Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Jornada 34 - a spanyol bajnoki forduló beharangozója

2010.04.24. 15:02 Garcia bőrmester

A Barcelona múlt heti botlásának köszönhetően elmozdultak a frontvonalak a bajnoki címért folytatott harcban. Míg a katalánokat megfogta a kellően harcosan játszó Espanyol, addig a Real simán behúzta a bátortalan Valencia elleni meccset. Egy hete is ezt tippeltük, de most vitán felül a Real Madridnak lesz nehezebb dolga. Mindketten a kiesés ellen küzdő csapatok ellen lépnek pályára a 34. fordulóban, de idegenben a Zaragoza nagyobb falatnak tűnik, mint otthon a Xerez. Áll még előttünk néhány felső-közép rangadó és rajta tartjuk a szemünket a váratlanul többszereplőssé váló kiesés elleni küzdelmen is.

A Barca nem veszíthet több pontot, ha nem akarja a Real kezébe tenni a bajnoki cím sorsát. Az Espanyol és az Inter lényegében hasonló eszközökkel csak más kaliberű játékosokkal fogta meg a katalánokat. Mindkettő megpróbálta a lehetetlennek tűnő feladatot, hogy masszív fölényt alakítson ki a félpálya és saját tizenhatosa között. A kisebbik barcelonai csapatnak sikerült Messit „hátrébb tolni”, Xavit pedig az esetek nagy többségében körbe venni. Ők ketten pedig egyértelműen kiemelkednek a Barcelonából a tekintetben, hogy amikor nagyon kell és más nem csinálja, akkor ők szokták hozni a meccsnyerő plusszokat. Ezt az elvárást sem a katalán derbin, sem az Inter ellen nem tudták teljesíteni. Messi odáig megvolt az Espanyol ellen, hogy középen elkéregette a labdákat, de a rágyorsítások már elmaradtak. Xavi szokásos réseit pedig bezárta Pochettino csapata. Most a Xerez ellen nem lehet ilyen szintű gond, nem lesz parádé, Messi valószínűleg pihen a BL-visszavágóra, de ezen a meccsen elégnek kell lennie a „kisebb” sztárok játékának is. Barcelona-Xerez 2-0

A Valencia olyan bátortalan és kezdeményezés nélküli játékkal állt elő a Bernabeuban, ami felháborítja azokat, akik nem elkötelezett Barca vagy Real hívek és szeretnék azt látni, hogy a hozzájuk régebben sokkal közelebb lévő csapatok erre a meccsre hegyezik ki a tavaszi szezonjukat. Silva kapufáján kívül semmi értékelhetőt nem mutatott fel a teljes támadósorával kiálló Valencia, míg a Real hozta azt, amit kellett és Higuain valamint C. egy-egy góljával magabiztosan verte a kiscsapatokhoz képest is vérszegény produkcióval fellépő Emeri-csapatot. A Zaragoza ellen már durvább lesz a helyzet, mert egyrészt azok nem rosszak otthon tavasszal, van értelmes létszámú közönségük, akik nagy része valószínűleg utálja a Realt, és a kiesés szele még mindig meglegyintheti őket. Tőlük azt várjuk, amit a Valencia elmulasztott. Csak azért is megmutatom szellemben pályára lépni, az év egyik legfontosabbnak tekintett meccsén. Zaragoza-Real Madrid 1-2

A Valencia visszatér a Mestallába, hogy megerősítse harmadik helyét, a teljesen kifulladni látszó Deporral szemben, amely az elmúlt 8 meccsén összesen 3 pontot szerzett. Lotináéknak a tavalyi pokoljáráshoz képest kényelmesebb dolguk van, mert most felülről indulva érik el, amit tavaly alulról kezdve szereztek meg, és a középmezőnyben fognak végezni. Nem kétséges, hogy a Valencia otthon elkeni a szájukat, Villa gólt fog szerezni, mert neki amúgy szokása, csak mostanában kicsit leállt vele, a Real ellen pedig nem tudta megvalósítani Emerí egyetlen tervét, mely szerint majd Villa vagy Silva egyszer-egyszer kiugrik és gólt szerez valahogyan. Ez nem jött be, de most az ellenfél meg fogja engedni, hogy a Valencia uralja a játékot és a fent említett személyek élni is fognak a lehetőséggel. Valencia-Depor 3-0

A Mallorca csak hazai teljesítménnyel ki fogja harcolni a nemzetközi szereplést, ami számukra bravúr, míg a többiek számára szegénységi bizonyítvány. Ettől jövőre el fognak fáradni, Manzanót elviszi valamelyik botladozó nagyobb csapat, és a kiesés ellen fognak küzdeni. De ne szaladjunk még ennyire előre, azt megteszik majd Adurizék a Malaga ellen, ami a 15. hazai győzelmüket hozza. Mallorca-Malaga 2-0

A Getafe-Sevilla meccs eredményét tippelje meg, akinek két anyja van. Talán otthon esélyesebb a Getafe, de a Sevilla formája hétről-hétre ingadozik a szar és az éppen vállalható között és utóbbi elég lehet a tavaszi szezon közepére elfáradó madridiak ellen. Mégis a hazaiak mellett tesszük le a voksunkat, mert az utóbbi időben azért a Mallorcát és a Villarrealt elkapták otthon, még ha nem is jó játékkal.

Vadóczék fogadják a Bilbaot, ami parázs presztízsmeccsnek ígérkezik és a sporiknak érdemes lesz komolyabban ellenőrizni a megfelelő sípcsontvédőket, mert a pálya bármely pontján, bármilyen állásnál érkezhet olyan belépő, ami után felszisszen a tévénéző. A Bilbao nem jó idegenben és bár szurkolunk nekik, remélve, hogy ismét elutaznak Európába legalább egy méretes zakóért, ezt a meccset a „magyar csapat” nyeri. Osasuna-Bilbao 1-0

A Villarreal szépen be fog lépkedni Európába, mert többen elfáradtak előtte, a sárgák pedig erőre kapni látszanak a legvégére, ehhez most a csapongó Santandert kell legyűrni hazai pályán, ami nem éppen egyértelmű feladat, de megoldható. Racing-Villarreal 1-2

Az Atlético Madrid-Tenerife csak a vendégek számára izgalmas, míg az Almeria-Espanyol senki számára nem az, így ezt a kettőt jelöljük a hétvége legrosszabb meccsei díjra és mindkettőnek megszavazunk egy döntetlent. Atlético Madrid-Tenerife 1-1, Almeria-Espanyol 0-0 A Sporting Gijón pedig még bajba is kerülhet, ha hazai pályán elbukja az életéért küzdő Valladolid elleni meccset, de egy döntetlen már jó lehet nekik, mert egy üldözőt biztosan maga mögött tarthat vele. Sporting Gijón-Valladolid 1-1

76 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr391948045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

benke_x · http://benkebusto.blogspot.com/ 2010.04.24. 16:09:23

kérdem én: mikor rúgják ki végre Lotinát? két meccsen voltam kint idén, múlt héten szerencsém volt, nem mentem...
két hazai meccs lesz még, tét nélküli szieszta. Lotinával meg velem, aztán én hazautazok, ő meg remélem máshova...

sundin 2010.04.24. 16:52:59

@benke_x:
Miért kellene kirúgni? Ez a keret Filipe, Guardado és normális csatár nélkül ennyit ér, a szezon eleje így is meglepően jó volt.

johevi 2010.04.24. 19:44:38

Várható volt, hogy a Barca nem nyeri meg minden meccsét - mint ahogy a Madrid sem fogja....

raszt@ · http://stoppolas.blog.hu/ 2010.04.24. 19:51:33

Csak az aktuális tippmixem el ne menjen :D

rizla 2010.04.24. 20:10:46

@johevi: "mint ahogy a Madrid sem fogja...."

dehogynem.

megint 2010.04.24. 20:19:56

A real egy jóval gyengébb csapat, csak azért van versenyben a bajnoki címért mert a többi csapat nagyon szar jelengleg(kis túlzással). Az inter elleni vereséget a két edző közötti különbség okozta, szörnyen gyenge, érthetetlen, idióta taktikával küldte a pályára a csapatot Guardiola, hozé mester meg tökéletesen építette fel a csapatát, pedig , hogy utálom:)

Punxsutawney Mormota 2010.04.24. 20:31:22

@micu: A sport1-en is. Egyelőre null-null

slowmotion 2010.04.24. 20:35:25

ez a Jeffren iszonyat gyenge spíler, még tartaléknak is. Csigrinszkij dettó. mintha nem is lettek volna a pályán, kettejüknek volt egy értelmes megmozdulása (a gól, ami abból lett, hogy elcsúszott a csatár, és mindenki hanyattfekve röhögött rajta).
igazoljanak le engem! nem kerülök 25 millióba, megelégszem minimális fizetéssel, és igaz, hogy idestova 16 éve nem fociztam versenyszerűen, de még talán így is jobb a labdabiztonságom, meg a technikám, mint ennek az ukrajnyec rettenetnek.

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.04.24. 20:53:42

Hát a Real meccs megint karcolja a nézhetetlent... :(( Mondjuk ezt a rúgkapálást, ami folyik... Mi meg csak hisztizünk, bosszankodunk meg fetrengünk, komolyan mondom mindjárt kikapcsolom.

Everred 2010.04.24. 21:33:45

küzd a Zaragoza, mint disznó a jégen. a hozzáállásukra nem panaszkodhat a Barca.

calciomax 2010.04.24. 21:47:46

na Kaka bizonyitotta hogy megérte a 60millát :)

gibson 2010.04.24. 22:05:34

Hát, nehéz eldönteni, hogy Kaká, vagy Raúl góljának örültem jobban... De hál'istennek megvan, ez a lényeg.

montipájton 2010.04.24. 22:09:45

Kaká egymaga többet ér, mint a Real egész maradék középpályája (na jó, mínusz Alonso), ha meglesz köré a csapat, hangosan fog röhögni, aki visszagondol, hogy egykor Van der Vaart meg Gago állt ki egy Barca ellen.

Persze nem a mai alapján mondom.

amúgy meg jó volt, hogy így alakult, nehogy már a Barca a mai játékával növelje előnyét.)))

rizla 2010.04.24. 22:11:48

@montipájton: "nehogy már a Barca a mai játékával növelje előnyét.)))"

mert a madrid aztán elkápráztatott minket, huhú

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.04.24. 22:16:53

@rizla: Na igen... borzasztó volt, ezt el kell ismerni, mákorcsolyában erre a győzelemre nem járt volna pont:)

montipájton 2010.04.24. 22:27:25

@rizla: Ki beszél a madridi kápráztatásról, azt mondtam, a Barca nem érdemelte volna meg, hogy most lépjen meg. Cáfolj meg.)))

rizla 2010.04.24. 22:32:39

@montipájton: a barca nem fog meglépni, maximum a madrid leszakadni. hogy a madrid nem érdemelte volna meg a leszakadást? nem, mert jobbak voltak a zaragozánál. nem tudom, nekem sehogy sem jön ehhez a barca.
kicsit sporttársas ferdítés volt ez a benyögésed, na.

duran6 2010.04.24. 22:34:43

"Felháborító", hogy a tök utolsó Xerez hogyan merészelte a primadonnákat "leckéztetni"...
Mi lesz majd az Inter ellen, te jó ég....

sporttárs 2010.04.24. 22:38:12

@rizla: Örülünk, hogy a győztes meccs után ismét itt vagy, szívesen olvastalak volna hét közben is. Igazi szurker vagy. :))))
De tudom, majd a visszavágó után.

montipájton 2010.04.24. 22:38:59

@rizla: Nem volt ez ferdítés. A Real meccse előtt úgy álltak, hogy a Barca - szar játékkal - növellte előnyét. Na, erre írtam - utólag -, hogy nem baj, hogy végül mégse, mert nem tettek érte sokat.

Ettől még a Real is szar volt, de ez már csak a Pancho-tézis igazolása.)))

sporttárs 2010.04.24. 22:39:34

@duran6: Ha így játszik a Barcelona, kiesik az Inter ellen, de szerintem nem így fog...
Ellenben a színház, ami a katalán fővárosban Mourinhónak is nagy kedvence, garantáltan ott lesz a gyepen. :)

calciomax 2010.04.24. 22:44:00

Nem játszik Sneijder a Barca ellen. Ma az Atalanta ellen szallagszakadást szenvedett....azért ez és hogy lehet Maicon se játszik nem rossz előjelek a Barcának....

duran6 2010.04.24. 22:44:16

@sporttárs: Én már előre bekészítem a kis papírzacskót magam mellé, mert ha egyszer a magassághiányos unicefkompánia belekezd a reklámálós-feldobommagamat-türelmetlenkedő SZÍNJÁTÉKUKBA, akkor biztos okádnom kell majd egy kiadósat... Méltatlan az a rinyafutam a barcához amit mostanában levágnak.... (veszíteni azt nem tudnak... önelégült rinyadonnák)

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.24. 22:45:02

B...a meg, ahhoz képest hogy én vagyok akkora Barca rajongó mint ide Moszkva centiben, páran akik utáljátok ezt a színészkedő, ájtatosan magát jótékonynak mutató ám undort keltő, nagypofájú, szar csapatot több meccsét látjátok mint én...

rizla 2010.04.24. 22:46:33

@sporttárs: nagyon vártál erre, úgy látom, kár, hogy mellé. itt voltam hét közben is, olvasd csak vissza azt a közvetítés topicot szerintem.
a meccset kiértékelő poszthoz valóban nem szóltam hozzá, mert egyrészt nem volt kedvem visszaolvasni 500 kommentet (az előző poszt alattiakkal együtt), másrészt nem volt kedvem résztvenni abban a szaráradatban, ami várhatóan ott folyt. buszozás, bírózás, stb. ha nagyon érdekel, a véleményemet megtalálod a meccselőzetes posztja alatti kommentekben.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.24. 22:47:32

@calciomax: Láttad Csiribirit játszani? Na, 1 emberelőny. Dani Alves ha úgy játszik mint mostanában 1,5 emberelőny. Dzsozé nyugodtan alhat és foglalhatja a madridi szállást.

rizla 2010.04.24. 22:49:33

@duran6: a rinyát adom, még cruyff is elővette a bírót, de a többi nevetséges költői túlzás. messi valóban feldobta magát egyszer, több se kellett sporttársnak, egyből verte a nyálát kommentekben, ezen kívül szerintem vegyél be valami nyugtató pirulát.

rizla 2010.04.24. 22:52:50

@montipájton: "Na, erre írtam - utólag -, hogy nem baj, hogy végül mégse, mert nem tettek érte sokat."

nézd, szerdán BL meccs, ahol a BL másik legerősebb csapatának kellene rúgni kb 3 gólt. parádét várni felesleges volt. egyébként egy negyed órás periódust leszámítva, amikor szégyenteljes módon szorította be a barcát a xerez, nem hiszem hogy lehetne arról beszélni, hogy nem jogos a 3 pont. innentől kezdve a madridon múlt, nincs olyan, hogy "ilyen játékkal nem szép dolog előzni, azért többet kell tenni", nem egymás ellen játszik a két éllovas, totál nem jön ide sehogysem a barca. a zaragozának egyébként tényleg nem lehet panasz a hozzáállására, de ennyire bika a madrid. nagyon meglepne, ha pontot veszítenének.

rizla 2010.04.24. 22:54:24

@sporttárs: egyébként fogadjunk, ha ott pofáztam volna, biztos találsz valami faszságot, amin rugózhatsz. amivel alá lehet támasztani, hogy a barca-drukkerek nem bírják elviselni a vereséget.
örülök, hogy kimaradtam ebből.

duran6 2010.04.24. 22:57:11

@rizla: apám olyan vagy mint az óramű.... Amint valami maliciózusat mer írni valaki szent- és túlértékelt csapatodról, te már itt vagy, és bőszen pöccensz mint a trabant a mínusz húszban...
Megtisztelsz kitüntető figyelmeddel! csak egy jó tanács mester: nem kell ám mindent HALÁLOSAN KOMOLYAN VENNI....
(nem tagadom, örömömre szolgál a barcát fikázni, na de ha egyszer OKOT adnak rá...)

rizla 2010.04.24. 22:59:04

@csizsikpizsik: "Láttad Csiribirit játszani? Na, 1 emberelőny. "

csiga nem léphet pályára a BL-ben, milito fog játszani, akivel minden rendben.

"Dani Alves ha úgy játszik mint mostanában 1,5 emberelőny."

meglepne ha olyan szar lenne, mint kedden volt.

sneijder sérülése valóban "jól jön". azért remélem a VB-n tud majd játszani. viszont ezzel még sanszosabb, hogy az inter egyszerűen beáll védekezni és pusztítani. majd kiderül, tényleg olyan jó-e ez.

rizla 2010.04.24. 23:00:18

@duran6: miért, ez irónia volt? bocs, de nem nagyon értem. a rinyálást amúgy nyugodtan szóvá lehet tenni tőlem, tényleg nem veszítettek szépen. ezen nincs mit vitázni.

duran6 2010.04.24. 23:01:26

@rizla: Kérdésedben benne vala a válasz.

rizla 2010.04.24. 23:07:41

@calciomax: sehol sem látom, hogy ne játszana szerdán, állítólag nem komoly a sérülése. most akkor mivan?

montipájton 2010.04.24. 23:10:33

@rizla: Ha Sneijder nem játszhat a visszavágón, az Inter már bukta a Chelsea elleni játékot. Ha Iniesta még vissza is tér, már nem fogadnék az olaszokra. Még az is lehet, hogy izgalmas se lesz.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.24. 23:10:58

@rizla: "csiga nem léphet pályára a BL-ben"
Tényleg. Van Isten.
"meglepne ha olyan szar lenne, mint kedden volt"
Engem pedig az lepne meg, ha jobb lenne. Mostanában mindig nagyon ótvar volt a mutatott játéka, (bár vitaminhiányos is lehettem a hajnali órák miatt amikor felvertem magamat, hogy Barca meccs van) tavalyhoz képest szerintem borzalmas lett. Vagy fáradt/kimerült/fásult vagy vágyik Londonba és tesz azért a költözésért.
"az inter egyszerűen beáll védekezni és pusztítani"
Nem sanszos. Ez lesz. És sajnos simán továbbjutnak.

rizla 2010.04.24. 23:15:46

@montipájton: iniesta nem tér vissza, jó, ha a BL-döntőn ott lehet (ha lesz egyáltalán BL-döntő a barcának), de az sem biztos. ha sneijder nem játszhat, az inter mást fog játszani, ami kedvezhet a barcelonának, ugyanakkor így is az inter a favorit. a chelsea elleni játékra kevésbé van szükségünk, mert most két gólos az előnyük az egy helyett, ami óriási különbség.

"Még az is lehet, hogy izgalmas se lesz. "

ugyanmár. meg veretlenül nyerni a bajnokságot a barca, meg simán dupláznak a BL-ben, hagyjuk már.

rizla 2010.04.24. 23:21:10

@csizsikpizsik: "Nem sanszos. Ez lesz. És sajnos simán továbbjutnak."

ha lesz sneijder, nem ez lesz, akkor szerintem gólt akarnak majd lőni a camp nou-ban is, ami nem is lesz olyan nehéz, mert a barcának rohannia kell. és akkor tényleg sima. örülnék, ha nem játszana, bár komoly sérülést nem kívánok neki.

"tavalyhoz képest szerintem borzalmas lett."

nem értek egyet. tavaly is gyenge volt a BL utolsó szakaszában. egyébként szerintem jó idén is, és ha fosok is a beadásai, védekezésben szinte mindig korrekt, mert kurva gyors, és erőszakos. az inter ellen sajnos felsült ezen a téren is.

Messi88 2010.04.24. 23:26:51

@duran6:
"Én már előre bekészítem a kis papírzacskót magam mellé, mert ha egyszer a magassághiányos unicefkompánia belekezd a reklámálós-feldobommagamat-türelmetlenkedő SZÍNJÁTÉKUKBA, akkor biztos okádnom kell majd egy kiadósat... Méltatlan az a rinyafutam a barcához amit mostanában levágnak.... (veszíteni azt nem tudnak... önelégült rinyadonnák) "
"apám olyan vagy mint az óramű.... Amint valami maliciózusat mer írni valaki szent- és túlértékelt csapatodról, te már itt vagy, és bőszen pöccensz mint a trabant a mínusz húszban...
Megtisztelsz kitüntető figyelmeddel! csak egy jó tanács mester: nem kell ám mindent HALÁLOSAN KOMOLYAN VENNI....
(nem tagadom, örömömre szolgál a barcát fikázni, na de ha egyszer OKOT adnak rá...) "
@rizla:
"miért, ez irónia volt?"
@duran6:
"Kérdésedben benne vala a válasz."

:DDDDDDDDDD
ez nagyon tetszik...
ha utálod a Barcát, akkor írd azt le, ne pedig ilyen gyenge kifogásokat, meg burkolt célozgatásokat toljál, lécci. Ez nem irónia.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.24. 23:29:30

@rizla: Én úgy látom mindkét forgatókönyv miatt simaliba az inter bldöntő (bár én már a címben is biztos vagyok).
Ha 11 emberrel védekeznek pattoghatunk, egy gólt nem találunk (nemhogy kettőt).
Ha támadnak és gólt/gólokat lőnek nekünk azoknak a dupláját/tripláját kell(ene) prezentálnunk ami világos hogy nem fog menni.

Messi88 2010.04.24. 23:33:03

@csizsikpizsik: ez egy akkora szar egy hozzáállás, már megbocsáss... Amíg van remény kutya kötelessége egy szurkolónak bízni a csapatában, főleg ha az ki is érdemelte azt.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.24. 23:33:19

Hű, meggyőző fölénnyel vezet a "Robben-Sneijder párharc a Bernabeuban"

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.04.24. 23:35:58

@Messi88: Én a lefújásig drukkolok, várom a csodát, ha semmit sem nyerünk soha többé akkor is velük tovább, mert csapatot nem cserélünk és nem adunk fel de attól még a realitás az realitás.

Messi88 2010.04.24. 23:36:25

Azért a mai meccsel kapcsolatban megemlíteném, hogy Yaya tanári volt, remélem szerdán egy Yaya-Busquets-Xavi középpályával állunk ki, Keita nekem továbbra is súlytalan.

Messi88 2010.04.24. 23:38:48

@csizsikpizsik:
sztem meg realitás hogy ez a Barca tudja 2-vel(3-al) verni az Intert, a többi csak nyafogás. Még szerencse hogy Barcelonában másképp állnak hozzá, mint ahogy Te...

slowmotion 2010.04.24. 23:39:16

@SamS: nem, én az íj vagyok.
amikor Nyíl utoljára tolta a válogatottban, akkor szerintem óvodában gyártottam a takonylabdákat. de a tény attól még tény marad, ezért az elcseszett szénbányászért nemhogy fizetni nem szabadott volna, hanem egyenesen pénzt kellett volna kérni, hogy akármely csapat elhozza az ukránoktól.

ferenck · http://agens.blog.hu/ 2010.04.25. 00:33:49

sztem is teljesen realis,h minimum 2-0ra legyozzuk az intert. nem biztos,h ez lesz,de nem ertem,miert a nagy pesszimizmus. 100ezer fanatikus katalan,vitatott helyzetekben most nekunk fog fujni a biro,es remelhetoleg yaya is jatszani fog. valdes - alves,pique,milito,abidal - yaya,xavi,maxwell - messi,ibra,pedro. kozeppalyan keita helyen simam maxwellt jatszatnam. tamadasban sokkal jobb,mint vedekezesben,jol cselez,o az aki leginkabb (de sajnos nem teljesen) tudja hozni azt,amit ini. ha sneijder nem jatszana,szinten orulnek,de sehol nem irjak,h komolyabb baja lenne. csak annyit,h 48 oran belul lesz meg 1 kivizsgalas,es akkor dontenek.

sporttárs 2010.04.25. 00:57:10

@rizla: szerintem ezt a rinya meg nyálverés témát már kiveséztük, én legalábbis biztos nem hányom a szemedre, mikor elkedzed. :) Valóban feldobta magát egyszer Messi, valóban megjegyeztem, szerinted csak utóbbi elítélendő, hát istenem.

A visszavágón ennél csúnyábbakra számítok. A barcára egyébként nem jellemző a hiszti meg a színészkedés, pedig tényleg kicsik és törékenyek a lényegi embereik (nem Ibra, nyilván) - de ha nem megy a játék, azért náluk is tolódnak a hangsúlyok. Egy BL-elődöntőben az eredmény a lényeg, nem az imidzs.

Ezen kívül az Inter nyilván védekezni fog, és abban benne lesz, hogy lesz is miért fetrengeni.

smartdrive 2010.04.25. 01:12:32

@duran6: leckéztetni = szétrúgni?

ne röhögtess, idióta

rizla 2010.04.25. 01:15:15

@sporttárs: "Valóban feldobta magát egyszer Messi, valóban megjegyeztem, szerinted csak utóbbi elítélendő, hát istenem."

nem, nekem sem tetszett egyáltalán. pont azért, mert cseppet sem jellemző rá. te meg egyből úgy kapaszkodtál ebbe, mint megfellebezhetetlen bizonyítékba, hogy "na, persze, ő soha, hahaha!". pedig eddig tényleg gyakorlatilag soha, remélhetőleg nem fog elmenni ilyen irányba a játéka, hidd el, én szeretném a legkevésbé, hogy neked igazad legyen.

" A barcára egyébként nem jellemző a hiszti meg a színészkedés"

egyébként nekem a meccs utáni nyilatkozatok nem tetszettek, őszintén szólva nem számítottam erre a bírózásra, még akkor is, ha volt miért, nem elegáns, mert jobb volt az inter, a barca meg vacak. természetesen ez óriási magadlabda lehetett a még mindig övrebözőknek, pont ezért kurvára nem érdekeltek a kommentek, a kárörvendők meg még annyira sem érdekelnek, nélkülük is idegesítő volt a meccs.

Keelhaul 2010.04.25. 09:27:34

Hogy valami érdekesről is szó legyen, nekem tetszett amit tegnap a Zaragoza csinál. Ha a madridi játékosok ehhez szoktak volna, jobban menne.

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.25. 11:37:40

a jurosporton most megyeget (a napokban) a Turkish Airline reklámja a Barcával, meg Ibrával, szóval friss... jót vigyorogtam rajta. asszem, a héten indult. pont jókor.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.25. 11:48:25

@Keelhaul:

A Zaragoza előtt annak ellenére is le a kalappal, hogy volt néhány nemcsak durva, de alattomos megmozdulás is a részükről. Remekül szűkítették a területeket, és pont azt hozták, amit García bőrmesterrel együtt a múlt héten én is hiányoltam a Valenciából: kitették a lelküket is a pályára. Sajnos várható volt, hogy emberhátrányban nem bírják ki végig a nyomást.

Ezek után már a Mallorca pontszerzésében sem reménykedem. A Barcelona csak akkor lehet bajnok, ha minden további meccsét megnyeri. Erre mondják, hogy szép feladat.

Fejlődő Szervezet 2010.04.25. 12:19:47

Kicsit más.
Tudom volt már róla szó, de nem tudok elmenni mellette szó nélkül. BarcaNorbi. Ugye, keresztbe közvetítenek BlancoFerivel, aki annak rendje s módja szerint kényezteti a Barca ferkát, hozzáteszem ezt megköveteli a nagyvonalúság és sprtszerűség. Na most ez visszafele nem mondható el BNorbiról. A tegnapi meccs kiváló táptalaj volt neki a kisstílű megjegyzéseihez. A madridiakat folyamatosan könyökölték, állandóan kint voltak a kezek, ment az esés-kelés. Erre a sokadik ilyen után, mikor is Higanyt sikerült földre vinni, valami olyat szólt flegmán, hogy felé lendült a keze, meg hogy nem találta el és egyébként is Higany ne játsza az eszét. Ezt egy szurker megteheti de ő nem. De ez csak egy kiragadott példa, állandóan odaszól a RM-nak. Miért nem cserélik vissza őket, mint anno, mindenkinek jobb lenne.

Endoscope 2010.04.25. 13:41:59

Pellegrini a meccs után: „Mindig aggódom, ha idegesnek látom a csapatot, de sikerült megnyugodni, és kiharcolni a győzelmet.”

Azt hiszem ehhez nem kell kommentár...

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2010.04.25. 13:51:04

a meccs azon ment el a zara számára, hogy (kiállítás előtti pillanatok, ugye) az unintelligens védőjük benézte a letámadó csatárt, hol jön, könyökét kikészítette, és a megfelelő pillanatban belendítette... mellé lőtt, mert elcsúszott Hg állán az ütés, de teljesen tudatos, és szándékos mozdulat volt. élén a sunyi visszapillantással, hogy hol jön az áldozat, hogy a megfelelő pozicióba tegye, és aktivizálja magát. röviden: sötét volt, mint az éj holdnyugta után. és szándékos. előzmény nélkül, szvsz.
és ezzel szépen lekészítette, a la lefőzte a madrid bajnokságát. esetleg csapata kiesését. korábban new york környékén az ilyenek betonkockával a lábukon a Hudsonban végezték... vagy az ellen bőségesen jutalmazta őket :)

nasteey 2010.04.25. 13:51:19

www.youtube.com/watch?v=45jUy3BYIY8

Ha majd abbahagyják a focit, popsztárok még mindig lehetnek. :D

Woland 2010.04.25. 15:57:08

@krysal:

Barca - MKB Veszprem meccset hirdetik az eredmenyjelzon.

krysal 2010.04.25. 16:02:48

@Woland: ...piszok rossz a szemem...köszi!

petyace 2010.04.26. 00:01:37

@Messi88: bíznak ők, de ez a babona/taktika! így veszik le a fiúk válláról a terhet!:)
amúgy meg, ha bejön, akkor ők megmondták, ha nem akkor meg ki nem szarja le.

Mourinho már nem a király 2010.04.26. 08:34:52

Jó kis szezon ez az idei: Spanyolországban 1 pont van az első 2 csapat között, Angliában is, Olaszországban 2, Németországban pontegyenlőség.
:)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.26. 10:51:24

@_benito:

Kivételesen egy olyan meccs lesz, amelyiken a Barcelona ellen fogok szurkolni. ;-)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.04.26. 10:54:45

@_benito: most kellenének olyan emberek, akik majd szurkolnak itthon, nem a celebek :)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.04.26. 10:55:13

@_benito:

Egyik párharc sem dőlt még el. :-)

balu11 2010.04.27. 10:45:22

(Spanyolhonba is elért a dubaiozási divat...? :)
www.nemzetisport.hu/nso_hirek/real-madrid-guti-dubaiban-folytatja-palyafutasat-lapertesules-2026392 - kár érte, a klasszikus "mekkora játékos lehetett volna..." típus (persze így sem gyenge a karrierje, de...)

rizla 2010.04.27. 15:43:48

naná, hogy sneijder játszik szerdán. szalagszakadás, persze, igen..
süti beállítások módosítása