ajánlatom, hogy fejezzük be Szferi barátom. Nem arról van szó, hogy nincs időd visszakeresni, hanem nincs mit. Ugyanis soha sem írtam semmit az esélyekről. Összetévesztettél valakivel. Önmagadból indulsz ki, és azt hiszed, hogy mindenki olyan, mint te, de hála az égnek nem.
Akár válaszolsz erre, akár nem, én már nem reagálok ilyen kiböfögött hazugságokra és kamasz virtuskodásra.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.02.20. 14:54:06

sőt, én is azt ajánlom, uraim.
a következő ide érkező kommentet, ami nem az olasz bajnoksággal foglalkozik, sajnos gondolkodás nélkül kénytelen leszek kimoderálni!

calcio_di_rigore 2008.02.20. 15:00:58

A Serie A-ban még az Empoliban is több játékintelligencia van mint a Liverpoolban, az Inter nem is tudott mit kezdeni ezzel az irgalmatlanul buta, viszont kétségkívül hatékony focival.

BruceWayne 2008.02.20. 15:03:17

lacikacs te az nso-ról jöttél? mert kb azon a szinten vannak az írásaid....

BruceWayne 2008.02.20. 15:05:21

hopsz, benito postja később jelent meg nekem, bocsi :-D

olasz bajnoksághoz annyit hogy a Milan lehetne 5. (mint a pool a PL-ben) és nem nyeri meg egyik se a BL-t, aztán majd észbekapnak...

halareaal 2008.02.20. 16:53:45

A kalaplengetés megjár a Rómának, mint egyetlen olasz továbbjutónak...

ha-ha. a Roma ezzel a játékkal súlyos vereségbe fog beleszaladni a Bernabeuban. egyébként még így sem voltak rosszak (mégiscsak nyertek, igaz a 2 gólon kívül nem sok vizet zavartak), a Real viszont túlteljesítette azt, amit az -összeállításukra ránézve- várhattuk tőle sztem. majdhogynem jobbak voltak, mint az előző 3-3 nyolcaddöntőjükön, modnom ezt a vereség ellenére.

a Milan sorsa meg Kaká kezében van. ha nagyot játszik, az Arsenal kevés lesz, ha nem akkor sztem hiába a rutin, hiába a Gattuso-Pirlo_Sedorf sor.
süti beállítások módosítása