Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Casillas kibaszott ideges

2007.02.27. 23:04 Bede Márton

"Anyám, mi halottak vagyunk... Megesznek minket... Fabio, Fabio, tedd már oda a tökeid, tedd már oda a tökeid, mert ezek megesznek minket!"

A fentieket a Cuatro spanyol tévéadó felvételei szerint Iker Casillas ordította a szombati madridi derbi vége felé csapattársainak, hogy legalább a vereséget sikerüljön elkerülni. A Madridban három éve tartó mélyrepülés alatt a dolgok elcsesződéséért legkevésbé felelős játékos egyértelműen Casillas, és jó látni, hogy nem csak ügyes, hanem azt is pontosan látja, hogy mi folyik a pályán. Cannavaro madridi pályafutása most már a két éve szintén Olaszországból vásárolt Walter Samuelével vetekszik, jó meccse tulajdonképpen még egy sem volt. Cserébe viszont flegma és durva, szombaton csak a bírói jóindulatnak köszönhette, hogy csak viszonylag későn állították ki, már a második félidő elején simán le lehetett volna zavarni a pályáról.

Szegény Casillas pedig ott áll 25 évesen a világ egykori legnagyobb klubjának kapujában, és hiába tett már le annyit az asztalra, hogy simán a világ három legjobb kapusa között van, a teljesítményét elhomályosítja a többiek bénázása.

Szólj hozzá!

Címkék: spanyol real madrid casillas cannavaro

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr7741062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása