Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 38. giornata

2009.05.30. 12:46 _benito

Három helyszínre figyel Olaszország, Bolognára és Rómára negyed-negyed szemmel, a maradék másféllel Firenzére, ahol a Milan és a Fiorentina az automatikus BL-kvalifikációért csap össze. A kiesés elleni harc bombafavoritja a Bologna, melynek akár egy pont is elég lehet otthon a Catania ellen, ha közben a Torino nem talált még a kincstár mélyén néhány igen értékes telefonkártyát, amivel megvesztegetheti a rómaiakat. Az Inter és a Juventus is visszavághat, ha lesz kedve: a milánóiak a szezon legcsúnyább vereségéért üthetnek oda egyet az Atalantának, a torinóiak pedig a kupaelődöntőben oda-vissza gyalázó Lazio ellen biztosíthatják be 2. helyüket. Lassan itt a számadás ideje, nagy erőkkel készülünk rá mi is, markunk már ráfonódott a harangkötélre, de mielőtt megkongatjuk, még utoljára mellélövünk az összes meccsnek.

Fiorentina-Milan 2-1
Lássuk be, a szezon leghasznosabb Milan-játékosa Massimo Ambrosini volt, ő pedig eltiltását fogja tölteni az iszonyú fontos meccsen. A másik oldal hasonló posztja is bajos, Felipe Melo négymeccsenként aktuális pihenőjét tartja, de neki Donadel személyében van megfelelő mészárossegédje. A helyzet az, hogy a nevek alapján ez a Milan még mindig erősnek tűnhet, de a nehezebb meccseken mutatott játékuk miatt inkább a Fiorentinának áll a meccs. Vargas balhátvédből indulva már a másodikat ugorva szélsővé lépett előre, az ő feladata lesz megtalálni Gilardinót. Nem vár könnyű meccs Maldinire, de a hazai pályán méltatlanul búcsúztatott hátvédfenoménnek nincs miért aggódnia akkor sem, ha esetleg kikapnak: tárt karokkal várja a Barcelona. Megtudjuk, mennyire Milan ez a Milan. Ha eléggé Milan, akkor a 93. percben ver egy gólt, és megőrzi 3. helyét.

Bologna-Catania 2-1
Valamiért nem tűnik simának, pedig minden amellett szól, hogy a Bologna felkoncolja a szicíliaiakat. Di Vaio azzal készül megalázni, hogy gólkirály lesz, de majd egy poszttal kiengesztelem.

Roma-Torino 1-0
A Torónak teljes csapattal sem lenne sok sansza, de a fél kezdője nélkül, azzal a tudattal, hogy akár még egy győzelem is teljesen értéktelenné válhat a bolognai meccs eredményének fényében, teljesen esélytelennek tűnnek. Mármint a bennmaradásra, a meccsből kijöhet egy iksz akár.

Juventus-Lazio 3-0
Ha szigorúan a végeredményt nézzük, két igencsak elégedett csapat találkozik, hiszen mindketten kihozták a szezonból, ami reálisan benne volt: a Juve automatikus BL-résztvevő, a Lazio pedig kupagyőztesként az Európa Ligában indul. Ha nem utálnák egymást ilyen veszettül, sima 0-0 lenne.

Inter-Atalanta 2-0
Ibrahimovic azon kevés Inter-játékos egyike, aki számára még tartogat valamit az Atalanta elleni meccs, ez már elég lehet csapata győzelméhez is. A bajnok szépen elintegeti távozóit (vannak sokan), elsősorban a végleg visszavonuló Figót, akinek pályafutását szintén posztban tervezzük megénekelni.

Udinese-Cagliari 3-1

Ha az eleje és a vége közti részt nem rontja el nagyon az Udinese, még komolyabb lehetett volna a tülekedés az élmezőnyben. A Cagliarinak sincs miért panaszkodnia idén, ők a tragikus kezdés után egészen odáig jutottak, hogy az európai helyekért harcolhattak.

Napoli-Chievo 1-1
A tavaszra teljesen kifingott Napoli gyalázatos formában fejezi be a szezont, a veronaiak ellenben már biztosan bent maradnak, amit elsősorban elképesztő tavaszi menetelésüknek köszönhetnek. Ez alapján nem kapnak ki Nápolyban sem, ahol lehet, hogy utolsó meccsét játssza Lavezzi.

Genoa-Lecce 2-1

Egyiküknek sincs már hova hajtani, de a jelentős mennyiségű gonoszsággal felvértezett Genoa előszeretettel aprítja a kiesőket, ráadásul egy ilyen szép szezon végén illik győzelemmel búcsúzni a szurkolóktól. A Lecce emberül harcolt, nem is lett volna érdemtelen a bent maradásuk, de valakinek ki kellett esnie.

Palermo-Sampdoria 1-1
A két középmezőnyben punnyadó csapat legkevésbé sem elégedett, mindketten Európába vágytak volna. A Samp egy elbukott kupadöntővel került a legközelebb ehhez, Szicíliában viszont csak a bajnokság egy nagyon rövid időszakában volt erre esély.

Reggina-Siena 6-0
Forza, Granata!

201 komment

Címkék: olasz beharangozó üveggömb serie a beharang

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr441153041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

giacinto 2009.05.31. 23:03:32

@Mr.AT: Ibra rohadtul nem illik bele a Barca játékába, ezt kihagytad a számításból.

Az teljesen világos hogy jobb játékos mint Etoo és valszeg Henrynál is jobb már, de azon a rendszeren a svéd játéka??? csak rombolna.

giacinto 2009.05.31. 23:10:17

Javier Zanetti 35-36 évesen lenyomott egy 4870 perces szezont :)

állat ez az ember, de minimum gép.

az egész szezonból összvissz 48 percet hiányzott :))

Mr.AT 2009.05.31. 23:10:39

@giacinto: Dehogynem illik bele, sőt. Mondj egy csatártulajdonságot, amiben Eto'o jobb, mint Ibra.

Ibra ráadásul képes megtartani a felpasszolt labdákat egyedül, amíg felérnek a széleken a többiek, ha kontrázni kell. Kb. kétszer akkora zsugás, mint Eto'o.

giacinto 2009.05.31. 23:17:02

@Mr.AT: kapu előtti helyezkedésben és befejezésben Etoo kb 2szer annyi mint Ibra.

Nézd csak meg hány tiszta ziccert ront el Ibra, belelövi kapusba, mellégurít stb.

Minden másban persze jobb a svéd, de a Barcának nincs szüksége egy újabb trükkmesterre elöl aki leszórakozza a helyzetei 70-80%-t egy trükkért.
Nekik olyan kell aki belövi a helyzetet, amit a 4-5 kreatív emberke összehoz körülötte.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.05.31. 23:17:29

@giacinto: ez egy rohadt érdekes kérdés, és egyet is értek veled, de ezen még fogunk vitatkozni a nyáron.

de ibra megy, az fix, ha nem a barcába, akkor máshova.

rexford 2009.05.31. 23:17:35

@Mr.AT: Szerintem is jó lenne a Barcába, Henry és Eto'o helyett is.

Asidotus 2009.05.31. 23:18:55

@giacinto:
Én Ibrahimovicsot a Real Madridban vagy a Manchesterben tudnám elképzelni. A Realnak hiányoznak a nagy játékosok, a Manchesternél meg a döntőben látszott, hogy nincs csatáruk.
Persze, szívem szerint visszavinném a Juventusba. Még ő is élvezné, hogy elől rendes csatárátrsai lennének Iaquinta és Amauri személyében, nem pedig fogalmatlan Inter-játékosokkal kínlódna (különösen a MU elleni BL nyolcaddöntő-visszavágón volt ez szembetűnő, hogy lepasszolta a labdát, és el is ment a helyzet.)

Mr.AT 2009.05.31. 23:19:39

@giacinto: Hát nem tudom, ez szerintem Eto'o-ra is igaz. Ebben a Barcában kb. te meg én is spanyol gólkirályok lettünk volna, ha megnézed, kik és hogyan szolgálták ki a középcsatárt.

giacinto 2009.05.31. 23:30:29

@Mr.AT: Azért nem azt mondom hogy Etoo egy fogalmatlan, Inzaghi-féle lesipuskás aki beguritja az üres kapuba a helyzeteket, de egyedül is képes megoldani bizonyos szitukat.

Amiben a kameruni talán világ legjobbja: szembenállni a kapussal egy az egyben. Gyilkos. És pont erre van szüksége a Barcának.

+rengeteget fut üres területekbe, igy könnyen megtalálja őt Xavi és Iniesta... ellentétben Ibrával, aki rengeteget álldogál a meccseken és várja hogy odapasszolják nek ia labdát.

calciomax 2009.05.31. 23:36:15

Ibra megy sztem is.-sajnos

BruceWayne 2009.06.01. 00:12:41

azért sose értem hogy mehet olyan játékos aki nem eladó, vagy csak kurva sok pénzért?(és most nem csak Ibra)

aszondaná az Inter eladó, mondjuk 80 millió euró. Lenne aki kifizetné?
ha meg menni akarna akkor meg csak annyi hogy "haver, mi elengednénk de senki nem fizet ki..." :-)

Hispan07 2009.06.01. 08:28:41

@giacinto: Ezzel azt mondod, Inzaghi egy FOGALMATLAN lesipuskás? Mert Pippo egy páratlanul zseniális lesipuskás :)

Hispan07 2009.06.01. 08:31:12

@Nerazzurri: ezt én se értem... ha nem adom el, nem megy. ha hisztizik miatta, elküldöm borsót szedni az ifikkel, amíg át nem értékeli az életét. mint csapatvezetőt, aki virítja a lóvét, engem tuti nem revolverezne egyetleny sztár(ocska) sem

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.06.01. 08:39:54

@Hispan07: oszt fizeted a többmillás fizuját, miközben a tarcsiban ácsorog? mert futni nem fog, az tuti... csapatjáték ez, másképp nem megy. ha valaki nem hajlandó együttműködni, jobb eladni.

Hispan07 2009.06.01. 08:56:36

@anonim222 [semleges néző]: jah, az FM-ben simán fizetem :)

De a valóságban ez nyilván más. És az is igaz, hogy végső soron egyezség kell, de azért nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát...

calciomax 2009.06.01. 09:30:42

Az Inter tamadoi es tamado kp -i kozott Ibrat(kb.60mill) leszamitva meg 15-20milliot ero jatekos sincs. Ezert tunt-tunik annyira potolhatatlannak, ha majd hoznak 2-3 epkezlab embert mas lesz a kep.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.06.01. 09:49:41

Etoo sokkal inkább részt a játékban. Ez szerintem a csatároknak is fontos (Olaszországban nem mindig:((.
Aztán szerintem az is tényező, hogy Ibra nem biztos, hogy emberként illik minden csapatba.

touristique 2009.06.01. 09:52:30

Ibrahimovic elmegy egy nyáron megújuló csapatból egy elégedett, idén minden fontosat megnyerő csapatba... Nem mondom, hogy a Barcelona jövőre nem akarja megvédeni a címet, de a BL nem erről szól általában. Ráadásul az ilyen "tökjó minden, de bocsi, megyek BL-t nyerni" arcok mindig felsülnek, lásd Michael Owen.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.06.01. 10:11:01

Én is azon a véleményen vagyok, hogy óriási hibát követne el a Barca, ha odavinné Ibrát. Szerintem hatalmas egója újra megbonthatná csapat helyre állított egyensúlyát (ennek megteremtése Guardiola legnagyobb érdeme szerintem). Az viszont igaz, hogy jövőre a Barcának a vébé miatt a legalább két héttel rövidebb szezonban kell a mostaninál is tobb meccset játszani elvileg (bár nem csodálkoznék, ha a kupát már ősszel feladnák). Ezért, ahogy Guardiola is mondta hosszabb keretre van szükségük az ideinél, de szerintem alázatosabb játékosokra van szükségük a svéd-bosnyáknál.

Ibra szerinten jobban járna, ha maradna a megerősített Interben, sőt én arra fogadnék, hogy maradni is fog.

Klárensz 2009.06.01. 10:14:10

@touristique: Van még olyan Owenen kívül aki felsült?
Zidane, Henry velük mi van?

Klárensz 2009.06.01. 10:17:29

Hlebről nem is beszélve :DDD

kroos 2009.06.01. 10:29:47

Pont ezen agyaltam én is.
Ibra mindent figyelembe véve jobb mint Eto.De nem a Barcában.Ott van Messi meg Henry akik csinálják a trükköket, oda olyan ember kell aki beverekszi a labdát ha kell,akik ugy érkezik a kapu elé mint Eto aki gyors eröszakos,nem trükközik egy befejezö csatár aki ha kell a jobbszélen is visszajár védekezni stb.
Mig az Interben Ibra a legkreativabb viszonylag sok gólpaszt ad,szabad keze van tul. képp és neki ez nagyon fekszik.
Nem járna jól ezzel a cserével szerintem senki.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.06.01. 10:34:50

Ja meg Ibra, hol tudna már 2 percenként felfutni a kapuig, mint valami Cooper teszten. :) neki a sétálgatás az Interben a lételeme. :)

avenger13 2009.06.01. 11:23:25

@Hispan07: ennél sokkal árnyaltabb a dolog. azt hiszem nem rég a német bajnokságban járta meg valaki, azzal, hogy megmondta 3 játékosnak, hogy menjél az ifibe gyakorolni, erre persze kettő azonnal el is igazolt, a 3. meg ott maradt és az eddigi fizetését kapva, nem csinál semmit. persze ez is sok mindent elmond róla, hogy mennyire szeret játszani... Mindenkit le lehet igazolni, nézd meg a "galaktikusokat". én is szomorúnak tartom, de riberyt sem tudjuk megtartani, így jobb eladni 70ért mint ha még egy évet marad, aztán ott hagy minket ingyen. Az a játékos aki meg menni akar, és nem engeded sokkal többet árt, mint használ.

WallyB 2009.06.01. 15:20:42

Bakker... nem az a nap híre, hogy Ancelotti a Chelsea új edzője, nem is az, hogy Pellegrini a Madridé, hanem, hogy Fabio Quagliarella a Napolihoz igazolt 5 (!) évre... nem kispályáznak azok ott lenn, délen. :)

giacinto 2009.06.01. 15:39:07

@WallyB: 2 napos hír ez is már :))

WallyB 2009.06.01. 16:31:47

@giacinto: Hmmm... egy újszülöttnek minden vicc új.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.06.01. 17:04:08

@WallyB: Lavezziből vették és nem is biztos, hogy rosszabbul jártak.

touristique 2009.06.01. 17:11:12

@Klárensz: Nem sülnek fel mindig... :D Csak máshol járt az agyam. Értsd úgy, csak nehogy úgy járjon mint Owen. ;)

WallyB 2009.06.01. 18:28:11

@popp: aha... és Lavezzi hova? Ennyire le lennék maradva? Ez meg melyikőtök volt? :) (felhívnám a figyelmet az elkövető származására...)
www.goal.com/en/news/10/italy/2009/06/01/1298841/inters-muntari-makes-citizens-arrest-after-a-thief-tries-to

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.06.01. 18:40:14

@WallyB: Mármint a nemzetiségére. :) Bár ki tudja...

WallyB 2009.06.01. 18:46:48

@Great Cornholio: igen arra... amit én írtam, az messzire vezet. Mi van tehát Lavezzivel?

touristique 2009.06.01. 20:51:12

Én csak a Liverpoolról hallottam az utóbbi időben, mint komoly kérőről.

_alerob 2009.06.01. 21:59:57

Del Neri a Samp edzője?

popp · http://koncertblog.com/ 2009.06.01. 22:03:49

@_alerob: Akkor tuti, hogy lép Cassano, ők Rómában sem jöttek ki egymással.

G_P_T 2009.06.01. 22:26:30

A 28 éves Somlai Péter az éjjel megpróbálta feltörni Muntari kocsiját, de az felébredt és elkergette, a rendőrök meg elkapták... szépen bemutatkozunk.

milano.repubblica.it/dettaglio/articolo/1643383

Hispan07 2009.06.01. 23:06:15

@G_P_T: bemutatkoZUNK? nekünk mi közünk ehhez a f_szkalaphoz?

G_P_T 2009.06.01. 23:14:14

@Hispan07: Országimázsra értettem.

s4tch 2009.06.02. 00:58:17

@Nűnű: jövőre milyen fajin lenne egy Mutu, Ibra csatársor, Cannavaro visszatérése már fix, a Milan biztos szívesen szabadulna Zambrottától, már csak Capellót kéne meggyőzni és Thuramot reaktivizálni, összeállhatna a 2006-os bajnokcsapat, hurrá! Ja, Emersont és Vieirát elfelejtettem, évi 2 millió euróért biztos ők is vállalnák a megmérettetést. Nedved meg ingyen is elpilinckázna ilyen remek társaságban.

OnduldBaar (törölt) 2009.06.02. 04:45:19

@s4tch:

és akkor már csak Moggi hiányozna, meg a titkos telefonjai és megint bajnok lehetne a Juve

G_P_T 2009.06.02. 09:44:09

@G_P_T: Kiegészítés: mint kiderült, a magyar fél vétlen volt, már itthon van és még kártérítést is kérhet. Muntari kicsit túlreagálta a dolgot az esti óra-rablást követően.

mickeyknox 2009.06.02. 11:26:23

eto'o helyett biztos hogy nem kellene ibra. kedvelem őt, de samut nem adnám :D. az sem igaz, hoyg mindenben jobb nála. nagyobb a lövőereje, jobban cselez, meg fizikálisan erősebb a kameruninál, de eto'ot sem lehet csak úgy elnyomni, robbanékonyabb, többet megy üresbe, és jobb százalékkal lövi be a ziccereket. kell még egy csatár a barcába, sérülések esetére, de ibra ilyen posztra úgysem jönne. valami jó kiegészítő csatárra van szüksége a barcának, nem ibrára.

giacinto 2009.06.02. 13:08:22

@s4tch: és hányadik helyért lenne harcban ez a kiváló társaság? persze Moggi nélkül.

@_alerob: izgi kis edzőkeringő van kialakulóban a samp, atalanta és Palermo között. LDN (Samp), Balardini (Ata) Mazzarri (Palermo)

Ferguson 2009.06.02. 13:17:51

http://sportgeza.hu/futball/2009/06/02/magyar_ferfi_torte_fel_az_inter-sztar_autojat/

LoooL :D

Mr.AT 2009.06.02. 13:19:40

Quagliarellát sajnálom, hogy elkelt, jól jött volna nekünk is. (Ugyanez igaz Lavezzire, és talán Aquafresca-ra is, bár esetében ugye az Inter résztulajdon miatt kicsi lett volna a reális esély.)

Gigli-ék most Pandevről meg Cassano-ról beszélnek. A bolgár mind a 4 jelenlegi csatárunknál gyengébb megoldás lenne, szvsz - Cassano meg nagy lutri, ha tényleg fiatal edzőnk lesz, elsülhet nagyon rosszul is.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.06.02. 13:30:36

@Mr.AT: Mondjuk nem bolgár, hanem macedón, de nem is gyengébb mind a négynél, szerintem.

Abban meg biztos vagyok, hogy Cassano lép a Sampból, Del Nerivel nem éppen puszi pajtások De ha végül Spal megy a Juvébe, remélem nem, akkor szerintem oda sem megy Antonio.

giacinto 2009.06.02. 13:48:42

@Ferguson: már tagadták is, nincs köze a dologhoz.

giacinto 2009.06.02. 13:50:20

@popp: Cassano jön az Interbe és újra 4-3-3 lesz, elöl Ibra-Milito és Cassano. Balotelli meg bármelyikük cseréje lehet alkalomadtán (hosszú a szezon) és 5. számú támadó meg Arnautovic lesz.

shinigami 2009.06.02. 14:04:07

lavezzi hova igazolt?

giacinto 2009.06.02. 14:18:09

@shinigami: Liverpoolba tart vmi 25 millió körüli összegért, de még nem ufficsále.

Goal.com listája az év 10 legrosszabb igazolásáról:

Baptista, Carrizzo, Fornaroli, Vieri, Almiron, Shevcenko, Loria, Mancini, Poulsen, Quaresma

_alerob 2009.06.02. 14:25:16

@giacinto: nemcsak edzőkeringő, de játékoskeringő. Quagriaella biztos vagyok benne, hogy tudja majd pótolni Lavezzit ( ha tényleg biztos távozó) és szerintem még nekik nem ez az egy meglepetésigazolásuk lesz. Aztán Genoaáról se beszéltünk. Alig várom a jövő szezont. Vélhetőleg a 3 nagy sokat erősödik. A Juvéban ottvan Diego és már körvonalazódik egy viszonylag biztos védelem is. (Chiellini, Cannavaro, Legro és a tehetséges Ariaudo nem rossz) Már csak egy szélsőt néznék el. De azt nagyon. Criscito valószínüleg visszatért, ennek örülök, de egy De Silvestrit vagy egy Vargast is elnéznék. (Dani Alvest nem merek írni). Trez ha megy nem kell a helyére senki. Ott van Giovinco.

Paul Newman Jr. 2009.06.02. 14:36:58

@_alerob: Tényleg Krisítóval és Legróval indulunk Európába? Ne már. Diego ok, de eddig máskülönben nulla. Nem akarok nagy neveket, csak hogy legalább legyen értelmi bízni valamiben, mert ha nem lesznek alapvető változások, akkor már most csöcs a következő szezon is.

giacinto 2009.06.02. 14:38:28

@_alerob: "Vélhetőleg a 3 nagy sokat erősödik."

az nagyrészt Kaká és Ibra maradásától függ. Ha mind2 távozik, a juve ölébe nagyon nagy lehetőség hullik...

Ibra távozására vannak okos opciók, de ezek egyelőre csak papíron azok, a valós életben teljesen szarul is működhet sajnos.

de sztem Ibra minimum 1 évet még marad.

giacinto 2009.06.02. 14:40:14

@Great Cornholio: Ibra szabadon játszik mint most, kimozog szélre, visszalép labdákért stb.

Milito elöl a dobozban :), Balotelli meg szélen veri meg az embereit és rajzolja a labdákat Milito fejére :)

füligjimmy77 2009.06.02. 14:42:33

Ezen a Muntari-ügyön k***a nagyot röhögtem. Most képzeljétek el csórikámat, tántorog hazafelé a sötétben, erre csak azt látja, hogy szalad felé egy csóka, akinek csak a fogsorát látja, és azt üvöltözi, hogy MUBÁTÁ MUCSÚCSU, vagy IKVENSZÚ OCSÁ, IKVENSZÚ OCSÁ! És is elszaladtam volna. Amúgy írnak valami sérülésről is, hátulról rácsúszott a bokájára, vagy mifene? Ahogy írom, még most is röhögök :-)

@giacinto: Poulsen tényleg olyan rossz igazolás volt? Amúgy meg ki a tököm az a Fornaroli?

giacinto 2009.06.02. 14:46:22

@füligjimmy77: Samp játékos, jó hire volt mikor vették, aztán alig játszott.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.06.02. 15:46:33

@füligjimmy77: Ja rácsúszott a pali bokájára, de először a labda volt! :DD

daneeka 2009.06.02. 16:07:03

@füligjimmy77: Ezen kiba nagyot röhögtem.

-LinoSonego- 2009.06.02. 17:02:34

megmondaná valaki benito vagy a tisztelt szerkesztőség @ címét?

_benito · www.nst.blog.hu 2009.06.02. 17:04:12

@-LinoSonego-: attól függ, mihez kell. :)

van egy ilyen: toftem@hotmail.com

danesdzsu2 2009.06.02. 17:14:33

Muntari mindent megúszhat lap nélkül?

http://sportgeza.hu/futball/2009/06/02/magyar_ferfi_torte_fel_az_inter-sztar_autojat/

Mr.AT 2009.06.02. 18:35:03

@-LinoSonego-: Van egy ilyen, hogy funnyhotgays@nst.hu, ide mindegyiküknek van hozzáférése. :-)

Piiii 2009.06.02. 21:07:37

http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/real-madrid-kaka-645-millio-euroert-erkezik-a-milantol-239226.html?

úúúha két nap, két ekkora érvágás a Milannak...
nem irigylem a drukkereket...

BruceWayne 2009.06.02. 21:26:35

@Piiii: az a vicces hogy a linkben nincs tizedesvesző, mondtam is magamban hogy 645 euró? most Perez ennyire belelendült vagy ez csak valami szokásos tréfahír? :D

calcio_di_rigore 2009.06.02. 21:30:12

b+ Milan, legyen eszetek...

Hispan07 2009.06.02. 21:32:45

@Piiii: ha most eladják Kakát... mégis, mi a lófaszt gondolnak ezek, azt a mocskos kurva anyjukat??!!! kvázi elengedték Gourcuffot, Seedorf 10-ből 2 meccsen hajlandó játszani, Pirlo 3 éve formán kívül van, Ronáldinnye meg egy utolsó csicska hang semmi.

Ki a büdös franc fog így a Milanban bármit csinálni????
Az egy szem, 19 éves, 22 kilós Pató? Vagy Gattuso a mankóival?!!

vicc...vicc...vicc... ez csak egy kibaszottul rossz vicc...

(szíves elnézést kérek az előforduló minősítetten csúnya szavakért. amúgy rendes gyerek vagyok és anyámék mindent megtettek, hogy tisztességges embert neveljenek belőlem. de ez most kibaszottul felbaszott :(( )

drdugo 2009.06.02. 21:33:25

a jo edes kurva anyadat galliani, meg mindenkinek aki ebben benne volt. remelem golyot kaptok mind.

leonardo kinevezes - kaka eladas, mindez ket napon belul.... GRATULÁLOK.

Hispan07 2009.06.02. 21:35:34

mondjuk a telibevert fejű NSO gárdára jellemző, hogy nem bírják felfogni: Galliani nem alelnök, hanem ELNÖK, amióta Berlusconi lemondott.

by the way, bassza meg Galliani is, az a kibaszott észkombájn, remekül mennek a dolgok

Hispan07 2009.06.02. 21:36:54

ja és már csak egy dolog maradt ki: pusztulj, rohadt madrid, pusztulj perez, táncolni fogok a sírotokon

drdugo 2009.06.02. 21:37:03

jah meg hozzacsaphatjuk az isteni gourcuff eltekozlasat is. egy het alatt sikerult teljesen szetbaszni mindent. nagyon ugyes, igy kell ezt csinalni.
valaki mozgositsa mar a cosa nostrat, ezeket ki kell nyirni, mert csak egyre tobb kart okoznak. galliani, braida, leonardo, mind takarodjatok!

Hispan07 2009.06.02. 21:53:38

akit kifelejtettünk: a pokol tüzén égjen Kaká kedves apukája is, az a pénzéhes rohadék, aki most már a Cselzinek is ajánlgatna

BruceWayne 2009.06.02. 21:54:17

off: Adriano nem tette tiszteletét a csapata legutóbbi edzésén :-D

Piiii 2009.06.02. 22:10:51

persze én sem örülök hogy egy ekkora klasszis mint Kaka elhagyja a Serie A-t, de végül lehet nagyon jól jár a Milan...65 millából 3 egészjó, de minimum 2 nagy zsugást tudnak venni.tudom Kaka csak egy van, de őt is lehet pótolni.persze ez nem vigasztal titeket, teljesen megértem a helyzeteteket és a haragotokat....

popp · http://koncertblog.com/ 2009.06.02. 23:00:04

@Piiii: A Realt meg nem fogja egyedül megváltani. Hát ezért nem ment a Citybe.

krysal 2009.06.02. 23:11:19

@Piiii: azért ez még messze nem biztos...
Az idegrohammal várjátok meg a hivatalos bejelentést.

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.06.02. 23:34:59

@Mr.AT:
cicafiú, nem megmondtuk a múlt éjjel, h az nem publikus.
jön az ostor, ahogy megbeszéltük!

Hispan07 2009.06.03. 07:58:36

megy a zsibvásár, a csapat legjobbja az árucikk, erre a milan hivatalos weboldala ezt a "hírt" közli

"Milan Delegate Administrator Adriano Galliani is in the city of Madrid exclusively for the dinner inaugurating Florentino Perez as the new Real Madrid president. "

no comment.

mickeyknox 2009.06.03. 08:44:06

http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/perez-elintezte-kaka-645-millio-euroert-a-real-madrid-jatekosa-239227.html
különösen az "ez történt kedden" apróbetű érdemel figyelmet.
annyira szánalmas ez az egész nyári átigazolok-nemigazolok-ittakaromleélniazéletemaztánmégiselmegyek história... és még mennyi ilyen lesz a nyár végéig! broáf

Gabez 2009.06.03. 10:06:51

@mickeyknox: szánalmas? akkor miért olvasol médiát? ez megy minden évben...menj inkább dolgozni és nem kell emiatt a kardodba dőlni ;)

Kaká lelépett, money talks (to berlusconi). Ibra is menni fog.

Csúnyán gyengül a serie a...kik jöhetnek helyettük?

chisslord 2009.06.03. 10:35:33

Szvsz egyébként a Real szivja meg a legjobban ezzel a biznisszel. Meg persze Kaka. A Milan kap egy zsák pénzt, amiből összekapirgálnak egy komplett öregek otthonát. Túl lekizős játékos ő, nem fogja könnyen venni a váltást, főleg azok után amiket nyilatkozott korábban.

Szerintem inkább maradna, de pénz beszél... és ez a játékán is meg fog majd látszani. Nem adok neki két hónapot a köv. szezonból és padozni fog Madridban.

Ibrának viszont ilyen gondjai nem lesznek. Ő csak tönkreveri az öltözői hangulatot a Barcában a nagy arcával :D

chisslord 2009.06.03. 10:36:25

Diego meg már itt van új Kakanak a Serie A-ban :) a sansz megvan rá, ügyes gyerek.

mickeyknox 2009.06.03. 11:26:46

@Gabez: média és média közt is van különbség. egyébként is, ha már elolvasom, véleményem talán még lehet róla. az pedig az, hogy szánalmas. nemcsak a médiára értve, hanem játékosra, ügynökére és az egész bagázsra értve.

ha te mindig csak olyan hírekbe futsz bele, ami neked tetszik, eltalálja az ízlésedet, és pont arról szól, ami téged valóban érdekel, akkor fogadd őszinte gratulációmat, igazán irigyellek.

daneeka 2009.06.03. 11:44:09

A Milan (de leginkább a Real) helyében Ribery-re mozdulnék rá. Egyébként tavaly is eljátszották ezt Ronaldóval, mégse lett az üzletből semmi, szóval én még nem temetném a Milan-t. Egyébként tudom mit éreznek a szurkolóik, mert Zidane-nal kapcsolatban ezt már átéltem én is egyszer.

Klárensz 2009.06.03. 13:49:13

Én Gattuso Bayernbe igazolása óta teljesen immunis vagyok az ilyen jellegű hírekre.

A hivatalos és végleges átigazolásokat figyelem, a pletykák csak arra jók, hogy felhúzza magát az ember, meg persze a sportújságíróknak van miről írni az uborkaszezonban.

freiwald 2009.06.03. 14:00:34

Sempre piano-piano ragazzi! Nincs itt semmi gond. Vagy marad Kaká és jön a "Hurrá!" vagy pedig egy rakat pénzt kapunk és jöhet az "Ollééé!".

_alerob 2009.06.03. 14:07:50

Genoa nem kis pályázik, még komolyabban gondolják a dolgaikat mint idén. Crespo? Quaresma? Floccari? Juninho?

Gabez 2009.06.03. 14:21:34

@mickeyknox: jójó, nyugi, csak nem szeretem, ha vki jajong másoknak, amikor nem is kellene neki ;)

Genoa nyomul, más kérdés, hogy ha túl sok lesz az "öreg" "sztár", az nem biztos, hogy jó...

giacinto 2009.06.03. 14:56:33

@_alerob: Crespo és Floccari már megvan nekik. Juninho jó igazolás ingyen, de kb 1 évre. Quaresma is zinte biztosan náluk folytatja, ne mhiába fizettek érte 10 milliót, biztosan meg tudják majd fűzni, hogy odamenjen minimum 1 évre.

füligjimmy77 2009.06.03. 15:03:42

Kell a rutin a nemzetközi porondra, gondolom nem akarnak egyből a csoportból búcsúzni, és szeretnék megismételni az idei szereplésüket is, ahhoz pedig kell a bő keret. Amúgy védőt se ártana igazolniuk lassan.

Hispan07 2009.06.03. 17:15:41

_benito, lassan-lassan jönnek majd a szezon végi összefoglalók? (köcsögválogatott, szuperválogatott, középhosszú elemzés az idényről - mitvárunk a jövőtől?)

_benito · www.nst.blog.hu 2009.06.03. 17:22:36

@Hispan07: természetesen, ma este még lesz az utolsó fordulóról, aztán jövő héten már azok mennek egész végig.

BruceWayne 2009.06.03. 18:13:04

@_benito: és nem terveztek egy összeurópai meleg/metroszexuális válogatotatt? vicces lenne

chisslord 2009.06.03. 18:30:32

Milan szurkolói morse üzenet a M(m?)iniszterelnök Ú(ú?)rhoz:

"Berlusconi, add el Kakat és felgyújtjuk a várost"

Remélem lesz myp2p-n lesz link hozzá :D

A Genoa nagyon komoly lesz jövőre. Ha csak egy évre, akkor is. Keményen meg kell majd harcolnia az Internek velük a harmadik helyért :D (ha valami unatkozó milliomos kihúzza a szarból a farkasokat akkor a negyedikért...)

Jó az edző, a keret lassan és alattomosan közelíti a Juve-Roma szintet. Én továbbra is várom, h Palladino mutasson ott valamit. Már a Juvéban is láttam fantáziát a srácban, kicsit sajnáltam is, mikor elzavartuk. Bár az kétségtelen, h későn érő típus és eddig nem sokat tett le az asztalra, de van rá egy tippem, hogy fognak még érte komoly pénzeket ajánlani angol klubbok :D Megtalálja majd magát.

Viszont Criscitot azonnal vissza Torinóba! Ha még egy szezonon keresztül néznem kell a rendkívül lelkes, de menthetetlenül tehetségtelen Molinarót balszélen, elsírom magam.

Értelmes védőt úgyse igazol a Juve (max kinevel, ld. Criscito, Chiellini), mert az nem divat nálunk. Cannavaro volt az Intertől annó az egyetlen védő igazolásunk Thuram óta, ami be is jött, bár az is mázli volt. (mondjuk most se bánom, h nálunk az öreg, spanyolhon nagy tévedés volt neki. De kellett a lóvé érte akkor, én nem neheztelek rá amiért elment, örömmel látom itthon újra. Ő is olyan mentalitású plaja, akinek a Juve A klub)

Egyébként:
Scudetto -> Scudetto -> Serie B I.hely -> III.hely -> II.hely -> ugye mindenki tudja mi jön...

Jól kigrafománkodtam magam :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.06.03. 18:49:24

@chisslord: Ehhez gratulálni tudok a Maldinit fütyülő brigádnak.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.06.03. 18:54:40

@Nerazzurri: arsenal néven elindultak az angol bajnokságban idén :D

Piiii 2009.06.03. 22:35:00

@chisslord: nah ahogy kezted a sort, azok milyen Scudettok voltak....avval én nem büszkélkednék...

chisslord 2009.06.03. 23:04:14

@Piiii: mikor vége lett annak a két szezonnak, ugyan úgy örültem nekik, mint bármelyik másiknak. ami később lett velük, az ezen nem változtat.
süti beállítások módosítása