Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Hétvégi jóslatok - Serie A, 20. forduló

2008.01.25. 10:09 _benito

Szusszanni sem volt időnk, máris kezdődik a második felvonás. A csapatok egy része a héten sem pihent, hiszen olasz kupameccsek mellett a Milan is bepótolta az Atalanta ellen elmaradt meccsét (és teljesen megérdemelt vereséget szenvedett). A kupában a Lazio mutat komoly életjeleket (a Napoli kiverése után most a Fiorentinát győzték le), eközben a derbin őrült meccsen döntetlent ért el a Juve az Inter vendégeként, a Roma is remizett a Marassiban, az Udinese pedig ha szűken is, de megverte a kupát igen komolyan vevő Cataniát.
Utóbbira a hétvégi bajnoki fordulóban is komoly feladat vár, hiszen a listavezető vizitál a Friuliban, a Roma az évet gyalázatosan kezdő Palermót fogadja, a Juventust Livornóba szólítja a kötelesség, a Fiorentina pedig nekiugrik a tavasz első tartományi derbijének (nekik ugye három is van, a Livorno, a Siena és az Empoli közül most utóbbihoz látogatnak). Ha pedig van országos iksz, akkor azt Torinóban fogjuk látni, ahol a Lazio vendégszerepel.

Udinese – Inter 1-1
Tavaly a Valencia akkora lángost helyezett el az Inter orcáján a BL-ben, hogy Burdissónak például beletört az orra. Nem vitás, ennek oka elsősorban az volt, hogy a Serie A-ban addigra már apró ponttá zsugorodott az üldözők szemében a Nerazzuri, úgy pedig igen nehéz felpörögni egy életre-halálra meccsre, hogy langyos focizgatással kell hangolódni rá. Idén azonban több szempontból is más a helyzet, hiszen hiába vezet megnyugtató előnnyel az Inter, a Roma igencsak életben van még és csak arra vár, hogy feltűnjenek az első vércseppek – mondjuk az Udine-környéki utakon.
A hazai Zebrette két héten belül megütközik otthonában Milánó két gigászával. A Milan ellen a lefújás előtt kapott góllal vereséget szenvedtek, az akkori felálláshoz képest most visszatér a védelem közepére Felipe, a középpályára Inler, elöl pedig marad a jobb napjain bárkin átrohanó Pepe – Di Natale, Quagliarella tridente. Hogy mégse a legerősebb Bianconerit láthassuk, arról Pinzi sérülése és Asamoah hazamenetele mellett az gondoskodik, hogy a Juve Livornóban lesz éppen. Az első fordulóban az Udinese elhozott egy pontot a San Siróból, amit augusztusban még nem értékeltünk akkora bravúrnak, mint amekkora valójában volt, most azonban még ennél is többre vágynak!
A Nerazzuri zászlóshajója, Zanetti addig rágta a presidente fülét, hogy visszamehessen jobbhátvédnek, míg Moratti le nem igazolta Manichet (hallottunk olyan pletykákat, hogy Mancini kifejezetten kelletlenül fogadta a játékos elhozatalának hírét). Közben felépült Vieira is, viszont játékban a portugálra leginkább emlékeztető Dacourt még nem áll készen, így a Friuliban az elmúlt fordulókban megcsodált 4-3-1-2-vel lép majd pályára az Inter, méghozzá a Cruz-Ibra kettős mögött szaladgáló Jimenez felügyelete mellett. Crespo megkapta a lehetőséget, nem élt vele, úgyhogy ismét a pad felé veszi az irányt, ráadásul közben felépült Suazo is és mivel Ibra csak akkor nem játszik, ha sérült (vagy eltiltják, amire most van is esély), így egy helyért megy a tusakodás hármuk között.
Közben az Inter a háttérben is kapott egy sallert, hiszen annyira szerette volna leigazolni a Bresciától a fiatal Manninit, hogy szinte a szájukban érezték az ízét, de a kertek alatt érkező, tömjénnel, arannyal és izével megpakolt nápolyi különítmény elhappolta előlük a srácot. Mivel még tart a sajtócsend, Mancini még ki sem anyázhatja magát rendesen…
Azt gondoljuk, az Internek most kell nagyon észnél lennie, hiszen a következő négy fordulóban csupa könnyű ellenféllel találkozik, ám ha nem veszi őket kellően komolyan, akár pofán is lőhetik magukat a behűtött pezsgő kőkemény parafa dugójával. Most hétvégén viszont még egy nehéz meccs vár rájuk a Friuliban, az ilyeneket pedig legrosszabb esetben ikszre hozza a félelmetes erejű milánói óriás.

Roma – Palermo 3-1
A táblázaton elfoglalt helyek alapján nevezhetnénk akár rangadó-szerűnek is, de a Palermo 2008-ban még csak szerencsétlenkedésben, fingfogásban és gombócnyelésben alkotott nagyot. A farkasok pedig folyamatosan harci ösvényen járnak.

Livorno – Juventus 1-2
Ha a Juve nem veszi komolyan a Livornót, elveszett. A hazaiak ugyanis óriási formába lendültek és már a középmezőnyt vették üldözőbe, ráadásul Chiellini sérülése miatt könnyen lehet, hogy Ranieri a saját nyakára teszi a böllérkést Boumsong középre húzásával. (Gyors hír: a Tottenham a legnagyobb Juve-szurkoló címére hajt, hiszen Tiago mellett viszi Almiront is. Juhéjj!)

Milan – Genoa 1-1
A pályára lépő Milan-csatárok közül a legjobb formában lévő sajnos nem a Milanban játszik, hanem a Genoa kölcsönjátékosa, Borriello pedig nem egy lelkizős alkat. Megint összeáll a brazil háromszög elöl, pedig Pato eddig nem sokat csinált. Talán most?

Empoli – Fiorentina 1-3
A lilák ugyan kikaptak a Lazio vendégeként a kupában, most viszont nem érhetik be reménykeltő vereséggel az alig ötven kilométerre lévő kistesó ellen. Mutu az elmúlt négy meccsén hat gólt szerzett és még ezen is tud javítani. Odavigyázzál szemmel.

Torino – Lazio 0-0
A döntetlenkirályok egymás ellen, ráadásul mindkettőnek égetően kellenének a pontok. Novellino hisztizik, hogy vegyenek neki csatárt, Delio Rossi pedig még rosszabb helyzetben van, hiszen Lotito (Lazio presidente) már előhúzta a kalapból lehetséges utódjának a nevét is.

Sampdoria – Siena 1-1
Meglepetést várunk, hiszen bár a Samp elhozott egy megérdemelt pontot Torinóból, a Siena még ennél is nagyobbat domborítva a Barberában győzte le a Palermót. Ráadásul hazatért Rigano, aki nem szeretne egy szezonon belül két kieső csapat keretének tagja lenni és mivel a Levante menthetetlennek látszik…

Cagliari – Napoli 0-1
Hát, itt aztán lehet bármi, hiába tökutolsó a szardíniai kiscsapat, a Napoli edzője és legveszélyesebb csatára nélkül indul útnak, ráadásul a rengeteg fiatal miatt könnyen belefuthatnak egy csúnya nyaklevesbe. De hátha mégsem és eredményt hoz a szokásos bátor idegenbeli játék!

Catania – Parma 2-2
Itt igencsak jó meccset látunk kibontakozni a magabiztosan vonuló Elefántok és az első osztályú tagságába szájzáras pittbullként kapaszkodó Parma között, főleg a vén komcsi, Lucarelli csatába küldésével. Hajszálnyival esélyesebb a Catania, de ők már inkább a kupán keresztül gyúrnak Európára.

Atalanta – Reggina 2-0
A hét közben a Milant megleckéztető bergamóiak a kevésbé szerencsés csapatok egyik szimpatikusabb alakulatával, a Regginával találkoznak és küldik haza várhatóan kiadós ruhával. Rá is fér a hazaiakra a sikerélmény, mert a Milan előtt átgyalogolt rajtuk a fél élvonal…

68 komment

Címkék: olasz videó üveggömb serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr81310957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BruceWayne 2008.01.25. 11:35:21

nehogy már a Milan ne nyerjen.....

michellewild 2008.01.25. 12:16:06

Nem pörögnek a kommentek, lehet, hogy ide is be kellene tenni Kistelekit+a Bajszos Fiatalítót?
Lavezzi nem játszik?

krysal 2008.01.25. 12:36:23

Najó, az addig OK, hogy a Juve vezérkar köszönőlevél mellett postázhatja a Thiago-Almiron párost, de eddig minőségileg "csak" Sissokót sikerált megszerezni a helyükre... Még mindíg nagyon nincs rendben a közepe? Valakitől tipp, hogy kiben gondolkodnak Boumsong helyére?
Milán miért ne nyerne? Hát, abból kiindulva, amit idén tapasztalunk tőlük... - ennyire még a Real sem tűnt szárnyaszegettnek soha, pedig minket aztán sajnáltak sokan.........

argentin#21 2008.01.25. 12:41:24

A Napoli legveszelyesebb csatara alatt kit ertetek? Zalazseta vagy Lavezzi? Az elobbi meg el van tiltva? nelkuluk halott a Napoli

andree 2008.01.25. 12:49:13

Sajna nincs mostanában (legalábbis én nem tudok róla) a mi lehetőségeinkel leigazolható klasszis belső védő. Én pár éve Alexet láttam jónak, persze most már nincs rá esélyünk. Ráadásul egy szélső bekk is kéne, mert a mostaniak csak cserének jók. (annak viszont tökéletesek). Kreatív (gólképes)középpályás nagyon kéne, mert az Inter elleni meccsen hallottam a legfájóbb mondatot mióta Juventus szurkoló vagyok. "Ismét Nocerino szervezi a Juventus támadását" Sissoko helyett én Diaby-t szerettem volna, akit már tavaly kinéztem magunknak. Kreatívabb és technikásabb nála, valamint fiatal, fejlődőképes, elég kemény az olasz bajnokságba és nem háborodna fel a rotálva lenne a mostaniakkal. Persze ha Marchisio vagy Giovinco felnő jövőre a feladathoz, akkor én leszek a legboldogabb. (A válogatott szempontjából is)

BruceWayne 2008.01.25. 12:53:27

ez is érdekes, most hogy boumsong fejelt egy gólt már annyira nem is akarják elengedni?

www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=167356&

_benito · www.nst.blog.hu 2008.01.25. 12:55:51

idén volt szerencsém többször látni giovincót játszani, de engem egyelőre nem győzött meg.

bahrdew 2008.01.25. 12:56:07

Nincs akkora Roma-szerencse, hogy az Inter ne húzza be a 94. percben a hétvégit. Sajnos.

Forza Roma, Forza Torino, Forza Udine!

krysal 2008.01.25. 12:58:21

Giobvincót már most visszarendelném a vezetőség helyében... Van egyébként egy Pique nevű ifjú spanyol, róla azt hiszem, sok szépet hallunk még... Szervező kp-ra a Van Der Vaart gyerek sztem megfelelne, gőlerős, bár nem az a "kifejezett" játékmester... Diego sem lenne rossz választás (bár morognék egyet az orrom alatt, ha elhappolnál a RM elől, és majd 2év múlva fizetnének a Juvénak csillagászati árat - de a Juvéban legalább felnőne:), és ha már (ha jól tudom a híreket) Sisiért kiperkálták a nem kevés 13millát a Poolnak, akkor azt a 15-20körüli összeget is megadhatnák az említettekért... Szélsővédő? Rafinha? Vagy esetleg (bár tudom, nem szeretjük az árulókat, de...) Zambrotta?

krysal 2008.01.25. 13:03:15

_benito, a 19. Empoliban nem is könnyű villogni... Bár megkövetlek, miért nem veszi a hátára a csapatotXD Najó, nem gúnyolódásból, de azért érthető (talán) a visszafogott játéka... Más, megint szélső: De Silvestrit el tudnám viselni a Juve szélén... Khm-khmm...

drdugo 2008.01.25. 13:13:08

Boumsongot most jó hogy nem engedik el. Eleve hézagos a védelem, formahanyatlások, Chiellini sérült, sztem ott most mindenkire szükség van hátul.

A Milannak meg feledtetnie kell, a hétközi gyalázatos hozzáállást és be kell gyűrni a Genoát, bármily nehéz is lesz.
Viszont most már aztán tényleg nem szeretném a kezdőben látni Kaladzét. Oké, régóta nálunk van, nagy harcos, voltak jó meccsei, stb... de amit ebben az idényben művel az felháboritó. Bergamoban az első bekapott gól előtt ő adta el a labdát, a másodikat meg róla rúgták, és azon kívül is több olyan szitu volt, hogy pl simán lefordult róla, majd kapura lőtt az éppen aktuális embere. A hajam égnek állt.

neeskens 2008.01.25. 13:17:54

A Juvéba nemcsak egy normális középhátvéd kéne (Lucio, vagy a brazil Chris a Lyonból pl.), egy irányító is, aki el tudja osztani a labdákat mondjuk Van Der Vaart jó lenne,ha legalább jövőre bajnoki címben gondolkodnak.Almiron elég nagy melléfogás volt. Főleg,hogy Nedves papa sem lesz fiatalabb.Sissokot én nem tartom valami nagy igazolásnak, nem elég labdabiztos, persze még fejlődhet.Kb.egy Appiah szintű még lehet belőle.
Ha Mutu és a Milan védelme így folytatja akkor ez jövőre UEFA kupa lesz...

neeskens 2008.01.25. 13:18:50

hehe a Nedves az Nedved akart lenni

Gabez 2008.01.25. 13:27:10

Jó az egy pont Udine-ben az Internek, nem kell ott nyerni feltétlenül. Így is kényelmes lesz a tavasz nekik. A Roma is botlani fog majd, ez 100 %.
A Milan sztem kikap a Genoa-tól, morál megint a béka segge alatt...az nso-n azt írják, hogy Dida sok védhető gólt kapott mostanában - ha gól, akkor már nehezen védhető, de lehet, hogy más kapusok ezt is tudják, csak Dida nem :)

mickeyknox 2008.01.25. 13:44:36

kaladze a milan zebinája

andree 2008.01.25. 14:02:11

Majd elhozzák Coloccinit, és újra összeáll a legendás Depor védelem. :) Remélem nem valami hasonló típusú játékos lessz a végeredmény. Szélre jó lenne elhozni azt a fiatal brazil gyereket az ukrán télből, vagy megszerezni és újra formába lendíteni Zaccardot. (Bármilyen gyenge is most hátul a Palermo, neki tavaly és tavaly előtt nagyon jó meccsei voltak.) Egy lendületes balszélső sem ártana jövőre Nedve(s)d alternatívájaként. Quaresma túl nagy álom (ha lenne is rá pénz, biztos elvinné a Real, a Barca, az Inter vagy a Chelsea), Downing, Pedersen megszerezhető de zsákbamacska, szerintem az espanyolos Riera lenne a legreálisabb opció. Giovinco miatt sok Empoli meccset megnéztem, de még sajna nem mutatott annyit, hogy úgy érezzem ő a megoldás a problémáinkra rövidtávon. Lucio nagyon nem. Húgom nagy Bayern fan, láttam az összes idei meccsüket, és nagyon ingadozó a játéka. (leginkább fejben, mert amúgy világklasszis védő lenne) Szerintem Pique is túl nagy álom, kölcsön viszont lehet elengednék, ami nekünk nagyon jól jönne jelenlegi helyzetünkben. Nekem az álom belső védö Toure de ő is esélytelen.

andree 2008.01.25. 14:04:24

Ja és VDV mindennél jobban kell, ráadásul emberi áron lehet megvenni, ha Almiron megért 9m-ért egy kört, akkor ő is kaphatna egy esélyt.

calcio_di_rigore 2008.01.25. 14:21:34

Downing, Pedersen, Riera, atyaég, nem állunk olyan szarul, hogy minden hulladékra aki már rúgott egyeneset a labdába rámozduljunk...
Hátra jön Mellberg, kell mellé egy Zapata, esetleg egy balbekk (ez lehet De Ceglie is vissza kölcsönből).
Kp-re VdV vagy Diego, jön Sissoko, Camo felépül, vissza Giovinco és Marchisio kölcsönből.
Előre esetleg Amauri vagy Huntelaar, de nem létfontosságú. Ez 2-3 komoly igazolás, fölösleget el kell küldeni, és frankó kis csapat lesz.

neeskens 2008.01.25. 14:24:59

Amúgy én meg nagyon meglepődnék,ha ezt a szezont nem az Inter nyerné. A Juve egész egyszerűen nem elég erős, a Roma kerete meg szűkös, ami az idény végére vesztett pontokban is meg fog látszani.
Lucio a Juvében, elismerem tényleg nem nagy ötlet, azt hiszem nem is fiatal.De azért egy Piquet nehogy már túl nagy álom legyen egy Juventusnak.

_benito · www.nst.blog.hu 2008.01.25. 14:27:27

calcio, rierával kapcsolatban nagyon tévedsz, a többi igaz, vdv a legújabb hírek szerint mégsem, diegóról pedig szó sem volt - csak annyira, mint mindenhol máshol. mellberg remélem, hogy kacsa...

rexford 2008.01.25. 14:31:30

Miért, Calcio, nem Downing a legjobb ballábas angol focista? :)

rexford 2008.01.25. 14:34:15

VdV és Diego együtt se lenne rossz, a holland lehetne Nedved utóda...

neeskens 2008.01.25. 14:35:23

Amúgy, ha már védelmek, a Milanra is ráférne a vérfrissítés, bár őket ismerve inkább reaktiválják Koszta-kúrtát, vagy Baresit :)

calcio_di_rigore 2008.01.25. 14:52:20

_benito, egy spanyol a calcio-ban? Hatalmas lutri (Mendieta, stb.). Secco Németországban járt a napokban megkezdeni a Vdv és/vagy Diego hadműveletet. ha tagadják az nem baj, csak tanult valamit Moggitól az évek alatt.:) Mellberg jó lesz rotációban Zebinával és Brazzoval jobbra, szükség esetén középre. Még 1 nevet bedobok, Flamini ingyen hozható, ha jól tudom szokott balbunkót is játszani, de ha nem, akkor nem kell.:)

calcio_di_rigore 2008.01.25. 14:53:38

rexford, fogalmam sincs, de az angol klubok olyan könnyen dobálóznak a millió fontokkal, hogy annyit biztos nem ér.:)

neeskens 2008.01.25. 14:54:14

Escudé a Sevillából, elférne a Juvéban meg a Milanban is

BruceWayne 2008.01.25. 15:11:16

én az utóbbi évekből angolokra sem emlékszem akik villogtak volna külföldi bajnokságba, na jó Beckhamnek volt egy jó féléve meg owennek egy szezon, már amikor pályáraküldték, de amúgy az angolok nem nagyon szoktak külföldre igazolgatni....

spanyolokról most Tristan ugrott be, szeeegény, bár ő még spanyolországban szaródott el azt hiszem

mellékesen, nem tudjátok Mario Jardellel mi van?

BruceWayne 2008.01.25. 15:14:04

és a Hunteelar se biztos hogy beválna, az Eeredivise már évek óta termeli ki az atom gólvágókat akik otthon termelnek mint az állat, aztán eligazolnak aszt cumi, mondjuk Nistelrooy bevált mindenhol, na de Kezsman, Hesselink, Kuyt, (talán Kalou is), otthon mind 30-akat lődöztek, erősebb bajnokságban meg csak vegetáltak...

krysal 2008.01.25. 15:28:52

Hát nem tudom. Ez a Hunti gyerek nem tűnik olyan típusú játékosnak, mint az általad felsoroltak. Az egy dolog, hogy a holland védelmekkel könnyen felveszik a harcot, de máshol elbuknak - ez szerintem Huntira nem áll. Harcosabb, és (urambocsá) technikásabb, mint az előbbiek. Nekem valahogy a Nistelrooy-Ibra páros jut eszembe a játékáról, az ő kettőjük kivonata. Én még Afonso Alvest nézném meg egy erősebb bajnokságban...

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2008.01.25. 15:37:45

Afonso már Hollandiában is visszaesett. A tavalyi szezon volt neki a csúcs.

BruceWayne 2008.01.25. 15:45:17

azon beájultam majdnem mikor ilyen hírt láttam nso-n a 10. forduló környékén hogy Alfonso Alves meglőtte első hét gólját a szezonban.... :-D ugyanis 9-0ra nyertek és a csávó 7-et vállalt, ilyen még megye 1-be se nagyon fordul elő.
egyébként ő el akart menni csak baromi sok pénzt kértek érte, ő meg becurcult, ezért padoztatták.
amúgy tavaly marha nagy gólokat lőtt.

krysal 2008.01.25. 15:48:39

Jó az a srác, a "marha nagy gólokat lőtt" talán még gyenge kifejezés is. És mivel a távozási vágyai miatt bedurcant rá klubbja, tényleg a padot koptatta sokáig... Így meg nehéz formába lendülni... Ráadásnak játszik visszavont csatárként is (nem is akárhogy!), ahogy Totti szoktavolt régebben... Szerintem beférne a Juvéba is jelenleg...

AndrásPéter7 2008.01.25. 16:26:53

Hát többet érnénk egy reaktivált Costacurtával vagy Baresivel,mint egy Kaladzeval!!:D

danesdzsu2 2008.01.25. 16:54:01

neeskens: meg megszerzik az Inter öregfiúktól Bergomit, és akkor majd megszűnik a védelemben ez az ifjonti szeleburdiság:)

Hispan07 2008.01.25. 17:00:42

marhára nem értem a juvésok sopánkodását, simán BL-ben lesznek, mégis mire vágynak még egy évvel a B után?
az igazi para a Milannal van. a védelem egy trágyadomb, a csatársor meg az egymeccses csoda után ismét behalt, úh lesz itt még sírás, attól félek... teljesen egyértelmű: Ancellotti kifújt, nem tud semmit újítani, bár régi vesszőparipám szerint: cserepad nélkül nem is lehet. váltani kell, én már most megtenném, de kis heves vagyok, szal a nyárig halasztást még aláírom. de akkor mindenképpen. rossz nézni, amit a csapat produkál. jöjjön morinnyó, lippi, bárki, csak valami új inpulzus jöjjön, új játékos politikával, taktikávalm, titkárnővel, stb. (és egyúttal gondoljunk is csak bele: a magyar szövkap egy nyáron felszabaduló sztáredző lehet? hmm? :D)

krysal 2008.01.25. 17:54:51

Hispano07, mondjuk azért nyüffög a Juve-tábor a "csak" 3, helyért, mert a mutatott játék alapján egyáltalán nem biztos a dobogó, és a BL helyezés. Ráadásnak a B-ből visszaérve még így is egy erős Juve maradt (Buffon, Chiellini, Camoranesi,Nedved, Del Piero, Tregezól), és a csapat gerincére "csak" jól beépíthető játékosokra lett volna szükség, és mehet a harc a bajnoki címért is (akár). E helyett a bevált Deschamps helyett hozták Ranierit, akiben én személy szerint nem tudok megbízni, a sokat szapult Thiagót és Almiront - folytassam?
A Juve egy olyan történelmi csapat, melyet minden arra ösztönöz, hogy bármilyen helyzetben a Scudettóért hacoljon. E helyett pedig...

krysal 2008.01.25. 17:58:07

Viszont a Milan dologgal nagyjából egyet kell értsek. Bár nekem egy kifejezetten szinpatikus edző Ancelotti, és az eredményei is magukért beszélnek, de fáradni látszik. Viszont a védelem csapnivalóságát is lehetne ezzel a teljesítménnyel okolni - példa a RM! A támadók hiába mennek előre ész nélkül, ha a védelem nem áll biztos lábakon. Ráadásnak a Gilardino-Pippo páros nem életbiztosítás újabban a gólra... (Patót meg még meglátjuk. Jól mozog, és pofátlanul fiatal! Még hosszú évek állnak előtte, hogy igazán beépüljön... És ha egyszer Ronnie beindul...

Gabez 2008.01.25. 20:31:39

"A Juve egy olyan történelmi csapat" - az bizony, szó szerint :) bocs ezt nem tudtam kihagyni ;)

Egyik ismerősöm mondta, hogy ez az egész nst-s fórum tiszta juve szurkolós nyavajgásból áll...olvassatok csak vissza :)

"Gilardino-Pippo páros nem életbiztosítás újabban" - újabban alatt az utsó másfél évet érted?

krysal 2008.01.25. 21:10:19

Kábé:) De lehet, hogy többet... Mostmár az összes Juve-drukker összeteheti a kezét, hogy a, elment Pippo b, Gila nem ide jött...:)

Egyébként Gabez, azon kívül Inter-dícséretből, és Barca-sértődöttségből:) (Bocsánat a kivételeknek:)

BruceWayne 2008.01.25. 21:15:59

ha minden a "papírforma" szerint alakul akkor szerintem a Milannál az évad végén a szar bajnoki eredmény miatt megköszönik Carlo A. munkáját, az EB után ha az olaszok nem alkotnak (gyenge az egész mezőny de szerintem nem fognak), akkor Donadoninak is lapát, és ülhet a Squadra élére Ancelotti, a Milan meg ha van esze akkor Mourinhora lecsapnak (akivel feltehetőleg menne Drogba is), vagy valami szabaddá váló edzőt ültetnek a helyére (VanBasten? Rykaard?).. és természetesen Maldini visszavonul, Dida lapát, Cafu Serginho szintén, Favalli is, Kaladze is....

a juve meg tiago-sissoko.almiron(vagy ki) árából már lazán vehetett volna egy felső kategóriás irányítót...

BruceWayne 2008.01.25. 21:16:41

mert amúgy nem küldenék el Ancelottit, de mivel a Bl-t se nyerik meg ezért elfogják

Romanes eunt domus 2008.01.25. 21:21:19

"Mostmár az összes Juve-drukker összeteheti a kezét, hogy elment Pippo"

Meg az összes Milan-drukker is :))

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.01.25. 23:54:43


Úgy, úgy! Pippo már sokszor elment, de szurkolunk, hogy még egy párszor elmenjen, mint Milan-játékos! :)
Nem vagyok milános, de méltányos igen! Az a csávó tud küzdeni, és gólt rúgni!!!!!!

danesdzsu2 2008.01.26. 01:08:36

mbemba: Mindegy hogy és hol találják el, befelé pattan róla, az biztos:D

krysal 2008.01.26. 03:20:59

Hát Pippót méltányolni lehet, az egyszer bizonyos, de egyéb? Nem tudom, fene a hülye ízlésemet, de az esetlen mozgásával, az esetleges játékával már néhányszor dührohamot kaptam tőle. Az egy dolog, hogy minden "befelé pattan róla", és a szívét és a hajtani akarását sem kérdőjelezem meg - csak valami még mindíg hiányzik belőle... (Az meg szentigaz, ha gólt rúl, tényleg olyan arcot vág, mint akin egy tucat orgazmus szalad át hirtelenjében:)

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.01.26. 08:11:42


,,minden befelé pattan róla" - egy olyan csatárember esetében, aki százassával rúgja a gólokat, olyan nagyon magyaros kritikának tűnik, meg olyan görcsösnek, a type of:: ,,Nekem semmi nem sikerül!" :):)
,,Valami még mindig hiányzik belőle" :) Erre csak azt tudom mondani, hogy midenkiből hiányzik valami!
Egyébként, emlékszem egy torinói Mancheseter meccsére, amikor a félpályánál az oldalvonalon kigurult a labda, gyorsan utánavetődött, hogy gyorsabban bedobhassa. Pedig volt még 20-25 perc. Akkor nekem az hiányzott belőle, hogy nem volt elég kecses. :)

Bocs, hogy ilyen csipkelődő vagyok! Rosszul aludtam!

yuuzer_ · http://juventuz.freeblog.hu 2008.01.26. 10:35:39

Én úgy tudom Almiron a Monacoba ment és Tiago még mindig Torinóban van.

danesdzsu2 2008.01.26. 10:37:01

mbemba: ez olyan görcsös nyavalygásnak tűnik, amit csak az isteni Pippo hívei szoktak produkálni, amikor nyilvánosan megjegyzik a sztárjukról, hogy "minden befelé pattan róla". Egymás között persze ők is elismerik, bizonyos mennyiségű alkohol elfogyasztása mindegyik, de sokan anélkül is erénynek tartja.

;)

A döntőbeli fejesgólját sose fogják elfelejteni, az annyira "pippós" volt:D

argentin#21 2008.01.26. 12:22:30

Latom az Inter kezdi komolyan venni Ronaldinho leigazolasat, aminek en szemelyesen cseppet sem tudok orvendeni...

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.01.26. 12:41:06


Danesdzsu 2, nem tudom hallotad-e mit mondott Pippo bátyánk az említett gólja után: Gyakorolták azt, hogy ő befele fut, mikor valaki rábikázza a labdát. Na látod, ő az a típusú játlkos, aki képes szarrá rugatni magát, csak azért, hogy begyakorolja azt, hogy bepattanjon róla a labda. Lehet, hogy úgy gyakorolták, hogy a fejéről megy be, a csipőjéről, a seggéről, vagy a ...-ról, de gyakorolták. Nyilván csak minden nemtomhányadik sikerül neki, de ...
Mérhetetlenül tisztelem, mert látszik, hogy lelke van! És még azt se tudjuk róla, hogy egy cinquecentóban fogant, vagy, hogy van egy aids-es kismacskája.
Szerintem nagyon is szerethető. Meg azt is lehet szeretni benne, hogy mindig bepattan róla a labda. :)
Lényeg: nincsenek véletlenek! Szerintem!

krysal 2008.01.26. 13:11:01

Tudjátok, mit? Pippo szerethető, mert színesíti a futballéletet. De az sincs véletlenül, hogy mindenkinek megvan a véleménye róla... Még mindíg mosolyt csal az arcomra az értetlenkedő arckifejezése, ha méteres lesen állítják meg, az eszement gólöröme, a (khmmm) furcsácska góljai. A "valami hiányzik belőle"-t úgy értettem, hogy a lelkén és a szerethetőségén kívül nem tartom a top10ben sem. Jól csinlja, amit csinál, és ahányszor kihúzta a szarból a Milan-t (meg, tegyük hozzá gyorsan, a Juvét is...), érthető, hogy sokan elnézik neki... Sőt, urambocsá, még tisztelik is... Hát, sokféle játékos van, annyi szent...

daneeka 2008.01.26. 13:20:13

" neeskens 2008.01.25. 14:35:23
Amúgy, ha már védelmek, a Milanra is ráférne a vérfrissítés, bár őket ismerve inkább reaktiválják Koszta-kúrtát, vagy Baresit :) "

A Koszta-kúrta szövegről eszembe jut a 98-as VB-n egy meccsen Knézy Jenő (nyugodjék békében) vicces elszólása:
- Koszta kúrta előre a labdát... adta

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.01.26. 13:21:46


Meg szerintem az is jó mérő, hogy ki mennyit tesz le, képességeihez mérten! Például akaratból! Ebben is weltklasse!

giacinto 2008.01.26. 17:35:39

persze! gyakorolta! a sok hülye meg elhiszi, gratula nekik is. hacsaknem a gyakorlás abból állt, amit élete eddigi részében a meccseken kifejlesztett...
mondjuk mit is mondhatott volna egy ilyen szánalmas gól után.

benito!

szted tényleg Javier Zanetti lesz újra a jobb hátvéd pusztán Maniche miatt ??? a világ legjobb jobbhátvédje meg a padon figyel majd? ugyanmár. ezt te sem hitted el, mellesleg Zanetti középpályán még jobb mint jobbekkként volt.

danesdzsu2 2008.01.26. 18:22:30

mbemba: azt viccből mondta. Szerintem ő lepődőtt meg a legjobban, hogy néhányan komolyan vették:D

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.01.26. 18:23:59


Lehet, de most megyek focizni! :)

giacinto 2008.01.26. 18:41:15

aztán kamatoztasd a pályán amit ellestél inzaghitól. :)

BruceWayne 2008.01.27. 16:28:17

jól termelnek a srácok eddig egy pályát kivéve (68.perc) :-D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.27. 17:03:28

Udinese – Inter 1-1 -> 0-0 lett Grat !
Roma – Palermo 3-1 -> 1-0 lett Grat!
Milan – Genoa 1-1 -> 2-0 lett (Pato!Pato!)
Empoli – Fiorentina 1-3 -> 0-2 lett Grat!
Torino – Lazio 0-0 TELIBE !!! Grat!
Sampdoria – Siena 1-1 -> 1-0 lett
Cagliari – Napoli 0-1 -> 2-1 lett
Catania – Parma 2-2 -> 0-0 lett Grat
Atalanta – Reggina 2-0 -> 2-2

Under/over és 1,X,2-be is nézve vagy 80% jött!
Nagyok vagytok !!!

AndrásPéter7 2008.01.27. 17:31:00

PAAAAAATOOOOOOOOOOOOO!!!!!
még jó hogy kezdték szídni,hogy nem is olyan jó,meg hogy csak az első meccs volt jó,most meg semmi!
3-4 100% 11-es volt,egyet sem adtak meg,pedig akkora kezezés volt a legkisebb is mint amit Couto csinált,csak ugye azt az internek befújják!!
első félidő pocsék,második nagyon jó!
szegény Pato 2 gólja mellett akkorákat hagyott ki,Kakáról nem is beszélve!
Rubinhót meg kiszórta 16-oson kívüli kezelésért a spori,Pato esernyőjét nem viselte már el!
FOOOOOOOOOOOOOOORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabez 2008.01.27. 18:17:28

Pato nem is olyan jó, mint ahogy beharangozták (szuperhipermegmentő), de jó. ;)

Az Inter meg lefocizta 10 emberrel az udinese-t a második félidőben...remélem, ezt a mentalitást átmentik a köv meccsekre. Biztos ordított kicsit a szünetben Mancini, vagy beígért egy kis manit :)

ktn 2008.01.27. 19:27:02

dinovercotti: köszi! ezt minden vasárnap este felnyomod?

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2008.01.27. 21:33:18

ktn: ha időm engedi, akkor igyekszem. Pont össze volt kötve a tévével a gépem, úgyhogy kihasználtam a helyzetet.

Gabez 2008.01.28. 09:17:43

Egyik sem ért sárga lapot:

youtube.com/watch?v=AsFfcG2PT1I

Az elsőnél rájátszott, de alaposan a csávó, a másodiknál meg a labdát rúgta el...na jó, ezért lehet, hogy járna a sárga, ha nem találja el a labdát, csúnyább is lehetett volna.

Most lehet szidni az Intert, hogy fújnak nekik a bírók...

Nedved11 2008.01.28. 13:57:58

Egyik sem ért lapot??? Élből a 2. sima piros! 2 lábbal repült a gyerekre
süti beállítások módosítása