Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Olasz kétségbeesés, angol remények, spanyol örömmámor

2007.12.21. 21:30 pancho_sanza

Nem felszólításra, de egy sörért megtesszük. Elvégre egyszer van egy évben nekünk is karácsony és a felajánlott italt szeretjük. Ennek örömére itt a poszt, ahol lehet kommentálni a mai sorsolást. Mi idő hiányában ezt most nem visszük majd túlzásba, mert egyrészt nekünk is van anyukánk, s nem tudjuk eldönteni, hogy mit vegyünk neki. Az mégsem megy, hogy kistesótól nagymamáig, mindenki Smashing pumpkins jegyeket kapjon. Természetesen kiemelt állóhelyre. Nem biztos, hogy egyformán élveznék. Komolyra fordítva: ma sorsoltak a Bajnokok ligájában és nagy meglepetés még nem történt. Az a két csoportgyőztes járt legrosszabbul, amelyik a Premier League alakulataival került szembe. Olaszország sír, mert elképzelhető, hogy a Liverpool, Arsenal, Real Madid trió ellen kevésnek bizonyul az ő három reprezentánsuk. A talján lakosság számára van egy szomorú hírünk: erre minden esély megvan. Spanyolország boldog lehet, mert valószínűleg mindhárom csapata simán tovább megy, míg az angolok három vagy négy továbbjutóval számolhatnak. A Porto meg... Hagyjuk!

Celtic Glasgow (skót)-FC Barcelona (spanyol)

A hazait a Rangers is kihúzta gólnélkülire, de számottevő ellenállást nem tudott kifejteni. A Celtic talán egy kicsivel erősebb (továbbjutott nem?), de még Rijkaard mester sem piszkított maga alá félelemében.


Olympique Lyon (francia)-Manchester United (angol)

A manchesternek menni szokott a franciák ellen, kivéve, ha az nem a Monaco és nem Trezeguet játszik a túloldalon. Izgalmas párharc? Ez szinte a Lyontól függ. Fel tud-e nőni a feladathoz. Sima Manchester továbbjutás.


Schalke 04 (német)-FC Porto (portugál)

A sorsolás vicce. Szurkolunk a Schalkénak, hogy nehezítse meg a portugálok dolgát, akik egy papírra felírták, hogy kit szeretnének és megkapták. Mint minket a VB selejtezőn.

FC Liverpool (angol)-Internazionale (olasz)

A második siker az Inter számára. Mi volt az első? Nincs már versenyben a Valencia, amely mindig kapható volt a milánóiak pofán rúgására. Átvitt és valódi értelemben is. Esélyek? A forma talán az olaszokkal van, de a Liverpool kupacsapat, az Inter meg enyhén szólva nem az.

AS Roma (olasz)-Real Madrid (spanyol)

Közös emlékek, viszonylag gyakori randevúk a BL-ben. A két fővárosi csapat harcában általában a királyiak kerekedtek felül. Most sem lesz ez másként. Totti meg lenyilatkozhatja megint, hogy ha ő a Realban játszana, akkor már háromszoros aranylabdás lenne és legalább négyszer a FIFA év játékosának is megszavazzák. Persze. Meg ötször megnyeri a Tour de France-t is.

Arsenal (angol)-AC Milan (olasz)

Generációk csatája. A címvédő, az egyik legmeggyőzőbb trónkövetelővel. Hagyományok és rutin vs. szemtelen fiatalság és lendület. Tippelni sem merünk. Csak tátott szájjal várunk. Fabregas és Kaká megmutathatja, hogy mennyit ér az aranylabda.


Olimpiakosz Pireusz (görög)-Chelsea (angol)

Mekkora égés lenne már a görög továbbjutás.


Fenerbahce (török)-Sevilla (spanyol)

Egyenes kieséses szakasz. A Sevillát a törököknél jobb csapatok sem tudták kiejteni az elmúlt két évben és annyira azért nincsenek maguk alatt, hogy most ne ők örüljenek a végén.

80 komment

Címkék: bl sorsolás

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr26271872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crouchy 2007.12.21. 22:09:03

mint már montam nagyon boldog vagyok. Mind1.

geem5 2007.12.21. 22:38:41

ide nekem február 19-et!!!!

Gotama 2007.12.21. 22:48:38

Szegény Arsenal nagyon belehúzott! Pedig szimpatikus fiatalok, többet érdemelnének a 16nál, de majd jövőre...
Forza Milan!

doktor.dikhed 2007.12.21. 22:51:19

Szegény Arsenal...remélem nem gyilkolja le a játékot szokás szerint a Milán.

rexter 2007.12.21. 22:54:29

haha Totti, ha ijet is nyilatkozott, sztem nem, akkoris igaza volt :) kjo kis meccsek lesznek a ket milanoi meg az angolok. arsenal milan telleg generaciok csataja lesz megha ez jokis hatasvadaszat is. kar a Roma Realert, ket kedvenc csapatom.

Shogun 2007.12.21. 23:05:24

Remélem a Milan megy tovább, az ágyúsok lehet, h jók a számukra ismert angol csapatok ellen, de az összeszokottság/rutin ellen nem lesz fegyverük, pláne, mert a BLben még nem alkottak nagyot.(kiv tavaly) (azért a MILAN 52nap/17meccses "futama" nem lesz semmi, ettől tartok kicsit)
egy kis emlékeztető: 2003-04ben az arsenal lett a PL bajnok veretlenül , miután kiestek a BLből az első fordulóban a bajorok ellen, idén meg kell ismétlődnie ennek nagyjából:)
Lehet, "istenkáromlás", de bátorkodom a másik angol-olasz párharcból az intert várni továbbjutónak, igaz az utóbbi röpke 40évben ők se nyújtottak maradandót.A Liverpool viszont épphogy továbbjutott
FORZA MILAN!!!

Gotama 2007.12.21. 23:18:47

Sztem nem az! Én is a zinternek drukkolok a púl ellen. Az olasz bajnokság a legerősebb, én kérnék elnézést, ha kiesne a nerrazzuri... Meg persze hajrá Roma is, jólenne ha végre nem csak a Milan alkotna kimagaslót a Blben!
Forza Milan! Forza Italia!

Asidotus 2007.12.21. 23:40:23

Nem értek egyet a cikk szerzőjével, szerintem az Inter továbbmegy, a Milan is esélyes, legfeljebb a Roma kiesik.
véleményem szerint, ha nem az Inter lesz az olasz bajnok és BL-győztes, akkor a foci alapvető szabályaival kell valamit kezdeni, mert akkor nem igaz, hogy a jobbik csapat nyeri a meccset.
Forza Juve, Forza Italia!

ferenck · http://agens.blog.hu/ 2007.12.21. 23:42:16

kedves pancho! kedvelem az irasaidat,viszont barca-szurkerkent rendkivul idegesito a reallal szembeni tulzott elfogultsagod + orokos frankie-fikazasod. a cipesznek nem kell a semmibol csapatot felepitenie,de majd ha 4 ev alatt 2 bajnoksagot,2 masodik helyet es 1 bl-t felmutat,akkor talan 1 napon lehet emliteni rijkaarddal. emberileg akkor sem. benito is elfogult juves,de az o irasai megis naon nivosak,es a lehetosegekhez kepest objektivek. pedig regebben a spanyol-temaju cikkek is a jo oldalrol kozelitettek meg a ligat,stb. amit tottirol irsz,enyhen fogalmazva nevetseges.

wan2bee 2007.12.22. 00:12:40

muhahhaa!! pancho_sanza koszonom! Tied a sor. Azt nem tudom mikor, mert marciusig messze vagyok az otthontol, de legalabb az ajandekvasarlast meguszom. Meg sajna a Smashing Pumpkinst is :(

De nem felejtem el, igerem. ha masnem, elpostazom a szerkesztosegbe.. Amugy meg kivancsi leszek erre az Arsenal-Milan parharcra.. Messze a legerosebb ellenfelet kaptuk a jelen 16 kozul..

papercut 2007.12.22. 00:38:58

shogun:Amikor az Arsenal veretlenül lett bajno, akkor a Chelsea ellen esett ki, nem Bayern ellen, és nem az első fordulóban. Szerintem komoly esélyük lehet az Ágyúsoknak, de ez a párharc a középpályán fog eldőlni. Fabregasék vagy Kakáék?

Beyonder 2007.12.22. 01:18:33

"Az olasz bajnokság a legerősebb, én kérnék elnézést, ha kiesne a nerrazzuri... "
"véleményem szerint, ha nem az Inter lesz az olasz bajnok és BL-győztes, akkor a foci alapvető szabályaival kell valamit kezdeni, mert akkor nem igaz, hogy a jobbik csapat nyeri a meccset."

Ejnye drága digó-lover móka mikik, még nincs itt az ideje a szilveszteri poénpeterdák eldurrantásának. :) De azért jót nevettem. Köszi.

MAti 2007.12.22. 02:05:29

ferenck: ilyen az, amikor valaki annyira elvakult szurkolója a saját csapatának, hogy már ott is ellenséget és fikázást lát, ahol nincs...
Hol volt a Real-elfogultság? :)

Rijkaard meg azért még ott nem tart, hogy valami Olümposzi magasságokban, "ki érhet fel hozzá" szinten kezeljük. Szerintem.
:)

MAti 2007.12.22. 02:08:22

Tippelek egyet, miért ne. :)

1. Barcelona
2. Manchester
3. Porto
4. Liverpool
5. Real Madrid
6. AC Milan
7. Chelsea
8. Sevilla

Sok meglepit persze nem vállaltam.
A Liverpoolt (élen Benítezzel) tikipus kupacsapatnak látom. A bajnokságra nincs esélyük, de egy-egy meccsen bárkit képesek lenyomni, arra összekapják magukat nagyon.
Rafa meg ilyenkor nagy taktikus tud ám lenni...

A Milanra ugyanez hatványozottan igaz.
A tavalyi Milan-MU után én a BL-ben bárki ellen esélyesnek érzem őket.

denevér 2007.12.22. 05:13:04

az elso meccsig minden nap a meccsel fogok gondolni, alig varom. ha a ROMA tovabbjut, akkor az eddigi osszes hozzaszolot meghivom sorre, a hogyant meg nem tudom, de majd akkor kitalalom.
szavamon lehet fogni.
forza magica!

shinigami 2007.12.22. 07:09:50

jobban orultem volna 1 milan/inter-barcanak mert ott barki esik ki nem kar erte
az meg h az olasz a legerosebb bajnoksag vicc:D
remelem kiesik a rakba az osszes olasz csapat (igen jo eselye van) es elkezdek fohaszokat fogalmazni a celtic tovabbjutasaert (hat ennek sajnos nincs tul sok eselye)

hajra real!

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2007.12.22. 08:27:52

ferenck:
A Barcelona továbbjut, a Real kieesik. Rijkaard jó edző, Schuster rossz edző, A Barcelona meze szép. A Real meze csúnya. Ez kell?

Értem én, hogy a Barcelonának drukkolsz, de valahogy nem értelek.
Elmondom, hogy amikor leírtam, hogy a Barcelona szar formában van, de azért nyer Valladolidban, akkor anyukám csúnyán megkapta a magáét egy objektív és független Barca szurkesztől. 1-1 lett a vége.
Amikor a Getafe ellen döntetlenre betippeltem a Barcelonát, akkor megint megkaptam, hogy elfogult, buzi real drukker vagyok . Nem akarom jellemezni a bukás nagyságát (0-2 lett, de lehetett volna 0-5 is), de elég kellemetlen volt. Ott leírtam, hogy nem feltétlenül Rijkaardot terheli a felelősség a bukásért.
Akkor meg ismét én lettem az elfogult tudósító, mert egyértelműen Rijkaard hibája volt, hogy De la Red bolondot csinált a védelemből. Ahányszor csak arra járt.
Te mint objektív és elfoglulatlan szakértő, akkor mondd meg nekem, hogy mit kellett volna ideírni. Met én már nem tudom.
Komolyan!
Megkapod a lehetőséget, most Istenkirály lehetsz! Kihúzom neked és beleírom, amit Te szeretnél.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2007.12.22. 08:38:57

Nünű: kérlek, magyarázd meg nekem, hogy innen melyik részből gondolod azt, hogy én egyértelműen az Inter kiesését jövendölöm:

"Esélyek? A forma talán az olaszokkal van, de a Liverpool kupacsapat, az Inter meg enyhén szólva nem az."

Most komolyan, ha már nem értesz egyet vele, akkor lássuk, hogy melyik részével nem...

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2007.12.22. 08:55:17

Shinigami: "jobban orultem volna 1 milan/inter-barcanak mert ott barki esik ki nem kar erte" Látom, abszolút vágod a sorsolás lényegét, te nagy fődrukker. Nem az önbizalmad letörésére, csak jelezném, hogy a 16 között NEM kerülhettek össze a csoportelsők, így a Barca sem az intert, sem a milánt nem kaphatta volna meg. Sajnos az UEFA-t nem nagyon érdekli, hogy te minek örültél volna, ha már egyszer van egy versenykiírás. Ez van.

Metgergo 2007.12.22. 09:14:30

Inter szurkolóként már nagyon régen vártam, hogy összekerüljünk a 'poollal! Most végre itt a lehetőség, hogy bizonyítson a csapat, hogy egy igazi kupaspecialistát is le tudnak győzni. A Liverpoolban az a veszélyes, hogy 110-120%-ot is képesek nyújtani, ha szükség van rá. Ha az Inter 80-90%-át játssza annak, amit tud, akkor tovább fog jutni. De még ha nem is jutunk tovább, az biztos, hogy kegyetlen jó 2 meccs vár ránk! A Milan-Arsenal-t is nagyon várom, mert az se lesz semmi! Itt a lehetőség, hogy az ifjú titánok tisztelet nélkül kirugdossák a járókeretet a milánói nyugdíjasok kezéből! Forza INTER!

Gotama 2007.12.22. 09:48:18

Bakhere!
A mankó kirugásának lehetősége az utóbbi időben sok fiatal csapat előtt ott volt (legutóbb pl. Boca), de nem igazán tudtak élni vele:DD És bár mint írtam, titeket szeretnélek továbbjutónak (Italia Power!), de lássuk be, már az is előrelépés lenne tőletek, ha balhé nélkül, sportemberként viselkedve esnétek ki a BL-ből :D (akár egy ellenünk történt vereség után a döntőben)
Forza Milan! Forza Italia!

Asidotus 2007.12.22. 09:52:47

Pancho Sanza!
Én az "enyhén szólva nem az" részt éreztem úgy, hogy a 'Poolt tartod esélyesebbnek egy kupa rendszerű viadalban.
Ha nem, akkor én tévedtem. Nem tartom elképzelhetetlennek az Inter kiesését, de pénzben fogadni az Interre teszek (persze nem a lakásomat).
És természetesen a fociban az szép, hogy nem minddig az eséyes nyer, különben mindig mindent a Juventus nyerne, és az már unalmas lenne:)))

shinigami 2007.12.22. 09:53:33

Black Lotus: barmennyire is hihetetlen ismerem a kiirast de azert gondolom nem fajt annyira h leirtam minek orulnek
ha esetleg megis en kerek elnezest nekem volt kellemetlen

szferi 2007.12.22. 10:12:43

Pool szurkolóként egy kicsit fellélegeztem, h az Inter lesz az ellenfél, engem még nem győztek meg, legalábbis BL szinten nem, de mivel is tették volna??? A tavalyi szerepléssel, vagy azzal hogy idén megverték a cskat meg a fenert? ugyan már.

csibicsabi 2007.12.22. 10:12:56

Arsenal drukkerként a sorsolás előtt a Milan szerettem volna ellenfélnek(a real a barca vagy az inter is erősebb). És bejött. Simán lenyomjuk az öregeket. Az pool-t meg a az Internek kívántam, hogy kiessenek a ****-ba.

Metgergo 2007.12.22. 10:14:23

Legutóbb nem a Catania előtt volt ott a lehetőség, hogy belepecsételjenek a Milan nyugdíjasszelvényébe? De várjál, ők meg is tették! Jó, olasz kupa, "C" csapat, de ez akkor is szégyen a Milan keretére nézve. És amit az elmúlt időben elért a Milan a BL-ben, abban nagy szerepe volt a Milan szokásos szerencséjének, ami mostanában elmaradozik... Természetesen nem érdemtelenül kerültek oda, ahol vannak, de ők is gyakorlatilag egy 'Pool szintű kupacsapat lettek, akiknek a bajnokságban esélyük sincs. Én Inter drukkerként is szeretem a Milant, mert szeretem az olasz focit, és nekik fogok szurkolni, de nem érdemelné meg ez a csapat, ha továbbjutna.

kelta 2007.12.22. 10:47:33

Asszem nem lesz olasz csapat a leg jobb 8 közt, de remélem Lyon kiejti manu-t

_benito · www.nst.blog.hu 2007.12.22. 10:59:04

pancho kolléga magánvéleményt fogalmazott meg a sorsolást illetően, szvsz két olasz csapat is lesz a következő körben, ráadásul az egyik személyesen pancho szívén döfi keresztül a karót.

hiába rogyadozik a milan, azért nem gondolnám, hogy az arsenal lenne az egyértelmű esélyes, a pool-inter azon múlik, hányan térnek vissza a sérültek közül a nerazzurihoz (egyébként gerrard nélkül nincs pool, cambiasso pedig elég jó formában tevékenykedik mostanában), a roma pedig képes lehet meglepni a realt, egyszerűen azért, mert spallettihez képest a cipész a kanyarban nincs hozzáértés tekintetében.

halareaal 2007.12.22. 11:26:59

Lehet h Spalletti jobb edző mint Schuster, de a Romából viszont csak Totti férne be a Realba. Sztem messze a Romának a legrosszabbak az esélyei az olaszok közül, bár az igaz h az utóbbi években a Real hajmeresztő dolgokat csinált, de most sokkal jobbak mint tavaly. Egyébként tavaly ugy jutottak tovább, h mindenki elismerte a romaiak közül is h Lyonban 1xüen a csapat a lehető legjobb formáját mutatta, ennél jobban már nem is tudtak volna jáccani, minden bejött nekiik. Most atovábbjutáshoz vagy nagyon szarformában levő Realt kéne kifogni (ez ugye nem jön össze) vagy mind2 meccsen azt a formát kéne nagyjából hozni sztem erre sincs sok esély. Főleg h tavaly a negyeddöntő időszakában a Roma nagyon jó formában volt, már mindenki fogadkozott h 50-50%al mennek neki a munak aztán a kieséses szakasz történetének egyik legnagyobb veresége lett a vége...

Ibrahimovic egyedül megveri a Liverpoolt.

_benito · www.nst.blog.hu 2007.12.22. 11:37:50

"aztán a kieséses szakasz történetének egyik legnagyobb veresége lett a vége..."

az. nem vitás.
de azért előtte csak megverték az mu-t otthon, én úgy gondolom, inkább a 7-1 volt kisiklás, mint az előbbiek.

hm... csak totti férne be? nem írnál alá azonnal egy cannavaro-mexés cserét? és egy touré-de rossit? aquilani jobb, mint a real bármelyik szűrője. nem állítom, hogy a roma esélyes (sőt!), de ott még azért nem tartunk, hogy lefuttnak tekintsük a párharcot.

és ha már a tavalyi évről ejtünk szót: mi is történt a reallal? ja, igen, a bayern...

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2007.12.22. 11:43:24

Ez az, hogy én esélyekről beszéltem és feltételes módot hazsnáltam. Tartom továbbra is, hogy mindhárom olasznak van esélye a kiesésre. Azt is, hogy a spanyolok mindhárman továbbmennek és az angolok három-négy továbbjutóját sem változtatom meg.

Spalletti és a Roma folyamatosan megmutatja milyen az igazi dörgés, ha valóban nagycsapatok ellen kell játszani. Mint például tavaly. (s itt konkrétan nem a Lyon elleni párharcra gondolok, hanem az azt követőre)

Vagy 2004/2005-ben:
www.uefa.com/competitions/ucl/history/season=2004/round=1968/group=1965.html

Esetleg 2002/2003-ban
www.uefa.com/competitions/ucl/history/season=2002/round=1637/group=1497.html

Egy olasz tovább mehet, de szerintem nem a Roma lesz az.

Esetleg valaki úgy gondolta, hogy a három angol továbbjutó az MU vagy a Chelsea kiesésével vállhat valósággá?

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2007.12.22. 11:49:52

A nagy különbség pont abban áll a Roma és Real (Man United, Milan, Barcelona, Bayern München) között, hogy egy-két játékosnak egyedül nagyobb rutinja van BL-ben, mint az egész romai csapatnak együtvéve.

Interista · http://calcio.blog.hu/ 2007.12.22. 11:59:53

sztem az INTER jelenleg nagyjából a játék minden elmében felülmúlja a 'Pool-t, de az ők meg pont azért sikeresek a kupában, mert az ilyen meccsekre felszívják magukat rendesen (és épp ezért nem tudnak bajnokságot nyerni). Én nem mernék tippelni, de természetesen a szívem azt mondja h az INTER jut tovább.

Bakhere: "Én Inter drukkerként is szeretem a Milant, mert szeretem az olasz focit, és nekik fogok szurkolni..."
Te tudod, a te értékrended, de én, mint INTER dukker SOHA nem szurkolnék a milannak. Akár olasz, akár nem.

_benito · www.nst.blog.hu 2007.12.22. 12:03:59

én akkor sem szurkolnék az internek, ha ott játszanék :)

Metgergo 2007.12.22. 12:05:50

Én kedvelem a kuzinokat, és ha az Inter nincs már benn, akkor nekik, a Romának, vagy más olasz csapatoknak drukkolok (kivéve a Juve). Szeretem Kaka, Pirlo, Nesta játékát, Gattuso hihetetlen akarását... De természetesen annál szebb karácsonyi ajándékot, mint hogy megverjük őket holnap, el sem tudnék képzelni (kivéve talán egy MacBook-ot).

crouchy 2007.12.22. 12:07:01

persze nünű. ha nem az inter nyer, akkor a foci szar játék, szar szabályokkal.. hány éves vagy?:) mert ha fiatal akkor megértelek ha idős akkor meg..

Gotama 2007.12.22. 12:18:57

Bakhere!
Most ha a Catania elleni meccsből akarsz kiindulni,akkor no comment...(az eredmény persze nem szép)
"mostanában elmaradozik a szerencse"? Hmm.. Ha el is fogadnám (de nem), h szokásos szerencsével értük el azt,amit, akkor sem igaz, hogy ez megváltozott volna. A szezon elejéna a kopasz lenyilatkozta: 1.Szuprkupa 2. KlubVB 3. BL 4. bajnokság, ez a priorítás akár tetszik, akár nem (nekem igen). Márpedig eddig minden tökéletesen alakult... A BLben még hazai pályán is tudun nyerni, méghozzá ált. simán:D

drani 2007.12.22. 12:50:39

"hm... csak totti férne be? nem írnál alá azonnal egy cannavaro-mexés cserét? és egy touré-de rossit? "

a touré nem a barcában játszik?

_benito · www.nst.blog.hu 2007.12.22. 12:51:32

most mondom, hogy diarra :)

Metgergo 2007.12.22. 13:02:09

Gotama! Azt mondtad, hogy nem nagyon sikerül megverni senkinek ezt az öregekből álló csapaptot, még a Boca-nak sem. A Catania ellen azért játszott pár nagy öreg, mégis kikaptak, pedig még emberelőnyben is voltak a végén. A Milan szerencséjével pedig kb arra a 3 tucat meccsre céloztam az elmúlt 2 évből, amikor a 85-ik perc után az arra szálló sirály tarkójáról pattantak be a labdák a kapuba. Ez a rangsor meg nevetséges. Szuperkupa+Klub vb=3 meccs. Ezek aztán merész tervek. Jó hogy nem valami nyári felkészülési tornagyőzelem az éves célkitűzés. Viszont az kedves a Milantól, hogy alamizsnának meghagyják a bajnokságot a többi szánalmas kiscsapatnak.

Count Adyn 2007.12.22. 13:08:24

Én szurkolok minden olasz csapatnak ahol több mint 1 olasz van a pályán:D

anniehall 2007.12.22. 13:16:26

Szerintem a Pool abszolút nem egy verhetetlen ellenfél az Internek, bár mi a Bl-ben sajnos bárkitől ki tudunk kapni. Jobb mintha az Arsenalt kaptuk volna. Drukkolok n. mindhárom olasz csapatnak, forza Italia!

Gotama 2007.12.22. 13:20:54

Bakhere!
Catania meccsről utoljára: igen játszott Emerson, Sergi, Cafu, Favalli+ juniorok. Most tényleg, ugye csak viccelsz?
A triplázás pedig lehet semminek tűnik neked a fotelból ülve, de pl. sem a poolnak, sem a Barcának nem jött össze+ ezekáltal lettünk a legeredményesebb klub a világon (+állandó poz. médiaszereplés, mercsendájsz vagy mi stb). Az utolsó mondatod szintén vicc...

Gotama 2007.12.22. 13:21:51

Count Adyn!
Hát ez a zinter esetében tud necces lenni...:D

halareaal 2007.12.22. 13:39:14

Azt én sem akartam mondani h a párharc lefutott, csak nem hiszem h a Realt megverheti egy csapat, mert jobb az edzője vmivel, vagy h az olaszoknak a Romában kéne bízniuk jelen esetben. Cannavarova kapcsolatban bánth az emberek télleg azt hiszik annyira jó, mint az előző szezonban, vagy az idei elején, én már akkoris szerettem amikor az interben meg a juvéban játszott. Ráadásul ő az orbitális hibáit egy aranylabda és vbcímet követő szezonban követte el, ált kiscsapatok v nem olyan fontos meccsek ellen, míg Mexes egyik legszarabb formáját az ominózus mu meccsen nyujtotta. Lehet merész kijelentés de megkockáztatom h Mexes soha életében nem lesz olyan jó mint Canna volt (és remélhetőleg lesz is 1-2szezonban még). Egyébként pedig a vb óta azt várja elmidnenki h a Cannavaroval felálló védelem sebezhetetlen legyen, kiváncsi vok ha Mexes lenne hasonló helyzetben ő h játszana...Egyszóval, bár nyilván elfogult vok, megse fordulna a fejemben egy cannavaro-mexes csere. Akkormár inkább Juan és inkább Pepe helyére.

halareaal 2007.12.22. 13:45:49

De Rossit illetően lehet igazad van, de én inkább a játékosok képességeire gondoltam, mint mostani formájukra, nem hiszem h neki lett volna jobb szezonja mint mindjuk Diarrának a Lyonban. Egyébként sokkal komplettebb játékos, de neki a Romában sokkal nagyobb feladata van a játék szervezésében( így h Totti előrébb lépett), Diarrának elég csak az ütközésekre és labdaszerzésekre koncentrálnia, ebben sztem meg van olyan jó, mint De rossi. Aquilani? Az ki is? Ez azérterős túlzás, ez kb olyan mint amikor eljött Gago argentinából és a real-drukkerek rögtön Európa egyik legjobb középpályását látták benne... Aquilani a mostani mu elleni meccsen kivül játszott már egyáltalán bl meccset? Gago pedig egyébként jobb nála sztem, sőt pár év mulva talán télleg nagy játékos válhat belőle.

nasteey 2007.12.22. 13:46:36

Real drukkerek ne nagyon nézzék le az ASR-t, mert még koppanás is lehet belőle. :)

Hajszálnyival jobb talán a Real, de a védősorban nem látok nagy különbséget (ó dehogynem, a Románál nem blfszoskodik egy Aranylabdás hátvéd), kp-n jobb szűrőik vannak, támadásban is vannak olyan kreatívak. Totti is megelőzte Nistelrooy-t az aranycsuka listán. Végül kiderül, hogy a Roma a jobbik csapat. :D

Nagyon szeretném, ha a Roma menne tovább, de sajnos azt érzem, hogy a Real még nem búcsúzik az első körben (aztán reméljük mégsem lesz igazam).

halareaal 2007.12.22. 13:52:11

Hajszálnyival? te Barca-drukker vagy v mi? a bayernes dolog rosszul esett, de ép ezt mondom h a real erősebb mitn tavaly és sokkal jobb formában van, az akkori realt a roma is könnyen verte volna valszeg. Sztem a roma viszont tavaly jobb volt.

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2007.12.22. 13:59:16

nasteey Levante és Vasas szurkoló

vigvik 2007.12.22. 14:02:13

A Liverpool nagyon szimpatikus szurkolótáborral és nagy hagyományokkal rendelkezik. De ne gondolja senki egy percig se, hogy az Inter ellen egy fikarcnyi esélyük is lehet. Tavaly a borzasztó formában játszó Barcát épphogy kiverték (lehetett volna simább, de ha nincs az a potyaszagú első...). Ez az Inter minden poszton jobb, mint a 'Pool, nem tudom elképzelni, hogy miképpen juthatnának tovább az angolok, akármilyen kupaspecialisták.

A Milanra kíváncsi vagyok. Ha most kiesnek, akkor valószínűleg ráeszmélnek, hogy ideje lenne példát venni az ellenről. Ez az egyetlen párharc lesz izgalmas, többi sima papírforma.

Romanista 2007.12.22. 14:02:17

"én akkor sem szurkolnék az internek, ha ott játszanék :)"
BIG respect _benito!
a Roma teljes kerettel( értsd; abszolult semmi sérült + kulcsfontosságú játékosok már túl estek az lábadozós, ujrabelerázódós időszakon) kiejtheti a realt. egyébként meg marha jó kis kétforduló lesz az. (és ha a Panucci dönti el.... :D )

drdugo 2007.12.22. 14:04:41

A Roma szerintem is meglepheti a Realt, de csakis akkor, ha minden kulcsjátékos egészséges. Ráadásul ne feledjük, hogy azért a Real se hozta parádésan a csoportkört. Elég sok gólt kaptak például. Ami addig nem gond, amíg gyengébb védelmű csapatokkal játszanak, és Raulék elől többet rúgnak, mint amennyit hátul beszednek. Viszont ha egy komolyabb védelemmel kerülnek szembe, akkor baj lehet. 60%-ot adnék Real továbbjutásra, 40%-ot a Romáéra.
Aquilani pedig tényleg Istenkirály.

Azoknak pedig, akik azt mondják, hogy a fiatal Arsenal majd jól elintézi a nyugdíjas Milant: tavaly ugyanezt mondták az ellendrukkerek, és angolfanok a MU elleni párharc előtt. "A fiatal MU lendületes játékkal szétfutja a járókeretes Milant" Aztán mi lett a vége? Kb esélye nem volt a MU-nak. Idegenben is sima Milan győzelem lett volna, ha az 50ik percben nem sérül le Gattuso, és a végén Dida nem nézi be a lasztit.
Lehet hogy szar a Milan a bajnokságban, de a BL-t azt nekünk találták ki. Amikor két meccsre kell maximálisan felszívnia magát a társaságnak, és eldönteni a továbbjutást, abban verhetetlen a csapat.
A Milan számára a Barcát, Realt, és a MU-t tartom egyedül veszélyesnek. A többiek ellen biztos nem lesz gond. Főleg hogy tavasszal már játszhat Alex Pato is.

sh4d0w 2007.12.22. 14:31:01

Bakhere: éppen tegnap kommunikáltam le a Milan "szokásos szerencséjét" egy MU-drukker barátommal, merthogy ő is hasonlót emlegetett. Rákérdeztem, hogy milyen mák kellett ahhoz, hogy pl. Kaká Manchesterben kifejelje a két hátvéd közül a labdát... de érdeklődhetnék afelől is, hogy a milánói visszavágón Seedorf, Kaká és Alberto gólja közül melyik volt mák? Esetleg a döntőben Pippo kiugratása az volt? Vagy mákkal rúgtunk 4-et Dél-Amerika legjobb csapatának? Vagy mire gondolsz?

A Catania elleni meccsről meg: kupameccs, ha nagyon tovább akarunk jutni, akkor ott lesz a visszavágó, de most az Inter ellen készült az "A" csapat.

Metgergo 2007.12.22. 15:15:17

Nekem mondjuk rémlik nem egy, nem két meccs, aminek csak a livescore-on néztem az eredményét. 80. perc 0-0, akkor már biztos voltam, hogy a vége 1-0 lesz a MIlannak. És általában az is lett az utolsó percben Pippó jobb fülcimpáján megpattanó, kaputól eredetileg 3 fényévre tartó labdákból. Ezek többnyire a bajnokságban voltak, nem a BL-ben. Én nem vitatom el a Milan érdemeit, mert tényleg fantasztikusan tudnak játszani, és játszanak is a BL-ben, de az előbb említett hihetetlen mákot valamiért csak a Milan drukkerek nem veszik észre.

Romanes eunt domus 2007.12.22. 15:23:23

Múltkor mondtam Pool-drukker haveromnak, h fingom sincs kinek drukkolnék egy Pool-Inter meccsen, erre összesorsolják őket. Aztán rájöttem, hogy Milan - Inter döntőt akarok, úgyhogy kénytelen leszek az Internek drukkolni :))

Gotama 2007.12.22. 15:39:47

Bakhere!
Tehát összegezve:
"amit az elmúlt időben elért a Milan a BL-ben, abban nagy szerepe volt a Milan szokásos szerencséjének" majd:
"Ezek többnyire a bajnokságban voltak"
(amiket mellesleg nem néztél, csak az erdményt követted->akár végig is támadhatott azokon a meccseken a Milan, ami a végére beérett és teljesen megérdemelt győzelem volt + konrétum ugye nincs)
Ne haragudj, de ez így LOL

luqe 2007.12.22. 16:21:24

"Akkormár inkább Juan és inkább Pepe helyére."

2002 júniusa óta nem néztél Real meccset? :) Pepe helyére én senkit nem raknék.

A sorsolással kapcsolatban: a legnagyobb nyertes a Porto és a barcelona. A Chelsea meg fog izzadni az Olimpiacos ellen. A nagy párharcok győztesei szerintem az AC Milan és az Inter lesznek.

A Roma-Realról annyit mondanék, hogy ez ingoványos talajon mozog, semmiképp sem tekinthető Rangers-barca vagy Schalke-Porto "szintűnek", de azért a két olasz-angol párharchoz még nem ér fel. Február még messze van... A mostanihoz képest a Realnak annyi a dolga, hogy Ramos ne legyen formán kívül mint most, a védelem bal oldalán pedig Heinze legyen a kezdő. Diarra már kezdi összeszedni magát, s ha ő nem vét kapitális hibákat akkor azért hozható a párharc. Legalább 20%-ot dob az esélyen, hogy a második meccs a Bernabeuban lesz. Semmiképp sem lehet lenézni a Romat, mert az olasz csapatok közül mindig velük szimpatizáltam, de remélem nem szarnak bele a levesbe.

halareaal 2007.12.22. 16:40:02

De néztem Real meccseket konkrétan majnem az összeset láttam ebből a szezonból is. A 2002tegyébként sem értem mért mondod, Pepe idén igazolt, ha arra célzol h azóta ő a legjobb hátvéd a Realban az ugy elég nevetséges:). Sevilla elleni szuperkupadöntőben szörnyű volt amit művelt, az utóbbi időben tudta csak beverekedni magát a kezdőbe és volt pár jó meccse, eddigi legjobb teljesítményének a Murcia eleni meccset tartják (1-1 lett,lol) és a Lazio meccset (jól játszott, de a végén egy 11est azért itt is összehozott). Jó védő sztem ettől függetlenül, még pár meccs és remélhetőleg abszolút beilleszkedik a Realba, de attól még őt cserélném ki leginkább, Juanra legalábbis nyugodt szívvel.

mickeyknox 2007.12.22. 16:46:18

nem hiszem hogy az olasz csapatok kétségbeestek volna azért... a milanra nem jellemző (igaz én ott teljes erővel az ágyusoknak szurkolok), az inter meg miért esne kétségbe, hiszen erejük teljében vannak, és mivel szerintem már nagyon vágynak valami nemzetközi sikerre (az ő sikerük mondjuk mindig "nemzetközi" :-), nem a liverpool lesz az egyetlen csapat a pályán, aki 120%-on fogja tolni. akkor meg nincs sok esélye a vörösöknek. a roma meg fog játszani 2 fasza meccset a reallal, és nem vagyok biztos benne hogy esélytelenek. a barcának meg orbitális kib@szott nagy mákja van, de én ennek csak örülök...

nasteey 2007.12.22. 17:02:01

Tényleg mákos a Barca... amikor kihúzták a Celtic-et, akkor azt mondtam, hogy 'na most egy Barcát emelj ki abból a másik tálból'. És hallgatot rám. :) Viszont ez még semmit nem jelent, mert sztem mindegy, hogy vki az első vagy a második körben esik ki. Ha nyerni akarsz, akkor verned kell a brigádot, Interestől, Milánostól, MU-stól, etc.

A Milan tényleg mákosnak tűnik, de basszus, minden évben minimum egy elődöntőt hoznak. Csak nem makkolhatnak mindig? :)

halareaalhoz visszatérve. Mondom én, hogy nagyon lenézed a Farkasokat. Miért lennének ők gyengébbek? Ki van nálatok akkora klasszis, aki náluk nincs? Ramos biztos, bár sztem Mancini beletudná tenni a hintába. Szal' ha a Romából a legjobb 11 bevethető mindkétszer, én tuti Roma továbbjutást várok. ;)

ferenck · http://agens.blog.hu/ 2007.12.22. 17:03:03

pancho:

nekunk is vtak rossz meccseink a szezonban,nektek is. ezzel egyutt az zavar,h a cipesz eddig edzokent szinte semmit nem bizonyitott,megis elfogadod jo edzonek,es frankie-rol nem beszelsz az ot megilleto tisztelettel. hosszu ideje fanatikus oranje es barca szurkolokent kovetem a palyafutasat (anno a nagy milanoi harmasbol is o vt a kedvencem). edzokent sokat letett az asztalra: az utobbi 10 ev legszebben jatszo oranjejet (2000es eb) o dirigalta,a 11esekrol igazan nem tehetett. amikor a barcat atvette,padlon vt a csapat,tk a 0rol kellett vmit csinalnia. neki - es laportanak meg ronnie-nak - koszonheto,h a barca ismet barca. tavaly bejott egy rosszabb ev (ami az elegedettseg mellett samu es messi hosszabb serulesenek tudhato be). megesik (ott ultem a camp nou-ban az espanol elleni 2-2n...). nem a mostani par sorod verte ki a biztositekot,hanem altalaban az a hozzaallasod,h a realtol tk majdnem minden szep,vagy ha nem szep taktikus,mig a barca,ha nem 6-0ra nyer,akkor mar valsag van,megy ronnie es frankie,blablabla. szal,frankie igenis korunk egyik legnagyobb edzoje. jaap stam valaszolta egyszer arra a kerdesre,h edzoi es szov kapitanyai kozul kivel dolgozott egyutt a legszivesebben,h egyertelmuen frankie. ami naon fontos a mai fociban,h tudja kezelni a jatekosokat,emberi,igazi haver. imadjak mindenhol. nagyokat szoktam nevetni azokon a pancser elmeleteken,h a barca sikerei henknek vtak koszonhetok - akik ezt allitjak nezzenek utana az ajax utobbi masfel evi szereplesenek henk vezerletevel. frankie nem szereti a rivaldafenyt,altalaban nem ordibal a kispad mellett,de az eredmenyek altalaban ot igazoljak.

a roma tovabbjutasaban szinten remenykedem,de sajnos margitkat latom a 8 kozott. milan uti az arsenalt (sajnalom oket,mert szimpatikus csapat,szep focival,fabregas-szal,van persie-vel). intert ruhellem,de azert bizom benne,h kiverik a furballgyilkos poolt. benitez a foci sirasoja,ami azert elszomorito,mert a joga bonito orszagabol valo.

egyebkent ez lett volna a korrekt szoveg:
a barca bl-t es bajnoksagot nyer,a real kiesik a romaval szemben,es orulkhet,ha uefa kupat ero helyezest er el. rijkaard cruijff ota a legnagyobb barcelonai edzozseni,schuster levante-szint. puyol szep,raul csunya. a celtic jobb csapat a rangersnel,es legalabb nem antifocit jatszik,de teljesen eselytelenek. (a barcanak csak a milan,a mu es - szeretem,nem szeretem - a real lehet ellenfele a bl-ben. amugy a poolt kivantam ellenfelnek,h bosszut alljunk a tavalyi fiaskoert a futballgyilkosokon,akiknel csak babel es torres nevezheto a jatekra ralatassal rendelketo focistanak,a tobbiek - beleertve az isteni gerrardot is - kalap szart ernek.)


istenkiraly nem akarok lenni,mert eleve az vagyok:)

Romanista 2007.12.22. 18:00:15

oh,na.
ez azért kicsit jobban billen mint panchoé vagy csak én érzem így? pedig én is inkább barca mint real ha már választani kell. pláne most.

luqe 2007.12.22. 18:02:23

halareaal: az a 2002 ironikus kérdés akart lenni. Cannavaro sokkal gyengébb pont a védelemben, mint Pepe. Vagyis a kifejezett gyenge pont ő. A utóbbi meccseken csak a vak szerencse, hogy kevés 1-1 elleni szituációba került, mert ott teljesen használhatatlan. Cannavaro a kapu előtt tud ugrálni, kiszorítani, de egy pörgős meccsen szemtől szemben szinte bárki lealázza (sajnos).

halalosiram 2007.12.22. 18:31:10

nünű:

"véleményem szerint, ha nem az Inter lesz az olasz bajnok és BL-győztes, akkor a foci alapvető szabályaival kell valamit kezdeni, mert akkor nem igaz, hogy a jobbik csapat nyeri a meccset."

Nem, az nyeri a meccset, aki több gólt rúg... A kettő nem ugyanaz...

crouchy 2007.12.22. 20:08:21

pf vigvik. most nagyon elszomorodtam. bár jó hogy így előre elmontad h nincs esélyünk, mer így majd nem izgulok. úgysincs "fikarcnyi esélyünk" se

drani 2007.12.22. 20:23:29

én azt nem értem, hogy ha valaki objektíven próbálja az esélyeket latolgatni, hogyan mondhat olyat a három párosítás közül bármelyikre, hogy lefutott?
aki látott már néhány bl-sorozatot, az tudhatja, hogy akár melyik csapat továbbjuthat a Pool-Inter, Arsenal-Milan, Real-Roma párharcból. nincs egyértelmű esélyes.
a többiek pedig túlontúl elfogultan nyilatkoznak, amivel nincs semmi gond, csak nem vitaképes.

"A Liverpool nagyon szimpatikus szurkolótáborral és nagy hagyományokkal rendelkezik. De ne gondolja senki egy percig se, hogy az Inter ellen egy fikarcnyi esélyük is lehet"
milyen odds-szal adnád hát az inter továbbjutását?
1.03 ?

Tábornok 2007.12.22. 20:35:33

off
"én akkor sem szurkolnék az internek, ha ott játszanék :)"
én nem játszanék ott:)

on

Inter lehozza a Pool elleni meccset, otthon nyer, anfielden meg kibekkel egy döntetlent.

MU odavissza elintézi a franciákat, szerintem kevésbé acélosak mint tavaly.(pont most volt a tv ben a Lyon meccs, no comment)

Arsenal - Milan
mindkét csapatot kedvelem, én az olaszokat tartom favoritnak, csapatként ott van mind2, de talán egyéniségekben a Milan áll jobban - nem Abrossinire gondolok - most még a rutin és az évek legyőzik az ifjuságot, főleg, ha Pippo elkapja a ritmust.

Pireusz - Chelsea
azt hiszem ez kötelző az angolok részéről,
Celtic - Barca
lásd fent:)

Porto - Schalke
a német csapatoknak mindig zsákutca a bl - kivéve a bayern, de ők most más kupában vitézkednek - a portugálok a felttörekvők közé tartoznak, de nem szabad lenézni az ellenfelet.

Fener - Sevilla
a spanyolok képesek jól játszani és botrányosan gyengén is, a törökök előtt az évszázad lehetősége,lehet élnek vele.

Roma - Real
Roma drukkerként el tudtam volna képzelni más ellenfelet is, de az esetleges győzelmünk hatalmas siker és önbizalom lenne.
2 hasonló stilusu csapat, inkább technikás, szép foci várható, mint elmebeteg darálás, papiron persze a real az esélyes, ha a kulcsembereink egészségesek, bármi lehet, s nekik nincs Tottijuk:)
Forza Roma.

nasteey 2007.12.22. 20:38:41

ferenck, nem akarod veled vitázni, de ebbe a nagy karriertörténetbe miért nem fér bele, hogy kiesett a Sparta Rotterdam-mal az első osztályból?

Az sem igaz, hogy idegenbe nem megy. Ez kinek a hibája? Valahol mégiscsak az edzőjé. Persze mindenhol előszeretettel állítják be bűnbaknak, ami nem jó. Viszont azt is látni kell, hogy nem biztos, hogy kézben tudja tartani/meg tudja oldani a dolgokat.

ON

halareaal 2007.12.22. 21:23:41

Nos nasteey, kérdésedre válaszolva: kapusposztot ugye eleve elfelejted, de gondolom abba senki nem megy bele h doni casillassal nem említhető 1 lapon. Szélső hátvédek tekintetében is jobb a Real sztem, igaz nem feltétlen a védekezőképességük miatt. A Realnak nincs Tottija, ez nagy hátrány de ha Totti csatárt játszik (nyilván azt fog) sztem kevésbé lesz veszélyes. Legalábbis azt nem állítanám h csatár poszton jobb lenne mint NIstelrooy v akár Raul, több gólt is csak azért rugott tavaly, mert ő rugja az összes tizit+pontrugásokat és eleve mindenki rájátszik a Romából. Épp ittvan egyébként a Roma gyengesége: ha Tottit semlegesítik (ami azért nem lehetetlen) vagy csak simán rossz napot fog ki, akkor a Roma játéka már közel nem olyan erős. A realra ez nem igaz, ott 1xüen beszállvki a padról ha nem megy az egyik kulcsjátékosnak. Szal itt is van a következő pont, a realnak sokkal hosszabb és erősebb a padja. Mancicni sztem is jó, féltem is Ramost vmennyire, de az utsó fő különbség sztem pont az, h ő nem egy Robinho azért, ha Robinho igazán formában lesz, a Roma védelem fikarcnyit sem ér ellene. Legalábbis a Bernabeuban, ott szokott jó lenni.

crouchy 2007.12.22. 21:27:19

sztem tök mind1 hogy melyik csapat játékosállománya erősebb, úgyis az nyer aki több gólt lő. Lyon pl elverte a relat nem is olyan régen a csoportkörben és akkor sem a lyon volt elvileg az erősebb. ZTE-mutd. kezdjem az összehasonlítást?...

halareaal 2007.12.22. 21:28:14

Egyébként sem azt írtam h a Roma esélytelen, hanem azt h akkor van esélyük, ha kb ugy játszanak, mint tavaly a lyon v az inter ellen, és a legjobb csapatukkal állnak ki, ugy h télleg midneki jó formában van. Ahogy néztem a roma drukkerek is így látják egyébként. Nem vitatkozom azon se,h az angolok után ők a legerősebb csoport2ok, de sztem a stílusuk fekszik a Realnak és jó meccseken tudunk győzni.

giacinto 2007.12.22. 21:40:53

"Nincs már versenyben a Valencia, amely mindig kapható volt a milánóiak pofán rúgására"

ez csak picit vicces. keress vissza a valencia-inter párharcokra, a tavalyit kivéve MINDEN alaklaommal a milánói sztárcsapat jutott tovább. tavaly meg sikerült 2 döntetlennel továbbvergődniük... emellett nem is oly régen vmi 1-5 állt a mestalla eredményjelzőjén...

Romanista 2007.12.22. 22:15:46

ha Qrv@ nagyot akarnék mondani akkor azt mondanám hogy de rossi megeszi robinhot.
de nem akarok.(még) igazándiból azt gondolom, hogy februárig még elég sok idő van arra hogy megmondjuk hogy x vagy épp esetleg y lesz az aki tovább megy. jelenlegi forma alapján persze lehet jósolni, na de azért mégiscsak uszkve 2 hónapról van szó ami marha sok idő. (pláne a real szemp... najóvége)

nasteey 2007.12.23. 00:32:48

A kapusokat azért nem említem, mert sztem nem rajtuk fog múlni. Doni se egy lepkemester, még ha nem is Casillas szint. Azért elnézve az idei Realt a BL-ben... 8 pont egy "langyi" mezőnyben, amit még "egy" Olympiakos is össze tudott hozni. Februárban még visszatérünk a kérdésre... :)

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2007.12.23. 07:37:39

wenger knows:)

varjuk a milant, ket eve a juve is megvolt a reallal, iden ujrakezdjuk a tancot:)

ui: azert nem gondoltam volna, hogy 1 meccsen is, de az internek fogok szurkolni, de majd a pudliak ellen johet a sved srac:)))

go gunners:)

Gotama 2007.12.23. 11:51:45

Remélem idén mi is újrakezdjük a táncot: tavaly ManU, Pool, idén Arsenal, Chelsea... És akkor a "legerősebb bajnokság" mértékadó erőit lerendeztük 2 szezon alatt :D
Forza Milan!

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2007.12.23. 16:44:35

Az Inter ellen egyelore elegge lassu ez a tanc:)
Gattuso henteseket megszegyenito meszarlasarol meg nem neveztek el tancot...:)
En tudom mit jelent a negyedik helyert harcolni, most a Milanon a sor...;)

Udv, ymy

szhabee 2007.12.24. 11:21:52

hátigen az angol bajnokság a legereősebb, ha engednék az angol színvonalu kemény játékot, akkor az az olaszoknak helló lenne, sírhatnának haza annak örülnék azért :) nem kellenek nekem a tipikus 1-0, 0-1 es olasz meccsek, inkább jáccanak PS en otthon, mi meg nézzünk (angol) FOCIT

giacinto 2007.12.24. 13:14:32

te kb. 10 éve láthattál utoljára olasz meccseket, az olasz bajnokság gólátlaga tavaly is jobb volt mint az agyonsztrárolt (de mire?) angol ligáé. gyanítom idén is jobb.
süti beállítások módosítása