Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

(5-20) a négyzeten vs. (1-4) a gyök alatt, II.

2008.12.31. 09:39 pote

Második körben a négy gigantikus PL klub gyenge, vagy gyengébb képességű játékosaiból gyúrunk egy csapatot. Vannak posztok, ahol meg kellett erőltetni magunkat, hogy egyáltalán valaki legyen ott is, de több helyen annyira adta magát a megoldás, hogy egy másodpercig sem hezitáltunk. Lapozás után tizenegy megélhetési gondokkal nem nagyon küzdő, gyengébb képességű focista, és szakértőként Pataky Attila.

Amennyire Friedel miatt pofon egyszerű volt a helyzetünk az Outsider válogatottnál, annyira nehezen tudtunk itt dönteni. Mivel elsődleges szűrőnk az volt, hogy stabil kerettag legyen az illető és ne csak szökőévente kapjon szerepet a csapatnál, így Kuszczakot elvetettük. Maradtak a kezdőkapusok. Ezalapján már nem volt kérdés, hogy Manuel Almuniát rakjuk a kapu elé. Nem rossz kapus, de a másik három jobb. Szerintünk ezzel nincs vita.
 
A védelem közepére akárkit berakhattunk volna az Ágyúsok közül, de a játék kedvéért úgy döntöttünk, hogy legyen itt demokrácia, minden csapatból egy védő, legalább kevesebben ugranak a torkunknak. Vagy mindenki?! Ezen rendező elv mellett, a csapat kapitányának is megtéve, William Gallast tettük középre. Már tavasszal kezdte, de ősszel elérte azt, hogy nem az Arsenaltól megy nyugdíjba. Csékának alkalmatlan volt, lassan már védőnek is. Vannak még fellángolásai, de a 10-es mezén kívül semmi értékelhetőt nem találunk már benne. A helyében naponta néznénk meg a Szabadítsátok ki Willy-t! Mellette Daniel Aggernek szavazunk bizalmat (bár fingunk sincs, hogyan kell kiejteni a nevét, de arra masszív tippjeink vannak, hogy hogyan nem), hogy kellően sebezhető legyen a védelem. A dánnal sincsen különösebben semmi bajunk. Bombáit kimondottan várjunk minden Pool meccs huszonkilencedik percében, de védőnek nem egy Baresi.
Gary Neville csapatba kerülése egyértelmű volt. Lassan rossz nézni, ahogy Sir Alex megpróbálja szépen elbúcsúztatni, de csak bohócot csinál belőle. Nem volt kiemelkedő játékos, de ott volt a helye a Unitedben, nem lógott ki lefele. A sérülése után azonban szánalmas, amit művel. Lassú, körülményes, és technikailag sosem volt túlkvalifikált. Még jósolunk neki két Ligakupa elődöntőt, pár perceket a kiscsapatok ellen, aztán könnyes búcsút. Ha szerencséje van, akkor trófea is lesz, de az még messze van.
A bal oldal Andrea Dossenáé. Valahogy az Udinesében jobbnak tűnt. A Poolban csak küszködik. Hiába vannak jó felfutásai, a beadásai nem ülnek, és nekünk úgy tűnik, hogy erre már rá is stresszel. Fabio Aurelio sem sokkal jobb nála, így még párszor biztos bizonyíthat, mert a naptár marhára sűrű. Nem tudjuk miért, de neki szorítunk a továbbiakban is. Először Bridge szerepelt ezen a poszton, aztán mégis az olasz mellett döntöttünk.
 
Lássuk, hogy nézne ki egy béna középpálya. Itt két név kapásból beugrott. Szűrőnek John Obi Mikel a tökéletes megoldás. Azon kívül, hogy képességei alapján is itt a helye, még kellőképp tapló is tud lenni a pályán, ami megkönnyítette döntésünket. Nem értjük, hogy Mourinho miért ragaszkodott hozzá, de igazán vihetné magával az Interbe.
A másik név Emmanuel Ebouéé volt, akin nem gondolkodtunk. Fatális tévedés lenne egy olyan valakit nem betenni, akit még a saját szurkolói is kifütyülnek (ebből kifolyólag, a nézőtérre az Ágyúsok szurkereit ültetjük). Lehet, hogy minden másképp alakul, ha nem jön be a 2006-os BL döntőben Henrik Larsson, és nem fordít a Barca. Akkor mindenki az ő - győztes gól előtti - zseniális színészkedéséről beszélne a mai napig. Nem így történt, valószínűleg váltania kell.
Két hely még kiadó a 4-4-2-es formációnk közepén. Az egyiket egy portugál kapja. Nyugi, nem az a portugál. Luís Carlos Almeida da Cunha hasonló eset, mint Mikel. Ebben a naptári évben szinte semmit nem tett le az asztalra (talán csak az Arsenal elleni FA kupameccsen volt kiemelkedő), ellenben a játékon kívüli viselkedése köcsögválogatotti magasságokba emeli (itt is megemlíthető az Arsenal elleni kupameccs).Sir Alex helyében mi szabadulnánk Nanitól. Senkinek fel nem tűnne, hogy nincs a csapatban. Maximum három-négy szaltó hiányozna éves szinten az Old Traffordról, de azt meg majd a könyvelők elsimítják.
A középpálya negyedik helyére hemzsegtek az észak-londoni jelöltek. Benito ragaszkodott volna Denilsonhoz, mert érzése szerint egy egyeneset sem tud a labdába rúgni. Mi ezzel nagyon nem értünk egyet inkább ő, mint McManaman, és végül Diaby mellett döntöttünk. Hiába az elmúlt hetekben nyújtott jobb teljesítmény, a bomba gólok, nem sikerült megfelelnie az elvárásoknak. Eladni nem adnánk el, de nem is auxerre-i köré építenénk csapatot, az tuti.
 
Maradt a csatársor, amit pofonegyszerű volt összerakni. Salamon Kalou óriási kedvencünk ebben a kategóriában. Szerintünk ő tényleg béna. Annyira dadog a labda a lábán, hogy személyi edzőjének egy logopédust javasolnánk. Pedig a lehetőséget megkapta tavaly, Sevánál jóval többet játszott, Drogba meg végig sérült volt. Van egy olyan érzésünk, hogy ő ebben a csapatban is lefele lógna ki. Most jöhetnek a védőügyvédei, hogy mennyi gólpasszt adott, de mi arra az adatra lennénk kíváncsiak, hogy mennyi támadás akadt el benne. Nem lepődnénk meg, ha denilsoni magasságokról lenne szó. Eligazolása időszerű, érkezési állomása csak kiscsapat lehet, vagy a Real. Bocs Pancho
Az elefántcsontparti ékpárja az az ír, aki miatt hendikeppel indulunk mindenegyes héten a tippversenyben. Robbie Keane jobb játékos annál, mint amit eddig nyújtott, de amit eddig nyújtott, az édeskevés. Óriási mákja, hogy Torres sérült, mert így még van esélye elérni tizenhét pontot a kanadai táblázaton. A spanyol felépülése és formába lendülése után nem sok sansza lesz a folyamatos játékra. Ketten együtt nem élnek meg a pályán. Ez annyira nyilvánvaló, hogy még Pataki Attila is megénekelte Fernandónak. A burkolt utalás először 2:00-nál hallható:
„Te nem érzed ezt a Keane-t”
 
A padon, a magas átlagéletkor miatt, Wenger fog ülni, és ezekből a tartalékokból válogathat: Bridge, Toure – Fletcher, Song, Babel, Malouda – Bendtner, Tevez.
 

Trófeákban, bennmaradásokban gazdag BUÉK minden kedves olvasónknak. Január első napjaiban érkezik a megagigabrutál PL poszt.

114 komment

Címkék: válogatott premier league pl

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr80849893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.12.31. 11:20:58

Nézd egészében a csapatot.
és koncentrálj arra (akármekkora MU szurker vagy), h legyen gyenge ez a csapat.
sztem így befér :)

drosiii 2008.12.31. 11:23:04

igen pote, de ha Tevezt be is rakod... hmm talán inkább Berbatov rosszabb eddig.. És Fletcher nem való ide. Akkor talán már inkább Anderson. Nani viszont telitalálat.

IronRock 2008.12.31. 11:28:36

Izé, Robbie Keane-t nem értem. Lehet hogy idén nem teljesít úgy mint tavaly, de más csapat, más játékfelfogás, és mostmár kezdi rugdosni a gólokat is. Idő kell neki és mivel ez az első idénye a Pool-nál, kicsit sportszerűtlennek érzem a beválogatását. Bendtner sokkal inkább beférne a kezdőbe. Hogy kettejük közül Keane a jobb képességű játékos ahhoz kétség se fér, de egy új csapatban eltöltött első fél év után azért nem kéne ennyire lehúzni...

donnelly · http://nst.blog.hu 2008.12.31. 11:29:40

Minek van skandináv szakértő, ha nem használjuk ki?:)
Agger nevét [ágger]-nek ejtik;)

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.12.31. 11:30:06

@IronRock:
sztem is jó lesz, de most itt a helye

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.12.31. 11:30:28

Tevez veszett nagy játékos.

Pedig kevés ember utálja nálam jobban a MU-t.

mann 2008.12.31. 11:33:35

Úgy gondolod, hogy Tevezzel lehet gyengíteni egy csapatot? :)
Akkor inkább tedd be Anelkát, erről a középpályáról zéró ziccerpasszt fog kapni :D

Most ugrott be, talán még Malouda is elférne valahol.

drosiii 2008.12.31. 11:34:56

és kíváncsi lennék a top5 (+aston villa) legerősebb ŐSZI csapatára..
talán:
VdS
rafael,upson,terry,evra
park (kuyt?),fabregas,gerrard,barry
anelka,agbonlahor

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.12.31. 11:55:37

Diabyt tessék kicserélni Denilsonra, Touret meg eltávolítani a padról :)

adambo 2008.12.31. 12:02:05

o'sheat nagyon hiányolom, bármilyen posztra beférne :-)

adambo 2008.12.31. 12:02:38

o'sheat nagyon hiányolom, bármilyen posztra beférne :-)

adambo 2008.12.31. 12:03:30

o'sheat nagyon hiányolom a csapatból, bármilyen posztra beférne :-)

poolfanati 2008.12.31. 12:04:25

@drosiii: "és kíváncsi lennék a top5 (+aston villa) legerősebb ŐSZI csapatára.."
ez így helyes: kíváncsi lennék a top5(+arsenal) legerősebb őszi csapatára.:))

bendtner hogy-hogy nem kezdő??
szerintem kalou helyére beférne, ha meg nem akkor 3 csatár.
agger meg geci jó védő szerintem, lassan eljön az az idő amikor agger-skrtel belső védő párosunk lesz!
agger legviccesebb kiejtését húgom produkálja aki így ejti: adzsör:))

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.12.31. 12:07:42

Malouda:
b...meg, h maradhatott ki?!

mann 2008.12.31. 12:19:19

Adambo nem jár rossz úton. Sheasy az én fejemben is megfordult (akármekkora MU szurker vagyok is :) ), de mivel idén inkább balhátvédként, Evrát pótolandó foglalkoztatja SAF, így nem férne be szerintem, ott a Dossena-Aurelio kettős nálam a favorit.
De ha többet játszott volna a középpályán Mikel helyett mindeképpen helye lett volna. :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.12.31. 12:53:16

SONGOT a kezdőbe, majd bele a temzébe, betoncipőben :)

pepe11 2008.12.31. 13:00:19

@adambo: Ezt komolyan mondod? Az egyik leghasznosabb embere a Mu-nak, szinte minden poszton bevethető, és abszolút megbízható, hiba nélkül hoz le meccseket. Nem egy labdazsonglőr de biztos megéreznék a hiányát.

Gary Neville viszont akár csk is lehetne. Rossz nézni a játékát, egyszerűen képtelen beadni, lassú, ideje visszavonulni. Két éve nem mertem volna ilyet leírni de várom hogy Brown felépüljön:)

Martin Astin 2008.12.31. 13:08:43

@imici77: melyiknek örülnél jobban? Arshavin vs Arteta?

borgh 2008.12.31. 13:25:35

Fletcher???
Egyébként pedig követelem Bellettit, Pennant, minimum a padra, most azonnal! Lucast csak azért nem mondom, mert adott idén már egy szép gólpasszt. :)
Csendben jegyzem meg, hogy ha Deco így folytatja, év végén simán szorít magának egy kezdőcsapatbeli helyet ugyanitt.

heinrich · http://nst.blog.hu 2008.12.31. 13:34:08

Lucas mihaszna, Kalou mihasznább, Robbie Kín legmihasznább. De már Lucas is nagyon mihaszna.

giacomo 2008.12.31. 13:39:35

Tevez helyett szerintem is inkább Berbatov. Agger szerintem semmiképpen sem. Akiket hiányolok: (Bendtner, Malouda már korrigálva, helyesen), Anderson, Ballack (csk), cserekapusnak egyértelműen Reina + további fiúkák az Arsenalbol (bocs, a nevüket sem nagyon tudom megjegyezni), a padra (természetesen csak Wenger mellé) jöhetne Scolari (igen nagy blöffnek érzem.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.12.31. 13:45:01

amúgy mi volt pontosan a tegnapi meccs végén? visszavontak egy tizit vagy szögletet a partjelző segítségével?

ZenZo 2008.12.31. 13:45:34

Jaja, bizony. Mikelt abszolút nem értem, csak akkor, ha idén (értsd 2008-as évben) nem láttatok egy Chelsea meccset sem. A legtöbb szurkoló (angol és magyar szerint is) Mikel a szezon eddigi legjobbja (szerintem is). A kezdőbe viszont simán beírnám Maloudat, Decot, Anelkat, és sajnálva, de Paulo Ferreirat is. Kalou szereplésén még csak-csak túlteszem magam, lévén nagyon csípem a játékát, de ebben a szezonban eddig nem sokat tett (bár Scolari nem is játszatja - egyszer volt kezdő a Boro ellen, vágott is kettőt). Én Babelt is levenném a padról, míg Song simán felkerülne. Kicsit hiányolom legalább a padról Brownt, Pennantet. És félve teszem ide a végére, mert nagy kedvencem Joe Cole, de amit ebben a szezonban eddig mutatott, azzal a padra sajnos odaférne.

ZenZo 2008.12.31. 13:46:58

@imici77: ja, egy tizit. A bíró kezezést látott, de a partjelző (upsz, sorry, asszisztens) szerintem helyesen visszavonatta.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.12.31. 13:49:43

igen, nem volt kéz.

de megvan a véleményem :) most minden a villának sül el...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.12.31. 14:07:40

Vicces, hogy föl vannak háborodva a fanatikusok a kis kedvencek csapatba kerülése miatt! Szép volt Pöte!

bag 2008.12.31. 14:38:00



BÚÉK mindenkinek! :)

poolfanati 2008.12.31. 14:49:29

@giacomo: "cserekapusnak egyértelműen Reina"
reina a PL legjobb kapusa!

dann (törölt) 2008.12.31. 15:02:29

Szerintem a támadósorban a világ bunkója Adebayor és társa van Persie is megállná a helyét, de Kalou mindenképpen jó választás.

Bár, ha már Chelsea, nem hagynám ki Maloudát és Ballackot sem. Félő, hogy kicsit el van túlozva ez az Arsenal-kórság, bár igaz, hogy elég nyomott emberek focizgatnak ott mostanában.

homoscepticus 2008.12.31. 15:05:47

valamelyik választással valaki biztos nem ért egyet.

én Aggerrel...

dann (törölt) 2008.12.31. 15:07:40

Hát igen, Aggert nem nagyon értem én sem... Szerintem simán van akkora védő, amekkora csapatnál van.

Kisvárosi Fojtogató 2008.12.31. 16:02:59

Gyenge vagy gyengébb képességű - hogy férhetett be akkor Keane? Most az a válogatás alapja, hogy falábú, vagy az, hogy nem megy neki?

neeson 2008.12.31. 16:11:13

@poolfanati: Carragher meg ugye a legjobb védő :P

halareaal 2008.12.31. 16:13:06

"Gyenge vagy gyengébb képességű - hogy férhetett be akkor Keane? Most az a válogatás alapja, hogy falábú, vagy az, hogy nem megy neki? "

ez bennem is felmerült, én úgy nézem hogy a forma sokat nyom a latban. Diaby kezdőbe kerülésével nem értek egyet, bár nem kedvelem annyira, mióta egy barátzságosonlerúgta Sneijdert, de sztem nagy tudású játékos, igaz főleg a játékintelligenciáján még sok csiszolnivaló van. Agger sztem is túlzás, amin viszont nagyon fennakadtam, az Toure a cserepadon. neki a legjobb válogatott cserepadján lenne a helye, nem itt. az angliai formát alapul véve pedig beférhetett volna Deco és Ballack is, ha másnem a cserepadra Fletcher helyére.

poolfanati 2008.12.31. 16:16:06

@neeson: Reina az utóbbi három évben zsinórban megnyerte a Barclays aranykesztyű díját!
Szóval igen, Reina a legjobb kapus a PL-ben,
Carregher nem a legjobb védő, Skrtel és Agger is jobb, vagy jobb lesz nem sokára.

mann 2008.12.31. 16:43:41

"Kicsit hiányolom legalább a padról Brownt"

Játszott hat meccset azóta sérült. Emiatt nem fért be valszeg.

ShanklyGates 2008.12.31. 18:58:23

Agger valami szerkesztőségi összeesküvés, amivel a kommentelők éberségét akarták tesztelni. A naptári év felét ki is hagyta sérülés miatt, és Skrtel kiesésekor meccsrutin nélkül került bevetésre. Egyébként edzhetik rá a nyelvüket a Liverpool-gyűlölők, mert Carragher kiöregedésével vagy 6-8 szezon rettegett belső védőduója lehet az Agger-Skrtel.

Ha már mindenfelé egyformán kell osztani, én Robbie Keane helyett is Dirk Kuyt-öt tettem volna be. A kaput sem érzi és a labdaátvétellel is súlyos gondjai vannak, igazi labdatemető a holland.

Ylaya 2008.12.31. 19:06:54

@neeson: jol beszelsz, fletcher kurva jo mostanaba raadasol marha jo fej, meg, mar majdhogynem giggsyt latom benne. Szoval tessek szepen kihuzni ot a listarol

Ylaya 2008.12.31. 19:20:08

a ilyen meg olyan valogatott posztok mikor erkeznek?

pote · http://nst.blog.hu/ 2008.12.31. 19:25:22

@Ylaya és még sokan mások:

ez nem a medve és annak a listája, h csakúgy ki lessen bárkit huzogatni.
Igyatok inkább ;)

macca17 2008.12.31. 19:34:59

@ShanklyGates: nem, kuyt megítélésében tévedsz. technikailag képzettebb keane-nél, taktikai érettsége pedig elképesztő - játszhat éket, centert vagy jobbszélsőt. a newcastle ellen is szépet játszotta meg a lasztikat. számomre inkább egy unsung hero

bullhorn 2008.12.31. 19:40:19

Megemlíthettétek volna Eboué-nál, hogy neki sikerült azt a bravúrt elérnie, hogy egy meccsen be és le is cserélték. keane bá-hoz meg annyit, hogy amikor idehozták, direkt Torres mellé akarták tenni, hiszen "rengeteg gólpasszt ad és nagyon érzi a kaput is" címszóval adja a gólpasszokat a spanyolnak és néha gólt is fog rúgni.Lehet hogy még nem indult be, de akkor is...

ShanklyGates 2008.12.31. 20:44:54

@macca17: éljenek a különböző vélemények!
Keane sztem - rossz start ide vagy oda - talpraesettebb a kapu előtt. No meg alig játszott még együtt Torres-szel, aki mellé vették. Dögöljek meg, ha a Berbatov-Keane felállást látva Rafa nem az ideális untermann támadót látta meg benne, aki a boxban legfőképpen gólpasszokat és Torres-tehermentesítést a mezőnymunkában fog betenni a közösbe.

BÚÉK minden vörösnek és más színűnek is!

sixx · http://comment.blog.hu 2009.01.01. 10:49:15

pote bazz, Agger kurvajó védő, nem tom mi bajod vele.

macca17 2009.01.01. 11:57:12

@ShanklyGates: ezen nem fogunk összeveszni :) BÚÉK mindenkinek

MAti 2009.01.01. 13:53:46

Kuyt?

A leghasznosabb, legjobb futballisták egyike, akit valaha pályán láttam...
Ráadásul mostanság gólt is többet lő, az is kezdi észrevenni a srácot, aki eddig csak szidta.
Tipikusan az a játékos volt, aki miatt több gólt rúgott a csapat, ha pályán van, de mivel nem ő lőtte, sokaknak nem tűnt fel.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2009.01.01. 14:35:39

Boldog új évet, kedves NST!

És 2009-ben is csak így tovább!

eyeofodin85 2009.01.01. 14:48:03

Úgy érzem nagyon jók ezek az írások, mert felkavarják mindig az álló vizet és vitára sarkal. Viszont úgy érzem, hogy itt a legtöbb szerző csak a saját preferált csapatát ismeri nagyon meg azoknak a meccseit megnézi a többinek csak az összefoglalóját nézi vagy ha véletlenül azt adja a eu2. Ennek ellenére nem irigyelem őket, hogy képesek végig nézni egy bolton-newcastle meccset. Ezzel szemben olyan "egydimenziós ember" mint én, hogy szinte csak a saját csapata meccsét figyeli meg a rangadókat, viszont nyári felkészülési meccsektől kezdve minden meccset, amit lehetséges volt megnézni annak a 90% láttam.
Nagyon nem értek egyet Mikel bekerülésével, hiszen a mostani bajnokság egyik legkiegyensúlyosozotabb Chelsea játékosa, abban az esetben, ha végignéznétek a skysports és egyéb oldalak értékeléseit akkor láthatóvá válik, hogy szerintük is kiemelkedő a teljesítménye. A szubjektív véleményem szerint a ebben a "csapatban" biztos helye lenne P. Ferreirának sose szerettem most úgy érzem abszolút létszám feletti és ha nem lenne Scolari portugál vonala akkor biztos rég eladták volna. A középpályát Malouda erősítené, nem is tudom, hogy hogyan tudták kihagyni. Őt szélső létére nem tartom gyorsnak, sőt technikailag sem a legjobb nagyon kevés egy-egy párharcot tud megnyerni és a labdával és anélkül általában befelé mozog vagy idegesítően megáll és cselez össze-vissza, s így sikerül lelassítani a játékot. Kalouban 100% egyet értek veled, annak ellenére, hogy képességei ennél többre mutatnak. Ő talán egyetlen a csapatban, aki az egy-egy elleni párharcokat képes megnyerni, gyors, nagyon jó ritmus váltásai vannak és jól fejel. Viszont a helyzet kihasználása siralmas és technikailag olyan szintű lemaradása van. Egyszerűen nincs rugó technikája, állandóan ezek a gyenge belsőzéseket nyomja, én nem láttam tőle még egy életerős lövést sem. A kispadra Ballack kerülne, annak ellenére, hogy nagy harcosnak tartom és tényleg végig robotolja a meccset ennek ellenére szerintem keveset vállal a cselezésből, lövésekből vagy a jó megindulásokból. Ezért tűnik el állandóan szinte minden meccsen, mert a nevét nem mondják, de mellette lefutja a 12 km-ét. Sajnos ide kerül J. Cole is, akinek minden jó meccse után törvényszerűen 5 rossz követ, ha így folytatja Young simán kiszorítja a válogatottból.

poolfanati 2009.01.01. 15:24:12

@sixx: és @macca17: gratulálok hogy olyan korán amikor küldtétek a kommentet fenn voltatok:))
hát ez nagyon durva este volt:D

angerfist 2009.01.01. 15:47:44

nálam cech és van der sar is gyengébb kapus mint almunia. ezenkívül mikel érzem tévedésnek

crouchy 2009.01.01. 19:49:44

@drosiii: "és kíváncsi lennék a top5 (+aston villa) legerősebb ŐSZI csapatára..
talán:
VdS
rafael,upson,terry,evra
park (kuyt?),fabregas,gerrard,barry
anelka,agbonlahor"
PARK???????????????? MI VAN??????????? Én azt nem, értem leginkább h park a szar csapatba hogy nem került be. Minden ziccert kihagy és az egyik legszürkébb játékos a Muban. Agger helyett meg ajánlom Ferdinandot.

crouchy 2009.01.01. 19:53:40

@donnelly: megesküszöl rá hogy nem "Aggő"?

macca17 2009.01.01. 20:14:05

@poolfanati: egy családos ember már örül, ha hajnali 3ig bírja :)

crouchy 2009.01.01. 20:34:01

@macca17: rendes családos ember hajnali háromkor kezd el DJket verni:)

sporttárs 2009.01.01. 21:34:48

Remek ötlet ez a "jó csapatok szar játékosai" válogatás, elképzelem, amint megcsinálja a spanyol bajnokság illetékese, pancho_sanza és beírja Casillas kivételével a teljes Realt. :)))
Vagy akár egy nevet a Barcából, mire megjelenik rizla és vasdoronggal agyonveri. De csak miután közölte, hogy nyilván nem látot még Barca-meccset az ember.
:)))

Amúgy kábé annyira érdemes komolyan venni, mint a szilvsztert, szerintem nyilvánvaló szubjektív hülyülésől van szó, pote beírta a neki nem tetsző pofákat. Hogy nyilvánvalóan jó és jól is játszó emberek bekerültek, mondmár. Ha komoylan vennénk, rögvest követelném Hyppiat, aki miatt időnként még mindig előjön a régi nosztalgia, hogy az angol foci a lóbaszó öregfiú hátvédek hangulatos pontvadászata. :)))

(Az NST-n mostanában rajta van valami deheroizáló kényszer vagy mi, mindenkiről be akarjátok biozonyítani, hogy tökhülye, aki felvehette a legnagyobbak mezét? Előbb Mcmanaman, most meg tízesével a többi? Hiába erőlködtök, akkor se nézek inkább magyar focit :)) )

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.01.01. 22:05:53

@sporttárs: Hyypiáról a legérdekesebb adat, hogy egész pályafutása során 1 (!) alkalommal állították ki (van Nistelrooy lerántásáért). A legendás 2000/2001-es szezonban pedig egyetlen sárgát sem kapott, összesen 58 meccsen játszva. Szóval vele kapcsolatban a favágó védő képzete enyhén szólva előítélet.

Lencse. 2009.01.01. 22:12:36

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: előítéletnek viszont meglehetősen jogos, csupán az arcberendezésének kialakításához fel kellett használni egy közepes méretű faipari üzem eszközkészletét.

Lencse. 2009.01.01. 22:13:36

@angerfist: Edwin mint gyenge kapus? Ember, te is jól beszórakozhattál.

rizla 2009.01.01. 23:19:03

agger helyett elférhetne inkább hüppie, fletcher viszont nem érdemel helyet a padon sem, elég fontos játékosa idén az MU-nak. lehetne inkább denilson. bendtner nálam kezdő lenne, bár neki inkább a köcsögválogatott való.
tevezt viszont nem kezdeném ki, alig játszott idén, berbatov elszipkázza előle a játékperceket

sporttárs 2009.01.02. 10:12:41

@bedobásnál nincs les, ezt használta ki: Nem is használtam a "favágó" jelzőt a derék finnre. Ha figyelmesen olvasol, akkor a "lóbaszó" kitétellel találkozhatsz. Az nem ugyanaz, inkább amolyan alkati és stílusbeli jellemző. :))

sundin 2009.01.02. 11:19:13

Tevez megemlítése egy ilyen listában vérgáz. A MU legjobb képességű csatára.
Csak hogy dicsérjek is egy kicsit, ide is leírom: az ötlet fain.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.01.02. 12:13:15

@sporttárs: őszintén szólva szándékosan félreértettelek, hogy ne "random érdekes adatként" kelljen közzétennem legújabb felfedezésemet.

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.01.02. 19:01:09

Hyppiat kihúzatta az NST Pool-os fele még a publikálás előtt. Hagytam, h Aggerre cseréljék.

Tevez,
nem látom a játékában a pluszt, és nem fostam össze magam tőle, amikor a Róma ellen kifutot a gyepre.

a móka lényege az volt, h ebből a négy csapatból egy verhetőt összerakni.
Bendtner és Malouda akár kezdőbe tétele is indokolt lenne, de mivel kifelejtettem őket, átírni nem akartam.
A csatár poszton azonban Tevez így is a padra befér. Anelka gólokat lő, Drogba alig játszott, Berbatovot meg nagyon bírom (csakúgy, mint Keane-t, de az ő kihagyásával megtelt volna a postaládám, amit így az ünnepek alatt nem szerettem volna :)

halareaal 2009.01.02. 20:21:56

"nem látom a játékában a pluszt, és nem fostam össze magam tőle, amikor a Róma ellen kifutot a gyepre."


pedig lehet, hogy kellett volna, ugyanis ha jól emlékszem gólt lőtt, és a OTn az egyik legjobb volt:)

egyébként Gallas neve nem Willem Gallas?

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.01.02. 20:40:11

én nem azt írtam, h nem játszott, hanem, h nem fostam össze magam.
az OT-on egy erősen tartalékos MU volt a pályán, és ha DeRossi benyomja a büntetőt, akkor még melegük is lehetett volna.

sztem William.
ellenben Pataky és nem Pataki, javítom.

Lencse. 2009.01.02. 20:43:17

@pote: "...és ha DeRossi benyomja a büntetőt, akkor még melegük is lehetett volna" - volt nekik, hetes mezben futkosott.

Nem tudtam kihagyni.

luqe 2009.01.03. 01:12:43

Röhejesen gyenge poszt. Persze megértem, ha PL-t nem nézők számára ismeretlen (ám inkább odaillő) játékosokkal rakjátok tele a csapatot, nem lett volna ennyire populáris. Amúgy bullshit :) (pedig rühellem az arsenalt, a mufft, meg a chelseat is...)

Zolte 2009.01.03. 12:31:10

@luqe: Te kit tennél be? Szerintem a csapat nagy része totál odaillő, bár van, amivel én sem értek egyet. Mondjuk nekem nem jó, hogy a védősornál volt az a feltétel, mert én Clichyt még nyugodt szívvel tenném a kezdőbe, míg Gary Nevillet csak a cserepadra ültetnél egy kis jóindulattal. Szegény már van olyan öreg, hogy ingyen utazzon a metrón meg a pályára vigyék utána a nyugdíjat meg a gyógyszereit. Kaphatna méltányossági alapon ennyi kedvezményt. :)

luqe 2009.01.03. 13:01:23

Én nem is írtam volna ilyen felesleges posztot. Hülyeség az egész. A magyarázatok meg összeizzadtak, hogy legyen valami odaírva, mert így úgy látszik, mintha nem önkényesen unalomban összeírt 11 plusz pár névről lenne szó. Példa:

Nem rossz kapus, de a másik három jobb.

Almunia kapcsán egy elmés megfogalmazás.

Na mindegy, majd kinövi az nst az efféle hozzászólás-generátor gyártást, és nem így próbálják feledtetni, hogy rendre késnek a forduló beharangozók, majd értékelők. Mikor melyik.

Lencse. 2009.01.03. 14:51:14

luqenak nem jutott lyuk szilveszterkor. :)

kroos 2009.01.03. 20:00:28

fergie meg most nyomott ki 17 millát a 2 szerb srácra akik természetesen ugy vonulnak be a köztudatba hogy ingyen voltak és amugy is sajátnevelések.:P

zotya72-ből 2009.01.03. 20:34:16

torres 18 percet játszott csak ma, de azért lőtt egyet..

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2009.01.03. 20:38:10

@zotya72-ből: pontosabban Gerrard lövetett vele egyet, de persze nagyon jó, hogy visszatért.

mann 2009.01.03. 20:53:06

@kroos: Manchesterben azért jól megkülönböztethetőek a saját nevelésű játékosok és az igazolások. Vagy van esetleg olyan játékos aki saját nevelés de mégsem....? ;)

Vaader 2009.01.03. 21:26:26

Nem szoktam nagyon kárörvendeni, de most nem tudom megállni:
M City - N Forest 0-3 HAHAHA :D

homoscepticus 2009.01.03. 23:56:24

"nálam cech és van der sar is gyengébb kapus mint almunia"

ezt rajtad kívül talán csak almunia mamája gondolja

Strigo 2009.01.04. 12:41:02

@kroos: "fergie meg most nyomott ki 17 millát a 2 szerb srácra akik természetesen ugy vonulnak be a köztudatba hogy ingyen voltak és amugy is sajátnevelések.:P"

Szerbiából saját nevelés? Ezeket csak kötekedésnek írod, vagy ennyire fáj még a tíz évvel ezelőtti BL-döntő? Úgy vonulsz be a "köztudatba" itt, mint akinek nem el sem érdemes olvasni a kommentjeit.

nordsee 2009.01.04. 12:57:36

@zotya72-ből:
Ez azért inkább volt lemondás a gólról, a társ javára... :)

videos.sapo.pt/wKnpzh0GK13sTQpigApD

poolfanati 2009.01.04. 15:03:24

valaki nem tudja hogy ki rúgta előre a labdát a második gól előtt? mert ha agger akkor neki már a sokadik, és szeretjük érte:D

poolfanati 2009.01.04. 15:27:51

kár hogy kín tegnap a luftrugós cipőjét vette fel...
ha megint 5-7 meccsig nem szerez gólt újra megutálom:D

poolfanati 2009.01.04. 15:28:53

hol van már a "megagigabrutál" PL poszt?

Zolte 2009.01.04. 16:58:13

Szerintem Gerrard nem csak nagylelkű volt. Olyasmit éreztem a passzban, hogy azért adja oda, hogy erőt merítsen belőle Torres. Sokat kihagyott, kapott 18 percet. Legyen valami, amit fel tud mutatni... Aki nem látta, az úgyis beveszi, hogy ő rúgta, nem rúgatták vele... Láthatóan szolidan ünnepelt...Szerintem ez van akkora löket, hogy a szezon végéig újra remekeljen és bajnokok legyenek. Ugye poolfanati? Ja, mellesleg február végére már most érdemes készülődni (szerintem), mert nagy meccsek lesznek...
Amúgy tényleg, a posztírók ellustultak. Azért jobb lenne, ha a karácsonyi bejglik és a szilveszteri piák hatása (és a kilók, amelyek biztos ujjkörnyékre mentek, hogy nehéz legyen emelgetni gépelés közben) szép lassan a múltté lennének...:)

poolfanati 2009.01.04. 18:53:51

5 napon belül két pool-everton:D
mindkettő az anfielden:D
az kéne hogy legyen egy visszavágó is a goodisonban, és akkor megint lenne egy trilógiánk, mint előző szezonban az arsenal ellen:D
@Zolte: igen szerintem is azért rúgatta, meg azért is hogy lássuk a pályán ő még mindig gerrard, önzetlen és fantasztikus játékos...
és amúgy torres első labdaérintéséből elküldött egy védőt gyufáért:D
tud valaki valamit xabiról és mascháról?? egy meccsen két kkp kiesése nagyon nem jó.

poolfanati 2009.01.04. 18:54:40

@Zolte: ja és a bajnokságról még ne beszéljünk!
el ne szóld magad:D

drosiii 2009.01.04. 19:35:03

hát origon amit írtak az eléggé szenny. Miért elvakult MU gyűlölő írja? Egyrészt egyből pirosat kapott Paterson.. (jogosoan) Másrészt pedig nem fejet ért az a szabadrúgás hanem könyököt...
Hát mind1. Köv körben Tottenham-hez mennek. Necces lesz.

poolfanati 2009.01.04. 20:44:15

pöte:
bridge-t vedd ki a cserék közül, ő ugyanis már a citynél folytatja!!!
10 milla volt az ára, szerintem okos döntés volt a citytől, a védelmüket kell erősíteni.

pote · http://nst.blog.hu/ 2009.01.05. 12:06:17

@poolfanati:
nem veszem ki, mert azért ment még ki szilveszter előtt :)

ZenZo 2009.01.07. 11:06:20

poolfanati: ja, a Citehnek a védelmet kell erősítenie, de sajnos egy balvédőtől még semmi sem lesz jobb, ha Dunne és Kompany egymással vetélkedik a legnagyobb hülye címért, és felváltva rugdossa az öngólokat. A jobb oldal elvileg rendben, de Richards pedig amilyen nagy szám volt, valahogy úgy el is tűnt a süllyesztőben. Egy Bridge nem csinál nyarat. Másrészről rendkívül sajnálom, hogy ilyen értékes játékost veszített a Chelsea, hiszen Bridge rendkívül jó védő, kelló alázattal, de megértem a távozását, hisz Scolari alatt szinte semmi lehetőséget nem kapott (pedig a nyáron írt alá 4 éves új szerződést). Ami még érdekesebb, hogy Scolari elméletileg bal wingert keres, Bridge pedig már játszott a Chelseaben egyszer ilyen poszton, nem is akárhogy, a Chelsea egyetlen gólját szerezte azon a meccsen. A City jó üzletet csinált vele, az tuti, s bár AC jó formában van idén, innen még akár a válogatottba is visszaküzdheti magát Bridge.
süti beállítások módosítása