Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Legyőzni lehet, megverni nem - Serie A, #24

2010.02.16. 14:22 _benito

Necces pontokat szereztek a nagyok a 24. fordulóban, a Milan és a Juventus a győzelemért, az Inter az egy pontjáért szült hármas ikreket a hétvégén. A Roma feltartóztathatatlan, a Fiorentina menthetetlen, a tabella alján pedig olyan eredmények születtek, amiket elég nehéz a véletlen, vagy a csodaszerű formajavulás számlájára írni. Komanék kikaptak Cagliariban, de a magyar középpályás a mezőny egyik legjobbja volt, ami kifejezetten jó hír, mert hamarosan nagy szüksége lesz rá az U21-es válogatottnak. Ennél a fordulónál sokkal fontosabb dolgok következnek az előttünk álló napokban, Európába kirándul az olasz futball színe-java, így kicsit már ebből a szempontból is nézzük a mögöttünk hagyott játéknapot. Vesszen a totonero!

Lecsúsztunk a Milan-Udinese jóslatáról, de véleményünk az persze van róla. Először is, nagyon kellett a győzelem, és ezt – ha a vártnál kicsit nehezebben is, de – hozta a Milan. Másodszor Ronaldinho, aki inkább küzdött, mint játszott az utóbbi hetekben, most újra csodaszép dolgokat mutatott: előbb két védő közül rajzolta Huntelaar fejére a labdát, majd Pato elé tett 35 méteres, hajszálpontos passzt. És akkor harmadszor Pato, aki kis szerencsével ugyan, de góllal tért vissza, ami egyben valószínűleg azt is jelenti, hogy Bekcham nem kezd (vagy nem játssza végig) a MU ellen. Thiago Silva sérülése nem komoly, Nestával az oldalán egy Rooney-alakú babán élezik a stoplijaikat, a szélsőhátvédeknél viszont nyugtalanító a helyzet, ott fogható a Milan. Jól jött az Udinese leverése nagyon. (Milan-Udinese 3-2)

Az Inter sokkal inkább nyert egy, mint vesztett két pontot Nápolyban, ahol a kapu elé kerülő játékosok vagy néhány centit tévedtek, vagy gyenge képességűek (Denis, nem kommersz módon), így maradt a 0-0. Mazzari egy igazi tökös csávó, úgy nekiment a teljes fegyverzetben érkező Inter torkának, hogy fel sem merült, hogy nem győzelemre játszik. Az Inter ereje viszont többek között abban is rejlik, hogy legyőzni le lehet, megverni viszont gyakorlatilag lehetetlen.

Meg abban, hogy ha igazolnak valakit, annak értelme, célja van, és a látványos bukások (Quaresma, Mancini) mellett a fontos igazolások bejönnek. Itt van például Pandev, aki egy nem várt, de igen komoly gond forrása lehet. Mourinhónak van egy Militója, aki 14 góljával 2. a góllövőlistán, van egy Eto’ója, aki nemcsak az ára, de a mutatott játéka miatt is kihagyhatatlan (8 gólnál tart egy kis sérüléssel, és az Afrika-kupával súlyosbítva), és hozzájuk csatlakozott a bombaformában futballozó Pandev. Három ennyire hasonló csatár nem fér meg a pályán, a támadószekció mögött Sneijder kirobbanthatatlan, és még ott van Balotelli is, aki két jaguárhiszti között csak beterelt 6 gólt, meg még néhányat a kupákban. Ennél nagyobb baja sose legyen edzőnek. (Napoli-Inter 0-0)

Már a Juventus közepesnél néhol sokkal, de általában csak szolidan erősebb játéka után is megszólalhatnak a fanfárok, kivált, hogy győzelmet ért a Genoa elleni teljesítmény. Del Piero szolgáltatott bőven témát, nem is őt kell igazából kiemelni, hanem Diegót, aki látványosan nyújtja egyre hosszabbra az egy meccsre jutó elfogadható játékpercek számát. A sarokkal Del Piero elé tett gólpassza az első látványosan zseniális megmozdulása volt rabruhában. Buffont ritkán látjuk ekkora potyát beszedni, sajnos rá sincs jó hatással a kialakult helyzet, gyermekkori csapata ellen még mázlija is volt, mert Rossi a kapufát lőtte szét még 0-0-nál. Az viszont továbbra is épületes marhaságnak tűnik, hogy Chiellini balhátvédet játsszon, Zebinát már régen el kellett volna felejteni, De Cegliét meg nem régen, de dettó.

Egy érdekes meglátás hangzott el a Genoában játszó nagy számú Juvés különítményről, miszerint Palladino, Sculli és Palladino Criscito mennyivel jobban játszanak, mint azok, akik a Juventusban a helyükön kezdenek. Ezt csak azért szerettük volna kiemelni, mert egyrészt egyetértünk vele, másrészt ez nem más, mint a tökéletes példája annak, hogy mekkora különbség van egy sztárcsapat, és egy feltörekvő kiscsapat között. Az is jogos, hogy Grossót nem véletlenül engedte el bagóért a Lyon, mert egyelőre nem látunk csapatot a Serie A-ban, amelyen segíteni tudna. Közben a viareggói tornán a Juventus megvédte bajnoki címét, Ciro Immobile gólkirály és legjobb játékos lett. (Juventus-Genoa 3-2)

A Roma egy kicsit nehezebben, mint a 4-1-ből következne, de leverte a Palermót. Egy öngóllal és egy kabaréba illő Baptista-találattal kezdtek, de a győzelem jogosságához nem férhet kétség még így sem.   A brazil úgy tűnik, újabb lehetőséget kap a sorstól, Tottira újra hosszabb kihagyás várhat, és ebben az esetben újra a csapatban találhatja magát Baptista. Egy sör annak, aki megmondja, igazából mi az ő posztja. (Roma-Palermo 4-1) A Fiorentinát egykori játékosai, Pazzini és Semioli nyírták ki Genovában, szegény firenzeiek elég komoly pofonok súlyával mennek Münchenbe. A Roma ellen mutatott játékkal lehet esélyük, a Samp ellenivel semmi (Sampdoria-Fiorentina 2-0)

Koman végigjátszotta a Bari meccsét, és nem is rajta múlt, hogy kikaptak Cagliariban. A magyart több lap is kiemelte, kár, hogy Alvarez nem fejelte be igen pontos beadását még a meccs elején (Cagliari-Bari 3-1) A Lazio eltotyogott a kiesők közül, miután Parmában tudott botrányos játékvezetést hozó meccsen nyerni (0-2), de a többi kiesőjelölt is jól teljesített. Hasonlóan hihetetlen győzelmet aratott (0-1) a Siena Veronában, ahol a Chievót nem szokás megverni, az Atalanta pontszerzése a Catania otthonában is meglepetés, ahogy a Bologna livornói győzelme (0-1) is.

Risultati e classifiche

44 komment

Címkék: olasz összefoglaló serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr91763244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr.AT 2010.02.16. 14:33:14

"nagy számú Juvés különítményről, miszerint Palladino, Sculli és Palladino mennyivel jobban játszanak, mint azok, akik a Juventusban a helyükön kezdenek"

Palladinoról is igazán ejthettél volna szót. :-)

tjunior 2010.02.16. 14:42:01

gondolom az egyik Palladinot behegyeteséthetjük Criscitoval, akit nagyon várok vissza jövöre, bár lehet esélytelenül :(.
Diego kezd belerázódni a Serie A-ba, ezzel együtt egy kb. 60%os szezonjában is a 9. gólpasszát adta csak a bajnokságban, mi lesz ha tényleg felpörög :), ez kellemes gond. Caceres is kezdi megérni azt a 10-11 milliót (esetleg kicsit lejjebb alkudott) árát .

drani 2010.02.16. 15:38:01

Meg aztán ott van Palladino is

horas 2010.02.16. 16:39:32

Mindig is kiváló támadói voltak az Inter-nek óriási nevek.A mostani kvartettből egyedül Eto'o nagy név mégis az elmúlt jó pár év legjobb támadószekciója a jelenlegi,úgy érzem.

Hát,nem tudom...
A mutatott játék alapján,bizakodóbb lehet a Milan,de én nem sok esélyt adok nekik.Az MU masszívságra,stabilitásra,szervezettségre semmivel nem gyengébb mint a tavalyi.Annyi a különbség,hogy nem annyira robbanás-szerű a támadójátékuk Ronaldo nélkül.De sztem a Milan-nak még Rooney,Valencia,Giggs vagy egy jobb napot kifogó Nani is nagy falat,ez az MU még mindig nagyon erős (talán az Inter-nél is még mindig erősebb).Sztem nyer az MU a Meazza-ban is.

Hispan07 2010.02.16. 18:09:07

Az előző posztban indult vitához: amennyire két óriásklub esetében egyaltalán ez a kérdés felmerülhet: jelenleg a Milan marketing értéke nagyobb világszinten, mint a Juventusé. Ennek fő oka, hogy utóbbi klub utoljára 96-ban gyárthatott "megnyertünk egy nemzetközi kupát" pólót, így a közben roppantul felfutó ázsiai és észak-amerikai piacon jóval ismertebb - és ezáltal kelendőbb a 2000-es években 2 BL-t és világkupát nyerő Milan.

És ma igenis elkapjuk a MU-t, hajár fijjug, hajrá Milan!

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.02.16. 18:09:47

Valaki el tudna magyarazni nekem hogy Murrinho miert olyan jo edzo? Oke nyert egy bl cimet a portoval ami nagyon nagy eredmeny dehogy az 2004en (ami szerintem a football tortenelem legtotogyilkosabb eve volt) kivul soha maskor nem tudta volna megoldani az is biztos. Azt is ertem hogy nyert egy rakat bajnoksagot de minden esetben a vitan felul legjobb keretet kapta, es a vitan felul legjobb anyagi korulmenyei is neki voltak. Raadsul a bl-ben ketszer is megverte "a senkihazi spanyol pincer" es ott is szinten neki volt a legjobb kerete mert az hogy a vilagtortenelem legeredmenyesebb (es valoszinuleg legjobb) edzoje megverte hasonlo eroseggu kerettel az teljesen rendben lenne ha nem lett volna mogotte egy Abramovic aki azt igazolt volna le akit csak akart. Aztan amikor elkezdett docogni a kerek (most ne en legyek az akinek meg kell mondania hogy miatta e vagy sem) elkezdett hisztizni oszt az orosz kis tette mint azt a bizonyos kozmondasbeli macskat.
Aztan kis piheno utan eljott milano "sotet" felebe es elkezdet munkalkodni. Es az hogy semmi olytat nem tett le az asztalra (meg) ami miatt leigazoltak (es minden valoszinuseg szerint nem is iden fog) az nem gatolta meg abban hogy mindenkinek es mindenek beszoljon (bar az is igaz lehet hogy ezert is hoztak ide de biztos nem ez volt a legfobb oka) es melette akkora arca legyen hogy az ember onkentelenul is azt gondolja hogy biztos csaszarral szuletett mert csak ugy fert ki.
Ezzel nem az akarom mondani hogy rossz edzo mert aki ilyet mond az egyszeruen hulye. Hanem csak azt hogy irrital hogy szamomra erthetlenul nagy egoizmusa es ami meg rosszab renomeja van olaszorszagban es szeretnem ha megmagyarazna nekem valaki hogy miert.

giacinto 2010.02.16. 18:17:40

Baptista sztem kapusnak lenne a legjobb, jó nagy darab, sokat kitakarna a gólfelületből :)

A Genoa hol kiscsapat? a Siena, Livorno, Catania kiscsapat, de nem a Genoa, sem a tradíciója, sem a játéka, sem az eredményei miatt nem az.

A Siena győzelmére eléggé felvontam a szemöldököm és hátsó gondolataim kezdtek támadni.

Hispan07 2010.02.16. 18:17:57

@horas: a Meazzában lehet hogy nyerne a MU - de a San Siróban nem fog ;)

giacinto 2010.02.16. 18:19:32

@Hispan07: egyetértek marketing témában.

giacinto 2010.02.16. 18:29:50

@jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!):

"Azt is ertem hogy nyert egy rakat bajnoksagot de minden esetben a vitan felul legjobb keretet kapta, es a vitan felul legjobb anyagi korulmenyei is neki voltak."

és a 2 hogy függ össze, mármint a jó sok pénz+jó játékoskeret, meg a bajnoki címek??? Egy bizonyos galaktikus Madrid szó mond neked vmit?

igen bírom ezt, vannak oylanok, akik tényleg elhiszik hogy a legjobb kerettel rendelkező csapattal egy 5 éves óvodás is bajnokságot nyerne. persze ők jó nagy tévedésben élnek. pont rájuk nehezedik a legnagyobb nyomás, kezelni kell a sajtót, médiát, a játékosait, akik a keret erősségéből adódóan állandó harcban állnak egymással. ráadásul egy bajnokságban a lehető legkonstansabb és legstabilabb teljesítmény kell az aranyhoz, a lehető legtöbb stílushoz kell jól alkalmazkodni.

"eljott milano "sotet" felebe es elkezdet munkalkodni. Es semmi olytat nem tett le az asztalra (meg) ami miatt leigazoltak"

másfél év telt el amióta itt van, mit vártál, nyerjen 6 BL-t meg ezalatt. az első év a kisérletezgetés meg a béna szélsők miatt (433) elment és megkapta a nyilván erősebb címvédőt. aztán idén nyáron bátran hozzányúlt a kerethez, saját igényeinek megfelelőn, eladva a legnagyobb sztárt, kiszórta az öregeket és igazolt 5-6 új játékost a kezdőbe, ami után semmit sem vesztett a stabilitásból (bajnokság) ugyanakkor kreatívabb, sokoldalúbb lett a csapat, nem 1 embertől függ. előrelépés.

A Soha nem adja fel-kifejezés sztem maximálisan áll rá, nem egyszer nyert már bátor támadójátékkal, óriási kockázatokat vállalva a mérkőzések végén. persze ez nyilván mák.

mondj még egy ilyet aki, akár 4 csatárt is be mer hozni. manapság már 2 csatárt is meg kell
becsülni a pályákon.

giacinto 2010.02.16. 18:30:29

@Hispan07: A Meazzában sem nyert, egy jelenleginél erősebb MU :)

Hispan07 2010.02.16. 18:34:46

@giacinto: az már biztos, a MU több Armani öltönyt vitt eddig haza Milánóból, mint győzelmet :)

Everred 2010.02.16. 18:36:25

@giacinto: erősebb? biztos vagy benne?

Ez volt a kezdőcsapat egy éve: Van der Sar - O'Shea, Ferdinand, Evans, Evra - Carrick, Giggs, Fletcher - Ronaldo, Berbatov, Park

Ma várhatóan ilyesmi lesz:
Van der Sar - Brown, Ferdinand, Evans, Evra - Carrick, Scholes, Fletcher - Nani, Rooney, Park

Nem látok olyan borzasztó nagy különbséget :-)

Hispan07 2010.02.16. 18:40:47

@Everred: én azért örülök, hogy Cé helyett Nani, Giggs helyett Scholes, O'Shea helyett Brown lesz.

Everred 2010.02.16. 18:46:04

@Hispan07: Ronaldo helyett Nani, oké, ezt megértem. És annak is örülsz, hogy Rooney ezúttal kezdeni fog?

A Brown-O'Shea dolgot igazából nem értem. Mennyiben jobb az isteni ír a kedves longsighti legénynél? Giggs-Scholes - ja, valahol értelek, Scholesban benne van, hogy kiállítják, ez Giggs javára billenti a mérleget.

Szerintem azért nem jelentősen gyengébb az a csapat, amelyik ma ki fog kapni, annál, amelyik szinte csak Julio César miatt nem verte meg tavaly az Intert.

Hispan07 2010.02.16. 18:58:15

@Everred: Rooneynak valóban nem örülök, főleg annak, hogy milyen formában van.

A többi meg egyszerűen csak a egy nem MU szakértő véleménye.

Papp Sanyi 2010.02.16. 19:10:39

A kamu Juve tiziről miért nem emlékeztetek meg?

Ricsman - HóStrucc 2010.02.16. 19:32:54

@Papp Sanyi: mert úgyis vannak egyesek, akik majd elindítják ezt a szálat. Akár kezdheted Te is a csalózást, bírómegvételt, színész delpierot, ha gondolod, mert látom te csak ezért jöttél :P

Papp Sanyi 2010.02.16. 19:36:14

@Ricsman - HóStrucc: Szó sincs erről, ha akartam volna már menne. Csak hozzátartozik az igazsághoz, ennyi. Én örülök a Roma szárnyalásának, remélem még sokáig tart.

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.02.16. 19:37:28

@giacinto: Nem mondom hogy a jo jatekosok+ sok penz kombinacio kapasbol hozza a bajnoki cimeket de hosszutavon igenis az fog nyerni akinek a legtobb penze+es a legjobb jatekosai vannak Es ha megfigyeled a foci tortenelemben altalaban a legjobb nyert (talan ezert is ok a legjobbak). A galakitikus real madridrol hallotam de talan egyet ertunk hogy a motivacio nelkuli jo jatekos=nem jo jatekos (nem mondom hogy kifejezetten rosz de semmikep sem jo) es ilyenbol igen sok volt az emlitett csapatban.
Birom hogy vannak olyan emberek akik egy egyszeru kerdesre ilyen ironikusan akarnak valaszolni abban a hitben hogy ettol ok viccesek/egyediek/menok/vagy valami egyeb szabadon valasztott baromsagok lesznek.
Jol tudom hogy a legjobb kerettel valo nyeres nem konnyu de azert ok a legjobbak (marmint a jatekosok) hogy tudjak hogy kell kezelni a media altal rajuk helyezett nyomast/alkalmazkodni az ellenfel stilusahoz/minden meccsen a maximumot nyujtani stb elismerem ezen egy jo edzo sokat segithet es nyilvan segitenie is kell es az is igen valoszinu hogy murinho sok plust adott a csapatnak ahoz kepest hogy ha nem ulne senki ott. ez persze hulyeseg tehat hasonlitsuk az elodjehez a mostanaban mecseszterben dolgozo Macinihez vel is eleg stabil csapat volt a csapat es vele is egett a blben. ez persze igy elegge sarkitva van es ha melyebben elemezni kezdunk akkor kijon hogy valoszinuleg Murrinho a jobb edzo, amit en sosem tagadtam. Csupan azt voltam szives megjegyezni hogy nem ertem Murrinho en vagyok az isten hozzaallasat a jatekhoz. Mert meg - hangsulyozom meg - nem ert el semmit olaszorszagban (es angliaban sem olyan sokat)
A negy csatart egy palyan valoban meg kell becsulni mert mint olyan a klasszikus klasszis csatarok ibra tavozasaval elfogytak a Serie A bol es amugy sincs beloluk sok. (hacsak nem szamoljuk a 10/10es amaurit:D)

horas 2010.02.16. 19:54:11

Mourinho pályafutását rengeteg szerencse kisérte eddig ez kétségtelen.A Porto BL-győzleme legalább akkora bravúr mint az akkori Monaco döntőzése,Descahmps eltünt azóta,Mourinho lett az aktuális szenzáció,relatíve jókor volt jó helyen,jött a történelemi Chelsea bajnoki cím újabb fél-isten státusz,ahogy magára talált az MU sehol se voltak,és a BL-ben is rendre elvéreztek.Eljött az Inter-hez nagy kockázatott bajnokság ügyileg nem vállalva és azért akkorát európai viszonylatban sem,mert azért az Inter-ben mindig benne van egy komolyabb BL-siker,más lap,hogy benne is szokott maradni.Viszont a szakértelme megkérdőjelezhetetlen,ahogy átformálta az Inter-t látványosabb lett kombínatívabb a csapat és nem ment a szervezettség stabilitás és az eredményesség rovására.Most sem az Inter a párharc esélyese,de én úgy érzem jó kezekben van Mouinho-nál az Inter,a fejlődés tagadhatatlan...

horas 2010.02.16. 19:59:54

@Everred: Valencia-val mivan?Sztem bivaly egy játékos Park-nál símán jobb,hogy hogy nem játszik?
Illetve Giggs is elférne kicsit túl darálós lesz a középpálya nem?

rizla 2010.02.16. 20:01:32

@horas: "ahogy magára talált az MU sehol se voltak"

hát ez azért így nem teljesen igaz. egyrészt csak 6 ponttal maradtak el az MU mögött a bajnokságban, ami nem olyan szar, illetve abban a szezonban volt az, hogy abramovics elkezdett konfrontálódni mourinhoval, és sheva miatt át kellett alakítani a taktikát, hogy aztán az ukrán persze nekiálljon betlizni. én valahogy így emlékszem.

horas 2010.02.16. 20:02:44

@jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!):
Klasszis csatár kérdés érdekes,mert Ibrahimovic példáúl nem lött még gólt egyenes kieséses szakaszban,illetve a BL-győztes Liverpool sem a klasszis csatároktól hemzsegett...sőt...

horas 2010.02.16. 20:03:37

@rizla: A megfogalmazás talán kicsit durva,de a lényeg az ez volt...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.02.16. 20:07:30

@horas:

Nem tudom, van-e párja Mourinho-nak a világ edzői között a három különböző bajnokságban megnyert arannyal, a nem topklubbal megnyert BL-címmel (és UEFA-kupa győzelemmel), a 8 éve tartó hazai veretlenséggel, a 70-15-ös (!) gólkülönbséggel megnyert PL-lel és hasonlókkal.

Talán csak Capello.

rizla 2010.02.16. 20:09:29

@horas: szerintem meg 6 ponttal elbukni a bajnokságot, miközben nyilvánvaló szakmai problémák vannak, az messze nem olyan égő, mint ahogy ez az "ahogy magára talált az MU, sehol sem voltak" mondat sugallja.

rizla 2010.02.16. 20:10:29

@horas: és mondjuk azt se felejtsük el, hogy zsinórban két győzelem után nehéz megnyerni harmadszor is, főleg, ha felbukkan egy nagyon izmos trónkövetelő, klasszisokkal, lendülettel, akik ráadásul sokkal frissebbek, és éhesebbek.
úgyhogy az, hogy mourinhonak harmadszorra nem jött össze, semmiképp sem tünteti őt fel negatívabb színben.

jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!) 2010.02.16. 20:54:12

@Csöncsön: Legyel szives mondj meg egy edzot aki harom bajnoksagban is megkapta a keze ala az aktualis csucsfavoritot.
Nem top klubbal megnyert bl cimre csak harom szot mondok Rechagel, Gorogok, 2004.
a maradek ketto viszont tenyleg nagy dolog bar az outobbit asszem tavaly lenyomta a Barca. de ettol fuggetlenul is mar nagy erdmeny.

giacinto 2010.02.16. 22:53:53

Trapattoni 4 különböző országban nyert bajnokságot.

daneeka 2010.02.17. 10:54:49

Félig off: Láttátok, Dinnyó mekkorát műesett tegnap? A csaló! :)

giacinto 2010.02.17. 15:00:12

Hiddink aláírt a törökökhöz, juve kilőve!

Dr Keynes 2010.02.18. 10:43:42

Baptista helye a padon van. Van még inkább: otthon a hazai bajnokság egyik kiscsapatában.

Althedokan 2010.02.18. 16:46:23

@benito: azért az hogy nem lehet megverni az Intert túlzás. Meglátjuk mit művelnek a Chelsea ellen

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.02.18. 17:41:41

Lazio-Nuova Tre Teste barátságos mérkőzés: 9-0 (3-0)
Zarate és Makinwa 2 gólt lőtt, Floccari, Matuzalem, Hitzlsperger, Firmani és Cruz 1-1 gólt.
Nem nagy szám, de jó hangolás a Palermo ellen.

rexford 2010.02.19. 14:49:37

@giacinto: Hiddink aláírt a törökökhöz, juve kilőve!

Látom, nem kell nagy dolog a boldogsághoz.
Mourinho helyére ki megy az Interbe nyáron?

giacinto 2010.02.19. 16:54:38

@rexford: hol látsz ebben örömöt? még csak szmájlit sem tettem mögé.

én lennék a legboldogabb, ha a legjobb edzők nem kiszivárognának, hanem Itáliában dolgoznának.

rexford 2010.02.19. 18:19:16

@giacinto: Ezt az összolasz drukkerséget sose értettem. Én például rettentően örülnék, ha Mourinho elpucolna tőletek.
Tényleg, te kit szeretnél edzőnek helyette? Gigi Simoni például? :)

giacinto 2010.02.20. 10:30:45

@rexford: Blanc-ot (nem az ostoba elnökötöket :), Gasperinit, de Hiddinket is szivesen látnám. de majd csak pár év múlva. Mou nem fog elmenni.

az összolasz drukkerség annyiból érdekel, hogy a 4. BL-hely megmaradjon. most reális közelségben van az elvesztése, ezért szurkolok, hogy a Juve, Milan, Roma is domborítson saját sorozatában.
süti beállítások módosítása