Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Szurkolj középcsapatnak!

2007.03.19. 11:41 miatov

Ha madridista vagy, kínos. Szidod Calderónt, hogy micsoda mekemóka embereket vásárol, Capellót, hogy egy csatárral játszik, és kiöli a maradék fantáziát is a csapatból, Roberto Carlost és Salgadót, hogy húzzanak végre a francba; sopánkodsz, hogy négy éve nem nyertetek semmit, a friss aranylabdásotok egy egyeneset nem tud a labdába rúgni, és a Valencia is előttetek lesz; rettegtek, nehogy az Atleti is ott legyen.

Ha Barça-drukker vagy, szar neked. Bellamy meg Riise ver ki a BL–ből, két éve nem tudjátok megverni a gyenge Realt, egy Palop szopatja Ronaldinhot, Messi a Real elleni mesterhármassal is meccsenkénti feles gólátlag alatt van, ügyes, de nem egy Romário. Legalább mi játszunk a legszebben, hitegetitek magatokat, amíg Kaká, Pirlo meg Ronaldo ki nem röhög. De lehet, hogy Fred és Juninho, sőt, Rosicky és Henry is.

Ha Arsenal-fan vagy, apatikusan nézed, ahogy egy Alex nevű nímand miatt vége a szezonnak, a FA kupát, ha egyáltalán továbbjuttok, úgyis a Cselszki nyeri. MU drukkerként nem tudod, örülj-e a Glazereknek, monomániásan bizonygatod, hogy Carrick igenis jó igazolás volt. Ha pedig igazi Chelsea-drukker vagy, régóta szarul érzed magad a Stamford Bridge-en, szomorúan nézed japán Mourinho-rajongó szomszédodat, fingja nincs, ki lehet Peter Osgood, Tony Dorigo vagy Dennis Wise.

Inter-szurkolóként frusztrál, hogy akkor tudtok csak bajnokságot nyerni, amikor annak gyakorlatilag nincs értéke, a legnagyobb barmok nálatok játszanak, és ezt pont a barom Marchena dörgöli az orrotok alá vigyorogva, miután megint nem nyertek BL-t. Milan-drukkerként a köcsög Inter pöffeszkedése zavar, Gilardino idegesít, a szar Bayerntől pedig félsz, de nem mered bevallani. A Juventusnak meg drukkoljanak a vidékiek, ha három csapat lenne Torinóban, ők lennének a harmadik legnépszerűbbek, jöhet Platini vagy Zidane, játszhatnak bármilyen focit.  

Ezzel szemben egy Sampdoria/Tottenham-fórumon nincsenek idegesítő hülyék, kóstolgató és lesajnáló rivális fanek, ugyanaz a 6-8 ember izgul és bizakodik, hogy talán most majd legyőzzük a Cagliarit/Sheffieldet, aztán persze nem. Jóleső büszkeséggel lehet merengeni a tizenöt-húsz évvel ezelőtti nagycsapaton (Vialli! Ardiles!), az kellő muníciót ad még évekig; és kicsit meg is nyugszunk, hogy persze megint nem tudtuk kihúzni Milánóban/a Stamford Bridge-en. Ha nyernénk, még elbíznánk magunkat, gondolnánk magunkat valakinek; márpedig nincs szánalmasabb, mint egy középcsapat, amelyik nagynak hiszi magát, lásd Lazio/Newcastle. A kieséstől nem kell félni, mert nem esünk ki, vagy ha mégis, úgyis feljutunk. De nem esünk ki. Az utolsó pillanatban maradunk le mindenről (UEFA kupa továbbjutás Lens-ban 2005-ben, 6. hely/4. hely tavaly) de talán jövőre. Ha nagycsapat ellen nyerünk/ikszelünk, boldogok vagyunk, ha nem, sem dől össze a világ, csak bejött a papírforma. Mi annyit se költünk átigazolásra, amennyiből más cserekapust vesz. Nem mintha az elnökünk, Garrone/Levy nem lenne legalább annyira gazdag, mint Moratti/Hill-Wood, csak épp úgy kezeli a dolgot, ahogy az egy elegáns úrtól elvárható: passzióként, amibe ostobaság ésszerűtlen összegeket feccölni.

Az edző többnyire humortalan, precíz szakember, aki tökéletesen feltérképezi az ellenfelet, és olyan taktikát dolgoz ki, amelyik a 85. percig kifogástalanul működik: akkor viszont garantáltan csődöt mond (Novellino/Pleat/Jol), vagy Garami Józsi bácsi-típusú pedagógus, aki már életében legendává válik (Vujadin Boskov/Bill Nicholson). Csapatodnak olyan meg nem értett zsenik az ászai, mint Flachi vagy Robbie Keane; a bennfentes mosolyával nyugtázod minden góljukat. Nem haragszol az innen továbbállókra, nem tartod őket árulóknak, sőt; tudsz örülni, ha Tonetto beadásából Totti gólt fejel, ha Dianát beválogatják. Kicsit kihúzod magad, ha Szinisa Mihajlovics egy meccsen három szabadrúgásgólt lő a Lazio mezében, és igen, Kanouté is vezeti a spanyol góllövőlistát; hiába, Martin Jol megtanította helyezkedni. Órákig lehet merengeni az ilyen átigazolási híreken:

„Lehetséges érkezők: Fantini (c, '76, Bologna); Padelli (p, '85, Crotone); Bovo (d, '83, Palermo); Marchionni (c, '80, Juventus); Belardi (p, '77, Juventus); Caracciolo (a, '81, Palermo); Sereni (p, '75, Lazio).”

Könnyű emlékezni Vialli duplájára a 90-es KEK-döntőben vagy Ricardo Villa ’81-es, kupagyőztes góljára a ManCity ellen, ha azóta sem nyertünk semmit. Az ilyen ritka mámor semmivel össze nem hasonlítható: középcsapatnak szurkolni egy folyamatos boldog lebegés, a lottóötösre várakozás, életre szóló szelvénnyel, húzás hetente.

54 komment

Címkék: tottenham sampdoria több mint foci

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr2748261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szega 2007.03.19. 13:18:46

Asszem egyet értek..:)
Érdekes meglátás, de van benne valami.

Pedro19 2007.03.19. 13:22:23

Mi az, hogy az Interben játszanak a legnagyobb barmok ??? Ki írta ezt a hülye cikket ?

mookie 2007.03.19. 13:23:42

"Ha Arsenal-fan vagy, apatikusan nézed, ahogy egy Alex nevű nímand miatt vége a szezonnak, a FA kupát, ha egyáltalán továbbjuttok, úgyis a Cselszki nyeri."
Az Arsenalt az FA-ből már rég kiverte a Blackburn...

mookie 2007.03.19. 13:24:59

"Ha Arsenal-fan vagy, apatikusan nézed, ahogy egy Alex nevű nímand miatt vége a szezonnak, a FA kupát, ha egyáltalán továbbjuttok, úgyis a Cselszki nyeri." Az Arsenalt az FA-ből már rég kiverte a Blackburn...

devnull 2007.03.19. 13:43:13

"Mi az, hogy az Interben játszanak a legnagyobb barmok ??? Ki írta ezt a hülye cikket ?"

Lásd be, hogy az Inter különösen erős a földbuta játékosok felhozatalában, pl. Figo, Ibrahimovic, Materazzi, töttörö... Nem mintha más sokkal jobb lenne, de az Internél ez kiütköző.

Dzsoniboy 2007.03.19. 13:51:54

Jó volna és anno jobb is volt, de az ember nem vált csapatot csak azért mert idegesítő a körítés. Simán va esély arra, hogy visszaesik a csapat teljesítménye és újra fogjuk értékelni a "nagyok" ellen kiizzadott kupa-nyolcaddöntő visszajátszásokat! ;)

C'MON CHELSEA!

Morr 2007.03.19. 13:53:23

Bunkók minden csapatban vannnak, a Sampdoriában és a Tottenhamben is, legfeljebb nem hallunk annyit róluk, mert focizni viszont nem tudnak olyan jól, mint pl Figo vagy Ibrahimovic.

Pedro19 2007.03.19. 13:54:28

Inkább úgy fogalmaznék, hogy a legelhivatottabbak a csapatukért. Amúgy az általad felsorolt 3 játékos mindegyik egy Isten, főleg az utolsó 2 :)

jhideg 2007.03.19. 13:54:56

Nagyon jó cikk. Én évek óta Norwich City fan vagyok, sajét mezzel, sállal és sapkával, és nem cserélnék senkivel, a Leeds szurkolókkal semmiképpen!

aham 2007.03.19. 14:05:23

A magyar fociba belefásultan, a sztárcsapatokból kiábrándultan tértem vissza évek után a meccsnézésre pár hete. Nagy mázlival valahogy mindig Tottenham meccseket sikerült elkapnom. Most újra úgy érzem magam mint 15-16 éve amikor elkezdtem lelkesedni a foci iránt! Jó érzés!:)))

robinsoncaruso 2007.03.19. 14:14:41

bizony, hogy jó kis cikk. Newcastle/Leicester - Bologna/Bari - Alaves, stb.; én is szinte csak ilyenekeben gondolkozom elég régóta.

angyalhentes 2007.03.19. 14:15:10

Tenyleg, mondtam mar, hogy most igazoltunk egy 17 eves csodacsatart a Swindon Towntol? :)

Bayer04 2007.03.19. 14:17:21

Ez a cikk egy telitalálat. Ti nem érthetitek meg mert nem középcsapatnak drukkoltok. Ez a mi boldogságunk és titkunk marad.

angyalhentes 2007.03.19. 14:24:55

Meg valami, ami kimaradt: egy-egy rosszul sikeriult szezon vege fele az a (lehetoleg hazai) meccs, amikor a csapat bebiztositja a bentmaradast. A bajnoki cimet nem unneplik ennyire.

Filkor 2007.03.19. 14:26:49

A téma jó, Honvéd drukker vagyok, magyar szinten tudok is azonosulni, de azért lenne néhány észrevételem.

Az Alex nevű nímand jelenleg a világ legeredményesebb és legjobb edzője, remélhetőleg Mourinho Chelsea-jét idén egy nyilvánvalóan szerényebb kerettel legyőzi, a BL-ben pedig akár döntőig mehet.

Inter szurkolóként egyáltalán nem frusztrál, hogy Materazzi (akinél úgy tűnik Zizou 100x nagyobb barom), Ibrahimovic vagy Figo nálunk játszik, sőt meglepő, de szeretem őket. Előbbi megnyerte az olaszoknak a VB-t, Zlatan 15 gólnál tart és a csapat legeredményesebbje, Figo meg levezet, és így is jobb, mint Madridban volt az utolsó 3 évben. Amúgy meg nem gondolom, hogy nincs értéke egy olyan bajnoki címnek, melyet közel 100 ponttal fogunk elhódítani, Juventustól, pontlevonásoktól teljesen függetlenül. ugyanúgy 38 meccs, max 2 rangadóval kevesebb.

gy 2007.03.19. 14:30:04

jeszoké! reszpekt a cikkírónak!
és hogy fogok sírni pl mikor idén kipottyan a bilbao :(

BBking 2007.03.19. 14:30:56

Most a liverpool kicsi v nagy? :)

aham 2007.03.19. 14:35:44

Hátvéd Alex, született Bekk Alexa!:))

Canary 2007.03.19. 14:38:52

Teljesen igaza van a szerzőnek. Én például évek óta Norwich City fan vagyok sállal, sapkával, mezzel és nem cserélnék senkivel, főleg egy Leeds szurkolóval.

On the ball, City!

Dino Vercotti 2007.03.19. 14:42:24

Mihajlovics mesterhármasa konkrétan abból az időből származik, amikor a Lazio világválogatottként élte mindennapjait.

degec 2007.03.19. 14:45:29

érdemes a francia másodosztály néhány meccsét is megnézni...van hajtás és színvonal..minden ami a szorakozáshoz kell a fociban

Dino Vercotti 2007.03.19. 14:46:18

Mihajlovics mesterhármasa idején a Lazio egy világválogatott volt...

miatov 2007.03.19. 14:55:01

Visszafelé:

1. A Liverpool nagy.
2. Materazzi barom, ebből nem engedek. Ibrahimovics is az, bár ő inkább suttyó, Toldo, Adriano, Sztankovics, Samuel meg legalábbis nehezen emészthetőek (Kily ott van még?).
3. Az Arsenal valóban kiesett, de talán az elmúlt évekre általában igaz, amit írtam, Alex pedig értelemszerűen egy Arsenal-hívő szemszögéből nímand. A PSV nem rossz, a Chelsea ellen meg különösen lehet nekik drukkolni.

devnull 2007.03.19. 15:01:40

Eszem ágában nincs sem Ibrahimovic sem Materazzi tehetségét elvitatni. Én arra gondoltam, hogy nekem feltűnt, hogy ott nagyobb az olyan játékosok tömörülése akit "balhés bunkóként" könyveltem el az idők során. Bunkók igen, mindenhol vannak, csakhogy pontosan ugyanannyit hallok róluk mint a nem bunkókról, mert én kivételesen nem csak a kedvenc csapatom meccseit szoktam megnézni. Aki bulvárból tájékozódva mond akármit is annak talán tekintsünk el a véleményétől :):):)

Én kész vagyok elismerni, hogy pl. Lampard is tud agresszív bunkóként viselkedni, én meg őket szeretem. Kész passz, mindenki szeresse a maga preferenciáját, de úgy, hogy elismeri a hibáját.

killercsiga 2007.03.19. 15:05:52

Nem eshet ki a Bilbao. (!!!!)
Ebbe nem lenne könnyű belenyugodni. (hát ezért)
Remélhetőleg a végére megint kicsit jobban fognak sikerülni a dolgok, mint tavaly, akkor is sikerült megúszni.
Most is 2 pontra vagyunk a bentmaradástól.

GZs 2007.03.19. 15:10:52

Én Milan drukker vagyok...
Érzek bennük egy kis magyaros szerencsétlenkedést. Amikor nézem őket, olyan érzésem van, mint amikor a női kéziseket látnám. Világszínvonalon játszanak, néha szépen, de elég egy kis lelki megingás és vége. Hihetetlenül szarul is tudunk játszani. És talán ezért szimpatikus, talán...
Akkor most a Milan nagy csapat?

mike5150 2007.03.19. 15:15:07

úgy biza, kiscsapatnak szurkolni életforma:)
Csak a QPR :)))

marcusunrealicus 2007.03.19. 15:17:32

Igen! Igen! Jessz! :)
Jól mondod...

güell (törölt) 2007.03.19. 15:21:44

es mekkora boldogsag, hogy pont a te kedvencedet emlitik meg egy ilyen cikkben. (es a sampdoria is szimpatikus, bar ha mar olaszok, akkor fiorentina. vagy palermo.) az egyetlen gond, hogy tottenham-meccsre sem lehet jegyet kapni.
ja es
ma jo kis meccs lesz a lane-en!

a balhes bunkokrol meg csak annyit, hogy abban legalabb van vmi romantikus, amikor robbie savage buszke repulorugassal terit le valakit pl a fulhambol, osszevetve egy materazzival, aki a suttyo hatulrol-becsuszas utan meg mutogatja, hogy labda volt.

güell (törölt) 2007.03.19. 15:22:44

oh es a bilbaot el is felejtettem, az mennyire kedves csapat!

a ludditakat idezve: hajra kisbetus csapatok!

tb 2007.03.19. 15:22:51

Filkor: a cikkíró nem Fergusonra gondolt, mint nímandra, hanem a PSV védőjére

GZs: ha a Milan nem nagy csapat, akkor semmi sem az

az meghogy a Tottenham középcsapat lenne, kétlem, merthogy a legnagyobb

Bimbam 2007.03.19. 15:32:42

Ma lesz a nagy meccs! ManUtd-Middlesbrough. Tökmag a tálban,sör a hűtőben, körmöket előre levágom nehogy lerágjam őket :) You are my Boro!

güell (törölt) 2007.03.19. 15:39:54

a bbc1 (es a sors) kegyes volt hozzam, itt a spurs megy 8tol.
(kivetelesen, mivel amugy allandoan a manu.)

ApukadHUN 2007.03.19. 15:40:19

Mihajlovics mesterhármasa idején a Laziot 4-1-gyel küldte haza a Valencia a BL-ben. Pedig ők voltak a favoritok az egész BL-ben.
De Kily Gonzalez, Mendieta, Claudio Lopez szétfocizta őket, ahogyan később a Barcelonát is. A Lazio meg is vette Lopezt meg Mendiettát, oszt mire mentek vele...

Kérdés: a Liverpool nagycsapat?

Golyo 2007.03.19. 15:41:48

A Tottenham a cikkben ugye csak egy vicc? Emlékeim szerint a második legtöbb pénzt költötték el a nyáron. Az eredményt pedig meg lehet nézni: gyengébb mint tavaly.

Dimitar Berbatov Bayer Leverkusen (Germany) July 2006 £10,900,000
Didier Zokora St Etienne (France) June 2006 £8,200,000
Pascal Chimbonda Wigan Athletic August 2006 £5,500,000

ApukadHUN 2007.03.19. 15:47:03

A Lazio Mihajlovics mesterhármasa idején egy sima 4(vagy 5)-1-gyel ment haza Valenciából, mint a BL nagy esélyese. Mendietta, Kily Gonzalez, Claudio Lopez szétalázta őket, mint ahogy később a Barcelonát is. Persze a Lazio rögtön le is igazolta Mendiettát, meg Claudio Lopezt, oszt mire mentek vele.

Aztán volt egyszer egy feljethetetlen Deportivo-PSG mecs, ahol La Corunában vezetett a PSG 3-0-ra a 60. percben. Aztán 4-3 lett a vége a Depornak. Hihetetlen fordítás volt.

Vagy ki ne látta volna a "kis" Alavés meg a "nagy" Liverpool UEFA kupa döntőjét. Kilenc emberrel, öngóllal, a hosszabításban, 5-4 re kikapni...

Ezekre mindig emlékezni fognak a "kis" csapatok szurkolói...

takácslajos 2007.03.19. 15:47:37

Egyetértek! Hajrá Vidi! :)

tb 2007.03.19. 15:50:54

ez alig több, mint amennyit Carrickért kapott a Spurs, akit 20M-ért adtak el
az tény, hogy hátrébb áll a bajnokságban a Spurs idén, de ez azért van, mert lassabban állt össze, az a Spurs, amelyik mostanában játszik sokkal jobb, mint a tavalyi, most már jönnek az eredmények plusz a mutatott játék lenyűgöző, a legszebb foci a PL-ben, nem beszélve arról, hogy idén állnak még az UEFA kupában és az FA kupában is

Pedro19 2007.03.19. 16:13:09

Egy-ketten azt hiszik, hogy az Alex nevű nímand alatt Alex Fergusson rejtőzik, márpedig nem ő, hanem, a PSV Alex nevű belsővédője. Ugyanis ő szerzett egy öngólt, majd fejelt egyet és ezzel estek ki az ágyúsok. Amúgy a cikk jó, de én Inter szurkolóként nem tűrőm el, ha a csapatomat szidják, vagy annak vmelyik játékosát, amúgy személy szerint nekem épp a legbunkóbbnak mondott Materazzi, Ibra kettős a kedvenc párosom. Milánóban megvedtem mind2-nek a mezét, szóval nem tűrőm el, ha a 2 kedvencemet szidják :D

Wurzell 2007.03.19. 16:13:41

ezen a helyen említeném meg sokunk kedvencét , Torrentét, aki sok más szerethető tuljdonsága mellett nem a Realnak, hanem az Atletico (Atletic) Madridnak szurkol.

Hajrá West Ham

Surfin · http://surfin.blog.hu 2007.03.19. 18:24:12

"MU drukkerként nem tudod, örülj-e a Glazereknek". Még szép, hogy ne! Normális MU szurkoló már régóta kíván nekik minden "szépet és jót", nemhogy örül. A haszon reményében felvásárolták a klubot, és csak a pénz érdekli őket. Hogy lehetne ennek örülni?

"Monomániásan bizonygatod, hogy Carrick igenis jó igazolás volt." Pedig Carrick valóban jó igazolás volt. :D (De tényleg.)

Egyébként van ebben a középcsapatos dolgoban igazság. És most már köszönhetően a SportTv-knek valóban lehet "igazán" szurkolni nekik, úgy, ahogy nemrég még nem lehetett. Akkoriban esetleg Eurosporton lehetett "elkapni" egy-egy gólösszefoglalót, meccs legfeljebb BL volt, nagycsapatokkal. Most már gyakrabban meg lehet nézni egy-két kevésbé híres csapat meccsét, és kedvenceket választani.

És szurkoljatok kiscsapatnak: Hajrá Vác! (Úgysem fognak kiesni :P)

Dino Vercotti 2007.03.19. 19:43:14

Attól, hogy a Valencia agyonverte a Laziót, az még nem azt jelenti, hogy a Lazio középcsapat lett volna akkoriban. Ezért nem érzem helyénvalónak a Samp ellen megnyert meccs példaként említését.

mookie 2007.03.19. 20:09:06

Én a Premiershipben vagyok érdekelt. Ott a középcsapatok közül szerethető a Middlesbrough (bazz, mit csináltak má' tavaly az UEFA-ban) meg a Portsmouth. A Villara, meg a Newcastle-re sajnos szar idők járnak.
Kiscsapatok közül Wigan.

Azt mondja a BBC, hogy a Championship izgalmasabb, mint a Permiership.
news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_div_1/6404449.stm
news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_div_1/6401159.stm

hegelaci 2007.03.19. 20:13:06

A Tottenham 1984-ben UEFA Kupát nyert. Egyébként tökjó a cikk, de nagycsapatnak is lehet szurkolni, főleg akkor, ha régebben (amikor elkezdtyél szurkolni neki) nem volt nagycsapat.

critic 2007.03.20. 01:28:56

Ez eddig a legjobb cikk itt,teljesen egyetértek, végre valaki ki meri monadni itt az igazat a barcáról,realról,interről...
A "nagycsapatok" "sztárjátékosai" által játszot focival sztem a következőek a problémák:

1.:Elnyomják egymást.Hiába tud az egyik nagy trükköket,stb,a másik ellen vagy nem meri megcsinálni,vagy a másik nem engedi neki. Ezért vannak olyan meccsek,mint pl. Inter-Bayern ezévben...
2.: A nagycsapatnál hosszútávú célokat néznek...lásd a Chelsea-féle 1-0 -at,ahol az utolsó 10 percben szerzik a gólt. Tudják,hogy a bajnokság nem egy meccsen dől el,a kiscsapatok ellen a fél csapat pihen.
3.:Amennyiben nyertek már valamit,komoly probléma lehet a motivációhiány...Lásd a teljesen ötlettelen Barcelonát a 'pool ellen.

Ezek miatt szvsz két középcsapat messze százszor izgalmasabb,mint a nagycsapatok meccsei,persze a rangadók kb 50%-ban két nagycsapat közt ütnek,a másik 50%-ban lásd 1-es pont.

"Ezzel szemben egy Sampdoria/Tottenham-fórumon nincsenek idegesítő hülyék, kóstolgató és lesajnáló rivális fanek" -->teljes mértékben egyetértek,az összes divatmarhát /5 éve Real-drukkerek voltak,most Barca,durva,mi?^^/ el lehet kerülni. Lásd mi zajlik pld gyér NSO-hozzászólásokon: a Chelsea-győzelem topikban több barca-szurkoló volt,mint a barca-bukásban,és vice versa.

Pld. egy jóbarátom,akinek igencsak Milan felé húz a szíve,amikor a Celtic ellen a 115. perc környékén figyelte ahogy Gravesen papáék teljes kimerülésben rohannak a labda után,megdödlenek a fáradtságtól, már nem bírják megjátszani a labdát,de a szívük viszi őket előre...nos hát akkor azt mondta,hogy ez a meccs neki a Celtic hősies küzdelméről marad emlékezetes,nem Kakáról...

aham 2007.03.20. 02:36:23

Van abban igazság, hogy a sztárcsapatok szurkolói szinte nem is szórakozásból, örömmel viseltetnek a csapatuk játéka iránt, hanem a konfrontációt tudatosan keresve, egymásnak esnek a fórumokon, fikagombóckákat hajigálva! Ja, és a legvitzesebb, hogy minden komment alá odaírják: Viszka el Balfasz, Halál Margit, Forszír Dzsuva, miegymás! Mintha beszélne valamelyikük is külföldiül!:)))
Na zárom soraim: Prosciutto, Tiramisu, Hawaii!

geordie 2007.03.20. 08:41:38

Tökjó a gondolat, de érdemes fontolóra venni Hornby mester szavait is, aki azt írta, inkább küzdjön a csapat a kiesés ellen, minthogy lötyögjön a középmezőnyben.

A Newcastle-val kapcsolatban az igazságot kapirgáljátok. Az egész szezonban (és az utóbbi három évben is) az a legfrusztrálóbb, hogy azt gondoljuk, sokkal többre vagyunk hivatottak.
(Mondjuk erre ezzel a kerettel és a világ 8. leggazdagabb klubjaként van is alapunk.)

De nekem akkor is ők a legjobbak:)

devnull 2007.03.20. 11:11:43

Hát igen, a Newcastle rendesen szív mostanság (és nemcsak Owen miatt).

"a balhes bunkokrol meg csak annyit, hogy abban legalabb van vmi romantikus, amikor robbie savage buszke repulorugassal terit le valakit pl a fulhambol, osszevetve egy materazzival, aki a suttyo hatulrol-becsuszas utan meg mutogatja, hogy labda volt.".
Ezek szerint az utóbbi idők hőse David Navarro :):):) Tul.képp Materazzival nem sok mindenkit lehet egy kalap alá venni, mert nagyon nagy védő, de hogy Fair-Play díjat nem fog kapni soha az bizonyos :)

rexford 2007.03.20. 17:32:05

Az Internek az a szerencséje, hogy jó ideje ott van a Real mindenkinek, aki röhögni akar. Közben meg ugyanaz folyik ott is vagy tíz éve: összeharácsolják a fél világot, aztán nem nyernek semmit se.
Most kaptak két bajnoki címet ingyé, hogy ne sírjanak nagyon és Moratti nehogy eladja a csapatot, mert nem venné meg senki.
Elég érdekes, hogy mindenki benne volt a bundában, csak ók nem. Ha mégis így van (bár valamelyik érintett azt nyilatkozta, hogy ót Facchetti hívta fel a legtöbbször), ez is azt bizonyítja, hogy mekkora lúzerek.
Rém köcsög csapat, ezzel az argentin bandával, Ibrahimoviccsal, Materazzival, Adrianóval, Figóval. Ez tényleg világválogatott.

Adler 2007.03.20. 17:59:21

Én AS Roma drukker vagyok, több mint egy évtizede....
voltunk lent, majd feljebb, aztán odaértünk a csucsra is, de már a BL re kidőltünk, utánna meg nagyon.
Most ujra odaérhetünk, a 2. helyre biztosan, ez félsiker, de az ugye nem, hogy a BL ben jelenleg továbbment a csapat, s nem kishitűség, inkább realizmus, hogy valószinűleg itt a vége.
De azért örülünk:)
Divatdrukkernek is lenni kell:)

bzola 2007.03.21. 19:13:53

pedro19: materazzi egy utolsó senkiházi, egy barom. cordoba, samuel, ibrahimovic és talán még vieira, toldo és figo pedig a szimplán állat kategóriába tartoznak. ha tetszik, ha nem. ha eltűröd, ha nem. amúgy az írás bitang jó. Forza Milan!

Carnivora (törölt) 2007.03.22. 01:19:25

Elég érdekes, hogy melyik csapatot milyen jelzővel illeti v.ki.
A Bundesligában pl. a teljesítménye alapján a Borussia Dortmund éppen hátul kullog míg a nézőszámok alapján gyakorlatilag vezető.

shabba 2007.03.22. 10:35:33

Guellnek: lehet azert jegyet szerezni Tottenham meccsre, bar valoban nem 1szeru...
Probald meg azt, h amikor vmely kisebb (szurkolotaborral rendelkezo) csapattal jatszanak, vendegjegyet veszel --> en pl. igy voltam tavaly T.ham-Boltonon... Mondjuk ha hardcore Spurs fan vagy, nem a legszerencsesebb a vendegek kozt ulni ;), de vmit vmiert :))
süti beállítások módosítása