Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Bundesliga vasárnap

2008.03.02. 08:26 heinrich

Hamburger SV – Eintracht Frankfurt 1-0
Gyakorlatilag az összes tippszelvényünk végére rábüntettük másfélért, azt is mondjuk miért. Két meghatározó emberét nélkülözi majd a Funkel kompánia, sem a védelem közepén kősziklát alakító Chris, sem a csapat dízelmotorjaként operáló Meyer nem lesz ott, ráadásul bosszúért kiált az őszi szezonban beszedett zakó is, amit egyébként pont a már említett Meyer két góljának köszönhettek. És akkor még nem hozakodtunk elő a keser-fájdalmas búcsúval a DFB kupától. Nincs más hátra, elő a Rambó-késsel, fazékba a sasokkal, már csak azért is, mert a Leverkusen jó eséllyel betakarítja a három pontot, őket sem szabad elengedni. Az Eintracht tíz éve nem nyert a Hanza városban, a HSV meg amúgy is jobb csapat. Több indokot nem bírtunk összeszedni. Egyedül attól kell tartani, hogy Funkel újra előkapja a vasbeton elemeket a szertárból és öt védővel ereszti fel a srácokat, mert az előzetesen megadott 4-3-3 felállástól masszív röhögőgörcsöt kaptunk és vásári komédiának tartjuk. Ha viszont mégis úgy lesz, minden tiszteletünk az övé.

Bochum – Leverkusen 2-3
Érdekes meccsre van kilátás, a megcombosodott Bochum öt meccse veretlen otthon, de a liga második legjobb idegenbeli mérlegével bíró Skibbe suhancok képesek lehetnek letörni a bika szarvát. Itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy felszólítsuk a csereként beálló Gekas-t a győztes gól megszerzésére – csak semmi nosztalgia, semmi régiszépidők. A Bayer szekere amúgy is olajozottan siklik, irgalmatlanul megzuholták a Galatát az UEFA-ban (nesztek nektek török vendégmunkások) és lemákolták a Schalkét is, nincs mitől tartaniuk, az arcoskodás meg nem jellemző a csapatra. Hazai oldalon nem lesz Sestak, de még csak Bechmann sem, aki pótolhatná, márpedig a szlovák nélkül 20 pontot csökken a VfL játékintelligenciája.

Megadott kezdőcsapatok:

HSV: F. Rost - Demel, B. Reinhardt, Mathijsen, Benjamin - de Jong, Kompany - Jarolim, van der Vaart, Trochowski – Olic
Eintracht Frankfurt: Nikolov - Mahdavikia, Kyrgiakos, Galindo, Spycher - M. Fink, Russ, Inamoto - Fenin, Weissenberger, Amanatidis

VfL Bochum: Lastuvka - Pfertzel, Maltritz, Yahia, P. Bönig - Imhof - Zdebel, Dabrowski - Ono - Epallé, Auer
Bayer 04: Adler - Castro, Friedrich, Haggui, Sarpei - Vidal, Rolfes - Schneider, Barbarez, Barnetta - Kießling

2 komment

Címkék: német bundesliga h beharangozó hamburg üveggömb bayer leverkusen

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr91361524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bezuhov. 2008.03.02. 10:12:11

Olic lesz az egy szem csatár? :-o
DE Hovat tűnt Damon Hill?.. akarom mondani Guerrero ;))

qwasd 2008.03.02. 19:07:28

Guerrero ott volt, vágott is kettőt XD

A Lever pedig eléggé benyalta..
süti beállítások módosítása