Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Eto'o is kibaszott ideges

2007.02.28. 00:22 Bede Márton

Az nem jó dolog, ha az ember délelőtt azt nyilatkozza a France Footballnak, hogy ő bizony igenis nagyon fegyelmezett ember, sőt, kifejezetten idegesíti mások fegyelmezetlensége, este meg idegrohamot kap nagy nyilvánosság előtt, mert nem hagyták a szokott helyen parkolni.

Eto'o mégis ezt csinálta kedden. Este a Camp Nou melletti Miniestadiban játszott egymással Európa és Afrika ifiválogatottja, az előbbiben fellépett Samuel öccse, Etienne is. Sajnos a meccset szervező UEFA megváltoztatta a stadionok környékén megszokott parkolási rendet, így az idősebbik Eto'onak azzal kellett szembesülnie, hogy nem állhat be a megszokott helyére. Szegény eleve frusztrált, mert Rijkaard orvosi tanácsra nem vitte el Zaragozába a szerdai kupa-negyeddöntő visszavágójára, hogy a következő, még fontosabb meccsekre már tényleg teljesen felépüljön, erre még a parkolás miatt is csesztetik. Nem is türtőztette magát, hanem előbb nagyjelenetet rendezett, utána pedig jól meghúzta a saját kocsiját. Tényleg nem jó dolog ez, viszont legalább rendkvül vicces.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár spanyol etoo

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr8141074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása