Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Éljenek a tradíciók!

2007.03.22. 13:50 Joó Gabi

A kilencevenes évek elején a Parabola című, félig politikai, félig csöcskabaré szignáljában láthattuk először, amint egy nagy loboncú futballista heréit többször megszorongatja egy másik, fehér mezes. Az akciót megismétli, a sértett csak néz, de nem reagál semmit.

Tinédzser fejjel is kitalálhattuk, az elkövető a Real Madrid játékosa, a másikra meg azonnal kiabáltuk, Valderrama! Az a vicces fejű kolumbiai, akinek nem csak megaidétlen haja, de még bajusza is volt. Később kiderült, a másik José Miguel Gonzalez Martin del Campo, azaz Michel, madridi legenda. 

A szezon 1990-1991, a mérkőzés Valladolid-Real Madrid vagy fordítva.

Kevésbé közismert, bár még látványosabb a tavalyi világbajnokság Elefántcsontpart-Hollandia meccsének hasonló mozzanata. A résztvevő újra két klasszis, Didier Drogba és Mark van Bommel. Itt Drogba az aggresszor, az exbarcás meg a szenvedő, ám ő legalább reagál: beszól, majd jobb kézzel beletúr a nadrágjába, ellenőrzi az alkatrészek számát, illetve elhelyezkedését.

Tizenöt év eltérés, de semmi különbség. A futball szép, örök és állandó.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: spanyol michel real madrid drogba valderrama

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr9049605

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Habituális mixtúra 2007.03.23. 13:00:07

Angol sztárok kölyökként-videoHehe, nemrég találtam meg ezt a videót a youtube-on, és a Nou San Trafford új postjáról most eszembe jutott. Gondoltam beteszem ide, hátha valaki nem látta még. Megéri.Owen góljért, például. De az csak a hab a tortán, va…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása