Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Bajnokok Ligája, 3. játéknap - söprűvész van!

2007.10.03. 10:17 _benito

Méghogy bosszú, micsoda baromság?! Az a 7-1 is egy meccs volt a sok közül, különlegessé az tette, hogy az egyébként kifejezetten megbízható Mexés és Chivu rossz napot fogott ki, amihez hozzátette a magáét a nem kifejezetten megbízható Doni kapus néhány hibája is, valamint egy lendületben lévő, egyébként is baromi erős MU a másik oldalon. A Roma egyébként nem a felállásban találta meg a szégyenletes vereség okát, mert a tavaly megcsodált 4-2-3-1 formációban indultak neki a meccsnek, míg vendéglátóik a szokásos 4-4-2-vel vették fel a harcot. A két szél nagy szerepet kapott mindkét csapat játékában, hiszen itt Céronaldo és Nani, ott pedig Mancini és Giuly taposta a vonalat elviharzásra készen, de míg a vörösöknél valóban aktív volt a két játékos, sőt, gyakran helyet is cseréltek, addig az olaszok szárnyai az első félidőben szinte semmiféle veszélyt nem jelentettek. Na, nem csak ezért volt felejthető a meccs eleje, hanem azért, mert Scholes úgy eltűnt a mezőnyben, hogy még jellegzetes Pumukli-feje sem segített megtalálásában, a másik oldalon pedig az enyhén túlbiztosított Roma úgy volt vele, hogy az egy pont sokkal jobb, mint a nulla, úgyhogy jöjjön csak a MU, aztán ha lesz rá lehetőség, vezetnek egy formás kontrát, vagy Totti bevág egy szabadrúgást. A második félidőben már játszani is méltóztattak valamit a csapatok, több helyzet alakult ki mindkét kapu előtt, a gól azonban nem akart megszületni egészen a 70. percig, amikor Rooney hajszálpontos lövéssel vette be a Donit kifejezetten jól helyettesítő Curci kapuját. Ekkorra már túl voltunk egy büntető-gyanús Mancini esésen (Vidic valóban fellökte, egyébként sem értjük, mit sztárolják ennyire ezt a szerb gyereket, szerintünk egy kész életveszély), egy Nani kapufán és egy Totti által elrontott zicceren is, a gól után pedig nem meglepő módon a Roma is megindult az egyenlítésért. Cicinho és Tonetto szinte már középpályást játszott, jöttek is a labdák előre, de a Giulyt váltó Esposito kihagyta a Romának előre rendelt helyzetet, mely a döntetlent jelentette volna. Így azonban maradt a szűk MU győzelem, melyet nem nevezhetünk érdemtelennek, de elégedettek csak akkor lettünk volna, ha a második félidőben látott játékkal szórakoztattak volna minket az urak, meg mondjuk akkor, ha Ronaldo nincs lesen a sarkazásánál – nem kedveljük különösebben, de ezt a gólt kukorékolva ünnepeltük volna, ha szabályos körülmények között születik. (Manchester United – Roma 1-0)
Tegye fel a kezét, aki nem röhögött nagyon, amikor Hajdú B bemondta, hogy Vascsuk is talál szemet. A jobbhátvéd gólja ugyan csak az ellenfél középhátvédje által szerzett találat kiegyenlítésére volt elég, ráadásul még az első félidőben a másik söprű is fellopakodott és egy lábak közt elsuhanó lövéssel a győzelmet is megszerezte a vendégeknek. A Sporting ezzel némileg kiköszörülte a csorbát a hazai vereség után és újra versenyben van a továbbjutásért, melyhez a Romát kellene megelőznie. A Dinamo a hazai bukdácsolást átmentette a hétközi megmérettetésekre is, ez nem az ő évük lesz. (Dinamo Kijev – Sporting 1-2)

Az Inter nem botlott meg, a bombaformában játszó Ibrahimovics két góljával legyőzte az idegenben általában harmatos PSV-t. (Inter-PSV 2-0) Sajnos a meccs végén újabb Inter-játékosnál gurult el a gyógyszer, Suazo várhatóan nem csak egy meccset lesz kénytelen kihagyni aljadék könyöklése miatt, ám ez nem lesz döntő hatással a milánóiak továbbjutására. Az ugyanis biztosra vehető, még akkor is, ha tudjuk, hogy az első fordulóban őket otthon elintéző Fenerbahce az orosz kirakatcsapat otthonából is elhozott egy pontot. Ehhez ugyan kellett az is, hogy Mandrikin csúnyán benézze az Inter elleni meccs hősének, Deividnek a falu másik végéből eleresztett bombáját, de ez a lényegen nem változtat: élen továbbra is a törökök. (CSZKA Moszkva – Fenerbahce 2-2)

Kíváncsian várjuk, hogy a Sevilla feltámadása csak az ellenfél relatív gyengébb játékerejének köszönhető –e, vagy ez már valóban a tőlük megszokott parádés támadójáték visszatérésének jele volt. A négy szerzett góllal ők a játéknap legtermékenyebb csapata, a kapott kettővel viszont talán ők sincsenek kibékülve annyira, bár ezért inkább dicsérjük meg nagyon a prágai kiscsapatot, mely az Ajax kiverése után a csoportkörben sem okoz csalódást. (Sevilla – Slavia Praha 4-2) A csoport másik meccsén a londoni expressz változatlanul nem lassít (mondjuk, aki látta már a bukaresti központi pályaudvart, az nincs nagyon meglepve ezen), bár fölényét csak a hajrában váltotta gólra. Van Persie gólja minket Treze EB-döntőben szerzett góljára emlékeztet, hiszen a fiatal hollandnak is kicsit maga mögül kellett meglőnie a passzt, amit aztán ugyanoda küldött, ahova anno francia kollégája. Az angolok (volt belőlük 1, azaz egy az egész keretben) ezzel hazájuk bajnokságához hasonlóan a BL-ben is magabiztosan vezetik csoportjukat, de míg itt ezt meg is őrzik, otthon hamarosan őrségváltást láthatunk. (Steua Bucuresti – Arsenal 0-1)

Oh, micsoda fájdalom látni, ahogy az elmúlt évek legnagyobb fejlődésén keresztülment csapata, a Lyon atomjaira hullik. A francia bajnokságokat zsinórban nyerő hazaiak ezúttal az erősnek nagy jóindulattal sem nevezhető Rangers ellen kaptak ki megalázó különbséggel a Stade de Gerlandban és nulla ponttal tökutolsók a csoportjukban. Ez csak azért fájó ennyire, mert mi a jövő nagycsapatát láttuk kialakulni náluk, de a pénz ismét közbeszólt: az etalonnak számító lyoni csapatból már csak Juninho erősíti a kékeket, de már abban sem vagyunk biztosak, hogy egyáltalán erősíti. Érdemes lenne kiszámolni, mennyi pénz jött be az Abidal-Malouda-Essien-félék eladásából és hogy azt mire fordították, mert hogy nem játékosokra, azt láthatjuk ebből: Lyon – Rangers 0-3.
Eközben a Barcelona ugyan az első félidőben nem bírt Schafer kapussal (igaz, Valdeznek is védenie kellet néhányszor), de a második félidő elején a kapu előtt évtizedenként egyszer felbukkanó pulifej tulajdonosa, a sérült Marquezt váltó Puyol a kapuba tessékelt egy lepattanót. A középső védőket sújtó átok azonban továbbra sem távozik, a Barca-csk is lebicegett egy órányi játék után, helyére Sylvinho érkezett – annyi esze volt Rijkaardnak, hogy nem középre küldte be a 13. Stuttgarti játékost, hanem Abidalt húzta be Thuram mellé. Olyan nincs, hogy Messi ne lőjön gólt, ezzel pedig rövidre is zárták az összes nyitott kérdést, a Barcelona diadalmenetben gyalogol végig a csoporton, ami többek között azért is jó hír a katalánok szurkolóinak, mert így több energia fordítható a Real üldözésére. Középső védők nélkül mondjuk nem lesz egyszerű… (Stuttgart – Barcelona 0-2)

47 komment

Címkék: barcelona videó roma összefoglaló bl manchester united lyon inter sevilla

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr31184426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2007.10.03. 11:10:56

A Roma-meccsen nem Vidics lökte fel Mancinit.

Carradine 2007.10.03. 11:13:10

Nem kötekedni akarok, de nem Carirck lökte fel Mancinit?

heizer 2007.10.03. 11:17:35

Mondjuk én elfogult vagyok a Roma-val de ez a MU nem érdemelt győzelmet. A Roma-nak több kapuralövése volt, nagyobb helyzetei, a riporter - és Capello - által hangoztatott gyors focit nem a hazaiak játszották, az olaszok támadásszövése néha egészen lenyűgöző - sajnos a gyorsított szövögetésből van azonban viszonylag sok labdavesztés is. Plusz a meg nem adott 11-es és a "veszélytelen" széleken tévesen megállított Mancini gólhelyzete is inkább a Roma felé billenti a mérleg nyelvét.
Ezzel együtt az angolok akkor se szólhattak volna egy szót sem ha 1-3 a vége, de az meg már csak a Roma-n múlt. Mindenesetre bosszantó hogy a bírók megint eldöntöttek egy pár meccset, nemcsak ezt hanem a kijevit is.

heizer 2007.10.03. 11:18:24

Mondjuk én elfogult vagyok a Roma-val de ez a MU nem érdemelt győzelmet. A Roma-nak több kapuralövése volt, nagyobb helyzetei, a riporter - és Capello - által hangoztatott gyors focit nem a hazaiak játszották, az olaszok támadásszövése néha egészen lenyűgöző - sajnos a gyorsított szövögetésből van azonban viszonylag sok labdavesztés is. Plusz a meg nem adott 11-es és a "veszélytelen" széleken tévesen megállított Mancini gólhelyzete is inkább a Roma felé billenti a mérleg nyelvét.
Ezzel együtt az angolok akkor se szólhattak volna egy szót sem ha 1-3 a vége, de az meg már csak a Roma-n múlt. Mindenesetre bosszantó hogy a bírók megint eldöntöttek egy pár meccset, nemcsak ezt hanem a kijevit is.

nasteey 2007.10.03. 11:19:32

Azért az mégis csak vicc, hogy a Barca 1 meccs/1sérült átlaggal dolgozik. :S A védelemtől nem is kell annyira félni, Puyol és Milito sérülése nem komoly. Ami viszont nagyon aggaszt, az az, hogy jelenleg 3 sérült vkp-nk van. Ez nem is lenne akkora probléma, ha nem pont 3 lenne a keretben. A tegnapi meccsen is nagyon látszott, mennyire hasznos ott Touré. Ezt az egy hónapot vhogyan hozni kell, aztán remélem nem a sérülések állnak a csapat sikereinek útjába.

Gondoltam, hogy megdícséritek a "húdenagyonszarkapusValdes"-t a tegnapi meccs után... de hogy még most sem... :)

r_magpie 2007.10.03. 11:21:52

most már tényleg a man utd anglia sacchi-féle milanja

_benito · www.nst.blog.hu 2007.10.03. 11:49:55

"Gondoltam, hogy megdícséritek a "húdenagyonszarkapusValdes"-t a tegnapi meccs után... de hogy még most sem... :)"

majd legközelebb talán. :)

mickeyknox 2007.10.03. 12:05:26

jaja, touré kellett volna a csapatba :-))) ezer szerencse, hogy ez a stuttgart nem egy jó csapat, különben nehezebb lett volna

rowi 2007.10.03. 12:11:01

re r_magpie

ja persze...amikor meg a Chelsea csinálta ugyanezt tavaly meg előtte akkor undoritó szar mázlis csapat vagyunk..jah...de én legalább csak röhögök ezen...a jelenlegi formán meg főleg Granten meg szintén, de csak kínomban...

r_magpie 2007.10.03. 12:13:00

rowi, aztat nem dicséretnek szántam

szferi 2007.10.03. 12:34:23

Batigol! Elfogult vagy, ebben igazad van. A Roma helyenként, ahogy te fogalmaztál NÉHA gyönyörűen játszott, viszont a meccs nagy részén nem csináltak semmit. A MU vezető gólja után aktívabbak lettek, de amíg döntetlen volt nem erőltették, Totti két középre tartó nem túl erős lövése volt minden... A széleken Mancini jól játszott, Giulyt viszont ritkán lehetett észrevenni. A végén egyenlíthettek volna, ez igaz, de a Manchesternek is voltak szép játékkal kialakított helyzetei. Megérdemelték a győzelmet.

the real 2007.10.03. 12:36:29

Ugyan hogy lehet azt dicséretnek tekinteni? A Pompey-Readingen annyi gól volt, mint a MU bajnoki és BL-meccsein összesen... Én erősen elgondolkodtam, hogy mit szólnék, ha a csapatom 1-0-val hozna minden meccset. Felhőtlenül boldog biztos nem lennék.

drani 2007.10.03. 12:58:10

na és Totti elbénázott Higuita-rúgása? Hát ez egy nagy mókamester!!

krysal 2007.10.03. 13:36:17

Jééé, Nastey, nem tán jól jönne egy bőőővebb keret? ;)

Egyébként ha _benito nem teszi meg, akkor megteszem én: Valdez egy (két) hihetetlen mentésére nagyon is szükség volt, mert kapaszkodhatott volna a barka. Az nst-re jellemzően megint elfelejtik, hogy 0-0nál nem a gránátvörös-kékeknek, hanem a német gárdának volt ordítóbb helyzete. (Hogy is mondtam? Jellemző? Idézem: (igaz, Valdeznek is védenie kellet néhányszor). Banyek, _benito, azért nem túloztad el egy kicsit?

Gabez 2007.10.03. 13:41:16

a skorpió? sztem az nem volt tudatos...csak elbotlott :)

_benito · www.nst.blog.hu 2007.10.03. 13:47:10

ha totti lövése bemegy, akkor meg azért nem lenne hely valdez védéséről ömlengeni. ;)

na, akkor zárjuk rövidre ezt a kérdést, mert látom, hogy sokakat foglalkoztat. valdez bravúrkapus, ami nálam azt jelenti, hogy nagyon jó reflexei vannak, így sok hihetetlen védést is produkál, de vannak olyan bakijai, amilyeneket komoly kapus nem követ el. ha a zaragoza kapusa lenne, biztosan hangsúlyosabbak lennének a védései, de nézzük végig, milyen kapusok védik a barca-szintű csapatok kapuját: van der saar, cech, casillas, buffon, palop... ugye, hogy kilóg a sorból vitya?

drani 2007.10.03. 14:23:15

Francesco "Skorpió" Totti

heizer 2007.10.03. 14:37:50

Szferi: tény, hogy elfogult vagyok, így nem függetleníthetem magamat ettől. De akkor sem éreztem a MU-ban nagyobb teljesítményt vagy gólveszélyt mint a Romaban. És a gól előtt a Romanak voltak nagyobb helyzetei és több kapuralövése is. Utána meg pláne. De nem is ezért érzem igazságtalannak hanem mert nem adták meg a tizit. Perzse Totti tavaly jó ha 50 %-al lőtte be, de akkor is.

broáf 2007.10.03. 14:38:05

_benito, a legbarcábbszintű csapat kapusát kihagytad: Reina.

nasteey 2007.10.03. 15:11:28

Nálam Palop-nál és van der Saar-nál előrébb van. :P Ráadásul évről évre kevesebb bakija van, és az is csak néha-napján. So-so nekem ez egy kicsit túlzás, mennyire le van nézve.

krysal! Nekem nem bővebb keret kellene, hanem jobb gyúrók, orvosi stáb, vagy akármi... nem tudom elhinni, hogy az 1meccs/1sérült véletlen. Amúgy ha mindenki egészséges bőven elég a keretünk. Lesz egy szenvedős egy hónapunk, és reméljük megúsztuk az idényre... :)

A másik: 0-0-nál, mintha Deco törte volna ketté a kapufát...:)

Este meg szurkoljunk a Róma környéki traktorosoknak. ^^

Beyonder 2007.10.03. 15:22:12

Baromi hosszú még az idény, amikorra kell (május, június) fel pörögni a MU, beépülnek az új játékosok és ismét lesznek 7-1-ek. :)

Egyébként azon az áprilisi meccsen nem csak a Roma rossz formája döntött, hanem hogy a sokszor eltűnő Scholes nem volt, helyette Carrick és Fletcher osztogathatott.

szferi 2007.10.03. 15:27:39

Batigol! Én is elfogult vagyok, persze. A tizenegyes sztem kérdéses volt, Mancinit a védő kifelé szorította, ez tény, de ettől még ez egy átlagos test-test elleni küzdelem volt, amiben ő maradt alul. nem hiszem hogy ezért járt volna a büntető. A gól előtt a MUnak voltak nagyobb helyzetei - szerintem, a Roma több kapura lövése a távoli, veszélytelen próbálkozások miatt volt. A MU sem remekelt, de a Roma ilyen teljesítménnyel a Sportingot sem fogja megverni.

szferi 2007.10.03. 15:32:29

Dr. Gonzo Géza! Scholes tegnap nem volt kiemelkedő, de Carrick és Fletcher együtvéve sem csinál annyit egy meccsen, mint ő egyedül. Carrick nagyrészt hasznosan játszik, de semmi extra sem várható tőle, fletcher viszont egy kurva nagy nulla

drani 2007.10.03. 15:47:54

szferi, azért elég jó ez a Roma, nem hiszem, hogy a Sportinggal gondjuk lenne. Az igaz, hogy ha lenne egy darab centerük, sokkal könnyebb dolguk lenne az MU-féle csapatok ellen.

Frigo 2007.10.03. 15:59:14

Az MU-nak sem adtak meg egy kezezős 11-est. Ja, persze, le volt szorítva, de azért rendesen kitolta a srác a testét, hogy eltalálják a kezét! Ha a bíró befolyásolta a meccset, amit utálok hallani is, akkor nem biztos, hogy a Roma kárára! :)

rizla 2007.10.03. 16:26:50

""Gondoltam, hogy megdícséritek a "húdenagyonszarkapusValdes"-t a tegnapi meccs után... de hogy még most sem... :)"

majd legközelebb talán. :)"

majd ha ő lesz egy BL-döntő egyik legjobbja.
ja, olyan már volt.
valdesnek tavaly a liverpool ellen volt potyája, és kb ennyi. szerintem ennyi casillasnak is volt, max nem pont olyan rossz pillanatban.

nasteey 2007.10.03. 17:23:06

Igaz. Mintha olyan rémlene, hogy anno úgy mellérúgott Casi egy labdának, hogy a spanyol bajnoki összefoglaló főcímébe is be volt vágva a jelenet...

janek91 2007.10.03. 17:34:47

Hali! Nagyon tetszik a blog hónapok óta olvasom, és minden részt nagyon várok már előre. Talán ebből az indíttatásból is de én is írtam egy kis blogba a PL 8. fordulójáról. Szeretném ha valaki elolvasná (eltekintene a helyesírási hibáktól:D) és véleményt írna róla ide az NST-re vagy oda a blogba.
Előre is köszi.

halareaal 2007.10.03. 17:37:30

tavaly vidic még az angol álomcsapatban volt nem? azóta anyit bénázott volna h már nemis kell manchesterbe? amugy valdes sztem se barca szintű kapus, de egy kicsit tulzás hogy ezért a világ legjobb kapusaival vetik össze, mikor az arsenal, az inter vagy a milan kapusai sem jobbak. persze barcánál 1-2nagyságrenddel gyengébb csapatoknak is vannak szuper kapusaik, nem csak buffon, de a barcelona játékstílusához sztem nem illene egy cech, mondjuk :D:P

janek91 2007.10.03. 17:48:53

goglobe.hu/blog/janek
Ja.ez a cím:D
Remélem ez nem számít szabálytalannak, ha igen akkor bocs nem direkt volt...

janek91 2007.10.03. 17:57:07

goglobe.hu/blog/janek Ja.ez a cím:D Remélem ez nem számít szabálytalannak, ha igen akkor bocs nem ... (2007.10.03.

crouchy 2007.10.03. 18:36:11

az a baj ha mutd meccs egyetlen élvezetes pontja megin a hajdú b félelmetes nagy dumája wolt.

szferi 2007.10.03. 19:03:34

Drani! Tavaly az Internek is nehezen ment a Sporting ellen, ha a portugálok nem cseszték volna el a Moszkvával, továbbjutottak volna. Valószínű továbbjut a Roma, de a Sportinggal lesznek gondjaik

giacinto 2007.10.03. 20:30:17

"várhatóan nem csak egy meccset lesz kénytelen kihagyni aljadék könyöklése miatt,"

megint baromság, amiben szidtad az Intert és annak egy ÁRTATLAN játékosát látatlanban. semmiféle könyöklésről nem volt szó, mindössze összefutott Suazo meg az eindhoveni miközben a labdát nézték... de te láttad h aljadék könyöklés volt... GRAT! (szurkolj inkább a csupajó, drogos, bundás, színész zebráidnak, jövőre talán ők is játszhatnak BL-meccseket )

giacinto 2007.10.03. 20:32:31

"várhatóan nem csak egy meccset lesz kénytelen kihagyni aljadék könyöklése miatt"

GRAT! megint ok nélkül szidtad az INTERT ill egy játékosát. mindössze annyi történt h összefutott Suazo és az eindhoveni, miközben a labdát nézték... de te láttad h aljas könyöklés volt... (szurkolj csak a drogos, bundás színész, mindigjó zebráidnak, talán jövőre már ők sem TV-ből nézik az eseményeket)

amc 2007.10.03. 22:22:50

Egyáltalán nem volt vicces a "Vascsuk is talál szemet" poén(?) Hajdú b.-től. Túl sokat olvassa talán a Népszabadságot, ott Hegyi Iván faragja kínrímjeit és próbál vicces lenni a nevekkel. Le mindkettővel!! Fülöp László rlz!!

ApukadHUN 2007.10.03. 22:38:03

Én mondjuk Cechet nem tartom olan nagy kapusnak. Lehet, hogy Valdes is jobb kapusnak tűnne, ha egy kicsit szorosabb (cselzis) védekezés lenne előtte.
Szerintem azért az eddigi védelmeire Buffon sem panaszkodhat.
Szóval az, hogy valaki jó kapus vagy nem, azért nagyban függ az előtte lévő csapat taktikájától.
Például Casillasnak könnyű (volt) sok bravúrt bemutatni (s talán ezért egy kicsit jobb kapusnak tartjuk mint társait) , mivel elég gyakran kényszerítették olyan helyzetbe, hogy ha gól, akkor nem tehet róla, ha véd meg bravúr. (konkrétan amikor a 4 tagú védelem 2-3 tagja elől ragadt, mert azért Robi Carlostól - Ramoson és Cicinhon keresztül - egészen Michel Salgadoig mindenki nagyon szeretett támadgatni aztán meg nem visszaérni.
Persze valdes szar kapus:)
Puyolék elég stabil védelmet adnak neki.

heizer 2007.10.04. 09:37:14

Azért, ha már Rooney is elismeri hogy a Roma rászolgált volna a döntetlenre az jelent valamit, de ezen mondjuk tényleg felesleges vitatkozni.

Egyébként annyira be van sztárolva ez a HBI mint kommentátor, pedig halálosan unalmasan közvetít, minden harmadik nagy helyzetnél emeli csak meg a hangját kb. 0,2 db-el, van amikor átpofázza az igéretes szituációkat teljesen érdektelen baromságokkal (hogy melyik bíró hány angol csapatnak vezetett és azokon ilyen volt a statisztika) - szóval elég unalmas fapofa, bár én nem vagyok oly kommentátorfüggő mint a magyar focinézők kilencven 7 százaléka.

Az ominózus poén a Besenyő család hőskorában első blikkre még tetszetős volt, de a harmadik adás után már az is rettentő idegesítő tudott lenni.

FYM13 2007.10.04. 11:28:53

Suazo:I hope the footage can help me. I unwittingly struck the PSV player with my head, not with my elbow as the linesman said. It's always disappointing to get a red card, even more so when you have done nothing to deserve it. I only tried to hit the ball with my head, and the footage will prove this. I absolutely did not elbow him.

rexford 2007.10.04. 12:17:14

Lesz külön poszt a tegnapi BL-meccsekről? Krvaanyázhatnékom van.

pitbaccardi 2007.10.04. 15:38:31

nem emeli fel eléggé a hangját? jöjjön akkor palik laci.

Gabez 2007.10.04. 16:24:57

Dida for president. Színészkedésből jeles. És a legjobb a milan közleménye: Bl címvédőhöz méltóan nem fordulnak az uefához...ez a fetrengés is bl győzteshez méltó, vagy mifene?! 10 meccsre eltiltani - bár ez inkább használna a milannak...

drani 2007.10.04. 18:01:02

Batigol
Végre valaki, akinek nem tetszik a hajdúbé. Teljesen egyetértek. Ráadásul a 2000-es eb-döntőben a franciáknak drukkolt! Pfuj.
És a négereket folyton összekeveri

nasteey 2007.10.04. 18:45:38

Ennyi erővel szidhatjuk Horváth Ferit mert Real drukker. :P Nem tudom mi olyan unszimpatikus ebbe a Hajdúbé-be, de nekem az egyik kedvenc kommentátorom. Egy hót' unalmas BL meccset is megnézek, ha ő kommentálja. :) A magyar top3-ban lazán benne van, ezt bárki beláthatja.

habitang · www.nst.blog.hu 2007.10.04. 19:13:11

nasteey, szeritem például a top1-ben van benne..:)

Egyébként lehet ellenszenves Hajdu B, el tudom képzelni például, hogy valakinek nem tetszik az orgánuma..:)

Az pedig, hogy egy riporter ne szurkoljon senkinek, az majdnem elképzelhetetlen, persze ezt amennyire lehet el kell nyomnia. Ahhoz, hogy valaki jó riporter legyen, éveket kell a sportba fektetni, márpedig mi a fenéért menne valaki fociriporternek, ha nem focirajongó. És itt jön a kérdés: láttál már focirajongót, akinek nincsen kedvenc csapata?

Nem tudom, hallottál-e arról, hogy pl az angol bajnokságban

habitang · www.nst.blog.hu 2007.10.04. 19:14:03

Na jó, ezt majd befejezem inkább másképpen
süti beállítások módosítása