Nou San Trafford

Az Index blogja a világ legjobb futballjáról.

A szerkesztőségből...

Utolsó kommentek

jujjdeizgi

Friss topikok

Legyen akkor dráma - Serie A, #37

2010.05.11. 17:25 _benito

Csak némi ijesztgetésre futotta a kicsiktől, az Inter nem is csinálta össze magát a Chievo ellen, a Roma bajnoki címéért viszont komolyan aggódhatott az Olympico 60 ezres népe. A kicsik végül nem döntöttek semmiről, illetve csak arról, hogy az utolsó fordulóban hirdetünk bajnokot Olaszországban. A Milan ott tart, hogy már a 3. is befoghatják (meg már nem előzhetik), a Sampnak néz ki leginkább a Bajnokok Ligája, de a Palermo még odaérhet. A Juventus már biztosan júliusban kezdi a következő idényt, a kiesők is megvannak, középen már csak olyan kérdések vannak, hogy bejön-e mondjuk 9.-nek Koman Barija, a Genoa pozitívvá teszi-e a mérlegét, aki meg emlékszik rá, hogy kivel fogadtam nagyon részegen abban, hogy nem kell negyven pont a bennmaradáshoz, az szóljon.

Az Interre kétszer is ráijesztett a Chievo. Először akkor, amikor megszerezte a vezetést a Meazzában, másodszor meg akkor, amikor a 4-1-re elhúzó hazaiakra feljött 4-3-ra. Az őrült kapcsolgatás miatt nem tudom pontosan megítélni az utolsó 20 percet, de amikor a milánói meccset néztem, mindig az Internél volt a labda, helyzeteik is nekik voltak, egy szóval nem tűnt olyan szorosnak a meccs. Magabiztos az Inter, nagyon kell figyelni őket, hogy az ember fáradtság, fegyelmezetlenség, vagy egyéb anti-mourinhóizmus jelét meglássa. Ennél már csak az lenne nagyobb meglepetés, ha az utolsó fordulóban buknának el. (Inter-Chievo 4-3) A Roma már nehezebb helyzetben volt, 17 perccel a lefújás előtt a szakajtónyi római helyzet ellenére a Cagliari szerzett vezetést, de Totti négy perc alatt megfordította a meccset. A győzelmük pont annyira megérdemelt, mint az Interé, a Cagliari nem tett valami sokat a győzelemért. A szárdok adtak egy félidőnyi búcsúidőt az egykori Roma-kapusnak, Lupatelli jól is védett. A Roma meg már azzal csodát tett, hogy végig üldözte a világ egyik legjobb csapatát, a még nagyobb csodához már kell Mourinhóék botlása is. (Roma-Cagliari 2-1)

A Milannak még arra van esélye, hogy szépen búcsúzzon a szezontól, a Juventus viszont nemcsak a saját szurkolóiba törölte bele a lábát újra, de már a szép búcsú is igencsak kétséges. A milánóiakat a Genoa verte (1-0), a Juve hazai pályán égett a Parma ellen, (2-3) azaz mondhatjuk, hogy csúnyán leeresztettek a végére, és ha megnézzük, honnan eresztettek le, elborzasztó képet kapunk mindkettőjük szezonjáról. A Milan annyival van jobb helyzetben, hogy az idény közepén bemutatott varázslatos feltámadás elvitte őket a BL-be, a Juventusszal viszont idén a világon semmi jó nem történt.  Hacsak Marchisiót nem vesszük, mert ha a helyén játszatják, a furcsa szemű játékos óriási erőssége a csapatnak (kö-zé-pen!). Mindketten a lefújást várják, a tavalyi Milan-Juvét minőségében nehéz lesz alulmúlni, de ennek a két csapatnak még sikerülhet. Nagyon várjuk.

A Samp és a Palermo a kicsikhez hasonlóan nem döntött, csak majdnem. Pazzo büntetőjével vezettek a genovaiak, és volt helyzetük ahhoz, hogy eldöntsék a meccset. Sőt, a palermói egyenlítés után is megvolt a meccslabda, de ők is az utolsó fordulóra hagyták a döntést: a Samp a Napolit fogadja, a Palermo bergamóba utazik, a már kiesett Atalantához. (Palermo-Sampdoria 1-1)

A Fiorentina a már senkit nem érdeklő, igen szomorú hangulatú toszkán derbin igen szomorú 1-1-et játszott a távozó Sienával, Koman kiharcolt egy döntetlent Udinében (3-3), és megszerezte második Serie A-gólját, amit olyan géppisztolyozással ünnepelt, amilyet nem láttunk egy híresen loboncos firenzei fiatalember óta. Ha mondjuk az utolsó fordulóban is lőne egyet, meg adna egy zsugát, azt mondhatnánk, az első év inkább pozitív, mint negatív. A Napoli legyűrte az Atalantát (3-0), ezzel selejtező nélküli EL-résztvevő, az Atalanta hasonlóan alanyi jogon indulhat a Serie B-ben. A harmadik kieső Livorno ideológiailag igen fontos rangadót bukott hazai pályán a Lazióval szemben (1-2), a Bologna a Catania elleni 1-1-gyel megváltotta jövő évi első osztályú tagságát.

Risultati e classifiche

122 komment

Címkék: olasz összefoglaló serie a

A bejegyzés trackback címe:

https://nst.blog.hu/api/trackback/id/tr441992893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pacino 2010.05.11. 17:34:50

Érzem, hogy leadunk a juvénak pár pontot szánalomból.

Matteo_B 2010.05.11. 17:37:55

Roma szempontjából már csak Curciban lehet bízni,plusz be kell húzni az internek 3-at "lövő" veronaiak elleni meccset.Meg lehet.Kb 5% az esély szerintem ami lehetne 15 is,csak félő hogy Mourinho kihajtja belőlük a szart is ,nem fogja hagyni hogy félvállról vegyék a meccset.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.11. 17:43:10

Akkor ide is: a Milan-Juve és a Lazio-Udinese szombaton lesz, nem akarja a szövetség, hogy akár a Roma, akár az Inter miatt, balhék legyenek a városi rivális szurkolóival.
A Lazio pedig jövőre ha hozza az utóbbi hónapok formáját, a középmezőny elején lesz, ez is a hivatalos elvárás. Livorno, Atalanta arrivederla! :)

Lotito Torinóban tárgyalt a Juventussal, egy esetleges Kolarov-Gio/De Ceglie csere miatt.

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2010.05.11. 17:43:14

OFF

_benito! Köszi az index címlapot a lány U19 floorballnak:) Teljesen oda voltak a kiscsajok;)

ON

Csörszike 2010.05.11. 17:44:36

én betegre izgultam magam a roma meccsen, és énis kapcsolagattam. nem volt olyan érzésem egy pillanatra sem, h a chievo v bármi fnyegetné az inter győzelmét. amikor kellett, basztak 4 gólt, aztán amikor megint meleg lett egy kicsit a helyzet, eldufták a labdát. a roma sokkal jobban szenvedett. sajnos az idei intert nem lehet megfogni, olyan erőtől és magabiztosságtól duzzadó...persze csodák lehetnek, és ha az ember a romának drukkol, nemis nagyon bízhat másban:( forza Lupi!!!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.11. 17:45:11

De baszki, azért beharangozóban Roma cumi, most integető, kedves, gyerekek barátja Totti, ( csak a kiskutya hiányzik mellőle). Múlt szerda után ez egyszerűen nem kóser.
Mindegy, a komcsik legyőzése volt a lényeg.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.11. 17:46:25

@Csörszike: "ha az ember a romának drukkol, nemis nagyon bízhat másban"
Tényleg, olyan kis szerencsétlen, elnyomott csapat a Roma, hogy csak a csoda segíti mindig, legutóbb a szövetség részéről is. Ugyan már...

Csörszike 2010.05.11. 17:46:30

ja, és a legnagyobb balszerencse hogy az idei teljesítményével a roma az elmúlt 10 év tetszőleges bajnokságát megnyertwe volna, és erre pont most van egy ilyen bombaerős inter...:(
unico grande amore!!!

Csörszike 2010.05.11. 17:48:34

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: már ne haragudj, de a roma nem nagycsapat. nyilván a lazio se, de az északi nagyok mindig sokkal erősebbek reálisan...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.11. 17:52:35

@Csörszike: Igen, reálisan erősebbek, de erre mostanában tendenciózusan rácáfol a Roma.

@blasco: A mértéktartás és kicsiny objektivitás csupán az elvárásom. Vagy-vagy.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.11. 17:57:54

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Hagyjad már Tottit nyugodtan, komolyan ez már beteges ;-). Attól még, hogy Balotellit nem, a gyerekeit még szeretheti.

Csak tebenned bízunk Gianluca Curci! Forza Roma, Forza Lupi!

@Csörszike: Azért ez így nem igaz, két éve például több pontot szereztünk, mint amennyit idén szerezhetünk.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.11. 18:00:09

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Figyelj, megint négyet vert három forduló alatt. Szerintem meg ezeket a képeket külön neked küldi a mi bloggerünk ;-).

blasco 2010.05.11. 18:01:50

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: egy juve szurkoló írja az olasz posztokat, nyilván objektív szemlélettel. :)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.11. 18:03:21

@popp: Ez igaz, nem csak niggerezik, de még a karját is lendíti ezen a képen. Jól megvannak verve ezek a római csapatok! Ám legalább nem lesz ott a vb-n, ez is valami.
Mellesleg ilyen kirívó sportszerűtlenség után az a csoda hogy a pályán van, nem a kupameccs a lényeg. Az örök második meg ugye kirakni se merte a keretből, ennyire azért nem tökös.
Tényleg hagyom, nem éri meg, még a végén bemérged és megrugdos egy másik feka gyereket is. :)

Csörszike 2010.05.11. 18:10:36

@popp: ja, az lehet, nem néztem végig, h az előző években hány pontot szerzett a csapat. ugyanakkor érzésre mindenféleképp az idei szezon nagyon rendben van...

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.11. 18:13:09

@Csörszike: Azért mert most nagyon mélyről jöttünk, tavalyelőtt meg szinte végig fogtuk a második helyet Spallettivel.

Csörszike 2010.05.11. 18:14:30

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: aki pedig balotellibe belerúg, az nálam nyerő. mondom ezt úgy, hogy totti valóban nagy patkány tud lenni, pl ramelow megtaposása. zidane-nak is hány taposása meg fejelése volt, oszt mégse szokták előhozni gyakran. valszeg ha avki gecijó focista, de vmiért épp nem megy neki a játék, vay az ellenfél iszonyyaatosan rúgdossa, akkor a frusztráció ilyenekre ragadtatja. totti meg igencsak frusztrált lehet, h ahhoz képest, h milyen jól focizik, mennyire lassú lett 33 éves korára...

balu11 2010.05.11. 18:15:39

@Csörszike: ez amolyan közmondássá vált kijelentés (itt is találkoztam már vele min. 3szor), aminek én nem igen látom az alapját...

csak azért, mert idén van végre valaki igazán közel végig az Interhez? mennyiben gyengébb az idei Inter, mint pl. a tavalyi? az OK, hogy Ibra a Barcában nem olyan meggyőző, na de az Interben olyan brutál volt, mint az idei interista támadók közül senki... (pl.)

ha meg 10 évet nézünk, akkor azért voltak itt BL-döntős, BL-győztes alapanyagű garnitúrák, és egyik sem a Roma...

szóval sztem ez így kicsit erős kijelentés, persze nem ismerem kívülről-belülről az olasz bajnokségot, de idén láttam mondjuk 5-6szor a Romát, és még csak hasonló sem fogalmazódott meg bennem (még egyszer mondom, lehet, h a hozzá nem értés miatt).

dzolutan 2010.05.11. 18:17:11

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: "Lotito Torinóban tárgyalt a Juventussal, egy esetleges Kolarov-Gio/De Ceglie csere miatt."
Ez túl szép ahhoz, hogy legyen belőle valami.(Gio játszhatna, Ceglie eltakarodna, Kolarov pedig talán be tudna tölteni egy olyan űrt, ami dC, Grosso és Molinaro hosszú és kitartó munkával létrehozott.

_karmapolice_ 2010.05.11. 18:19:11

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: ez nem holmi gyerek Totti mellett, hanem a lánya.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.11. 18:23:38

@balu11: Azért az Inter kuvva jó üzletet csinált Ibrával, hozták helyette Eto-t és az árából Sneidert, Militot, Luciot, Mottát és a télen még Pandevet ingyen. Annyival jobbak, mint tavaly, hogy a játékuk nem egy zseniális hangulatemberre épül, hanem komplett csapatuk van jó hosszú kispaddal. Ibrával az olasz bajnokságot meg lehetett nyerni talán simábban is mint most,de a bl-döntőhöz és az angol és várható spanyol bajnok kiejtéséhez kellett a bővebb taktikai fegyvertár.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.11. 18:25:58

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: ja még egy kérdés: mi a véleményünk Baronioról és Raduról?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.11. 18:28:20

@Csörszike: Örülök ha nálad nyerő egy patkány cselekedet.

@dzolutan: Végleg érkezne mindkettő, de egyikben sem nagyon bízom, pláne úgy, hogy pénz semmi nem jönne. Messze még a piac megnyitása, szóval csak puhatolózások. Az tuti, hogy Kolarovval jól járna a Juventus.

@_karmapolice_: ...és ez mennyiben függ össze a fentebbi kijelentéseimmel?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.11. 18:30:15

@popp: A vasárnapi meccs után Lazio kéjelgés volt a következő beharangozóban? Majd utána Baronio és Radu karöltve pózolt az összefoglalóban? Akkor mi a kérdés?
De nem _benitoval van ám problémám, csak bizonyos hülyeségekkel.

popp · http://koncertblog.com/ 2010.05.11. 18:43:38

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Mondjuk te akkor is Totti édesanyját vetted elő ugyanazért mutogatásért, amely mellett Baronio esetében elmentél szó nélkül, sőt Radut még védelmedbe is vetted egy lefújás utáni rugdosódás után.

Azt kéne belátnod, hogy Radu és Baronio együttvéve sincs a fasorban Tottihoz képest játéktudásban. Meg azt, hogy Totti még mindig vezére a csapatunknak, hogy mást ne mondjak az ő két gólja tartotta ébren a bajnoki reményeinket.

Mindenki elismerte, hogy Totti görény volt a múlthéten, de ahogy Lazio Inter elleni gyalázatos játékán is túlléptünk, úgy ezen is túl kéne. Slussz-passz!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.11. 18:47:10

@popp: Én rég túlléptem. Nem védtem egyiküket se, ne ferdíts, nem illik. Megnézném Tottit, tudna-e olyan sallangmentesen védekezni mint Radu, de mondjuk Totti repülni is tud.

Radu nem megy a Manchester Citybe, ez is valami.

Asidotus 2010.05.11. 18:56:27

@Csörszike:
eleve, 9 éve pont a Roma volt a bajnok. Az a csapat lehet, hogy idén is bajnok lenne.
Szerintem az Inter tavasszal kissé bealudt a bajnokságba, olyan mértékben elhúztak a többiektől, hogy nem koncentráltak eléggé. Ha a Roma már az elejétől jól ment volna, akkor szerintem jobban odafigyelnek. (És lehet, hogy most nem lenne BL-döntő.)

horas 2010.05.11. 19:04:02

@popp: Igen taktikailag bőven sokoldalúbb az Inter,csapatjátékben rengeteget fejlődött főleg előrefele,bár hátrafele is erősödött valamennyit.

@Csörszike: Nehéz összehasonlítani ezt a szezont bármelyikkkel mert edddig nagyjából ugyannyi meccset játszott az élbojban mindenki.

Az Inter idén BL-döntőig ment,nem is akárkik ellen borzasztó nehéz sorsolással a Roma már rég kiszállt egy jóval alacsonyabb színvonalú kupából.

Ilyen erősségű olasz csapat rég volt,hog a BL-ben és a bajnokságban is bírta a lépést...(meg az olasz-kupában is)

horas 2010.05.11. 19:07:33

Ha az Inter nem engedte volna Ibrahimovic-ot,idén nem lett volna BL-döntő.
Milito és Eto"o lehet,hogy szürkébb játékosok nem csinálnak olyan eszméletelenúl kéáprázatos és lehetetlen dolgokat mint Ibrahimovic,viszont a BL-ben ha van egy helyzetük az belővik.

Ez a különbség Ibrahimovic és bármilyen klasszis csatár között.

Csörszike 2010.05.11. 19:13:09

@balu11: ezzel pont azt mondom, h ez az inter most erősebb, mint a mancini-féle, vagy a tavalyi. pont ezért foghatatlan. persze, nem biztos, h bajnok lenne ilyen teljesítménnyel, de szimpatizánsként peches érzem, h pont mostanában van egy ilyen erős inter (kábé cseh laci-phelps viszonyhoz hasonlítanám)...
@Nűnű: ezzel egyetértek, az inter kicsit télleg belealudt, és ha jobban koncentrálnak, a farkasfalka nem lenne az uccsó fordulóba is versenyben még...
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: igen, nekem bejön, azért, mert a főpatkányba rúgott bele. ne mondd, h neked nem tetszik, amikor vki kinyírja mondjuk a céronaldót...vagy tetszőleges, általad gyűlölt futballistát (gondolom totti köztük van...:) ).

Ipa 2010.05.11. 19:25:37

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Olyan szép, ahogy a Lazionak szurkolsz és egész évben hősiesen hordoztad csapatod ócska szereplését. Ne hagyd, hogy a végén pár frusztrált romai felpiszkáljon. Inkább vedd meg a Petőfi Irodalmi Múzeum által megjelentetett: Kosztolányi összes fényképe című gyönyörű albumot.
Sempre Inter!

horas 2010.05.11. 19:28:21

Szerintem a Roma azért tudott így feljönni az Inter nyakára mert messze nem volt olyan mennyiségű és minőségű sorozat terhelése mint az Inter-nek.
Az Inter idén 4-szer játszott a Barcelona-val,2 szer a Chelsea-vel arról nem beszélve,hogy az Olasz Kupában is sokkal nehezebb sorsolása volt mit a Roma-nak a Juve és Fiorentina ezzel szemben a Catania és az Udinese.Az EL-ben is habkönnyű csoport és egyből kiesés a Pana ellen...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.11. 20:12:43

@Csörszike: Hiszed vagy sem, ha valaki Tottiba úgy belerúgott volna, ahogy ő tette Márióba, én lettem volna az első aki elküldi az illetőt melegebb éghajlatra. Nem szeretem Tottit, de eszembe se jutna hogy én vagy más fizikailag bántsa.

@Ipa: Ez jó. :)

gasbert 2010.05.11. 20:18:12

Mondjátok meg őszintén mi a faszért kell már hetek óta minden olasz poszt kommentjeid összebaszni Tottival .
Századjára irjátok le ugyanazt , ha ennyire nem tudtok leszállni a témáról akkor nyomjátok privátba , annyi lehetőség van ebbe a kurva fejlett világba (MSN , email , yahoo ) használjátok . Bocs a hangnemért de kurvára idegesitő h pl. horas már már mesteri kommenjtei között minden harmadik szó Totti. :)

gasbert 2010.05.11. 20:26:11

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Köszönöm és ne haragudj a hangnemért de tényleg ideges lettem . Nem irok sokat de annál többet olvasom itt a nagyérdeműt , de már hetek óta csak Totti a téma , pedig itt aztán nem a sablonos , szürke témák szoktak menni .

Amúgy láttátok a kereteket ?

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.05.11. 20:35:45

@gasbert: "Amúgy láttátok a kereteket ?"

Ez valamilyen formában megérne egy-két postot.
Pl. a braziloké erősen érdekes és az angolokéról is lehetne vitázni jókat.

gasbert 2010.05.11. 20:56:35

@horas: Nem , dehogyis . Élvezem ahogy ambiciózus módon mindig irod az Inter dolgait , a véleményedet a csapatodról még ha néha elfogult is vagy , te ki nem az? :)
@Zsoca87: A braziloké tényleg az , az angoloké pedig szerintem majdnem tökéletes .

horas 2010.05.11. 21:22:45

@gasbert: Ja az lehet,most elfogult vagyok,rettenetesen elvagyok velük telve,szerintem nem feltétlen alaptalanúl.
Több álom szerű dolog valósult meg idén,elöször is a csapat kijött a sündisznóállásból,mikor támadó középpályást keresett a csapat nyáron,(régi álmom és fixa ideam volt)erekcióval olvastam a legvadabb és valószínütlebb pletykákat is,amióta a csapat pedig ezzel a 3 támadó plus Sneijder felállás játszik
rettenetesn büszke vagyok Mourinho-ra arról nem beszélve,hogy rendkívül eredményes és egyedülálloan ötvözi a zabolátlan támadást és vedekezést.

Ne aggódj mikor 3 forduló után 3 ponttal állt a csapat a BL-ben,szídtam Mourinho-t mint a bokrot és az öszi Nou Camp meccsen rettenesen fel voltam háborudva mert akkor Mou még mindig ezzel a több védekező középpályás rombusszal probálkozott ami egyértelműen látványosan nem müködött már régóta a BL-ben.

Szumma szummárom mikor valamivel elégedett vagyok azt nagyon,mondon,ahogy azt is mikor valami nagyon nem tetszik ilyen volt a rombusz meg és a kreatív faktor teljes hiánya a csapatnál nekem nagyon nagy szív fájdalmam volt,én úgy érzem már rég felismertem,hogy annak a taktikának a jelen futballban nincs létjogosultsága.

horas 2010.05.11. 21:28:02

@gasbert: Ahogy szerintem egy páran emlékeznek is rá,annyira ki voltam bukva az a taktika miatt,hogy Zanetti volt az egyik kedvenc célpontom,úgy éreztem,hogy őt nem lehet kihagyni de amúgy funkciótlan és miatta van plusban védkező ember a középpályán,holott erről szó sem volt.

horas 2010.05.11. 21:31:11

Sőt az Inter tagadhatatlanúl az egyik legjobb csapattá nőtte magát a világon és Zanetti az egyik erőssége ennek a rövid időn belül rengeteget változó csapatnak,ez is nagyon nagy dolog nem csak az,hogy 37 fele is az egyik legjobb erőállapotban lévő játékos a ligában.

krumplee 2010.05.11. 21:58:19

@horas: Azért Militót szürke játékosnak nevezni nem gyenge...Még ha úgy érted is, hogy Ibránál szürkébb. Azt az apró tényt ne feledd, hogy Ibra az európai nagycsapatok ellen mindig csődöt mondott, és Diego mit alkotott ezeken a meccseken. Most is olyan csúnya gólt lőtt, egyből fel is háborodtam:) Arról nem beszélve, hogy emberileg mennyivel jobb arc. Jól bizniszeltek Morattiék a nyáron, leendő angol bajnok leves, spanyol leves, és majd a németnek is le fog főni a kávé :)

gasbert 2010.05.11. 21:59:32

@horas: Kiváncsi vagyok ha tényleg elmegy Mourinho mit tud majd kezdeni az új edző a hátrahagyott elég erős kerettel , mert Mou kihozta a maxot belőlük az biztos és nem biztos hogy ez még egy embernek sikerül.
Amúgy meggyőződésem h megy a Realhoz , ha idén nem is , jövőre biztosan.

krumplee 2010.05.11. 22:03:28

Már most rosszul vagyok attól a pletykától, hogy Benitez jön majd.

krumplee 2010.05.11. 22:07:30

@horas: Ok, nem figyeltem, vörös fátyol úszott a szemem elé, Diego nagy kedvenc:)

horas 2010.05.11. 22:10:03

@gasbert: Benne van,hogy marad,ha nem jön össze a BL megprobálja jövőre,ha sikerül akkoir marad a Szuperkupák Világ Kupa miatt.
Aztán,lehet,hogyha megnyeri az Inter a BL-t lelép mert minek maradni...tesóm már talált is Mourinho feltételeket Perez-nek.

Én azt mondom most,ha elmegy Prandelli jöjjön,hosszú távra és jövőre kisebb nagyobb léptékben elkell kezdeni egy új csapatot építeni.
A BL-ben úgy sem lehet megint ilyen messzre jutni egy elődöntővel kiegyez jövőre,legyen meg a bajnoki cím és játszon jó focit a csapat és legyen veszélyes mindenkire.Ennyit szertnék jövőre,ha elmegy Mou,vagy két év múlva mert igazából minegy mivel csak idő kérdése,hogy megy,vaami hasonlóval elégedett leszek.

horas 2010.05.11. 22:20:45

@gasbert: Ebből a keretből már semmit jövő évvégére:
Lucio-33,Samuel-33,Stankovic-33,Córdoba-35,Materazzi-38,Milito-32,Chivu-31,Eto'o-30,Maicon-30,Cambiasso-31.

A bőven 30 felettiektől várható a visszaesés a többiektől annyira nem,de egyértelműen nem fiatal a csapat gerinc.

Oblio 2010.05.11. 22:39:00

@horas: Ibrahimovic... hm.
Nehéz róla bármit is mondani.
Tegnap volt egy kis holt időm, a youtubon beírtam "Ibrahimovic Inter" és majdnem egy órán át néztem az e témájú videókat.
Csupa olyan jelenet, amit annak idején élőben (mármint TV-ben, de akkor jelen időben) végigizgultam. De így utólag is megdöbbentő. Hatalmas, tényleg hatalmas játékos. Nagyon sokat köszönhetünk neki, hátán vitte a csapatot.
Nem is értem, hogyan lehetséges, hogy a Barca nem tudja kihasználni egészen rendkívüli képességeit.

Piiii 2010.05.11. 22:50:40

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: tudja Benito, h kinek jár tisztelet a szezonért, jól van ez így, nagyon helyes!!!:)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.11. 22:52:42

@Piiii: Lezártam ezt. Totti az utóbbi időért mindent érdemel, csak nem tiszteletet. Remélem az olaszországi feketék egy-egy közössége azért megköszönti születésnapján!

Piiii 2010.05.11. 22:53:03

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: h jönne a kupához a bajnoki meccs??? öszintén??

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.11. 22:53:47

@Piiii: Őszintén? Ekkora parasztságért vicc hogy csak ott büntetik.

Piiii 2010.05.11. 23:13:45

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: hát nem tudom. ez olyan h a Bl-ben ha valaki köcsög akkor a bajnokásgban se játszon? monjduk ez egy kicsit távolabb áll a kupa-bajnokság kombótól de valamennyire jó hasonlat. amúgy tényleg inkább a keretekről kéne beszélni inkább mert szerintem van miről. nyilván elfogultságom mondatja velem, de én Tottit nagyon hiányolom. eddig Lippi eléggé a kedvencem volt de most nagyon le fog szerepelni, és nem elsősorban Totti miatt. de nevetséges h a Romából csak 1 embert hiv be.Perrottát simán el tudnám képzelni a középpályán. kár h Brighi és Motta keveset játszottak idén, bár nem hiszem h rosszabbak lennének a csodás "juve 9-esnél". aztán Aquilani most h felépült, egy Vb-t talán kihúzott volna sérülés nélkül, többet lendített volna a játékon mint monjduk Camoranesi vagy a Pirlo Gattuso páros. és nem hiszem h Brighi vagy Perrotta is gyengébbek lennének pl Candrevánál. de az is milyen már h Candreva epizódszereplő volt az Udinesében, és csak azért válogatott kb mert a Juvéban játszik.nem hiszem h olyan jól tolná, bár ti biztos jobban értesültek vagytok ebben az ügyben. Toni se futott valami csodás idényt bár a Iaquintánál nem rosszabbat az biztos. egy Cassano Miccoli Totti támadósorral jobban kiegyeznék:)
Dunga meg aztán főleg vicc: az egész évben epizódszereplő Donit meg Baptistát kiviszi, de a végig parádésan védő Julio Sergio-t meg nem...

horas 2010.05.11. 23:40:14

@Oblio: Ibrahimovic egy egy személyes támadó szekció.A Barca centerjátékához ő nem elég statikus.Most,hogy az Inter ellen ellett tüntetve az egy dolog mert Drogba is ellett.
Ibrahimovic egyszerűen lelkis alkat a BL-ben van valami megmagyarázhatatlan kishitűsége,görcsössége,skrupulusa.
A MU elleni idegenbeli meccs a legjobb példa erre,két 1000%-os ziccert baszott el.A Liverpool ellen nehezen hibáztatható a párharc több mitn felében emberhátrányban játszott az Inter.A Valencia ellen párharcokban viszont még messze nem az a klasszis volt mind manapság.

Mindenesetre Milito leszarta ő beverte az összes helyzetét,ami adódott.De mondhatom Eto'o-t is vagy Sneijder-t vagy Maicon-t aki az idei szezon és az ínséges BL idők közti utolsó egyenes kiesés gólját szerezte az Inter-nek 2007-ben a Valencia ellen és idén is fontos gól lőtt a Barca ellen itthon.

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.05.11. 23:44:08

@Oblio: ez (szerintem) viszonylag egyszeru: ibranak nem megy tul jol a kozepen orlodes, kell neki a hely. (ezt most a vilagklasszis szinten celszeru ertelmezni, nyilvan hogy torghellenel mar acsorgasban is jobb)

aki latott tavaly tavasszal kettonel tobb inter meccset, az tudja, hogy minden olaszok buszkesege volt inkabb kozepen, mig a sved balrol (neha jobbrol) indult befele. ment is a szeker. tegyuk hozza, hogy mario is sokkal jobb, ha a szelrol indul

horas 2010.05.11. 23:51:20

Nemtudom miért de Ibra-nak sokkal jobban mentek ezek a határeset-szabálytalan kézitusás-verekedős ladbatartások a tizenhatoson belül a Barca-ban ezeket rendre lefúják ellene,de nem csak spamyolországban hanem a BL-ben is rendre ellene fújtak ilyen szituknál.
???
Ez is kérdőjel.
Gyere vissza Ibra az Inter-be!
Bár BL-ben itt is csak csere leszel...

Pályaelhagyó autóversenyző 2010.05.11. 23:54:24

@horas: mondjuk szerintem eto'ot felhozni,mint aki bevarrja a helyzeteket... allati sokat hagy ki. (d emindig is ilyen volt)

a sorsdonto meccsekent (foleg a bl-ben) viszont (mar) jol jatszik, en mindig is ebben biztam, nem abban, hogy serie a golkiraly lesz. tartott egy darabig, amig hozzaszokott, hogy sokkal komplexebb feladatkore van, mint a granatvoros-kekeknel, de most mar egyertelmuen a csapat erossegei koze sorolhato

zanettirol meg kabe megegyezett a velemenyunk, nem hiszem, hogy kulonosebben tevedtunk volna. jo, hogy belejott a balbekk szerepbe, mert taktikai okokbol jobb, ha ott jatszik. tegyuk fel, hogy iden feler a csucsra -akkor mi lesz?

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.11. 23:57:12

@vargacsabi: Igen, de Totti a csodálatos Capitano, Márió meg csak egy kis köcsög igaz? Hagyjuk tényleg, lejárt téma.

@Pályaelhagyó autóversenyző: Hány évre szól még Zanetti szerződése?

horas 2010.05.12. 00:17:36

@Pályaelhagyó autóversenyző:
Eto'o óriásit fejlődött,már írtam róla,labdákat szerez,jól tartja meg sokszor igen csak nyomorgatott szitukban,rendre jól is játsza meg,sokat védekezik és már előkészítésben is javult eddig tipikus alibi passzai voltak,most egy-egy labdájának szeme,agya van.
Fontos meccseken betalált nem eg ízben.Nagyon elégedett vagyok vele.

Zanetti,nehéz kérdés nagyon hasznosan játszik csak jót lehet róla írni.Jövőre szerintem még kezdő lesz,de szépen apránként mostmár kikell építeni a csapatból,nehezen tudom elképzelni ezt mondjuk,de bízom benne,hogy Zanetti ebben a kényes szituációban és ugyanolyan olyan alázatott mutat majd a csapat felé mint egész pályafutása során,és azt is szeretném elkerülni,hogy a szurkolók irányából bármiylen nyomás vagy befolyásoló energia áradna a csapat vezetés fele,Zanetti esetleges mellőzése miatt,mert ez akár,hogyan is de elkerülhetetlen lesz,akár milyen szolgálatot nyújtott a csapatért,sajnos minden véget ér.

Válaszólva a kérdésre,talán úgy lenne a legszebb ha Zanetti egy esetleges BL-cím után a csúcson visszavonulna,hogy ne kelljen végig járnia a kálváriát bár ha sikerül akkor jövőre mindenképp még marad a Világkupa és az Európai Szuperkupa végett ha netán sikerülne a BL-szerintem,utána viszont télleg indokolt lenne.

tjunior 2010.05.12. 08:42:56

@Piiii: Candreva baromi jó, egész más a játék képe ha pályán van, pl. van lendület, az egyetlen probléma vele (mint az egész Juventusszal idén), hogy nem bírja végig. Ez Zacc baromsága hogy nem játszatja. Pedig egy egészséges Gio-Diego-Candreva fantasia trióval nem itt járnánk, de ezen kár keseregni. Ha a vezetőség lesz olyan kretén és nem veszi meg a felét 7 millióért...kicsit ideges leszek.

danesdzsu2 2010.05.12. 08:56:32

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Biztos nem tűnt fel, de a jelek szerint maguk az Inter drukkerek sem aggódnak ennyire Balotelliért. Sőt, szinte biztos vagyok, hogy amennyiben bárki mással csinálja ezt Totti (egyébként óriási taplóság volt), nem jön le pofon nélkül, akármekkora Capitano is...

Flasche leer! · http://worldofpoker.hu/ 2010.05.12. 09:32:57

Nem tudom, ti miert aggodtok ennyire az olasz fociert?
Lattam az elozo fordulot, hat szegyen, ......., errol ennyit!
Gondoltam, most(mult) 7vegen jo mecsek lesznek, raszantam magam, de sajna -utolag szerencsere- csak az utolso 20 percre ertem haza az inter-chievora.
Amit ott lattam, attol meg a gyomrom is felfordult!!!
Potyagolokkal felhoztak a chievot, az meg kenyesen ugyelt ra, hogy nehogy vmien elbaszott veletlen folytan berugja a 4.et!Hatranyban levo csapat az utolso percekben a 16osnal miert engedi ki a labdat(jo messzire elpattogni)bedobasra-azt hittek h majd a kis labdaszedok gyors visszahozzak???Netan hogy be is lovik???
90. perc kornyeken 5x passzoltak vissza felpalyarol!?!
|Es a legszebb: hogy mindenfele szimulalassal meg ezek huztak az idot!!!-mintha x lenne, ...... , pedig nem!
Ez az egesz meccs ugy nezett ki, mint ha VALAKI sok penzt fizetett volna egy szorosnak tuno, biztos inter gyozelemert!
Szerintem.
De nem is tudom, hogy hogyan tudok ketelkedni a tisztesseges Massimo Morattiban, illetve az olasz fociban(az a calciopoli is csak fel lett fujva).
Hisz tenyleg, olyan tisztessegesek, hogy hozzajuk kepest Terez anyu, is csak egy romlott qrva!

nalazo 2010.05.12. 09:33:57

Ibrahimovic egy férfibőrbe született zseniális női futballista, akinek vannak varászlatos és kiábrándító napjai. Milánóban a pályán ő volt a központ, ráirányult a figyelem, ő meg villantott - persze nem a miniszoknyát, hanem 3-4 száját eltátó védő mellett megtartotta a labdát és gólt lőtt. Vagy azt láttuk, hogy azokon a napokon mindent elront, szeszélyeskedik és grimaszol. Egy ilyen primadonna típusú játékosnál nem is lehetett más, mint, hogy a semlegesek és az ellenérdekeltek is csak őt látták - a többiek valahol a félhomályban - és részükről jogos volt a vélekedés, hogy az Inter játéka csak egy személyre, az egyes számú szubrettre épül. A színházváltás nekünk volt jó, neki nem, mert olyan színpadra került, ahol maximum csak egy a jók között. Ne jöjjön vissza, mert bomlana az a harmónia, ami most van az Interben!

argentin#21 2010.05.12. 09:49:57

kis OFF: Zanetti és Cambiasso kimaradtak a 30-as keretből. {Diego monnyon le}

nalazo 2010.05.12. 11:02:26

Zanetti és cambiasso nélkül az argentin válogatott csak félkerú óriás. Ebből, meg Maradona hozzá nem értéséből egy újabb leszeplés lesz. Maradona lemond, megsértődik a kritikára, újra elkezd kokózni és Kubában hal meg túladagolásban.

Tika_ 2010.05.12. 11:14:15

@gasbert: ezen nagyobbat röhögtem, mint a Rorschach termésen :). Pl. az "Eto'o óriásit fejlődött" gyöngyszemekre gondolsz :))) (@horas:)

Iustizmord 2010.05.12. 11:28:19

@nalazo: zanettit még csak-csak értem mert idős, de cambiasso? megnéztem a brazil keretet is, és a "kik ezek" c kérdés jött föl először. se pato , se ronaldinho?

balu11 2010.05.12. 11:33:05

@Iustizmord: az utsó VB-posztban már kapja a hideget-meleget Dunga és Diego...

_karmapolice_ 2010.05.12. 11:44:01

@Iustizmord: hát a "kik ezek" sztem kicsit erős. Pato nekem is hiányzik, Dinnye nem.

neeskens 2010.05.12. 12:03:20

Szerény véleményem szerint Maradona és Dunga is elmehet a picsába.

Felipe Malo, Josue, Ramirez igen - Ronaldinho, Pato nem? Még a kispadra se, még a keretbe se? Tudom én hogy más poszt meg minden, de akkor is.

Fabiano ok, de Nilmar és Grafite? Egy igazi befejezőcsatárral akar támadni Dunga?

Colloccini az angol másodosztályból igen? Zanetti a BL döntős csapatból nem? Gutierrez Cambiasso ugyanez a reláció.
Martin Palermo???? Minek?

Én nem élek a nevek bűvöletében, De azért mégis. Szakmailag mi indokolja ezeket. Dungánál még ha nagy akarom csak-csak, hiszen velük nyerte mega Konföderációs Kupát. De Maradona?

Zsoca87 · http://kilencesterv.blog.hu/ 2010.05.12. 12:33:29

@neeskens: Igazad van, én sem értem... Ennyi, nem is tudok mást hozzáfűzni. :D

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.05.12. 13:18:24

@neeskens: tökigazad van. maradona egy dilettáns. büszkeségből nem lehet csapatot irányítani, ez ki is fog derülni a vb-n ahol reményeim szerint kurvára leszerepelnek.

más: csak én láttam ugy, hogy az inter , chievo elleni meccse bunda volt? tök világos, hogy le volt dumálva: játszanak egy jó sok gólos meccset és az inter viszi a 3 pontot. a közönség is jól szórakozik és a bajnoki cím is megvan.
elképesztő amit a chievo játékosai az utolsó 15 perben műveltek...

neeskens 2010.05.12. 13:27:17

@eric: Sajnos a Romát néztem. Nem akarom a Totti vitát előhozni megint, csak itt többen írták, hogy Totti már csak kabala, szerintem nem. Ezt most bizonyította is. (egyébként is úgy tűnik házi gólkirály lesz)

A keretre visszatérve: nekem Maradona kölyökkorom nagy bálványa. Rajongtam érte, mint játékosként. Még a kokainbotrányai, meg az idióta kommunizmusa sem tudott kiábrándítani. No, de őt tenni meg edzőnek? Egy vb esélyes csapatnál? Igazából nem ő a hülye, hanem aki odarakta. Szerintem bulni fognak, de ha mégsem, megemelem a kalapom Diego nagysága előtt...

Dunga más tészta, szerintem ő nagyon jó edző, határozott elképzelésekkel. Láthatóan ugyanazt a mentalitást szeretné viszontlátni a pályán, amelyben maga is játszott. Az más kérdés, hogy én nem ezt várnám a braziloktól.

rizla 2010.05.12. 13:36:43

@eric: szerintem elkélne egy denilson az argentin keretbe!

horas 2010.05.12. 14:09:18

Nagyon szeretek iyen keret összeállításos témában turkálni,de ait Maradona annyira nevetségesen és szánalmasan ostoba,hogy bele sem mennék,mindenki látja.

Zanetti ezt a VB-t megérdemelte volna valószinüleg többre nem lesz lehetősége.
Cambiasso-nak is lehet ez lett volna az utolsó VB-je klubja és személyes formája csúcsán,nem adatik meg.
Nagyon sajnálom őket.
Szinte az összes középpályás akiket visz Maradona az Európai top bajnokságok másodosztályaihoz hasonlítható erősségű és színvonalú pontvadászatokban játszanak.Portugál,Argentín,Görög,Championship...
Mascherano a kivétel aki télleg klasszis,Bolatti lehet,hogy a Fiorentina-ban játszik de ő is inkább egy argentín csapatban jó játékos MAxi meg inkább támadó.

Ezt a válogatottat egy komolyan szervezett csapat ízekre szedi,benne van,hogy méga csoportból sem jutnak tovább.Azokat a játékosoakat akik télleg minőséget képviselnek ebben a keretben nagyon fogom sajnálni...

Endoscope 2010.05.12. 14:35:54

@rizla: Nana! Épp most olvastam egy "mértékadó" (sport)hírportálon, Maradona alábbi szavait: "Verón az én Xavim!" :) Igazi drogellenes oktatófilmbe való arc lett az öreg Diegoból. Most bánhatja igazán csak Guti és Raúl, hogy nem Maradona a szöv.kap.

@horas: OFF kérdés, de ha jól tudom te vagy az NST kommuna Inter részlegének legaktívabb tagja, így muszáj tőled kérdeznem: Mi az esély Mourinho távozására (a Realba)?

szemeteske 2010.05.12. 15:00:34

Van ez az Europa kupa izé. Ha jól tudom nemsoká' döntő is lesz. Arról nem kéne poszt? Mert igény az volna rá.

drani 2010.05.12. 15:32:02

nekem tetszik, hogy néhány szövkap nem a szurkolók által elvárt embereket viszi ki a vb-re, hanem saját elképzelésük szerint válogattak.
A leginkább mondjuk ezt Dungánál érzem, Maradona kicsit idiótának tűnik, de ha meg összejön neki, akkor mindenki szopkodja majd megint. Lippi is elég necces arcokkal megy, őt is anyázni fogják rendesen, ha idejekorán kiesnek.
Én Pastorét várom a meglepi-embernek

ASRM 2010.05.12. 15:53:12

@drani: Azzal szerintem sincs baj, ha vki egyéni elképzelést erőltet, de konkrétan a braziloknál, csak a rómás vonalról megemlékezve, felmerül a kérdés, hogy mit keres ott Baptista, aki a Rómában se nagyon játszik és kapus poszton miért Donira esett a választás, aki nem is véd bajnokin, szemben Sergio-val, aki stabil kezdő és jó formában véd. Ezek még akkor is megmagyarázhatatlan dolgok, ha elfogadom az egyéni elképzelés létjogosultságát és ez csak a rómás vonal.
Az olaszoknál viszont, azon túl, hogy Lippi beleszeretett saját szobrába, felmerül a kérdés, hogy lényegesen jobbat ki lehetett volna-e hozni ebből vagy tényleg ennyire középszerű az alapanyag. Szerintem az utóbbi, az olaszok mintha a kis országok problémájával küzdenének, kiöregedett egy jó generáció, de nem jön a következő.

Iustizmord 2010.05.12. 15:56:05

@_karmapolice_: ronnie nem lenne rossz , ha nem is stabil kezdőbe de kiegészítőnek.

Iustizmord 2010.05.12. 15:57:54

@ASRM: Szerintem az utóbbi, az olaszok mintha a kis országok problémájával küzdenének, kiöregedett egy jó generáció, de nem jön a következő.

pl ambrosini sem fiatal, egyértelműen jobb szezonja van mint gattusonak, oszt mégse viszik pedig hajt mint az állat, labdát szerez, nem szórja el, fejelni is tud... igazi workhorse.

drani 2010.05.12. 16:06:53

@ASRM: hát a romás brazilokkal kapcsolatban el tudom képzelni, hogy dungának ők illenek bele az elképzeléseibe, de tényleg fura.
Lippi nekem is bukónak tűnik, és abban is egyetértek, hogy a kiöregedő/ett klasszisok után (Maldini, Nesta, Canna, Totti, DelPiero, Vieri, Inzaghi!!) nincs ott hasonló szintű generáció. Nekem Di Natale meg Borriello valahogy kevés hozzájuk képest. Mé Cassanoból kinéznék valamit, de ő ugye nem megy.

BillyMack 2010.05.12. 19:56:45

@eric: izé, sikerült már össze számolni ennek a Xavi gyereknek az alibi passzait??

szerintem jó sokan kiváncsiak lennénk rá:)

krysal 2010.05.12. 20:10:20

@BillyMack: ez szerintem túl bonyolult kérdés már, amúgy is lejárt, ahogy látom, már a bundánál tart.

Bepörgött, és gyorsul. A következő szerintem az lesz, hogy megkérdi, melyik csoportba került a Magyar Válogatott a VB-n:P

Althedokan 2010.05.12. 20:20:23

@drani: :D:D:D:D:D

egyébként jövőre remélem drasztikusan változik a Milan kerete... Van is erre kilátás:

A Tuttosport értesülései szerint az AC Milan érdeklődik a Corinthians középpályása, Jucilei da Silva iránt. A piros-feketék megfigyelőket küldtek Brazíliába, akiket meggyőzött a 22 éves játékos teljesítménye.

Szintén a Milannal kapcsolatos hír, hogy az olasz klub vezetői szívesen leigazolnák Matteo Ardemagni (23), aki jelenleg a Triestina játékosa, de kölcsönben a Cittadella gárdájában szerepel. A tuttomercatoweb.com-nál úgy tudják, hogy a csatára ügynöke, Stefano Lombardi Milánóban tartózkodik, hogy találkozzon a piros-feketék képviselőivel.

(footballpress.net)

Az AC Milan Európa legnagyobb klubjait megelőzve szerezte meg a Vojvodina kapusát, Lazar Petkovic-ot. A mindössze 15 éves hálóőr a héten ismerte el, hogy a piros-feketékhez igazol.

A fiatal tehetség ügynöke, Vlado Borozan a TMW-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy a Milannak számos riválist megelőzve sikerült nyélbe ütni a transzfert.

”Az AC Milan egy próbajáték után igazolta le ügyfelemet, akit Angliából a Chelsea, és a Manchester United, míg Oroszországból a Zenit is szívesen leigazolt volna, de voltak érdeklődők Németországból is. Petkovic fiatal kora ellenére tagja a szerb U21-es válogatottnak.”

(tribalfootball.com)

ilyesmik...

Althedokan 2010.05.12. 20:23:27

@Althedokan: mindenesetre az átlag életkor csökkenni fog, pláne ha végre pályára léphetnek ilyenek is, mint Adiyiah, Verdi, Zigoni, Albertazzi, és a többiek is... Csak már játszanának... Anyám. Le lehetne cserélni az egész idióta bandát ezekre a fiatalokra. Legalább egy olyan csapat kijöhetne ebből, mint az Arsenal pl. Csak egy rendes edző kellene, és akkor már csak pár év és akkor összerázódik, összeszokik, és bl-t nyer! That is the plan!:D

horas 2010.05.12. 20:24:38

@Endoscope:
50%-50%
Ha megnyeri az Inter a BL-t:
1.)Maradt a Világ Kupa és az Európai Szuperkupa végett.
2.)Lelép igazából amunka elvégezve,minek maradna.

Ha nem nyeri meg:
1.)Marad,megprobálja újra gyakorlatilag bárkit megtudnak neki szerezni idén nyáron.
2.)Megy,nem szereti olaszországot,és igazából azon belül már megnyert mindent.

Most perpillanat úgy vagyok vele,hogy szerintem idén megy.De ha nem is csak idő kérdése,ez egyértelmű.

horas 2010.05.12. 20:49:28

@ASRM: Igen Doni-n én is a hajamba húztam a szemöldököm,ez már a porfára osztályzás iskolaőéldája,Julio Sergio jobban védett idén mint Doni bármikor.

Most öszintén -lehet,hogy Ronaldinho már nem az aranylabdás formátumában létezik már manapság-
de mondjon nekem valaki egy brazil szélsőt vagy támadó középpályást aki akár,legalább megközelítette Ronaldinho idei teljesítményét?
(-Nincs ilyen.)

BillyMack 2010.05.12. 21:03:42

@krysal: jó, de hát mégis csak érdekelne, hogy mire jutott...

Azért nem minden nap olvas ilyet az ember, ezen a blogon:D:D

Az utolsó bekezdésed meg nagyon jó:)

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.13. 23:42:46

A Lazio Primavera csapata a legjobb 8 között a rájátszásban, határ a csillagos ég!
Dabo, Baronio, Cruz és Siviglia hivatalosan is bejelentették, hogy az idény végén távoznak a klubtól, Cruz is Siviglia szinte 100%, hogy visszavonul. Köszönünk nektek mindent!

Mr.AT 2010.05.14. 01:03:26

Ez meg több, mint érdekes.

www.nemzetisport.hu/nso_hirek/juventus-del-neri-erkezeset-hetfon-hivatalosan-is-bejelenthetik-2028633

Del Nerit már akkor is mondogatták, mikor még a Chievo edzője volt, és Lippi utódját keresték. Mondjuk annak fényében, hogy Capello és Lippi is otthagyta a jelenleg irányított válogatottat a VB után, ez legalábbis meglepő fejlemény.

Zici 2010.05.14. 11:01:27

Del Neri B+!!!!!!!!

A büdös picsába, tudtam!

Ezt nem hiszem el! Ezzel a Milan-Inter-Roma-stb. drukkereknek okozunk örömet, mert középcsapattá leszünk, így a 3 Bl helyért már nem kell velünk is megküzdeni.

Agnelli b+ te is, ezért kellett beülni a főnöki székbe.
Kurva nagyot csalódtam most.
Lehet jobb is, hogy jövőre már nem látunk olasz bajnokikat a TV-ben.

_benito · www.nst.blog.hu 2010.05.14. 11:08:19

@Zici: nyugi, még egyáltalán nem biztos, és amúgy is lehet, hogy mi is kirúgjuk, mielőtt egy meccset is levezényelne.

én hétfőig még bízom capellóban.

_KingJack_ 2010.05.14. 11:22:51

@Mr.AT: Capello a VB után tuti h elhagyja az angol válogatottat?

@Zici: A sport 1 jövőre nem ad seria A-t?

Ezek most kicsit mellbe vágtak....

_KingJack_ 2010.05.14. 11:23:37

na ,komment jelenj meg, vagy hogy kell ezt csinálni....

ericcartmen 2010.05.14. 11:39:35

@_KingJack_: A második kérdésre: jövőre digisporton lesz a serie a

avenger13 2010.05.14. 11:53:15

a válogatottak kapcsán nem az a probléma, hogy kiket nem visznek ki. maradhatna otthon zanetti, cambiasso, dinnye, pato, ha lenne jobb náluk. de nincs. iaquinta kimegy de toni nem??? cacau mit keres ott? akkor már ezerszer inkább helmes, hiába volt sérült, sokkal jobb játékos.

a legfőbb problémám ezekkel az, hogy megmagyarázhatatlan döntéseket hoztak a szöv.kapok. és igazából a néző fog szívni, mert a brazilok is "bunker" focit fognak játszani kb. és én szívesebben nézném ronaldinho játékát, mert a vb-n számomra nem az a lényeg (ahogy gondolom a többségnek), hogy ki nyeri meg erőfocival, hanem hogy élvezzem a meccseket, és ne altatónak használjam. Persze én is szorítok egy csapatnak jobban mint a többinek, és ez esetben kevésbé érdekel, hogy mennyire joga bonitoval nyernek, de a meccsek többségén én a játékot szeretném élvezni, és nem azt, hogy a középpályán passzolgatnak a csapatok.

egy ronnie-kaká-igazi ronaldo-adriano támadószekcióhoz nem is hasonlítható a mostani. a brazilok brazilul focizzanak, ne olasz/angol/német módra.

Zici 2010.05.14. 11:59:12

@_benito: Az igaz, amíg nem hivatalos, addig lehet reménykedni. ha meg jön, akkor tényleg kirúgni, az 1. meccs előtt, vagy utána, mert kikapunk az EL selejtezőben a Baku Cowboys-tól. :-)
@_KingJack_: Ja, jövőre digisporton megy az olasz foci az meg csak a digin fogható, én meg csak ezért úgyse fogok digit köttetni, úgyhogy bakaphassák.

Zici 2010.05.14. 12:02:18

@Mr.AT: @_benito: Az engem is érdekelne, hogy honnan veszitek, hogy kapáló otthagyja a vb után az angolokat

_benito · www.nst.blog.hu 2010.05.14. 12:08:25

@Zici: én csak azért gondolom, mert andrea agnelli puszipajtása, másra nem alapoztam. hogy mrAT mit tud, azt nem tudom.

a baku cowboys (ha ez a sheriff tiraspolt jelenti), a mai nap legjobb poénja.

Zici 2010.05.14. 12:13:12

@_benito: Értem, hallottam én is róla, hogy cimbik, másban már nem bízhatunk. Bár mondjuk ez a delnéri jövetele, már több mint puszta újságírói találgatás sajnos.

Ja azt jelentené... :)

horas 2010.05.14. 14:39:41

Ha Del Neri-t kinevezik akkor felsóhajtok...
Az ő Sampdoria-ja egy fájóan jellegtelen csapat...

Asidotus 2010.05.14. 14:52:34

Del Neri szerintem nem tud igazán nagy csapatokkal, igazán nagy játékosokkal bánni. Kis csapatokat jól fel tud hozni, lehet, hogy jó szem van a kisebb tehetségek kiszagolásához, de attól több szerintem nincs benne. Esélyes, hogy a Juvét ki tudná vinni a BL-be, de a Juventusnál a bajnoki cím a cél, nem pedig a 3-4. hely.
Lippiben bíztam idáig, de elnézegetve a vb-keretet, nem vagyok biztos benne, hogy ő kellene a Juve kispadjára.
Deschamp-ot kellene valahogy visszacsábítani.

blasco 2010.05.14. 16:08:52

Leonardo távozik, hivatalos.

horas 2010.05.14. 16:14:32

@blasco:
Borriello-t az MU nézegeti...
Gallas elégedetlen az új szerződésével távozni szeretne,miért látom Milan mezben Yepes mellett jövőre?

@Nűnű: Deschamp-ot egyáltalán miért kellett elküldeni?Ő most télleg jó lenne szerintem is.

Del Neri lehet,hogy tud majd komolyabban produkálni a következő szezonban,de nagyon nehezen nézem ki belőle,sőt semennyire hogy a BL-ben egy ki-ki meccsen tud reagálni egy-egy taktikai változtatásra az ellenfélnél,vagy bármilyen nemű taktikai repertoárja intelligenciája lenne...

blasco 2010.05.14. 16:18:59

@horas: ne büntess, mára ennyi elég, kösz.
:(

calcio_di_rigore 2010.05.14. 22:20:08

Del Neri csak egy blöff.

Ez meg csak egy tipp volt, ami vagy bejön, vagy nem.:)
süti beállítások módosítása