Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Az öreg bácsi és az öreg hölgy

2009.09.14. 22:57 _benito

Elsőzni csak nekünk szabad, meg a Genoának, egyébként győzelem formájában szerezte meg első pontjait a Roma és a Chievo, itt a szezon első mesterhármasa (Di Natale színezte ki a Cataniát), hét hónap után első gólját szerezte Trezeguet, és legfőképp itt az első poszt, ami alatt olyan érzékenységgel fogom moderálni a kommenteket, mint egy Stasi-cenzor. Az újonnan igazolt játékosok villognak, kár, hogy lusta vagyok megszámolni, összesen hány gólt szereztek az összesből, de aki megteszi helyettem, az kap egy ceruzás kisötöst. Genovában öröm van a köbön, bár a Samp hiába nyert, így is megelőzte a Genoa (Olaszország legidősebb futballklubja), kettőjük között pedig ott feszít büszkén a Rómában zsinórban másodszor is nyerő Juventus. Jön az Inter, megy a Milan, szakad a mezőny. Kicsit bővebben hajtás után.

Masszív. Ez a legjobb szó jelenleg a Juventus leírására. És még ennél is masszívabb lesz, ami persze nem fog ártani, mert hamarosan már olyan ellenfelekkel is találkozni fog, amelyekkel szemben nem lesz elég ez, főleg Diego nélkül. A két római győzelem viszont komolyat fog lökni rajtuk, ezt az önbizalomtól szétrobbanó csapatot már illik mindenkinek komolyan venni, és ha mindenki egészséges/bevethető lesz, messzire viheti őket a lendület. Talán azzal lehetne leírni a különbséget a tavalyi és az idei Juventus között, hogy idén a jobbhátvéd is beveri az elé kerülő lecsorgót, mint a szart. A Lazio többször beszorította a Juventust, lőtt egy szabályos gólt – amit ha megadnak, talán máshogy alakul minden –, de minden egybevéve semmiképpen nem mondható érdemtelennek Ferrara öt meccsen aratott ötödik győzelme. Átmegyünk sportkommentátorba, és egy teljesen felesleges, a világon semmit nem jelentő, tökéletesen mellékes statisztikával borzoljuk a kedélyeket: a szeptemberben lejátszott mind a négy Lazio-Juventus meccset a torinóiak nyerték. De ahogy Treze örült a góljának, azt nagyon jó volt látni. (Lazio-Juventus 0-2)

Azért hiányzik Ibrahimovic ebből az Interből, bár Eto’o lövését ő sem rajzolta volna szebben a léc alá. Viszont ő az, aki egy Maginot-vonal mögé kushadó ellenség állásait úgy tudja szétbontani, ahogy a jelenlegi Interben senki. Azért nem volt kérdés, hogy ez össze fog jönni, és így is lett, de ez most kevésbé volt Sneijdernek köszönhető, mint az ember gondolná. A holland nem fogott ki jó napot, bár volt néhány szép megmozdulása, de inkább a kapura volt veszélyes, őt pedig nem erre tartják. Néha hosszú percekre eltűnt, amire egyébként valóban hajlamos, de Mourinho pár hét alatt rendbe fogja rakni. Ebben nagy segítségére lesz Balotelli, akivel valószínűleg igen ritkán lesznek egyszerre a pályán, és a Parma ellen a süvölvény sokkal jobban játszott: két olyan gólpasszt adott, amilyet Sneijdernek kellett volna. Az Inter nem fog kikapni a Barcelonától. (Inter-Parma 2-0)

A Milan vagy elkezd a télen előre menekülni, és pénzt áldoz a csapatra, vagy összeáll a keret, és addig pofozzák Pirlót, míg fel nem ébred. Személy szerint simán kipróbálnám a róla elnevezett posztnál jóval előrébb, mondjuk közel Ronaldinho helyén, akit viszont leküldenék az ajándékboltba Pato-mezeket vasalni. Ebben a felállásban csak egy leheletnyivel tud jobban játszani a Milan a szombatinál, azzal meg kitörölhetik, mert az összes rangadójukon cirka annyira verik majd el őket, mint az Inter. (Livorno-Milan 0-0) A Románál Riise volt a megmentő, de egyébként sem voltak rosszak, nekik állt a meccs. Mexesnek szólhatna valaki, hogy nem kellene ennyi gólt lőnie, ha kevesebbet kapnának a hibájából, mert ő igazából védő. A hajlott korú Maccarone igen randán megalázta a Siena gólja előtt, amire válaszul szépen háromba tört egy labdát, de szerencséje volt, mert bement. Aztán a lefújás előtt jött Riise, és szokásához híven leheletfinoman mozdulattal emelt a hazaiak kapujába egy szabadrúgást 18 méterről. (Siena-Roma 1-2)

Triviásra váltunk kicsit, ha már ilyen jópofa dolgokat találtunk.

A Cagliari 1972 óta nem tudott nyerni Firenzében, és az utolsó pontszerzése is akkor született, amikor azt hittük, Samantha Fox a világ legjobb nője (1982). Gilardino szépen bólintott, de a Fiorentinában már idén is érezzük a hajlamot a botladozásra. (Fiorentina-Cagliari 1-0) Itt a szezon első mesterhármasa, az Udinese Di Natale triplájával küzdötte le a meglepően harcos Cataniát. Karácsonyi Antal 6 gólnál jár 3 forduló után, bravó, bravó! (Udinese-Catania 4-2) A Palermo és a Bari pont 30 év után találkozott a Serie A-ban, és bár szinte felborult a pálya, a vendégek az utolsó pillanatig kapaszkodtak a három pontba. Végül egy lett belőle, pont annyi, mint eddig összes meccsükön. Szerintem simán aláírták volna augusztusban. (Palermo-Bari 1-1)

A Genoa és a Napoli pont olyan jó meccset játszott, mint vártuk. Itt is az új szerzemények hasítottak: kezdetnek Quagliarella tett csodapasszt Hamsik lábára, a szlovák pedig (megnézzük a vébén is, úgy néz ki) szépen betette. Gervasoni sporttárs megbolondult kicsit, innen is, onnan is kiszórt egy-egy vétlen játékost, 10-10 ellen pedig a Genoa egyszerűen megzabálta a Napolit. Crespo és Floccari góllal köszöntek be, és ugyanígy tett Harzsa is, aki a hajrában bepofozott büntetővel a táblázat élére lőtte a Genoát. (Genoa-Napoli 4-1)

A Samp tökös taktikával, a kiállítás után sem behúzódva nyert Bergamóban, bár ehhez megint van némi köze az Atalantának is, amely egyébként az egyetlen csapat a Serie A-ban, ahol még nem sikerült gólt szerezni. A Samp nem feltétlenül érdemelt győzelmet, de most fut szekér Genovában, bár az első helyet így sem sikerült megtartani, és ami még rosszabb, hogy a Genoa foglalta be a trónt. (Atalanta-Sampdoria 0-1) A Chievo nekiment a Bolognának, és már az első félidőben bizonyította, hogy az első két kör 0 pontja csak félreértés eredménye volt. A kétgólos hátrányban levő hazaiak nem sok mindent tudtak kezdeni a csacsikkal, pedig az ilyen pontok elhullajtása nagyon sokba kerülhet. (Bologna-Chievo 0-2)

97 komment

Címkék: olasz összefoglaló serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr611382502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pampito 2009.09.14. 23:07:03

Benito,szerinted is elkaphatja holnap az OM a Milánt?

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2009.09.14. 23:09:47

"Riise szokásához hű leheletfinoman mozdulattal emelt a hazaiak kapujába"

úristen benito, előttem van, szigorú löket lehetett :-))))

_benito · www.nst.blog.hu 2009.09.14. 23:13:14

@Pampito: szerintem ezt a milant bárki elkaphatja.

@morphine: szar a videó, de a lényeg látszik. :)
www.youtube.com/watch?v=Y9dpt1CcFv0

Mr.AT 2009.09.14. 23:30:40

Tekintve a beígért hihetetlen érzékenységű moderálásra, a lehető legvisszafogottabban írom meg a véleményemet: komolytalan vagy, ha komolyan gondoltad a Lazio "meg nem adott góljáról" szóló részt.

Szükségtelen hangulatkeltés, amivel adod a lovat a huhogók alá. Cruz teljesen egyértelműen ellöki könyökkel Legrottaglie-t, aki maga sem tudja, mi történik, akkorát esik. A bíró lefújja, majd ezután valamelyik római a hálóba kotorja a labdát. (Az nso forduló összefoglalójában fentvan a videó, javaslom megtekintésre.)
Aki szerint ez a "gól" szabályos, az vagy nem ismeri a labdarúgás szabályait, vagy vak, vagy hüly... nem elég okos.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.09.14. 23:33:52

Jó volt a csapat,különösebb panasz nem lehet,de jelenleg ilyen erősségű ellenfelekkel szemben,mint a Juve,egyszerüen nem fog menni Pandev és Ledesma nélkül,jó hír,hogy úgy látszik némi esély nyílt a játékukra.A Catania ellen javítanak.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.09.14. 23:35:02

@Mr.AT: Tiszteljük meg szegény Maurit,legalább a 200. élvonalbeli meccsén,ő volt az a római.:)

Mr.AT 2009.09.14. 23:37:57

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Jó, akkor ő, a videón eléggé hasonlít Cruzra, de ez nem oszt nem szoroz - a lényeg, hogy kvázi lendületből könyököl, a videón egyértelműen látszik.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.09.14. 23:40:55

@Mr.AT: Rosszul értettél,Cruz megmozdulása volt a bíró szerint szabálytalan,a gól szerzőjére mondtad,hogy valamelyik római,arra reagáltam,hogy ő Mauri.Egyébként sokadszorra végignézve,valószinüleg tényleg szabálytalan volt Cruz,de mindegy,mert a gól elött szólt a síp.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.09.15. 00:28:12

@morphine: @_benito: Szép sorfalat repesztő löket volt az tuti, szegény Curci kapus meg még most is borogatja a kezét.

Egyébként pont egy ilyen kiszenvedett győzelem kellett most a Romának. Ez talán föloldja görcsöt és jöhet a Fio.

drdugo 2009.09.15. 00:58:40

_benito: a Genoa - Napolit Tagliavento sporttárs fújta (el).

Isheva22 2009.09.15. 01:06:56

@Pampito: A Marseille képes lehet elkapni a Milant, de szvsz nem fogja..:)

Megmondom őszintén a Siena-Roma-t 1esre vártam, de legrosszabb esetben is x-re.. Amugy a beast-el mi volt?? Becserélték aztán le is?

Ami kiemelendő még, hogy Hamsiktol levagyok nyűgözve lassan már 3. éve, de Mesto gólja is megér egy misét:) Lavezziről ki, mit tud? Miért nem
kezdett? Ja, és persze nice job Di Natale a válogatottba vele!

popp · http://koncertblog.com/ 2009.09.15. 01:28:09

@Isheva22: jajaja, be és lecserélte a bestiát.

_romanista 2009.09.15. 06:39:09

@morphine: Riise a Roma Kriston Titije...

montipájton 2009.09.15. 07:58:28

Miért, nem Samantha Fox volt a világ legjobb nője 82-ben?
Mondjuk én Temesvári Andi bugyivillantós poszterét loptam ki a városi könyvtár Képes Sportjából abban az időben, de lehet, hogy rosszul emlékszem.

))))

kroos 2009.09.15. 08:13:18

,,Eto’o lövését ő sem rajzolta volna szebben a léc alá."

pontosan. olyan kis területröl ugy berugni azt a labdát kb. 3 tudják a világon.(messi nincs köztük).
amugy trez gólja elött arról senki sem beszél hogy Amauriu hogy tette kapura a labdát...szenzácios volt.

Tagliavento meg szerintem mindkét oldalra tévedett eleget.
Cassanot a válogatottba.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.09.15. 08:42:50

@Mr.AT: komolytalan vagyok, és nem okos

@drdugo: teljesen jogos az észrevétel, silvio, köszönöm. :)

@montipájton: én sandrára jobban gerjedtem.

montipájton 2009.09.15. 09:26:58

@_benito: Hja. Akkoriban még Tóth Enikőről is azt hittük, hogy jó nő.

Amúgy tegnap üzentem neked Heinrich által, remélem, átadta. (Nem Sabrina mellméretét küldtem el.)

Hispan07 2009.09.15. 09:32:53

A Milannál sajnos semmilyen pozitív változást nem várok október 31-ig. Akkor megjelenik az FM10, átveszem a kispadot, Ronáldinnyét eladom üzbegisztánba, és ha ezenkívül semmi egyéb nem történik, máris hatalmas lépést tettünk előre.

montipájton 2009.09.15. 09:42:00

A jelenlegi Ronaldinhónál még Dvéri Zsolt is többet használna a Milan játékának, és ez tragikus.

Mégis, nem reménytelen a helyzet, mert ha egy nagycsapat ennyire a szezon elején zúg le a szakadékba, akkor valahogy nehéz elképzelni, hogy nem bír feljebb mászni. De ahhoz tényleg szabadulni kell a fékektől, kérdés, van-e alternatívájuk, vagy most derül ki igazán, hogy meztelen a király.

Na, ennyi képzavar kora délelőttre elég is volt.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.15. 09:46:10

_benito lehetne, hogy az ilyen forduló értékelős posztban, elhelyeznéd, saját vélemyényed, a legjobb, legrosszabb ill. legköcsögebb játékosról, majd ezeket évvégén összesítve meg is lenne a legjobb,/ rosszabb/ köcsögebb poszt. :)

_benito · www.nst.blog.hu 2009.09.15. 09:51:05

@montipájton: heinrichhel soha, semmit ne üzenj, mert az az életben nem ér el hozzám. inkább ide: toftem@hotmail.com

@Great Cornholio: az ám a baj, hogy sok mindent nem látok, csak összefoglalókat. de parancsolj:

a legjobb di natale, a legrosszabb ronaldinho, a legköcsögebb meg a holland bajnokságban az a csóka, aki egy meccsen két ellenfelet rúgott nagyon komolyan fejbe. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.15. 09:59:36

@_benito: Hát igazából, arra gondoltam, hogy kb a top5-6 csapatból válogatnál, mert pl Milan Inter Juve meccs minden hétvégén van azt úgyis látni. Aki meg kiemelkedőt alkot arról úgyis jön hír.

Amúgy csapatonként gondoltam a jó rossz és a csúfot. :) Minden párosítás leírása végén odabiggyesztenél pár nevet. :)

_benito · www.nst.blog.hu 2009.09.15. 10:05:33

@Great Cornholio: csak most, csak neked, és csak ha megígéred, hogy mostantól mindig jól fogsz viselkedni:

(jó, szar, köcsög a sorrend)
inter: maicon, thiago motta, balotelli (4ever)
juve: marchisio, cacares (védőként), köcsög nem volt
milan: pato, ronaldinho, nem emlékszem köcsögre
roma: totti, mexes, totti :)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.09.15. 10:09:30

@kroos: Úgy van, Cassanot a válogatottba és vissza a Romába!

_romanista 2009.09.15. 10:14:01

@popp: arra emlékszel, amikor a kispest szurkolók adtak neki egy gumilabdát, mert egyszer úgy fölé lőtt egy 11-est???
hétvégén megütjük a fio-t.
prandellit egyébként kedvelem, a köldökéig érő lila steppelt kabátjában...

popp · http://koncertblog.com/ 2009.09.15. 10:16:26

@_romanista: Ja, Prandelli jó edző, de jövő vasárnap sírni fog remélem.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.15. 10:18:01

@_benito: Én jól viselkedem mindig. :)
De tudod mit, inkább mégse csinálj ilyen listát. Az Inter Parman balotelli volt a meccs legjobbja.

Vagy csináld meg az összes többi csapatról, az Interről pedig majd a szurkolói.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.09.15. 10:23:08

@Great Cornholio: Az Inter köcsögeit Mr. AT-nak vagy Calcio di Rigorének kéne listáznia, a Juve köcsögeit listázhatnád te, Esti megjelölhetné a Roma köcsögeit, én meg lajstromba veszem a Lazio mocsadékjait - nem lesz nehéz dolgom ;-).

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.15. 10:26:21

@popp: Most mi értelme lenne ha felsorolnánk a top csapatok teljes játékosállományát? :D

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.09.15. 10:35:26

@popp: Cassano régóta való távozása ellenére se lenne nehéz dolgom. ;)
Más kérdés persze,hogy nekem nem okoz örömet,ha szarul szerepel a Roma,már csak azért sem,mert mennyivel jobb az íze "A" rangadónak,ha két sikeres,jó formában lévő csapat találkozik.Emlékszem,4-5 éve,mikor a Romát meglegyintette a kiesés szele,akkor is szorítottam hogy ne zúgjanak ki,mert a szezon legjobb 2 meccse maradt volna el a következő szezonban.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.09.15. 10:37:15

@Great Cornholio: én nagyon kedvelem maicont, julio cesart, cambiassót, santont, zanettit tisztelem. na, tessék.

balotelli fasza volt, de azért kihagyott három ziccert.

Zici 2009.09.15. 10:39:17

@popp: :D:D:D

Ez nagyon nagy volt!
Muhaha!

kroos 2009.09.15. 10:42:43

@popp: multhéten is kurva nagyot játszott és most is 2 védöt befüzve ö adta a gólpaszt.
Jó nézni ahogy játszik az az igazság.

kroos 2009.09.15. 10:46:32

@kroos: a Romába ne. Ranieri ugyis kirakná valamelyk szélre oszt ott dögölne meg. Amit most játszik a Samp.-ban az fekszik neki nagyon.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.15. 10:51:21

@_benito: Igen, de beálltával adott 2 gólpasszt, és lett támadójáték. Utána meg szórakozott. De ha Balotelli köcsög, akkor adebayor mi? :P

raoul_duke 2009.09.15. 11:01:46

@Hispan07: az lesz az újítás az FM10-ben, hogy 2 irányú lesz a szinkron? Ha a felhasználók 51%-a kirakja a csapatból XY-t, akkor a következő frissítéskor a Milanból is ki kell rúgni? :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.09.15. 11:05:35

@Great Cornholio: Biztos én vagyok túl lelkizős,de vannak játékosok,akiket akkor is rühellek,ha amúgy jól is játszanak,ld. Balotelli.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.09.15. 11:07:05

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Tavalyelőtt én is vitába keveredtem Roma szurkolókkal, ők a Lazio kiesését remélték. Én viszont csak annyit kérdeztem, hogy mi lesz akkor az évi két derbyvel, de azért nem szomorkodom, ha kikap a biancoblu ;-).

popp · http://koncertblog.com/ 2009.09.15. 11:09:43

@kroos: Én nagyon szeretem a kis ragyást, de Lippi nem hiszem, hogy valaha is behívja, pedig ő lehetne a válogatott új tizese.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.09.15. 11:21:03

@popp: Éppen én sem mentem a falnak a Roma szezonkezdésétől.:) De az az évi két meccs a legnagyobb pillanatai az adott bajnokságnak.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.09.15. 11:24:33

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: "De az az évi két meccs a legnagyobb pillanatai az adott bajnokságnak." - na ez az egy amiben minden Romanista és Laziale egyetért, de még a juventino _benito is megírta már szerelmi vallomását a Derby della Capitalehez.

Mr.AT 2009.09.15. 11:40:33

@popp: Kérésed parancs. Előrebocsátom, hogy mindez a személyes véleményem, elfogult, szubjektív és messze nem áll vitán felül.

Inter két topjátékosa a Parma elleni meccsen: Maicon és Balotelli.
Számomra ezen felül meggyőző volt Lúció és Milito is. Magához képest kicsit gyengébb volt Vieira és Sneijder, de összességében szarnak nem mondanék senkit - még az ifista Khrin gyerek is egész bátran és agilisan mozgott.

A meccs (a csapat, a szezon és a világ) főköcsöge természetesen Balotelli. Akiről nem lehet nem elismerni, hogy elb*szottul jó játékos, az 1.indulósebessége, a 2. cselkészsége és 3. az ahogy fedezi a labdát, kiemelkedő.
Ezen felül azért köcsög, mert ezt tudja is magáról, és az egész világ tudtára is akarja adni minden percben, hogy tudja is magáról.

Ahhoz képest, hogy alig egy hónapja múlt 19 éves, gyakorlatilag az Inter jelenlegi legjobb csatára, szvsz, nálam legalábbis stabil kezdő lenne. Még azokkal sem értek egyet akik szerint az alázat nélkülözhetetlen a pályán - ez akár lehet tudatos stratégia is a játékos image-ének felépítése során Mourinho részéről.
Viszont nyilván hozzájárul ahhoz, hogy mindenki, aki nem fekete-kékbe öltözve nézi a meccset, arcon hányja.

tjunior 2009.09.15. 11:45:30

felipeméló fan lettem :D, az a csávó valami elképesztő, Momoval mit fognak csinálni a középpályán te jó ég!
Nameg Trez gólja után már megint mit művelt a kreténje :D
Felipeméló for President! :D

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.15. 11:55:38

@Mr.AT: Azért Milito a gólja ellenére, nem nyújtott szvsz sokat. Sokszor elpatant tőle a labda olyankor amiből gól lehetett volna. Balotelli ha kezdő akkor hamar kifullad, és a második felidőre már nem tudja hozni azt a lendületet amivel tudna segíteni.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.15. 11:56:51

@tjunior: Ahhoz képest, hogy milyen volt a fogadtatása a leigazolása hírekor itt a fórumon. :D

Hispan07 2009.09.15. 11:57:36

@raoul_duke: simán :) és azt nevezik ki jövőre vezetőedzőnek Festerék, aki a Dinnye szezonátlagát 6-os fölé tornássza valahogy :)

Hispan07 2009.09.15. 11:58:52

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @popp: hé srácok, azért ősi riválisként nehogy végül cumira vegyétek egymást ;)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.09.15. 12:09:22

@Hispan07: Nem mi vagyunk az ősi riválisok, hanem kedvenc csapataink - apró különbség ;-). A cumi pedig csak Roma címeres lehet!

LTL 2009.09.15. 12:10:58

"Az Inter nem fog kikapni a Barcelonától"

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Jó ilyet hallani egy Juve drukkertől.

Hú de megnéznék most egy Genoa-i derbit! Pedig nov 28-ára már nem lesznek 1-3 poziban.
(Akkorra az Inter már pontelőnnyel lesz legelől)

MarciaSuRoma 2009.09.15. 12:20:18

A Lazio gólját már kielemezték olasz újságokban és műsorokban,egyértelműen szabályos volt.Ennyit erről.

nalazo 2009.09.15. 12:23:46

Tájékoztasson már valaki, hogy ma és holnap milyen BL-meccset lehet fogni ott, ahol a UPC az úr.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.09.15. 12:24:25

@Hispan07: popp nagyon jól mondja,a csapataink,nem mi,persze azért vigasztalni nem fogjuk egymást.:)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.09.15. 12:26:48

@MarciaSuRoma: Az mindenesetre tény,hogy a játékvezető nem láthatta tisztán,mi történik,a partjelző meg nem jelzett semmit.

calcio_di_rigore 2009.09.15. 12:26:51

"A Lazio többször beszorította a Juventust,"

Melyik meccsen?

"lőtt egy szabályos gólt"

Sípszó után szabályos gól? Az milyen? Azért vicces lett volna, ha 1 éven belül másodszorra követik el ellenünk ugyanazt a bírói bakit (Genoa-Motta).

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.09.15. 12:33:16

@calcio_di_rigore: Komolyan,te direkt szítod a hangulatot,ezért csak még egyszer,tényleg utoljára,ha azt állítod,hogy nem voltak a meccsnek olyan periódusai,mikor a Lazio jobb volt és támadásokat vezetett,akkor nem láttad a meccset,vagy hazudsz,csak nem tudom minek.

Isheva22 2009.09.15. 12:41:12

@Mr.AT: Én piros-feketében nézem végig a ti meccseiteket(is), mégis ha akárki megkérdezné a véleményemet, elismerően nyilatkoznék Balotelliről, persze a CSAK a képességeit tekintve.. Emberként egy szarszemétnagyképűflegma motiválatlan játékosnak tartom, szvsz tanulhatna Ibratol, aki a Barcában még azt is eltűri, ha lecserélik. Meg úgy alapvetően látok rajta valami változást. Pozitív irányban.

Mr.AT 2009.09.15. 12:50:28

@popp: Há'dehonnem, ma este a UPC kínálatban is benne lévő Tv2-n megtekinthető, ahogy Gourcuff megalázza korábbi csapatát. :-)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2009.09.15. 12:59:46

@Isheva22: Sztem me teljesen szimpatikus fiatalember, csak még heves természetű, nehezen viseli, ha tisztességes becsületes drukkerek huhognak rá.

calcio_di_rigore 2009.09.15. 13:10:54

@Mr.AT: Gourcuff csak ne alázzon ma senkit.:)

Hispan07 2009.09.15. 13:20:06

@Mr.AT: Gourcuff a Bordaux-ban van, korábbi csapata a Marseille ellen játszik

calcio_di_rigore 2009.09.15. 13:31:00

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Megint hol állítottam ilyet? Hiperérzékeny vagy.
Támadott néha a Lazio persze, igaz hogy helyzetük nemigen volt, de az már mindegy nemigaz?:)

Amúgy jó a neved, szeretem az Esti-novellákat.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.09.15. 13:38:44

@calcio_di_rigore: Helyzetük éppen volt,nem is egy,Buffon kétszer is bravúrral védett,de kedd lévén most már tényleg mindegy.Az Esti novellák szeretete meg nagy pirospont.:)

popp · http://koncertblog.com/ 2009.09.15. 13:40:37

@Mr.AT: Gourcuff maximum titeket aláz meg, mert ő a Bordeuxban játszik.

Mr.AT 2009.09.15. 13:59:54

@Hispan07: Jogos, valamiért összefolyt a két mai olasz-francia összecsapás nálam.

LTL 2009.09.15. 14:36:17

@nalazo:
Szerdán az alábbi meccseket láthatja egy UPC előfizető:
18.45 Sport 1 MTK II - FTC magyar kupa
16.30 Sport 2 Porto - Leixoes portugál bajnoki
14.00: SportKlub Vitoria - Palmeiras brazil bajnoki ismétlés
2.15 SportKlub Velez Sarsfild - Boca Juniors Copa Americana
Plusz egy csomó bajnoki összefoglalót.

De amire te igazán kíváncsi vagy, azt csak a Dagi tévé adja. A kínaivázák (gyk. köcsögök) ingyen kínálták a meccseket, feltéve, hogy a szolgáltatók 2 éves szerződést írnak alá velük.
No Comment. De jár a tökönrugás az UEFA-nak is, aki ilyeneknek adta el a jogokat.

hmikey 2009.09.15. 15:18:26

Nevetséges az egész. Senkiháziak kezében vannak a jogok :-|

nalazo 2009.09.15. 15:28:15

Kötelet minden nyerészkedő jöttmentnek, aki miatt ma nem lehet egy normális meccset sem megnézni!

Ipa 2009.09.15. 15:36:37

Az Inter Barca kapcsán az interes fórumon sokan bíznak benne, hogy a RAI1 és az ORF1 is adja, amit sok kábeles fog. Sajnos a RAI1 néha kódolttá válik a meccsek miatt külföldre, de olyan véleményt is olvastam, hogy most nem lesz az.

horas 2009.09.15. 15:39:33

Nemtom ki hogy van vele,de én ebben a Kolarov-ban óriási potenciált látok.

_benito · www.nst.blog.hu 2009.09.15. 15:49:55

@horas: heinrich nagy kedvence, bár azt hitte róla, hogy orosz. :)

anonim222 [semleges néző] (törölt) 2009.09.15. 15:58:16

@Ipa: bár úgy lenne... de kötve hiszem. még a válogatott meccseiket is kódolva nyomták, ha én rátévedtem... a digitv szervere bírja a sztrimet, vagy 2 €-ért lerohad holnap este? van valakinek valami tapasztalat?

giacinto 2009.09.15. 16:14:35

Trezeguet nem lőtt gólt 7 hónap után. Muslera viszont szépen felrúgta a felsőbe az öngólt.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.09.15. 16:15:04

@Ipa: A Rait úgy fél éve szedte ki az UPC a csomagból.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.09.15. 16:23:04

@horas: Kolarov kuffa jó szerintem is, de nehéz eltekintenem attó, hogy hol játszik ;-).

Matteo_B 2009.09.15. 16:57:50

OFF:de valaki nem tudja megmondani hogy a Magyar Kupa meccseit miért nem írják a livescore-on vagy eredmények.com-on???Bocs hogy nem ide tartozik ,de nem tudom máshol megkérdezni.

Isheva22 2009.09.15. 17:22:31

@horas: Kolarov szerintem is sokra viheti még, jó felépítésű labdarúgó és nagyszerű lövő ereje van.
A Lazio-nal csak azt nem értem minek adják el folyamatosan a jobbhátvédjeiket? Gondolik itt Oddo-ra aki (sajnos) hozzánk igazolt, sőt ő ráadásul csk is volt az akkori Lazioban. Most meg De Silvestri távozott potom pénzért a lilákhoz.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.09.15. 17:49:14

Kolarov nagyon nagy erőssége a csapatnak és sokra viheti még,a "szerb Roberto Carlos",már el is kezdték vele a szerződéshosszabítási tárgyalásokat.Oddo eladása nem volt anno rossz döntés,mert nagyon menni akart és körülbelül annyi jó éve volt,amit a Lazionál töltött.De Silvestri más kérdés,ő Lotito elképesztő balfasz átigazolási politikájának az áldozata,mármint a csapat szempontjából.

giacinto 2009.09.15. 17:56:14

Balotellinek tényleg a kezdőben lenne a helye, pláne amikor Stankovic és Cambiasso is sérült (433) De összességben kiállhatna egy Stankovic-Cambiasso-Sneijder középpálya előtt egy Etoo-Milito-Balotelli hármas.

Maicon jó volt???? Az összes beadása szar volt, magához képest nagyon gyengén szerepelt, a Gazzetta díjazta is egy 5,5-lel.

Isheva22 2009.09.15. 17:57:54

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Szerintem nálatok Lichsteiner-el sincs baj, viszont Stendardo-t ki nem állhatom:) Szvsz hamarosan Alessandro Tuia is alapember lehet majd nálatok, aki ha jól tudom jelenleg Monza-ban van kölcsön. Szép jövő előtt áll a srác.

Isheva22 2009.09.15. 18:01:05

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Szerintem nálatok Lichsteiner-el sincs baj, viszont Stendardo-t ki nem állhatom. Már azt sem értettem hogy a Juve, hogy vehette kölcsön:) Viszont Alessandro Tuia talán egy nap alapember lehet nálatok, én benne is sokat látok fejlődés szempontjából.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.09.15. 18:56:36

@Isheva22: Nincs baj Lichtivel,megbízható védő,de aki jelenleg kiemelkedik a védők közül,az egyértelmüen Kolarov,mert nagyszerüen játszik előre is,és Diakité,mert igazi oszlop,jelentősebb hiba nélkül.Tuia Monzaban van kölcsönben,igen,1 max 2 év és eljön az ő ideje valóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.09.15. 18:59:15

@Isheva22: Stendardonak pedig vannak parádés meccsei,de ebben az idényben nem nagyon lesz bajnokikon kezdő.

Matrix23 2009.09.15. 19:50:33

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Kolarov tényleg nagyon jó, még 1-2 évet elfocizgat nálatok aztán az interbe igazol.:)

Matteo_B 2009.09.15. 19:51:48

@popp: Köszi szépen, megtaláltam amit kerestem!

horas 2009.09.15. 19:58:07

@_benito: én meg azt hogy bolgár...Hát nagyon penge lenne Maicon túloldalán sztem...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2009.09.15. 23:42:21

@Matrix23: Az az 1-2 év most még minimum 3,és úgy néz ki lesz az 5 is.:) No persze ki lehet vásárolni,és Lotito eddigi cselekedeteit elnézve ezt akár bőven áron alul is megteheti valaki.Mindenesetre Kolarov már most remek és parádés focista lehet belőle még.

calcio_di_rigore 2009.09.16. 02:23:58

@_benito: viszont lassan megállapíthatjuk, hogy a világ legjobb kapusa visszatért. Még jó hogy nem cseréltük el Patóra.:))

_benito · www.nst.blog.hu 2009.09.16. 12:33:39

@calcio_di_rigore: jogos, gigi valóban kezdi utolérni magát, a bolgárok ellen fogott két olyat, hogy a nyálam csorgott utána.

nagy szerencse, mert sajnos úgy látom, idén is szükség lesz rá, főleg, ha canna sérülése komoly.

apropó, canna, nem is olyan nagy gáz, hogy visszatért a rohadt zsoldos, nem? :)
süti beállítások módosítása