Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - La Liga 7. forduló

2008.10.18. 11:00 pancho_sanza

Spanyolország továbbra is robog a világbajnokság felé. Megállíthatatlanul. Természetesen nem is a spanyol csapatról lenne szó, ha a sötét erő nem fészkelte volna be magát a játékosok tudatába. Szerencsére az aranylabda körüli gondolatok nem hiúsították meg a Belgium feletti győzelmet, amivel gyakorlatilag el is dőlt a selejtezőcsoport. A végső döfést ezúttal is David Villa vitelezte ki, de sokat köszönhet a válogatott a feltűnően aktív és meglepően agresszív Iniestának is. A Barcelona középpályása remek gólt szerzett, de mindez eltörpül sárga lapja mellet, amit nem pályán való sírásért kapott. A válogatott mérkőzések után fővárosi rangadóval folytatódik a bajnokság. Kiszámíthatatlan mi fog történni, de az biztos, hogy a győzelmi kényszer jegyében telik majd a mérkőzés. A Barcelona eközben próbálja utolérni a Sevilla, Valencia és Villarreal alkotta veretlen hármast, de nagyon úgy néz ki, hogy mindhárom éllovas folytatja remek sorozatát. Két új edzővel és 25 góllal folytatódik a küzdelem. Tovább után részletek.

Valladolid – Recreativo 2-0
Van-e élet a halálon túl? Tiszta lappal indulhatnak-e a csapatok a szünet után? Nagyon nehéz kitalálni, hogy mi következik, mivel sem a hazai, sem a vendégcsapat nem éppen jókedvvel és bőséggel vonult pihenőre. A Valladolid éppen a szünet előtt szakított a győzelmi hagyományaival. Pontosan akkor, amikor már majdnem elhittük neki, hogy mindenkit megtréfálhatnak otthonukban. Aztán jött a Valencia és még a Villa-féle jokert sem kellet kijátszania a három ponthoz. Talán most jobb lesz. A Recreativo új szakember segítségével próbálja megfejteni, hogy miként lehetnek harcban a bennmaradásért. Erre az eshetőségre mi nem készülünk.

Athletic – Barcelona 1-3
A legrosszabbkor érkezett a szünet a katalánok szemszögéből. Nem elég, hogy a győzelmi sorozatuk már sok mérkőzés óta tart, de az utolsó fellépésen már sikerült az Atlético gárdáját is helyre tenniük. A hat gól mindenképpen tiszteletet parancsoló, így a Sevillában csúnyán megégő Athletic játékosok az esélytelenség nyugalmával asszisztálhatnak majd a vendéggyőzelemhez. Persze egy hazai fricska keretében nem először borulna fel a papírforma Bilbaóban.

Almería – Sevilla 1-2
Az idei Sevilla abban különbözik a tavalyitól, hogy a mostanihoz hasonló mérkőzéseken megelégszik a döntetlennel is. Egy éve még elég komolyan hazardíroztak idegenben és otthon egyaránt. Az még nem tiszta, hogy a taktikából vagy Dani Alvés szerepeltetéséből kifolyólag alakult így, de egyelőre a védőnek álcázott brazil felé billen a mérleg nyelve. Év elején még azt mondtuk volna, hogy bár a Sevilla a jobb csapat, az Almería sokkal kiszámíthatóbb és stabilabb gárda. Most azonban ez már nem igaz, a vendégek is felnőnek a feladathoz.

Valencia – Numancia 2-1
A mérkőzés esélyese egyértelműen a Valencia. Unai Emery csapatát idén nagyon nehéz lesz legyőzni. Különösen, ha a megállíthatatlan David Villa is játszik. A csatár minden fronton a gólkirályi címre tör és valószínűleg nagyokat mosolygott magában, amikor Casillas és Torres az aranylabdán vitatkozott. Ő legalább annyira megérdemelné, mint két válogatottbeli csapattársa és az őszi formát figyelembe véve, talán még jobban is. Főleg, hogy klubcsapata egy jó Vicentével, a felépülő David Silvával és Marchenával, a beérő Matával és a fáradhatatlan Albeldával felállva akár még a szezon egyik legfélelmetesebb ellenfelével nőheti ki magát.

Atlético – Real Madrid 2-1
A forduló rangadója, amelyen minkét fővárosi csapat az előző forduló kisiklását szeretné feledtetni. Már amennyiben egy győztes mérkőzéssel meg nem történtté tehető Agüeróék barcelonai meggyalázása vagy Raúlék Espanyol elleni tehetetlensége. A városi riválisra való tekintettel ez most talán sikerülhet, de ehhez mindenképpen és áron győzni kell. Ezúttal nem lehet a taktika és a „jó az iksz” mögé bújni, tiszteletet parancsolóan is kell játszani. Főleg úgy, hogy még a Barcelona is lőtt nekik hatott vagy még az Espanyol is pontot rabolt tőlük. Akárhogyan számoljuk, mintha a vendégek lennének egy kicsit esélyesebbek, pedig előfordulhat, hogy a mostani vereség kijózanító hatásai többet érhetnek hosszú távon.

Espanyol – Villarreal 1-2
Végre elkezdi a Villarreal is. A Sevilla és a két óriás farvizén evező Rossiék eddig nagyon jól használták ki a helyzetből adódó lehetőségeket. Azonban most két okból is fontos állomás következik. Egyrészt az Espanyol láthatóan senki ellenében nem adja fel olyan könnyen a mérkőzéseit, másrészt a két hétre növekedő követési távolság a hazai csapat regenerálódását sokkal fokozottabban segíthette. Különösen, hogy a vendégek válogatott játékosainak száma határozottan magasabb, mint a katalán csapaté.

Sporting – Osasuna 2-1
Vadócz Krisztián pályafutása fordulóponthoz érkezett. A hónaljnál jelentkező izzadságfoltról híres José Antonio Camacho személyében új szakmai vezetőnek kell bizonyítania a magyar játékosnak. Mint ilyenkor lenni szokott, mindenki tiszta lappal indul, mindenkinek egyforma esélye van a csapatba kerülésre. Krisztián jövője nem tiszta, hiszen bár pályára lépett már két alkalommal is, nem nevezhetjük stabil csapattagnak. Az Osasuna első győzelméért harcol. Majd egy hét múlva is.

Racing – Deportivo 1-0
Igazi UEFA kupa bemelegítés. Mindkét csapat számára a legrosszabb pillanatban érkezett a szünet. Nemzetközi porondon bejutottak a csoportkörbe, míg éppen győzelmi ösvényre léptek a bajnokságban. Az előző két hétben végzett és a forma megtartására irányuló foglalkozások hatékonysága döntheti el a mérkőzést. Ilyen szempontból a Santander felsőbbrendűségét ecsetelni nem nagyon kell, hiszen ők álmukból is képesek lejátszani egy igazi olaszos 1-0-t.

Betis -  Mallorca 1-0
Már nem csak a játékosokat, de klubot is eladhatja Mallorca tulajdonosa. Persze a gazdasági világválság közepén nem feltétlenül szerencsés kézzel fogható javakat pénzre váltani. A csapat ára még a teljesítményből kifolyólag is változhat. Amennyiben a Betis győzelméhez asszisztálnak Arangoék, akkor kicsit vékonyabban, ha győznek, akkor kicsit vastagabban fog majd a vevő tolla.

Málaga – Getafe 1-1
A miért szeretjük a spanyol bajnokságot kérdésre adandó válaszok között az egyik kétségtelenül az országos iksz hiánya szokott lenni. Egyszerűen nem találni 22 olyan játékost Spanyolországban, akik mindegyike megelégedne az egy ponttal, s nem akarna győzelmet ünnepelni. Pedig ez a mérkőzés lehetne az, hiszen mindkét csapat számára tökéletes az egy pont. Csak ugye nehéz visszafogni a fiúkat, ha éppen egy kiütéses győzelemből táplálkoznak, vagy éppen a Getafe keretének meghatározó titánjai. Persze ettől még lehetne döntetlen.
 

39 komment

Címkék: spanyol üveggömb la liga 2008/2009

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr62719740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2008.10.18. 11:57:28

hazai fricska lesz a san mamesben...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.10.18. 12:49:48

Hazai fricska lesz a Vicente Calderónban...

(Az Atlético ugyan háromszor egymás után soha nem győz, de háromszor egymás után soha nem is kap ki. Szerintem most sem fog.)

2008.10.18. 12:50:55

A real és a barca meccs eredményét én felcserélném:
Athletic – Barcelona 2-1 :(
Atlético – Real Madrid 1-3
továbbá az espanyoltól, deportól győzelmet várok. :)

halareaal 2008.10.18. 17:05:19

"Főleg úgy, hogy még a Barcelona is lőtt nekik hatott vagy még az Espanyol is pontot rabolt tőlük"

úristen, nehogy már egy 2-2es döntetlen akkora szégyen legyen, mint kikapni 6-1re egy presztizsmeccsen.

Villa meg valóban kurvajó, de azért nem kell túlsztárolni, az aranylabdához egyelőre semmi köze sincs. mondjuk azt sem igazán értem, Torres hogy került máris a képbe, aki az ebt (amit ugye spanyo riválisai is megnyertek) leszámítva semmit sem nyert. sztem Casillas egyértelműen jobban megérdemelné, de még Xavi is. mondjuk hiába nyomulnak a spanyolok, meglepő és igazságtalan lenne, ha nem Cé kapná. sajnos.

BruceWayne 2008.10.18. 20:03:52

x lesz ez, bár már 0-1 az 1. percben

halareaal 2008.10.18. 20:40:20

nah ennek a bírónak már egy félidő sem kellett hogy szétbassza a meccset. gratulálok.

probinho10 2008.10.18. 20:52:42

micsoda meccs... Arra számítani lehetett, hogy az atlético fát fog vágni, és gusztustalanul játszanak, de ez a bíró is... 1 érvényes gólt elvett, Raúl lesgólja is eléggé kérdéses, az is inkább volt szabályos, mint nem + Higuaínt kb ziccerben állítja meg. Előnyszabály powaa. Arról nem is beszélve, hogy mánist már rég ki kellett volna állítani, így RvN is pályán maradt volna... (az meg a sokadik csepp a pohárban, hogy rvn belépője nem hinném, hogy egyből pirosat ért volna.)

gusztustalan!

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2008.10.18. 20:52:51

Mivel sportolok, nem szoktam a bíróval foglalkozni feleslegesen, meg hülyeségnek tartom azt, hogy a "bírók nyomják x-t", de ez azért nevetséges...

2 "les" gól (a második a stream felbontása miatt lehet, hogy határeset volt), úgy hogy éppen az 5-ös és a 16-os volt a viszonyítási alap... az elsőnél nem is értem mit gondolt, hogy ha a kapus elejti akkor les?? Ehhez jött a piros lap meg a fantasztikus előnyszabály az 1-1-be ziccernél. Hihetetlen ilyen magas szinten és ilyen fontos meccsen ilyen játékvezetést látni...

2008.10.18. 21:01:46

Vezettek és nyerni is fogtok. Mit kell mindig a bírókkal foglalkozni?

bög 2008.10.18. 21:04:57

sportklubos közvetítés egyszerűen nevetséges. ki ez a bohóc a telek manci mellett? de az egész társaság úgy ahogy van vérgáz... Ez az elemzés, medve anyám.

drogosmacska 2008.10.18. 21:05:58

Eddig nem rossz. De ki az Atletis csávó a SportKlub stúdióban, aki úgy beszél, mint akinek egy egész zsemle van a szájában?

probinho10 2008.10.18. 21:06:18

"Vezettek és nyerni is fogtok. Mit kell mindig a bírókkal foglalkozni?" LOL. nem zörög a haraszt...

petykooo 2008.10.18. 21:09:06

Teljesen egyetértek az előttem szólókkal a játékvezetéssel kapcsolatban, persze az már viccesebb lenne ha netán fordítana az Atletico :D, bár az első félidő alapján ez elég valószínűtlennek tűnik...

nasteey 2008.10.18. 22:01:25

Kezdem elhinni rizlának, hogy ez az Atleticó a fellángolások ellenére megmaradt annak a lúzer csapatnak, mint ami évek óta...

halareaal 2008.10.18. 22:05:38

najó, ez a 11es sztem sokmindentől megkímélte a bírót. az Atletico az első félidőben az év köcsögcsapata címre hajtott, szerecsére a 2. félidőben nagy meccs lett belőle. egyébként mit akartok, Leo Franco nemis olyan rossz kapus (bár az első gólt benézte, de hát Nistelrooynak ezeket a megoldásait általában benézik a kapusok)

sepsta75 2008.10.18. 23:01:50

ez a Leo Franco baromi gyenge kapus,kb a járási bajnokságba való,nem egy Atleticoba.
sajnálom a vereséget,legalább egy pontot megérdemeltek vna a matracosok :(((

halareaal 2008.10.18. 23:52:35

egy biztos, ma nagyon jól védett Leo Franco.

Keelhaul 2008.10.19. 09:15:38

A matracosok egy orbitális tökönrúgást érdemeltek ki, semmi többet. Ilyen undorító hozzáállással pályára lépni, ... ijesztő. Mint ha a Sevillát láttam volna rosszabb napjain.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.10.19. 12:57:29

Ha én Atlético-drukker lennék, ez a vereség 100-szor jobban fájna, mint a Nou Camp-béli.

A második félidő (bár voltak akkor is helyzetei a Realnak) egyértelműen az Atléticoé volt. Kicsit taktikusabbnak kellett volna lenni, és 1-1 után inkább ráülni az eredményre és eldugni a labdát, mert várható volt, hogy bármelyik Real-kontra életveszélyes lehet.

Bosszantó, de drámai meccs volt.

halareaal 2008.10.19. 15:11:53

"A második félidő (bár voltak akkor is helyzetei a Realnak) egyértelműen az Atléticoé volt."

én ezt nem így láttam, sztem a Real akciói a 2. félidőben is veszélyesebbek voltak, igaz kétségtelenül kiegyenlítődött a játék a első félidőhöz képest. az Atletico igazából csak a mecs végén került veszélyes közelségbe, amikor az addig remekül játszó Pepe és Cannavaro elkezdtek hülyéskedni, ekkor gólt is rúgott az Atletico. az elején nem értem miről beszélt a riporter, hogy ugyanaz történt mint az első félidőben csak fordíott előjellel... volt pár szöglete az Atletinek, meg párszor fölé lőttek, a Real sokkal nagyobb helyetekkel válaszolt. Casillast is kb 1x v 2x állították nehéz feladat elé, ellenben Leo Francoval.

Asidotus 2008.10.19. 16:02:23

Borzasztó igazságtalanság lett volna, ha az Atletico megnyerte volna a szombati meccset.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.10.19. 17:29:25

Ha megnyeri, az tényleg igazságtalan lett volna, de az is igazságtalan volt, hogy a Real nyert. A döntetlen lett volna a reális eredmény, és az kezében is volt már az Atléticónak. Csak hát a végén ők is belehajszolták magukat abba, hogy megnyerhetik a meccset, és túl nagy területet hagytak a frissebb királyiaknak.

Kár érte, a bajnokságnak jót tett volna, ha az Atlético nem szakad le a vezető négyestől (ötöstől).

Samaranch 2008.10.19. 18:07:44

"Ha megnyeri, az tényleg igazságtalan lett volna, de az is igazságtalan volt, hogy a Real nyert. "

Az egész meccsben egyedül csak egy dolog volt igazságtalan, a teljes első félidő.

Ha korrekt a játékvezetés, három- vagy négygólos vezetéssel megy a Real az öltözőbe, kettős emberelőnnyel.

Innentől kezdve felesleges jönni bármivel is, ami a másodikban történt.

petykooo 2008.10.19. 18:14:58

Szerintem nem lett volna igazságos a döntetlen, hiszen nem adták meg a Reál két szabályosnak tűnő gólját (egyebekről nem is beszélve), ennek ellenére én is jobban örültem volna az X-nek, de a játékvezető kompenzálni próbált a végén... Komolytalan volt ez a bíró, főleg mikor begörcsölt aztán vergődött a gyepen :)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.10.19. 18:16:29

@Samaranch:

A két kiállítás teljesen jogos volt. Egyiken sem lehet nagyon vitatkozni. Szóval sejtelmem sincs, miért kellett volna a Realnak kettős emberelőnnyel szünetre mennie.

Egy mérkőzés pedig 90 percig tart. Az első félidőt valóban a Real nyerte, nálam is. A másodikat viszont (amely teljesen sportszerű keretek közt zajlott) játékban az Atlético.

Megjegyzem, nem minden játékvezető fújja be a 96. percben azt a 11-est, még ha jogos is volt. (Szinte kopírozta az eset az Espanyol-Barca végén történteket.)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.10.19. 18:51:12

(A Valencia és David Villa egyre brutálisabb.)

halareaal 2008.10.19. 20:59:10

az első félidőben sokkal jobb volt a Real, a másodikban ugyanolyan játékot mutatott a 2 csapat. v Nistelrooy kiállítását meg lehetett adni, bár kétségtelenül nagyon szigorú ítélet volt. ezzel csak az a baj, mert ha azt a becsúszást egyből pirossal honorálta a bíró, akkor az Atletico játékosok által elkövetett hasonló szabálytalanságokért mért csak sárgát, vagy legtöbbször azt se adott? jó, mondjuk h a holland kiállítása jogos volt, akkor viszont még 2-3 Atleticost is le kellett volna küldeni. arról nemis beszélve, h Nistelrooy nem durva játékos, csak annyit faragták, hogy egy pillanatra eldurrant az agya. ha a bíró nem hagyja az Atletico játékosokat szabadon garázdálkodni, nincs az egész jelenet.
a 11es meg teljesen más történet, mint az Espanyol meccs. már elsőre is, és a lassításokból is teljesen egyértelműen látszott a szabálytalanság. emellett a bíró ott állt 5 méterre az esettől.

Akocka 2008.10.19. 21:15:00

Ezt a Valenciát most mennyire kell komolyan venni? Unai Emery ennyire komoly igazolás volt? Mert a keret annyira nem változott. Még a végén nagy tréner válhat belőle.
Amúgy meg a Barca idén végre gyenge játékkal is tud nyerni. Ma Pep nagyon eltaktikázta magát (pl. Victor Sánchez mit keresett a pályán?), és Xavi nélkül nagyon súlytalan volt a középpálya.
Kis érdekesség a Sevilla sérültjei: L. Fabiano F., Kanouté, E. Chevanton, I. Dragutinovic, D. Renato, D. Capel, A. Koné, A. Mosquera.

rizla 2008.10.19. 21:41:03

jó lesz idén a bajnokság, a nagycsapatok stabilnak tűnnek, a barca-real-sevilla-villarreal négyes mindegyike hozza magát eddig. a lúzer atletico kiszállt a buliból, dehát ki számított másra?

tavaly a barca ezt a bilbao elleni meccset elbukta volna, hagyta volna, hogy bedarálja őket egy kiscsapat, most meg rutinból behúzták. ráadásul xavi és messi nélkül.

2008.10.19. 21:57:11

Guardiola hülye volt, hogy szervező nélkül küldte pályára a csapatot és később se cserélt be senkit aki elláthatta volna ezt a szerepkört.
Valdes ma nagyokat védett. Kár, hogy jó pár mérkőzést eltelt mire elvárható kapus teljesítménnyel rukkolt elő.
Alveshez fogható baklövése nem tudom volt e valaha a Barcanak, de az biztos, hogy a legnagyobb hibák között van az ő leigazolása.
Pep, ha elbassza Bojan, Yaya és Martin Barca pályafutását, kiherélem. Egytől-egyig hatalmas formátumú játékosok -illetve játékosok lehetnének-, ha biztosítaná számukra a megfelelő mennyiségű játékidőt. Persze a 0 alves minden meccset végigjátszik, 1-2 sérülés esetén a szintén 0 Sanchez is rögtön 90 perc lehtőséget kap és Keita illetve Gudi is jóval többet játszik a kelleténél. :(
na mind1..
sry ma nagyon felbaxot a drága edző bá az érthetetlen ténykedéseivel

nasteey 2008.10.19. 22:30:46

Xavi sérült, Hleb sérülésből vissza, Iniesta a pályán... milyen szervezőt kellett volna a pályára küldeni?

Abban viszont kétségtelenül igazad van, hogy nagyon hiányzott a kreativitás a kp-ról.

Sanchez meg lehet, hogy univerzális, de remélem innentől kezdve a B-ben fog univerzáliskodni... egyetlen egy jó megoldása nem volt. 90 perc alatt.

A karriertönkretevéssel meg felesleges foglalkozni, médiabutítás az egész. Én sokkal inkább Sylvinho-t hiányolom.

(baklövések: Christianval, Rochembach, Riquelme... :) )

BruceWayne 2008.10.19. 23:18:55

Akocka: valszeg nagyon.

rizla 2008.10.20. 02:06:41

ballábas még 10 forduló sem ment le, de guardiola már elbassza mindenki jövőjét, aha..
rotáció van, a nagyobb csapategység érdekében. és egyelőre működik. úgyhogy pszt.

2008.10.20. 09:08:55

Javaslom olvass figyelmesen, mielőtt reagálnál: "..ha elbassza.."
A rotáció meg nálam nem úgy néz ki, hogy az egyik játékos ötször annyi játéklehetőséget kap, mint a másik.

Neil Blender 2008.10.20. 12:30:43

Csöncsön, te melyik meccset nézted? Mert hogy nem az ATMA-Real meccset az ziher. Nem volt igazsagos hogy a Real nyert? muhahaha baszki erveljel mar hogy miert nem. Hany ziccert hagyott ki az atletico? Hanyszor kellett Casillasnak bravurkodni? Hany kapufat lottek? Az hogy egy csapat mezonyfolenyben jatszik es nyom az egy dolog. Az hogy golveszelyesen jatszik az egy masik. Ha a biro nem adja meg azt a 11est akkor sztem bucsut inthetett volna a karrierjenek mert egy meccsen (egy ilyen fontos meccsen) ennyit tevedni az mar vert kivant volna. A Real lott 4 ervenyes golt, ebbol 2t nem adtak meg + Higu ugye (bar amilyen "jol" hasznalja ki az argentin a helyzeteket nem vagyok biztos benne hogy ott lett volna az 5.). RvN kiallitas szerintem sarga de egyetertek par emberrel, legyen piros de akkor meg nagyon hianyzott a kovetkezetesseg... Mindenkepp igazsagos eredmeny szuletett velemenyem szerint.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.10.20. 12:51:01

"Csöncsön, te melyik meccset nézted? Mert hogy nem az ATMA-Real meccset az ziher." (Neil Blender)

Az első félidő elején (ígéretemhez híven, ld. az angol topikot) át-átkapcsolgattam a MU-West Brom hajrájára. Úgyhogy kimaradt néhány perc, van Nistelrooy állítlagos szabályos, meg nem adott gólját például pont nem láttam.

A második félidőben az Atlético rászolgált volna az egyenlítésre, egyértelműen fölényben volt, Agüerónak vagy négy lövése ment el tíz centire a kapufától.

@Akocka:

Unai Emery tavaly fantasztikusan stabil és jól játszó csapatot kovácsolt az újonc Almeríából. A Valencia kerete pedig adott bármihez. Én már tavaly is azt mondtam, hogy Európa tíz legjobb kerete között van a Valenciáé. Szerintem aki látta az EB-t, az megértette, hogy ezt miért mondom.

Neil Blender 2008.10.20. 12:59:19

Az a RvN gol az nem allitolagos volt hanem konkretan szabalyos, azzal a nem elhanyagolhato kivetellel hogy a biro nem adta meg... Aguero 4 lovese meg elment a kapu mellett... na bumm. Alapszabaly. El kell talalni a kaput. Sneijdernek is volt 2 jo atlovese ami nem talalt kaput... vagy akkor most akkor mondjam en is hogy ha epp nem (a maskor bunrossz) Leo Franco ved akkor a Real a 11esen kivul rug meg 2-3 golt (Higuain belepiszkalasa az 5osrol majd kozvetlenul utana ha jol emlekszem De La Red megpattano bombaja).

Nem kotekedni akarok de ha mar kijelentesz vmit legalabb konyorgom nezd meg vegig a meccset... vagy inkabb ne JELENTSD ki hogy mi az igazsagos meg mi nem...

az a meg nem adott gol egyebkent kb erdektelenne tette volna a 2. felidot...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.10.20. 13:08:31

@Neil Blender:

Összesen kb. tíz percet nem láttam a meccsből, és feltételezem, ez az oka, hogy egészen másképp láttam, mint mondjuk te. Szerintem pár percre megzavarodhatott az Atlético (na én ezt a pár percet pont nem láttam), aztán viszont -- ilyen szempontból is -- kiegyenlített volt a játék.

rizla 2008.10.20. 17:23:49

a real győzelme sosem igazságos, kész
: DDDDDD
süti beállítások módosítása