Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

A Roma a Milan nyomába eredt

2008.09.17. 11:46 _benito

Nem sok öröme volt a BL nyitányában a hazai csapatoknak, egyetlen kivétel a Chelsea, amely a várakozásoknak megfelelően csúnyán elrakta a Bordeaux-t. Győzött ugyan, de változatlanul nem meggyőző a Barcelona, hiszen az atomszar Sporting ellen is izzadniuk kellett a hajrában, a Werder pedig ugyan nem kapott ki otthon a ciprusi Famagusztától, de hogy nem boldogok ők sem ezzel a 0-0-val, az biztos. A többiek még kevésbé azok, ugyanis ők mind saját szurkolóik előtt szívtak a nyitónapon: a Liverpool és az Inter sikere nem nagy meglepetés, ahogy a kiszámíthatatlan ukránok svájci győzelmétől sem rezdült pillánk, de a PSV kárára eindhovenben bemutatott Atlético-parádé és még inkább a kolozsváriak római taslija már  a vaskos meglepetés kategória. Jó kis meccsekkel indult a szezon, éljen-éljen!

Azzal kell kezdenünk, hogy nézzen a napba és hányjon epét mindenki, akinek a Viasatnál köze van ahhoz, hogy az áltag magyar ember (aki pl. a nem kevésbé sutyerák UPC fejőstehene) csak akkor lát kielégítő mennyiségű topfutballt, ha rendelkezik megfelelő sebességű internet-hozzáféréssel. Leszámítva, hogy ezek a cégek belőlünk élnek, és a reklámjaikban bőszen hirdetik, hogy mindent értünk tesznek, a keserű valóság az, hogy ennél magasabbról már nem is szarhatnának ránk. Nem, nem vagyunk annyira naivak, hogy erre most ébredtünk rá, csak a meccsek alatti kommenteket látva kívánkozott ki belőlünk.

Mivel a hétvégén volt szerencsénk látni a Bordeaux Marseille elleni meccsét, egyáltalán nem lepődtünk meg azon, hogy a Chelsea fecnikre szedte a franciákat. Azon már sokkal inkább, hogy Scolari olyan kirohanást rendezett a csapata ellen, mintha nem 4-0-ra nyertek volna a BL-ben, hanem ugyanilyen arányban kikaptak volna. A brazil mester azt kifogásolta, hogy nem törekedtek a meccs kontroll alatt tartására 2-0 után, hanem lazítottak a gyeplőn, mely vissza is üthetett volna, ha az ellenfél jobb csapat. Egyedül Lampard játékával volt elégedett, a többiek mind megkapták a magukét, pedig a nagy lazításba is belefért még két gól a lefújás előtt. (Chelsea-Bordeaux 4-0)
A csoport másik meccsén hiába szerzett vezetést a Roma (már megint), a végén tulajdonképpen teljesen megérdemelt vereséget szenvedett (már megint). Az egyetlen épkézláb római a kezdőbe sem jelölt De Rossi volt (már megint), azt pedig már mondani is felesleges, hogy a beadására Panucci érkezett pontosan (…). Az erdélyiek viszont egyáltalán nem úgy tervezték, hogy a csoport nagyágyúi ellen kifekszenek, mint a büdösbogár, és hagyják magukat lemészárolni, hanem rákapcsoltak, és a meglepően szar Romának már ez is túl sok volt. A CFR minden dicséretet megérdemel, ezt hívják győztes mentalitásnak, amire engedtessék meg mindenféle politikai és ideológiai felhang nélkül egy kicsit nekünk is büszkének lennünk. (Roma-CFR Kolozsvár 1-2)

Kicsit belakattintottunk az Inter athéni meccsébe, és éppen arra érkeztünk, hogy Mourinho csapatában mindenki teszi a dolgát: Julio Cesar ziccert hárít, Ibrahimovic szabálytalankodik, majd a bírót anyázza, Muntari fut, fut, szerel, fut, ütközik, és mivel nem úgy tűnt, hogy a görögök izgalmassá tudják tenni a meccset, gyorsan ott is hagytuk őket. Azért az összefoglaló megtekintése után kijelenthetjük, hogy teljesen megérdemelten nyert az Inter, Ibrahimovic lehet, hogy mostanában nem lő annyi gólt, de hogy változatlanul zseniálisan lát a pályán, az biztos. Az Internek talán jobb lett volna, ha nehezebb csoportba kerül, mert így megvan a veszélye, hogy ugyanaz történik, mint legutóbb (és azelőtt, és azelőtt is. És igazából mindig. Panathinaikosz-Inter 0-2)
A Werder nem tudjuk, mit akar, ha még a ciprusiakat sem tudja otthon megverni. A 0-0 miatt az összefoglalót is bojkottáltuk, úgyhogy nincs nagyon mit mondanunk. (Werder-Famaguszta 0-0)

A Basel-Sahtar meccsen esett a játéknap legnagyobb gólja, az ukránok első találata láttán összefutott a nyál a Plókai Attila fanklub minden tagjának szájában. A vicces egyébként az volt a vendégsikert hozó meccsen, hogy a mezőny legjobbja simán a svájciak kapusa volt, ha nem véd többször bravúrral, a Sahtar gólkülönbséget javít Baselben. (Basel-Sahtar 1-2)
A Barcelona meccséről csak egy hosszabb összefoglalót láttunk, az alapján viszont még mindig nincsenek jó híreink a Barca szurkolói számára. A katalánok gyorsan vezetést szereztek, így nem derült ki igazán, milyen formában vannak, de az alapján, hogy a megnyugtató gólt Xavi csak a legvégén szerezte (és nem vagyunk biztosak a második gólt eredményező büntető jogosságában sem), egyelőre még eltekintenénk a Barcelona hatalmasságának megéneklésétől. Pancho is megmondta, nem az a baj, hogy van gyenge pontja a csapatnak, mert igazából nincs, hanem az, hogy… szóval igazából senkinek fingja nincs, mi baja van a Barcelonának, azt viszont mindenki látja, hogy van. Ez viszont egy győzelem a Bl-ben, azt meg nem nagyon kell magyarázni. (Barcelona-Sporting 3-1)

Hála az égnek Juják nem játszott, így Balázsunknak nem kellet ébren forgolódnia otthon a az Atlético elleni meccs után. A spanyolok ugyanis úgy megruházták őket, ahogy azt talán senki nem várta, hiába tűnik sokkal jobbnak az Atléti, mint az elmúlt években. Agüeroért a hírek szerint a télen a Barca összetöri a malacperselyt, és 60 milliós ajánlattal támadja be a colconerókat. (PSV-Atlético Madrid 0-3)
Jó kis csoport lenne ez, ha a Liverpool nem nyert volna idegenben, így viszont Benitez sajnos úgy elcsalja a többi idegenbeli meccset, ahogy a marseille-i második félidőt. Az első viszont hibátlan volt, és már belénk is fészkelte magát a gondolat, hogy talán idén… végre… százezer év után… De ne menjünk a dolgok elé, egyelőre annyi biztos, hogy a Liverpool már tud jól játszani, Benitez pedig nem átallt egy olyan szokatlan, már-már vakmerő húzással élni, hogy Babel és Kuyt többször helyet cserélt. Én mondom, igazi kamikáze ez a spanyol fiú! (Marseille-Liverpool 1-2)

Itt például látható néhány összefoglaló, de mindenkit arra buzdítunk, hogy használja rendeltetésének megfelelően az uefa.com szolgáltatásait.

125 komment

Címkék: összefoglaló bl

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr4667511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Itáliainagysándor 2008.09.17. 14:30:33

A Romai bukta várható volt, nagyon gyenge formát mutatnak.

poolfanati 2008.09.17. 14:32:45

mickeyknox: talán zsirkov vagy egy másik védő
nem értelek titeket amikor a pool 10 emberrel védekezik akkor az a baj, most meg az hogy szar volt a védelem... én a 2-1 után egy pillanatig nem éreztem veszélyben a győzelmet habár játszhattunk volna végig olyan jól... hát de ti is ismeritek benitezt, minek kockáztatott volna, ő az ilyen meccseket néha így húzza be... a marseille jó volt de ha gólt rúgnak szerintem tudtunk volna válaszolni rá!

poolfanati 2008.09.17. 14:34:53

ja és örülök hogy rafának végre volt töke babelt csatárként játszatni, és azzal is egyetértek hogy keane csak 5 percet kapott!
és babel végre talán hozza azt amit tud??? nagyon jó volt az egész meccsen!

_benito · www.nst.blog.hu 2008.09.17. 14:35:33

carra és skrtel azért nem teszi ki az ablakba a tegnapi teljesítményét, ha reina nem védi ilyen jól, sokkal hangsúlyosabb lenne a kérdés.

apukádnál a pont, kologyin volt az.

drani 2008.09.17. 14:40:21

Ne felejtsétek, ma RTL klubon Halálos fegyver 21:15 kor :)

Amúgy pedig szerintem a ManU nem fogja megverni a Villarrealt, (2,37-es oddsszal adják)

poolfanati 2008.09.17. 14:43:33

idegenbe szerintem nagyon jó eredmény ez a 2-1 főleg egy ilyen stadionban mint a velodrome...

poolfanati 2008.09.17. 14:46:20

drani: te hülye vagy? én ki nem hagynám a ... dr. houset, a halálos fegyver miatt:D

mickeyknox 2008.09.17. 15:00:32

a juve-zenit meccs lesz a legjobb ma szerintem. még szerencse, hogy van tv6 otthon
_benito, tipp? :)

zoliie777 2008.09.17. 15:05:43

juve - zenitre raktam h a ruszkik lőnek legalább 1 gólt 1,615-ért. sztem is jó meccs lesz de nekem nincs tv6-om:(

_benito · www.nst.blog.hu 2008.09.17. 15:15:40

azt gondolom, amit te, mickey :)

Count Adyn 2008.09.17. 15:22:07

A juve nyerni fog, de kap gólt.

drani 2008.09.17. 15:28:37

de ugye Ranieri csak pihentette ADP-t a hétvégén a BL-re, és most kezdő lesz?

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.09.17. 15:40:07

Nem igazán értek egyet a Pool értékelésével; szerintem nem a védelemben volt a hiba (Carra pl. a góltól eltekintve kiválóan játszott), hanem a középpályás védekezésben. Masch tompább volt a megszokottnál, Lucastól meg sokkal többet várnék védekezésben (ezzel együtt szerintem nagy játékos lesz belőle és hosszú távú megoldást jelent Alonso helyén).

Meg nyilván itt is igaz a valamit valamiért elve: ennyire támadó szellemű Liverpoolt, mint tegnap (elsősorban az első félidőben) rég láttam, részben ezért is fickándozhattak a Marseille firkás spílerei.

Mindenesetre a tegnap kezdő csapat, ebben a felállásban és ilyen taktikával a jelenlegi legjobb Liverpool, ehhez persze kellett a MU elleni győzelem is (hogy Rafa megtehesse, hogy a padra ülteti a 20 millás igazolását). És így végre a cserepad is minőségi.

Asidotus 2008.09.17. 15:41:15

Az a baj, hogy nekem Digi tv-m van, ahol elméletileg lehet fogni a TV6-ot, oszt mégsem. Nagybátyám tudja, de sem én sem az egyik barátom se.
A Manchesternek le kell győznie a Villarealt, egyszerűen nincs más választása. A gond csak az, hogy ebben a szezonban minden jobb csapattól kikapott, és a Sárga Tengeralattjárók a jobb csapatok közé tartoznak.
A Juve nem fog 1-nél több gólt kapni.

giacinto 2008.09.17. 15:46:20

Ha a Zenit azt játsza amit tud, akkor pokol lesz a juve számára. :)

Boxi_911 2008.09.17. 15:53:04

Nünü: ÉN úgy tudom, h úgy kell csinázni, h kiválasztasz egy számodra semleges(lecserélhető) adót, ráálsz, és a menüben törölni kell... Majd amikor kitörölte, akkor új adó lesz helyette... Ezt pedig addig ismétled, amíg be nem jön egyszer a TV6. Nekem így mondták, de nem tapasztaltam még...

Egyébként meg remélem, h ma estére összeszedi magát szőr alkesz és csapata, mert van egy kis pénzem rájuk a bwin-en... :)

drani 2008.09.17. 15:53:52

"juve - zenitre raktam h a ruszkik lőnek legalább 1 gólt 1,615-ért. sztem is jó meccs lesz de nekem nincs tv6-om:( "

zoliie777, melyik helyen találtál ilyen tippelési lehetőséget? én a bet365-nél minden szart megnéztem, de nincs ilyen opció.

bedobásnál nincs les, ezt használta ki · http://bedobas.tumblr.com/ 2008.09.17. 15:55:44

OFF

benito

Nagyon jó az indexes Német Krisztián elemzés, de valami mellett nem tudok elmenni. A "kontra" érvek között felhozni Krisztián nb1-es gólátlagát nem teljesen korrekt.

Egyrészt a 14/37 egészen kiváló átlag bármilyen bajnokságban; ilyen mérleggel a világ legjobb csatárainak sem kellene szégyenkeznie. Inkább a kontrasztként felhozott korosztályos válogatott gólátlag a marslakó-teljesítmény, annyira, hogy én hajlamos vagyok azt gondolni, hogy ez egy wikipédiáról elterjedt tévedés.

Másrészt pedig a 37 meccs egy jó részén Németh egészen biztosan csereként játszott, ami tovább árnyalja a képet.

Mindez pedig csak azért fontos, mert jól látszik belőle a lényeg: Krisztián eddig sehol, soha nem okozott csalódást, ha bizalmat kapott.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.09.17. 15:59:17

bedobásnál, ezt inkább levélben.

zoliie777 2008.09.17. 15:59:40

Drani: sportingbet de lehet az interwettenen is ilyenre fogadni ráadásul ott 1,8-ért.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.09.17. 16:06:01

ment a levél. semmi baj.

donnelly · http://nst.blog.hu 2008.09.17. 16:42:32

Plókai és Kologyin együtt nincsenek olyan brutálisak, mint Trifon Ivanov...:)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.17. 16:53:51

:-D, a jó Trifon, nagy lövő és szép fiú - volt egy-két álmatlan éjszakájuk azoknak játékos kísérő gyerekeknek, akik a bolgár kezét foghatták.

Romanista 2008.09.17. 17:41:56

akárhogyis gabez, inkább Rosella Sensi, mint Moratti az öltözőben.

Glory 2008.09.17. 18:11:03

ma a mu megmutatja hogy tenyleg csak mazlija volt a poolnak es leveri a villarealt. remelem :)

_alerob 2008.09.17. 18:31:00

"de ugye Ranieri csak pihentette ADP-t a hétvégén a BL-re, és most kezdő lesz?" Igen, pihenttte csak, úgy, mint Trezt is. De lehet mégis Amauri kezd majd.

"Ha a Zenit azt játsza amit tud, akkor pokol lesz a juve számára. :)"
:)... Ha a Juve aazt játsza amit tud, az agyonsztárolt orosz pajtások már most beletörődhetnek a vereségbe.

Gabez 2008.09.17. 19:06:53

Romanista: mi bajod Morattival? Sztem őt Mourinho kiparancsolta a lelátóra amúgy...;)

Egyébként nem kötekedtem, tényleg kíváncsi lennék Rosellára, hogyan parancsol huszonegynéhány fickónak...és hogy mennyien hallgatnak rá, illetve mennyien csak figyelnek ;)

Romanista 2008.09.17. 19:18:13

Gabez:hát az tuti hogy ha egy sötét utcán szembe fordulna velem én betojnék... :D

egyébként Rosella az apjáról beszélt nekik ami kicsit tán megfoghatja őket.

hmikey 2008.09.17. 19:41:33

Azért a Zenitet nem írnám le. Átmentek a MU-n is, pedig nagyon akartak...

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.17. 19:44:53

Gabez, mi ez ahímsovinizmus? Akár nő, akár faszi, ő osztja a pénzt, úgyhogy jobb, ha odafigyelnek rá.

Bengusz 2008.09.17. 19:45:47

Valahogy mindig úgy indultam neki a Zenit meccs nézésnek, hogy:
Á esélytelen
Á csak véletlen volt
Á csak hazai pályán
Á de hülye vagyok.
Szóval többet nem esek abba a hibába. Egy ixre ( és szerintem egy továbbjutásra) mindenképpen jók Juve ide Real oda.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.17. 19:53:12

Ráadásul alerob szerint túlsztároltak a Zényit fiúk, pedig a tavalyi szezonban csak ott nyertek, ahol elindultak. Igaz, hogy a bajnoki címük elúszni látszik, de azért vébé elődöntős orosz csapat gerincét is ők adták.

Másfelől az is igaz, hogy talán épp egy olasz csapat képes megfogni a lendületüket. A Real Madrid viszont nem a spanyol válogatott és a hollandjaiknak van néhány kellemetlen élményük a Arsavinékkal kapcsolatban.

Mindenesetre én sztereoba nézem a United és Juve meccset.

halareaal 2008.09.17. 20:13:07

"Másfelől az is igaz, hogy talán épp egy olasz csapat képes megfogni a lendületüket. A Real Madrid viszont nem a spanyol válogatott és a hollandjaiknak van néhány kellemetlen élményük a Arsavinékkal kapcsolatban. "

nembaj, azt a negatív tapasztalatot ellensúlyozza az olaszok megalázása:)
a szuperkupából nem szabad kindulni, egy gyenge és motiválatlan MU-t vertek, ráadásul a szuperkupán azért születnek néha fura eredmények, pl 2 éve a Sevilla h földbe döngölte a Barcát. a Zenit veszélyes lehet bárkire bárhol, de a továbbjutásuk meglepetés lenne.
az orosz válogatott meg télleg nagyon jó volt az ebn, pontosan 2 meccs erejéig.

crouchy 2008.09.17. 20:22:43

"de ugye Ranieri csak pihentette ADP-t a hétvégén a BL-r" percekig gondolkodtam hogy minek adenozin difoszfát a blre.. Rohadt iskola.. Amúgy meg mi volt ez a qwa nagy művészi; zenés, játékosoküvöltenekes izé az m1n?

crouchy 2008.09.17. 20:26:24

amúgy valaki tudja miért nem volt reklám a mezünkön?

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.17. 20:29:06

Nagyon vicces orosz csatornát találtam az a Juve-Zenit kapcsán. Most éppen a egy partjelző magyarázza, hogy kell partjelezni. De hopp egy síp is kezébe került. Biztos, "a ne anyázzátok a sporit" rovat megy. De most szituációkat mutatnak, hogy kell fújni a sípot, beszarok ilyet még nem láttam.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.17. 20:45:46

Hopp megtaláltam a tv6 myp2p.eu-n. Hajdu Pista Rulez!

heinrich · http://nst.blog.hu 2008.09.17. 20:53:34

Ne sajnáld a linket, popp :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.17. 20:54:22

Ráadásul ANYAD tv néven fut , maelyi a tv6-ot löki, vehe!

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.17. 20:56:25

heinrich, a rojadirecta.com-on rákattintasz a Juve meccsre és a no p2p-s csatornák között az anya74-re kattintasz, az a baj , hogy nálam akadozik.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.17. 21:02:44

de a myp2p is meg találod az "anyád"-at sima mediaplayeres lejátszással! Justinos cucc a csatorna.

Lojzi_ 2008.09.17. 21:49:26

a rojadirecta.com-on van német premiere televíziós adás egész korrekt körkapccsal, ha valaki bírja a nyelvet. Kár, hogy tegnap nem volt, mikor nagyságrendekkel több volt a gól...

Glory 2008.09.17. 21:49:48

komolyan nem hiszem el. elolvastam az nso es az index kommentarjat is az elso felidorol. az hogy meg a kozepest sem eri el a szinvonal hat bazdmeg de orulnek ilyen szar meccsek lennenek mo-on. az hogy 2 tiszta 11-est nem adtak meg, meg sem emlitik. hat komolyan az en kurvaanyamat.

wan2bee 2008.09.17. 22:14:24

ezt a kamu tizenegyest a kijevnek..

Lojzi_ 2008.09.17. 22:18:53

Lyonban megint megismétlődött az EB holland-olasz meccsének legvitatottabb jelenete.
Most is egy olasz fetrengett a kapu oldalában (ezúttal vonalon belül) és most sem fújták be a lest.
Következetes a szabályalkalmazás, annyi már biztos.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.17. 22:43:58

Bár már hozzászoktam, de azért mindig megdöbbent, hogy hetvenezer eember mennyire nem szurkol az Old Traffordon, tényleg egy színház az.

Glory 2008.09.17. 22:44:02

hat a mu is bekezdett ebben aszezonban. nem baj lesz ez jobb is bar ez a meccs a biron is elment nem csak a toketlen helyzetkihasznalason. nem ertem: ok a vilag egyik legerosebb tamadoi es megis mindig elbasznakvmit a kapu elott. hihetetlen. igy hogy nincs meg ez a meccs mar izgalmas is lett a munakez a csoport es a tovabbjutas. celtic ellen semmi sem garantalt, alborgot meg majd azert szepen elveri mindenki (azhogy a celtic most nem szerintem meg nem jelennti azt hogy az aalboggal szamolni kene)

Glory 2008.09.17. 22:45:36

hat popp azert eleg hangosak voltak ma. voltam mar ott, teljesen mas a helyszinen, mint a tv-n szerintem nem jon at. folyamatosan buzditanak zugnak tapsolnak...

Glory 2008.09.17. 22:48:26

meg ez talan meg igy kicsit csondesen is jobb mint a 20000-es juve meccs (tehat kongott a stadion) illetva a madridi 50e ami csak felig kongott.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.17. 22:48:58

Nyilván túloztam egy kicsinyt, de kétezer római még akkor is túlüvöltötte őket, amikor éppen nagyon szopott a csapat. Meg azért jó, hogy az Anfield közönsége a legjobb világon, de azért durván szembeötlő akontraszt.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.17. 22:51:31

Az Olimpicoban még úgy is nagyon durva a szurkolás, ha elveszik húszezer ember abban katlanban, megha régimódi atlétikai stadion is az. De az vitathatatlan, hogy az Old Trafford még a ZTE ellen is tele volt

Glory 2008.09.17. 22:51:45

nekunk akkor mar csak elvezni kellett az eloadast :))

Glory 2008.09.17. 22:53:15

amugy telleg ugy hiszem hogy neha halkabb, jogos, de az elmult szezonban mikor az oreg leosztotta a nepet akkor azert durvan megnott a decibel. a roma ellen meg amig nem volt tuti szerintem nagyon nagyot orjongott a kozoznseg

Alexxxx 2008.09.17. 22:54:45

imgfrm.index.hu/imgfrm/0/6/3/8/BIG_0004840638.jpg
roscharch-teszthez ez???
Alex góljára meg csak volt edzőm szavai: kis gól is gól (pont az ilyenekre mondta) :D
illetve ha nem szabadrugásbol lett volna, akkor "vihette volna még" :P

calcio_di_rigore 2008.09.17. 22:55:05

mi kongott te tehenes? annyian férnek be... (25 e)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.09.17. 22:59:01

wan2bee
jaja, vicces volt...

de amit gallas művelt egész meccsen, az még viccesebb... Ade meg alibizett egész végig... kijevben hagytunk 2 pontot, az első félidőben simán behúzhattuk volna a meccset...

Üdv, ymy - nem térek magamhoz ettől a gallas 10-es mezben való csékásságtól...:(

Glory 2008.09.17. 23:02:09

de durva en meg abban voltam hogy kb 80000

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.17. 23:02:14

Gallas 10-es mezben, a betyárját! Ebben az a legdurvább, hogy ez még Zidanenal is játszott egy csapatban.

Glory 2008.09.17. 23:03:39

milyen csapat ez?? tanyasi?? :))))

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.17. 23:03:44

calcio, még mindig a téli olimpiaiba vagytok?

calcio_di_rigore 2008.09.17. 23:04:32

jah, hivatalosan 27,5. csak a ruszkiknál volt üres hely. amúgy meg lehettek volna 10 ezren is, a lényeg hogy a kanyarok mindig tele vannak, a szurkolás mindig megy. a többi csak töltelék.

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.17. 23:05:08

Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy azért építik át a Delle Alpit, mert szinte sohasem telt meg!

calcio_di_rigore 2008.09.17. 23:06:22

Még mindig, mivel a Delle Alpihoz még hozzá se nyúltak, mostanában kezdik szétbombázni. 2011-ig marad az Olimpico.

wan2bee 2008.09.17. 23:08:35

ki legyen a csk? adebayor? fabregas? almunia? (a tobbiek nem erik el a korhatart...)

A tizes mez tenyleg vicces Gallason, de a csk dologgal egyet tudok erteni. Neki altalaban helyen van az esze es a szive. nem utolso sorban elol futja a koroket az edzesen..

Mai teljesitmenye emlekeztetett Philippe nemtudommitkeresazarsenalban Senderos-era.. de azert utolerte a labdat, ha az at is pattant folotte. Ha 11 olyan jatekosunk lenne, mint Gallas, nem panaszkodnek. most sem teszem. Csak ezert a kamu tiziert nagy kar volt.. A biro is belatta. 2 perccel kesobb ugyanolyan szituert villant a sarga az eszaki negernek.

Glory 2008.09.17. 23:09:12

es mennyien lehetnek majd az uj alpi-ban??

Glory 2008.09.17. 23:11:38

amugy arrol miert nem beszel senki hogy 2 teljesen jogos buntetot nem adtak meg a mu-nak. ha az igyiket belovik mar eleg es akkor az van hogy konnyeden hoztak a meccset mert a villareal lenyegeben kapukozelbe nem kerul (csak 1-szer de akkor mazlink volt)

Count Adyn 2008.09.17. 23:13:13

Alexxxx 2008.09.17. 22:54:45 :
"Így vágtam őket gerincre" :D

Glory 2008.09.17. 23:13:48

nekik is volt mazlijuk az evans fejesnel. amugy evens fiu szerintem teljesen jol helyettesitette a vidicset. nem volt mondjuk iszonyat magabiztos de hat ronaldotol is pattogott el a labda rendesen. jatszana zsinorban szerintem belejonne. ahogy cr is belefog. ha meg nem akkor viheti a city vagy a real 130 millio fonter :)

calcio_di_rigore 2008.09.17. 23:14:18

40 ezren. Jöhetnek majd a kosztümös hölgyek meg az öltönyös urak, mert lesz ott mozi, házasságkötő terem, csili-vili étterem stb.

wan2bee 2008.09.17. 23:14:25

mert senki nem nezi a mu meccset, ha aznap, akkor mas csapat is jatszik szinvonalas focit

Glory 2008.09.17. 23:15:15

Alexxxx 2008.09.17. 22:54:45 ::
-atyam kerlek tegyel le unom a lebegest :)

Glory 2008.09.17. 23:17:14

miert hun volt ma olyan kurta szinvonalas foci hogy mindenki azt nezte??

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.09.17. 23:17:55

wan2bee
Kolo Toure jobban megérdemelné a szememben a karszalagot.

Gallasnak helyén van a szíve és az esze? hááát, amit az elmúlt 6-8 hónapban művelt, az nem ezt bizonyítja. lökdöste saját játékosait, amikor az ellenfél tizit rúgott, akkor lecsücsült a gyepre az ellenfél térfelén (és ha kipattan és ki kellett volna bikázni, akkor hol van?), hisztizett... És ami nagyon fontos, szerintem egyre rosszabb formát mutat. Mindesetre nekem a hozzáállásával is bajom van, ahogy írtam.

ymy - 10es mez Bergkamp után...hmmmm...

wan2bee 2008.09.17. 23:21:29

egy bl csoportkort mindenkepp annak tartok.. lehet valogatni is

imci: wenger knows

Glory 2008.09.17. 23:22:53

az a kemeny. a stadio della alpi 69e-es volt. a 2003/04 es szezonban a torino atlagnezoszama 9831 volt. a juvee 34365. az felhaz mondjuk de a torino kevesebb mint 10000-e az mi mar. fradi meccsre jarnanak annyian ha jol menne nekik pedig ok pakssal meg siofokkal jatszananak.

Glory 2008.09.17. 23:24:35

nem lehet mert a neten maceras az elkapcsolas. meg milyen mar hogy ilyen nickkel kijev arsenalt nezzek :)
max a karorom vezerelne oda.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2008.09.17. 23:26:18

wan2bee
meccs előtt ezzel az eredménnyel kiegyeztem volna egyébként...

akkor innentől kezdve hétvége, harc a 3 pontért :)

Pote-nak üzenem, h megalapítottam a Megújulás Totó Klub-om 4 játékossal, a 4 fixünk megvan: bayern, roma, fio, inter... a többin még rágódunk :)

Count Adyn 2008.09.17. 23:29:13

glorymanunited: Ez szerintem azért van, mert Torino nagy része nem A Juventusnak szurkol, hanem a "városi csapatnak", a Toro nak:) Ennek ellenére ha jól tudom Olaszországban a Juventusnak szurkol az emberek többsége.

wan2bee 2008.09.17. 23:29:42

en is. nem is azt banom. idegenben lott gol, meg minden. csak azt a kamut buntetot..

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.09.17. 23:30:19

A Celtic-Alborg meccsen döbbenetes bírói hiba történt, az egyik kapura törő celticest felrúgta az egyik alborg-védő, a játékvezető meg kiállította - a csapattársát. Lesz dolga az Uefának holnap...

calcio_di_rigore 2008.09.17. 23:39:25

Count Adyn 2008.09.17. 23:29:13
glorymanunited: Ez szerintem azért van, mert Torino nagy része nem A Juventusnak szurkol, hanem a "városi csapatnak", a Toro nak:)


Ezt az elméletet már csak a Puhl Sanyi féle szakértők terjesztik. Nézz rá inkább az átlagnézőszámokra.

danesdzsu2 2008.09.17. 23:59:43

Alexxxx 2008.09.17. 22:54:45 ::
Erre tuti ad 11-est a bíró...
:)

Count Adyn 2008.09.18. 00:02:10

Valóban jó a cím:DDDD

Romanista 2008.09.18. 00:04:19

Torinoban (akikkel én lógtam csak a Torino volt ok) de a juve kb 30-40 százalékon áll egész olaszországot véve. gloryman: ezt is vedd figyelembe ha átlagnéző számról beszélsz.
egyébként 1. angol kollegákkal néztem a meccset és ők azt mondják hogy a ManU szurkeszek azért ilyen csendesek mert minden honnan jönnek a világról és így nincs meg az a hangulat. (színház)
2. Crouchy: a Franciaországban asszem tilos alkoholt reklámozni sporteseményen vagy valami ilyesmi így carlsbergék szíívtak,csak ezért nem volt szponzor.

Glory 2008.09.18. 00:13:13

jaja
egy sziciliai gyerekkel dolgozok. catania drukker mert ott lakik. de juveer szorit mindig mindenhol ha a catania nincs a kepben

mann 2008.09.18. 00:20:05

Szerintem nem a két megnemadott tizin múlt a MU győzelme. Elől voltak impotensek. Tevez óriási helyzetben nem tudta bevenni a kaput. Mindkét oldalon volt egy-egy fa, de a Manchester jóval többször próbálkozott. Idény elejinek tűnik a dolog, nem elég "élesek" a játékosok és ez Wazzára és az Apacsra különösen igaz.
Az jól látszott, hogy gyorsult kicsit a támadójáték C és Sonka becserélésével, de a gólhoz ez most nem volt elég. Gary-nek egy jó beadása sem volt egész meccsen, pedig próbálkozott becsülettel.
Jobban játszott a csapat mint a Pool ellen, ez tény, viszont a Chelsea ellen még több kell.
Evans egy újabb saját nevelés (és brit), jó volt látni a játékát. Nagy feladat elé most nem állították, de amit kellett azt megoldotta. Keano nagyon vitte volna a nyáron, valszeg nem véletlenül ragaszkodott hozzá Fergie.

szbszig 2008.09.18. 00:21:41

Már nincs ilyen hárompontos rovat, hogy ki mit tanult az elmúlt napokban? Mert én nagyon sok mindent. A Viasatnak hála életemben először internetes streamen néztem meccseket. Kedden, aztán annyira belejöttem, hogy ma is. Ráadásul nem is egyet, hanem mindkét nap rögtön kettőt párhuzamosan, egymás mellett két ablakot megnyitva. Rohadt fílinges, és nem mellesleg így nincs holtidő se, úgyhogy az ember egy percig sem unatkozik. :D

Glory 2008.09.18. 00:22:46

igaz hogy elol fasultak de ekkor van szukseg a jogos tizenegyesekre. ha mar mashogy nem megy

Romanista 2008.09.18. 00:24:23

ez neked csak három dolog?

jó éjszakát mindenkinek, remegő térddel várom a lyon-fior és a porto-fener véleményeket holnap!

ps.: az em1 stúdiójánál még a retyónk is stílusosabb. de legalábbis jobban néz ki.

Count Adyn 2008.09.18. 01:31:36

Jaj még a DP-s képre: "Lemegyek hídba, hogy beszopta Malafejev "

drani 2008.09.18. 08:25:30

"Nem hiszem, hogy onnan rárúgná." - Hajdúbé

popp · http://koncertblog.com/ 2008.09.18. 09:59:35

"Ne lőjj Benedek, Góóól! Így jó!" - Knézy. Béke poraira!
süti beállítások módosítása