Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

28 gól + 4 kiállítás = 32. forduló

2007.04.16. 15:15 _benito

Ezt az Intert csak úgy lehet megverni, ahogy Valenciában láthattuk: ököllel. A fogócskázásba torkolló versengés a domináns hím pozíciójáért anno pont úgy döntetlennel zárult, mint most a Palermo elleni meccs, annak ellenére, hogy lélektanilag a legjobb pillanatokban két gombócot is legyömöszöltek a szünetig a milánóiak torkán. Figo még korántsem az a csoffadék vénember, akinek sokan gondoljuk, az ijesztő külsejű Cruz meg már rég ötszörös gólkirály lenne, ha nem a nevek bűvöletéből szabadulni képtelen Interbe vetette volna a sors. Ahhoz meg, hogy Recoba bebizonyítsa, övé a keret legjobb bal lába, úgy tűnik, minimum tökön kellene vele rúgnia Mancinit. A Palermo pedig  jó csapat, talán az egész olasz mezőny legszimpatikusabbja, de csak ordenáré mázlival kerülték el, hogy két gólos előnyről elbukják a már táskába pakolt három pont mindegyikét.

A Fiorentina, az Atalanta és a Lazio egyaránt emberhátrányban fejezte be a meccsét, de míg a lilák hozták a toszkán derbit, az Atalanta pedig idegenben verte a Torinót (a 8. percben már kettővel mentek), a Lazio nyolcmeccses nyerő szériája a tökutolsó Ascoli pályáján fújt ki (2:2).

A forduló 4. kiállítását a Sampdoria szenvedte el, más kérdés, hogy a 86. percben 0:4-nél egy fault megítélése miatt rikoltozó Novellino edző kiállítása nem rengette meg alapjaiban a bő egy órával korábban eldőlt meccset. Totti az európai topligák csatárfenoménjei közül elsőként elérte a 20 gólos határt, két gólja mellé egy gólpasszt is kiosztott és lassan kipállik a szája a hüvelykujja állandó szopogatásától. Bár még mindig jobb így szopni, mint múlt kedden Manchesterben.

A Milannál híreink szerint megkeresték az idei igazolások felelősét, majd meghágatták egy veszett hiénával, dobot csereztek a bőréből és 400 évre kitiltották őt és családját a városból. Ronaldo már vitt némi életet a Gillardino töketlenkedése, az Inzaghi közhelyesnek mondható lesen ragadásai és Oliveira semmitmondó játéka által visszafogott Milan támadásokba, így a szezon során először BL-t érő helyen vannak. Szerintünk már ezzel is túlteljesítették, amire idén hivatottak, sőt, külön kérjük az összes Milan-szurkolót, hogy anyázzon minket a fenti kijelentésért durván és bátran!

A Parma akár a 16. Chievora is ráragadhatott volna, ha egy pont helyett hármat szerez a Catania ellen, de ahol Fernando Coutonak kell gólt rúgnia, ott hiába énekel mindig rohadt lelkesen és baromi hamisan a vezérszurkoló, kiesnek, mint a tejfog. Végül egy szolgálati közlemény: aki tudja, miért nem járnak a családtagokon és a barátnőkön kívül egyéb emberek is az Udinese meccseire, az írja meg nekünk.

6 komment

Címkék: olasz összefoglaló ronaldo serie a totti recoba fernando couto

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr2959322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fred001 2007.04.16. 19:31:46

Nem mintha vesztett nagy Milan drukker lennék, de szerintem erre az idényre kb ennyi is volt a cél. Arra meg pont elég volt ez a gárda. Jövőre vesznek meg másikat.

da 2007.04.16. 20:53:28

Azért ezt a szerencsétlen Bájernt még mindi sikerült kiverni.
2. Írhatnátok egy visszapillantást a forduló előzetesekről, mert sztem tragikus a találati arány.

Dean 2007.04.17. 17:16:04

A Tottis poén nagy volt :)

csabax · http://www.bacskaisport.hu 2007.04.18. 00:20:47

Uff, vigyorogtam egyet a Tottis dumán. Már ezért is megérte olvasni...

BBking · http://bbking.blogspot.com 2007.04.19. 07:06:25

Jol idozitetted a cikket. Mit szolsz az inter-roma derbihez? :)

BBking · http://bbking.blogspot.com 2007.04.19. 07:07:04

mintha nem menne a kommentezes...
süti beállítások módosítása