Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Átigazolási tipródás II. - Hadd szóljon az offtopic

2010.07.18. 09:51 heinrich

Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A szóbeszédek követésére fordított energia 5% hasznosul, mégis nehéz kibírni, hogy az ember ne kapkodja a fejét, és ne foglaljon állást nemlétező igazolásokról. Hiszen mi van, ha pont ez valósul meg. Esetleg az. Vagy mindkettő. Vagy egyik sem. Felesleges eszmefuttatások a vb-turbósított átigazolási piacról – jöhet ide mind.

835 komment

Címkék: h vegyes izé kisszínes

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr632158392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.07.29. 00:35:56

@popp: Talán ide a legaktuálisabb most írni: ha a Lazio továbbjut 2, mindenképpen alsóbb osztályú ellenfele ellen, akkor Lazio-Roma Olasz Kupa nyolcaddöntő lesz!

Oblio 2010.07.29. 09:42:38

@Nerazzurri (Ronnie said: Stop Klose): Tévez haszontalan bohóc lenne??? Nem akarok polémiákba bonyolódni, maradjunk annyiban, hogy én másképp látom.

Asidotus 2010.07.29. 10:09:26

@Oblio:
Tevez nekem egy orbitális nagy kérdőjel.
A manchesterunitedos időszak alatt egyáltalán nem győzött meg, hogy MU szintű lenne, meg hogy az argentin kezdő válogatottban a helye. Egyet értettem Fregusonnal, hogy eladta. Hajtott, meg minden, meg nem is volt rossz, de annyira klasszis sem.
A Cityben sem lett számomra jobb, de ott kisebb volt az elvárás, nem BL-győztes szinten kellett fociznia.
Most sem tudom, hogy reálisan hol a helye.
A Juventusban szívesen látnám, most ott helye lenne, de egy rendes Juventusban, ami általában a bajnoki címe megvédésére készül, meg a BL-trófea elnyerésére, abba már nem lenne kezdő.
Nálam. Valahogy Tevez túl sok helyzetet hagy ki.

Everred 2010.07.29. 11:54:03

@Nűnű: mi ebben a kérdőjel? mindent leírtál róla, amit érdemes, a helyét is jól megtaláltad: a közvetlen elit alatt, de a középszintnél azért magasabban.

chrisred 2010.07.29. 13:12:20

@Everred: Azzal az aprócska formai hibával, hogy Ferguson nem eladta, hanem nem vette meg (nem élt az opciós jogával).

acdcisti 2010.07.29. 13:34:23

Legutóbbi platykák szerint (Kickeres, szóval nincs kizárva van benne valami): lehet adjuk Gomezt és Tymoshchukot Dzekoért.
Érdekesen hangzik... bár én még lehet adnék Gomeznek 1 évet...

Asidotus 2010.07.29. 14:13:44

@Everred:
az benne a kérdőjel, hogy nem tudom, hogy így van-e. Hogy egyáltalán, egyetértek-e a saját véleményemmel.

Tika_ 2010.07.29. 14:26:46

@bz249: "Egy-két év és leereszt a mostani lufi (még egyszer a sportszempontból legsikeresebb klub sem tud annyi bevételt termelni, amennyi fedezi a kiadásait), a játékosok sokkal olcsóbbak lesznek és kevesebb fizetéssel is kénytelenek lesznek beérni. Ergo, aki most vásárol az csak elcseszi a pénzét."
ezaz, még ilyeneket, és az időutazást mikor találják fel, osszad :)

Számomra furcsa és nem helyénvaló, ha egy fociedzőnek kell fenntartható módon működtetnie egy klubot meg számolni a lakásárakkal :(.

@Nűnű: ez nagyon nagy :)

Lezuzius 2010.07.29. 15:36:08

"I am from Barcelona. I am a club member, along with my grandfather, my uncle and my cousin. I feel those colours and have since I was young. I am Catalan, I am from Arenys [a small Catalaunyan municipality], I have come through the Barca youth system... However, I am Arsenal's captain. I am a Gunner and that is where I have made myself as a player and matured as a person."

Lezuzius 2010.07.29. 15:45:25

@vadkutya: hja, a Debrecen meccs nem ver tul nagy hullamokat, itt is kezd elsikkadni a dolok, gondoltam bedobom :)
Itt az Emirates kupa is lassan, kapus nincs, hatved sem nagyon...

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.07.29. 15:49:16

@Lezuzius: szép megfejtés, kitesszük tumblr-re.

balu11 2010.07.29. 15:50:03

@popp: hát igen, egyik ex-drogos megy, a másik visszatér:

www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/gera-zoltan-visszater-a-valogatottba-2038914/

(bocs, nem tudtam kihagyni a párhuzamot, természetesen szeretem és becsülöm Gerát!!)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.07.29. 15:52:25

@Lezuzius: ezt ki nyilatkozta? :)

ps: a 7végén behúzzuk az idei első kupát!!! :)

Lezuzius 2010.07.29. 15:52:54

@heinrich: ez nem megfejtes, ez a kerdes: ki lehet a titokzatos nyilatkozo? Milyen szinu a DNS-e?

horas 2010.07.29. 16:20:21

Benitez felkötheti a gatyáját és remélem nem lazáskodik.
5.ik fordulóban utazik Roma-ba a csapat a Farkasokhoz, a 6ikban meg jön Juve.
ÉS elötte lesz egy Palermo és Udinese meccs is utóbbi idegenben.
Nov.13 vagy 14. az első milánói derbi.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.29. 16:37:23

@balu11: Mondjuk azt csak szeretné az általam is tisztelt Zoli, hogy annnyi legyen a lábában, mint Maradonáéban.

balu11 2010.07.29. 16:42:02

@popp: hát igen, de úgy tűnik esze több maradt a poszt-narkó korszakra...

én örülök a hírnek, és igazából az átlag magyar megoldásokhoz képest, ez még eléggé úriemberesre is sikerült (mármint az egész "botrány" - Koeman és Gera is végig korrekteket nyilatkoztak, Egervári is szinte észrevétlenül, csinnadratta nélkül intézte a comeback-et)

horas 2010.07.29. 16:44:47

@popp: Nem gondolkodom sarkosan de én láttam ezt a Sampdoria- nem egyszer idén és egy bűnszar csapat volt már ne is haragudj.
Ha a Fiorentina-ból nem vesz ki ilyen sokat a BL és nem omlik össze a Juve kb a 6.ik helyen végeztek volna mert annál semmivel sem jobbak.
Gasperini,Allegri,Marino,Guidolni,Delio Rossi szerintem mind jobb edzők.És akkor nem beszéltünk még Spalletti-ről,egy BL-győztes Rijkaard-ról,Pellegrini is komolyabb arc,Deschamps-ot gondolom fel sem merték hívni.Alapvetően télleg kurva sok minden indokolta a Deschamps-Ranieri cserét.
és a többi és a többi...

horas 2010.07.29. 16:47:34

Maradona-nál primitívebb egyszerűbb sutább topább embert én még nem láttam a futbbal világ nyakkendős közegében.Még neki áll feljebb?
Egy világ végi ház legsötétebb szobájában kellene kuksolnia,nem itt verni a nyálát,meg sajnáltatni magát,hogy őtt becsapták meg átverték.
Ezt az embert...a fő agy-donor....

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.29. 17:03:35

@balu11: Ha sokáig cseszteted még Diegot kapsz egy Van Bommelt ;-).

@horas: Én is láttam őket és azt is láttam, hogy itt veled és Mr. AT-vel az élén ment "a nehogy má' ez a szar Samp menjen a Bl-be", de szerintem egyáltalán nem voltak szarok, sőt. Elég jól össze rakott csapatuk volt. Palombo, Cassano és időnként Gubert meg Pazzo játékát is élmény volt nézni.

Del Neri jó edző komoly Serie A tapasztalattal, egyáltalán nem volt rossz választás. Mellesleg akiket mondasz azok közül Allegri már a Milannál van, Rijkaardnak törökben van élőszerződése és Milanos múltja miatt elég necces választás lett volna, Dechamps meg épp most nyert bajnokságot a Marseille, nem hiszem, hogy eljönne onnan. Spallettit sem lenne egyszerű kivásárolni a pétervári szerződéséből.

Marino. Gasperini, Giudolin és Delio Rossi is jó edzők, de nem igazán látom mitől jobbak, mint Del Neri. Ráadásul őket felhozni mellébeszélés is részedről, mert részint ugyanúgy zero titulisok, mint Del Neri, (tudom, Delio Rossi nyert egy olasz kupát, de azt Ranierinél sem szhámolod), gyanítom, ha valamelyikük lenne a Juve élén ugyanezt a dumát tolnád.

horas 2010.07.29. 17:03:50

@popp:
Amúgy a sarkosan gondolkodásra térjünk ki egy kicsit.

Del Neri 2002 ben egy ponttal végzett a Milan mögött az 5.ik helyen,na most,a mindenkoir olasz 4.ik símán van olyan jó mint a mindenkori portugál bajnok,az akkori Chievo símán sorolható ebbe a kategóriába aka van olyan erős mint az akkori portugál bajnok,Del Neri-től ugye elsem várhatjuk,hogy UEFA kupát-t nyerjen a Chievo-val vagy egyáltalán bármit mert,hogy ez még is csak a Chievo bla-bla-bla...de a szemét Mourinho-nak bezzeg kijött a lépés kifutott eredmény,a görög EB torzszülött ikertestvére az a BL-cím.

Fordított esetben,ha Mourinho nyert volna valamit a Chievo-val,most az menne,hogy hagyjuk már Del Neri-t ember nincs aki BL-t vagy bármit nyert volna azzal a Porto-val.

Tudod valószinüleg Del Neri azért nem kapott még nagy csapatot mert nem elég jó hozzájuk.
Egy-két példát leszámítva senki nem kezdi egy BL-re esélyes kerettel a debutáló szezonját edzőként,annyira ne védjük Del Neri-t ennyi idő alatt mások rég megcsinálták már a szerencséjüket,nem mondom,hogy most nem dobhat nagyot,de az eddigi eredményei tükrében beszéltem róla eddig.

Neil Blender 2010.07.29. 17:06:37

OFF (bár ez egy offtopic)

Baszki most láttam egy képet a Ribery, Benzema, Govou által gerincrevágott csajról. Hát simán kinéz vagy 24-nek és vki mutasson nekem egy faszit (buzi nem ér) aki nem dugná meg ezt a csajt.

Annyira nevetséges ez az egész komolyan... Benzema 5 évvel idősebb nála, majdnem egy korosztály. Csóró csávók jól beszopták.

ON

horas 2010.07.29. 17:11:43

@popp: Nem mellé beszélés,hanem:
Guidolin és a többieket azért soroltam fel,mert te mondtad,hogy nekem csak a sztár edzők az edzők.
Erre írtam,hogy ha mindenképp nulla címes de relatíve jó edzőkben gondolkodunk,akkor bennük sokkal több spirituszt látok mint Del Neri-ben,nyílván szubjektív,ez most nem is léyneges csak válasz volt a felvetésedre,nem,nem csak a sztár edzőket tartom valamire vannak edzők akikről hiszem,hogy egy nagy csapattal esetleg tudnának alkotni valamit ők ilyenek számomra.Del Neri nekem nem iylen,ez most lényegében tök mindegy.

Az,hogy egy Juventus (teljesen mindegy milyen állapotban van most) nem versenyképes perpillanat sem eszmeileg sem anyagilag egy Galatasaray-al és Zenit Szentpétervár-al,az számomra nonszensz,de nyugodtan ide vehetjük az O.Marseille-t is.Fogalmazzunk inkább úgy,hogy a vezetőségen konkrétan át néz egész Európa perpillanat.

horas 2010.07.29. 17:15:00

Meg még annyit hozzá,hogy ezt a támadó felület is betömjem,hogy lehet,hogy a felsoroltakat nem is akarták megszerezni,de a Lippi,Capello,Hiddink,Benítez quartetből sem sikerült senkit megszerezni...pedig őket akarták.

horas 2010.07.29. 17:20:24

@Neil Blender:
Ebből nem semmi ezt a média fújja fel,ha magyarországon egy Császár Előd megtud úszni egy rendőrgyilkosságot betépve bebaszva,akkor nehogy már havi sok tíz millió forintot kereső világhírű futballisták nem.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.29. 17:21:58

@horas: Szépen csúsztatsz ám. Ki vonta kétségbe Mourinho nagyszerű portoi sikerét? Ki mondta, hogy hagyju már Csozét? Annyit bátorkodtam csak, hogy rajta kívül is vannak jó edzők, akik még szimpatikusabb arcok is. Meg nehogy már összehasonlítsuk a Serie A-ba is éppen fölbukkanó Chievo és az FC Porto nemzetközi rutinját. A Porto Mourinho előtt is, meg azóta is inkább továbbjut a bl csopőrtjából, mint nem, az olasz negyedikről ez azért nem mondható el. Az olasz negyedik ellen, mindig Porto is eséllyel játszhnatott, sőt.

Abban Portoban egyébként olyan klasszisok is játszottak, mint Ricardo Carvalho, aki akkor a világ három legjobb középhátvédjének egyike volt vagy a csúcsformában játszó Deco, aki meg középpályások között volta top10-ben.

"Fordított esetben,ha Mourinho nyert volna valamit a Chievo-val,most az menne,hogy hagyjuk már Del Neri-t ember nincs aki BL-t vagy bármit nyert volna azzal a Porto-val." - ezt nem is értem.

Tudod, valószínűleg azért nem nevezték ki Del Nerit nagycsapat élére, mert meg van az a kör, amelyikből presztízsből, hogy ne mondjam sznobságból választanak a nagy klubok. Látod, hogy Juve is Hiddinket akarta.

horas 2010.07.29. 17:34:57

@popp: Mi csúsztatás abban,hogy azt mondtam valószínüleg van oka,hogy Del Neri még nem került nagy csapat élére.
Itt a lehetőség,egyáltalán nem vagyok szkeptikus vele szemben sőt szurkolk is nekik valamennyire,szeretnék egy Juve-t,csak van véleményem az emberről ennyi.

Ez igaz,azért a Porto télleg mindig jelen volt a tapasztalat sokat számít.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.29. 17:35:58

@Neil Blender: Nekem erről egy Kartell sor jut eszembe: "Tizennégy se volt még a ringyó, de huszonnégynek nézte a gringó./A kiscsaj haver, kurva jól szopott."

@horas: Átnéz, nem néz át. Biztos, hogy a bajnoki címért robogó Zenit nem engedné Sapllettit csak csiliárdokért, ahogy a Marseille Dechampsot.Talán a Man City tudná őket kivásárolni, ha akarná.

Ha meg szimpátiáról van szó meg megérzésről(lehetnél amúgy nagyvonalúbb a saját intuícióiddal, mit össze gyaláztad itt Militot tavaly ilyenkor), akkor ne gyere ezzel a pökhendi cím nélküli dumával, mert ezzel nem csak őt bélyegzed meg, hanem az általad ezekszerint nagyra tartott címnélküli mestereket is..

Mailand oder Madrid - Hauptsache Italien 2010.07.29. 17:57:33

@Neil Blender: OFF Nos, nem nyertek Vb-t sőt, még le is égették őket(franciákat) a világ előtt, hát most egy kicsit megnevelik őket. Franciaországban a igazsászolgáltás elég kézivezérelt, de szerinem csak rájuk ijesztenek és nyomás alatt tarják őket, amíg nem lesz rájuk szükség a válogatottban. On

horas 2010.07.29. 18:06:01

@popp: Nem hiszem,hogy nem tudnák elhozni őket onnan,most egy tényleges ajánlat esetén Spal vagy DD azt mondaná,hogy menni szeretne nem hiszem,hogy oda láncolnák őket a padhoz.

Az túlzás,hogy gyaláztam Milito,egyszerűen mondtam,hogy én nem feltételen őt igazolnám,ahogy Sneijder is így voltam utóbbi teljesítménye nagy meglepetés,elöbbéi pedig egy kisebb fajta csoda.Tévedtem.Ugye milyen hihetetlen.:)
De azért emrt tévedtem egyszer valamiben,attól még vannak észrevételeim és gondolataim,amik mellett kitatrok maximum megint tévedek.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.07.29. 20:22:33

@Neil Blender: hat nem tudom, en is lattam a holgyet, de nagybatyameknal falun szebb lovak vannak :P

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.29. 21:44:57

@horas: Elfelejted, hoigy DD-nek legalább annyira a szíve csücske az OM, mint a Juve. Spalletti meg bajnokság közepén van igen nagy aranyesélyekkel.

giacinto 2010.07.29. 22:10:21

@popp: "meg van az a kör, amelyikből presztízsből, hogy ne mondjam sznobságból választanak a nagy klubok. Látod, hogy Juve is Hiddinket akarta. "

És szted mi alapján kerülnek oda a legfelső polcra ezek a bizonyos edzők? Vki azt mondja rájuk, hogy : "Na te mostantól sztáredző vagy!" és akkor a sztárklubok kapkodnak értük onnantól?

szart. egyszerűen megcsinálják maguknak a szerencsét, hiresek lesznek, mert TUDNAK.

+a képességek sokaságát alapul véve kerülnek oda a legfelső polcra. és nyilván ha te olyan helyzetben vagy, hogy választhatsz (mint topklub) akkor nem a középső polcokon kezdessz el edzőt keresni....

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.30. 00:08:50

@giacinto: Ezt nem vitatom, nyilván éltek a lehetőségeikkel és kiváló szakemberek, de szerencse is kell ahhoz, hogy bekerülj a klubba.

Vegyük például Capellot, aki Sacchi pályaedzőjeként örökölte meg a nagy Milant és azóta csak olyan csapatoknál volt hajlandó dolgozni, ahol olyan játékosállományt, amelyikkel nyerni lehet. Lippit aki a hanyatlő nagy Milan árnyékában megkapott viszonylag fiatalon egy reményteljes Juvét, amelyből aztán persze megcsinálta világ legjobb csapatát, DE zero titulis edzőként került oda és választhattak volna helyette még tíz hasonló fiatalt

Szerintem egy középszerű csapatból masszív élcsapatot csinálni legalább akkora edzői teljesítmény, mint egy sztárbrigáddal nyerni. És bizony vannak olyan kiváló szerintem akár az elit klubhoz mérhető edzők, akik egész életükben nem jutnak bajnok alapanyaghoz.

Pédául ott van Luis Aragones, aki hetven éves koráig talán egy spanyol kupát nyert edzőként, aztán egyszer megkapta a lehetőséget egy erős válogatottnál. Szerintem még rengeteg ilyen róka van, aki talán füllön csípné, ha egyszer ilyen lehetőséghez jutna.

horas 2010.07.30. 00:35:35

@popp:
Nyílvánvaló,hogy nem lehet szigorú kategóriákat állítani,hogy innentől kezdve A onnantól kezdve B.
De ahogy beszéltük,azért,hogyha nem sikerül betörnöd az nem feltétlen a szerencse kérdése,ahogy az sem ha nyersz valamit.
Mindenhez kell a szerencse de, ez bizonyos szint után.

Del Neri-nek most jött el a lehetőség.Nem érzem az igazolásokban azt,hogy itt valami forradalmi van kibontakozóban.Sőt,azt kell,hogy mondjam a jelenlegi Juve igazoláskról még azt sem mondanánk,hogy a Sampdoria lényegesen megizmosodott volna,nemhogy egy Juve.

Szerintem annál mérvadóbb nincs,mikor egy ellenlábas kezd tartani az ellenféltől,leírom nálam kik lennének név szerint ezek.:
Kolarov,Jovetic,Touré,Cassano,Torres...szal ezek a nevek akik eddig jöttek,szerintem még a Napoli-nál sem nevezhetnénk kimondottan erősítésnek.

Mr.AT 2010.07.30. 01:13:31

@popp: Kifejezetten orulok neki, hogy tavolletemben is megtalalsz, es idezgetsz, persze az elmaradhatatlan torzitas nelkul. :) A Samp BL-szereplesevel nem a tavalyi szereples fenyeben volt bajom, hanem azon kozismert trend alapjan, hogy egy kifutott szezon utan rendszeresen kifosztjak oket a sarga foldig - amint ez epp zajlik most is.

Osszel meg nezhetunk egy edzo nelkuli szedett-vedett, rohamtempoban toldozgatott csapatot szenvedni a BL-ben, tovabb rontva az olasz koefficienst. Ennyi.

@horas: A Juve mostanaig 5 jatekost igazolt, egytol egyig hianyposztokra, es meg 4 igazolast tervez.
Az meg, hogy pl. Bonucci szerinted "nem kimondott erosites", akit meg Capello es Moggi is az ev igazolasanak nevezett, teged minosit, nem ot.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.07.30. 01:30:20

Garrido hivatalosan is a Lazióé, az orvosi vizsgálatra már meg is érkezett Rómába, ha ott minden rendben van, akkor visszavonhatatlanul kék mezbe öltözik a büszke baszk balhátvéd. Ezzel Antonelli kérdése is lekerül a napirendről, aki Lotito nyilatkozata alapján csak egy alternatíva lett volna, ha Garridót nem sikerül megszerezni, Reja is a baszkot szerette volna a csapatában tudni.

Szintén az elnök mondta, hogy Aquafresca sem valószínű hogy érkezik, 3 bevethető csatár mellé sok lenne. Hernanes továbbra is célpont. Ledesma ügyében tárgyalásban van a Genoával, de kétséges hogy bármi is lesz belőle. Végül Boateng ( a ghánai válogatott tesó) egyértelműen visszautasította a Lazio ajánlatát, így róla végleg letetettek.

horas 2010.07.30. 07:07:28

@Mr.AT:
Mert Bonucci-nak volt egy jó éve a Bari-ban egyből hanyat kellene esni, tőle?Tehetséges játékos szó se róla de várjuk meg míg pályára lép.A Juventus-nak kimondott és szinte biztosra vehető erősítést ezen a poszton kb Vidic vagy Piqué szintű ember lett volna.
Burdisso-nak legalább olyan jó szezonja volt mint Bonucci-nak hanem jobb,még sem lesz az év igazolása ha leigazolja Juve mert nem állunk ettől sem messze.Ha Moggi meg Capello azt mondta akkor az biztos úgy is lesz,ha neked ez garancia bármire akkor hajrá

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Ez a Man.City-s Garrido?
Hernanes-re kíváncsi vagyok,megnézném olaszorszgában.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.07.30. 07:39:11

@horas: ne felejtsük el, hogy a juve kerete tavaly sem volt gyenge, csak a játékosok voltak iszonyúan eledzve. ahova kellett ember, oda hoztak/nak, nem annyira szar ám a helyzet, mint sokan gondolják.

egy valami biztos, az idei juve két klasszissal gyorsabb lesz a tavalyinál. hogy jobb-e, azt meg nemsokára megnézzük.

Mr.AT 2010.07.30. 09:37:31

@horas: Tobben irtak mar neked, hogy vicces, ahogy Football Manager-t probalsz jatszani, szemmel lathatoan fogalmatlanul, csak nevekkel dobalozva, s utana ugy teszel, mintha vmi hu de nagy szakerto lennel. Csatlakozom, szerintem is vicces.

Bonucci tortenetesen nem sokkal kisebb igeret, mint Pique - utobbi mellett annyi szol, hogy fiatalabban kerult ket nagycsapathoz is, ezert jobban szem elott van. Ez Olaszorszagban nem szokas, mig pl.egy Barca vagy egy Arsenal siman palyara kuld 19-20 eves fiatalokat stabil kezdokent, addig az olaszok meg 23 eves sracokat is kolcsonadogatnak, hogy "fejlodjenek", meg jegelik oket a padon. Ilyen kozegben nyilvan nehezebb egy fiatal dolga.

A masik: szerinted realis igazolas lenne mondjuk Pique a Juventusnak? Kb. a legfontosabb fiatal jatekos a jovo Barcelonajaban Messi mellett, akkor se adnak el, ha Jezus Krisztus menne erte. Ne irkaljunk mar hulyesegeket, pls.

Mr.AT 2010.07.30. 09:56:07

@_benito: Ket sarkalatos ponton mulik szerintem az idei szezonunk jelenleg:

1. a meg hatralevo 4 igazolas, amit meg Marrotta szeretne. Motta bevalni latszik a balszelen, de a tulso szelre kell vki De Ceglie es Grygera helyett. A Bonucci-Chiellini belso paros helye fix, de cserenek csak Legro maradt, ide kell meg egy tartalek.
Ha pedig tenyleg megy mind Camo, mind Gio (marpedig nagyon ugy tunik, Irorszagba el se vitte mar oket Del Neri), akkor kell meg a szelre egy nagy nev, egy stabil kezdo.
Itt ugye bejon a Krasic-Dzeko egesz nyaras szappanopera, meg a max.1 EU-n kivuli hely - allitolag ma teszunk egy utolso, 32 Mio EUR-s ajanlatot Dzekoert, ha o nem jon, megegyezunk Krasic-csal.
Vegul a csatarsor: ha Trez-t nem tudjuk penzze tenni, nem lesz uj erkezo, Amauri es Iaqi mar biztosan marad.

2. Vegig tudjak-e rendesen csinalni a felkeszulest a nagyon koran megkezdett EL-selejtezo tetmeccsekkel egyutt is. Iaqi es Legro mar most serult, kb.a legfontosabb alapozasi idoszak kozepen. Ez kulcskerdes lesz eronleti szempontbol.
Tegnap mindenesetre tetszett a csapat, sokkal haraposabbak, ambiciozusabbak voltunk mar most, pedig erzodott a faradtsag nehanyakon.

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.07.30. 10:00:42

@Mr.AT: Dzeko minden pénzt megér, Krasics meg öt forintot sem.

Optimistább vagyok mint tavaly, de hogy érdemben lehessen velünk számolni, még kell 3 jó játékos (1 winger, 1 belső védő, 1 Camo-pótlék), de szívem szerint vennék egy gyors, jól cselező 2nd strikert is.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.07.30. 10:09:15

dzekonak egyre inkább münchen felé áll ki a szekérrúdja (elképesztő képzavar), állítólag gomezzel és timoscsukkal, esetleg még némi aprópénzzel rá lehet bírni dieteréket a tranzakcióra

zsakfos 2010.07.30. 10:10:17

Ronnie Stam ( 26-jobb oldali védő) Twente> Wigan Atletic 3,3 millió font

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.07.30. 10:12:12

@mocsing: ha sikerült, kurva erős lesz a Bayern, amúgy most kéne kinyitni a bukszát, és megvenni Contraót is. Lahm a másik szélen, középen Ribéry-Schweini-Robben, elöl Dzeko, ez odabasz.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.07.30. 10:20:50

@mocsing: gomez, timoscsuk + 30 millió euró :D

_benito · www.nst.blog.hu 2010.07.30. 10:22:29

@Mr.AT: ööö... motta bal? giovinco mintha ott lett volna írben, de lehet, hogy rosszul láttam.

a camo-pótlék posztjára pepét és martinezt vettük, de lanzafamme is kétlábas (bár a bal a jobb neki).

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.07.30. 10:23:06

@heinrich: ha coentreaoeoaot elhozzák, idegbeteg leszek. 30 millió euró egy szélsővédőért, amikor a saját nevelésű contento eddig _minden_ rá kiszabott feladatot tökéletesen teljesített, közte egy bl-elődöntőt is, ráadásul portugál a fickó. amúgy elvileg eldőlt már, h nem kell, ennyiért biztosan nem.

de egyetértünk, támadásban odabaszna ez a felállás

Mr.AT 2010.07.30. 10:25:41

@heinrich: Jep, ha Dzeko nem jon, es Trez megis megy, akkor Pazzini a B terv, vele szoban gyakorlatilag mar megegyeztunk.

Jobbos szelsohatved teren nagy a hallgatas egyelore, itt meg nevek sincsenek. De Ceglie vedekezni nem tud, Zebina tamadni, Grygera egyiket sem, ha ezekkel a halalmadarakkal megyunk neki a kovetkezo szezonnak is, geci szomoru panda leszek.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.30. 10:28:54

@Mr.AT: Mintha kevernéd a jobb kezedet a balkezeddel, de legalább következetesen ;-).

Mr.AT 2010.07.30. 10:30:53

@_benito: Nem volt kint Gio, a gazzetta csamcsogott is ezen, mert semmi baja, s Camon meg rajta kivul a teljes felnottkeret kint volt.

A 4-4-2nkhoz, ami inkabb 4-4-1-1 a ket szelsoposztra 3 jatekosunk van jelenleg, Pepe, Martinez es Lanza, ertheto, hogy Marrotta szeretne meg vkit.
Amugy csak nekem tunt ugy, hogy Lanza tavaly lassabb volt? Tegnap kifejezetten tetszett a srac, porgott, labdakat szerzett, jol passzolt.

nasteey 2010.07.30. 11:07:13

"Az meg, hogy pl. Bonucci szerinted "nem kimondott erosites", akit meg Capello es Moggi is az ev igazolasanak nevezett, teged minosit, nem ot."

Legyen így, de anno, amikor Caceres-t leigazolta a Barca, Tabarez is hasonlókat mondott, aztán azóta sem nagyon játszik. Tabareznél. Meg Guardiolánál. És ahogy olvasom, a védőhiánnyal küszködő Juve-ba sem kell.
Szóval egy jó félév szerintem minimum kell, hogy _tényleg_ azt lehessen mondani, hogy erősítés volt.

Mr.AT 2010.07.30. 12:47:34

@_benito: Ooooize, kovezzetek meg erte, de az sztem nem Gio. Mondjuk azt meg nem mondom, h ki, lehet, h vmi ifista.

Plusz ugye adott a teny, hogy Del Neri 21 fos kerettel utazott Dublinba a hivatalos juve tajekoztato szerint:
Storari,Manninger,Constantino (3)
Motta,Chiellini,Bonucci,Grygera,De Ceglie,Ferrero (6)
Sissoko,Marchisio,Poulsen,Lanzafame,Martinez,Pepe,Diego,Ekdal,Pasquato (9)
Del Piero,Amauri,Trezeguet (3)
Ez osszesen 21.

De szavaztassuk meg, aztan kerjunk a Juvetol hivatalos allasfoglalast. :)

Neil Blender 2010.07.30. 13:06:34

Hivatalos!

Khedira a Realé. Kb 13 milla volt, bár a Marca 10et mondd.

Szerintem igazoltunk még egy Gagot, de ne legyen igazam. Viszont akkor vagy M. Diarra, vagy Gago, vagy Lass szerintem megy. 1 posztra vannak 5en.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.07.30. 13:13:42

@Mr.AT: @Phil Laak: vazzeg, az nem lanzafame? és nem az a poén, h a sor végén van, mindeközben mr at a frissességét és gyorsaságát magasztalja? :))

bobix 2010.07.30. 13:17:16

@_benito: Küldtem neked email-t, olvastad? Amúgy az Pasquato...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.07.30. 13:33:18

@horas: Igen, az a Garrido. Hernanes meg ha egyáltalán eljön Brazíliából, akkor nagyon úgy néz ki hogy azt a Lazio miatt teszi majd.

Mr.AT 2010.07.30. 13:33:30

@mocsing: Nem, vettem a faradsagot, es vegigneztem az ificsapatot is, es itten @bobix: az igazsag, az beza Pasquato.

Lojzi_ 2010.07.30. 13:55:18

Közben a Real megszerezte Khedirát a Stuttgarttól bagóért (14 milla).

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.07.30. 14:00:12

@Lojzi_: 11 hónap múlva lejárt volna a szerződése, mehetett volna úgy is, hogy még bagó sincs, innen nézve ez egy kurta jó deal, a kitudja hanyadik stuttgarti részről

zsakfos 2010.07.30. 14:12:11

Na akkor lesz pénze a Stuttgartnak Dzsudzsákra.

Lojzi_ 2010.07.30. 14:17:43

@mocsing: Azért a Realt akkor is illet volna jobban megfejni. Legalább egy 20-asra.

Lojzi_ 2010.07.30. 14:18:21

@Lojzi_: illett volna, I mean.

Árpádka 2010.07.30. 14:24:00

Azért durva amit a svábok csinálnak Hlebet vették kb 200ezerért elment 15 milláért, aztán Gomez 30 milla most Khedira. Szvsz a Mercedes nem annyira nyereséges mint a Stuttgart.
Valaki más példát?

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.07.30. 14:28:08

@Árpádka: van erről elfekvőben egy majdnem 10ezer karakteres posztom, ami elberékig megy vissza :) lehet, most ki kéne lőni :)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.07.30. 14:29:47

@zsakfos :

Én örülnék neki. A VfB nagyjából hasonló erősségű csapat, mint a PSV, de a BuLi jobb bajnokság, mint a holland. Úgy vettem ki a nyilatkozatokból, hogy számítanának Balázsra, tehát alapember lenne, márpedig ez a legeslegfontosabb. Kemény meccseken tudna edződni.

Egy magyar focistánál szerintem lényegesebb, hogy jó bajnokságban játsszon, mint az, hogy jó csapatban. A Zenit jobb csapat, mint a Hannover, Huszti mégis visszaesett, mert egy Amkar Perm ellen kevésbé tud fejlődni, mint egy Bayern vagy Schalke ellen.

A legjobb hely egy spanyol középcsapat lenne; de utána nálam egyértelműen a nemzetközi kupás BuLi-csapat jön preferenciaként.

Lojzi_ 2010.07.30. 14:31:35

Pláne azért mondom, mert aki Höenesst át tudja ilyen csúnyán baszni, annak Perez se legyen már ellenfél....

Árpádka 2010.07.30. 14:34:41

Azért abban gondolom megegyezhetünk hogy Khedira nem ér 14 millát és Balázs se. De remélem a svábokhoz megy legalább nézhetem a meccseit és nem kell patakoztatni.:)
@mocsing: érdekes lenne:)

értelmetlen_nevű 2010.07.30. 14:38:50

@Csöncsön: sajnos Huszti nem is igazán fér be a Zenitbe.

zsakfos 2010.07.30. 14:54:25

@Csöncsön:
Abszolút egyetértek. A Stuttgart minden szempontból jó választásnak tűnik.Annak nagyon örülök, hogy a Fenerhez nem ment, azzal sportszakmailag nem járt volna előrébb szerintem, csak anyagilag.
Spanyol érdeklődésről nem nagyon hallottam ( a tavalyi Real kacsától eltekintve), pedig ha jól emlékszem az a kedvenc bajnoksága és a vb-n is nekik drukkolt.
A Bundesliga presztizse pedig emelkedőben. A Bayern tavalyi BL menetelése, a német tehetségek feltűnése a vb-n, Robben-Ribery, van Nistelrooy, Ballack, Raul bundásba szerződése.
Már tényleg csak Juhásznak kellene Németo.ba szerződnie.
Egy dolog miatt fájhat esetleg a szívem, hogy a Sport tv-ben nem tudom, hogy alakul majd így a holland bajnokság közvetítése. Bár gondolom a köv. szezonra már fix szerződésük van, így lesz közvetítés. Esetleg a PSV helyett több Ajax meccsel. Úgyhogy még ebből is ki lehet jönni pozitívan:)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.07.30. 15:04:12

@zsakfos :

Télen szó volt arról (aztán nem tudom, mennyi volt a valóságalapja), hogy érdeklődött utána a Villarreal, a Valencia meg az Atlético Madrid. Ezekben a csapatokban jó eséllyel padozott volna, ami a halál. De egy Mallorcában vagy Deporban el tudnám képzelni, és ott biztosan rengeteget tudna tanulni, fejlődni.

A Fener-üzletnek én is örülök, hogy nem valósult meg. A török bajnokságban van három-négy épkézláb csapat, a többi olyan, hogy annyi erővel a magyar bajnokságban is játszhatna; ráadásul sokkal nagyobb lenne a csábítás az elkényelmesedésre, a nyújtózásra a keleti napfényben, ehhh... Menjen csak Stuttgartba.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.07.30. 15:10:06

@Mr.AT: Motta jobbszelen jatszik :P (mondjuk ketlabas, es mindket poszton tud jatszani, szoval jo vetel lehet majd, most golpasszt is adott, es fiatal)

a napokban talalkozik a Juve Gioval es az ugynokevel, es egyre valoszinubb, hogy a Parma megveszi a jatekjoganak felet, de a Barival szoban mar megegyezett Gio, de a Genoa is bekerult a kepbe, vegul is mind1, csak jatszon kezdokent

balszelre meg mindig Clichy-t pletykaljak, nem tudom, mi lesz vegul, Dzekorol ugy tudom, mar lemondtunk, es azt pletykaljak, hogy Krasic mar tuti juventino, es a hetvegi CSKA - Spartak rangadon sem fog mar jatszani

Amaurit tegnap jo volt ujra regi formaban latni :) csatarposztra tenyleg jo lenne meg egy erkezo, de ha Amauri igy folytatja, nem fogom banni, ha nem jon, de Treztol tenyleg jo lenne megszabadulni, bar kissebb meccseken osszejohet megint az Alex-Trezegol paros, Diego meg kurvajo, ha megtanul ujra pontosan celozni, nagy szezonja lesz, szerintem az onbizalmaval vannak gondok a tavalyi szezon utan, azt kellene helyrehozni

egy kozepso vedo meg elkellene, mert Ferrero es Alcibiade barmilyen tehetseges, azert erre talan meg nem allnak keszen, bar ki tudja? Immobile es Marrone elvileg megy kolcsonbe a Sienahoz (v csak Marrone? hiba lenne), Pasquatot meg jo lenne iden itt tartani, mert eddig jol jatszott, es tud szeleken es csatarkent is jatszani, Ekdal viszont mehet, o nem gyozott meg, akit meg kolcsonbe kene adni minel hamarabb, az Bamba es Iago, mindketto akkora igeret, h lassan itt az ideje, kideruljon, lehet-e valamelyikbol klasszis (Iagora egyre kissebb az esely)

osszessegeben, szerintem nem lesz rossz az uj ideny, egyreszt szintekkel jobb edzo van a padon (tavaly Zaccheroni kinevezese vicc volt, Gentille v Sacchi jobb lett volna, de szinte barki), remelhetoleg a motivacioval sem lesznek gondok, szerintem a keret is jobb, es ha a kondicio is jobb lesz, meg osszeall az a 4-4-1-1, es meglesz az a 4 uj igazolas meg, siman partiba lehetunk a bajnoki cimert, pl siman jobb a keret szerintem, mint a tavalyi Roma-e, szoval barmi lehet, optimista vagyok :)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.30. 15:26:33

@madcows: úgy fest amúgy, hogy a Roma sem gyengül ;-).

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.07.30. 15:28:44

állítólag veszünk még védőt középre. mondjuk én nem hiszem el, de várom a neveket.

dzolutan 2010.07.30. 15:32:02

@mocsing: igen nagy igény lenne arra a posztra, a héten nem kaptunk semmi értelmeset az orcánkba.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.07.30. 15:35:23

@dzolutan: akkor ezt megpróbálom/juk valamilyen úton-módon bóknak venni :)

popp · http://koncertblog.com/ 2010.07.30. 15:37:15

Állítólag ma ülnek/ülte le a felek. Az biztos, hogy a játékos szívesebben jönne Romába, mint Torinoba. Erről a menedzsere értekezett tegnap.

dzolutan 2010.07.30. 15:49:53

@mocsing: tudom, uborkaszezon, de kicsit sok már dzsimidzsámpból és a hasonló tartalommentes dolgokból. És lassan egy tipródás III. is jöhetne, kösz! :D

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.07.30. 16:13:57

@dzolutan: mindennek oka van, minden ki fog derülni :)

tettem ki egy tipródás hármat Jézus alá.

krysal 2010.07.30. 16:19:12

@heinrich: a BLIKK megvett titeket? :D

krysal 2010.07.30. 16:28:49

@heinrich: na, úgy még megértem:)

Lezuzius 2010.07.30. 17:15:34

@imici77: 9est, 10esnek mar van gazdaja

bz249 2010.07.30. 17:19:35

@Lezuzius: "10esnek mar van gazdaja"

Van neki, de jelenleg az Ajax öregfiúkban játszik. Azóta max. bérlője van a 10-esnek.

bz249 2010.07.30. 17:28:27

@imici77: értem én a tréfát, csak nem szeretem ;)

horas 2010.08.01. 10:50:39

@Mr.AT:
Piqué a szívonal végett volt,említett,amúgy márkánsabb baromságot az Amauri 10/10 nél nagyon nem,olvasott itt még senki szerintem,ha már játékosok megitélését vesszük górcső alá,és a lesajnált vicces manager attitűdömet.

@_benito: Nemtudom,hogy gyorsabb lesz e,Pepe és Martinez lehet,hogy gyorsan futnak,de nem nagyon emlékszem labdás jelentre velük kapcsolatban.Meglátjuk.

horas 2010.08.01. 11:13:54

Állítolag Robinho-t belevonnák a Balotelli üzletbe.
Igen is meg nem is,a támogatottsága részemről a történetnek.
süti beállítások módosítása