Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi Jóslatok - Premier League 13. forduló

2007.11.09. 20:57 habitang

A 13. forduló tippjeit készítve kitört belőlünk a hazardőr. A United és az Arsenal meccseire  úgy teszünk döntetlent, hogy nem egymás ellen játszanak, és nem átallottunk egy fordulón belül Bolton és Tottenham győzelmet tippelni.

Sunderland - Newcastle : 1-1
A kardélen swingelő Sunderland és a szurkolóit harmatos teljesítményekkel sokkoló Newcastle a Tyne-Wear derbyre készül, a Sunderland tavalyi Championship-túrája miatt beiktatott egyéves diéta miatt elvonási tünetekkel küzdő szurkolók pedig tűkön ülnek napok óta. Ne is húzzuk sokáig: nagy derbi lesz.

A két futballklub viszonya ugyanis, elég mérges, és akkor még jelentősen szépítettünk a helyzeten. Persze, nehezen lehetne másképp: Sunderland és Newcastle városai is ott kaptak hajba egymással a történelem folyamán, ahol csak tudtak, legyen az politika, sport, vagy bármi, ami egy kiadós hajcihőhöz elég. Az egyetlen eshetőség, ami egységbe kovácsolhatná őket az valószínűleg az, ha földi vagy földönkívüli idegen erők akarnák megszállni a Tyne és a Wear vidékét. Illetve elnézést, egyszer már valóban előfordult, hogy közös célért küzdöttek a szurkolók, de az sem túlságosan bájos történet. A kilencvenes években a Sunderland 99 éves stadionjából, a Roker Parkból biztonsági okokra hivatkozva kitiltották a Geordie-kat (leginkább talán: "Gyurik"), akik persze hasonlóképpen válaszoltak. No, ezen a ponton találkoztak az érdekek, és mivel mindkét félnek elég nagy veszteség volt, hogy nem tudták egymást szemtől szembe dalban pocskondiázni, összefogtak a nemes célért, hogy továbbra is élőben utálhassák egymást kellőképpen, mellesleg csapatuk se legyen kénytelen szurkolók nélkül látogatni az ellendoldalra. A probléma megoldódott, felépült a Fény Stadionja, és azóta egyik fél sem háborgatja magát a béke gondolatával. Az éppen aktuális keretekben három olyan játékos van, akik valaha jelenlegi szurkolóik szájára csaltak válogatott szidalmakat: Chopra és Cole a Fekete Macskák oldaláról, míg Shay Given a Szarkákéról. Given biztosan, Cole valószínűleg nem léphet pályára, így marad egyedül Chopra szombatra. Ő szerezte egyébként a két csapat utolsó bajnokijának (2005/06) első  Newcastle-gólját,  egy perccel pályára lépése után. Nem akarunk mi itt a fajok harcában nagyon okosak lenni, de ha ez a meccs nem fűt alá Allardyce gárdájának, akkor semmi. Ha igen, akkor a játékosállományok közötti különbség megteszi a magáét, ha mégsem, akkor bármi előfordulhat. Mi arra tippelünk, hogy a Manchesterben csak vérszagot kapott, de végül áldozattá vált Fekete Macskák kissé  megtépázzák a szarkatollakat, de nem győznek.

Derby - West Ham: 0-1
Nagyon szeretnénk valami jót jósolni a Derby-nak, de a gömb már
szóba sem áll velünk az ügyben, és mi sem vagyunk hülyék. Persze, egyszer csak kibrusztolnak valami értékelhetőt, de az nem most lesz. Ljungberg és Ashton pedig talán visszatérhet West Ham-be.

Liverpool-Fulham: 3-0
Senki ne tévedjen, a Liverpool csak azért tudott nyolc gólt rúgni a
Besiktasnak, mert a törökök ott az Anfielden, kettő nullánál estek ki a BL-ből végleg, és még a kebabtól is elment a kedvük. Ettől függetlenül a keddi meccs semmivel nem volt fontosabb találkozó, mint az Isztambuli, amit a Pool elvesztett. Az viszont igaz: a Vörösök évek óta profitálnak egy-egy sokgólos győzelemből a rá következő mérkőzéseken, ezúttal is így lesz majd. Vérzik  szívünk az éppen megindulni látszó Fulhamért, de ez a keddi 8-0 még nekik is fájni fog.

Birmingham - Aston Villa: 1-1
A Birmingham-derby. Minden adott a jó meccshez, és itt még az
sem számít, hogy a Brums milyen balfék módon képtelen olyan pontokat sem besöpörni, amiért megdolgoztak. No, most  majd  felszívják magukat. Biztosak vagyunk abban, hogy a mindig heves Steve Bruce is így tesz, erre az esetre pedig javasolunk ballasztot akasztani a vállaira, nehogy felszálljon. Lehetséges forgatókönyv az is, hogy egyszerűen kipukkad majd. A Villa az utóbbi időben nem meggyőző, és bármilyen hihetetlen, idegenben még nyeretlen. Egyáltalán nem békés döntetlent jósolunk.

Chelsea - Everton: 1-0
Nagy nehezen.. Bár a döntetlenen most nem lepődnénk meg, a
kékek háborúját érzésünk szerint Grant csapata nyeri majd, legfőképpen azért, mert az Evertonnak komoly gondjai vannak a kapu előtt. Még akkor is, ha a múlt héten három gólt rúgtak.

Bolton-Middlesbrough:1-0
A Bolton a West Ham ellen az Utpon Parkban,  a Villa ellen pedig a
Reebok Stadionban, azaz otthon szerzett pontokat, ami egy Boro elleni meccs előtt nem rossz jel. És akkor még nem is említettük, hogy a Premier League-en túli világban megismételték ezt a kunsztot, nem kevésbé félelmetes helyen, mint a Bayern otthonában. Csak a tények kedvéért:a bajorok idén először kaptak otthon két dugót. Úgy látjuk hát, hogy a Bolton végre kezdi igazolni, miért tagadtuk olyan makacsul, hogy az utolsó három helyezett között van a helyük. Hosszú idő után először söprik majd be a pontokat, és a Borót a tabella félárnyékos régiójából a sötétségbe taszítják majd.

Manchester United - Blackburn: 1-1
"Styles make fights", mondják a bokszban, és ez kb annyit takar,
hogy a stílusok meghatározzák a meccset, az adekvát futball-példa pedig ismét csak a Milan-United. Kevés csapat van a PL-ben, amely képes lehet megfogni azt a Unitedet, amely a jégkorongot a gyephokisoknál is sokkal jobban adaptálta fűre, de az biztos, hogy a nagyon jól szervezett Blackburn egy közülük. Szerintünk a középpályán az Arsenalnál szorosabban fogják tartani Ronaldóékat, és a Rooney nélkül felálló United ellen ez most elég lehet a forduló egyik meglepetéshez.

Tottenham - Wigan : 2-1
Mikor, ha most nem? A Spurs jobb hangulatban, és - a hétközi
kupameccs alapján úgy tűnik -, eredményesen befenyített támadó duóval készülhet a soros a meccsre. Nyernek majd, mert tudják: ennél nem sok jobb alkalmuk kínálkozik majd elindulni felfelé. Egy Wigan gólt azért muszáj  jósolnunk, mert ismerjük a Tottenham-védelmet.

Portsmouth - Manchester City: 2-1
Itt és most szerintünk hosszabb időre megakadhat a City. A múlt
heti, Sunderland elleni halovány győzelem után eléggé le fogja hangolni őket az a pofon, amit mi látunk feléjülk közeledni.

Reading - Arsenal: 1-1
Azt ugyan nem tudjuk, hogy valóban három napig tartanak-e legfeljebb a csodák, de azt tapasztalatból igen: 90 percig elég gyakran. Akkor pedig: miért ne írjuk, ha ezt súgja a gömb?

53 komment

Címkék: beharangozó premier league

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr71223875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crouchy 2007.11.09. 21:36:05

köszi habitang!!!!!!!!!!!!

crouchy 2007.11.09. 21:41:02

nem mind1?:D azt találd ki te h mit. nehogymár mindent nekem keljn csinálni. szal azt kösz h leülök péntek este a gép elé és van jóslat. mer mostanában későn jött az is. így van idő ráhangolódni a meccsekre. ezt kössz.

crouchy 2007.11.09. 22:14:26

azér az a reading tipp meredek.. dehát ezt már megszoktuk a reading tippeknél:)

Woland 2007.11.09. 22:22:19

hmmm... nagyon meggyőzően hangzik az biztos! A Blackburn is kipukkanhatna mondjuk már egyszer, hacsak nem tudták le az őszi szivast a Larissával.

Spurs szurkerként a Wigan ellen nagyobb arányú győzelmet várok - különösen hogy Ramos (the Juandeful One - egy Tottenham fórumon olvastam ezt :))) nem volt elégedett azzal hogy csak kettőt vágtunk a Hapoelnek. Most szerintem belekergeti Berbáékat egy 4-1, (esetleg 4-2, 5-3 :) arányú Wigan-verésbe.

Szerintem a két legegyértelműbb meccs éppen a Spurs és a Bolton hazai mérkőzései. Kapaszkodni!

crouchy 2007.11.09. 22:24:21

azér a pool Fulham is eléggé egyértelmű...

ShanklyGates 2007.11.09. 22:30:39

Annyira kézenfekvô, h a Spurs most kezd kimászni az emésztôbôl, h nem is hiszek benne. (Halkan jegyzem meg: azt a Martin Jol-t rúgták ki sztem botrányos módon, akinek a két 5. helyével szaladt el végleg a ló célkitûzésileg a klubvezetéssel...) A hisztiskurva Berbatovval és az ôrületesen túlértékelt Darren Benttel sztem tartogatnak még magas labdákat a negatív szenzációra mindig éhes médiának.

A többi maradhat!

VGL 2007.11.09. 23:14:40

Örülnék, ha egy-két Sevilla játékos januárban átköltözne a Londonba, és újra Ramossal dolgozna együtt. J. Navas, Renato és Palop lenne jó igazolás, de szívemnek a legkedvesebb Kanouté vsszatérése lenne.
Sajnos így még a védőgondok nem oldódnának meg, de ezeket a játékosokat jó lenne a csapatban tudni.
Lassan engem már nem is érdekel, hogy mennyit kap a Spurs, csak rúgjon egyel többet, és végre legyen meg a 3 pont.

Oarbeaskoa 2007.11.09. 23:31:07

a eurosport weblapja szerint a West Ham-bol sokan fognak hiányozni

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2007.11.10. 00:52:47


Jobban jartunk eddig, amig nem penteken voltak a tippek:) Akkor fel-felcsillant egy-ket golszerzo neve es humorosabb bevezeto...:P

Hetek ota varod Habitang az Agyusok melyrepulesenek kezdetet, de nem most fog bekovetkezni, megigerem:)
Wenger knows:)

Udv, imi

habitang · www.nst.blog.hu 2007.11.10. 01:11:42

Woland

Én is gondolkodtam az 1-4-enm de mindig kitoltak velem..:)

habitang · www.nst.blog.hu 2007.11.10. 01:12:58

imici77

Hol vártam én az ágyúsok mélyrepüléének kezdetét? Nem emlékszem, hogy akár döntetlent tippeltem volna nekik! Még a Liverpoolt is megeverettem velük előzetesen!:)

pote · http://nst.blog.hu/ 2007.11.10. 01:15:18

hi,
eleg elfogadhato tippek, mar ha az en velemenyem szamit :)

a City-nel nagyobb zakot erzek, sajnos...
a B'burn meglepi nalam is el!
a Reading-et meg csak szeretnem!

elleneben a United nyerni fog, marmint a Newcastle:)

azert kamonsziti, roversz
p.

habitang · www.nst.blog.hu 2007.11.10. 01:18:00

Oarbeaskoa

Az előző beszámolóban még én is mittomén-hány ív hosszú sérültlistáról írtam, de a West Ham-nél ez jó ideje így van. Most már az is lehetséges, Ljungberg, Ashton és Collins visszatér, ez más most sokkal jobb helyzet!

Üdv!

habitang · www.nst.blog.hu 2007.11.10. 01:19:41

Crouchy

Ha nem bszódott volna el délután a számítógép, még kellemesebb meglepetés ért volna, mert második vagy harmadik lettem volna a jóslatokban!:)

habitang · www.nst.blog.hu 2007.11.10. 01:23:52

Pote

Az a Newcastle győzelem biza bent van a pakliban, igen, de ez most elég sok meccsen játszik be elbizonytalanító faktor. Ráadásul visszatért az inger a meglepetés-tippekre, szóval nem sok jóvel kecsegtet a hétvége jóslás szempontjából, de ezt kezdettől fogva tudtam!:)

habitang · www.nst.blog.hu 2007.11.10. 01:27:09

SG

"Halkan jegyzem meg: azt a Martin Jol-t rúgták ki sztem botrányos módon, akinek a két 5. helyével szaladt el végleg a ló célkitûzésileg a klubvezetéssel"

Jól mondtad! És Bentet is. "Sixteenmeeeeellion!" Hehe!

Üdv!

pote · http://nst.blog.hu/ 2007.11.10. 02:21:11

habitang,

a joslashoz annyit,
h mi neggyel tobb meccsel probalkozunk hetente,
ugy hivjak toto:-)))
es egy oskori 128 ezres "gyozelem" utan alig erjuk el a magikus 10 talalatos hatart!
es evente az 52 hetbol, ha 49x nem gondoltam azt, h most a mienk a 13+1, akkor egyszer sem, mindig ereztem, h hol lesz a meglepi!
mondjuk annal a 128ezresnel orulok, h a Juve hozta a meglepit :))))

azert, ha vasarnap nyer a City, akkor biztos reszegebb leszek, mint most :-)

najocc minden hulye sportbuzinak,
vasarnap meg Hajra Kormend is, tudom off

p.

brúking 2007.11.10. 09:12:22

Darren Benttel meg mi a baj? Érdekes, hogy azóta nem megy neki, hogy a Spursnél van. Agyatlanul összevásároltak egy időben minden angol tehetséget (ld. Aaron Lennon és Wayne Routledge) egyszerre, így sokan közülök alig jutnak játéklehetőséghez, ami nagy baj. Na mindegy ez most úgyis meg fog változni.

r_magpie 2007.11.10. 10:41:03

A stadium of light elnevezésnél nagyobb eufemizmus nincs a világon.

Howay the lads! ma van a szezon meccse

krysal 2007.11.10. 12:12:13

azért a Reading-Arsenal egy kicsit erős...

marci_tomi · http://nufc.atw.hu 2007.11.10. 13:22:09

r_magpie 2007.11.10. 10:41:03
Valóban találóbb lenne a stadium of shite.

Már csak 20 perc és indul a mackem-vadászat.

pote · http://nst.blog.hu/ 2007.11.10. 15:40:44

haaat,
gratula a tipphez!
p.

d3vnull 2007.11.10. 15:53:45

Hát a Newcastle bejött. Chopra majdnem bevágta a második Sunderland gólt is, és bevallom picit örültem is volna neki. Semleges a meccs számomra, de úgy gondolom, hogy aki olyan rohadt béna tud lenni ilyen kerettel mint a Newcastle és lufifújó Allardyce az megérdemli, hogy még a Sunderland is beletörölje a lábát. Bocs Castle drukkerek.

kelta 2007.11.10. 16:43:56

sztem pool alázni fog, de lehet hogy a manchaster kikap

ManThatFollowsHell (törölt) · murderholes.blog.hu 2007.11.10. 18:03:13

Benítez nem rotál!

Ugyanaz a csapat kezd a Fulham ellen, mint kedden.
Most ez jó, vagy rossz?:D

ManThatFollowsHell (törölt) · murderholes.blog.hu 2007.11.10. 18:04:34

Ja, talán azért, mert ez a 200. meccse, és ha jól emlékszem, a 100-on sem változtatott. Vagy rosszul emlékszem?

VGL 2007.11.10. 20:13:10

Azért csak meglett az a győzelem a Poolnak...Grat.

Leeroy of SMV Design 2007.11.10. 21:12:59

A Benfica stadionja is Estádio da Luz, azaz jelentésileg ugyanaz. :)

Leeroy of SMV Design 2007.11.10. 21:13:59

A WHU meg jól kitömte a Derby-t. Végülis a tipp bejött, csak nem így. :)

geem5 2007.11.10. 21:49:11

Hát ez a Pool nagyon gyér kis csapat! Semmi jó dolgot nem láthattunk ismét tőlük, jönnek fel a középszerű műbrazil Lucas féle játékosok, számomra óriási csalódás volt ez a mai játékuk már megint. Jobban belegondolva az utóbbi 3-4 évben volt egy jó félidejük Isztambulban a BL döntőben, azon kívül a bajnokságban se hazai pályán, és főleg idegenben nem nyertek rangadót(azért a cselszkit megverték otthon), mondhatni labdába sem rúgnak a PL-ben. Na ja, levertek egy besz*rjancsikból álló török élcsapatot 8-0ra a héten, de fanyalogva mondhatnánk, hogy egyszer elsült a kapanyél. Valahogy zsákutcának érzem az önmagát nagyrabecsülő Benitez mester igazolásait, taktikáját. S elnézést a Pool szurkerektől, de ha igazából jobban önmagukba néznek, ez van sajnos.

Ylaya 2007.11.10. 21:51:02

Rooney miert nem fog jatszani?
vele vagy nelkuli, hiaba a rovers 3 iksze a nagyok ellen, a szaguldo voros vonat ellen nincs eselye, golt se rug mert remenykedni fog egy vedekezos 0-0 ban.
a newcastle meg tenyleg bena, olyan kerettel ilyen halovanyan szerepelni. Az agyusok meg muszaly nyerjenek ha a fel keretet pihentettek a praga ellen. a chelsea mecscen pedig szerintem sok gol lessz. mindketen rugdostak mostanaban.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2007.11.11. 00:15:26

Habitang

"Nem emlékszem, hogy akár döntetlent tippeltem volna nekik!"

Csak egy emlekezetes: pl. a mu city ellen is:)) Azert nezd vissza a tippjeid, volt ott vereseg tippelese is (pl. bburn ellen) :)
De mostansag lehet batran az Agyusok ellen tippelni, egyszer csak elkapnak mar minket, nem igaz?:) Eleg a sorsolast nezegetni;)

Azert a Readinget elkapjuk:) CSAKAZERTIS:)

Udv, imi

ui: egyebkent en a fanyalgasra gondoltam a szezon kezdettol fogva: szerencsevel nyertunk meccseket az elejen, aztan Cesc nelkul milyenek lennenk, stb. Ezek tenyleg ott voltak a tippjeid kozott. Meg a 7-0-nal is volt citromos szajiz...

ki rugja a 2 golt szted?

Ronal-d'oh! 2007.11.11. 09:31:09

Pech, pedig minden MU szurkoló kedvenc ogréja világklasszis csatárhoz méltó ütemben termelte a gólokat, és a Teveznek adott sarkazós gólpassz...

habitang · www.nst.blog.hu 2007.11.11. 12:12:19

Szia imici77

Az a helyzet, hogy akkor még Gitár úr írta a premier ligát. Lehet, hogy ő tényleg az Arsenallal csúszott meg egy kicsit néha, ahogy én jellemzően a Chelsea-vel!:))

Azt viszont tényleg én írtam, hogy a "milyen az Arsenal Henry nélkül?" kérdés után ez lett a következő: milyen az Arsenal Cesc nélkül? Viszont nem minősítettem!:)

Üdv

A gólszerző detektorom elromlott!;)

d3vnull 2007.11.11. 12:58:04

Na jó, elnézzük, mert szar lenne más nick-en írogatni :)

ManThatFollowsHell (törölt) · murderholes.blog.hu 2007.11.11. 14:16:52

geem5,
szerintem ez pont nem az a meccs, ami után a Liverpoolt kritizálni kéne. Egy nem gyenge ellenfelet bedaráltak végre a hajrában, ráadásul Torres klasszis megmozdulással vette be a Fulham kapuját, róla aztán tényleg nem mondhatod, hogy rossz igazolás. Ahogyan Reináról sem, akinek ez volt a 10. clean sheetje a szezonban. Lucas-t meg szerintem elég keveset láttad még ahhoz, hogy ítéletet mondhass róla (mellesleg 21 évesen brazil A-válogatott, nem hiszem, hogy Dunga műbrazilokat szerepeltetne, bármennyit is kritizálják...).
Amúgy meg, ha a Liverpool szar formában ilyen meccseket hoz, mint ez a tegnapi (mert a 8-0 ellenére még mindig nem megy úgy a játék, mint a szezon elején), akkor nincs semmi gond.

Ja, a 3 év alatti egy félidő kijelentéseddel nem is foglalkozom, mert most nincs kedvem sorolni a meccseket, amikor a 'Pool igenis jól játszott (pl. a Barcát oktatta a Camp Nou-ban, stb...)

rizla 2007.11.11. 14:35:12

inkább nem vonom kétségbe a pool elmúlt 3 évbeli teljesítményét, mert megint jön crouchy picsogni, de ez: "a Barcát oktatta a Camp Nou-ban" ez nagy hülyeség. kár lenne tavalyi meccsekről beszélni, de maradjunk annyiban, hogy a barca szépen áttolta a meccset a liverpoolnak, aki 1 gólt gyakorlatilag hlyzet nélkül hozott össze (a többire nem emlékszem). az anfielden már valóban oktatás volt, ennek fényében érdekes, hogy ott meg barcelona győzelem született

crouchy 2007.11.11. 14:43:23

rizla csak annyit hogy a barcás mecs vége 1 2 lett.. én nem mondom hogy húdenagy formában vagyunk de az az egy félidő jó játék elég vicces. pl. elég csak múlt év végére visszanézni, az arsenal ellen is jól játszottunk otthon a bajnokságban, igaz volt mit törleszteni.. nem kell szeretni a poolt, de ilyen hüje kijelentéseket sem kell tenni. am rizla te kinek szurkolsz? mert én egyfolytában csak azt látom hogy a poolt fikázod. Everton?:P

d3vnull 2007.11.11. 20:00:23

ManThatFollowsHell : azért ne dimenzionáljuk túl a Fulham-et. Valljuk be, a Fulham-hez a nagycsapatok általában üríteni járnak :) Az egyik leggólképtelenebb, csapat a PL-ben. Szerintem úgy lenne őszinte, ha kimondanánk, hogy az Anfield-en a Fulham ellen a Pool egyetlen mezőnygólja nem éppen a támadósor klasszisát mutatja. És ismerve a Fulham-et nem is a vendégek védősoráét.

crouchy 2007.11.11. 20:19:22

azt jól tippelted hogy botlani fog az egyik nagy, csak a színe nem stimmelt... dehát senki sem lehet tökéletes. D3nvull: a fulham gólképtelen? tottanhamnek meg Mancitynek 3at vágtak...

geem5 2007.11.11. 20:36:27

Nem akarok vitatkozni, de tartom magam ahhoz,hogy a Liverpool egy kicsit töketlen csapat benyomását kelti, és kész. Lehet itt jönni, hogy ilyen-olyan fényes győzelmek voltak, de akkor is ez van. Lucast meg remélem nem is kell többet látnom játszani, már ennyi épp elég volt ahhoz, hogy ítéletet mondjunk róla. És mégegyszer bocsánat a Pool szurkolóitól, ez csak egy vélemény, nem kell mindjárt felpörögni!

ShanklyGates 2007.11.11. 22:40:43

Benayoun is megsérült, kb. 3 hét kihagyás... Steve McClarent az ág is húzza, de az legyen az ô gondja.

d3vnull 2007.11.12. 00:51:55

crouchy : egy meccset kiemelhetsz a Fulham-tól, de a nagy átlag náluk a 0 lőtt gól.

crouchy 2007.11.12. 08:08:59

geem5: az ilyen típusú vélemnénykifejtéssel semmi baj..

doktor.dikhed 2007.11.12. 11:32:08

Hé, örülök, hogy a Mánkeszter tipp nem jött be. Robog a United. Azért kíváncsi leszek, hogy megállítja-e majd őket egy masszívabb csapat a BL-ben. Múltkorában is jó volt Ronaldo, de a Milan ellen nagyon gyenge. Igaz a többiek se brillíroztak, de Roncsi látványosan gyenge volt.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2007.11.12. 23:05:16

Habitang

Ezt behuztuk (a meccset latva simabban, mint bki is varta), az 1-1-et egy masik londoni csapatnal kell keresni, bar orosznak is neevzhetnenk:P
Jo a mankeszter, nem is kicsit. Talan visszaterunk a megszokott Arsenal vs. MU parharchoz:)
Es hogy milyen az Arsenal Cesc nelkel? A Wigan ellen valaszt kaphatsz ra...:)

Udv, imi

d3vnull 2007.11.13. 00:11:10

Ne ruszkizzunk már na! :) A Pool-t sem jenkizi senki :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2007.11.13. 00:38:22

Sose lesztek (mar) angol csapat, hejj, hejj:)
se a liverpudliak, se a mankeszterek, se cselszkik:)

:))))

d3vnull 2007.11.13. 00:59:05

Na, azért az Arsenal tulajok közt is ott figyel az orosz milliárdos, meg az iráni :)

A fórumozásra is nagyon igaz : addig nyújtózkodj amíg a takaród ér :)

crouchy 2007.11.13. 19:08:07

amúgy, tudom hogy ez nem jön ide; de a kovács ági kapcsán rájöttem, hogy a g14eknek nagyon igaza van.
süti beállítások módosítása