Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

És akkor tényleg megnyerték - Olasz összefoglaló

2007.04.23. 15:58 _benito

Materazzi még a sulidizsiben stukkolta mellbe az osztálytársakat két Sabrina szám között, amikor utoljára bajnok volt az Inter, ha nem számítjuk a tavalyi ajándék-scudettot. Ez a címvédés tehát minimum kétes értékű, de legalább a pályán érték el, ráadásul úgy, hogy a bajnoki címet szinte a félidőben oda lehetett volna adni nekik, annyira nem volt ellenfél. Számunkra azért örömteli a hír, mert a további, immár tökéletesen tét nélküli meccseken biztos, hogy több lehetőséget fog kapni Filkor Attila, sőt, titkon abban is bízhatunk, hogy Recobának fogja osztani a zsugát. Ha valaki az eddigiek ellenére tőlünk vár totó-tippeket, annak felhívjuk a figyelmét, hogy egy héten belül az egész Inter-kezdő lebarnul, meghízik és a hátralévő fordulókban általában ocsmányul fogja kapkodni a lábát.


Milánói hírszerzőnk tudósítása szerint Ronaldo minden Milanban szerzett gólja után rontást küld Capello fejére. Tegnap kétszer, nyertek is és már csak egy pontra vannak a dobogó legalsó fokától, ahol a hazai pályán rangadót bukó Lazio posztol egyelőre. A Fiorentina győzelme tökéletesen felesleges erőfeszítés eredménye, a rómaiak pechje, hogy Frey komolyan vette a meccset és leengedte a reluxát. Jövő héten Roma-Lazio és helycsere a dobogó alján, uff!


Az Empoli teljesen hülye, hogy nem hozza az olyan meccseket, mint a Torino elleni, a Regginának is illett volna lepofoznia az Udineset, mert így bizony kitárult a csapóajtó és már ők üldözik a Parmát az első kiesőhelyről, nem fordítva. A bajnoki címért folyó verseny korai vége után csak a minimális igényű szurkolókat kárpótolja a hátsó traktus tusakodása, de ha ennyit utaltak ki nekünk idén, akkor ezzel kell beérnünk. E sorok szerzője kiszáradt torokkal várja a 35. fordulót, amelynek keretében Reggina-Chievo meccset rendeznek.

Bergamóban nem könnyű nyerni, a kisebbik kék-fekete csapat annak rendje és módja szerint oda is akasztotta a nagytestvér nyakába az aranyat, valamint illendően elbúcsúztatta a 13 góllal házi gólkirály Donit. A Románál sem hullanak fejek a vereség miatt, ők is már a jövő heti derbyre fenekednek, de hogy Ferrari kiállítása a meccs záróakkordjaként a holdra lőtte Spalletti vérnyomását, az fix.


Na, és ki lőtte a Livorno szart sem érő gólját a Chievo ellen?

2 komment

Címkék: olasz összefoglaló serie a lucarelli

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr1962435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csiva66 2007.04.24. 16:25:44

"Materazzi még a sulidizsiben stukkolta mellbe az osztálytársakat két Sabrina szám között, amikor utoljára bajnok volt az Inter" zseniális XD

csehmatyi 2007.04.25. 12:05:55

"Materazzi még a sulidizsiben stukkolta mellbe az osztálytársakat két Sabrina szám között, amikor utoljára bajnok volt az Inter"

Csatlakozom csiva66 gratulációjához, ez a mondat klasszikussá válhatna, ha lenne magyar vonatkozása, szerintem legalább egyenértékű a marseille-i "jönnek a csehszlovákok"-kal, vagy a tokiói olimpiai vízilabda-döntőn elhangzott "Lőjj Zoli, lőjj!'-vel!
Gratulálok!
süti beállítások módosítása