Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Januári bevásárlólista a Serie A-ban

2007.12.29. 10:28 _benito

Összefut a nyál a szádban, ha meglátsz egy kóbor macskát? Elgyengülő szeretettel simogatod a Puntódat hajnalban, mikor hiába próbálod beindítani? A komplett Keresztapa-sorozattal büntetted az ünnepek alatt a családot?
Nos, ezek olasz foci elvonási tünetek! Mivel még három hét, mire újra a pályára lépnek a Serie A csapatai, kicsit talán foglalkozzunk a háttérrel, amire év közben kevesebb időnk jut. A tél úgysem lesz eseménytelen, ha jók az információink, a nagycsapatok közül többen is csőre töltött bankkártyával várják a nagy januári leárazásokat, hiszen eltelt a szezon csaknem fele és már minden csapatnál napnál világosabb, hol kell erősíteni. Hajtás után felülünk a pletykáknak, meghallgatjuk a zuhanyhíradó legfrissebb híreit, sőt, megmondjuk azt is, melyik gárdának kire lenne igazán szüksége!

Muszáj az Interrel kezdenünk, sajnos, mindjárt egy rossz hírrel. A középpályásokat sújtó, már-már bibliai méretű csapásokat emberül álló Nerazzurinál kivetették a hálót, szokás szerint a határon túlra. Irányítót vesznek, ha minden igaz, ez pedig azért rossz hír, mert van nekik egy. Filkor Attila minden bizalmunkat élvezi, rettenetesen szorítunk neki, ám sajnos úgy tűnik, ez kevés lesz, hiszen Marco Brana múlt héten Monacóban járt, hogy a Filkor posztján villogó Jérémy Menez szerződtetéséről tárgyaljon. A mindössze húsz éves irányítót csábítja a MU és az Arsenal is (Wenger pedig igen ritkán nyúl mellé, ezt már többször észlelhettük), de szóba került a Liverpool is, így kezeljük helyén a hírt, hogy az összes létező francia korosztályos válogatottban pályára lépő kisember lesz olyan hülye, hogy elmegy az Inter kispadját melegíteni. Nézzük csak, kiről is van szó…

A következő megállónk Roma. Illetve Firenze. Vagyis mindkettő, hiszen Mutu még itt játszik, de hamarosan könnyen lehet, hogy ott fog. A tetoválatlan bőrfelület dolgában igen csehül álló román támadó nagy hangon hirdeti, hogy dögöljön meg a lova, ha életében még egyszer kiteszi a lábát Firenzéből, de tudjuk, hogy ez még annyit sem jelent, mint a Neked is jó volt? kérdésre adott obligát válasz. A pillanatnyilag az ő helyén játszó Mancini ugyanis önértékelési zavarokkal küzd, minden lecserélését jaguár-hisztivel helyteleníti a vonal mellett, gyakran indolens a pályán és hiába (nagyon) jó játékos, a kóláról hosszú idő után lemászó románnal talán valóban előbbre lenne a Roma. Hangsúlyozzuk, ez pletyka, csakúgy, mint Di Natale visszaszerződése, de az amúgy is csak nyáron esélyes. Visszakanyarodva Firenzébe, Prandelli könnyen lehet, hogy kénytelen lesz megválni egy hátvédtől, ezért körbenézett a piacon és az Internacional fiatal brazil védőjét, Sidneit nézte ki magának. Egyelőre mindenki cáfol, ami csak gyanúsabbá teszi az egészet.

Irányítóra hajt a Juve is, de a Lampard-szappanopera ellaposodott, mint a Szabó Család, helyette úgy néz ki, Van der Vaart érkezik majd, ami kicsit olyan érzés, mint amikor a futár a kirendelt magyaros pizza helyett befut a rukkolás vega-álommal. Vannak fenntartásaink, pedig ezt már többé-kevésbé tényként kezelhetjük, legalábbis ezt osztotta meg a nagyérdeművel az egykor szintén hamburgi alkalmazásban álló (egyébként szintén Bianconeri-célpont) Ujfalusi. A holland viszont csak nyáron, a Juve pedig már így is eléggé leszakadt és nagyon kellene valaki középre, úgyhogy megkezdték a Parma U-21 üdvöskéjének, Cigarininek a masszírozását is. Mint minden fiatal olasz irányítót, őt is Pirlóhoz hasonlítják, talán ezért gerjedt rá ennyire a Juve is, mindenesetre az ügynöke szerint az ifjonc nem eladó, de tudjuk jól, ha az Öreg Hölgy valakire szemet vet, azt megszerzi (aki nem hiszi, menjen el a Gerbaudba és rendeljen egy kávét és egy narancslét. Pfujjj!) A Corriere dello Sport szerint a Juve tesz egy kísérletet Amauri megszerzésére, de vele kapcsolatban szinte az összes olasz nagycsapatról beszélhetünk (meg néhány nem olaszról is)

A Milan megkezdi az építkezést. A mondás szerint úriember sosem kezdi hátulról, de ha egyszer ott a legnagyobb a baj, értsük meg Ancelottit is, aki csorgó nyállal, az irigységtől okkersárgán nézi a Fiorentina kapuját. Ott ugyanis a Serie A egyik legjobb kapusa teljesít szolgálatot, neki pedig mindenképpen kapus kell, Dida ugyanis elérte azt a kort, amikor már többet árt, mint használ. A francia ára viszont 20 guriga, ennyit még a Milan sem biztos, hogy áldozna kapusra, így képbe került a római Doni (vele sem lennének sokkal előbbre) és a Celtic hálóőre, Boruc is (ő már sokkal jobb választás). A kapusposzt mellett a fél Európával szóba hozott Ronaldinho is kérdés, hiszen állítólag pár hete a bátyó Milánóban járt, viszont egy orgánum szerint nem a vörös-fekete felében (kacsa, finom párolt káposztával és tört krumplival). Ronaldót talán soha nem látjuk viszont, amit mindenképpen sajnálnánk, ráadásul gond van Pato papírjaival is, így könnyen lehet, hogy az első fordulóban még nem láthatjuk a Messiásként várt ifjoncot. A Gazzetta egy pár napja megpendítette, hogy a Milan rámoccant Drogbára is, de szerintünk ez is csak olyan, mint amikor a hazai sportlapnak nincs mit írnia és csinál egy Fradikás hírt a címlapra (Furunkulus-szerű képződmény ütötte fel a fejét Tököli Attila bal farpofáján vs. Albert Flórián mégsem vett afgán törpespiccet.) Szintén a fenti kategóriába sorolható Crouch állítólagos megkörnyékezése, bár ennek szvsz lenne értelme. Esetleg Benzema? A Lyontól sajnos kitelik…

A Torino arra készül, hogy elrúgja a sánta veréb elől a lócitromot, hiszen a Cagliari halvány reményeit szinte egyedül életben tartó Acquafresca megszerzésén munkálkodik, hogy erőtlen támadójátékát valamelyest kigyúrja. Ugyanakkor azt is bejelentették, hogy sem Antonelli, sem Barone nem eladó, pedig kérők lennének szép számmal.

Luciónak tele a töke Németországgal és melegebb éghajlatra vágyik. Furcsa hír, de az anyagilag nem különösebben partiképes Lazio kezdeményezett beszélgetést a gólveszélyes középhátvéddel. Szerintünk kacsa ez is.

A Palermo nem csak Amaurit félti, de Simplicióért is sorban állnak. Viszont ők jó csapatot akarnak, amit egyelőre még nem sikerült kiépíteniük, úgyhogy biztosra vehető, ha eladják valamelyiket, vesznek is a helyére valakit. Dossenát emlegették a brazil helyén, de a Parma nekik sem fogja szívesebben eladni, mint a Juvénak.

A parádésan menetelő Udinese szintén Dél-Amerikában nézett körül, a nyáron három chilei játékos érkezése várható, közülük a legnagyobb név Villanueva, akit többek között spanyol és német csapatok is csábítottak. Majd egyszer biztos megszeretjük az Udinesét is. (NOT)

34 komment

Címkék: olasz videó serie a szakértelem több mint foci

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr70277992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Count Adyn 2007.12.29. 10:56:47

Nos szerintem Van der Vaart-ot meg kéne szerezni még télen, nekem nagyon behött a srác fifába:D És ballábas, de csak az egyikre:) Meg mellé még valami értelmes védő kéne most, hogy ne ilyen idegbeteg Zebina, üvegtigris Grygera, vagy BoumbumbumSong arcokat csúfoljanak védőknek... Csatár nem kell, bármilyen jó is Amauri, jön a tavasz, Iaquinta hátha nem kap maláriát a melegtől a téli influenza helyett, nyáron viszont lehetne venni egy Huntelaar srácot. Jah meg Molinarot adjuk el az Internek, úgy többet segít nekünk:D

Titi120 2007.12.29. 11:15:03

Milan helyében kapustémakörben szétnéznék a német piacon is.Tényleg tehetséges, fiatal hálóőröket lehet ott találni (Adler, Neuer, Rensing).

Ha meg minden áron rutinos öreg róka kell (ami a Milan játékospolitikájának jobban megfelel ugye), akkor ingyé' már vihetik is Canizarest.

andree 2007.12.29. 11:20:18

Én Van der Vaartnak kimondottan örülnék. Pont olyan gólerős középpályás, mint ami kéne.(Bár irányítóként gyengébb mint a többi jelölt) Mostanában van szó Ever Banegra leigazolásáról, akivel szerintem Tiago szívná a legnagyobbat. Lenne teljesen új középpálya és ő még a réginek is csak a cseréje volt.
Adyn: Nekem Molinaro szimpatikus, csak meg kéne tanulnia beadni.(Bár ez eddig elég reménytelennek látszik:))

Asidotus 2007.12.29. 11:42:13

a Juvenak Diego kell a Werdertől.
Ha valamit nyerni akar a zseni, akkor elmegy Torinóba, mert Zebra-mezben általában nyerni szoktak. Bár Van Der Vaart sem lenne rossz, az ideális az lenne, hogy ők ketten:)

Gabez 2007.12.29. 13:06:55

Ronaldot én is sajnálom, egy ilyen páratlan karriernek nem így kellene befejeződnie...mert ugye a brazil bajnokság már csak levezetés, onnan nem valószínű, hogy visszatér. :(

Ronaldinho meg az Interben? Ezt én is olvastam valahol, nem tudom, mennyire válna be. Az olasz stílus nem igazán illik hozzá...de ki tudja. Lehet, hogy neki is Mancini pszihomókusa kell csak a jó teljesítményhez, mint Ibrának ;) (aki ugye a legjobb lett az elmúlt évben az edzők szavazatai alapján).

Mutu viszont tuti bejönne a farkasoknak, ha nem kólázik, nagyon ott van a srác.

Nem értem, miért sajnál a Milan 20 millát Freyért. Simán megér annyit...sőt.

gibson 2007.12.29. 13:24:00

azért én capello-t nem hagytam volna ki a 2007-es év legjobb edzői közül (szavazás)...

Roeder 2007.12.29. 13:37:28

Ha szétnéznének a német piacon akkor rájönnének, hogy pl. Rensing nem eladó. Neuert sem hiszem ,hogy olcsón odaadná az S04.
Adler viszont nem egy rossz megoldás és a Bayer legendásan híres legjobb játékosainak eladásában.
De igazából azt mondom,hogy Piplicát a Milanba! :D

AndrásPéter7 2007.12.29. 13:42:35

Én meg Ancellottit.
azér valahogy mégis BL győztest csinált a mostanihoz kisértetiesen hasonlító csapatból!

drdugo 2007.12.29. 13:49:10

Csak Ronaldinho ne jöjjön a Milanba... Azt az egyet ne könyörgöm. Sajnos a Presidente szerelmes Dinnyóba, úgyhogy csak imádkozhatunk, hogy ne gondolja túl komolyan, és ne szórjunk ki rá egy halom pénzt. Annyi pénzből, amennyivel vélhetően levámolna minket a Barca, vehetnénk 2-3 minőségi embert célirányosan, posztokra igazolva. Így is túl lassú a játékunk, Ronaldinho csak kerékkötő lenne a jelenlegi formájában. És nem is illene bele a Milan játékrendszerébe. Nem csapatember, nem tud küzdeni. Plusz az ő kvalitásai pont a spanyol ligában tudnak érvényesülni legjobban, nem hinném, hogy a Serie A feküdne neki. De már a ligában se megy neki. Az utóbbi másfél évben ha volt 5 igazán jó meccse, akkor sokat mondok. 11-esből, meg szabiból tud már csak gólt lőni. Nem egyszer láttam, hogy kap egy-két rúgást, és már bedurcázik, és nem hajlandó normálisan játszani. Pedig a spanyol védelmek még annyira nem is kemények. Mi lenne ha olaszban kapna egy csomagot Materazzitól, vagy Chiellinitől? Elsírja magát, és cserét kér, majd két hétig mély depresszióba esik?
Már túl van a pályafutása zenitjén, nem hinném, hogy még egyszer igazán csúcsra tudná pörgetni magát. Nem kell több kiégett brazil. Ronaldöval is ráfaragtunk. Egyáltalán azt sem értem, miért csak brazilokban gondolkodik a vezetőség.
Nem Ronaldinho az, akire a Milannak szüksége van. A fejemet fogom, amikor olvasom a különböző Milan fórumokat, és mindenki odáig van Dinhoért.

Benzema viszont jöhetne. Na az ő játéka nagyon passzolna a Milanba. Olyan játékos, aki saját magát is helyzetbe tudja hozni, tud futni, jól lő távolról is. Tudna dinamikát vinni a játékunkba, nem olyan statikus mint Pippo vagy Gila. Patoval, Gilával, Pippoval, nagyon masszív támadoó szekció lehetne.

Kapuba mindenképp kell valaki. Egyre többet hibázik Dida. Persze mindenki hibázhat, de nála már havi rendszerességgel megy el egy-egy meccs a hülyeségei miatt. Borucot emlegetik, aki a BL-ben eddig igen meggyőző volt, viszont utánanéztem Celtic fórumokon, és több helyen olvastam, hogy ő is sokat bakizik a bajnokikon.
Buffont kellene kivásárolni a Dinhora szánt pénzből. :)

A védelembe szintén kell egy-két fajsúlyos, nem nyugdíjas, és lehetőleg olasz védő. Cafut, Serginhot, és Favallit pedig év végén nyugdíjazni.
Oddot meg dobjuk vissza a Lazióba De Silvestriért cserébe. :)

Romanes eunt domus 2007.12.29. 13:52:11

Ha a vezetőség sajnál 20 milliót Freyért, akkor kapják be az összes f...omat. A hírek szerint 25 milliót adnának Amauriért, tényleg, sokkal jobb választás...
A magam részéről letettem arról, hogy valaha is megértsem a Milan átigazolási politikáját...Vieri, Ba, Favalli, Emerson...

drdugo 2007.12.29. 14:05:56

Tavaly 24 milliót adtunk Ricardo Oliveiráért. Galliani és Braida néha mindenre képesek...
Ja és csak halkan jegyzem meg, hogy a nyáron a Villareal szaros 6 (!) millióért vette meg Giuseppe Rossit a MU-tól... Nálunk meg fel sem merült a neve, pedig ennyi pénzért simán megvehettük volna. Egy félisten a srác, és ő is pont illett volna a Milanba.
Amauri körül pedig nem értem a felhajtást. Ok, kiváló játékos, de sztem semmi extra.

BruceWayne 2007.12.29. 14:31:02

most olvastam hogy állítólag a Chelsea és a real is 90 milliós ajánlatott tett Ibrahimovicért és Maiconért, amit az Inter természetesen elutasított

da 2007.12.29. 14:52:00

Ronaldinho menjen az Interbe. Jobb Gattusotol kapni egyet, mint Materazzitol.

Asidotus 2007.12.29. 15:10:51

Buffon nem eladó, értsétek meg!
Freyért pedig simán ki kellene pengetni a 20 millát, ha én lennék a Milan.
Én sem tartom jó ötletnek, hogy Ronaldinhoért kiadjon a Milan egy valag pénzt, bár Barca-drukkerként nem bánnám, ha legalább 50 milláért elvinnék, annyiért már lehetne venni új, tüzes csodajátékosokat is.
90 millió euro pedig nevetségesen alacsony ár egy Ibrahimovic+Maicon kettősért. Némely nagy klubnak kiváló humorérzéke van.

Fehér Robot · http://www.eisengrau.com 2007.12.29. 15:47:20

Lóizé s estifény,amikor Ronaldinho az Interhez igazol... Riquelme kellett volna... talan elsiette a Bocaval (?)

denevér 2007.12.29. 16:56:34

csodalotos blog, csodalatosan megirt cikkekkel / postokkal.
vilagitotorony a magyar mediaban.
forza roma, forza NST!

giacinto 2007.12.29. 19:27:43

Parmában nincs 1 db dOssena sem. ilyen nevű egyén az udinei bal oldalon integet. Parmában dEssena van ;)
csak h kötekedjek :)

Interbe lehet h jön Elano és/vAGY Maniche JANUÁRBAN enyhíteni a hatalmas problémákat :) hogy meglegyen a 100 pont :)

Gabez 2007.12.29. 19:41:32

denevér: mi van, rokonod van a szerkben? ennyire azért nem történt csodálatos dolog :)

"La Gazzetta dello Sport's XI for 2007:
Frey; Maicon, Mexes, Cordoba, Zanetti; Figo, Cambiasso, Doni, Nedved; Ibrahimovic, Totti.
Coach: Roberto Mancini."

Mexes kicsit erős. Figo is, Nedved nagyon kilóg, Cordoba helyett talán Samuel. A többi OK.

AndrásPéter7 2007.12.29. 20:10:40

ronaldinho-t berlu zsebből fizetné!ezt többször hangoztatta!a klubbnak nem kéne pengetni!berlu papa ha kiad pénzt az csak egyedül R10-re!

giacinto 2007.12.29. 20:18:12

Figo miért lógna ki? ne idegesíts. egy inter szurkoló nem mondhatja ezt. tavaly adott vmi 20 gólpasszt, idén is jól kente 3 naponta, míg a gyökér el nem törte a lábát... valósággal újjászületett nálunk.

nem gyenge h 11-ből 6 Interista :)
a "világ legjobb csapat"-ából meg senki. na hát kb. ennyit ér a cím.

rexford 2007.12.29. 20:49:29

Egy másik helyen Mexes a lúzerválogatottba került.
Ennél meg Zanetti balhátvéd.

Fehér Robot · http://www.eisengrau.com 2007.12.29. 21:38:49

s hol van Cruz? a tavaszi szezon talan legeredmenyesebb csereje volt, tokeletesen helyettesitette Adrianot (aki egy kalap belsar)

calcio_di_rigore 2007.12.29. 23:27:25

goal.com csapata a szezon eddigi részére:
Buffon- Maicon, Cordoba, Chiellini, Vargas- J. Zanetti, De Rossi, Cambiasso- Doni- Trezeguet, Cruz.

Csodálkozom hogy a gazzetta "csak" 6 interistát rakott be...:) Dehát "neanche un euro per la Gazzetta".

drani 2007.12.30. 13:34:43

mondjuk az egyik a 2007es évre, a másik az őszi szezonra vonatkozik. és abban azért lehet különbség. Mondjuk furcsa, hogy Nedved másodosztályban töltött tavaszi szezonja elég volt a Gazzettánál a bekerülésre...

halareaal 2007.12.30. 22:12:02

sztem meg a mai milannak nagyonis jól jönne ronnie. lehet h már túl van a csúcson de az biztos h lesz ő még közel a 2005-2006os teljesítményéhez és nem szeretném, ha ezt a barcában prudkálná...:P amugy valszeg jót tenne neki az uj környzete, brazil haverok és elkapná a fonalat megint, akkor pedig amilan nemcsak erősebb lenne sokkal, de végre közöségszórakoztató játékot is jáccana. mostjobb az h a sok pénzből ilyen oliveirák, gilardinok, oddok jönnek a csapatba. kakának is jól megy a milanban, pedig őt is rugdossák rendesen, erről meg egyébként is anyit mondanék, hogy nézzétek meg a 2006os milan-barca bl elődöntőt, ahogy a párharc egyetlen góljánál a san siroban hogy pattant le gattuso ronnieról ;).
Egyébként sztem az átigazolási piac legnagyobb rejtélye riquelme. 1xüen érthetetlen, h 5millás vételárnál sneki sem vette meg, és hazamegy a bocába. sztem ha formában van a legjobb irányító jelenleg a világon. a villarealt pedig meg lehet nézni hol van ahhoz az időszakhoz képest, amikor riquelme jáccott is. a bl-év után még uefába se jutottak ki asszem, nem őt hanem az edzőt kellett volna elküldeni, hamár 1x összevesztek.

halareaal 2007.12.30. 22:15:05

egyébként bocs a hibákért, rossz a billenytyüzet:). az hagyján h nedved bekerült serie bből, de akkor mit mondjak arra h buffon meg az álomcsapatba került ugyaninnen, ráadásul a francia-elfogult l'equip szavazásán. ugy h a szezon felét a 2.ligában töltötte, ez sztem nevetséges, főleg h van1 kapus, kitugy hívnak, Iker Casillas.

rizla 2007.12.30. 22:28:02

szerintem riquelme egyszerűen csak nem akart európában játszani, háklis pasas.

Romanes eunt domus 2007.12.30. 23:43:25

Riquelme egy lusta disznó, aki egy Peru és Kolumbia ellen nagykirály, de ahogy nagy a tét, és kemény az ellenfél (Copa döntő, BL-elödöntő, VB), kalap bélsarat nem ér...
Képességeit tekintve tényleg a világ egyik legjobbja lehetne, de utálom ezt a lekezelő, lusta, nagyképű stilusát.
Saját vélemény, de ha az argentinoknál Aimar lenne az irányító, érmesek lettek volna a VB-n, és a Copa is az övék.

Fehér Robot · http://www.eisengrau.com 2008.01.01. 18:07:54

Valoban ,egyet kell ertsek azzal,h sokszor lustalkodik a palyan es arcan is lathato mennyire nincs kedve aznap labdaba rugni, de megis az o jatekanak koszonhetoen jutott a villarreal arra a szintre amelyiken az utobbi evekben volt, eltekintve attol a bizonyos BL elodontotol, amelyiken az utolso percben kihagyott 11es nem a lustasaganak koszonheto. A valogatottban is valoban a tetmeccseken valahogy nem ugy szerepel, ahogyan azt egyesek(milliok) elvarjak. Megis kar egy ilyen jatekosert, h karrierjenek ebben a fazisaban "visszahuzodjon" egy argentin bajnoksagba... sok sikert kivanunk neki, foleg a valogatottban

the real 2008.01.02. 10:43:38

"90 millió euro pedig nevetségesen alacsony ár egy Ibrahimovic+Maicon kettősért. Némely nagy klubnak kiváló humorérzéke van. "
Ez kettéválasztva mondjuk azt jelenti, hogy 20 millió egy jobb-bekkért, ami még mondjuk belefér, 70 pedig Ibráért, amivel a világ valaha volt 2. legdrágább játékosa lenne (és tegyük hozzá, hogy az elmúlt 6 évben nem volt 50millió euró feletti transzfer!). Azért nem olyan vicces az az ár.

delp 2008.01.02. 11:40:36

ez nekem valahogy elsikkadt:

www.channel4.com/sport/football_italia/dec29j.html

ill a reggina honlapon:

www.regginacalcio.com/

valaki valami bővebbet?

Cs... 2008.01.03. 11:16:06

"Hangsúlyozzuk, ez pletyka, csakúgy, mint Di Natale visszaszerződése"

A Fiorentina kapcsán írtok Di Nataléről, de ő nem játszott Firenzében.

Ozsi20 2008.01.09. 11:05:30

ciao. állítólag Van Der Vaart és Sissoko jön nyáron, na meg vissza Marchisio, Giovinco és De Ceglie, kellene még Barzagli meg 1-1 védő és kp. még... most távozott Criscito Genoába kölcsönbe, de Olivera, Boumsong , Almiron és Tiago is távozhat, vannak kérők... csakhogy Andrade és Camoranesi után már Zebina is sérült.... :((
majd meglátjuk milesz...
FORZA JUVENTUS 29+1 !!

Asidotus 2008.01.09. 13:08:49

The Real! Kicsit utánaszámoltam a 90 millának, valóban nem kevés, és így, hogy lebontod, talán még reális is, mondjuk 30-60 viszonyban. Mindketten idén lesznek 27 évesek (De jó nekik!), ha én lennék az Inter, azért ennyiért nem adnám őket, legfeljebb a Chelseanek, mert ott nem jönnek be az Itáliából érkezett sztárok (meg a máshonnan jöttek sem), és nem győznének az Inter ellen.
süti beállítások módosítása