Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Serie A, 9. forduló - elő a robotbíróval!

2007.10.29. 11:25 _benito

A másik futballban az úgy van, hogy ha vitás eset történik a pályán, az edző kérheti, hogy nézzék vissza a kérdéses ügyet, ha pedig kiderül, hogy nem volt igaza, elveszít egy időkérést (amiért a liga marketingesei nedves bambusszal hármat sújtanak a hátára, majd bekenik mézzel és a termeszek útjába kötözik az elmaradt reklámidő miatt). Igazi foot-ballra applikálva ez azt jelentené, hogy amennyiben kiderül, hogy nem volt igaza a visszajátszást kérő edzőnek, elveszítene egy cserelehetőséget, ami egyúttal biztosítaná, hogy ne álljon annyit a játék, mint a szétkokszolt szerecsenek fémjelezte labdajátékban, mégse történhessen olyasmi, mint Törökországban, vagy Nápolyban (egy büntető körül úgyis rendszerint 5 perces disputa alakul ki a bíró és a vétkes hátvéd között). A videó mellett szól továbbá, hogy újra meg tudnám nézni minden akciófilmek ősanyját, a Kemény Bika c. opust, mely természetesen női narrátorral és kétszáz fölötti hullaszámmal érkezik, de ez most nem fontos. 
Közben néhol fociztak is, Milánóban például nem is rosszul, de Parmában is potyogtak a gólok rendesen, a többiek viszont orcájukat a szerdai forduló felé emelve elhatározták, hogy inkább majd a hét közben játszanak, mert félő, hogy máskülönben el találnak fáradni. Minden bizonnyal ennek köszönhető, hogy a csapatok fele nem tudott gólt szerezni és az egész forduló a catenaccio legszebb napjait idézte 16 góljával – melyből ráadásul öt egy meccsen született. A Milan végérvényesen elkapálta a szezonját, miközben a Real bevallotta, hogy két hónapja megállás nélkül Kaká menedzserét masszírozza, náluk rosszabbul már csak a Lazio járt, akik a héten ráadásul kénytelenek lesznek a Roma ellen is pályára lépni. Róluk azért nem mondjuk, hogy elkapálták a szezonjukat, mert ezt már mondtuk szeptember közepén.

Nápolyban félő volt, hogy a lelátón ücsörgő Ranieri csúnyán mellényúl az új szerkezettel, hiszen a 4-3-1-2 trequartista szerepét nem az erre teremtett Del Pieróra bízta, hanem Molinaróra. A dolog működőképesnek tűnt, kifejezetten jól és bátran játszott a Juve, lesgólig is eljutottak, miközben a Napoli a rengeteget futó Blasi és a volt csapata ellen nagyon agilis Zalayeta mellett Lavezzi zsenialitására építve támadgatott a minden pórusából döntetlenszagot árasztó meccsen. A második félidő elején Alex (tovább örvendezve szerződésének) betalált, ezt pedig Gargano egy szép szóló után leadott pontos és erős lövéssel egyenlítette ki szinte azonnal. Érezhető volt, hogy inkább mindkét csapat beáldozza a két pontot, ha azt az egyet biztosan magáénak tudhatja, ám ekkor Bergonzi játékvezető befújta a szezon legröhejesebb büntetőjét. Ezt a titulust 8 teljes percig őrizte is, amikor a Zalayeta (még csak különösebben ügyesnek sem mondható) műesése miatt megítélt tizenegyes letaszította  trónról, Domizzi pedig ezzel mit sem törődve mindkettőt bevágta és eldöntötte a meccset. Még belefért egy Treze kapufa és Alex is a tengerbe lőtt egy ziccert, mi pedig azon tűnődtünk, hogy ha Ranieri a múlt héten egy véleményes szabadrúgás miatt olyan patáliát csapott, hogy ki is állították miatta, akkor most a miheztartás végett minimum a fél lelátót le kellett mészárolnia. (Napoli-Juventus 3-1)

Az Empoli helyzetek tömkelegét hagyta kihasználatlanul az Atalanta ellen, melyet Doni büntetett góllal a hajrára fordulva – ezúttal nem büntetőből. A hazaiak az egész mezőny legkevesebb gólját szerezték eddig, és bár nem gondoljuk, hogy a szezon végén kiesési gondjaik lehetnek, azért nem ártana megerősíteni a támadóalakzatot, mert most is hiába állt be az olaszok U-21 üdvöskéje, Giovinco, megint nem jött össze a gól és ezért most nagy árat fizettek. Az Atalanta ezzel szemben továbbra is tapad az élmezőnyre, mi pedig fogadást ajánlunk, hogy a szezon végéig legalább 15 döntetlenjük lesz! (Empoli-Atalanta 0-1) A Torino szombat este nagyon fontos győzelmet aratott a Cagliari felett és nagy nehezen elfoglalta a helyét a középmezőny alsó fertályában, ahova a szezon előtt magunk is vártuk őket. Ebben a fordulóban a két találat már gólzápornak minősül, úgyhogy jár a bordóknak a gratuláció, a Cagliarit pedig ismét megcsapta a Serie B kénköves bűze, hiszen hiába dolgozott ki sok helyzetet, sima vereség lett a vége és így csak egy pont választja el a legjobb kiesőtől. A változatosság kedvéért Recoba megsérült. (Torino-Cagliari 2-0)

A kiesés elleni hatpontos csaták első fejezetében (szerdán egyébként folytatódik a dráma) a Parma ha vért izzadva is, de legyűrte otthon az éledező Livornót, mely nem csak végre gólokat szerzett (Tavano pl. egész szépet), de vezetni is tudott Parmában – 5 teljes percig. A vezetést meghozó büntetőnél hibázó Paci egyenlített, majd a hatalmas szégyen elkerülése miatt feljebb kapcsoló Parma a vezetést is megszerezte. Hogy szabályos volt –e a gól, azt nem tisztünk eldönteni, szerintünk kint volt, de ez a lőtéri kutyát nem érdekli Olaszországban. De Vezze kiállítása a lefújás előtt dettó. (Parma-Livorno 3-2) A másik hatpontoson a Siena nem bírt a védekezését szokás szerint nagyon megszervező Regginával, mi pedig már most a fejünket ingatjuk, mert szerintünk a két csapat közül az egyik biztosan távozik, de azon sem lepődnénk meg, ha mindketten így tennének. A Reggina sokat tehet a tézis cáfolatáért szerdán, hiszen a Livornót fogadják, míg a Siena a Cataniát látja vendégül. Más szóval újabb hatpontosok jönnek, más kérdés, hogy itt is a bank viszi a pontok nagy részét majd. (Siena-Reggina 0-0)

Majd kiderül, hogy igazunk van –e, de a forduló egyik nagy vesztesének az Intert látjuk. Nem azért, mert elmulasztotta a kiváló lehetőséget, hogy leszakítsa üldözőit, hiszen azért a Barberában nem könnyű nyerni (a Romának mondjuk elég simán ment), hanem azért, mert komoly véráldozatokat követelt a palermói meccs. Vieira újabb két hónapot pihen, az egyébként is sérült Toldo mellé meghúzódott Julio Cesar, de Mancini csak akkor jött elő a klasszikus hát, nem ma fogok leszokni a piáról mondattal, amikor Sztankovicsot hordágyon hozták le. És ha már fentebb az Inter kapusairól szóltunk, nevesítsünk egy negyedik (ex)milánói cerberust, Jimmy Fontanát, aki szinte egymaga hozta a döntetlent a nem különösebben színvonalas meccsen. (Palermo-Inter 0-0) Már meg sem vagyunk lepve azon, hogy az Udinese megint rácsulázott egy hegyeset az üveggömbünkre. A héten a Lazio nem elég, hogy kikapott a BL-ben is, újabb játékosok csatlakoztak a sérültekhez, a meccs előtt pedig az is kiderült, hogy a belázasodó Behrami is kihagyja a fordulót. A hazaiak legjobbja így nem meglepő módon Ballotta-apó volt, aki több nagy védéssel tartotta a lelket sanyarú sorsú csapatában, de a hajrában a Di Natale tökéletes beadására érkező Asamoah fejesével már ő sem tudott mit kezdeni, ezzel pedig az Udinese már ötödik, pedig negatív a gólkülönbsége. Szolgálati közlemény: mostantól minden egyes fordulóban 1-0-s udinei győzelmet tippelünk. (Lazio-Udinese 0-1)

A Samp már a második percben összeszerencsétlenkedett egy gólt a Catania ellen és csak a hazai csatárok nagyvonalúságának köszönhette, hogy nem dőlt el a meccs az első félórában. Az első félidőben a genovaiak nem lőttek kapura és ez úgy felbosszantotta Cassanót, hogy újra megsérült, csapata pedig jobban teszi, ha elkezd erősen hátrafelé pillogatni, mert ha szerdán a Milan ellen megint nem győznek, akár egészen a veszélyzónáig csúszhatnak vissza. A Catania ezzel szemben szívós, mint egy orosz sífutó és azokat a meccseket, amiket nyerhetőnek ítélnek nagyon komolyan meghajtják, többek között ennek köszönhetően tanyát is vertek a középmezőnyben. (Catania-Sampdoria 2-0) Genova másik felében többé-kevésbé sikerrel abszolváltak egy sokkal nehezebb feladatot, hozzájuk ugyanis a veretlen Fiorentina látogatott. Bár akadt a liláknak is helyzetük, tulajdonképpen Frey mentette meg őket szezonbeli első vereségüktől, aki néhány olyan védéssel rukkolt elő, hogy máris újra bekrétáztuk a szezonválogatottba – egyelőre cerkával. A hazaiak kétszer is hiába kampányoltak büntetőért, a hosszú sérülése után nagy nehezen játékra jelentkező Figueroa pedig kihagyta a mérkőzés helyzetét a hajrában, így maradt a gólnélküli iksz, ami miatt egyik csapatnál sem borulnak ki különösebben, pedig a Genoa ezzel jó nagyot zuhant. Szerdán viszont mindkettőjükre nagyon nehéz feladat vár! (Genoa-Fiorentina 0-0)

A forduló rangadóján Milánóban aratott teljesen megérdemelt győzelmet a Roma. Spaletti zseniálisan érzett rá, hogy hol kell megfogni a füstölő hajtóművel zuhanó Milant, a hazaiak egycsatáros játéka ugyanis többek közt azon is múlik, hogy a két szélen felfutó hátvédek milyen labdákkal hozzák helyzetbe a támadókat. Cafú nálunk minden idők legjobb jobbhátvédje (a szaros rágózást leszámítva), de nem bírt az egyedül ráháruló feladattal, hiszen a másik oldalon sem Maldini, sem Kaladze (és főleg nem Favalli) nem ért fel szinte egyszer sem (Maldininek azért volt egy jó beadása, amit Gilardino szépen csúsztatott kapura, de ezért nem jár pont). Ennek pedig oka volt, amit úgy hívtak: Cicinho. A vadlábú kis brazil pedig megtette, amit a főnök parancsba adott neki és úgy száguldozott fel-le a vonal mentén, ahogy azt a Milan jobbhátvédjétől láthattuk évtizedeken keresztül. Az egyik ilyen során saját térfelének középen labdát szerzett, majd az indítással lefutott az alapvonalig, felnézett és tökéletes labdát rajzolt Vucinic fejére, aki köszönte szépen és a szokás szerint lemaradó Nestát megelőzve a léc alá stukkolt. Elképzelésünk sincs róla, mit történhetett az egy éve még a világ legjobb középhátvéd-párosának tartott Nesta-Cannavaro kettőssel, de hogy nem lennénk nyugodtak az olasz szurkolók helyében a közelgő skótok elleni meccs miatt, az halálbiztos. Szerencsére a középpálya szűrője viszont igencsak rendben van, a mérkőzés legjobbja magasan De Rossi volt, mondjuk ezt annak ellenére, hogy a pofátlanul elvégzett büntetője kimaradt. A büntető jogosságát nem firtatnánk, de az ötös vonalán 30 centire megnyúló mez orbitális marhaságot feltételez a védőtől, főleg úgy, hogy Ambrosini végigugatta a meccset Rosettivel. Az utolsó tíz percre még egyszer megindult előre a Milan, de az egyenlítés nem jött össze, ezzel pedig a három pont mellé a Romát a forduló igazi nyertesének járó barackkal is megjutalmazhatjuk. (Milan-Roma 0-1)

37 komment

Címkék: olasz videó összefoglaló serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr100211668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabez 2007.10.29. 11:50:02

"de az ötös vonalán 30 centire megnyúló mez orbitális marhaságot feltételez a védőtől"

Nem tudom, ki látta a közvetítést, a kedves riporter szerint ez nem volt jogos büntető...hát nem tudom, talán ideje lenne fiatalítani, vagy szemüveget cserélni. Egy EKKORA NAGY mezhúzást ki nem vesz észre??!?!?!

De rossi meg nagyképű lett, azt hitte, nincs Totti, ezért ő lett a falkavezér...hehe. Mindig is egyik nagy hibája volt és lesz ez az önteltség.

Ha a Sampot nem nyomja le a milan, ancelottit kipöckölik a kispadról.

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2007.10.29. 13:32:42

"Még belefért egy Treze kapufa és Alex is a tengerbe lőtt egy ziccert..."

Egyértelműsítsük, hogy ez még 1-1-nél, a két büntető előtt történt. Mindegy már ugyan...

2007.10.29. 14:21:07

Ez a Cicinho nem kellett a Realnak, vagy ott hülyék vagy Rómában nagyon okosak.

Count Adyn 2007.10.29. 14:45:49

Bergonzi sporttársat meg elküldték 1 hónap pihenőre. Hát kösz:/

IIsten 2007.10.29. 15:26:22

Cafú állandó vigyorgása és rágózása a legnagyobb...

d3vnull 2007.10.29. 17:41:15

Az, hogy a Real hülye vagy sem annak eldöntéséhez, hogy kire van szüksége és kire nem szvsz régóta nem vitatéma :)

VO 2007.10.29. 18:36:50

"Nápolyban félő volt, hogy a lelátón ücsörgő Ranieri csúnyán mellényúl az új szerkezettel, hiszen a 4-3-1-2 trequartista szerepét nem az erre teremtett Del Pieróra bízta, hanem Molinaróra."

Ez a mondat némi magyarazátra szorul, úgy gondolom.

Egyébként most már komolyan érdekel: te szerelmes vagy Blasiba?

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2007.10.29. 18:51:48

Ezt csak most látom: Molinaro irányító? Jajj...

Amit Blasi tud, azt Nocerino is tudja.

Van Basten 9 2007.10.29. 19:50:39

Érdekes dolog ez a blogozás, kedves NST mert úgy látom a szakértelem fordítottan arányos a nagyotmondó polemizáló, "na most vmi kurva merészet írunk, aztán ha nem jön be akkor nincs semmi" szövegekkel.

Amúgy véleményem szerint kiegyenlített meccs volt a Milan Roma, nyilván a kiállítás után kevésbé lett az, de azért nem gondolnám, hogy a Roma lelépte a Milant. Egynullás meccs volt, ha jól láttam...

Azt elismerem, hogy az utolsó 5 perces cicázás kínos és megalázó volt, szépen csinálta a Roma, ahol szerintem több kiváló egyéni teljesítmény volt, Juan, Vucsinics, Cicinho. (A nagyképű tahó De Rossi, már kevésbe, nyilván ez nem mérvadó de pl Kaka MaradonaZizous cselét bekajálta, mint pl Mátyus Jani fénykorában, persze tőle sokkal nagyobb játékosok se tudják tartani.) Amúgy szimpatikus csapat a Roma, bár nem fognak semmit se nyerni, de mindenesetre "jelenlétükkel emelik az est (bajnokság) színvonalát", pl a Juan, Mexes védelem kifejezetten tetszik, Totti egy ellenszenves fasz, de min. világsztár a közelmúlt legjobb 15jében simán benne van.

Ja és ez a Nesta szidalmazás, na ez vicces, mert volt legalább 2 olyan szerelése (egy becsúszás Vucsinicsnél, meg egy megelőzés) amit nagyon kevesen csinálnak ilyen elegánsan. Most az, hogy egyszer megelőzték? Ugyan már. Csak pl egy adat, amit ha vki nézte a Shaktar elleni meccset az hallhatta: a tavalyi Blben 8 vagy 9 meccsen Nesta, egyszer azaz 1x volt szabálytalan, középthátvédként. Na most ne kezdjük már el összehasonlítani az NST által sztárolt Samuellel, vagy hasonló nímandokkal, ha vki nem látja a különbséget az minőségérzékbeli probléma.

Amúgy a Cannavaro dologgal egyetértek, de az már szinte közhely, nekem a tavalyi Lyon elleni meccs volt a fordulópont, ahol Carew iszonyatosan megalázta, de az már más kérdés, hogy Cannavaro meglátásom szerint soha nem volt akkor egyéniség, mint Nesta, bár kétségtelen, hogy egy RENDSZERben kiválóan játszik (más kérdés, hogy a Realban pont ez hiányzik, ill. így a hibái jobban szem előtt vannak ezáltal.

Szerintem ez csak egy olyan légből kapott ötlet volt, hogy ha már gyenge a Cannavaro, akkor vegyük oda Nestát is, ha már lúd alapon. Megint a polemizálás.

Na csak ennyit akartam így első poszként.

rexford 2007.10.29. 20:25:29

Nesta szerintem is mindig jobb volt Cannavarónál.

_benito · www.nst.blog.hu 2007.10.29. 21:00:51

az, hogy én is meglepve láttam, egyáltalán nem változtat a tényen, hogy nedved távollétében molinarót tolta feljebb ranieri. nem is volt rossz, egyébként...

van basten, szívesen reagálnék minden sorodra, de inkább csak egyet ragadok ki: "az NST által sztárolt Samuellel"

nem mondom, illik a többi gondolatod közé, de azért érdekelne, hogy ezt honnan vetted.

Van Basten 9 2007.10.29. 21:11:59

benito,

Lehet, hogy összetévesztettelek benneteket az origo.huval, (humor) de a lényegen nem változtat, hogy hasonló szintű játékosokat istenítetek néha (pl. Miccoli).

Kvalitásérzék!

IronRock 2007.10.29. 21:42:16

Hát, érdekes egy forduló volt...A Milan-Roma meccsre visszatérve....meg tudná nekem valaki mondani, hogy Ambrosini ugyan mit is keres a Milan kezdőcsapatában??? Mert szerintem annyira nem lehetnek tartalékosok és Serginho se öreg, hogy neki kelljen kezdőként játszania....

MAti 2007.10.29. 21:55:13

A Realnál sok baromságot csináltak már, ez tény.

Cicinho a csapat egyik legjobbja volt, amikor ott játszott - az éppen összezuhanó csapat talán egyetlen jó formában és lelkesen játszó tagja.

A Milan meg most épp nincs a csúcson, és Nesta úgyszintén nincs - de ez azért a lényegen nem változtat: kivételes képességű extraklasszis.
Az egy szabálytalanságos emlékezetes statisztika, ami magáért beszél - kiegészítve azzal, hogy gólt sem nagyon kaptak (nem emlékszem pl. Rooney villogására...).

pote · http://nst.blog.hu/ 2007.10.29. 22:02:12

nem hiszem h vedeni kellene az NST-t,
de Samuelrol ugyanaz a velemenyem nekem is, mint nekik (cenzura nelkul, es halisten ekezet sincs a jelzoben):
fostalicska

p.
(minden heten a Milanon bukik a totonk:-(

pitbaccardi 2007.10.29. 22:09:29

amilyen a milan, olyanok a szurkolói...

stonedraider · http://1sor.blog.hu/ 2007.10.29. 22:50:10

izé, nesta má lemondta a válogatottságot, úgyhogy a skótok ellen nem oszt, nem szoroz h épp milyen a formája

MAti 2007.10.29. 23:01:28

Ez komoly?

Akárki akármit mond, ezzel az olaszok nem jártak jól...
Nesta szvsz. Franco Baresi óta az olaszok legjobb középhátvédje. De az olaszok helyett megkockáztathatnám a "világ" szócskát is talán. Talán... de ez utóbbin még gondolkodnom kellene. :)

VO 2007.10.29. 23:58:26

_benito · www.nst.blog.hu 2007.10.29. 21:00:51

Attól tartok, Palladinót nézted Molinarónak...
De ő sem trequartistát játszott, hanem szimpla balszélsőt.

drani 2007.10.30. 11:17:38

hol lehetett nézni a juve-meccset?
engem csak ez érdekelne.

nem az van, hogy a napoli elnök nem engedi a közvetítéseket hazai pályán?

rexford 2007.10.30. 11:49:05

Sztrímelve: www.myp2p.eu

Vajon az hogy van, hogy az elnök azt mondhatja, hogy nem? És miért nem akarja?
Amúgy csak külföldön nem lehetett közvetíteni, Olaszo.-ban a Sky Sports Italián ment.

pote · http://nst.blog.hu/ 2007.10.30. 15:29:44

lehet, h csak en igenylem, de sztem jot tenne az oldalnak (kozelitene a tokeleteshez:), ha a fordulonkenti osszefoglalo utan tablazatot es kov.fordulo parositasat is latnank...

(persze, konnyu talalni oldalakat, ahol ezek megvannak, pl.: soccerbot; de szerintem elegansabb lenne!)

udv,
p.

pote · http://nst.blog.hu/ 2007.10.30. 15:30:29

lehet, h csak en igenylem, de sztem jot tenne az oldalnak (kozelitene a tokeleteshez:), ha a fordulonkenti osszefoglalo utan tablazatot es kov.fordulo parositasat is latnank...

(persze, konnyu talalni oldalakat, ahol ezek megvannak, pl.: soccerbot; de szerintem elegansabb lenne!)

udv,
p.

d3vnull 2007.10.30. 15:47:24

pote : ti sem mertek a milan ellen tippelni? Én sem, nekem is buknak a fogadásaim :)

giacinto 2007.10.30. 17:05:29

Nesta "védelmében" :

csak az idei meccsekből néhány apróság:
Parma elleni meccs, Reginaldo csúnyán beszopatta...
Empoli ellen, ki mellől fejelte a milan vereséget jelentő gólt Saudati???
Vucinic a hétvégén ki mellől fejelte az egyetlen gólt?
Sahtar ellen Lucarelli gólja?
pedig mégcsak október van...

az meg kit érdekel h 1-szer volt szabálytalan??? a fair játékért mióta osztanak pontokat? 1 védő vagy megállítja a támadót, vagy nem...vagy így, vagy úgy.

Nesta megítélésében egyet kell h értsek az NST-vel :)

drani 2007.10.30. 17:56:56

én meg inkább azt gondolom, hogy a meccsekről nem egyenlő arányban kellene írni, hanem a nagyok meccseiről részletesebben, a kicsikről kevesebbet. táblázat nem kell, azzal csak a baj van.

pote · http://nst.blog.hu/ 2007.10.30. 18:15:28

d3vnull,
masszivan fixre vettuk az utobbi hetekben!
most meg mar minek valtoztatni...
:)

AndrásPéter7 2007.10.30. 18:23:00

Nesta szídóktól egy nevet kérek aki elegánsabban,tökéletesebben,eredményesebben játsza a játékot a poszton!csak vegyük a tavalyi tavaszi bl-t!de azelőtt is.most lehet hogy még nincs a maxon de még van ideje belejönni!
Ez kb. olyan mint amikor tavaly a fél világ szídta Seedorfot hogy öreg, motiválatlan,hasztalan...
aztán a bl győzelem nagy része az ő lelkén száradt+ahogy most is játszik...
de biztos vagyok benne hogy amikor év végén (talán minimum bl döntővel) Nesta ismét a sztár lesz mindenki szemében akinél tökéletesebb védő nincs is és ez a szuper istenített Roma védelem pedig a legjobb 16 között 1 hetesbe belerepül akkor senki nem beszél róluk!

MAti 2007.10.30. 23:18:01

Giacinto: oké...

Akkor mondj kérlek jobbat. Nem olyat, akit az elmúlt hónapban kevesebbet láttál hibázni, hanem olyat, aki szerinted jobb védő.

(Nesta világbajnok meg BL-győztes meg ilyesmi azért... azt sem osztogatják véletlenül azért.)

d3vnull 2007.10.30. 23:24:37

Pote : jaja,amint változtatnál 4-1et nyomnának otthon, az ember nem mer kockáztatni, pedig zsinórban többször farag rá :)

_benito · www.nst.blog.hu 2007.10.31. 07:31:40

kámingáut: nesta az egyik kedvenc védőm!

pont ezért fáj látni, amit mostanában művel, augusztus óta kész életveszély a saját kapuja előtt. nézd csak meg giacinto felsorolását, ráadásul még a fiorentina ellenit meg sem említette és ezek mindegyike pontjába, pontjaiba kerültek a milannak.

a mexes-juan pár meg biztos, hogy nagoyn jó lesz, de egyelőre max ellenpélda, nézd csak meg, hány gólt kapott a roma eddig (inter, fiorentina a felét kapta, mint ők és még a milan is kevesebbet), pedig előttük egy öttagú középpálya szűr de rossival, aki viszont nagy formában játszik.

mickeyknox 2007.10.31. 09:10:18

Giacinto:

és itt jön személyes kedvencem, materazzi... vagy így, vagy úgy, de megállítja :-)

Ronal-d'oh! 2007.10.31. 11:49:04

Orbitális baromság, hogy olyan jó ez a Roma védelem. Annyi gólt kapnak, mint egy középcsapat... Sorozatban 2-2, akkor ott az a 4-4... Ez kevés lesz a Bl-ben.

drani 2007.10.31. 12:12:15

Nesta azért nincs formában, mert koncentrációs problémái vannak. Álmoska egy kicsit. Nem azért, mert lelassult volna, vagy technikailag rosszabb lenne. Fel fog javulni szerintem.
Ritka az olyan védő, akinek a játékát öröm nézni, de ő ilyen.

mickeyknox 2007.10.31. 12:41:49

de legalább jó nézni a meccseiket... izgalmassá teszik saját maguk számára. ezért kedvelem őket a legjobban az olasz csapatok közül az utóbbi pár évben. meg totti miatt. :-)

giacinto 2007.10.31. 19:51:05

Mátrix tavaly HIBÁTLANUL játszott hátul. igaz voltak sárgái, de na és? :) egyszer állították ki, a milan ellen 4-1-nél a gólját ünnepelve... Samuel sem hibázott nagyon idén, pontokat érő hibáa biztos hogy nem volt.
más meccseket nem nagyon nézek, a Roma védelem viszont a sok gól ellenére szerintem is jó lesz, persze Cicinho felfutásaival egyre több veszély leselkedik majd rájuk :)
süti beállítások módosítása