Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Dail(y) Africa - Indián nyár, francia ősz - Nem szeretünk, Raymond! - záró epizód

2010.06.22. 14:30 Garcia bőrmester

Kisvártatva valóra válik, amit igen sokan szeretnének: Franciaország válogatottja nem rontja tovább a világbajnokság légkörét és a két futballozni hajlandó amerikai csapat továbblép a legjobb tizenhat közé. A világbajnokság előtt közzétett jóslataink is kezdenek beigazolódni. A 16 órakor kezdődő páros mérkőzések egyikén igazi "elsőkörös" kínlódást, míg másikán vérbő dél-amerikai labdarúgást várunk. Mindenkinek van miért küzdeni: továbbjutás, tisztes helytállás, szurkolók megbecsülése a tét. A franciáknak pedig az, hogy a felsoroltakról példát lessenek el a többiektől, hogy a jövőben elkerüljék a világbajnokság citromdíját.

Raymond Domenech edzői és emberi kvalitásait annyit csepültük már, hogy kezd unalmas lenni, de bicskanyitogató módon arrogáns nyilatkozataival minduntalan kihúzza a gyufát. „Sosem adom fel!”, „Július 11-ig maradunk” jellegű mondatai annyira hiteltelenek makacs töketlensége miatt, hogy egy percig sem hisszük el. De! Mondjon valaki egyetlen játékost a franciák keretéből, aki a valóban vállalhatatlan légkör ellenére, tisztének érezte volna az eddigi két világbajnoki mérkőzésen, hogy összeszedje magát annyira, amennyire illene. Az rendben van, hogy nincs Platini vagy Zidane kaliberű emberük, de nincs senki, aki a ’84-es Eb-győztes vagy a későbbi sikercsapat kezdőjében kaphatna olyan mentalitással, mint amit mostanra magukra szedtek a gallok. Semmi esélyét nem látjuk annak, hogy délutánra bármi is változna. Játékban nem jobbak, mint Dél-Afrika, lelki tényezőkben pedig sokkal rosszabbul állnak. Ugyanazzal a tehetetlen játékkal fognak előhozakodni, mint az elmúlt 4 évben mindig. Mitől változna ez meg pont most? A jó hangulattól, a kifogástalan csapatszellemtől, a bombaformában lévő húzóemberektől? Egy szó, mint száz: Dél-Afrika csapata a találkozó esélyese: Dél-Afrika-Franciaország 1-0

Mexikó és Uruguay megérdemli a továbbjutást az eddigi játék alapján. Amikor igazán kellett, ellenfelük fölé tudtak nőni és behúzták a kötelező győzelmet. Természetesen nem mindegy, hogy melyik gárda játszik majd Argentínával a legjobb 16 között, így nem lesz bunda a meccsen. Reményeink, melyeket egy korábbi posztban tettünk közzé, most valóra válhatnak: („García - A csoportkör legjobb meccse a *Mexikó-Uruguay 3-3*, amivel láthatóan nem szándékosan, de kiejtik a franciákat”). Jelen állás szerint Uruguay a csoportelső, így Mexikónak kell jobban teperni a győzelemért. Végre valódi ellenféllel szemben is megláthatjuk, hogy mit tud egyik illetve másik csapat. Parázs meccsre számítunk, mint legutóbbi tétmeccsükön: Mexikó-Uruguay 3-3

361 komment

Címkék: vb 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr402100825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.22. 14:41:53

Mi meg teljesen egyetértünk a szerzővel, szerintünk sem lesz szalonremi.

gezabá (törölt) 2010.06.22. 14:42:29

hm, kéne tv-t keresni. itt a melóhelyen nincs, marad az édes otthon, asszem.

fransancisco 2010.06.22. 14:56:29

lehethogy a játékosok fejében ott az a mindent elsöprö "minél rosszabb, annál jobb" gondolat, csakhogy ebböl a koszbamártózott erkölcsiségböl igen nehéz lesz a nulláról való újrakezdés, az írek elleni továbbjutás egy igazán "tökös" együttesböl kihozhatta volna a legelszántabb busidó-harcost, a franciáknál csak a már meglevö tektonikus törésvonalak hasadtak még inkább tovább...
nekem nem hiányoznak, igazán emblematikus címerállatjuknak anelkát tekinthetjük (lédererné mi van a kosárban, anelkának keze-lába) aki a 21évesen a Real Madrid szineiben szerez a BL döntöben gólt, hogy aztán szép lassan, iszonyú munkával egyre kijjebb és lejjebb küzdje magát a nemzetközi szintéren, sokkal nagyobb ígéret volt ö annál, mint ahogyan most már a kollektív tudatba került az ö hologramja: "ö az aki a a barátok lelkes pillantásától kisérve beint domenechnek"
jelen pillanatba tényleg blanc tünik a legalkalmasabb embernek, hogy gatyábarázza a társaságot,

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.22. 14:56:36

A videóhoz: Franco mekkora gólt rúgott már!

Garcia bőrmester 2010.06.22. 14:58:39

@popp: és Franco a vb-n is olyanokat csinált, amit a klubjaiban elvétve láttam tőle: pl. lövőcsel, sprint

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.22. 15:05:06

@Garcia bőrmester: :-D. Valóban, a franciák ellen nagyon jól játszott a srác.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.22. 15:06:26

@Garcia bőrmester: Úgy látszik ő a mexikói Klose, a válogatottban megtáltosodik.

Garcia bőrmester 2010.06.22. 15:07:20

@popp: most, hogy beszélünk róla, rájöttem kire emlékeztet: az öregedő Litmanenre

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.06.22. 15:09:38

Valamiért annyira adja magát a 3-3, hogy egyszerűen be kell jönnie. :)

Lezuzius 2010.06.22. 15:11:13

Evra kidumalta magat a csapatbol.

France: Lloris; Sagna, Gallas, Squillaci, Clichy; Gourcuff, Diarra, Diaby; Ribery, Gignac, Cisse

South Africa: Josephs, Masilela, Mokoena, Ngcongca, Sibaya, Tshabalala, Mphela, Pienaar, Parker, Khumala, Khoboni

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.06.22. 15:13:14

Gyanús, hogy Henryn túl Gallas utolsó meccse is lesz ez a válogatottban.

Garcia bőrmester 2010.06.22. 15:14:13

@Lezuzius: óriásit kockáztat a mester a sokgólos győzelem érdekében (láthatóan ugyanaz a 4-2-3-1) csak talált néhány bűnbakot

avenger13 2010.06.22. 15:18:01

@Lezuzius: @Garcia bőrmester: ennek a keretnek mindehogy vernie kéne dél-afrikát. a francia válogatott szereplésének elsősorban mentális okai vannak, így domenech távozása után, remélem újra fel tudnak játékot is és nem csak cirkuszt mutatni. ebben a formában senki nem fogja őket hiányolni, mindenkinek jobb ha mexikó és urugay jut tovább.

Walmer 2010.06.22. 15:18:22

azért domenechet nem sok választotta el attól, hogy világbajnok szövkap legyen, bár az tényleg irritáló, amit a legutóbbi sajtótájékoztatón mondott, hogy a játékosoknak nem dumálniuk kellene, hanem játszaniuk, mert ezt várja tőlük ő és a francia nép is. Mintha neki semmi köze nem lenne a csapathoz és semmi felelősége abban, hogy egy közösség ilyen szinten széthullott.

horas 2010.06.22. 15:21:05

@Walmer:
Csak is kizárlóag az ő felelőssége és viselkedésének a következménye ez konkrétan.
Az ilyen közösségek legelső szabálya,hogy a főnök szava szent és sérthetetlen és mindenek felett áll,nem az,hogy a játékosok már klikkekben nyilatkozatokat tesznek kzöé meg külön megbeszéléseket tartanak,megfellázadnak,egyáltalán az nonszensz,hogy a játékosok és a vezetőség két külön klikk.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.22. 15:21:18

@Garcia bőrmester: Na ő nem jutott eszembe róla. Nem is tudom!

@fransancisco: Azért Bl dönőben, nem lőtt gólt, "csak" egy elődöntőt döntött el. Amúgy már a Realban sem fért az arcába, a legjobb tizennyolc évesen volt az Arsenalba Wengernél. Egyébként valamelyest visszakapaszkodott, legalábbis a török bajnokságból és a Boltonból a Chelseabe.

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.06.22. 15:23:17

@horas:
Viszont azt is vedd hozzá, hogy a csapattól nem lehet ilyen szinten elhatárolódni. Ő megtette, aztán játssza a meglepettet, hogy ahány irányba álltak, annyifelé estek szét.

Garcia bőrmester 2010.06.22. 15:26:22

@Walmer: Konkrétan Zidane két fejese. Szerencsés pillanatban vetette be Ribéryt, és Zidane valahogy összeszedte magát a kieséses szakaszra, meg volt ott egy Vieira és egy csúcsformában lévő Henry, de azóta egy értelmes meccsük nem volt, akkor lenne értékelhető a teljesítménye szövkapként, ha legalább a keret erősségének megfelelő eredményt hoz ki a csapatból, ez pedig nem az Eb és Vb csoportkiesés

vadkutya 2010.06.22. 15:29:19

@popp: Anelka kb Bergkamp miatt volt oly' jó, soha nem volt egy hihetetlen talentum, volt 1 jó szezonja. Ilyen Adebayor féle, Wenger "ivadék".

Woland 2010.06.22. 15:29:33

Tegnap hallottam egy kurvajo viccet, nem tudok vele varni az angolos posztig:

The England team visited an orphanage in Cape Town today. "It's heartbreaking to see their sad little faces with no hope" said Jamal aged 6.

(Az angol csapat meglatogatott egy fokvarosi arvahazat a mai nap folyaman. "Szivszorito latni a szomoru kis arcukat es a remenytelenseget" - mondta a hat eves Dzsamal.)

BENIARRIVO · http://forzaitalia.blog.hu 2010.06.22. 15:30:09

@horas: nem értek egyet teljesen: Anelka pl. világ életében egy arrogáns, flegma, büdös suttyó volt, ezen Domenech nem tud változtatni.

@Walmer: valóban irritáló, és nem kellett volna a nyilvánosság előtt ilyet mondania az lehet, főleg nem a vb ideje alatt, de attól még igaza van. nehogy már Anelka meg Evra döntse el, hogy ki, mikor és mit játszik. Nyilatkozatot kiadni a vb alatt, meg összeugrani az erőléti edzővel, meg az edzést megtagadni, arra persze volt energia. Függetlenül attól, hogy Domenech egy seggfej, a játékosoknak nem tisztük megmondani, mit kéne játszani. Ki kell menni a gyepre, és két meccsen meg kell szakadni, és akkor talán egy rossz taktikai felállásban is lesz legalább egy lőtt gól. Szarjankók ezek, a hangadók legalábbis.

fransancisco 2010.06.22. 15:30:22

@popp: ha megbecsüli magát, még lehet pár éve, csak az az elvesztegetett évtized rettenetesen hiányzik egy nagy pályafutásból, aminek lehetösége nála megvolt ...

horas 2010.06.22. 15:31:05

@OJ: Lehet,rosszul írtam,de én 100%ig Domenech-et okolom,a következményekét.

bakító 2010.06.22. 15:31:42

@Lezuzius: Még az is lehet hogy bejön a húzása ennek a vén kappannak. Van egy-két játékos aki hajtani akar, mert idáig csak a padról nézhette a vergődést.

Walmer 2010.06.22. 15:32:31

@Garcia bőrmester:
"Szerencsés pillanatban vetette be Ribéryt, és Zidane valahogy összeszedte magát a kieséses szakaszra, meg volt ott egy Vieira és egy csúcsformában lévő Henry"

Hát ezt akár úgy is fordíthatjuk, hogy kihozta a keretből a maximumot. a "szerencsés pillanat" lehet miatta volt szerencsés, megteremtette azt a légkört, meg azt a játékot, ahol Zidane összeszehette magát, stb. Szóval az éremnek mindig két oldala van.
Én amondó vagyok, hogy adjuk meg azért istennek ami az istené, a császárnak meg ami a császáré.

horas 2010.06.22. 15:33:18

@BENIARRIVO:
Domenech botrány már 2008-as Eb óta,idáig fajúlt ez a dolog,ami abszolút várható volt.
Anelka egy játékos 25 ből.
A Chelsea-ben még sincs vele gond egy ideje,a játékán kívül,azzal is már amikor.

Walmer 2010.06.22. 15:34:35

@Woland: gecijó:-))
csak nehogy szerda este még igazabb legyen. Úgyhogy remélem összeszedik magukat, mielőtt hazaröhögjük a csapatot Angliába.

Walmer 2010.06.22. 15:36:02

@BENIARRIVO: " Anelka pl. világ életében egy arrogáns, flegma, büdös suttyó volt,

Erről terrynek más a véleménye. hallgasd meg az utolsó újságírói kérdésre adott válaszát:-)
(phil Mcnulty blogjában ott a teljes sajtótájékoztató)

vizsla_ 2010.06.22. 15:39:09

számomra Evra is nagyot bukott, sosem bírtam őt, de csapatkapitányként nagyon nagyot teljesített most, 8 felé szakad a csapat, ő meg leveleket ad át, amiket mások megírnak, ennyit ért az ő csapatkapitánykodása

egy Vieira vagy Zidane-nál egy ilyen elképzelhetetlen lett volna, hogy bábozzanak a csapatkapitánnyal

nem méltó, hogy viselje azt a karszalagot egyáltalán

Domenech, Anelka stb. nélül meg jobb lesz ez a válogatott, de nem 100%-ban a domenech a bűnös nálam

most mi lesz, ha jön Blanc, és a Ribéry, Anelka, Gallas, Evra kisasszonyoknak, majd nem tetszik Blanc 1-2 munkamódszere, taktikája?
vagy hogy beválogat pár otthon játszó francia tehetséget is, hisz közelről ismeri a Ligue 1-et, és ez nem tetszik majd a nyugati sztároknak...
akkor megint levelet írnak, meg az edzőket küldözgetik el az anyjukba?

Blanc majd vegye maga mellé Vieira-t, és akinek nem tetszik vmi, azt Vieira bassza pofon
nagyképű szarbagázs a francia válogatott fele, Anelka-Gallas-Ribéry félék...

Walmer 2010.06.22. 15:39:25

@BENIARRIVO:
"valóban irritáló, és nem kellett volna a nyilvánosság előtt ilyet mondania az lehet, főleg nem a...."

tökéletesen egytértek, de azért az kőkeményen a manager felelősége is, hogy ilyenek elhangozhatnak máshol, mint az öltöző és egyáltalán felmerül annak a lehetősége, hogy pl. sztrájkolnak (!!!!!) egy vébén.

hogy ilyen renitens emberek vannak a válogatottban az miért nem derült ki korábban?
ha kiderült miért vannak dél-afrikában?

horas 2010.06.22. 15:42:24

@vizsla_:
Emberileg én nem tartom sokkal többre Vieira-t és Zidane-t se többre mint Evra-t,ezt a pályán nem egyszer bebizonyították.

Ez egy szélsőséges helyzet,szélsőséges reakciókkal,döntésekkel.
Ugyan olyan nonszensz lenne,ha nem történne semmisem az öltözőben a játékosok,nem reagálnának a helyzetre sehogy.

vizsla_ 2010.06.22. 15:42:32

@horas: Chelsea-ben nem mer arcoskodni, mert Abra pénzeli hetente

nyugi sehol nem kapna akkora pénzt máshol, mint ott, ha esetleg kibalhézná magát a csapatból
ott meghunyászkodik, és néma fejjel tűri, hogy sokszor szélre van kitéve

attól még a tekintete a legrondább zsoldosokét idézi
tökre örültem, hogy az utolsó 11-est ő hagyta ki a BL-döntőben, bár a MU-t sem szeretem egyáltalán
(Terry is kihagyta, de ő baromi peches volt a banánhéjjal, meg a kapufával, Anelka egyszerűen csak szarul végezte el...)

jawbone 2010.06.22. 15:49:03

Anelka sose volt egy angyal, de miota Angliaban van semmi, de semmi botrany nem volt vele, a Chelsea-nel iden volt kisebb-nagyobb balhe de az o neve egyszer sem hangzott el
ezzel szemben Domenech mar vagy 3 eve a folyamatos hiszteria legkoreben el, reszemrol abszolut a nyakaba varrok mindent

amugy pompasan szorakozom, remelem ma bucsuzoul lesz még francia-francia pitchfight is, mar telleg csak az hianyzik a kollekciobol:D:D:D

Cadaver!! 2010.06.22. 15:49:06

Úgy látom Blanco mindig a másik stadionból fut neki a tizinek. (amúgy itt még milyen fiatalos :D)

jawbone 2010.06.22. 15:51:05

@jawbone:
ugy ertem miota UJRA Angliaban van Anelka:P

horas 2010.06.22. 15:51:35

@vizsla_:
Anelka egy individum,de ebből a szituból csak az jön le,hogy a látszólag leketlen természete ellenére kurvára bántja őt is az ami most a franciáknál folyik.
Semmi köze ennek a pénhez,ha a pénz dominálna 10 focistából 8 abbahagyta volna a játékot 3 év után.

horas 2010.06.22. 15:54:08

Amúgy sajnálom,hogy ez történt ezel a francia válogatottal,mert nekem messze-menőkig szimpatikus a játékos keretük.

(De a kijutásuk milyensége óta,nemtudok nekik szurkol,de fenn tartom,egy rendes edzővel szökelve jutottak volna ki erre a VB-re)

gezabá (törölt) 2010.06.22. 15:54:14

@vizsla_: Viera kést hord magánál, nem pofozkodik.

Iniesta homokozik 2010.06.22. 15:57:21

Anelka egy ronda zsoldos, világos, hogy Domenech a nagy hunyó, és hogy majd a francia szövetség is lemondhat vele együtt, attól még Anelka meg a többi hangoskodó a csapatban összetarthatott volna az országuk érdekében...
de teljesen leszarták, inkább gyorsan kiesnek, sietnek vissza majd a csapatukhoz, ott az igazi mégiscsak...
ráadásul jól leégették magukat

remélem nagy tisztogatás lesz, mert többre érdemes a válogatottjuk és a sok tehetségük, int ez a fos, ami itt kipattant

másnál az m2 megy? nálam se kép se hang...

raja ram 2010.06.22. 15:57:40

@horas: Anelka nagy játékos. Jó volt az Arsenalban, a Realban és most a Chelsea-ben is. Nem kis karrier.

Mourinho már nem a király 2010.06.22. 15:57:47

Francia kezdő: LOL :D

Amugy lesz átkapcsolás, ha gól van a másik meccsen, vagy kövessem azt is külön?

Kaputykin · http://kittenberger.blog.hu 2010.06.22. 15:59:23

@jawbone: én is abban bízom, hogy 0-3nál valaki, lecserélt, vagy be nem cserélt játékos, lefejeli Domenechet :)
pályán is lehetne valami, mondjuk Ribery megvadul...

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.22. 15:59:34

MEX-URU 0-0 át se lépjetek a másik térfelére!!!!!!

horas 2010.06.22. 16:00:45

@Anthony (kick-ass):
Ez a kezdő is símán van VB 8 közötti erősségű.

Mourinho már nem a király 2010.06.22. 16:01:13

Egyébként most annyira rossz helyzetben vannak és lesajnáltak a franciák, hogy ilyenkor szokott jönni a nyernek 4-0-ra, és továbbjutnak, aztán kiverik az Argentín csapatot (ne legyen igazam, pfü, pfü)

Cadaver!! 2010.06.22. 16:01:15

WTF miért a 2 kieső meccsét közvetítik az 1-esen?

Lezuzius 2010.06.22. 16:01:21

na, nincs francia meccs...

horas 2010.06.22. 16:02:01

@Cadaver!!:
Egyszerre megy ez a két meccs.URU-MEX;FRA-D.A.
Én is a franciákat nézem pl.

horas 2010.06.22. 16:03:23

Henry miért nem játszik,játszott eddig?
Sérült vagy mi?
Vagy kihozták kabalának?

horas 2010.06.22. 16:04:36

@Walmer: @Anthony (kick-ass):
Laurent Blanc-al ki is vernék őket mint a szart,szerintem...

Lezuzius 2010.06.22. 16:05:04

@horas: ok, most mar megy nekem is
az index oldalan fel van cserelve a ket link a meccsekre

Mourinho már nem a király 2010.06.22. 16:11:21

Nem találok egy baszott linket a Mex-Uru-ra.
Ennyire fél mindenki a fifától?? A Bl meg különböző bajnokik mindig kismillió streamen mennek, most 0 sopcastos meg 0 veetle-s link...

fransancisco 2010.06.22. 16:11:33

@raja ram: azért nem akkora karrier az... föleg a képességei alapján

This is Anfield (törölt) 2010.06.22. 16:13:37

@Lezuzius: A FromSport-on elég jó streamek szoktak lenni.
www.fromsport.com/
Amúgy vajon, h fog kinézni az új francia válogatott Blanc alatt, megmaradnak a régi lázadók? /:)

horas 2010.06.22. 16:15:30

Azt szerintem még Ribéry sem tudja,hogy ő hogy nem keveredett bele eddig semmi balhéba...
:D

Mourinho már nem a király 2010.06.22. 16:16:21

@This is Anfield: na itt vannak jók, eddig nem ismertem ezt az oldalt, köszi!!

értelmetlen_nevű 2010.06.22. 16:18:28

@horas: Épp kurvázni volt, amikor az események történtek.

lószerafin 2010.06.22. 16:19:18

Hát ez sok minden csak nem lebeszélt 0-0.

gezabá (törölt) 2010.06.22. 16:20:37

@lószerafin: há persze, 3:3 van lebeszélve, ahhoz gólokat kell rúgni, meg minden...

Cadaver!! 2010.06.22. 16:21:08

@horas: Azt kenem, de számomra az a logikus, hogy a jobb, érdekesebb meccset rakják az 1-re, a kevésbé érdekeset a másikra. Márpedig nem értem, hogy a minősíthetetlen franciák, és a semmit nem mutató Dél-afrikaiak (leszámítva egy Csabilali lövést) miért érdekesebbek 2 jó amerikai alakulatnál.

Hacsaknem arra számítanak a műsorkészítők, hogy nyilvánosan megverik Domenchet a játékosok.

ih bín ájn bájener 2010.06.22. 16:21:17

@horas: Henry lehet Dél-Afrikában fog levezetni a Kaizer Chiefsben? Biztos levegőt szokni és aláírni jött le. :D

horas 2010.06.22. 16:21:36

@lószerafin: 2-1 es győzelmet tippeltem az Uruknak,mi volt eddig a franciákat nézem?

raja ram 2010.06.22. 16:22:07

Na most már át is lehet kapcsolni a másik meccsre, ez teljesen érdektelen.

This is Anfield (törölt) 2010.06.22. 16:22:11

@Anthony (kick-ass): Szívesen. Általában, amikor csak egy fontos meccs van, akkor több a stream, most be kell érni ennyivel. :)

vadkutya 2010.06.22. 16:22:13

Annyira éreztem,h búcsúzóul még megcsapják a franciákat..

vadkutya 2010.06.22. 16:23:22

@gezabá: Legalább végre csinálnának vmit.

lószerafin 2010.06.22. 16:24:25

@horas: Egy nagy helyzet itt, egy nagy helyzet ott. Jó nézni. Középpályás védekezés alig. Sok szöglet. Fasza meccs.

horas 2010.06.22. 16:25:03

@Cadaver!!: Szerintem az m1 és az m2 kéz a kézben jár,van olyan háztartás ahol csak az egyik van?
aka mindegy melyik meccs hol megy...

Vezet Afrika!
Bassza meg 3 perce kapcsoltam át a Uru-meccsre...

Mourinho már nem a király 2010.06.22. 16:25:09

Vezet Afrika, és ezzel mind a ketten kiestek :D

@horas: támad mind a 2 csapat mint a veszettegér, az uruknak csomó helyzete volt már, Mexikó meg épp most vert egy óriási felső kapufát :D

BruceWayne 2010.06.22. 16:25:25

na csak lehet tüzelni ezzel a szarral is, mexikói arc majdnem a vb eddigi legnagyobb gólját lőtte

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.22. 16:25:51

Az Uru-Mexi nagyon jó meccs! Én azt nézem, milyen volt a dél.afrikai gól?

horas 2010.06.22. 16:26:29

@Nerazzurri:
Még mindig csak majdnem...

horas 2010.06.22. 16:27:30

Gourcuff piros...
Permanent Falling Dwn

Domingo 2010.06.22. 16:28:48

Domenech már a munkanélküli segély miatt bosszankodik.

Cadaver!! 2010.06.22. 16:28:50

Ezért a felugrás utáni könyöklésért állították ki? Elég lol. Miért fekszik ennyit az afrikai a földön?

ddrum77 2010.06.22. 16:28:59

kezdem sajnálni őket

Everred 2010.06.22. 16:29:04

háááááááát.

Nem is tudom. gól kicsit gyanús volt (támaszkodás, felkarról pattant be), és hát ezért pirosat...

Mourinho már nem a király 2010.06.22. 16:29:16

@popp: szögletből fejes.

Gourcuff piros!! A kommentátor azt hitte Cissé kapta, nézem a lassítást, mondom ollózásért mióta jár a piros :DDD
Jó volt a bíró, milyen lazán mutatta fel a pirosat, ilyenkor olyan mérgesen, energikusan szokták felmutatni :)

Lezuzius 2010.06.22. 16:29:16

100 ilyen van egy meccsen, ezert pirosat

ih bín ájn bájener 2010.06.22. 16:30:24

Azt hiszem az M1-en folytatódik a francia tragikomédia. Hát ez kész 0-1, piros lap, ezeken csak röhögni lehet. Álljuk körbe és röhögjük ki őket! :D

Lezuzius 2010.06.22. 16:30:26

"A bizarre decision as he was attempting to head the ball."

Cadaver!! 2010.06.22. 16:31:01

@horas: Nagyanyámnál nincs m2. Mondjuk ő nem is nézi a vb-t. :D
Én pedig most állítottam be az m2-őt a tvmen, mert eddig fölösleges volt.

horas 2010.06.22. 16:31:02

Hát igen sok iylen van,de ez az összes ilyen eset legszélsőségesebbike.

Lezuzius 2010.06.22. 16:31:12

Nyomjak a hazai csapatot, maskepp veszteseges lesz a VB

Sas882 · http://raktarbazis.blog.hu/ 2010.06.22. 16:31:29

latin amerikai biró, a másik meccset nem két latin-amerikai cspat vívja?
ennek ellenére vicc ez a francia csapat.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.06.22. 16:31:35

nem így kell felmenni fejelni, mert az egyik keze volt csak fent, de ez akkor sem kiállítás

gezabá (törölt) 2010.06.22. 16:31:39

@Lezuzius: két méterről repült oda nyújtott könyökkel. elég csúnya látvány volt. a szándékot kell egyébként büntetni, nem szükséges a sérülés okozása...

értelmetlen_nevű 2010.06.22. 16:32:13

nem tudom sajnálni a franciákat, de ez tényleg véleményes lap volt. Gourcuff meg hülye. Lloris is nagyon gyenge.

rexford 2010.06.22. 16:32:17

A piros nevetséges, de a franciáknak már reklamálni sincs kedvük.

Lezuzius 2010.06.22. 16:32:32

@gezabá: sargat alairom, de piros. Vicc a biraskodas ezen a vb-n.

gezabá (törölt) 2010.06.22. 16:32:57

@mocsing: egy kis segítség hátha mégis továbbjutnak a Züd-Africaans...

horas 2010.06.22. 16:32:59

@Cadaver!!:
Mamánál is van,csak nincs behozva gondolom.
Hát a parabola antennás korszak elött ment ennyit itt az magyar televizió kb...

Emberek,nincs meccs piros nélkül,vagy csak nekem tűnik úgy?

Cadaver!! 2010.06.22. 16:33:02

@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: 1. visszajátszásból csak sima felugrás közbeni távolságtartó mozdulatnak tűnt. Most már látom.

Mourinho már nem a király 2010.06.22. 16:33:17

@This is Anfield: jóó, azt hittem valami jó csaj lesz :P

ddrum77 2010.06.22. 16:33:31

Lesz ma még Jabulani potya a franciák kapujában... Eper lenne a szarkupac tetején

gezabá (törölt) 2010.06.22. 16:33:59

@Lezuzius: asszem a könyöklés egyből piros. de nem biztos.

ih bín ájn bájener 2010.06.22. 16:34:08

@Lezuzius: Kit érdekel, így legalább még tragikomikusabb! :D

Blaugrana (törölt) 2010.06.22. 16:34:15

elképesztően jó meccs a mex-uru
a telesport.hu-n van mind a 2 mérkőzéshez stream

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.22. 16:35:11

Véleményesnek véleményes, de hasonló Klose esetéhez. Profi játékos vagyok, tudom ki lesz a játékvezető, úgy kell viselkedni. Ha arra is pirosat ad ha fingok, hát nem fogok az orra alá büdösíteni. Ezeknek a játékosoknak tudni kell alkalmazkodni a különféle bírói stílusokhoz.

horas 2010.06.22. 16:36:10

Mexikó és az Uruk is kiejtenék az Argentínokat.
Az az érzésem.

mrazziee 2010.06.22. 16:36:22

nem volt kötelező így mennie arra a labdára. sosem sajnáltam még a frankokat, most azt hiszem ez a "hagyomány" is megszakad. én adom a pirosat

rexford 2010.06.22. 16:37:25

@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: Azért jó lenne, ha csak a szabályokhoz kéne alkalmazkodni, nem a bírói stílusokhoz.

lószerafin 2010.06.22. 16:37:27

@horas: Azért ez így nekem erős, de biztos hogy nem lenne egyszerű dolga az argentinoknak, egyik ellen sem.

Blaugrana (törölt) 2010.06.22. 16:38:04

elképesztően jó meccs a mex-uru
a telesport.hu-n van mind a 2 mérkőzéshez stream

ddrum77 2010.06.22. 16:38:20

valaki vmit akar mondani?

ih bín ájn bájener 2010.06.22. 16:38:37

Baszd meg, Dél-Afrika továbbjuthat? 4-0nál mondjuk? Ha Mexikó kikap?

horas 2010.06.22. 16:38:39

2-0
Az a baj,hogy ezt a játékosok nem érdemlik meg,és igazából ez nekik fáj.

Kaputykin · http://kittenberger.blog.hu 2010.06.22. 16:38:39

@horas: igen, de azt hiszem, ezt a kísérletet egyik csapat sem szeretné véghezvinni

segantini 2010.06.22. 16:38:50

Husztit ennél kevesebbért állították ki a horvátok ellen. Ezen a Vb-n ez piros. Nagyon rászálltak a kézimunkára.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.06.22. 16:39:02

az új-zélandiak 45 perc alatt három durvább könyöklést mutattak be, sárgát se kaptak rá. ez semmi nem volt azokhoz képest. ja, és ott guatemalai bíró volt, szerintem ő se egy mészárló bajnokságban nevelkedett

montipájton 2010.06.22. 16:39:15

Dél-Afrika kettővel megy, most fognak szólni az urumexikóiaknak, hogy vegyenek vissza a rohanásból, nem éri meg kockáztatni. Biztos vagyok benne.

Domingo 2010.06.22. 16:39:22

Na, még Sagna és Gallas is hibázik egyet és az egész meccset az Arsenalosok, illetve Lloris nyakába lehet varrni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.22. 16:39:25

Viszont megismétlődhet a 2002-es teljesítmény a franciáknál.

Mrs Columbo 2010.06.22. 16:39:40

én csak annyit: lehet még mélyebbre ennél????????????????? már eléggé sajnálom őket.

Mourinho már nem a király 2010.06.22. 16:39:46

mondjuk az uru csávót lekönyökölték hogy vérzett a feje, lap se volt nemhogy piros

lószerafin 2010.06.22. 16:40:01

Mit összeszerencsétlenkedett az a francia védelem.

Cadaver!! 2010.06.22. 16:40:28

@ddrum77: Domenech marad újságot árulni, vagy szélvédőt tisztítani, máshogy nem marad július 11-ig az országban.

raja ram 2010.06.22. 16:40:48

A MEX-URU csoportgyőztese 90%-ban a legjobb 8 között, itt nem lesz döntetlen.

ddrum77 2010.06.22. 16:40:56

@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: a következő tornán minimum ezüstérem? =)

ddrum77 2010.06.22. 16:41:49

@ddrum77: ez nem az volt, az üveggöm és a morzsolt gyíkhere az 5. dél afrikai gólra mondja =)

lószerafin 2010.06.22. 16:41:53

Uh most meg mi maradt ki francia oldalon.

ddrum77 2010.06.22. 16:42:41

@gezabá: ez nem az volt, az üveggömb és a morzsolt gyíkhere az 5. dél afrikai gólra mondja =)

horas 2010.06.22. 16:43:51

@lószerafin: @Kaputykin:
Az Argentín játék perpillanat elég grundfocinak tűnik,a helyi nagymenő megkapja és kicselez mindekit...
Mexikó és az uruk is ugyanazt az ész nélküli támadó játékot játszák mint ők,az argentínoknak ez necces lesz középpálya nélkül és ha Messi-t,feltudják venni érdemben akkor meglehet őket fogni,ugyanis minden ellenük vezetett támadás potenciális gólszerzési lehetőség.
Mexikó és az Uruk is tele vannak remek támadókkal és talán jobban védekezenek mint Korea vagy Nigéria.Nálam mindenképp tarsolyban van a negatív argentín meglepetés.

vadkutya 2010.06.22. 16:43:59

@Rico1: Gallas majdnem javított... :)

ddrum77 2010.06.22. 16:44:59

szegény franciákat nem kéne még jobban megalázni, mert ha hazamennek, szétszedik őket, sztem itt leállhatna a világverő házigazda válogatott - ez csak a portugália-ékorea meccsről jutott eszembe =)

Mrs Columbo 2010.06.22. 16:46:02

@Cadaver!!: gondolod? nem lesz az az ember, aki újságot vegyen tőle, d olyan se, aki megengedje, hogy lepucolja a szélvédőjét!!!

bz249 2010.06.22. 16:46:03

Na Mehiko most egy lepessel kozelebb van a szarosvodorhoz. Most csak +2 gollal megy a hazigazdakkal szemben.

ddrum77 2010.06.22. 16:46:06

kibebaszott jó második félidők lesznek!!!
mahikónak mennie kell a döntetlenért, az afrikaiaknak a 7-0 a cél
hajráhajrá

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.06.22. 16:46:13

Ha az uruk nyernek 1-0-ra és dél-afrika 4-et berámol réjmondnak, akkor uru és dél-afrika megy tovább?

lószerafin 2010.06.22. 16:46:18

Ha még egyet rúg RSA meg egyet kap Mexikó, akkor RSA továbbjutó.

ih bín ájn bájener 2010.06.22. 16:46:33

@raja ram: Ilyet ezen a vb-n el lehet felejteni szerintem...

fran7 2010.06.22. 16:46:51

Engem az idegesít, hogy ezek a hülye közjátékok, hogy tönkre tudják tenni a világ egyik legjobb kapusát Llorist, mint ahogy az angolok az összes kapusukat.

vizsla_ 2010.06.22. 16:46:59

vezet Uruguay, ha Dél-Afrika 4 gólos győzelmet tudna hozni ma, akkor továbbmennek, feltéve, ha marad az 1 gólos Uruguay vezetés...

ha jól számoltam

Mrs Columbo 2010.06.22. 16:48:27

Részlet Domenech naplójából:
2010. június 22.
Ma nem történt semmi.

gezabá (törölt) 2010.06.22. 16:49:08

@Mrs Columbo: olyan lesz, mint a bogárember a 9. District-ben, kotorászhat a szemétdombon, otthon meg várja az asszony (hüpp-hüpp)...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.22. 16:49:21

Egyenlíteni fog Mexikó szerintem, nagyon fognak rá hajtani, Dél-Afrika nincs olyan messze tőlük.

Lezuzius 2010.06.22. 16:50:04

Diaby-t le kell cserelni szunetben.

Mrs Columbo 2010.06.22. 16:50:26

@gezabá:
nincs rajta ma szemüveg. gondolom, már valaki elvette tőle és öszetaposta

lószerafin 2010.06.22. 16:50:30

@horas: Van abban ráció amit írsz,csak helyzetkihasználásban jobbak az argentínok, Mexikónál mindenképp. De nem lenne egyszerű meccs az biztos.

ddrum77 2010.06.22. 16:52:10

@Mrs Columbo: Június 25: ma bementem a munkaügyi központba feliratkozni

vizsla_ 2010.06.22. 16:52:23

háhá stúdióban nem mondhatják ki a másik meccs eredményét, titkolóznak, aztán egyik majd elszólja magát úgyis:D

Blaugrana (törölt) 2010.06.22. 16:53:43

nem nézem tovább a vb-t, ha mexikó kiesik :(

Mrs Columbo 2010.06.22. 16:53:45

@vizsla_:
:)
Fülöp laci Nadal meccs szünetében bemondta az eredményt. Gondolom ki van akadva, hogy teniszt kell közvetítenie ::D

raja ram 2010.06.22. 16:53:53

Utálom a bundát, de azért az uruk és a mexikóiak üljenek le a szünetben és egyezzenek ki egy jó 4-4-es remiben. A másik meccs ugyanúgy nem fair és nehogy már dél-afrika jusson tovább. Vamos!

Mrs Columbo 2010.06.22. 16:54:22

@ddrum77:
én 8-án megyek, akkor jönnek ide a faluba a megyeiek :D

mrazziee 2010.06.22. 16:54:48

@Mrs Columbo: nem a horváth ferkó volt? :D

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.06.22. 16:55:36

Ma beszélgettem a karmesterünkkel, aki mexikói.
Azt mondta nincs elég jó támadójuk, mert Blanco öreg és nem is valódi támadó. Vela fiatal és kevesett játszott, meg azt is szarul. Dos Santos pedig túl korán került a Barcelonához és nincs elég intelligenciája.
De velem együtt arra szavazott, hogy nyerni fognak.

horas 2010.06.22. 16:55:56

Squilacci-nak az az igazi -gyerekeket és nőket évtizedek óta a pincében sexuális-rabszolgaként tartó- pszihopata feje van.

Ideális középhátvéd!
:)

Lacóka 2010.06.22. 16:56:36

hát, franciák felmérték, h ebből a vébéből a max, amit kihozhatnak, h megbuktatják domenechet, de ha megbuktatják mexikót is, akkor jobban fogom őket utálni, mint valaha

Mrs Columbo 2010.06.22. 16:57:13

@mrazziee:
hát a múltkor fülöpként mutatkozott be, egyébként cukipofa, mert úgy szokott teniszt közvetíteni, mint ahogy a focit szokás, most viszont alig szólal meg, suttyomban lesi a meccset!!!

ddrum77 2010.06.22. 16:57:56

@Mrs Columbo: én túl vagyok 7 hónap domenech-ségen, most újra van melóm

snmarton (törölt) 2010.06.22. 16:58:12

amúgy a mexikói-uru meccsen emlegetett könyöklés nem volt könyöklés, a kommentátor nézte el. lefejelte az uruguayi arc a labdát mexikóistuil, attól repedt fel az arca.

horas 2010.06.22. 16:58:32

@lószerafin:
Hát az argentínok is elbasznak sok helyzetet,főleg a Tüdőfejű-csáléfogú,de télleg többet lőnek be mint Mexikó.

England win The Ashes! 2010.06.22. 16:58:34

Ez már röhej, amit a békák művelnek. Az írek a szívüket kitették volna a pályára, ha ők jutnak ki, ezek meg, ááá, kár is pazarolni a karaktereket.

Mourinho már nem a király 2010.06.22. 17:00:15

Na mennyit fizettek az afrikaiak a franciáknak? :D

Titi120 2010.06.22. 17:00:25

Tisztázzuk a helyzetet !

Akkor most Mexiconak +1 -es gólkülönbsége van, Dél - Afrikának -1 -es.
Amennyiben ez a két szám egyenlő lesz, akkor is Blancoék jutnak tovább az egymás elleni eredmény miatt vagy a vuvuzelások a több rúgott gól miatt ?

England win The Ashes! 2010.06.22. 17:00:52

Amúgy ha Uruguay gecó akar lenni a házigazdával, akkor egy gólon tartja Mejícót, aztán a végén, elnéznek egy szögletet, már persze ha szükséges.

Everred 2010.06.22. 17:01:36

@Titi120: gólkülönbség, rúgott gól, egymás elleni eredmény a sorrend.

Egyébként 1-1-es egymás elleni eredmény hogy döntene Mexikó javára? Idegenben lőtt gólnak minősül az övék? :-)

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.06.22. 17:01:41

@Titi120: Gólkülönbség majd rúgott gól és csak utána az egymás elleni. livescore.com-on fent van az aktuális tabella amúgy.

Szóval ha a csigazabálók teljesen befürdenek, akkor a végén még kiesik Mexikó, ami azért szomorú lenne, szóval lassan kezdek izgulni...

bz249 2010.06.22. 17:02:02

@Titi120: tobb rugott gol dont elobb, szoval ha a ketto egyenlo, akkor Del-Afrika (hacsak nem ver Mexiko is kettot Uruguaynak)

raja ram 2010.06.22. 17:02:06

@Titi120: a több rúgott gól számít

gorszky tivadar 2010.06.22. 17:02:16

az a baj, hogy a délafrikaiak is az írek által bedobott ingyensörre hajtanak, és ennek mexico issza meg a levét....haha, levét..

többi békás hogy irigyelheti gourcuff-t....

Titi120 2010.06.22. 17:02:26

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!"
Ööö, igaz ! :)

@Dr Jozef Vengloš:
Erre tippeltem volna egyébként, én is ! :)

Titi120 2010.06.22. 17:03:17

@_Maverick: @bz249: @raja ram:

Köszönöm oda is a megfejtéseket !

gorszky tivadar 2010.06.22. 17:03:41

nézem táblázatot, békások még gólt sem lőttek????? erre az írek is képesek lettek volna...

horas 2010.06.22. 17:03:56

@Titi120:
Mexikó és Dél-Afrika 1-1 et játszott,a rúgott gól dönt,elég egyértelmű.
:)

mrazziee 2010.06.22. 17:03:58

@Mrs Columbo: hát, biztos jobb mint Kapi... "Ó nem!"

lószerafin 2010.06.22. 17:04:28

@Titi120: eddig ugyanannyi rúgott góljuk van, szóval ha Mexikó kap még kettőt és úgy egyenlítődik ki akkor teljesen azonos lesz a gólkülönbségük, akkor ha minden igaz sorsolás van. Ha rúg egyet RSA és kap egyet Mex, akkor RSA megy tovább. Egymás elleni eredményt semmilyen formában nem játtszik.

Lacóka 2010.06.22. 17:04:39

És ha az uruk még vernek kettőt? Akkor tökugyanaz a gólarányuk. Ki ad 50-50 százalékot, ha sorsolás dönt a házigazda és a tequilások közt?

ddrum77 2010.06.22. 17:05:11

@gorszky tivadar: sőt, a duplájára is simán =)

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.06.22. 17:05:21

@Beyonder:
Igazad van, a legvégén azt mondta, hogy ő jó.
Kösz, hogy szóltál :)

horas 2010.06.22. 17:05:52

@lószerafin:
Amúgy a sorsolás tök faszság egy ilyen esetben.
Meddig tart egy tizenegyes párbajt lebonyolítani?
-20 perc?
-Kb.

Mrs Columbo 2010.06.22. 17:05:59

@mrazziee:
Kapit szeressük, imádjuk: "belőtte az ászt, rezgéscsillapító" - húrfeszítő helyett. :D

England win The Ashes! 2010.06.22. 17:06:22

@lószerafin: Úgy tudom, ha minden szám stimmel, akkor bizony az egymás elleni is számít. A sorsolás akkor jön, ha az iksz volt, de ez most nem áll fenn.

Titi120 2010.06.22. 17:06:37

@lószerafin:
Ez lett volna a következő kérdésem.
Egy sorsolásos továbbjutás azért odab*szna ! :o)

mrazziee 2010.06.22. 17:06:45

@Lacóka: inkább ilyen decibelmérővel fognak dönteni.
amelyiknél nagyobb lesz a zümmögés, az megy tovább

nadivereb 2010.06.22. 17:08:14

@horas: Mivel az egyik meccs Bloemfonteinben van, a másik meg Rustenburgban, a kettő távolsága pedig cirka ötszáz kilométer, nem 10 perc az.

England win The Ashes! 2010.06.22. 17:08:33

@horas: Az EB-n úgy csinálták (volna, mert nem állt elő ilyen szitu), hogy ha minden egyenlő két csapat között, és az egymás elleni meccsük is iksz, akkor

a) ha az egymás elleni épp az utolsó meccs, akkor tizipárbaj

b) ha nem egymás ellen meccselnek utoljára, akkor UEFA-koefficiens.

Titi120 2010.06.22. 17:09:15

@mrazziee:
Szerintem meg meg a két csékának kő - papír - ollóval kellene eldöntenie.

gezabá (törölt) 2010.06.22. 17:09:36

@Dr Jozef Vengloš: egy mecccsen rúgott több gól is van, minitáblánál. asszem

raja ram 2010.06.22. 17:10:09

Lassan megint ki kell állítani 1-2 franciát, mert különben nem lesz meg az 5-0

lószerafin 2010.06.22. 17:10:15

@Dr Jozef Vengloš: Én úgy emlékszem hogy nincs egymás elleni eredmény. de lehet rosszul.

England win The Ashes! 2010.06.22. 17:10:40

@Dr Jozef Vengloš: bocs, igaz, MEX és RSA ikszelt egymással, akkor sorsolás, ha úgy adódik.

horas 2010.06.22. 17:10:47

DA-MEX 1:1
FRA-MEX 0:2
URU-MEX 1:0

DA-MEX 1:1
DA-URU 0:3
DA-FRA 2:0

Jelenelgi állás:
URU 7p 4:0
MEX 4p 3:2
DA 4p 3:4

Tesék majd hozzá adogatni.

nadivereb 2010.06.22. 17:10:50

@Dr Jozef Vengloš: Nem sorsolás volt? A koefficienst nem igazán tartom fairnek semmilyen szinten, a FIFA-ranglista pedig felülről súrolja a nevetségest. A sorsolás legalább fair.

mrazziee 2010.06.22. 17:11:26

@lószerafin: de van.

greatest number of points in all group matches;
goal difference in all group matches;
greatest number of goals scored in all group matches;
greatest number of points in matches between tied teams;
goal difference in matches between tied teams;
greatest number of goals scored in matches between tied teams;
drawing of lots by the FIFA Organising Committee.

ddrum77 2010.06.22. 17:11:44

Anri jöhetne már, fordítani kéne

vizsla_ 2010.06.22. 17:11:46

1. pont
2. gólkülönbség
3. több rúgott gól

lószerafin 2010.06.22. 17:11:59

a) greatest number of points obtained in all group matches;
b) goal difference in all group matches;
c) greatest number of goals scored in all group matches.

If two or more teams are equal on the basis of the above three criteria,
their rankings will be determined as follows:

d) greatest number of points obtained in the group matches between the
teams concerned;
e) goal difference resulting from the group matches between the teams
concerned;
f) greater number of goals scored in all group matches between the teams
concerned;
g) drawing of lots by the FIFA Organising Committee.

Lezuzius 2010.06.22. 17:12:21

@ddrum77: jon is, bucsumeccs lesz attol felek.

England win The Ashes! 2010.06.22. 17:12:25

@lószerafin: nekem az ellenkezője rémlik (majd lecsekkolom), de közben megvilágosodtam, hogy itt nem oszt, nem szoroz, mert egymással ikszeltek.

horas 2010.06.22. 17:12:30

@nadivereb:
A Megoldás:
Mind két csapat szépen elutazik a továbbjutás után lejátszandó 16 közötti meccs stadionjába és lejátszák a tiziket,aki továbbjut úgy is ott játszik,aki kiesik annak meg úgy is mindegy.

ddrum77 2010.06.22. 17:13:06

Mexikói hadsereg készültségben, uruguayi célpontok beállítva. És drogszállítmányok leállítva.... =)

1kutya 2010.06.22. 17:13:14

@Titi120: abból van külön vébé:)

lószerafin 2010.06.22. 17:14:37

@mrazziee: @Dr Jozef Vengloš: :D Igaz, itt mindegy. De elvileg tényleg számít.

ddrum77 2010.06.22. 17:15:39

Az lehetne, hogy a fhansziák minden második eb/vb-t otthonról nézik lebőgés helyett?

bz249 2010.06.22. 17:16:46

Mexiko mintha kisse szetesett volna az utobbi percekben.

rexford 2010.06.22. 17:17:13

@horas: A sorsolás 5 perc, nem kell utazni hozzá, és ugyanúgy lottó, mint a 11-esek.

lószerafin 2010.06.22. 17:17:53

Lorisnak van dolga azért.

England win The Ashes! 2010.06.22. 17:18:05

@nadivereb: Az Eurón előbb az egymás elleni, majd teljes gólkülönbség, rúgott gól, koefficiens, fair play, végül sorsolás. DE CSAK AKKOR, ha az utolsó meccs nem egymás ellen zajlott, egyébként tizipárbaj. Jó nagy marhaság...

micz 2010.06.22. 17:19:39

Szerintetek Henry megbánta már a kezezést az írek ellen?

horas 2010.06.22. 17:19:59

@rexford:
De legalább van köze a csapatoknak hozzá.
Most jövőre ilyen helyzet áll fenn a BL-ben a Juve és Rubin Kazan között,nem hiszem,hogy annyira sorsolás párti lennél.

Elutaznak ugyanúgy,mindketten mintha továbbjutottak volna,csak az egyik haza megy.Ezzel mi a gond?

micz 2010.06.22. 17:20:50

..és hogy a franciák gólarányt javítani vannak a csoportban...!

lószerafin 2010.06.22. 17:21:30

@horas: Az időn meg a pénzen kívűl amibe az utazás kerül?

rexford 2010.06.22. 17:21:39

@horas: Gond egy szál sincs, viszont akkor már játsszanak egy egész meccset, mint régen.

ddrum77 2010.06.22. 17:21:43

@micz: megy a Celticbe a Barcából - na ezt meg is csinálom fotosopban =)

gorszky tivadar 2010.06.22. 17:21:48

@micz: hehe, jó lecke volt neki ez a vb szereplés, többet biztosan nem csinál ilyet írek ellen vb pótselejtezőn....

horas 2010.06.22. 17:22:08

@rexford:
Arról nem beszélve,hogy te eltudod képzelni,ohgy abban a kalapban amiben két cetli egyikét kihúzzák egyáltalán benne lenne Mexikó?

lószerafin 2010.06.22. 17:23:18

Rordigeeeez. Ezt be kellet volna rakni. Csak a biztonság kedvéért.

horas 2010.06.22. 17:23:31

@lószerafin:
Mondom,elutaznak mintha továbbjutottak volna.
Ha ekkora gond a pénz akkor essenek ki a faszba.

England win The Ashes! 2010.06.22. 17:23:57

@horas: Gondolom, utána megmutatnák a másik cetlit is. Bár Blattertől minden kitelik.

horas 2010.06.22. 17:25:20

@Dr Jozef Vengloš:
Hát házigazdákkal necces belemenni "szerencsén" múló dolgokba.

ddrum77 2010.06.22. 17:26:01

arra jó volt a franciáknak ez a túra hogy edzés helyett gyakorolhatták PS3-mon a trükköket FIFA 2010-ben

Lacóka 2010.06.22. 17:26:34

azért az látható, h a mexikói és uruguayi diplomácia nem éri el a dán-svéd szintet

a kiállítás mellesleg jogos volt?

lószerafin 2010.06.22. 17:27:01

Domanech helyett egy plüssmackót is ki lehetett volna rakni a kispad mellé, annyira együtt él a meccsel.

avenger13 2010.06.22. 17:27:02

a sorosolás a fifát ismerve nem lesz pártatlan. a hazai és a nem hazai csapat között kell dönteni. teljesen igazságtalan a dolog.

más: vizsgálják david villa pofonját. röhej. vizsgálják, ha villa tapló volt tiltsák el. ahogy tiltsák el az elanot és bastost rongybabává rúgó elefántcsontpartit, vegyék el fabiano gólját, vonják vissza klose és kaká eltiltását. baromi röhejes utólag csak ilyeneket megvideóbírózni. vagy mindent a bíróra hagyunk, ahogy egyébként teszik is, vagy ne csak az ilyeneknél sírjunk. a tököm tele már a szar bíráskodással.

gorszky tivadar 2010.06.22. 17:27:48

@ddrum77: hehe, inkább a shamrock rovers-ba..vicces lenne, ahogy _azzal_ a kézzel kiint a szurkolóknak a lelátóra..:)

bz249 2010.06.22. 17:28:15

@Lacóka: pedig 0-0-ra jatszani a vilag legegyszerubb dolga. Szervezett focit es taktikai csatat kell csinalni.

Lacóka 2010.06.22. 17:28:38

@horas: SPOILERSPOILERSPOILER: (((gourcuff)))

avenger13 2010.06.22. 17:28:49

@horas: én is a 11eseket támogatnám inkább, de a másik féllel szemben kicseszés, hogy mondjuk 15 perccel előbb tudod meg, hogy kivel is játszol. akkor már nyomják le legalább 1 nappal előbb.

Mourinho már nem a király 2010.06.22. 17:29:26

Amugy azon gondolkoztam, hogy a focin kívül nem sok olyan sport van még, ahol létezik döntetlen. Kb. mindenhol addig játszanak, ameddig nyer valamelyik fél. És akkor nincs meg az esélye sem a pénzfeldobásnak.
A másik meg az, hogy az egyenes kiesést a csoportmeccsek lejárta után kellene sorsolni, hogy ott se lehessen trükközni.

avenger13 2010.06.22. 17:29:44

francia gól. szív rsa.

lószerafin 2010.06.22. 17:30:32

2-1 a másik meccs. Malouda üres kapuba gurított ha jól láttam.

avenger13 2010.06.22. 17:30:54

@Anthony (kick-ass): ez nem is rossz. sorsoljanak másodikokat csoportelsőkkel. ne legyen ilyen, inkább második vagy első akarok lenni vicc.

micz 2010.06.22. 17:31:14

hát nem volt sárgalapesélyes gólöröm..

Lezuzius 2010.06.22. 17:31:14

@Anthony (kick-ass): kezilabda, vizilabda, sakk igy hirtelen.

huly biro, mint valami kioregedett operaenekes olyan mozgasa van. Popec.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.22. 17:32:01

@avenger13: Azonnyomban kocogósabbra is kapcsoltak a mexik.

avenger13 2010.06.22. 17:32:27

@Anthony (kick-ass): @avenger13: ugyanakkor ezzel meg az lenne a probléma, hogy nem mindenki pihenhetne ugyanannyit, mert mondjuk egy spanyol urugay meccs ilyen szempontból nem lenne igazságos.

gorszky tivadar 2010.06.22. 17:32:58

alapvetően irigylem franciákat, hogy ilyen gondjuk van, milyen jó lenne olvasni arrol, hogy meszoly kapitanyt vadocz elkuldte a p-ba (persze id. meszolyre gondolok, es o nem hagyna szo nelkul, torott kezzel is nekiesne...) :)

horas 2010.06.22. 17:33:05

@avenger13:
Kaká és Klose lapjai egy esemény láncolat részei.
Gólokat nem szokás visszavonni,és egyébkén is kivitelezhetetlen.
Az alattomos szabálytalanságokat amiket a bíró nem vesz észre,azokat utólag büntetik.
Az elefántok szabálytalanságára,rá lehet húzni a rosszul sikerült belépő klisét,egy játékon kívül ütésre nehezen.
Ezzel nem azt akrom mondani,hogy egyetértek,de én így látom összeségében ezt a folyamatot.

Mourinho már nem a király 2010.06.22. 17:33:28

WoW gólt szereztek a franciák a vb-n!! Már jobbak mint 8 éve :D

gorszky tivadar 2010.06.22. 17:34:54

hjaj, ennyi gólt írek nem tudtak volna lőni..:)

most mexico imádja békásokat egy kicsit..

England win The Ashes! 2010.06.22. 17:35:03

@Lacóka: nade itt csak négy gólos BB vezetésnél lenne értelme trükközni.

montipájton 2010.06.22. 17:36:00

Mellesleg kurva jó kis meccs lett a dél-afrikai-francia...

lószerafin 2010.06.22. 17:36:06

Kassai jól vezeti a meccset. Hernandez meg jó vétel lesz a Manunak, csak nemtom hova fér el Rooney mellé.

horas 2010.06.22. 17:36:53

@Anthony (kick-ass):
A másik meg az, hogy az egyenes kiesést a csoportmeccsek lejárta után kellene sorsolni, hogy ott se lehessen trükközni.

Ez nem hülyeség,de szerintem direkt így is úgy van össze százalékolva,hogy minél később találkozzanak a nagyok,ebben az esetben jobban fennállna,hogy egész korán.

@avenger13: Utazanak elöbb.Én nem mondtam,hogy mikor.

fraulein praxa 2010.06.22. 17:37:01

szép gól volt ez azért..:-)

montipájton 2010.06.22. 17:38:01

A frankok most először mutatnak valmi elszántság-félét az egész vb-n. Jókor.

Mourinho már nem a király 2010.06.22. 17:38:11

@avenger13: igen, sajnos ez egy hátrány, meg bekavarnak a szálloda foglalások meg utazások a csapatoknak, de főként a szurkolóknak.

Domingo 2010.06.22. 17:40:25

A franci meccshez tartozó írás címe az ESPN-en: Les Miserables.

jawbone 2010.06.22. 17:40:29

@horas:
nem
mier, van valaki aki ismeri? :D

horas 2010.06.22. 17:41:06

@jawbone:
Hát lószerafin ezek szerint nem.
:)

lószerafin 2010.06.22. 17:42:26

Csak kíváncsi leszek mennyire egészítik ki egymást.

horas 2010.06.22. 17:43:25

Francia vezetőségnek a konklúzió:
Egy bukott torna=egy bukott ember

horas 2010.06.22. 17:44:12

@lószerafin:
Tök mindegy,Owen és Berbatov tarthatatlan.

Iustizmord 2010.06.22. 17:45:18

sajna nem tuddtam szemmel követni az eddigieket, de duplaplusz örülök ha domenech-et otthon a guillotine várná

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.22. 17:45:43

Ez a csoportmeccsek utáni sorsolás azért lenne unfair, mert az A és B csoportban három nappal korábban játszák le az utolsó csoport meccsüket, mint a G-ben meg a H-ban és ugye az utolsó csoportmeccs után szúnnap nélkül jönnek a nyolcaddöntők.

Mourinho már nem a király 2010.06.22. 17:47:26

@popp: hát tartsanak szünetet :D
@horas: az ellenfél védői vagy a MU kerete számára?

ddrum77 2010.06.22. 17:48:07

Suarez 2!!! Ja nem, visszajátszás...

Iustizmord 2010.06.22. 17:49:13

de hgy a picsába lehet h a franciák ilyen látványosan szarnak bele? hogy egy döntetlneért se küzdenek, hogy ne 3 simával menjenek haza????

United82 2010.06.22. 17:49:29

Egy biztos Uruguay nagy esélye van a 8közé jutásra, mert a B csoportban akárki lesz a második azt meg kell verniük.(és ha ott vannak a 8között akkor a a C,D csoportból kapnak ellenfelet)
Egyenlőre még gólt se kaptak, és ha nem az első meccs, sztem a franciák ellen is támadtak volna és ott is lőnek gólt, remek csapatuk van.

Dél-Amerika nagyon szeretne visszavágni a 4 évvel ezelőtti európai dominanciáért...egyenlőre sikeresen haladnak az úton.

ddrum77 2010.06.22. 17:53:53

Ezeket a francia gyerekeket hajóval, konténerben viszik haza titokban... két hónap utazás után

Iustizmord 2010.06.22. 17:54:09

fine

franciálul és angolul is.

montipájton 2010.06.22. 17:54:39

Bravó, Urugiay, bravó, Dél-Afrika!

Szépen búcsúzik a házigazda, a két legjobb a csoportból továbbmegy - Uruguay, remélem, a nyolc közé is, mert megérdemelnék. Forlán az egyik legjobb formában lévő topjátékos a mezőnyben.
Az lenne velük a kicseszés, ha este az argentinok leadnák valahogy az első helyüket.))

ddrum77 2010.06.22. 17:54:45

indítok egy findanewjobforcomenech.com oldalt, jöhetnek a fotosoppolt képek =)

Lacóka 2010.06.22. 17:54:50

"nem mondom meg, h dél-afrika továbbjutott-e" ... "először fordult elő, h a rendező ország nem jutott tovább a csoportjából"

xDD

Roeder 2010.06.22. 17:55:49

Gundel mekkora ostoba.
"anélkül,hogy elárulnám hogy Dél-Afrika továbbjutott-e azt elmondhatjuk,hogy először esett ki házigazda a vb-k történetében" XDXDXD

lószerafin 2010.06.22. 17:55:55

Dél Afrika kihozta a VB-ből amit ki lehetett, grat nekik. Franciaország is, csak ők nem abban az értelemben.

Orvenyhivo 2010.06.22. 17:56:22

Huh! Uruguay-Mexikó-Dél-Afrika-Franciaország. A legvérmesebb álmaimban nem reméltem, hogy ez lesz a végeredmény, de hurrá, hurrá, hurrá! Viva la Celeste! És Viva Mexico!

Roeder 2010.06.22. 17:57:01

@Roeder: lemaradt,hogy a csoportból

Mourinho már nem a király 2010.06.22. 17:57:19

Henrik szóljál nekik, hogy semmi értelme balfaszkodni, pont az lenne a lényeg, hogy átbeszéljétek a stúdióban a csoport VÉGEREDMÉNYÉT, aki meg nem akarja tudni az kapcsoljon el.
Pff, vicc MTV

rizla 2010.06.22. 17:57:51

ki lepődött meg a franciák kiesésén?

rizla 2010.06.22. 17:59:57

@ddrum77: hát nem aki ezelőtt a meccs előtt gondolta, hogy továbbjutnak (ilyen gondolom nem sok volt), hanem aki az egész vb előtt.

Mourinho már nem a király 2010.06.22. 18:00:37

@rizla: várd meg a végét, nehogy a seleccion-on is lehessen élcelődni :D

Lacóka 2010.06.22. 18:01:23

hohohohó, az nst beleszól a szerkesztésbe? :)

rizla 2010.06.22. 18:01:35

@Anthony (kick-ass): a spanyolok kiesésén meglepődne mindenki. buta beszólás volt.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.22. 18:04:11

@Anthony (kick-ass): Ne tartsanak, jó így ahogy van, aki az első két fordulóban kiharcolja hadd matekozzon.

@montipájton: Én is drukkolok az uruknak a tizenhatban, hacsak nem Argentínával játszanak. Nagy valószínűséggel lesz egy ismétlés a legutóbbi vébéről. Akkor egy nagyon jó hosszabbításba torkolló meccset játszott Argentína és Mexikó a nyolcaddöntőben, végül egy óriási Maxi Rodriguez gól döntött.

Arsenal07 2010.06.22. 18:04:24

háháháh, bedobja a srác az ötletet, majd a nő: "ezzel műsorunk végére értünk"

ez égő volt:D

Lacóka 2010.06.22. 18:04:40

heinrich: az nst fórumán arról van szó...
nő: hát, akkor itt véget ért műsorunk!

fakjú, bazmeg, fakjú, mtv

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.22. 18:05:18

@Lacóka: Mondjuk szerintem egy totálisan kivitelezhetetlen felvetés, de mindegy.

Lacóka 2010.06.22. 18:06:54

nemtom mi volt a koncepció, eleve így akarták, vagy @Anthony (kick-ass): tippje kellett

rexford 2010.06.22. 18:09:09

Henry búcsúja a válogatottól még olyan se lett, mint Zidane-é.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.22. 18:14:21

@Lacóka: Ja bocs, én a tizenhat közötti sorsolásra mondtam, hogy totálisan kivitelezhetetlen.

balu11 2010.06.22. 18:14:47

fél-OFF

nálam eddig a VB vicce (kösz, Kopi):

A francia, az angol és az olasz csapat tagjai tegnap közösen meglátogattak egy fokvárosi árvaházat.
"Szívszorító volt látni a szomorú kis arcukat és a reménytelenséget"-nyilatkozta a 6 éves Dzsamal.

ON

Lacóka 2010.06.22. 18:17:35

@popp: ja, h az. Sztem két-három pihenőnappal megoldható lenne, de felesleges, én szeretek májusban tippelgetni, h ki kivel fog összekerülni. Mondjuk nem is az én felvetésem volt, én csak azon hőbörgök, h az mtv szánt rá egy fél mondatot.

rizla 2010.06.22. 18:18:47

@balu11: igen, ez zseniális:DDDD

montipájton 2010.06.22. 18:21:11

Én a vb küözbeni sorsolást baromságnak tartom, ez a rendszerhez tartozik ősidők óta, hogy lehet tudni, ki milyen ágon lesz, semennyire se lenne garantáltabb, hogy egy utólagos sorsolás után ne hőzöngenének ugyanennyien, ha összekerül két nagy. Teljesen rendben van ez így, ahogy van.

(Idén pláne, senki egy szót se szólhat, a két legnagyobb favorit külön ágra került - volna, ha nem botlanak a spanyolok az elején. De arról meg ugyebár nem a sorsolás tehet. És még így is megúszhatják.)

Iustizmord 2010.06.22. 18:25:52

@Anthony (kick-ass): na. értékelem h valaki értette :o)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.06.22. 18:26:01

Uruguay tovább növelte nálam renoméját. Egy olyan meccsen, ahol nekik tökéletesen jó lett volna a döntetlen is, nyílt sisakkal nekimentek az ellenfélnek, és nyertek is. Csak úgy presztízsből. Ez gyönyörű volt.

Nagyon remélem, hogy elkerülik a nyolcaddöntőben Argentínát, és akkor nagy esélyük van a nyolcba jutni, ahol már bármi lehet. (Én őket tippeltem a vébé "fekete lovának", és eddig maximálisan hálálgatják a beléjük vetett bizalmat!)

A fhansziáktól meg szerencsére megszabadultunk.

rizla 2010.06.22. 18:31:03

tud valaki szarabb szövetségi kapitányt mondani az elmúlt 4 év domenechjénél?

horas 2010.06.22. 18:31:53

@Csöncsön:
Én Uruguay-t nem féltem az Argentínoktól,egy nehezebb csoportot,vettek makulátlanúl,nem kaptak gólt és nem is nagyon volt veszélyben a kapujuk.Az Argentínok kaptak is gólt és kaphattak is volna még....

1kutya 2010.06.22. 18:32:23

akkor most mexikó-argentin, uru-greece/korea meccsek jönnek a 16-ban, ha jól veséztem ki!?

1kutya 2010.06.22. 18:34:09

@rizla: igen, de neked nem mondom meg, mert "kirekesztesz":-DDD

egyébként a viccet félretéve a "mi" hollandunkat odatenném legalább esélyesként.

horas 2010.06.22. 18:34:21

@Csöncsön:
Szóval,Uruguay sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnik csapat ügyileg.
Argentína eddig egy egyéni alakításokra felépített,grund csapat.

horas 2010.06.22. 18:37:00

@rizla:
Azért a VB-döntő az ott volt,és jobbak is voltak.
Nálam a konklúzió,egy bukott torna-egy bukott szöv.kap.
Ahogy már leírtam,egy gyalázatosan elbukott EB-t ne éljen túl senki,akármi volt előtte.

rizla 2010.06.22. 18:40:59

@1kutya: hát spanyolból biztos lehet mondani eleget.

@horas: elmúlt 4 év. ennyire szétcseszni egy alapvetően klasszis csapatot az már bravúr. persze teljesen igaz, hogy az eb-n már megbukott, nem lett volna szabad otthagyni. de ha már megkapta az esélyt, ennél csak próbálhatta volna jobban is. szégyenteljes az egész.

horas 2010.06.22. 18:43:55

@rizla:
Domenech megérdemli ezt az égést,de az ogazi seb a játékosokon van.
Ez a garnítura szerintem VB esélyes volt.

Tika_ 2010.06.22. 19:10:44

@balu11: rotfl, nagyon nagy!! (B)
@rizla: mondjuk az sem volt teljesen épelméjű, és azért megkérdezném, hogy mit gondolt, aki benyalta a katasztrofális eb után a "vb-re építjük a csapatot" dumáját, és a helyén hagyta

horas 2010.06.22. 19:19:43

@popp:
Ez a véleményem,ha tévedni fogok készségesen elfogom ismerni.
Az a haj?
Ilyesmi parókám van,csak nagyobb.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.22. 19:22:01

@horas: Azért emberileg a játékosok is levizsgáztak ezen a vébén.

neeskens 2010.06.22. 19:27:02

Domenech nem fogott kezet Parreirával:
www.nemzetisport.hu/foci_vb_2010/video-domenech-nem-fogott-kezet-parreiraval-a-merkozes-utan-2033839

Ő a vb legantipatikusabb figurája nálam eddig.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.06.22. 19:27:37

@horas:

Argentína az a csapat, amelyiktől mindenkinek van oka tartani. Hogy mást ne mondjak, Uruguay Montevideóban pont az argentinok ellen bukta el az egyenes továbbjutást, pedig akkor már bőven Maradona volt az argentin kapitány. A csoportmeccseken eddig az általam vártnál sokkal meggyőzőbbek voltak, bárkit megverhetnek. Ezzel szemben a csoportmásodik jó eséllyel Dél-Korea lesz, amelynek védelmét szerintem a Forlán-Suárez-Cavani trió szét fogja szedni.

CaBeL 2010.06.22. 19:30:31

Szerintem Dél-Korea simán kikap Nigériától, és ha Argentína nyer, ők jutnak tovább, nem? Mármint Nigéria. Nem tudom miért szerelmes mindenki Dél-Koreába, szerintem Nigéria többet tud, 11 a 11 ellen. De meglássuk.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.22. 19:33:13

@neeskens: Na ezzel kornázta meg tevékenységét.

balu11 2010.06.22. 19:34:00

@popp: így van, aki 100%-ban, vagy legalábbis döntő mértékben az edzőt okolja, azzal csak addig értek egyet, amíg ezt nem a játékosok felmentéséért teszi, ugyanis elég erősen keresgélni kell a keretben, hogy olyan játékost találjunk, akire rásüthető, hogy mindent megtett azért, hogy méltón viselje a válogatott mezt

egyébként tényleg az a szerethető Raymondban, hogy mindig rá tud tenni egy lapáttal:
www.nemzetisport.hu/foci_vb_2010/video-domenech-nem-fogott-kezet-parreiraval-a-merkozes-utan-2033839

van lejjebb...?

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.06.22. 19:35:13

@CaBeL:

Nigéria bármikor képes megverni magát, akkor is, amikor semmi oka rá. Örülnék, ha lenne afrikai továbbjutó, de sok pénzt nem tennék Nigériára.

balu11 2010.06.22. 19:38:34

@CaBeL: OK, nem egyértelmű az a meccs, de azt mondani, hogy Nigéria _simán_ nyer, az minimum túlzás... persze ezen nem érdemes vitatkozni, úgyis kiderül hamarosan :)

(Dél-Korea nyer, egyébként :))

bag 2010.06.22. 19:46:52

itt hívnám fel a figyelmet h az UEFA urai a franciáknak adták a következő EB rendezést!!!

Kit érdekel itt a futball szerintetek???

lószerafin 2010.06.22. 19:59:15

@balu11: Hát ennél már csak az lett volna durvább ha mondjuk leköpi, mi a faszt képzel ez magáról? Undorító az az ember. Elképesztő.

CaBeL 2010.06.22. 20:11:33

@bag: mi bajod a franciákkal? és miért lett volna jobb olaszországnak adni, vagy törökországnak. semmivel se jobbak.

fransancisco 2010.06.22. 20:14:35

azért sokan egy "dankesôn" gombot nyomhatnátok, hogy a katolikus liga két csapata a sok nst-fikázás ellenére lehozott egy fairplay meccset...

Lezuzius 2010.06.22. 20:23:25

@bag: legalabb biztos kijutnak :)

horas 2010.06.22. 20:29:49

@fransancisco:
Ez nekem feltünt,hogy angyon mondott valamit Domenech miközben Parreira fogta a kezét...

Iustizmord 2010.06.22. 21:39:09

@lószerafin: domenech assze most végle kiírta magát az edzői világbl.

mintha parreira világbajnok edző lenne,jár a respect, vagy az nem ő volt 94-ben???

Mr.AT 2010.06.22. 23:32:50

@neeskens: Na EZ konkrétan viszont a legalja. Az egy dolog, hogy Domenech szakmailag egy áthúzott nulla, de hogy emberileg is egy ekkora paraszt, az azt hiszem a non plus ultra.

szangye puncog 2010.06.23. 09:04:43

Domenechnek igaza van a szemét brazil direkt győzelemre játszott, otthon anyukája mindig hagyta győzni.

szangye puncog 2010.06.23. 09:18:32

nagyon szeretném, hogy Argentina és az isteni Diego nyerje meg a tornát, igazából egy díszrépa, de hihetetlen micsoda hatással van a csapatára mentálisan, és világ futbaljára még mindig.
Ez a vélemény a torna alatt alakult ki bennem, még rám is hatott ez az őrült..

fransancisco 2010.06.23. 13:37:38

„Az öltözőben mindenkivel kezet fogtam, és a szemükbe néztem."
Domenech
látod milyen egyszerü ez? amikor Parreira odament hozzád, valami hasonlóra számított

anarcho78 2010.06.24. 10:48:28

bocsánat, ha már volt:

"A francia csapat tagjai tegnap meglátogattak egy fokvárosi árvaházat.

"Szívszorító volt látni a szomorú kis arcukat és a reménytelenséget" -
nyilatkozta a 6 éves Dzsamal."

popp · http://koncertblog.com/ 2010.06.24. 10:56:40

@anarcho78: te vagy a harmadik, volt már az angolokkal, azangolfrandóciaolaszokkal, most végül a flanszikkal.
süti beállítások módosítása