Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Milan - Inter (LIVE)

2008.05.04. 15:09 _benito

Jó napot, és nekünk mindenünk az anutánk!

Korpásat vacsorázott az Inter, hogy kellő végterméket tudjon belehelyezni a Milan palacsintájába? Kit is nyom jobban a tét? Kit akarunk látni a Bl-ben jövőre? Lássuk, mire megy egymással a két ősi rivális.

10. perc: Kaká bőrözte fel Rivast, de nem kapott szabadot, miután a muflák bekk feltartotta.

12. perc: Ambrosini lövése nem veszélyes, a szándékot díjazzuk

15. perc: jó a meccs! Rivas kap sárgát Kaká bántalmazásáért (Mancininek gyorsan el kellene tüntetnie a brazil környékéről a kolumbiait, ha jót akar.)

19. perc: Kaká csodálatos labdát tett a leshatáron mozgó Pippónak, aki befordult, majd már csak a kapussal szemben állva agyonrúgta Julio Cesart. Rettenetesen nyom a Milan!

(Ricky Kaká?! He???)

23. perc: Vezet a Cagliari a Fiorentina ellen!

28. perc: Crespo szüktette Kakát, aki kitette Favallinak, majd a hosszú oldalon érkező Gattuso elé került a labda, de Rhino izéje sem beadásnak, sem lövésnek nem volt jó.

35. perc: Pippónak centik híján jó volt a centerezés, amibe már csak a fejét kellett volna beletennie.

37. perc: egy szép adogatás után Gattuso sütötte el harmincról. A labda megijedt, és mellé ment.

43. perc: Kaká és Materazzi összecsapásában a brazil volt szabálytalan (nem vicc!).

46. perc: Seedorf tette ki a befele induló Kakának, aki egyből középre belsőzte, a Materazzit megverő Inzaghi pedig három méterről fejjel eltörte a labdát, mert ő ilyet is tud. Talán ha lábbal próbálkozik, több szerencsével jár.

Lefújta. Jelen pillanatban bajnok az Inter, hiszen 0-0 a Samp-Roma (ahogy az Atalanta-Livorno és a Parma-Genoa is). A Milan sem áll rosszul, lévén változatlanul vezet a Cagliari a Fiorentina ellen. A többi meccs így áll a szünetben: Catania-Reggina 0-1, Empoli-Udinese 0-1, Lazio-Palermo 1-0, Siena-Juventus 1-0, Torino-Napoli 1-0

A derbire visszatérve, kicsit leült a meccs a félidő végére, hiszen az első percekben az Inter tűnt magabiztosnak, 10 perc után visszont átvette a kezdeményezést a Milan és nagyon a levegőben lógott a gól, mely végül két esetben is Pippo lábában maradt. Az Inter egyébként kicsit óvatosabb, mint szokott (sem Chivu, sem Maicon nem száguldozik fel a szélen), Cruz is visszább lép egy kicsit, de ettől még egy megindulásból simán lehetnek eredményesek, hiszen hátul elég magabiztosan rombolnak - ez alól kivétel Rivas, akit szerintünk kiállítanak ma.

Egyelőre mégis úgy látjuk, a Milannak áll a meccs, mert Inzaghi harmadszorra már nem fogja elhibázni, de ezért még sokat kell tenniük a keményen, de eléggé hátul védekező Inter ellen. Jobb meccset látnánk, ha Mancini kicsit aktívizálná az övéit, ám úgy látjuk, erre egészen addig kell várnunk, míg gólt kapnak - ha kapnak. Egyébként csak a gól hiányzik, a meccs kifejezetten jó!

48. perc: egy Inter megindulásból nem lett semmi.

50. perc: Ambrosini robbant be egy szögletre, de magasan fölé fejelt.

51. perc: 1-0, vezet a Milan! Pippo valóban nem hagyta ki a harmadikat, de az érdem Kakáé, aki a szélen elviharzott és tökéletes labdát tett be középre, ahol a töküket vakaró Inter-védők között Inzaghi a kapuba csúsztatott!

54. perc: nagyon jön a Milan, Seedorf szerzett labdát, de lövése nem talált kaput. Közben, csak hogy még jobban örüljenek a Rossonerik elment kettővel a Cagliari!

56. perc: 2-0, Kaká most nem passzolt, pedig nagyon egyedül volt Pippo is, de megbocsátható a dolog, mert a brazil okosan a rövidbe gurított. A helyzetet egyébként Ambrosini harcos labdaszerzése hozta össze!

59. perc: potyognak a gólok országszerte! Az Atalanta 2-0-ra vezet a Livorno ellen (ezzel tőlük el is búcsúzunk), vezet a Parma a Genoa ellen (egy ex-livornói góllal), és már a Toro is 2-1-re veri a Napolit.

60. perc: Cruz készítette le, Maniche pedig keményen ráküldte, de középre.

61. perc: Crespo lépett ki, de a kirepülő Kalacba bombázott. A labda egyébként a Nesta-Cambiasso kettős fejese után került hozzá, a Védelmi Minisztert éppen ápolják.

65. perc: Sokkal feljebb jött az Inter, Kalacnak újabb lövést kellett védenie. Maniche helyett Balotelli a pályán.

65. perc: mégis a Milan vezet kontrát, de ezt most eltöketlenkedik.

66. perc: Gattuso-Brocchi csere. Értjük? Nem.

72. perc: Crespo-Suazo csere. Mi inkább középpályást hoztunk volna be, de mi nem vagyunk háromszoros olasz bajnok edzők.

75. perc: Nocsak-nocsak, Panucci góljával vezet a Roma Genovában!

76. perc: 2-1, Kalac úgy döntött, izgalmassá teszi a végét. Cruz szabadrúgása minden volt, csak védhetetlen nem, bár nem ment rossz helyre. A mentéshez talán vetődni kellett volna, de semmiképp sem a fingot fogva ácsorogni.

79. perc: Már kettővel megy a Roma (Pizzaro), az ott lefőni látszik.

79. perc: megérezte a vérszagot az Inter, most ők nyomnak!

82. perc: Inter szöglet, Materazzi-fejes, de mellé megy. Közben a Roma boncolja a Sampot, sőt, egyenlített a Livorno is!

83. perc: szabadrúgás ugyanonnan, minden szem Kalacon.

84. perc: Tyühh, ezt most kiszedte.

86. perc: Pirlo került helyzetbe, de formáját látva az lett volna a meglepetés, ha belövi. Így csak szöglet.

88. perc: forrnak az indulatok, Chivu köztörvényes becsúszását honorálta Rosetti sárgával, majd Matrix is kipofázott magának egy lapot. A szabadrúgást Pirlo fölélőtte.

90. perc: 4 perc a hosszabbítás.

93. perc: Jankulovski és Pato vetélkedik a legnagyobb hülye posztjáért, ezért most szabadrúgás!

95. perc: Chivu fölélőtte, vége, győzött a Milan! Nincs bajnokavatás egyelőre.

A Milan igazából megérdemelten húzta be a derbit, bár a második gól, de még inkább Cruz szépítése után nem sok közük volt a meccshez. Az Inter döntetlent szeretett volna játszani, ami egy ilyen jelentőségű meccsen, egy Rivassal a védelem közepén nagyjából annyira kockázatos vállalkozás, mint amit McLaine hadnagy mutatot be Harlem főutcáján. Így megérdemeltnek mondható a hazai győzelem, mely sokkal nagyobb jelentőséggel bírt, mint azt most akár csak sejthetnénk.

A Fiorentina ugyanis kikapott Szardínián, így egy hét leforgása alatt elveszítettek mindent, a Roma pedig a második félidőben a Marassi gyepébe alázta a Sampdoriát, így elmondhatja, hogy már csak három pontra van az Intertől, de ki tudja, nem késtek-e el. A Torino legyőzte a Napolit, és ezzel nagy valószínűséggel megmenekült, a város másik csapata pedig elvérzett Sienában. Kikapott bergamóban a Livorno, és otthon az Empoli, a Reggina viszont győzött Cataniában, a Parma pedig megragadta az utolsó esélyt, így változatlanul nagyon feszes a hátsó fertály. Bővebben holnap reggel, addig is jó pihenést mindenkinek. (Hívja anyut, aki még nem tette!)

58 komment

Címkék: live szakértelem

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr2453369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drdugo 2008.05.04. 15:54:36

Kellett volna egy gol... :/
Pirlo meg egyre szarabb... ma is csak alibi, már a szabadrugásai se jók, hátul lézeng állandoan, semmi kulcspasszt se vállal be. Patot kéne behozni és átállni 442-re, vagy ha a beadásokat erőltetjük akkor Gilát.

nuno 2008.05.04. 16:19:12

kicsit sok lesz má' a rikikakázás...
mellesleg a Fiorentina 4 nap alatt sikeresen tönkrebassza az egész szezont.

szenator 2008.05.04. 16:22:35

Nuno, pont ez a szomoru... avagy, hogy a kozvetites felvezeteseben feltett kerdesre valaszoljak: a Milant biztos nem szivesen latnam a BL-ben... De megerdemli az indulast egy igy toketlenkedo Fiorentina? (Fogjuk ra, hogy igen...:))

Romanista 2008.05.04. 16:33:17

ROMALEEEE!! PANUCCI PAPA!!

nuno 2008.05.04. 16:33:29

a fiatalok élnek a lehetőséggel és hozzák a fontos meccseket.Inzaghi, Panucci...

bozz 2008.05.04. 16:36:27

Ezt egy gyenge formában lévő Koszta Jani is megfogta volna....hogy miért egy normális kapusunk máá...

drdugo 2008.05.04. 16:40:41

Fene vigye el. 2-0nál eldönthették volna, ha Kaká nem Pippoval akar még egyet rugatni és inkább Seedorfnak passzol.
Most meg egy hiba elég volt, hogy nagyon meleg legyen... Az Intert mindig ilyen szarságok pörgetik fel.

Romanista 2008.05.04. 16:41:20

a zééletbe' nem szurkoltam a Milannak ennyire.

Romanista 2008.05.04. 16:54:31

CHIVU A SZÍÍÍÍÍÍVEEEED!!!

Tomiie 2008.05.04. 16:59:20

Na most banom a Livorno ellen elhullajtott pontokat... mennyivel izgalmasabb lett volna a vége a bajnokságnak!
FORZA ROMA!!!

drdugo 2008.05.04. 17:00:59

huh, végre vége. meglesz a negyedik hely.
carlo cseréit megint nem értettem, Pato még kevés az ilyen meccsekhez, nem is volt jó megmozdulása, tk. mindent elcseszett amikor a közelébe került a labda. inkább Gilát kellett vna behozni, és lehetett vna a fejére küldeni a lasztikat. mind1, így is jó, de pokoli nehézzé tettük a végére.

hehe, éreztem hogy a catania - reggina egyértelmű bunda 2-es lesz, jó hogy beletettem a lapomba.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.04. 17:01:13

Gondolom senki nem vette észre Bonera Suazo elleni lerántásánál kifelé ítélt a bíró. :)
Csak azt bánom, hogy ez a nyomi Milan BL-es lesz.

anniehall 2008.05.04. 17:04:29

Az inter miért nem vette komolyan ezt a meccset? Miért csak az utolsó 10 percben kezdenek focizni? Nem értem..

drdugo 2008.05.04. 17:10:47

komolyan vette az Inter, csak ma túl jó volt a Milan. nem értem miért nem lehetett egész évben így játszani, ilyen játékkal Bl győzelem és a scudetto is meglett volna. Nembaj, majd jövőre helyreáll a világ rendje.

hány pontot kell elbuknia a 6-ból az Internek hogy a Roma legyen a bajnok? 2-t vagy 3-at?

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.04. 17:12:39

túl jó volt a milan, haha. :) Inter még annyira sem akart játszani mint a cagliari ellen. Csak a végén.

Romanista 2008.05.04. 17:12:52

legalább két döntetlen kell az intertől hogy bajnokok legyünk...

anniehall 2008.05.04. 17:12:57

Túl jó volt a milan? Az utolsó 10 percben azt se tudták hol a labda, ezt azt inter szúrta el, de nagyon.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.04. 17:15:46

romanista, azért néha esténként nézd meg, hogy nem lóg-e bilibe a kezed. :)
Az álmodozás az élet megrontója. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.04. 17:16:24

Ja és nem legalább 2 döntetlen kell, hanem legfejlebb. :) Legalább jó szurkoló legyél. :)

drdugo 2008.05.04. 17:22:06

történtek már csodák a serie-a-ban, van rá csekély esély, hogy pl a Siena ellen X lesz, Parmában meg kikapnak.
A Siena - Interen is csak egy kamutizivel tudott nyerni az Inter, az Inter - Parmára sem kell gondolom senkit emlékeztetni amikor a ráadás 5 percében verette meg a bíro a Parmát.

calciomax 2008.05.04. 17:24:06

Ez a Milan jól játszott na ne máá..A talált 2.gól miatt? Gyenge a Milan semmi átütőerő nincs bennük Sedorf öreguras, Pirló egy nulla és Pippó is évente 4 mecsre tud felpörögni? Kaka viszi a hátán az egész gittegyletet! Az Inter 15 percet focizott és simán begyürték a Milant....

gibson 2008.05.04. 17:24:52

Rég néztem már Milan meccset, ez a Rikikákázás valami újkeletű dolog, vagy csak ez az idióta mondja így, ahogy Farkas Péter ronáldinnyógáucsó-zik állandóan?

drdugo 2008.05.04. 17:27:46

Rickynek hívja mindenki, vezetok, csapattársak, szurkolók. Ha interju van vele, akkor is Rickynek szolitják az ujságirok. De már kezdettől fogva, érdekes h. sokaknak most tűnt csak fel.

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.04. 17:28:04

drdugo te rosszabb vagy mint egy papagáj, hajtogatod a hülyeséged. Itt meg a Bonera lerántásáért meg tizi helyett kifele szabad volt,, akkor meg itt is csalás volt.

szétbaszta a izét az óriásrobot 2008.05.04. 17:28:07

Furcsa kis meccs volt, a végén szinte biztosra vettem, hogy egyenlít az Inter. Nem, mintha megérdemelték volna, csak ez egy ilyen szezon.

Cornholio, nem is te lettél volna, ha nem követelsz büntetőt az egyetlen olyan esetnél, amikor a tizenhatoson belül a földre került egy Inter-játékos. :)

Jövő héten minden eldől, mert ha a Sienát nem tudja megverni az Inter, Parmában nem fog nyerni, mert egyrészt idegesek lesznek, másrészt a hazaiknál visszatérnek az eltiltottak és az életük múlik majd a meccsen - várhatóan telt ház előtt.

De szép lenne, ha megint elkúrná az Inter... Áááá, nem merek reménykedni. Egyedül Manciniben lehet bízni, mert ő mintha a csapata ellen lenne. :)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.04. 17:32:52

nem követeltem én 11est, csak megjegyeztem, hogy pl efelett mindenki elment, még szaniszló is (pedig 3x nagyították ki bonera mezfogását) :) Nincs bennem rossz érzés. Tulajdonképpen örülnöm is kéne, hogy a Milan bl-s lesz hátha nem változik semmi a csapatnál, és jövőre ugyanígy ne legyen beleszólása semmibe (se a bajnokságba se a bl-be). :)

heinrich · http://nst.blog.hu 2008.05.04. 17:34:18

Bozz,

csak jelzem, Koszta Jani és a gyenge forma nem összeegyeztethető fogalom. Ellenben Koszta Jani fogalom :D

drdugo 2008.05.04. 17:35:58

"drdugo te rosszabb vagy mint egy papagáj, hajtogatod a hülyeséged. Itt meg a Bonera lerántásáért meg tizi helyett kifele szabad volt,, akkor meg itt is csalás volt."

egyszer hadd örüljek már az évben:D
amugy milyen hülyeségről beszélsz? a Milan kárára is tévedett eleget, Materazzinak pedig már kb a 60-ik percben meg kellett volna kapnia a második sárgát szövegelésért. Söt, amikor megkapta az elsőt, még utána is pofázott, simán kaphatott volna azonnal még egyet, csak Rosetti nagylelkűségén múlt...

drdugo 2008.05.04. 17:38:48

jah Rivast meg akkor ki kellett volna állítani, amikor beleszállt Favalliba. Mikor is volt az? kb a 30-ik perc környékén... ez sokkal egyértelműbb volt, mint Bonera esete, ami messze nem volt tizi, olyanért nagyon ritkán adnak rigorét :)

szétbaszta a izét az óriásrobot 2008.05.04. 17:45:48

Rivast nem kiállítani kellett volna, hanem be sem küldeni. :)

Egyébként az emberhátrány nagy fegyvere az Internek, úgyhogy jobb volt így, hidd el, dr.

bozz 2008.05.04. 17:53:28


Lassan Kalac is az lesz..:)

Great Cornholio · http://www.lordswm.com/?rid=244178 2008.05.04. 17:58:21

robinak van igaza. :) rossetti nagylelkűsűgűről annyit, ha vieira 1 méterre megközelített egy mialn játékost rögötn szabadot fújt. Sőt még akkor is cruz ellen fújt amikor 4 emberközt vitte el a labdát. De hát mondom, hadd legyen egy boldog napja a roma drukkereknek, hogy a jövő héten azt mondhassák, egy kiváló szezon volt, akkor is ha csak másodikok lettünk. :)

Hispan07 2008.05.04. 18:20:17

zseniális, hogy még az intereseknek áll feljebb, pedig a harci bráner ma estére akkor is az ő szájukban van :D

ti lesztek a bajnokok, de legyetek már annyira urak, hogy elismeritek: ma jobbak voltunk. és ennyi.

PIPPO MIO! KAKÁÁÁÁ! Juhéééé, 4-ikek leszünk :))))) (hulla szánalmas, hogy ennek így tudok örülni :))

forza milan, szép estét

Lencse. 2008.05.04. 18:39:19

Angolfoci-hívő vagyok, de az Arsenal ma nagyon altatott (mármint az ellenfél helyett a nézőket), úgyhogy a második félidőre átkapcsoltam a derbire. Respekt, ez kifejezetten jó meccs volt, férfias küzdelemmel. Ha valaki, akkor Inzaghi fogalom. :) Újabb távoli fejessel vette be a kaput.

BruceWayne 2008.05.04. 18:43:09

2 kérdésem lenne:
WTF 1: Rivas a kezdőben a derbyn. ez hogy???
WTF 2: Vieira, Zanetti, Cambiasso; Maniche középpálya. ez hogy????
szerintem a Kupaspecialista Mancini a Lazio ellen tartalékolt vagy mi....amúgy jobb volt a Milan, de csak az Inter hibájából (1.gól Rivas 2.gól Maicon), mi meg nem pörögtünk annyira amenyire kellett volna csak a vége felé

amúgy az egész többi csapat bekaphatja, ennyire totógyilkos meccseket, még bundázni se tudnak rendesen...

BruceWayne 2008.05.04. 18:44:15

lencse te meg nagy szaktekintély lehetsz ha egy Milan-Inter helyett egy lőtéri kutyát nem érdeklő arsenal-evertont nézel (feltéve ha nem vagy atom evertonos)

Lencse. 2008.05.04. 18:52:35

Jogos a feddés, megfeledkeztem a kezdési időpontról.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.05.04. 18:57:50

nera, mindjárt jön giacinto, és megvédi rivast, úgyhogy élezheted magad. :)

Weah_ 2008.05.04. 19:01:52

Nerazzurri, fura játék ez foci mi?! egyéni hibákból esnek a gólok, pfff... :)

WallyB 2008.05.04. 19:02:08

Követelem, hogy mancsíni monnyonle! Ez szégyenletes volt, szenvedés volt nézni... egy Derby-re nem lehet így kiállni...remélem Moratti bácsi kirúgja ezt a gyökérkezdeményt... a végén még elúszik a scudetto. Jah, gratula a Milannak, ők tényleg mindent megtettek ezen a meccsen.

WallyB 2008.05.04. 19:03:25

Jah, és még egy... Pippo Mio... le a kalappal!

Ylaya 2008.05.04. 19:30:45

:)) lol, hat ez nagyon fasza volt...

halareaal 2008.05.04. 20:50:42

vhogy Ibra nélkül kicsit szürkének tűnik nekem az Inter (néha még vele is). van 3 csapatra való profi védekező játékosuk, meg 1-2 jó befejezőcsatáruk. a támadójáték viszont teljesen fantáziátlan, nincs aki szervezzen, a támadásokat Maicon v a védekező kp-k építik fel. az meg furcsa, hogy J.Zanetti cselez a a legtöbbet és a legjobban:P.

drdugo 2008.05.04. 21:05:19

"amúgy az egész többi csapat bekaphatja, ennyire totógyilkos meccseket, még bundázni se tudnak rendesen..."

szeritem pedig 'rendesen' csinálták mindenhol. catania - reggina várható volt, siena - juve szintén, az szintén hogy a samp leadja a meccset a romának, a samp gyűlöli az intert. a parma - genoa és a toro - napoli is lehet h X lett volna a bajnokság más szakaszában....
ez van, ilyenekre is oda kell figyelni ha sportfogad az ember, nemcsak a formákra, eltiltottakra, sérültekre.
azok a cspatok akik biztosan bentmaradnak, és europai kupás helyezésre vagy nincs esélyük, vagy nem is akarnak kijutni, azok ilyenkor ezerrel bundáznak.
pl a genoának jövőre nagyon jol fognak jönni ezek a pontok, amiket most adnak le (előző fordulóban az empolinak adtak hármat), mert ha Borriellot kiveszik onnan, a Genoa egycsapásra kisőjelölt lesz.

BruceWayne 2008.05.04. 23:55:15

6 pontos Inter fórnál azért azt hittem a Sampnak többet ér a nemzetközi kupaindulás...na mindegy... a többi meccs is gyászos volt

Manciniről meg mik ezek a hírek hogy marad??? valami sportigazgató nyilatkozgat ilyeneket :-(

cipész marad a reálnál gondolom, Laudrup Barca, Carlo a 4. hellyel lehet kap még (fél)évet, szóval semmi akadája José eljövetelének....

Metgergo 2008.05.05. 00:27:51

Mancini tényleg szégyen volt. 2 klasszikus ék mögé betesz 4 db védkező középpályást. Szélső 0, indítani tudó játékos 2*0,5 (Cambiasso és Vieira), és erre 2 éket rátol. Ha marad még egy évet, akkor nagyon el leszek keseredve.
Én egyébként egy kis bundát sejtek, ugyanis Pippo Mio mellett a védő még bólintani se próbált a gólnál, és a másodiknál és csak sokadszorra sikerült pontosan indítani az ellenfél csatárát. Egyébként örülök, hogy a Milán indul a BL-ben. Ez mégis csak reálisabb, bár nem feltétlenül igazságosabb.

ferenckovacs · www.ferenckovacs.com 2008.05.05. 08:07:09

Ricky Kaka... lOl nagyon szarul hangzik, nem tudom minek erőltetik :S

Sajnálom, hogy az Inter nem ment neki a Milannak már az elején három csatárral!! Akkor verjük a pirosokat. Egyébként az Interünk vergődik a tavasszal... nem csoda, a fele védelem hiányzik!!

Gabez 2008.05.05. 08:57:35

Jééé, kikapott az Inter a Milantól, ezt ki gondolta volna?!? És pont akkor, amikor kell a pont, de nagyon, a pirosaknak, a kékeknek meg nem annyira? Soksok euromillió múlt rajta. Micsoda hatalmas meglepetés...:-)

kardinálispinty 2008.05.05. 09:22:17

Kedves gyerekek! A tizi szó úgy hangzik, mintha debil 8évesek kommentelnének itt. (ha tényleg azok, akkor nem szóltam). Ha lusta vagy leírni, hogy tizenegyes, akkor írd így: 11es. Ez ugyanannyi karakter, mint a tizi, csak nem röhögnek ki. Üdvözlettel: Tanítóbácsi

BruceWayne 2008.05.05. 09:39:15

tantóbácsi a tizi közvetlenül a kornel után volt de lehetett volna szabi is :-)
ezt a dedó-szlenget én se bírom :-O

rexford 2008.05.05. 09:51:56

Ezek szerint az utolsó 3 forduló már le van vajazva? Például a Catania megvette a Roma és a Juve elleni meccseket, hogy leadhassa a tegnapit a Regginának? A Sampdoria nem akar indulni a BL-ben? Az Inter meg kockáztatja, hogy úgy jár, mint 2002-ben, vagy már zsebben van a Siena elleni meccs? Nem értem.

sh4d0w 2008.05.05. 10:08:32

Gyenge volt az Inter, a félidőben a labdabirtoklás 61-39 volt a Milan javára; az Inter azt sem tudta, milyen színű labdával játszottak az első félidőben. Sajnálatos módon 2-0 után "elfelejtettük" lekontrázni a városi riválist és sikerült izgalmassá tenni a meccs végét.

BruceWayne 2008.05.05. 10:20:55

rexford ezt én se értem. olyan csapatok is kikapnak most akiknek nem kéne a kupaindulás vagy a kiesés miatt.. lehet ők már tudnak valamit :-)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.05. 11:31:18

Nos _benito, az igazságnak tartozom annyival, hogy az összefoglaló alapján elmondjam, a Samp-Roma meccsen szó sem volt lefocizásról ( www.youtube.com/watch?v=ZIhTmxUoFuY ), az igazság az, hogy 75. percig közünk sem volt a meccshez (12-4 volt a kaput találó lovések aránya a Samp javára), az viszont kiderült, hogy Cassano igazi Romanista, kb. háromszor állt tök egyedül Donival szemben és mind a hármat beleverte a portásba. Az egyébként még néhány Roma szurkoló által is hevesen kritizált kapusunk volt meccs hőse. Az öreg Panucci már nem is tudom hányadik nagyon fontos gólt fejelte az évben, aztán David (az igazi) Pizarro tőle szokatlanul nem passzolt tizenhatos előteréből, hanem bezúzta a helyére. Harmadik gólunk viszont egy oktatófilmbe illő Guily, Vucinic, Cicinho kontraakció végén született.

Az idei évben végre megtanultunk szarul játszva győzni, az más kérdés, hogy akkor nem mindig sikerül, ha nyomasztó a fölényünk. Már nem hiszek a Scudettoban, de hihetetlen boldog lennék és nagyon jót röhögnék, ha mégis az ölünkbe hullna.

A Sampdoriának meg gratulálok a tegnapi teljesítményéhez - minden irónia nélkül, csak azért, mert 75. percig lefociztak minket - és remélem, hogy az utolsó két fordulóban visszaszerzik az UEFA-kupát jelentő 6. helyüket.

GC kedvéért elmondom, hogy Roma már most több pontot szerzett, mint tavaly. Egyébként tesó, jókat vinnyogok az Inter vereségek utáni hozzászólásaidon. Például az ilyen mondatokon, hogy az Inter még annyira sem akart játszani, mint a Cagliari ellen :D, szerintem az Inter általában nyerni akar játszani szinte soha ;). Egyébként is minden vereségnél kijelented ha kellett volna, nyertetek volna és az is igaz, ha tizenhatoson belül elesik egy Inter játékos egyből tizit - csak tanító bácsi kedvéért - kiálltasz. Egyébkéánt megértelek valahogy kompenzálnod kell a Kaiserslautern szégyenletes vergődését.

Ja, az utóbbi hetekben egyre hangosabb Juve szurkereket viszont nem látom a blogon. Pedig jól esne egy gratuláció a bebiztosított második helyhez ;).

popp · http://koncertblog.com/ 2008.05.05. 11:36:15

Koszta Jani szemöldöke egy partvis fején is elég jól szuperálna.

A Farkas Norbi nem először Ricky Kakázik. De a játékosok becézgetésének haladó hagyományai vannak a magyar foci kommentálásban. Vitray Tamás egy nyolcvanötös mondatát idézném hozzávetőlegesen. "Nagy Anti, Varga Jóska, Garaba elveszti, nem köll szabálytalankodni Imreee, sárgalap, a betyárját."

Gabez 2008.05.05. 11:53:35

Játszottatok ti már nagypályás meccset?! Az csak akarat kérdése két egyenrangú csapat esetében, hogy kinél van a labda. Ha úgy gondolják a fiúk, akkor nem futnak és kész. Mit gondoltok, miért volt a Milánnál a labda, mert jobb csapat? Vagy jobb játékosok vannak ott? 20 pont hátránnyal? Na ne hülyéskedjetek már...azt nem hiszem, hogy a többi csapat mindent lebeszélt volna, de hogy a Milan és az Inter most megegyezett, az ennél egyértelműbb nem is lehetne. Iszonyatos pénzekről döntöttek, nem két fillérről...

2-2 and the spagettis are out! Ismerős ez a kis szurkolói táblácska az utolsó eb-ről? ;)

calcio_di_rigore 2008.05.05. 12:36:03

"Ja, az utóbbi hetekben egyre hangosabb Juve szurkereket viszont nem látom a blogon. Pedig jól esne egy gratuláció a bebiztosított második helyhez ;)."

Gratulálok!:) A Siena-Juve barátság erősebbnek bizonyult, mint a második hely megszerzésének vágya.:) De így hogy a Roma nyert, akár nyerhettünk is volna, az se lett elég. Így viszont visszaadtunk valamit a korábbiakból, amikor sohasem kellett a Siena ellen megizzadnunk mikor a bajnoki címért harcoltunk.:))

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.05.05. 21:14:10

Most nem Farkas Norbi Rickykakázott...
süti beállítások módosítása