Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Jobb Labdarúgásért Alapítvány 6.: pertut inni kötelező

2007.07.05. 10:55 miatov

Aki folyamatosan nézi a spanyol meccseket, könnyen gondolhatja, hogy a világon a legsanyarúbb sorsa a klubelnököknek van. A meccseken a díszpáholy mutatja a legsiralmasabb képet: egykedvű, unott arcú, pecsétgyűrűs férfiak közömbösen merednek maguk elé, a legnagyobb hőségben is szigorúan sötét öltönyben és nyakkendőben, véletlenül se szólva felturbózott középkorú asszonyaikhoz vagy a mellettük ücsörgő rivális klubelnökhöz. A pályán zajló események szemmel láthatólag teljesen hidegen hagyják őket, nekik mindegy, hogy kapja vagy rúgja a gólt a csapatuk, a világfájdalomtól képtelenek szabadulni; nyilván halandó drukker számára elképzelhetetlen gondok nyomasztják őket. Nem tudom, miért, mire ez a karót nyeltség: talán valami rosszul értelmezett udvariasság? Van valamilyen íratlan közmegegyezés, hogy VIP páholyban ülő gólnak nem örülhet, elismerően nem csettinthet, izgulni nem izgulhat, tizenegyesnél nem kurjanthatja el magát?

Akárhogy is, rettenetes látni, hogy micsoda kimódolt merevség árad belőlük. Javaslatom a következő: először is: a meccsek kezdődjenek rituális koccintással, legyen alkoholteszt a páholy bejáratánál, és kelljen minimum két deci bornyi szint a bebocsáttatáshoz. Másodszor pedig díszpáholyban mindenki csak valamelyik csapat mezében ülhet: domborodjon csak a pocakon a szponzornév, látszódjék az elkötelezettség! A fukszokat meg lehet kívülre tenni.

6 komment

Címkék: jobb labdarúgásért alapítvány

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr62112205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

d3vnull 2007.07.05. 15:17:27

Igen, és még hozzátenném, hogy az épp nem játszó (pl. sérült) játékosoknak sem kéne ezt a szürke öltöny témát erőltetniük. Elegáns, meg minden, de valahogy nem áll össze nekem a kép egy öltönyös, visszafogott Henry-vel, vagy Shevchenko-val :)

szmrmszrzt 2007.07.05. 18:19:06

idén az egyik sevillai városi rangadón volt valami csetepaté a vipben. van pontos infó valakinek?

Canarino 2007.07.05. 18:22:10

Nem tudom, te melyik csatornán nézed a spanyol meccseket. Azon, amelyiken én, nem egy klubelnök igencsak tud örülni, ha gólt rúg a csapata. És fordítva. Persze van olyan is, aki nem, szerintem ez vérmérséklet kérdése, és ez így is van jól. A másik véglet meg abszolút nem hiányzik. Nem tudom, te mennyire tartanád hitelesnek alkalmazottként a többszáz milliós óriáscég első emberét, ha tajrészegen fetrengene a VIP-páholyban.

szbszig 2007.07.06. 02:38:38

Hát, részegen valóban nem, de a mezek viselete nem is olyan rossz ötlet... :)

ferenckovacs · www.ferenckovacs.com 2007.07.06. 12:48:12

Ez a cikk az Inter csapatára nem érvényes :) szerencsére.
Massimo Moratti és családja igazi nerazzurri!
Forza Inter! :)

sleepy 2007.07.08. 10:31:34

es ezt most igy hogy? miert? mi ertelme van ennek a cikknek? mi koze a focihoz? inkabb ne irj ha nincs mirol, pliz!
süti beállítások módosítása