Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Van Bommel ülhet Capello helyére

2007.03.23. 15:25 Bede Márton

Pontosabban csak ülhetne, ahogy az alábbi videót elnézzük.

Ez az 1983-as Copa del Rey zaragozai döntője, amelyet a Barcelona 2:1-re nyert meg a Real Madrid ellen. Na de ki az a lelkes szőke, aki Marcos győztes gólja után vadul mutogat a madridi hátvédsornak? Az bizony Bernd Schuster, aki akkor még a katalánoknál játszott, most pedig a legesélyesebb jelölt a nyáron minden bizonnyal távozó Capello helyére. Na nem mintha a kettes számú favoritnak ne lettek volna súlyos magaviseleti problémái. Hogy a harmadik jelöltet, Mourinhót már ne is emltsük.

1 komment · 1 trackback

Címkék: barcelona videó schuster copa del rey real madrid

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr6750081

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Habituális mixtúra 2007.03.26. 22:27:34

Egy legendás meccs(Real-Barca 0-5; 1974) a youtube-on, elejétől a végéigReal Madrid-Barcelona 0-5Biztosan nem én vagyok egyedül, aki régóta szerette volna megnézni azt a meccset, amit egy másik 5-0-ás meccsel együtt (Romario&Co) Barcelonában a vi…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bede Márton 2007.03.28. 14:07:00

Ez nagyon jo talalat, annyi kiegeszites, hogy a kommentar hozza nem az eredeti, hanem a Canal33 katalan teveado valami ujravetitesebol szarmazik, es ennek megfeleloen erosen Barca-parti is.
süti beállítások módosítása