Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Dail(y) Afrika - Green-peace után, 3. játéknap előtt

2010.06.13. 11:21 pote

Hat csapat mutatkozott be szombaton. Kettőben csalódtunk: Nigéria és Görögország főleg hozzáállásuk miatt váltott ki belőlünk szúrós tekinteteket. A másik négy azt hozta, amit mindig is vártunk tőle: Dél-Korea gyors volt és pontatlan, Argentína hozta a kötelezőt, USA masszív volt és fegyelmezett, míg Anglia potyagól kapott. A második játéknap egyértelműen Green kapitális hibájáról marad emlékezetes, de 2010. június 12-e mégis úgy vonul be a történelemkönyvekbe, hogy az NST egyik szerzője öt órán át szakértett a királyi tévében. Lapozás után gondolataink a három tegnapi meccsről, és jóslataink a mai háromról.

Miközben árgus szemekkel tapadtunk a képernyőre, hogy egyszerre lássuk és halljuk, miről beszél heinrich, a B csoport is letudta a bemutatkozást. Két dolgot vártunk előzetesen. Az egyik, hogy sunyi módon gólparádét kapunk a görög-korea meccsen. A másik, hogy Nigéria ellen vért kell izzadnia Argentínának. Sajnos egyik kívánságunk sem teljesült (maradt harmadiknak az egyszerre két néger nővel). Mitöbb, egészen nagyot csalódtunk is.

Először a görögökben. Azt eddig is tudtuk, hogy a görög szótárakban nincs olyan kifejezés, hogy jogasz bonitosz, de legalább hajtani szoktak. Most meg azt láthattuk, hogy hat perc után hátrányba kerültek, majd - csapategységüket demonstrálva - együtt elkezdték várni a meccs végét. Több mint beszédes, amikor a csékát cserélik le a szünetben.
A görögök játéka akkor sem változott meg, amikor már két góllal vezetttek a dél-koreaiak. Passzolgattak hátul egy picit, aztán a félpályáról valaki felsomta a tizenhatos környékére. Pont nem így képzeljük el a szórakoztató focit.
Dél-Koreáról meg csak annyit tudtunk meg, hogy most is iszonyatosan fegyelmezetten játszanak, extragyorsan tudnak eljutni az ellenfél kapujáig, de néha talán túl gyorsan is, így sok a pontatlan passz, nameghogy a csapat nagy része még mindig ugyanabból az alomból származik.

Mondjuk a görögöktől nem vártunk továbbjutást, így a csalódásunk jóval nagyobb volt a nigériai csapat játékával kapcsolatban. Ők is hamar hátrányba kerültek, és legnagyobb meglepetésünkre ők sem tettek meg mindent az egyenlítés érdekében. Azt még valamennyire elfogadjuk, hogy az első negyedóra végén átsuhant az agyukon, hogy beleszaladhatnak a késbe, és próbáltak egy ideig óvatosabban támadni. Azonban azt már nem lehet védeni, hogy tíz perccel a vége előtt, egygólos hátrányban, miért hagyják az ellenfelet hátul nyugodtan passzolgatni, és az is megdöbbentő, hogy a hosszabbítás perceiben nincs náluk a labda.
Sokunknak sokkoló volt, amikor a mérkőzés 65. percében Argentína négy-a-kettőben vezethetett kontrát. Ritka az ilyen élethelyzet focipályán, Messi el is baltázta. Nem is ez volt félelmetes (hanem például egy medve), hanem ahogy Sani Kaita próbálta a látszámfőlényes helyzetet megszüntetni. A nigéria középpályás, nem túlzás, csak kocogott vissza. Egy világbajnoki meccsen, 1-0-ás hátrányban, félórával a meccs vége előtt, normál időjárási viszonyok között. Tényleg felfoghatatlan. Messiék is érezhették, hogy Nigériának jó a szűk vereség, mert helyzetek sorát szórakozták el. Illetve több esetben Enyeama védett óriásit.

Sajnos az afrikaiak hozzáállása miatt a dél-amerikaikról sokat nem tudtunk meg, de azért egy két sebezhető pontot így is találtunk. Veron ezzel a sebességgel kevés lesz egy komoly ellenféllel szemben, és a védelem két oldala is könnyen átjátszhatónak tűnik. Heinze lassú, Gutierrez meg nem védő. Az volt az érzésünk tegnap, hogy a Newcastle légiósát még a veresegyházi asszonykórus több tagja is simán kicselezte volna. Itt mindenképpen változtatniuk kell, ha nem a csoportkör túlélése a cél.

Este a C csoport rangadója volt terítéken. Szerencsére az angolok nagyon akartak nyerni, így végig izgalmas meccset láthattunk. A gyors Gerrard-gól megfogta az amcsikat, és úgy tűnt, hogy simán behúzza a Capello-legénység, amikor is Green lemodellezte az _angol_kapus_ prototípusát. Szegény, még az új labdára sem foghatja. Bár, ha van humora, akkor azt nyilatkozza, hogy kiszámíthatatlanul szitált a levegőben a Jubilani.
Ami talán meglepő volt, hogy Gerrard és Lampard újra együtt volt a pályán. Úgy tűnik, hogy az olasz szövkap sem tudott jobbat kitalálni, pedig ez még sosem működött. Nehezen tudom elképzelni, hogy ez a felállás a vébé alatt működőképessé válik. Lampard helyett Carricket játszatnám, mert egy vízhordó mindenképpen kell középre. Ráadásul a MU középpályása - bár néha körülményesen - az előre játékban is használható.
Szintén érdekes volt, hogy Milnert már az első félidőben lehozta Capello. Nem lehet jó érzés, hogy a vébé első meccsén, a harmicadik perc körül lekapnak úgy, hogy SWP jön be a helyedre.
Hogy ne csak a negatív oldalát nézzük az angol válogatottnak, ki kell emelnünk Johnson játékát, aki védőfeladatai mellett a támadásokat is aktívan támogatta. Elfutási, cselei már-már Vanczák Vilit Cafut idézték.

Összességében a döntetlen az amerikaiknak kedvező. Csak azt sajnáljuk, hogy nem később találkoztak a felek. Továbbá kíváncsian várjuk, hogy Green bakijára mit fog lépni Capello. Gondolhatja azt, hogy több ilyen már csak nem lesz (ekkor Seaman és Robinson nevét súgnánk a fülébe), és hagyja a kezdőben továbbra is. Vagy dönt James és Hart közül. Mi a fiatal kapuvédőre szavaznánk.

VÁRHIDI MÁGNESTÁBLÁJÁN A HELYE
Az argentínok gólja kimerítette a tudatos szögletvariáció kategóriáját. Élmény volt nézni az ismétléseket, ahogy Heinzén kívül mindenki bevitte az emberét az ötös vonaláig (Samuel ezt szó szerint tette, mert a védője nem igazán akart partner lenni ebben), míg a későbbi gólszerző a tizenhatos vonalán várt. Pár méteren bárki bárkit meg tud verni, hiszen ő indul hamarabb, így csak a labdának kellett pontosnak lenni. Ezen a szinten ez meg már elvárható. Az csak hab a tortán, hogy a Marseille játékosa előrevetődve a jobb pipába stukkolt.

AMIRE EMLÉKEZNI FOGUNK
Akárhogy is tornáztatom az agyam, Maradonát eddig csak mezben vagy melegítőben láttam. Na jó, néha félmeztelenül. Szinte sokkolt, amikor a játékoskijáróban feltűnt öltönyben. Egészen szürreális volt. Inkább hasonlított egy soltvadkerti borhamisító báróra, mint egy szövetségi kapitányra.

A NAP SPORI-BAKIJA
Megvolt az első komoly tizenegyes gyanús eset. Li Csung Jong adott esernyőt az ötös sarkán a keresztezni igyekvő görög védőnek, majd mielőtt kapásból elrúgta volna, ellökték hátulról. Ha nem 1-0, akkor szerintem befújta volna a spori.



A mai menü is érdekesnek ígérkezik, s talán lesz már olyan meccs is, amin kettőnél több gól esik.

A C csoport két kiscsapata, és _benito is bemutatkozik. Még sosem találkozott egymással Algéria és Szlovénia válogatottja, így szinte lehetetlen megtippelni, mit is várhatunk a mérkőzéstől. Mindketten meglepetésre jutottak ki a vébére, így talán reménykedhetünk egy kis örömfociban.
Algéria - Szlovénia 3-2

A nap meccse lesz a Szerbia-Ghána találkozó. Olyan szintű faragást várunk, ami még egy néprajzi táborban is túlzásnak tűnhet. A szerb keret gigaerős, míg az afrikaiknál Essien nem lehet ott a keretben, így az üveggömbünk európai győzelmet mutat. Krasicstól és Jovanovicstól sokat várunk. Utóbbi a Liverpoolban folytatja pályafutását.
Szerbia - Ghána 1-0

Este a németek is bemutatkoznak. Talán a legkönnyebb ellenféllel kezdenek, így valószínűleg sok mindent nem fogunk megtudni róluk sem. Félő, hogy az ausztrálok úgy állnak ehhez a meccshez, mint a nigériaiak, vagyis nem fognak meghalni a pályán még az ikszért sem. Pedig egy német csapat ellen így bele lehet futni egy nagy pofonba. A Podolski-Klose párosnak pont egy feltartott kézzel pályára lépő ellenfél kell, hogy az önbizalmukat rendbe tegyék.
Németország - Ausztrália 4-1

1394 komment · 1 trackback

Címkék: vb 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr92077963

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Morfeusz Nelson Mandelában 2010.06.14. 11:10:23

A mai meccset elbuktuk a Nelson Mandela stadionban, nincs azon mit szépíteni. Hogy mi ennek az oka, nem tudjuk. Talán az istenek nem voltak velünk. Labdakosz merre jársz? Egy nem túl acélos Fél-Koreától kikapni, akkor sem szabadna így.   Csapatunk...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vadkutya 2010.06.13. 11:46:59

"soltvadkerti borhamisító báróra" - Ezt kerestem egész nap, ezt a hasonlatot! :DDDD

raiongo 2010.06.13. 11:50:21

Maradonában az volt a legjobb, hogy egész meccsen labdaszedőt játszott. Ha a kispad mögé pattant a labda, akkor is ment érte, hogy ő adhassa vissza.
Tényleg igazi bohóc.

sztividzsi 2010.06.13. 11:51:41

Gerrardnak viszont van humorérzéke és a labda fikázásával próbálta tisztára mosni a csapattársat

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2010.06.13. 11:57:39

igen, maradona valódi kulturális sokk volt, egy pillanatra még a k&Đ#@ vuvuzeláról is elfeledkeztem, amikor először megláttam :)

(a vuvut pedig tiltsák ki a stadionokból!)

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2010.06.13. 11:58:27

@vuvukutya: te nevet változtattál? :)
(soppolj egy vuvut a kutya szájába :)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.06.13. 11:59:26

Na, köszi, Pöte, ez normális elemzés volt. A "soltvadkerti borhamisító báró" óriási. :-D

A mai meccsekre elsöprő európai fölényt tippelek. Persze a Szerbia-Ghána igazi "sötét lovak" derbije, ahol bármi megtörténhetik.

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2010.06.13. 12:00:52

a briteknek van valami titkos támaszpontjuk, ahol ezt a rengeteg balfasz kapust képzik?

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 12:01:12

Verón hatalmas formátum, csereként illetlenség is lenne játszatni. Az intereseket hiányolják legtöbben, de én Luchót is ide veszem és állítom, meg is látjuk majd a továbbiakban, miért.

vadkutya 2010.06.13. 12:01:29

@Radio Free Aberrania: Sehol nem találok olyan képet, ahol egy kutya vuvuzelázik... :)

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2010.06.13. 12:07:06

Ez az Enyeama bitang kis kapus - láttam tíz Hapoel meccset, azóta vallom - és ha jól tudom átadólistán van, 3-4 millió fejében vihető (ez persze nőni fog szerintem, pláne, hogy Messinek a szemét is kivédte)

Az argentínok fele amúgy vicc, az angoloknál meg nem értettem Milner mit keres a kezdőben, Heskey-t már kapizsgálom. Gerrardék meg már a labdát fikázzák, de mind tudjuk mi történt : )

Remélem ma Szerbia nagyot szakít

(tegnap amúgy nem tudtam sírjak vagy nevessek, mikor az m1 a nap emberének azt a labdaszedőt választotta, aki majdnem tizenegyeshez és így "előnyhöz" juttatta a Dél-koreaiakat)

Everred 2010.06.13. 12:07:22

Nagyon kíváncsi vagyok a szerbekre, elég állat a névsor, nem bánnám, ha elővezetnének valami izgalmasat.

Algéria-Szlovénia a torna legjobb meccse lesz. Vagy nem, de én legalább próbálkozom.

Everred 2010.06.13. 12:08:11

@dzsoni bikicsunáj: "Gerrardék meg már a labdát fikázzák"

Általában zavarja is őket, basszameg.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 12:08:42

@vuvukutya: Részvétem a dolog miatt. :D :P

Egyébként a mai meccsek közül az elsőben benne van egy jó meccs, a 2.-ban is akár, nem lesz feltétlenül darabolás, az utolsó meg nem izgat. (de megnézem)

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 12:10:19

@dzsoni bikicsunáj: Az angoloknál az volt az igazi vicc, hogy SWP állt be és nem Joe Cole. De felkúrtam magam rajta... Tegnap írtam, a másik poszt alatt, hogy SWP-nek otthonról kéne nézni a meccseket, nem balfaszkodni a pályán...

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.06.13. 12:11:13

asszem ezt meg is teszem es veszek egy szelvenyt, a tegnapi anglia-amcsi 1-1-es telitalalat utan vakon bizom bennetek :D

Radio Free Aberrania · http://radiofa.blog.hu/ 2010.06.13. 12:12:40

@vuvukutya: ha lett volna a történelem során csak egyetlen eb is, aki vuvuzelázik, soha nem kapják meg az "ember leghűségesebb barátja" címet. ők tudják, mi az illem.

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.06.13. 12:13:44

@madcows:
jó meglátás
legendásan jó tippelő vagyok :)))

TickTickTickBoom 2010.06.13. 12:14:45

Gerrard minek hagyta amúgy, hogy Dempsey egy semmilyen csellel így beforgassa a gól előtt?:D

ennél több kell

bár ha azt nézem, hogy az Inter meg a Bayern hogyan jutott tovább a BL csoportból, akkor itt most elődöntős lehet a francia, argentin, angol csapat akár:D

legalábbis remélem, hogy inkább ők, mint a spanyol, olasz, holland trió:D

1116001 2010.06.13. 12:16:28

Krasics pedig az Arsenalhoz írt alá!

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.13. 12:18:04

@dzsoni bikicsunáj:
Egyébként Enyeama minden FM-ben kötelező vétel. Csak érdekességképpen.

Mourinho már nem a király 2010.06.13. 12:19:29

Ez bizony korrekt egy cikk :)
Volt egy-két képzavar:
"sok a pontatlan passz, nameghogy a csapat nagy része még mindig ugyanabból az alomból származik."
- de tényleg, van 8 Lee, és vagy 8 Kim a csapatban (és nyilván számunkra mind ugyanúgy néznek ki :D )

"soltvadkerti borhamisító báróra"
- ez meg tényleg 10 pontos! A durva az, hogy ilyet még ismertem is

A meccsekről: a görög-korea nem érdekes, az argentinek hozták amit vártunk, a csoportból még kijutnak, de ennél több kell, a nyolcaddöntő még ok, de utána jönnek a komolyabb ellenfelek.
Az esti meccsen az USA-nak szurkoltam, de csak visszafogottan, nem szeretném ha betörnének a fociba is. Szerencsére ez egy olyan sport, hogy a fizikai fölény, és a szervezettség nem biztos, hogy elég, bár elég messze eljuthatnak ennyivel is.

Everred 2010.06.13. 12:19:39

news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/world_cup_2010/8737455.stm

Danny Jordaanra változtatom a nikkemet, ha tényleg megteszi.

1116001 2010.06.13. 12:20:08

@Zsoca87: Én kérek elnézést:)
Jól olvasom hogy más klub lesz akkor a helyes megfejtés?:)

ForzaBianconero 2010.06.13. 12:21:11

@1116001: Torinóba megy ő. Legalábbis remélem hogy vagy 3 hét balfaszkodás után nálunk köt ki.

exeaxe 2010.06.13. 12:21:56

"maradt harmadiknak az egyszerre két néger nővel"

egy japán, és egy kínai, harisnyakötőben, ha szabad kérnem - a többi stimmel :)

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 12:22:15

@1116001: @ForzaBianconero:

Az általam feljebb linkelt sky-os cikk szerint az Interé lesz. (Úgy fogalmaznak kb., hogy az Inter az esélyes, de szinte 100%, hogy olasz csapaté lesz a játékjoga)

:)

Mourinho már nem a király 2010.06.13. 12:24:19

Green:
http://www.youtube.com/watch?v=O2xqhDat_yw&feature=player_embedded#!

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2010.06.13. 12:25:02

@peter135: (még egy FM-kocka? keblemre : D)

@Zsoca87: SWP annyira semmilyen, hogy mikor a kommentátor egy helyzetnél csak annyit mondott, hogy "Philips!!!!!", komolyan elkezdtem guglizni, hogy az kicsoda, meg mikor állt be... aztán persze leesett

@Csöncsön: nálam már (!) benne van a dream-teamben :D

horas 2010.06.13. 12:25:30

@OJ: Azaz.
Lucho Gonzaléz nálam is kezdő lenne.
Amúgy Heinze góljánál érdemes a tizenegyes ponttól pár méterre álló Nigériait figyelni,mellőle lépett el Heinze,már rág a gólörömnél tart az argentín, a nigériai srác még mindig ugyanott áll.
Istenem...tudatos szöglet,persze...
:)

IronRock 2010.06.13. 12:25:33

pote: Nem értem miért gondolod hogy az auszik beleszarnak a németek elleni meccsbe. Nem olyan mentalitású csapat az, ráadásul masszívak, fegyelmezettek, és szervezettek is. Tuti nem fognak 4:1-re kikapni. Bárkinek a játékát tönkre tudják tenni, támadni nem tudnak az igaz, legfeljebb ha Kewell még utoljára villant valamit...

ForzaBianconero 2010.06.13. 12:25:47

@Zsoca87: ehez hasonló cikk volt már vagy 10 ahol a Juvét írta 100%-nak. Állítólag ő is azt nyilatkozta hogy hozzánk akar jönni. Majd kiderül, én nagyon örülnék neki.

Pety91 2010.06.13. 12:26:41

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red:
"We did say that if any land on the pitch in anger we will take action."
Valaki dobáljon már be pár dongódudát a pályára, hátha sikerül majd némítás nélkül is nézni a meccseket..

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 12:28:48

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red: Jó lenne.
Egyébként vicc nélkül gondoltam már rá, hogy a játékosokat is zavarja. Nem mellékesen a hangulatot kinyírja.

Valaki már írta, hogy az a baj ezzel a primitív szarral, hogy nem reagál a helyzetre, monoton. Gól, kiállítás, helyzet, bármi van, mindig ugyanolyan hangos és ugyanolyan hangzású. Nem is értem mit szeretnek rajta...

horas 2010.06.13. 12:31:56

Most nem akarok nagyon unalmas lenni,de Milito helyzet kihasználásából kiindúlva,jogos a kérdés vajon hány gólt rúgott volna olyan ziccerekből,amiknél ő sokkal nehezebbeket old meg játszni könnyedtéggel...

Az Nigériai kapus szenzációs bravúrokat mutatott be.
Az afrikai kapusok ezen a VB eddig most pont ellentétesen modellezik az afrikai kapusokról kialakúlt sztereotípiát,mint Green az angolokról.

Pety91 2010.06.13. 12:34:55

@Zsoca87:
A sok idióta örül hogy benne lehet a TV-ben, meg ha jókor van jó helyen, ügyes cuccokat is zsákmányolhat:
www.youtube.com/watch?v=KojyT4UH4i8
Komolyan soha többet VB-t Afrikában!

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2010.06.13. 12:37:51

@Anthony (kick-ass): így már értem miért ő a kezdő az angolok első vb meccsén : D

vadkutya 2010.06.13. 12:38:30

@Pety91: Abszolút szürreális volt a tegnapi meccs is emiatt. 1x(!!!) hallottam az angolok éneklését, azt is csak fél percre.

horas 2010.06.13. 12:38:45

@Pety91:
Most nem akarok senkit megbántani,de ha Magyarország rendezne egy EB-t vagy Budapest egy olimpia-t,ezek ugyanúgy hétköznapi dolgok lennének itt.

vargamma 2010.06.13. 12:40:57

szegény soltvadkertiek, ezt már sohsenem mossák le magukról. pedig a 90-es évek óta nagyot változott a világ, nemrég onnan került ki az év borásza (Frittmann)!

Mr.AT 2010.06.13. 12:43:00

@1116001: "Rafa akkor is akarta Milošt, amikor a Liverpoolnál volt, és most, hogy az Internél van, írásos ajánlatot is tettek." - idézi Dejan Joksimovic, Krasic ügynökének szavait a The Mirror.

"A Juventusszal is tárgyalunk, de az Inter Moszkvába jön a következő néhány napban, hogy Krasićról beszéljen a klubjával. Angol élcsapatok is érdeklődtek, de nem voltak elég gyorsak."

"Szinte 100 százalékig biztos, hogy Miloš Olaszországba megy."

Marrotta két napja Moszkvában hagyta az utolsó ajánlatunkat, mely 13,5 Mio EUR-ról szólt, egy ultimátummal egybekötve: nem fognak aukcióban részt venni, vagy elfogadja a CSZKA az ajánlatot, vagy nem jön létre az átigazolás.

Krasic amúgy többször is lenyilatkozta, hogy Torinóba szeretne igazolni, s Del Neri keze alatt akár játszani.

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.06.13. 12:43:08

@IronRock:
azért írtam, h félő
(engem baromira meglepett a nigériaiak csaknekapjunkkinagyon taktikája, és félek h lesz még ilyen csapat)

Pety91 2010.06.13. 12:43:51

@horas:
Igen, a lopások meg az ujjongó emberek valszeg itt is lennének, na de az, hogy a fél világ nem tudja nézni a meccseket a sok idióta vuvuzelás miatt, azt nehezen érnénk el kerepelővel vagy akármilyen más dudával. Vuvuzela monnyonle! :)

horas 2010.06.13. 12:45:10

@Mr.AT: Ja erről tudok én is,hogy az Inter-is képbe jött,pedig már szinte borítékolható volt,hogy a Juve-ban köt ki.
Nem tartom,túl jó igazolásnak bár bejöhet,viszont nem tartom ilkdomosnak sem amit az Inter csinál most.

Mr.AT 2010.06.13. 12:45:18

@horas: Leszámítva, hogy itt nem a népesség 75%-a él évtizedek óta útszéli banditizmusból, szervezett kábszer- és fegyvercsempészetből, valamint prostitúcióból.

horas 2010.06.13. 12:46:25

@Pety91: Az igaz.!!!
De én nem ere gondoltam.
A Szerbeknek szukolok mosta VB-n a 8-ig elmehetnének,hogy végre legyegn egy VB ahol a szimpatizánsaim eljutnak valameddig.

horas 2010.06.13. 12:48:08

@Mr.AT: Persze,nyílván.Ezzel tisztában vagyok,de Budapest 75% szintúgy a világ legaljának egy komoly bástyája.

Mr.AT 2010.06.13. 12:48:13

@horas: Az Inter csak veri fel az árat, tök egyértelmű. Krasic szélső, amúgy sem illik a mostani játékrendszeretekbe.

Mint riválisnak, csak be akarnak kavarni, ez ugyan nem etikus, de teljesen életszerű, nyilván mki gyengíteni akarja a riválisait. Nekem ezzel nincs bajom.

A CSZKA is tudja ezt, most nyilván lavírozni próbálnak, de Marrotta egyenes és kemény volt, ahogy kell, megmondta, hogy nincs alku, vagy adják ennyiért, vagy adios. Végre van egy tökös ember nálunk is.

daneeka 2010.06.13. 12:49:42

@Mr.AT: Az első nagy balfaszság lenne Marottáéktól, ha hagynák, hogy az Inter lecsapja a kezükről...

vadkutya 2010.06.13. 12:52:33

@horas: "Budapest 75% szintúgy a világ legaljának egy komoly bástyája"

Ezt nem is értem. Főleg úgy,h dél-afrikai vonatkoztatásba hozod.

horas 2010.06.13. 12:52:44

@Mr.AT: Ja én sem mondom,hogy erkölcstelen,de pl nekem eszembe se jutott KRasic látván az üzlet előrehaladtát.
Krasic szerintem illene ebbe ami most van ő inkább olyan attacking allrounder.
Diego-t nem szabad elengedni,egy stabilabb alapjátékban sokkal jobb lesz emrt az meglesz Del Neri-vel,és szerinem illik a 4-4-1-1-ben emlékezzünk vissza Atalanta-ban Doni-ra és most a Samp-ban Cassano-ra,ugyanaz az írányító/árnyékék poszt mint amit Diego tud igazán játszani,arról nem beszélv,hogy zerintem szélsőt is tudna játszani lásd Eto'o,és Diego-nak még több adottsága van ahhoz a poszthoz,gyors,erős,jó az egy az egyekben,tud beadni ívelni,lőni.

Biztos vagyok benne,hogy Diego jövőre komoly erőssége lesz a Juve-nak,mert többnyire idén is erőssége volt.

horas 2010.06.13. 12:54:45

@vuvukutya: A 75 sok,oké,de hogy néznek ki az aluljárok a terek,koszos mocskos,putri az egész,mindenhol veszélyes alakokkal...
Ha 75%-sok is de BP nagyobb része pöce mint Fernciek tere az biztos.

De ez nagyon off is baromság is,ugyhogy hagyjuk...

ih bín ájn bájener 2010.06.13. 12:59:10

Maradona öltönyben pont, úgy nézz ki mint Lagzi Lajcsi. Ma végre látunk egy végső győzelemre esélyes csapatot és remélem 2 gólnál többet egy meccsen. Az iwiw-en a töketlen görögök és angolok miatt buktam egy csomót. Utóbbitól, meg VB-címet várnak, jó vicc. :D
Srácok, a stúdióban nagyon visszafogottak vagytok... :D

Mr.AT 2010.06.13. 12:59:21

@horas: Budapesten van néhány utca, ahol éjszaka közepén egyedül nem szerencsés mászkálni, ha nem vagy fonzie, mert esetleg elveszik a telefonodat, vagy kapsz két pofont. (Pofáraesési ráta: 1%)

Ehhez képest Dél-Afrikában talán akad néhány utca, ahol fegyveres testőrség nélkül mászkálhatsz, az összes többi helyen simán hétköznapi, hogy kirabolnak, lelőnek, vagy elrabolnak. Nappal. (Pofáraesési ráta: 90%)

És a két pofáraesés nem ugyanarról szól.

Johannesburg nem véletlenül érdemelte ki a nem túl hízelgő „nemi erőszak fővárosa” címet. Napi átlagban az utóbbi egy évben 60 gyilkosság, 196 regisztrált (!) szexuális erőszaktevés, és több mint 200 erőszakos rablás történik.

Slice 2010.06.13. 13:02:11

Akárhogy nézzük azért Dél-Afrikát hozzánk hasonlítani nevetséges. Akármekkora putri is van Pesten jó néhány helyen, az a veszély annyira nem fenyeget, hogy beléd eresztenek egy tárat gépfegyverrel. Teljesen más szint a kettő.

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2010.06.13. 13:02:11

@ih bín ájn bájener: "Ma végre látunk egy végső győzelemre esélyes csapatot"

Kicsit erős, de én is szimpatizálok a szerbekkel...... : D

vadkutya 2010.06.13. 13:02:38

@horas: Nézd, én 8 éve élek Pesten, vidékről költöztem fel. A belváros valóban ocsmány tud lenni, de ennyi, közel sem lehet párhuzamba hozni egy fejletlen, afrikai várossal, főleg nem veszélyességi alapon. Laktam én igazán undorító kerületben is (Szigony utca, aki ismeri, annak nem kell bemutatni), de soha, semmilyen incidens nem ért. Persze, ha cigit kérnek Ginoék, akkor adni kell...

horas 2010.06.13. 13:02:42

@Mr.AT: Jaja ezekkel tisztában vagyok,és tudom,hogy Dél-Akrika globálisan elrettentő egy hely.De én úgy gondolom,hogy a külföldiek szemében zömében Magyaroszág a koszos balkán egyik komoly bástyája,hogy már egyszer is fogalmaztam.

Tudom,hogy nincs egy szinten a két ország,ezt nem is mondtam,de szerintem MO sem egy szívet melengető hely a világ fejlettebb részében.

horas 2010.06.13. 13:03:53

@vuvukutya: Tudom,hogy nincs egy szinten a két ország,ezt nem is mondtam,de szerintem MO sem egy szívet melengető hely a világ fejlettebb részében.

ih bín ájn bájener 2010.06.13. 13:07:45

@dzsoni bikicsunáj: Legalább nem Szlovéniát írtad... :D

Mr.AT 2010.06.13. 13:08:40

@horas: Ez konkrétan nem így van. Rengeteg üzleti partnerünk jön Angliából, Németországból, vagy más nyugat-európai országból, és kifejezetten szívesen vannak nálunk, tetszik nekik a város, a klíma és az egész ország kisugárzása is.

A város turisztikailag frekventált részei gyakorlatilag tökéletesen biztonságosak, jelentős részük elfogadható állapotban van, és a városnak vannak kifejezetten szép részei is.

Nyilván én, aki nap mint nap itt élek, és nem csak a Várban meg a Lánchídon mászkálok, látom, hogy milyen koszos és lepukkant néhány része, de ilyen minden városban van, Párizsban, Milánóban vagy Berlinben egyaránt.

Összehasonlításban a régióban kifejezetten szívesen jönnek hozzánk, olcsók vagyunk, megbízhatóak, a kiszolgálás és az árukínálat mindenhol nyugat-európai, rengeteg program van, na meg nálunk vannak európa legjobb női. :-)

Ezt összehasonlítani Dél-Afrikával, ami egy szervezett kupleráj és drogtanya elegye... hát nem tudom.

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 13:09:22

Helyes! Jogos a kérdésfelvetés: nem kell 32 csapat!

Mr.AT 2010.06.13. 13:13:06

@dino vercotti: Őt majd az olaszoknál, róla nevezték el ugyanis a catAnecciot. :-)

szeme közé, laposan! 2010.06.13. 13:13:46

Az NST-s gallérhímzést hiányolom ám! Tessék pótolni!:)

tsd 2010.06.13. 13:14:12

a szlovének meze a legszebb a vébén

vadkutya 2010.06.13. 13:14:37

@horas: Magyarország (s főként Budapest) a világ turista célpontjainak első 5 helyezettje között van, tudom, mert ebből élek. Ez sztem mindent elmond arról,h miként viszonyulnak a fejlettebb országok népei a mienkhez.

@ih bín ájn bájener: Állat! :)

horas 2010.06.13. 13:15:01

@Mr.AT: okés,tévedek,de én csak arra reflektáltam,hogy nagy felháborodás meg így meg úgy afrika miatt,én csak arra gondoltam,hogy mi sem vagyunk piskóták ez ügyben.

Tisztában vagyok az ordító különbségek,de úgyérzem érthető mit akartam mondani,nyílván van egy elég félrevívő gellerje.

Mr.AT 2010.06.13. 13:17:23

Bencus qrvára összeszedett és értelmes dolgokat mond. Respekt.

Egy tipp: ne nézz a kamerába, a beszélgetőpartnerre figyelj, hülyén néz ki, ha a kamerának válaszolsz.

Pety91 2010.06.13. 13:17:58

@ih bín ájn bájener:
Szegény kutyus... Én is így vonyítanék ha vuvuzelával kínoznának! :)

1116001 2010.06.13. 13:19:13

@Mr.AT: Azért Gézának is engedj teret:)

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.06.13. 13:19:17

@Mr.AT:
hülyén néz ki, tény
de ezt kérték tőlük...

Pety91 2010.06.13. 13:19:54

Gratula _benito! Eddig több érdemi hozzászólásod volt mint a 2 másik szakértőnek összesen. :D

spurs 42+42 2010.06.13. 13:20:11

sziasztok mindenki!
lázasan gondolkodom, hogy miért is kéne megnéznem egy Algéria-Szlovénia meccset...:)

horas 2010.06.13. 13:21:38

@vuvukutya: Ez lehet,látod.
De az is árulkodik erről,ogy még társrendezőként sem tudunk egy eb-t megkapni,ami egy nálunk talán visszamaradottab ukránoknak és a mi szintüket ütő Lengyelekkel sikerült és basszus ez a Dél-Afrikai csapt VB-rendezett most,ez is árulkodik a külföldiek hozzáállásáról.

Nem akartam,ennyire belemenni ebbe,hagjyuk.Foglalkzonnuk Benito-val,tök jó dolgokat mondd.

daneeka 2010.06.13. 13:21:57

@horas: Amit mondasz, az nagyjából minden 1milliónál népesebb városra ráhúzható. Mindenhol vannak veszélyesebb városrészek.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 13:21:58

@pote: Szerintem annyira nem gáz, nemcsak a társainak beszél, hanem a nézőknek is.

Egyébként a trolláradat elmaradt egyelőre, gondolom mert nem mondják be, hogy melyik blog írója is ül a stúdióban.

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2010.06.13. 13:22:04

@Mr.AT: nem a kamerának, nekem, neked, nekünk válaszol . D

smartdrive 2010.06.13. 13:22:59

még mindig ezen a német-osztrák 1:0-án rugóztok? akkor is ez lett volna az eredmény, ha egyszerre játsszák az utolsó forduló meccseit, mert amíg Algéria nem nyer nagyon, addig mindkettőnek ez az optimális eredmény. márpedig a másik meccs verejtékes 3:2 lett

Mr.AT 2010.06.13. 13:23:26

Cossut, aki az utolsó tartalékjátékos volt az olaszoknál, közben hazaküldte Lippi.

Érdekes középpályánk lesz holnap - Camo és Pirlo biztosan hiányzik, De Rossi és Marchisio pedig könnyebb sérüléssel küzd, az ő szereplésük kérdéses.

Ha egyikük sem játszhat, marad a Gattuso, Montolivo, Palombo, Pepe négyes, amit azért összeszokottnak nem nevezhetünk.

Pont talán a legnehezebb csoportbeli ellenfél, Paraguay ellen, a nyitómeccsen. Hát nem tudom.

vadkutya 2010.06.13. 13:23:47

@horas: Egy nemzetközi torna rendezése infrastruktúra, forint árfolyam-erősség és sportdiplomácia kérdése. Nekünk egyik sincs, főként az utóbbi... De tényleg ne offoljunk tovább.

horas 2010.06.13. 13:24:45

@daneeka: ez is igaz,de ahgyjuk már ezt...

Slice 2010.06.13. 13:25:01

Szerintem pont az ilyen mérkőzések, mint az Algéria-Szlovénia lesznek a leggólgazdagabbak és nézhetőbbek, hiába a nagy nevek hiánya.

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.06.13. 13:25:02

@Zsoca87:
azt meg nem mondhatják be, mert reklám lenne :(

spurs 42+42 2010.06.13. 13:26:12

@smartdrive: ráadásul ugye 3-0 volt már ...ettől függetlenül nem lehetett szép, nem láttam a meccset

Kaputykin · http://kittenberger.blog.hu 2010.06.13. 13:26:26

@Mr.AT: laza 0-0 lesz, kb. mint a francia-uru... aki veszít, lemarad :)

horas 2010.06.13. 13:26:50

@vuvukutya: Nem hiszem,hogy Lengyelek vagy a Ukraánok ebben jobbak elnnének,de télleg off,hagyjuk.

Beníto,elég rátarti,nincs megilletődve,és nem fél félbszakítani senkit sem.
:)

Slice 2010.06.13. 13:27:08

@Mr.AT: Szerintem az olaszok abból a csoportból úgyis továbbjutnak valahogy, nem túl erős ellenfeleik vannak. A kieséses szakaszra rendbe jöhetnek a sérültek. Bár addig lehetnek újabb sérültek, esetleg DDR valakit lekönyököl stb. Mondjuk én teljesen egészséges csapattal sem adok sok esélyt nekik a 16 között.

_alerob 2010.06.13. 13:27:51

@Mr.AT: Marchisio, De Rossi és Montolivo kezd holnap, úgy tudom.

smartdrive 2010.06.13. 13:28:00

@spurs 42+42: mi ebben a nem szép? mindkét csapat küzdött egy számára jó eredményért. Algériának, függetlenül a lebonyolítástól, a saját kezében volt a sorsa az utolsó forduló előtt. ennyi

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 13:29:07

@pote: Miért? Mármint ez szerintem picit gáz. A saját blogotokat nem lehet reklámozni? Nem értem. Legalábbis gondolom volt valami szerződés erről, nem lehetett megoldani ezt?
(Félreértés ne essék, én nem bánom hogy az SMS-ező IQharcosok nem robbantak be ide is...)

horas 2010.06.13. 13:29:22

@_alerob: D'agostino végül kilett vive?

spurs 42+42 2010.06.13. 13:29:40

@Slice: Dánia, Kamerun, Japán ellen azért még egy romos olasz csapatra is fogadnék

_alerob 2010.06.13. 13:29:51

Handanovic a kapuban, az egy +1

2-3 ? 3-4? ezek a tippjeim

Mr.AT 2010.06.13. 13:30:09

@pote: Akkor reklámpóló, esetleg Zomborisanyis felvarrás zakószélre, nagy NST felirattal. :-)

Ha ezt sem szabad, akkor meg gerillamarketing póló, mondjuk kiemelt, "Csak sör legyN STre!" felirattal. :-)

Mr.AT 2010.06.13. 13:30:49

@horas: Nem. Már a bő keretben sem volt bent.

_alerob 2010.06.13. 13:32:04

@horas: ki lett véve, szerintem Pirlo agy Gattuso helyett pedig mehetett volna.

Slice 2010.06.13. 13:32:10

@spurs 42+42: Őőőő...Úgy érted, hogy Új-Zéland,Paraguay és Szlovákia?:)

Slice 2010.06.13. 13:33:53

@spurs 42+42: Őőőő...Úgy érted, hogy Új-Zéland,Paraguay és Szlovákia?:)

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.06.13. 13:34:03

@Zsoca87:
köztévé, nem kereskedelmi...

spurs 42+42 2010.06.13. 13:34:37

@smartdrive: küzdött 10 percig:)
maradjunk annyiban, hogy a németeket tényleg nem érheti kritika

Domingo 2010.06.13. 13:34:52

@OJ: Nekem speciel ő sokkal jobban hiányzott a tegnapi meccs képe alapján, mint mondjuk Cambiasso. Érdekes különben, hogy legtöbbször fel sem merül a neve a legnagyobb hiányzók között.

spurs 42+42 2010.06.13. 13:36:02

@smartdrive: küzdött 10 percig:)
maradjunk annyiban, hogy a németeket tényleg nem érheti kritika@Slice:

horas 2010.06.13. 13:36:11

@_alerob: @Mr.AT:
Mondjuk Montolivo tudja az játszani amit ő,de nekem ő egy kis kedvencszerűségem,őt úgy hiányolom kicsit.

Na kiváncsi,vagyok felsóhajt-e az Olasz középpálya Pilo nélkül,vagy nélküle is az a szarhalmaz lesz ami vele.

daneeka 2010.06.13. 13:36:12

@_alerob:
Bizony, Pirlo és Gattuso helyett bárkit vihettek volna.

Erről a Cesarról jókat hallottam. Tényleg megvette a Chievo?

_alerob 2010.06.13. 13:37:12

kicsit pontatlanok a srácok, de tetszik a meccs.

spurs 42+42 2010.06.13. 13:38:05

@Slice: lehet, hoyg félreértelek, nem azt írod, hogy az olaszoknak nem adsz esélyt a 16 között? az ő lehetséges ellenfeleiket soroltam fel

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.06.13. 13:38:42

@Mr.AT: a kameranézés elő van írva.

_alerob 2010.06.13. 13:39:03

@horas: felsóhajt. De Rossi lehet a vezért középen. Melette a két feltörekvő Marchisio és Montolivo óriási meglepetést okoz majd, remélhetőleg.

Pety91 2010.06.13. 13:39:53

@Mr.AT:
"Csak sör legyN STre!" -> priceless! :D

_alerob 2010.06.13. 13:40:09

És amúgy meg, mióta zöldek a szlovénok? :D

Slice 2010.06.13. 13:40:42

@spurs 42+42: Ezekszerint én értettelek félre:D Azt hittem, még a csoport ellenfeleikre gondolsz.
Szerintem egy jó napot kifogó dán csapatnak simán lehet esélye az olaszok ellen, főleg ha úgy szerepelnek majd ahogy sokan várják. De ez majd kiderül..

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.13. 13:41:31

@Slice:
Mondjuk Bendtner lehet, hogy kihagyja az egész VB-t. Nélküle nehéz lesz.

Mr.AT 2010.06.13. 13:41:56

@heinrich: OK, sejtettem, hogy nem rajtatok múlik.

Látszik, hogy balf*szok ülnek a köztévénél, ez az "erre van az előre, elvtársak!" kinézegetés már zomborisanyáékkal sincs bő 10 éve.

A műsorvezető néz a tv-be, a vendégei pedig neki válaszolnak, mint minden normális műsorban. Na mindegy.

horas 2010.06.13. 13:42:16

@_alerob: Bízzunk benne,de én Brighi-t is eltudnám képzelni,Matchisio szintjét símán üti,talán még jobb is.

Baszki közben Fiorentina emgszerete D'agostino-t most olvasom.9m-euró,ennyiért igazán elhozhatta volna az Inter-is Muntari helyett tökéletes,jövőre pedig Stankovic szerepét áttudta volna venni a keretben.Egykicsit szomorú vagyok ezért.
www.goal.com/en/news/10/italy/2010/06/07/1962816/official-fiorentina-sign-gaetano-dagostino-from-udinese-on

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.06.13. 13:42:23

@Zsoca87:
köztévé, nem kereskedelmi...

Slice 2010.06.13. 13:43:03

@peter135: Erről nem tudtam. Ha őt nélkülözni kell a dánoknak akkor a csoportból való továbbjutás is kérdéses lehet szerintem. Pedig a válogatottban jól szokta tolni Bendtner, kár lenne érte.

daneeka 2010.06.13. 13:43:33

@_alerob: DDR-en sok fog múlni. Én Di Natale-ban bízok nagyon.

Kaputykin · http://kittenberger.blog.hu 2010.06.13. 13:44:10

igen, az irányító tényleg eltűnőben van a modern fociban: lásd Xavi :)

spurs 42+42 2010.06.13. 13:45:12

@Slice: nekem kicsit öregecskedőnek tűnnek...majd kiderül

horas 2010.06.13. 13:45:30

@daneeka: Di Natale érdekes figura,a legjobbak között lenne a helye,de soha nem játszott még középcsapatban sem és az EB elött is hasonló jó szezonja volt most,szerintem nemcsak én nem emlékszem arra,hogy mit is csinált az EB-n....

_alerob 2010.06.13. 13:45:31

@horas: Hát nem tudom, mert Marchisio elég magabiztos volt ebben az idei sz@r Juvéban is. Szerintem Marchisio nagy erősség lesz. De igazad van, Brighi se lett volna rossz választás.

A fiorentina nagyot nyert vele, de ezelővetíti Montolivo távozását? passz

spurs 42+42 2010.06.13. 13:49:04

@Mr.AT: sőt Zomboriéknak szerintem kifejezetten tiltják is, legalábbis kicsit úgy jön le

_alerob 2010.06.13. 13:49:09

@daneeka: Ő lehet a csapat vezére előrébb. Hátul Chiellini. Rajtuk múlik rengeteg minden. Di Natalenak már van tapasztalata legalább. Egyáltalán nem kutyaütőkből áll a csatársor. Pazzini is lehet nyerőember, de Iaquinta is, vagy Gilardino is. Mondjuk aki egyöntetűen irányítóbb, előkészítőbb típus, az Di Natale.

Kaputykin · http://kittenberger.blog.hu 2010.06.13. 13:49:31

na, ez a két csapat nagyon nem érzi ezt az új labdát... rengeteg a hosszú, túl hosszú ívelés

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.06.13. 13:49:53

ha Bendtner kihagyja a vb-t, akkor hogy a picsába adjuk el???

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.13. 13:51:07

@imici77:
A 30 gólos szezonja után fogjuk eladni a Barcelonába, mert aktiválódik benne a katalán DNS.

horas 2010.06.13. 13:51:32

@_alerob: Igen nekem is ez jutott eszembe egyből,mer szinte ugynazt játszák és a Fiorentina régóta két középpályással játszik egy mélységi irányító és egy labdaszerzővel.
Melo elött és óta nincs igazán jó labdaszerzőjük,Zanetti nem rossz,de azért a zenit meg volt már...

_alerob 2010.06.13. 13:52:13

@imici77: tegyetek rá egy kevés zselét, öltöztessétek be Tom Cruise-nak. Erre mindig van igény :D

tsd 2010.06.13. 13:53:13

Eddig a vébé meccse

Slice 2010.06.13. 13:53:16

@imici77: Egy edzőmeccsen Niklas 2szer egymás után bebőrözi Messit, majd teker egy mesterhármast a pipába és róla is kiderül, hogy vérbeli culé.

Domingo 2010.06.13. 13:53:41

@peter135: Neki voltak korábban olyan megjegyzései, hogy gyerekként nagyon szerette a Barcelonát, nem?

Mourinho már nem a király 2010.06.13. 13:53:51

@Kaputykin: nem csak ez a kettő. Az eddigi meccseken is meglepően sok hosszú passz volt. Valamit nem éreznek a srácok az tuti.

tsd 2010.06.13. 13:53:59

5-6 gól akkor lesz itt, ha minden kapura tartó lövés beakad

daneeka 2010.06.13. 13:55:08

@horas: Leszámítva, hogy a selejtezőkön ontotta a gólokat, én sem emlékszem semmire tőle már az eb-ről. Az olasz szereplésből max De Rossi bombája maradt meg. És Chiellini berobbanása. Érdekes, hogy akkor Quagliarella is ott volt, ő nagyon elkallódott azóta...

@_alerob: Én még Maggio-tól várok még valami komolyabbat. És nagyon remélem, hogy nem Zambrotta, hanem Criscito lesz a balbekk...

_alerob 2010.06.13. 13:55:13

@horas: épp most jutott eszembe mennyivel jobb lett volna két éve az olasz válogatott Zanettivel. Ha ő most kerettag lenne, akkor ő lehetne az olasz Veron kb. Montolivo érett már egy nagy csapathoz is, nem mintha a Fiorentina annyira kicsi lenne. Elférne a 4 top olasz csapatba, az tuti.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.06.13. 13:55:43

@peter135: @_alerob: @Slice: idén csomagban már mehet is Cesc-cel együtt, ha mindenki úgy akarja. szumma 30milla, azt kalapkabát.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.13. 13:56:58

@Rico1:
Az Arshavin volt szerintem. Bendtner olyanokat szokott benyögni, hogy ő mindenhol király lenne.

_alerob 2010.06.13. 13:57:44

@daneeka: Hát Zambrotta elvileg kezdő, de ki tudja. Ha lesz egy rossz meccse, tuti változtatni fog Lippi. Maggio tényleg jó még. Na most derül ki, hogy nem is olyas fos ez az olasz válogatott.

Strigo 2010.06.13. 13:58:10

egy orosz-egyiptomi meccset szívesebben néznék mint ezt a megye kettest

_alerob 2010.06.13. 13:59:14

@imici77: Ezt írd le Marottának is. :)

tsd 2010.06.13. 13:59:46

hogy a klasszikusokat idézzem:
"Ínyenceknek való mérkőzés, tehát: szar."

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.06.13. 14:00:11

Kezdem elhinni a rossz labda dolgot... Egy fél jó beadás nem volt még a VB-n, minden hosszú indítás felgyorsul mintha vizes lenne a fű, nem érik utol a passzokat, katasztrófa... És akkor a sztratoszférába tartó szabadrúgásokat még meg sem említettük.

_alerob 2010.06.13. 14:00:16

@Strigo a divatdrukker: bemelegítésnek jó ez is. olyan elmegy.

_alerob 2010.06.13. 14:01:47

@_Maverick: Beckham, Del Piero és Totti átkozta meg a lasztit, hogy ha már ők nem lőhetnek bomba szabadokat, akkor senki sem.

nasteey 2010.06.13. 14:02:02

@Slice: Amellett, hogy nézhetetlen szar, még kapura sem lőnek. Halál.

Slice 2010.06.13. 14:04:49

@nasteey: Hát nem erre számítottam..:D Ez a meccs eddig tényleg kritikán aluli, a következő meccstől várom most a megváltást. De ha az a meccs is hasonló lesz, mint az eddigiek megőrülök..

daneeka 2010.06.13. 14:05:24

@_alerob: Buffon, Chiellini és De Rossi kivételével nincs olyan játékos, aki posztján top10-es. Talán ezért nem tartják az olaszokat esélyesnek.

horas 2010.06.13. 14:06:05

Azért abba belegondolni is rossz,hogy mi még valószinüleg ezeknek a csapatoknak a szintjét sem ütjük meg,pedig materiában vagyunk ilyenjók,talán még jobbak is.

nadivereb 2010.06.13. 14:06:35

Az miért van, hogy felül a sztenderd "SLO" van kiírva a szlovénokhoz, de a különböző statisztikáknál már a sosem hallott "SVN"?

Kaputykin · http://kittenberger.blog.hu 2010.06.13. 14:07:01

ami hihetetlen, hogy a meccsoddsok alapján a szlovénok majd kétszer esélyesebbek, miközben eddig három algériai helyzetecske volt összvissz

_alerob 2010.06.13. 14:08:23

@daneeka: de van sok feltörekvő fiatal, akiknek ez ugródeszka, plusz olyanok, akik eddig érthetetlenül az árnyékban voltak.

Slice 2010.06.13. 14:08:54

@nadivereb: Gondolom azért, mert Szlovákia is itt van a mezőnyben és hivatalos ők a "SLO". Mondjuk ez csak tipp.

_alerob 2010.06.13. 14:10:11

@nadivereb: Ez eddig a meccshez kötődő legizgalmasabb kérdés.

nadivereb 2010.06.13. 14:10:25

@Slice: szlovákia az SVK. ezért nem értem.

daneeka 2010.06.13. 14:11:16

@horas: Elmondta a kommentátor, hogy a szlovén csapat az eb-selejtezőkön 6. lett a csoportjában, többek között Albánia is megelőzte őket. Csak ők nem rúgták ki azonnal a szövetségi kapitányt, hanem hagyták tovább dolgozni...

Slice 2010.06.13. 14:11:21

@nadivereb: Bár jobban belegondolva Szlovákia, rövidítése "SVK".

horas 2010.06.13. 14:11:43

@daneeka: Meg az egész egy ötlettelen,jellegetelen,életlen,arculat nélküli állófoci-kínlódás.

A kreatív emberek rettenetes hiányoznak előről Totti és Del Piero okozta űr,szinte kézzel fogható.
Cassano,Miccoli pont innen hiányzik,de még talán Cossu is,aki egy-egy remek labdával tudna bontani,de a futó emberek sincsenek meg akik tudnának lendületet vinni,Camoransei és Di Natale 33 évesen sok futóversenyt nem fognak megnyerni,bár Di NAtale azért mondható gyorsnak.
Camoranesi...na,hogy ő mivel érte el,hogy ott van most Afrikában szerintem ő sem tudja...de Gattuso is csak nézne ha ezt emgkérdezné tőle valaki...

Slice 2010.06.13. 14:12:29

@nadivereb: Megelőztél. Érdekes kérdés, és tényleg izgalmasabb, mint ez a meccs..

daneeka 2010.06.13. 14:12:34

@nadivereb: Én már hallottam az svn-ről. Dolgozom is vele. :D

_alerob 2010.06.13. 14:15:23

@horas: Del Pierot akkor is elvittem volna, ha mankóval kéne, hogy játsszon.

Közben volt már egy bazi nagy kapura lövés. Éledezzetek!

Everred 2010.06.13. 14:16:23

ez a meccs bazmeg... nem gondoltam volna, hogy a francia-urut alul lehet múlni, de az első félidő személyében komoly trónkövetelő lépett fel.

Második félidőre ezek után minimum, hogy mindketten a régi szép időket idéző 2-3-5-ös felállással jönnek ki. Én pedig előszedem a rántott szeletet a hűtőből, ha valakit érdekel. Sőt, ha nem, akkor is.

Iustizmord 2010.06.13. 14:16:33

@heinrich: hát szóljatok hogy tegyék a kamerát a csajok mögé, úgy triplán van mit nézni.

daneeka 2010.06.13. 14:17:20

@horas: Ugyanezt gondolom Grosso jelenlétéről is. De Camo talán nagyobb vicc... Viszont Giuseppe Rossi kint van? Ő talán még jó lehet elölre.
Egyébként az a durva, hogy most hiányzik mindenkinek Del Piero, de pont ő volt az, aki 2006-ot kivéve alig-alig volt kezdő világversenyen.

horas 2010.06.13. 14:17:20

@_alerob: Én nem feltétlen,de Camoranesi nél többmindenre lehetne használni az biztos.

tsd 2010.06.13. 14:18:40

Ahogy más fórumokon már megjegyezték, Somos nem vette észre az egész félidő alatt, hogy nem Gauaui véd az algériaiaknál...

Ezt mondjuk elég nehéz lesz korrigálni...

Slice 2010.06.13. 14:19:24

@daneeka: Úgy tudom, Rossit nem vitte ki Lippi. Elég nagy ostobaságnak tartom, ha tényleg így van.

_alerob 2010.06.13. 14:21:10

@daneeka: Rossi sincs kint. @horas: Lehet. Camoranesi azért ebben az évben nem sokat mutatott mert sérül volt. Persze ezért is kockázatos, hogy kint van, de tapasztalt és ha formában van, akkor nagyon jó. Itt az a baj, hogy kevés esély lesz arra, h formában lesz.

daneeka 2010.06.13. 14:22:33

@Slice: Jól tudod. Most néztem a fifa honlapon. Van helyette Pepe és Quagliarella...

_alerob 2010.06.13. 14:22:39

Két beszari tyúk ez a csapat.

rizla 2010.06.13. 14:23:30

ez az igazi vb hangulat, két érdektelen ráadásul antipatikusan játszó csapat szar meccse napsütésben.

horas 2010.06.13. 14:23:30

@daneeka: Del Piero hajlamos volt eltűnni a mezőnyben,de talán a világ legsokoldalúbb és zseniálásabb csatára volt,most azért hiányzik egy megkopott öreg Del Piero emrt Lippi nem vitte ki Cassan-ot és alapban sincsenek olyan személyiségek jelenpillanatban az olasz-válogatottban.
Ez kb olyan,mintha a spanyoloktól Raúl vagy Mendieta-t a hollandoknál meg Makaay vagy Seedorf hiánya látványos lenne annyira szar a keret....

dino vercotti · http://bianconeri.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 14:23:41

Most mutattak egy érdekes képet az olaszok: egy 41X26 méteres sávban állt mind a 20 játékos a középpályán. Így nem lesz gólzápor, de még veszély se nagyon.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.13. 14:24:08

hoppá. benito elhintett egy kis reklámot.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 14:24:49

@Slice: Nem egy érthetetlen döntése közül az egyik.

Büntetés a meccs, de Algériára tettem, talán begyaknak egy gólt, azért jobbak Madzser testvéreink.

d3vnull 2010.06.13. 14:25:15

@rizla: Csúnya is lenne ha már délután kettőkor el kéne kezdenem pattogtatni a söröket, jó ez ilyen koránra :D

rizla 2010.06.13. 14:26:06

kötelező a kamerába nézni? elég bosszantó, ahogy ránk somolyognak ezek a trógerek.
benito - mészöly páros FTW

lük 2010.06.13. 14:26:15

@d3vnull: Pedig én már elkezdtem, igaz tegnapi maradék pezsgővel. Így felettébb élvezetes a meccs:)

d3vnull 2010.06.13. 14:28:47

@lük: Ja, ilyenből lesz az, hogy az esti német meccsre már nem szolgálnak ki, mire felüvöltesz, hogy akkor nesze nektek a brazil himnusz, elfütyülöd a Marseillaise-t és elájulsz.

rizla 2010.06.13. 14:28:57

ZAHOVICS játszik?: DDDDDD

Hispan07 2010.06.13. 14:28:59

komolyan, ezek mi a francra bunkereznek?

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 14:29:53

@peter135: Mi volt, nem hallottam (nem néztem végig a stúdiózást)

Everred 2010.06.13. 14:30:28

benito, persze, hogy mind tudjuk, miért kell mindig új labdát csinálni. Te is tudod, de tán még mészölyék is tudják.

Ezzel együtt kurva idegesítő a csapatok picsogása. Játszanának olyan labdákkal, mint az 50-es években, ahhoz mit szólnának? túl kell tenni magukat azon, hogy a labda könnyebb vagy kanyargósabb vagy a fasz tudja. Mindent meg lehet szokni és gumilabdával is lehet focizni, csak nem olyan jó. El vannak ezek kényeztetve.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.13. 14:31:00

@Zsoca87:
csak annyi, hogy az NST kommentelői sem tudnak mit hozzáfűzni a meccshez, annyira szar.

Mourinho már nem a király 2010.06.13. 14:31:03

Zizounak milyen szép feje van, egyből az jut az ember eszébe, hogy milyet lehet fejelni egy ilyen koponyával!

Domingo 2010.06.13. 14:31:27

Somos gyaláz, elővették a szokásos "ha zidane beállna akkor" rantet.

nadivereb 2010.06.13. 14:32:06

@rizla: A kamerábanézés sztem valami irányelv lehet, tegnap este Szántó 'Dumbó' Dávid is folyton a szemembe nézett.

horas 2010.06.13. 14:32:29

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red:
Mit sírnak?
Julio Cesar is mondja,hogy milyen szar a labda,meg így meg úgy...az ellenfél kapusának ugyanúgy tekeredik....

?????????????????????????????????

lük 2010.06.13. 14:33:41

@d3vnull: Szerencsére itthoni iszogatás van, tehát amíg tudok mászni legalább kiszolgálom magam. De bármit megiszok ami a kátránynál hígabb, hogy legalább élvezzem ezeket a "rangos" futball krémjének nevezett szarokat.

Ganz 2010.06.13. 14:33:46

@peter135: tökigaz.
A Tango volt a legjobb, az összes többi egyre szarabb lett, és egyre műanyagabb.

Ez az új nagyon furcsa lehet, még csak kézben fogtam, de teljesen gumilabda-fíling...

Domingo 2010.06.13. 14:33:46

Ahhoz képest, hogy a Jabulani szopatja a kapusokat, elég gólínséges világbajnokság ez.

Malachi 2010.06.13. 14:34:12

@rizla: jó ez, legalább lehet közben dolgozni. meccs halkan a háttérben, hogy csak az üvöltés hallatsszon, ha esetleg gól lenne.

rizla 2010.06.13. 14:34:56

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red: jó, azért valahol csak jogos a picsogás, ha végigjátszod a szezont jó formában, jó labdával, aztán a lábad alá tesznek egy másikat, ami más érzetre. összezavarhatja a játékosokat. mondjuk én bírom, hogy mindig új labda van, legalábbis jópofa, hogy minden vb-nek van saját, dizájnolt labdája, de el tudom képzelni, hogy most elvetették a sulykot.

Everred 2010.06.13. 14:35:48

Valaki találjon már egy gólt, akkor talán ráébrednek ezek a nagyszerű legények (a másik csapat), hogy anélkül mehetnek haza, hogy produkáltak volna valami futballszerűt, ha nem ébrednek fel.

Ganz 2010.06.13. 14:35:57

Jó kis meccs.
Most, hogy a forma-1 kanadába van, erre a vuvuzellára alszom jókat.

Nagyon hasonlít a forma-1 hangjára, a meccsek meg kábé olyan izgalmasak, mint a futamok, tökéletes alvóidő.

Slice 2010.06.13. 14:36:16

A legjobb része a mai VB-nek eddig a stúdiós beszélgetések voltak. Jó dolgok hangzottak el szerintem. Szerencsére Benitonak sokkal normálisabb vitapartnerei vannak, mint Heinrichnek voltak.

nadivereb 2010.06.13. 14:36:19

@rizla: de elvileg december óta mindenfelé ezzel játszanak, nem?

Mourinho már nem a király 2010.06.13. 14:36:25

@rizla: hát a Tangóra is rá lehet festeni a dizájnt :D

daneeka 2010.06.13. 14:36:32

@horas: Itt azért a csapaton van a hangsúly, én azt érzem. Olaszország nem fog jogabonitózni. Cassano és Miccoli persze hasznosabb lenne mint Camoranesi vagy Pirlo (bár ez kicsit csúsztatás, mert nem ugyanaz a posztjuk). Ugyanakkor nem hiszem, hogy az ő jelenlétükkel már favorit lenne a címvédő.

rizla 2010.06.13. 14:36:52

@Rico1: igen, és még nem volt egy nagy távoli bomba sem (csabalala nagy gólt lőtt, de az nem volt távoli).

bezzeg 4 éve a teamgeist, arról előre elmondták, hogy elég durva, és tényleg, már az első meccsen láttuk. kurva sok távoli gól volt azon a vb-n. persze lampard nem talált azzal sem, neki mindegy
; DDDDDDD

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 14:37:25

@Malachi: Nagyon optimista vagy. Egyrészt gólról álmodozol, másrészt azt gondolod hallanál bármit is a vuvuzelán kívül. :D:D

rizla 2010.06.13. 14:37:28

@nadivereb: nem, csak bizonyos meccseken volt ez. az angol és a spanyol bajnokságban biztos, hogy a szokásos labda volt, nike total akármi.

rexter 2010.06.13. 14:37:39

mekkora ostoba a tippjeitek. algeria 3 golt lo, LOL, x lesz vagy szloven gyozelem.
serbia - ghana meg akkor bunda dontetlen lesz, hiogy sirni fogunk olyan szar meccs lesz.
a nemetek 1 golla nyernek.

Everred 2010.06.13. 14:38:06

@Anthony (kick-ass): és ha kell a marketinghez, lehet azt is hazudni, hogy valami forradalmian új technológiával készült. És akkor kész is a megoldás, adidasék is örülhetnek, a csapatok sem fognak sírni.

nikodémus 2010.06.13. 14:38:13

Fórumnak, stúdiónak egy a hangja: érdektelen meccs ez. Télleg inkább szunyókálással kéne elütni az időt.

Talán a szerbek majd? (Talán.) Talán a németek? (Á, dehogyis.)

Iustizmord 2010.06.13. 14:38:16

@Ganz: lehet hogy mert gyerekkori élmény, nekem az etrusco bejött, lyan profibb volt mint a tango. igaz a tango készült utoljára full grain leather-ből, asszem, már az azteca sem

Domingo 2010.06.13. 14:38:17

@Ganz: Szerintem meg a rio de janeiroi sörösüveg a menő, aki mással játszik az gyáva szar. Most komolyan most már azzal sznoboskodunk, hogy 36 éve nem volt jó vb labda?

rizla 2010.06.13. 14:38:25

@Zsoca87: HAHAHAHA azért a vb végére csak hozzászokunk majd és a konyhából is hallani fogjuk, hogy mikor van gól, tudod zümmmmmmmmmmmmZÜMMMMzümmmmmmm

_alerob 2010.06.13. 14:39:04

életmentő csere? remélem

rizla 2010.06.13. 14:39:41

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red: nem a forradalmian új technikával van a baj szerintem, hanem hogy túlzásba viszik a kísérletezést a BRIT TUDÓSOK. az lenne a legfontosabb, hogy tökéletesen engedelmeskedjen a játékosoknak, nem az, hogy még egy 6 éves lövése után is úgy szitáljon, mintha gerrard küldte volna meg

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 14:39:49

@rexter: Húha és te olyan okos vagy, hogy ezt a nagyszerű meglátást nem ám a meccs előtt írod, hanem az 50. perc után.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.06.13. 14:40:33

ennel a meccsnel meg a nagynenem csipomutetje is erdekesebb lenne

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.06.13. 14:41:22

@rizla: "zümmmmmmmmmmmmZÜMMMMzümmmmmmm "

:DDDDDDDDDDDDDDD

Ganz 2010.06.13. 14:41:49

@Iustizmord: igen, mindamellett ezeket vizes pályán nemigen, viszont elképesztő húzása volt, ahogy izomból megküldted, szárazon.

Meg volt egy optimális rugalmasság-keménység viszony, nem ütött, de pattant, király volt, na.

Mourinho már nem a király 2010.06.13. 14:42:05

Mit csinált ez a szlovén csávó? Nem tudott átvenni egy 5m-es passzt, nehogy helyzetbe kerüljön.

rizla 2010.06.13. 14:42:19

@madcows: hát a magyar egészségügyben minden ilyesmi elég izgi ;[

Everred 2010.06.13. 14:43:02

@rizla: de épp ez az, ne kísérletezzenek: csinálják meg a Tangót, fessék meg minden vébé előtt különféle színekre, hazudják azt, hogy ez most aztán megint teljesen új és remek módszerrel készült és már a kávét is ágyba hozza. És persze adjanak neki mindig valami izgalmasan trendi és újszerű nevet, aztán kész, lehet megint eladni belőle egy csomót, anélkül, hogy a játékosok kitérnének a hitükből.

_alerob 2010.06.13. 14:43:33

@rexter: ezt az egygólos német győzelmet megjegyzem. nehogy meglepetés legyen ;)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 14:43:41

@nadivereb: Hülye vagyok, igazad van.

Nézzük a jó oldalát, ennél szarabb meccs már biztosan nem lesz.

Malachi 2010.06.13. 14:43:42

@Zsoca87: sportgéza, hangerő 10%, nuku vuvu. :)

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2010.06.13. 14:44:29

én reménykedtem, hogy a vébé után Birsa neve bekerül a futballtelefonkönyvbe, kap pár jó ajánlatot, de ha nem szaporázza a lövéseit... akkor még a meccs is szar marad (bár ez valami guilty pleasure lehet, mer komolyan nem tartom annyira vészesnek)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.13. 14:44:30

Ez rosszabb mint az Arsenal-Man City. :(

Mourinho már nem a király 2010.06.13. 14:45:02

Kommentátor is be van lassulva mint a csapatok, semmi beleélés nélkül: "na megvan a csel" :DDDDD

nikodémus 2010.06.13. 14:45:05

Jaj, Somos kommentátor már megint rázendített, a "ha mi, magyarok itt lennénk a vb-n..." kezdetű nótára... Inkább változzon átigazolási pletykafészekké. :-)))

England win The Ashes! 2010.06.13. 14:45:35

@nadivereb: @Slice: marha érdekes oka van: Szlovénia rövidítése a FIFÁ-nál SVN, a NOB-nál viszont SLO. Innen a kettősség.

Iustizmord 2010.06.13. 14:45:48

tara faszért nem lehetett EZT a meccset hétköznap 13 vagy 16h-ra tenni bazze.

adjanak már még 1 nabdát a játékosoknak hátha akkor.

megjegyzem, a jabulani nem zavarja meg a kapusokat, mert azt csak szeretnénk. a jabulani a mezőnyjátékosokat zavarja.

nikodémus 2010.06.13. 14:46:31

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

"Nézzük a jó oldalát, ennél szarabb meccs már biztosan nem lesz."

Nem olvastam én ezt már a fhanszia-uru meccs alatt/után? ;-)

rizla 2010.06.13. 14:46:35

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red: de miért van olyan érzésem, hogy frings brutális lövését 4 éve nem lehetett volna telstarral végrehajtani? szóval lehetnek fejlesztések, nem baj, ha kicsit változik a játék.

Domingo 2010.06.13. 14:47:21

Mikor jön majd olyan hozzászólás, hogy "kiváncsi vagyok mit szólnának, ha 3 kilós medicinlabdával kellene focizniuk"?

nadivereb 2010.06.13. 14:47:26

Mekkora oddsszal adják azt, hogy legalább egy kapus elalszik unalmában a pályán?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 14:48:03

Pedig 4 éve emlékszem egy szintén outsider meccsre, ami nagyon jó volt, megvan nektek a Szaúd-Arábia-Tunézia?

@nikodémus: Az is felért egy szabálysértési eljárással, de ennyire azért nem volt rossz.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 14:48:27

@Malachi: Ezzel cask ez egyik problémát oldottad meg. :P :)

Ganz 2010.06.13. 14:48:56

@Rico1: hahh, azért annyira nem vagyok ínyenc, meg volt értelme fejleszteni, pont az időjárási viszonyok kiküszöbölése miatt is.

Plusz kasza a boltokban ugye.

Denem, pont akkora Ronáldinnyó vagyok bármelyikkel, sejted.
:)

Everred 2010.06.13. 14:49:27

Hát ha ebből a csoportból nem az Anglia-USA kettős jut tovább, akkor komolytalanság miatt le kell fújni a világbajnokságot.

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.06.13. 14:52:38

A szlovénok is annyira unják a saját meccsüket, hogy elfelejtettek tizenegyest reklamálni.
Megyek, és elolvasom a gyuloltellensegeink-en, miert is utaljuk a szlovénokat, a legymatag focijuk mellett...

nikodémus 2010.06.13. 14:52:42

Ilyen rossz meccseken csinálta régebben a hajdúbé, hogy bekattant, és konkrét standup-comedyt rendezett a maga fááárasztó stílusában. Most komolyan javítana az élvezhetőségen.

nikodémus 2010.06.13. 14:53:16

@peter135: Ja, tényleg. Ki is ez a két szövkap, akiket szidhatnánk? :-)

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 14:54:32

Azért az az alja már, amikor a kommentátor azzal nyugtatja magát, hogy "legalább játékvezetői szempontból könnyű a mérkőzés"

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 14:54:38

Azért az szép, hogy a mostani állás szerint 2 csoportban is 1 meccs után mindenki 1-1 ponttal áll.

rizla 2010.06.13. 14:54:48

@nikodémus: imádtam amikor szarráfikázott egy meccset. volt még 2002ben valamelyik török mérkőzés, vagy az eb-n 2000-ben, nem emlékszem, konkrétan csak hajdú b miatt volt érdemes rajta hagyni a hangját, pedig tragikusan szar volt az egész.

tuono 2010.06.13. 14:58:08

Ebből a VB-ből mostanra kezd kuwwára elegem lenni. Zümmög, nincs játék, nincs gól...bullshit. Elkezdem keresni a felelősöket! :D

BruceWayne 2010.06.13. 14:58:09

@nikodémus: ja, hát egészen siralmas hogy egy ilyen félidő után egyből a magyar nemkijutáson kárognak... mi az oroszoktól is ötöt kaptunk volna ugyhogy fogjuk be a pofánkat szerintem.

Malachi 2010.06.13. 14:58:32

@rizla: egyszer úgy 9 éve láttam egy válogatott meccset talán, valahol idegenben játszottunk Kazahokkal, vagy ki tudja, a lényeg, hogy akkora tejfehér köd volt, hogy a meccsből szó szerint semmi nem látszott. hogy ki közvetítette nem tudom, de egészen jól megoldotta, mókás helyzet volt.

Mourinho már nem a király 2010.06.13. 14:59:40

valóban szép volt :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Everred 2010.06.13. 14:59:51

gratulálok, te buta egysejtű.

Mondjuk hátha így izgalmas lesz a vége.

rizla 2010.06.13. 14:59:51

6. meccs, 2. piroslap

sztividzsi 2010.06.13. 15:00:40

szóljunk má nekik, hogy ez nem rugósfoci vb. ja most észrevették, mert ott nincs kiállítás.

nikodémus 2010.06.13. 15:00:49

@Malachi: Talán a Faragó volt? (Valami nekem is rémlik.)

_alerob 2010.06.13. 15:01:12

:DDDD Ekkora flesssst

Malachi 2010.06.13. 15:01:12

na azért nem lehet mindenki Maradona

nikodémus 2010.06.13. 15:02:15

@rizla: én valami svéd meccsre emlékszem, ott sütötte el az örökbecsűt: "Micsinál a svéd kapus? Beáll a kapuba. s véd." Hát én fetrengtem.

Malachi 2010.06.13. 15:02:16

@nikodémus: vagy ő, vagy Hajdú B. sírtam.

nadivereb 2010.06.13. 15:03:05

Na Szlovénia most eszeveszett rohamokba kezd, Algéria meg egy villámgyors ellentámadásból megszerzi a győzelmet.
Figyeljétek meg.

daneeka 2010.06.13. 15:03:23

@Nerazzurri: A szünetben a studióban is szóba került. Még Bozsik Péter is bólogatott serényen. Megkérdeztem volna tőle, hogy mi is volt Máltán...

rizla 2010.06.13. 15:03:25

minden idők legrosszabb vb-je...?

tuono 2010.06.13. 15:04:03

Ghezzát szeretem, óriási tehetség kell, hogy egy ilyen seízesebűze meccsen felhívja magára a figyelmet... valahogy. Hát neki ez jutott eszébe. Hol kell aláírnia az antivuvuzela petíciót? :)

Mourinho már nem a király 2010.06.13. 15:04:04

@nadivereb: Na Szlovénia most eszeveszett rohamokba kezd
-aha
:D
:D
:D
:D
:D

nikodémus 2010.06.13. 15:04:17

Ez a kiállítás, ez komoly.

Talál egy gólt Algéria?

Domingo 2010.06.13. 15:04:17

@nadivereb: Most már igazán maradjon 0-0, mert fogadásom van rajta. :D

krysal 2010.06.13. 15:04:49

Ez a VB kezd nagyon kínos lenni.

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2010.06.13. 15:04:57

benito marad a szerb-ghána meccsre is?

Malachi 2010.06.13. 15:05:18

nem vagyok biztos benne, hogy nem a kapus volt balfasz ennél a passznál.

Domingo 2010.06.13. 15:05:57

@dzsoni bikicsunáj: Gondolom igen. Pedig csinálhatna megannyi más, sokkal érdekesebb és izgalmasabb dolgot szgény.

Everred 2010.06.13. 15:06:00

mekkora góóóóóóóól

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 15:06:06

Góóól, te jó ég!!! A szívem...

_alerob 2010.06.13. 15:06:08

gól ? vagy csak a meleg miatt káprázik a szemem

Pety91 2010.06.13. 15:06:14

Gól?! Épp a "becsúszik"ra ébredtem fel...

England win The Ashes! 2010.06.13. 15:06:17

Nem tudom, nekem jobban bejön, ha a szpíker csak szimplán közvetíti a meccset, esetleg elhint pár infót, de ne olyat, "hogy 20 éve ezen a napon épp ez a két csapat játszott egymás ellen, csak akkor 35 fok volt árnyékban". Ha humorra vágyom, kabaréba megyek.

nadivereb 2010.06.13. 15:06:20

Nopicsa. Gól. Hehehhe

daneeka 2010.06.13. 15:06:31

ezért megérte várni :D

rizla 2010.06.13. 15:06:41

szar meccs, hülye kiállítás, nagyon hülye gól. hát ha ettől jó az új labda..

Kaputykin · http://kittenberger.blog.hu 2010.06.13. 15:06:45

vagy tényleg a labdával van valami?

tuono 2010.06.13. 15:06:46

góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól :D:D

England win The Ashes! 2010.06.13. 15:06:57

K.rva életbe, Ziani elb.ssza, Koren meg gyönyörűen tekeri.

Iustizmord 2010.06.13. 15:07:37

bazze nem értem a gól előtti jelenetet. a gólszerző annyira üresen állt a kjások mögött, védők előtt, hogy nem is értem miért gondolkodott másodpercekig a szélső h betegye-e.

totál antifutbll.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 15:08:23

Akkor is, ha potya, de rögtön a 2 egymás után? Szar a labda nagyon.

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.06.13. 15:08:30

@Zsoca87:
köztévé, nem kereskedelmi...

tuono 2010.06.13. 15:08:36

@Iustizmord: Algéria nem bírta tovább a szlovén nyomást... :D

Slice 2010.06.13. 15:08:36

Órási kapuspárbajok lesznek ebben a csoportban az már nyilvánvaló..

nikodémus 2010.06.13. 15:09:11

@Dr Jozef Vengloš: Nézd, Hajdúbé sztem magasan a legjobb kommentátor a hazai mezőnyben. Ma már nem nagyon csinál standupot,, és régebben is csak akkor, ha látta, hogy minősíthetetlen a meccs.

England win The Ashes! 2010.06.13. 15:09:55

Nálatok mennyi a meccs? Itt 0-1, de a fifa.com 0-2-t ír.

BruceWayne 2010.06.13. 15:10:36

@daneeka: Bozsik James The Special One Woods is ott volt? nem is láttam

@rizla: legrosszabb-e azt nem tudom, de azt kijelenthetjük hogy a klubfodball mára erősen eljelentékteleníti ezt a tornát is.

Közbe Jabulani lecsapott.

Malachi 2010.06.13. 15:11:25

@Dr Jozef Vengloš: grundfoci. időhúzás, gólszámítás.

nikodémus 2010.06.13. 15:11:33

@Slice: Ezennel javaslom a Király "lepke" Gabi c. kapus-vándordíj megalapítását. Két erős versenyző már van.

England win The Ashes! 2010.06.13. 15:11:52

@nikodémus: Vakok közt a félszemű. Valaha jó volt, de ma már csak árnyéka önmagának. Bár akkor sem volt magasan a mérce, csak mi magyarok már megszoktuk a sz.rt.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.06.13. 15:11:53

Mind Algéria, mind Szlovénia keményen ráhajt a csoportelsõségre. Nem mernek megnyílni, mert tudják, egy vereség, és csak másodikok lehetnek, de viszont az 1-1 ponttal simán kiejtik a másik két gyenge csapatot. Igazi derbi, hatalmas egyéniségek és zsenik harca ez. Pattanásig feszülnek az idegszálak. Annyira izgulok. Meglesz szerintem az egyenlites is egy csodálatos cselsorozat után.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 15:12:20

@nikodémus: Tartom, hogy ilyen szar labdával a legjobb kapusok is képesek betlizni.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.06.13. 15:13:06

Az ilyen Algéria-Szlovénia féle csapatoknak elvileg az lenne a dolguk, hogy három meccsig végig hajtsanak, mint az állatok, aztán felüljenek a buszra, és betépve élvezzék a hazautat. Ezek bazmeg még erre sem képesek.

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.06.13. 15:13:26

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: nem úgy tűnt, mintha bármi köze lett volna akár a tegnapi, akár a mai gólt érő hibának a labdához. Gyökkettő erejű lövéseket is el tudnak nézni ezek a macskajancsik ott a ketrecben.

nikodémus 2010.06.13. 15:13:42

@Dr Jozef Vengloš: Elismerem, lehet. Külföldi kommentátorokat nem hallgatok.

daneeka 2010.06.13. 15:14:04

@Nerazzurri: Lehet összekevertem valakivel.

nikodémus 2010.06.13. 15:14:16

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Ez a kettő a labdán múlt? Mert szerintem messze nem.

England win The Ashes! 2010.06.13. 15:14:18

@Malachi: Nade a HIVATALOS oldalon? Korennek írják mindkettőt, 79. és 81. percre. Biztos az illetékes az ismétlést is beírta.

Csak nem Vitár Róbert dolgozik ott?

dzzzzz 2010.06.13. 15:14:32

Nem hiszem, hogy ez a gól, vagy amit az angolok kaptak a labda miatt lenne.

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 15:14:45

na jóóó... 16 csapat bőven sok lenne...
teljesen feleslegesek ezek a meccsek

Slice 2010.06.13. 15:15:12

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: A tegnapi gólt nem lehet a labdára fogni. Az a lövés szinte gurult, esélye nem volt cikázni a labdának. Egész egyszerűen Green balfasz volt és nem ment a labda mögé testtel.
A mai gólt sem fognám a labdára..ez sem volt az az irtózatos bomba.

BruceWayne 2010.06.13. 15:15:37

a tegnapi gól szerintem nem a labda miatt volt, ott Green szarul nyúlt le

nikodémus 2010.06.13. 15:15:48

@Dr Jozef Vengloš: Tudod, 2-0. 1. Détári 2. Replay :-)

tsd 2010.06.13. 15:16:17

Azért a szlovénok jó példát állítanak az argentinok-angolok elé: 0 helyzet, 1 gól

Domingo 2010.06.13. 15:16:58

@simoo: Még jó, hogy megtoldják az EB mezőnyt is 32-re. Zseniális.

Domingo 2010.06.13. 15:17:55

@Hispan07: Arra gondoltam, bocsánat.

nikodémus 2010.06.13. 15:18:03

@Rico1: Akkor oda legalább TALÁN kijutunk...

nadivereb 2010.06.13. 15:18:16

Szaifi tudja, hogy nem ők vezetnek? Nem nekik kell húzniuk az időt.

Hispan07 2010.06.13. 15:18:42

A szlovén játékos - pl Messivel szemben - tökéletes megoldást választott: gólt lőtt. Minden más púder.

viaggiatore 2010.06.13. 15:19:16

hihetetlen...és még hányan mondták,hogy Algéria talán a legjobb afrikai válogatott..vonakodok,ezt elhinni...

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 15:19:57

komolytalan ez... benito beszélj a Juve primaveráról
az érdekes

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 15:19:58

A tegnapi valóban Green hibája, de ezúttal világosan látni lehetett, hogy valami kibaszott hülyén érkezik meg az algériai kapushoz. Nyilván hibás volt, de egy normális labdát fogott volna.

viaggiatore 2010.06.13. 15:20:20

ahhoz mit szóltok, hogy lehet,hogy mégis kitiltják a szar vuvuzelát?:) én nagyon optimista lettem, olvasva a hírt az indexen...

Kövi 2010.06.13. 15:20:26

@rizla: Kezdek én is ettől félni...

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 15:20:29

@viaggiatore: Aki ezt mondta, azzal többet ne beszélj fociról, hehe. :) De tényleg, szerintem ilyet elfogultan sem lehet mondani.

Adriano87 2010.06.13. 15:20:41

@viaggiatore:

kik mondták ezt?szerintem a legjobb afrikai csapat nincs kint a vbn.

England win The Ashes! 2010.06.13. 15:21:43

@nikodémus: Ha 52 csapat juthatna ki, a magyar válogatott lenne az egyetlen, aki kimarad.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 15:22:09

@Kövi: Közhely, de még sok van vissza. Talán a köv. csoportkörben, amikor már a győzelem lesz a cél, nem a vereség elkerülése, jobb meccsek lehetnek. Remélem...

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.06.13. 15:22:13

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: mármint hogy ellentétben mindenki mással te világosan látni véled. Legyünk pontosak.

d3vnull 2010.06.13. 15:22:44

Mindenki megvan, túléltük rendben?

Adriano87 2010.06.13. 15:22:55

@Nerazzurri:

tökmindegy milyen a labda az angolok nem nyernek vb-t.

1116001 2010.06.13. 15:23:07

Végre vége, most jöhet a megváltás:)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 15:23:10

Viszont akárhogy is, de respect a szlovénoknak, 3 pont a lényeg, semmi egyéb. Irigylem a drukkereiket.

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 15:23:11

@Hispan07: csak??? bár lehetne h nincs is selejtező..

viaggiatore 2010.06.13. 15:23:44

@Adriano87: kikre gondolsz?

amúgy alapvetően afrikai fociban magukat járatosnak tartók...az a ,,szubkultúraí", aki képes önkívületbe kergetni magát egy ANK csoportmeccsen is...mondjuk sokáig Egyiptomról mondták ezt az ANK performanceok alapján,de számomra végülis Szahara-környéki csapat még nem volt meggyőző, esetleg Marokkó az ezredforduló környékén mutatott ezt-azt...

Iustizmord 2010.06.13. 15:23:56

@tuono: nem nyomás, a vákum fejlődödd góllá...

Domingo 2010.06.13. 15:24:18

Ezeknek a szerencsétleneknek meg még van pofájuk örülni. Ha az edzőnek lenne egy minimális lelkiismerete, jó érzése, akkor sorba állítaná ezeket a majmokat és egyesével pofánbaszná őket dévérfarokkal.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 15:24:20

@1116001: :D:D Az ilyenekből lesznek a nagy pofáraesések. :D Én már nem merek bizakodni.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.06.13. 15:24:26

az angolok lassan csomagolhatnak, a Szlovének már tuti megnyerik ezt a vb-t

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 15:25:03

@Zsoca87: remélem én is... de akkor nem lehetne az első körre az eredményeket is sorsolni???

viaggiatore 2010.06.13. 15:25:48

szerintem Ghána is csúnyán le ég ma...nem tudom elképzelni, hogy jobb csapat lennének,mint az ausztrálok..

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.06.13. 15:26:14

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: csak próbáltam finoman jelezni, hogy egyedül te vallod meggyőződéssel, hogy bármi köze lenne a labda újszerűségének a szlovén gólhoz. Minden más hozzászóló pontosan tudja, hogy az algériai kapus szem és kézkoordinációja gyengébb az ezen az szintnél elvártnál, így ha az algériaiak is a labdára fogják a gólt, pont olyan nevetségesek, mint Gerrard.

Adriano87 2010.06.13. 15:26:16

@Rico1:

ha a magyar csapat nyert volna ilyen játékkal akkor te nem örülnél?

viaggiatore 2010.06.13. 15:26:21

szerintem Ghána is csúnyán le ég mindjárt...biztos vagyok benne, hogy nem jobbak, mint az ausztrálok.

tuono 2010.06.13. 15:26:21

olyan érzés fogott el hogy az usa vagy anglia csúnyán megszívja ezt az eredményt...

Domingo 2010.06.13. 15:26:50

Ha még egyszer meg kell hallgatnom a Hogy volt? Extra Cisztercita hajj-os Markos-Nádas poénját, akkor kivágom a tévét az ablakon.

Domingo 2010.06.13. 15:27:41

@Adriano87: Bocs, de nem kedvelem se a sci-fit, se a fantasyt.

daneeka 2010.06.13. 15:27:45

Az a meccs, amikor az elemzés érdekesebb...

Strigo 2010.06.13. 15:28:06

Ez a meccs elvette a kedvemet mindentől.

Adriano87 2010.06.13. 15:29:38

Ghezzal mekkora böszme játékos

lószerafin 2010.06.13. 15:29:39

@Strigo a divatdrukker: Ha végignézem nekem is elvette volna. Pont a gólnál kapcsoltam be, aztán már rá se néztem... Ennyi még pont elviselhető volt. Mondjuk a gólt is inkább szar volt nézni mint jó.

nikodémus 2010.06.13. 15:29:49

Na, a Gézuka a tévéből igazol srácot az Újpestbe. :-D

Domingo 2010.06.13. 15:30:51

@Strigo a divatdrukker: Nekem már az uru - franci, holott előtte már a Wavin Flag hallatára is vidámság, susu bolondság, meg vb feeling lett úrrá rajtam.

Adriano87 2010.06.13. 15:30:53

én nem vártam jogabonitot ettől a két csapattól.

Romanes eunt domus 2010.06.13. 15:30:54

az a fej, amit vágott a dumája közben ("középpályások kellenének az Újpestbe"), ahogy elhúzta a száját..:DDDDDDD

Everred 2010.06.13. 15:30:56

benito, az angoloknak nincs játéka, amit tönkre lehetne tenni :-) épp ezért meg is fogják verni Szlovéniát.

England win The Ashes! 2010.06.13. 15:32:09

@tuono: Ha mind a négy csapat az első körös formáját hozza (leszámítva az algériai és az angol kapus hibáját), akkor az USA és az angolok is katicásak lesznek. 7 pontosak.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 15:32:21

@Rexfelugyelo: Ja, hát ha te ennyire ismered az algériai kapus mozgáskoordinációját és előéletét, akkor megkövetlek. Hibázott, nagyot, de világosan lehetett látni, hogy furán jött a labda.

@Rico1: Én is! :D

nikodémus 2010.06.13. 15:33:17

Benito: "Ez két rossz kapus, nem egy rossz labda." (vagy valami ilyesmi) Egyetértek.

rizla 2010.06.13. 15:34:12

mészöly és bence megmentik a meccs utáni gyászos hangulatot egy kis zidane-ozással, kurva nagy

ericcartmen 2010.06.13. 15:35:16

Benito nem marad a következő meccsre?
Vagy miért búcsúzott tőle a néni?

rizla 2010.06.13. 15:35:36

szlovének miért mutattak be afrikai táncot a gólörömnél amúgy? faszt áruljátok el európát

nikodémus 2010.06.13. 15:36:06

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

"de világosan lehetett látni, hogy furán jött a labda"

Kár, hogy ezt rajtad kívül itt, a fórumon senki sem látja.

rizla 2010.06.13. 15:36:30

ezek a meccsek előtti stúdiótag bemutatások viccesek, a 80'as évek teleregényeinek bevezetőit idézik

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.13. 15:36:39

benitot miért váltotta le egy KOSÁRLABDA edző?

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 15:36:45

Na, egy benito Rátgéber csere... Nem tetszik ez a húzás. :D:D

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 15:36:46

Én bírom Rátgébert (hát hogy ne bírnám!), de hallgattam volna tovább Benitót.

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.06.13. 15:36:49

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: nem, egyáltalán nem jött furán a labda.
Viszont tudod mit, legyen az, hogy Ghána ellen Szantkovics elenged egy olyan igazán rendes löketet 30-ról, és akkor majd lehet arról beszélni, hogy mit tud az új labda. Mert eddig csak két orbitális kapushibát láttunk, két 16-ról rápöttyintett lövésből, ami bármilyen labdával magyarázhatatlan.

Jöhet a következő meccs, remélhetőleg látunk némi futballt, mert ez a meccs, hát ez katasztrófa volt minden nem szlovén nézónek...

1116001 2010.06.13. 15:36:50

Naaa, hova tűnt Benito?:)

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2010.06.13. 15:36:52

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: az algériai kapus mozgáskoordinációja elég suta volt, nem tagadhatod, a labda meg megpattant, ennyi történt, nincs itt semmi furaság

nikodémus 2010.06.13. 15:36:59

Benitót cserélték Rátgéberre. Utóbbi nagy arc, mégis sajnálom a dolgot. :-(

Lacóka 2010.06.13. 15:37:39

az háromból elküldik az egyetlen hozzáértőt, ehh...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 15:37:46

@nikodémus: Fel tudod dolgozni, hogy más a véleményünk? Ha nem, ajánlom a nevem melletti blogot.

Mostantól pedig HAJRÁ KOLAROV!

rizla 2010.06.13. 15:39:01

rátgéber inkább a telesportos helyett jöhetett volna, aki teljesen súlytalan volt benitoék mellett.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 15:39:27

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Én pécsiként sem szeretem különösebben. (Semleges vagyok vele kapcsolatban lévén nem érdekel a kosár)

raiongo 2010.06.13. 15:39:59

Egri: Jó estét kívánok!

rizla 2010.06.13. 15:40:23

@Lacóka: mészöly egy robotra emlékeztet, és olyan, mintha rágó lenne a foga helyén, de szerintem ő szódával elmegy simán, benitoval meg láthatóan élvezte a beszélgetést. a középső figurát kellett volna kirakni rátgéber javára

kampat 2010.06.13. 15:41:20

_benito, mi az istenért vannak NŐK a studióban? "Ez két rossz kapus, nem egy rossz labda." Erre elkezdi rá a csaj, hogy tuttifix hogy nem, mert egy VBn nem szerepelhetnek ilyen rossz kapusok. Ekkora blődséget istenem, beszélgessetek ti ketten a Gézával!

(Kellemes csalódás egyébként a produkciód, így tovább, respect!)

Forza Italia!

lószerafin 2010.06.13. 15:41:37

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Hát, Rátgéber mester kb az egyetlen olyan ember akire elnézem hogy lecserélik benitot... De nem hiszem el hogy pl Galla helyett heinrich nem lett volna jobb választás tegnap... Minden szempontból.

nikodémus 2010.06.13. 15:42:20

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Nem a véleményünk más, javaslom, vedd is le a napszemüveget, ha már érte nyúlsz. ;-)

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.06.13. 15:42:35

@rizla: nem kell mindenkinek erősködni, jó volt ez így. Nem érdemes több erős egyéniséget összezárni egy képernyőre.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 15:42:37

@Zsoca87: Olyan sikereket hozott a pécsi sportnak, plusz elképesztő fazon, én nem tudom nem kedvelni. Mészöly pedig valóban nem rossz.

KOLAROV, KOLAROV, KOLAROV!

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.06.13. 15:44:15

@peter135: ezt elmondták nekünk előre, hogy olykor át kell adni a helyünket a celebeknek, ha van valami közük a pályán lévő csapatokhoz, és éppen ráérnek. Ezt el kell fogadnunk.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 15:44:22

@lószerafin: Persze, jobb lett volna, bár Galla nem volt rossz választás. Ahogy Rátgébernek is örülök, csak a cserének nem.

Everred 2010.06.13. 15:45:01

"Muntari a Chelsea-ben keveset játszott" - hát, ott kurva keveset :D

rizla 2010.06.13. 15:45:09

@heinrich: ezt mondjuk adom. eleve nem is kéne 3 ember a műsorvezetőn kívül.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 15:45:11

@heinrich: Mondjuk ez a szomorú, hogy a koca szurkolókat ezzel akarják megfogni. Persze értem én, csak kár.

_alerob 2010.06.13. 15:45:48

"Muntari keveset játszott a Chelsea-ben" . :D

Strigo 2010.06.13. 15:46:01

Ghána 6 játékost beépített már a nagycsapatba az U20-asok közül, nekünk is ez lenne a követendő példa.

nikodémus 2010.06.13. 15:46:52

@kampat: Igen. Gézuka ért is valamit a focihoz, láthatóan élvezte az eszmecserét Benitóval.

Remélem, rugalmasak az mtv-nél, és egy hét után min. változtatnak a felálláson. Kevesebb celeb, több szakértelem mellett tenném le a voksomat.

Domingo 2010.06.13. 15:47:01

Jól hallottam, hogy azt mondták, hogy a tavalyi U20-as bajnokcsapatból csak Mensah van a kezdőben? John az idősebb Mensah, 27 éves és a Lyon játékosa bázz.

Kaputykin · http://kittenberger.blog.hu 2010.06.13. 15:47:13

Rátgéber kurva jókat mond amúgy

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 15:47:48

Zelinka Ildikó egy istennő nekem... amióta megüzentük vele paliknak h ne ugasson amikor belső kamára van s hallani az F1-esek hangját... és következő héten benyögte a marhája h akkor hallgassuk ezt a gyönyörű hangot... ergo ha finoman is de valahogy átadta...
s a Dia is okés...

rizla 2010.06.13. 15:47:49

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: @heinrich: lehetne ez a celebezés jó is, meg szórakoztató is, amúgy a mocskos/hajrá mintájára. azt amúgy utálom, amikor berángatnak valakit és Nagy Szakértőként kezelik, miközben MÁSIK SPORTÁG szakértője. ettől még rátgéber bizonyára ért a futballhoz, nem vele van a bajom, csak ez annyira magyar. nincsen elég gondolkodni meg beszélni tudó ember a magyar fociban, hívjuk be a kosarasok edzőjét, ő legalább sikeres.. kemény dénes mikor lesz vajon?

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2010.06.13. 15:47:50

Szubotics-csal mi van? Kezdőbe vártam (Tosics ott van Afrikába egyébként?)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 15:48:45

@nikodémus: Sajnos nem, a többség aki nézi koca szurkoló, neki pedig számít a körítés, mármint hogy legyen ott "celeb". Ezt tényleg el kell fogadnunk.

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 15:48:46

jó lenne benito de Rátgéber is jó

_alerob 2010.06.13. 15:49:40

Szerbiának jó kis játékosai vannak

horas 2010.06.13. 15:49:55

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Igen,kiváncsi vagyok rá,szerintem oda fog baszni.
Mészöly,azt mondta a Real új szerzeménye,én erről nemtudok,nem is ugye?

Hajrá Szerbek!
Most megnézem Krasic-ot és Jovanovic-ot nem kizárt,hogy az Inter-ben kötnek ki.

rizla 2010.06.13. 15:50:01

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: szerintem ez csak egy kényelmes feltételezés. kíváncsi vagyok hányan nézik többen a vb-t az m1-en, csak mert ott van galla.

nikodémus 2010.06.13. 15:50:03

@Strigo a divatdrukker: Hát izé... fene tudja. Rátgéber pont most mondott egy nagyon jót a tavalyi U20-as vébéről és a korosztályos generációk beépíthetőségéről. Szép volt az öröm, ott ugráltak a családdal a tévé előtt, de nagyon nehéz ezt szakmailag úgy továbbvinni, hogy ne legyen beégés belőle. Szóval szkeptikus volt. Ahogy én is.

rizla 2010.06.13. 15:50:38

@horas: tudtommal még nem a madrid játékosa kolarov

_alerob 2010.06.13. 15:51:59

Jovetic nem szerb? vagy mivanmost

@horas: Krasic már szerintem 90% h a konkurencia csapatában köt ki :):) Új Nedved, nem mutatna ott jól ;)

Strigo 2010.06.13. 15:52:04

@nikodémus: értem én, de nekünk nem sok veszíteni valónk lenne a dologgal, a ghánaiak meg mindezt úgy teszik meg, hogy alapból egy vb-résztvevő csapatuk volt/van

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 15:52:23

@horas: Mindenben megegyezett vele Perez, már csak Lotitóval kell, de valószínűleg 20-22 milliónál kerül pont a szerződésre.

@rizla: Nyilván okkal van ő ott és nem egy hivatalos szakértő. De nem is mondok semmit, eddig nem volt gond a "celebekkel".

Adriano87 2010.06.13. 15:53:41

@_alerob:

Jovetic montenegrói válogatott.

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2010.06.13. 15:53:48

@_alerob: montenegrói

Szubotics, Lazovics és Kacsar is csere

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 15:53:48

@nikodémus: ez csak ott bukik h jelenleg egy máltai x az égés.... holland meccs a kölkökkel is meg lett volna... de ki tudja hátha csak 3 ra kaptunk volna ki... sajna sose derül már ki

rizla 2010.06.13. 15:54:26

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: hát kálloynak semmi keresnivalója nem volt ott, még csak nem is szurkolt egyik csapatnak sem. ciki volt nagyon. utálom, amikor az ilyet azzal rendezi le valaki, hogy "hát szükség van rá, hogy nézzék, nincs mit tenni". engem felháborít ez a hozzáállás, pláne, hogy ez még csak nem is egy kereskedelmi tv.
de ma nem akarom fikázni az m1-et, benito jó volt gézával, rátgéber is jó

horas 2010.06.13. 15:54:27

@rizla: T2-ön volt a BL-ben már nem is tudom melyik meccsen.
Ha lenne egy kis nivója és tehetőssége az M1-nek megprobálták volna Bölöni-t elhívni,ő telitalálat lett volna,ő aztán télleg benne van a nemzetközi labdarúgásban,arról nem beszélve,hogy testközelből ismeri többek között mondjuk Cé-Ronaldo-t még a koca néznőknek is több érdekességet tudna mondani mint bárki...

dzzzzz 2010.06.13. 15:54:50

Amúgy ha ennyire ragaszkodnak hozzá, hogy legyen egy nő a stúdióban miért nem egy bikinis, jó csajt raknak be?

Iustizmord 2010.06.13. 15:55:47

@simoo: így van, nekem mindkét csaj szimpi.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 15:56:12

@rizla: A királyi tévé nálam is pluszban van az nst intézményesítésével.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 15:56:32

@horas: Olyanokra gondolsz, mint hogy Ronaldo rózsaszin körömlakkot használsz a lábujjkörmein? :D

nikodémus 2010.06.13. 15:56:45

@Strigo a divatdrukker: Sztem lenne veszítenivalónk. Ráraknánk a "megváltók" terhet ezekre a fiúkra (a "hivatalos" "sportsajtó" már pakolja is rájuk a súlyokat...), ők ettől vagy elszállnak vagy összezuhannak, és egy nagy leégéssel egy életre elmegy a kedvük a focitól. Meg nekünk is.

Megjegyzem, ezt az u20-as kiugró eredményt elérő srácok a Bozsik-program neveltjei (emlékszünk még erre?).

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 15:57:01

@rizla: pláne h lehetne bozsik vonulat is... esetleg hegyirealiván

rizla 2010.06.13. 15:57:40

@Iustizmord: a mai ok, és dia is ok. andi bűnszar.

horas 2010.06.13. 15:58:31

@_alerob: JA de az Inter símán túllicitálhatja a Juve-t emrt Marrotta már kikötötte az ebet,hogy többet nem ad...
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Hát amíg Lotito-val nem egyezett addig mintha semmi sem történt vopéna gyakorlatilag.
De mondhatjuk szinte 100%-ra ott köt ki,de még nem hivatalos.

nikodémus 2010.06.13. 15:59:40

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Úgy van, nálam is. Csak finnyáskodom. :-)

Valaha valahova behívták a Dárdait kommentálni. Állítólag jó volt. Láttátok?

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 16:00:13

@nikodémus: basszus focisták... focizzanak... ha azt a küzdést hoznák mint amit egyiptomban..imádná őket a nép... most jobb????
teher alatt nő a közhely...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 16:00:21

@horas: Pontosan, 99,5%, de még nem hivatalos. Azért az nagyon szép, hogy több mint hússzoros pénzt fog rajta keresni a klub, ennyiért el kell adni.

rizla 2010.06.13. 16:01:07

ez lehet jó meccs, ghána 4 éve pont olyan brutál jól játszott, mint amilyen ostobán, a balkániakban meg mindig lehet bízni, mert vagy agyonveretik magukat, vagy aláznak.

Füles 60 2010.06.13. 16:01:39

Remélem ez jobb lesz

horas 2010.06.13. 16:01:42

@Zsoca87: KB...
Mert a tömegeket ez érdekli,nem a szlovén válogatott taktikai repetoárja,az m1 saját privát igénye,hogy ki akar elégíteni különböző szakmai elvárásokat is amit helyeslek is...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 16:01:48

@nikodémus: Én kedvelem Dárdait meg a megnyilvánulásait, meg persze pécsi, de a többség nem értékeli a verbális megmozdulásait.

Vaader 2010.06.13. 16:01:56

mindenkinek így kellene kezdeni, mint ennek a szerb játékosnak

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 16:02:01

no legyen már végre egy igazi jó meccs

Everred 2010.06.13. 16:03:00

ez egész biztatóan indul

horas 2010.06.13. 16:03:28

Ezt a Mensah-t hozták szóba a Juve-val.Hát Legro-nál és Cannavaro-nál talán jobb.

klubhűség · http://www.youtube.com/watch?v=ayF8sBXDQsA 2010.06.13. 16:04:08

Feldolgozhatatlan ez a váltás az előzőhöz képest. lehet hogy meg se merem nézni

Füles 60 2010.06.13. 16:04:34

több dolog volt mint az előzőn összesen

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 16:05:21

Baszki, még mindig nem tudok napirendre térni a fölött, hogy egy jugoszláv válogatott simán vb esélyes lenne.
Nekem hiányoznak a horvátok és a bosnyákok is.

nikodémus 2010.06.13. 16:05:28

Mit látok? Csak nem futballt?

rizla 2010.06.13. 16:05:48

jó baszki akkor kiabáljuk el, ha már lúd, tippem: 4-3

tsd 2010.06.13. 16:05:49

A 7. meccs, és még értékelhető szabadrúgást nem láttunk. Lehet mégis van valami a labdával.

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2010.06.13. 16:06:24

Nocsak, két csapat a pályán, amelyik hajt és focistákból áll. Már érdekesebb, mint eddig bármelyik meccs a vébén, csak maradjon is így!

horas 2010.06.13. 16:07:21

Engem nem zavar,ez a viuvzela vagy mi a neve,de hogy az autentikus atmoszférát és ezáltalt a hangulatot teljesen ellnyomja az tuti...

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 16:07:42

@rizla: Na most tettél tönkre mindent. :( :D

Domingo 2010.06.13. 16:07:49

Bazmeg, 5 perce megy a meccs, de már "foci van" kommenteket olvasok.... Kicsit szélsőséges tud lenni ez a fórum.

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 16:08:15

@tsd: Hagyjátok már azt a k@rva labdát, ez már sokkal rosszabb mint a vuvuzelázás.

destrukt 2010.06.13. 16:08:32

@nikodémus:
Dárdai a story TV-n kommentált a Fulham - Atletico EL döntőn. És igen, elég jól csinálta.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 16:10:31

@Rico1: Azért, mert itt a csapatok szemmel láthatóan focizni ill. nyerni szeretnének.

Mourinho már nem a király 2010.06.13. 16:11:05

baze milyen gyorsak ezek a ghánaiak!

nadivereb 2010.06.13. 16:13:16

csak nekem szakadozik iszonyúan az indexes közvetítés?

Everred 2010.06.13. 16:16:06

Na, itt legalább tempó van.

rizla 2010.06.13. 16:17:19

@értelmetlen_nevű: én nem akarok vuvuzelázni, megszoktam, de sokkal szarabb a meccs úgy, hogy nem hallani a közönség izgatott morajlását egy-egy jó cselnél, vagy veszélyes szögletnél. ezen a meccsen, ami jól indul, ez sajnos még fájdalmasabban érződik.

1116001 2010.06.13. 16:20:12

@rizla:
néha kihallani egy-egy trombita szólót.

horas 2010.06.13. 16:20:54

A Szerbek felállása inkább egy 4-2-3-1 Pantelic és Zigic cserélgetik egymást centerben Krasic pedig sokat mozog befele,mondtam,hogy nem vonalszélső,hanem ilyen attacking allrounder,és ez a bemzogás a személyéhez kötött,mert Jovanovic mindig kint marad a szélen,ezzel Kolarov tűnik passzívnak a támadásoknál,a jobboldalra abszolút nem játszanak a szerbek és a labdafelhozatal is úgy néz ki Stankovic vagy Vidic átrúgja a középpályát.

Ez az Kwadko Asamoah nekem már bejött tavaly elött az Udinese-ben ügyes gyerek.

Iustizmord 2010.06.13. 16:21:00

eddig jobbak a kannibálok.

Iustizmord 2010.06.13. 16:21:44

bocs, úgyértem a vadak, sza a prekolumbián civilizáció hagyoműányőrző reprezentánsai

Everred 2010.06.13. 16:22:20

én emlékszem rosszul vagy Gutierreznek bizony Jonas volt a mezén és akkor Egri beszél hülyeségeket?

d3vnull 2010.06.13. 16:22:34

Hát a kommentátor nem tudom mit nézett, mert baromira Jonás volt ráírva Guttiérez mezére...

lószerafin 2010.06.13. 16:22:40

@rizla: Azaz, a vévbé idáig legszebb pillanata nekem az volt amikor tegnap az angolok éneke hangosabb volt mint ez a vuvulófasz.. :s

@Nadivereb: Nekem korrekten megy.

Jó mecs lesz ez. Kár Essienért azért.

ZNy · http://www.kep.tar.hu/zny 2010.06.13. 16:23:44

Én is Jonas feliratra emlékszem.

Iustizmord 2010.06.13. 16:24:39

@Anthony (kick-ass): gyorsak, és erősek, mintha egy carl lewisba oltott mike tysonnal meccselne az ember, és labdaügyesek is.

go africa, go

tuono 2010.06.13. 16:24:43

végre foci. Ha ennek a Ghananak jobb lesz a helyzetkihasználása, mint az átlag afrojellemző, akkor lehet meglepetés csapat. szimpatikus foci

raja ram 2010.06.13. 16:24:57

Sok hiányzó van a VB-n, de a legnagyobbat a ghanaiak bukták. Ha itt lenne Essien, akkor az klasszisokkal jobbá tenné a csapatot.

rizla 2010.06.13. 16:25:03

@d3vnull: igazából a xavi is egy becenév. de ő a fifa, akarom mondani egri kedvéért HERNANDEZ mezben lép pályára majd (apropó, emlékszik valaki, amikor szegény világi péter belezavarodott, hogy ki ez a hernandez nevű a barca padján?)

horas 2010.06.13. 16:25:46

Azért remélem Branca-éknak leesik,hogy Muntari nem fér be a Ghánai válogatottba,mondjuk igaz most sérült,de nem érezni a hiányáz,ugyhogy a T'ham el is lehet adni.

IronRock 2010.06.13. 16:26:25

Apa, kezdődik...jönnek a durva belemenések.

Iustizmord 2010.06.13. 16:26:38

@mavo: jó, jó, de az olyan PC. pre-magellanian-t nem ismer az etnográfia, asszem. de a pre-boerian vagy precolonization stage akkor szvsz megteszi

bár, szorosan véve afrika még MOST is prekolumbián, amennyiben az öreg még nem járt ott...

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 16:27:54

hát igen, és végre foci. az előző meccsen annyi foci volt, mint ezen az első egy percben. nem öt percben, hanem egy.

horas 2010.06.13. 16:28:25

NA ez tudatos variáció volt,a Heinze-gól is az volt,de oda kellett az az ecet nigériai játékos aki nem kizárt,hogy még mindig ott áll a tizenhatosnál...
Ehhez azért nem kellett egyéni hiba ezt szinte nehéz lett volna lekövetni,annyi elmozgás volt...

England win The Ashes! 2010.06.13. 16:28:39

@IronRock: @értelmetlen_nevű: kezdődhetne, mert még hibádzik 6 színes lap. De előbb kéne min. három gól is.

daneeka 2010.06.13. 16:29:01

@horas: Ajánlom figyelmedbe: muntari.blog.hu

ZNy · http://www.kep.tar.hu/zny 2010.06.13. 16:29:04

Széleskörűen ismert tény a szerb nevek többségének -ics végződése, de vajon a focirajongó nyelvészeknek feltűnt az, hogy mennyi ghánai név kezdődik „A” betűvel, azzal a betűvel, amely az országuk nevében is a leggyakoribb?
Adjei, Ahorlu, I. Ayew, L. Addy, A. Ayew, Annan, Appiah, K. Asamoah, Adiyiah, Amoah, Asamoah G., (Owusu-Abeyie).

IronRock 2010.06.13. 16:29:27

Lemaradtam a délutáni meccsről, nemrég értem haza. Eszerint tényleg veszítettem és messze az Algéria - Szlovénia volt a VB eddigi legjobb és leggólgazdagabb meccse??

lószerafin 2010.06.13. 16:29:44

@rizla: Hát a komplett brazil válogatottról már ne is beszéljünk. Kaka mezén mi lenne? :D

Iustizmord 2010.06.13. 16:31:42

baszki fiziklisan a szerbek soha meg nem veroik a vadakat, vagy elkezdenek kombinatív PONTOS labdákat nyomni vagy elevenen megeszik őket, még a tűzrakással se bajlódnak.

horas 2010.06.13. 16:31:49

@daneeka: Ezt kicsinálja,ez nem gyenge szinten elborult egy ember?????ezzel ennyit foglalkzoni az beteg????
:)
bazzzzeggggggggg
:)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 16:32:14

@IronRock:

ez miatt nem fogom megszeretni a szerbeket soha. és a bírók valamiért nagyon engedik a délszláv iskolát. a híres horvát-németen klinsmannt egymás után kétszer ütötte el a védő, amikor ki a kart lépni, még sárga se lett egyik se, mateuszt meg elsőre kiszórták

Iustizmord 2010.06.13. 16:32:44

@mavo: negro, martin l.king is így mondta tehát az PC

daneeka 2010.06.13. 16:33:15

@horas: Nemtom, én facebookon keresztül találtam rá, de sztem hatalmas poén. :D

horas 2010.06.13. 16:33:49

Hát a mindneki által hajtott Krasic egy porcukros nudli eddig...

IronRock 2010.06.13. 16:34:16

@mavo: Akkor mit mondjunk a vízilabdára?? Off, de ott sokszor azért vertek meg minket a jugók az utóbbi időben, mert mi nem voltunk aggresszív tajparasztok a vízben...a bírók meg engedték.

vadkutya 2010.06.13. 16:34:24

@rizla: Világi Péter elég sok mindenbe belezavarodott már, de emlékszem. Tőle a Káááááájt (Kuyt) a kedvencem...

horas 2010.06.13. 16:34:25

@daneeka: Durva,igen,de beteg is,ez egy csomó idő és energia...annyira emg nem poén...

England win The Ashes! 2010.06.13. 16:35:24

@vuvukutya: pedig azt kivételesen jól mondta

horas 2010.06.13. 16:35:32

Jovanovic sem fűzi az embereket csokorra a balszélen....

daneeka 2010.06.13. 16:35:52

@horas: kicsit olyan tarda blog szaga van, de heti 1-2 bejegyzés azért annyira nem sok idő.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 16:36:41

@vuvukutya:

holland az eszemadta, hollandul kb. így hangzik

raja ram 2010.06.13. 16:36:45

Lehet, hogy ezek a szerbek a csoportból se jutnak tovább. Bár ha találnak véletlenül egy gólt, akkor megnyerik. Ez megint 0:0 vagy 1:0 lesz.

lószerafin 2010.06.13. 16:37:13

Túl jó a szerb védelem ahhoz hogy ebből jó meccs legyen.

horas 2010.06.13. 16:37:33

@daneeka: Viccelsz?
Muntari-val kapcsolatban?
Muntari dolgait kvetni napi rendszerességgel,még ha fikázásból is...
az nagyon sok idő
:)

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.06.13. 16:37:45

követelem a Milijas-Kacar cserét

vadkutya 2010.06.13. 16:38:59

@mavo: @Dr Jozef Vengloš: Nem ü-vel kell? Nekem egy eindhoveni arc ezt magyarázta...

horas 2010.06.13. 16:39:03

Szerbekkel az a bajom,hogy egy ember van egyedül fennt,mindenki csak mögötte jön,de nem is fut hanem kocog.
Semmi rizikó.
Ez eddig a VB jelszava.

horas 2010.06.13. 16:39:45

Azt valaki elmesélné,hogy Jovanovic miért nem lőtte el?

lószerafin 2010.06.13. 16:41:36

Szerbekre fogadtam, ez így nem lesz jó.. Jovanovic mit tökölt ott?

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 16:42:39

@horas: megbuzizták a ghánai szurkolók:)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 16:43:03

@vuvukutya:

fasse tuggya ... asszem nem mindegy, mi van az u mellett

horas 2010.06.13. 16:43:24

Lukovic eddig meglepetés,remekül használja a testét,jól ütközik,és tartja el az ellenfelet.

IronRock 2010.06.13. 16:44:19

Nos, nem láttam az előző meccset, de az első félidő meg a korábbi meccsek alapján nálam ez a VB 2-es alá...

rizla 2010.06.13. 16:45:48

@IronRock: de nekem ez kezd hihetetlen lenni. tényleg lehet, hogy a vuvuzeláktól ilyen összeszedetlenek a csapatok.

horas 2010.06.13. 16:45:48

Kihatással lehet (?),hogy a pályán sem hallják a nézőteret,azért egy meccs és a közönség hangulata oda-vissza gerjesztik egymást
valami nagyon hiányzik az eddigi VB-meccsekből,lehet némi köze van ennek is ehhez.

Malachi 2010.06.13. 16:45:51

@IronRock: pedig ez még jobbfajta meccs az eddigiek mellett. futnak, passzolnak, viszonylag pontosan, mintha akarnának valamit. mintha.

destrukt 2010.06.13. 16:45:53

@vuvukutya:
ha jól emlékszem FIFA 10-ben Andy Grey-ék (angol kommentátor) Kájt-nak mondják :-)

England win The Ashes! 2010.06.13. 16:46:28

@vuvukutya: múltkor holland sztrímen néztem a falábúak elleni meccsüket, ott kb. "káát"-nak mondta a szpíker. Valamint korábban találtam egy blogot, ahol egy Kuijt (ugyanaz, csak más a helyesírás, állítólag eredetileg Dirk is ij-t használ) nevű srác épp azt magyarázza, hogy mennyire nem tudják az emberek a név helyes kiejtését, ott ő is ugyanígy mondta (szó szerint, mert feltöltötte .wav-formátumban).

sporttárs 2010.06.13. 16:46:32

@horas: Bölönit már sokszor próbálta behívni az m1, maradjunk ennyiben.

Iustizmord 2010.06.13. 16:47:30

hát a szerbek csak rombolnak.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 16:47:41

valami tényleg van ezzel a labdával. ha lepattan, furcsa dolgokat tud, az algírok pl. egy félideig szoptak a keresztbe lőtt labdákkal: ha lepattant, annyi volt a passznak.

daneeka 2010.06.13. 16:47:44

@horas: Szerintem ha pl Cé lenne a főszereplő, akkor nem lenne ekkora poén.

England win The Ashes! 2010.06.13. 16:47:56

Eddig sz.r. Kevés a lap, sok a szöglet és nincs gól.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.06.13. 16:48:19

@rizla: Nézd, nálam főbűn nem ismerni Xavit, a teljes nevét, a kutyája nevét, a statját, az eredményeit, stb. Szóval ne viccelj azzal hogy van pasi az univerzumban aki ilyet nem vág fejből...

horas 2010.06.13. 16:48:56

@sporttárs: Ne maradjunk,mit tudsz még ez érdekelne.
NEm vállalta vagy mi?
De amúgy benne volt a kommentem,,hogyha lenne nívója és tehetőssége az m1-nek,akkor megtudták volna szerezni.Mert valószinüleg ez aállhat a háttérben.
Szerintem nem csak én gondolom,hogy mondjuk a DSF-nek elvállalta volna....

dzzzzz 2010.06.13. 16:49:03

@vuvukutya: azt hiszem kb. 'ö'-nek kell ejteni. Wikipedia-n van kiejtése upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4e/DirkKuyt.ogg

vadkutya 2010.06.13. 16:49:14

@rizla: Egyetértek. Biztos zavarja a kommunikációt a játékosok között ez a dongás. De amúgy is, sztem kétféle ember van ebből a szempontból, aki transzba esik, illetve aki megmegy ettől a zajtól. Előbbi nyilván afrikai, utóbbi minden más...

rizla 2010.06.13. 16:49:38

@csizsikpizsik: ja hogy AZ a fele a kommentemnek.. hát el kell keserítselek, az tényleg komoly.

IronRock 2010.06.13. 16:49:55

@rizla: Akkor lépjen a FIFA mielőtt minden néző elkapcsol máshova a csoportmeccsek vége előtt. Tiltsák be ezt a szart, motozzanak meg mindenkit és lőjék tarkón ott helyben a vuvuzela dílereket. Élvezhetetlenné teszik a VB-t bazz! És az emberekben évek múlva nem Messi cselei vagy az esetleges szép megmozdulások, gólok maradnak majd meg az első afrikai VB-ről, hanem az idegesítő monoton mindent elnyomó zümmögése annak a szarnak.

horas 2010.06.13. 16:50:42

@daneeka: Jó poén meg állat,de Muntari önmagában nem érdekes egy figura és a taszító jelző is fennáll.
Szerintem kb 20 ember érti azt ami a blog akar lenni,és kb 3 olvassa...
Érted mit mondok.

Iustizmord 2010.06.13. 16:51:17

azon gondolkodott már vki hogy milyen szerencse h a vuvuzelát szájjal fújják? képzeljétek el ha a szurkeszek (?) a segglukukra (-ba) illesztenék a fúvókát...

Domingo 2010.06.13. 16:51:19

Kuyt nevét ha jól tudom köejt-nek kell kiejteni úgy, hogy az ö és az e összeolvadjon.

rizla 2010.06.13. 16:51:41

@vuvukutya: be kell tiltani. unalmas a vuvuzelán való picsogás, de nem a vuvuzela a baj. az a baj, hogy nem halljuk a meccset, nagyjából egy mute gombnak felel meg.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 16:52:03

@IronRock: Nagyon elnéző vagy... Értem én, hogy nem lehet minden meccs jó, de hogy a meccsek nagy részén a helyzetek is ritkák, hááát. Na de van még egy második félidő. Hátha.

sporttárs 2010.06.13. 16:52:37

Egyébként amilyen nyugisak meg happyk az afrikai emberek itt a vébén, szeintem simán belenyugodnának, ha nem lehetne vuvuzelázni, énekelnének meg táncolnának, abban is jók.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.13. 16:52:51

ez a VB eddig viszont kurvaszar. Ha holnap a Hollandok sem produkálnak valamit, akkor elkezdek hinni a világvégében.

Strigo 2010.06.13. 16:54:09

Dögöljön meg aki kitalálta az egycsatáros "megerősítjük a középpályát" taktikát! A vébén szereplő csapatok 90%-a ezt nyomja. A meccseken eddig több hazaadás volt, mint kapuralövés.

England win The Ashes! 2010.06.13. 16:54:19

@originalBalintos:

Hát ez engem nem emlékeztet ö-re, pláne nem öj-re. Viszont itt van egy másik

inogolo.com/pronunciation/d837/Dirk_Kuyt

horas 2010.06.13. 16:54:28

@Rico1: Kájt és a Köjt rokon és szerintem elfogadható is.

Jaj Mészüly kezdi.Stankovic-ot bekéne vonni a játékba látott az elmúlt 2 évben Inter meccset?
Stankovic tökéletes ott középen bruszt és remek távoli passzok,több már sajnos nincs benne.

Akivel baj van az Krasic,semmit nem csinál neki kéne valamit,Jovanovic azért aktívabb,ha van egy kis agya egy gólt vagy egy komoly helyzetet elérhetett volna.

vadkutya 2010.06.13. 16:55:44

@rizla: Pénteken találtam egy olyan sztrímet, ahol kommentár nélkül nyomják a meccseket, csak a kinti zajt lehet hallani. Embertelen.

S valóban nem a vuvuzelával van baj, még csak nem is a hangjával, hanem azzal,h FOLYAMATOS. Ezért Blatternek átszúrnám a szemét vele, aztán kihúznám a torkán keresztül.

rizla 2010.06.13. 16:56:12

"a vébé első mérkőzése, puhatolózás van" hát nem nyugtatott meg

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 16:56:56

na ez megint nagyon rossz. ez az ostoba picsa a gimis némettanáromra emlékeztet.

England win The Ashes! 2010.06.13. 16:57:33

@horas: Végülis mindegy, mert ezen az oldalon van egy interjú Dirkkel, ahol azt mondja, ejtsd, ahogy tudod (viszont azért elmondja, hogy kell helyesen):

inogolo.com/pronunciation/d837/Dirk_Kuyt

rizla 2010.06.13. 16:57:35

@vuvukutya: az afrikaiakra nézve is roppant gáz egyébként. szerencsétleneket mostantól mindenki berakja a vuvuzelás idegesítő hülyegyerek kategóriába, pedig nekik is vannak dalaik, lelátói kultúrájuk. ez a vuvuzela tök új dolog, ajánlom a fenti linket, amit újfent köszönök annak, aki megmutatta

rexford 2010.06.13. 16:59:41

Káutnak kell nagyjából ejteni, és ez nagyjából biztos. :)

rizla 2010.06.13. 16:59:44

@értelmetlen_nevű: engem gundel emlékeztet valami okoskodó tanárbácsira, lehet hogy ők egy pár

snmarton (törölt) 2010.06.13. 17:01:16

a vuvuzela esete igazából ilyen róka fogta csuka dolog.

ha betiltják, akkor kockáztatják a meccsek látogatottságát, ha nem tiltják, akkor a vásárlóerőt képviselő amerikai / európai /távol-keleti nézők fognak hörögni.

Sepp Blatter a hibás, mint rendesen.

rizla 2010.06.13. 17:01:51

vicces egyébként, hogy mindenki a balhék miatt féltette a vébét afrikába vinni, miközben annál csak nagyobb gondok vannak: DDDD

horas 2010.06.13. 17:02:52

Elkeserítő,hogy egy átlagos magyar embernek(mondjuk nekem),egy álom,hogy egy világbajnoki labdarúgó mérközést a helyszínen tekintsen meg.

rizla 2010.06.13. 17:03:03

@snmarton: "ha betiltják, akkor kockáztatják a meccsek látogatottságát, "

ettől nem kell félni annyira. nem hiszem, hogy valaki, ha már ott van dél-afrikában, vagy ha ott él, és ha már ott van a vébé, akkor megsértődik, és dacból nem megy el a meccsre, amire már jegye is van valószínűleg...

snmarton (törölt) 2010.06.13. 17:04:01

@rizla: a linket még én találtam tegnap, szerintem ez a riport lőtte ki az utolsó vuvuzela melletti érvet.

a másik vicces érv az, hogy bármilyen új is, az afrikai kultúrában gyökeredzik a vuvuzela, mert régen is tülköltek a feketék, állatok szarvával méghozzá. könyörgöm, hol nem csináltak ilyet?

vadkutya 2010.06.13. 17:04:22

@rizla: Az hagyján, én már ott tartok,h ezek nem is emberek. Fújtam én már vmi hasonló dudát meccsen, de baszki, az agyam belezsibbadt 15 perc után. Nem is értem,h ezek a feketék hogyan bírják ezt tüdővel, Phelps összetenné a két kezét egy ilyen mellkasért...

IronRock 2010.06.13. 17:05:06

Azt hiszem, rájöttem miért is volt az a Dél-Afrika elleni apartheid bojkott 30 évig...nem a rendszer miatt, az csak a fal volt...hanem mert ezt a szar vuvuzelát fújták éjjel-nappal!!

snmarton (törölt) 2010.06.13. 17:05:23

@rizla: a kockázat mértékéről lehet vitatkozni, de szerintem mindenképpen van valamennyi.

rizla 2010.06.13. 17:05:39

@vuvukutya: szerintem nem vuvuzelázik mindegyik, gondolom elég, ha a 30-40%-uk csinálja.

Malachi 2010.06.13. 17:06:48

@snmarton: ha egyszer lesz itthon EB, mindenki vigyen dorombot és prüntyögtesse zsibbadásig. milyen szürreális volna.

rizla 2010.06.13. 17:07:23

@snmarton: az argentin drukkerek sem mennek el vébé-meccsre, mert nem lehet petárdázni? van aki azért nem jár meccsre, mert nem lehet alkoholt kapni? elvekről van szó, a játék alapvető értékeiről. ha ők nem mennek ki, majd kimegy más.

semmi baj nem lenne a vuvuzelával, ha nem tenne értékelhetetlenné a közvetítéseket. és nem a hangja miatt, az ember már valami perverz vonzódást is érez a zümmögés iránt, de egyszerűen nem hallani a közönséget. nincs taps, nincs buzdítás, nincs semmi.

rizla 2010.06.13. 17:08:13

@Malachi: kihúztam pár szót: ha egyszer lesz itthon EB, milyen szürreális volna.

rexford 2010.06.13. 17:08:39

@rizla: Szerintem még annál is sokkal kevesebben (egyszerre). Amikor közelről mutatják a nézőket, 1-2 embert lehet látni, hogy fújja.

raja ram 2010.06.13. 17:08:56

Biztos vagyok benne, hogy a játékosokat is megőrjíti

daneeka 2010.06.13. 17:09:05

@rizla: ott a pont. tegnap az angol szurkolókat se lehetett hallani, pedig ők azért beszurkolnak minden stadiont...

snmarton (törölt) 2010.06.13. 17:09:05

@rizla: én sem örülök ennek az agyzsibbasztó szarnak, csak szerintem ezért volt töketlen a FIFA ahhoz, hogy kitiltsa a vébéről.

nikodémus 2010.06.13. 17:09:36

@Malachi: Elképzeltem, ááááá :-D

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 17:09:39

@rizla: Ez a cucc gecihangos. Szerintem bőven elég ha egy ember 5 percenként belefúj egyet, egyszerre 50 vuvufos hangja már agybénító.

vadkutya 2010.06.13. 17:10:07

@rizla: Ennyi erővel gombfocizhattunk volna egy méhkas mellett, oda még pl talán mi magyarok is kijutottunk volna.

rizla 2010.06.13. 17:11:08

ott tart a vb, hogy a hülye potyagóloknak kell szurkolnunk.

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 17:12:07

szerintem meg tized ennyit nem foglalkoznánk a vuvugecivel ha nem ilyen hígfos meccsek lennének

persze idegesítő, zavaró... de a színvonal méginkább...
lemehetne már az első két kör.. és jöhetne a foci

IronRock 2010.06.13. 17:12:24

Mekkorát röhögnék, ha kijönne a FIFA World Cup 2010, és lenne egy olyan opció a játékban: "Do you want to mute vuvuzela's sound?" :-D

TickTickTickBoom 2010.06.13. 17:13:06

gyerünk Ghána, 1 gól elég a mai meccshez

ezeket a szerbeket csak a csop. kör végéig akarom látni:)

dzzzzz 2010.06.13. 17:13:15

@Malachi: ne aprózzuk el, vigyük ki a leselejtezebb MIG-ek hajtóművét és azt működtessük egész meccsen.

horas 2010.06.13. 17:13:56

Gyerekek szarok a Szerbek.NEmtudnak mit csinálni a labdával.
A Szélsők nem elég jók,nem nyertek párharcot még a meccsen.A két csatár pedig állócenter,ők semmit nem fognak alkotni.
Milijas védekező középpályás,Stankovic is túl statikus a támadásokhoz.
Kolarov felfutásai angyon hiányoznak,őt kellene valahogy aktíválni Jovanovic-ot kicsit beljebb reaknimert a széleken semmi nem fog így történni.

Krasic pedig harmadszorra írom igaz,de nulla.

Domingo 2010.06.13. 17:14:06

Sokaknak pedig ez a világbajnokság az első futballélménye. Nem elég, hogy az ideg szétbassza a vuvuzela miatt, de annyira színvonaltalan szar az összes mérkőzés, hogy még azt is jobban élvezné, ha süteményesvillával húznák le a hátáról a bőrt.

rizla 2010.06.13. 17:14:28

ennyi szar labdát. most már kezdem elhinni csöncsönnek, hogy tényleg jók az argentinok, mert az összes csapat szarul passzol

IronRock 2010.06.13. 17:14:34

@simoo: mint olyan sokan, én is azt mondom hogy van összefüggés a hígfos meccsek és az idegesítő zümmögés között. Ha nem lenne, akár csak 5 meccs erejéig és úgyis szar lenne a színvonal, nem lenne kire-mire fogni. Így viszont van, és ha minket, tévénézőket idegesít, akkor gondoljuk el, mi lehet ott a helyszínen, mit kaphatnak azok akik élőben hallják...

lószerafin 2010.06.13. 17:14:48

Én külön örültem hogy afrikában lesz az EB mert nagyon jó hangulata van az ilyen nigériai meg szenegáli tipusú pálya szélén zenélős karnevál stílusú szurkolásnak, erre itt ez a szar és télleg az van, hogy nem hallani a szurkolást. :s

nikodémus 2010.06.13. 17:14:50

@rizla: Pedig sanszos, hogy csak akkor jutunk ki, ha megrendezzük.

rizla 2010.06.13. 17:15:45

"éledezik a meccs" "olyan, mintha icipicit nagyobb kockázatot vállalna a két csapat, mint az első félidőben" egri mindent megpróbál.

tényleg én basztam el a 4-3as tippel, én kérek elnézést

nadivereb 2010.06.13. 17:15:49

na most a szerbek kihagytak kettőt, mindjárt kapnak egy gólt.

Everred 2010.06.13. 17:16:12

na, rájöttek netán a fiúk, hogy a németek ellen győzelmi kényszerben játszani nem éppen piskótáslepényes babazsúr?

IronRock 2010.06.13. 17:17:05

Közben meg csordogál a meccs, Ghána egyre inkább fölénybe kerül. Érik a ghánai gól és ez talán felrázza majd a szerbeket is.

raja ram 2010.06.13. 17:17:43

A dél-szlávok (98 kivételével) mindég tök unalmas meccseket játszottak a VB-ken

Pety91 2010.06.13. 17:17:52

@rizla:
Lehet azt kéne írnunk, hogy ma a büdös életben sem születik szép, szabályos akciógól...

rexford 2010.06.13. 17:17:53

Zsigicshez képest Jan Koller egy JJ Okocha volt.

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 17:18:24

A szerbek elég nagy csalódás. Előre szinte semmi, és hátul sem olyan stabilak.

danesdzsu2 2010.06.13. 17:18:43

Az egy dolog, hogy vki tökhülye, azt már megszoktam, de a kommentátorok többsége legalább lassítás nem mond ekkora baromságokat....

England win The Ashes! 2010.06.13. 17:19:02

@raja ram: nekem bejött a spanyolok elleni meccsük 1990-ben.

Domingo 2010.06.13. 17:19:35

Szerintem Csabilali ellőtte a világbajnokság összes puskaporát.

mellor 2010.06.13. 17:19:42

LOL! Szöllősi már leírja az angolokat.
www.fourfourtwo.hu/fft-blog/336

vadkutya 2010.06.13. 17:19:48

Előttem van, ahogy a vb után a leleményes Pistabá bivalybasznádfaszán, úgy küldi el az asszonyt,h: nőjön duda a gyomrodba, oszt a rákok vuvuzelázzanak rajta...

Malachi 2010.06.13. 17:19:58

@lószerafin: na, ha már az EB is Afrikában lesz, akkor mindennek vége.

horas 2010.06.13. 17:20:05

Jaj Zigic.
Ez mi volt,Zigic le jöjjön valaki aki tud focizni is.
Bár a padot elnézve ez elég nehéz lesz.

raja ram 2010.06.13. 17:20:31

Legalább a fociban vissza kellene állítani Jugoszláviát,akkor össze tudnának állítani egy komoly csapatot.

horas 2010.06.13. 17:20:59

@rizla: No problem én 3-1 tippeltem.

nikodémus 2010.06.13. 17:21:17

@mellor: Jaj, ne, kérlek, ne hozzuk be őt...

dzzzzz 2010.06.13. 17:21:43

@mellor: akkor még sokáig jutnak az angolok

horas 2010.06.13. 17:22:44

A Szerb válogatottban nins olyan ember aki tud futni a labdával.A Hana-iaknál kapásból van 3.Lenne egy jó csatáruk már behuzták volna a meccset.
A Szerbek meg szépen kifognak esni...

raja ram 2010.06.13. 17:23:28

@Dr Jozef Vengloš: az nem 2000-ben volt, az EB-n? Már ha a 4-3-ra gondolsz

nadivereb 2010.06.13. 17:23:46

mi lenne pornográf egy góllal? miről beszél ez?

Hispan07 2010.06.13. 17:23:49

eddig jó ez a VB. jó szar.

danesdzsu2 2010.06.13. 17:23:49

Na jó, eddig bírtam. Hol kell töüntetni Egri ellen?

IronRock 2010.06.13. 17:23:52

@Dr Jozef Vengloš: Ha együtt marad Jugoszlávia, akkor az a csapat a későbbi években tarolt volna minden szinten: Sztojkovics, Szavicsevics, Boban, stb... Ez egy másik generáció, más felfogás és másik csapat.
Azért az elgondolkodtató, hogy a szerbeknél minden posztra jut egy minimum remek, de van hogy klasszis játékos, mégse tudnak csapatként semmit elérni....Capello kéne nekik vagy Mourinho mint szövkap, és mindent megnyerhetnének

nikodémus 2010.06.13. 17:23:58

Egri: "A hangulat fokozódik... egyre fülledtebb... szinte már pornográf lenne egy góllal."

:-)))

Domingo 2010.06.13. 17:24:10

@horas: Essiennel a fedélzeten még a felezőt sem tudnák átlépni a szerbek.

rizla 2010.06.13. 17:24:25

@mellor: nyelné el a kibaszott föld ezt az egész magyar futballkultúrát, én azt mondom.

lószerafin 2010.06.13. 17:24:43

@Malachi: Haha :D . Hát sokan mondják hogy dél-Olaszország az már majdnem olyan, szóval akár lehet is.

BruceWayne 2010.06.13. 17:24:51

ezek a lelátón eksztázisba táncoló idióták vajon milyen drog használata útján érték el ezt a hatást?

rizla 2010.06.13. 17:25:16

@nikodémus: azért sajnálom egrit, katasztrófa lehet egy milyen meccsen izgalmas kommentálni. pláne, ha valaki nem tehetséges, de arról sajnos nem tehet.

Domingo 2010.06.13. 17:25:34

Ez az egész már csak tényleg akkor lehetne rosszabb, ha az olaszok megnyernék a tornát.

IronRock 2010.06.13. 17:25:45

@rizla: ezt most éppen kire és mire értetted?

lószerafin 2010.06.13. 17:25:56

http://www.youtube.com/watch#!v=CHoS--uzsYg&feature=related

Mér nem ez megy?

danesdzsu2 2010.06.13. 17:26:40

@rizla: Én is borzasztó kommentátor lennék. Nem is vagyok az.

rizla 2010.06.13. 17:26:49

@IronRock: hát csekkold a hozzászólást, amire reagáltam

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 17:26:56

Krasicnak szóltak a juve igazgatói, hogy ne játsszon jól, mert nem akarnak sokat fizetni?

nikodémus 2010.06.13. 17:26:57

@rizla: Nem akarom bántani én az Egrit, csakhát ezekkel a hasonlatokkal... mosolyognom kell, na. :-)

Everred 2010.06.13. 17:27:27

@mellor: ezbazmeg... uramisten, Szöllősi alulmúlta önmagát, ami bravúr, hatalmas bravúr.

A legjobb ez: "próbáltam átengedni magam az általános angol eufóriának, miszerint most aztán 1966 remake-je következik, és soha ilyen jó angol csapat nem készült még vb-re.". Bazmeg, legalább nézzél körül már néhány weboldalon, hogy mennyire eufórikusak voltak az angolok.

Csak érzékeltetésképpen: a Guardian újságírói közreadták a vébé-jóslataikat. Az angol válogatottnál a legoptimistább előrejelzés az elődöntő volt, de többen tippelték, hogy már akár a 16 között kieshetnek...

Hogy Szlovénia és Algéria mit mutat meg... hát ez még érthető lenne, ha a mai meccs előtt írta volna, de nem, utána írta bazmeg!! Hihetetlenül gáz ez az ember.

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 17:27:58

engem Egri és Somos eltérő, ám egyenletesen szar közvetítése majdnem annyira idegesít mint a vuvugeci..

miközben a stúdiós beszélgetések meg tetszenek (nem csak az itteni fiúk miatt)

England win The Ashes! 2010.06.13. 17:28:03

@raja ram: Igazad van, az is jó meccs volt, de én 1990-re gondoltam, az csak 2-1 volt a jugóknak, hosszabbítás után, de nekem nagyon tetszett.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.13. 17:28:17

@nikodémus:
Azért már ő is a faszát verné inkább a meccs helyett. szomorú dolgok ezek.

IronRock 2010.06.13. 17:28:56

@rizla: Te még olvasod Szőllősit? :-D

nadivereb 2010.06.13. 17:29:16

Ez nem lesz 0-0. Ez nem lesz 0-0. Ez nem lesz 0-0.

rizla 2010.06.13. 17:29:32

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red: és érted, ez a four four two, a nívó állítólag.

: DDDDDDD

rizla 2010.06.13. 17:30:06

@IronRock: két mondatot olvastam, annyi elég volt.

@nadivereb: rosszul állsz hozzá, azt mantrázd, hogy 0-0 lesz, 0-0 lesz

Domingo 2010.06.13. 17:30:17

Most már ott tartok, hogy inkább Markos-Nádas Cisztercita Hajj....

nikodémus 2010.06.13. 17:30:40

@rizla:

"nyelné el a kibaszott föld ezt az egész magyar futballkultúrát, én azt mondom."

a bajnokságot vissza amatőrbe, focistáink menjenek el dógozni, utánpótlásba, tömegsportba önteni a szakmát meg a pénzt, az mtv meg vegye meg a BL-t, és NST-ék kommentáljanak, értékeljenek élő egyenesben.

Jól mondtam, tanárúr? :-)

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.13. 17:30:44

lassan jobban állunk piros lapokkal a VB-n, mint gólokkal.

bög 2010.06.13. 17:30:46

és én még azt hittem a 2006-os vb volt szar...

Domingo 2010.06.13. 17:30:53

Lassan több piros lesz, mint gól. Szánalmas.

rizla 2010.06.13. 17:31:02

7. meccsen 3. piroslap. a vuvuzela teszi, erre nincs más magyarázat. már csak a potyagól hiányzik. ezen a vb-n ezeknek kell szurkolni: piroslap, potyagól.

IronRock 2010.06.13. 17:31:07

Na, a bíró belenyúlt a meccsbe. Most a mészárolás mindkét oldalról.

nadivereb 2010.06.13. 17:31:09

Eddig kétszer annyi piros született ma, mint gól.

raja ram 2010.06.13. 17:31:09

@Dr Jozef Vengloš: Erre a meccsre nem is emlékeztem, csak a német-jugóra.

vadkutya 2010.06.13. 17:31:28

Az ESPN kommentátor megmondta a tutit: FRUSTRATION ALL AROUND.

Milyen igaz, valóban, pályán innen és túl, ez így van...

lószerafin 2010.06.13. 17:31:34

Már egy kamutizinek is örülnék...

Hohoho, majdnem.

nadivereb 2010.06.13. 17:33:17

Nekem fura módon egyre kevésbé tűnik jogosnak.

nikodémus 2010.06.13. 17:33:27

Na. Ghána most behúzza?

IronRock 2010.06.13. 17:33:42

Na még van 15 perc, várom hogy mikor kerülnek elő az AK-47-esek meg a kommandóskések mindkét oldalon...

lószerafin 2010.06.13. 17:33:51

Nembaj, a szerbek jók hátrányból.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 17:34:19

egri próbálta védeni egy darabig, hogy túl szigorú a sárga ... beszarok ...

dzzzzz 2010.06.13. 17:34:20

meglepődnék ha az estin nem állítanának ki valakit

nadivereb 2010.06.13. 17:34:20

@nikodémus: Dehogy húzza. Szerbia visszaáll, 0-0 lesz.

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 17:34:26

mi a rongybatekert kék eres fasz volt ezen jogos?

rizla 2010.06.13. 17:34:37

számoljunk. 8 gólra jut 3 piroslap és 2 ordító potyagól 7 meccsen.

Everred 2010.06.13. 17:34:56

mondjuk ezen a meccsen legalább nincs az az általános beleszarás és érdektelenség, amit szlovénék produkáltak. Ezek próbálkoznak nagyon, meg akarnak nyerni, csak olyan szétesőek, annyira nincs játékuk, hogy hiába vannak ügyes játékosok mindkét oldalon, pár ügyes cselnél többre nem futja, csapatjáték semmi nincs egyik oldalon sem.

daneeka 2010.06.13. 17:35:09

pedig ennek a lukovicsnak van a legpornósabb neve...

raja ram 2010.06.13. 17:35:10

A németek megverik mindkettőt. Marin bosszút áll Boszniáért, Ghana ellen bosszút állnak Ballackért.

tuono 2010.06.13. 17:35:15

a 2006 os vb gólátlag 2.18, idén még az egyet sem sikerült elérni. frankón dél korea lesz a kedvencem a maguk kettő góljával...

danesdzsu2 2010.06.13. 17:36:18

@IronRock: Nem a bíró, Lukovic volt a hülye.

Krasic közben mennybe mehetett volna. A szerbek ezentúl 10 emberrel álljanak ki.

rizla 2010.06.13. 17:36:19

10 emberezésben mindig jók voltak a szláv taplók. de hogy bírták ezt kihagyni? első lyukat rúg, második kurva szar helyre lövi. miért, istenem, miért.

lószerafin 2010.06.13. 17:37:18

Krasic áááh. A Szerbeknek mindig 10en kéne kezdeni.

nadivereb 2010.06.13. 17:37:27

"Egész jó kis meccs lett ebből"

rizla 2010.06.13. 17:38:06

2008-as Eb-t vissza

danesdzsu2 2010.06.13. 17:38:30

@értelmetlen_nevű: Képzeld el, hogy Robben karja van ott a gánaié helyén. Akkor menni fog:)

IronRock 2010.06.13. 17:38:40

@rizla: mert reflexből kereste a zümmögés alapján a szúnyogot, aztán mikor rájött hogy nem találja, már csak belebikázni tudott.

rizla 2010.06.13. 17:38:40

@nadivereb: "ez is jóóó.. a lövés is!" olyan jó lövés volt, hogy már majdnem kaput talált

vadkutya 2010.06.13. 17:38:50

Már tényleg csak az hiányzik,h a szállások környékén elkezdjék halomra baszni a fehérpicsájú európaiakat akaratuk ellenére, az feltenné a pontot úgy alles erre az afrikai faszságra, amit volt arcuk képernyőre tűzni.

A spanyoloknak és a hollandoknak vmi nagyon nagyot kell dobniuk azért,h egyáltalán végignézzem ezt a vbt.

dzzzzz 2010.06.13. 17:38:52

Senki nincs ebben a ghánai csapatban aki gólpasszt tud adni?

tuono 2010.06.13. 17:39:11

ezek a szerbek több lyukat rugnak kapu előtt mint labdát. sztem a vuvzela odább rezegteti a labdát... :)
monnyon le

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.13. 17:39:18

1 kezemen meg tudnám számolni, hogy ezen a VB-n hány jól szélre kiívelt labdát láttam. vicces.

rizla 2010.06.13. 17:39:28

na, tizi még hiányzott : DDDD

ddrum77 2010.06.13. 17:39:33

A fekete srác passzol a fekete sráchoz, aki szökteti a fekete srácot, de bent a fekete srác lemarad a beadásról. SZALADOK MESTER!

Everred 2010.06.13. 17:39:38

höhö, az első tizenegyes.

England win The Ashes! 2010.06.13. 17:39:45

Na, most jön a mészárszék.

Domingo 2010.06.13. 17:39:53

Ma a balfaszok világnapja van?

ddrum77 2010.06.13. 17:40:06

@rizla: a gól hiányzott, bármilyen formában

ericcartmen 2010.06.13. 17:40:36

Miért reklmaál hisztizve?
Ezt sosem értettem, kézzel ütötte el a labdát

danesdzsu2 2010.06.13. 17:40:37

Még egy piros? a szerbek tovább erősítenek:D

lószerafin 2010.06.13. 17:40:46

Szerbek feltették az összes pénzüket maguk ellen?

rizla 2010.06.13. 17:41:12

és még annyi izgalom sem jut nekünk, hogy lássuk belövi-e, mert egri fél másodperccel előbb mondja, 3 nap alatt nem sikerült kijavítani ezt a hibát
: DDDDD

egyetlen pozitívuma a vb-nek, hogy NEM AZ RTL KLUBBON VAN

TickTickTickBoom 2010.06.13. 17:41:15

góóóóóóóóóóóóóólllllllllllllllllllllllllll

come on Ghana!!!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 17:41:30

@peter135:

"1 kezemen meg tudnám számolni, hogy ezen a VB-n hány jól szélre kiívelt labdát láttam. vicces."

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 17:41:33

@danesdzsu2:
Nem igazán szurkolok egyik csapatnak sem, Robbennel is erősnek érezném a sárgát.

Na ez viszont jogos volt, ekkora faszt...

rizla 2010.06.13. 17:42:05

"és így már nagyon jó a mérkőzés"

: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nem igaz, nem bírom bazmeg, nem bírom

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.06.13. 17:42:14

Mi a fax van ezen a VB-n? Esküt tettek a csapatok, hogy ha belepusztulunk sem nézhetünk egyetlen jó meccset sem?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 17:42:15

@mavo:

mármint, hogy nagyon egyetértünk.

IronRock 2010.06.13. 17:42:18

Nos, annyi kiderült nekem az elmúlt meccsekből, hogy ezen a VB-n szép focit nem látunk. Potyagólokat, ostoba kretén védők által összehozott 11-est, hülyeségért kapott piroslapokat annál többet.
Talán át kellene írni a fogadási struktúrát..

ddrum77 2010.06.13. 17:42:33

@ericcartmen: nem érthetjük, ha már a BLASZ III-ban "ha a meccs érdeke úgy kívánja, akkor összeesek simán" -idézet a haveromtól - akkor ilyen szinten miért ne hisztéznének nyilvánvalóan feleslegesen?

nadivereb 2010.06.13. 17:42:43

Na, egri mindjárt ráejakulál a meccs felvételére.

rizla 2010.06.13. 17:43:07

@csizsikpizsik: majd szerdán, olvasd el a friss híreket a seleccionon!

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.06.13. 17:43:13

alakul a német-szerb hangulata

rizla 2010.06.13. 17:43:37

ilyet is csak balkáni köcsög csinálhat

tuono 2010.06.13. 17:43:41

és a gólöröm végre egy kis vuvulószar

nikodémus 2010.06.13. 17:43:50

Ghána behúzza. De hogy?...

lószerafin 2010.06.13. 17:43:53

@rizla: Nee, most egy pillanatra elképzeltem Léderer és a vuvuzela, hangjának csodálatos kombinációját..

TickTickTickBoom 2010.06.13. 17:43:57

na ha már stat, akkor az eddig 14 félidőből 7 volt 0-0-ás

vagyis minden 2. félidő 0-0 volt
(de nem mindig a 2.:D), és talán lesz is:D

IronRock 2010.06.13. 17:44:03

Szerbeknek úgy látszik ember-és gólhátrány kell hogy felpörögjenek...mi lenne ha legközelebb csak 10-en állnának ki és hagynák az ellenfelet az elején két gólt lőni? Talán láthatnánk jó meccseket is...

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.06.13. 17:44:21

@rizla: Úgy várom a szerdát mint a Megváltót...Villa gólokat és Iniesta varázst akarok! Sőt, b...meg, FOCIT!!!!!!!

Pety91 2010.06.13. 17:44:58

@rizla:
Még mindig van a kép/hang csúszás? Nekem semmi ilyen problémám nincs trékábelen keresztül az M1-el.

rizla 2010.06.13. 17:45:12

@lószerafin: hát az odabaszna... ÉS TIZENEGYEEEES, TIZENEGYEEEES, ATYAVILÁÁÁÁÁG

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 17:45:14

@lószerafin: sőőőt szereznének egy vuvuzenekart..
és nyomnák micsoda varázslat

nikodémus 2010.06.13. 17:45:33

Basszus. Tagoe, ne legyél Tagore!

rizla 2010.06.13. 17:45:56

@Pety91: tizinél volt nekem, de lehet nálam van a hiba

IronRock 2010.06.13. 17:46:02

Egrinek miért kell permanensen hülyeségeket hablatyolni?

ericcartmen 2010.06.13. 17:46:04

@ddrum77: Kétes eseteknél oké, el lehet bizonytalanitani a birót, hogy legközelebb nekik kedvezzen, de ez annyira egyértelmű volt, itt tényleg semmi értelme

dzzzzz 2010.06.13. 17:46:32

@rizla: én is csak a 11-esnél vettem észre, hogy sietne a hang

Domingo 2010.06.13. 17:47:18

"Ghána megérkezett"

Hova, baszod?

Malachi 2010.06.13. 17:47:21

@Pety91: 3 perce hallatszott, rizla írása után kicsivel, hogy arrébb pöckölték a hangot fél másodperccel. tényleg hamarabb bemondta a gólt, szóval nem voltak szinkronban a hang meg a kép. az első meccsen feltűnően nagy volt a difi, ez már szinte jó. :)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 17:47:37

@mocsing:

"alakul a német-szerb hangulata "

ujujuj ... :D

nikodémus 2010.06.13. 17:48:58

Kapufa? Jól láttam?

nadivereb 2010.06.13. 17:49:18

Bazmeg, pedig ez szép lett volna.

England win The Ashes! 2010.06.13. 17:50:03

Ez szopatás! Ülnek a lapjaim, ülnek a szögletek, mi nem stimmel a szelvényen? Azok a nyamvadt gólok!

rizla 2010.06.13. 17:50:24

VÉGE! és most élhetjük tovább az életünket

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 17:50:33

@Gercentro:

remélem, sokszor nem írsz ide, eddig sem hiányoztak a trollok ...

TickTickTickBoom 2010.06.13. 17:51:10

na ez meg van, így tovább Ghána
és ha még lenne egy jó Essien...

dzzzzz 2010.06.13. 17:51:12

1-0 tizigóllal, csodás

danesdzsu2 2010.06.13. 17:51:23

csak viasz jó, vagy gyurma is a voodoo bábuhoz?

rizla 2010.06.13. 17:51:31

"nem lehet ezt a társaságot leírni" a labda gömbölyű ugyebár

Iustizmord 2010.06.13. 17:51:52

ghána afrika germánjai

rizla 2010.06.13. 17:52:21

@danesdzsu2: egrihez kell, vagy csinálsz 5000 vuvuzelás babát?

Hispan07 2010.06.13. 17:52:34

Na, eddig gólok nincsenek, izgalom nincs, játék se nagyon. Vuvuzela, az van.

Ócska eddig ez a VB, nem ezt vártam.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.13. 17:52:57

"a ghánai szurkolók remek hangulatot teremtettek"

kár, hogy nem hallottunk belőle semmit.

nikodémus 2010.06.13. 17:53:24

A ghánaiak úgy ünnepelnek, mintha legalábbis a VB-t nyerték volna meg. Vagy ez is eljön? Féljünk?

rizla 2010.06.13. 17:53:47

egri legnagyobb beszólása: "a ghánai szurkolók remek hangulatot teremtettek" bruhaha. igen, én is mintha hangosabb zümmögést hallottam volna néha.

IronRock 2010.06.13. 17:54:39

Tehát: eddig esett 9 gól a 7 meccsen. Ebből kettő kapuspotya, és egy 11-es. Azaz akciógól (mindegy hogy védelmi hibából vagy nem) 6 db. Gratula. :-(
Tényleg kísért Italia'90 szelleme...

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 17:54:49

Szerintem azért ez egy vállalható meccs volt, főleg az eddigiek tükrében. Néha volt iram, akadtak helyzetek, a gól nevű valamire is láttunk példát.

Apropó, hány piros a rekord a VB-k történetében? :)

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 17:55:52

@IronRock: Az argentinok gólja sem akciógól de az legalább szép volt. Illetve a mexikóiak gólja sem lesz rajta egy top10es listán sem. :)

Everred 2010.06.13. 17:57:19

@IronRock: a legszebb "csapatgólt" konkrétan az ANGOLOK rúgták, szürreális.

Malachi 2010.06.13. 17:58:12

átkapcsoltam a forma1-re, ott a nagy tömeg a lelátókon, de sehol egy vuvugetzi, tök zavaró.

ericcartmen 2010.06.13. 17:58:59

@Zsoca87: És Dél-Kórea első gólja is rögzitett helyzetből esett, ha jól emlékszem

Hispan07 2010.06.13. 17:59:08

Mindenesetre nem derült ki számomra, miért van ez Krasic kölök ennyire sztárolva...

IronRock 2010.06.13. 17:59:36

@Zsoca87: rosszul fogalmaztam: tehát egy kidolgozott helyzet, szituáció után született a gól, esetleg jó helyzetfelismerésből. Én itt és most ezt értettem akciógól alatt. Nem azt hogy a kapus belepkézte, vagy hogy 11-esből bevarrják. És az akciógólból is kevés volt...

Iustizmord 2010.06.13. 18:00:09

amúgy a meccs maga nem volt szar legalább hajtott mindkét bagázs eddig eztet csak az us-uk meccsen lehetett mondani, ott kultúrák belharca, itt túlkúrk harca volt, to (almost) no avail

vállalható szabáylmódosításnak tartanáém h a 2. félidőre csak 10 ember/ csapat fut ki oszt 15 percenként 1 minusz, így garabntáltan a DINAMIKUS játékosok lesznek előnyben.

sporttárs 2010.06.13. 18:00:13

Én nagyon bíztam az nst-ben, s a posztokkal nincs is gond, meg a tévés szakértők is kiválóan teljesítenek. De ez a fikaáradat a kommentekben... (Most csak a vébé meccseiről bszélek.) Eh, mindegy. Szakmai, nagyon.
MINDEN szar.

(Ja, igen, tudom, jönnek majd a spanyolok és megérkezik a foci. Néha tényleg azt hiszem, erre megy ki az egész. Három jó passz kell, hát az lesz. :))) )

Amivel persze nem azt mondom, hogy a mai algír-szlovén egy klasszikus volt. :)

IronRock 2010.06.13. 18:00:40

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red: nálam Dél-Afrika gólja vezet, na az igazán szép volt. Az angoloké se volt csúnya, de nekem első helyet nem ér.

Iustizmord 2010.06.13. 18:00:50

@Hispan07: hát a haja miatt, olyan bundesliga-frizum, tiszta retro

Domingo 2010.06.13. 18:01:26

@sporttárs: Akkor fordítsuk meg: Mi a jó ebben a világbajnokságban? Várom a válaszod.

England win The Ashes! 2010.06.13. 18:02:06

@Zsoca87: 28 piros, 2006-ból. Jó úton vagyunk a rekordhoz.

Hispan07 2010.06.13. 18:02:20

@sporttárs: Kérlek, szakmailag vagy laikusként - mondj már vmi kurva nagy pozitívumot az eddigiekről! köszke

rizla 2010.06.13. 18:02:23

@sporttárs: nem kell ez a sértődött hiszti a kommentelőkre, vagy ha már csinálod, akkor csináld névvel. teljesen jogos az emberek felháborodása, ez eddig egy rém gyenge világbajnokság. ha nem látod be, akkor nem értesz hozzá.

sporttárs 2010.06.13. 18:04:17

Holnap holland-dán európai futball, a miénk, majd az meghozza a színvonalat, ne féljetek. Fél kettőkor, hétfőn, mindenki ott legyen ám a képernyők előtt! :)

(Ez az Asamoah Gyan elvileg 24 éves, olyan korrekt negyvenesnek néz ki a feje, sejtettem én, hogy az U-20-as vébén is ezért kaptak ki Komanék. Látott már valaki hiteles afrikai születési bizonyítványt? :) )

Everred 2010.06.13. 18:04:38

@IronRock: de úgy értem, hogy az inkább egyénileg volt nagyon szép, jól eltalálta a labdát és kilőtte a hosszú felsőt, de a legjobb "team move" az angoloké volt, ami, ismétlem, szürreális, és nyilván nem is lesz így sokáig, kezdenek a hollandok, spanyolok, brazilok....

nikodémus 2010.06.13. 18:05:01

Megy itt a nagy fintorgás, de én nem vagyok elégedetlen, ez a végére télleg egész jó kis meccs lett. Amúgy meg véssük be újra: 1. csoportkör van, nincs igazán tét + a nagyok sztárjai kifacsartak + + van néhány (de legalább 1) idióta szövkap + a kicsik megilletődöttek (és talán csak ezután jön az a bizonyos "labda" meg "vuvuzela". Ha jön egyáltalán).

Német-auszi? Meglátjuk. Addig áthúzok a forma-1-re. A rajt legalább izgis szokott lenni.

Domingo 2010.06.13. 18:05:41

Az milyen már, hogy az utóbbi 5 évben elviselhetetlenül eseménytelen, unalmas szar forma-1 futam első körében több érdekes momentum volt, mint a mostani vébén.

IronRock 2010.06.13. 18:05:57

@sporttárs: most őszintén mondd meg, az eddigi meccsekre kellett volna mondanunk hogy jó ez, lesz még jobb is??? 9 gólból kettő kapuspotya, egy 11-es, a többi lehet "akciógól". És nem kifejezetten az a bajunk a VB-vel - legalábbis nekem - hogy kevés a gól, hanem a játék, a küzdeni akarás az nem méltó egy VB-hez. Minden csapat biztonságra játszik, mindenki elsősorban védekezik, és jönnek az ilyen meccsek. Szerinted akkor minek kellene örülni?

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 18:06:25

@Rico1: @rizla:

Csatlakozom az előttem szólókhoz, magukkal a meccsekkel van aki elégedett? Szerintem nincs.

A legnagyobb baj az, hogy a csapatok nagy része nem hajt, nem akar nyerni.

Kaputykin · http://kittenberger.blog.hu 2010.06.13. 18:07:10

@Malachi: naja, de itt is megy ez a folyamatos zümmögés :)

sporttárs 2010.06.13. 18:08:36

@rizla: Mi van? én nem sétődtem meg, írtam, hogy a meccsekre vontkozó permanens fikázás nem tetszik, nem másról beszélek. De akinek nem inge, attól persze elnézést.

(Érdekes ez a név dolog, írtad már másnak is, aki mondjuk bő nyállal sérteget másokat nick mögül? Nem? Tudom, te is szívesen, és ez így rendben is van, de akkor kérlek, hagyjuk a neveket.)

Kaputykin · http://kittenberger.blog.hu 2010.06.13. 18:08:59

a fintorgóknak javaslom a szolid sportfogadást... a francia-uruguay-t xre és 0-0ra is megtettem, és ne tudjátok meg, milyen izgalmas volt, pláne a kiállítás után :)

Everred 2010.06.13. 18:09:16

Egyébként eddig persze, szinte csak szar meccset láttunk, és még lesz is pár, de ha megkezdődik a második kör, akkor már lesznek csapatok, akiknek muszáj menni előre, különben végük van, akkor már túlvannak a csapatok a kezdeti feszültségen, szóval biztos, hogy javulni fog a színvonal.

És igen, a holland-dántól, pl., én is sokat várok.

Beyonder 2010.06.13. 18:09:44

@rizla: mitől lenne sértődött? teljesen igaza van, túl sok itt a fika, szar meccsek minden vébén vannak (sok a 32 csapat), de ez még nem a világvége, egyik vébére se a csoportmeccsek első fordulója miatt szoktunk emlékezni

rizla 2010.06.13. 18:12:12

@sporttárs: "a meccsekre vontkozó permanens fikázás nem tetszik, nem másról beszélek."

hadd szórakoztassák már magukat a kommentelők azzal, amivel akarják. pláne, hogy egytől egyig igazuk van, de vitatkozz velük. úgy látom, az nem nagyon megy neked, eddig hárman tették fel neked a kérdést, hogy ugyan minek kellene örülni jelenleg.

"Érdekes ez a név dolog, írtad már másnak is, aki mondjuk bő nyállal sérteget másokat nick mögül? Nem? Tudom, te is szívesen, és ez így rendben is van, de akkor kérlek, hagyjuk a neveket."

BANKÓ GÁBOR vagyok, telefonszámot mellékeljek? másnak nem írtam, de másról nem is éreztem, hogy azért gondol úgy valamit, mert érintett az ügyben némiképp. ettől még nyomhatod anonimként, de ha te beszólhatsz mindenkinek, hogy jaj mit vernyákolunk, micsoda csalódás neked, akkor én is leírhatom ezt szerintem.

rizla 2010.06.13. 18:12:55

@Beyonder: "mitől lenne sértődött? "

: DDDDDDDDDDDDDDDDDD

hát ezaz, ez az 500 pontos kérdés ; DDDDDDDD

"ez még nem a világvége, egyik vébére se a csoportmeccsek első fordulója miatt szoktunk emlékezni "

igaz. akkor írja ezt.

Minarik Ede bácsi 2010.06.13. 18:13:20

@Zsoca87: Főleg Samuel megmozdulása volt szép benne:)

sporttárs 2010.06.13. 18:13:31

@IronRock: Engem is nagyon idegesített a ma délutáni meccs, főleg mert a szlovének az oroszok, Algéria pedig Egyiptom rovására van itt, és azt képzeltem, velük talán jobb lenne. De lehet, hogy nem, mert egy vb első csoportmeccsében benne van a tökölődős óvatosság. Szerintem ez elég régi tapasztalat, bizonyára lesz jobb is.

Az is igaz (szerintem), hogy sok a 32 csapat, de azért itt láttunk óvatosabban/gyengébben focizni olyanokat is, akiknek 24-ben is helyük lenne. Viszont minez szerinem várható volt, vagy tényleg jelentkezzen, aki az elejétől 3-3-akat várt. (Arról nem beszélve, hogy amikor megszületik, na akkor jönnek még az igazán okosok, hogy az nem foci, no taktika csak agyatlan baszelőre.)

Én nem támadok, ez a vélményem, szerintem mindenki tudja, hogy lesz még jobb a vébé, az eleje nyögvenyelős. (Sokat dícsért 2008-as EB-n ilyen svéd-görög, osztrák-horvát, olasz-román, megvan, hm?)

rizla 2010.06.13. 18:16:15

@sporttárs: ez korrekt, csak nem értem miért kéne fikázni azokat, akik viszont már most boldogtalanok a vérgyenge kezdés miatt, miközben igazuk van. a 2008-as eb azért határozottan jobb volt már a legelején is, de úgy általában jobbak az eb-k.

IronRock 2010.06.13. 18:16:48

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red: Kb. 1990 óta követem rendszeresen a VB-ket, '94-ből meg mindenre emlékszem, a későbbi VB-k adatai meg elérhetők. De nem tudok olyan VB-t mondani, talán a sokak által jogosan legaljának bélyegzett Italia'90 egyedül, ahol ennyire alacsony lett volna a játék és az akarás színvonala. Első kör a csoportban ide vagy oda, ezt semmi nem magyarázza. Az eddigi csoportokból az első körben a papíron esélytelenebb két csapat találkozott egymással, és (Dél-Korea kivétel) ahelyett hogy hajtottak volna hogy egy győzelemmel és az erősebbek ellen egy pont elcsípésével még meglehet a továbbjutás, bunkerfociztak. Ezt nem bírom elnézni, lehet az én bajom...

sporttárs 2010.06.13. 18:17:59

@rizla: De könyörgöm, ennyi komment után, tényleg úgy érzed, hogy ÉN szóltam be bárkinek is?
Sajnálom, hagyjuk.

Teljesen igazad van, a kommentelők szórakoztassák magukat én ellenben ne irkáljak akármit, hanem vitatkozzam velük.

Nem tudom miért érzem ezt a rohadt frusztrációt benned, ahányszor van valami vitánk, de egyszer nyugodtan megbeszélhetnénk.

sporttárs 2010.06.13. 18:18:44

@rizla: Én, szerintem, nem fikáztam. Ha mégis, mint írtam, elnézést.

CaBeL 2010.06.13. 18:18:58

nézzétek inkább a kézilabdát :)

rizla 2010.06.13. 18:20:05

@sporttárs: igen, vitatkozz velük, pontosan. semmi értelme sincs leszólni a "fikaáradatot", amikor nyilvánvaló, hogy csak így tudjuk élvezni a kezdeti meccseket. azért érzed a frusztrációt, mert én is érzem benned és visszatükrözöm feléd : DDDD

@vuvukutya: nemár, azért nem egy az egyben ugyanez a neved, ugye?

sporttárs 2010.06.13. 18:20:39

Hogy a vébéről is: a német-szerb még különösen finom lehet, főleg ha este esetleg az ausztrálok kicsit belefinganak a papírformába.

rizla 2010.06.13. 18:23:01

egyébként szerintem azért reagálják kicsit túl az emberek a vb kezdeti szarságát (vagy tűnik úgy, hogy túlreagálják), mert be vannak szarva, hogy mostantól végig ilyen lesz, vuvuzelástul, szarmeccsestül. meg ekkora forgalom még nem nagyon volt az nst-n, úgyhogy minden többszörösen jön le. kvázi csetszoba jelenleg.

sporttárs 2010.06.13. 18:24:55

@rizla: Jó, rendben. :)

(De azért fogadunk, hogy ha a spanyolok mondjuk önmagukhoz képest szarabbak lsznek, azt sokkal megértőbben fogadja majd mindenki? Meg az lesz, hogy nem is szarok voltak, csak még nem elég élesek? Simán van egy csomó lenézés bizonyos válogatottak azonnali leszólásában, ez a véleményem. Ami persze mindenkinek szíve joga, de észrevehetem. :) Ja, és amúgy a spanyokoktól én jó játékot várok, meg a braziloktól is:)))

raja ram 2010.06.13. 18:24:56

A 16 csapatos VB-k jobbak voltak, de ezt most már nem lehet megcsinálni, mert kell egy csomó afrikai, ázsiai, óceániai csapat is.

vadkutya 2010.06.13. 18:26:46

@rizla: Akkor már biztos összefutottunk volna a Southfork Ranchen, vmi családi banzájon. Csak a vége stimmel... :)

IronRock 2010.06.13. 18:26:54

@sporttárs: ahogy már kifejtettem egy hozzászólással előbb, a B és C csoportban a papíron két legerősebb és a másik két, gyengébbnek ítélt csapat találkozott. Hát ha itt nem kell megszakadniuk a győzelemért a csoport gyengébbnek ítélt csapatainak egy másik gyengébb ellenfél ellen, mert az erősebb csoportellenfelek ellen baromi nehéz lesz, akkor nem tudom hogy hol kellene! Ehhez képest mind az Algéria - Szlovénia, mind a Görögország - Dél Korea (itt csak a görögöket értem) a futball gyilkolásról szólt. De ugyanez igaz Nigériára is, hiába játszott a legerősebb csoportellenféllel. Hogy a Franciaország - Uruguay meccset ne is említsem. Na nekem - és még sokaknak itt - ez nem tetszik.

rizla 2010.06.13. 18:27:44

@sporttárs: "De azért fogadunk, hogy ha a spanyolok mondjuk önmagukhoz képest szarabbak lsznek, azt sokkal megértőbben fogadja majd mindenki?"

várj, szerintem a CSAPATOKAT külön külön kevesen fikázták, úgy általában a VÉBÉT illeti kritika. mármint nem mondta senki, hogy BASSZÁTOK MEG GHÁNA, EZ KEVÉS. ok, a franciákat sokan fikáztuk, dehát annyi klasszissal eddig az egyik legszarabb produkciót rakták le az asztalra, szóval ez talán érthető.. ha a spanyolok szarok lesznek, nekik jár majd a legnagyobb intés. persze csak a saját nevemben beszélhetek. de nem lesznek szarok szerintem.

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.06.13. 18:28:52

mintha egy spanyol posztot olvasnék :) Már csak Cesc, Messi és Csöncsön hiányzik :)

nadivereb 2010.06.13. 18:29:24

@raja ram: mint például Franciország és Uruguay?

nadivereb 2010.06.13. 18:34:20

@raja ram: ja, és eddig a legjobban (szerintem) egy ázsiai csapat játszott. Az európaiak és dél-amerikaiak eddig -magukhoz képest mindenképp, de nagyrészt objektíven is - katasztrofálisak. Akik eddig nem okoznak nagyon nagy csalódást, azok afrikaiak (Dél-Afrika, Ghána) és Dél-Korea.

sporttárs 2010.06.13. 18:34:57

Szerintem meg az a baj (nem baj, de ez van), hogy a vébét sokan a világszínvonallal azonosítják. Világszínvonalú futballt talán tíz csapat játszik a világon, válogatottal nehéz is, mert alig vannak együtt. A világbajnokság nem a világszínonal, hanem a kijutó csapatok tornája. Amelyen nyilván az nyerhet, aki közelebb lesz a legmagasabb szinthez, de ezt elvárni nem is lehet olyan együttesektől, akik sose is voltak azon, de a közelében sem.

(Ettől függetlenül persze jó meccset játszhat két közepes, de őszinte csapat is, én sajnálom, hogy ma már a taktika megöli a focit, főleg, ha taktikán a védekező játék, játékosok és szisztémák minőségét értjük.)

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.06.13. 18:35:16

Nem értem én sem a panaszáradatot, én élvezem ilyenkor a rossz meccseket is (kivéve, ha az angolok/franciák játszanak) :-), aki meg nem, az dögöljön meg.

A szlovén-algériain például úgy fölbosszantottam magam, mintha a magyarok játszottak volna, ugyanaz a szerencsétlenkedés; de aztán a végén csak találtak egy gólt, és most már nem is kellene nagyon sok szerencse nekik...

A szerb-ghánai meg kimondottan jó meccs volt (eddig mindig a négy órás meccsek voltak igazán jók), egyedül a gólok hiányoztak, bár azok nagyon. Ghánát akárkinek nagyon nehéz lesz megverni, brutális fizikumúak. Mindenesetre alakul az a szerb-német meccs.

drosiii 2010.06.13. 18:45:40

@raja ram: Hát igen. Eddig az európaiak és dél-amerikaik emelik a színvonalat, nem?

Jó ez a 32 csapatos vb, se csökkenteni nem kell, se növelni.

@nadivereb: Bizony. én a vb előtt is sokat vártam dél-koreától és ghánától.

Atyus 2010.06.13. 18:49:00

Nagyon rossz eddig a VB.
A legjobbak eddig a bírók voltak.

vadkutya 2010.06.13. 18:56:04

@Csöncsön: Persze, Te az argentin válogatottba is olyan dolgokat látsz bele, amik ott sincsenek, így nem nehéz élvezni a vb-t. Ami mellesleg szar és élvezhetetlen eddig, több szempontból is.

Fodri · http://aprochef.blog.hu/ 2010.06.13. 18:58:45

Eddig egész jó volt a tippmixem, remélem ez így marad az egész vb-n...:)

rizla 2010.06.13. 18:59:11

@sporttárs: "Szerintem meg az a baj (nem baj, de ez van), hogy a vébét sokan a világszínvonallal azonosítják"

ez általános jelenség, és természetesen tévedés, ahogy te is írod. de ETTŐL ELVONATKOZTATVA is nagyon gyenge ez a vb-start.

raja ram 2010.06.13. 18:59:42

@drosiii: Nem így értettem a 16 os VB-t. Azzal, hogy több ázsiai, afrikai csapat kerüljön be, fel kellett emelni az európai és dél-amerikai létszámot is. A 16-ban általában a világ legjobb 16 csapata lenne, egy két meglepetéstől eltekintve. Kevesebb unalmas párosítás lenne.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.06.13. 19:01:02

@vuvukutya:

Hát aki van olyan sznob, hogy számára csak a Barca-Chelsea a foci, az meg is érdemli, hogy most egy kicsit szenvedjen. Kétségtelen, hogy messze a legtöbb focit eddig az argentinok mutattak, és vannak eddig keveset nyújtó válogatottak, de egy vébé nem arról szól, hogy finnyáskodjunk.

jawbone 2010.06.13. 19:02:14

eleg szemtelenseg, hogy az indexrol a stream-et csak az latja aki M.o.-rol netezik

igy maradtam le a kozvetiteseitekrol, pedig nagyon vartam:(

ih bín ájn bájener 2010.06.13. 19:06:46

@Zsoca87: VÁHÁHÁHÁ! :D
Szerintem Párizsban lehet élezni a gilotint, mert 2002-es méretű bukás van készülőben a franciáknál. Vuvuzela, mi? Szánalom...

klubhűség · http://www.youtube.com/watch?v=ayF8sBXDQsA 2010.06.13. 19:08:18

@jawbone: asszem a FIFA csak az adott országban adja ki a jogot így csak magyar ip-ről lehet nézni
Az M1 csak Mo-n sugározhat vagy nem tudom
de az bizts hogy nem az index sara

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.13. 19:10:43

@Csöncsön:
Te nagyon emlékeztetsz engem egy helyi képviselőre. Nem hívnak véletlenül Kotán Györgynek? :)

ih bín ájn bájener 2010.06.13. 19:12:22

Ez a nap eddig elég negatív, minden reményem a németek meccsében van. Ezektől a szerbektől vártam valamit? Rémes!

drosiii 2010.06.13. 19:13:43

@raja ram: 16 kevés és unalmas lenne.. nem akarok mindig portugál-argentin-német-olasz-angol-francia szenvedést látni.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.06.13. 19:14:22

@peter135:

Nem ismerem az úriembert. Sértésnek vagy bóknak vegyem?

IronRock 2010.06.13. 19:18:20

@drosiii: jobb a Görögország - Dél-Korea - Algéria-Szlovénia- Dél-Afrika-Mexikó szenvedést látni?

drosiii 2010.06.13. 19:21:29

pote: Látom üveggömb megint megtréfált téged :))

Everred 2010.06.13. 19:24:06

@IronRock: ugyan már, a franciák meccse botrányos volt, az argentinoké is elég unalmas volt, szóval ne találjuk ki, hogy a kiscsapatok hibája csak a gyenge színvonal.

A változatosság nem árt, csak még jobb lenne, ha ezek a kicsik egymás ellen mernének focizni, mint ahogy pl. a koreaiak mertek, csak nekik meg ellenfelük nem volt :-)

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 19:24:17

@drosiii: Ezek alapján estére 2-3 gólos ausztrál sikert várok. :D

drosiii 2010.06.13. 19:24:37

@IronRock: dél-korea, dél-afrika, mexikó hármassal mi a bajod ?

inkább ők mint a franciák, olaszok szenvedése.

United82 2010.06.13. 19:25:08

Nem tudom ki hogy van vele, de 2006ban és 2008ban a német meccsek mind jók voltak, végig jó kis nyílt támadófoci és hajtás ezerrel, most hozzátéve hogy teli vannak bizonyítani vágyó fiatalokkal, a németektől várom este a nagyon jó focit és végre egy jó meccset. Amúgy az elmúlt 2 világesemény jó meccsei ,valamint Ballack hiánya miatt még azt se bánnám ha a 4be bemennének:)

raja ram 2010.06.13. 19:27:20

@Rooney82: OFF
Ballack kapott egy egyéves ajánlatot + 1 év opciót a ManU-tól

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2010.06.13. 19:28:10

@Rooney82:

Miután sokaknak van itt '90-es vébé déjavu-je, hadd említsem meg, hogy akkor a németek első két meccse így alakult:

NSZK-Jugoszlávia 4-1 (egy szenzációs "összjugó" csapat ellen egy félelmetesen nagyot játszó Matthäus-szal, hatalmas gólokkal)

NSZK-Egyesült Arab Emírségek 5-1 (igazi örömfoci, rengeteg gólhelyzet a sok gól mellé, zuhogó esőben)

A németekben meg lehet bízni. :-)

drosiii 2010.06.13. 19:28:39

@Rooney82: bizony.. nekem például a törökök 2008-as játéka hiányzik eddig. ott élmény volt nézni a meccsek végét.

raja ram 2010.06.13. 19:31:01

@drosiii: a törökök 2002-ben még jobbak voltak

Asidotus 2010.06.13. 19:32:27

nekem tetszett a mai Szerbia - Ghána, de én drukkolok is, hogy az afrikai csapatok minél messzebb menjenek.

IronRock 2010.06.13. 19:33:58

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red: na erről beszéltem, amikor azt mondtam hogy azért szar a VB mert csoportok "kiscsapatai" egymás ellen nem mernek bátran focizni és támadni.
@drosiii: Dél-Afrika-Mexikó meccsnek a második félideje volt élvezhető...Dél-Korea meg megalázott egy olyan görög csapatot, akik igazából nem is tudom miért vannak itt, de hogy a csoportkört se akarják túlélni, az szinte alap. Így rájuk minden átkot lehet önteni, nézhetetlen szar focit nyomnak és ezt 9 éve el tudják adni, csak most már Rehhaklész se tud annyi fegyelmet belerakni ebbe a görög csapatba, hogy legalább a 2004-es szinten tolják végig a csoportkört. Náluk kudarc az egész. Dél-Korea igazi erőpróbája meg az argentinok ellen lesz. Hogy lenyomtak egy motiválatlan és taktikailag is nulla görög válogatottat két védelmi hibával elért góllal, azért az sokra nem jogosít.

England win The Ashes! 2010.06.13. 19:34:03

@Rooney82: De mindkét alkalommal a németek hazai pályán nyomták, akkor erősebben voltak motiválva, mint manapság. De cseppet én is bízom bennük.

raja ram 2010.06.13. 19:37:18

@Dr Jozef Vengloš: Sajnos ma megint Klose/Podolski lesz a kezdő, pedig nekem a Cacau/Marin jobban tetszik. A bosnyákokat lefocizták legutóbb.

Asidotus 2010.06.13. 19:37:46

Az tény, hogy a labdarúgás szakmai csúcsát az UEFA Bajnokok Ligája jelenti. Ott vannak a legjobb csapatok, ott van a legmagasabb szintű szakmai munka, ott van a legnagyobb győzni akarás. Az oda-vissza vágós rendszer nagyobb kockáztatást is megenged, mint a vébé/ebé lebonyolítása.
Sajnos idén amit a Mourinho-féle Inter véghez vitt, az egy követendő, de rossz példa lett.

drosiii 2010.06.13. 19:38:54

Ajánlom mindenkinek.. Akinek hiánya van azoknak szép emlék. Kiesés szakaszban itt is lesz hasonló meccs szerintem: www.youtube.com/watch?v=Di90xV2twi4

csabber-18 (törölt) · http://www.csabber.fw.hu 2010.06.13. 19:39:08

@Csöncsön: "Nem ismerem az úriembert. Sértésnek vagy bóknak vegyem?"

Nagy mocsok ez a Péter.

horas 2010.06.13. 19:41:51

A Szerb válogatottól szerintem el is búcsúzhatunk.

Ez siralmas volt amit produkáltak.
Amiért én a két szélsőt Krasic-ot és Jovanovic-ot okolom,mert az egész játékrendszer az ő játékukra van felhúzva,meverik az embert Pantelic,Zigic várja a beívelést.
Jovanovic is gyenge volt,de akadtak lehetősgei,valamit azért feltud mutatni.
De ez a Krasic...fél Európa üldöz egy olyan embert aki a Leverkusen 34 éves csere balhátvédjét 90 perc alatt,egyetlen egyszer sem tudta megverni.

Borzalmasak voltak a Szerbek,megérdemelték ezt,hogyha kellett is hozzá két elég nagy személyi hiba.

Hát nem is tudom,hogy a németek ellen mire lenne szükségük.Nem lesz más választásuk,mérgezett egéként kell menni előre.Kiváncsi vagyok Krasic ás Jovanonvic mit fog kezdeni a lényegesen jobb játékosokból álló német vkpo szélső hátvédekkel.
Ha engem kérdez valaki,sztem az ég adta világon semmit...

England win The Ashes! 2010.06.13. 19:42:10

@raja ram: Löw nem gondolja rosszul, elején letudja a kötelező gyakorlatot (a két polák bevetését), majd ha beválik, jó, ha nem, akkor ja 60. perc táján jöhet Kakaó és Marin (legalábbis bízom benne, hogy nem Gomezre fog voksolni). Mindenesetre így otthon senkinek nem fog eszébe jutni a "mi lett volna, ha a rutinosak kezdenek" mantra, mert az elején megkapják.

England win The Ashes! 2010.06.13. 19:44:02

Mi a fene van már megint a blogmotorral?

raja ram 2010.06.13. 19:47:00

@Dr Jozef Vengloš: Csak az a gáz, hogy Lőw szereti ezt a 2 csatárt, akik összesen nem lőttek 10 gólt ebben az idényben.

IronRock 2010.06.13. 19:47:22

@Nűnű: "Sajnos idén amit a Mourinho-féle Inter véghez vitt, az egy követendő, de rossz példa lett."
Igazad lehet, de ha Lagerback egy kicsit is tanult volna az Inter-Barca BL-elődöntőből és megpróbálta volna ezt megvalósítani, most arról beszélnénk hogy milyen szar is a volt az argentin válogatott az első csoportmeccsen....vicces hogy Lagerback azt mondta, készültek Messi-re, ettől függetlenül Messi legalább fél tucatszor simám kicselezte a nigériai védőket és lendületből rávitt labdákkal okozott pár gólhelyzetet....ezt pedig, bár nehéz lett volna, de meg lehetett volna akadályozni taktikus és fegyelmezett védekezéssel....ami az afrikai csapatoknak sose volt erőssége

England win The Ashes! 2010.06.13. 19:48:20

@Dr Jozef Vengloš: Hozzáteszem, a legnagyobb gond akkor lesz, ha a két lengyel jól fog játszani a mai meccsen, mert akkor majd állandóan őket fogja tolni.

England win The Ashes! 2010.06.13. 19:51:17

@raja ram: Ez már legyen az ő gondja, meg a németekért szorítóké, nekem elég az, hogy jópár álmatlan éjszakám van/lesz a Three Lions miatt.

raja ram 2010.06.13. 19:51:28

@IronRock: Érdekes. Én is pont erre gondoltam a meccs elején. A nigériaiaknak azt kellene játszani mint az Internek a Barca ellen.

tuono 2010.06.13. 19:53:27

Lol instant vuvuzela. csak erős idegzetűeknek és az erre elalvóknak...
milfandmuluc.blogspot.com/2010/06/ha-nem-tudod-fujni-akkor-nyomjad-katt.html

Árpádka 2010.06.13. 19:53:56

2005-ös Konf kupán elégg jó volt a meccs remélem most az lesz. Mertesacker akkor rógta az egyetlen gólját a válogatottban:D

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.06.13. 19:54:40

Kahn a ZDF-en, édes jó istenem, mit vétettem már megint...

Titi120 2010.06.13. 19:56:39

Badstuber balbunkóban, édesjóistenem, Löw maradék esze is elment.

raja ram 2010.06.13. 19:57:43

@Titi120: A bosnyákok ellen jó volt

ddrum77 2010.06.13. 20:00:19

@Dr Jozef Vengloš: Cacau a magyar meccsen eléggé drámai módon megverte a magyar védőt, sokkoló volt élőben látni a különbséget, 2 méter hátrányból csinált 3 méter előnyt a végére...

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.06.13. 20:00:22

kemény arc ez a Löw, úgy néz ki, csak kitette Müllert és Badstubert a szélre

vadkutya 2010.06.13. 20:00:26

@Csöncsön: Nem sznob vagyok, baszod, főleg nem Barca-Chelsea meccshajhász, egész egyszerűen komolytalan eddig az idei vb. Nézhetjük bármelyik irányból, lófasz ez, nem szórakoztatás, s végképp nem futball, max nyögvenyelős foci, ami alatt kretén niggerek fújnak vmi szart, ez az őszinte véleményem, basszon mindeni egyedül, akinek ez nem tetszik.

Titi120 2010.06.13. 20:01:10

@raja ram:
Ez nem az ő posztja, mégha lehet ez nem ma fog bebizonyosodni.

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 20:01:46

@Titi120: Csak Jansen és Aogo jön szóba rajta kívül ezen a poszton, egyik sem túl megnyugtató megoldás. Mondjuk én Aogoval tennék egy próbát, szerintem elég jó formában van mostanában.

Malachi 2010.06.13. 20:02:38

hát akkor most először (kivételesen): hajrá Dajcsland! zokogó kengurukat szeretnék látni a végére.

Everred 2010.06.13. 20:03:20

te jó isten, milyen vigyora van ennek a Marosinak. Ijesztő.

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 20:03:28

Nigeria midfielder Dickson Etuhu:

"It was hard yesterday against Argentina, the altitude does make a difference, it starts to go straight to your head. I spoke to Javier Mascherano and he said it was affecting him too. I told him 'you don't even have to move, you just stand there and give it to Messi!' But the ball is the worst ball of all time, it's just rubbish."

(bbc)

A labdára és a magasságra panaszkodik. Hmmhmm.

ddrum77 2010.06.13. 20:03:29

@vuvukutya: de azért nézzük, nemde?

Titi120 2010.06.13. 20:04:59

Jaj, ne, máris megkaptuk az első Lineker idézetet.

Árpádka 2010.06.13. 20:06:34

@ddrum77: Ezért nem vagyunk kint ;)
@mocsing: Egy barom inkább akkor Poldi szélre és Müller be centernek. A Münchenben sem volt igazán jó szélsőként.:-S

ddrum77 2010.06.13. 20:08:44

@Árpádka: aha, majdnem utaztunk, de mégse =)

vadkutya 2010.06.13. 20:09:31

@ddrum77: Tudsz jobbat? Az F1-nek is vége, az legalább jó volt...

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2010.06.13. 20:11:35

Szerbia szinte kiesett. Kurvára megérte Szuboticsot padoztatni, Pantelicset meg már a félidőben le kellett volna hozni.

Szép volt Ghána

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 20:11:43

No hajrá ma Németország, első számú favoritom, szerezzetek nekünk végre egy remek meccsélményt!

ddrum77 2010.06.13. 20:12:14

@vuvukutya: mondjuk online póker meccsnézés helyett? =) F1-et évek óta nem nézek, hivalkodó milliomos időtöltés, sportérték nélkül. A foci legalább megadja a varázst, hogy ezt én is tudom. =)

rizla 2010.06.13. 20:14:04

ezüstballack kimaradása növeli a németek esélyeit

ddrum77 2010.06.13. 20:14:12

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Aogo passzol Özilhez, aki továbbnyomja Cacaunak, aztán Klose, és Podolski bepaszolja. Együtt örülnek, és csókolgatják a címert... =)

vadkutya 2010.06.13. 20:15:12

@ddrum77: A póker az folyamatosan megy a másik monitoron, csak veszítek napok óta, köcsög vuvuzelák! :S

gergo a kolyokkutya 2010.06.13. 20:15:15

na mindjart jon princ poldi oszt rendet rak. csak mezszamot figyeljetek a hatan, az eleg lesz emleknek :)

1116001 2010.06.13. 20:15:19

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red:
Maró mit keres ott? Készülnie kéne a Debreceni EB-re!:)
Csicsó bá tudja hogy celebkedik?

BruceWayne 2010.06.13. 20:15:44

csak klose maradjon 5 gól alatt

Domingo 2010.06.13. 20:16:04

@ddrum77: Az egész akció pedig Boatengtől Khedirán át indul.

Matteo_B 2010.06.13. 20:17:44

Na vajon 0-0 lesz vagy 1-0?

Titi120 2010.06.13. 20:19:08

@vuvukutya:
Lehet azért mert sokszor akadsz velem össze. ;-)

horas 2010.06.13. 20:19:25

Németek behúzzák mert nem hülyék,tudják,hogy a szerbek ökölbe szorított kézzel fognak pályára lépni ellenük.Mondjuk úgy is levernék őket,de ennél sokkal következetesebbek,nem szeretik a meglepetéseket.

Malachi 2010.06.13. 20:19:25

@ddrum77: nem akarok offolni, de a mai futamban pl. biztosan megtaláltad volna a sportértéket.

úgy hallottam, az ausztrál kapusoknak minden edzésen helyből tízszer át kell ugraniuk a felső lécet. mi lesz így a milliméterre pontosan ficakba helyezett német bombákkal?

lószerafin 2010.06.13. 20:19:58

Az lesz az első 3 gólos meccs. Van rá egy sport szeletes jégrémem.

vadkutya 2010.06.13. 20:21:17

@rizla: everestpoker, pokerstars, partypoker, bwin néha...

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.06.13. 20:21:40

Ez a meccs 5:2 lesz, érzem, nagyon biztos.

vadkutya 2010.06.13. 20:23:19

@Titi120: Akko maga meccset nézzen inkább! :)

csabber-18 (törölt) · http://www.csabber.fw.hu 2010.06.13. 20:23:21

3-1 lesz, és a Klose-Podolski páros gálázik majd.

HosCincer 2010.06.13. 20:23:47

Podolski hátát nem égeti a 10-es szám?

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.06.13. 20:25:36

badstubernek azért elég komoly éve van, 10 hónapja senki nem tudta, ki ő, csak aki követte a bayern-tarcsit, most meg 20 évesen a posztján kívül kerül be a vb-n a válogatottba

Kaputykin · http://kittenberger.blog.hu 2010.06.13. 20:25:42

na, a német szurkerek az uber dautschlanddal először hallatszanak, és elnyomják a vuvu-zümmögést

kogerz 2010.06.13. 20:25:58

ott van müller, jeee

lószerafin 2010.06.13. 20:26:32

http://www.youtube.com/watch#!v=olCT2TSqbWY&feature=related

IronRock 2010.06.13. 20:27:35

Húvazz, az auszi szövkap csak engem emlékeztet nagy Jeff Fahey-re??

exeaxe 2010.06.13. 20:27:38

"....az ausztrál szövetségi kapitány éppen gazsulál Löw-nél..."

ez valami gyönyörű :)

Malachi 2010.06.13. 20:28:07

beszállok én is, egy biztonsági 3-0-val.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 20:28:38

@vuvukutya:

én direkt felfüggesztettem erre az időre

HosCincer 2010.06.13. 20:28:57

Müller a jobb szélen? Játszott egyáltalán ott valaha?

IronRock 2010.06.13. 20:29:38

@simoo: szükség is lesz a helyre, ha a németek is annyit ugrálnak majd mint a kenguruk :-DD

ricard1886 2010.06.13. 20:30:48

@peter135: Schwarzer baki jöhet? Csak mert ugye ő is a célkeresztben nálunk Green-el együtt... :D

Everred 2010.06.13. 20:33:27

ááááááááááá, mit hagytak ki.

Nem sok ilyen lesz :-(

ddrum77 2010.06.13. 20:34:50

Legalább Neuer van a kapuban, FIFA 2008-ban első mozzanat elhozni a Schalkéból, akár Casillas helyére is =)

Domingo 2010.06.13. 20:35:42

@ddrum77: Ki olyan mazochista, hogy azzal játszon?

ddrum77 2010.06.13. 20:37:25

@Rico1: akinek más nem megy a Macen =)

lószerafin 2010.06.13. 20:38:12

Ez hasonlít focira.. Wow!

ddrum77 2010.06.13. 20:38:15

gólparádé, vagy 1-0 lesz a vége?

HosCincer 2010.06.13. 20:38:19

bammeg a herceg úrfi betalált!!!!

Domingo 2010.06.13. 20:38:22

Poldi herceg kb. 3. gólja az évben.

nadivereb 2010.06.13. 20:38:28

NNa. Jó lesz ez.
1-0

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.13. 20:38:31

góóóóóóóóóóóóóóól baaazzz!!!

tuono 2010.06.13. 20:38:36

akciógóóóóóóóóól és ezt a németek lövik, szégyen :)

rizla 2010.06.13. 20:38:47

hogy lett volna VÉLEMÉNYES??? egyértelműen látszott a replayből, hogy NEM LES. végre egy jó gól.

Everred 2010.06.13. 20:38:51

nem volt ez ordító, másfél kilométeres les?

És nem. Klose embere nagyon hülye volt. Mondtam én, hogy be kellett volna rúgni azt a helyzetet.

ddrum77 2010.06.13. 20:39:00

@ricard1886: ez még nem baki, ha nem fekszik, megfogja

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 20:39:21

Azért tényleg van abban valami, hogy lehet akármilyen szar éve Poldinak vagy Klosénak, okkal nem lehet őket kihagyni, egyszerűen mintha más ember játszana a nevükben a válogatottban. Szép volt.

Pety91 2010.06.13. 20:39:22

Köszönjük Dájcslánd és Ósztréliö! Végre valami futball! :D

Malachi 2010.06.13. 20:39:52

uraim, labdarúgás!

ddrum77 2010.06.13. 20:40:34

Néha eszembe jut Giggs, hogy az angolok őt nem honosították, bezzeg a németek visznek mindenkit, aki 2 szót tud németül

ddrum77 2010.06.13. 20:41:53

@Malachi: okéoké, de akkor is ez a NÉMET válogatott, szeretni nem lehet őket =)

ricard1886 2010.06.13. 20:41:56

@ddrum77: Nem is a gól után írtam...

Everred 2010.06.13. 20:42:03

és egyből adja a lapot a homorításért, nice!

Domingo 2010.06.13. 20:42:06

@Malachi: Ezt már hallottam többször is az utóbbi két napban, aztán nem lett belőle lófasz sem, szóval ne kiabáljuk már el, jó?

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 20:42:24

b@zmeg ez a kibebeaszott index stream kritikán aluli. Még egy meccset nem tudtak normálisan leadni.

HosCincer 2010.06.13. 20:43:50

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: ez teljesen ígaz, csak az a kérdés miért? itt talán jobban bíznak bennük, enyrie lelkis gyerekek lennének (én azt hittem profik)?

snmarton (törölt) 2010.06.13. 20:43:50

az első 8 percben három szép, korrekt akciót vittek végig a németek, az egyikből ráadásul gól is lett.

ha ezt a szintet a meccs végéig tartják, akkor ők lesznek az első esélyes, amelyik úgy is játszik.

Everred 2010.06.13. 20:43:56

@ddrum77: Giggset nem lehetett volna "honosítani", mert Walesben született, apja, anyja, nagyapja, nagyanyja mind walesiek. Soha nem játszhatott volna az angol válogatottban, akkor sem, ha ő is és az FA is akarja.

ddrum77 2010.06.13. 20:44:11

micsoda latin foci a német válogatott törökjeitől, wow =)

raja ram 2010.06.13. 20:44:13

@ddrum77: ezek gyerek koruk óta németországban élnek vagy ott születtek

ddrum77 2010.06.13. 20:45:01

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red: ennél közelebb senki se lehet az angol honosításhoz, mint egy walesi, sztem

snmarton (törölt) 2010.06.13. 20:45:25

@ddrum77: walesiként angolosítani magad picit más történet, mint csóró török vagy afrikai származású bevándorlóként németesedni.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 20:45:30

@HosCincer: El se tudom képzelni, szóval abban hiszek, hogy a Fatherland az oka. :)

ddrum77 2010.06.13. 20:46:11

@raja ram: persze, erősen túlzok, csak vhogy pont a németektől vicces ez... mondjuk a franciákat is megszoktuk már

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 20:46:24

@vuvukutya: köszi, most már én is kerestem egyet. Csak az kúr fel, hogy előre beharangozzák (ötlet jó lenne), és a gólt meg simán "átugorja" a stream. Dilettantizmus.

nadivereb 2010.06.13. 20:46:37

@snmarton: Szerintem ők az első komoly esélyesek, akik pályára lépnek. Anglia és Argentína döntőbe kerülése sztem már meglepetés lenne.

horas 2010.06.13. 20:47:03

a nationelf német származású játékosai,tipikusan azok az arcok akiket az ember legszívesebben a strandokon szájba vágna...

horas 2010.06.13. 20:47:32

a nationelf német származású játékosai,tipikusan azok az arcok akiket az ember legszívesebben a strandokon szájba vágna...

HosCincer 2010.06.13. 20:48:03

eddig egyébként elég szépen játszanak a németek

Malachi 2010.06.13. 20:49:05

@ddrum77: tény

@Rico1: ki tudja, de ez eddig nem tűnik alibi jàtéknak. A gól meg gyönyörű volt.

mojoking77 2010.06.13. 20:49:48

@horas: Nem baj. Attol meg tudnak focizni... Sot..

Everred 2010.06.13. 20:51:37

@ddrum77: de értsd meg, nem így működik. A britek helyzete különleges: a többi országban a válogatottság állampolgárság kérdése. Angol, walesi, északír, skót állampolgárság viszont nincs, ezek mind a United Kingdom állampolgárai. Viszont van külön válogatottjuk, de azt valahogy el kell dönteni, hogy ki melyikben játszhat.

Ilyenformán létezik egy úgynevezett non-poaching agreement, ami lehetetlenné teszi, hogy az angolok megszerezzék maguknak a Walesben született, walesi szülőkkel bíró játékosokat. Ha az adott játékosoknak nincs valamiféle származási jogalapjuk arra, hogy angol válogatottak legyenek, akkor vége.

Michael Owen Walesben született, angol szülőktől - ő választhatott, épp ezért. Giggs Walesben született, mindenkije walesi, ergo nem lehetett volna angol válogatott, semmiképp.

Bocs az offért, csak fárasztó ez a mítosz, hogy Giggs választhatta volna az angolokat. Nem, nem tehette volna meg.

England win The Ashes! 2010.06.13. 20:52:08

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red: rosszul tudod. Britanniában és Írországban mindenki ott játszik, ahol akar, függetlenül attól, hogy melyik tartományban született. Lásd az 1990-es évek ír válogatottját, több, mint fele Angliában született.

HosCincer 2010.06.13. 20:52:23

nem luxus Schweinsteigert vkp-ként játszatni?

BASTi · http://www.borgatya.hu/ 2010.06.13. 20:52:43

ez a Löw egy komplett idióta: nem játszat egy Kroost vagy egy Marint, miközben a teljesen emberhátrányt jelentő Klose ott sétálgat középen... mint egy nyugdíjas

Kaputykin · http://kittenberger.blog.hu 2010.06.13. 20:53:07

na, ami tök érdekes... németek nem emelik meg a labdát - és máris pontosan lehet vele játszani, lásd beadás is laposan, felpassz is laposan

ddrum77 2010.06.13. 20:53:22

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red: nem állítottam tutira a giggs-angolok párhuzamot, igazából arra vártam h vki elmagyarázza, miért nem

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.06.13. 20:53:25

@HosCincer: schweinsteiger úgy vkp, ahogy pirlo (volt)

rizla 2010.06.13. 20:54:02

jók a németek, de klose mióta ekkora lúzer?

raja ram 2010.06.13. 20:54:07

Kloset azonnal lecserélni

ericcartmen 2010.06.13. 20:55:23

ez a Klose mekkora szar

HosCincer 2010.06.13. 20:55:40

Klose mit hagyott ki..

ddrum77 2010.06.13. 20:56:17

ha a németek eljutnak a döntőbe, és addig minden meccsen lőnek két gólt legalább, veszek egy eredeti Cacau/Klose/Özil/Aogo/stb mezt =) annyira hihetetlen nekem, hogy pont a németek produkálnak focit eddig...

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 20:56:33

ez eddig a legegyenlőtlenebb küzdelem ...

Everred 2010.06.13. 20:56:42

@Dr Jozef Vengloš: azok az írek, hahó. Ott a hagyományos relációk érvényesülnek, lévén Írország nem a UK tagja. Ír válogatott éppúgy lehet Angliában született ember, mint ahogy hondurasi vagy olasz válogatott is lehet (Simone Perrotta).

Meg persze walesi válogatott is lehet valaki, aki Angliában született, csak valamelyik szülője walesi kell hogy legyen.

"The associations of these four countries entered an agreement regarding international eligibility which provides that a player holding a British passport is eligible to play for the country of his birth, the country of the birth of either of his natural parents or the country of birth of any of his natural grandparents. If the player, his natural parents and his natural grandparents were born outside the U.K., he may play for the home country of his choice."

tuono 2010.06.13. 20:57:03

ilyen ínséges időben még a végén kedvelni kezdem a németeket

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.13. 20:57:05

a csodacsatárok. Wenger helyében meg elfelejteném Schwarzert.

HosCincer 2010.06.13. 20:57:17

azért Lahm beadása sem volt kutya

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 20:57:38

szegény svarzer, borzasztó ... :(

BASTi · http://www.borgatya.hu/ 2010.06.13. 20:57:39

hehe, Klose gól :)) - ez egy kisebbfajta csoda.

England win The Ashes! 2010.06.13. 20:58:07

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red: már fogtam az adást. Amit korábban írtál (ti. hogy egymástól nem szipkázhatnak el játékosokat), azt a kitételt nem ismertem.

danesdzsu2 2010.06.13. 20:58:13

@vuvukutya: Még csak megfenyegettétek egy igazolással szegény Schwarzert, és erre ez a kijövetel....

Szerintem adjátok fel, tegyétek a kapuba imicit:)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 20:58:19

Mondtam, valami teljesen más a két támadó, tényleg kihagyhatatlanok a válogatottból. VÉGRE a németek mutatnak futballt, gólokkal! Előre Németország, július 11. csak így!

rizla 2010.06.13. 20:58:28

@rizla: eheh. mondjuk potya volt, de klose érkezni tud, az biztos.

na, ilyen egy jó csapat. és az ausztrálok sem rosszak, bár ha így folytatják hátul, öt alatt nem ússzák meg.

Everred 2010.06.13. 20:58:42

Megvan az első csapat, amelyik egynél több gólt tudott rúgni.

Sallói jól megmondta, hogy ő kizártnak tartja a könnyed, fölényes német győzelmet, lol.

nordsee 2010.06.13. 20:58:45

@tuono: Pont ezt akartam írni! Elég rendesen le van fedve minden poszt és működik. Persze Ausztrália nem egy fokmérő.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 20:59:18

egyébként a beadás szívatta igazán szegény svarzert ...

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.06.13. 20:59:41

@BASTi: a kangu kapust...

@danesdzsu2: :) az angol kapus posztért is bejelentkeztem:) emery - szólítsatok így ezek után, honosítom magam angolra.

Everred 2010.06.13. 20:59:47

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red: jajj, bocsánat, igazságtalan vagyok szegény koreaiakkal.

Everred 2010.06.13. 21:00:39

a szomszéd házban valaki felüvöltött, hogy ÖZIL BAZMEG!! :-)

keshudioo 2010.06.13. 21:00:46

szomorú, hogy az első szép játékot az általam legkevésbé kedvelt (és még szépen fejeztem ki magam) csapat játssza :)

raja ram 2010.06.13. 21:00:47

Özilnek hány helyzet kell?

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 21:00:53

Müller tolt egy Dani Alves stílusú beadást. Nem a jó fajtából, hanem a gyakoriból.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2010.06.13. 21:01:09

A németek FOCIZNAK.
Lassan végig kell hallgatnom azokat akik a Blahán a világvégéről hablatyolnak...

vadkutya 2010.06.13. 21:01:27

Úgy látom, Schwarzer-nek lesz ideje rápihenni az új szerződésére...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 21:02:02

Kétségkívül az eddigi legjobb meccs. Egy a bajom, fogadtam hogy Klose lövi az elsőt, hamarabb fejelhetett volna, sebaj, egy jó meccsért cserébe, fölényes német győzelemért megbocsátok.

danesdzsu2 2010.06.13. 21:02:41

@imici77: így van, te vagy az egyetlen kapus, aki megúszta gól nélkül Honduras ellen:)

zséroskenyér 2010.06.13. 21:03:33

amúgy több, mint 20 éve drukkolok a németeknek. és az összes haverom, aki régen utálta őket, már mind elismeri, hogy régen hülye volt és nekik drukkol :) úgyhogy senki se érezze magát kényelmetlenül emiatt :)

ddrum77 2010.06.13. 21:03:41

@vuvukutya: sztem csak simán nem lesznek emiatt álmatlan éjszakái, aláírjam-ne írjam... =) így Almunia is ki tud jönni, Wenger most spórólt 3 millát a tulajdonosoknak, ebből a pénzből vehet egy 17 éves közép afrikai csodagyereket

raja ram 2010.06.13. 21:03:54

@spurs 42+42: aztán a bosnyákok ellen folytatta

dzzzzz 2010.06.13. 21:04:29

amúgy ha Ausztrália át jelentkezhetett az ázsiai zónába Magyarország ezt nem teheti meg? Átmehetnénk mi is az ázsiaiba, az óceániaiba vagy a concaf-ba...

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 21:04:49

a durva az, hogy a németek igazából nem is kapkodnak ...

Everred 2010.06.13. 21:05:05

@BASTi: akkora passzt adott az első gólnál, mint két egymásra helyezett ólajtó, lehetnétek vele elnézőbbek.

bög 2010.06.13. 21:05:09

@zséroskenyér: furcsa, ahogy öregszem én is egyrte jobban bírom őket. ezekben soha nem csalódsz

England win The Ashes! 2010.06.13. 21:05:10

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red: egyébként ha jól rémlik, valami olyanról is beszéltek anno, hogy McManaman választhatta volna a skót válogatottat is. Ezért hittem azt, hogy korlátok nélkül, tetszés szerint dönthetik el, hol akarnak játszani, mert a forrásom akkor ezt így mondta, én marha meg így is adtam tovább kb. 14 éven keresztül. Úgyhogy mégegyszer bocsi.

BASTi · http://www.borgatya.hu/ 2010.06.13. 21:06:44

ezek a kenguk nagyon ki vannak kottásodva. véletlen nem a rögbiválogatottjukat küldték el?

Everred 2010.06.13. 21:06:56

@originalBalintos: ja, és úgy veretjük magunkat szarrá, hogy közben a gatyánk rámegy az utazási költségekre.

Bár elismerem, az óceániai ötletben van fantázia, onnan Új-Zéland is ki tudott jutni, szóval nekünk is sikerülhet. De a CONCACAF-ot nem gondoltad át kellőképpen szerintem: USA, Mexikó... :-)

danesdzsu2 2010.06.13. 21:07:05

@originalBalintos: Amíg nincs antarktiszi zóna, nincs sok értelme átkérni magunkat...

ddrum77 2010.06.13. 21:07:09

@originalBalintos: hogy aztán a 6. helyet a csoportben azzal lehessen magyarázni, hogy "60 órát repültek a fiúk, a szálláson csíptek a moszkítók, és a rendelt gyereklányok helyett is ladyboyokat küldtek, a 4-1es thaiföldi siker ezek fényében reális"

raja ram 2010.06.13. 21:07:12

@originalBalintos: Ennél már jobb, ha cserélünk Izraellel. Ők Európában, mi a közel-Keleten játszunk

Titi120 2010.06.13. 21:07:33

Az a fura, hogy míg a Bayernben Van Bommel mindig Schweini mögött van, addig Khedira rendszerint előrébb helyezkedik.

vadkutya 2010.06.13. 21:07:57

@ddrum77: Maradjunk az afrikainál, de akkor inkább kapust nézzen a vénasszony, most jelen van mind, nem kell áttörni értük mindenféle haraszton, egy kitaposott kozáksapkában...

gezabá (törölt) 2010.06.13. 21:08:12

b+, Müller megy a Madridba, ha lesz még két ilyen meccse...

ddrum77 2010.06.13. 21:08:21

@raja ram: LOL, Izrael eddig se a szomszédaival játszott vmiért =)

raja ram 2010.06.13. 21:08:35

@danesdzsu2: Azért ne becsüld le az antarktiszi pingvinválogatottat

spurs 42+42 2010.06.13. 21:08:37

@originalBalintos: az ausztrálokat is váratták egy darabig, a részleteket nem tudom pontosan, de nem egyik napról a másikra történt

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 21:08:42

@zséroskenyér:

bazmeg, én is így vagyok vele. én szerencsére hamar megtértem :)

HosCincer 2010.06.13. 21:09:05

helyenként iszonyatosan szépen játszanak

snmarton (törölt) 2010.06.13. 21:10:22

@raja ram: a fókákat, a fókákat. Moldova györgy, anybody?

rizla 2010.06.13. 21:10:47

özil brutál, 10 percenként felmegy 1 millió euróval az ára

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 21:10:58

azért a Herceg elég tanári passzt adott.

exeaxe 2010.06.13. 21:10:58

@BASTi:

kétszer, ha lehet - öli a tippem, direkt

ddrum77 2010.06.13. 21:10:59

özil elé kéne egy befejező csatár, akármit csinált eddig, egy előtte lévő embernek jó lett volna =)

lük 2010.06.13. 21:11:08

@vuvukutya: Egyébként tavaly volt róla szó, hogy Enyeama jöjjön az Arsenalba, de nem volt hajlandó a 3 millió fontos összeget kifizetni Wenger. Egy meccs mondjuk nem a világ, de hogy farokkal fogott kettőt elég meggyőző.

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 21:11:17

az a kurva német labda... na az zavarja a kangáimat... rossz a formája

Domingo 2010.06.13. 21:11:24

Ezt az Özilt úgy istenigazából pofán kéne már vágni

danesdzsu2 2010.06.13. 21:11:32

@snmarton: Az az "Északi Fény" csapata volt:)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 21:11:50

ezek a ritmusváltások, ahhh, ahhh, ahhh (rittyó kilövell)

de azért ácsi, az auszik borzasztó gyengék.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.06.13. 21:12:02

@Titi120: khedira is mást játszik szerintem, min bommel szokott és valahogy ez az egész szerkezet más, mint a bayerné

Everred 2010.06.13. 21:12:07

@rizla: aztán elront egy n+1-edik ziccert is, és szépen visszaesik az eredeti összegre :-)

ddrum77 2010.06.13. 21:12:10

vajon le tud e védekezni 8 rögbis 3-4 német legényt?

horas 2010.06.13. 21:12:46

Mi a tökömtól ilyen ók a németek,mert sem játékosállományban sem taktikailag és technikailag sem nevezném őket őket kiválónak.
????

Gyorsnak gyorsak azt adom.

Özil remek játékos,látszik,hogy géneiben nem német,nem is emlékszem ilyen fineszes játékosra már régóta német mezben.

ddrum77 2010.06.13. 21:13:17

kéne egy tojáslabda nekik, mindjárt 2-2 lenne

England win The Ashes! 2010.06.13. 21:13:30

@originalBalintos: egy egycsapatos (Magyarország) konföderációból sem menne a kijutás.

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 21:13:41

@zséroskenyér: hát én negyven felé sétálva még várok mondjuk hatvan évet a térítésemig :))

Hispan07 2010.06.13. 21:15:21

németek eddig magasan jobbak mint az argentínok vagy az angolok

ddrum77 2010.06.13. 21:15:24

nem ez a bíró adott az előző vébén Crouchnak sárgát? az a fotó vicces volt

vadkutya 2010.06.13. 21:15:37

@horas: A gyorsaság mellett nem árt megjegyezni,h az auszik védelme jelenleg oly egyszerű, mint egy szelet kenyér.

snmarton (törölt) 2010.06.13. 21:15:47

azon a néhány werder-meccsen, amit láttam, özil sokkal körülményesebb volt, most már látszik, hogy valószínűleg a csapat miatt.

PL-be vele.

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 21:15:50

@horas: a kangák bűnszarok, nem a fritzek zupperek
mintha ellenünk játstanának... támadni nem mernek, leindításokhoz meg rendre helyet hagynak

raja ram 2010.06.13. 21:16:28

@snmarton: alap. egy jó holland edzővel, verhetetlenek.

Titi120 2010.06.13. 21:16:54

@mocsing:
Khedira sokkal több támadó feladatot kap, mint MvB szokott, az biztos.

BASTi · http://www.borgatya.hu/ 2010.06.13. 21:16:59

@horas: akkor jobban figyeld Schweinsteiger mozdulatait :) és majd ha beáll Marin-ét is :)

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 21:17:12

@Dr Jozef Vengloš: ha mi rendeznénk is.. valahogy kiesnénk még kezdés elött

England win The Ashes! 2010.06.13. 21:17:18

@zséroskenyér: Én a szurkolóik miatt nem csipázom őket (a jelenlévők mind kivételek!).

Bár most szívesen találkoznék azzal a volt évfolyamtársammal, aki mindig azzal basztatott, hogy az angol válogatott tele van gyarmatokról bevándorolt feketék leszármazottaival, míg a német az egy "tiszta" válogatott. Nem kicsit röhögném körbe.

rexford 2010.06.13. 21:17:28

@spurs 42+42: Jó régóta sírtak, h dél-amerikaival kell pótselejtezniük (a FIFA azóta enyhített concacafra, kíváncsi vagyok, így is vállalták volna-e az ausztrálok az átjelentkezést. Vagy lehet, h már tudták is).
Azt nem tudom, h az Ázsia kupán is részt vesznek-e.

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.13. 21:18:28

Végre egy jó meccs. Mondjuk nem az izgalmak miatt, hanem mert a Németek jól játszanak. Nagyon jól működik ez a 4-2-3-1-es felállás. A jobb oldal különösen jól muzsikál Lahmmal és Müllerrel. Rajtuk kívül még Özil tetszik nagyon. Ha az utóbbi jobban használja ki a helyzeteit, akkor már 4-0 is lehetne.

tuono 2010.06.13. 21:19:00

@Hispan07: és az ellenfelük is mennyivel gyengébb :)

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 21:19:07

@vuvukutya: Az majd csak 90 perc múlva, addig túl olcsó lenne. :D

Titi120 2010.06.13. 21:19:07

@BASTi:
Vagy mondjuk Kroosét majd ha beáll.

nikodémus 2010.06.13. 21:19:12

Végre megérkezett a foci a vb-re. Amin folyamatosan döbbenek lefelé, az az, hogy ezt sportágat most a sótlan német válogatott prezentálja. Főhajtás nekik, csak ne vegyenek vissza.

England win The Ashes! 2010.06.13. 21:19:17

@rexford: már miért ne vennének részt? Izrael, Törökország, Ciprus, Kazahsztán vagy a kaukázusi államok nem az EB-selejtezőiben nyomják?

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 21:19:52

Friedrich egy kicsit bizonytalan, Badstuber tényleg kevésnek tűnik szélre. Amúgy tűrhető, remélem Löw cserél egy kettőt a szünetben, Marin vagy Kroos jöhetne. Neuer hibátlan, bár nem volt túl sok dolga.
Lahm pedig tanár.

BASTi · http://www.borgatya.hu/ 2010.06.13. 21:20:03

@mocsing: "egész szerkezet más, mint a bayerné"

bizony, itt egy nagyon markáns iránytó-árnyék pozíciót tölt be Özil. vajon Lajosunk is ilyet akar majd, csak Kroos-szal?

rexford 2010.06.13. 21:20:06

@horas: 20 éve még 3 is volt egyszerre.

Malachi 2010.06.13. 21:20:43

Szinte biztos, hogy az Adidas a németekre alakította a labda paramétereit. Valahogy mindig jól pattan nekik. Bunda!

horas 2010.06.13. 21:21:25

@vuvukutya: @simoo: Hát nemtudom,ne elgyen szkeptikusak a németekkel.
A nigériai válogatott semmivel nem jobb mint ez az argentín.
USA nyílván erősebb mint a másik kettő,de az Angolok játéka akadozik továbbra is,függetlenül az ellenféltől.

@BASTi: Svájni,télleg jól lát és oda is tudja rúgni,de finomságot nem látok a játékában Özil-ében igen.Erre gondoltam.

nadivereb 2010.06.13. 21:21:47

A németek rém magabiztosak. Az ausztrálok viszont nem olyan rosszak, volt pár szép próbálkozásuk, csak a németek védelme túl jó. A szerbek ellen tuti lesz esélyük, a ghánaiak ellen talán.

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.06.13. 21:22:03

Ki hitte volna, hogy a németek mentik meg a vb becsületét? :)

Na majd holnap a taljánok megmutatják milyen is ez a vb :D

ddrum77 2010.06.13. 21:22:27

stúdióban ki szakért?

ih bín ájn bájener 2010.06.13. 21:22:56

Hehehe! Ki a király? Mondtam én, hogy ma látunk végre egy esélyes csapatot is. Özil tiszta Badár, ezt a lazaságot levetkőzhetné az egy-egy elleni szituációban.

rexford 2010.06.13. 21:23:02

@Dr Jozef Vengloš: Én a tényt kérdeztem, hogy így van-e vagy nem. Tőlem játszhatnak akárhol.

horas 2010.06.13. 21:23:09

@rexford: "Özil remek játékos,látszik,hogy géneiben nem német,nem is emlékszem ilyen fineszes játékosra már régóta német mezben. "

20 éve=régóta

@HosCincer: Nem ismerem.

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.06.13. 21:23:17

@BASTi: mondjuk marin bosnyák (jugoszláv) születésű :)

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 21:23:30

@peter135: Egyébként amikor ő 1-az-1ben ment Schwarzerre, nem értettem miért nem emelet át. A kapus kijött, egy ilyen technikás srác simán meg tudta volna csinálni. Egyébként nekem az ő játéka tetszik eddig legjobban, ha Ancelotti jövőre visszavált a diamondra, akkor őt el tudom képzelni a Chelsea-ben. Mondjuk amúgyis. :)

spurs 42+42 2010.06.13. 21:24:03

@rexford: részt vesznek már ott is @Titi120: neked is lehet egy jó másfél órád:)

ddrum77 2010.06.13. 21:24:11

@Artsuhtaraz: a magasságos mentsen meg tőlük... Zambi, Canna, Pirlo, Gatta... csak úgy suhannak majd a járókeretek a füvön

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.06.13. 21:24:34

@BASTi: szerintem igen, mondtam is már többször, meg is kaptam a magamét, hogy miért nem lesz jó :)

ih bín ájn bájener 2010.06.13. 21:24:45

@BASTi: Azt néztem, hogy milyen jó a Müller a szélen. Lehet itt kéne játszatni többet?

vadkutya 2010.06.13. 21:24:59

Most mutatták a szünetben az ESPN-en,h rengeteg német maradt kint a stadionon kívül a sok vuvuzelázó majom miatt. Bár, ezen a meccsen nem hallani annyira, tudják a feketék is,h honnan jöttek ezek a krautok. :)

horas 2010.06.13. 21:25:03

@simoo: @vuvukutya:
"A nigériai válogatott semmivel nem jobb mint ez az argentín."

nem jobb mint ez az ausztrál

Everred 2010.06.13. 21:25:12

"én a fiamnak mindig tanítom, hogy mikor kell eldobni magát".

Hát, gratulálok bazmeg. Sallói egy szégyenfolt.

nikodémus 2010.06.13. 21:25:45

Jól hallom, Sallói? Úristen, ez még bognárgyuribb... Most azt magyarázza, hogyan tanítja a fiának, mikor dobja el magát...

Everred 2010.06.13. 21:25:50

@ih bín ájn bájener: többször kellene Ausztrália ellen játszatni :-)

rizla 2010.06.13. 21:26:53

és ha a fia összehoz egy jogtalan büntetőt, akkor meg is jutalmazza? nem semmi erkölcsi példa : DDDD

Pety91 2010.06.13. 21:27:01

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red:
:O És még milyen büszkén mondta... Mekkora tapló!

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.06.13. 21:27:03

@vuvukutya: Ne áltasd magad, hozzászoktál. :P
A gólnál is alig lehetett hallani a nézőtérről jövő örömmámor hangjait...

dzzzzz 2010.06.13. 21:27:26

Ez a szakértő bácsi elég köcsög

rizla 2010.06.13. 21:27:50

@vuvukutya: szerintem meg az m1 ügyesen lejjebb keverte a stadion hangját..

h492019 2010.06.13. 21:28:05

most ki a negyedik arc a stúdióban?

ddrum77 2010.06.13. 21:28:21

@nikodémus: vhogy mindegyik szakértőből dől az ostobaság, és végig sem gondolják, h lejáratják magukat

Titi120 2010.06.13. 21:28:21

@spurs 42+42:
Szar mi, hogy a Spursből ilyen játékot PlayStationön se lehet kihozni ? :P

vadkutya 2010.06.13. 21:28:25

Csak tudnám minek szenvedtek itt napok óta a magyar közvetítések/kommentátorok/elemzők színvonalával, mikor annyi sztrím van, mint nyúlszar a mezőn.

rexford 2010.06.13. 21:28:48

@originalBalintos: Ki ez?
Valaki Marosit emlegetett, csaknem az öttusázó??

danesdzsu2 2010.06.13. 21:29:08

@rizla: Ez egy marha. Legyen gól? Akkor szüntessük meg a kapusposztot, és akkor sok gól lesz.

Ganz 2010.06.13. 21:29:35

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red: Egy jó haverom magyarázza nekem folyton, hogy "Mauríciókám, csibésznek kell lenni. Ez egy ilyen kávéház."

Én, aki egyből leteszem, ha véletlenül kézzel érek bele, és a világ minden kincséért se rúgnék senki után, én egy lúzer vagyok, ha kicsit is rutinosabb emberekkel játszom.

Nem zavar, mer nem ebből élek, de ezeknek ezt magyarázhatod.

Mondjuk ezt is lehet stílusosan, és viccesen csinálni, hogy nem sérted meg az ellenfeleket, max röhögünk rajta, de alapvetően aki túl tisztán nyomja, az sehova nem juthat el. Ahogy én látom.

BASTi · http://www.borgatya.hu/ 2010.06.13. 21:29:41

@ih bín ájn bájener: láttunk már karón varjút és nagyon rossz Müllert a szélen. én azt meghagynám Robben-nek, csak nem olyan rossz a fapapucsos :)

BillyMack 2010.06.13. 21:29:59

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red:

Akkor mégis csak jól hallottam, pedig azt hittem hogy halucinálok...

És ilyen emberek szakértenek és tevékenykednek a magyar fociban.

Szégyen.

England win The Ashes! 2010.06.13. 21:30:15

@rexford: oké. Mivel teljes jogú tagjai az AFC-nek, ezért a válasz: IGEN.

Egyébként lecsekkoltam: a jövő évi tornán a C csoportban szerepelnek, Korea, India és Bahrein mellett.

rizla 2010.06.13. 21:30:20

@vuvukutya: bocs, hogy nem egy bélyegméretű, atom pixeles képen akarom nézni a vb-t, ha már hallgatni ígyisúgyis kínszenvedés.

ez a stadion pedig az egyik legszebb, amit valaha láttam, kár az atmoszféra szétcseszéséért.

rexford 2010.06.13. 21:30:42

@rexford: Most nézem, hogy de. Ez azért tényleg kemény.

horas 2010.06.13. 21:31:20

@Ganz: "alapvetően aki túl tisztán nyomja, az sehova nem juthat el. "

Az élet szinte minden területén ez napjaink egyik legnagyobb igazsága sajnos.

Iustizmord 2010.06.13. 21:31:24

eddig a németek afrika braziljai

vadkutya 2010.06.13. 21:31:30

@Zsoca87: Nem, a testemet megkaphatjátok, de az elmémet nem adom!

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 21:31:30

@horas: ilyen lepkefing védekezést láttál nigériánál?
akkor futnak lukra a fritzek mikor kedvük tartja
szar volt nigéria de közel nem ennyire.. amit a kangáim hoznak az nagyon amatőr....esetleg fogadtak maguknak egy hatost

BASTi · http://www.borgatya.hu/ 2010.06.13. 21:32:04

az ugye mindenkinek megvolt, hogy Gundi szerint Podolski és Müller az irányító

..tudjátok, a két szélső :)))

raja ram 2010.06.13. 21:32:05

@Dr Jozef Vengloš: ez nekünk erős lenne. indiában érdekes meccsek vannak.

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 21:32:26

@rizla:
Ez például kiváló, és nincs kommentátor egyáltalán:
www.eurovisionsports.tv/fifaworldcup/

Így viszont sokkal jobban kijön, hogy mennyire nincs hangulat a meccsen.

horas 2010.06.13. 21:32:40

Ezt az Özil gyerket kéne nyomatni a médiában nem a dupla-nulla Krasic-ot...

ddrum77 2010.06.13. 21:33:00

@BASTi: ja, ez nekem is furcsa volt, h "a németek két szélső irányítóval játszanak"

Everred 2010.06.13. 21:33:16

@vuvukutya: lassítja a gépet, pláne, ha mást is csinálok közben, rosszabb a képminőség...

Meg egyáltalán, elvi kérdés, kibaszott közszolgálati tévében tessék értelmes embereket szerepeltetni és közszolgálatinak lenni. Mészöly Géza oké, de az ilyen bognárgyurik meg sallói "műesni tanítom a fiamat, nem kell ezt büntetni, mert hát akkor minek a bíró, ha nem műesnek" pistákat nem szabadna ideengedni.

vadkutya 2010.06.13. 21:33:35

@rizla: Gabesz, egy jó nettel és egy megfelelő tv-vel át lehet hidalni ezt a problémát, nem is akárhogy...

spurs 42+42 2010.06.13. 21:33:56

@Titi120: ? . szerintem valamit félreértettél itt:)

Everred 2010.06.13. 21:34:46

igen, Somos, volt már rá példa, hogy ilyenért tizenegyest ítéltek és kurvára rosszul tették, helytelen ítélet volt.

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 21:34:49

opsz egy tizi elmaradt... német labda meg nem adott tizi basszamármeg a bundás fajtájukat

horas 2010.06.13. 21:34:52

Mondták,hogy az ausztrálok átkérték magukat az ázsiai kontingensre...
Akkor mi is kérjük már át magunkat valahova máshova,mondjuk óceániába,megéri majd rengeteg utazás,mert végre ott lennék egy VB-n.

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 21:35:02

ezt meg lehetett volna adni.

mojoking77 2010.06.13. 21:35:30

Nezd mar. Mit ettek az Ausztralok a szunetben?

rexford 2010.06.13. 21:35:33

@Dr Jozef Vengloš: És akkor az Óceánia-kupán nem? :)

danesdzsu2 2010.06.13. 21:35:47

@Titi120: Láttál Spurs meccset az idén?:)

vadkutya 2010.06.13. 21:36:01

@értelmetlen_nevű: Jaj, ezt találtam tegnap is, nincs kommentátor, viszont egy életre elmegy a kedved egy futballmérkőzéstől a dongás miatt... :)

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 21:36:16

basszus ha betiltanák a vuvuizét, jajj mennyire hiányozna

England win The Ashes! 2010.06.13. 21:37:24

@értelmetlen_nevű: ha a bal oldali menüben böngészel, akkor meg egy tonna európai tévécsatornát találsz, ahol nézheted a meccset. Sajna én nem, itt nem támogatott.

ddrum77 2010.06.13. 21:38:15

ez a sárga csíkos Adidas, és narancs Nike kötelező viselet a VB-n?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 21:38:37

@simoo:

aha, egy méterről ráfjelei a kézre, hogyne, 100-ból 2-szer megadják (és utána meglincselik a sporit), hogyne

Titi120 2010.06.13. 21:38:46

@spurs 42+42:
Pontosan értettem, ne aggódj. ;)

@danesdzsu2:
Nyugi, csak be akartam szólni a kollégának, több eszem van annál, hogy Tottenham meccsekkel töltsem az időm. :)

horas 2010.06.13. 21:39:23

@simoo: Igazad,lehet...:)
Lelki szememmel látom,ahogy Várhidi magyarázza a Zuhanyhíradóban a 4.ik helyet,panaszkodik a rengeteg utazásra,hogy mennyit kivett a csapatból...meg Bahrein-ból nemtudott felkészülni a csapat mert nem találtak róluk semmit,sehol,ezért kaptak ki 3-0-ra...
:)

Everred 2010.06.13. 21:39:47

hú milyen támadás volt, nagyon állatul tudnak ezek játszani...

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 21:39:58

@mavo: humprérzék nem erősség???
a német labdára nem reagált uram

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 21:41:25

@horas: de látszanak a bíztató jelek...esetleg egy jobb sorsolás a következő ebére :)))

danesdzsu2 2010.06.13. 21:41:38

@Titi120: Kezdem sejteni, hogy lesz kezd valaki drukkolni a németeknek:D

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 21:42:04

de az milyen szégyen az eddigieknek, hogy a "robotolós" németek az eddigi legszebb focit produkálják ...

piros???

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.13. 21:42:08

gyűlnek itt a piros lapok kéremszépen.

vadkutya 2010.06.13. 21:42:24

Közben Barca B - Sant Andreu 0-0... :))))

Pety91 2010.06.13. 21:42:28

Hmm micsoda nap a színes lapok szerelmeseinek! :D

Everred 2010.06.13. 21:42:30

kibaszott szigorúak a bírók és ez jól is van így, de most Cahill nagyon visszahúzta minden végtagját, mikor látta, hogy nem éri el a labdát.

ddrum77 2010.06.13. 21:42:31

@Titi120: Robbie "mindig is a Liverpoolban meg a Celticben akartam játszani" Keane-nek, a Tottenham legendájának a vándorlását hogy kell értelmezni? Nem elég jó a mostani csapatba? Tényleg a Celticben akart játszani? Nincs neki helye a többi csatár mögött? Összeveszett az edzővelí?

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 21:42:32

a bíróót is megvettééééééék
szemetek, kinyírták kehilt

horas 2010.06.13. 21:42:33

Aki ráált a piros lapokra fogadás ügyileg a mai napon jól keresett...

rizla 2010.06.13. 21:42:40

piros. csak nem?: DDDDDDDD

sárga volt, ez egyértelmű, visszahúzta a lábát

Kaputykin · http://kittenberger.blog.hu 2010.06.13. 21:42:45

úúú - azért ilyenért mindig pirost adnék amúgy

ddrum77 2010.06.13. 21:43:12

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red: hátha még finoman lekészítit Klosénak, aki nem volt lesen...

rizla 2010.06.13. 21:43:29

ráadásul teljesen normális és sportszerű a két csapat, nem volt szükség ilyen példastatuálásra

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 21:43:36

@simoo:

és bocs, másodszorra leesett ;-)

raja ram 2010.06.13. 21:43:42

a német riporter szerint a bíró túlzásba viszi a dolgokat (özil, cahill)

Ganz 2010.06.13. 21:45:38

Ez a Cahill, nálam már a játékoskijáróba is kapna egy pirosat, akkora galaktikusan nagy tapírparaszt.

Kifejezetten örülök, hogy lezavarták a nagyarcú titon-oglalla srácot.

Na ez pl teljesen összekeveri a határozottságot a köcsögséggel.

És rohadtul nem ad felmentést, hogy jó kis játékos. Annál inkább nagyobb tűrhő.

mojoking77 2010.06.13. 21:46:12

Ismet majdnem 3.
Ha jol szamolom kis mazlival mar 6-nal jarhatnanak

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 21:46:48

@mavo: szegénys kangákat teljesen elnyomják...
rég nem látott méretű csalás :))

basszus a kangák télleg feladhatnák... külömben úgy járnak mint a fekete lovag... egyezzünk ki egy döntetlenben

nadivereb 2010.06.13. 21:46:52

Eddig jó volt a bíráskodás, szar a foci.
Most ez megfordult.
Feleslegesen kiosztott sárgák, túlzó piros, téves lesek, meg nem adott tizi.
Mindegy, inkább ez legyen, mint az algéria-szlovénia.

PaliDrobo 2010.06.13. 21:47:05

na végre nem kell Cahill ocsmány képét nézni
jól beboxolnék neki kettőt bármikor:D

ezek a kenguruk olyan gagyik, remélem a köv. körben német/ghánai kettős győzelem lesz, és akkor az utolsó körben német-ghána meccsen dőlhet el a csoportelsőség, tehát izgalmas lesz az is

a szerb-kenguru meccset meg nézzék a birkák

drosiii 2010.06.13. 21:47:23

ez szerintem les volt.. tizit meg nem ért volna khedira esése.

heinrich · http://nst.blog.hu 2010.06.13. 21:47:38

A kiállítás baromság volt, de itt már tök mindegy.

Ilyen meredek passzokat eddig egy válogatott sem nyomott, nekem nagyon tetszik, amit a németek tolnak.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 21:48:51

@Ganz:

ezt nem kéne. főleg nem egy ennyire egyoldalú meccsen :(

madbalee 2010.06.13. 21:49:07

A délutáni Algéria-Slovénia meccsen mi lett végül a reflektorra felmászó algériai szurkolóval? 1-2 snitt volt hogy ott van, aztán meg hogy a biztonságiak gyülekeznek a reflektor alatt, de a végkifejletről nem volt semmi. Vagy csak nekem volt az a legizgalmasabb ezen a meccsen??;)))

mojoking77 2010.06.13. 21:49:13

@PaliDrobo: En is ebben remenykedek.
Foleg, hogy eloben nezem vegig...
Jo esellyel lenyomhatok egy ket vuvuzelat a tulajdonos torkan.. :)

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 21:49:32

@heinrich: szakértelem ehh...

alighanem napszúrásom van

egyébként nagyon vártam h a nemkedvelem csapatok az elején domborítsanak..aztán séta bele a késbe (na ez legalább alakul)

raja ram 2010.06.13. 21:50:07

Szegény ausztrálok 10 km-et futnak és 3 méterrel kerülnek előbbre.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 21:50:31

@heinrich:

"Ilyen meredek passzokat eddig egy válogatott sem nyomott, nekem nagyon tetszik, amit a németek tolnak. "

az az, nekem is az tűnt fel. ahogy réseket nyitnak, és oda nem besétál, hanem befut az ember.

halihalo 2010.06.13. 21:51:44

Miért kell egy amúgy is erősebb csapatot a bírónak még segítenie??? Szimpátiát akar mellettük kelteni? Meg nem adott 11-es és aztán egy alibi kiállítás? Szemébe folyt a hajolaj, vagy beszívódik az agyába, és néha lát, néha nem???

Mourinho már nem a király 2010.06.13. 21:51:44

Mindig röhögni kell, amikor ennyien alábecsülik a németeket, akik tényleg szinte minden világversenyen jó eredményt értek el.
Idén is könnyen bejöhet egy jó eredmény, és most a csoport sem könnyú, utána meg az angoloktól kapnak valakit.

h492019 2010.06.13. 21:52:07

egész jó móka a "gyorsabban keresel-e ki egy játékost a wiki-n, mint Somos?" c. elfoglaltság

England win The Ashes! 2010.06.13. 21:52:25

@heinrich: nem tök mindegy. Ez a meccs ugrott az ausziknak, de Cahill a legfontosabb játékosuk, a bíró a két hátralévő meccsüket is tönkrevágta.

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 21:52:40

Klose, ez így nem lesz jó...

Everred 2010.06.13. 21:53:31

fúúúú, milyen gól.

Pety91 2010.06.13. 21:53:39

Na csak megvan az a 3. gól!

Domingo 2010.06.13. 21:53:42

Ezt szépen a helyére tette Müller.

raja ram 2010.06.13. 21:53:43

A kisgyerek, hogy belőtte.

ddrum77 2010.06.13. 21:54:19

a németek nem éreztek rá erre a VB-re, nem tudják milyen egy csapat játéka, akik csak ritkán találkoznak, bezzeg az eddigiek

Kaputykin · http://kittenberger.blog.hu 2010.06.13. 21:54:31

nem egy close - vicces egy Müllert 13-as mezben látni :)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 21:54:32

@simoo:

na jó, ez első olvasatra is vicc :)

de tény, ez eddig a legjobb, amit láttam

Cadaver!! 2010.06.13. 21:54:41

Na, javul a gólátlag.

krysal 2010.06.13. 21:54:45

ezek a dojcsék nem szarral gurítanak. 4ben minimum, de elnézve az eddig pályára lépő "esélyeseket", a döntő is nagyon simán kinéz.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.06.13. 21:55:26

Jöhetnek most már a spanyolok, ki kell mondani, a vb eddigi legjobb és legmagabiztosabb játékát, esélyesekhez méltóan a németek mutatják. Spanyolország legfeljebb felzárkózhat. :)

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.06.13. 21:55:44

@krysal: ne feledd, még nem találkoztak komoly ellenféllel :)

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 21:56:09

na a kutyám már nem morogja a vuvuizét... lehet én is megszokom?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 21:56:36

á, szétszedik szegény auszikat

gólátlag, mi? :)

Pety91 2010.06.13. 21:56:40

Kákáu első érintésből! :)

rizla 2010.06.13. 21:56:50

na végre egy kis mészárlás, bár ausztráliánál sokkal jobban megérdemelték volna mások, szerintem szimpi és jó csapat, csak hát ezek a németek, ők meg emberhátrányban, szar ügy.

nadivereb 2010.06.13. 21:56:55

És Kakaó is betalál.

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 21:57:06

@mavo: volt honnan kimagasodni

ez nem les???

kangairapuató

Domingo 2010.06.13. 21:57:26

Foghatónak éreztem az utsót.

h492019 2010.06.13. 21:57:37

nekem kicsit hiányzik Kalac... :)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 21:57:40

@krysal:

azért óvatosan. az eddigi legkevésbé fegyelmezetten zónázó ellenfél ellen ez azért nem csoda ...

raja ram 2010.06.13. 21:58:10

Jön Gomez. Pedig ide még a Marin kéne.

BASTi · http://www.borgatya.hu/ 2010.06.13. 21:58:16

áhh...ne máárr! ne Gomezt, hanem a német Messit :)

gezabá (törölt) 2010.06.13. 21:58:24

Özil hol jár most? €-ban. no,meg Müller. Perez meg fog őrülni, nem tud majd dönteni.

mojoking77 2010.06.13. 21:58:41

Na, maris jobbak vagyunk az Aussie-knal :)
Egy meg beleferhet, akar ketto is

ddrum77 2010.06.13. 21:58:44

Neuer bevitte a kempingszéket, és a mai NS-t olvassa

tuono 2010.06.13. 21:58:51

ajajj még 20 perc

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 21:59:06

olyan szabály nincs, hogy ha közte ezer.. le kell hozni a kapust???? irgalmat kanganépnek

vadkutya 2010.06.13. 21:59:16

Komoly kivégzés van itt kibontakozóban...

Pety91 2010.06.13. 21:59:30

@peter135:
Te aztán Löw fejébe látsz! :)

Ganz 2010.06.13. 21:59:36

@mavo: á, biztos elkeseredésemben gyött ki.

Ez amúgysem mérvadó már, pár gól óta.

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 22:00:11

Azonnali közlésre: 35 milió eurós játékos a pályán!

halihalo 2010.06.13. 22:00:27

@vuvukutya: Komoly bírói segédlettel... Azért 2:1 eseténe kissé másképp alakult volna a dolog...

mocsing · http://nst.blog.hu 2010.06.13. 22:00:40

gomezzel gólt KELL rúgatni

England win The Ashes! 2010.06.13. 22:00:59

Ugggyannnmááár! Mindjárt jön Csöncsön, hogy ez lepkefing volt. Bezzeg a tegnapi Argentína, ott látszott, hogy mekkora tartalékok vannak abban a csapatban, különben is simán legyalulta 1-0-ra Nigériát, míg itt a németek fogcsikorgatva tudtak csak begyötörni négy (eddig) gólt.

ddrum77 2010.06.13. 22:01:20

remélem lesz még a németeknek szoros meccsük, ahol nem lötyögés megy

PaliDrobo 2010.06.13. 22:01:29

@mojoking77: főleg úgy lehet izgalmas a német-ghána meccs (ha tényleg csoportelsőségért fog menni), hogy már tudni fogják annak a csoportnak az 1. és 2. helyezetteket az angol-usa csoportból:D

és ha Anglia csak 2. lesz délután, akkor az esti német-ghána meccsen két kikapni akaró csapat játszik majd:D
(öngólokkal stb.D:)
persze USA sem kellemes ellenfél, de szlovének ha bezavarnak, akkor még pikánsabb lenne:D

krysal 2010.06.13. 22:01:59

@mocsing: ez mondjuk igaz. Ghána jó mérce lesz nekik egynek.

@mavo: ez igaz, de talán mégis megvan bennük a germán mentalitás, ráadásnak Ausztrália MA játszik ilyen szarul, előzetesen azért ennél mindenki többet várt tőlük. Minden fiatal tökösen állt hozzá, a Bayernbe max az ifibe beférő Klose lefejeli még Chuck Norrist is, az águk sem épp borzalmas (az angolokból kiindulva pl.). Megelőlegeztem nekik a bizalmam, noha távol álljon tőlem, hogy nekik szorítsak.

krysal 2010.06.13. 22:02:24

@mocsing: ez mondjuk igaz:). Ghána jó mérce lesz nekik egynek.

@mavo: ez igaz, de talán mégis megvan bennük a germán mentalitás, ráadásnak Ausztrália MA játszik ilyen szarul, előzetesen azért ennél mindenki többet várt tőlük. Minden fiatal tökösen állt hozzá, a Bayernbe max az ifibe beférő Klose lefejeli még Chuck Norrist is, az águk sem épp borzalmas (az angolokból kiindulva pl.). Megelőlegeztem nekik a bizalmam, noha távol álljon tőlem, hogy nekik szorítsak.

raja ram 2010.06.13. 22:02:27

@imici77: 30 volt, és van miből. De én is utálom.

horas 2010.06.13. 22:02:53

Jók németek az tuti.
De mondjuk a spanyolok ellen kiváncsi leszek mennyit lesz náluk a labda.(Semmit)
A Brazilokat meg nem fogják tudni így szétgurígázni,és az egy-az egyeket ott ők fogják elveszíteni.
A Szerbeket verik símán és szerintem az angolokat is.A hollandokkal szemben nem ők az esélyesek.

krysal 2010.06.13. 22:03:29

sry a dupláért...

vadkutya 2010.06.13. 22:03:39

@halihalo: Igen, Cahill pirosa rendkívül erős döntés volt...

ZenZo 2010.06.13. 22:03:40

az auszik rém gyengék, annyira, hogy azt sem lehet észrevenni, hogy kevesebben vannak... a németek jól tolják, mondjuk ez alapján a meccs alapján nehéz lenne objektív képet alkotni róluk, de okosan és gyorsan járatják a labdát, és a kapu előtt nem töketlenkednek, bár egy valag helyzet maradt ki így is.

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 22:03:55

@Dr Jozef Vengloš: ez tipikus tipmixmeccs... és a bíró is benne van... az kőkemény ütközet volt, maradona zsenije hozta a három pontot...

vki látta Kusturica Maradonáját? ma kedvet kaptam rá a kúton, de nem tudtam milyen ponó... szóval?

nikodémus 2010.06.13. 22:04:06

@ddrum77: Ne félj, lesz. És ki is fognak kapni. De most valahogy jó nézni a gépezet a hibátlan kerregését.

Iustizmord 2010.06.13. 22:04:14

grmánok, ti eu braziljai, hujjjj

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.13. 22:04:16

Legyünk őszinték. Ausztrália csak azért játszik ilyen szarul, hogy végre lássunk egy kis focit is a VB-n (Argentínán kívül).

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 22:04:56

@halihalo:

hát igen, ha megadnak előbb egy nyilvánvalóan vétlen kezezést, aztán kiállítják klosét és podolskyt (esetleg más valakit is) góllövésért, akkor _talán_ egál lenne

imici77 · http://www.megujulasfc.blogspot.com 2010.06.13. 22:05:21

@simoo: 500pénz, nem sok, én is ma vettem meg. júl4én meg adja a tv.

rexford 2010.06.13. 22:05:28

Tömények ezek a csapatelemzések 1-1 meccs után.

vadkutya 2010.06.13. 22:06:23

@simoo: Én láttam belőle vmennyit, sztem felejtős.

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 22:06:35

de szépen szökdécselt a kanga lesn... s kérte közben a labdát.... szabályokat se ismerik? netán őket is napszúrta?

mojoking77 2010.06.13. 22:06:43

@PaliDrobo: Bizony. En is elkezdtem mar szamolgatni. A Nemet-Ghana utan az 58. meccsre van meg jegyem, ott kis szerencsevel szinten osszejohet egy Nemet-Angol, esetleg egy Angol-Argentin........ Remenykedek.... :)

Everred 2010.06.13. 22:06:48

@halihalo: egyrészt nem biztos, másrészt helyzetük sem volt a 2-1-hez. Én is szurkoltam az ausztráloknak, de klasszisokkal voltak jobbak a németek, teljesen reális a 4-0.

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 22:07:48

@imici77: öccááért a szart is, meg se kérdeztem mennyi...

Mourinho már nem a király 2010.06.13. 22:07:58

Ennyi a különbség a közt, hogy a németek nem fogyatékosok mint az angolok, és van egy edzőjük szemben az argentinekkel és a flansziákkal.
Na meg van egy rémgyenge ellenfél is.

Ganz 2010.06.13. 22:08:19

Ebben a német válogatottban van német származású játékos?

Svájnstájgernek ugyan hiteles a neve, de lehet, hogy csak németesített valamiről.

rizla 2010.06.13. 22:08:44

nagyon meggyőzőek a németek, de kíváncsi vagyok mire mennek majd egy komoly csapat ellen : DDDD

halihalo 2010.06.13. 22:09:27

@mavo: szó sem volt a két németről... hol olvastad?? A kezezés 11-es volt, a kiállítás meg nem volt piros. Ettől még a németek nyertek volna, de ez így nagyon unfair... Alapvetően szimpatikusak voltak a németek, de amelyik csapatot ennyire nyomják, annak nem tudok semmilyen szívvel drukkolni,

Iustizmord 2010.06.13. 22:09:30

MOST már értem hogy qa high end focicsukák miből készülnek kangaroo-bőr címszó alatt. leégett auszi ficisták hátbőréből.

Malachi 2010.06.13. 22:09:38

Üzenem a "még az elején járunk, zapogatóznak a csapatok" szakértőknek, hogy ezt bukták. Nem kell szarul játszani és Lahm. (ahahah)

England win The Ashes! 2010.06.13. 22:09:55

@peter135: Argentína idén nem lehet világbajnok.

A német foci szerelmesei tudják, hogy Lineker időnként korszakos megállapításokra képes, mondatai úgyszólván axiómák. Tegnap azt mondta a meccse végén (persze hamiskás mosollyal), mielőtt elköszönt, hogy Argentína mindkét győzelme olyan vébéről származik, ahol a kabalafigura kalapot viselt. Zakuminak nics kalapja, szóval Diego idegeskedhet.

ddrum77 2010.06.13. 22:10:02

Neuer kicsit felnézett a pulóverkötögetésből, és fogta

2010.06.13. 22:10:31

a Koeman csapat legyőzése oltári nagy lökést és önbizalmat adott a német válogatottnak :)

halihalo 2010.06.13. 22:11:02

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red: Azért a 11-es elég jó helyzetnek számít.... Nem? :)
Semlegesként ültem le az elején, de ez így nekem sok az egy oldalra tévedésből.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 22:11:16

@Ganz:

abszulút nincs. neuer nigger, müller sárga, lahm eszkimó.

krysal 2010.06.13. 22:11:18

@Blaugrana: ez a nap mondata nálam:)

Everred 2010.06.13. 22:11:49

@krysal: ha az angolok és a németek is nyerik a csoportjukat, akkor max. a döntőben kerülhetnek össze, szóval nem az angolokból kell kiindulni a német ág megítélésekor.

nikodémus 2010.06.13. 22:11:49

@Ganz: Tudtommal mind Németországban születtek. a nagyapjuk persze nem biztos, de az meg kit érdekel.

Ganz 2010.06.13. 22:12:02

Viduka beállhatna, mosmá mindegy.

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 22:12:22

ez a gomez úgy jár mint amikor a kapussal akarunk gólt rugatni alázásképp...oszt istennek nem jön össze

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 22:12:27

Azért a Gomez-Özil csere eléggé betett a meccsnek.

ddrum77 2010.06.13. 22:12:27

@Blaugrana: azt várom, hogy vmelyik tévés szaki komoly arccal belökje a stúdióban, mint alapvető igazságot =)

tuono 2010.06.13. 22:12:40

@rizla: majd a jó szerb védelem kicsit farag ezen a kombinatív német játékon ;)

spurs 42+42 2010.06.13. 22:12:45

@Anthony (kick-ass): azért az angolok a legkeményebb csoportellenfelükkel játszottak tegnap, nem ugyanaz a helyzet
az angolok amúgyis hülyék, nem fogyatékosok:)

krysal 2010.06.13. 22:12:57

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red: viszont "ha"-val kezdődő mondatokból sem.

Titi120 2010.06.13. 22:13:04

@Ganz:
Neuer, Mertesacker, Lahm, Schweini, Friedrich, Müller, Badstuber - csak a kezdőből soroltam.

Everred 2010.06.13. 22:13:05

@halihalo: na még egyszer akkor: a vétlen kezezés nem szabálytalan. Bizony.

A védő keze a teste mellett volt, ha levágjuk a karját, akkor a törzsében elakad az a csúsztatás, szóval semmiféle előnyt nem szerzett azzal, hogy a karjára pattant. Ergo nem tizenegyes.

ddrum77 2010.06.13. 22:13:52

@tuono: de akkor már meglesz a továbbjutás =)

Iustizmord 2010.06.13. 22:14:36

@mavo: özil kantoni, podolski arámi, klose bantu, gomez aboriginal

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 22:14:53

@krysal: hollandok százzal verik majd szegény dánokat???

nikodémus 2010.06.13. 22:15:16

@tuono: Jó szerb védelem? Merre, hol?

ddrum77 2010.06.13. 22:15:43

@Iustizmord: és gomezzel rá is hibáztál, ő nem fog egyedül gólt rúgni a földijeinek =))))

Iustizmord 2010.06.13. 22:16:04

@Titi120: NEM GERMÁNOK. full stop. repeat: NEM GERMÁNOK.

grabowskit leszámítva kopizd ide a 74-es csapatot, plz

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 22:16:05

@simoo: na hülye is vagyok... nem volt tökfödője.. csak egy levele maradt szedés után

ddrum77 2010.06.13. 22:16:47

@Iustizmord: és gomezzel rá is hibáztál, ő nem fog egyedül gólt rúgni a földijeinek =))))

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 22:17:27

@simoo: na hülye is vagyok... nem volt tökfödője.. csak egy levele maradt szedés után

Everred 2010.06.13. 22:17:32

@krysal: hát pedig az águkat csak "ha"-val kezdődő mondatokból lehet megítélni, szóval ez egy elég értelmetlen komment volt, már meg ne haragudj. Ugyanis egész más az ág, HA megnyerik a csoportjukat, mint HA nem.

halihalo 2010.06.13. 22:17:45

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red: De szerzett előnyt, mert ütötte a labdát lefelé. A testéről sosem pattant volna úgy a labda, csak ha nagyon kiáll pár bordája...

Ganz 2010.06.13. 22:18:08

@nikodémus: Igen, így lehet.

Na, az senkit, még Sowumni Tamást se.

Eddig a legfurcsább, az a lengyel afro volt, már nem emlékszem a nevére.
De lehet, hogy csak azért, mert ő volt az első ilyesmi.

nikodémus 2010.06.13. 22:18:16

@tuono: Jó szerb védelem? Merre, hol?

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 22:18:28

ez a bíró nagyon sötét.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 22:18:29

@halihalo:

én is egyetértek abban, hogy a kiállítás nélkül és a _rendkívül_ egyértelmű tizivel az auszik egy ötössel verik a káposztazabálókat, de hát a bírók csalnak.

szomorú ez a világ.

nadivereb 2010.06.13. 22:18:32

Ez a bíró totál tökkelütött.

ddrum77 2010.06.13. 22:18:33

@Iustizmord: és gomezzel rá is hibáztál, ő nem fog egyedül gólt rúgni a földijeinek =))))

peter135 · http://www.youtube.com/Goonerpeter14 2010.06.13. 22:19:25

Azért annyira nem jók ezek a németek, hogy Gomezzel is gólt lövessenek.

halihalo 2010.06.13. 22:19:26

MÁS: Ez a vuzuela tönkreteszi a meccsek hangulatát.
Remélem, igaz lesz a hír:
sportgeza.hu/futball/2010/vb/cikkek/a_vuvuzela_kiirtja_a_szurkolast_betilthatjak/

ddrum77 2010.06.13. 22:19:28

@Iustizmord: és gomezzel rá is hibáztál, ő nem fog egyedül gólt rúgni a földijeinek =))))

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 22:20:16

@krysal: hát ha a németeket felhoztuk... a hollandok mekkora doppingot kaptak tőlünk...

megfőtt a gépem asszem

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 22:20:36

@peter135: Viszont nem hagyott ki egy ordító helyzetet sem, remélem ez helyreteszi az önbizalmát egy kicsit.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 22:20:48

szegény auszikat nagyon sajnálom

ddrum77 2010.06.13. 22:20:53

ez is szar meccs volt, hadd károgjak
edzőmeccs

Everred 2010.06.13. 22:21:06

Itt már volt jó foci, kár, hogy csak egy csapat játszotta. Következő lépés: mindkét csapat játsszon jól!

ericcartmen 2010.06.13. 22:22:04

Még szerintem sosem nyert olyan válogatott VB-t, aki már az elején meggyőzően és jól játszott, igy a németek ezzel úgy néz ki elkúrták az esélyeiket

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 22:22:19

@mavo: ez a korrekt hozzászólás

szegény elnyomott kangák

vadkutya 2010.06.13. 22:22:21

Hát, ez a 4 gól mindenképp arra enged következtetni,h Boateng nem a megfelelő játékost rúgta szét az FA kupadöntőben.

Everred 2010.06.13. 22:22:45

@halihalo: ó, ugyan már. Nem volt kinyújtva a karja, nem mozdult a labda felé, nem emelte a kezét a feje fölé - valahol azért lennie kell annak a kurva kéznek és el se tudta volna kapni onnan, másfél méterről fejelte rá tán Cahill. Ezért tizenegyest adni ordas geciség lett volna.

spurs 42+42 2010.06.13. 22:22:58

@Ganz: Olisadebe. a lengyelek utóbbi 10 dicsőséges évéből csak őt tudtam megjegyezni

Titi120 2010.06.13. 22:23:12

Manchester United: Fergusonnak Ballackra fáj a foga - médiaértesülés
A hírek szerint a skót szakember egyéves szerződést kötne a 33 éves játékossal, aki iránt a Tottenham (figyelsz Spurs84 ? :) is érdeklődik

nso

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 22:23:20

@Iustizmord:

ó, pardon, mindig elfelejtem, hogy puljezevics nenad igazából egy büdös magyargyűlölő szerb

raja ram 2010.06.13. 22:23:21

@mavo: Pechük volt, hogy pont a németekkel kezdtek, ez kicsit betett az önbizalmuknak és elvesztették Cahillt.
A szerbek vagy ghanaiak ellen jobb lett volna kezdeni.

nikodémus 2010.06.13. 22:23:37

Nem csípem a németeket, de ez meggyőző, sőt, helyenként igen tetszetős volt. 2002-szagot érzek, vagy ha nem, akkor úgy a 8 magasságában kifogy az 1.9 PD turbódízelből a gázolaj, és hangos köhögéssel kizúgnak.

Iustizmord 2010.06.13. 22:24:26

@ddrum77: gomez földijei a hispánók.

England win The Ashes! 2010.06.13. 22:24:27

@simoo: nem, Naranjitónak nem volt, 1970-ben Juanitónak viszont igen. De Gary nem azt mondta, hogy MINDIG nyert, mikor kalapos volt a kabala, csak azt, hogy SOSEM, ha hajadonfőtt volt. :)

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 22:24:48

@mavo: meg Janics is, meg Carlos Perez is meg mindenki... válogatottba csak ezer éves vérvonal ér!!!!

Everred 2010.06.13. 22:25:25

@Titi120: ez még viccnek is szörnyű, egy ilyen igazolás az apokalipszis kezdetét jelentené. De remélem, hogy csak hülye alaptalan pletyka, egyszerűen ez nem lehet igaz, nem történhet meg.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 22:25:28

@raja ram:

szerintem nem ez volt az ő csoportjuk. pech.

Artsuhtaraz · http://latomasok-arnyjateka.blog.hu/ 2010.06.13. 22:25:35

Fura volt német joga bonitot látni. Erről a meccsről nem lehet mit mondani, ez így volt tökéletes.

Holnap ilyenkor pedig ipari gőzekék fogják szántani az olasz labdarúgás szántóföldjét.

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 22:26:27

@Dr Jozef Vengloš: javítottam... sajna töbször is
nem is értem... még narajitós polóm is volt... levelekről kalapra emlékezni.... mea culpa

England win The Ashes! 2010.06.13. 22:26:45

@vuvukutya: ne aggódj, még lesz módja korrigálni a tévedését. :)

ddrum77 2010.06.13. 22:26:54

@Titi120: Ballack-Raúl-Giggs-Scholes-Hagreaves-Owen-Neville tengely de szép is lenne... =) persze ha nem lenne sérült mindegyik, vagy öreg a futóversenyhez =)))

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 22:27:00

@simoo:

a francba, elírtam a veszprémi születésű nigger nevét

(de geci jó játékos még most is)

zséroskenyér 2010.06.13. 22:27:03

nem láttam a piros lapot, csak hogy sírtok itt miatta, de most ismétlésen: egyértelmű a rögtön piros.

calcio_di_rigore 2010.06.13. 22:28:09

@halihalo: jó meglátás, eddig még nem írta senki.

azt viszont valaki írta a múltkor, hogy a vuvuzela miatti picsogás már legalább annyira idegesítő, mint maga a vuvuzela.

És egy off: Toromerda!!:))

England win The Ashes! 2010.06.13. 22:30:02

@simoo: aranyos volt az a narancs, az már biztos, de a négy évvel ezelőtti oroszlán meg a dumáló labda sem volt kismiska. ÉD

spurs 42+42 2010.06.13. 22:30:21

@Titi120: egyem a kis szíved:)) nem az útlevéllel van bajom
amúgy meg ott van, hogy nso, az EB után Podolski is szóbakerült stb...

Vaader 2010.06.13. 22:31:36

Jézusom, de sötét ez a Sallói vagy ki!

halihalo 2010.06.13. 22:32:07

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red: Ha így is lett volna, nem az egyetlen lett volna, amit a bíró elkövetett a meccsen... :)

vadkutya 2010.06.13. 22:33:05

@Dr Jozef Vengloš: Remélem hegyezi már a stoplit Boateng pajtás... :)

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 22:34:19

@calcio_di_rigore: dehogy off.... LOL
maradnak a bordók a helyükön... csak nekünk legyen már csapatunk sok kis csíkos csikóval

nikodémus 2010.06.13. 22:35:37

@Titi120: SAF direkt gyűjti az ellenszenves alibikirályokat / krónikus sérülteket? Szürreális ez a hír, de ha így lesz, az öreg borvirágosból kinézem, hogy 1 jó évet kihoz Ballonból. Csak ki ne pukkadjon idő előtt.

ih bín ájn bájener 2010.06.13. 22:37:53

@BASTi: Szigorúan csak szélső hiány esetén, Ribéry és Robben párhuzamos kiesése mellett. :D
Badstuber kezdő volt? Csak a második félidőben tűnt fel, hogy játszik. Mondjuk ilyen vérszegény ausztrál támadások esetén nem csoda.
A tapló kenguruk kulloghatnak haza.

CaBeL 2010.06.13. 22:38:29

Pedig milyen hangulat volt, mikor az angolok énekelték a himnuszukat, és nem szólt a vuvuzela. Istenem, de jó lenne.

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 22:40:35

@calcio_di_rigore: szegény torinóiak megint a "kedvenc csapatuk" nélkül nézik a serie a-t

BruceWayne 2010.06.13. 22:41:19

elsőre nem volt rossz ez az internazionalelf, na de még messze a vége, ausztrália nem nagy tényező

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.13. 22:42:18

@halihalo:

ez van, a németek csak durva bírói segítséggel tudtak nyerni. szörnyű

vadkutya 2010.06.13. 22:43:10

Az biztos,h idén is számolni kell a németekkel, háború lesz megen. Ezért kapnak is most egy Pantera számot: www.youtube.com/watch?v=BWaHfVtnen4

England win The Ashes! 2010.06.13. 22:45:11

@vuvukutya: a saját testvérét is elcsapná. Lehet, meg is teszi. :)

ih bín ájn bájener 2010.06.13. 22:45:13

@vuvukutya: Remélem a német zsebekben is lesz pár stihl fűrész.

raja ram 2010.06.13. 22:46:57

@vuvukutya: megnyerték az első meccset és most már: Feuer Frei

www.youtube.com/watch?v=60ZONOFH_5E

vadkutya 2010.06.13. 22:51:33

@raja ram: Júúj, a Rammstein nekem túl führer, úgy alles... :)

Hispan07 2010.06.13. 22:52:02

@simoo: első két meccsen tuti nem lesz

halihalo 2010.06.13. 22:54:41

@mavo: No, ezt sem mondta, hanem épp az ellenkezőjét... Hiába, a PISA teszt igazat mondott...

England win The Ashes! 2010.06.13. 22:54:53

@Hispan07: és ez az olaszok k.rva nagy szerencséje.

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2010.06.13. 22:57:26

@simoo: no nem mintha bármi varázslatra képes lenne ez a csapat.. de legalább a jároképesek szenvedjenek

bár cáfolnának meg

rizla 2010.06.13. 22:58:13

az megvan, hogy a vb-n is lesz német - spanyol, ugye?

England win The Ashes! 2010.06.13. 23:00:46

@halihalo: a PISA-teszt az az, amin 1994-ben Maradona megbukott?

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 23:01:48

@rizla: elődöntő ugye? Tényleg simán összejöhet, a spanyoloknak kötelező addig eljutni, a németeknek meg csak Argentína komoly ellenfél.
Én attól félek, hogy az angolok elcseszik a csoportelsőséget, és valami idióta góllal kiejtik a németeket.

raja ram 2010.06.13. 23:02:04

@rizla: akkor, ha a spanyolok legyőzik a portugálokat és az olaszokat

halihalo 2010.06.13. 23:04:39

@Dr Jozef Vengloš: Hát, ez is egy magyarázat :) de amúgy egy nemzetközi oktatási-olvasáskutatási felmérés, amiben a magyarok nagyon rosszul szerepeltek a szövegértés terén....

rizla 2010.06.13. 23:06:13

@raja ram: még nem mutatkoztak be az említett válogatottak, de khm, szerintem erre azért van némi sansz.

England win The Ashes! 2010.06.13. 23:09:12

@halihalo: XD

Bocs, lemaradt a szmájli (bevallom, egyébként nem tudtam, de mielőtt kilőttem az előző kommentemet, rákerestem a Google-n). De (*röhög*) most mondd: Maradona esetében is köze volt a tesztnek ahhoz a négy betűhöz (*kurvára röhög*). nem?

:D

raja ram 2010.06.13. 23:10:38

@rizla: Ja, és még ott van a Bicolor is a csoportban

Everred 2010.06.13. 23:16:24

@értelmetlen_nevű: vagy a németek azt választják, hogy inkább elbasszák a csoportelsőséget, megkefélik az angolokat a 16 között, aztán azt is, aki a nyolc között jön (vélhetően francia, uru, mexikói, USA négyesből valamelyik) és inkább a brazilokkal elődöntőznek, mint a spanyolokkal.

Egy német-angol egyedül a Lennon/Johnson v Badstuber csata miatt lenne kérdéses, láttuk, hogy az ifjú Holgert Valencia is ronggyá szopatta, Lennon hasonló jelleggel bír, szóval ott lenne pár kellemetlen percük a németeknek, de összességében kényelmesen kéne nyerniük egy angolok elleni meccsen.

értelmetlen_nevű 2010.06.13. 23:27:00

@Ever "Aranylabdát Heskeynek!" red:

Szerintem pont az angol csapat fekszik legkevésbé a németeknek (spanyolokat/brazilokat leszámítva persze). Hihetetlen rutin, és egy igazi nyerő típusú edző. A tegnapi angol produkció tényleg nem volt nagy eresztés, de azért tűrhetőek voltak, és Barry felépülésével a középpálya is rendbe jöhet. Rooney pedig bármikor oda vissza megszopatja Mertesackert, vagy Friedrichet.

Ha rendbe szedi a középpályát Capello (Carrick vagy Barry kell ebbe a csapatba), és Rio helyett találnak valami normális alternatívát (Carragher rémes volt, King sérült, a többieket nem igazán ismerem) , akkor messzire eljuthatnak, ezzel csúnya, nem túl meggyőző játékkal is. Nekem úgy tűnt, hogy Gerrard is elég jó formában van, szerintem ő az igazi kulcsember.

Everred 2010.06.13. 23:56:18

@értelmetlen_nevű: erre nem tudok mást mondani, mint hogy a próféta szóljon belőled.

Ja, és hogy jó éjszakát, hosszú nap volt ez. Megiszom még egy sört, aztán végre alhatok is.

vadkutya 2010.06.14. 00:33:29

Azon brit szurkolók, akik tegnap az ITV-n nézték a meccset, pont az angol gólról maradtak le. Mármint, az elsőről... :)

www.youtube.com/watch?v=8bz6vxPkMR0&feature=player_embedded

England win The Ashes! 2010.06.14. 01:46:17

@vuvukutya: ez nem teljesen igaz, én az itv-n néztem, és láttam is. Állítólag a HD-csatornán volt gubanc.

Egyébként érdekes volt: egy kocsma teraszán néztem, aztán mikor bementem kitölteni a PISA-tesztet (bocs, de ez kurvára megtetszett :) ), észrevettem, hogy az egyik benti tévén "késik" az adás olyan 10 másodpercet a kinti tévéhez képest.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.14. 06:10:25

viszont drága bloggerek!

nem lehetne úgy, hogy minden meccshez külön bejegyzés?

1000+ komment

1. követhetetlen
2. kurva lassú
3. sokszor be sem töltődik
4. és a saját kommentem is vagy sikerül, vagy nem

léccilécci ...

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.14. 06:31:31

@halihalo:

tehát az "amelyik csapatot ennyire nyomják" cucc az igazából nem is azt jelenti, aminek első olvasásra tűnik. meg a betonbiztos tizi és a jogtalan piros miatt sem keseregtél.

részemről a piros véleményes sokadik megnézés után, tehát van bíró, aki nem adja meg, de most egy olyanról beszélünk, aki műesésért adott kettő darab sárgát.

a tiit meg hagyjuk már ... ugorj fel valaki mellett egy méterrel, aztán ha rácsúsztatja a kezedre, kapd el időben. sok sikert ...

United82 2010.06.14. 07:14:29

no azért a németek tegnap lerakták a névjegyüket, nyílván vb-t még nem fognak nyerni, 24éves átlagéletkorú csapattal nem is lehet, de le a kalappal előttük. Özil pedig a vb nagy felfedezettje lehet és a nyárt már valamelyik nagy csapatban kezdheti meg.

vadkutya 2010.06.14. 08:10:17

@Dr Jozef Vengloš: Valóban, sorry, a HD lemaradt. Állítólag a reklám után megdőlt az egyszerre fuckolás rekordja a Twitter-en... :)

HosCincer 2010.06.14. 08:45:38

Tegnap nagyon meggyőzőek voltak a németek, bár ez ellen az ausztrál csapat ellen nem volt nehéz.
A németeknél a támadó szekcióban (különösen a középpályán) nem lesz gond a vb-n, viszont a védelmet soványnak érzem főleg egy tényleg jó csapat ellen.
Az biztos, hogy ha Özil hasonló formában játsza végig a vb-t akkor a Werder nem fogja tudni megtartani és akkor ő lehet a vb nagy felfedezettje.
Meg lenne még egy költői kérdésem: a Podolski és Klose miért nem tud/tudott így játszani a klubcsapatában?

pote · http://nst.blog.hu/ 2010.06.14. 10:11:41

@mavo:
bocs, de csak erre van kapacitásunk
vagyis úgy érezzük, h ezt tudjuk izzadság nélkül nyomni.

javaslatom:
nem kell minden szirszart bekommentelni, és máris kevesebb a komment :)

TBG 2010.06.14. 17:38:29

"My computer has just been infected with the Rob Green Virus, I can't save anything"
süti beállítások módosítása