Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - La Liga, 30. forduló

2007.04.14. 19:34 Bede Márton

Racing - Real Madrid 1-1
Szögezzük csak le, hogy a Madrid feltámadása kamu. Cseppet sem játszottak jobban az utóbbi meccseiken, mint a szezonban korábban, csak mázlijuk volt az eredményekkel. Ez a teljesítmény pedig kevés lesz a spanyol tavaszi szezon legjobb eredményeket hozó csapata ellen.

Betis - Real Sociedad 2-0
Néhány hete ez két kiesőjelölt harca lett volna, ma már a tuti kieső Real Sociedad látogat a biztosan megmenekülő Betishez. Ha valaki most még vitatkozna ezzel, a meccs után már nem fog.

Atlético - Levante 2-0
Két dolog biztos itt. Egyrészt hogy a Levante játékosai a legdurvább ellenük elkövetett faltok után sem maradnak majd lent a földön fetrengeni. Másrészt pedig hogy az Atlético nyer, Torres és Agüero szépen megosztoznak a gólokon.

Getafe - Villareal 0-1
Schuster edzői kvalitásai körül sűrüsődnek a kétségek, minél többet van szó arról, hogy lelép a Madridhoz, annál rosszabbul játszik a Getafe. Most már senki nem beszél az UEFA-kupáról, a Villareal pedig ki is fogja használni a bizonytalanságot.

Nástic - Zaragoza 0-2
Az utolsó mit tehetne az utóbbi egy hónap legjobb spanyol csapata ellen? Semmit.

Celta - Deportivo 0-1
Galíciai derbi, a Celtának az életéért kell küzdenie, míg a Depor felől akár le is fújhatnák a bajnokságot, úgyis a langyos középmezőnyben végeznek. A Celta viszont nem az a csapat, amelyik az idén hozni tudja a fontos meccseket, pedig elől a Nené-Baiano páros a spanyol mezőny legjobbjai közt lehetne.

Osasuna - Recreativo 1-2
Van egy olyan érzésünk, hogy ha két csapat van a spanyol bajnokságban, amelyiket már egyáltalán nem érdekel a bajnokság. Az egyik pedig az az Osasuna, őket már semmi nem érdekli az UEFA-n kívül. És ezt ki is fogja használni az akár az Európát jelentő hatodik helyet is megcsípni képes Recreativo.

Athletic - Espanyol 0-0
A másik, a bajnokságról már teljesen lemondó csapat az Espanyol. Amely viszont még félgőzzel is sok lesz ennek a történelme végén haldokló Athleticnek.

Barcelona - Mallorca 4-1
Nem a Mallorca-szintű csapatokkal van az idén baja a Barcelonának, hanem az összes többivel. A vendégek korai gólja után beindul a henger, és Ronaldinho nélkül is nagyon sima meccs lesz ez.

Valencia - Sevilla 2-1
A hátrelévő legalább egy Chelsea-MU ütközetet leszámítva jó eséllyel ez a meccs lesz az európai futballszezon hátralévő részének legnagyobb meccse. A hazaiak mély sebet kaptak a Chelsea-től, és ha nem nyernek, akkor nem csak a bajnokság úszik el végérvényesen, de még az UEFA-indulás is veszélybe kerülhet. A Sevilla viszont ha nem nyer, szintén vészesen lemaradhat a Madridtól és a Bareclonától. Márpedig nem fog, a Valencia elkeseredettsége dühbe és jó fociba fog átcsapni.

12 komment

Címkék: spanyol üveggömb la liga

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr4158646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csabax · http://www.bacskaisport.hu 2007.04.15. 00:27:37

Ajaj! Ez a Valencia-Sevilla nay derbi lesz ám! Bár nagyon is háromesélyes a meccs, én is inkább Valencia-győzelemre tippelek. A hazaiaknak egy góllal mindenképpen jobbnak kell lenniük.

atlbilbaoo 2007.04.15. 10:16:40

Ember, aki ezt a blogot írod, ne igyál elötte!!
A Bilbao elindult felfelé, az Espanolnál jóval erősebb Valenciát verte.
Méghogy haldokló???
A Bilbaoo a La Liga harmadik legeredményesebb klubbja, egy mítosz, amelynek eredményét egy ilyen szakbarbár minősiti le!!
Ha nem értesz hozzá akkor ne alkoss lenéző véleményt, mert az Espanyol nem egy nagy csapat, a Barca árnyéka!! A Valencia is nagy mellénnyel jött és sírva ment el.
Ja és az egyetlen, amely sosem esett még ki az első osztályból!!!!!

atlbilbaoo 2007.04.15. 10:18:57

Ja és még valami, a szombati meccsekre is baromságot mondtál, teljesen más végeredmények lettek!!!

Keelhaul 2007.04.15. 10:46:39

Tegyük hozzá, hogy se a Barca, se a Madrid nem esett még ki.

Továbbá, hogy az Espanyol nem a Barcelona árnyéka, mivel NEM katalán csapat.

Los Rojillos 2007.04.15. 11:49:48

Érdekesek ezek a tippek, kicsit nagyképűen írogatta a szerző. Az Osasuna sem fog kikapni, mert még kell a három pont a biztos 42-höz. Meg az télleg gáz,h. az Athletic a történelme végén járna és haldokolna...majd a csapatok cáfolnak!

RickyTerror 2007.04.15. 14:24:22

Már miért ne eshetne ki a halovány Bilbao? A BL-re tartalékoló Valenciát is kamumeccsen sikerült legyűrniük, úgyhogy ezzel annyira nem villantanék.

Aradebil 2007.04.15. 19:59:29

Szegény Villarreal-om,hát UEFA-nak lőttek:(

atlbilbaoo 2007.04.15. 21:20:20

Jéééééééééééééé! Nyert a Bilbao! Biztosan az Espanol is a BL meccsre gyúrt, mint a Valencia! Talán ez is kamumeccs volt!
Az Espanol a Barcelona város( Katalán főváros sic.)
másik klubja.
Ha nem katalán akkor talán baszk?
Mert Kataloniában a katalánok élnek, legalábbis én úgy tudtam.
Olimpic Passage 17-19. Barcelona a címe, de lehet ez nem az a Barcelona.

Dean 2007.04.15. 22:00:28

Hát a Barca megint nem hozta a formáját. Egyetlen elb*szott öngóllal tudtak csak nyerni, az is a 89. percben esett... Broáf.
Rijkaard szerintem egy pöcs. Nem hiszem el, hogy egy Barca kaliberű csapatban ne lehetne egyszerre két csatár, és ha bejön Saviola, akkor Eto'o-t ki kell tenni balszélre. Főleg egy ilyen Mallorca ellen, aminek egyetlen kapuralövése egy 11-es volt :P Elég lett volna 3 védő, de 3 valódi csatárral kellett volna nyitni, vagyis Gudjohnsen + Eto'o + Saviola az első perctől az utolsóig a pályán kellett volna hogy legyen. Mindhárman a 16-oson belül ólálkodva, nem szélre kitéve. Kábé 8-0-ra nyertünk volna.

csabax · http://www.bacskaisport.hu 2007.04.16. 08:48:21

Na azért! Mondtam én, hogy a jobb csapat, vagyis a Valencia fog győzni. Igaz, egy góllal többet rúgtak, de sebaj... :-)

Dean 2007.04.16. 09:13:16

Na azért! Mondtam én, hogy azért lesz a Barca bajnok, mert az üldözői egymás ellen elhullajtanak néhány pontot.
Elkezdődött :)

thetriggerhappy 2007.04.16. 09:53:01

szerintem is hanyagold ezt a tippelgetést, főleg ebben a stílusban. kissé kezd kínos lenni.
nekem sem megy minden héten a 13+1-es, de nem is kürtölöm világgá.
aupa athletic txapeldun!
süti beállítások módosítása