Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

BL-három dolog az utolsó fordulóhoz

2008.12.10. 20:33 nou san trafford

Reméljük, a játékosokat jobban érdekli ez a játéknap, mint minket, mert különben cudar nagy bealvások lesznek itt fél 10 magasságában. Csak úgy tűnik, mintha slendriánkodnánk a héten, egyébként.

 

 

1.    Juande Ramos mazochista, semmi kétség.
2.    A Lyon felaprítja a Bayernt.
3.    A Porto-Arsenalba bele fogunk nézni

259 komment

Címkék: bl szakértelem három dolog

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr97815781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kroos 2008.12.11. 11:51:43

szoval attol is lehet valaki szimpatikus hogy gyülöl valamit...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.12.11. 11:54:12

Fuh, de elment délelőtt, most már adni kéne a melónak is ;-).

kroos 2008.12.11. 11:56:10

,,amit megértesz giacomonál, azt nálam személyes sértésnek veszed, sajnálom."
Ennek azért van oka.

,,Éjjel úgy éreztem, hogy nem bírom szó nélkül hagyni Ribery tehetségének méltatlan elherdálását. Borzalom, de tényleg. Viszont nem akarok megbántani valakit azért, mert szereti a Bayernt vagy a német focit. Csak nagyon nem értem."
ettöl azért te fényévekre vagy.

montipájton 2008.12.11. 11:56:59

Mocskos Asschaffenburg! (ez kroos kedvéért.)
Mocskos Sambenedettese! (ez meg Poppnak.)

"Olajszivattyú". Ezt meg csak a magam örömére. )))

kroos 2008.12.11. 11:57:09

,,amit megértesz giacomonál, azt nálam személyes sértésnek veszed, sajnálom."
Ennek azért van oka.

,,Éjjel úgy éreztem, hogy nem bírom szó nélkül hagyni Ribery tehetségének méltatlan elherdálását. Borzalom, de tényleg. Viszont nem akarok megbántani valakit azért, mert szereti a Bayernt vagy a német focit. Csak nagyon nem értem."
ettöl azért te fényévekre vagy.

mocsing · http://nst.blog.hu 2008.12.11. 11:58:48

OFF
egy közbeszólás erejéig: srácok (popp, kroos), ti keveritek a szezont a faszommal.

kroost nem az idegesíti, hogy popp nem szereti a bayernt, meg a németeket, hanem hogy ezt mindennap(!) elmondja ÚGY, hogy közben még életében nem írt semmi érdemit a klubról, a játékosokról, a taktikáról, a nationalelfről. az nem érdemi, hogy arrogáns a bayern, Uli az ördög, Jeremies köcsög, és megvették Klosét a riválistól. ez pont olyan téma, amit bazijó dolog feszegetni minden második héten vasárnap. de minden nap zsigeri utálatról beszélni, ami gyomorból jön, öröktől fogva létezik és félelmetes méreteket ölt, minimum érdekes. esetleg elviselhető azonban, ha párosul egyéb érvekkel is.

kroos cimbi, te pedig tényleg lazábban, ezeknek a felére nem érdemes reagálni. pl ha a juve szurker beírja a hoff-meccs után, hogy ki az aki egy ilyen meccs után nem gyűlöli a bayernt, aztán hétvégén a 92.percben lőtt góllal nyer a csapata, majd örül, h ők voltak a jobbak, akkor ez széllel szembe hugyálás, mégpedig felfelé célozva.

és amikor vki szerint meg a Bayern csak egy porzem a vilgáfutball történelmében, akkor arra nem reagálunk, mert ha bárki azt mondja, legyen 70% a jegybanki alapkamat, akkor arra sem reagál simor andrás.

na, megyek vissza dolgozni.
ON

szferi 2008.12.11. 12:07:31

Bár a pályákon a két napon nem történt semmi (azon kívül, hogy a roma kétszer megtalálta a labdát 90 perc alatt), titeket szépen megihletett a forduló :)

United82 2008.12.11. 12:10:53

Most néztem meg a meccsek összefoglalóit.
Gratula Raulnak, stílusos góllal vette vissza a vezetést Inzaghitól az örökranglistán, szépen csinálta.
Tavasszal jöhet egy United-Real:)

Count Adyn 2008.12.11. 12:10:58

Hát igen, a Juve is szokott a 93.ik percbe gólt rúgni, de ott legalább nem az ellenfél védője adja a gólpasszt:D

popp · http://koncertblog.com/ 2008.12.11. 12:26:24

"mindennap(!)" (mocsing) - Valóban úgy kezdődik a napom, hogy fölkelek és még a reggeli szarás előtt, írok valami dehonesztálót a Bayernről az nst-re, csak azért, hogy kroos barátomtól újabb terjedelmes magánlevelet kasszírozzak be, miszerint a Bayern nem a Real és mit utálsz te ebben a jóravaló klubban. - túlozni azért nem kéne. Aztán nem kéne népes anti-Bayernista tábor összes tyúkszemre taposó beszólását rám testáltnotok. Ha emlékezetem nem csal, akkor Jens Jeremies-t még csak említésre sem méltattam soha.

Ráadásul, amikor szűk egy éve elkezdtem ide rendszeresen kommentelni, arra lettem figyelmes, hogy egy Barnetta nicken jelentkező tag milyen vehemenciával gyalázza az Intert, a Liverpoolt és a Realt fölváltva, még röhögtem is jókat. De azt hiszem azokhoz gyakran rendkívül sértő gyomrozásokhoz képest, az én antibayernista hozzászólásaim szolid baráti tockoskák csak.

És még egyszer kérlek titeket, ne varrjatok már minden anti-Bayernista hozzászólást az én nyakamba!

A témát a magam részéről lezártam!

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.12.11. 12:39:29

"ismét elmondhatom kedvenc szerzeményemet. Nem juthat a Lyon el messzire, ha nem figyel..." (sporttárs)

Szóval te vagy Somos Zoltán (vagy Ákos)? :-))

Egyébként én úgy emlékszem az idézett mondatra, hogy: "Nem jut a Lyon el messzire, ha nem figyel eléggé Lionel Messire."

Mr.AT 2008.12.11. 12:51:10

mocsingnak külön köszönjük, hogy popp és kroos élményszámba menő anyázásának értékelésébe is bele sikerült szőnie egy kis Juve-gyalázást. :-)

Szelíd hangú megjegyzéseim, bárgyú gyermekem:
1. A meccs 90. percig tart, illetve addig, amíg bíró sporttárs nem kezd furulyázni a sípján, erről különösen Bayern-drukker barátaink tudnának érdemben mesélni a ManU elleni döntő után.
2. A Juve mostanában inkább kap, semmint rúg gólt a mérkőzések utolsó harmadában, a legutóbbi bajnoki fordulóban Amauri varázsbólintása a fehér holló vonulatba tartozik.
3. A Hoffenheimnek nem azért szurkolunk, mert ők NEM a Bayern, hanem azért mert kicsik, újszülöttek, feltörekvők, szimpatikusak és megjelenítenek valamit abból a minden ember számára megmagyarázhatatlanul szimpatikus analógiából, mikor Dávid pofánkúrja parittyával Góliátot.
4. A Bayernt nem azért utáltuk a szokásosnál is kicsit jobban a hétvégi Hoffenheim elleni meccs után, mert a.) nyert b.) egy góllal nyert c.) a meccs végén lőtt egy góllal nyert, hanem azért mert szar, gusztustalan és mákos gólokkal nyert, amikkel jól elbaszta többek péntek esti happy end feelingjét.

sporttárs 2008.12.11. 12:53:03

Nem, nem ez egy szép tiszta rím volt, biztosan tudom! :) Lyon el messzire/ Lionel Messire... :))

A kérdésre a válasz azért nem ilyen egyértelmű. De a lényeg, hogy a rím jó. :))

BASTi. · http://basti.blog.hu 2008.12.11. 12:57:00

Az anti-bayernista sikeres ember nem lehet. Ez tény. A téma részemről lezárva

Egyébként meg hadd szóljon az amiért jöttem: a kritikailag adnám az ívet kedvenc csapatomnak, annak amelyiknek magára valmit is adó divatszurkoló sohasem szurkolna. :)

Javaslom a Bayernes szurkolókör tagjainak, hogy dobbjuk össze valemennyi lóvét repülőjegyre, Kambodzsába.. (csak odaútra) van Bommelnek és Ottlnek, Oddonak meg feltétlenül!! De ha fussa, akkor Borot és Tonit is be lehetne szorítani - legalábbis felőlem
Bumi - amellett, hogy fapapucsban veszi át a labdát, és bőszen hull a forgács közben, na meg a nyergesvonatatóhoz hasonló fordulási sebességét, és dzsudóképességeit se feledve - tegnap csupán két gólt hozott össze, ami tőle spec nem is olyan rossz. Szóval száradjon le annak a fejesnek a keze, amelyik aláírja vele a szerződéshosszabítást. 10 hollandust egy Toulalanért!!
Meg a másik labdazsonglőr, az Oddo. Esküszöm, ha őrá vezetik a labdát engem a hidegverejték ráz. Nulla ütemérzékhez párosuló, irgalmatlanul röhejes mozgás-koordináció, megspékelve egy adag taktikai dilettanizmussal.
De legalább futni tud...az bezony nagy előny...ehh

De a kedvencem az volt, amikor Jürgen barátunk az abszolúte használhatatlan, és oscardíj aspiráns Toni helyett (számoltam- a meccsen: összvissz 2!! jó passza volt), a Klosét hozta le, és helyett nem - a kontrákhoz kiváló Poldit - hanem Ottlt rakta be. Mondjuk így lett teljes a középső favágó-trió. (Ottl-Bumi-Boro) Az a jó bennük, hogy mind a támadásban mind a védekezsében használhatatalanok. Előbbiben a 10 métertől nagyobb passzok és a labda kereksége, utóbbiban a csigalassúságuk okoz számukra megoldhatatlan gondot.

Szegény Lahm! Szegény Ribéry..és szegény Én!
Még egy félszezon ezekkel!

sporttárs 2008.12.11. 13:14:58

A Bayern mázlija közmondásos, de mint minden közmondás, ez sem mindig igaz, éppen az a legnagyobb kéj az ellendrukkereknek, amikor mégse. Nem az volt '99-ben az orgazmus, hogy kikaptak a BL-döntőben, hanem hogy pont úgy kaptak ki, ahogy nyerni szoktak, és ennél az esetnél azért élmény volt nézni Kahn markáns vonásait. Naná, hogy két év múlva meg torzan üvölthetett a Valencia ellen, a Bayern nem hagyja annyiban! :)

De a jelenlegi csapatukban is van kivétel azért a Monti által említett "inkább orrgyilkos" fíling alól, elvégre Ribery - a franciák válasza Zámbó Jimmyre, bocs - egy virtuóz labdazsonglőr, még ha sokan úgy is gondolják, hogy ilyen játékos legfeljebb túszként kerülhet Münchenbe. :)) Zé Roberto dettó.

Ezért a kedvencem Lució. Egy csávó, aki zsigerben brazil, mentalitásában meg három német.

Ahogy egyik kedvenc vígjátékomban mondja egy náci tiszt a nagy lengyel színészre: "Ah, Bronski! Amit ő tett Shakespeare-rel... na, mi azt tesszük Lengyelországgal!"

:)))

ZenZo 2008.12.11. 13:27:44

nahogy a három dolog ne vesszen el:
1. ebben a szezonban lényegében tényleg mindegy, hogy valaki csoport 1 v 2 ként jut(ott) tovább, a két sor ugyanoly erőt képvisel.
2. Nagyon jó meccsek ígérkeznek, a drosiii által írt meccseket kis módosítással elfogadnám:
Roma - Arsenal
Barcelona - Chelsea
Panathinaikos - Sporting
Bayern - Villareal
Liverpool - Inter
Porto - Lyon
Man Utd - Real Madrid
Juventus - Atletico
3. kíváncsi leszek a tavaszi formákra, és nagyon bízom egy Barca-Chelseaben

Roeder 2008.12.11. 13:31:50

támogatom a kambodzsa akciót!
de azért tonit szerintem ne dobjuk még ki.
ellenben van bommel mehet az anyjába.amit az első lyon gól előtt csináltak borowskival azt rossz volt nézni...
oddo meg a no comment kategória lassan.az indtásai abból állnak,hogy seggberúgja a labdát anélkül,hogy felnézne.az meg természetes,hogy ilyenkor mindig a tőle tíz méterre álló ellenfelet találja el

sporttárs 2008.12.11. 13:32:49

1. A csoportelsők imája úgy kezdődik: "Sporting.."
2. A másodikaké: "Panathi..."
3. Inter nevét a száján ki nem ejti senki. :))

Roeder 2008.12.11. 13:33:34

pana - sporting? mér jó az nekünk,ha egy alibi csapat minden évben továbbjut az első körből?

szferi 2008.12.11. 13:34:23

Sporttárs: csak a Liverpool! :)

kroos 2008.12.11. 13:34:36

Na igen.Klose Ottl csere elött biztos voltam benne hogy Poldi jön,vagy kroos -toni helyett,ezáltal egy csatárral nyomjuk de a széleket megnyitva kontrázunk.De nem igy történt.Söt.
Na de mindegy ebböl lehet azért tanulni.Oddo meg lehet akármilyen szar a bal oldalunk a világ egyik legjobbja.+azért az eb-n lehetett látni mit tud Hamit jobb hátvédként....remélem erre a pék is rájön hamarosan.

BASTi. · http://basti.blog.hu 2008.12.11. 13:48:15

kroos!

Pont ez a dühítő. Bal oldal világklasszis. Jobb oldal nulla. közép röhej.

Nem is értem, mit akarunk egy lomha, kifejezetten Riquelme típusú irányítóvérrel megáldott Bastitól, és a Dzsudzsi által is bebőrözött olasz Vanczák Vilitől a jobb oldalon. S akkor a karatézós hollandról még nem is beszéltem.
Tény: Ilyen jó játékosaink még nem voltak mióta bajorfan vagyok, de az sem volt, hogy pár ember ennyire irritált volna a csapatbó, mint ezek ketten.

luis garcia 2008.12.11. 13:49:37

ugyan árulja már el valaki, hogy mitől ilyen félelmetes ellenfél az Inter? a Liverpool, a Chelsea, a Mu és a Barca legalább olyan erősek mint ők.

a Bayern-témát meg felejtsétek már el..

mickeyknox 2008.12.11. 13:52:13

barca-chelsea-t várni pont akkora hülyeség, mint roma-mu-t vagy bayern-realt. én már rohadtul unom ezeket a párosításokat.

United82 2008.12.11. 13:54:01

Interrel kapcsolatban:
Nem magától az Intertől félek, mert 2(max 3) játékost leszámítva szerintem egyáltalán nem jók.(Maicon,Ibra és talán Cambiasso) Más kérdés hogy az olasz bajnokságot lazán nyerik.
Ami fontos tényező náluk, mondjuk a United ellen, az Muri aki nagyon jól ismeri a Unitedet és az Interrel simán meg tudja ölni a játékunkat. Ez miatt az egy miatt kerülném az Intert.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.12.11. 13:56:46

Rooney erre most válaszolnam kéne valami frappánsat, de nem tudom, mivel a túlsztárolt csatáraitokon kívül fingom sincs kik alkotják a United keretét, de biztos nagy nevek. Szóval inkább nem válaszolok.

United82 2008.12.11. 13:59:26

akkor ne válaszolj, de ezek a "túlsztárolt" csatárok és a nevesincs többiek 2007ben 4be voltak a BL-ben, tavaly megnyerték, és mellesleg 2 PL címet is behúztak:)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.12.11. 14:04:47

Rooney82, én viszont úgy emlékszem , hogy tavaly a Barcelona ellen éppen a MU játszotta el a játék gyilkos szerepét. Egyébként igazad van az Interrel kapcsolatban, nagyon masszívak, én azért Samuelt, Cordobát, Zanettit odavenném az Inter klasszisai közé. És tényleg nagyon masszívak.

mickeyknox 2008.12.11. 14:05:24

most láttam a sport gézán, hogy tegnap rooney-nál elgurult a gyógyszer kicsit :D

United82 2008.12.11. 14:10:07

popp:
Igen így van tavaly kinyírtuk a barca játékát, két nagyon csúnya meccsen.
De ha az Interrel játszannánk akkor nekik kéne a Mi játékunkat kinyírni, mert ők nem is tudnak támadni, max "rúgjuk fel Ibrának ő megoldja".
míg mondjuk ha mi tavaly beválalljuk az adok-kapokat a barcával lehet hogy mind a kettő az év meccse lett volna egy 5-3 meg egy 4-4 de nem biztos hogy a mi javunkra, így olyat tettünk ami nem jellemző, kinyírtuk a másik csapat játékát, de a tavalyi BL-ről már sok szó volt hogy más taktikával játszottunk mint szoktunk.
Idén viszont más év, más dolgok, és egy Inter elleni meccsen a gyilkos Cambiasso,Zanetti,Muntari,Stankovic kpálya bizony elég rágós falat lehet nekünk, mert Muri tudja hogy kell ellenünk játszani.
Persze így sem "tenném fel a kezem hogy akkor keistünk" ha őket kapnánk, sőt , valamikor úgyis kell játszani velük, de inkább utóbb mint előbb:)

United82 2008.12.11. 14:14:14

Amúgy félreértés ne essék nem akarom én bántani az Intert, sőt sokakkal ellentétben tapsolni szoktam Ibra egy-egy megmozdulásán (ő kb olyan mint Ronaldo, mindenki utálja, pedig hihetetlen tud mind a kettő focizni) és pl Maicont a legjobb jobbhátvédnek tartom jelenleg. De nem azért tartom őket veszélyesnek mert olyan hu de jók, hanem az edzőjük miatt aki nagyon aprólékosan ismer minket.

United82 2008.12.11. 14:17:11

mickeynox:
Ja kicsit hülye volt, pedig a meccsen qva jó volt, zseniális passzokat nyomott, szétfutotta az agyát , gólt lőtt, de ez az 1-2 momentum érthetetlen, mégha mondjuk a dánok részéről történő dolgok nincsenek is benne, de nem kéne hagyni magát h kiprovokáljnak tőle ilyet.
1 meccses eltiltást megérdemelne.
Mondom ezt United és Rooney szurkerként:)

d3vnull 2008.12.11. 14:37:20

Rooney mindig tesz róla, hogy visszaállítsa a suttyó vadállat renoméját mikor az emberek már kezdik elhinni, hogy felnőtt :)

Minden részvétem a Lyoné. Félelmetes 2. félidőt produkáltak a Bayern ellen, legalább 3 esetben szinte a gólvonalról mentettek a bajorok.

Count Adyn 2008.12.11. 14:38:11

Ibra igazából Szecska Mester tenmaga, egy patkány, aki csodálatosan karatézik:D

OnduldBaar (törölt) 2008.12.11. 14:39:39

nincs olyan csapat a 2.-ok között ,amelyik megszoríthatja a 16 között a MU-t, de utána már bármi lehet...

ha a sorsolás is úgy akarja angol elődöntő is lehet, hacsak korábban nem kerülnek össze...

Chelsea remélem a Barca-t kapja, amit ki is ver, majd a MU megint üti a Chelsea-t:D

United82 2008.12.11. 14:44:16

OndulBaar:
"nincs olyan csapat a 2.-ok között ,amelyik megszoríthatja a 16 között a MU-t, de utána már bármi lehet..."
Ez csak akkor igaz ha "kicsit" jobbak leszünk tavaszra mint ősszel voltunk:)
Bár alapjáraton egyetértek hogy a Sporting nem lenne ellenfél, az Atletico ,Real, Lyon 3-as pedig erősek, de annyira nem hogy kiejtsenek minket, míg az Inter a Murinyó faktor miatt veszélyesebb.
Bár alapvetően most is azt vallom hogy 4 ellenfél van, a 3 angol és a Barca.

d3vnull 2008.12.11. 14:45:25

"nincs olyan csapat a 2.-ok között ,amelyik megszoríthatja a 16 között a MU-t, de utána már bármi lehet..."

Ja, mákjuk, hogy a Villarreal-t nem kaphatják, mert egy csoportban voltak. Pedig ők ki tudják hozni a 0-0t a menjunájtidből. :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.12.11. 14:45:34

"ha a sorsolás is úgy akarja angol elődöntő is lehet, hacsak korábban nem kerülnek össze..." - maximum az FA-kupában, apukám, de ott is beleszemtelenkedhet egy-egy walesi ;-).

United82 2008.12.11. 14:48:47

d3vnull:
Egy tuti ha mondjuk lesz egy Pnaikos-Villareal és a Villarel továbbmegy és összekerülünk velük akkor azt a két meccset én nem nézem meg, elég volt 4db meccs ellenük bőven egy életre:)

Count Adyn 2008.12.11. 14:49:16

Szerintetek nem hülyeség az, hogy nem sorsolnak össze azonos nemzetet?

BASTi. · http://basti.blog.hu 2008.12.11. 14:50:34

"A Lyon felaprítja a Bayernt. "

erre az előbb elfelejtettem egy MUHAHA-t nyomni :DDD

Pótolva.

mickeyknox 2008.12.11. 14:51:02

"ha a sorsolás is úgy akarja angol elődöntő is lehet"
akkor tuti befejezem a bl meccsek nézegetését

mickeyknox 2008.12.11. 14:52:26

count adyn:

az a hülyeség hogy egy nemzetből 4 csapat is van...

kroos 2008.12.11. 14:55:29

én összesorsolnám az öszes angolt.

mickeyknox 2008.12.11. 14:58:40

ondulbaar

a lyon, inter, atletico meg tudja szorongatni a mu és saf tökeit. legalábbis remélem, hogy így lesz.

BASTi. · http://basti.blog.hu 2008.12.11. 15:00:05

az a hülyeség, hogy az angolok egyáltalán ott vannak... de majd csak jön egy újabb hóbort és az abramovicsik meg egyéb milliárdos ízeltlábúak átpártolnak mondjuk a curlingre ;)) ... akkor majd megnézem hány angol lesz ott :]

kroos 2008.12.11. 15:06:30

Ahogy Heinrich hivja Footbal premier money liiiig.

Count Adyn 2008.12.11. 15:08:30

Akkor utáljuk most kicsit az angolokat:D Látom is magam előtt Terry-t ahogy csiszolja a jeget vadul hetente a magyar államkassza éves bevételét keresve, csak meg ne csússzon ott is:D

United82 2008.12.11. 15:14:20

Szavazott valaki közületek az UEFA honlapján az év csapatára?
Kíváncsi vagyok ki hogy szavazott, mondjuk 1-2poszton nagy dilemmába voltam , mert a jelöltet se nagyon ismertem és el kellett olvasnom ki az (pl középső kpályás Mehmet Aurelio:))

No mindegy szóval ez lett a csapatom:
Casillas-Maicon,Rio,Vidic,Evra-CR7,Xavi,Arshavin,Ribery-Messi,Ibrahimovic
edző:Fergie

(persze ez a kpálya az életben "vicces" lenne, mert nem lenne védekezés:))

poolfanati 2008.12.11. 15:15:50

rooney: tudnál küldeni nekem egy linket erről?

kroos 2008.12.11. 15:21:08

www.pixter.hu/video?id=8429
itt van német golja.Cassilas kap mostanában ilyeneket:DDDD

kroos 2008.12.11. 15:23:37

Ok ez az én csapatom.
Buffon-Maicon-Terry-Rio F.-Lahm
Essien-Pirlo-Gerrard
Cr7 Ribery-Messi
Torres

Edzö: avram grant:DDDD

poolfanati 2008.12.11. 15:25:44

na ne már!!! kroos a csapatodban két poolos is van! ez hogy fordult elő? :-))

United82 2008.12.11. 15:25:47

kroos,
ez mind szép és jó, de Buffon+Pirlo+Essien nincs a listán akik közül válogatni lehet:)

szferi 2008.12.11. 15:27:14

kroos, felesleges lenne összesorsolni őket, úgyis összejönnek a végére :)

Dr Zoidberg 2008.12.11. 15:28:01

Én is szavaztam, az enyém is érdekes csapat lett:

Adler-Maicon,Puyol,Marchena,Lahm-Zanetti,Mehmet,Arshavin,Ribéry-Messi,Zlatan

A csapatkapitány: Zanetti
Az edző pedig természetesen Fatih Terim

Dr Zoidberg 2008.12.11. 15:30:10

Kroos:

Nincs a választékban Buffon (ha lett volna, én is őt választottam volna), és Pirlo, meg Essien sem. (Asszem Pirlot is beválogattam volna.)

kroos 2008.12.11. 15:30:50

Rooney ez az én álomcsapatom és játszhato fromában.szarok a listára:)

United82 2008.12.11. 15:33:23

kroos:
Ok rendbe van, de én a listát kérdeztem, amúgy meg a bíró nem engedné játszani őket mert akárhogy is számolom de 12en vannak a csapatodban:)

United82 2008.12.11. 15:34:34

mármint a lista az előző mondatomban az uefa 2008as listájára vonatkozik:)

poolfanati 2008.12.11. 15:35:24

szavaztam én is:D
jaj de szép színes lett:D
nálam xavi a csapatkapitány és az edző természetesen terim! kell a fanatizmus a csapatba:D
kösz rooney!

Dr Zoidberg 2008.12.11. 15:35:51

Szerintem Kroos úgy értette, hogy az arrogáns portugál kislány a padmelegítő. :D

kroos 2008.12.11. 15:35:53

jó akkor buffont kiveszem.
amugy ezen a listán Gerrard csak mint jobb oldali kp opcio.P

Dr Zoidberg 2008.12.11. 15:36:48

poolfanati:

Oszt mi lett a csapatod?

United82 2008.12.11. 15:37:36

Igen szerintem is vannak benne nagy marhaságok, pl arshavin helyett simán ő lenne a támadó kpályás, de hát az uefánál nagy szakértők lehetnek (pl mezey:)

kroos 2008.12.11. 15:38:23

amugy az elöbb vicceltem ez az igazi álomcsapat.
rensing-oddo-lucio-....

Dr Zoidberg 2008.12.11. 15:39:23

Hülye. :D

Rensingben és Oddoban biztos-e vagy? :)

kroos 2008.12.11. 15:41:06

N jó.Az én csapatom
Polekszics-Bernáth-Komlosi-Mészáros.....

poolfanati 2008.12.11. 15:41:09

adler
ramos-carra-terry-capdevila
gerrard-xavi(C)-silva-
arshavin
torres-messi
coach:terim

kroos 2008.12.11. 15:43:36

látom a terimben egyetértünk.

mickeyknox 2008.12.11. 15:45:31

vds
evra vidic terry maicon
iniesta xavi fabregas gerard
messi ibra
edző: ügyvéd úr

kroos 2008.12.11. 15:48:51

vds-maicon-terry.rio-lahm
cr-xavi-fabregas-ribery
messi-torrs

ez akkor is szar hogy gerry-t és cr ill. messit és ibrát nem rakhatom be egyszerre.

Dr Zoidberg 2008.12.11. 16:14:39

De, berakhatod Messit és Ibrát eccerre. Legalábbis én be tudtam.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.12.11. 16:32:42

ha tartom magam ezekhez a hülye szabályokhoz, akkor:

Casillas
Anyukov-Terry-Vidic-Lahm
CR-Xavi-Arshavin-Silva
Ibra-Torres

kroos 2008.12.11. 16:36:05

Oyle akkor torres ugrik

drosiii 2008.12.11. 16:36:43

vds
ramos - rio, vidic - evra
cr - arsavin, xavi - ribery
torres, géza

terim

poolfanati 2008.12.11. 16:37:40

bedobás: és ha nem tartod magad a hülye szabályokhoz?:D

drosiii 2008.12.11. 16:38:39

hogy lahm mit csinált hogy beválogattátok azt nem tudom.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.12.11. 16:47:32

Én szarok a listára, meg az aktuális ez évi kedvencekre, de megadom az álomcsapatimat.

Álomcsapat1: Doni - Panucci, Mexes, Juan, Tonetto - Aquilani, De Rossi, Brighi - Baptista, Menez - Totti.
Edző: Luciano Spalletti

Álomcsapat2: Pato Abbondanzieri - J. Zanetti, Samuel, G. Milito, Heinze - Mascherano, Cambiasso - Messi, Kun Agüero, Tevez (Lavezzi) - D. Milito.
Szövetségi kapitány: a zisteni Diego Armando Maradona

Mr.AT 2008.12.11. 16:50:33

Mondjuk popp igazán jelölhettél volna egy argentínt, vagy egy Roma játékost is a csapataidba. :-)
Mi lesz itt, ha végre igazol egy argentínt a Roma? Popp fetisiszta lesz és vallást alapít? (Batistuta szobor gondolom már van.)

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.12.11. 16:52:49

"bedobás: és ha nem tartod magad a hülye szabályokhoz?:D"

Casillas
Anyukov-Terry-Vidic-Lahm
Essien-Xavi
CR-Gerrard-Ibra
Messi-Torres

Edző: Bölönyi

popp · http://koncertblog.com/ 2008.12.11. 16:58:04

Az olasz válogatottat is szeretem, így házi kápolnámban három istennek áldozok felváltva: Omar Gabriel Batistutának, Francesco Tottinak és Diego Armando Maradonának!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.12.11. 16:59:16

bedobásnál, nem baj, hogy ezek tizenketten vannak?

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.12.11. 17:05:55

popp:

""bedobás: és ha nem tartod magad a hülye szabályokhoz?:D""

:D

montipájton 2008.12.11. 17:06:13

Maradonáról valahol egy blogon olvastam egy nekem felettébb tetsző szöveget - hozzáteszem, játékosként a legnagyobb volt, akit láttam -, miszerint az ilyen ösztönös zsenik (és egoista hülyegyerekek) tipikusan azok a futballisták voltak, akik az edzés taktikai eligazításán hátradőltek újságot olvasni, mert "azt majd úgyis megoldjuk edző bá", na, ezekből lesznek a legszarabb edzők később. Détárit hozta magyar példának, Maradonát külföldinek, lehet ide lőni, de nálam talált, süllyedt. (Pedig a szöveg eredeti hangvételét még nem is idéztem...)) )

Ettől még nyerhet az argentinokkal, akkor sem hiszem, hogy a kinevezésének konkrétan lett volna bármilyen szakmai oka.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.12.11. 17:12:03

az utóbbi 10 év best of csapata, tartva magam a hülye szabályokhoz:

Casillas
Cafu-Nesta-Maldini-R. Carlos
Beckham-Gerrard-Zidane-Ronaldinho
Ronaldo-Henry

ha nem kellene tartanom magam a hülye szabályokhoz, akkor még Del Pierot nyomnám be.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.12.11. 17:31:49

monti, van igaza a tagnak Maradonával kapcsolatban, de nem véletlenül van ott mögötte Carlos Bilardo. Maradonának inkább az aurája kell a csapat köré, ha lehettek egy pöttyedt okkult. Mondjuk ez agyon is nyomhatja a srácokat. Mindenesetre a játékosállomány szerintem megvan a nagy sikerhez.

Amúgy meg most veszem észre, hogy Maxi Rodrguezt ki is hagytam az álomcsapat2-ből.

kroos 2008.12.11. 17:40:39

világvalaha volt legjobb 11
Filol-Carlos alberto-Beckembauer-Baresi-Facetti
Garrinha-Bozsik-Maradona-Rivelino
Puskás-Pelé

bag 2008.12.11. 17:41:48

valaki lsz felsorolni hogy hány Diarra nevű játékos van és éppen hol, mert sajns én nem tudm követni.
köszi

kroos 2008.12.11. 17:42:29

apicsába Cruyff....

crouchy 2008.12.11. 18:16:35

1. Mindig pont jól válogatom meg azokat a meccseket amiket nem nézek (PSV- Pool, Lyon-Bayern), mert valami nagyo nfontos dolgot csinálok helyette
2. szerintem jobb lett volna csoportmásodikként végezni
3. Riera megígérte..

Strigo 2008.12.11. 21:30:55

Miért van az, hogy a kommentek felének semmi köze a témához? Na jó, azon kívül hogy szintén a fociról szólnak.

halareaal 2008.12.12. 00:26:20

Mahamadou Diarra-Real Madrid
Lassana Diarra-Portsmouth
Alou Diarra-Bordeaux

asszem ők, biztos van több is, de ők a jelentősebbek. első mali, ásik 2 francia.

el sastre 2008.12.12. 09:10:29

Ezekből a nevekből, elsőre, ők:
Casillas
Ramos-Puyol(C)-Vidic-Capdevila
CR-Xavi-Iniesta
Arshavin
Messi-Villa

Terim

heizer 2008.12.12. 09:22:03

1. Ez a lebonyolítás így ahogy van vacak. Érdekelt valakit az utolsó két forduló? (Na jó Roma drukkerként igen, de ezzel nagyjából ki is merült a felhozatal. És azok is elég sima meccsnek tűntek már előtte is.)
2. Abszolút érthető hogy miért oszlott fel a G14. A 3 topligából csak egy csapat esett ki, vagyis a a jelenlegi BL símán megfelel a vágyott szuperligának. Jó ez így?
3. Platini hangzatos törekvéseinek abszolút megcsúfolása az idei év (persze lehet hogy épp ezért fontosak). A kiscsapatoknak esélyük sem volt a nagyok ellen (kivéve a Pana meg az Anorthoszisz), sőt az olyan megbízható középcsapatok mint a Werder, OM, PSV, Skótok, simán visszaestek egy kategóriát (főleg az OM-PSV csoporton látszott hogy mennyire messzire került idén a középmezőny az elittől). Az UEFA specialista orosz-román-ukrán légió pedig még mindig távol van tőle.

+1: Miből gondolják hogy az Európa liga bármivel is vonzóbb lesz a nézőknek, mint a mostani UEFA kupa , és segíthet a kicsik felzárkóztatásában?
süti beállítások módosítása