Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 25. giornata

2010.02.20. 11:21 _benito

Öt pontra feljön a Roma az Interre, azaz leszögezhetjük, hogy a Ranieri-féle feltámadás nem csak a BL-helyek megszerzésére korlátozódik, a rómaiakkal már komolyan számolnia kell Mourinhóéknak, akik az elmúlt öt meccsükből csak kettőt tudtak megnyerni. A Juventus a hét közben Amszterdamban jobban hasonlított korábbi önmagára, mint bármikor az elmúlt két hónapban, mégsem nyer Bolognában, ahogy a Milan sem Bariban. Lekonyuló orral készül a toszkán derbire a Fiorentina, a Napoli és a Fiorentina könnyű ellenfelekkel szemben ragaszthatja oda magát az élmezőnyhöz. A forduló rangadója előtt Mourinho közölte, senkit nem pihentet a Sampdoria ellen, mert a játékosoknak az a dolguk, hogy focizzanak, és ebben teljesen igaza van.

Inter-Sampdoria 1-1
Hát akkor itt a lehetőség a múlt héten boncolgatott kérdés eldöntésére: ki kezdjen az Eto’o, Milito, Pandev trojkából? Rossz döntés nincs, valószínűleg utóbbi ül majd a padon a Samp ellen, Zanetti pedig újra balhátvéd lesz. A Sampból a bolond és Castellazzi hiányzik majd, de a genovaiaknak olyan jól megy az Inter ellen, hogy nélkülük is meglesz az egy pont.

Bari-Milan 1-1
Más lesz ez a Milan, mint amelyik a MU ellen egy félidőn át parádézott: kikerül Dida, Beckham és Huntelaar (be sem kellett volna nekik), ennek az erősebb csapatnak pedig nyernie kellene Bariban, kivált, hogy még Koman sem kezd. De nem fog, mert hiába van gyenge formában a Bari, Barreto visszatér.

Bologna-Juventus 2-2
Valami megmozdult Torinóban, mert ha csak a körülményeit nézzük, az Ajax legyőzése már a nagy Juventusra emlékeztetett: két szép támadás végén két gól, egyébként meg rombolás. Csak egy kicsivel több mázli kellett hozzá, mint régebben. A Bologna óriási formában van, egy hete azt mondtuk volna, sima hazai, de most látunk esélyt egy Juve-pontocskára.

Roma-Catania 3-1
Hihetetlenül megy a Roma, és hiába a hétközi EL-vereség, nem törik meg a lendületük. Pedig a Catania sormintájába (DWDWD) most egy győzelem illene, de a rómaiak még Baptistával súlyosbítva is sokkal jobbak. Vagy pont ez lesz a Bestia 10/1-es meccse?

Fiorentina-Livorno 5-0
Nem csak a csapat formájával van gond Firenzében, de a szerencse is elhagyta őket. Amikor győzelmet érdemelnek, kikapnak, amikor döntetlent, akkor is kikapnak, hiába játszanak néhol egészen jól. Ezek a szériák, ha igazán jó csapatról van szó, egyszer látványos véget érnek, és ennek most a Livorno issza meg a levét a toszkán derbin.

Palermo-Lazio 2-1
Edy Reja jól mutatkozott be múlt héten, de most a Laziót betéve ismerő Delio Rossi vezette Palermóhoz megy, ami nem sok jót ígér a kritikus helyzetben levő rómaiaknak. A Palermo egészen komolyan gondolja a BL-szereplést, bár az elmeháborodott tulaj személyesen próbálta levenni a vállukról a terhet azzal, hogy közölte: idén nem reális cél.

Siena-Napoli 1-1
A nemrég véget ért 16-meccses veretlenségi sorozat az utolsó meccsekre vetítve már nem is néz ki olyan jól Nápolyban: csak egyszer nyertek a legutóbbi ötből. A Siena képes totógyilkolásra, és veszítenivalója egyáltalán nincs, mert ennél lejjebb már csak az év végén csúszhat. Kezdetét veheti a kamikaze-hadművelet.

Genoa-Udinese 2-1
Életjeleket mutat az Udinese is, de a Genoa is megindult felfelé, múlt héten mindketten szerencsétlen körülmények között, 3-2-re kaptak ki. A genovaiak még mindig látótávolságon belül (5 pont) vannak az utolsó BL-helyet birtokló Napolitól, ha oda akarnak érni, a kiesés elől menekülő Udinese nem okozhat gondot.

Cagliari-Parma 2-0
Az álomrajtból felébredő Parma iszonyú régen nem nyert, esélytelen vergődésükön kapva kap majd a Cagliari, amely Cossu vezérletével hazai pályán szárnyal. Jimenez eltiltott, Marigát eladták, Dzemaili és Paloschi sérült, Crespo még nem bír egy teljes meccset a Parmában, amely csúszik hátrafelé, és nem is mutatja sok jelét, hogy vissza akarna fordulni.

Atalanta-Chievo 2-1
Most lenne csak igazán nagy szüksége egy tavalyihoz hasonló győzelemre a Chievónak, hiszen ha a jól rajtoló veronaiak kikapnak Bergamóban, az Atalanta veszélyesen közel rántja őket ahhoz a posványhoz, amiből éppen kifele igyekszik. Doni az Doni, de Amoruso vajon Floccari?

349 komment

Címkék: olasz serie a beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr1001775454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bocino 2010.02.20. 11:40:11

FELTÁMADT A JUVE!!!
RESZKESSETEK!!!!

zsakfos 2010.02.20. 11:44:53

Nem tudom melyik nagy Juventusra gondolsz, de hogy ez a fostalicska anti-futball amit az Ajax ellen bemutattatok nem hasonlított a 90-es évek 2.felének Juventusára az biztos.
Két jó Del Piero beadás( szép támadástól azért messze volt) és két Amauri fejes( talány Vertonghen miért nem volt hajlandó felugrrani ...). Ennyi. Rohadt nagy malac és az Ajax balfaszkodása nélkül ez a meccs 3-1 nem oda.

bocino 2010.02.20. 11:51:33

még csak 1 hosszú folyamat 1. fázisában vagyunk, aminek meg lesz az eredménye, ne félts minket!!!

Althedokan 2010.02.20. 11:57:14

nem értek egyet, szerintem a Milan végre megtalálta magát, és át fogja lépni a Barit, Komanostul, bőröstül

Calogero 2010.02.20. 12:21:35

Az Inter simán nyerni fog szerintem,mint ahogy a Napoli és a Fio is. A Roma meg vagy belekezd egy masszív lejtmenetbe a hétvégén, vagy Ranieriről végleg kiderül, hogy tényleg nagyon nagy edző

Iustizmord 2010.02.20. 13:10:18

a milannak a MU ellen volt egy kb 25 perces gödör, de a Bari =/= MU hogy egy ilyet ki is használjon.

amit meg a milan a juve elleni utós 10 percben művelt az bariban 2 gólra is elég. az utsó 10 percben

Tahion 2010.02.20. 13:11:03

hihetlen vagy benito... szánalmas amit a Juvéról írsz. te se gondolhatod komolyan, hogy egy Juve kaliberű csapat 1 pontért megy Bolognába.

horas 2010.02.20. 13:29:29

Azért a Juve-nál elindúlt valami,ez eyértelmű...ettől függetlenül még bármi tpörténhet annyira nem meggyőzőek...Az Inter fejben nagyon rávan már hetek óta pihenve a Chelsea-re nehogy ez legyen a baj,kicsit tanácstalan vagyok a párharccal szemben...
a Milan a téyenk ellenére sztem nyer Bari-ban,elkezdenek egy újabb parádé-sorozatot az MU elleni vereség ellenére...jó lesz a Milan csak kéne egy csapat aki életre kelti az ideológiát...

horas 2010.02.20. 13:34:08

Ja a Roma-hoz meg annyit,hogy inkább a botlásokra kéne tippelgetni mert elöbb utóbb az fog jönni és sztem inkább elöbb...
Ranieri szakértelmével sosem volt gond,inkább a vér-sűrűséggel...

Iustizmord 2010.02.20. 13:47:12

@Tahion: mert milyen is az a juve-kaliber mostanság? nagykaliber, vaktölténnyel töltve?

nah, megint juvéztam egy jót, hihetetlen, így a marhasült-villányi vörös combo után, böffentés helyett jól esett.

nagyon gonosz ;o)

touristique 2010.02.20. 14:03:29

Emelem kalapom a Roma előtt, mivel a Juventusnál és a Milannál is gyengébb kerettel rendelkeznek papíron, és ennek ellenére teljesen megérdemelten másodikok. A botlás biztosan nem most jön, mert a Cataniáról nagy hirtelen annyit tudnék elmondani, hogy Mihajloviccal egész masszívak, és van egy Mascara nevű csatáruk. Vucinic villan egyet, és sima 1-0. Az Interben Eto'onak kéne villannia, az ANK óta nem lőtt gólt.

calcio_di_rigore 2010.02.20. 14:15:55

@zsakfos : Kicsit figyelj jobban, az első gólnál semmiféle Del Piero beadás nem volt. Megértem én, h beleélted magad h ezt a Juventust majd jól megveritek, és valóban, valószínűleg többet ekkora esélye az Ajaxnak nem lesz, de azért ez nem így működik, már legalább egy középkategóriás edző ül a padunkon, ennek pedig előbb-utóbb meglesz az eredménye. Az meg senkit sem érdekel, hogy szerinted vagy szerintem mennyi is volt a reális eredmény.:)

tjunior 2010.02.20. 14:22:21

@Iustizmord: dehogy gonosz, max unalmasnak jellemezném a hszt. de biztos vagyok hogy tetszett amikor visszaolvastad :D.
Ha Zac elfelejtené a 3 védős szisztemet, biztos lenék a BL helyben, így nem. Viszont a tények őt igazolják 4 meccs 2 győzelem 2 döntetlen.
Amaurival 2 lehetőség lehet :1 vak tyúk is talál szemet
2 Ha jók a beívelések kellemes százalékban befejelgeti azokat....hamarosan kiderül, mindenesetre Zac ez utóbbit mintha észrevette volna, és épít rá, már ezzel a taktikai húzással többet csinált mint Ferrara

rexford 2010.02.20. 14:31:12

@Iustizmord: Azért böffents is egyet, míg nem késő, nehogy megfeküdje a gyomrodat a marhasült, és aztán ne tudjál így brillírozni.

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2010.02.20. 14:41:01

bízok benito tippjében...hogy nyer a Juve ! :D

spangol 2010.02.20. 14:42:48

@Iustizmord: annyira béna, mikor valaki a saját 'dumáját' minősíti.

slyagency 2010.02.20. 14:48:07

@tjunior: szerintem pedig nem rájött, hanem összesen csak ezt tudja, a Milannál is ez volt a taktikája, hogy Bierhoff fejére ívelgetünk...

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2010.02.20. 14:53:39

azért ezzel a róma egyre veszélyesebb meglátással óvatosan. nem rég a falusi derby előtt már mindenki azt számolta, hogy nyer a milan plusz elmaradt meccs, és a portugál pöcsöt be is érik. ehhez képest most a roma az üldöző.
ugyan bárkinek jobban kívánom a bajnokságot, mint murinnyónak, de azért ez az inter jobb az egész seriénél, ha ez számít esetleg valamit.

(a roma sorozata előtt viszont megemelem a kalapom)

giacinto 2010.02.20. 15:01:45

"Valami megmozdult... "

kiáltott fel a benned lakozó Mészöly Kálmán :))

zsakfos 2010.02.20. 15:08:02

@calcio_di_rigore: Igazad van nem Del Piero adta be, csak ő csinálta meg-amúgy zseniálisan- a nehezét az első gólnál. Abban egyetértünk, hogy Zaccheroni munkájának előbb-utóbb meg lesz az eredménye,de én azért olyan nagy javulást még nem látok a játékban.

giacinto 2010.02.20. 15:12:34

Firenzében én is mészárlás-szagot érzek, a Napoli ha komolyan gondolja, a Sienát szét kell cincálni.

Ahogy a Bari is szétfutja majd a milant.

Az Interben nem vagyok biztos, a 2 gyerek kidőlt, Pandev padon kezd, középpályától félek, Stankovic másfél hónap után lesz kezdő, súlyosbítva a 2 ballaszttal (M&M)

Talán Sneijder és Milito megoldja, Etoo lelkivilágának igazán jól jönne egy gól.

_alerob 2010.02.20. 15:15:36

@zsakfos : Igazad van, hogy földön kell járni, de láttam egy gyönyörű beadást De Caglietől, és ezt fel kell dolgozni, mert ilyet nem sokat láttunk idén. aztán elvileg erre épült/épül a taktika.

Mellesleg, Del Piero se olyan sokat tudott játszani, ezért kellett neki idő, hogy felvegye a tempót. Szerintem már magára is talált, a hétvégén biztos agyok, hogy gólt fog rúgni. Hasonló a helyzet Sissokoval és Marchisioval. Sérülés után nehéz.

Zaccheroni már sokkal tapasztaltabb mint elődje. Ez a Juvéra nézve kedvezőbb. Már az Ajax ellen a második félidőben (kifejezetten a végefele) érezhető volt, az öreg hölgyre jellemző valamiféle biztonság. Még ha Zaccheroni finoman szólva sem bombahúzás (főleg, hogy kik ülhettek volna le helyette ha nem totojáznak), akkor is nagy előrelépés. Ferrarának mennie kellett. A Juventus fejlődött, már a játékosokon is látszik, máshogy állnak hozzá, és mintha energikusabbak lennének, vagy nem tudom.

giacinto 2010.02.20. 15:17:23

@slyagency: Az Interben Cruz volt Zac embere :)

slyagency 2010.02.20. 15:18:35

@giacinto: a Bari végig bekkelni fog, mint a sündisznó fénykorában... Figyeld meg...

Althedokan 2010.02.20. 15:39:16

@giacinto: ugyan, dehogyis futja szét.. max futkározni fognak tudni... A Milan újra feltámad az Interpofás után, ahogy ezt év elején is tette... ja és közben megveri manchesterben a MUt 4-0ra, csak hogy valami reálisat is írjak...

Althedokan 2010.02.20. 15:42:07

@Althedokan: ja és a Roma jó időszaka is meg fog törni, ahogy a Milané is megtört. Év végére szerintem egy 4. helyre jók. A sorrend szerintem: Inter, Milan, Napoli, Roma

Iustizmord 2010.02.20. 15:55:37

@spangol: kösz h helyretettél, most nekem is és nekd is jobb

horas 2010.02.20. 16:44:00

@giacinto: Eto'o-t nem féltem,inkább egy rossz formájú Eto'o mint egy zseniális Ibrahimovic.BL-re gondolok elsősorban...
Amúgy amiben jó volt az Inter szinte most ott a leggyengébb:középpálya Cambio,Stankovic,Sneijder aztán kifújt...

horas 2010.02.20. 16:54:03

Kezdő tipp:
JulioCesar,Maicon,Lucio,Samuel,Zanetti;Cambiasso,Muntari(!),Stankovic,Sneijder;Eto'o,Milito.

Córdoba,Motta,Mariga,Krhin,Quaresma,Pandev
Megnéznék egy Eto'o Pandev duót is megmondoom öszíntén!

giacinto 2010.02.20. 18:06:39

@horas: "középpálya Cambio,Stankovic,Sneijder aztán kifújt... "

ennyi pont elég :)

BL-ben én is a Pandev-Etoo duóra szavaznék, probléma hogy nem játszottak együtt (2 csatáros rendszerben)
Jelen formák alapján szerdán Pandev-Milito duóval kell kezdeni, kérdés, hogy a BL-hős Etoo-t a rossz forma miatt ki lehet-e hagyni egy iylen fontos meccsről. Sztem nem meri ezt meglépni José. Ha Sneijder iszonyú jó napot fog ki akkor az Etoo-Milito duó is sikeres lehet.

De ha Mou bevállalja a 4213-t Sneidjerrel, Pandevvel, Etooval, Militoval, akkor le a kalappal előtte és sztem ezzel le is nyomnánk a kékeket. De Santon kidőlésével Zanettinek kell balbekkbe menni, pedig középpályán szükség lenne a futómennyiségére, fegyelmezettségére.

giacinto 2010.02.20. 18:09:09

@Althedokan: A Bari a Meazzában is lefocizta a milant, és otthon még inkább veszélyesek. nem nagyon nyert ott senki.

madbalee 2010.02.20. 18:15:21

_benito: Didát szerintem nem fogja padoztatni Leo, bár legyen igazad, én is jobban örülnék ha Abbiati védene.

horas 2010.02.20. 18:17:38

@giacinto: Nemtudom,hogy lehetne megverni a Chelsea-t.Az biztos,hogy szinte maximum felett kell,kihasznánli a helyzeteket.Más megoldás nincs,nekik kell menni a tötymörgéssel nem jutottak el sehova és nem is fognak.A középpálya nagyon vékony Stankovic-ról semmit nem lehet tudni,hogy fog visszatérni,és Zanetti hátra lépésével főleg,most nagyon jól jönne ha Manuel Fernandes összejött volna...Nemtudom nálam ez a 4-2-3-1 nagyon döcögött...Fontos lenne továbbá az is,hogy Muntari ne játszon...komolyan mondom.
Igazából nincs gond azzal,hogy kikezd pályára fog lépni mindenki közülük és nem is két percre ebben biztos vagyok és abban is,hogy támadni kell mint az örület.

horas 2010.02.20. 18:24:08

Abban bízom,hogy Ancelotti taktikájában a kreatív zóna elég fontos szerepet játszott a minimális megjelenése ellenére,szal a Milan játéka igazából Pirlo és Kaká kreatívitásásra volt fehúzva,valami hasonlót akar a Chelsea-vel de egyértelmű,hogy egy lendületből foci erőcsapat,remélem ez kis széthúzás lesz annyira jelentős,hogy ezen keresztűl meglehessen fogni őket,bár az eddigi eredményeik alapján ha másként is de müködik a játékuk,szal vékony a jég nagyon,és Ancelotti nagy BL-mágus...

Amúgy most az első fordulóból amennyit lelehetett venni,szinte az összes csoport első verhető lett volna az Inter számára...

horas 2010.02.20. 18:28:05

Meg még annyit az egészhez,hogy Sneijder jó lenne ha lőne mindenhonnan azért Cech-nek az utóbbi időben volt egy pár lepkéje,és ha tudna kontrázni a csapat az lenne az igazi...

horas 2010.02.20. 18:28:57

@madbalee: Abbiati tavalyi teljesítménye teljesen rendben volt,nem értem miért nem ő véd.

madbalee 2010.02.20. 18:47:06

Aquapower betalált!!!!

giacinto 2010.02.20. 18:51:07

@horas: Sneijder lőni fog mindenhonnan, ettől nem félek. Sőt igazából benne bízom a legjobban. Meg Samuelben és JC-ben :)

giacinto 2010.02.20. 18:54:50

A hírek szerint megvettük a Genoától és nyártól (vagy januártól) Ranocchia is csatlakozik a fedélzetre.

Juhéjjjj.

horas 2010.02.20. 19:05:27

@giacinto: NEm lenne utolsó ha beválna középen eléggé öregedik az Inter...

horas 2010.02.20. 20:03:56

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 11 Muntari; 10 Sneijder; 22 Milito, 9 Eto'o.
Subs: 1 Toldo, 6 Lucio, 7 Quaresma, 8 Thiago Motta, 15 Khrin, 17 Mariga, 27 Pandev.
Coach: José Mourinho.

Sampdoria: 30 Storari; 8 Zauri, 28 Gastaldello, 6 Lucchini, 3 Ziegler; 77 Semioli, 17 Palombo, 16 Poli, 18 Guberti; 9 Pozzi, 10 Pazzini.
Subs: 21 Guardalben, 5 Accardi, 7 Mannini, 11 Scepovic, 12 Tissone, 13 Rossi, 20 Padalino.

Na Lucio a padon ilyen se volt pedig lehetett volna.
Muntari tudtam,hogy kezd,Mouri-Mouri...miért is jó ez nekünk?Jó kis csapat ez a Samp a padon se rossz nevek ülnek...A szélekre figyelni kell majd nagyon Semioli,Guberti ügyes kis szélsők,még jó,hogy nincs Cassano basszus...

touristique 2010.02.20. 20:15:42

Remek játékos, csak az a térdműtét ugye...

horas 2010.02.20. 20:26:21

Muntari kezdésével egy csere már fix.Illetve Pandev is érkezik eredménytől függően a második félidő valamelyik részében...

giacinto 2010.02.20. 20:30:15

Sneijder lendüljön vissza játékba, Nápolyban még eléggé dadogott a labda nála, sok volt neki a 3 hét kihagyás.
Etoo lőjjön gólt.

gasbert 2010.02.20. 20:44:34

@giacinto: Ha már kivánság műsor én Milan győzelmet kérek holnap este :D:P

calcio_di_rigore 2010.02.20. 21:23:40

Mekkora tirpákok ezek, úristen:DD

Go Chelsea!

horas 2010.02.20. 21:23:57

Ekkora csicska arcokat mint akik a Samp-ban vannak...ahelyett hogy örülnének a kiállításnak...

pacino 2010.02.20. 21:25:51

_játszik_ az inter:DD

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.02.20. 21:26:00

Így kell ezt csinálni, csicska sárgákat az Internek, a szabadnál is mi volt . Röhej bazzeg, övrebo 2.

dzolutan 2010.02.20. 21:26:31

gyönyörű eddig az intermeccs. Hihetetlen milyen kifinomultak a védők módszerei. :D

Everred 2010.02.20. 21:26:35

Mourinho mint valami kedves cukrosbácsi :-)

Óriási meccs, bár foci az nincs.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.02.20. 21:27:17

@calcio_di_rigore: Majd én is ellenetek fogok szurkolni a BL-ben. :)
2012-ben ha szerencsétek lesz.

Piiii 2010.02.20. 21:27:51

@Great Cornholio: sztem megérdemelte. nagyon látványosan futott ki és 4 méterre beleállt a lövésbe ami amúgy kapura ment volna. tudom minden meccsen ez van, de ez annyira látványosan közel volt h le kellett fújni. na ma remélem elkapják az inter ****t:)

blasco 2010.02.20. 21:28:20

csak elegánsan, arról híresek :)

zoliie777 2010.02.20. 21:28:40

@Great Cornholio: Cordoba sárgájára gondolsz?
Kb. 3 m-re volt a labdától 9 helyett.

giacinto 2010.02.20. 21:29:11

ha így is nyerünk, le lehet fújni a bajnokságot :)

horas 2010.02.20. 21:29:41

Kettős emberelönyben is 5 ember a saját térfélen!
Stílus!

giacinto 2010.02.20. 21:30:11

Pazzinitől még számítok néhány fetrengésre, nem lennék meglepve újabb lapokon.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.02.20. 21:31:31

@giacinto: Pazzini asszem 2 éve a kupában 0-3 visszavágó után a 90 percből 60at fekve töltött, tőle ez az elvárható focitudás. :)

krysal 2010.02.20. 21:31:53

Igggazi olasz foci, jeah. Már értem, miért szeretitek ennyire a Serie A-t:)

dzolutan 2010.02.20. 21:33:01

@Great Cornholio: Ha sípszó után fél perccel lövi el addig odasétálhat a sorfal? Félreértés ne essék, a samp is görényekkel van tele, de Samuel és Cordoba is 2 perccel az előtt kapta az első sárgáját, hogy még valami állatságot elkövetett volna.

zoliie777 2010.02.20. 21:35:20

@Great Cornholio: Jogos volt a sárga, még jó h nem állt a labda elé:)

Rino 2010.02.20. 21:36:50

Éés menetrendszerűen megérkezett az első spanyolfan is yeah:)))

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.02.20. 21:37:08

@dzolutan: @zoliie777: Megértem én de sárgát azért kapott mert eltalálta a labda, másrészről, kurvasok sárgát kellene adni, ha azért kapja mert bemozdul. Kellene a hivatalos szabály miért is jár pontosan akkor.

dzolutan 2010.02.20. 21:38:56

@Great Cornholio: A pontos szabályt nem tudom, de sztem olyasmi lehet, hogy az elrúgás pillanatában nem lehet 9 méternél közelebb. Legalábbis ez tűnik logikusnak.

horas 2010.02.20. 21:40:49

Hát így lesz még piros,hogy minden lap...

Azért az nem gyenge,hogy kitűnő helyeről szabdrúgás+emberelöny és egymásnak esnek a Samp játékosok.Intelligencia és stílus gyilkos egyvelege ez a csapat...

Ha egy Samp-os lemegy,akkor meglesz a meccs!

krysal 2010.02.20. 21:41:08

@Rino: épp az unalomba fulladó Barca-meccs helyett kapcsoltam ide, és megérte:)

zsakfos 2010.02.20. 21:42:56

Igazán kár, hogy Cassano és Balotelli nem játszik...
Nem tudom miért,de az az érzésem, hogy így se fog tudni nyerni a Samp.
Két dolog még:
Kurvára nem jön jól az Internek a BL előtt, hogy 9-en játszanak végig több mint egy félidőt.
Ki fog védőt játszani jövő héten az Interben? Samuel, Cordoba eltiltott, Chivu, Santon, Materazzi sérült. Marad Maicon, Lucio, Zanetti. Ennyi.

gasbert 2010.02.20. 21:44:15

@horas: Ha az Inter találta rúgni az első gólt akkor mindenképp 1 pont biztos , már az megzavarta a Sampdoriát h hipphopp 2 emberrel többjük van a pályán , ha gólt is kapnak vége . Én várok egy okos cserét Del Neritől .

gasbert 2010.02.20. 21:45:18

@zsakfos : Azt olvastam h Chivu a Chelsea ellen már keretben lesz . Hanem ott a Primavera , úgyis mindig elvannak vele az interesek , most lehet bizonyitani.

G_P_T 2010.02.20. 21:45:37

@zsakfos : Tavaly vészhelyzetben Cambiasso játszott bekket, mint ahogy most is.

horas 2010.02.20. 21:45:53

Érzik a szerdai vesztüket az Inter-esek vagy mi baj van?Eto'o-nak bekellett volna lőni azt a helyzetet!
De talán az a túlzás,hogy egyből lap volt minden,ezért tartunk itt...Szoktak azért figyelmeztetni...mindegy.Ez a meccs még belefér,de most már min egy meccsel jönnek majd a játékvezetők...Majdnem elszarták a Milan ellen is a bajnokságot...

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.02.20. 21:45:57

Mindjárt el is felejtettem megírni, hogy a köcsög Internek már megint csalnak, ezért már az idén 18 pontot kaptak jogtalanul. :D

horas 2010.02.20. 21:47:48

@zsakfos : Muntari Mariga Cambiasso esetleg Donati.

dzolutan 2010.02.20. 21:48:31

Abban azért az interesek is egyeérthetnek, hogy mindkét kiállított mérhetetlenül ostoba volt egy sárga birtokában.

horas 2010.02.20. 21:49:42

@horas: Cambiasso bemegy középre középpályán meg ott lesz Muntari,Mariga,Motta,Stankovic,Krhin

Piiii 2010.02.20. 21:52:53

@Great Cornholio: azért kapta a sárgát mert ennyire látványosan közel blokkolta a lövést. ennyi. szabály meg van erre de ritkán fújják vissza, még ritkábban adnak sárgát. ez ugyanolyan h 11es esetén a kapusnak a vonalon kell maradnia. az összes kapus előrébbugrik. akkor rugatják újra a bűntetőt, ha a vonaltól 3-4 méterre ugrik el, vagyis a legritkább esteben. arra is van szabály mégse tartja be senki

horas 2010.02.20. 21:53:13

Amúgy Cassano-val biztos győzne a Samp,most kellene egy kis ész is majd az agy nélkül romboló totál betömörülő Inter ellen...

giacinto 2010.02.20. 21:58:04

Milito egy nagy teljesítményű munkagép és egy igásló édesgyermeke. imádom.

zsakfos 2010.02.20. 21:58:37

@gasbert: Fülöp azt mondta most, hogy csak márciusban tér vissza.
@horas: @G_P_T: igen én is Cambiassora gondoltam.
Valszeg: Maicon, Lucio, Cambiasso, Zanetti 4-es lesz.
A kérdésem, kiváncsiságom inkább a Primaverás védőkre vonatkozott -őket nem nagyon ismerem- van e akit be lehet dobni?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.02.20. 21:59:48

Kár hogy nincs Balo, ő kihozná a Sampból azt az 1-2 kiállítást. :)

gergo a kolyokkutya 2010.02.20. 22:06:57

szerintem dontetlen lesz, de hogy az inter ma mekkora cigany csatarostol, edzostol szurkolostol az mar szurrealis.

gergo a kolyokkutya 2010.02.20. 22:08:34

militonal elmaradt piros. talan ez az elso hibaja a bironak, eszem megall :D

gasbert 2010.02.20. 22:09:23

A két piros ellenére is amit az Inter leművel az gusztustalan .
pl. Millito aljas taposása , majd ahogy bőszen kérik a faultot . Büszkék lehetnek magukra , de ami a legszomorúbb hogy ez a Samp nem fog gólt rúgni .

nalazo 2010.02.20. 22:10:10

A bíró eddig minden helyzetben jól döntött, és szerintem is a Chelsea ellenei meccstől félnek a fiúk, azért olyan zaklatottak.

pacino 2010.02.20. 22:10:13

Érdekes, h évekig basztak a bírók a favágásra, most meg kezdik észrevenni.
Fura érzés lehet ez az internek és szurkolóinak, láthatóan nem is értik:)

WallyB 2010.02.20. 22:15:22

Gáz az Inter, be kell vallani, akár tetszik, akár nem... mind az ÖT (jaja, Eto'o-é is) jogos volt, egyedül azt nem értem, hogy Pazzini miért úszta meg a kiállítást... mindegy is, az Inter már a Chelsea meccsen van, akárki akármit is mond. Jah, és miért nem lehet behozni Eto'o helyére Marigát, ha már ég a ház?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.02.20. 22:15:55

@pacino: Bezzeg a Juvenak anno azt is észrevették mindig ami nem is volt. :)

horas 2010.02.20. 22:18:09

@giacinto: Amennyire nem örültem neki,hogy jön akkor kedvencem most.Amúgy meg ez a Sampdoria nevetséges.
Külön öröm,hogy a csapat szétfutja magát a Chelsea elött.
És min egy meccs amikor kb 60 percig emberelőny,szinte már jár!
Lehet szidni az Inter,de ha jól számolom kettős emberhátrányban játszanak de még ez sem elég...
Ha a Roma elleni meccset is szétfújják az lesz az igazi...

WallyB 2010.02.20. 22:19:17

Csak azért kérdem, mert az én értékrendem szerint Eto'o kimeríti a "sz@r, mint a fos" fogalmát... gyerekek... akár les, akár nem, kapussal szemben beverem, mint annak a rendje, már csak a rend kedvéért is. Nagy gond van a fejekben Samuel, Cordoba... szidom itt a bírót, de nincs miért, mert jól fúj... ma láttam a Chelsea-t is, tartok tőle, hogy szerdán csúnyán "helyünkre leszünk téve"

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.02.20. 22:22:13

Pazzini megkapta azt amire érdemes volt. :D

nalazo 2010.02.20. 22:22:44

Ezt megköszönhetjük. A bíró korrigálni akart.

gergo a kolyokkutya 2010.02.20. 22:22:53

jo, akkor ezennel a sampdoria elbaszta.

horas 2010.02.20. 22:22:57

Na most megkapják ezek a lófaszjóskák!

horas 2010.02.20. 22:26:58

@WallyB: Mert egy Samp elleni meccsen de koncentrált volt a csapat.Nyílván jobb a Chelsea,de nem lesz ott agybafőbe verés.

Ezt Milito bevarta volna.Eto'o,ez már a második és ez ziccer volt,érik a pad szerdára.

Rino 2010.02.20. 22:27:02

Storari, hát ezért küldtünk a Sampba :))

nalazo 2010.02.20. 22:27:09

Ez egy ehyszerű szabadrúgás lett volna, sárga nélkül.
Nem igazán tudom most hova tenni a kedvenc csapatom. Ennyire tartanak a Chelsea-tól, hogy ilyen zaklatottak, vagy csak ilyen idióták, hogy kell az adrenalin, és az 9 emberrel tényleg van?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2010.02.20. 22:29:54

@nalazo: Gyakorolják a védekezést élesben, ez az egész egy nagy koreográfia. :) Hogyan kell kiborítani a chelseat. :)

nalazo 2010.02.20. 22:36:27

Most már ki ne kapjunk, mert most már szégyen lenne, hogy kiállították - igazságtalanul - Pazzinit, és hogy a Sampdoria meghatódott a lehetőségtől, amit adtunk nekik, és ezért lányosan játszanak!

giacinto 2010.02.20. 22:38:30

miről beszélünk? Pazzinit már az első félidőben le kellett volna küldeni, de most is odarúgott.

nalazo 2010.02.20. 22:44:29

Hát ma se az Inter, se a Sampdoria fociját nem sikerült megfejtenem.

Piiii 2010.02.20. 22:46:09

@horas: az elmúlt 2 évben jópárszor nektek fújtak nem is kicsit, ideje ha valamit visszaadnak nekünk. pl. idegbeteg Viera könyöklése amiért még sárga se járt. pont most olvastam, h hasonlóért 3 meccsre lemeszélték a Cityben. kijár ez nekünk...

horas 2010.02.20. 22:48:28

@nalazo: Kit érdekel,hogy Pazzini jogos volt vagy nem,sztem az,de ez most nem lényeg.
Sneijder-t jogosan állították ki a Milan ellen?
Nem.
A Sampdoria meg bújjon el mert ez egy halomszar volt amit csináltak,hogy Del Neri nem mert egy középpályás helyére támadót hozni kettős emberelőnyben az nevetséges,szégyen,és röhej.
Ez a csapat még az egy pontot sem érdemelte meg,Eto'o ziccert hibázott ember!

giacinto 2010.02.20. 22:49:04

most mit is lehetne írni? jah, nagyon sajnálom az Inter-ellendrukkereket. most sem jött össze. :(

ezt az 1 pontot calcio_di_rigore kollégának ajánlom fel.

horas 2010.02.20. 22:50:03

@Piiii:Megkaptátok.Legyen elég.

Piiii 2010.02.20. 22:51:19

@horas: mikor?mit?
mai meccsre gondolsz? az nem ugyanaz.

horas 2010.02.20. 22:55:06

@Piiii: A mai napon itt van két pont,a Milan ellen meg majdnem az egész bajnokságot elkúrták...sztem ennyi legyen elég,azért a Siena és Parma elleni két megtámogatott meccsért...

WallyB 2010.02.20. 22:55:27

Lehet, hogy Csozé azt mondta ma a fiúknak: "ez a Samp karcsú, két piros, és tudjuk gyakorolni a védekezést...." a gáz ott van, hogy a Chelsea támadójátéka "kissé" komolyabb, mint a Sampé 11 per 9 fő ellen volt... szégyen gyalázat ez a csapat, meg az is, hogy az Intertől összességében 5 pontot el tudtak venni ebben a szezonban... Valaki meg tudná nekem mondani mellesleg, hogy Sámuel Eto'o mikor felejtett el futballozni? Ezt ugyanis nagyon nagy gáz lenne a bíróra fogni... kapussal szemben kétszer is (oké, az első les volt) picsafüstöt fogni. Ha valaki csatárklasszis, az kérem egy helyzetből két gólt lő... tényleg kár, hogy nem Milito volt ott.

Piiii 2010.02.20. 22:58:51

@horas: én az elmúlt 2 év inter- Roma 6 párharcának jópár elfújt meccséről beszélek. hadd ne kezdjem felsorolni a példákat, mert 4et legalább tudnék kapásból mondani ami eszembe jutni, de ez már megtörént mindegy, viszont az tök más h most meg 2 meccsel előtte mi volt. én csak a 2 csapat meccseiről beszéltem. ott kijár a kompenzáció

WallyB 2010.02.20. 22:59:13

@horas: igazad van. Szégyen volt ma a Samp játéka, az Internél meg volt 2-3 hülyegyerek... egy "élmény" volt nézni. :)

horas 2010.02.20. 23:00:29

@Piiii: Nem fogok vitázni,láttunk már durva meccseket,de félóra alatt két hazai pirost ritkán,nem mondom,hogy nem lehetett megadni,de azért szoktak disztingválni a bírók és mondjuk figyelmeztetnek,más kérdés,hogy ma agyilag télleg készen voltak az Inter-esek...

calcio_di_rigore 2010.02.20. 23:00:34

@giacinto: nekünk most egyáltalán nem lett volna baj, ha a samp nem szerez pontot. Nem figyeltél jól barátom, a Chelseanek fogok szurkolni, nem a Sampnak.:)

Amúgy ez a Samp ma 0, azaz nulla pontot érdemelt. Nevetségesek voltak.

Milito vajon miért nem kapott pirosat? A 40 ezer hőbörgő hülye miatt? Vagy miért?

Fülöp is nehezen nevezheti magát komoly kommentátornak.

horas 2010.02.20. 23:04:27

@Piiii: Az idei meccs,volt durva az Inter részéről,de ott sem érzem,hogy szétlett volna fújva a meccs.Arról meg nem tehet az Inter,hogy Guily a kapuba tartó labdát teljesen feleslegesen megfogja a gól vonalon...

És nem mindegy neked,hogy a Samp ellen veszít az Inter két pontot vagy a Roma ellen?

WallyB 2010.02.20. 23:05:36

@Piiii: Nehogy azt mondd már, hogy amikor Capitano belőtte az egyenlítő gólt a Roma ellen, akkor Mexes kiállítása nem volt jogos meg ezek a hülyeségek... blah-blah-blah... nézd vissza a meccset, meg azt, hogy a Roma hány 100%-os ziccert hagyott ki 1-0-ás vezetés után. Zanetti góljánál már 4-0-nak kellett volna állnia az eredményjelzőn, szóval olcsó vigasz a bírókkal jönni, amikor a saját csapat játékosai cseszik el a meccset. Szidhatnám én is a bírót a maiért, mert nem következetesek a sárgákkal, de nem teszem, mert nincs is miért. Sokszor mérlegelnek, a mai nem tette - mint már írtam: jogosan, csak akkor minden meccsen így kéne fújkálni. Akkor lenne gond máshol is, nemcsak az Interes "favágóknál".

Piiii 2010.02.20. 23:19:08

@horas: nem is az olyan meccsekre gondoltam amikor 0-4 1-4-re kaptunk ki, meg Guily kezezésére. az se rossz ha más csapat vesz el pontokat az intertől, történetesen ha ma kikapott volna az inter, akkor se lenne ugyanaz az érzés mintha monduk mi győznénk márciusban az Olympicoban, ezt te is jól tudod.

@WallyB: nem akarok egy végeláthatalan vitába kezdeni, de legalább pont ne a Mexeses esetet hoztad volna fel. hát szted ha ez jogos volt akkor arra tényleg nem tudok mit mondani. nyilván ez egy szubjektiv videó összevágva, de azért jól ábrázolja a helyzetet. Mexeses rész pont 2:00-nál, de a 0:35-ös is elgondolkodtató. ez pont a vitás esetekről van csak. lesgól a kupameccsen, Balotelli féle félig kamutizi. stb
az meg h valaki nem dönti el a meccset más dolog, minth egy kiállítással, vagy egy tizenegyessel visszahozza a másik csapatot a meccsbe. de nem akarok vitázni tényleg sry

www.youtube.com/user/InTheNameOfRoma#p/u/26/M35U9fnTdRY

horas 2010.02.20. 23:21:53

@Piiii: Télleg végeláthatatlan a vita,de sztem sosem volt sorsdöntő egy-egy tévedés,sem a meccs és főleg a bajnokság szempontjából...

horas 2010.02.20. 23:27:11

@Piiii: A diadora-s mez kurva jó volt,kár,hogy már nem az van,ez a kappa eléggé semmilyen...

Piiii 2010.02.20. 23:31:04

@horas: nyilván nem ezeken múlik egy bajnokság, csak ha a meccsek 3/4-én valamilyen fontos szituációban (lesgól tizi, kiállítás) belenyúlnak a meccsbe és mindig az ellen javára az már egy kicsit dühítő, és már úgy ülök le a következő meccsre h most vajon mi lesz...

giacinto 2010.02.20. 23:34:17

@calcio_di_rigore: és ez a nulla Samp még mindig megelőz benneteket. nehéz dolog ez.

Piiii 2010.02.20. 23:37:04

ha holnap nyer a Róma akkro 5 pontra csökkenhet a különbség, pedig néztem h volt már 14 is még tavaly év vége fel. azért ez nem rossz. bár továbbra sem hiszem, h bárkinek valós esélye lehet befogni az intert

horas 2010.02.20. 23:41:41

@Piiii: Továbbra sem tartom nagyon belenyúlásnak,Balotelli szituációját kb 5 szor visszakellett játszani mire ki lehetett jelenteni,hogy véleményes.Lesgólt most hirtelen nem vágom.Mexes kiállítás meg már szummázva lett bekellett volna lőni a helyzeteket,ahogy mondtam akkoriban a Roma-s haveromnak is.ÉS nem 3/4-ede mert a kupa döntő se lett szétfújva tavaly elött,a 0-4, az 1-4, a 0-1 és san siro-s 1-3 se...
ez konkrétan 5 mérközés.Véleményes az 1-1 a 3-3 és az a kupa meccs...de szétfújásnak még így sem nevezném...

horas 2010.02.20. 23:45:48

De idén kapja az ívet az Inter a dupla kiállításokkal (2),az idnoklatlan pirosok (Maicon,Sneijder) illetve az irracionális eltiltások ha jól emlékszem,Sneijder és Maicon is 3-3 meccset kapott tulajdonképpen olyanért amiért még piros sem járt volna....
Szal azért ezt is észre kéne venni...

calciomax 2010.02.20. 23:48:59

Ez egy jó Inter vot. Nem féklek kicsit sem a szerdaitól. Londonban fog ez eldőni nem Milánóban.

horas 2010.02.20. 23:55:45

Viszont Eto1o-val kapcsolatban vanak kisebb agályaim,ez min.a 3.ik ablak-ajtó ziccere volt amit kihagyott,sajnos az az igazság,hogy Eto'o jelenleg nem fér be az Inter-be.Visszavontabban előkészítésben jobb Pandev,Milito viszont annyira jó a amg posztján,hogy felesleges beprobálni oda Eto'o-t pedig igazán az az ő posztja.Semmiképp sem mondanék le róla,de a Chelsea ellen a Milito-Pandev kettős lenne az indokolt,ami lehet,hogy kisebb vihart akvarna Eto'o felé...ami nem szerencsés,mert egy jó Eto'o ra nagyon szüksége lenne a csapatnak....

_alerob 2010.02.20. 23:59:10

@calciomax: Én nem féltem az intert, de még kicsit sem. Szerintem a legnagyobb sanszuk most van 3 év alatt a bajnokok ligája serlegre. Egy inter BL és egy Juve EL fincsi is lenne, aztán az európai szuperkupán győzzön a jobbik :P

horas 2010.02.21. 00:01:54

@calciomax: A bajnokságban nagyon masszívak,de a BL-ben rendre korán és ostoba szituációkból kapnak gólt,Barca,Kijev,Kazan és valamennyire ide vehető a tavalyi MU meccs is a 4.ik percben Vidic fejesgól szögletből,több mint tré...
ÉS egy olyan magas és erős csapat ellen mint a Chelsea ez nem túl jó.Ha ki is esik az Inter szeretnék végre küzdést és gólokat látni,nem a utolsó 20 perc alibi fociját,hogy fújják már le...ami az utolsó két évben volt...

horas 2010.02.21. 00:03:09

@_alerob: Ehhez valakinek ki is kellene ejteni a Barca-t...
Mindenki más ellen úgy érzem van reális eélye az Inter-nek...

horas 2010.02.21. 00:04:39

@_alerob: Igen valamilyen európa cím nagyon kellene az olasz focinak én örülnék egy Juve vagy Roma EL-címnek is símán,egymást kell legyőzniük illetve talán a Valencia atűnik számottevőnek...Már ammenyire érdekelheti őket,ha jól tudom kikaptak valami nem angy csapattól most...

horas 2010.02.21. 00:08:44

Ja hát persze és a Liverpool...
jó lesz idén ez az EL..Én arra gondoltam,úgy lehetne tovább növelni a nimbuszát,ha a BL-ből nem csak a csoport harmadikok kerülnének át hanem a legjobb 16 ból kiesettek is.

andree 2010.02.21. 00:16:30

@horas: Ezt a hsz-t elrakom rosszabb időkre. :)
Amúgy meg várható volt, hogy fordul a szerencse, és az Inter is kap majd lapokat egyszer. Elég sok Muntari/Samuel/Cordoba move maradt már megtorolatlanul, ők meg pont azok a játékosok, akiknek nem tesz jót, hogy megszokják azt, hogy akármit csinálhatnak a pályán. Ebből még akár előnye is származhat az Internek a BL-ben, és talán nem kell minden fontos meccset emberhátrányban lejátszaniuk.

andree 2010.02.21. 00:19:59

Ja és reméltem kikap a Samp. Undorítóan játszottak, hatalmas favágók(Pláne ha hiányzik Cassano), Pazzini-t meg én is kiszórtam volna az első félidőben. Durva volt látni, hogy kaptak 2 embernyi előnyt, és nem az ugrott be nekik, hogy lehet nyerni éppen idegenben a bajnok ellen, hanem az, hogy most aztán lehet rugdosódni meg pofázni vég nélkül.

calciomax 2010.02.21. 00:29:09

@_alerob: @horas: nem beszélek BL serleről az még nagyon messze van. Mégis sokkal több kurázsit érzek ebben az Inter ben mint mondjuk amelyik a Liverpool elen vagy tavaly a MU elen játszott. Manchesterben egyszerüen nem volt kombinációs lehetősége JM-nek most Pandevvel, Snejderrel, Eto-val a ma jól mozgó Stankoviccsal és a meglévő ászokkal mint Cambiasso, Maicon elsülhet jó is benne van a bravúr mert azért lássuk be az kell hozzá. Ez a Chesea erősebb mint a MU de szerintem a Barcánál is, de meglehet.

daneeka 2010.02.21. 00:33:11

@horas: A MU idén simán kiejtheti a Barca-t. De vicces erről egy olasz topicban beszélni...

touristique 2010.02.21. 00:40:59

csak azt sajnálom, hogy 11 emberrel reális sima sétagalopp 2-0 helyett pár ember biztosan nagyon elfáradt, mondjuk Maicon kb. pihent :) de ehhez képest Stankovic óriásit játszott, rengeteget dolgozott, akárcsak Sneijder. Nem jó ez a szerdára nézve.

Samuel 2. lapja az "egybőlpiros" volt nem? mert akkor 15 meccsre el fogják tiltani sajnos.

rizla 2010.02.21. 00:42:08

@daneeka: szerinted idén az MU erősebb, mint tavaly?

andree 2010.02.21. 08:37:51

@rizla: Korántsem, de legalább 2 CR-nyi mákjuk van.

giacinto 2010.02.21. 09:52:02

Már nem először olvasom ezt, de ez a Chelsea miért lenne jobb, erősebb mint a Barca???? vicc.

WallyB 2010.02.21. 10:03:00

@Piiii: Én sem vitázni akarok, csak azt szerettem volna mondani: ezek a játékosok baromira meg vannak fizetve, és klasszisoknak nevezzük őket, a média is úgy kezeli, ők is úgy viselkednek. De akkor döntsék már el a meccset, amikor lehetőségük van rá, mert csak ez a dolguk (lásd Rooney a Milan ellen kedden). Nem akarom én véletlenül sem a Romát vagy a drukkereit bántani, távol álljon tőlem, csak kapásból az ugrik be, hogy 1-0-ás Roma vezetésnél Aquilani egy az egyben viszi a kapusra és kihagyja... és tegnap Eto'o szintén kihagyta a meccslabdát. Én úgy érzem, ha higgadtabb, belövi a ziccert, és nyer az Inter (amit persze nem érdemelt volna meg, de jobb szájízzel mentem volna aludni).

WallyB 2010.02.21. 10:04:41

@horas: Jogos, Eto'o "teljesítménye" az én szemem is szúrja.

WallyB 2010.02.21. 10:08:49

@giacinto: mondjuk a csoportmeccsek Barca-Inter párharca (0-0, 2-0) nem sok okunk van a hurráoptimizmusra... ellenben a Chelsea-nél (nem csak ott) mintha nem ok nélkül anyáznának egy bizonyos Ovrebo "urat"...

_alerob 2010.02.21. 10:49:35

@calciomax: Nem kell Bl serlegről beszélni, de végre reális esély egy Inter BL győzelem. Igazad van, nagyobb JM-nak a variációs lehetősége, és ha a csapat jó napot fog ki, akkor simán hozza a jövőheti meccset. Persze, a Barcelona az elmúlt időkben egy másik világ, de szerintem az Inter őket is megtudná fogni.

_alerob 2010.02.21. 10:50:33

Egyébként ma délután Bolognába látogat a Juve, ez is egy pikáns találkozó lesz. Nem játszik Di Vaio, úgyhogy egy nagy fegyver hiányozni fog a Bolognából.

patyi222 2010.02.21. 11:07:46

Annak aki még reménykedik abban hogy a Eto jobb lesz ennél:NEM LESZ!!!Ő ennyit tud...Még év elején írtam az egyik első meccse után hogy pozitív meglepetés hogy így is megy neki...Ő nem világklasszis csatár sőőt...Ő Usian Bolt és Ferenczi Pista édesgyermeke...kiváló atléta de semmi több, emellett egy átlagos focista...A Barcában is zsákszám hagyta ki a helyzeteket, volt olyan meccs hogy 4 tiszta ziccert is kapusba lőtt, de mikor szerzett 2 gólt ahhoz is általában 5 helyzet kellett...persze vannak olyan helyzetek mikor bejött neki elsőre is, de nem túl gyakori...A gyorsasága miatt könnyen helyzetbe tud kerülni de amúgy cselezni sem nagyon tud és a passzolni sem...Én nagyon régóta a Barcának szurkoltam és szerettem is az alázata miatt de egy percig se marasztaltam volna mert nélküle sokkal hatékonyabb lehet Barca támadójátéka...persze jelenleg ez nem igaz de mind Henry mind Zlatan pocsék formában van így pedig nem egyszerű...
Szval csak idő kérdése és 4.számú csatár lesz belőle a Milito,Pandev,Balotelli 3as mögött...(képességekben már most is ott van, kérdés JM mit gondol majd)
Bele se merek gondolni mit csinált volna a Barca tavaly ha mondjuk Milito a középcsatár...

giacinto 2010.02.21. 11:22:12

alázat címszó alatt sokat bukott a Barca a cserével.

giacinto 2010.02.21. 11:25:39

@WallyB: ezt nem lehet így összehasonlítani:

ha X megverte Y-t, és Y ikszelt Z-vel, akkor X tutira leveri Z-t. ez futballban nincs igy.

Chelsea elleni párharcban egy defenzív, taktikus 2 meccsre számítok, sem Ancelotti, sem Mou nem az a nekiugrok az ellenfélnek típus.
Kb mint a Pool-Chelsea meccsek, olyasmit várok tőle, tehát egy nézhetelen fost, izmozást. amit igazából nem bánnék, csak jussunk tovább.
a 0-0 vagy 1-0 sztem, a legvalószínűbb eredmények mind2 meccsen.

patyi222 2010.02.21. 11:26:59

@giacinto: Az biztos.Kiváncsi vagyok hogy Zlatan be tud e majd rendesen illeszkedni mert jelenleg nagyon gyenge...Nyáron még örültem neki hogy ő jön és nem Villa mert nem volt a csapatban vérbeli tuskó, ami pedig nem árt egy keményebb csapat ellen...márpedig mégegyszer nem kapják bírónak a kopasz gnómot ha szembejön a Chelsea...

giacinto 2010.02.21. 11:52:07

OFF:

Manchester City To Bid £140M For Liverpool Pair Steven Gerrard & Fernando Torres - Report

mondjuk ennyiért kötelező lenne eladniuk őket.

WallyB 2010.02.21. 11:57:53

@giacinto: Attól még jó csapat a Chelsea is, én azt mondom, hogy túl sok jóra nem számíthatunk... bár ideje lenne megtörni az "angol átkot", abban feltétlenül egyetértek veled, hogy nem lesznek látványos meccsek, és vagy egy gólos különbség dönt, vagy az idegenben lőtt gól.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.02.21. 12:08:46

Sokkal jobb az Inter, mint az utóbbi negyven (na jó, tíz) évben bármikor, ezzel együtt nagyon korai még BL-győzelemről beszélni. Ott kezdődik, hogy már a Chelsea ellen sem ők a favoritok.

Én drukkolni fogok nekik Drogbáék ellen, de az esélyeket továbbra is 40-60%-ra adom a Chelsea-nek.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.02.21. 13:40:01

Talán az egyik legérdekesebb délutáni meccs lesz a Palermo-Lazio, és ezúttal Zarate fog lehetőséget kapni Rocchi helyett. Végre Matuzalem és Cruz is a keretben, jó meccs lesz. A Palermo veretlen otthon, ez igaz, de bízom Reyában és a fiúkban.

horas 2010.02.21. 13:47:57

Egy teljesen tartalékos Barca,szétalázta az Inter ezt inkább hagyjuk.A
Chelsea mindenképp jobb csapat papíron,a BL-rutinról nem beszélve.Ellenben úgy érzem lehet sansza az Inter-nek,tény,hogy nagyon kikell jönnie a lépésnek.
Viszont én úgy érzem,hogy szinte az összes csoport első verhető lett volna az Inter számára,a Chelsea már nem feltétlen...
Ha idén nem is,de jövőre még nagyob sansz lesz,megtalálta az ősvényt az Inter,ha a középpályán tudnak erősíteni a csapat az mindenképp előrelépés lesz.
Chelsea-nél példáúl szerintem vízválasztó az idei szezon mert jövőre már öregecskék leszek,mindenképp belekell majd nyúlni a keretbe ami nem mindig jön be azonnal.

Amúgy a BL-hez annyit,hogy már a Chelsea keijtése óriási szó lenne,a csapat szerencséjét ismerve utána úgy is a Barca jönne...
:)

horas 2010.02.21. 13:49:27

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ledesma játszott az elöző fordulóban?Vagy rosszul emlékszem?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.02.21. 13:56:18

@horas: Játszott, nem is rosszul, remek fizikai kondícióban volt, és látszott, hogy bíznak benne a társai, ő kapta a legtöbb labdát a középpályán.

horas 2010.02.21. 13:57:50

@patyi222: Eto'o másposzton játszik,hátra vontabban,ezért is nem lő annyi gólt,viszont tény,hoy valami frusztrálja meg zavarja,mert relatíve sok helyzetet ront.Azért a Barca-s mutatói nem arról árúlkodnak a két BL-döntőben szerzett kulcsfontosságú gólja meg pláne,hogy átlagos focista lenne.Ibrhaimovic hiába sokoldalúbb fizikálisan és technikailag is,nem lőtt gólt a csoport meccseken kívül...Én nem tartom rossz cserének ezt,várjuk ki a végét.Annyi biztos valami kisebb gond van Eto'o-val,de mondjuk az élet-halál Kazan meccsen betalált...Milito nem...példáúl....

Meg annyit a Chelsea ellen,hogy az Inter atombeton védelme a bajnokságban a BL-ben elég sokat bizonytalankodik és több mint elkerülhető gólokat kap,Lásd MU tavaly,meg az összes idei csoport meccsen kapott gól....

horas 2010.02.21. 13:58:39

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Nyáron nem jár le a szerződése?ÉS hogy került vissza a csapatba?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.02.21. 14:04:30

@horas: 2011 nyarán jár le a szerződése, de hajlik a hosszabbításra. Reya kikötötte, hogy ő márpedig csak akkor jön, ha játszathatja és elég kétségbeesett volt már Lotito, hogy engedjen neki.

horas 2010.02.21. 14:10:32

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ennek nem örülök...
Persze annak igen,hogy játszik újrameg rendeződnek a dolgok afele,csak hát ő nagyon illene az Inter középpályájára...Na mindegy

horas 2010.02.21. 14:19:25

Egyébiránt valaki nem tudja a Sampdoria-t miért hívják vakoknak?

zsakfos 2010.02.21. 14:22:39

@horas: Mert 9 ember ellen se találják meg az utat a kapuhoz:)

touristique 2010.02.21. 14:25:39

@horas: Nem látják a kaput sztem. :)

touristique 2010.02.21. 14:27:10

@zsakfos : Bocsi! Mire a topic végére értem eltelt 5 perc, nem tudtam te már rég beírtad ugyanazt a poént! : )

horas 2010.02.21. 14:29:24

@zsakfos : @touristique:
Komolyan kérdezem.Mert láttam,egy fantasy rajzot az Inter.com-on ahol mindenki a bevenevén volt ábrázolva,ott volt egy sas,zebra,kakas,ördög,bika,és három vak ember akik menekülnek a fekete-kék kígyó elől és most tudtam meg,hogy a Samp a vak emberek..csak szeretném tudni,hogy honnan eredhet ez...

giacinto 2010.02.21. 14:40:29

@horas: "Eto'o mondjuk az élet-halál Kazan meccsen betalált...Milito nem...példáúl...."

Milito az élet-halál Kijev meccsen talált be.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.02.21. 14:51:05

@giacinto: te hogy kezdenél a chelsea ellen?

horas 2010.02.21. 14:52:32

@giacinto: Jaja,télleg.Azonos poszt igazán a sajátjuk Eto'o anyira nem érzi a mostani szerepét...

horas 2010.02.21. 14:59:21

@jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!): Nemtudom azért kérdezem...:)

A Chelsea ellen jó lenne tudni,ki tud játszani majd a balszélen.Muntari-t nem szabad pályára engedni...Inkább Motta,de még inkább Mariga.Pandev Eto'o helyén,de ha Eto'o kezd se gond,mert Pandev-vel Mourinho érdemben tud változtatni,ha úgy áll a helyzet.

giacinto 2010.02.21. 15:05:53

Nah, szegény Lazio megint bekezdett.

@_benito:
JC-Maicon-Lucio-Samu-Santon-Zanetti-Cuchu-Stanko-Sneijder-Pandev-Milito

Mr.AT 2010.02.21. 15:07:04

Nem is a gólja a szép, hanem ahogy elkígyózott a 16osig.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.02.21. 15:08:25

@giacinto: Ez még nem világvége, simán lehet még bármi, tengernyi idő van.

horas 2010.02.21. 15:13:40

Még mindig nem sziporkázik a Juve,de ezt a csapatot már össze sem lehet hasonlítani a Ferrara-féléhez,főleg ami a vége fele ment...

Mr.AT 2010.02.21. 15:18:39

@horas: Csak Grygerát kellene eltüntetni a csapatból, és egész normális focicsapat benyomását keltenénk. Nézem ezt a cseh fogalmatlan f*szt, és szemmel láthatóan öregszem.

toerix_ (törölt) 2010.02.21. 15:23:03

Baptistával SÚLYOSBÍTVA? Szerintem teljesen jó játékos, bár az az igazság, hogy ha formán kívül van, sok vizet nem zavar. Meg amúgy nem is ő játszik, hanem Cerci. Ja amúgy megvan a vezetés. Azt tudja valaki, hogy Taddei mi a faszt keres állandóan a bal oldalon? :D

horas 2010.02.21. 15:29:15

@Mr.AT: Baszki talál a Juve valami fasza edzőt jövőre,akár mi lehet...

horas 2010.02.21. 15:30:33

Hát a Lazio-nak úszik el ez meccs...
@toerix_: Baptista helyén Cerci?Azért ehhez már alkotni kell valamit...

giacinto 2010.02.21. 15:33:03

@horas: Jön Lippi meg a spanjai.

horas 2010.02.21. 15:36:29

Köhüm,Köhüm....

Mr.AT 2010.02.21. 15:40:09

Grygera a képességeivel, Melo meg sajna a formájával lóg ki ma (is), amúgy egész tűrhetőek vagyunk. Alex és Diego kifejezetten formás dolgokat is csinálnak már.

keshudioo 2010.02.21. 15:52:59

Del Piero még 35 évesen is szépen megforgatja a védelmet

horas 2010.02.21. 15:54:46

Hát az elsőfélidőben reálisabb lenne az 1-1...
Melo kezezése?...mindenki tudja...

Mr.AT 2010.02.21. 15:54:58

Amíg mi vezetünk, a Siena meg Xen tartja a Napolit, minden rendben. Ha minden marad így, pontelőnnyel leszünk negyedikek.

Mr.AT 2010.02.21. 15:55:37

@horas: Melo kezezése egyértelműen KINT volt, a szabadot meg meg is kapták, szóval nem kell a feszültségkeltés már megint.

horas 2010.02.21. 15:58:40

@Mr.AT: Múlt héten ezért tizi járt,de igazad van ne cincáljuk...

dzolutan 2010.02.21. 16:02:11

@Mr.AT: Kár, hogy Alex már 35, nem neki kéne a hátán vinni a csapatot.

Mr.AT 2010.02.21. 16:11:38

Ebben is benne van Gigi... Nem tündököl mostanában, sajna.

Mr.AT 2010.02.21. 16:22:08

Na ezt a Diego-Candreva cserét így a 60.percben, 1:1nél magyarázza el nekem vki, pls. Se nem sérült, se nem fáradt.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.02.21. 16:25:58

OMFG mi maradt ki... mókás. nem juve fannak, persze.

daneeka 2010.02.21. 16:26:23

@rizla: Nem, de 2 meccsen simán benne van, hogy jobbak lehetnek. Chelsea dettó.
GÓL!

Mr.AT 2010.02.21. 16:26:47

@Mr.AT: Ja hogy ezért. :-) Így már értem. :-)

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.02.21. 16:28:07

hát, mindjárt szebben süt a nap is. :)

Mr.AT 2010.02.21. 16:33:39

Na ennyit a "Juvénak fújnak a bírók" szekciónak... Felipe Melo gólját miért is nem adták meg? Teljesen szabályos gól volt.

daneeka 2010.02.21. 16:36:37

@Mr.AT: ADP lesen volt, és zavarta a kapust. Erősen véleményes... Én örülök, hogy nem adták meg, mert megint kezdődne a csalózást.

Piiii 2010.02.21. 16:37:59

na majd a Bestia most megmutatja h 10/10es játékos:)

Piiii 2010.02.21. 16:52:49

már csak 5 pont zsírrrrr:)

Mr.AT 2010.02.21. 16:57:41

Király. :-) Zsebben a három pont, és a Napoli is csak Xelt. :-)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.02.21. 17:00:29

@Piiii: A Napoli x-e sem jött éppen rosszul, így most a bl szempontjából egy nápolyi vereség is belefér. A Panát viszont ki kell verni!

Hispan07 2010.02.21. 17:07:13

Messze van a jótól ez a Juventus, de hónapok óta először zsinórban nyert meccseket.

Estére pedig nevezte Leo Adiyiah-t. Kíváncsi vagyok, bemutatkozik-e, és ha igen, akkor hogy.

giacinto 2010.02.21. 17:08:01

@calcio_di_rigore: büszke lehetsz, a kiesőjelölt ellen a háló törte a hátatokat a végén :)

de végülis a juventusnak már ez is siker, végre odaértek a 4. helyre :)

calcio_di_rigore 2010.02.21. 17:08:42

3 hónap balfaszkodás után 1 hete kezdtünk el nyerni, és máris BL-helyen vagyunk? Nehéz lesz így motiválni a srácokat.:))

gasbert 2010.02.21. 17:12:31

@Hispan07: Szerintem szinte biztos hogy még a padra se fog odaférni .

JokerZ 2010.02.21. 17:15:20

A délután egyetlen fontos meccséről:

a Juve védelem Legroval nem éppen betonbiztos, vagy kifordítva: Giorgio nélkül nincs Juve-szintű játékos a védelemben, De Ceglie továbbra sem védő (amolyan Grossosan védekezett a bekapott gólnál), a hab a tortán pedig Buffon formája, ami főleg a beadásokra adott reakcióját nézve rémisztő, de az utóbbi időben inkább szemlélődik, mintsem magabiztosságot ad hátul.

A középpálya ma egészen jól szűrt, bár az, hogy a 70. perc után ennyire beszoroltunk, az ő számlájukra is írható - alig tudták összeszedni a kivágott labdákat. Melo kezd magabiztosan passzolni, nincsenek ütemkésései, Marchisio egyre jobb (ez már stabil válogatott szint), Camo pedig felgyógyult, jó hír.

Elöl nagyon megy az összjáték Diego és DP között, de Diego még mindig nem bírja végig a meccseket, Amauri pedig borzalmas, fájdalmas nézni a mozgását is, ha lenne egy Kalou szintű csatárunk, kétszer ennyi gólt lőnénk.

És még egy tanulság: Zacc képes érdemlegesen belenyúlni a meccsekbe, ha a mutatott játékban csak lassú is a fejlődés, a cserék minősége már jónak mondható. Várjuk a folytatást, a vészharang csendesedik.

JokerZ 2010.02.21. 17:15:58

"...Giorgon kívül", akarom mondani :)

daneeka 2010.02.21. 17:18:10

@Zlatan: Nem tudom, az én szememben Giorgio sem annyira magabiztos. El kell őt adni a nyáron rengeteg pénzért, Buffonnal egyetemben.

touristique 2010.02.21. 17:43:56

A Roma meccset telibe tippeltem gólszerzővel mindenestül gyönyörüségesen (sajnos).

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.02.21. 17:46:21

@daneeka: A csalo juvenak siman adnak erte ot pontot is:)

dzolutan 2010.02.21. 17:54:38

@daneeka: Buffonról én is így vélekedem, nem hiszem, hogy torinóban válhatna újra a világ legjobb kapusává. És az érte kapott pénzért egész jól be lehetne vásárolni. Ellenben Giorgo-t nem adnám semmi pénzért, ínséges időkben egyedül ő képviselte a Spirito-t, amikor ilyen amaurik hisztivel töltötték az idejüket ő felrohangált a támadásokat segíteni az ellen tizenhatosáig. Példát próbált mutatni.

horas 2010.02.21. 18:00:05

Leglább már jönnek a meccsek és valami játék szerűség is van.
Az agyon sztárolt Juve-szűröknél Melo,Sissoko
sokkal hasznosabban,pontosabban eredményesebben magyarúl jobban játszott az agyatlan Mudingayi...

daneeka 2010.02.21. 18:03:37

@dzolutan: Igen, aláírom, néha ő volt az egyetlen, aki próbált is focizni, hátulról irányítani. Sajnos azonban nem neki kellene, és éppen ezért ezt inkább fegyelmezetlenségnek tartom részéről. Több olyan gólt is sikerült kapni, ahol ő adta el a labdát, és a helyére indult be egy ellenfél. Így is azt gondolom, hogy már most a világ 10 legjobb középső védője között van. Talán egy rendes edzőnél benő majd a feje lágya, de ma is láttam Molinaro-szintű megoldásokat tőle. Nagyon sok az a pénz, amit érte most nyáron lehetne kapni, egy sikeres vb után mondjuk.

giacinto 2010.02.21. 18:09:13

@daneeka: "egy sikeres vb után mondjuk"

nagyon optimista vagy :))

vagy mi számít sikernek? továbbvergődni a csoportból?

daneeka 2010.02.21. 18:14:12

@giacinto: Szándékosan nem győzelmet említettem, de ha sorozatosan jól játszik a meccseken (nem a csapat, hanem ő), akkor igenis sokat lehet érte kérni.

horas 2010.02.21. 20:06:26

Hát nemtudom,nem azt a kevés értéket kellene eladni a csapatból.Mai meccsen is a Juve és a Bologna között Del Piero és talán Chiellini volt a különbség más nagyon nem...
Hanem abból a tengernyi feleslegből kéne pénzt csinálni amennyit csak lehet.

rexford 2010.02.21. 20:07:24

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Reja nálad miért Reya?

@daneeka: Chiellini az egyetlen, akit semmi pénzért nem szabad eladni. Egyszerűen nincs reális alternatíva a helyére. Buffont viszont rengeteg lóvéért el lehetne, de gyorsan kéne, mert nagyon megy lefelé az ára.

rexford 2010.02.21. 20:08:21

Ja, Sanyi meg komolyan bejelentkezett a vb-keretbe. Szerinted is, giacinto?

giacinto 2010.02.21. 20:18:05

@rexford: persze. kezdő lenne, Roby Baggioval, meg Paolo Rossival. Padon Toto Schilacci és Pippo Inzaghi.

Klárensz 2010.02.21. 20:26:57

Tudja valaki, hogy mikor lesz az elmaradt Fiorentina-Milan?

giacinto 2010.02.21. 20:27:25

bár ha jobban bele gondolok, a homorításaira tényleg szükség lenne a válogatottnak. de lehetőleg a 16-oson belül tegye ezt. sőt ilyen szempontból a Totti-DP-Pazzini trió lenne az álomfelállás.

Klárensz 2010.02.21. 20:29:09

Megtaláltam most szerdán 20:45-től lesz.

Hispan07 2010.02.21. 20:35:59

minimum fura, de az ácsémilán.kom szerint Bonera kezd balbekkben... ez azért sokat elárul a Milan keretéről, na

rexford 2010.02.21. 20:43:35

@giacinto: Ezt a meccsenkénti 1-2 hasznos homorítás + gól és/vagy gólpassz mutatót nem sok olasz (és nem olasz) csatár tudja produkálni mostanában.

Hispan07 2010.02.21. 20:50:18

Dida, Janku, Oddo, Favalli, Becks, Pippo, Háüntelőr - piszok izmos a Milan pad, na... nem, igazából nem az.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.02.21. 21:00:09

Annyira nem tragikus a mai vereség, ez reális volt, inkább attól félek, hogy Muslera hiányát hogy tudja a csapat megoldani a Fiorentina ellen, mert sárga lapja miatt eltiltott lesz jövő vasárnap. Berni nem is tudom mikor védett utoljára tétmeccsen, ez igen komoly érvágás.

horas 2010.02.21. 21:10:07

Egyelőre semmit nem látunk az otthon oly veszélyes Bari-ból...Valahol erre számítottam...

giacinto 2010.02.21. 21:10:48

@Hispan07: kár hogy nem Favalli játszik Alvarez ellen :))

giacinto 2010.02.21. 21:16:13

@horas: a jövő heti BL-meccsek pontos eredményét is told ide akkor lécci :)

közben érdekes jelenet az ötösön belül.

daneeka 2010.02.21. 21:19:12

@rexford: Zidane eladását is ellenezted?

horas 2010.02.21. 21:20:49

@giacinto: Most mit arcolzol,számítottam erre is,de nem lepődtem volna meg,ha a papírforma szerint nyomna a Bari...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.02.21. 21:23:03

@rexford: Jó kérdés, valami oknál fogva erre áll rá a kezem. Mostantól jobban figyelek erre.

calcio_di_rigore 2010.02.21. 21:49:13

@daneeka: Zidane 1, menni akart, 2, lehetett pótolni, Chiellini 1, nem akar menni, 2, nem lehet pótolni (reálisan).

giacinto 2010.02.21. 21:55:49

Buffont lehetne pótolni? kivel?

calciomax 2010.02.21. 22:04:03

Chielini és Zidane egy mondatban is erős nemhogy összehasonlitani a két szituációt. Az a Zidane pótlás Nedved papával jól sült el de nem tudni mi lett volna ha marad Zizu. Ez a Chiellini sztorit meg nem értem kinek kell egyátalán? Ilyen nagy szám, hogy van egy jól romboló védő aki néha fejel egy-egy gólt? Materazzi is megcsinálta ezt volt olyan szezonja hogy asszem 8 vagy 9 gólig jutott mágsem gondoltam alapembernek, nem egy játékmester.....

giacinto 2010.02.21. 22:13:20

@calciomax: Mátrixnak volt 10 és 12 gólos szezonja is.

Hispan07 2010.02.21. 22:32:06

@horas: Én épp kellemesen csalódok, hogy ilyen simán hozza csapat a meccset (kopp-kopp). Mindenesetre ma is látszik: Borriello egyértelműen jobb, mint Huntelaar. És Abbiati is jobb, mint az a fingfogó Dida.

Althedokan 2010.02.21. 22:33:42

@giacinto: na erről ennyit, azt hiszem nem focizta le a Milant otthon a verhetetlen Bari...

Hispan07 2010.02.21. 22:36:33

Baromira éreztem, hogy Abbiati megfogja - nem hiába dícsértem épp most ;)

Althedokan 2010.02.21. 22:36:33

Abbiati még a 11est is kifogta...

Althedokan 2010.02.21. 22:39:19

@Hispan07: igen tényleg úgy tűnik ígéretesebb Didánál, bár néha ő is mutat ezt-azt. Sajnos a nemzetisége miatt el tudom képzelni hogy Leo őt támogatja...

rexford 2010.02.21. 22:46:21

Chiellinire nincs alternatíva, mert Terry nem jön el a Chelsea-ből. Buffonra sincs sok amúgy.

Althedokan 2010.02.21. 22:49:00

kár hogy ez az Adiyiah eddig nem tudott játszani, most hogy tud, remélem megmutatja mit tud és Leo beteszi a csapatba néha...

Althedokan 2010.02.21. 22:49:52

A Juventussal meg mi történt, hogy már 4ek? Beindult a henger? :P

gasbert 2010.02.21. 22:57:32

Hú ez lazára sikerült , ügyesen vertük le ezt a korántsem veszélytelen Barit , hazai pályán.
Leo pedig remélem látja hogy ki is a Milan elsőszámú kapusa . :D

vargamma 2010.02.21. 23:06:44

érdekes ez a Milan mostanában: 60 percig uralja a meccset, de aztán jön egy 10-15 perces holtpont. ma csak annyi történt h míg a MU ezalatt 2-3-t lőtt volna, addig az éledező bari ehhez gyenge volt. plusz jókor lőttük a 2.-at.

Klárensz 2010.02.21. 23:48:05

Borriello nagyon betanulta ezt a labdát eltörős ollózást. Pár hónap alatt ez már a 3. ilyen gólja volt.

Althedokan 2010.02.22. 00:03:22

@Klárensz: remélem a MU ellen is valami hasonlót fog mutatni...

andree 2010.02.22. 03:13:08

@horas: heh. Azt kell mondanom egyetértek. Túlduzzasztották a keretet középszerű játékosokkal.

Chiellini-ért soha nem fogunk 50 milliókat kapni. Annak meg semmi értelme, hogy 1x millióból pótoljuk egy kicsit gyengébb játékossal, 8-10 millióból meg vegyünk 3gy 4. Poulsen-t. Mikor látványosan felfelé lógott ki a folyamatosan vereségeket szenvedő csapatból, akkor se sírt hogy ő bizony le akar lépni. Ostobaság lenne nekünk küldeni. Buffont eladni gigantikus baromság lenne. Érte se kapunk már olyan összeget, amiből maradna elég a csapat tényleges megerősítésére(mármint sztárokkal nem újabb cserékkel), ráadásul kapusposzton csak gyengülhetnénk. Ha egy mondatban kéne írnom ezt az egészet, amelyik Juve drukker nyerészkedésből elküldené a legjobbnak tűnő fiatal olasz védőt valamint 2-3 rosszabb meccs és 1 baki után elküldené Buffont, az vagy idióta, vagy FM függő és még nem látott igazi meccset.

Btw. Csak a 2. félidőre sikerült hazaérnem. Melo meglepően jól tolta, szégyenteljes volt így beszorulni, Candevra meg tökéletes 5. kp-nek tűnik. Remélem kitart a lendület, mert ebben a sűrű mezőnyben 2-3 meccsel 4-5 helyeket lehet utazni le-föl.

dzolutan 2010.02.22. 08:14:11

Buffont az idei és a tavalyi lélektelen szezonja, illetve a paraszt nyilatkozatai miatt küldeném el. És nem 2-3 rosszabb meccse volt ebben a ~2 évben.

horas 2010.02.22. 11:41:18

@giacinto: Amúgy meg az első 10 komment között írtam,hogy sztem a Milan nyer Bari-ban...

horas 2010.02.22. 11:44:27

@andree: Okosan igazolva,nem vagyonokból fellehet gyúrni a Juve keretét.

Mr.AT 2010.02.22. 12:02:11

@andree: Candreva konkrétan a különbség jelentős részét jelenti az őszi meg a tavaszi csapat közt. Ha a Sissoko-Melo-Marchisio hármasból vki kiesik, akkor Tiagot vagy Poulsent kellett betenni a helyére, most meg őt. Sokkal labdabiztosabb, sokkal jobban passzol, sokkal mindenebb.

Althedokan 2010.02.22. 14:20:49

MEGMONDOM MIVEL LEHETNE MEGLEPNI A MU-T. AZT KELLENE MEGLÉPNIE LEONARDONAK, HOGY BORIELLOT ÁLLÍTJA A KAPUBA, ÉS NESTA, BONERA MEG THIAGO SILVA KEMÉNYKEDHET ELŐL, MÍG GATTUSO, RONALDINHO, PATO, ÉS BECKHAM VÉDEKEZIK ÉS HUNTELAAR A SZERVEZŐ JÁTÉKOS, ABATE ÉS ADIYIAH ELŐTT... SIR ALEX NAGYON TAPASZTALT, DE ILYET MÉG Ő SEM LÁTOTT...:D:D:D

giacinto 2010.02.22. 14:24:43

@Althedokan: látom keményen ünnepled az NST-szülinapot :)

de ennyi elég lesz, hacsak nem akarod a detoxban követni a visszavágót :)

andree 2010.02.22. 14:37:07

@dzolutan: Olvasgatni szoktam nyilatkozatokat, de nem találtam nagyon parasztságot benne. Legalább is a Genoa dicsérésén kívül nem emlékszem semmi extrára tőle. A lélektelen dolgot meg nem értem. Ultra szar védelem mögött tette a dolgát hétről-hétre. Mikor juve meccsen voltam mindenki kiabálta a nevét, többször kiintett, jó arc volt nagyon, tartotta a kontaktot az ultrákkal, és mikor égtünk, baromi szomorú volt. Látszott, hogy messze nem az az ember aki leszarja, hogy mi van a csapattal.

Althedokan 2010.02.22. 14:48:17

@giacinto: most mivan? Nem értem, mi a baj:) szerinted rossz lenne a detoxban követni? Jobb mint józanul végignézni... attól tartok. Bár ha arra gondolok, hogy a MU még a Zetétől is kikapott (ováció, Koplárovics Béla a király!!!) akkor talán van esélyünk...:)

Piiii 2010.02.22. 15:47:57

most láttam csak a juve győztes gólját. hát nem semmi kezezés volt del pierotól a passza előtt. sok lesz ez már igy 1 héten belül....mondjuk erről abszolút nem ő tehet, de h nem lehet ezt észrevenni a bírónak, érthetetlen...

Mr.AT 2010.02.22. 16:29:12

Már épp hiányoltam, hogy ezen a hétvégén épp egy kretén se csalójuvézik, de hát dehogynem. :-)

zsusska 2010.02.22. 16:32:17

ha már ennyitől így félnek errefelé akkor mi lesz ha egyszer visszatér az öreg moggi papa?:))

calcio_di_rigore 2010.02.22. 16:36:47

@Mr.AT: pedig látható, hogy "nem semmi" kezezés volt: www.uccellinodidelpiero.com/wp-content/uploads/2010/02/alex07.png
:)))

Ez pedig már Moratti: Asked to reveal what the gesture meant, Moratti replied: “Mourinho did it. He knows and he has to explain it himself.
“Perhaps he meant that they want to stop us."

Elviselhetetlenek már ezek, komolyan.

Phuturo 2010.02.22. 16:37:26

@zsusska: jaj! a csajom volt belépve és véletlenül ő nevében írtam:) neem nincsenek nő kommentezők:)

Mac_KAPUFA 2010.02.22. 16:42:48

@Phuturo: erre ne vegyél mérget ;)

Althedokan 2010.02.22. 16:53:22

@Mac_KAPUFA: először én is bele akartam kezdeni ebbe, de azt hiszem már kinőttem a "nő vagyok" típusú internetes viccelésből... :P persze ha te tényleg, akkor bocs:P

Mac_KAPUFA 2010.02.22. 17:02:11

@Althedokan: bármilyen meglepő (és mulatságos),elárulom, tényleg ;)

Althedokan 2010.02.22. 17:04:09

@Mac_KAPUFA: nem mondanám, hogy mulatságos, történetesen a barátnőm imádja a focit, mind nézni, mind játszani... Szóval nincs ebben semmi elítélendő...

Mr.AT 2010.02.22. 17:07:22

@Althedokan: A barátnőd imádja mind játszani, mind nézni a focit... és Tóth Norbinak hívják és az Újpestben focizik. :-)

Althedokan 2010.02.22. 17:12:33

@Mr.AT: ez most nekem, barátnőmnek, vagy Tóth Norbinak beszólás?:D:D

giacinto 2010.02.22. 17:14:24

@calcio_di_rigore: paranoiás vagy. de nem baj :) ez jót jelent. nekünk.

Mr.AT 2010.02.22. 17:14:51

@Althedokan: Elsősorban neked, Norbi úgysem értené. :-)

Althedokan 2010.02.22. 17:22:08

@Mr.AT: aha, ezek szerint én értem? :), most akkor hízelegsz, vagy beszólsz?:D Mellesleg nem vagyok buzi és a barátnőm tökéletesen nőnemű... csak a félreértések elkerülése végett...

calcio_di_rigore 2010.02.22. 17:23:36

@giacinto: ennyire fontos vagyok nektek? vagy mi?:)

Mit szólsz ahhoz a véleményhez, hogy Mourinho a hétvégi gesztusaival (is) már a távozását készíti elő, mert ennyire azért még ő sem járatná le magát? Paradox módon, az elrendelt sajtócsend is beszédes.

Cesarnak jobbulást, remélem védhet majd a Chelsea ellen.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.02.22. 17:25:48

@giacinto: Kicsit megkésve, de leírom, hogy Gabriele Sandri édesapja, Giorgo Sandri a Meazza Nordjából nézte végig a Cagliari elleni meccset, mert ugye az interes Nord mindig megemlékezik a fiáról. A vezérszurkolók és a csapat részéről Zanetti is beszélgetett vele, kifejezték részvétüket, és sok közös kép is készült. Nagyon-nagyon szép gesztus volt ez az Intertől és a szurkolóitól!

Piiii 2010.02.22. 17:25:54

@Mr.AT: megállapítottam ennyi, semmi több.

A harkály (törölt) 2010.02.22. 17:29:02

A félreértések elkerülése végett szeretném leszögezni, h az nst-nek minimum 3 darab hűséges lány olvasója is van, akik ugyan ritkán kommentelnek, viszont jókat röhögnek bizonyos kommenteken/kommentelőkön. Sok lány követi a focit......

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.02.22. 17:35:26

Ha egy hölgy érti a focit, akkor bármilyen társaságot képes levenni a lábáról. :)

_romanista 2010.02.22. 17:40:35

sziasztok,
vasárnap napoli-roma, de a sporttv az udinese-intert adja. szerintem sokkal, de sokkal érdekesebb lesz a roma meccs. most írtam a sporttv-nek, hogy fontolják meg, szerintetek lehet nyomást gyakorolni rájuk?

zsakfos 2010.02.22. 18:14:22

Mourinho 3, öltözőfolyosói incidens miatt Cambiasso és Muntari 2, a kiállított Samuel és Cordoba 1 mérkőzésre szóló eltiltás kapott.
Na most már tényleg kíváncsi vagyok milyen védelemmel fog az Inter játszani jövő héten,de lassan már arra is milyen csapattal...

zsakfos 2010.02.22. 18:15:30

@_romanista: Nem gondolnám, hogy ez így működik...

ericcartmen 2010.02.22. 18:16:12

@_romanista: Szerintem nem, de hajrá. Jó lenne tévében nézni a Napoli-Romat

ericcartmen 2010.02.22. 18:20:18

@zsakfos : Hát érdekes lesz, az tuti.
Itt a lehetőség az Udinesenek, hogy elszakadjon a kiesőhelytől, Roma, Milan meg kicsit még jobban felzárkózhat az Interre.

giacinto 2010.02.22. 18:21:45

@calcio_di_rigore: nagyot fogsz csalódni, mert JC ott lesz a kapuban.

Elhiszem hogy örülne Torino kisebbik fele :), ha Mou elmenne, de sajnos erre még várnotok kell.

mostanában túl sokat foglalkozol az Interrel, Mou-val, Morattival. ez miért van?

az elrendelt sajtócsend ellenére is kapott 3 meccset a derék portugál, mi lett volna ha kinyitja a száját?
HAJRÁ FIGC!

giacinto 2010.02.22. 18:24:50

@zsakfos : botrány amit a FIGC művel. és akkor még Morattiék beszélnek hülyeségeket, ugye? továbbra is tolják az Intert, juhééé

Piiii 2010.02.22. 18:28:35

@_romanista: interrről van szó=nem sajnos. pedig nagy meccs lesz

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.02.22. 18:30:28

@Althedokan: Semenyarol es Tamara Pressrol is azt hittek... :)

touristique 2010.02.22. 19:02:04

@giacinto: "Tiltsunk el mindenkit minden szarság miatt" címszóval tehát elintézték, hogy az Udine ellen már ne kelljen komolyan belenyúlni a meccsbe, hogy nehézzé tegyék nekünk. Azért ha nem válna be, majd a partjelző igyekszik minden helyzetben megállítani Militot lest jelezve. Következő héten meg majd hiányzik a dühében 3 Udinese játékosnak is bemosó Motta, a bíróval kiabáló Maicon és Sneijder, sőt, a partjelzőnek reklamáló Zanettit is kiállítják.

calciomax 2010.02.22. 19:33:45

Samuel aki a sárga után nem 2. sárgával hanem egyből pirossal lett lekülde ugyanannyit kap mint Cordoba -aki 2 .sárga után kapta meg a kilépőjét. Cambiassot és Muntari "ötözőfolyosói incidens" miatt 2 meccsre tiltják el. Ha gyorshajtáso kapják az meg 4 meccses eltiltás lesz?

Iustizmord 2010.02.22. 19:48:40

na most olvasom h az inter egy meccsen összeszedett 9 meccsnyi eltiltást. nem látta a meccset de most rákeresek :o)

Iustizmord 2010.02.22. 19:57:26

@Phuturo: jaj! a csajom volt belépve és véletlenül ő nevében írtam:) neem nincsenek nő kommentezők:)

hm, a tangabugyit meg a melltartót azért remélem levetetted már... :o)))

Iustizmord 2010.02.22. 20:01:58

@touristique: egyserűsítsünk. a spori a középkezdés előtt azonnnali pirossal lezavar 5 db interest, per pofa (balotelli köztük...) , és lefújja a meccset.

majd előveszi a juve mezét és felhúzza.

:o)))

touristique 2010.02.22. 20:11:57

@calciomax: Samuel esete azért lehet, mert utolsó emberként a piros az 1 meccs, ha törik ha szakad, bár hátracsapásért Muntari kapott már 3 meccset.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.02.22. 20:13:13

@giacinto: Bizony, ezekre gondoltam, nagy-nagy tisztelet és hajrá a Chelsea ellen!

Klárensz 2010.02.22. 20:51:27

off:
Hétvégén ment a Milan-MU ismétlése a Sporttv-n, Fülöp közvetített. Amikor mutatták Beckhamet és Flaminit a padon egymás mellett, akkor azt mondja:
"Beckham és Flamini, ők anno nagy csatákat vívtak egymás ellen." Mikor? Hol?

Iustizmord 2010.02.22. 21:03:18

@zsakfos : hogy becksben van némi ratyi az OK, de flamini? vagy csak nem vagyok elég jó szemű?

Klárensz 2010.02.22. 21:03:54

@zsakfos : Mikor? Mit keresett ott Fülöp? És te? :)

Phuturo 2010.02.22. 21:17:33

@Iustizmord: iiiigen baby, teljesen meztelen vagyok máár;)

giacinto 2010.02.22. 21:38:03

@Klárensz: pl. 2006 Február 21-én :))

RealMadrid-Arsenal BL-nyolcaddöntőn

giacinto 2010.02.22. 21:38:59

@giacinto: de tavaly tavasszal edzésen is üthették egymást milanelloban :)

Phuturo 2010.02.22. 21:42:10

@giacinto: vagy edzőmeccsen amikor beki még edzeni járt az arsenalba

Klárensz 2010.02.22. 21:42:37

@giacinto: Ennyi erővel bárkik akik játszottak már egymás ellen hatalmas csatákat vívtak.

horas 2010.02.22. 21:44:24

Gyerekek ez mi?,hogy Cambiasso meg Muntari is el van tiltva?
Ha az Inter megnyeri a bajnokságot,a FIGC főépülete elött kell tartani az ünnepséget...
A Valencia elleni balhé után nem volt ennyi büntetés és a Chelsea-sek nem kaptak ennyi eltiltást akik kis túlzással megfenyegették és élő adásban csalózták a bírót....
Gratulálok,de az a gyanúm,hogy még így sem fog sikerülni...

giacinto 2010.02.22. 21:51:30

@horas: nevetséges, biztos úgy gondolják, hogy beszállnak a csapatok közé a "Ki üldözze jobban az Intert" versenybe.

OFF: hogy kell avatÁrt berakni ide? :) köszi

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.02.22. 21:55:54

tovabbra is szanalmasnak tartom, hogy a fociban a latszat (a biro tekintelyenek minden fole helyezese) sokkal fontosabb, mint mondjuk a tiszta jatek vagy a jatekosok testi epsege.

nyilvan az egyebkent nem tul idegbajos cambiasso oltozoi magyarazasa (ki sem allitotta a biro, nem?), az sokkal tobbet er, mint az, hogy cordoba kette is torhette volna a jatekost. ja, a samp jatekosok azok uvolthetnek a biro arcaba, az mindegy.

javaslom, hogy eloszor engedelyezzek, hogy chivu maszkban jatszon, majd a jatekvezeto fujja le a meccset, mert azzal a maszkkal a roman jatekos a helyi darthvader es batman kisebbsegbol uz gunyt, ami turhetetlen. (materazzinak nyilvan utolagos tizmeccses eltiltas jar a silvio maszkert)

ugyanekkor az olasz szovetseg a hazai foci felviragoztatasa erdekeben kotelezze alexet, hogy diving sztivitol vegyen murepulo orakat, irasban figyelmeztessek a jatekvezetoket, hogy allitsak ki azokat a jatekosokat, akik akkor is tovabb futnanak, ha egy ellenfel vedo a kozelukbe jon a 16-oson belul, vegul tiltsak el a ....ba az osszes olyan sunyi dogot egy eletre, aki a jatekvezeto tekintelyet alaasva szolni mereszel, hogy csak egy fucsomoban botlott meg, es azt is a kezdokorben, ezert meg akkor sem kellene, hogy bunteto jarjon, ha az ellenfel tortenetesen az inter.

valamint fujjak le az osszes meccset azonnal, amikor balotelli palyara lep, mert koztudomasulag a puszta lete is idegesiti a juventus szurkoloit es jogos felhaborodasukban a vegen meg 1100 km tavolsagbol is rasszistanak latszo tuntetesbe kezdenenek, ami termeszetesen alaptalan,m hiszen mindegyiknek volt kiskoraban egy neger haverja, amig az apjuk el nem adta.

horas 2010.02.22. 21:56:35

@giacinto: Nyomj rá a nevedre,utána beugrik egy oldal amin ott lesz a http/: -s címed,ott arra aztán a képeknél...legalább is nekem...

horas 2010.02.22. 22:12:41

Még jó,hogy felépült Stankovic.

Ha Materazzi és Santon nem épülne fel,talán Mariga betudja vállalni középhátvédet,Zanetti lemegy balhátvédbe,nem lesz mese Krhin-nek játszania kell,vagy talán Pandev jön vissza a rombusz egyik felére,de csere érdemben nem lesz.Ha Santon és Matrix nem épül fel:

Maicon,Lucio,Mariga,Zanetti
Motta,Stankovic,Krhin v Pandev
.............Sneijder
......Milito............Eto'o

Ha felépülne Santon,Zanetti fel a középpályára és ha Matrix is ő be középre,padra Mariga,Krhin még az is elég erős kezdő...

giacinto 2010.02.22. 22:16:41

@horas: nem kell ennyit keverni. vagy felépül Mátrix vagy játszik egy Primavera. nem béna, egylábúak játszanak ott sem, hanem elvileg avilág legtehetségesebb játékosai közül néhány. Hátha felfedezünk egy új Santont.

Középpályán sincs gáz. Stankovic, Mariga, Motta, Sneijder elérhető, sőt Zanetti is, ha a Bambino meggyógyul.
de én 433-aznék udinében (Stanko,Marika,Wesley), ahol mostanában elég jól szedik a gólokat, és Zapata sem lesz.

OFF: nincs http-s cimem, ugyhogy nem megy :( pedig akad egy aktuális kép, amit szivesen betolnék :))

horas 2010.02.22. 22:19:45

@giacinto: NEm tudom ennyire szaki nem vagyok...:)sorry.

Hát azért én annyira,nem preferálok egy primavera-t egy bajnoki főleg úgy,hogy mostmár nyerni is kéne..mert éledezik a Juve nagyon jön a Milan és a Roma és egyre jobb formában a bírók is...

horas 2010.02.22. 22:23:47

@giacinto: Az lehet a cink,hogy nem az inda.hu-n keresztül vagy regisztrálva...vagy ilyesmi,de szerintem,tudnod kellene amúgy is képet beilleszteni...

zsakfos 2010.02.22. 22:30:28

@Iustizmord: @Klárensz: Fülöp azt mondta, hogy a Matuz Krisztiántól hallotta:)

ericcartmen 2010.02.22. 22:32:21

@giacinto: Anno én is sokat kerestem, de már nem emlékszem hol találtam rá. Azért hajrá :)

calcio_di_rigore 2010.02.23. 00:23:09

@giacinto: "nagyot fogsz csalódni, mert JC ott lesz a kapuban."
Beteg vagy, teljesen komolyan írtam, hogy remélem nincs baja. Ezzel nem viccelünk.

Nézd, engem nem érdekel, legyen az edzőtök Capello vagy Hiddink, akik semmivel sem rosszabbak mint a bálványotok. Sosem bántam az erős riválisokat.
Először én is azt mondtam, hogy jót tesz a calcionak JM, egyéniség, akikből egyre kevesebb van. De nézzük meg például a hétvégi teljesítményét: gyakorlatilag nyilvánosan próbál nevetség tárgyává tenni, megalázni, és csalónak degradálni egy játékvezetőt (keresztbe rakott kéz, görcsös nevetés a fejét a kispadva verve), akinek annyi a bűne, hogy jogosan kiállít 2 Inter-játékost, és nem fújja le 11-esnek Eto'o műesését. Persze a meccs után nem lehet megkérdezni, hogy mi is volt a baja, mert elrendelik a sajtócsendet (nem hülyék ám, tudják, hogy ebből nehezen jönnének ki jól). Ezért kap 3 meccset, ami a fellebbezés után lesz 1 vagy 2, tehát megint csak ott tartunk, hogy ezt meg lehet csinálni az olasz első osztályban, gyakorlatilag minden következmény nélkül. És ki lesz megint a mártír? Ez az ócska bohóc, aki azt hiszi ő az atyaúristen, viselkedni nem tud, és már a legnyugodtabb embereknek is tele a töke vele. Lucky amateur.

Althedokan 2010.02.23. 00:34:08

@giacinto: elég egyszerű, ha kommentelni akarsz akkor a kommented fölött van egy felirat, hogy "szeretnék avatárt a kommentjeim mellé" na arra katt, aztán értelemszerűen...

Phuturo 2010.02.23. 00:35:33

a bíró tekintélyét pont azért kell megőrizni h ne szabaduljanak el az indulatok a pályán. itt nem csak a játékosokról van szó hanem az se mind1 h a lelátóról becsatlakozik-e pár ultra. az ilyen magatartás pedig nem pusztán azt sugallja h nem ért egyet az ítélet jogosságával. persze én is jobban örülnék ha meccsek után több bírói ítélete is vissza lehetne vonni mint amennyit meg amilyeneket hajlandóak a szövetségeknél de ez van, úgy sem mennek vele semmire, csak hangulatkeltés

Klárensz 2010.02.23. 08:56:59

@Phuturo: De a legjobb az lenne, ha a tévedéseket szorítanák vissza.

giacinto 2010.02.23. 09:54:01

lassan csak összejön

giacinto 2010.02.23. 10:25:06

@giacinto: köszönet mindenkinek hogy eme remekmű létrejöhetett :)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.02.23. 10:35:00

@giacinto: mit jelent ez a kézjel? a motoros jelzés után azt vártam, hgoy essen a robogó lefele a karzatról :)

giacinto 2010.02.23. 10:53:30

@_benito: STOP!

Be lehet fejezni a faszságokat ellenünk! :)

sztem ezt.

giacinto 2010.02.23. 10:56:15

@calcio_di_rigore: a sajtócsend a Chelsea meccs miatti nyugalom érdekében lett elrendelve.

Tudom, hogy ezt sohasem ismernétek el de Mou-nak rengeteg mindenben igaza van. A stílussal lehet vitatkozni, de a mondanivaló tartalmával csak ritkán. persze ezt a túloldalról nehéz megérteni.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.02.23. 11:10:17

@giacinto: melyik ítéletet láttad faszságnak? :)

horas 2010.02.23. 11:12:33

@giacinto: Tudtam,hogy ezt a képet akarod beszúrni... ;)

Hát a mai BL-naphoz meg annyit,hogy a Barca összenagyképűzik,egy X-et talán egy vereséget is...
A Bordeaux,akivel már fél európát megverették volna itt sokan éppen,hogy tovább jut,ha egyáltalán...

Hegyi Iván,a ki nyeri a BL-t kérdésre azt felelte,hogy a Chelsea-Inter párharcból továbbjutó,nagy esélyessé lép elő...
Úgy helyesbítenék,ha az Inter megy tovább a Barca nyeri a BL-t...

horas 2010.02.23. 11:14:22

@_benito: Összebilincselt kéz?Vajon mit jelenthet?

_benito · www.nst.blog.hu 2010.02.23. 11:38:15

@horas: celeb vagyok, ments ki innen?
bohóc vagyok, nevess rajtam?

oké.

giacinto 2010.02.23. 11:50:18

@_benito: a kettős mércét. egyrészt a samp játékosai felé, másrészt az elmúlt pár hét bírói ténykedése alapján írom ezt.

Az Intert sújtó itéletek jogosak voltak szombat este. csakhogy más pályákon is történnek érdekességek, ott nem alkalmazzák ennyire keményen a szabályokat.
Etoo sárgája nem volt jogos, mert volt kontakt, abban eset el, de 11-e snem járt érte, azt is elismerem.

Lehet hogy a 16-oson kivül kellett volna borulni, úgy lehet megadta volna. :)

_benito · www.nst.blog.hu 2010.02.23. 11:56:25

@giacinto: ezt zseniálisan csinálja mourinho, meg kell adni. úgy tereli a figyelmet, hogy annál szebben már nehéz lenne, ha a csutkaszar samp lőtt volna egy gólt, és nyer, meztelenül rohangált volna a gyepen, hogy arról beszéljenek, ne a vereségről.

mourinho egy entertainer, aki zseniálisan terel, igazi nagy színész. csak ha éppen nem annak drukkolsz, akinek az érdekében a szart passzírozza, akkor nem annyira szimpatikus, inkább idegesítő.

nem szoktam egyetérteni calcióval, most sem teszem: sokkal több szerencsés amatőrnél, de ezekkel az idiótáknak szóló kampányokkal nekem is tele a tököm.

giacinto 2010.02.23. 12:45:38

@_benito: Lehet Ancelottinak is be kéne vezetni ezt a taktikát, mert az utóbbi időben egyik balhé jön a másik után a Chelsea-nél. A játékosoktól. és róluk beszél mindenki.

Phuturo 2010.02.23. 13:01:22

a tyúk volt előbb v a tojás?
tényleg csupán figyelemelterelésből viselkedik ő így -egyedül a sztár edzők közül-, vagy neki ilyen a habitusa, ami terelés szempontjából jól jön?

horas 2010.02.23. 21:40:01

@_benito: És valószinüleg Cambiasso-t és Muntari-t is azért tiltották el,mert Mou mondta nekik,hogy csinájanak valamit,ha megdől a rekord,ne vele foglalkozzanak...
ÉS mit csinált volna,ha nyer a csapat ez ellen a csutka szar Samp ellen mert arra állt a zászló?
Ne harizz,de ez nagyon hézagos amit mondasz...
Tudjuk Mourinho-ról,hogy milyen,szeret szerepelni,de semmi extra reakciója nem volt egy extra meccsre...
süti beállítások módosítása