Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 4. forduló

2007.09.21. 10:29 _benito

Marha nehéz dolgunk van a tippelést illetően ezen a héten, szinte egyetlen olyan meccs sem lesz, ahol ne merülnének fel kételyek ilyen-olyan okokból kifolyólag. Melyik arcát mutatja a Juve a szezon első rangadóján? Mennyire fáradtak el az Európában vitézkedő csapatok? Megőrzi vezető helyét a Roma? A fenti kérdésekre is keressük a választ, miközben a beharangozóhoz kapcsolódva a holnapi nap folyamán lesz szerencsénk bemutatni egy vendégszerzőt, aki a Derby della Lanterna kapcsán osztja meg velünk a Sampdoria–Genoa összecsapással kapcsolatos tudnivalókat. Lássuk, mit várunk mi a Serie A negyedik fordulójától.

Udinese – Reggina 1-0
Mi ugyanis nem hisszük el, hogy az Udinese olyan jó csapat, mint amit múlt héten mutatott, de azt sem, hogy annyira rossz, mint amit a Napoli elleni hazai saller során bemutattak. Az igazság félúton lesz, de talán már ez is elég lesz a győzelem nélkül álló Reggina ellen, ahol ráadásul hiányozni fog a múlt héten kipirult Valdez, az ő helyén pedig a Serie A debütálására készülő dán Stadsgaard söprűzik majd. Di Natale formájára tekintve csak sok szerencsét tudunk kívánni hozzá.

Milan – Parma 3-0
A hazaiak simán letudták a BL -bemutatkozásukat, így most újra a bajnokságra koncentrálhatnak a Siena elleni, a kutya szájából visszaszerzett pontocska után. Ehhez pedig keresve sem találhatnának jobb ellenfelet a Parmánál, ahol a szezon előtt Di Carlóval összevesző Morfeo mellett Cardone, Gasbaroni és Budan is sérült, így meglehetősen szolid reményekkel vágnak neki a milánói kalandnak. Ronaldo állapota nem javul, pedig az ember szívesebben ül le megnézni a Milant, ha nem Gila vagy Pippo tevékenykedik éppen (lesen).

Sampdoria – Genoa (…)
Jön, jön, jön a nagy vízen túli Kárpáti Tamás beharangozója a derbi rovatba, melyről most csak annyit, hogy bármilyen hihetetlen, a Szilícium-völgyben is Samp-tifosóktól hemzseg az éter.

Catania – Fiorentina 1-1
Megtorpanni látszanak a lilák, akik a hazai döntetlen után a héten az UEFA kupában is csak egy pontot szereztek Hollandiában. Minden bizonnyal fáradtabban is fognak mozogni fiataljaik, mely pont kapóra jön az ezidáig nem különösebben acélos Cataniának. Szicília vérmes gyermekei az Inter ellen megmutatták, hogy harcossággal sok minden pótolható, és ha Spinesi végre két büfiztetés között hajlandó lesz a játékra is koncentrálni, akár egy szép eredmény is kifuthat a hétvégén. A Fiorentina ellen pedig egy remi is annak számít…

Torino – Siena 2-0
A tavalyi góliszony után idén a Toro bőkezűen szórja a gólokat és bár ez eddig nem hozott egy győzelmet sem, a két idegenbeli meccsen elért döntetlen miatt sem szomorkodnak nagyon. Majd akkor fognak, ha nem sikerül most sem győzni a meglehetősen vérszegény Siena ellen, akik ugyan a tartalékos Milan ellen megszerezték első pontjukat, de nagy meglepetés lenne, ha ezt a Recoba-Ventola-Rosina trojkával támadó Torino ellen folytatni tudnák. Tavaly ráadásul mindkét meccsüket a Siena nyerte, van miért visszavágni tehát és a bordók is tudják: ennek most jött el az ideje.

Roma – Juventus 2-1
Azoknak, akik esetleg nem tudnák: a két klub híresen rossz viszonyt ápol egymással, így nem csak a csapatok nevei miatt készülünk rangadóra. A farkasok Spalletti keze alatt európai nagycsapattá értek, miközben a nagy visszatérő Juve a bíztató kezdet ellenére még keresgéli önmagát. A hazaiaknál teljes a csapat, a sérültek felépültek és örömmel konstatálják, hogy a Roma hosszú idő után egyedül vezeti a Serie A mezőnyét, ellenben a Juventusnál nem elég, hogy Camoranesi kidőlt, a helyén (nem különösebben jól) játszó Nocerinót a hét elején elgázolták – nem Zebina egy edzésen, hanem egy autó. Ha nem játszhat, talán az olaszos alapozás által tökéletesen kifingatott Tiago kezd majd, de igazából mindegy is, mert a rómaiak öttagú fedezetsora érzésünk szerint simán lejátssza a pályáról a torinói középpályát. A mérkőzést a Perrotta (De Rossi?) – Nedved csata dönti majd el, érzésünk szerint a hazaiak javára, de készen állunk sírva vigadni félrement tippünk miatt.

Livorno – Inter 0-2
A vendégek minden hét közben összegyűlt haragjukat rázúdítják a jobb sorsra érdemes Livornóra! A hazaiak nem elég, hogy tökutolsók, kaptak eddig 10 gólt három meccs alatt és nem esélyes, hogy pont a szintén nem zökkenőmentesen rajtoló Inter ellen kezdik meg a felzárkózást. Igaz ez még akkor is, ha sztárok egész sora hiányzik a Nerazzuriktól, Materazzi és Chivu hátul, Vieira pedig középen nem állhat Mancini rendelkezésére, aki egyébként jól teszi, ha nem botlik most egy darabig, mert felszabadult egy edzőklasszis, aki tökéletesen illene a milánóiakhoz.

Cagliari – Palermo 2-2
Totós nyelven X-2 a meccs, hiszen míg a hazaiak a rendelkezésükre álló alapanyagból egészen pofás kis csapatot rittyentettek, addig a vendégek a kétségtelenül erősebb keretből szereztek ugyanannyi pontot, mint hétvégi ellenfelük. A Palermo mellett szól Colantuono edző zsenialitás mellett a Miccoli-Amauri csatársor, a Cagliari pedig a Juventus ellen bemutatott bátor játékra és a hazai pálya előnyére alapozva azért lép pályára, hogy maga mögött tartsa a rózsaszín maffiózókat.

Empoli – Napoli 2-2
Nehéz sorsolással és szerencsétlen vereségekkel nyitott az Empoli, de a héten sikerrel tudták le UEFA-kupás bemutatkozásukat, így itt az ideje, hogy megkezdjék a Serie A-ban is a felzárkózást. Hétvégi vendégeik már túl vannak a feljutó csapatok szokásos idegeskedésén és keretük erejéhez méltó módon gyűjtögetik a pontokat, így igazából a döntetlen szinte adja is magát. Jelenleg az Empolinál baromira utálnak ránézni a tabellára, a Napoli viszont részegítő magasságokba emelkedett, de mi tudjuk, hogy egyik helyezés sem reális és csak azért nem hazai győzelmet tippelünk, mert a csütörtök-vasárnap ritmus még sok ennek az Empolinak.
 

44 komment

Címkék: olasz üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr83172150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BruceWayne 2007.09.21. 11:35:41

kemény hétvége lesz, Romának nyernie kéne mindenféleképp, egész jó odds van rá, elvileg ez országos 1-es, bár ki tudja mit "intéznek" :-)
mellesleg Barca-Sevilla, Betis-Valencia, PSG-Bordeux, AZ-Ajax, PSV-Feyenoord, Werder-Stuttgart, Hertha-Dortmund...nem gyenge, Inter remélem nyerni fog, még akkor is ha a "felszabadult egy edzőklasszis, aki tökéletesen illene a milánóiakhoz" mondattal sokan egyet értenek, valószínű ugyanarra gondol mindenki...ha az Inter nem veri meg otthon a PSV-t akkor lehetne erről beszélni, bár addigra valószínüleg ez az edzőklasszis már nem lesz szabad

Mufasa 2007.09.21. 16:28:49

Mourinho valóban illik az inter arculatához, de ezek a nyomorultak hagyni fogják Mancinit a helyén.

A Juvét meg nem temetjük, rómába is győzni megyünk, a szezon előtt egyszer már belenéztek egy ötösbe.

Nekem csak annyi a bajom, h nem látom lobogni a tüzet Ranieri szemében, egy kissé temperamentumosabb edzőt szívesebben látnék a kispadon. Már Deschamp is szar választás volt.

BruceWayne 2007.09.21. 16:33:23

lehet győzni mentek csak nem fogtok :-)

amúgy meg Moratti türelme is egyszer elfogy...

Mufasa 2007.09.21. 16:53:29

Moratti már hosszú évek óta játékostemetőt üzemeltet, szóval nem tűnik nagyon türelmetlennek...

Gabez 2007.09.22. 09:20:14

A juve simán lefekszik rómában, már látom is, hogy Totti mutatja a végén: négyet kaptatok, kuss legyen és húzzatok haza...:) mikor is volt az a 4-0? nem olyan régen...

Mancini tényleg töketlen edzőnek sajnos, az a szerncséje, hogy qrva jó játékosai vannak. Murinnyó rendbe kapná a gárdát, ezért remélem, hogy x lesz a hétvégi meccs - valszeg a Zanettiék is látják, hogy vmi nem okés Mancinivel.

Játékostemető: rengeteg ilyen klub van és rengeteg olyan játékos, aki itt szar, ott jó. De nézzük pl ibra esetét, a juvében szar volt, az interben jó...vagy vieira is, nem is beszélve maiconról vagy maxwellről, akik az inter előtt totál ismeretlenek voltak...akkor hogy is van ez?

Recoba az, aki nem tudott sokáig az első csapathoz férni, de ez nem az inter hibája, hanem recobáé, ugyanis hiába az övé a világ legjobb bal lába, ha fejben nincs ott.

kukkermami 2007.09.22. 09:53:59

Gabez,azután a bizonyos 4-0 után,már volt ''nem olyan régen'' egy 4-1 a Juve javára,ami csak azért nem lett 4-0 mert Montella elesett egy fűszálban a 16-oson belül és kiállították Thuramot.Ugyebár a Juve mindig elcsalja a meccseit...

Amúgy,azt kell hogy mondjam a Roma az esélyesebb...sajnos

grigorij (törölt) 2007.09.22. 10:03:02

benito! Neked meg mi a franc bajod van Pippoval? Kevés gólt szerez? Vagy nem tetszett a Benfica elleni, vagy a BL döntőn a második találata? Vagy csak egyszerűen írni kellett valamit..?

rexford 2007.09.22. 10:35:52

Vieira (Júdás!) a Juvéban is jó volt, Ibra (Júdás!) tényleg nem, Maicon és Maxwell pedig stabil kezdők voltak a Monacóban és az Ajaxban. De mindegy is, úgysem nyer semmit az Inter az idén, ami nem is csoda ezzel a brigáddal meg Mancinivel.

_benito · www.nst.blog.hu 2007.09.22. 10:58:18

bocs, nem szeretem... nem tartom sokra sem, bár azt nem vitathatom el tőle, hogy sok gólt lő. az a fajta csatár, akinek a tökéről is bepattan a labda, de cselt még életében nem csinált és a legnagyobb helyzeteket is képes elhibázni. amit tud, abban szinte egyedülálló, de ettől még nem fogom klasszis csatárnak tartani, hiába mondja a közhelyszótár: a csatárt a góljai minősítik. :)

Gabez 2007.09.22. 11:31:14

kukkermami: most mindenképpen jobb a roma...és az is igaz, hogy a bírók a juvenak fújtak anno, hihetetlen mennyiségű 11-est kaptak. Persze minden bírót nem lehet megvenni...

mondjuk nekem a roma nem annyira szimpi, mint a juve, mert totti buta bunkó, de rossi könyöklős sügér, ellenben del piero és buffon jófejek, persze ott is van egy iparos/hentelős camoranesi és nedved

szal lehet az intert szidni materazzi és ibra személye miatt, de mindenhol megvannak az ilyen emberek

BruceWayne 2007.09.22. 17:01:18

szerintem meg Zlatan pont az Interben "nőtt fel" és lett érettebb játékos, látszott hogy tanult valami alázatot, nem akkora tapló irritáló tuskó mint amiylen volt előtte, nem is reklamál és parasztkodik annyit, és nem mellékesen sokkal jobban játszik.... lehet sokaknak furcsa de szerintem Maicon az egyik legjobb a csapatban, nem hiába választották be tavaly is több helyen az év csapatába, egy gond van vele, hogy Zanetti posztján játszik nagyon jól. Maxwell meg az Inter előtt sokáig sérült volt, de itt visszatért, és a szélen ő is jó szerintem... játékostemetőt sokan rávágják, de jobban megnézve ez nem igaz, főleg a real madrid ismeretében...hétvégén nyerni kell azért, bár a kispad így se stabil (José azt mondta hogy nem vágyik most portugáliába, Angliába viszont később szívesen visszatérne akár a válogatott élére - a megkérdezett angolok 41%-a ezt helyeselte, durva mi? -, szóval Massimo, lapozd fel a telefonkönyvet!!!!!

Rezgrof 2007.09.22. 21:35:29

Nedvednek pont annyi köze van a hentességhez, mint neked a futballhoz, drága barátom.

"szal lehet az intert szidni materazzi és ibra személye miatt, de mindenhol megvannak az ilyen emberek" - csak milánóban kicsit magasabb a koncentráció.

Az, hogy a Madrid is vesztőhely, nem tudom mennyire ad felmentést az Internek,de a józan ész azt diktálja, hogy semennyire.

Recoba nincs ott fejben? Én se lennék, ha évek óta ostoba edzők miatt padoznék, remélem vendégként suvaszt kettőt a régi szép idők emlékére.

drani 2007.09.22. 22:41:42

Én mindig kifogom a meglepetéseredményeket :( Mi a faszt csinált a Milan???

Mufasa 2007.09.23. 00:32:43

Leginkább senyvedett, a végén még örülhettek az iksznek is.

Gabez 2007.09.23. 10:55:37

Nerazzuri: de Te elfogult vagy :)

Rezgrof: az igazság mindig fáj, elismerem :)

_benito · www.nst.blog.hu 2007.09.23. 11:01:52

gabez, nedved azért nem akárki, ezt még egy juve-ellenes szurkolónak is látnia kell. én is rühellem az intert (jujj, mit mondtam!), mégis elismerem, ha szépen és jól játszanak... egy évben kétszer nem esik nehezemre. :)

rexford 2007.09.23. 11:59:19

Ja, edzésen, egymás elleni játékban, Bőrkabátárusok vs. Pénzváltók.

BruceWayne 2007.09.23. 14:40:44

nedved is egy tróger, túlértékelt játékos, lazioba még bírtam de juvéba megutáltam azzal az igénytelen sérójával meg a k*cs*g munkásfocijával, pont a juvéba való, akik kb 5 szezonban játszanak annyiszor szépen mint az Inter 1-ben... egyébként nem benito írt a szép foci legendájáról? utoljára talán 1 juve-real és 1 arsenal-juve meccset volt muszáj végignéznem tőlük, hát az a labdarúgás megcsúfolása volt, főleg a hazai meccs, összesített hátrányban lévő nagycsapattól annyira igénytelen focit még nem láttam, gusztustalan 1 csapat volt mindig is és az is marad... a juve és a szép foci 2 külön univerzum... a milan tegnap meg jól elcseszte, hogy nem vitték be a 2. gólt, de hát csatársor nélkül nehéz....még örülhettek hogy nem kaptak ki.... Recoba meg ha annyira nagy ember lett volna akkor fogja magát évekkel ezleőtt odébb áll, de ugy látszik ő elégedett volt a helyzetével.. ez a játékostemetőzés meg elég unalmas és valótlan... amúgy meg az Inter legalább igazol focizni tudó és kreatív játékosokat, nem úgy mint a juve, akik mindig a legtrógerebbeket szedi össze, igazi fogalmatlan antifocistákat, néha becsúszik 1-2 aki focizni is tud de az meg hamar rájön hova került... remélem a bl közelébe sem kerülnek jövőre, majd a lazio és a fiorentina valamelyikével harcolnak az 5. helyért :-)

Rezgrof 2007.09.23. 15:45:00

"meg a k*cs*g munkásfocijával"

megmutassam, hol kell aláírni a saját bizonyítványodat, vagy megtalálod magad is? gondolom, az aranylabdát is a szar játékáért kapta meg, vagy a szar sérójáért? írj inkább ilyeneket, ez a te asztalod, nem a foci.

"gusztustalan 1 csapat volt mindig is és az is marad"

valahogy csak összeharácsoltak néhány scudettót, nem inkább csak savanyú a szád íze? hogy a juve hogy igazol, azt meg hagyjuk, amíg jellemzően juve-inter az irány és nem fordítva, a legtrógerebb játékosokat pedig nem is értem, mire fel hozod elő, amikor az inter csapatában szinte nincs is játékos, aki nem ultranagy tapló.

"néha becsúszik 1-2 aki focizni is tud"

ezen meg csak röhögni tudok, de komolyan. del piero, treze, buffon, cannavaro, zambrotta, ibrahimovics, vieira, thuram két éve még juve játékosok voltak. ja, hogy ők milánóban is megnyerték a derby d' italiát? az biztos fájt...

BruceWayne 2007.09.23. 16:08:00

a juvére írigynek lenni? LOLLL.... scudettót ja, "összeharácsolták", szó szerint.... sok perverzió létezik ebben az univerzumban de győzőéknek szurkolni az egyik legnagyobb

rexford 2007.09.23. 16:15:31

Sanyi, vaze, monnyá le!

BruceWayne 2007.09.23. 17:02:21

tipikus, megint a végén lőtte a juventus a gólt...

Rezgrof 2007.09.23. 17:40:51

a roma ellen idegenben pontot menteni más egy kicsit, mint livornóban, nem gondolod?

ha nézted (netán láttad is, de ilyet nem feltételezek rólad), akkor gondolom, nincs vita, hogy a második félidő a juventusé volt, ha a tizi bemegy (mondjuk ha nálunk marad ibra...), meghallgatnám, mit oltasz, miután a roma újabban rendszeresen rommá veri a csapatodat. (olasz kupa, bajnoki - milánóban és szuperkupa - szintén milánóban).

tudod, mi a tipikus? az, hogy ha nem egy előre lefutott bajnokságban kell játszania, akkor az inter sehol nincs, mert nem tudja a livorno-féléket leverni, kisbarátom.

BruceWayne 2007.09.23. 18:04:27

a livornói X-el csak a José Mourinho helyét készítjük elő :-)

nem láttam a roma juvét, nem is néztem, mert egyrészt nincs itthon Sport1, másrészt nem vagyok mazochista(pedig a roma szimpatikus csapat)..
amúgy a roma nyerte az utóbbi 3 meccset, az előtt meg vagy 6-ot az Inter, abból vagy 3-at romában, +közte volt vagy 3-4 kupa...
előre lefutott bajnokságok? ja mikor a juve előre mindent lezsírozott a bírókkal? aha
hát igen, az Internek nem volt ott állandóan a lehetőség hogy befújnak egy kamu11-est a végén, elengedik a lest vagy éppen az ellenfelet állítják meg jogtalanul lesen, vagy addig hosszabít a bíró amig be nem gyötrik a győztes gólt (sokszor lesről, esetleg kézzel, vagy szabálytalanságot követően) és további finomságok, mint mondjuk az elenfelek kulcsjátékosainak kiiktatása lapokkal...

Mufasa 2007.09.23. 18:12:43

No persze az interke nem volt benne semmiben, moratti patyolattiszta, cöcöcö. Addig tömte a pénzt a bírák szájába, még el nem kussoltak.

Egyébként kihagytad, hogy a szuezi válság és az öbölháború is a juve miatt van.

Mourinhonak meg csak nagycsapat kispadjára ül le, ha érted, Nera...

BruceWayne 2007.09.23. 18:19:52

Sokak szerint olaszországban mindenki korupt és csalnak és stb..nem tudom, de ha így is van, az biztos hogy a juve fényévekkel az élen járt e téren... ja és már olvasni is (máshol) többektől is hogy ezen a meccsen is abírók végig a juventusnak kedvezte, a kétes ítéleteknál is mindig... nem láttam a meccset, de érdekes hogy már megint szóba került a téma, biztos nem alaptalanul.... remélem most nem pénzeltek le senkit (ja a nagy spíler moggi vagy ki már a sitten van asszem, de azért nem árt résen lenni)

amúgy ja, nagycsapathoz, értem, de gyenge nagyon :-) amúgy azt mondta hogy németo. vagy olaszo., na már most a bundesligába pazarlás lenne elmennie, seie a-be meg csak az Interbe van értelme

Mufasa 2007.09.23. 18:37:18

De facto ökörség, hogy a juvét tolta volna a bíró a roma ellen. Erről ennyit.

Rezgrof 2007.09.23. 18:42:59

talán ne az inter fórumokról tájékozódj a juve meccsein történtekről, mert frusztráltságukban nyilván mindent úgy látnak, ahogy szeretnének. mondjuk érdemes is utálniuk a juvét, a két klub megalakulása óta gyepálja őket az öreg hölgy.

ahogy hallom, maicon kiállítása azért történt, mert belerúgott földön fekvő ellenfelébe. hogy volt a favágással, meg az henteskedéssel, kutyus?

BruceWayne 2007.09.23. 18:52:39

nso-n a forduló összefoglalójában írták többen is, szóval nem kell a duma...
amúgy Maicon nem egy sportszerűtlen játékos, mellesleg 1 nagyon jó szélső, nem láttam mi történt... de ki is kapott 4 pirosat anno 1 szezonon belül, juvés pályafutása alatt összesen 12-t asszem? és melyik juvésnak is sikerült 1 Bl csoportkörön belül 2-szer egymás után kiállíttatnia magát durva szabálytalanságért? és ki is kapott a juvéból egy bl szezonban vagy 10 sárgát(akkor még talán 2 csoportkör volt)?... most hirtelen ennyi, na?

Rezgrof 2007.09.23. 19:00:54

"most hirtelen ennyi, na?"

menjünk szép sorban.
a csapatodban játszó maicon hátvéd, nem szélső. bocs.
nso remek hírforrás, neked való! hajrá!
naaaa, most komolyan... materazzi, samuel, vieira, burdisso, ibrahimovics, cambiasso, cordoba szintű vadbarmokkal a csapatodban fogod oltani a juvét, te kretén?!

BruceWayne 2007.09.23. 19:00:57

angol tippes nincs szóval ide: Saha a Chelsea ellen az évszázad 2. legnagyobb műesésért kapott 11-est, a bíró 10 méterre állt, és befújta, a 2 játékos lába kb 10 centire volt egymástól...durva

BruceWayne 2007.09.23. 19:04:53

Maicon jobb(szélső) hátvéd.......
ebből 2 is a juvéból jött, meglehet nézni a viselkedésbeli különbségüket a 2 csapatban
cambiasso marhára nem vadbarom szóval erről ennyit, te kretén
most én is soroljam tacchinarditól kezdve montero-n át zebinháig meg toricelli meg zidane és davids is "alkotott" azért juve mezben, meg mittudomén még kik, "te kretén"

Rezgrof 2007.09.23. 19:07:47

bocs a kreténért...

rexford 2007.09.23. 19:32:15

Persze, hogy "alkottak": nyertek vagy 3 bajnoki címet, 1 bl-t (+2 döntő), stb. De azért hagytunk nektek is valamit, ti is nyertetek néhány Olasz meg Uefa-kupát abban az időszakban.

Az is érdekes, hogy minden nagy klub benne volt a bundabotrányban az Inter meg a Roma kivételével. Ennyire hülyék voltak, hogy észre sem vették, vagy netán észrevették és nem szóltak, vagy még több pénzt fektettek be a bizniszbe? (Vmelyik koronatanú is azt nyilatkozta, hogy őt legtöbbször Fachetti hívta fel a telefonon, hogy intézkedjen.)

Rezgrof, a sor folytatható: Zanetti, Adriano, Sztankovics, Figo...Moratti egy perverz szerintem. De szép is volt az a valenciai meccs...

BruceWayne 2007.09.23. 20:45:08

ó rexford, te meg sorold fel a 28-as keretet XDDD
vicc vagy. a valenciainál már csak 2 szebb meccs volt, az Anfieldes meg a Highburys vagy 2és 3 éve(vagy mikor, nem is tudom már, olyan régen volt a juve a bl-ben :-)
reméljük jövőre sem kell "megcsodálni" őket benne, mivel a Fiorentina nem túl rossz..

Rezgrof 2007.09.23. 21:17:34

bizony, hogy jók a lilák, legalábbis a livornónál és a cagliarinál biztos erősebbek...

rexford 2007.09.23. 21:47:07

Hát tényleg be lehetne vágni ide az egész Inter-keretet.

Ahhoz képest, hogy az Inter mikor nyert utoljára a bajnokságot - mármint a pályán - (a BEK-ről nem is beszélve), a Juve nem is volt olyan régen BL-résztvevő és győztes.

Most már egy évet kibírunk, addig csodáljuk a Fenerbahcét.

bzola 2007.09.24. 10:41:09

nem kell ezen vitatkozni srácok. az inter egész kerete, kialakítása, jelene, jövője, mindene undorító. ilyen játékosok, mint cordoba, materazzi, samuel, burdisso, sztankovics, vieira, dacourt, figo, ibrahimovic, adriano... sehol nincsenek ekkor tapló hulladékok.

BruceWayne 2007.09.24. 10:53:12

bzola látom a te perverziód is az Inter játékosok szapulása, beillesz te is a blgokészítő mellé, szerintem nevezzétek át dellealpi.blog.hu juventus rajongói fórumnak, hajrá..... Adriano Figo Dacourt? LOLLL, látom te is csak találomra kiválasztottál pár nevet a keretből.... de nekem mindegy, istenítsd te is győzőéket, a fél világ úgyis utálja őket (igenm biztosan többen mint az Intert), remélem az első 4be nem lesznek, bár igazából a serie C-be lenne a helyük.....

_benito · www.nst.blog.hu 2007.09.24. 11:12:36

uraim, mielőtt eldurvul a vita, talán zárjuk le annyival, hogy ha ibrahimovics pl a te csapatodban játszik, imádod a lába nyomát is, ha meg ellened, akkor okádsz tőle.

nera, csak a te kedvedért: a blog szerzőinek kedvenc csapatai: juve (nálad a pont), sampdoria, liverpool, reading, barcelona, aston villa, lyon és werder.

BruceWayne 2007.09.24. 11:31:55

részemről lezárhatjuk, csak azért nem az a blog neve hogy interszapulás.blog.hu, oké hogy ez részben szubjektív műfaj de azért a csapatbéli hovatartozásod egy picit háttérbe szoríthatnád az írások készítésekor, mert amúgy érdekes és vicces is lenne, csak hát ez az örökös odamondogatás...
amúgy meg nekem az egyik kedvencem a Barca, legalább ennyibe jó :-)
Ibrahimovichoz annyit hogy én is rühelltem amikor olaszországba igazolt (az olaszoknak sarkalt gólján még jót röhögtem), juvéba meg svédeknél egyenesen gyűlöltem, mikor leigazotuk még akkor se szerettem, de szerintem az utóbbi egy évben visszavett magából, úgymond normálisabb lett, bár tudom hogy ezt sohasem lehet elfogadtatni olyannal akinek nem a csapatában játszik, szóval részben jogos.... én nem imádom most se a lába nyomát, de elismerem hogy mit tud és mit tesz a csapatért, parasztkodás és alattomosság nélkül...
na részemről ennyi.

bzola 2007.09.24. 12:09:40

narazzurri, egy szóval sem mondtam, hogy juvés vagyok. sőt... viszont ez nem változtat azon az egyszerű tényen, amit leírtam
süti beállítások módosítása